Alemagel mo le pancreas: pe faapefea ona inu i le pancreatitis?

O le pancreatitis o se faʻamaʻi ogaoga tele lea e oʻo atu ai i le faʻasao tele o le eletise hydrochloric. Ona o le faateleina o le eletise, o loʻo i ai se faʻalauteleina o le faʻaogaina o enzymes digestive e faʻaleagaina ai le tino o le tino. Ina ia aloese mai o latou aʻafiaga leaga, e tatau ona ave vailaʻau. O a tatou tusiga o le a faʻamatalaina e uiga ia Alemagel ma le pancreatitis, pe faapefea ona ave.

Faiga o vailaʻau

Alemagel o se talatalanoa, o lona gaioiga o le faʻamoemoe lea e puipuia ai e le gata na o le mucosa gastric, ae o le pancreas foi. O lenei fualaau faasaina e mafai ona fausia ai se ituaiga talita e lata i le mucous membrane e puipuia ai le pancreas mai aafiaga o mea oona, o mea sili ona leaga, o ia mea o le elekone ma le talo. Talu mai fafo o le talo i le pancreatitis, o lenei puipuiga o le a fesoasoani e faatumauina le saʻo o le okeni. Aveina Almagel e mafai ona e:

  • le faaitiitia le malosi o le malosi o le suauu o le hydrochloric,
  • faaitiitia le gaosia o le gaosiga o enzymes digestive,
  • faaitiitia le mamafa o le pepsin, lea e aafia ai le gasegase i le lautele,
  • faʻaumatia mea leaga.

E le mafai ona finau e faapea, o le faaaogaina o Alemagel, e le mafai ona e mulimuli i se meaai, ae o lenei vailaʻau, afai e te mulimuli i fautuaga taua, o le a puipuia le tino mai aʻafiaga leaga o le gaʻo. E i ai le malosi e le aʻafia ai i le manava, o lona uiga o le faaumiumi o le faaaogaina e le afaina ai le gastrointestinal tract.

Ituaiga o fualaau faasaina

Alemagel i le maketi tau falemaʻi o loʻo faʻatusalia i ni fesuiaiga eseese:

  • Alemagel "lanu meamata" e aofia ai le Magnesium Hydroxide, Aluminum Hydroxide, lea ei ai lona aafiaga le faavaivai i le eletise hydrochloric, e ala i le liua i le vai ma le masima, ma taofia ai lona gaosiga ma sosolo i totonu o le manava. E faapena foi, o le aafiaga i le pepsin e tupu. E le gata i lea, o lenei vailaʻau e teu ai le manava, ma puipuia ai mai le ita. E sili ona lelei mo tagata o loʻo mafatia i le taʻaleʻa le tumau e faʻaitiitia ai faʻafitauli le lelei.
  • Alemagel A o se afifi lanu samasama, ua faʻaaogaina mo faʻamaoniga sili atu o le pancreatitis, fesoasoani e faʻamafiesea le tiga, ona o loʻo i ai se faʻamalosi. O le Benzocaine e sili atu le umi o lona faʻasolosolo, e le o se mea faʻafefe.
  • E fesoasoani Alemagel Neo e faʻaitiitia le gaosiga o le kesi, e faʻamavae ai le mea e tupu mai ai, ma faʻamalolo ai le toto.
  • O Alemagel T ei ai lona laupepa, e foliga tutusa lava ia Alemagel, na atiina ae mo na tagata e le mafai ona onosaia le taofiga.

Contraindications

Alemagel, e pei o vailaʻau uma, ei ai ni faʻasaga, lea e aofia ai:

  • tausaga a tamaiti, e oʻo atu i le 10 tausaga,
  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau,
  • Alzheimer's diagnosis
  • toe le manuia.

E le gata i lea, o lenei fualaau faasaina i nisi tulaga e mafai ona oo atu ai i le atinaʻega o itu e lua:

  • ogaoga o le ogaumu i le tulaga o le malosi ma le manava,
  • faʻaauau le faʻaleleia o kesi

Ina ia aloese mai le atinaʻeina o mea le lelei, e tatau ona faʻaaogaina le vailaau faʻapitoa e pei ona faatonuina e le fomaʻi ma i se fua saʻo.

Faailoga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

E iai ituaiga vailaʻau e leʻo faʻaalia mo pancreatitis ma isi faʻamaʻi faʻamaʻi. E masani lava ona i ai se aafiaga le lelei i le gastrointestinal tract. O Alemagel e le auai i lenei vaega, e faigofie ona faʻaaoga mo:

  • ulutala peptic o soʻo se faʻafanua,
  • gastritis o ituaiga masani ma le tumau,
  • prick
  • gastroenteritis
  • palanala ma le leai o se faʻalavelave ma le gangrene.

O lenei mea moni e matua taua lava, talu ai i le togafitiga o pancreatitis ma fualaau faasaina e le o foiaina i faamaʻi pipisi, e mafai ona foliga mai e faateteleina ai le tulaga o le mulimuli.

Faaaoga fualaau

O togafitiga a Alemagel mo le pancreatitis e faalagolago foi i le ituaiga o fualaau faasaina. O vailaʻau faʻamaʻi samasama ma lanu meamata e tatau ona lūlūina lelei aʻo le i faʻaaogaina ina ia maua se laiga tutusa. I le pancreatitis, e tatau ona ave le fualaau faasaina i le 30 minute ao lei faia se taumafataga, i le afiafi - aʻo lei alu i le moega. Talu ai ona o le fualaau faasaina e na o sina aafiaga lē tumau, ma e tatau ona saunia le pancreas mo le 'ai. O le faʻamalologa e tatau ona onā e aunoa ma le fufuluina i le vai.

Afai e ave e le tagata maʻi isi fualaau oona i le taimi e tasi, ona taua lea o le pipii i le vaitau tatau, ia le itiiti ifo i le 1 le itula i le va o vailaʻau.

Ae peitaʻi, afai na faatonuina e le fomaʻi enzymes fualaau mo le lelei o le 'aina o meaai, ona mafai lea ona ave pe a uma le 30-40 minute o le faʻaaogaina o Alemagel i meaai. O fualaau nei e pei ole:

O le masani masani a Alemagel e mai i le 1 i le 3 sikuea e oʻo i le 4 taimi i le aso, e fuafua i le ogaoga o le maʻi. O se fua o le fua e tutusa ma le tele o le sipuni. A maeʻa le soifua manuia o le maʻi, e tatau i le tagata ona ave le vailaau faʻataʻitaʻi 3 taimi i le aso mo le 3 masina. O le faʻaaogaina umi o Alemagel e aofia ai le faʻaaogaina o fuamosa. Afai o le maʻi o lona uiga o se fua tele, ona le tatau lea ona sili atu i le 14 aso le umi o togafitiga. Afai e ave e le tagata maʻi Alemagel A e faaitiitia ai le tiga, ona maeʻa ai lea o faailoga, e tatau ona e fesuiai i se sooupu e le o iai se vailaau.

A o le i aveina Alemagel Neo, e tatau foi ona lulu lelei. O lenei faʻamalologa e tatau ona faʻaaogaina i le 60 minute pe a maeʻa le 'aiga. Talu ai o lenei fomu o loʻo i ai le ava malosi, e le tatau ona faʻaaogaina e tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi pipisi, ate ma fatu fatu, ava malosi, fafine maʻitaga. O lenei vailaʻau e ave le 2 sipuni faʻasaʻo e oʻo i le fa taimi i le aso. E le gata i lea, o aso o aso taitasi e le tatau ona sili atu i le 12 punetuni. O Alemagel T e masani ona faatonuina 2 pulu e oo i le 6 taimi i le aso, e fuafua i le ogaoga o le maʻi. E masani lava ona fai lenei pepa ile 1 itula ao lei faia se taumafataga, o se togafiti togafitiga o aso e 14.

Ole fualaau faasaina e mafai ona faʻaitiitia le aoga o togafitiga ma tetracyclines, cephalosporins, antihistamines, indomethacin. I le taimi o le maʻitaga, e le tatau ona sili atu i le 3 aso le togafitiga a Alemagel, e sili atu ona tauivi i le gaioiga. I le taimi o le susu, o lenei oloa e faʻasaina mo le faʻaaogaina, aua o le susu susu e mafai ona aʻafia ai le pepe ma taʻitaʻi atu ai i le hypermagnesemia.

Alemagel o se meafaigaluega lelei mo le togafitia o pancreatitis, peitaʻi, e aloese mai le atinaʻega o aʻafiaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi aʻo leʻi amataina togafitiga.

Fale faʻatau falemaʻi o Alemagel

O Alemagel o se talatala, ma e masani ona faʻaaogaina e faʻamalo ai faailoga o le kuluma.

E le pei o ona tagata tauva, e tele ituaiga eseese a Alemagel.

Tagavai Alemagel. O loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ma le afifi.

Alemagel A o loo i ai se mea faʻapitoa faʻaleaganuʻu. Ona o lenei mea, i le faaopoopo atu i le aafiaga o le antacid, o loo i ai ni mea taulaʻi, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le tiga o le tagata maʻi ma faʻamaʻi o le gastrointestinal tract. O fomaʻi e fautuaina le aveina o le alikila ma le pancreatitis, ona o lona faalua ona aʻafiaga.

Alemagel neo o loʻo i ai simeticone, o loʻo i ai se aafiaga malosi tele. E faʻatagaina ai oe e faʻamalolo i le tagata gasegase o faʻamaoniga o le faʻavavega ma faʻafefe ai le toto.

O le faʻailo a Alemagel e aofia i le falemaʻi autu o vailaʻau faʻapitoa o Actavis, lea e maua mai ai oloa gafatia aupito maualuga.

O fualaau faasaina o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga nei:

  1. Faʻatonu galuega. E mafai e le vailaʻau ona faʻatonutonu le pH o mea o loʻo i le manava. O le elemene aoga autu o le vailaau oona - alumini hydroxide. O lenei vailaʻau o loʻo i ai le gafatia e fusifusia ai le kulimi hydrochloric o le sua oona ma faʻasese ai. Ona o le i ai o lenei aafiaga, o se faaitiitia o le elemene o mea e gaosia ai gaosiga e tupu. O fualaau faasaina ua i ai se aafiaga umi, ma e mafai ona "taofia" le pH mo le itiiti ifo ma le 2 itula.
  2. O le faʻafiafiaga, faʻafetai i le alumini, o loʻo i ai le meatotino o loʻo fusifusia ai elemene ma fausia ai se vaega faapitoa puipui. O lenei palapala e tetee atu i foliga vaaia o ni faaletonu mai le aafiaga o mea oona o le manava ma faaitiitia ai le aafiaga o toxins. E le gata i lea, o le puipuia o le membrane e faʻamaonia ai le faʻamalositino o le intestinal.
  3. Gaioiga faʻatau. O lenei meatotino a Alemagel e fesoasoani i le faʻafefeina o masini pathogenic ma toxins e aʻafia ai le gastrointestinal tract. A maeʻa ona tuʻuina atu faʻamaʻi, o le vailaau faʻasaina e faʻateleina ai le faʻamaʻaloga.

O vailaʻau e faʻatagaina ai le faʻamaʻaʻaina atoa o sui sooupu, e aofia ai faʻamaʻi, sigi ma siama.

Faʻafitauli o le faʻamaʻi

A maeʻa le mumunia o le pancreas, o maʻi ma pancreatitis e mafatia i le tiga i le pito i lalo ma le afa agavale o le manava. I le avea ai o se tulafono, o le tiga e tupu pe a uma ona 'ai. O lenei mea faʻalavelave e fesootaʻi ma le mea moni e faapea, a uma ona 'ai i totonu o le paʻu o le pancreas, faʻaititia le mamafa. E faalumaina e le gland le tele o le vai inu, lea e afaina ai puipui mumū ma fusi. O le mea faalilolilo ua tuʻuina atu i lalo ole aʻafiaga o tulafono faatonutonu mai fafo. O le vailaʻau faʻamalolo o loʻo faʻaaogaina ai le faʻamaualuga i totonu o le gland. O le mea lea, e taua tele le faʻaitiitia o le maualuga o le osofaʻiga mataga. Mo lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina fualaau faasaina o le vaega o le Omeprazole (proton pump inhibitors), pe e mafai ona e faʻaaogaina faʻataʻitaʻiga. O le a matou talanoa e uiga i aʻafiaga o nei fualaau oona i lalo.

E faʻafefea ona faʻaaogaina taʻavale?

Anatekarasi faʻaleagaina le malosi o le malosi o le elekene hydrochloric. O sauniuni a alikilo e aofia ai alumini ma magnesium hydroxyides. Mai se aʻoaʻoga kemisi, tatou te iloa o ia mea e faʻafetaui ma faʻamalosi e gaosia ai sima ma le vai.

Mo le gaioiga lelei o le sua o le vai gaʻo e tatau ona itiiti ifo ma le 3 sili o le aso. A oʻo ina maualuga le maualuga o le tau i luga atu o le 3.5, o faʻalavelave e faʻaaogaina ai vailaʻau o le hydrogen ma faʻalavelave malosi ai le malosi. E le gata i lea, e le afaina ai le tino o le manava e maua ai le HCL. Latou te faʻafiti lava na o le suamalie gaʻo lea ua uma ona natia i totonu o le luminaʻi o le intestinal.

O loo i ai Alemagel ia faavae alumini ma magnesium. E aʻafia ai tagata e le mafai ona faʻaaogaina. O le mea lea, a maeʻa ona faia, o le atinaʻeina o le mea na tupu o le "toe vaʻaia" e le tupu. A uma mea uma, faʻafefe o mea faʻapipiʻi i le faʻafesoʻotaʻi ma le hydrochloric acid o le carbon dioxide. E faʻasaga ma faʻafefe le puipui o le manava, mafua ai le paʻu ma le pala, e faʻaolaina ai le toe faʻafoʻisia o le kulimi.

O le afaina o le pancreas e manaʻomia ai le faaitiitia vave ma le faaumiumi o le osofaʻiga o le sua oona. O sauniuniga o le magnesium e maua ai le vave, ma o masini alumini e lagolagoina le umi o le meafaigaluega. Ma le isi, faatasi ai ma le pancreatitis, o le fomu lea e taua ai le fualaau faasaina i totonu o puipui o le manava. Gel ma le faʻamalolologa o filifiliga lelei ia iinei. Latou te faia ni lapopoa tetele i luga o le mucosa, lea e faʻapupula ai le vaega o gaioiga o le vailaʻau.

Gaoioiga Faatupeina

O masini aluminium, lea e ave i le gastritis ma le mumū o le pancreas, e mafai ona mafua ai le matuitui o le mau. Latou te aʻafia le manava, faʻagesegese ai le taoto. I le Alemagel, e faaopoopo atu i le alumini, o loʻo i ai le magnesium. O le magnesium chloride, lea e faia e ala i fegalegaleaiga ma le eleʻele chlorhydrate, o se mea e sili ona leaga ma faʻaitiitia ai aʻafiaga o le vaega muamua. E le gata i lea, o le aʻafiaga e mafua ai le sorbitol. O lenei suamalie ua aofia i le sauniuniga e avea o se mea faaopoopo. O le Sorbitol e fesoasoani i le faigofie o le talo ma o loʻo faʻaalia mai mo le cholecystitis ma le faʻasalaga o lenei mea faalilolilo. O lenei taimi e fesoasoani foi i le vave faʻafouina mai le pancreatitis.

O le a le taimi tatou te faia ai faʻatauvaʻa?

I totonu o le pancreatitis, Alemagel e mafai ona amata ona faia 2-3 vaiaso pe a uma le osofaiga. I le taimi o le faʻataʻitaʻiga, ua tuʻuina atu i vailaʻau e pei o le Omeprazole, lea e faʻatautaia matua. E masani lava o tupe e pei o Alemagel ua faʻamaonia pe a uma ona faʻasaʻo mai le falemaʻi. Latou te fetaui lelei mo le vaega o fafo o togafitiga. I le tulaga ogaoga o le pancreatitis, e mafai ona faʻatasi ma Omeprazole poʻo Nolpaza.

I le tulaga o se maʻi vaivai o le faʻamaʻi ma le pancreatitis, e mafai ona faʻaaoga Alemagel mai le amataga o le maʻi. E faʻatagaina e ave i aso popo o le faʻamaʻi, pe a faʻatonuina le maʻi i le fiaʻai.

O le mea lea, o le mumū o le pancreas e faʻatasi ma le faateleina o le maualuga o le gaioiga gastric. E faʻamalosia ai faʻamaʻi faʻamaʻi i le tino pancreatiti ma le faʻavavevave o se faʻamaʻi faʻamaʻi faʻatasi ma vailaʻau faʻasaina (Omeprazole, Pantoprazole), o loʻo faʻatautaia matua. E le gata i lea, i le taimi o togafitiga o togafitiga, e mafai ona e faʻaaogaina fualaau e faʻaitiitia ai le gaioiga gastric. Ma faʻatasi ai ma le mumu vaivai o le pancreas, e mafai ona taofi le faʻasaʻoina o le suka o le hydrochloric e na o faʻataʻitaʻiga.

O le fualaau o le Alemagel mo le paʻu o le pancreatic o le 3 teasisi le afa itula ao le i taumafa. O taumafataga taitasi e tatau ona o mai faatasi ma le faʻaaogaina o le taʻalo. E le gata i lea, e tatau ona ave se fualaau faaopoopo o le fualaau faasaina ao le i momoe e aloese mai le po.

Ua fautuaina e le aʻoga ia aua neʻi faʻaleagaina le mea. I se togafiti togafitiga, o le gel e le afaina ai aʻafiaga. E maitauina foi e le au gaosi e le tatau ona sili atu i le 16 teaseti le fua o aso taitasi. O le aʻafiaga o faʻalavelave faʻatasi ai ma se teteʻi ua faʻalauteleina. I le leai o se faʻamalosiaga atoatoa, e le tupu le fualaau. Faʻafesoʻotaʻi e fomaʻi le faʻataʻitaʻiga ma Pantoprazole.

Manatu ole maʻi

A faʻaaoga Alemagel, o suʻega onosai e tele lava ina lelei. O le oloa e lelei, e faigofie ona fua, e vave ona taofi faʻamaoniga o le fatu. O iloiloga le lelei e fesoʻotai ma le faʻasologa saʻo ole vailaau (eseese mai Omeprazole) ma le faʻaaoga sese o fualaau faasaina. O faʻataʻitaʻiga a fomaʻi e uiga ia Alemagel e sili ona lelei. E saogalemu, e maua ai se gaioiga umi ma puipuia mai le sili atu o le pule faitalia o le elekene hydrochloric. Faʻatasi ma le pancreatitis ma isi pathoces pancreatic, o lenei vailaau faʻatele e faʻapupulaina ai foi le lelei o togafitiga o le enzyme.

Le faiga o le fausiaina o togafitiga

Pancreatitis o loʻo faʻaalia i le paʻu i le itu taumatau poʻo le itu tauagavale o le hypochondrium.

O tiga e masani lava ona tupu pe a uma ona 'ai, e fesootaʻi ma le faʻateleina o le mamafa i le va.

O le tele o le vai inu o meaʻai e gaosia i totonu o le tino, e faʻaleagaina ai nofoaga ma puipui.

I lalo o le faatosinaga o le eleʻele o le hydrochloric, o le tele o pule faasela ua faasaʻolotoina, e tatau ona aveese le osofaiga a le manava.

E lua ala e ausia ai le manaʻoga:

  • Faʻaaoga togafitiga o le Omeprazole vaega.
  • Faaaogaina o fesoasoani.

O nei filifiliga uma e talafeagai ma ei ai galuega puipui o le tino.

Faʻataʻitaʻiga

Alemagel e faatatau i fualaau faasaina. O loʻo faʻamalamalamaina mea faʻamaʻi o fualaau e puipuia ai le membrane mucous o le gastrointestinal tract, pancreas. O le galuega autu o le pharmacological a Alemagel o le fausia lea o se ituaiga talita e aofia ai le mucosa e le faʻamaonia ai mea leaga i le pancreas. O mea autu i luga o le lisi o le talo ma le eleʻele eleʻele. Faatasi ai ma le pancreatitis, o le tafe mai o le talo, o le mea lea, o le taufaasese i le mealilo o le gallbladder e talafeagai.

E tatau ona e ave le vailaʻau e ausia ai sini:

  • le faʻamaʻosaʻoina o le suka o le hydrochloric faʻamaonia e le manava,
  • faʻaitiitia le gaioiga o faiga faʻafefeteina o le tino,
  • faaitiitia i le gaoioiga o le pepsin enzyme, lea e aafia ai le gasegase,
  • le faʻaaogaina ma le faʻaitiitia o mea leaga.

Alemagel e le faafaigofieina atoatoa le soifua o le tagata maʻi, ae o aoga o fualaau faasaina e manino. O le aʻafiaga o le taofia o le a le vave oʻo mai, ae ui i lea, o suʻesuʻega faʻapitoa e iloa ai o le fualaau faasaina e mafai ona ausia ai se manuia manuia.

O le tagofia o fualaau faasaina e saogalemu ma le fautuaga a se fomaʻi. O le vailaau oona o se tasi o mea e le mafai ona faʻaaoga, e le afaina ai le manava.

Faʻafefea ona ave?

O le mataupu faavae autu o le faatinoga a Alemagel, e pei o soo se isi, o le puipuiga lea o le mucous membrane. O lenei puipuiga ua pupuu, o le aafiaga o le fualaau faasaina e le tumau ma e le amata loa pe a uma ona vaetamaina.

E tatau ona e ave le vailaau i le taimi muamua, aʻo lei tupu le ita o le pancreas. Fomaʻi fautuaina e faʻamaluina le taofiga mo le afa itula ao lei 'ai. O le ave o vailaau, faʻatali mo le gaioiga, e mafai ona e amataina le taumafataga, faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻatau ai meaai. E aofia ai:

E tasi le itula talu ona 'ai, e tatau ona e inu i vailaʻau na filifilia mai le lisi:

Pe a fufuluina ia vailaau, e taua le inu tele o vai vevela poʻo vai faʻafefe. Suavai e matua aoga tele mo se maʻi i le pancreatitis, aveese mea leaga mai le tino.

O fualaau mulimuli mulimuli e tolu e faʻaaogaina e toe faʻaleleia ai le microflora o le intestinal, ma, pe a faʻatasi ma Alemagel, o mea aoga e matuā maitauina. A aunoa ma le fualaau faasaina, o isi puipuiga puipuia e faasaga i le pancreatitis e le aoga, o le aveina lea o Alemagel.

E le taliaina e le tagata ia te ia lava. O le vailaʻau mo le pancreatitis o le tali sili lea ona leaga, e sili atu le le lamatiaina, e tusa lava pe o le aʻoga ma le maualuga o le malamalama e mafai ona fuafua le aʻafiaga o le oloa i luga o le paʻu.

Eseese o fualaau

E maua le meafaigaluega i ituaiga eseese ma o loʻo maua i le tele o ituaiga:

  • Alemagel i totonu o le laumei lanu meamata.
  • Almagel A.
  • Alemagel Neo.
  • Almagel T.

Lafoaia le susulu i le 170 ml ipu. O fualaau taʻitasi ua i ai lona faʻamoemoega faamoemoe.

O le tulaga faapitoa o togafitiga togafitiga e faalagolago i le fualaau faasaina. Ole togafitiga o le tagata maʻi e faalagolago i mea o loʻo gaosia.

  • Alemagel A. Faʻatonu atu i tagata gasegase ma le tiga tele.
  • Alemagel Neo. O se faʻasolosolo malosi lea e mafai ai e oe ona faʻaumatia le malosi o le tiga ma faʻalauteleina le gaosiga o le kesi i le faʻamaʻi.
  • Alemagel T. O le vailaau faʻasaina e tutusa lona aafiaga ma Almagel, o loʻo i ai i ni pepa, e faʻamoemoe mo tagata gasegase e le mafai ona faʻatagaina le faʻamalolo.

Faailoga mo le tofiga

Faʻalogo lelei i le fofo e tatau ona i ai i tagata gasegase o le pancreatite ma le gaʻo. E i ai ituaiga vailaʻau faʻasaina e faʻasaina mo le tagata muamua maʻi ona o le leaga o le aʻafiaga o le vaega o meaʻai. E sili ona taua pe a tutupu faʻateleina faʻamaʻi faʻatasi. E le o faaaogaina e Alemagel ia fualaau faasaina, o le mea lea ua faailoa mai ai mo le faaaogaina e tutusa ma:

  • maʻi o faʻalapotopotoga eseese,
  • gastritis i foliga lapopoa, foliga masani,
  • gastroenteritis
  • tui
  • palanaini (e aunoa ma le gangrene ma le faalavelaveina).

E masani lava, o gasegase ma le pancreatitis latou te le matauina pe faapefea ona latou amataina le maʻi. Malamalama e oo mai mulimuli ane, faatasi ai ma le atinaʻeina o faʻamaʻi faʻamaʻi e tutusa lelei ma le mumu o le pancreatic.

Faailoga mo le faʻaaogaina

I le pancreatitis ma isi faʻamaʻi o le gastrointestinal tract, e mamao ese mai vailaʻau uma e mafai ona ave. O le toʻatele oi latou e leaga. Alemagel e le aofia i lenei vaega, o le mea lea ua faatonuina ai mo:

  • gastritis i soo se ituaiga
  • prick
  • pepatic ulcer
  • gastroenteritis
  • hernias, ae aunoa ma le gangrene ma le faalavelaveina.

Tofia mo faʻamaʻi eseese o le gastrointestinal tract

O le fualaau faasaina e faaitiitia ai aafiaga leaga o le eletise o le eleele, e faaitiitia ai le gaosia o enzymes digestive, e faaleagaina ai uma toxins. O le iʻuga, o le soifua manuia o le tagata maʻi vave faʻaleleia, ma o mea leaga uma lava e le toe faʻaaoga.

Uiga ma meatotino aoga o le allochol

O le ava o se vailaau masani, e faavae i luga o le suka mamago, o vaega o galala ma falaoamata, koala. O le sauniuniga e aofia ai le acids cholic, lea e fesoasoani e toe faʻafoʻisia le galuega a le mucosa i le gaosia o talo. Laʻau, i le iai o ni mea e le faʻaleagaina, e fesoasoani e faʻamalolo ai le faʻasalaga, fuga ma le pala.

O meatotino ua faailoaina o le allochol e faʻapipiʻi ai le vevela o le talo ma, o le mea lea, faʻaitiʻitia ai le faʻaogaina o le faʻaaogaina o maʻa i totonu o le pancreas, faʻagesegese ai le fausiaina o maa i totonu o le talo. O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i le ate, i le gaogao o le maʻi. Faatasi ai ma le faʻatagaina i taimi uma, o vailaʻau e mafai ona faʻaititia le tiga o faʻamaoniga o le maʻi i se tulaga maualalo ile vaiaso.

Faʻaaogaina o le allochol mo pancreatitis, e mafai ona faaleleia le tulaga o le maʻi ma faʻaitiitia le tulaga. E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau mo le solia o le ate ma le vavae. I se taimi muamua, e fesoasoani le vailaau i le cirrhosis, cholecystitis ma cholangitis.

Vitio aoga

E mafai e le fualaau faasaina ona faʻafefeteina le gasegase o le chlorise hydrochloric, faʻaitiitia le gaioiga o le sua o le gastric, faʻaitiitia le gaoioiga o le pepsin. Alemagel ma le pancreatitis ua faʻatonuina e le fomaʻi o loʻo i ai i osofaiga ogaoga ma i lona foliga masani. O lenei vailaau faʻasaina ua faʻalauiloaina faalauiloa faalauiloa ma le afifiina, lea ei ai sona aafiaga aoga i le faagaoioia o le gastrointestinal tract.

O loʻo i ai le tuufaatasiga o le magnesium ma le alumini i le taimi lava e tasi, e aofia ai mea e le mafai ona faʻaaogaina. E ui lava e leai se aafiaga faʻavaivaia faʻafuaseʻi, ae faʻaalia i le umi o le togafiti.

O le anetiā o loʻo i ai le tele o faʻailoga ma aʻafiaga o le itu (constipation, flatulence) ma e mafai ona faʻaaogaina e tamaiti e silia ma le 10 tausaga ma matutua.

O le faʻamalolo o le eletise hydrochloric o se tasi lea o mea faigata i le pathogenesis o le mumū o le pancreatic. I le pancreatitis, pe a uma ona 'ai, o le tiga e masani lava ona mafua ona o le faateleina o le mamafa i totonu o paipa o le okeni, lea e fesootaʻi ma le elekene o le vai o le pancreatic, e faaosofia i le elemene chlorhydrate e gaosia i le manava. O le mea lea, o se tasi o galuega i le togafitiga o le mumu o le pancreatic o le faʻaumatiaina lea o le osofaʻiga faʻamalosi, lea na saunia e Alemagel A mo se taimi umi.

Gordox hemostatic fualaau faasaina e talafeagai mo maʻi o le pancreatic pathologies. O se tasi o nei maʻi o le pancreatitis.

Seiloga e faatonuina e se fomaʻi e mafai ona faʻaaogaina lenei vailaʻau. O tui uma ma togafitiga e tatau ona faʻamalosia lelei.

Faʻapitoa o le faʻaaogaina mo fafine maʻitaga ma tamaiti

O tina faʻamoemoe e mafai ona inu ia Alemagel mo le faʻamaʻa, o le fatu ma isi pathoces o le gastrointestinal tract, ae o le togafitiga e le sili atu i le tolu aso. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e mafai ona faʻaaogaina i ni vailaʻau e tasi e faʻamalo ai faailoga o le gaogao. Fafagaina susu i le taimi o togafitiga e tatau ona taofi.

O fafine maʻitaga ma tamaiti e tatau ona ave le fualaau faasaina ile fautuaga a se fomaʻi

Alemagel, o loʻo i ai se vailaʻau, ua faʻatagaina mo le faʻaaogaina e tamaiti laiti i luga o le fautuaga a le fomaʻi. Matua ma tagata atamamai latou te fai mai o le fualaau faasaina e sili ona aoga i le togafitiga o le tele o faamaʻi o le manava. O le umi o le togafitiga e sili atu ile masina.

Alemagel Usage

O le Pancreatitis Almagel e faia i le tulaga o le taofiofia o lanu paʻepaʻe sinasina, ma se manogi matagofie o lemoni. O loʻo faʻamatalaina mo osofaiga ogaoga ma le masani o pancreatitis.

E aofia ai le alumini ma le magnesium hydroxides, lea e faʻaitiitia ai le eleʻele eleʻele, vaevaeina i totonu o le vai ma masima, ma taofi ai lona gaosiga ma le gaosiga.

O se fualaau faasaina e siomia ai le manava i se ata tifaga e puipuia ai mai le ita. E fautuaina mo tagata gasegase o loʻo i ai osofaʻiga o le fatu o le fatu o le genesis temporarily. A maeʻa togafitiga ma vailaʻau, Alemagel ma pancreatitis, ma faʻamaoniga o isi maʻi o le manava, mo se faʻataʻitaʻiga, gastritis, ia agamalū pe mou ese atoa.

Aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona lulu lelei le fagu seia oʻo i se tulaga tutusa o le vai.

I le pancreatitis, ua ave le vailaʻau i le 30 minute ao lei faia se taumafataga, ma e le mafai ona e inuina i le vai. I le afiafi, e faʻaaogaina vailaʻau i le sili atu nai lo le 30 minute aʻo leʻi alu i le moega. Afai o le tagata maʻi e ave nisi vailaʻau, ona vaeluaina lea o le vaeluaga o le 1 itula.

  • O le masani masani a Alemagel o le 1-3 fuaina maualuga e oo i le 4 taimi i le aso, e fuafua i le tikeri o le faʻaalia o maʻi. O le tele o le fua e tasi e fuaina le mea e tutusa ma le malosi o le 1 sipuni.
  • A uma ona faʻaitiitia le faʻaalia o le faʻamaʻi, ona ave lea o le vailaʻau mo le 3 masina i le 1 sipuni / 3 taimi i le aso faatasi ai ma le faʻaaogaina fualaau faʻatasi ma fualaʻau.
  • I le tulaga o le fualaau o le pulega na faatonuina i luga atu o le tau, ona le umi lea o le togafitiga e le tatau ona sili atu i le lua vaiaso.
  • I le faʻaleleia lelei o le tulaga o le maʻi, o le vailaʻau e tatau ona onā 1 leʻo 3-4 taimi / aso mo 2-3 masina.
  • Mo le puipuia, faʻaaoga le 1-2 tsp. i le 30 minute ao lei faia taumafataga uma.
  • I le faasologa masani o pancreatitis, o le vailaʻau ua faatonuina 3 taimi / aso mo le 1 sipuni mo le 2 masina.
  • Mo tamaiti ei lalo ifo o le 10 tausaga le matutua, o le fualaau faasaina ua faatonuina ile aofaiga ole 1/3 o le metotia matutua.
  • Mo tamaiti mai le 10 i le 15 tausaga, o le vailaʻau ua faʻamatalaina i le aofaiga o le ½ tagata matutua.

Ole fua pito i maualuga mo tagata matutua e le tatau ona sili atu ile 16 sikipi. O le umi o le togafitiga e le silia le 14 aso.

  • Faʻasalaga taʻitoʻatasi i vaega o le vailaʻau (allergy).
  • Faʻailoga o fatugaʻo.
  • Tamaiti e oo atu ile 1 masina.

O fafine maʻitaga ua faʻatagaina e ave le vailaʻau, ae e le sili atu i le 3 aso.

Contraindications ma aʻafiaga mai le faʻaaogaina ole allo

Allochol mo le pancreatitis o se fualaau lelei lea e faaleleia ai le tulaga ma faʻaitiitia ai le ala o faʻamaʻi le lelei e maua ai le faʻamaʻi. O le vailaʻau e lelei le faʻafefe ma talafeagai mo le tele o tagata gasegase. Tuuina atu mea taua o le fualaau faasaina, e le tatau ona ave mo faamaʻi:

  • gasegase tino
  • afaina i vaega o le fualaau faasaina,
  • afaina o le ate - gasegase maualuga o le hepatitis, dystrophic liver,
  • maʻi pipili
  • o le i ai o maʻa tetele ma le lautele o le 1 cm poʻo le sili atu i le talo,
  • faʻataʻavalevave,
  • enterocolitis i le gaioiga laititi,
  • cholecystitis.

I le avea ai o se tulafono, o le allochol e lelei le tuʻuina. O nisi taimi o le vailaʻau e faʻaalia ai ni mea e le masani ai o ni faʻalavelave mataga, aemaise lava i se faʻalavelave maualuga. O nei mea e aofia ai: allergies, manava manava, faʻaʻailoga o le dyspeptic, nausea, suʻamuʻu, toso. I tulaga e le masani ai, solia o tulafono faʻaaoga, faʻalauteleina o pancreatitis ma gaʻo o gaʻo latalata.

Faʻaaogaina o le allochol faʻatasi ma isi fualaau

Faʻaaogaina o le allolah mo togafitiga o pancreatitis, o le mafai ona faʻatalanoa le vavalalata faʻamaʻi ma le vailaau e tatau ona faia. O le tuufaatasiga o mea e le mafai ona feteenai o le a afaina ai le tino. I le taimi lava e tasi, o le a faʻaleleia le aoga o mea aoga o nisi o fualaau faasaina. Faʻalogo i foliga o le fegalegaleaiga o fualaau faasaina:

  • O le faʻaogaina faʻatasi ma sauniuniga e aofia ai le hydroxide, cholestipol poʻo le cholestyramine i le alumini e le aoga. O nei mea, e tali atu i fesoasoani aoga, e faʻamavaeina na mea.
  • O le faʻaaogaina i le taimi lava e tasi ma fualaau faasaina e faʻaleleia ai le gaosiga o le talo, faʻapupulaina ai le lelei o le faʻatagaina.
  • Faʻaaoga faʻatasi ma vailaʻau faʻamaʻi, e fesoasoani e faʻaumatia ai le faʻavaivai umi.
  • O le faʻaaogaina o le allolah faatasi ai ma vitamini gaʻo-suauu e fesoasoani i lo latou faʻaleleia lelei.
  • Faʻatasi ai ma vailaau faʻamaʻi, o loʻo faʻaleleia ai le faiga o le anti-inflammatory.

O le mea lea, e mafai ona ave lenei vailaʻau ma toetoe lava o vailaau uma ua lauiloa, faatasi ai ma ni nai tuusaunoaga. O le tuufaatasiga ma le tele o vaifofo e faaleleia ai le aoga aoga.

Gordox mo pancreatiti

O le faavae o le fualaau faasaina o le aprotinin. Aumai mai povi. O le taimi muamua na latou faia ai le fualaau faasaina i Venise. O le gaioiga o le mea galue ma o le vailaʻau o loʻo faʻaalia i le KIE.

  1. Suavai tui.
  2. Sodium Chloride
  3. Benzyl alcohol.

O le vailaau faʻasaina e tasi le ituaiga o faʻamalolo. O le faʻamalama ma le tui. E le tatau ona maitauina le vavalalata i ampoules. O le fofo lava ia e le lanu po o sina lanu samasama atonu o iai.

I le ml o fofo. O le autu autu e faavae i luga o le fuaina o le 10,000 KIE i le 1 ml. Mai se faigofie faigofie e mulimuli mai i totonu o le tasi ampoule e aofia ai le 100,000 KIE o le vaega galue.

O le aʻafiaga o le fualaau faasaina ei ai sona aoga aoga i luga o enzymes pancreatic. Aprotinin mafai ona maua ma faʻaumatia i latou, puipuia le alualu i luma.

A oʻo i totonu o le vailaʻau, e le faʻavevelaina, togafitia e fatugaʻo ma e masani lava ona faʻanatinati. E tusa ma le kuata o le vailaʻau e sau i fafo i le 2 aso.

Gordox mo pancreatitis ua masani ona faatonuina mo le togafitia o tulaga faateʻia poʻo le puipuia.

Faailoga mo le fualaau faasaina:

  1. Faʻalavelave masani ma le masani ai pancreatitis.
  2. Oona, vevesi ma le afaina i le taimi o le alualu i luma o pancreatitis.
  3. Pancreatic necrosis.
  4. Faʻafitauli e mafua mai i le hyperfibrinolysis.
  5. Polymenorrhea.

I le avea ai o se faʻasologa, e talafeagai pe a:

  1. Angioneurotic edema.
  2. Faʻaleagaina le gasegase o le tino.
  3. Manua le malamalama i le taimi o le toe faʻaleleia.
  4. Faʻafefe.
  5. Fiafia.
  6. O le fualaau faasaina e mafai foi ona na o se elemene o ausilali i le togafitiga lautele o pathoces pancreatic.

  • Tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.
  • Le vaitaimi o le susu.
  • O se faʻafitauli faʻafefe.
  • Faʻaleagaina o le toto.
  • Toto
  • I taimi o le maalili malulu loloto.

Gordox i le taimi o le maitaga ma le lactation

E tatau ona maitauina i lenei itu, e le i suʻesuʻeina le fualaau faasaina. Ae e oʻo lava i lenei tulaga, o fafine maʻitaga o loʻo aofia i le vaega o faʻasolega.

O tofiga e tatau ona faia e se fomaʻi. Seʻi vagana lava ua aʻafia le aʻafiaga o le soifua maloloina o le tina, e mafai e se fomaʻi ona faatonuina se vailaʻau. O le faagasologa atoa o togafitiga e matua pulea lava.

O fualaau faasaina ei ai le lautele o lisi o aafiaga i itu. Aʻo leʻi faʻatuina se vailaau faʻamalositino, ua faʻatusatusa e le fomai uma mea lamatia ma faʻamanuiaga.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga e aʻafia ai:

  1. Tulaga maualuga o le puʻeina o le loto.
  2. Malosiaga Anaphylactic.
  3. Tali atu i le Allergic.
  4. E oso i le toto maualuga.
  5. Tachycardia.
  6. Bronchospasm.
  7. Muscle misa.
  8. Tulaga faʻamaʻi.
  9. Fomaʻi.
  10. Paʻu o le vaʻaia.
  11. Aafiaga i le suʻeina o le toto.

O nei aʻafiaga i luga o le tino e aʻafia ai le soifua maloloina ma masani ai le atinaʻe o le tamaititi.

Talu ai ona o le faʻalavelave o le anaphylactic ma le faʻafitauli o le maʻi e masani lava ona tupu, e tatau ona faia se suʻega aʻo leʻi amataina togafitiga.

Mo lenei mea, o se vaega itiiti o le vailaʻau o loʻo faʻatinoina. Afai ei ai i se tagata se tulaga talitutusa, ona le mafai lea ona tautala i le faʻaaogaina o vailaʻau. O le tagata gasegase ua faʻamaonia le faʻamalositisi ma ua filifilia se isi vailaʻau.

E tatau ona maitauina e le faatauina atu le fualaau faasaina i avanoa lautele. Talu ai o loʻo i ai i totonu le alcohol benzyl, e tatau ona fuafua ma le faʻaeteete le metotia. Ole fua ole aso o lenei mea i le tino e le silia 90 mg i le 1 kg.

Mai Gordoks, e ono i ai i se tagata se tulaga o le le mautonu, faʻaleagaga, fenumiai.

O lenei tulaga e mafai ona faalavelaveina ai le avetaavale masani. O se tagata i lalo o le faatosinaga o le fualaau faasaina e le tatau ona ave taavale.

O le matafaioi a le pancreas

E tele galuega i le tino:

  • e maua mai ai hormones: oisa, glucagon, insulin ma isi,
  • auai i le metabolism ma pulea le tafe o le suka i totonu o le toto,
  • synthesizes elemene digestive taua, e aunoa ma le faʻaaogaina o puipuiga, gaʻo ma gaʻo.

Faʻaiʻuga o le faʻaleagaina o lenei tino

Aisea e mu ai le paʻu? O vailaʻau mo nisi faʻamaʻi e mafai ona oʻo atu ai i le vailaʻau oona. O lenei okeni e matua mataʻutia lava i mea sese o meaʻai ma e sili ona tali atu i le ava malosi. O nisi mafuaʻaga e mafai foʻi ona mafua ai le maʻi maʻi pancreatic. Togafitiga e tatau ona amanaia, a leai o le a le maua ai ni taunuuga. O lenei okeni e ono afaina ona o faʻamaʻi o le ate ma le biliary tract, o le manava o le manava, afaina o vaa e fafaga ai, poʻo mea sese ole meaʻai. O le pancreatitis e mafai foi ona atiaʻe e avea o se faʻalavelave pe a mavae faʻamaʻi viral poʻo ni manuaga o le tino.

Fualaau oona

Ua puipuia e Alemagel ia musika mucous o le manava ma le paʻu mai aafiaga leaga o mea oona - talo ma le chlorhydrate. I le le atoatoa o le pancreatic, o loʻo i ai se soliga o le gaosiga o le keke, o le mea lea e fesoasoani ai le fualaau e faatumauina ai siama mucous.

O lenei vailaʻau:

  • E le faʻaleagaina le aʻafiaga o le malosi o le eleʻele.
  • Faaitiitia le gaosiga o enzymes digestive.
  • Faʻaleaga mea leaga.

Pe a tago i le fualaau faʻamalo, o le alikelu, pancreatitis ma isi faʻamaʻi tali tutusa o le gastrointestinal tract e faʻaitiitia ai a latou faʻamalologa. Ae peitai, e le o lona uiga e le mafai ona e tausisia le ola maloloina. O le mea moni o le togafitiga a Alemagel e aofia ai naʻo le puipuia o le pancreas mai le faʻasauāga o gaioiga o le vai malosi i le mucosa gastric.

Teuina o fualaau faasaina ma lona fetaui lelei ma isi fualaau faasaina

O le fesoʻotaʻiga o isi fualaau faʻasaina ma Gordox e le lelei. O le mea lea, e toʻatele tagata atamamai e faʻaaogaina se isi talosaga pe afai e le taua.

O le togafitiga faʻasoifua maloloina e faʻaititia pe a fai o fualaau faasaina e pei o:

Teu malula i se mea pogisa e le sili atu i le 20 tikeri le vevela. E le gata i lea, o vailaau faʻasaina e le tatau ona faigofie ona maua e tamaiti.

Taua! E le mafai ona faʻaaogaina ampoules e sili atu ma le 1 le taimi.

O le olaga ola o Gordoks mai le aso na gaosia ai e le silia le 5 tausaga.

E faʻapefea ona iloa le mumu o le pancreatic

E na o le fomaʻi e mafai ona faʻamaonia togafitiga, fualaau faʻatau ma meaai e tatau ai, ia amanaʻia le setete o le soifua maloloina ma mafuaʻaga o le maʻi. O le mea taua o le faʻafesoʻotaʻi lea o se fomaʻi i le taimi nei ina ia aua neʻi mou atu le taimi. I le gasegase o le faʻamaʻi, pe a maʻi le tagata maʻi i tiga ogaoga, o le togafitiga masani e vave amata vave. Ae i le tulaga o le pancreatitis e masani ai, o le tagata maʻi e le masani ona fesiligia se fomai i le taimi. Ina ia e malamalama ua amata ona mumu lou tino, e tatau ona e iloa faailoga o lenei tulaga:

  • afaina tigaina (ae i se ala masani e ono le o iai),
  • vevesi, vili, fusi ma fuga,
  • dyspeptic disorders poʻo mea manogi mama,
  • fiva, le manava, manava,
  • i le faasologa masani o le faamai o loʻo i ai le leai o se malosi, gau o le mamafa ma le fua o le vaitamini.

Ona o le malepe o le gaʻo, e mafai ai e le maʻisuka ona atiaʻe.

Togafitiga o le pancreatitis masani

A maeʻa ona faʻaitiitia le tulaga, e le mafai ona fai mai ua toe malosi atoatoa le pancreas. E talitonuina pe a maeʻa se osofaʻiga, e manaʻomia pea e le tagata maʻi ona mulimuli i se taumafataga ma faia sauniuniga o le enzyme e faʻaleleia ai le 'ailaina. Ina ia le faʻaosoosoina, e taua le taofi le inu ava malosi ma le ulaula, aua nei 'ai meaʻai ma gaʻo. E manaʻomia ona i ai ni fualaau palatini i totonu o lou fale i taimi uma, ma o nisi o ia mea e tatau ona faaluaina i le aso pe a uma taumafa.

Painkillers

O le faailoga autu o le mumusu o le mumusu o le tiga matuia. Latou te faʻaleleia pe a 'ai ma pe a taoto i tua. Ina ia faʻaitiitia le tulaga, e mafai ona e nofo i lalo ma faʻalaʻi i luma pe tuu se aisa i luga o le manava. Ae o le faʻaaogaina o vailaau oona e manaʻomia i taimi uma pe a oʻo mai le mumusu o le paʻu. O vailaau faafomai i lenei mataupu e vave ona aumaia le toomaga. O fualaau e sili ona masani ona faʻaaogaina o antispasmodic: Baralgin, No-Shpu, Papaverin poʻo Drotaverin i ampoules poʻo papa maʻa. O fualaau e masani ona faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, Aspirin poo Paracetomol, ae e le tatau ona e faʻaleagaina. I totonu o falemai, H2-blockers ua faatonuina, mo se faataitaiga, Ranitidine poo le Famotidine. Ina ia faʻaitiitia le tulaga, e faʻaaogaina ai foi le kuliniolytic ma le antihistamines: Atropine, Platifillin poʻo le Diphenhydramine.

Teuteuga o le Enzyme

A maeʻa ona faʻaitiitia le tulaga o le maʻi, pe a uma ona ia 'ai, e faʻaaoga le enzyme togafitiga e faʻamautu ai le pancreas ma faʻaleleia le faagasologa o le' aiina. E manaʻomia lou inuina o nei vailaʻau i le maeʻa ai ona 'ai, o le fualaau e faʻatau taʻitasi. O le masani lava, o ia laupepa mo le pancreas ua umi mo le taimi, i mataupu o se maʻi masani o le faamai poʻo le le atoatoa o le gaioiga o galuega a lenei okeni - i taimi uma. O le sauniuniga masani o le enzyme o Pancreatin. O aʻafiaga faʻapitoa e iai pepa papa mezim, Festal, Creon, Panzinorm ma isi. Ae ua faia i luga o le faavae o le puaa, o lea e mafai ai e nisi tagata ona mafua ai ni faʻafitauli o le maʻi. I lenei tulaga, e tatau ona e ave ni enzymes e faʻavae i vaega o laau - alalaisa ma papain. O fualaau sili ona lauiloa o Unienzyme, Somilase ma Pepphiz.

O le a se isi mea e mafai ona e faia i le pancreas

I mataupu faigata ma pancreatitis, o le insulin o loʻo faʻatulagaina pe a le lava le gaosia. Afai o loʻo maua se maʻi faʻamaʻi poʻo le suppuration, ona faʻaaogaina lea o vailaau faʻasaina, mo se faʻataʻitaʻiga, Ampicillin. O nisi taimi e tatau ai ona faʻaaogā togafitiga, ae e seasea lava ona faia, ona o le tino sili ona agavaivai ma le aʻafia o le paʻu. O le fualaau mo ona maʻi e matua faatapulaaina lava. I le uma, o le faʻaaogaina atoa o le faʻaleleia o otaota, ua faʻalavelaveina, ma o le tagofia o fualaau faasaina e le mafai ona maeʻa. E le gata i lea, faatasi ai ma le pancreatitis, o le le faapalepale i nisi o fualaau faasaina e masani ona atiina ae. O le mea lea, e talitonuina o lenei faʻamaʻi e le mafai ona faʻaleleia, ma o le maʻi e tatau ona mulimulitaia se taumafa malosi ma taʻitaʻia se olaga ola maloloina.

O se tasi o mataupu o le le taliaina o le ola o le tagata lava ia, o le taimi lea e amata ai ona le fiafia le pancreas. O a vailaʻau e ave, e na o se fomaʻi e mafai ona filifili, o lea e te le manaʻomia le lamatia o lou soifua maloloina. Faʻatasi ma togafitiga le talafeagai, necrosis, faʻamaʻa toto ma le maʻisuka e mafai ona atiaʻe.

Faiga o vailaʻau

O se tasi o nei fesoasoani o Alemagel. E puipuia lelei le membrane mucous mataga o le manava ma le paʻu.

O lona gaioiga e faʻamoemoe i le fatuina o se membrane puipuia i luga o le mucous membrane o le pancreas, puipuia mai aafiaga leaga o mea oona ma isi mea leaga.

Apalai o le eleele ma le talo e aofia ai foi i le lisi o mea leaga e faasaga i le mucous membrane, o le mea lea, o galuega puipuia o le fualaau faasaina ua faalautele atu ia i latou.

I le pancreatitis, o le alu ese atu o le keke o loʻo faʻalavelaveina. Faafetai i le fualaau faasaina, o le okeni atoa e teuina. O a isi galuega na faia e Alemagel:

  • E le faʻaleagaina le aafiaga faʻaleagaina o le suka o le hydrochloric.
  • Faaitiitia le tulaga o le galueaina o le enzymes mo le gaogao.
  • O le mamafa o le pepsin ua faaitiitia, lea ei ai lona aafiaga tuusaʻo i le gaʻoina.
  • Faaleaogaina o mea leaga.

O le faʻaaogaina o le fualaau faasaina a Alemagel e le faʻaitiitia ai le manaʻoga e pipii atu i se taumafataga faapitoa o le soifua maloloina.

O lona gaioiga e faʻamoemoe i le puipuia o le tino mai aafiaga leaga ma le malosi o le suka o le hydrochloric, i lalo o tulafono uma ma fautuaga a le fomaʻi.

O le faʻaaogaina o le fualaau faasaina e leai se aʻafiaga leaga i luga o le galuega ma totoga o le gastrointestinal tract, talu ai e leʻo gauai le vailaʻau i le manava.

Filifiliga faʻatagaina o vailaau ma togafitiga o togafitiga

O le vaega o falemaʻi e ofoina atu le tele o filifiliga mo le faʻamalologa a Alemagel, lea e eseese naʻo nisi o vaega, ma tuʻuina atu ia i latou ni vailaau faaopoopo.

  1. Alemagel i le laumei lanumeamata (tulaga masani).
  2. Alemagel A i le afifi samasama.
  3. Alemagel Neo i le lanu mumū.

O ituaiga uma o susuga a Alemagel o loo maua i le 170 ml fagu.

Faʻafefea ona ave Alemagel mo pancreatitis? O aʻafiaga o le fomaʻi a Alemagel e faʻalagolago i luga o le a le ituaiga o vailaʻau na faʻataʻitaʻiina i le maʻi.

O le faʻamalositino o aafiaga o fesuiaiga taʻitasi o le faʻamalolo e fesoʻotai tonu lava i vaega o loʻo i ai i totonu.

  • Alemagel. O loʻo faʻamatalaina mo nai tiga laiti ma le faʻaaogaina o le kesi.
  • Alemagel A. Fautuaina mo le le fiafia, lea e sili atu ona faalauiloaina.
  • Alemagel Neo. Taʻiala mo le faʻasalalau ma le faʻaaogaina o le kesi.

Alemagel A i togafitiga o le faamaʻi

Alemagel A mai le pancreatitis e ese mai le filifiliga talu ai ona o loo i ai se tusitusiga (benzocaine), o le mea lea, e faaopoopo atu i uiga autu o le soifua maloloina, e iai foi lona aafiaga faalogona. O lenei vailaau faasaina ua faatonuina i tagata mamaʻi o loʻo i ai tiga ogaoga.

O le metotia e talitutusa lava ma le faavae autu o Alemagel. Ae ui i lea, o le umi o togafitiga mo Alemagel A o le 1 le vaiaso, ona e manaʻomia lea e sui ia Alemagel.

O faʻamaoniga tutusa tutusa lava ma Alemagel. O le mea moni, o loʻo i ai faʻasolega a le tagata lava ia, mo se faʻataʻitaʻiga, Alemagel A e le mafai ona faʻatasi i le taimi e tasi ma le sulfonamide o fualaau faasaina.

O le faʻasinoina i fafine maʻitaga ua faʻatagaina, ae o le taimi pito i maualuga o lona faʻaaogaina e le silia le 3 aso.

Faʻaaoga Alemagel NEO

Alemagel NEO ma pancreatitis, faʻaopoopoga i lona faʻamalositino autu, e iai foi lona malosi gafatia. I totonu o le fale talavai e mafai ona e faatauina Alemagel NEO e le gata i fagu, ae faapea foi i ni taga laiti 10 ml.

I le tuufaatasiga o le vailaau oona ei ai le simetoni, lea e faʻaitiitia ai le gaosia o gaʻo e ala i le toe faʻaaogaina o moli, ma faʻaitiitia ai le totoina.

  • Mo tagata matutua, o vailaʻau ua faatonuina 1 sipuni / 4 taimi i le aso pe a uma taumafa (faʻatusatusa i lomiga muamua). A maeʻa ona ave, e faʻasaina le inuina o vai ma isi vai mo le 30 minute.
  • Mo tamaiti mai le 10 tausaga, o le fualaau o vailaau e fuafuaina e le fomaʻi, o se tulafono, o le ½ o le matua matutua.

Le fua faatatau maualuga o fualaau oona e 12 sikola. O le va i le va o le aveina o Alemagel NEO ma isi vailaʻau e tatau ona 1-2 itula. E le gata i lea, o togafitiga e tatau ona o faatasi ma le taumafa o mea taumafa e maua mai i le phosphorus.

  • Faʻasologa o mea le talafeagai.
  • Lago o le toto maualalo.
  • Toto
  • Alzheimer maʻi.
  • Tamaiti ei lalo o le 10 tausaga.
  • Faʻafitauli o le kulukose o le tino.
  • Agavaʻa i allergies.
  • Vaitaimi GW.
  • Alcoholism
  • Lelei
  • Faʻasalaga o le faiʻai.

E tusa ai ma fafine maʻitaga, o lenei vailaʻau e faʻataʻitaʻiina pe afai o le togafiti o togafitiga o lona faʻaogaina e sili atu nai lo le ono lamatia ai le fetus.

O faʻamatalaga e uiga ia Alemagel ma le pancreatitis, i le tele o tulaga e lelei. E tele gasegase e matauina lona aoga ma le faaumiumi o fualaau faasaina.

O ituaiga uma o le faʻamalologa a Alemagel e aoga lelei i le togafitiga o se maʻi ogaoga e pei o le le atoatoa o le tino. Ae ui i lea, e tatau ona malilie le fualaau faasaina ma le fomaʻi ina ia aloese mai faʻafitauli e le manaʻomia.

  • Le faʻaaogaina o se pili mo le monastery mo togafitiga o pancreatitis

O le a e maofa pe vave vave ona tupu le maʻi. Faʻaeteete i le pancreas! E sili atu ma le 10,000 tagata ua matauina se tulaga lelei o le alualu i luma i lo latou soifua maloloina e ala i le inu i le taeao ...

O a vailaʻau e faʻamatalaina i le togafitiga o pancreatitis

I le togafitiga o pancreatitis, o vailaʻau faʻasaina e faʻamaonia pe afai ei ai se lamatiaga o siama e ono aʻafia i le manava ma le fatu. I faʻamaʻi viral, e le o faʻamaonia mai meaola.

Vaega o le aveina o le De-Nol i togafitiga o pancreatitis

E mafai ona ou inu De Nol ma pancreatitis pe afai e leai se gastritis? O le tele o tagata gasegase e le mautonu pe a tuuina atu ia i latou nei fualaau, aua e le afaina i le mucous membranes o le manava ma le fatu

Aisea e Faʻamatala ai e Faʻataʻitaʻi Mezim mo Pancreatitis?

O vailaʻau gaosi e fesoasoani i le faʻamautuina o le vaega o meaʻai ma le faʻafefeteina, ma le faʻaaogaina o galuega a le pancreas.

E mafai ona ou ave le allochol mo pancreatitis?

O le meafaigaluega e faʻaleleia ai le gaioiga o totoga e fesoasoani i le pulelasi o le talo, lea e sili atu ai le faʻalelei atili o le olaga o se tagata. E faʻamalieina ai le tiga ma le le fiafia.

Alemagel Application

O le taofiofi mai le pancreatitis e pei o se mea papaʻe suavai. E manaia le manogi o lemon ma le manogi.

E talafeagai mo le faʻalavelave ma le masani ai o le maʻi. O le tuufaatasiga e aofia ai le aluminium hydroxide ma le magnesium. O vaega uma e faʻaumatia le eleʻele o le hydrochloric, puipuia ai le mucous membranes.

O le vailaʻau e iai mea aoga, e mafua ai le ufiufi o le manava i se pa puipui i foliga o se ata tifaga ina ia aloese mai le ita.

E aoga tele mo le susu. O vailaau e faʻaumatia ai aʻafiaga o pancreatitis, ae faʻapea foʻi isi faʻamaʻi o le faʻaogaina o meaʻai.

Lulu malie le fagu ao leʻi faʻaaogaina. Faʻaalu le afa itula ao lei faia se taumafataga e le faatagaina e inu vai.

Aʻo leʻi alu i le moega, ave le afa itula ao lei alu i le moega. O le suʻega ua fuafuaina e le fomaʻi, o loʻo i ai le faʻatulagaga talafeagai:

  • Ave 1-3 tikeri 2-4 taimi i le aso. O le numera o faʻasalaga e faalagolago i le ogaoga o le faʻamaʻi.
  • A uma ona taofi ni mea le lelei, e faʻaauau le vailaʻau. O le dosiga e 1 le siva faʻa tolu taimi i le aso. I le tutusa, faʻaaoga fualaau faʻasaina ma le maika.
  • Faʻatasi ai ma se faʻaopoopoga o le gafa gafatia, o le togafitiga e le silia le 2 vaiaso.
  • A maua se lelei lelei, o le togafitiga e 2-3 masina, ave le 1 sipuni 3-4 taimi i le aso.
  • Mo faamoemoega puipuia, e ave le vailaʻau 1 sipuni ao le i faia taumafa mo le afa itula.
  • I le foliga masani, ave se sipuni faatolu i le aso. O le togafitiga e lua masina.
  • Tamaiti lalo ifo o le 10 tausaga e faatagaina na o le 1/3 o le fua na tuʻuina atu i tagata matutua.
  • Tamaiti 10-15 tausaga le matutua ua faatagaina e ave le 0.5 tui o se tagata matua.

Aua nei sili atu le fua o le 16 fua fua. O le togafitiga i lenei tulaga e le tatau ona sili atu i le 2 vaiaso.

  • Faʻatonuga a le Allergic, faʻaaloalo i vaega o le vailaʻau.
  • Toto fatu.
  • Tamaiti matutua e oo atu i le 1 masina.

I le taimi o le maitaga, ua faatagaina e ave le vailaau mo le silia ma le 3 aso.

Alemagel Neo

O le vailaau faʻamalositino e aʻafia ai ma le gaioiga o se taofiga faʻasaina ma e faʻamamaina ai le faʻamalosi, faateleina le faʻaleleia o le kesi.

Maua i fagu ma taga. O le faʻaitiitia o le faʻateleina o le gaosia o gaʻo e mafai ai le simethicone. E faʻamavaeina ai le gaosiga o le gas, e puipuia ai le totoina atili.

Faaaoga e pei ona taua i lalo:

  • Tamaiti e sili atu ma le 10 tausaga le matutua e faʻatagaina e ave faʻatasi ma le faʻatagaga a se fomaʻi, o le tagata matutua fautuaina ua vaevaeina i le afa.
  • E tatau i tagata matutua ona suʻe le 1 sipuni fa fa i le aso pe a uma taumafa. Aua neʻi inu le faʻamalolo.

Aua nei sili atu i aso taitasi o le 12 fua fua. Faʻaopopo atu ia ave se vailaʻau o loʻo i ai faʻamalama po o le 'ai o mea taumafa e mauoa i lenei elemene.

  • Faʻailoga fatu fatu fatu.
  • Fualaʻau maualalo i le toto.
  • Le vaitaimi o le fanauina o se tamaititi.
  • Alzheimer's pathology.
  • Tamaiti ei lalo o le 10 tausaga.
  • Glucose masalosalo.
  • Alu
  • I le taimi o le lactation.
  • Inuina o le ava.
  • Laʻau o le epilepsy.
  • Faʻanoanoa ulu.

O Alemagel o se fualaau sili ona aoga ma vave ona fua i le taofi o le le lelei o faailoga ma le puipuia o le tino mucous membranes o totoga.

E mafai ona faʻaaoga pe a maeʻa feutagaiga ma lau fomaʻi. O le fomaʻi o le a iloa ma faʻamaonia se vailaʻau i le ituaiga e lelei i se tulaga taʻitasi.

E le mafai ona e piki ma inu vailaau e aunoa ma le maliega a le fomaʻi. O le tagofia o le tagata lava ia e tau atu i taunuuga leaga.

O le a le pancreatitis ma ona faailoga

O le pancreatitis o se gaioiga mimiti lea na faia i totonu o masini o le pancreas. Faatasi ai ma lenei faamai, o loo taofiofi ala, ma o le sua o le pancreatic i le taimi o le otaota e ulu atu i le tootoo laitiiti.

O mafuaaga mo le atinaʻe e tele. O le tele o taimi o le ava malosi poʻo se meaai le lelei. O se taunuuga, o le tino ua eliina ia lava.

Ina ia mafai ona taofi lenei gaioiga i le taimi ma puipuia ai ni faʻafitauli matuia, o vailaau faʻamaoni ae lelei e faʻamaonia. O se tasi oi latou o Gordoks.

O le fualaau faasaina e tatau ona faia pe a maeʻa se suʻesuʻega maeʻa ma lalo o le vaavaaiga manino a fomaʻi.

E mafai ona e iloa le faafitauli e ala i faʻailoga:

  • O le tiga o le tiga i le itulagi pito i luma. I lenei tulaga, o le tiga e mafai ona agai atu i isi nofoaga. E mafai ona avea ma se poʻo poʻo se faʻamafana. O lenei faʻaaliga o le tiga o le tiga e leʻo vave ona faamaninoina le mea moni o le faafitauli.
  • Vomivai matuia ma le gaioiga. E tusa lava pe a uma le faʻamavaeina o le vomit, e le muta le lagona o le tagata i le le mautonu ma tiga.
  • Maualuga maualuga.
  • Tigā toto maualuga.
  • Heartburn.
  • Paʻu.
  • Toto, afaina.
  • Faʻaleagaina o le nofoa. O se tagata e atiina ae le manava umi faaumiumi. O le ogaumu e malosi lava ma e sau i foliga o fulufulu, faatasi ai ma ni mea e le faʻaaogaina, o se lanu lanumeamata.
  • Faʻasalaga o le paʻu.
  • Le manava leaga.
  • Umi le manava.

Faatonuga mo le faʻaaogaina Gordoksa

O le vailaau faasaina e faia i se auala le talafeagai. Ia mautinoa e faia lenei mea i se tagata poto faapitoa. Gordox e tatau ona faʻatinoina lemu, i le minute, e sili atu i le 10 ml.

Talu ai o le oso i le toto maualuga ua matauina mai le fualaau faasaina ma e ono le iloa e se tagata, o le vailaau e faia i le tagata maʻi o taoto i tua.

O le nofoaga mo le folasaga o veins autu. Afai e ulufale atu ia Gordox i latou, ona le fautuaina lea o isi vailaʻau e faʻafeiloai atu i ai.

Ia mautinoa e faia se suʻega aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau. 10 minute aʻo leʻi oʻo i le togafitiga autu, e na o le 1 ml e faʻatautaia.

Afai e leai se mea e tupu, faʻaaogaina le faʻaaogaina. I nisi o tulaga, e faʻaaogaina ai le histamine H1 ma le H2 receptor blockers.

Faʻaaoga i le 15 minute ao leʻi oʻo i le fualaau o le togafitiga autu. O le togafitiga e 2-6 aso.

Gordox mo pancreatitis o loʻo faʻatulagaina foi i le taimi o le toe faʻaleleia o le tino pe a uma le taotoga i luga o le pancreas. O togafitiga e tusa ma le 3 aso. O le fualaau faasaina e faʻaalu 4 taimi i le aso.

A iai se tulaga o le teteʻi o se tagata, ona faʻaaoga lea o le isi tulafono faʻafeagai. Muamua, o le tagata gasegase e faʻatonuina le tele o le gaʻo, sosoo ai ma le paʻu.

I le pancreatitis, e fautuaina e amata togafitiga ma faailoga muamua. O le vave lava ona e amata ave le vailaau, o le sili atu ona lelei o le taunuuga.

O tagata matutua ma i latou e maua fatufatuʻi faamaʻi, e le manaʻomia ni suiga o fua.

Vaega o le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Tausia lou soifua maloloina - tausia le fesoʻotaʻiga

Mo le togafitiga ina ia sili atu le sologa lelei ma e leai ni aʻafiaga e le manaʻomia, e tatau ona malamalama i vaega taua. O faatonuga mo le faʻaaogaina mo pancreatitis e tatau ona mulimulitaia.

Faʻavae o le faʻaaogaina o Gordoks:

  • Faʻatasi ai ma se faʻafitauli o faʻamaʻiga, o le tagata maʻi e faʻamatalaina le tomua o le senate H1, H2 ao le i amata togafitiga.
  • E taua tele le mataʻituina o le faʻasologa o faʻasologa e se fomaʻi.
  • Afai ei ai le DIC ma le hyperfibrinolysis, ona mafai loa lea ona togafitia togafitiga ma Gordox pe a maeʻa ona faʻaaogaina faailoga.
  • O le faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le faʻalavelave anaphylactic e masani lava i le faagasologa o le tagofia o fualaau faasaina. Ae maise lava o aʻafiaga e aʻafia ai e mafai ona faia faatasi ma se kosi lona lua o togafitiga. Afai o le tagata gasegase o loʻo i ai se faʻafitauli i faʻamaʻi faʻafuaseʻi, ona tatau loa lea i le fomaʻi ona faʻatusatusa mea uma e lamatia ai ma faʻafitauli.
  • O togafitiga a Gordox e le tatau ona amataina pe afai e itiiti ifo ma le afa, o le maʻi na faʻaaogaina le muscle mo le togafitiga.
  • Gordox e le o se sui mo Heparin.
  • E fautuaina e aloese mai le faʻaaogaina faʻatasi ma isi vailaʻau.
  • Talu ai o le tuufaatasiga o fualaau faasaina ei ai le alcohol benzyl, o le fua tele e 90 mg i le 1 kg o le mamafa i le aso.
  • Aua le faʻaaogaina vailaau mai se pulufana matala. E tatala se ampoule fou ao le i tusia uma.
  • Ma le faʻaeteete, o le fualaau ma le togafitiga o togafitiga e tatau ona fuafuaina.
  • E faʻaaogaina fualaau faʻapitoa i le tofiaina o se fomaʻi.
  • O le fualaau faasaina ua tui i le veve ma le lemu ma saʻo.
  • Aʻo faagasolo le faʻatinoga, o le tagata na tuʻuina atu le tui e tatau ona taoto i tua.

Isi fualaau lelei i togafitiga o pancreatitis

O togafitiga e aofia ai togafitiga faafomaʻi. O le faʻaleagaina o le a fesoasoani e faʻaitiitia le faʻaalia o faʻamaoniga le lelei.

O le fualaau faasaina e aofia ai:

  • Anetusi. O lenei vaega o fualaau oona e fesoasoani e faʻaitiitia ai le suka o le hydrochloric. E faʻaaogaina pe a maʻi le tagata maʻi i le maualuga ma le faʻamaʻi pipisi e fesoʻotai ma lenei tulaga matautia. Afai o le elemene i totonu o le manava e maualuga, ona maua ai lea o enzymes i ni aofaiga tele i totonu o le paʻu. E tele lava ina faʻaaogaina mo le pancreatitis. Sauniuniga: Palmagel, Alemagel, Maalox ma isi.
  • Antibiotics. Manaomia i le tulaga o le ogaoga o le faʻailoga. Latou te fesoasoani foi e faʻaitiitia le lamatiaga o faigata ogaoga. E manaʻomia le i ai o vailaau o lenei vaega i le tele o ituaiga o gaioiga. E mafai ona faʻamaonia, macrolide ma isi.
  • Teuteu o le anatema. Enzymes i le pancreas e afaina tele ai ona sela ma fusi, e mafua ai le oti. Latou te mafua ai foi se faiga o le ita Ina ia faʻaitiitia le aʻafiaga o enzymes i luga o le pancreas, ia faʻamaonia fomaʻi o fualaau faʻasaina. Faatasi ai ma nei mea, o Gordoks na faatoa lisiina. E fautuaina e faaaoga i le amataga o le atinaʻeina o le maʻi.
  • Faʻamaʻi Enzymatic. O vailaau masani o Festal, Pancreatin. O ia fualaau oona o le a aʻafia ai le faʻafefeina o le faagasologa, ma o le a fesoasoani foi i le tausia o galuega galue a le tino.
  • H2 tagata teteʻe. O lenei vailaʻau faʻasolosolo e faʻafoeina ai le gaosiga o le suka. E masani ona faʻaaoga i togafitiga o Gordoksom. O nei tagata faʻamaonia: Nizatidine, Ranitidine, Famotidine.
  • Anticholinergics. E lua ituaiga: M ma H vaega. I le pancreatitis e masani ai, e talisapaia ai fualaau faʻamalosi o le M group. Lauiloa: Spazmolitin, Atropine, Platifillin, Chlorosin.
  • Antispasmodic fualaau faasaina. E masani ona faʻaaoga: Spazmol, Papaverin, Drotaverin, No-shpa.

Soo se togafitiga ma togafitiga fualaau faasaina e tatau ona faatonuina e na o tomai faapitoa. E aoga lenei, e tusa ai ma le fualaau faasaina Gordoks lava ia, faapea foi ma le togafitiga atoatoa.

A filifilia se togafitiga, e amata mai tagata faapitoa i mataupu taʻitasi. O tofiga uma lava e tatau ona matua tausisia e tagata gasegase.

E le gata i lea, o tagata tomai faapitoa e filifilia se taumafataga e aunoa ma se togafitiga lelei e le mafai. I le taimi o le faʻavavevave, e tatau ona mataituina se soifua maloloina maloloina mo le itiiti ifo i le masina.

I lenei tulaga, e tatau ona aofia ai le tele o puipuiga i le taumafa. Aʻo iai ni faʻafitauli ogaoga ma faʻalavelave faʻaogaina, o loʻo fautuaina i le fiaai mo ni nai aso.

Ia mautinoa ia matau le moega e malolo i le taimi o le togafitiga ma faaitiitia ai gaioiga faaletino.

Afai e mulimuli se tagata i fautuaga uma ma e nafa ma lona soifua maloloina, ona oʻo mai loa lea o le iuga.

O togafitiga lelei e le faʻaleleia e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o faʻalavelave ogaoga ma le taotoga mulimuli ane.

Tuua Lau Faamatalaga