Maofa asiasi mai!

O le togafitiga o Meloxicam ma le Combilipen e le o faʻamautuina i faiga faʻavaomalo, na faia i le taimi o togafitiga faafomaʻi. Ua matauina e le au atamamai o faailoga o togafitiga o le neurology pe a faaaogaina faatasi e 2-3 taimi vave, ma o le numera o toe foi mai o faamai masani na faaitiitia e 20%.

Meloxicam ma le Combilipen e mafai ona tuufaatasia. O lenei mea e mafai ai e oe ona vaʻaia le aoga o le tupe. O le mea autu e le o le tuʻufaʻatasia o vailaau faʻasaina i le 1 masini tui ma tui faʻatasi i ni mea eseese eseese.

Faʻamatala puupuu o Meloxicam ma le Combilipene

Meloxicam - o se inhibitor filifilia o le enzyme cyclooxygenase (COX-2). O le meafaigaluega o loʻo i ai se faʻamatalaga e tetee ai-inflammatory, analgesic ma le itiiti o le antipyretic.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Meloxicam ma se faʻamatalaga o le vailaʻau faʻatauina o loʻo faitauina iinei.

Komipeni - o se sauniuniga faʻapitoa o vailaʻau o le neurotropic o le kulupu B. E aofia ai le siama (B1), pyridoxine (B6), cyanocobalamin (B12) ma se mea e faʻamalosi ai - lidocaine. O le oloa ua faamoemoe mo le pulea lelei o le tino.

Faʻailoga mo le faʻaaogaina tutusa

E mafai ona tui pe inu Meloxicam ma le Combilipen faʻatasi ai ma na faʻaleagaga:

afaina ma le afaina o neura lautele - neuritis,

  • tiga mulimuli
  • mimita post-traumatic
  • tiga o le tiga i le talaaga o togafitiga o le tino: syndrome faʻamaʻi, syndrome syndrome, syndrome syndrome e mafua mai i le osteochondrosis.
  • O le togafitiga faʻatasi ai ma le tuʻufaʻatasiga o inisiua e mafai ona tumau mai le 5 i le 10 aso. E mafai ona e ulu atu i fualaau mo soo se tiga o le maʻi.

    Aisea e faʻatulagaina ai se tuufaatasiga o le meloxicam ma le Combilipen?

    Meloxicam i ampoules

    Meloxicam faʻatasi ma le Combilipen e faʻaalia i luga o le faʻamaʻi ma le pathogenetic sootaga o togafitiga. O le Meloxicam e faʻamalosia ai faailoga o togafitiga, faʻamaʻo le tiga, fula ma le pala. Kombilipen faʻatasi ai ma le vave faʻaaogāina i totonu ole toto e maua ai auala mo le toe faʻaleleia ma toe faʻafouina o fausaga ua faaleagaina. O se sauniuniga ma vitamini B e faʻaleleia ai le fausia o le myelin ma le sphingosine, lea e talafeagai mo fiva namu.

    O le faʻaluaina o aʻafiaga o namu ma meaola fulafula o loʻo aʻafia e fesoasoani e faʻavave le toe faʻaleleia e 55-60%.

    O le Kamupeni e faʻamautinoaina le faʻaauau pea o le faʻavaeina o toto ma faʻaitiitia ai aʻafiaga o se itu o le aʻaxicam e fesootaʻi ma le toto mai le gastrointestinal tract.

    O le togafitiga e fai: pe faʻapefea ona eli

    Ua faia e fomaʻi i le tele o togafitiga ma Meloxicam ma le Combilipen.:

    1. 1 ampoule (2 ml) o le Combilipene ma le 1 ampoule o le Meloxicam (1.5ml o lo o aofia ai 15 mg o le mea gaʻo) i totonu o le mea masani i aso taitasi. O le umi ole togafitiga e 5 aso.
    2. 1 ampoule (2 ml) o le Combilipene i isi aso uma ma le 1 ampoule o le meloxicam (1.5ml o lo oi ai 15 mg o le gaioiga gaosi) i aso taitasi. O le umi ole togafitiga e 10 aso.
    3. 1 ampoule (2 ml) o le Combilipene i aso taitasi ma le 1 papa (7.5 mg) o le meloxicam mo le 10 aso.
    4. 1 ampoule (2 ml) o le Combilipene i aso taitasi mo le 10 aso ma le 1 papa (15 mg) o le meloxicam i aso 1, 3, 5 o togafitiga (pe a vaivai le syndrome).

    O le filifilia o se togafitiga togafitiga e faia e fuafua ile maʻi poʻo se maʻi tigaina, ogaoga o le tiga. O le malologa i le va o vasega o togafitiga e tatau ona le itiiti ifo i le 3 masina.

    Afai e filifilia se polokalame ma injections o Meloxicam ma Combilipen, ona fesoasoani lea i le faia o se tui i le pito i luga o le pito i tua o le papa. Afai o oe lava o le a tuʻuina atu le injections, ona faia loa lea o le faʻataʻitaʻiga i le vaega i fafo o le muscle femoral male mafai ai ona alu atu ma le tiga tele.

    Meloxicam ma Combilipen - fofo ua saunia mo fofo. Latou te le manaʻomia ona muaʻi kuka pe vevela i lima.

    Iniseti Algorithm:

    Filifili nofoaga filifilia

    Fufuluina lima i le fasimoli ma, afai e mafai, ia ofuina ni totigilima faafomai.

    Faʻasaʻo le faʻamaina o le nila

    Laʻau mo le tuʻuina atu o vailaʻau i le aso 1 e eseese. Ma o le vaega o tui o le pito i luga pito i luga. I se tasi o saoga saʻo, ulu i le nila i le maualuga o le 90 tikeri, ma totoe le 1 cm i fafo.

  • Ulu malie le vailaʻau. Ave ese le nila ma solo le nofoaga na tuiina ai se 'ava po o se uʻamea.
  • Tulai i luga mai le moega 1-2 minute pe a uma le tui o Combibipen.
  • E le fautuaina e suia le faasologa o le puleaina o fualaau faasaina: Muamua, meloxicam o loo faafoeina, sosoo ai ma le Combilipen. I le taimi o le faʻafoega o le vaitamini sauniuniga, e mafai e le tagata maʻi ona lagona se lagona mu o le a fofo lava ia lava i le maea ai o le 1-2 minute i lalo o le aafiaga o le vailaʻau o le lidocaine.

    O le teuina i luga o tui poʻo nila e faʻasaina. E le mafai ona e faʻafefiloi faʻamaʻi i totonu o se tasi tuila, faia uma injections i le 1 aso i le 1 buttock. A le o lena, o le atinaʻeina o se mea e faʻaaogaina poʻo le fao tino i le nofoaga o loʻo tuiina e mafai. O le faʻapalapala e foliga mai o se vaega o le siliva o le 5-kope tupe siliva, e faʻamautu i le tutoatasi i le 5-7 aso.

    Afai o se vasega e filifilia i le fetaui lelei o le Meloxicam tablets ma le Combibipen injections, ona fai lea o tulafono mo le setiina o le tui, faitauina i luga, amata i le parakalafa 7. O laumei mo tui e suia i aso uma.

    O ipu meloxicam e tatau ona ave 1 taimi i le aso ma meaai (pe le sili atu i le 30 minute pe a maeʻa). E tatau ona e inu i se laulau i se ipu tioata poo se vai. O le papaa e le faʻamaʻapeʻa pe pala i le gutu.

    Aafiaga Faʻatasi o le Faʻatonuina

    O le faʻaaogaina o le telexicam ma le Combilipen i le aso e tasi e mafai ona faʻaosoina ai le faʻamalolo o maʻi paʻu tumau (eczema, psoriasis). O le aʻafiaga o aʻafiaga o loʻo aʻafia i le faʻatupulaia o fualaau faʻatauina. I totonu o le nofoaga o inisiua, faʻaaogaina ma le necrosis faʻapitoa e mafai ona fausiaina.

    Afai e maua e se tagata maʻi Meloxicam pepe poʻo injections ma le Combilipen, e faʻapupulaina ai le lamatiaga o aʻafiaga o fualaau oona taitasi:

    1. afaina o le tino, salu ma tachycardia - aafiaga e ono tutupu i fualaau o fualaau,
    2. faʻamaʻi o le hepatitis, gasegase afaina tele, tiga o le manava - faʻasagaga masani mai Meloxicam.

    Contraindications

    Meloxicam ma Combilipen e le tatau ona faʻaaoga i ia tulaga:

    1. le mautonu le fatu,
    2. lalo o le 18 tausaga
    3. maʻitaga ma lactation
    4. maʻi faʻamaʻi tumau, cirrhosis o le ate,
    5. afaina i le 1 vaega o fualaau faasaina poo le sili atu foi.

    O injections ua faʻaseseina i tagata mamaʻi i le paraproctitis, o le tino o le tino, o le paga o le paʻu e pei o le psoriasis, eczema i le gaioiga mamafa.

    Le aʻafiaga o le fualaau faʻamaina o le Kamupene

    O le kuliteni o se vailaʻau faʻapitoa fuamini lea e aofia ai se vailaʻau.

    • Vitamin B1 (thiamine), lea ei ai sona aoga aoga i le gaioiga o le fatu maso ma le fatugalemu o le tino,
    • Vitamin B6 (pyridoxine) - e manaʻomia ai se vaega i le tulafono faatonutonu o le totonugalemu ma le lautele NS,
    • Vitamin B12 (cyanocobalamin), e tatau ona fai mo le le lava o myelin ma nucleotides,
    • Lidocaine ma se aafiaga faʻapitoa i le lotoifale.

    Le aʻafiaga o fualaau faasaina Midokalm

    Midokalm e aʻafia foi i le vaega o vailaʻau faʻamaʻi-anti-inflammatory (NSAIDs), lea e masani ona faʻaaoga i vailaʻau. O le gaioiga malosi o le vailaʻau o le tolperisone hydrochloride. O loʻo i ai se faʻavavevave o musika, vasodilator ma aafiaga faʻapitoa, ma e fesoasoani foi e faʻaleleia le tafe toto i siama ua afaina. Faʻamatalaina le Midokalm masani mo le faʻamafanafanaga o le tiga i le maso maso, arthrosis, osteochondrosis.

    Faʻamatalaina le Midokalm masani mo le faʻamafanafanaga o le tiga i le maso maso, arthrosis, osteochondrosis.

    Aafiaga tuʻufaʻatasia

    E ui lava i le mea moni o fualaau uma lava e aofia i vaega eseese o vailaau faʻamalositino, pe a faʻaogaina faʻatasi, o latou aafiaga e faʻateleina. Faafetai i lenei mea, o le faamalologa e vave ona oʻo mai, ma o le taimi e faʻamaeʻaina ai le faʻaititia. O lenei mea e faʻaaogaina ai le amataina o aʻafiaga o loʻo aʻafia ai ma le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi.

    E faʻapefea ona ave Combilipen, Meloxicam ma Midokalm?

    O le tele o taimi, pe a faʻaaogaina faʻatasi, o vailaau faʻasaina e faʻaaogaina i aso uma e pei o inisua. E le fautuaina e faʻafefiloi i latou i le isi tui. O le umi o le taimi ole togafitiga ole a le itiiti ifo ma le 5 aso.

    I le isi 7-10 aso, e tatau ona ave nei vailaau i le tulaga o laupepa seʻia maeʻa le tulaga.

    Ae ui i lea, faʻalagolago i togafitiga ma uiga o lona ala, e ono eseese le fua, e sili atu le faʻalagolago i fautuaga a tagata tomai faapitoa.

    Le manatu o fomaʻi

    Andrei, fomai tipitipi, Arkhangelsk: "O le tele o taimi, o maʻi faʻamaʻi ma fomaʻi o le maskloskeletal system e manaʻomia ai togafitiga faʻapitoa. I lenei tulaga, ou te faatonuina se tuufaatasiga o nei fualaau faasaina i aʻu maʻi. I se taimi puupuu, e mafai ona taofi le tiga o le tiga ma faʻaleleia le tulaga o maʻi. "

    Marina, faifeʻau, Saratov: "Ina ia vave fesoasoani i tagata gasegase e maua ai le tiga ma le osteochondrosis, arthrosis, lumbago, ou te fautuaina latou inisiua o nei vailaʻau. I le tele o tulaga, o loʻo faʻafeiloaʻi lelei e latou gasegase le faʻaaogaina o mea faʻapitoa, o le faʻaleleia atili e tupu i totonu o nai aso. "

    Patient Reviews

    Alesana, 63 tausaga, Vladivostok: "Na ou mafatia i le lumbar osteochondrosis mo le tele o tausaga mai le malosi o le galue faaletino. Mai tiga Na ou le mafai ona maua se nofoaga mo aʻu lava ia. O le fomai i totonu o le falemai na vave ona faatonuina le 3 injections, ona pipiʻi lea. Na amata ona faʻaitiitia le tiga i le aso lona tolu, ma i le faaiuga o le vaiaso lona lua o togafitiga na ou galo atoa ai le faafitauli. "

    Anastasia, 25 tausaga, Voronezh: "Ina ua uma le fanau mai o le tamaititi lona lua, na aliali mai se paina o feeseeseaiga, soo se gaioiga faaletino na mafua ai le tiga, ma o au o le tina o se fanau e toalua. Na ou alu i le fomaʻi, ma faatonuina nei injections, fai mai o le a latou fesoasoani vave. I ni nai aso mulimuli ane na sau ai le toomaga, o le taimi nei e 2 taimi i le tausaga ou te faia ai togafitiga puipuia o nei fualaau faasaina ma ua leva ona ou faagaloina le tiga. "

    Uiga o le meloxicam

    Meloxicam o le igoa faavaomalo mo le vailaʻau e le o faʻamaʻi-fomaʻi fualaau oona Movalis. E aʻafia i le vaega o okesama. E i ai le antipyretic, o le anti-inflammatory and analgesic effects e faʻavae i luga o le faʻasaina o le faʻasinomaga prostaglandin i le nofoaga o le mumū. E mafua ai le itiiti o aʻafiaga o le itu, e masani lava mai le gastrointestinal tract.

    Meloxicam o loʻo i ai se antipyretic, o le anti-inflammatory and analgesic effect.

    Ua faʻatagaina i luga o togafitiga.

    Auala e galue ai le Combilipen

    O fualaau o vailaʻau faʻasaina (thiamine hydrochloride, pyridoxine hydrochloride, cyancobalamin hydrochloride) faʻatasi ma le lidocaine. Lelei tele i togafitiga faʻapitoa mo neuropathies o tupuaga eseese.

    O le gaioiga e faʻavae i luga o meatotino o vitamini na aofia ai i le tuufaatasiga o le oloa:

    • faʻaleleia faʻamalosi faʻamalosi,
    • e tuʻuina atu faʻasalalauga faʻamalosi ma faʻafeiloaʻiga i le ogatotonu o le tino,
    • fesoasoani i le tuʻufaʻatasia o vailaʻau e ulu i totonu o le neura nasu, faʻapea foʻi ma nucleotides ma myelin,
    • e maua ai se fesuiaiga o le pteroylglutamic acid.

    O vitamini e fausia ai mea e mafai ona fai e le isi, ma le lidocaine e faʻaaogaina le nofoaga o inisiua ma fesoasoani i le faʻaleleia lelei o vaega, faʻateleina le vaʻa.

    Talosaga mai falemaʻi.

    Mo faʻamaʻi o le maskloskeletal system

    Talu ai o le Meloxicam ma le Combilipen e lua ituaiga o faʻasaolotoga (otaota ma fofo mo le iniseti), ona oʻo lea i le 3 aso muamua o vailaʻau faʻataʻitaʻi o loʻo faʻatinoina i le faiga o injections, ona faʻaauau pea lea togafitiga ma vailaau faʻasaina.

    Faʻasolosolo, arthrosis ma osteochondrosis, pei o isi tulaga, o suʻega e tusa ai ma faatonuga:

    1. I aso muamua e 3, o le Meloxicam e faʻatulagaina i le 7.5 mg poʻo le 15 mg i lea aso ma lea aso, e faʻatatau i le malosi o le tiga ma le malosi o le gaioiga o le inflammatory, ma le Combilipen - 2 ml i aso taitasi.
    2. Tolu aso mulimuli ane, faʻaauauina togafitiga ma fualaau:
      • Meloxicam - 2 pusa i le aso,
      • Kombilipen - 1 laulau 1-2 taimi i le aso.

    O le tulaga aoao o togafitiga e mai i le 10 i le 14 aso.

    Faʻaiʻuga o le Meloxicam ma le Kamupene

    • allergies
    • le mautonu o le fatugalemu o le tino o le tino i foliga o le valea, le mautonu, le fiafia, ma isi,
    • fatu faʻalavelave faʻafuaseʻi
    • toilalo i le vaega o meaʻai,
    • gaogao
    • afaina i le nofoaga o tui.

    E pei o isi vailaʻau faʻamaʻi-anti-inflammatory, e mafai ona faʻaleagaina fatugao.

    Faʻatasi faʻatasi

    I le taimi nei, o nei vailaʻau e maua vave ai le faʻamalositino o le faʻaogaina o le mea leaga, ma tuʻuina atu ai foi se faʻalogiga faʻapitoa.

    Afai e te tui faʻatasi, o le a faʻaalia i le aso muamua o togafitiga.

    Faʻavae o le tuʻufaʻatasiga faʻatasi

    Afai e te ulu i le vailaau i le taimi lava lea e tasi, o le togafitiga o togafitiga e faʻaitiitia. O togafitiga e mafai ona tumau mai le 10 i le 14 aso.

    Aʻo leʻi togafitiga, e tatau ona amanaʻia aʻafiaga e ono aʻafia ai e tupu faatasi ma le faʻafoega faʻatasi. O le mea taatele o:

    • feeseeseaiga ma fenumiai,
    • le lelei o le loto,
    • maʻi i totonu o le vaega o meaʻai,
    • gaogao.

    O gasegase o le tino e mafai foi ona tupu i foliga o le paʻu o le paʻu ma le mumu ma le vevela.

    Pe a tutupu aʻafiaga, e tatau ona mataituina a latou atinae.

    Afai e leaga le tulaga, e tatau ona faalēaogā togafitiga ma saili le fesoasoani a se fomaʻi.

    E mafai ona faʻataʻoto faatasi mea uma

    E mafai ona faia faʻataʻitaʻiga. Faʻaaliga mo lenei:

    • faʻamaʻi o le tuila, faʻatasi ma le tiga,
    • osteochondrosis,
    • manuʻa
    • faʻasalaga.

    E ui lava i le mea moni o fomaʻi o loʻo fautuaina faʻatalanoaga faʻatasi ma o vailaʻau uma ei ai le fesoʻotaʻiga lelei, o loʻo i ai le tele o faʻailoga. E sili atu le faʻafitia o le injections i faʻamaʻi ma tulaga nei:

    1. Tina ma le lactation i fafine.
    2. O faʻamaʻi o le tino cardiovascular.
    3. Faʻailoga o le Renal ma le ate.
    4. Faateleina le gasegase toto.
    5. Faʻamatalaga inflammatory i totonu o le manava.

    E le fautuaina foi e amata togafitiga ma le le faapalepale taitoatasi i vaega ia e aofia ai le tuufaatasiga. I nisi tulaga, e mafai ona suia le Meloxicam i se vailaau tutusa e taʻua o Midokalm.

    E mafai ona faʻatau vailaʻau i le fale talavai ma se faʻamalosaga mai lau fomaʻi.

    E mafai ona ou aveina faatasi?

    O fualaau oona e lelei tele fesoʻotaʻiga, ae e tatau ona faʻatonuina i se isi tulaga. E le mafai ona faʻafefiloi vaifofo i totonu o se tasi faʻamalama. O le tuufaatasiga o le Combilipen ma le Meloxicam o le faaitiitia lea o le malosi o le tiga, fula ma le malosi i totonu o sooga.

    O le Meloxicam e seasea afaina ai le aʻafiaga o le tino.

    Faailoga mo le faʻaogaina faʻatasi

    I le taimi lava e tasi, o fualaau oona e faʻaaogaina i le togafitiga o ia ituaiga faʻamaʻi:

    • uʻamea faʻaleagaina e afua ona o le faaleagaina o le tui,
    • osteochondrosis,
    • suiga post-traumatic i sooga ma vili,
    • akylosing spondylitis (ankylosing spondylitis),
    • polyneuropathy o le maʻisuka tupu mai,
    • faʻamaʻi pipisi tiga
    • faʻasalaga
    • lumbago.

    O aʻafiaga ma faʻalavelave

    Pe a faʻaaogaina se tuufaatasiga o fualaau faasaina, e mafai ona matauina na aafiaga le lelei:

    • tiga o le ulu
    • ua le atoatoa le tuufaatasia o gaoioiga,
    • suiga i le fatu fatu,
    • afaina o meaʻai (afu, vili, manava manava, gasegase o le manava),
    • faʻamalosi faʻamalosi
    • tiga i le nofoaga o tui
    • afaina i le foliga o le urticaria, fulafula o foliga ma le larynx, osofaʻi anaphylactic.

    O se faʻalavelave tele e fesoasoani i le faʻaititia o aʻafiaga o itu. O le togafitiga e faʻamoemoe e faʻamaeʻa ai le tino ma faʻamalo faʻamaoniga o le faʻamaʻi fualaau.

    Faʻaaliga i fomai e uiga i Meloxicam ma Combilipene

    Dmitry, 44 tausaga le matua, orthopedist, Samara: "E mafai ona faʻaaogaina le Combilipen ma Meloxicam mo faʻamaʻi masani o le masculoskeletal system, ma i le vaitaimi o le toe faʻaleleia pe a mavae ni manua. Latou te tauivi lelei ma tiga ma faailoga o le mumu. E mafai ona faʻaaoga fualaau faʻasaina pe a uma le taʻaloga tuʻufaʻatasia. O le le lelei o le tino pe a mulimuli i togafitiga e seasea. "

    Alexandra, 37 tausaga, neurologist, Perm: "E mafai ona e maua le faamagaloga i le osteochondrosis e faaaoga ai fualaau faasaina ma aafiaga eseese. O le anti-inflammatory drug Meloxicam e masani ona tuufaatasia ma le vitamin complex Kombilipen. E mafai ona e faʻaaogaina fualaau faasaina i le aso e tasi, ae o le faʻafefiloiina o ia mea e le fautuaina. O le ala atoa e fesoasoani e aveesea ai le tiga ma toe faʻafoʻi ai le taʻavale. "

    Tuua Lau Faamatalaga