Taʻiala o Faʻamaumauga o le Maʻisuka Gel

O le maʻisuka e matautia mai le manatu o le atinaʻeina o faʻafitauli matuia. Afai e le siaki e le tagata maʻi lona soifua maloloina, e le pasi suega, e le tele se taimi e le iloa ai le solia o tulafono. O se taunuuga, o se faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi o le soifua maloloina e tupu, ma togafitiga e manaomia ai le tele o taumafaiga ma le taimi.

E masani lava, o le maʻi suka e mafua ai faafitauli i le paʻu, o galuega masani e leiloloa: antibacterial, puipuiga ma le faʻamamaina. O le epidermis (o le pito i luga o le paʻu) e le maua le aofaiga talafeagai o le okesene, toto, e talafeagai mo le masani ai o le galueaina o sela.

Laʻau laiti o le toto ua pipili i le sili atu o le kulukose, o le maʻi suka e pagatia mai le suamalie o le paʻu. O isi faʻafitauli mai i totonu o tino ma tino e faʻaalia foi e faafitauli i le paʻu, e le maua ai le faʻafefe, e le faʻamalūlūina tatau, microcracks, afaina.

E le gata i lea, i le aluga o taimi, o le maʻisuka scleroderma ma vitiligo e atiaʻe. Scleroderma e masani lava ona maua i tagata mamaʻi e pei o le maʻisuka ituaiga 2, o loʻo faʻaalia i le vevela o le feʻau i le tua o le ua, faapea foi ma le pito i luga o le maʻi.

Vitiligo e tupu i le maʻisuka ituaiga 1, o se faailoga manino o le maʻi o se suiga i le lanu masani o le paʻu. Faʻatasi ma le faʻamaʻi, o faʻamaʻi o le pito i luga o le paʻu ua faʻaumatia, lea ua gaosia ai pigments e nafa ma le lanu o le feʻau. E iai ni mea e vaʻai ai le Whitish:

E masani lava i le hyperglycemia, e tusia e se tagata le paʻu o le paʻu, pe afai ei ai ona manua ma tipi, o ia manua e malolo mo se taimi umi lava, laveaʻi le tele o lagona le lelei.

Mo le togafitiga o maʻi paʻu i le maʻisuka, o fomaʻi e fautuaina ai le faʻaaogaina o kulimi faapitoa, o suauʻu ma isi sooupu. O se tasi o nei mea atonu o le Diabetes Gel, e mafai ona faʻatau i luga o le Initaneti poʻo totonu o falemaʻi, o le tau e mai le 200 i le 250 rubles. E le o iai ni analogues o tupe i aso nei.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina


O le gel o loʻo aofia ai mea e faʻamalosia ai le faʻaleagaina o le tino ma le faʻafouina o le paʻu: hyaluronic acid, D-panthenol. O le maualuga o le faʻaogaina o mea gaioiolosi e maua i le 24 itula i le maeʻa ai o le faʻaaoga muamua o le gel.

O le meafaigaluega e aʻafia ai i vaʻa, abrasions, maʻi o le gaʻo, tipi. Faʻafetai i le faʻaaogaina o le gel, toetoe lava o faʻamaʻi paʻu papa uma e sili atu ona vave faʻamalolo. E le gata i lea, o le vailaʻau e fesoasoani e togafitia ai le malulu, mumu, toe faʻaleleia ai galuega masani. E masani ona fautuaina mo se faʻalavelave o le maʻisuka e pei o le maʻisuka vae. E vave ona osofaia e le gel ia vaevaevae.

O le suka o le maʻisuka e le faʻaosofia ai le atinaʻeina o ni mea e le manaomia o le tino, e le o iai ni vailaau faʻamaʻi poʻo mea faʻamalo. E tele suʻesuʻega faafomaʻi ua faʻaalia e faapea o le maualuga o le faʻafouina o le vailaau e faʻamavae ai le faʻavaeina o sikisa.

O le gel e tatau ona faʻaaogaina i vaega ua faaleagaina o le paʻu, pe'ā tatau ai, o le nofoaga manua e ufiufiina i se fusi faʻaola. Faaaoga le fualaau faasaina:


Afai e faʻaaogaina le maʻi suka i se pisia o le paʻu o le paʻu, e tatau ona togafitia muamua i se visepisi. Mo le gaioiga, e le mafai ona e faʻaaogaina fualaau oona ei ai le ava malosi (zelenka, iodine), o se vaifofo o le palamati. E talafeagai le faʻaaoga o le hydrogen peroxide, furatsilin poʻo le chlorhexidine.

O se lisi atoa o nei mea faigaluega e mafai ona maua i luga o le Initaneti pe talanoa i se fomaʻi.

O le umi ole togafitiga e 1-2 vaiaso. Ae peitai, afai o le maʻisuka e faʻaaoga le gel e aunoa ma se fautuaga mai se fomaʻi, ma e leai se mea e iloa pe a maeʻa le 5-10 aso, e tatau ona taofi togafitiga ma faʻatalanoa se fomaʻi.

E masani ona faʻaaogaina le oloa pe a tuʻuina atu. E mafai ona e faʻatau le gel i se laminate tube, o lona volume e 30 ml. Teu le gel mo le 2 tausaga i se nofoaga malulu ma pouliuli. I le taimi nei e leai se faʻamatalaga e uiga i mataupu:

  1. fel overdose
  2. le atinaʻeina o faʻafitauli leaga i le maʻisuka.

Faʻamatalaga o tagata gasegase ua uma ona togafitiga i fualaau faasaina, talanoa e uiga i le leai o ni faʻafitauli matuia o le tino ma le faʻapalepale lelei o le gel. E tusa ai ma fomaʻi, e mafai foi ona faʻaaogaina le gel e puipui ai faʻafitauli o le paʻu.

O le faʻaaogaina o vailaʻau o le a avea ma se puipuiga lelei o maʻi pipisi. O faatonuga atoatoa e mafai ona sii mai i le initaneti.

O mea aoga autu o le gel


O le D-panthenol o se faʻaoga tutusa o le vitamini B, o loʻo faʻaalia i le gafatia e toe faʻafoisia lelei le paʻu. Ona o lona fausaga vailaʻau, o se mafuaaga o le acid pantothenic, ua liua i totonu o le faagasologa o le metabolism, o loʻo faʻaalia ai falemaʻi.

E galue lelei Panthenol mo le solia o le saʻo o le paʻu, lea e mafua mai i vevela vevela, vailaʻau ma mea faʻainisinia. O le vailaʻau D-panthenol e faʻaaogaina ai le vai o le pantothenic acid, faʻamalosia ai le faʻaogaina o le acetylcholine, gluconeogenesis, uila, faʻapupulaina ai le malosi o filo o le paʻu. E aoga le panthenol pe a tupu le dermopathy o le maʻisuka.

Faʻafouina o siama ma le epidermis e faʻaleleia foi, ma o le faʻaaogaina o aʻafiaga faʻaleagaina e maua i le maʻisuka. Ona o lona mamafa ma le mamafa o le molecularity, hydrophilicity, o le D-panthenol ua pipiʻi lelei i vaega uma o le paʻu.

O le isi vaega o le Gels Gel o le hyaluronic acid. O lenei vailaʻau o se vaega tāua lea o le fausaga o le paʻu o le tagata, lea e faʻatumu ai le avanoa faʻapipiʻi ma puipuia le fefaʻasoaʻiga mai mea leaga. Na latou aʻoaʻoina le suʻeina o le hyaluronic acid, ma vavae ese ai mai le tino o le lafu povi ma le taulaʻi o le gaʻo. E mafai ona e faitau atili e uiga i meatotino o lenei mea i le Initaneti.

Faʻavae ma fale faʻamalositino

O le gel o loʻo aofia ai mea e faʻamalosia ai le faagasologa o le metabolism ma le toe faʻafouina i ni mea ua faaleagaina. E aofia ai:

  • hyaluronic acid
  • D-panthenol
  • polygel CA,
  • TEA Caton CG,
  • vai mama.

O le gel e manino, lanu samasama po o le samasama, o le fausaga o le toniga ma le leai o ni mea e aofia ai.

O lenei tapenaga e aofia ai le fua o le maualuga o le moleculate o le hyaluronic acid, lea e iai lona malosi e tetee atu ai i faiga faʻapitoa, lea e maua ai le malosi e vave vave ma faʻamalolo lelei ai manua.

O le D-panthenol o se mea e maua mai i le pantothenic acid, lea e faia ai le galuega o le vaitamini B. I le falemaʻi ua faʻaaogaina e avea o se sui anti-inflammatory o se faʻailoa lautele.

Polygel CA o se polymer synthetic lea e faʻaaogaina i le gaosiga o vailaʻau eseese e pei o se uila.

TEA Caton CG o se mea faʻapitoa e faʻafefiloi o se vaega o le tele o vailaʻau. E faʻaaogaina ina ia mafai ona taofia le suiga o mea manogi pe a faʻaalia i microorganisms.

Faʻaaogaina ma faʻailoga

O aʻoaʻoga na atinaʻe mo le gel maʻisuka e iloa ai le faʻamoemoe o lenei vailaʻau e faʻamalolo ai manuʻa. Taʻu i le igoa o le gel o se faʻamaʻi masani ma taatele e mafua mai i le mea moni o maʻi o le endocrine i le maʻisuka e mafua ai le toe faʻatuaiina o le toe faʻaleleia o mea ua faaleagaina.

Faʻatasi ai ma le maualuga o le suka o le toto, capillaries ma faʻamavae o loʻo aʻafia ai. O lenei mea e faapitoa lava le faalauiloa i le vaega o vae. O le faaitiitia o le lagona lelei e le faatagaina ai le taimi e pulea ai manuʻa laiti. O le iʻuga, o le gasegase, abrasions, vavave e mafai ona avea ma maʻi maʻi e le o faʻamālōlōina. O nisi taimi o lenei tulaga e muta i le gangrene ma le toesea o le vae.

O se tulaga faapena e mafai ona atiina ae e le gata i vae. O manua e le faʻamalolo e mafai ona faia i luga o lima ma soo se vaega o le tino.

Ae ui i lea, o manuʻa e le faʻamalolo ai le umi e mafai ona aliali mai e le gata i tagata e maua i le maʻisuka. Mo lenei mafuaʻaga, ua fautuaina e faʻaaoga le gel i mataupu nei:

  • pe afai e tatau ai, o le faʻamaloloina o soʻo se paʻu papa,
  • mo togafitiga o maʻi pipili,
  • e faʻamalolo ai aʻafiaga o mumu o soʻo se genesis,
  • i togafitiga o le malulu.

E talitonuina o lenei gel e leai ni aʻafiaga e aʻafia ai ma faʻailogaina, ae e le tatau ona galo ia oe le ono mafai ona tupu se tali atu i vaega o le vailaʻau.

O faʻamatalaga i lenei vailaʻau e eseese.

Andrey, Irkutsk, 48 tausaga.

"Na ou maua le maʻisuka i le lima tausaga talu ai. Sa togafitia o ia mo se taimi umi, mulimuli i meaai uma. O se taunuuga, na mafai ona ia tausia lona foliga ina ia leai se tasi o ana uo na iloa e uiga i le faamaʻi. Ae e le mafai ona foʻia se faafitauli e tasi. Leiloloa le leiloloa. Na ia iloa na latou maua se ituaiga o mea leaga pe a ia vaai ia i latou. Na aliali mai, na tupu ma faateleina. Na fautuaina e le endocrinologist e mataʻituina vae ma vave ona lūlūina soʻo i le gel. E faapena foi. Na mafai ona ou faamalolo uma maʻi pipili. O lenei ua ou tilotilo i oʻu vae i po uma. "

Irina, Krasnodar, 25 tausaga.

"I le tasi taimi i luga o le matafaga na ou tamoe atu ai i se tioata ua tuulafoaia I le taimi muamua na foliga mai e lelei mea uma. Sa mafai ona latou vave taofia le toto, ae na amata le toese. Na fautuaina aʻu e se tasi o aʻu uo e fufui le Diabetes-gel. Mazala - na le fesoasoani. Ae o le suauʻu a Vishnevsky na faʻamalolo mea uma i nai aso. "

O faʻamanuiaga

O le vailaau "maʻi suka", e tusa ai ma le kamupanī gaosi, ei ai tulaga aoga i le faʻaaogaina:

  1. O se meafaigaluega lelei mo se taumafataga maloloina.
  2. Faʻatasi lelei ma isi vailaʻau.
  3. Faʻaitiitia le aʻafiaga o faʻafitauli e mafua mai i le maʻisuka.
  4. Faateleina le aoga o togafitiga, lea e mafai ai ona tolopo le insulin.
  5. E faʻamamā le tino.
  6. Faaleleia le soifua manuia o le tagata maʻi.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

O le maʻi suka, o faatonuga ia e tatau ona faʻapipiʻi i le fagu i le vailaau faʻasaina, e aofia ai vaega nei:

Fucose. O lenei vaega e maua mai i le sami o le aiga o Fucus, lea e ofoofogia le tuufaatasiga. E aofia i le 42 elemene, e aofia ai le magnesium, sulfur, zinc, calcium, iodine, uʻamea, phosphorus, kasikoni, barium, ma isi, faapea foi ma se lisi tele o vitamini, pantothenic ma le folic acid, fiber, amino acids.

- Cranberries. O fua mai lenei meaʻai o se punavai taua o le vaitamini C, o se faʻalavelave o minerale, faapea foi ma meaola oona. Cranberries e mafai ona aveesea mea oona mai le tino o le maʻisuka.

- Ierusalema artichoke syrup. O lenei elemene e aofia ai inulin, lea e puipuia ai le kulukose mai le ulufale atu i totonu o le iniseti. Ma o le artichoke syrup o Ierusalema e faʻapupulaina ai le lagona o sela i le inisalini.

- Chrome i foliga masani. O lenei vaega e faʻamaopoopoina le maualuga ole kulukose. O le leai o chromium i le taumafataga e mafai ona mafua ai le hyperglycemia (o se maʻi faʻamaʻi lea e maualuga ai le suka o le toto). Ma o lenei vaega e fesoasoani foi i le faʻasaʻoina o le toto.

O a ni taunuuga e mafai ona faʻamoemoeina?

E tusa ai ma le kamupanī, o le maʻi suka o se meafaigaluega sili ona lelei mo le maʻisuka. Na toe iloiloina le faʻamatalaga o oloa, ae o le mea e faʻamoemoe mai ai e le o. O lea la, o lenei meafaigaluega na tuʻuina mai ai nei faʻafitauli:

- Faʻaleleia le vaʻai ma le setete o le retina (e iloa e tagata uma o le maʻisuka e tele lava ina i ai ni faʻafitauli faʻaaliga).

- Fesoasoani i le puleaina o le mamafa.

- Faʻaleleia faiga faʻavae.

- Puipuia foliga vaaia o faʻafitauli.

- Faʻaleleia le tulaga faʻalagona ole maʻi.

- Fesoasoani e faʻaitiitia le cholesterol toto.

- Faʻaleleia le tulaga o le fatu ma toto toto.

- Faʻalolosia le puipuiga a le tino.

- Faʻaleleia le libido, faʻalavelave tau le taua.

- Puipuia le faʻaalia o se lagona o le paʻu i totonu o vae.

Uiga "Matemaʻi": faatonuga mo le faʻaaogaina

O le faʻaaogaina o lenei oloa mai le gaosiga o Rusia e faigofie. O le fagu e aofia ai 10 fesoasoani, o lona uiga 10 taimi. Mo le 1 le taimi, e manaʻomia e le tagata maʻi 50 g o lenei faʻamalolo faʻamalolo.

E le afaina pe a foloina: aʻo le i ai, pe a uma poʻo le 'ai. Ma e mafai foi ona fefiloi le maʻi suka i vai eseese ma vai.

O lea la, e lava le ave o le 1 o lenei jeri i le aso e le o toe mamao ona fiafia i se olaga atoa.

O fualaau faasaina "Maʻisuka", o le tau mo le tele o tagata e foliga mai e le mafai ona faʻafitia, e mafai ona faʻatau i le Initaneti. O le mea e leaga ai, e le ono mafai ona maua lenei jeli i le fale talavai.

O le a le tau o lenei fualaau Rusia e faʻamoemoe e faʻaleleia ai le tulaga o se maʻi o loʻo maua i le maʻisuka? O le mea lea, i Rusia e tusa ma le 3,500 ru ma e tatau ona totogi mo le 1 le malosi o le Maʻisuka. O le tau e mo le 10 fesoasoani, o lona uiga, o lenei vailaʻau e lava mo le maʻi mo na o le 10 aso.

Afai e te faitauina mo le masina, ona oʻo mai ai lea o se tupe mama: 10 500 rubles. Ua faamalieina lenei mea i le maualuga o le tau o le oloa ua faamoemoe i le faatumauina o le tulaga masani o le maʻisuka.

Contraindications Tulaga o le teuina

O le maʻisuka, o iloiloga faafomaʻi lea e mafai ona faitauina i lalo, e le mafai ona faʻaaogaina i le na o le tasi le mataupu: faʻatasi ai ma le le faʻamaoni i vaega o le oloa.

Teuina le fualaau faasaina i se nofoaga matutu, puipuia mai le la. E tatau foi ona e nanaina mai tamaiti. E ui i le mea moni e leai ni mea leaga, e tutusa lava, mo tama ma teine, e le tatau ona iloa lenei vailaʻau. O le maualuga o le taumafanafana mo le faasaoina o le gel Diabetes e +2 tikeri. O le ola ola o le fualaau faasaina e 6 masina.

O le oloa o loʻo gaosia i le Russian Federation, i le aai o Moscow.

Tali lelei mai tagata tomai faapitoa

O le vailaʻau faʻamaʻi "Diabetes" e tele iloiloga. Talu ai o lenei mea o se fualaau fou, e tele fomaʻi e leʻi faʻalogo i ai. Ae oi latou ua uma ona latou fetaiaʻi ma latou gaioiga, ia maitau o le gel "Diabetes" e matua ofoofogia lava le ofoofogia.

Ua mautinoa e fomaʻi o lenei vailaʻau e faʻataunuʻuina lona sili ona taua - e faʻafoisia ai le malosi o le maʻisuka e faʻafefe ai le suka. O le aʻafia i totonu o siama, fucose - o se tasi o vaega o le vailaʻau - faʻamalosia ai galuega o le inisalini e talia, ma faʻafouina ai foi le mafai ona tali saʻo i le kulukose i totonu o le toto.

O fomaʻi e mautinoa o le maʻi suka e le gata ina faʻaumatia ai faʻamaoniga, ae aʻafia ai foi mafuaaga o le maʻi. E le gata i lea, e matauina e tagata atamamai le tulaga tulaga ese o lenei vailaʻau, lea e le o aofia ai soʻo se faʻasaʻo, ma e le aʻafia foi i togafitiga vevela.

O elemene uma o lenei oloa Rusia e masani ma maloloina. Ma o le tau maualuga o le fualaau faasaina, e tusa ai ma fomai, ua saʻo atoatoa.

Ae paga lea, o le meafaigaluega "O le maʻisuka" o fomaʻi ua le gata ina faʻasese, ae le taliaina foi. O le mea lea, e toʻatele fomaʻi e leʻi oʻo mai i lenei oloa, lea na faʻaalia i le maketi lata mai nei. O le mea lea, e le mafai e fomai ona suʻeina lelei lenei meafaigaluega.

Ae ui i lea, o le toʻatele oi latou e faʻatalanoaina amioga a latou tagata gasegase, oe na le gata na latou faalogo e uiga i lenei fualaau faasaina, ae na latou faʻaaoga foi. E foliga mai o tagata mamaʻi, e aunoa ma le feutagai ma le togafitiga o endocrinologists, na latou lafoina a latou togafitiga masani i fualaau o le maʻisuka ma faʻatau mai le faʻamaʻi o le maʻisuka.

Ae i le faaiuga na foliga mai o le tulaga o tagata mamaʻi ua na o le mamafa. O fomai e suia se pasene o le nofosala i se tulaga faapena i le oloa o le maʻisuka. Ae o le mea moni, o le mafuaaga autu o le leaga o le tagata maʻi lava ia. A uma mea uma, e te le tau manaʻomia le tuʻuina o togafitiga ma vailaau faʻasoifua maloloina.

Fai mai tagata popoto e mafai ona e ave le oloa "Matemaʻi", ae naʻo le tutusa ma le togafitiga na faʻamatalaina e le endocrinologist.A uma, o se gel na o ia e le mafai ona laveaʻi se tagata mai le maʻisuka ituaiga 2.

Ma o loʻo faʻasalalau tagata suʻesuʻe i le tagata aʻo leʻi faatauina lenei oloa Rusia, e faʻatalanoa ma i latou ina ia faʻaesea foliga vaaia o ni taunuuga le lelei.

Faaiuga

O lenei ua e iloa poʻo le a le Diabetes, o iloiloga a fomai e uiga i ai, o le tuufaatasiga, ma tulafono mo le ulufale atu ua uma ona suesueina. Na matou iloa ai o lenei vailaʻau na faʻaalia talu ai nei, o lea e leʻi oʻo ai i nisi fomaʻi.

Ma o na tagata tomai faapitoa oe na laki le fiafia e aʻoaʻo e uiga i lenei faʻamaʻi faʻamalolo Rusia, na o le tali lelei i ai.

E tatau i tagata maʻi ona iloa o le tau o lenei meafaigaluega e maualuga tele, ae e mautinoa o le toʻatele o tagata e naunau e tuʻuina atu le tele o tupe e ola ai i se olaga masani, ae le o le ufitia e faafitauli tau le soifua maloloina.

O vailaʻau mo le maʻisuka Faʻatauga: faatonuga mo le faʻaoga, tau, faʻasologa ma iloiloga

O se gasegase ogaoga pei o le maʻisuka (DM) e mafua ai le faaletonu i le gaioiga o le pancreas, ma se faaitiitia o le gasegase o le tino i insulin i le tino.

O le masani lava, o lenei faʻamaʻi e maua i tagata matutua nai lo le 45 tausaga.

O metotia eseese ma meafaigaluega e faʻaaogaina mo togafitiga, e aofia ai fualaau faasaina, lea na faamaonia ai lava ia i le tau faasaga i le maʻisuka. E tatau ona maitauina o le maʻisuka, e faaopoopo atu i le ave o le vailaʻau e faʻamatalaina, e tatau ona mulimulitai i se taumafataga maloloina filifilia faapitoa ma auai i le tele o ituaiga o faʻamalositino.

E leai se taua o le olaga, meaʻai ma le tele o gaoioiga faaletino. Ae ui i lea, o le asō o le a tatou talanoa e uiga i le faʻamatalaga o Farmig, lona aoga, o le i ai o ni mea le lelei ma lelei o le faʻaaogaina ma sili atu.

Fualaau faasaina o le fualaau faasaina

E tatau ona maitauina o Farmiga o se fualaau fou, fou mo le "maʻi" faʻamaʻi.

O ona vaega e mafua ai le puipuia o le gluconeogenesis o le hepatic, o le faaitiitia o le inu o le suka, o le faateleina o le faaaogaina o le kulukose e ala i le mimiina, ma o nisi taimi e faateleina ai le lagona lelei i se hormone taua, insulin.

I le taimi lava e tasi, e le afaina ai le gaosiga o le inisalini e le peta peta o le pancreas, e le o se mea e tupu ai se tali atu i le hypoglycemic. Faaitiitia le maualuga o le linoprotein ma le triglyceride o le maualalo i le plasma.

E le gata i lea, o le fualaau faʻasaina e faʻamaonia pe faʻaitiitia le mamafa o le tagata maʻi, e mafai ona faʻaaoga se fibrinolytic aʻafiaga ona o le taofiofia o se inhibitor e faʻamalosia le plasminogen.

Talu ai o le fofo e fou i le maketi o fualaau oona, e na o le faʻaaogaina pe a uma ona feutagai ma se endocrinologist.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o vailaʻau mo le maʻisuka Farmiga

O le laulau o le vailaʻau ua faʻamatalaina e maua ai le avega sili ona lelei, faʻapea foʻi le felauaiga o lactin i totonu o masini, sela o le tino ma tuʻuina atu ana gaioiga e ala i le mimi. O le galuega o vaega o le vailaʻau e tumau mo le 6-16 itula, aʻo iai le faaitiitia o le gaʻo o le suka, gaʻo mai le gastrointestinal tract. O nei mea uma e taofia ai le faʻaitiitia vave o le glucose plasma.

E tatau ona ave faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi faʻalua 3 taimi i le aso. O le vailaau e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻaleleia o le lactin i totonu o le inumaga, faʻapea foi le faʻaosofiaina o lona faʻaogaina i totonu o le tino. O le mea moni, o le faʻaaogaina o Farmig e mafai ona taʻitaʻia ai i suiga i le tofo, leu, manava.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona e suʻesuʻe ma le totoa i faatonuga e tuʻuina atu.

Contraindications ma aʻafiaga itu

O le Formiga ua iloga ona o le i ai o faʻamaoniga faʻamaoni ma aiga. E tatau ona mafaufau i ai i auiliiliga.

O le mea lea, o le kulupu o faʻasiga faʻatasi e aofia ai:

I le faʻaopoopoga, o faʻasalaga faʻatasi e aofia ai:

  • faateleina le tamaitusi
  • o le fatu vaivai tumau,
  • ogaoga o le ate
  • lamatiaga o le faaitiitia o le faasalalau o tulaga o plasma,
  • urinary tract infection,
  • tausaga matutua.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona mafua ai le atinaʻeina o le acidic lactic - o se tulaga lamatia, ono lamatia. O ia ituaiga togafitiga pe a fai o le Farmig e mafai ona tupu i ni tagata mamaʻi e mafatia i le le atoatoa o le fatu po o se tulaga ogaoga o le faaleagaina o fatugao.

Tina ma le lactation

O le tele o taimi, o se fafine maʻitaga poʻo se tina tausi maʻi o loʻo mafatia i le maʻisuka ua faʻamatalaina fualaau.

I totonu o lona faʻatulagaga, o loʻo faʻamatalaina ai le inisalini puupuu poʻo le faʻasolosolo, lea e faʻaaogaina aʻo leʻi 'ai meaai, lea e puipuia ai suauu toto i le plasma toto.

E le gata i lea, e masani ona fautuaina e le endocrinologists - a itiiti ifo ma le 6 taimi i le aso - ia fua le lactin e faʻaaoga ai se glucometer ma faia suʻesuʻega masani mo suʻega. Ae o na vailaau e pei o Farmiga e le fautuaina mo tina maʻitaga poʻo fafine susu.

Le tau o se vailaʻau mo le maʻisuka Farmiga ma ana faʻalogona

I aso nei, o le fualaau faʻataʻitaʻi ua matua faigata lava ona maua i luga o fata o falemaʻi falemaʻi ona o lona malosi ma le le talitonu i le vaega o fomaʻi.

O le taimi lava lea e taua ai le iloa o le mea moni o le faʻatau mai o se oloa e taugofie nai lo le 1,000 rubles. o le a le aoga, aʻo ana faʻasologa e sili atu ona taugata, ae o taimi e tofotofoina ai ma tuʻuina atu ai ni faʻamoemoega lelei.

O fualaau oona e lisiina i lalo:

O fomaʻi e faʻasaina faʻamaonia le faʻaaogaina o mea e maua i le sulfonylurea i le maʻisuka ituaiga 1.

Faʻamatalaga o fomai ma tagata gasegase

E taua le iloa! Faʻafitauli i le maualuga o le suka i le gasologa o le taimi e mafai ona oʻo atu ai i le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻaia, paʻu ma lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma faʻamaʻi pipisi! Na aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻamautuina a latou gaʻo fiafia ...

Talu ai o le meafaigaluega na faʻamatalaina e fou, o le uiga o tagata faigaluega faʻafomaʻi agai atu i ai o se mea faʻavalevalea pe le atoatoa.

O faʻamatalaga e faʻaalia ai le leai o ni faʻamalamalamaga manino, faʻamatalaga auiliili mo le fualaau faasaina, faʻapea foi ma le leai o se suʻesuʻega o le falemaʻi o le faʻaaogaina o fualaau faʻatoʻaga i tagata mamaʻi ma le maʻisuka ituaiga II.

I le isi itu, o iloiloga o tagata gasegase moni e faʻaaogaina ai nei vailaʻau e oʻo lava i lalo ifo. Ae ui i lea, oi latou ua uma ona latou taumafai, finau e lelei e naʻo se mea faʻasolosolo pe i se faʻalavelave faʻapitoa ma isi togafitiga faʻasoifua maloloina.

E uiga i fualaau o le maʻisuka i le vitio:

O se numera tele o tagata o loʻo mafatia i se maʻi "suamalie" e fefefe e sui i le inisalini. Ae a fai e togafitia togafitiga ma sui filifilia o le hypoglycemic e le maua ai se aafiaga lelei, ma o le glucose index e faʻapupulaina i se tulaga mautinoa mo le 7-8 aso i le maualuga o le 9 mmol / L pe a uma le 'aiga, e tatau i le tasi ona mafaufau e uiga i le fesuiaiga o le inisalini.

Faatasi ai ma nei tulaga faatauaina, e leai se isi fualaau faasaina ua mafai ona faatulaga le tulaga faaletonu o le tino. Ae o le le amanaiaina o fautuaga faafomaʻi e mafai ona mafua ai ni faafitauli matautia.

E mafua lenei mea i le mea moni o le maualuga o le lactin index e faʻapupulaina ai le avanoa o le faiva o fatuga, gau gangrene, leiloloa, ma isi mea faʻapena e mafua ai le le atoatoa.

Maʻisuka. Mai le taimi nei, oe pulea le maʻisuka, ae le o oe!

O tagata e maua i le maʻisuka ei ai se faʻamoemoe - o se vailaʻau faʻapitoa ma sili ona aoga, Tisuka, tau, iloiloga, togafitiga ma faʻaaogaga o le a tatou talanoaina i lenei tusiga. I le taimi nei, o lenei mea faigaluega e leai ni ana faʻalogona i le lalolagi atoa.

O le maʻi suka ei ai se tulaga le masani ai o le faʻasaʻolotoga. E le o maua i foliga o capsules masani poʻo papa maʻalaʻau, ae o loʻo i ai sona foliga gel. O lenei gel e maua mai fucus algae. O le maʻi suka e aoga tele pe'ā faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa. E le gata i lea, e i ai sona aafiaga lelei i le soifua manuia lautele o tagata gasegase.

O le tuufaatasiga e patino lava le natura ma e faigofie lava ona ufiufi e le tino. Ae o lenei meafaigaluega e le o se mea faaopoopo meaʻai. O taunuʻuga o aʻoga suʻesuʻega Rusia e faʻavae i luga o suʻesuʻega o tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka ma le faʻamaoniga o mamanu i le va o le maualalo o le faʻaiʻuga o le faʻamaʻi o lenei faʻamaʻi i Iapani, lea e fesoʻotaʻi ma le faʻaalia o fucus algae.

O le maʻi suka ei ai faʻamaoniga ma manatu faʻapitoa. O le tau e faʻamaonia ai le iuga mulimuli.

Aisea e aoga ai le maʻisuka

O le maʻi suka o se faʻamaʻi lea e iai le soliga o le kulūkose. O se taunuuga, o siama o le tino e le mafai ona maua le kulukose mai le toto. O faʻalavelave e mafua mai i le maʻisuka e mafai ona taʻitaʻia ai se tagata i le oti. O le mafuaaga lena e tatau ai ona le togafitia faʻamaʻi o le maʻi, ae o le maʻi lava ia.

Fucose, o se vaega o le maʻi suka, o loʻo faʻaalia e se tasi o taua taua - e mafai ulu saʻo i siama maʻi.

Ma talu ai ona o totonu totonu, ua amata ai e le fucose galuega amata ona toe faʻaleleia le gaioiga a le faʻalogo. E maua mai le Fucose mai algae.

O se mea e seasea ona tupu, lea e le o maua i totonu o le lalolagi. E mafai ona e maua le fucose i le susu susu o tagata.

O le maʻi suka o se vailaau masani..

E le pei o isi vailaʻau mo le togafitia o le maʻisuka ma se maualuga maualuga, o le togafitiga mo le maʻisuka e le gata ina faʻamaopoopoina le maualuga o le suka suka.

O loʻo faʻaititia pea le lamatiaga o faʻafitauli faʻafuaseʻi (fatu ma toto totoga o le vaʻaia, faapea foi ma isi totoga o le tino), lea e faʻamaonia e le tele o faʻamatalaga o tagata gasegase sa faia se togafitiga.

O aoga o le maʻisuka e aofia ai:

  • ua mafai ai ona faʻatuai le puleaina o le inisalini i le maʻi,
  • lelei tele ma isi vailaʻau, e faʻapupulaina ai le aoga o le togafitiga,
  • faʻasaʻo le tino o toxins,
  • sili mo meaai o le maʻisuka,
  • aoga aoga i luga o le soifua manuia lautele o se tagata.

Maʻi

O le maʻi suka o se mea maualalo maualalo-kalori. E faʻavae i vai mamā ma e leai se kalama suka.

O vaega nei o le vaega o le maʻi suka:

  • Fucuslea o le moa,
  • Cranberries,
  • Ierusalema artichoke syrup, lauiloa mo ona aoga aoga i togafitiga o le maʻisuka,
  • Chromei totonu o le fomaʻi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le maʻisuka ma le togafitiga

I le aai faasaienitisi o Pushchino, o le faaaogaina o tekonolosi ultramodern, lea ei ai le pateni a le Rusia, na mafai ai ona ausia le maualuga o le soona faamamaina e le tino o le tino atoa o vitamini, macro ma micronutrients, biopolymers o loo i ai se matafaioi autu i le puipuia o faamaʻi eseese ma i se tau taugata.

O le maʻisuka ei ai se meaola faʻapitoa o meaola. E i ai elemene elemene e fausia ai le tino o le tagata.

O le tuufaatasiga e aofia ai vaega e fasefulu ma le lua: vitamin A, D3, C, E, F, K, H o le vitamini B (12,2,3,1), vaega ole polysaccharide, silikoni, zinc, phosphorus, calcium, potassium, barium, iodine , magnesium, seleni, fiber.

Ma faapena foi i le tuufaatasiga o loo i ai le folic ma le pantothenic acid ma amino acids.

Meaʻai mo le togafitiga O le maʻi suka ei ai se mea e pei o le jelly-like. O le faʻaaogaina o se gasegase mai isi ituaiga o vailaʻau o se faʻalogona agamalu i luga o le tino, faʻaleleia atili le faʻamalamalamaina ma se uiga lelei i le manava.

O le tasi e galue i fualaau faasaina e lima sefulu kalama. E le manaʻomia ai le tausisia lelei o le taimi le tumau o le taliaina, e lelei tele i vai eseese. O le maʻisuka o loʻo i ai se faʻatoʻaga faʻapitoa.

O lona uiga, o le ae lagona le lelei pe afai e te uia le ala atoa.

O le togafitiga ma le maʻisuka ua faʻamaonia taʻitoʻatasi pe a uma ona feutagai ma fomaʻi.aofia ai i le atinaʻeina o le gel.

Atonu e te manaʻomia se taamilosaga atoa o le talosaga, o le a le fetaui lelei le sui soʻotaga poʻo le fomaʻi. O le a faʻamatalaina oe e se tagata tomai faapitoa i lenei mea. pe a maeʻa feutagaiga patino.

Faʻafesoʻotaʻi le faʻatalanoaga saoloto i lalo ifo, talanoa ma lau fomaʻi le togafitiga mo le maʻisuka, ma o le tau o le a faʻalagolago lava i le taumalaga.

E ui i le mea moni o le maʻi suka e masani ma aoga tele, ae o loʻo i ai pea ni faʻasagaga.

E aofia ai:

  • patino le le faapalepale i le oloa,
  • tulaga o le maʻi lea e matua solia ai iodine,
  • faʻaleagaina e ala i le lagona lelei ile iodine.

Aafiaga o le maʻi suka

Maʻisuka: Tusi Resitala

I le tulaga o togafitiga ma le maʻisuka, e mafai ona e vaʻai i suiga lelei nei:

  • glucose e sili atu ona faʻaleleia lelei e le tino,
  • sina mea itiiti ma itiiti maualuga le suka e masani lava,
  • e faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻafitauli faigata,
  • ua faʻaleleia le faʻatinoina o le vaega o meaʻai,
  • o le toto i totonu o vae e faʻaleleia ma toe faʻaleleia,
  • puipuia le puipuia puipuiga
  • mamafa le mamafa o le tino, ma o le tagata gasegase e maua i taimi uma se moliaga o le le lelei,
  • Tele mo togafitiga o le maʻisuka 2 le maʻisuka.

Auala e faʻatau ai le suka ma le tau

I le taimi nei, e le mafai ona faʻatau i le falemaʻi o le maʻisuka, ma o le tau e faʻatatau i le taunuʻuga o togafitiga togafitiga a le falemaʻi. I le taimi nei, e mafai ona e faʻatau mai i le na o le faʻatonuina i le Initaneti. E mafai ona e faatauina mai le Maʻisuka i le kiliki i luga ole sootaga o loʻo i lalo i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupanī. O le faʻapipiʻiina o loʻo faʻatinoina e se telefoni feaveaʻi ma ave mai le 1 i le 7 aso.

Faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia - Rusia. Poloaiga ma le faʻatagaina - Belarus. Faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia - Iukureini Poloaiga mai le gaosi oloa e tuʻuina atu - Kazakhstan.

E mafai ona e suʻeina le ala o togafitiga o le maʻisuka e manaʻomia naʻo oe, le tau ma faʻamatalaga a se fomaʻi poto mai se kamupani kamupanī e ala i le faʻatumu o le pepa feiloaiga saoloto lalo. I totonu ole 15-30 minute, o le a faʻafesoʻotaʻi oe e se fomaʻi.

Natalya Marchenko, 31 tausaga, Moscow (endocrinologist)

O le maʻi suka o se faʻalavelave i vailaʻau. E tele gasegase ua uma ona faʻaaoga le inisalini.

O se mea manaia tele lenei, o meaola masani a le falemaʻi, lea e faʻasaina ai le toto toto ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atinaʻeina o faʻafitauli uma, e toetoe lava a le mafai ona alofia i le maʻisuka. O le mea autu e le o le lafoaia o togafitiga, o le maʻisuka faʻamalosi e toe foʻi mai ma le malosi faafouina.

Alexey Viktorovich Slobotsky, 43 tausaga, St. Petersburg (endocrinologist)

O le aoga sili o le maʻi suka o lona natura le lelei. O le tino o se maʻi o loʻo maua i le maʻisuka e faʻaleagaina i le tele o kemisi. Ma mo le togafitiga o le maʻisuka, ma o lea la, o le mea e leaga ai, o le tele o vailaʻau faʻatasi ma se vailaʻau faʻasolo.

O le tagofia o lenei vailaʻau e mafai ona maua ai se faʻaleleia atili lelei i le soifua maloloina. Ma o le ituaiga faʻamalolo i totonu o se malo e pei o le gel e faʻamalosia ai le lelei o le digestibility e le tino. Ou te fautuaina lenei vailaau i le tele o aʻu maʻi.

Ma e le mafai lava ona ou le maofa i taunuuga na maua i le faaaogaina o lenei meafaigaluega. I nisi o tagata gasegase, o le maualuga o le suka i totonu o le toto e le mafai ona oso, o nisi e le toe mamafa lo latou mamafa, ma i isi, o le mamafa e masani ai ma le fatu e taofi le gaogao.

Ou te tuʻuina atu i le fomaʻi se iloiloga sili ona lelei e uiga i le maʻisuka, ma o le tau o le fualaau faasaina e talafeagai lava mo se togafitiga lelei.

Maʻisuka: faʻamatalaga moni a tagata faʻatau

E tele togafitiga o loʻo faʻatulagaina o se panacea mo le maʻisuka. Faatasi ai ma i latou o loʻo i ai faiva ma fualaau oona maualalo ma faʻamaoni.E i ai foi meaʻai o mea taumafa o le uiga le mafaamatalaina e faapea o latou tufatufa o loʻo avea ma tufuga.

O le mafuaʻaga lea mo togafitiga o lenei faʻamaʻi faigata e tatau ona e tuʻuina atu lau mea e te fiafia iai i fualaau maualuga maualuga ma faʻatau mai na o tagata faʻatau oloa. Talu ai o le fualaau faasaina fou i le vaega o le tausiga o le maʻisuka, o loʻo i ai pea ni nai iloiloga o le Maʻisuka.

E mafai foi ona e maua ni iloiloga le lelei, ae ui i lea, o loo i ai pea isi mea lelei. Mo se faataitaiga ...

Ekaterina, 37 tausaga

Sa ou filifili, e faaopoopo i togafitiga autu mo le maʻisuka, ia maua ai aʻu lava se isi fualaau faasaina e faaleleia ai le soifua manuia lautele o le tino. O se taunuuga o suʻesuʻega i luga o le Initaneti, na ou vaʻai ai i le Maʻisuka.

Na amata ona ou fiafia ... Ina ua uma ona ou faitauina ia iloiloga, lea na sili ona lelei, sa ou filifili e faataitai. Sa ou faia le vasega o togafitiga na faatonuina e le fomai mo le masina talu ai. Ua toe foʻi le suka i le tino.

O le soifua maloloina lautele ua faaleleia. Ou te lagona le malosi faifaipea o le malosi!

Vladislav, 35 tausaga

O aʻu supplements e seasea faʻafesootai ma soʻo se vailaʻau. Ou te tago i le tele o fualaau e togafitia ai le maʻisuka, na ou taumafai foi e faaopoopo meaai faaopoopo. Ona fai mai lea e laʻu fomai e uiga i le Maʻisuka.

Sa ou faamoemoe o se taunuuga vave ma e aunoa ma le vaai i ai na ou alu ma le ita i le fomai. Na faamalamalama mai e le fomai ia te au o le aafiaga o le fualaau faasaina ua faatupulaia, o lea e aoga ai le faatalitali. E moni lava, i le masina talu mai le amataga o togafitiga ma le maʻi suka, na toe foʻi mai ai le suka i le masani.

Aʻo ou musu i le inisalini, o le a matou vaʻavaʻai i le auala o le ai ai i le lumanaʻi.

"Gel gel" - le aoga o le togafitiga o manua o le paʻu

"O le maʻisuka gel" o se vailaʻau faʻaonaponei faʻatasi ai ma le gafatia e faʻamalolo vave le tino pe'ā mavae ni manua ma manuaga. O se mafutaga saogalemu mo le faʻaaoga lelei e aafia ai sē o le epithelial layer, e masani lava ona faʻasalalau a latou faiga o gasegase ma le lē lelei, lea e taua tele mo le toe faʻaleleia.

O le fofo mo le solia o le amio saʻo o le paʻu o se meafaigaluega faapitoa ua atiae ma le toe faʻafouina o meatotino o le "Gesuka Gel" (30 ml). O loʻo faia e le kamupani faʻapitoa a le Rusia Samoa-AS. E faʻaaogaina mo paʻu o paʻu nei:

  • soʻo se faʻaleagaina umi o le paʻu i le maʻisuka,
  • mu o ituaiga eseese (sola, kemikolo, vevela),
  • fugalaau
  • abrasions, tipi, maʻila,
  • e le o faʻamalolo i lalo vae,
  • afaina toto.

O le faʻamalolo o le faʻamalolo e tupu e aunoa ma le fausiaina o siaki vevela, lea e taua mo gaʻo matautia.

O meatotino o le gel base e tuʻuina atu ai le faʻaaogā atoatoa i totonu o le paʻu o vailaʻau faʻapitoa e maua ai le okesene i luga, ma o le ata na faia i le taimi o le vevela e maua ai se pa puipui antibacterial.

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai elemene o loʻo i ai faʻamaʻi faʻamalolo, ma faʻafefeteina ai metabolic processes intradermal:

  • O le D-panthenol (despanthenol) o se vailaʻau e maua mai i le kuluma B5 (pantothenic acid). O le pantothenic acid e lautele, o le ulu atu i totonu o le tino o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le pusa - o se vaega o le coenzyme A (e aʻafia ai le metabolism o carbohydrates, gaʻo ma proteins i le tino). E i ai sona aafiaga faʻafouina i luga o le mucous membranes ma le paʻu, faʻafaigofieina le metabolism. Faʻaaogaina e togafitia ai ni paʻu paʻu paʻu, dermatitis, malosi o le tino, abscesses, maʻi o le gaʻo. Faʻaaogaina foi mo faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi. A maeʻa ona faʻaaogaina, faʻaleleia, faʻamaluluina o meaola.
  • O le Katon CG o loʻo i lalo o le vailaau faʻasaina, o le antimicrobial, antifungal and antibacterial. Faʻaaogaina e le tele o kamupani faʻamalositino. Talu ai ona o mea taua o le tuufaatasiga o vailaau, e le suia ai le lanu ma manogi pe a uma ona faaopoopo.
  • Polygel CA o Polymer synthetic synthese faʻaaogaina e faʻaaogaina e avea o se uila mo mea gaosia.
  • O le vailaʻau o le Hyaluronic - o loʻo maua i soʻo se mea o le tino, o se vaega o le dermis (e iai le faʻafouina o aafiaga i luga o le paʻu), o le cartilage faʻapitoa (e gafa ma le fesuisuiaʻi o le mea e gaosia ai le cartilage), suavai ma le synovial fluid (e maua ai le viscosity talafeagai). O lenei vailaʻau e tumau ai le faapaleniina o le vai i totonu o masini.
  • O suavai mama ua faʻaaogaina mo le gaosia o vailaʻau eseese, o se vaega taua e mautinoa ai le saogalemu o le faʻaaogaina o vaifofo, kulimi, ma isi vailaau faʻamalosi.

Metotia o le talosaga

Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona togafitia le paʻu o le paʻu i le hydrogen peroxyide. I le isi itu, o le gel e faʻaaogaina i se fasi manifinifi i le mea ua faaleagaina 1-5 taimi i le aso, e fuafua i le tele o le manua. Afai e tatau ai, faʻaaoga vailaau faʻamalosi e faʻaaogaina ai le vailaʻau, o le nofoaga e faʻamautuina i se fusi.

O le umi ole togafitiga e tusa ma le 2 vaiaso.

Afai o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e aunoa ma se tofiga na le maua ai ni iuga i totonu o le vaiaso, o fautuaga a se fomaʻi ua fautuaina.

E leai se mea e faʻaleagaina ai le mea faigaluega.

E le fautuaina le faʻaaogaina o manua tuga, e le amanaia ai le paʻu o le paʻu ma le faʻasaʻolotoina o le tino.

O aʻafiaga o le paʻu i nisi vaega o le gel e mafai i tagata e faʻafefe i allergies.

Maʻisuka mo le maʻisuka. Faʻamatalaga O fea e faʻatau. Tau

O le fualaau faasaina ua fuafua mo le faatulagaina lelei o le suka o le toto. E faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻafitauli o se soa o le maʻisuka.

E mafai ona faʻaaogaina mo faʻamaʻi laiti o le cardiovascular system, neuropathy ma isi maʻi lea e mafai ona oʻo atu ai i le oti.

O le maʻisuka e leai se mea tutusa i Rusia. Na atiina ae e atinaʻe faasaienisi faʻale-aganuʻu ma e mafai ona faʻaaoga e togafitia ai tagata matutua ma tagata matutua.

O se tasi o tulaga sili ona taua o le faʻalagolago i le tino. Ole vailaʻau e le gata ina faʻamaonia le maualuga o le suka, ae faʻaleleia ai foi le suamalie o le kulukose e le tino.

A maeʻa le faʻaaogaina, o loʻo i ai se faʻaleleia atili o le toto i lima ma vae, ua faʻaitiitia le mamafa, ua amata ona sili atu le lelei o le gaioiga o galuega. O aʻafiaga elemene e afaina ai le puipuiga, faʻamalosia le malosi. O le maʻi suka ei ai mea nei:

  • ua tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau,
  • talafeagai mo meaai o le maʻisuka
  • faateleina le aoga o togafitiga,
  • faʻaitiitia le aofaʻi o le insulin o loʻo faʻatonutonuina,
  • faamama le tino.
  • e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau i soo se laasaga o le maʻi.

Faʻavaeina o le maʻisuka mai le maʻisuka

O le vaega autū o le L-Fucose monosaccharide. E maua mai i ni lanu enaena lanu enaena e tupu i totonu o se nofoaga mama. Ona o lenei vaega, o le kulukosese e maualuga lava. O se metotia tulaga ese o le gaosia o algae e mafai ai ona puipuia mea uma faalenatura.

I suʻesuʻega, na maua ai i Okinawa e leai lava se maʻisuka, talu ai sa masani lava ona i ai i tagata Iapani a latou meaʻai.

O le polysaccharide autu e le maua i totonu o isi laau, ae mafai foi ona maua i le susu o susu.

E le gata i lea, o le gel e aofia ai:

  • vai mama atoatoa,
  • vine
  • Ierusalema artichoke syrup,
  • chrome i totonu o le tino.

E faʻapefea ona faʻaaoga le maʻi suka?

O le fualaau faasaina lava ia e faatauina atu i foliga o gel. O lenei mea e mautinoa ai se togafitiga sili atu ona agamalu. O le tulaga lelei o le gel e afaina ai le manava, e maua ai le lelei o le taumafa. E faʻaaogaina o se meafaigaluega faaopoopo mo le maʻisuka ituaiga 2.

O se punavai o filo o meaʻai, iodine, chromium. E mafai ona e faʻaaogaina le gel i soo se taimi, e le manaʻomia le usitaʻia o se faʻatulagaga saʻo. Mo le faʻaaogaina, 50 kalama e mafai ona solu i totonu o soʻo se suamalie poʻo vai. O le tausiga o le taligalu e 6 masina e tusa ma tulaga e teu ai.

Tusi faamaonia lelei

Na faia suʻesuʻega i le Falemaʻi Falemaʻi Tutotonu o le Rusia Academy of Sciences. Ina ua mavae lena, na maua ai se faaiuga, lea e faasino i le tulaga o se meaʻai, fualaau faasaina.

O le maʻi suka ua faamaonia i le Europa. Ua faamaonia ai o le oloa o loʻo tausisia uma manaoga, tulafono talafeagai ma tulafono faatonutonu mo le lelei ma le saogalemu.

O fea e faʻatau ai le Maʻisuka mo le maʻisuka?

O le maʻi suka e mo le faʻatau i luga o le Initaneti. O se filifiliga lelei lea mo i latou e le mafai, ona o le leai o se taimi avanoa pe ona o mafuaʻaga tau soifua maloloina, maua se avanoa e asiasi ai i se falemaʻi. O le faʻatonuga e mafai ona faia e ala i le initaneti.

O lenei faiga e na o ni nai minute. Tuuina atu le faʻaogaina i se auala talafeagai mo le kalani. E totoe na o le totogiina o le faifeau poʻo le totogi muamua.

Faʻataʻitaʻiga

O le faʻaaogaina o le falemaʻi o le hypoglycemic.

Faateleina le faʻamalosia o le insulin e ala i peta paneta ma faʻaleleia le faʻaogaina o le kulukose.

Faʻasolosolo le gaioiga o le maso glycogen synthetase.

E aoga tele i le maʻisuka o le maʻisuka, i tagata gasegase ei ai le malosi tele o le tulafono.

Faʻavasegaina le talaaga faʻapitoa i le maeʻa o nai aso o togafitiga.

E faaitiitia ai le taimi mai le taimi e 'ai ai i le amataga o le inisalini, e toe faʻafoʻi le amataga o le faʻamalosia o le inisalini ma faʻaitiitia ai le hyperglycemia e mafua mai i taumafa.

Faʻaleleia alafua o le hematological, mea faʻaleagaina o le toto, hemostasis ma le microcirculation system.

Puipuia le atinaʻe o microvasculitis, e aʻafia ai liʻo o le retina o mata.

E faʻasaina le faʻalauteleina o le platelet, e faʻapupulaina ai le faasinomaga o faʻasalalauga, faateleina le heparin ma le fibrinolytic, ma faʻapupulaina ai le heparin.

O loʻo faʻaalia ai meatotino faʻasao, faʻaleleia le vascularisation, tuʻuina pea le tafe o le toto i totonu o microves, faʻaitiitia faʻamaoniga o microstasis.

I le nephropathy o le maʻisuka, ua faaitiitia le proteinuria.

Atoatoa ma faʻavave vave ona maua mai le mea o loʻo i ai meaʻai.

I totonu o le ate, e maua ai le oxidation ma le faʻavaeina o metabolites, o le tasi o ia mea o loʻo i ai sona faʻamatalaga aloaia ile microcirculation.

O loʻo faʻaaogaina i le ituaiga o metabolites ma le urine ma e ala atu i le vaega o meaʻai.

Faʻaiʻuga aʻafia ai le Diabeton MV

Mai le gastrointestinal tract:

  • e seasea lava ona tupu - o faʻamaʻi pipisi (o le nausea,
  • vili
  • tiga o le manava
  • lanu.

Mai le cardiovascular system ma le toto:

I le vaega o le paʻu:

  • afaina o le paʻu,
  • ata gaioiga.

Mai le itu o le metabolism:

Mai le faʻalavelave o le tino ma aʻafiaga aʻafia:

  • vaivaiga
  • tiga o le ulu
  • vavao
  • sui i le tofo.

Faʻasalaga

Faailoga

  • tulaga o le hypoglycemic
  • auala uma i
  • cerebral edema.

Togafitiga:

  • glucose meaʻai,
  • pe afai e tatau ai - i / i le faʻaofiina o se fofo (50,
  • 50 ml).

Mataʻituina o kulukose, elemene urea, vailaʻau eletise.

Faʻatasi i le cerebral edema - mannitol (iv), dexamethasone.

Fegalegaleaiga

Aafiaga faateleina o inhibitors Ace, steroids vailaʻau faʻasaina, beta-blockers, fibrates, biguanides, chloramphenicol, cimetidine, coumarin, fenfluramine, fluoxetine, salicylates, guanethidine, inhibitors Mao, miconazole, fluconazole, pentoxifylline, theophylline, phenylbutazone, phosphamide, tetracyclines.

Faʻaaogaina o gasegase, chlorpromazine, glucocorticoids, sympathomimetics, glucagon, saluretics, rifampicin, hormones thyroid, suauu lithium, gasegase maualuga o le vailaʻau nicotinic, faʻamataʻu tautala ma estrogens - faʻavaivaia le hypoglycemia.

Faatonuga faapitoa

I le taimi o le filifiliga o le toto, aemaise lava pe a faʻatasi ma le inisalini togafitiga, e tatau ona faʻamautuina le tala o le sugar ma le malosi o le glycemia, i le lumanai o le siakiina o le maualuga o le kulukose o le toto.

Mo le puipuia o le hypoglycemia, e tatau ai ona ogatusa lelei ma le taumafa o meaai, aloese mai le matelaina ma lafoai atoa le faʻaaogaina o le ava malosi.

O le faʻaaogaina faʻapitoa o beta-blockers e mafai ona puipuia ai faailoga o le hypoglycemia.

O se mea e maualalo i lalo o le kapeti, e maualalo i le gaosiga o meaʻai.

Faʻaaoga ma le faʻaeteete a o faigaluega mo avetaavale o taavale ma tagata o loʻo galulue faʻatasi ma le faʻalauteleina o le gauai atu.

Tuua Lau Faamatalaga