Suʻega: faatonuga mo le faʻaaogaina

Faʻamatalaga i totonu o le intramuscular100 ml
mea galue malosi:
sodium deoxyribonucleate1.5 g
tagata faʻapitoa: sodium chloride - 0.9 g, vai mo le tui - e oo atu i le 100 ml

Faʻataʻitaʻiga

O le vailaau faʻamalosi e faʻamalosia ai le puipuia o le telefoni feaveai ma le puipuia o fualaau. Faʻamalosia ai ni faʻamatalaga patino e uiga i afaina, viral ma siama siama. O le fualaau faasaina e faaosofia ai le toe faafou ma le toe fuataina o faagasologa, e faatulaga ai le tulaga o tisipenisione ma okeni i le oona o le gasegase. O le Derinat e faʻamalosia ai le faʻamaloloina o maʻi pipisi o taʻaloga eseese. O le Derinat e faʻateleina le faʻamaloloina vave o le mu mumu, faʻapupula vave le malosi o le epithelization. Faʻatasi ai ma le toe faʻaleleia o faʻamatalaga uluaʻi i luga o le mucosa i lalo o le gaioiga a Derinat, toe faʻalauiloaina le lela. Ole vailaʻau e leai sona teratogenic ma aʻafiaga o le tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina

- faʻamaʻi pipisi o le tino (ARI):

- puipuia ma togafitiga o faʻamaʻi pipisi o vailaʻau faʻamaʻi (ARVI),

- ophtalmology: faiga faʻapipiʻi ma faʻamalosi,

- faʻamaʻi pipisi o le mucous membranes o le vavagana o waha,

- faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi, fungal, siama ma isi faʻamaʻi pipisi o le mucous membranes i le gynnecology,

- faʻamaʻi gasegase ogaoga o le maualuga o le manava o le tino (rhinitis, sinusitis, sinusitis, frontal sinusitis),

- maʻi faʻamaʻavale, faʻamaʻi ma faʻamaʻi manuʻa mo se taimi umi (e aofia ai le maʻisuka),

- siama o le paʻu ma le mucous membranes.

Tosiga ma le pulega

O le fualaau faasaina ua faatonuina mo tamaiti mai le aso muamua o le olaga ma tagata matutua. Mo le puipuia mai o vailaau faʻamaʻi pipisi o le tino, 2 pata i totonu o le isu i fuaitau taʻitasi faasolosolo 2-4 taimi i le aso mo 1-2 laʻau. Pe a faʻaalia ni faailoga "maʻi catarrhal," e totoina le vailaʻau i totonu o le isu e 2-3 faʻafefe i matagi taitasi i le 1-1.5 itula, i le aso muamua, ona 2-3 pa'ū lea i vaega taʻitasi o le nasas 3-4 taimi aso, vasega aʻoga - 1 masina.

Mo faʻamaʻi mumusu o le vevela ma le gaogao, e totoina le vailaʻau i le 3-5 togi i fua taʻitasi 4-6 taimi i le aso. Taimi o le vasega

Mo faʻamaʻi o le mucosa ofo, fufulu le fualaau faʻasaina 4-6 taimi i le aso (1 fagu 1-2 fufulu). O le umi ole vasega o togafitiga e 5-10 aso.

I faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi, fungal, siama ma isi faʻamaʻi i le gynnecology - pulega faʻapitoa i le faʻamaʻiina o le tane poʻo le puleaina faʻapipiʻi o tampons ma le vailaau faʻasaina, 5 ml i le gaioiga, 1-2 taimi i le aso, mo le 10-14 aso.

I le ogaoga o faʻamaʻi ma le gasegase o togafitiga i le ophthalmology - O le Derinat o loʻo totoina i mata 2-3 taimi i le aso, 1-2 drops, mo le 14-45 aso.

I le tulaga o le faʻamaʻiina o le paʻu ma le mucous membranes, faʻatasi ai ma faʻamaʻi e le o faʻamalolo, manumumu, sulu, pusa o vaʻaia o vailaʻau eseese, gangrene, faʻaoga tusi (gau i luga o ni laulau se lua) e faʻaaogaina i vaega e aafia ai 3-4 taimi ile aso poʻo togafitiga o le mea na afaina i le fualaau mai le nebulizer 4-5 taimi i le aso, 10-40 ml (togafitiga - 1-3 masina).

Faʻamataʻuga itu

Faatasi ai ma faiga leaga i lalo o le faatosinaga o le fualaau faasaina, o le teenaina tuusaʻo o masini e le mautonu i nofoaga autu o le teenaina ma le toefuataiga o le paʻu faavae ua matauina. Faatasi ai ma ni manua tuga ma mumu, ua mataʻituina ai se faʻalogiga o mea faʻapiopio.

Faʻamasaga ma faʻaleagaina le mucosa o le nasal e mafua mai i vailaau faʻamaʻi pipisi o le tino, respiratory infections i le faʻaaogaina o fualaau faasaina, atonu e ono iai ni lagona o le vevela ma le mu.

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o le Derinat

Tali mo tui faatonuina i tulaga nei:

  • o le fualaau faasaina e faaosofia ai le faamaloloina ma le faafouga o le tino o le mucous membrane i maʻi gastric ma duodenal,
  • v / m pulega o Suʻega faʻaleleia le tuʻuina atu o le toto i le fatu maso - myocardium,
  • o le vailaʻau e faʻaitiitia ai le faʻavauvau pe a savali ma maʻi faʻamaʻi o vae,
  • togafitiga o aafiaga o le faaleagaina o le radiation,
  • Hematopoiesis,
  • Ischemic fatu fatu,
  • togafiti
  • afaina o gaʻo ma faʻasolosolo taimi e le faʻamalolo ai paʻu paʻu,
  • aoga i fomaʻi ma urological pathologies.

O le fofo mo le faʻaaogaina i fafo e faʻaaogaina i foliga o mataʻu mo mata, faʻafefe i totonu o le isu, rinses, talosaga, microclysters ma le faʻavaivai.

Laʻau faʻaaoga i togafitiga:

  • ma faʻamaʻi pipisi o le tino,
  • mo le puipuia ma togafitiga o faʻamaʻi pipisi o viral respiratory, e aofia ai mea na mafua mai i le siama faʻamaʻi,
  • mo le togafitia o faʻamaʻi pipisi, pulusulu-inflammatory ma le oona,
  • mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o mucous membranes o le vavagana o waha.
  • i le togafitiga o ituaiga uma o faʻamaʻi pipisi o le inflammatory ma infectious infectious gynecological, faʻapea foʻi ma le faʻamaʻi,
  • i le togafitiga o le necrosis o le paʻu o le paʻu ma le mucous membranes ona o le vevela, o manuʻa faʻamalolo umi, ulia, suauu, mumu, gangrene.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Derinat, dosage

Fofo mo le tuiina o le tino (Injections inumaga)

Tagata matutua O le faʻataʻitaʻiga o se vaifofo mo le tuiina o le intramuscular e faʻatulagaina mo le 1-2 minute i se fuataga tasi o le 75 mg (5 ml o le vaifofo mo le iniseti intramuscular 15 mg / ml). O le vaitaimi o le pulega e 24-72 itula.

O injections faʻataʻitaʻiga o loʻo faia i totonu o le inisetila, faʻagesegese, i se fua o le 5 ml i le taimi e tasi ma le va o le 1-3 aso. O le vasega e mai i le 5 i le 15 injections, e fuafua i le faʻamaʻi ma uiga o lona ala.

I tamaiti, o le tele o le puleaina o mea tau fualaau faasaina e tutusa ma tagata matutua.

Fofo mo talosaga faʻapitonuʻu (fafo)

Laʻau i totonu o le isu ua faatonuina mo tamaiti mai le tausaga muamua o le olaga ma tagata matutua matutua.

Mo le puipuia mai o vailaau faʻamaʻi pipisi o le tino, 2 pata i lalo o fualaau taʻitasi 2-4 taimi i le aso mo le 1 i le 2 vaiaso.

Afai ei ai faailoga aloaʻia o le SARS, o le aofaʻi o mataua ua faʻapupulaina i le 2-3 i le fuataga taʻitasi, faatasi ai ma le vaeluaga o le 2 itula mo le muamua 24 itula, ona 2-3 pa'ū ifo lea i le 3-4 taimi ile aso atoa. O le vasega e oʻo atu i le 1 masina.

Faʻatasi ai ma le sinusitis, rhinitis, frontal sinusitis ma sinusitis, o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ua faʻaalia mo le 3-5 gutu. Ole taimi ole faʻaaogaina o le faʻamatalaga i le malulu masani e mafua mai i le mumū o le nasopharynx e faʻafa i le ono taimi i le aso. O le togafitiga e tasi i le lua vaiaso.

I faʻamaʻi faʻaleagaina o le ooto, faʻamama le vavagana o le tautala ma se vaifofo o le fualaau faasaina 4-6 taimi i le aso (1 le fagu mo 2-3 vaimini). O le umi o le togafitiga e 5-10 aso.

O le umi o le togafitiga e faalagolago i le nofoaga ma le tikeri o le faʻaogaina o le faʻaogaina.

Talosaga faʻaoga

O faʻamatalaga pito i luga e le ogatasi ma le hydrogen peroxyide ma gaʻo gaʻo.

E tatau ona maitauina pe a uma ona tatala le fagu (pa'ū i totonu o le isu ma faapau i mata), e le mafai ona teuina le oloa mo le silia ma le lua vaiaso, o lea e le mafai ona toe faʻaaogaina le fagu matala, ae o le isi mea e mafai ona taofia.

O le aʻafiaga o le Faʻamatalaga i luga o le mafai ona ave taavale e leʻo iloa.

E le aʻafia e Ethanol le aʻafiaga o le fualaau faasaina, e ui i lea, e le fautuaina e fomaʻi le faʻaaogaina o le ava-aofia ai vai i le taimi o togafitiga.

Faʻaiʻuga ma faʻasalaga Suiga

Faʻamatalaga mo le faʻaogaina o le vailaʻau faʻasolosolo: faatasi ai ma le vave faʻafoega o le vailaau faʻamaʻi, tiga faʻaletino i le nofoaga o tui.

I tagata gasegase e maua i le maʻisuka, e mafai ona faia se aafiaga o le hypoglycem (e tatau ona amanaʻia le maualuga o le suka i totonu o le toto).

Mo se fofo mai fafo (faʻaletule) o aʻafiaga e leʻo iloa.

Faʻasalaga

E le o faailoaina ni mataupu o le le mafaamatalaina ma e le o faamatalaina mai ile fomaʻi.

Contraindications

Injections ma pa'ū Le mulimuli e leai se isi faʻasolega, sei vagana ai le le faapalepale e le tagata maʻi o ona vaega.

I le taimi o le maitaga ma le lactation, e tatau ona faʻataunuʻuina infusions intramuscular faʻatasi ma le faʻatagaga ma i lalo o le vaavaaiga manino a se fomaʻi.

Faʻailoga analogs, lisi

  1. Aqualor
  2. Aquamaris
  3. Ferrovir
  4. Cycloferon,
  5. Kagocel,
  6. Lavomax
  7. Silocast
  8. Tsinokap,
  9. Elover.

Taua - faatonuga mo le faʻaaogaina O le faʻamatalaga, tau ma iloiloga e le faʻaaogaina i analogues ma e le mafai ona faʻaaogaina e fai ma taʻiala mo le faʻaaogaina o vailaau oona foliga tutusa pe faʻamalosia. O togafitiga uma e tatau ona faia e se fomaʻi. Pe a sui le Suina ma se tutusa, e taua le maua o fautuaga faʻapitoa, atonu e manaʻomia lou suia o le togafitiga, faʻaoga, ma isi.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O loʻo maua le faʻataʻitaʻiga i fomu nei:

  • Fofo mo le tuiina o le intramuscular: le lanu, manino, e aunoa ma ni mea le mama (2 poo le 5 ml i fagu tioata, 5 (5 ml) poo le 10 (2 ml) fagu i totonu o se fata, 1 le fata i totonu o se atigipusa pusa),
  • Faʻamatalaga mo le faʻaaogaina i le lotoifale ma fafo 0.25%: le lanu, manino, e aunoa ma ni mea le mama (10 poo le 20 ml i fagu tioata poʻo 10 ml i totonu o fagu pusa poʻo fagu e iai se uila moli, 1 fagu i totonu o se atigipusa).

O le tuufaatasiga o le 1 ml o vaifofo mo le pulega i totonu o le tino e aofia ai:

  • Mea aoga: sodium deoxyribonucleate - 15 mg,
  • Vaega o ausilali: sodium chloride, vai mo le tuiina.

O le tuufaatasiga o le 1 ml o vaifofo mo le faaaogaina i le lotoifale ma fafo e aofia ai:

  • Mea aoga: sodium deoxyribonucleate - 2.5 mg,
  • Vaega o ausilali: sodium chloride, vai mo le tuiina.

Pharmacodynamics

O le faʻauʻuga e faʻagaoioia ai le faagasologa o le faʻataʻitaʻiga ma le puipuiga o le cellular. Ua maua mai se aafiaga immunomodulatory ona o le faaosofia o le B-lymphocytes ma le faʻamalosia o T-fesoasoani. O le vailaau faʻamalosi e faʻaosofia ai le tetee le saʻo o le tino, faʻamautuina le tali o le inflammatory, faʻapea foʻi ma le tali atu i viral, fungal ma antigen. Faʻaauau le faʻaosofiaina o le toe faʻafouina ma le toe faʻafoioiga o gaioiga. Faʻateleina le tetee o le tino i aʻafiaga o faʻamaʻi pipisi, faʻasolo ai le hematopoiesis (faʻamautinoa le faʻamaonia o le numera o lymphocytes, olaʻau paʻepaʻe, granulocytes, platelets, phagocytes).

Ona o le lipmphotropy, o le mea na tupu i le Derinat e faʻamalosia ai le faʻaitiitia o le faʻavaivai ma le faʻamamaina o le tino. O le fualaau faasaina e faaitiitia ai le lagona lelei o sela i aafiaga o le togafitiga o le radiation ma togafitiga o chemotherapeutic. E le maua ni afaina, tosogenic ma aʻafiaga o le tino.

Pharmacokinetics

E televave le gauai, tufatufaina i totonu o masini ma okeni i tafatafa o le ala mulimuli o le felauaiga. E i ai le maualuga o le vasa i gaʻo o le hematopoietic system, o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o fausaga faʻapitoa, ona o lona malosi e aofia ai i le masini e mafai ai. I le laasaga o le ulufale malosi i totonu o le toto, e tutusa ma le faagasologa o le metabolism ma le excretion, o le fualaau faasaina ua toe tufatufaina i le va o le plasma toto ma ona elemene faatulagaina. I le maea ai o se tui tasi i luga o fualaau o le pharmacokinetic o suiga i le maualuga o le sodium deoxyribonucleate i totonu o suʻesuʻega ma totoga suʻesuʻeina, o le vave ona maitauina o le faateleina ma le faaitiitia o le maitauina i le vaitau mai le 5 i le 24 itula. Faatasi ai ma le puleaina o le intramuscular, o le afa-ola e 72.3 itula.

E televave ona tufatufa i le tino, ao faagasolo aso masani o togafitiga e faʻapupulaina i totonu o masini ma okeni (e masani lava i gaioiga o le lymph, gaʻo o le ponaivi, laumusic, splin). I se tulaga maualalo, o le fualaau faasaina e tupu i totonu o le faiʻai, ate, manava, lapoa ma mea laiti. O le taimi e oʻo atu ai i le maualuga o le maualuga i le gaʻo ponaivi e 5 itula, ma i totonu o le faiʻai - 30 minute. Faʻailo i le tui o le toto-faiʻai.

Faʻafeiloaʻi i le tino. E faʻamanuiaina e ala i le faʻalagolago i le faʻalagolago i le ituaiga o metabolites ma le urine, i se tulaga maualalo - ma feeseeseaʻiga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina Faʻamatalaga: metotia ma metotia

Tagata matutua O le faʻataʻitaʻiga o se vaifofo mo le tuiina o le intramuscular e faʻatulagaina mo le 1-2 minute i se fuataga tasi o le 75 mg (5 ml o le vaifofo mo le iniseti intramuscular 15 mg / ml). O le vaitaimi o le pulega e 24-72 itula.

Faʻalagolago i faʻamaumauga, o togafitiga nei e faʻaaogaina:

  • Maʻi fatu fatu - 5 ml o se fofo o le 15 mg / ml, o le malologa i le va o faʻamanuiaga - 48-72 itula. Togafitiga - 10 inisiua,
  • Oncological diseases - 5 ml (75 mg i le aso), o se malologa i le va o faʻamanuiaga - 48-72 itula. Togafitiga - 10 inisiua,
  • Pepela ulcer o le manava ma duodenum - 5 ml o se fofo o le 15 mg / ml, o se malologa i le va o pulega - 48 itula. Togafitiga - 5 inisiua,
  • Tusalaisa - 5 ml o se fofo o le 15 mg / ml, o se malologa i le va o faʻamanuiaga - 24-48 itula. Togafitiga - 10-15 injections,
  • Benpeta hyperplasia, prostatitis - 5 ml o se vaifofo o le 15 mg / ml, o le malologa i le va o injections - 24-48 itula. Togafitiga - 10 inisiua,
  • Chlamydia, endometriosis, endometritis, mycoplasmosis, ureaplasmosis, fibroids, salpingoophoritis - 5 ml o se vaifofo o le 15 mg / ml, o le vaeluaga o pulega e 24-48 itula. Togafitiga - 10 inisiua,
  • Faʻamatalaga faʻamaʻi faʻafuaseʻi - 5 ml o se fofo o le 15 mg / ml: muamua 5 injections ma se malologa o le 24 itula taʻitasi, o mea nei - faʻatasi ma le vaeluaga o le 72 itula. Togafitiga - 10 inisiua,
  • Maʻi faʻamaʻi pipisi - 5 ml o se tali o le 15 mg / ml, o se malologa i le va o faʻamanuiaga - 24-72 itula. O le togafitiga o le 3-5 injections.

Pe a faʻaaoga se fofo o le 15 mg / ml, 2 ml o le tui e tatau ona faia i aso uma, faʻasolosolo, seia oʻo i le oʻo i le 375-750 mg i le vasega.

O le tele o le tui o le intramuscular i tamaiti e tutusa ma tagata matutua. O le fualaau faasaina ua faʻaaogaina i atumaga nei:

  • E oʻo atu i le 2 tausaga: fua faʻasolo tasi - 7.5 mg (0.5 ml o fofo mo le iniseti intramuscular 15 mg / ml),
  • 2-10 tausaga: o se fuataga se tasi e fuafuaina e faʻavae i le 0.5 o le vailaau faʻasaina i le tausaga o le ola,
  • I le sili atu ma le 10 tausaga: o le fuataga tasi e 75 mg (5 ml o se vaifofo mo pulega i / m o le 15 mg / ml), o le togi o le aoga e oo atu i le 5 injections o le fualaau faasaina.

O le faʻataʻitaʻiga i le faiga o se fofo mo faʻaaogaina i fafo ma faʻalapotopotoga e faʻaaogaina e fuafua i le faʻatinoina o le faagasologa faifai pea.

O fualaau faasaina e mafai ona faʻaaoga e tagata matutua ma tamaiti mai le aso muamua o le olaga.

Mo le puipuia o ni vailaau mataʻutia o vailaʻau faʻafuaseʻi, o le Derinat ua faʻafefe i totonu o le isu: i vaega taʻitasi o le nasal 2 pata o se fofo 2-4 taimi i le aso. O le umi o togafitiga e 7-14 aso. Faatasi ai ma le atiina ae o faailoga o se faamaʻi o le manava, E totoina le togi i totonu o le isu mo le 2-3 e pa'ū i vaega taitasi o le nasal i le 1-1.5 itula i le aso muamua, i le lumanai 3-4 taimi i le aso mo 2-3 drops. O le umi ole vasega togafitiga e mafai ona ese mai le 5 i le 30 aso.

Faʻalagolago i le faʻamaʻi, o le Derinat e faʻaaoga e tusa ai ma polokalama nei:

  • O faʻamaʻi inflammatory o le sinuses ma le vavalaʻau - 4-6 taimi i le aso, 3-5 gogo e totoina i mataitusi taʻitasi. O le umi ole vasega togafitiga e 7-15 aso,
  • Maʻi inflammatory o le vaʻa tautala - 4-6 taimi i le aso e tatau ona fufulu le vavao o le waha (1 le fagu mo 2-3 vaimini). O le umi ole vasega togafitiga e 5-10 aso,
  • O faʻasolosolo faʻamaʻi pipisi, fungal, siama ma isi faʻamaʻi pipisi i le faiga o le gynnecological - o le faʻavaivaiina o le va ma le tane poʻo le faʻaogaina faʻapitoa o pamu ma se vaifofo o loʻo faʻaalia. Mo le gaioiga - 5 ml, le taimi o le faʻaoga - 1-2 taimi i le aso. O le umi ole vasega togafitiga e 10-14 aso,
  • Faʻafitauli matuia ma le faʻaleagaina i togafitiga faʻapitoa - E tatau ona totoina le gaʻo 1-2 pata i mata 2-3 taimi i le aso. O le umi ole vasega togafitiga e 14-45 aso,
  • Hemorrhoids - faʻataʻitaʻiga saʻo o le fualaau faʻasaina e faʻaaoga ai microclysters o le 15-40 ml ua faʻaalia. O le umi ole vasega togafitiga e 4-10 aso,
  • Faʻafeiloaʻi o le mucous membranes ma le paʻu, manuʻa faʻamalolo e le faʻamalolo, mumu, gelbite, gangrene, ulia o gaʻo o eseese etiologies - 3-4 taimi i le aso, o le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga (gau i le 2 layings) ma le faʻaaogaina o vaifofo e tatau ona faʻaaogaina i vaega ua afaina. E le gata i lea, e mafai ona togafitia le faʻafesoʻotaʻi ile 4-5 taimi i le aso ma se sauniuniga mai se pulumu o le 10-40 ml. O le umi ole vasega togafitiga e 1-3 masina,
  • O le faʻaaogaina o faʻamaʻi o le pito i lalo - ina ia maua ai se faʻaoga lelei, o le Derinat e totoina 6 taimi i le aso i fua taʻitasi, 1-2 matūa. O le umi ole vasega togafitiga e oʻo ile ono masina.

O le a le tuufaatasiga

O faʻatonuga faʻapipiʻi mo le faʻaogaina o le "Derinat" o se vaega galue o loʻo faʻaalia ai le Deoxyribonucleate i se voluma e 15 mg. O ia lea na te faʻaaogaina le telefoni feaveai faapea foi ma le puipuiga o le tino i le tino, o le mea sili ona faʻaosofia ai le faʻaleleia o faiga faʻafouina.

I le matafaioi a vaega o ausilali - sodium chloride.

O a aʻafiaga o le falemaʻi?

Talu ai o le faʻasologa o vailaau faʻasolo o se immunomodulator, o loʻo i ai se aafiaga tuusao i le sootaga o le vaomalo o fausaga e le puipuia. E le gata i lea, o le faateleina o le tetee atu i le tino e matauina. E i ai le faasaʻoina o le tali patino o le puipuiga o le tagata i siama e pei o osofaiga mai vailaau mai fafo.

Faatasi ai ma le malosi o le lymphotropicity, o le vailaau e mafai ona sili atu ona faaosofia ai le alavai ma le faamamaina o le tino o le tino. Muamua lava, o se aafiaga talitutusa e pau i luga o le taulaiga o le faagasologa o le le fiafia.

O fualaau, i le faaopoopo atu i mea uma o loʻo i luga, faʻagaoioia le polokalame faʻafesoʻotaʻi:

  • antimicrobial
  • faʻailoga
  • antiviral.

E le gata i lea, o le toe faʻafeiloaʻiga ma le toe faʻafouina o le tino - o le setete o gaʻo ma okeni ma faʻamaʻi pipisi - e sili ona faaosofia. O le mea lea, o le a faʻamalo vave le afaina o gaʻo pe a fai e ave e se tagata vailaau i vailaau togafitiga. I le gangrene ua fausia i lalo o le faatosinaga a se immunomodulator, ua matauina le saoasaoa o le teenaina o ni necrotic tissues. O faʻafitauli faʻapitoa e toe faʻafouina vave foi.

Injections, faʻafefe "Suʻega": o le a le mea e fesoasoani i ai vailaʻau

I faʻamatalaga faʻapipiʻiina, ua faailoa mai e le gaosiga o le vaifofo mo le faʻaaoga pe faʻafefe fesoasoani i fafo mai tulaga le lelei e mulimuli mai:

  • puipuiga ma togafitiga o faʻamaʻi pipisi o vailaʻau faʻamaʻi,
  • o le faʻamaoniga o maʻi faʻaletonu poʻo le faʻaleagaina o le gaioio vaaia,
  • Faʻafumūina o vaʻavaʻa o le ooto tautala.

Aiseā ua faʻatonuina ai le Suiga o le Faʻatonu? I le avea ai o se tasi o vaega o togafitiga faʻapitoa:

  • ituaiga faʻamaʻi masani o le mucous membranes i faiga faʻa-gynnecological,
  • ogaoga poʻo le faʻaleagaina taimi uma i le fausiaina o le manava,
  • faiga lele i pito i lalo,
  • afaina o gaʻo, faigata ona faʻaosofia i isi vailaʻau,
  • ua maua le gangrene
  • umi faʻafouina le afaina o manuʻa, pala i luga,
  • post-radiation necrosis,
  • afaina o le toto.

O le faʻaaogaina o le tali mulimuli a le parenteral (injections) e fautuaina mo:

  • ogaoga faʻaleagaina
  • ogaoga o le hematopoiesis,
  • mielodepression, avanoa mo cytostatics o tagata mamaʻi kanesa,
  • stomatitis faaosofia e anticancer fualaau faasaina,
  • afaina o ulugalii o fausaga o le gastrointestinal tract,
  • siama fatu fatu
  • sepsis odontogenic fomu,
  • eseʻesega faʻapitoa,
  • lipine rumatoid o fausaga fausaga,
  • faʻamaʻi faʻamaʻi
  • ua maua i le chlamydia, poʻo le ureaplasmosis, poʻo le mycoplasmosis,
  • i togafitiga faʻapitoa - endometritis ma le salpingoophoritis, endometriosis ma fibroids,
  • sui o le alii tane o le faitau aofaʻi - prostatitis ma supalasia pala,
  • tuberculosis.

Iloiloina le manaʻomia mo togafitiga e tatau ona na o se tagata poto faapitoa. Mai le faʻasaʻoina, naʻo le siakiina o le tagata lava ia i vaega o vailaau faʻasaina ua faʻamaonia.

O le fualaau faasaina "Aano": faatonuga mo le faaaogaina ma le metotia

O fualaau faasaina i le ituaiga o vaifofo faamatua e faatonuina i le tagata matua o le gasegase e ala i le auala o le pulega i le inisinia i se fualaau o le 75 mg, o le 5 ml. O le vaitau e tatau ona matauina i le 24-72 itula.

  • ma faʻamaʻi fatu fatu - o le vasega e 10 inisiua,
  • ma le faaletonu o le fausaga o le gastrointestinal tract - 5 faʻataʻitaʻiga ma le vaeluaga o le 48 itula,
  • ma oncopathologies - mai le tolu i le sefulu injections, pe a mavae le 24-72 itula,
  • ma fibroids poo prostatitis - e oo atu i le 10 pcs. aso uma lava
  • faʻamaʻi - pe a uma le 48 itula 10-15 pcs.,
  • i faʻamaʻi tiga faʻafuaseʻi - e le sili atu ma le 3-5 inisiua.

I le gaioiga a tamaiti, o vailaau ma le umi o togafitiga e filifilia taitoatasi - e oo atu i le 2 tausaga i le 7.5 mg, mai le 2 i le 10 tausaga - 0.5 ml / i le tausaga o le olaga o se tamaitiiti.

O le faʻaaogaina o le fomaʻi o le fomaʻi, o le faʻaaogaina o vailaau e tatau ona i lalo o le vaavaaiga mataʻutia a se fomaʻi - ua fautuaina mo le faʻaaoga pe afai o le a faʻamanuiaina le sili atu nai lo le gasegase talafeagai.

Auala e faʻaaoga ai mataʻu

O le tali mai fafo o le "Derinat" o loʻo faʻamatalaina mo tamaiti mai le aso muamua o le olaga ma mo tagata matutua.

Mo le puipuia o ni maʻi pipisi o le viral respiratory, o drops e tui i vaega taʻitasi, 2 faʻafefe 2-4 taimi ile aso mo 1-2 vaiaso. Pe a aliali mai ni faʻaʻailoga o se faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le fualaau oona e totoina 2-3 pa'ū i vaega taʻitasi i le 1-1.5 itula i le aso muamua, ona 2-3 pa'ū lea i fuaitau taʻitasi 3-4. O le umi o le togafitiga e mai le 5 aso i le 1 masina.

I faʻamaʻi faʻaleagaina o le vevela ma le gaogao, o le vailaau ua totoina 3-5 togi i fua taʻitasi 4-6 minute i le aso, o le umi o le vasega e 7-15 aso.

I faʻamaʻi faʻaleagaina o le ooto, faʻamama le vavagana o le tautala ma se vaifofo o le fualaau faasaina 4-6 taimi i le aso (1 le fagu mo 2-3 vaimini). O le umi o le togafitiga e 5-10 aso.

I le aveesea o faʻamaʻi o pito i lalo, ina ia mafai ai ona maua se faʻaoga lelei, o le fualaau faasaina e totoina le 1-2 mataʻu i vaega taʻitasi taitasi 6 taimi i le aso, o le umi o le vasega e oʻo ile ono masina.

Faʻamamaina le vailaau faʻasaina i luga o le fuamoa ma se microclyster o le 15-40 ml. O le umi ole togafitiga e 4-10 aso.

I le ophthalmology mo gasegase ogaoga ma le faʻaleagaina, o le Derinat o loʻo totoina i mata 1-2 faʻafefe 2-3 taimi i le aso mo le 14-45 aso.

I le tulaga o le vevela o le paʻu o le paʻu ma mucous membranes, faʻatasi ai ma faʻasolosolo taimi e le faʻamalolo ai manuʻa, ogaumu, fugalaʻau, alaʻau o le tele o etiologies, gangrene, e fautuaina e faʻaaogaina laei (gau i le 2 laulau) ma sauniuniga 3-4 taimi i le aso poʻo togafiti sauniuniga o le eleele mai le susulu o le 10-40 ml 4-5 taimi i le aso. O le togafitiga e 1-3 masina.

I faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi, fungal, siama ma isi faʻamaʻi i togafitiga o le gynnecological - faʻaaogaina faʻapipiʻi o tampons faʻatasi ai ma le vailaʻau poʻo le faʻavaivai o le va ma le tane o le 5 ml i le faasologa 1-2 taimi i le aso mo le 10-14 aso.

Gaioiga e le talafeagai ma faʻalavelave

Faʻatasi ai ma auala faʻapitoa o le pulega i se tulaga e seasea tupu, ae mafai ona maua le faʻamaʻi i le lotoifale. Ma le isi, i tagata taitoatasi, na matauina mea nei:

  • hypoglycemia,
  • se siʻitia laʻititi i le vevela.
  • e le masani ona faʻasolosolo - tulaga faʻasolosolo ma le le faʻamaoni i soo se vaega o le vailaʻau.

A maeʻa le faʻamalolo o le fualaau faasaina, o mea ua le manaʻomia e leʻo manaʻomia e faʻaaogaina atoa.

Aua nei faatonuina se vailaʻau faʻateleina le lagona o le maʻi i le tuufaatasiga.

Tau o falemaʻi

O le tau o le faʻaaogaina (drops) (Moscow) e 295 ruulu i le fagu - o se kululu i le 10 ml, o le pulumu e totogi 454 rubles. E mafai ona faatauina mai tui mo 2220 ruuga mo 5 fagu o le 5 ml. I Minsk, o le fualaau faasaina e tau mai le 8 i le 11 fusi. ruʻu (pa'ū), mai le 41 i le 75 bb - inisictions. I Kiev, o le tau o le fofo i fafo e oo atu i le 260 hryvnias; i Kazakhstan, e $ 11500 le tau o le inisiua.

O iloiloga i luga o le sauniuniga a le Derinat o loʻo totoe i le tele o fonotaga i le tele o tulaga lelei. E maitauina e tagata e mafua ona o le faaaofiaina o fualaau faasaina i togafitiga faʻapitoa, e mafai ona ausia le faʻamalosia oa latou lava pa puipui puipui televave vave - o le gasegase o le gaʻo po o le faʻasolosolo o le tino e vave faʻafouina.

Ole laʻititi ole iloiloga le lelei e matua manino lava e ala i le le matauina ole atigi poʻo ole taimi e ave ai vailaʻau. A maeʻa a latou faasaʻoga, e faʻaleleia le falemaʻi.

Faʻaiʻuga

Faʻaaogāina o le Faʻamatalaga i faiga faʻaʻoleʻole faʻaosoina ai le teenaina o se taimi le tumau mea e le lelei i nofoaga autu o le teenaina, lea eo mai faatasi ma le toe faʻaleleia paʻu.

I tagata gasegase ma manuʻa matala ma mumu, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e ono faʻaitiitia ai le mamafa o le tiga.

Ole faʻavaveina o le fofo i totonu o le muso e faʻaosofia le tiga i le nofoaga o tui (o se tali e le manaʻomia ai le tofiaina o togafitiga faʻapitoa).

I nisi tulaga, i ni nai itula pe a uma le tui, o le vevela e mafai ona faʻapuupuu i le 38 ° C. Ina ia faʻaitiitia, o loʻo faʻamautuina sooupu symptomatic, mo se faʻataʻitaʻiga, tala, diphenhydramine ma isi.

I maʻi ma maʻisuka e mafai ona faʻaalia aafiaga o le hypoglycemic le fualaau faasaina. O le mea lea, latou te manaʻomia le mataʻituina o fua o le suka.

Suʻega: faatonuga mo le faʻaaogaina

O le fofo o loʻo faʻaaogaina o se sui o le lotoifale ma fafo e faʻaogaina i le foliga o mata mata, isu o le isu, rinses, microclysters, talosaga ma le faʻavaivai.

O le fualaau faasaina ua fuafuaina mo le togafitiga o tamaiti (ma e mafai ona faatonuina tamaiti mai le aso muamua o le olaga) ma tagata matutua matutua.

O togafitiga mulimuli e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi fualaau oona i le tino o laupepa, o suauʻu, ma fofo faʻaoga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina O le faʻataʻitaʻiga i le ituaiga o rinses, talosaga, faʻavaivai ma microclysters

Maʻi o le mucosa oraltogafitia i rinses e faʻaaoga ai le Suʻe (o le tasi fagu vaifofo e lava mo le tasi pe lua rinses). O le tele o taualumaga e mai le 4 i le 6 taimi i le aso. E manaʻomia ona faia i totonu ole 5-10 aso.

Mo togafitigaituaiga masani o faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi i le gynnecology faʻaaogaina o le fualaau faʻasaina ma le faʻasusu uo poʻo le faʻaogaina o le faʻaaogaina o swabs soaked in solution with drug.

Mo se tasi auala, 5 ml o Derinat e manaʻomia. O le tele o taualumaga e 1-2 i le aso, o le togafitiga e mai i le 10 i le 14 aso.

At otaotamicroclysters o loʻo faʻaalia i totonu le faʻasaʻo. Mo se tasi auala, ave mai le 15 i le 40 ml o vaifofo. O le umi o togafitiga e mai i le 4 i le 10 aso.

At faʻamaʻi faʻamaʻifaʻatasi ma fulafula ma le gaioiga o aualaO le mea mulimuli ua faatonuina e tatau ona totoina i mata mo le 14-15 aso 2 pe 3 taimi i le aso, tasi pe lua fuga.

At necrosis o le paʻu ma mucous membranesmafua mai i le vevela, ma faamaʻi faʻamaʻi faʻamalolo, afaina toto ituaiga eseese fugalaau, mu, gangrene O le faʻaogaina o se mea e le lelei (faʻaaogaina gau gau i luga o ni laulau se lua) faʻatasi ai ma se vaifofo i luga o lea mea e tatau ona faʻaaoga i vaega ua afaina.

O talosaga e faia 3-4 taimi ile aso. E faʻatagaina foi ona togafitia faʻamaʻi e faʻaaoga ai le Faʻailoga i le foliga o se pala. O le fualaau faasaina e afaina 4 pe 5 taimi i le aso. O se tasi fualaau e eseese mai le 10 i le 40 ml. O le umi o togafitiga e mai le 1 i le 3 masina.

Laʻau i totonu o le isu Maualuga: faatonuga mo le faʻaaogaina

Aua puipuiga o faʻamaʻi pipisi viral infections pa'ū i totonu o le isu E tofu le suʻega i totonu o fua taʻitasi taʻitasi ma le faʻafia ona faʻaaoga mai le 2 i le 4 taimi i le aso. O le umi o togafitiga e tasi i le lua vaiaso.

Pe a mea malulu i le aso muamua e fautuaina e totoina le lua poʻo le tolu mataʻu i vaega taʻitasi taʻitasi i itula ma le afa. O isi togafitiga e faʻaauau pea, faʻaleleia le lua i le tolu mataʻu i vaega taʻitasi taʻitasi mo le masina. O le tele o faʻatulagaga e 3-4 taimi i le aso.

Togafitiga o faʻamaʻi pipisi o paranasal sinusal ma fofo vavalo e aofia ai le faʻaofiina o le tasi i le lua vaiaso 4-6 taimi i le aso mai le tolu i le lima saulalo i fuaitau taʻitasi.

At Oznk i totonu o le ono masina, e fautuaina e faʻapipiʻi se tasi pe lua fuga i faasologa taʻitasi taʻitasi 6 taimi i le aso.

Faʻaiʻuga faʻataʻitaʻi: faatonuga mo le faʻaogaina

Ole fua ole fua o le Derinate mo se tagata matua maʻi o le 5 ml o se tali o le 1.5% (tusa ma le 75 mg). Ina ia faʻaitiitia le tiga, e fautuaina le vailaʻau e tui i totonu o le musele i totonu o le tasi i le lua minute, ma taofia ai vavao i le va o le 24-72 itula i le va o injections.

O le tele o injections ma le vaeluaga i le va o injections e faʻalagolago i le siama o le maʻi. Ma, faatasi ai ma maʻi faʻamaʻi faʻamaʻi 10 inisiua e faʻamaonia muamua ile 2 pe 3 aso (pe a uma le 48-72 itula). Tagata maʻi ma manava o le manava poʻo ulutala duodenal 5 injections e faʻaalia i le va o le 48 itula.

Mo tagata mamai - mai le 3 i le 10 injections ma se vaitaimi o le 1-3 aso. I le vailaʻau (faʻataʻitaʻiga, ma prostate) ma i le kenekolo (faatasi ai ma fibromyoma, salpingitis ma isi mea) - 10 inisiua ma se vaitaimi o le 1-3 aso .. Tagata maʻi ma tuberculosis - 10-15 injections ma se vaitaimi ile 1-2 aso.

At afaina matuia 3 to 5 injections e fautuaina i le va o le 1-3 aso. faʻamaʻi pipisi, faʻagasolo i se foliga masani, faia 5 inisiua i le 24 itula, ona sosoo ai lea ma le 5 inisiua i itula uma 72.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o le Suʻega mo tamaiti e taʻu mai ai o le tele o injections i le intramuscular o le fofo mo le tamaititi e tutusa ma le maʻi matua.

Mo tamaiti ei lalo ifo o le lua tausaga le matua, o le fua tutusa o le 1.5% o le vaifofo e 0.5 ml (e tutusa ma le 7.5 mg). Mo tamaiti mai le 2 i le 10 tausaga, o le fuataga e tasi e fuafuaina i le fua faatatau o le 0.5 ml o fofo mo tausaga taʻitasi o le olaga.

Faʻafesoʻotaʻi ma le faʻamatalaga

I le tulaga o le inuina, o le vailaʻau ua faatonuina mo le togafitiga o faʻamaʻi o le manava o le tino: tonsillitis, bronchial asthma, vaovao vevela, adenoids, allergosis. Mo le faʻamaʻaina, o le fofo ile ampoules e faʻafefiloi ma le saline i le ratio 1: 4 (poʻo le 1ml o le Derinate mo le 4 ml o le saline).

O le atoaga o le togafitiga o le 10 taualumaga tumau 5 minute i le taimi. Togafitiga e tatau ona faalua i le aso.

Fegalegaleaiga

A faʻaaogaina pito i luga, e le fetaui le vailaʻau hydrogen peroxyide ma suauu na gaosia i luga o le mea oona.

O le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina faʻatasi ma le togafitiga autu e faʻatele ai le togafitiga faʻamalolo ma faʻaitiitia ai le umi ole togafitiga. E mafai ai foi ona faaitiitia le tui. vailaʻau ma antiviral drugs.

O le faʻaaogaina o le Suʻega faʻateleina le faʻaleleia o le togafitiga antibiotic antitumorfaʻasologa o anthracycline ma ifualaau oona, o le aafiaga o le togafitiga masani ua faatonuina mo tagata mamaʻi pepatic ulcer, o le vailaau o vailaau faatonuina mo togafitiga e faaitiitia fomaʻi faʻamaʻi (e oʻo atu i le 50-70%, lea o loʻo tuʻuina mai ma se faʻaleleia atili i le tele o faʻamaoniga faʻaalia o faʻamaʻi).

I mataupu pe a tupu mai se faʻamaʻi pipisi i le atinaʻega sepsis, o le faʻatomuaga o le Derinat i le tuufaatasiga faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona e:

  • faaitiitia le tulaga o le inupia o le tino,
  • faʻapupula le gaioiga o le tino puipuia,
  • faʻamaonia le faʻatinoina o le toto,
  • faaleleia le faatinoga o totoga e aofia ai i le soloia o toxins mai le tino.

Faatonuga faapitoa

E le o iai ni mea e afaina ai, gasegase ma teratogene.

Masalo o le puleaina o fualaau faasaina.

I faʻamaʻi pipisi, o le faʻaaogaina o le Derinat e avea o se vaega o faʻafitauli faʻapitoa e mafua ai le faʻamalosia o le tino puipuia o le tino, o le faʻaitiitia i le maualuga o le inupia, ma le faʻasaina o le hematopoiesis. E i ai foi se faʻaleleia atili o le galuega o totoga e nafa ma le faʻafoeina o le siosiomaga i totonu o le tino (e aofia ai le vaʻalele ma le lymph).

O le vailaau faʻasaina e faʻaititia ai le faʻaogaina o fualaau oona i le togafitiga o le faʻamaʻi o le vai ma le 50% ma le 70% faʻaleleia i le tele o faʻamaoniga faʻaalia o faʻamaʻi.

O le faʻasologa e mafai ona aʻafia ai le togafitiga o togafitiga faʻapitoa mo maʻi gastric ma le duodenal.

E tusa ai ma suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga, o le Derinat ua faʻamaonia e le gata i togafitiga faʻasolosolo i tagata gasegase ma le faʻavavevaveina o le faʻamaʻi faʻalavelave o le pulmonary disease o suiga eseese.I lenei tulaga, ia faʻaaogaina le 5 ml o se tali o le 15 mg / ml, o le vaeluaga i le va o le 24-48 itula. O le togafitiga e 5-10 inisiua.

Faʻatasi ai ma talosaga i fafo ma faʻalapotopotoga i le togafitiga o gaioiga masani i lalo o le gaioiga a le Faʻasologa, o le teenaina o masini e le o le tino ma le toe faʻaleleia o le paʻu sa maitauina i le foo o le teenaina. Faʻatasi ma mu ma manuʻa matala, ua matauina ai se faʻalogopoga faʻalogiga.

O analogs a Derinat

O faʻataʻitaʻiga faʻavae a Derinat o vailaʻau Panagen, Desoxinate, Sodium Deoxyribonucleate.

Togiaso poʻo Grippferon - o le fea e sili atu?

O lenei fesili e masani lava ona tulai mai i le tele o tina o loo taumafai e puipuia le tamaitiiti mai fulu ma ARVI. O fualaau oona e le atoatoa lelei, ae i le taimi lava e tasi latou te vavalalata i latou togafiti togafitiga ma faʻamaoniga.

O le tuufaatasiga ma le amataga o fualaau faasaina e matua ese lava, ae peitai immunomodulatory,antiviral ma aafiaga e tetee ai le inflammatory ma i totonu Grippferonema i Derinat vailaʻau faʻasolosolo.

O nisi tagata e manatu o le Suʻega o se togafitiga sili atu ona lelei nai lo Grippferone sili atu lona malosi immunomodulator ma o loʻo i ai le lautele o le gaioiga o gaioiga. O lenei mea o loʻo faʻamatalaina ai le i ai o le faʻasologa o vailaʻau faʻasolosolo mo le tuiina o le intramuscular (Grippferon e maua na o le pau o le pata ma le alo o le tino).

Ae peitai, e tatau ona manatuaina, i mataupu pe a oʻo mai i le soifua maloloina, e le talia le togafitiga o le tagata lava ia, ma o le faaiuga mulimuli i le tofiaina o se vailaau faapitoa ua faia e le fomaʻi, aua o le fofo lava lea e tasi mo gasegase eseese e mafai ona faia eseese.

Faailoga Derinat ®

i le faʻalavelave faʻapitoa o faʻamaʻi masani faʻaleagaina o faʻamaʻi pipisi o talafesa eseese e le mafai ona faʻataunuʻu i togafitiga faʻasologa,

ogaoga o le pipisi, vailaau faʻamaʻi pipisi o le tino ma o latou faʻalavelave (pneumonia, bronchitis, fomaʻi matala),

maʻi faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi,

e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa o vailaau faʻamaʻi ma viral,

faʻamaʻi pipisi (faʻamaʻi o le rhinitis, fomaʻi o le bronchial, atmatic dermatitis, pollinosis),

e faʻagaoioia ai gaioiga faʻafouina,

paʻu peptic o le manava ma duodenum, erosive gastroduodenitis,

urogenital infections (chlamydia, ureaplasmosis, mycoplasmosis, e aofia ai faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi faʻatasi),

endometritis, salpingoophoritis, endometriosis, fibroid,

prostatitis, hyperplasia prostatic palane,

taimi faʻapipiʻi ma taimi faʻapitoa (i taotoga faʻapitoa),

siama fatu fatu

ponaivi o gaʻo, manua faʻamalolo umi,

faʻamaʻi faʻamaʻi o vaʻa o pito i lalo, maʻi faʻasolosolo maʻi o le pito i lalo o le laʻasaga II ma le III,

fomaʻi faʻamaʻi, e aofia ai faigata faigata ARI poʻo le SARS,

stomatitis faatosina e ala i le cytostatic therapy,

odontogenic sepsis, purulent-septic faigata,

faʻalogo ma teteʻe atu i vailaau oona i tagata gasegase, na tupu i tua atu o togafitiga cytostatic ma / poʻo le radiation (faʻamālōlōina o le hematopoiesis, faʻaitiitia o le loto mama ma le mielotoxicity o togafitiga o le chemotherapy),

togafitiga o le faaleagaina o le radiation,

pulupunesa tuberculosis, maʻi inflammatory o le manava o le tino,

tulaga maualuga o le le atoatoa o tulaga o isi etiologies.

Tina ma le lactation

Faʻaaogaina i se ituaiga o fofo mo faʻaoga i fafo ma faʻalapotopotoga i le taimi o maitaga ma le lactation e faʻaaogaina e aunoa ma ni faʻamau.

O le faʻataʻitaʻiga i le faiga o se fofo mo le faʻaogaina o le intramuscular e faʻaaogaina pe a uma ona faʻatalanoa se fomaʻi. O le faaiuga e faatonu le fualaau faasaina i tina maitaga e tatau ona faia i luga o le faavae o le iloiloga o le fua faatatau o faamanuiaga e ono faamoemoeina i le tina ma le ono lamatia ai le fetus.

O le faʻataʻitaʻiga i le faiga o se fofo mo le puleaina o le tino i le taimi o le lactation e tatau ona faʻaaoga faʻapitoa e pei ona faatonuina e se fomaʻi.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le faʻasolosolo e faʻateleina le aoga o cytostatics, antibiotic antibiotic o le anthracycline series.

O le faʻaaogaina o le Suʻega o se vaega o togafitiga faʻapitoa e mafai ona faʻaleleia le lelei ma faʻaitiitia ai le umi o togafitiga ma se faʻaitiitiga taua i vailaʻau o vailaʻau faʻasaina ma vailaʻau faʻasaina ma le faʻaopoopoga i vaitaimi o le faʻamagaloga.

Pe a faʻaaogaina pito i luga, o le Derinat e le ogatasi ma le hydrogen peroxyide ma le gaʻo gaʻo.

O analogues a Derinat o: Deoxinate, Sodium deoxyribonucleate, Panagen.

Faʻamatalaga e uiga i le Suiga

Faʻamatalaga e uiga i le Suʻega o loʻo faʻafefiloi: o nisi tagata faʻapitoa e lipoti mai lona aoga, o isi latou te le lipotiina ni suiga i le gasegase. O le lisi o mea taua o le fualaau faasaina e faatatau i le faigofie o le faʻaaogaina, tuufaatasiga masani ma le saogalemu. I le taimi lava e tasi, o nisi fomaʻi e matauina o le saogalemu o Derinat e leʻi maeʻa ona suʻesuʻeina.

O tagata maʻi na faʻataʻitaʻiina le vailaau faʻamaʻi ma i le tulaga o injections lipoti e faapea o togafitiga na mafai ai ona faʻaumatia faʻamaʻi o le faʻamaʻi ma faʻaitiitia le ono toe foʻi.

I le gynnecology, o togafitiga faʻasolosolo na faʻaaogaina i le togafitiga o gaioiga e le afaina (aofia ai i totonu o le tane), fibromyomas, fibroids, chlamydia, afaina, ma le togafitiga o fomaʻi ma avea ai ma se tagata e puipuia atoatoa mo le hormone-endometrial hyperplasia.

O le tele o matua latou te tautala lelei foi i le Derinat o se auala e tetee atu ai i "tiga o le sadikovskie": e tusa ai ma i latou, o le fualaau faasaina e puipuia ai le tino ma puipuia le vave matua o le tino. E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua faamaonia i le togafitiga o tamaiti ma le adenoids, rhinitis, sinusitis, tonsillitis, fomaʻi bronchial. E tusa ai ma iloiloga a matua, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi e faʻaititia ai le matuia o faʻamaoniga o le maʻi ma le ono tulai mai o faʻafitauli. Ina ia maua le malosi pito sili ona lelei mai le fualaau faasaina, o nisi tagata faaaoga e fautuaina e faʻaaogaina mo le puipuia o vailaau faʻamaʻi pipisi o le tino mimiti ma le influenza, poo i le amataga o le faʻamaʻi.

O iloiloga le lelei o Derinat e masani ona aofia ai faamatalaga e uiga i le tiga o le injections ma le aafiaga pupuu o togafitiga.

Suʻega mo tamaiti

O le gaioiga o fualaau faasaina e faʻamoemoe e faʻatupulaʻia le gaioiga laupega puipuia. Mo lenei mafuaʻaga, e masani ona faʻamatalaina i tamaiti e faʻaalia soo malulu.

O suʻesuʻega ma iloiloga o le faʻasologa o tala o le Derinat mo tamaiti ma le fofo o le tui o Derinat o loʻo taʻu mai ai o nei ituaiga o fualaau oona e lelei ona toleniina e tamaiti, e toetoe lava a leai se faʻamaʻi, ma e seasea ona mafua ai ni aʻafiaga e le manaʻomia.

O lenei mea e mafai ai ona faʻaaogaina fualaau faʻatau e togafitia ai tamaiti o vaitausaga eseese, e aofia ai mo pepe faatoa fananau mai mai aso muamua o le olaga.

Mo togafitiga afaina o le gasegase pito i lugaO tamaiti ua faʻamaʻoina le faʻamaʻaloga ma le faʻamatalaga. Laʻau i totonu o le isu mo tamaiti o loʻo faʻaalia o se sui sooupu mo gutu le isu, sinusitis,ARVI, fulu ma isi.

I le avea ai o se tulafono, o le 1-3 o le a pa'ū i vaega taʻitasi o le suʻega e totoina mo faamoemoega puipui. Afai e faʻaaogaina le vailaʻau e togafitia ai se tamaititi, o le a faʻapupulaina le fua ile 3-5 pala. O le taimi o le faʻatagaina e mafai ona oʻo ile itula poʻo le afa.

Afai ei ai ni ou faafitauli i adenoidsi gutu le isu poʻo sinusitis O le auala aupito sili ona lelei e togafiti ai Derinat o le faʻasalalauina lea o fuaitau vavalalata ma se paʻu o le cotton ua faʻamamaina i le fofo ma le tele o taualumaga 6 taimi i le aso.

Afai o le tamaititi e ono aʻafia conjunctivitis ma isi purulent-inflammatory ophthalmic maʻi, o le aʻoaʻoga fautuaina le tanumia o le vaifofo i totonu conjunctival sac o mata mata 1-2 e faʻafefe tolu taimi i le aso.

Taofi afaina o le mucosa o le tautala po o le gaʻo e mafai ona fufulu i le Derinat. Afai e laʻitiiti le tamaititi ma e le iloa pe faapefea ona fufulu lona gutu, e masani ona togafitia le membrane mucous i le tele o aso i le aso ma le gaʻo i totonu o se vaifofo.

I faʻafitauli faʻapitoa, o le fofo e masani ona faʻataʻitaʻiina mo togafitiga vulvovaginitis teineititi faʻatasi tifaga faʻanoanoa ma gasegase o le gasegase o le alofa, manuʻa, mu ma fugalaau.

Totogi Faʻatau

Le tau o le fualaau faasaina i Ukraine

O le tau o le faʻasologa o loʻo i totonu o falemaʻi a Ukrainia e eseese mai le 134 i le 180 UAH i le fagu o le 0.25% fofo ma se voluma e 10 ml. O le tau o le fofo mo le faʻaaogaina fafo o le 178-230 UAH. E mafai ona faʻatau faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga i Kiev ma isi 'aʻai tele o Iukureini e tusa ma le 1220-1400 UAH i le laupepa o 5 ampoules o le 5 ml.

Le tau o le fualaau faasaina i Rusia

O le tau o le isu e pa'ū mo tamaiti ma tagata matutua i falemaʻi i Rusia o le 243-263 rubles, o le tau o le faʻasologa i ampoules e amata i le 1670 ru. O auala mo tau faʻaaogaina fafo e tusa ma le 225 rubles.

O le vailaʻau e na o le fofo o fofo mo le tuiina ma le faʻaaogaina fafo, o le mea lea e le aoga le vaai i Derinat tablets in pharmacies.

Tuua Lau Faamatalaga