Glucometer Freestyle Optium (FreeStyle Optium)

E mafai ona e faʻatau le freeStyle Optium glucose control test from us at the best price! o le aufaipese a le aufaipisinisi, faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga, tofiga mo se suʻe toto, suʻega o le kullusesese, mamanu faʻaonaponei. Faʻasalalauga e faia i Moscow ma Rusia.

Glucometer Freestyle Optium (FreeStyle Optium) mo le fuaina o suka ma ketones i le toto

O se sikūmū faʻavae e tulaga ese i le maketi Rusia mai Abbott, o le gaosiga o le lauiloa lauiloa.

  • A aunoa ma se kopi,
  • Faʻaaliga o le mata, tele numera,
  • O le gafatia e fua ai ketones toto o le ala saʻo lea e iloa ai le ketoacidosis,
  • Tulaga maualuga
  • Faʻamau: o le tele o le mataupu vaivai o le 10x12cm, ma o le tele o le mita e na o le 5x7cm,
  • O faʻataʻitaʻiga e tuʻuina atu i faʻapitoa taʻitasi (e pei o le Satellite Express) ae le o le taamilosaga masani, o loʻo lavea avanoa i le mataupu.

Tusi faamaonia: leai se tapulaa

E mafai ona e fesiligia soʻo se fesili e uiga i se oloa poʻo se faleoloa.

O matou tagata tomai faapitoa agavaa o le a fesoasoani ia te oe.

Faʻasalaga

O le kulukose o le puleaina o le maʻisuka o le galuega sili ona taua. O lenei galuega e faia vave, faigofie ma taugofie e le Freestyle Optium Neo mita. O le masini o le a faʻaalia ai e le gata o fuainumera, ae fesoasoani foi e faʻamaopoopo faʻamaumauga faʻatasi ai ma meaai i aso taitasi, gaoioiga faʻale-tino poʻo le tulafono o togafitiga insulin.

O le abbot o se tasi o kamupani taʻitaʻi ma taʻitaʻia i le atinaʻeina o tekinolosi mo le soifua maloloina.

Faʻaaogaina o le FreeStyle Optium Glucometers

Faatasi ai ma le tele o ituaiga masini, o le Frelug glucometer e tu i fafo ona o uiga e pei o:

  • siakiina o tagata taitoatasi
  • saoasaoa o faailoga - 5 sekone,
  • o se galuega faaopoopo mo le fuaina o le maualuga o le ketone plasma (tele β-hydroxybutyran)
  • eseʻesega faʻatasi ai ma numera o suʻesuʻega i le 0.2 mmol / l,
  • siaki siama o inisalini
  • puipuiga o faailoga,
  • faʻaogaina o le faʻaoga mo tagata ei ai faʻafitauli faʻaletino,
  • galuega tauave o fua faʻatatau mo se vaitau taimi atofaina,
  • lautele le eseesega o le lau ma le malamalama,
  • tapunia aunoa
  • ata tetele ma faatusa tetele
  • mamafa mamafa
  • leai se manaʻomia mo le fesuiaiga,
  • o le faʻataʻitaʻiga manaʻomia ole meaola olaola e na o le 0.6 ml,
  • faauoga faauo.

O le Freluck Glucometer e maua ai le malosi e faʻapitoa ai le faʻasologa o insulin i tagata taitoatasi.

Faʻatauga faʻaaoga

O le masini ei ai ni mea le lelei:

  • le manaʻoga e faʻaaogaina faʻataʻitaʻiga mai le Abbot,
  • o le pusa o suʻega e le aofia ai pepa faʻataʻitaʻi e fuafua ai le maualuga o ketones,
  • o le galuega o le fuafuaina o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga ua faʻaaogaina e le o fausia,
  • taugata maualuga.

Seti vaega

O le pusa autu e aofia ai:

  • le masini lava ia
  • avanoa faigofie e saunia mo le teuina ma le aveina,
  • auiliiliga auiliiliga o tagata faʻaaoga ma se isi faʻamatalaga o le auʻiliʻiliga metotia.

O le pepa faʻamaonia e tuʻuina atu ai avanoa e auauna atu ai, faufautua, sui ma toe faʻaleleia le masini, pe a talafeagai, mo le 60 masina. O le peni scarifier o le a fesoasoani tele i le tuiina o le paʻu, e tuʻuina atu i le taulaʻi ma le faʻataʻitaʻiga o le faʻaaliga. O le USB cable e tuʻuina atu le fesoʻotaʻiga ma masini komepiuta.

Faʻavae o le faʻaoga ma le faʻatinoga

O le polokalama o le Freestyle Optium e faʻaaogaina e fua ai le maualuga o le toto toto. I le faʻaopoopoga, o le faʻaopopoina gafatia e fua ai tino o le ketone o le a maua ai faʻamatalaga e uiga i gaioiga o le ate.

Faʻaavanoa mo le faʻaaogaina i totonu o le fale ma fafo atu o nofoaga. O le sulu mo mafaufauga ua fuafuaina mo le 450 suʻega, ma o faʻamaumauga mo le 1, 2 vaiaso ma le 1 masina o loʻo avanoa foi. O tau e ogatusa ma le aso ma le taimi.

E i ai se faʻamatalaga lelei e uiga i le auiliiliga. O faʻamatalaga e faʻaalia i luga o se laupepa ua faʻapipiʻiina ma se faʻamau.

O le tele o taimi, o le Optium glucometer e maua ai le avanoa e suʻesuʻe vave ma saʻo ai le maualuga o le kulukose, ae faʻapea foi le maualuga o le puleaina o le maʻisuka, faapea foi ma le lamatiaga o le atiaʻe o le maʻi.

O le a fesoasoani le masini ia te oe e fuafua ai le fua o le inisalini faaumiumi e faʻavae i suega i taeao masani. E faʻamaonia e le Apbot le saʻo atoatoa o fua.

E fautuaina mo le faʻaaoga i le fale poʻo se fomaʻi i le taimi o togafitiga o gasegase e maua i le maʻisuka. O loʻo i ai mea uma e manaʻomia mo glucometers.

Faʻafefea ona faʻaaoga?

Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, ia mautinoa o lona saʻo ma le faʻaaogaina. O sea ituaiga taualumaga e mafai ona faʻatino tuusaʻo i le falemaʻi pe'ā faʻatau pe i totonu o le nofoaga e tautua ai. Afai e saʻo le mea faigaluega, ma o ona faitauga e saʻo - lagona le saoloto e faʻaaogaina. Amata o le faʻaaogaina:

  1. Siaki mo le eletise.
  2. Fufulu ou lima.
  3. Faʻaofi le taulaʻi ma le faʻataʻitaʻiga i totonu o avanoa na tuʻuina atu mo lenei.
  4. O le mita o le a liliu ia lava. O faailoga "888", aso ma le taimi, e tatau ona faʻaalia i luga o le mata le tamatamailima ma le faʻataʻitaʻiga o mea manogi.
  5. Punch se tamatamailima ma se uila, solo le mataua muamua o le toto ma se solo solo poo se fasi fulufulu mamoe.
  6. Faʻaaogā se lua mataua o le toto i le pepa faʻaali, faʻatali seʻi oʻo ina faʻamalosi. Aua le faʻafefeteina le plasma, aua e mafai ona afaina ai le fusi ma mafua ai le le lelei o le masini.
  7. I totonu o le 20 sekone, e mafai ona e faʻaopopo i le aofaiga ole biomaterial.

A maeʻa le faailo o le leo, o le fua o le fuataga e aliali mai, lea e tatau ona faʻatusatusa i faʻamaumauga masani.

O le metotia o metotia o elekenelosi.

O le masini e fuafua le eletise eletise lea e tupu i le taimi o se gaioiga faʻaalia i le va o se faʻataʻitaʻiga faataitai, suauu plasma poʻo tino ketone i le tasi lima, ma le suka o vailaʻau o faʻataʻitaʻiga i luga o le isi. I le maea ai o le fua, o le masini o le a tuʻuina atu se faailo lelei. Faʻataunuʻu taunuʻuga o le faʻaaliga. Lafoaʻi le siʻusiʻu ma le suʻega. O le a tape le masini pe a uma le 1 minute.

O le faagasologa o le suʻeina o se tagata maʻi i le maualuga o tino o le ketone e talitutusa, na o le faʻaaogaina o faailoga faʻapitoa.

Iʻuga

O le tele o le lagona o le masini e 1.1-27.8. Afai o le faʻamaoniga o le mataʻituina e lalo ifo i le 1.1, toe iloilo. Afai o le faʻaaliga LO o le a toe maua i luga o le lau, ona valaʻau loa lea i se taʻavale. O lenei tulaga faatauaina o se uiga taua o le hypoglycemia. E i ai se tulaga lamatia o le atiaeina o le pa. O le ata E-4 o loo faailoa mai ai le sili atu i le 27.8 mmol L.

I lenei tulaga, pe o le tau e sili atu nai lo le mafai gafatia o le mita, pe ua maeʻa faailoga o suega. O le lanu mumu, o loʻo faʻasino i lalo, o le maualuga o le kulukose, ma le lanu samasama, o lona pito i luga, e taʻu mai ai se maualuga maualuga. E talanoa HI e uiga i le faateleina o le maualuga o tino o le ketone i totonu o le toto. O le vaitaimi 0.6-1.5 mmol / L ua manatu e taua tele.

O le faʻamatalaga e tuʻuina atu mo faʻamatalaga lautele ma e le mafai ona faʻaaogaina mo fualaau faʻapitoa. Aua e te mafaufau ia oe lava, e ono lamatia. Ia talanoa i taimi uma i se fomai. I le tulaga o le vaeluaina poʻo le atoatoa o kopi o mea mai le 'upega tafaʻilagi, o se fesoʻotaʻiga malosi e manaʻomia.

Faʻaaliga ma meafaigaluega

E pei lava o se isi glucometer, ua faia le optium i totonu o se pusa faʻapipiʻi. E tatau ona maitauina o le mamafa o le masini o faamaumauga-maualalo ile vasega - na o le 40 kalama ma le pamu. O le masini e mamana e le 20 -20 masini lauiloa.

MEA TATAU: I le auala, na fai mai le gaosi oloa o le 1000 fuataga mai le tasi pati, lea e lelei tele.

O le lelei o mea e faʻaaogaina ai le masini, i se tulaga lautele, e le o faamalieina. E le gata i lea, o le ufiufi o loʻo aofia ai i totonu o le pusa e le lelei foi.

I le faaopoopo atu i mea o loʻo i luga ma le masini lava ia, o le pusa faʻapipiʻi e aofia ai ni fasi suʻega ma ni laupepa faʻaaoga e fua ai le maualuga o le suka. E aofia ai foʻi se faʻafitauli faʻapitoa e faʻaogaina ai le mita.

Fonotaga Faʻatino

O le mea muamua ma le sili ona taua o loʻo faʻaalia ai le masini o le mafai lea ona fua le maualuga o ketones i le toto, lea e mafai ai ona sili atu le saʻo o le fuafuaina o le tulaga ma le maualuga ole maʻi. Aemaise lava o lenei galuega e manaʻomia mo tagata ei ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le maʻi. Manatua o le fuaina o le maualuga o ketones i totonu o le toto na faʻaaogaina i na o suʻesuʻega.

TATAU: Manatua e leai se galuega i le Freestyle Optium Exid mita. Aua nei fenumiai masini pe a e filifili.

  • O le masini ei ai se failauga e faʻapipiʻiina lea e faʻaalia faailoilo lelei i taimi o suʻega, faʻapena foi ma lipoti le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O lenei mea e sili ona talafeagai mo tagata e le lelei pe vavalalata mamao, e pei o faailo leo e na o le pau lea o le ala mo i latou e maua ai faʻamatalaga.
  • O le kulūkose ua fuaina i le masini e faʻaaoga ai le metotia o le eletise, lea e faʻavae i luga o le fegalegaleaiga o le kulukose ma mea faʻapitoa e faʻaaoga i le fasimea. O lenei metotia e faʻaititia ai le mea sese i le toetoe lava leai.
  • O le masini e mafai ona taulotoina le 450 fua mulimuli i le mafaufau, faailogaina i le taimi ma le taimi nei (pe a fai e faʻapipiʻi). Afai e foliga mai e le lava lenei, ona mafai lea ona e faʻaogaina se uaea faapitoa e faʻafeiloaʻi uma ai faʻamatalaga i lau komepiuta. I le faaopoopo atu, e mafai e le masini ona tuʻuina atu faʻamatalaga fuainumera fuainumera e uiga i fuataga uma e faia i le vaiaso poʻo le masina, lea e mafai ona faʻaaoga e siaki ai suiga i le tino.
  • E i ai foi se galuega e otometi ona tape le masini, lea e laveaiina ai le malosiaga o le pulu.

O le mita e faʻaalia ai le maualuga o le maualuga, lea e matua faigofie lava. Afai e le lava le malosi, o le a toe faʻaulu muamua le faʻasalalauga faʻaalia, ma o le ae mauaina se faailo tatau. E le gata i lea, afai e faʻaauau pea ona e faʻaaogaina, o le a toe faʻamatalaina oe e le masini e uiga i le manaʻomia e sui le paʻapa ma tape.

O le masini e maualuga foi le saoasaoa o le fuaina o suʻesuʻega - e faia ile 5 sekone. E le gata i lea, o le ae maua se faʻamatalaga pe afai e le lava le tele o le toto na e faʻaaoga i le suʻega. Ae ui i lea, e mafai ona faʻaopoopo le aofaiga saʻo (se minute e tuʻuina mo lenei).

O le isi vaega o le glucometer o le faʻamatalaga o pepa faʻataʻitaʻiga e aunoa ma le manaʻoga mo se faʻasologa, lea e faigofie tele mo tagata matutua.

Lelei mea lelei

Lalo o le a lisiina uma tulaga lelei o lenei masini:

  • Faamaumau le mamafa o le malamalama
  • Luga maualuga maualuga (5 sekone),
  • Long life battery
  • O le mafai ona tuʻuina atu faʻamatalaga talafeagai e faʻaaoga ai faailo leo,
  • Le malosi e fua ai le maualuga o ketones i le toto i le fale,
  • Tauloto le 450 fua mulimuli na makaina i le aso ma le taimi,
  • Gaoioiga faʻafefe
  • Faʻaalia le maualuga o le maʻa,
  • O le i ai o le malosiaga moli ma le malosiaga moli.

Faʻafitauli

O nei faaletonu e masani lava ona faailoa mai i iloiloga o le kullucometer optium, ma o lea e le mafai ai ona tatou faailoaina iinei.

  • Le leai o ni suʻega mo le fuaina o le maualuga o ketones i totonu o le pusa (e tatau ona faʻatau eseese),
  • Tau telefoni
  • Leai se galuega e faʻaalia ai le faʻaaogaina o suʻega

I le faaiuga, matou te maitauina e sili atu le lelei o le masini nai lo mea le lelei, ae ona o le masini e tatau ona gauai atu ma fautuaina mo le faʻatau.

O le uila, e pei o se tulafono, o se nila e leai se aoga, e masani lava ona faʻaofiina i totonu o le au, ma.

Talu ai nei lava, na faʻaalia ai e Elta se faʻatautaia faʻatautaia satelite manino. I se tulaga aoao, o glucometers mai lenei.

O aso nei tatou te tilotilo atu i se tasi o mea sili ona lauiloa mai le faʻatulagaina o paketi. E tusa.

O le tuʻuina atu o mea mai le punaoa i luga o le Initaneti e mafai ma se tua i tua i le faitotoa.

FreeStyle Optium Glucometer Faʻamatalaga Vaaiga Aoao

Glucometer FreeStyle Optium (Freestyle Optimum) na faia e le kamupani Amerika o Abbott Diabetes Care. O se taitai o le lalolagi i le gaosiga o masini tekonolosi ua fuafuaina e fesoasoani ai i tagata e maua i le maʻisuka.

O le faʻataʻitaʻiga e lua ona faamoemoega: fuaina o le maualuga o suka ma ketones, e faʻaaoga ai le 2 ituaiga o fasi siaki.

O le tagata fai-fale na faʻaalia faailoilo leo e fesoasoani i tagata e maualalo le faʻaaliga e faʻaoga le masini.

I le taimi muamua, o lenei mamanu sa lauiloa o Optium Xceed (Optium Exid).

Faʻamatalaga faʻapitoa

  • Mo suʻesuʻega, 0.6 μl o le toto (mo le glucose), poʻo le 1.5 μl (mo ketones) e manaʻomia.
  • Manatu mo taunuʻuga o 450 suʻega.
  • Fua le suka i 5 sekone, ketones i le 10 sekone.
  • Fuainumera fuainumera mo le 7, 14 po o le 30 aso.
  • Fua o le kulukose i le va o le 1.1 i le 27.8 mmol / L.
  • Fesootaiga PC.
  • Tulaga o faʻatinoga: vevela mai le 0 i le +50 tikeri, faʻamamafana 10-90%.
  • Puʻeina le manava i le 1 minute pe a uma ona aveese faʻamaumauga mo suʻega.
  • O le maa e tumau mo le 1000 suʻesuʻega.
  • Pauna 42 g.
  • Faʻasologa: 53.3 / 43.2 / 16.3 mm.
  • Tusi Faamaonia Leʻo.

O le tau o le Frepy Optimum glucose mita i totonu o le falemaʻi e 1200 rubles.

Pepa o suʻega (glucose) i le aofaiga o 50 pi. tau e 1200 rubles.

O le tau o se pusa faʻataʻitaʻi (ketones) i le aofaiga o le 10 pcs. e tusa ma le 900 p.

Tusi lesona

  • Fufulu lima i le fasimoli ma le vai mafanafana ma faʻagogo.
  • Tatala le afifiina i le lipine mo le suʻega. Faʻaofi i totonu o le mita atoa. E tolu lanu uliuli e tatau ona tu i luga. O le a faʻaalia le masini.
  • Faailoga 888, taimi ma le aso, o le a aliali mai tamatamailima ma mataua ata i luga o le lau. Afai latou te le oi ai, e le mafai ona e faia se suʻega, e le lelei le masini.
  • I le faʻaaogaina o se tuʻi, ia maua se pa'ū toto mo le suʻesuʻega. Aumai i le paepae paʻepaʻe i luga o le fasi siaki. Taofi lou tamatamailima i lenei tulaga seia oʻo i le leo.
  • A maeʻa le 5 sekone, o le a faʻaalia i luga o le lau. Aveese le lipine.
  • A maeʻa lena, o le a tape le mita. E mafai ona e suʻeina oe lava e ala i le uuina o le "mana" button mo le 2 sekone.

Glucometer Freestyle optium ma faʻataʻitaʻiga: tau ma iloiloga

O le Glucometer Freestyle Optium (Freestyle Optium) o loʻo tuʻuina mai e le tagata gaosiga Amerika o Abbott Diabetes Care. O lenei kamupani o se taitai o le lalolagi i le atinaʻeina o meafaigaluega aupito maualuga ma fou mo le fuaina o le suka toto i le maʻisuka.

Glucometer Freestyle optium

E le pei o faʻataʻitaʻiga masani o glucometers, o le masini e lua ona gaioiga - e mafai ona fuaina e le gata i le maualuga o le suka, ae faʻapea foi le tino o le ketone i le toto. Mo lenei mea, e lua suʻega faʻataʻitaʻiga e faʻaogaina.

E sili ona tāua le iloa o le ketones toto i le tino o le maʻisuka. O le masini e i ai se faila-fale e faʻafeiloaia se faailo faʻalogo i le taimi o le taotoga, o lenei galuega e fesoasoani i le faia o suʻesuʻega mo tagata gasegase maualalo. I le taimi muamua, o lenei masini na taʻua o le Opoti Tutotonu.

Faamatalaga o mea

Abbott Diabetes Care Glucometer Kit E aofia ai:

  • Mea mo le fuaina o le suka toto,
  • Pulu tui,
  • Vaevaega mo le Optium Exlu glucometer i le aofaiga o 10 fasi pepa,
  • E le mafai ona faʻaaogaina i le aofaiga o 10 fasi pepa,
  • Faiga faʻapipiʻi faʻatulagaina,
  • Sini o le masini CR 2032 3V,
  • Tusi Tausi Tusi Faamaonia
  • Lisi gagana aʻoaʻoga Rusia mo le masini.

E le manaʻomia e le masini le faʻamaoniaina; o le faʻamalosiga e faia i le faʻaaogaina o le plasma toto. O le iloiloga o le fuafuaina o le suka toto o loʻo faia i metotia elemene ma auala amperometric. O le ulu fou o le toto e faʻaaogaina o se toto faataitai.

O le suega o le kulukose e manaʻomia ai le 0.6 i le toto. Ina ia suʻesuʻe le maualuga o tino o le ketone, e manaʻomia le 1.5 μl o le toto. O le mita e mafai ona teuina pe a ma le 450 fua faatatau lata mai. E le gata i lea, o le tagata gasegase e mafai ona maua fuainumera fuainumera mo le vaiaso, lua vaiaso poʻo le masina.

E mafai ona e maua iuga o se suʻega toto mo le sugar i le lima sekone talu ona amata le masini, e sefulu sekone e faia ai se suʻesuʻega i ketones. O le fuataga o le kulukose o le 1.1-27.8 mmol / lita.

E mafai ona fesoʻotaʻi le masini i se komepiuta a le tagata lava ia e faʻaaoga ai se fesoʻotaʻiga faapitoa.E mafai e le masini ona tape aunoa le 60 sekone pe a uma le faʻamaufaʻailoga mo le suʻega.

O le pamu e maua ai le faʻaauau pea o le mita mo le 1000 fuataga. O le au suʻesuela e iai le maualuga o le 53.3x43.2x16.3 mm ma e mamafa 42 g. E tatau ona teuina le masini i lalo o tulaga vevela i le 0-50 tikeri ma le susu mai le 10 i le 90 pasene.

Faʻamaumauga a le Abbott Suisis Care e maua ai se faʻamaonia o le ola i luga oa latou lava oloa. I le averesi, o le tau o se masini e 1200 rubles, o se seti o fasi siaki mo glucose i le aofaiga o le 50 fasi vaega o le a tau tutusa le aofaʻi, vaega o suʻega mo tino o le ketone i le aofaiga o le 10 pauna 900 taugata.

Auala e faʻaaoga ai le mita

O tulafono mo le faʻaaogaina o le mita e taʻu mai ai aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, mulumulu lelei ou lima i le fasimoli ma faʻamago i se solo.

  1. O le afifi faʻatasi ma le faʻamaufaʻailoga ua tatalaina ma faʻaofiina i totonu o le sola o le mita atoa. E taua le faʻamautinoa e tolu laina lanu uliuli e luga. O le a faʻapipiʻi le auiliili i le auala faʻapitoa.
  2. A maeʻa ona sui, e tatau ona faʻaalia le numera 888, se faailoga o aso ma taimi, o se faailoga faʻataʻitaʻi ma se matāua. I le leai o nei faailoga, o suʻesuʻega e faʻasaina, ona o lenei mea o loʻo faʻaalia ai se faaletonu o le masini.
  3. I le faʻaaogaina o se peniscer, e faia se pu i luga o le tamatamailima. O le pa'ū o le toto na mafua ai ona maua i le vaega o le suʻega, i luga o se nofoaga papaʻe faapitoa. E tatau ona faia le tamatamailima i lenei tulaga seia oʻo ina logo le masini i se leo faʻalogo faapitoa.
  4. Ona o le le lava o le toto, e mafai ona faaopoopo se aofaiga faaopoopo o meaola ola i totonu o le 20 sekone.
  5. Lima sekone mulimuli ane, o iuga o le suʻesuʻega e tatau ona faʻaalia. A maeʻa lena mea, e mafai ona e aveesea le lipine mai le fusi, o le a otometi lava ona tape le masini pe a uma le 60 sekone. E mafai foi ona e tapeina le suʻega oe lava e ala i le uumi o le ki o le Power.

O le suʻeina o le toto mo le maualuga o tino o le ketone o loʻo faia i le faasologa tutusa. Ae e tatau ona e manatua e tatau ona faʻaaogaina fasi pepa faʻataʻitaʻi faapitoa mo lenei mea.

Le lelei ma le le lelei

Abbott Diabetes Care Glucose Meter O le Optium Ixid o loʻo i ai iloiloga eseese mai tagata faʻapitoa ma fomaʻi.

Le lelei ma le le lelei

O uiga lelei e aofia ai le faamaumauina o le mamafa o le masini, le maualuga o le fua, le umi o le ola o le ola.

  • E le gata i lea, o le gafatia e maua ai faʻamatalaga talafeagai e faʻaaoga ai se faailo leo faʻapitoa. O le tagata maʻi, faʻaopoopoga i le fuaina o le suka toto, e mafai ile fale ona suʻe le maualuga o tino o le ketone.
  • O se avanoa o le mafai lea ona taulotoina le 450 fuataga mulimuli i le aso ma le taimi o le suʻesuʻega. O le masini e faigofie ma faigofie ona pulea, o lea e mafai ona faʻaaoga e tamaiti uma ma tagata matutua.
  • Ua faʻaalia le maualuga o le maʻa i luga o le faʻaaliga o le masini, ma, pe a le lava le totogi, o le mita e faʻaalia lenei mea i se leo leo. E mafai e le tagata suʻeli ona otometi le taʻavale pe a faʻapipiʻi le faʻamaufaʻailoga ma tape pe a maeʻa le auiliiliga.

E ui lava i le tele o uiga lelei, o tagata e faʻaogaina mea e le lelei i le mea moni o le pusa e le aofia ai ni suʻega mo le fuaina o le tino o le ketone i le toto, e manaʻomia ona faʻatau eseese.

E i ai le taugata tele o le suʻeliili, o lea atonu e le avanoa mo nisi o maʻisuka.

Faʻatasi ai ma se miti tele o le leai o se galuega e faʻamaonia ai le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga.

Filifiliga o mea

I le faaopoopo atu i le ata autu, o le gaosiga o Abbott Diabetes Care e ofoina atu ituaiga, e aofia ai le FreeStyle Optium Neo glucose mita (Freestyle Optium Neo) ma FreeStyle Lite (Freestyle Light).

O le FreeStyle Lite o se mita itiiti ma le le mautonu o le kulukose toto. O loʻo i ai i le masini ni galuega faʻatulagaina, o se pito i tua, o se tau mo faʻataʻitaʻiga.

O le suʻesuʻega e faia faʻamalosi, o lenei mea e naʻo le 0.3 μl o le toto ma le fitu sekone taimi.

O le analyzer FreeStyle Lite e 39.7 g le maualuga, o le fua faatatau e mai le 1.1 i le 27.8 mmol / lita. E faʻamaʻo lima lima lima. O fesoʻotaʻiga ma se komepiuta a le tagata lava ia e faʻaaogaina ai le faʻaiʻu infrared. E naʻo le masini e mafai ona galue faʻatasi ai ma ni faʻamaumauga faapitoa a le FreeStyle Lite. O lenei tusiga o le a tuʻuina atu faatonuga mo le faʻaaogaina o le mita.

Fluʻamea Amerika Amerika: iloiloga ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le Optium, Optium Neo, Freedom Lite and Libre Flash

O maʻisuka uma e manaʻomia e pulea ai le suka o le toto. I le taimi nei, ina ia fuafuaina, e te le manaʻomia le asiasi i le fale suesue, na o le maua se masini faapitoa - o se glucometer.

O nei masini o loʻo i ai i se tulaga maualuga maualuga, o le tele o tagata e fiafia i la latou gaosiga.

Faatasi ai ma isi, o se glucometer ma Freestyle ua lauiloa, lea o le a talanoaina mulimuli ane.

Ituaiga o glucometers Freestyle ma o latou faʻamatalaga

I le Freestyle lineup o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga o glucometers, o ia mea e manaʻomia ai le vaʻaia ese .ads-mob-1

O Freestyle Optium o se masini mo le fuaina e le gata o le kulukose, ae o tino o le ketone foi. O le mea lea, o lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona sili atu ona talafeagai mo le maʻisuka ma se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le maʻi.

O le masini e manaʻomia 5 sekone e fuafua ai le suka, ma le maualuga o ketones - 10. O le masini e iai le galuega o le faʻaalia o le averesi mo le vaiaso, lua vaiaso ma le masina ma le manatuaina o fua mulimuli 450.

Glucometer Freestyle Optium

E le gata i lea, o faʻamaumauga e maua mai i lana fesoasoani e faigofie ona faʻafeiloaʻi i se komepiuta patino. I se faaopoopoga, e otometi lava ona liliu le mita i le minute pe a uma ona aveese le fasi siaki.

I le averesi, o lenei masini e tau mai le 1200 i le 1300 rubles. A oʻo le taimi o le suʻega faʻasolosolo e oʻo mai i le pito i luga o le kit, o le ae manaʻomia le faʻatau ese. Mo le fuaina o kulukose ma ketones, e faʻaaogaina eseese. 10 vaega mo le fuaina o le lona lua o le a tau e 1000 rubles, ma le muamua 50 - 1200.

Faatasi ai ma vaivaiga e mafai ona faailoaina:

  • leai se faʻaaloalogia o le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga,
  • vaivai o le masini
  • maualuga tau o fasipepa.

Vaevaega mo le Glucometer Freestyle Optium

O nei suʻega suʻega e talafeagai mo le fuaina o le toto suka ma e fesoʻotaʻi ma naʻo le lua ituaiga mita o le kulukose o le toto:

O le afifi e aofia ai le 25 suega sikola.

Ituaiga suega Freestyle Optium

O le lelei o fasi pepa faataitai o Freestyle o:

  • lipine faʻanoanoa ma se potu e aoina ai toto. I lenei auala, e mafai e le tagata faʻaoga ona matau le potu faʻatumu,
  • mo le sampling o toto e leai se manaʻoga e filifili se nofoaga faapitoa, talu ai e mafai ona faʻatinoina mai soʻo se itu,
  • O faʻataʻitaʻiga taitasi a le au Optium e afifiina i se ata tifaga.

Opoti o le Optium ma Optium Omega toto sugar review

O le faʻatautaia o le Optium Xceed include:

  • lautele lapoa lapoa,
  • o le masini ua tuʻuina atu i ai se mafaufauga tele, manatua le 450 fuataga mulimuli, faʻapolopolo le aso ma le taimi o le auiliiliga,
  • o le taualumaga e le faʻalagolago i mea e masani ai taimi ma e mafai ona faʻatino i soo se taimi, e tusa lava po o le a le taumafaina o meaai poʻo vailaʻau,
  • ua tuʻuina atu le masini i se galuega e mafai ai ona e teuina faʻamaumauga i luga o se komepiuta a le tagata lava ia,
  • o le masini e faʻailoaina oe i se faʻaaliga faʻalogoina e lava le toto e manaʻomia mo fua.

Optium Omega e aofia ai:

  • o se faʻataʻitaʻiga vave o le suʻega lea e aliali i luga o le matafaga pe a maeʻa le 5 sekone mai le taimi o le aoina mai o le toto,
  • ua i ai i le masini se manatua o le 50 e faasaoina ai iuga lata mai ma le aso ma le taimi o le auiliiliga,
  • o lenei masini ua faʻapipiʻiina ma se galuega o le a logoina oe o le le lava o le toto mo le auiliiliga,
  • O le Optium Omega o loʻo i ai se galuega faʻamalosia i le maeʻa o se taimi i le maea ai o le gaioiga,
  • Ua mamanuina le maa mo le tusa ma le 1000 suega.

Lenei e sili atu: iloiloga o fomaʻi ma tagata gasegase

O le Optium Neo brand e manatu e sili ona lauiloa, talu ai e le taugofie, ae i le taimi lava lea e vave vave ma saʻo le fuafuaina o le maualuga o le toto suka.

E tele fomaʻi e fautuaina lenei masini io latou maʻi.

Faatasi ai ma iloiloga a tagata e faʻaaogaina, e mafai ona maitauina o nei glucometers e taugofie, saʻo, faigofie ma faigofie ona faʻaaoga. Faatasi ai ma vaivaiga o le le lava o faatonuga i le gagana Rusia, faapea foi ma le tau maualuga o le suega sikola .ads-mob-2

Toe iloilo le mita o le kulukose Freestyle Optium i le vitio:

E masani ona lauiloa tagata o le kulupu, e mafai ona latou saogalemu ma le saogalemu i taimi nei. E taumafai le kamupanī e faʻatino ana masini ma le maualuga o galuega, ma i le taimi lava e faigofie ai ona latou faʻaaogaina, lea, ioe, o se mea tele tele.

Glucometer male o le optium ma faʻataʻitaʻiga: tau ma iloiloga - Faʻafeagai ma le maʻisuka

Glucometer FreeStyle Optium (Freestyle Optimum) na faia e le kamupani Amerika o Abbott Diabetes Care. O se taitai o le lalolagi i le gaosiga o masini tekonolosi ua fuafuaina e fesoasoani ai i tagata e maua i le maʻisuka.

O le faʻataʻitaʻiga e lua ona faamoemoega: fuaina o le maualuga o suka ma ketones, e faʻaaoga ai le 2 ituaiga o fasi siaki.

O le fuafuaina o le numera o tino o le ketone e taua faapitoa mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

O le tagata fai-fale na faʻaalia faailoilo leo e fesoasoani i tagata e maualalo le faʻaaliga e faʻaoga le masini.

I le taimi muamua, o lenei mamanu sa lauiloa o Optium Xceed (Optium Exid).

O le tau masani a le Freestyle Optimum glucose mita i le falemaʻi 1200 rubles.

Pepa o suʻega (glucose) i le aofaiga o 50 pi. tau e 1200 rubles.

O le tau o se pusa faʻataʻitaʻi (ketones) i le aofaiga o le 10 pcs. e tusa ma le 900 p.

E mafai ona faʻatau le pepa Glucometer Optium Freestyle + 50 i totonu o le Diabetika network

O le masini o le taulaga aupito lata mai lea mai le Abbott Diabetes Care, ua mamanuina e faafaigofie ai suʻesuʻega ma fesoasoani ia te oe e faatumauina lelei le pulea o lou kulukose toto.

O le Optium Freestil glucometer + le siakiina o le toto glucose faitau faʻatasi ma le saʻo atoatoa o taunuʻuga e pa'ū i totonu o tapulaa manaʻomia. Galuega e pei o se diabetes diary.

O le komepiuta paʻi mata e faʻafefegalea ma e iai ni mea lelei e fesoasoani ia te oe. O le masini o le a faamaumauina ma manatua au suega o le kulukose.

I le faʻatusatusaina o ni seti se lua o faʻamaumauga, o le mita e mafai ona fesoasoani ia te oe e iloa ai tulaga masani ile maualuga ole kulukose toto ma fesoasoani ia te oe e faasaʻoina. Vali o suʻega afifi. E fesoasoani i le tausia o le fou.

O isi faʻaopopo e aofia ai:

O le pupuni e aunoa ma le susulu ma aunoa ma le tualalala, o lona uiga o le faitauina o le lau i le susulu malamalama o le la e tutusa lava le faigofie. O le faaaliga lapoa tele ma le maualuga na fuafuaina ina ia faigofie ona faʻaaoga ma faigofie ona faitau.

O le masini ua i ai se faamamafa tele i le faʻaaogaina o ata mo le faʻatautaia ma le avanoa i vaega eseese ma galuega a le masini faʻatinoga o masini. O lenei mea e faigofie ma faʻaogaina e faʻaaoga.

"CAT" o se faailoilo o le ketone testing pe a tusia le maualuga o le kulukose o le 13.3 mmol / L poʻo le maualuga.

Avanoa e suʻe ai le ketone:

- faʻataʻitaʻiga o fua o le kulukose o le toto e mafai ona faʻamaonia ai tagata maʻi pe a latou oʻo i faʻafitauli o le hypoglycemic or hyperglycemic (o le kulukose maualuga pe toto maualuga)

- Tikiaki polokalama komepiuta e fesoʻotaʻi i se komepiuta e maua ai lipoti auiliili e faitau ma lolomi.

I le fesoʻotaʻiga o le Maʻisuka, e le gata e mafai ona e faʻatau le Taimi Taimi Tausi Taimi, ae maua uma tusi faamaonia ma faʻamatalaga auiliili i le faʻaaogaina o le masini.

Glucometer Freestyle Optium: uiga, mea lelei ma le lelei

I le 5 tausaga ua tuanaʻi, o le Freestyle Optium glucometer ua maua ai se lauiloa faapitoa.

O lenei mea e mafua mai i le mea moni na faia e tagata gaosia le masini e fuaina ai le maualuga o le glycemia, ae ia tuʻuina atu foʻi faʻamatalaga e uiga i le i ai o tino o le ketone, ma o se aoga aoga mo le mea faʻamalosi i le tulaga le mafaagaloina o le maʻi. Mo le fuaina o le suka ma le acetone, e lua ituaiga suʻega eseese e faʻaogaina, o tagata gasegase e faʻatau ese mai le masini lava ia.

O le mita o le Optium Freestyle ua faʻapipiʻiina ma se failauga e faʻaalia i le taimi o le taotoga. O lenei galuega e talafeagai mo tagata o loʻo i ai ni faʻafitauli faʻaaliga.

O le seti atoatoa o le masini e aofia ai:

  • toto kulukose toto
  • tamatamailima lima,
  • 10 suʻe suʻe suʻe
  • 10 taʻavale
  • mataupu
  • elemene
  • faʻamaoniga
  • faatonuga mo le faʻaaogaina.

O lenei masini e le manaʻomia ona faʻailoga; o le gaioiga e tupu faʻafuasei i le toto. O le naunautaiga o le glycemia e faʻavae i luga o metotia e lua: elekenema ma le amperometric. O meaola o meaola o le toto capillary.

Ina ia maua le iuga, e naʻo le 0.6 microliters e te manaʻomia. Ina ia iloa le i ai o le acetone poʻo le ketone bodies, e te manaʻomia se mea e sili atu mea ola - 1.5 microliters o le toto.

O le masini e manatua mo 450 fuataga, ma ua faʻapipiʻi foi i se polokalame e fuafua fuainumera mo le masina, 2 vaiaso, po o aso mulimuli e 7.

O le taunuuga ole fua ole glycemia e maua ile 5 sekone pe a uma le tuʻuina atu o se fasi siaki ma le toto ile masini. O le Ketone body e fuafuaina mo le 10 sekone. E mafai e le glucometer ona fuafua le maualuga o le suka i le laina mai le 1.1 i le 27.8 mmol / l, e pei o le tele o masini i lenei vaega tau.

E mafai ona fesoʻotaʻi le masini i se komepiuta poʻo se komepiuta, mo lenei mea e iai se fesoʻotaʻiga faapitoa. O le isi mea aoga e vave tapunia i le minute e tasi pe a maeʻa le gaioiga faʻamalosi mulimuli pe aveese faʻamaumauga o suʻega.

O le CR2032 e mafai ona saunia le iunite ma le 1000 fua o le maualuga o le suka. E maitauina le maualalo o lona mamafa - 42 kalama ma le telē - 53.3x43.2x16.3 millimita. Tulaga e teuina ai tulaga masani - toʻasaga masani 10-90%, vevela mai le 0 i le 50 tikeri.

Glucometer Freestyle: iloiloga, iloiloga ma faatonuga

Abbott glucometers ua avea ma tagata taʻutaʻua i le maʻisuka i le aso ona o le maualuga, lelei ma le faʻamaoni o mita maualuga o le suka. O le laʻititi ma sili atu ona faʻatautaia o le Freestyle Papillon Mini mita.

Vaega o le mita glucose Freestyle Papillon Mini

O le Papillon Mini Freestyle Glucometer e faʻaaogaina mo suʻega toto i le fale. O se tasi lea o masini laʻititi i le lalolagi, o lona mamafa e na o le 40 kalama.

  • O loʻo i ai i le masini faʻalautele 46x41x20 mm.
  • I le taimi o le auʻiliʻiliga, e na o le 0.3 μl o le toto e manaʻomia, e tusa ma le tasi le laʻititi.
  • O taunuʻuga o le suʻesuʻega e mafai ona vaaia i luga o le faʻaaliga o le mita i le 7 sekone pe a maeʻa le samasama toto.
  • E le pei o isi masini, o le mita e faʻatagaina oe e faʻaopoopo le toto o loʻo misi i totonu o se minute pe a lipoti mai e le masini le leai o se toto. O lenei faiga e mafai ai e oe ona maua le auiliiliga saʻo auiliiliga e aunoa ma le faʻasesega o faʻamaumauga ma le faʻasaoina o fasi siaki.
  • O le masini mo le fuaina o le toto ua i ai se mafaufauga mo le 250 gaioiga ma le aso ma le taimi o le suʻesuʻega. Faʻafetai i lenei mea, e mafai e le maʻisuka i soo se taimi ona faʻataʻitaʻiina le faʻaogaina o suiga i faʻamalama o le kulukose o le toto, faʻafetaui meaai ma togafitiga.
  • O le meli e otometi lava ona liliu pe a maeʻa suʻesuʻega pe a uma le lua minute.
  • O le masini ei ai se galuega talafeagai mo le fuafuaina o fuainumera fuainumera mo le vaiaso talu ai pe lua vaiaso.

Ole fua faʻatusatusa ma le mamafa o le mamafa e faʻataga ai oe e ave le mita i totonu o lau ato ma faʻaaoga i soo se taimi e te manaʻomia, po o fea lava o le maʻisuka.

O le suʻesuʻega o le maualuga o le suka o le toto e mafai ona faʻatinoina i le pogisa, aua o le mea e faʻaalia ai le masini e maua ai se faʻaaloalo lelei. O loʻo faʻapipiʻiina foʻi le atunuʻu o fasi faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina.

I le faʻaaogaina o le faʻailo, e mafai ona e filifilia se tasi o mea taua e fa e maua mo se faamanatu.

O le mita ei ai se laupepa faapitoa mo fesoʻotaʻiga ma se komepiuta patino, o lea e mafai ai ona e faʻasaoina iuga o suʻega i soo se taimi i se isi fale teu oloa pe lolomiina i se lomitusi mo le faʻaalia i lau fomaʻi.

Aʻo faʻaaogaina maa lua e lua CR2032 pamu. O le tau o le mita e 1400-1800 rubles, e fuafua i le filifiliga a le faleoloa. I aso nei, e mafai ona faʻatauina lenei masini i soo se fale talimalo poʻo le faʻatonuina e ala i le faleoloa i le initaneti.

O le pusa masini e aofia ai:

  1. Glucose toto
  2. Seti o fasi siaki,
  3. Piercer Freestyle,
  4. Faʻasolosolo faʻasolosolo
  5. 10 lalaga vaʻaia,
  6. Faiga faʻapipiʻi faʻatulagaina,
  7. Tusi Tausi Tusi Faamaonia
  8. Faʻa-Rusia gagana mo le faʻaaogaina o le mita.

Toto toto

Aʻo leʻi totoina le toto ma le Freestyle piercer, e tatau ona fufulu fufulu ou lima ma faʻagogo i se solo.

  • Ina ia fetuutuunai le mea e tui ai, ia aveese le pito i luga i se mea itiiti.
  • O le fou o le Freestyle lancet e fetaui lelei i totonu o se pu faapitoa - taofi.
  • Aʻo uʻu le lima i le lima e tasi, i se isi lio faʻatasi ma le isi lima, aveese le ufiufi mai le uila.
  • E manaʻomia le tuʻuina o le pito i luga seia oʻo lava ina kiliki. I le taimi lava lea e tasi, e le mafai ona paʻi le tipitipi o le lancet.
  • I le faʻaaogaina o le pule faatonutonu, ua faʻatulagaina le loloto o le loloto seia oʻo i le tau o loʻo manaʻomia i le faamalama.
  • O le faʻaaogaina o le masini siaki lanu moana e toso i tua, mulimuli ane e manaʻomia le tuʻuina o le mita i luga o le mita.

A maeʻa le meter, e manaʻomia lou vaʻaia ma le faʻaeteete le taʻaloga fou ole Freestyle ma faʻapipiʻi i le masini ma le pito i luga.

E talafeagai le siakiina o le tulafono faʻaalia i le masini e fetaui ma le numera o loʻo faʻaalia i luga o le fagu faʻataʻitaʻi.

Ua sauni le mita e faʻaaoga pe afai o le faailoga mo se mataʻu o le toto ma se faʻamaʻitaʻiga ua aliali mai ile faʻaaliga. Ina ia faʻaleleia atili le tafe o le toto i luga o le paʻu i le taimi o le pa, o le a fautuaina ia fai sina siakiina o le nofoaga o le atinaʻe i le lumanaʻi.

  1. O le lalagaina o le masini faʻapipiʻi i le nofoaga o le sampling toto ma se faʻamalamalama manino i lalo i se tulaga saʻo.
  2. A maeʻa le patipati o le patipati mo sina taimi, e tatau ona e faʻamalosi pea le tagata o loʻo tui i le paʻu seia oʻo i se pa'ū itiiti o le toto o le tele o le ulu ulu e faʻapupulaina i se faʻamalamalama manino. Ma le isi, e tatau ona e faʻaleleia ma le faʻaeteete le masini ina ia aua le faʻamaeʻaina se toto samples.
  3. E le gata i lea, o le sampling samples e mafai ona ave mai le lima, thivae, lima, vae vae poʻo le tauau e faʻaaoga ai se tipiga faapitoa. I le tulaga o le maualuga o le suka, o le toto sampling e sili ona lelei mai le pama po o le tamatamailima.
  4. E taua le manatua e le mafai ona faia ni punctures i le vaega lea e manino ai le paʻu pe o iai foi ni moa ina ia mafai ai ona tafe le toto. E aofia ai le le faatagaina e tui le paʻu i le mea o loʻo i ai ponaivi po o tendon.

E tatau ona e faʻamautinoa ua faʻapipiʻi saʻo ma faʻamautinoa le faʻasalalau o le siaki. Afai o loʻo i ai le masini i le setete, e tatau ona e suʻeina.

O le suʻega o le suʻega e aumai i le kulutoto o le toto na faʻaputuina i se fasi pito i luga o se vailaʻau faapitoa. A maeʻa lena mea, e tatau lava ona otometi le afaina o le toto faataitai e pei o le omomi.

E le mafai ona aveesea le siakiina seiloga e faalogoina se pepe pe faʻaalia foi se uiga mimita i le faʻaaliga. O lenei mea e taʻu mai ai ua lava le toto na faʻaaogaina ma ua amata ona fuaina le mita.

O le faalua faʻalua e taʻu mai ai ua maeʻa le suʻega toto. O taunuʻuga o le suʻesuʻega o le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga o le masini.

E le tatau ona pipiʻi le fasi siaki i le nofoaga o le toto sampling. E le gata i lea, e te le manaʻomia le tafe o le toto i le nofoaga atofaina, talu ai ona o le afifi e otometi. E faʻasaina le faʻaaogaina o le toto pe afai e le o faʻapipiʻiina le vaega siaki i le masini.

I le taimi o le auʻiliʻiliga, ua faatagaina e faʻaaoga na o le tasi le vaega o le talosaga toto. Manatua o se glucometer e aunoa ma se fasipepa e galue i luga o se isi mataupu.

E mafai ona faʻaaoga faʻamau faʻataʻitaʻiga muamua, pe a uma ona lafoai.

Freestyle Papillon Test Strips

Ole suega o le freeStyle Papillon e faʻaaogaina ai le suʻega o le toto i le faʻaaogaina o le Grastyle Papillon Mini mita o le kulukose toto. O le pusa e aofia ai le 50 suʻega faʻataʻitaʻiga, lea e aofia ai ni palasitika se lua o 25 fasi pepa.

O vaega o suʻega e iai vaega nei:

  • O se suʻesuʻega e manaʻomia ai le 0.3 μl o le toto, lea e tutusa ma sina paʻu.
  • Ole suʻesuʻeina ole a faia pe a lava le toto e faʻaaoga i le vaega ole suʻega.
  • Afai ei ai le faaletonu i le toto, o le mita o le a otometi lava ona lipotia lenei mea, a maeʻa e mafai ona e faʻaopopo le toto o loʻo misi i totonu o le minute.
  • O le vaega i luga ole laasaga o le suʻega, lea e faʻaaoga i le toto, ei ai le puipuiga mai le paʻi faʻafuaseʻi.
  • E mafai ona faʻaaoga faʻasologa o suʻega mo le aso faʻamutaina o loʻo faʻaalia i luga o le fagu, tusa lava pe o le a le taimi na tatala ai le afifi.

Ina ia faia se suʻega toto mo le maualuga o le suka, e faʻaaogaina ai se metotia elekene o suʻesuʻega. O le faʻaogaina o le masini e faia i le plasma toto. O le taimi ole suʻesuʻega e 7 sekone. O faʻataʻitaʻiga e mafai ona faia suʻesuʻega i le va o le 1.1 i le 27.8 mmol / lita.

Faʻatau ma faʻasoa

O le masini e tele ni mea lelei ma le le lelei i le va o fomaʻi ma tagata gasegase. Faatasi ai ma itu taua o lona mamafa, saoasaoa o le auiliiliga, autū.

Faitau foi O le a le maualuga o le suka?

  • o le i ai o se faailo leo e faailoa ai le maeʻa o fuataga, faʻaogaina o masini, tuʻuina atu isi faʻamatalaga,
  • fuafuaga a le acetone
  • teuina 450 o fua faʻatatau aupito sili ona lata mai, aʻo tausia le aso ma le taimi o le auiliiliga,
  • fuainumera o fuainumera faamauina,
  • fesootaiga i se komepiuta po o se komepiuta,
  • pulega faʻapitoa
  • faʻapipiʻi vave ma tapunia.

  • leai ni faʻataʻitaʻiga i totonu o le pusa mo suʻesuʻega o acetone, e manaʻomia ona faʻatau eseese,
  • maualuga tau o le masini,
  • o le masini "e le mafai" ona fuafua ia fasi fuainumera faʻaaogaina.

O nai upu e uiga ia Freestyle Free

Glucometer Freestyle Libre (Freestyle Libre) o se mea tulaga ese na atiaʻe e tagata tomai faapitoa o le kamupani Abbott. O lenei mea e le o se osofaʻiga mataʻituina o le auiliiliga, lea e mafai ona suʻeina le tele o taimi.

O le glucometer e leai se osofaʻiga faʻavalea e galue e ala i le faapipiiina o se masini faapitoa i le tino o le tagata maʻi. Na galue o ia i le 2 vaiaso. I lenei vaitau, mo le auiliiliga, na o oe e manaʻomia le aumaia o le mita i le masini.

O uiga lelei o Freestyle Libre o le maualuga maualuga lea o le masini, o lona uiga e faʻailogaina e le kamupanī, ma le vave faʻamautuina o le kulukose toto. E mafai ona faʻaauau le fuaina o le glycemia, fua o le suka i minute uma.

O le mafaufau mafaufau e mafai ona teuina faʻamaumauga mo le 8 itula talu ai. Mo le mauaina o faʻamatalaga auʻiliʻili e uiga i le setete o le metabolism i le aso, ua lava lava le siakiina o le masini i se glucometer tolu taimi, i le 8 itula.

O le mita lava ia e faasaoina uma faamatalaga mo le past 3 months.

O le tele o le faʻatagaina o le Freestyle Libre ua faʻapipiʻiina i le lua masini ma le mita lava ia. O iunite o le moli / l po o le mg / dl. Pe a faʻatonuina le masini, ia faʻaalia po o fea vaega e sili atu le tuʻuina o le mita.

O le mea le lelei o le masini o lona tau lea, e tusa ma le $ 400. O lona uiga, e le o tagata uma e gasegase e mafai ona gafatia ona maua se mea faapena.

Faʻatau DIA-PULSE: Glucometer FreeStyle Optium (Opoti)

O le FreeStyle Optium glucose mita (Optium Xceed) (Optium Xceed) ua mamanuina e mataʻituina ai le maʻisuka i le fuaina o le kulukose ma P-ketones i fafo atu o le tino i le toto toto atoa.

O le Optium Xceed device e mafai ona faʻaaogaina e tagata gasegase e maua ai le maʻisuka mo le siakiina o le tagata lava ia i le fale, faapea foi ma tagata faigaluega maloloina e mataituina le aoga o fua faatatau e pulea ai le maʻisuka i tagata mamaʻi i falemaʻi.

O le Glucometer Optium Exid (Optium Xceed) mai le tusitala iloga o Abbott (Abbot) ua fuafuaina mo le faʻaaogaina naʻo faʻamatalaga Optium Plus ma Optium P-Ketone Test Strips.

O le pusa kitini Glucometer FreeStyle Optium (Optium Xceed) (Optium Xceed) mai le tusitala iloga Abbott (Abbot) e aofia ai:

  • toto kulukose toto
  • mataupu mo le teuina ma le tauaveina o le mita ma isi mea aoga,
  • tusi faʻaaogaina (aofia ai faʻamatalaga faavae e uiga i le masini ma faatonuga mo le faʻaaogaina),
  • 10 taʻavale
  • 10 glucose test strips,
  • toso tui.

E le aofia i le pusa:

  • MediSense fofo fofo
  • pulu faataitai mo le fuafuaina o le maualuga o R-ketones i le toto ma faatonuga mo lo latou faaaogaina.

Auala e suʻesuʻeina ai elekene. Afai e tuʻuina se faʻasologa i le mita, o le savali Apply Sample o loʻo aliali mai i le faʻaaliga. A maeʻa ona faʻaaogaina se toto faataitai poʻo le vaifofo o le vai, o le kullukose poʻo le P-ketones e fegalegaleai faʻatasi ma le fua o le taʻai. I le taimi o le tali, o le vaivai o le eletise, o lona malosiaga e tutusa lelei ma mea o loʻo i ai le kulukose poo le P-ketones i le faʻataʻitaʻiga.

O fua o fua e faʻaalia i le mmol / L mo glucose ma i le mmol / L mo le P-ketones (fausiaina o fale).

Suauu o le suka i le suāsisi o le Fuiot optium

Mataʻituina o le suka toto o se mea taua tele mo le maʻisuka. Ma e faigofie ona fai lenei mea i se glucometer. O le igoa lenei o se tagata e ola i meaola e iloagofie ai le kulukose mai se tamai toto samples.

E te le manaʻomia le alu i le falemaʻi e foaʻi toto; o loʻo i ai nei sau fale suʻesuʻe laitiiti.

Ma faʻatasi ai ma le fesoasoani a se tagata suʻesuʻe, e mafai ona e mataʻituina pe faapefea ona tali atu lou tino i se meaʻai patino, gaioiga faaletino, popole, ma fualaau.

E mafai ona vaaia se laina tele o masini i le fale talavai, e le itiiti ifo nai lo glucometers ma faleoloa. E mafai e tagata uma ona faʻatonuina le masini i le asō i luga o le Initaneti, faʻapea foʻi ma suʻega faʻataʻitaʻiina, o le laupepa. Ae o le filifiliga e tumau pea i le tagata faʻatau: o le auiliiliga e filifili, multifunctional pe faigofie, faʻasalalau poʻo le le iloa? Atonu o lau filifiliga o le Freestyle Optimum device.

Faʻamatalaga o le Freestyle optium

O lenei oloa e maua i le American Developers Abbott Diabetes Care. O lenei gaosiga e mafai ona avea ma se tasi o taitai o le lalolagi i le gaosiga o meafaigaluega faafomai mo le maʻisuka.

O le mea moni, o lenei mea ua mafai ona mafaufauina o nisi o lelei o le masini. O lenei faʻataʻitaʻiga e lua ona faʻamoemoega - e faʻatatau saʻo glucose, faʻapea foʻi ma ketones, faʻamaonia se tulaga taufaʻatau.

O le mea lea, e lua ituaiga fasi pepa mo le glucometer e faʻaaoga.

Talu ai ona o le masini e fuafuaina ni faailoilo se lua i le taimi e tasi, e mafai ona fai mai o le Freestyle glucometer e sili atu ona fetaui mo tagata mamaʻi e maua i le maʻi suka. Mo nei tagata gasegase, o le mataituina o le maualuga o tino o le ketone e manino lava.

O le pusa masini e aofia ai:

  • O le polokalama Freestyle Optimum lava ia,
  • Pulu tui (po o le syringe),
  • Cell
  • 10 nila e leai ni meaola,
  • 10 faailoilo faailoga (fusi),
  • Tusi faʻamaonia ma pepa faʻaaoga,
  • Tulaga.

Afai e leai se mea o loʻo i totonu o le atigipusa, o le a talafeagai i le masalosalo i le uiga o sea faʻatau. Faʻamata vave mea o le pusa.

Ia faʻamautinoa ua tumu le pepa tusi faʻamaonia ina ia faʻamaufaʻailogaina.

Glucometer freestyle6 iloiloga, faʻamatalaga ma faʻataʻitaʻiga o le oputi mo le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga

O le Glucometer Freestyle Optium (Freestyle Optium) o loʻo tuʻuina mai e le tagata gaosiga Amerika o Abbott Diabetes Care. O lenei kamupani o se taitai o le lalolagi i le atinaʻeina o meafaigaluega aupito maualuga ma fou mo le fuaina o le suka toto i le maʻisuka.

E le pei o faʻataʻitaʻiga masani o glucometers, o le masini e lua ona gaioiga - e mafai ona fuaina e le gata i le maualuga o le suka, ae faʻapea foi le tino o le ketone i le toto. Mo lenei mea, e lua suʻega faʻataʻitaʻiga e faʻaogaina.

E sili ona tāua le iloa o le ketones toto i le tino o le maʻisuka. O le masini e i ai se faila-fale e faʻafeiloaia se faailo faʻalogo i le taimi o le taotoga, o lenei galuega e fesoasoani i le faia o suʻesuʻega mo tagata gasegase maualalo. I le taimi muamua, o lenei masini na taʻua o le Opoti Tutotonu.

Freestyle optium glucometer

O le kulukose o le puleaina o le maʻisuka o le galuega sili ona taua. O lenei galuega e faia vave, faigofie ma taugofie e le Freestyle Optium Neo mita. O le masini o le a faʻaalia ai e le gata o fuainumera, ae fesoasoani foi e faʻamaopoopo faʻamaumauga faʻatasi ai ma meaai i aso taitasi, gaoioiga faʻale-tino poʻo le tulafono o togafitiga insulin.

Glucometer male o le optium: o se tasi o le sili ona faatuatuaina

O a tulaga lelei ma le le lelei o lenei glucometer. E faʻapefea ona auʻiliʻili. O le a le mea o loʻo aofia i totonu o le afifi o lenei masini. E faapefea ona fua le kulūkose, pe faapefea ona fuafua le aofaʻi o ketones i le toto. O le a le mea o faʻaalia i luga o le lau o le masini i le taimi o le auiliiliga. O a faailoga o ketones i se tagata e maua i le maʻisuka e manatu e matautia.

O le suālaʻau e puleaina le maʻisuka e taua. O nisi tulaga e matua tutusa lava ma e mafai ona e faʻaleagaina ai le tulaga pe afai e te le iloa le mafuaʻaga o le soifua maloloina.

I le maʻisuka, o le glucose plasma i lalo ifo o le 4 mmol / lita e sili atu lona matautia nai lo le masani o lenei faailoga ile 10 mmol / lita. Na o faitauga o le glucometer e mafai ona faʻamatalaina mea o loʻo manaʻomia e le tino i le taimi nei.

O le mea lea, i le maʻisuka, e tatau lava ona i ai i taimi uma lenei masini.

O le a fesoasoani i le faʻavaeina o se meaai, faʻaalia pe faapefea ona tali le tino i oloa taitasi, pe faapefea ona maualuga le suka, pe a uma ona faʻaaogaina.

E mafai ona e pulea pe faʻapefea le atuatuvale, gaioiga faaletino, vailaʻau maʻisua e maualalo ai suka, teas e aʻafia ai le faateleina o le kulukose.

O se tasi o masini e sili ona faatuatuaina o: masini klucose mita e leai ma glucose mita sili ona lelei. O loʻo faia e le Abbot ma o loʻo gaosia i Europa. O nei masini o ni auala atoatoa mo le fuafuaina o le maualuga o suka ma ketones. E le eseese le tele o le mita i le galuega mai le sili atu le lelei o analog ana.

Lelei mea lelei

O le glucometer o le optium malie o se tasi lea o lauiloa sili ona o mafuaaga na:

  1. O Freestyle Optium e mafai ai e oe ona maua saʻo faitauga, e oʻo lava i fomaʻi faʻafuaseʻi faʻaaogaina.
  2. E mafai ona fuaina e le gata o le kulukose, ae faapena foi le numera o β-ketones.
  3. O Freestyle Optium e mafai ai ona e siakiina le malosi o le maʻi. E teuina ia faitauga ma e mafai ona fuafua le maualuga o le maualuga o le suka mo le 7, 14 aso ma le masina.

Mea le lelei: naʻo faʻataʻitaʻiga a le Abbot e talafeagai mo le faʻatinoga. O le manumalo o le opium o loʻo i ai foʻi mea e le lelei ma lelei.

O le a le mea o aofia ai i totonu o le pusa Freestyle Optimum

  1. Le masini lava ia.
  2. Totoina le mataupu mo ia.
  3. Faatonuga mo le Optium Alualu Mamao. Na ia faʻamatalaina pe faʻapefea ona faʻaaoga le masini, faʻafeiloaʻi, suia maa, faʻapipiʻi fasi pepa faʻataʻitaʻi. Ua faaliliuina o ia i le gagana Rusia.
  4. O se faʻasalalauga e faʻamatalaina ai le auala e faia ai suʻega, faʻapea foʻi le mataʻituina o fua o le suka i luga o se vaitaimi patino.
  5. Tusi faʻamaonia.

E faʻatagaina oe e le gata ina toe faʻaleleia le masini pe a manaʻomia, ae ia maua foi fautuaga i ona foliga fou uma.

  • Pen-piercer, scarifiers. O loʻo i ai se tuʻuga ese mo le peni.
  • Seti o fasi siaki
  • Faʻalogo! O le Freestyle Optium e le aofia ai le MediSense vai ma le siakiina o fasipepa e fuafua ai le maualuga o β-ketones.

    Meafaigaluega

    O le kullucometer o le optium, e pei o le optium e leai se glucometer, e faʻaaogaina e fua ai le toto toto. Ole suʻega e mafai ona faia i le fale, e aunoa ma le fesoasoani a tagata faigaluega soifua maloloina. E mafai e le masini ona fuafua le numera o β-ketones pe a fai e te faʻatau faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga mo le suʻega lenei. E teuina ai le 450 o fuainumera i le mafaufau ma e mafai ona faʻaalia tulaga taua i luga o le mata ma le aso o le fua.

    O le masini e logoina ai le faailoilo o le fua o le kulukose. O le taunuuga o loʻo faʻaalia i luga o le mata ma le pito i tua.

    E le o iai le mita o le glucose ma o le glucometer e masani ona galue i se vevela vevela--25 i le50 tikeri.

    E faapefea ona faia le auʻiliʻiliga i le fale

    E faʻaaogaina suʻesuʻega elekenelosi e fua ai le kulūkose.

    O le fuataga e pei ona taua i lalo:

    1. Ua faapipiiina se seti suega ma ua aliali mai se mataua o le toto i luga o le lau. O se faailoga lea o le saunia o le masini mo galuega.
    2. Faaaoga le toto i se fasi pepa.
    3. O se faʻafitauli faʻapitoa o vailaʻau faʻasolo, o le taimi lea e faʻaaogaina ai eletise eletise, o lona malosiaga e aʻafia ai le taua o le auʻiliʻiliga i luga o le mata.

    Tuua Lau Faamatalaga