Glucometer Bionime 300 pepa faʻataʻitaʻi

Yandex Market data na tusia i le aso 12/05/2018 15:53

Ketogluk-1 Faʻailoga Numera 50

Van Touch Filifili Totoga Tau Fua 100

Vaevaega Bionime GS300 / 25

O le pine auro e faʻaogaina ai le Bionime GM-300 ma le GM-500 mita. O le Bionime RightestMe GS300 pepa faʻataʻitaʻiga ei ai se mamanu faapitoa e maua ai le tele o le faʻaaogaina ma le saʻo. O paʻu auro e faʻafesoʻotaʻi faʻamautinoa le faʻatinoga lelei o amio, lea e mautinoa ai le saʻo lelei. O se siaki faʻamalosi malosi e faia i le plastics faapitoa e leai ni mea tutusa. Lua milimita - o se auala puupuu mai le nofoaga o le toto sampling i le vailaʻau o le tali atu i le vailaʻau e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le siosiomaga.

St. Petersburg, i. Kantemirovskaya, d. 39

Pepa o suʻesuʻega pito sili 50pc

Faamoemoega: O le auivi o faailoga faataitai e fuafuaina mo le mataituina o le concentrations (pasene) o le auiliiliga, filifiliga sili ma le auiliiliga o tupe maua i a latou fofo (galue) i le lautele mai le 0.25% i le 5.0%. O le afifi e aofia ai: faʻamau faailoga, faatonuga mo le faʻaaogaina. O faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga e tuʻuina atu ai se faʻamalamalamaga manino o le uiga lelei o le auiliiliga, faʻamuamua folasia ma le auiliiliga o oloa gaosi ma a latou fofo taulima e le aufaigaluega a fomaʻi

Van Touch Filifili fasi siaki numera Nu. 50

O le faʻataʻitaʻiga o le suʻelaʻau e maua ai le toto toto manaʻomia mo le auiliiliga. Ua puipuia le fasi siaki - e mafai ona e tago i ai i soo se mea. Puipuiga mai sese sese. O le taʻaloga o le suʻega faʻasolosolo ma le faʻapitoa o le siakiina o le toto faataitai e mautinoa ai le saʻo o le suʻega. Le mafai ona faʻavasega soo se taimi, i soo se mea. O le fausaga o le multilayer e puipuia ai elemene elemene o le suʻega mai le susu, vevela, vevela ultraviolet, faʻamautinoa le mautu i le taimi e teu ai.

Vaevaega mo le Bionheim glucometer gs300: faatonuga ma iloiloga

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

E manaomia e le maʻisuka le pulea o latou toto suka i aso uma. Ina ia le masani ona asiasi i le falemaʻi, e masani ona latou faʻaaogaina se mita faapitoa o le kulukose toto e fai ai se suʻega toto mo faʻataʻitaʻiga o le kulukose.

Faafetai i lenei masini, o le tagata gasegase e mafai ona ia mataʻituina le malosi o suiga ma, i le tulaga o se soliga, ia vave ona faia ni auala e faʻamaonia ai lona lava tulaga. Fuataga o loʻo faʻatinoina i soʻo se nofoaga, tusa lava pe o le a le taimi. E le gata i lea, o le masini feaveaʻi o loʻo i ai ni faʻatusatusaga, o lona uiga o le maʻisuka o loʻo tauaveina i taimi uma ma ia i totonu o lana taga po o le ato.

I totonu o fale faʻapitoa o mea tau fomaʻi, o le tele o auiliiliga mai atinaʻe eseese e tuʻuina atu. O le mita Bionaimot o le igoa lava lea e le kamupani Suisela e sili ona lauiloa i le au faatau. Ua saunia e le Faalapotopotoga se tusi faamaonia mo le lima tausaga i luga o ana oloa.

Vaega o le mita Bionheim

O le glucometer mai se tagata lauiloa lauiloa o se mea faigofie ma faigofie lea e faʻaaogaina e le gata i le fale, ae ia faia foi se suʻega toto mo le suka i totonu o le falemaʻi ao aveina maʻi.

O le suʻesuega e lelei atoatoa mo talavou uma ma tagata matutua ma se faʻafitauli o le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2. O le mita e faʻaaoga foi mo faamoemoega puipuia i le tulaga o se predisposition i le faʻamaʻi.

O Bionheim o masini e sili atu ona faʻatuatuaina ma saʻo, o loʻo i ai ni nai mea sese, o le mea lea, o loʻo manaʻomia tele i fomaʻi. O le tau o se fuataga fua e taugofie mo le toatele, o se masini e le taugofie ma ni uiga lelei.

O vaega o suʻega mo Bionime glucometer e maualalo foʻi le tau, e mafua ai ona filifilia le masini e tagata e masani ona suʻe suʻega toto mo le suka. O se masini faigofie ma malupuipuia ma le saoasaoa o le saoasaoa o le fua, o le suʻesuʻega o loʻo faʻatino e le metotia elemene.

O le penigilima o loʻo aofia i totonu o le pusa e faʻaaogaina mo le totoina o toto. O le mea lautele, o le au suʻeliili e iai ni iloiloga lelei ma o loʻo maualuga le manaʻoga i le maʻisuka.

Ituaiga o mita

O loʻo tuʻuina mai e le kamupani ni faʻataʻitaʻiga o le fuaina o masini, e aofia ai le BionimeRightest GM 550, Bionime GM100, Bionime GM300 mita.

O nei mita ei ai a latou galuega tutusa ma se mamanu talitutusa, e iai le maualuga o le faʻaalia ma le faʻalelei.

O le fuaina o le BionimeGM 100 e le manaʻomia ai le faʻaofiina o se foduʻi; o le faʻaleleia o loʻo faia e le plasma. E le pei o isi faʻataʻitaʻiga, o lenei masini e manaʻomia ai le 1.4 μl o le toto, lea e matua tele lava, o le mea lea e le talafeagai lenei masini mo tamaiti.

  1. O le glucometer o le BionimeGM 110 ua manatu o se ata pito i sili ona maualuga lea ei ai ona foliga fou fou. O faʻafesoʻotaʻiga o le suega o le Raytest o loʻo faʻaogaina i le auro, o lea o le auiliiliga e saʻo. O le suʻesuʻega e manaʻomia na o le 8 sekone, ma o le masini foi e iai se manatuaina o le 150 fua lata mai. Faʻafoeina le pulega i le tasi le faamau.
  2. O le mea saʻo MEGM 300 e le manaʻomia ai se fesuiaiga, nai lo lena, ei ai se tau e mafai ona aveeseina, lea ua feliuai e se fasimea. O le suʻesuʻega e faia i totonu o le 8 sekone, 1.4 μl o le toto e faʻaaoga mo fua. O le maʻisuka e mafai ona maua fua i luga o le tasi i le tolu vaiaso.
  3. E le pei o isi masini, o le Bionheim GS550 o loʻo i ai se manatua lelei mo suʻesuʻega fou e 500. O le masini e otometi ona fesuiai. O se elemene elemene ma sili ona talafeagai ma se mamanu faʻaonapōnei, i foliga foliga mai o se tagata taʻalo masani. O lea ituaiga auiliiliga e filifilia e tupulaga talavou lelei e sili ona fiafia i tekinolosi fou.

O le saʻo o le mita Bionheim e maualalo. Ma o lenei mea e le mafaamatalaina.

Faʻafefea ona faʻatulagaina se mita Bionime

E tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga, o le masini lava ia o loʻo aofia i totonu o le pusa, se seti o 10 suʻega, 10 vailaʻau faʻamalosi e mafai ona faʻaaogaina, o se puʻupuʻu, o se faʻamau mo le teuina ma le aveina o le masini, faatonuga mo le faʻaaogaina o le masini, se siaki mataʻitu, ma se pepa faʻataonia.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le mita o le Bionime, e tatau ona e faitauina le tusi lesona mo le masini. Fufulu lima i le fasimoli ma faʻagogo i se solo mama. O lenei fuataga e aloese mai le mauaina o faailoilo sese.

O se lanoa ua leai se aoga ua faʻaaogaina i le peni, ma ua maeʻa ona filifilia le loloto o le puncture manaomia. Afai o le maʻisuka e fai siʻi manulele, e masani lava ona filifilia le maualuga 2 poʻo le 3, ma le paʻu o le paʻu, o se faʻalauteleina o le faʻamaonia o le seti.

  • Pe a faʻapipiʻi le siaki siaki i le sola o le masini, e amata loa ona galue le Bionime 110 poʻo le GS300 mita.
  • E mafai ona fuaina le suka i le toto pe a uma ona faʻaalia le ata o le faʻafefe o le toto ile faʻaaliga.
  • I le faʻaaogaina o se peni togi, e faia ai se pu i le tamatamailima. O le mataua muamua e soloina i le filo, ma le lona lua e aumai i le pito i lalo o le suʻega, ma ua maeʻa ai le toto.
  • A maeʻa le valu sekone, e mafai ona iloa auiliiliga o suʻesuʻega i luga o le mata o le suʻega.
  • A maeʻa le auʻiliʻiliga, ona aveeseina lea o le vaega o le suʻega mai le masini ma lafoaʻi.

Faʻatulagaga o le BionimeRightestGM 110 mita ma isi faʻataʻitaʻiga o loʻo faia e tusa ai ma faatonuga. O faʻamatalaga auiliili e uiga i le faʻaaogaina o le masini e mafai ona maua mai i le vitio. Mo le auʻiliʻiliga, e faʻaaogaina paʻu o suʻega taʻitasi, o loʻo i luga o le paʻu auro eletise.

O se isi auala tutusa e aofia ai le faateleina o le lagona lelei i vaega o le toto, ma o lea o le taunuuga o le suesuega e saʻo. O loʻo i ai i le auro se vailaʻau faʻapitoa faapitoa, lea e faʻaalia e le maualuga o le eletise. O nei faailo e aafia ai le sao atoatoa o le masini.

Faʻafetai i le mamanu pateni, o siaki faʻamalositino e tumau pea le le tumau, o lea e mafai ai e le maʻisuka ona paʻu atu ma le saogalemu i luga o sapalai. Ina ia faʻamautinoa o saʻo lava le taunuʻuga o le suʻega, e faʻamalieina le paipa i le mea pogisa, e ese mai le la susulu.

E mafai ona faʻaalia i le vitio i lenei tusiga le faʻavaeina o se tagata atamai o le Bionime.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Faʻamatalaga faʻamaonia ma vaega ole suega a Bionheim

O le mea e leaga ai, e le mo tagata uma le upu "seleseleti" e fesoʻotaʻi ma se faʻaopoopoga talafeagai i le aiga, o le pasene sili atu o tagata gasegase i falemaʻi e maua i le maʻisuka, ma o latou faʻataʻitaʻiga o vaega taua o le ola.

O le tau o le toetoe lava o glucometer uma e leai se mea pe afai e leai ni au suega, pe, pei ona valaʻauina i latou ese, o le mea e faʻaalia. Faʻafetai i ia faʻamau, o le fua o fuataga e maua ai foi le mea o le kulukose i totonu o le toto i le taimi.

Apili Bionheim

Afai o nisi mea faʻapitoa e fai ma vailaʻau e faʻatinoina e se mea itiiti lava o le masini, ona avea lea o kiliva ma lisi tele o molimau i galuega eseese, gafatia, tau eseese. E i ai moni se mea e filifili mai: mo se faʻataʻitaʻiga, o le meafaigaluega Bionheim. O se oloa lenei a se faalapotopotoga tele a Suetena o le igoa lava e tasi, o se tagata auiliiliga o le tau o tau ogatotonu ma se tusi faamaonia e lima tausaga.

O le taua o Bionheim e mautinoa lava e mafua mai i le moni o le masini ma le maualalo o le pasene o mea sese o loo i ai i totonu, e mafai ai foi e le pulelaʻau ona lauiloa i totonu o le falemaʻi. Ma ona o le talitonuina e fomaʻi lenei metotia, o lona uiga o se tagata gasegase faigofie o le falemaʻi e mautinoa lava le tilotilo i lenei masini.

Ae peitai, o Bionheim e na o se igoa taatele. E i ai ni faʻataʻitaʻiga o le mita, taʻitasi ma ona lava ata.

Faataʻitaʻiga Bionheim:

  • O le Bionime GM 110 o le ata pito i sili ona maualuga ma foliga fou. O faʻataʻitaʻiga mo le Blueheim glucometer o lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo faia i le auro, lea e afaina ai le saʻo atoatoa o iuga. O le taimi o le faʻatulagaina o faʻamaumauga e 8 sekone, o le fatuga o loʻo i totonu o le manatuaina o fuataga mulimuli e 150. Pulega - tasi le faamau.
  • Bionime GS550. O le masini e i ai se fodu faʻapipiʻi. O lenei masini e ergonomic, e lelei tele pe a talafeagai, i ai se mamanu faaneionapo. I fafo, e foliga tutusa ma se MP3.
  • O le Bionime O le GM 300 mita e le manaʻomia ona faʻailogaina, ae ua faʻapipiʻiina i se atunuʻu aveeseina na faʻapipiʻi e se fasimea. Iloiloina e 8 lekone. E mafai e le gadget ona faʻaalia tulaga taua.

O le masini e faagaoioi i luga o vaega faʻataʻitaʻi, lea e atiae faapitoa mo lenei masini, i le amanaʻiaina o manaʻoga faʻaonaponei talafeagai ma taiala.

Vaevaega mo le masini Bionheim

E faia faʻataʻitaʻiga o le bionime e faʻaaoga ai tekonolosi faʻapitoa. O le mea autu o mea taumafa o le eletise auro. O le mea lea, o le i ai o lenei masini mamalu ua faateleina ai le sao o le tagata molimau, ua faaitiitia i le tau maualalo.

E faapena foi Bionheim fasi pepa:

  • Lelei amio lelei
  • Fesootaiga lelei
  • Lelei lelei aʻafia.

Ina ia mafai ona iloa le maualuga o le suka i totonu o le toto, e manaʻomia le 1.4 μl o le toto. O le mamanu o fasi pepa e pei o le toto e na o ia lava, ma e tupu lenei mea i le auala sili ona saogalemu. I le taimi o le suʻesuʻega, e le pa'ū le toto i lima o se tagata.

E faʻatau atu fasi laau i afifi o 25/50/100 fasipepa. O le tau o fasi pepa, e fuafua i le tele o latou pusa i le afifi, e mai le 700-1500 rubles.

Vaega o le suʻega

O siaki taʻitasi o se tasi o oloa laʻititi mo se oloa tele atu. O lona uiga e le mafai ona e ave le fasi pepa mo Bionheim ma faʻapipiʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, i le mita o Ai-Chek. E tusa lava pe faʻapipiʻi faʻapipiʻi le tino, o le masini e faigofie lava ona "le iloa." O faʻataʻitaʻiga, o mea uma lava, e na o le tasi lava le taimi e faʻaaoga ai, mo lau mita, ma pe a uma ona faʻaaogaina, e faʻaaogaina.

O pusa o aso nei o loʻo ufiufi i se vaega faapitoa e puipui ai i latou mai le susu, susulu o le la, maualuga le vevela. Ae e le o lona uiga e mafai ona e teuina fasi pepa i luga o le faamalama i le vevela, lea e tatau ona faʻapipiʻiina i le susu. Ioe, o loʻo i ai le puipuiga mai fesoʻotaʻiga faʻafuaseʻi, ae e le tatau ona e lamatia - taofia faʻamaʻi pipisi i se nofoaga malupuipuia, ese mai tamaiti.

Ia mautinoa e siaki meafaifaʻaili ma faʻasolo i le tele o mataupu:

  • A maeʻa ona faʻatau le suʻega ma o le ae ave le fua muamua,
  • Afai e te masalomia e le lelei le pule,
  • A uma ona suia ia maa,
  • Pe a paʻu mai se maualuga poʻo isi manua faʻainisinia i le mita,
  • Faatasi ai ma se vaitaimi umi o le le faʻaogaina o masini.

Afai ua maeʻa le aso e muta ai le suʻega o le suʻega

O le a le vaitaimi e faʻamaonia ai faʻamau faʻamaufaʻailogaina o loʻo faʻaalia i luga o le afifi. E masani lava o lenei vaitaimi e tolu masina.

E le naʻo se pepa pepa pepa lenei: o se siaki faʻasalalau o se tagata suʻesuʻe muamua (laboratory reagent) (poʻo se seti o reagents) lea e faʻaaogaina i se mea faʻapipiʻi o se mea faʻapitoa e leai se iniseti.

O lenei metotia fuataga e faʻavae i luga o le tali o le enzymatic o le kulukose oxidation e le glucose oxidase i le hydrogen peroxyide ma le gluconic acid. Faʻasalaga, o le tikeri o le faailoga o le elemene elemene o le suʻega suʻega e tutusa lelei ma le kulukose.

E tatau foi ona e malamalama i se manatu taua: o le fua tutoatasi o le fua o le suka i se glucometer, e tusa lava pe talafeagai fautuaga uma, o le a le suitulaga mo le iloiloga faifaipea o le soifua maloloina o se maʻi e se fomaʻi.

O le mea lea, e tusa lava po o le a le saʻo ma le taimi nei o le glucometer o loʻo e maua, e manaʻomia lou suʻeina o suʻega talafeagai mai lea taimi i lea taimi i le fale suesue o le falemaʻi poʻo le falemaʻi maʻi.

Tolu "NO" tulafono mo le galulue faatasi ma fasi siaki

Mo se tagata amata na faatoa mauaina lona uluai glucometer, ma e leʻi malamalama atoatoa i lana galuega, o le a aoga fautuaga nei.

O le a le mea e le mafai ona faia e faʻatatau i fasi faʻataʻitaʻiga:

  1. Afai na e faʻaaogaina le le lava o le toto toto i le vaega o faʻamaoniga, o le tele o meafaigaluega o le a ofoina atu ia te oe e faaopoopo i ai se isi mataua. Ae o faataitaiga e faaalia: o le faaopoopoina o le fualaau muamua e na ona faalavelave i le auiliiliga, o le a le faatuatuaina. O le mea lea, aua le faaopoopoina se isi matāua i le pa'ū o loʻo i ai nei i luga o le taʻavale, toe faʻafoʻi le auʻiliʻiliga.
  2. Aua e te paʻi atu i le nofoaga faʻaalia i ou lima. Afai e te faʻapipiʻi le toto i luga o se fasi, ona tatau loa lea ona toe faʻamaonia le auʻiliʻiliga. Tasi ese lenei fasi, fufuluina ou lima, ave se mea fou, ma faʻaeteete.
  3. Aua le tuua se laupepa i le sone o avanoa. Lafoaia vave loa; e le toe aoga. O loʻo maua i luga o le paʻu le vai ola, lea e mafai ona avea ma faʻapogai o le faʻamaʻi (pe a fai o le tagata faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, maʻi).

O faʻataʻitaʻiga e faʻatau atu i afifi eseese: mo i latou e seasea ona faia ni suʻega, o se afifi tele e le talafeagai (e tatau ona e manatuaina le olaga ola o fasipepa).

Iloiloga a tagata

O le a le mea e fai sao mai ai i latou o loʻo umia mea e fua ai mea na filifilia Bionheim mai glucometers? E tele faʻamatalaga e mafai ona maua i le Initaneti.

O Bionheim o se mea fua fuaina a Suiselani e maua ai se vaega fou o suʻega o suʻega fou. E mafai ona e faʻatuatuaina lenei metotia, peitaʻi, pe a faʻatau mai se tagata faʻatau faʻatau, ma e le o faʻatau "i luga o le lima" poʻo totonu o se faleoloa i luga o le initaneti. Faʻatau meafaigāluega faʻapitoa mai se tagata faʻatau ma se igoa lelei, vave siaki meafaigaluega. Aʻo leʻi faʻatau, faʻatalanoa lau endocrinologist, masalo o ana fautuaga o le a aoga ia te oe.

Taunuuga Vaega:

  • Omea eletise auro,
  • Faʻaogaina o le taulaga e aofia ai
  • Sulu ola 18 masina
  • Numera o fasipepa i totonu o se afifi - 50 pcs.

Mo le togafitiga manuia o le maʻisuka ma le mataituina o le soifua maloloina o le tagata lava ia, o tagata gaosi oloa i le lalolagi ua atiae mea gaosi feaveai ma mea e sili ona lelei mo ia. E maitauina e le o galulue soosootauau ia vaega o suega ma e le mafai ona lautele.Faʻalagolago i tekinolosi gaosiga, faʻapipiʻi mea taugata e sili atu tau taugofie mo faʻamatalaga manino. O le Faalapotopotoga a le Faalapotopotoga a Swiss BIONIME, faʻatasi ai ma saofaga saʻo mo le faʻaaogaina o le fale, ua ofoina atu ai i le tagata faatau le filifiliga pito sili ona lelei - faʻatauina ia Bionime vaega o le lelei o le lelei ma tausisia atoatoa tulaga o ISO i le taimi nei.

O pusa o aso nei mo le glucometer Bionheim ua fuafuaina mo le televave o le fuafuaina o le maualuga o le suka i totonu o le toto ma e iloga i se mamanu lelei ma le maualuga o le taunuuga. E le pei o isi analogues, o lenei oloa e faia i se mea fou - faʻataʻitaʻi faʻapitoa e faʻaaoga ai masini eletise e faʻaaogaina ai masini eletise, lea e faʻamautinoa le faigofie ma le faʻamafanafanaina o le faʻaoga. O le i ai o se pitonuʻu faʻapitoa e taofia ai le le femalamalamaaʻi ma mafai ai e oe ona faʻatulaga le fasipepa vave i le tulaga sao. Mo le mauaina o se faʻamaonia saʻo saʻo, ua saunia e le tagata gaosi oloa fasi pepa faʻataʻitaʻi ma auro eletise e avea ma taʻitaʻi sili ona lelei. Ona o lenei mea, o le faalavelave i le taimi o le faasalalauina o le faailo ua uma ona soloia. E le gata i lea, o foliga o le oloa e aofia ai:

  • lautele lautele
  • mamanu faapitoa e puipuia ai fesootaiga ma le biomaterial,
  • faʻaaogaina faʻafuasei o le suʻega faʻaaogaina,
  • suʻesuʻega saogalemu;
  • tau taugofie.

O le i ai o fesoʻotaʻiga e faia i se mea faʻapitoa faapitoa ma se mamanu lelei faʻatasi ma sina vaeluaga i le va o le tali o le tali ma le fesoʻotaʻiga o eletise e maua ai le maualuga saʻo. O le biomaterial suʻesuʻeina o loʻo aʻafia i le suʻega e ala i le capillary hydrophilic, lea e faʻaitiitia ai le ono mafai ona faʻalavelave ma faʻateleina le saoasaoa o le suʻega.

O oloa aoga

E tusa ai ma se tekinolosi faʻapitoa pateni, soo se ituaiga o le suega o le Bionime e faia i le faʻaaogaina o se mea taua mo palota. O le saʻo maualuga o le auiliiliga e faʻamautinoa e faʻaaoga ai le auala nano - glucose oxidase electrochimium. O le i ai o se mamanu puʻeina o le lapisi siaki ua tuʻuina atu e puipuia ai le suʻega suʻega mai mea e afaina ai ma mea leaga, ma maua ai foi le mafanafana o le faʻaaoga. O faʻamanuiaga autu e aofia ai mea nei:

  • avanoa o le faʻamaonia o le faʻatinoina o faʻataʻitaʻiga,
  • le faaaogaina o le glucose oxidase enzyme,
  • aupito i maualalo ole biomaterial
  • fausaga mausali
  • tulaga lelei e teu ai
  • faʻatapulaʻa faʻamaonia.

O le faʻaaogaina o lenei oloa e maua ai le suʻega lelei e oʻo lava i tulaga faʻamapulaʻa aʻo faʻamautinoa le maualuga o le taunuʻuga. Ina ia puipuia mea e faʻasese ai le saʻo ole suega, e tatau ona mataituina le sao o tulaga ma tulaga e teu ai. O le saʻo o le iuga e mafai ona aʻafia i le vevela poʻo le vevela o le taʻavale, faaumiumi le faʻafesoʻotaʻi ma le ea, ola ola ola. E le gata i lea, o se mea sese e taʻitaʻia ai iʻuga sese, o le faʻaaogaina lea o fasi fuataga e le ogatusa ma le mita na faʻaaogaina.

O a sikola o le kulukose mita?

O mea faʻapitoa ia mo le glucometer, lea e talafeagai mo le auiliiliga o le kulūkose toto ma le puleaina o le glycemous i aso taitasi. I fafo, o nei mea e fai i le palasitika, lea e faʻatau atu i totonu o se paipa, ma o loʻo teuina i le 25 pe 50 fasi vaega.

Fuafuaina mo le faʻaaogaina e tasi e tusa ai ma le aso faʻamutaina ma tulafono faatonutonu. Ina ia fuafuaina le kulūkose, e manaʻomia sina mataʻu toto i luga o le palasitika ma faʻatali. O fua mo le fuaina o le suka toto e tatau ona faʻatauina i totonu o pusa taʻitasi, faʻavae i luga o le kamupanī, filifili mo glucometers eletise.

Aso faʻauma

A e faʻatau mai sapalai mo se glucometer, e tatau ona e matua matauina taimi ole taimi o faʻaalia i luga o pusa taitasi. Afai e te sili atu i le olaga fautuaina, o le faʻapitoa faʻapipiʻi o loʻo faʻaaogaina i le suʻega suʻega e faasolosolo malie ona faʻaumatia, ma o le taunuuga o se suʻesuʻega a le aiga o le a le faʻatuatuaina. E le gata i lea, e tatau ona e tausisia tulafono o le teuina o ia elemene faatulagaina o le mita.

Ituaiga o fasi siaki mo se glucometer

E tusa ai ma le masini o le auiliiliga o le toto o le kulukose toto, o vaevaega ua vaevaeina i:

  1. Faʻafeiloaʻi i ata photometric o bioanalysers. O lenei ituaiga glucometers e le faʻaaogaina tele i aso nei - maualuga tele (25-50%) o vavaega mai le masani. O le taʻiala o la latou galuega e faʻavae i luga o se suiga i le lanu o le tagata suʻesuʻe auiliiliga e faalagolago i le maualuga o le suka i totonu o le toto.
  2. Fesoʻotaʻi ma glucometers eletise. O lenei ituaiga o loʻo maua ai faʻamatalaga saʻo, e talafeagai mo suʻesuʻega i fale.

E mafai ona faʻatau faʻataʻitaʻiga e tasi (US) i le aofaiga o le 25.50 poʻo le 100 pi.

O oloa e mafai ona puipuia mai le fesoʻotaʻi ma le ea poʻo le susu, o lea e mafai ai ona e ave i soo se mea e aunoa ma le fefe. Ua lava le pasia o le tulafono e ulufale ai i le masini i le amataga muamua, mulimuli ane e leai se manaʻoga faapena.

E le mafai ona faʻaleagaina le taunuʻuga e ala i le tuʻuina atu ma le le faʻaeteete o le laupepa i totonu o le mita - o lenei gaioiga, faʻapea foʻi le maualalo o le toto e manaʻomia mo le suʻega, e pulea e masini faʻapitoa. Mo suʻesuʻega, e le na o tamatamailima e talafeagai, ae o isi foi vaega (lima ma lima).

O le olaga ola o ia fasi pepa ina ua uma le depressurisation o le afifiina o le ono masina.

O fasipepa e faigofie mo le faʻaogaina i le fale ma i nofoaga o tolauapiga. E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le laina telefoni mo se numera leai se totogi. Mai faʻataʻitaʻiga a lenei kamupani, e mafai ona faʻatau le One-Touch Select, One-Touch Select Simple, One-Touch Verio, One-Touch Verio Pro Plus, One-Touch Ultra.

Le feʻaveaʻi

O oloa faʻatau e faʻatau atu i pusa o le 25 pe 50 pi. faia i Switzerland i Bayer. O le meafaitino o loʻo tumau pea lona faʻaaogaina o fanua mo le 6 masina talu ona maeʻa. O se auiliiliga taua o le mafai ona faaopoopo le toto i le lava laina ma le le lava le faaaogaina.

O le filifiliga Sip i Sampling function e mafai ai e oe ona faʻaaoga le toto maualalo mo le suʻega. Ua mamanuina le mafaufau mo 250 samples toto. E leai se tekonolosi faʻaogaina oe e mafai ona maua i fua e aunoa ma le fesuiaiga.

Faʻasalaga - faʻamau o le 10.50 ma le 100 fasi pepa. O oloa faʻaaogaina ei ai mea taua:

  • Faʻauluulu faʻapipiʻi foliga - faigofie e suʻe ai,
  • Vave vave ona maua mai le biomaterial
  • 6 eletise mo le puleaina lelei,
  • Faaiuga o le Soifua Faamanatu,
  • Puipuiga mai le susu ma le vevela,
  • O le avanoa e faʻaaogaina ai le biomaterial.

Faʻaaogaina mo le faʻaaogaina o le toto toto atoa. O faʻamatalaga e uiga ile faʻaaliga e aliali mai ile 10 sekone. Eseesega o fasipepa i le filifili o falemaʻi - Accu-Chec Performa, Accu-Chec Active.

Faʻaaogaina mo lenei mita e mafai ona faʻatau i se pusa faʻamalosi mamana o le 25 pe 50 vaega. O le afifiina e puipui ai fasi pepa mai le pala, vevela ultraviolet radiation, faʻaleagaina. O le foliga o le fasi pepa e pei o se peni.

O le kamupani gaosi Longevita (Great Britain) e faʻamaonia se fale ola o mea taumafa mo le 3 masina. O fasipepa e maua ai le gaioiga o le iuga e ala i le toto toto i totonu o le 10 sekone. E iloga i latou i le faigofie o le toto sampling (faʻapipiʻi pe a aumai se matāua ile pito o le ipu). Ua mamanuina le mafaufau mo le 70 iuga. O le toto maualalo maualalo e 2.5 μl.

Faatasi ai ma le Bionime

I le afifiina o le kamupani Suiselani o le igoa lava e tasi, e mafai ona e mauaina 25 pe 50 paʻu paʻu umi.

O le aofaiga sili ona lelei o le biomaterial mo le auiliiliga o le 1.5 μl. E faʻamaonia e le kamupanī le saʻo maualuga o fasi pepa mo le 3 masina talu ona tatala le afifi.

O le mamanu o fasi pepa e faigofie ona faʻaogaina. O le mea sili ona aoga o le tuufaatasiga o mea eletise: o se meafaigaluega auro e faʻaaogaina i le taʻavale mo le suʻesuʻeina o le toto paʻu. Faailoga i luga o le lau e mafai ona faitau pe a uma le 8-10 sekone. O filifiliga faʻasologa o le Bionime Right Than GS300, Bionime Right Than GS550.

Fesoʻotaʻiga satelite

O faʻataʻitaʻiga mo glucometers satelite ua faʻatau atu muamua i le 25 poʻo le 50 pi. O le kamupanī Rusia o le ELTA Satellite na tuʻuina atu pepa faʻapitoa mo fasi pepa taʻitasi. Latou te galulue e tusa ai ma le auala eletise, o taunuuga suʻesuʻe e latalata i tulaga faʻavaomalo.

O le taimi aupito maualalo mo le faʻasalaga toto toto e 7 sekone. O le mita ua faʻailogaina e faʻaaoga ai se numera tolu-numera. A maeʻa le goto, e mafai ona e faʻaaogaina mea taumafa mo le ono masina. E lua ituaiga o fasi pepa ua maua: Satellite Plus, Elta Satellite.

O maʻi e mamaʻi ma e ono aʻafia i le maʻisuka e tatau ona mataʻituina a latou kulukose o le toto e aloese ai mai le toe foʻi mai. Ae e te leʻi faʻatau faʻatau mo se glucometer i se fale talavai, e tatau ona e suʻesuʻe ma le totoa ituaiga uma o loʻo iai, fuafua le tau, fai le filifiliga mulimuli. O le faʻavasegaina o vaega o suʻega o loʻo tuʻuina atu i lalo:

  1. E faʻatusatusa i glucomet photometric. E le o le ala sili ona faatuatuaina, lea e maua ai se sese o le 20 - 50%. I lenei tulaga, o le tagata na faʻaaogaina i luga o le fasipepa e suia lona lanu pe a faʻafesoʻotaʻi ma se kulūkose.
  2. Mo le faʻaaogaina i glucometers eletise. O se metotia faʻapitoa faʻamaonia, lea e faʻavae i luga o le fuaina o le aofaiga o loʻo maua nei e ala i fegalegaleaiga a le kulukose faʻatasi ai ma vailaau vailaau i luga o se fasi pepa.

O le tele o glucometers feaveai e le o osofaia, lea e manatu o ni tagata auiliiliga saʻo o le vailaau oona o le toto, e mafua ai le maketi saoloto. E taua le mafaufau e le gata i le tau o mea tau fomaʻi lava ia, e taua foi le tele o fasi pepa mo le mita ma lo latou avanoa i falemaʻi a le aai.

  • igoa - One Touch Ultra,
  • tau - 1,300 rubles,
  • uiga - 2 fagu o 25 suega faʻataʻitaʻiga taʻitasi,
  • faʻaopoopoga - maualuga le faʻamatalaga o le auala, avanoa i falemaʻi,
  • Faʻatau - le manaʻomia mo le fesuiaiga o le masini, se tau maualuga.

O se isi filifiliga mai lenei sui o loʻo tuʻuina atu i lalo:

  • igoa - OneTouch Selest test strips,
  • tau - 500 rubles,
  • uiga - 100 pepa faʻataʻitaʻiga,
  • faʻaopoopoga - lagona maualuga o le metotia, tau talafeagai,
  • e leai.

I fafo atu, o se masini faʻafomaʻi o le faʻapotopotoga a Iapani e pei o se taofi, o loʻo i ai se lakapi eletise. O faʻatulagaga o le Contour Plus aemaise lava i le manaʻoga, talu ai o faʻataʻitaʻiga e le taugata, ae o le taunuuga o se suʻesuʻega i fale e le o masalosalo.

  • igoa - Atinaʻe Toga Taulaʻi Sili,
  • tau - 1,100 rubles,
  • uiga - 25 pcs. i se seti atoatoa,
  • faʻaopoopoga - maua i le faleoloa i le initaneti, faʻaletonu lelei ma le saʻo lelei,
  • Taumafaiga - maualuga le tau, leai se totogi e leai se totogi.

Ina ia teu se tupe i luga o sea mauaina, o loʻo i ai se suiga i le paketi mo le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga o pepa faʻataʻitaʻi:

  • igoa - fasi siaki Contour TC N25,
  • tau - 400 rubles,
  • uiga - gaosiga o Suitiselani (bayer), 25 iunite o loʻo teuina i le afifiina o tagata taitoatasi,
  • faʻaopoopoga - e taugofie, e mafai ona faʻatonuina i le faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi, o le mea tonu lava o le suʻesuʻega,
  • e leai.

Faataitaiga o loʻo i ai se matala, ma e le o le mea sili lenei. O tagata mamai e maua i le maʻisuka e sili ona fiafia i le maualalo o le sese o le suʻesuʻega, o le mafai ona faʻamaonia lelei le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

  • igoa - Accu-Chek Performa,
  • tau - 1,150 rubles,
  • faʻamatalaga - Accu-Chek Performa o loʻo ofoina atu ni suʻega maʻaleʻale se 50 mai se paipa faʻamaʻiina palasitika,
  • faʻaopoopoga - maualalo le sailiga suʻesuʻe, faigofie o le faʻaaogaina,
  • aitalafu faʻatau - maualuga le tau.

O le vaega lona lua o le suʻega o lenei suʻega o Accu-Chek Asset, ae o tagata tomai faapitoa e fautuaina le gauai atu i isi oloa e le itiiti ifo le manaʻomia mo le mita:

  • igoa - Accu-Chek Mobile siketi tifaga,
  • tau - 1,250 rubles,
  • uiga - o se seti atoa o le 100 iunite,
  • faʻaopoopoga - faʻaaoga talafeagai, vave ma faʻatuatuaina le taunuʻuga, faʻataunuʻu vave,
  • faʻatau - le tau o le gaosiga.

O se mamanu faigofie lenei ma se laupepa telē e faʻaalia ai le suka i le 10 sekone mai le taimi o suʻesuʻega. O le manatuaina o le masini e teuina i le 70 faitauga, lea e lava e iloa ai le lelei o le faʻamaʻi. O nisi nei o faʻataʻitaʻiga mo le glucometer o lenei gaosimea e tatau ona i ai se faʻapitoa faapitoa:

  • igoa - Longevita test test,
  • tau -1 250 rubles,
  • uiga - ola ola seia oo i le 24 masina, afifiina o tagata taitoatasi, 50 pcs. i se seti atoatoa,
  • faʻaopoopoga - faigofie e faʻaaoga, toe faamanatuina o se peni, o loʻo maua i le faatauina fua e le gata i Moscow,
  • aitalafu faʻatau - maualuga le tau.

O le ofo lona lua i Moscow ma St. Petersburg o loʻo tuʻuina atu i lalo:

  • igoa - EasyTouch uric acid test strips,
  • tau - 850 rubles,
  • uiga - 25 fasi vaega i le afifiina o tagata taitoatasi ma se olaga ola e oʻo atu i le 2 tausaga,
  • faʻaopoopoga - tau taugofie, e mafai ona e mauaina oloa e ala i meli, le avanoa e auai ai i le faʻaleleia mai le gaosiga, o le mea pito i maualalo,
  • e leai.

O le glucometer faʻaonapo nei lenei, o lona sese e 2 - 5%. O le tele o tagata gasegase e filifili se mamanu mo lona faigofie ma le faʻamaoni o suʻesuʻega i fale, ma e le faigata le faʻatau mai o se Bionime test strip i le tau taugofie i se faleoloa i le initaneti. O nisi nei o fautuaga manaia mo tagata e maua i le maʻisuka:

  • igoa - Tonu GS300 pepa faʻataʻitaʻiga,
  • tau - 1,500 rubles,
  • uiga - 50 mea i le afifi, afifiina o tagata taitoatasi,
  • faʻaopoopoga - faʻamatalaga ma le faʻatuatuaina o le metotia, faigofie i le aoina o meaola faʻalauiloa,
  • e le o tagata uma e talafeagai mo le tau o oloa.

O le talosaga lona lua a tagata faʻapitoa o vailaau mo togafitiga faʻaonaponei e sili atu ona matagofie i itu uma, aemaise lava i tau i falemaʻi:

  • igoa - Lelei GL300 lancets,
  • tau - 500 rubles,
  • uiga - 200 vailaau faʻamalosi e mafai ona faʻaaogaina,
  • faʻaopoopoga - faigofie o le faʻaoga, faʻamaoni o le metotia suʻesuʻe, taugofie o oloa,
  • fomaʻi - o le tiga o le faʻataʻitaʻiga pe'ā galue i mea faʻapipiʻi.

Fesoʻotaiga Satelite

Glucometers o lenei gaosioloa ua manatu o le "tamoe", ma e mafai ona faatauina fasi pepa faataitai i soo se fale talavai i se tau talafeagai. O suʻega o le toto e faʻamalieina ai le tagata faʻatau ma la latou faʻamatalaga, maualalo le sese. O lea:

  • Igoa - Satellite Plus,
  • tau - 300 rubles,
  • uiga - 50 vaega i se tasi afifi,
  • faʻaopoopoga - tau faʻatatau, faʻasologa o tupe, faʻatuatuaina,
  • Leai, e le o taimi uma e lelei ai iloiloga.

Faatonuga mo le faaaogaina o le Glucometer Bionime GM-100 ma ona lelei

O le kamupani Suetisi Suetise o Bionime Corp o loo auai i le atinaʻe ma le gaosia o meafaigaluega faafomai. O se faasologa o ana kopa o le Bionime GM e saʻo, aoga, faigofie ona faʻaoga.

E faʻaaogaina pusa vai i le fale e pulea ai le toto, ma e aoga foi i fomaʻi i falemaʻi, falemaʻi, fale tausi maʻi, matagaluega o faʻalavelave faʻafuaseʻi mo suʻega vave mo le kulukose i le toto toto i le uluai taumafa poo le suʻega faaletino.

E le faʻaaogaina ni masini e fai pe tolopoina ai se siama o le maʻisuka. O se mea taua o le Bionime GM 100 glucometer o lona faʻaogaina: o le masini ma ona mea faʻaaoga e mafai ona mafua i le vaega o tau o le paketi.

O le fua faʻatatau e faalagolago e le gata i le sao o le mita, ae faʻapea foi i le tausisia o tulaga uma o le teuina ma le faʻaogaina o le masini. O le toto sugar test algorithm i le fale e masani:

  1. Siaki le mauaina o mea talafeagai uma - o se pulufana, se glucometer, se puʻupuʻu ma fasi uʻamea, lalaga faʻataʻavalevale, fulufulu mamoe ma le ava malosi. Afai e manaʻomia ni tioata po o se malamalama faaopoopo, e tatau ona e popole muamua i lenei mea, talu mai le taimi e le alu ai le masini mo le toe mafaufau ma a maeʻa le 3 minute o le le gaoioi o le a le otometi ona tape.
  2. Saunia se peni e tui ai lou tamatamailima. Mo le faia o lenei mea, aveese le pito mai luga ma faʻapipiʻi le uila i le auala atoa, ae aunoa ma le tele o taumafaiga. E tumau pea e ufiufi le pulou puipui (aua nei faanatinati e lafo i fafo) ma tapuni le fala ma le pito o le au. Faʻatasi ai ma le faʻaoga loloto o le loloto, faatulaga lou tulaga. O le tele o taʻavale i le faamalama, o le loloto o le pupu. Mo le paʻu o le laʻau, e 5 laupepa e lava. Afai e te tosoina le vaega tafao mai le pito i tua o le pito i tua, o le a saunia le 'au mo le faʻatinoga.
  3. Ina ia setiina le mita, e mafai ona e liliuina ma le lima, e faʻaaoga ai le faamau, pe otometi, pe a e faʻapipiʻiina le suʻega seia kiliki. O le laʻau e faʻamalosi ai oe e ulufale i le code code test. Mai filifiliga ua fuafuaina, e tatau i le ki ona filifili le numera o loʻo faʻaalia i luga o le paipa. Afai o se ata o se fasi siaki ma se paʻu paʻu ua aliali mai i luga o le lau, ona sauni loa lea o le masini. Manatua e tapunia le penitala i le taimi lava e uma ai le aveeseina o le siaki.
  4. Saunia ou lima e ala i le fufuluina i le vai mafanafana ma le fasimoli ma faʻamago i se lauulu lauulu poʻo se mea masani. I lenei tulaga, o le 'ava malosi tele o le a sili atu le manaia: o le paʻu e sili atu ona soona inu mai le ava malosi, atonu o le faʻaseseina o taunuuga.
  5. O le tele lava o taimi, o le ogatotonu poʻo le limatusi lima e faʻaaogaina mo le totoina o le toto, ae afai e manaʻomia, e mafai ona e ave toto mai le alofilima o lou lima poʻo le lima, i le mea e leai se mimiti o veins. Faasolosolo faʻamalosi le 'au i le itu o le taʻavale, kiliki le faamau i le vaʻa. Faʻamālōlō lemu lou tamatamailima, e tatau ona e tineia le toto. E taua le aua le faʻaaogaina, talu ai o le va o le intercellular e faʻaleagaina ai fua o fua.
  6. E sili atu le aua nei faʻaaoga muamua le mataua, ae ia faʻafeiloaʻi lemu i se paʻu o le cotton. Faʻamau se vaega lona lua (e naʻo le mea faigaluega e manaʻomia 1.4 μl mo le suʻega). Afai e te aumaia lau tamatamailima i se mataua i le pito o le fasipepa, o le a otometi ona toso i le toto. O le amataina e amata i luga o le mata ma i le mavae ai o le 8 sekone ua aliali mai le iuga.
  7. O laʻasaga uma eo mai ma faʻamaoniga leo. A maeʻa fua, ave le suʻega ma tape le masini. Ina ia aveese le laupepa e mafai ona faʻaaogaina mai le 'au, e tatau ona e aveese le vaega pito i luga, tuu i luga le tootoo na aveeseina i le amataga o le faʻalavelave, taofi i lalo le ki ma toso le pito i tua o le au. O le a faʻapipiʻi le tolaulaʻi aunoa. E tumau pea le tuʻuina atu o mea taumafa i le pusa otaota.

O le siakiina o le malosi o le atinaʻeina o le faamai e aoga e le gata mo le tagata maʻi - e tusa ai ma nei faamatalaga, e mafai e le fomai ona tusia faaiuga e uiga i le aoga o le togafitiga filifilia e faatonutonu ai le fua o fualaau oona pe a tatau ai.

Mo le faʻaogaina o le suʻega i le fale, e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa. Fai i le tausimai i le falemaʻi e faʻalauiloa foliga o le suʻega mo lau mita, faitau le tusi faʻataʻitaʻiga a le tagata gaosi oloa, ma i le aluga o taimi, o le a faia le fuataga atoa i le autopilot.

O gaosiga taʻitasi e maua ai ana lava suʻega faʻataʻitaʻiga mo lona glucometer (poʻo le laina o auiliiliga). O isi mea, o se tulafono, e le galue. Ae o loʻo i ai foi sikoa lautele mo suʻega mo le mita, mo se faʻataʻitaʻiga, Faʻaaogaina Unistrip e talafeagai mo One Touch Ultra, One Touch Ultra 2, One Touch Ultra Easy and Onetouch Ultra Smart (silasila o le analyzer 49).

O fasi pepa uma e lafoaia, e tatau ona lafoaʻi pe a uma ona faʻaaogaina, ma o taumafaiga uma e toe faʻaaogaina ina ia faʻaaogaina ai na o se uiga leai. O se vaega ole eletise e teu i luga o le palasitika, lea e tali ma le toto ma faʻamavae, aua o ia lava na te faʻaaogaina le eletise le lelei. O le a leai se eletise - o le a leai se faʻaaliga pe fia taimi e te fufuluina pe fufulu ai le toto.

Fua o le mita e faʻatinoina i le taeao (i luga o se manava gaogao) ma le 2 itula i le maeʻa o se taumafataga e iloilo ai le suka i tua o le avega. I le maʻisuka faʻalagolago i le insulin, e manaʻomia le pule i taimi uma e te manaʻomia e faʻamalamalama ai le fua o le insulin. O le faʻatulagaga saʻo o se finocrinologist.

O le fua faʻatatau e amata i le sauniuniga o le masini mo le faʻatinoga. A oʻo i le mita, o se peni peni ma se fagu fou, o se puʻupuʻu faʻasolosolo, ava malosi, o le fulufulu mamoe ua i ai, e tatau ona fufuluina ou lima ile vai mafanafana mafanafana ma faʻagogo (sili atu i se lauulu lauulu poʻo se auala masani).

O le pipiʻi i se mea faʻagata, o le inisalinila ma le peni ma se lalaga e faia i nofoaga eseese, o lenei mea e alofia ai le le faʻavaivai le faʻavauvau. O le loloto o le poloka e faalagolago i uiga o le paʻu, i le averesi e 2-2.5 mm.

Aʻo leʻi tui, ia tuʻu le fasipepa i totonu o le mita ma le itu e faʻaaogaina ai le atunuʻu. (E naʻo lima e mafai ona ave i le isi itu). O numera numera e aliali i luga o le lau, mo le ata, faʻatali mo le faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ma se faʻamaoniga iloga.

Mo le vave totoina o le toto (pe a uma le 3 minute, e minoi le mita pe a le maua le biomaterial), e tatau ona e faʻamafanafana, faʻafefete lou tamatamailima e aunoa ma le faʻamalosiina, talu ai ona o le faʻafefe o le eletise e faʻafefeina ai taunuuga.

Mo le maualuga maualuga, e sili atu le aveesea o le mataua muamua ma se cotton pad ma togi ese le isi. O mita taʻitasi o le kulukose toto e manaʻomia lona lava toto masani, e masani lava 1 mcg, ae o loʻo i ai vampires e manaʻomia le 4 mcg. Afai e le lava le toto, o le a tuʻuina atu e le mita se mea sese. E tele taimi e le mafai ai ona faʻaaogaina sea ituaiga i le tele o mataupu.

Tuua Lau Faamatalaga