Pancreatic Homeopathy Treatment

O togafitiga o soʻo se faʻamaʻi e faia i le faʻaaogaina o vailaau aloaia ma aganuʻu masani. Peitai, mo le luaselau tausaga i le salafa o le lalolagi, o se sui o ausilali e pei o le homeopathy o Hel mo le paʻu ma isi totoga o le tino ua faʻaaogaina lelei.

Le aoga o le Homeopathy

A amataina se tautalaga e uiga i le gaioiga o le tino, e le mafai e se tasi ona le amanaiaina le lelei o lenei metotia.

  • O le sili ona aoga o lona mafai gafatia,
  • O le faaaogaina o lenei metotia e faatagaina mo soo se vaitaimi,
  • E mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi togafitiga masani ma isi metotia,
  • E le mafai ona e faʻaaogaina i na ituaiga o fualaau,
  • Ina ia taunuʻu le faʻamoemoeina, o le a manaʻomia fua laʻititi o fualaau oona,
  • O vailaau faafomai o lenei vaega e saogalemu,
  • E faʻaaogaina se tasi i tagata maʻi taitoatasi,
  • Auala e leai ni faʻailoga.

Vaega o le togafitiga o le pancreas ma le homeopathy

E masani lava, pe a oʻo mai ni osofaʻiga mataʻutia, pe a tiga le pancreatitis, o le togafitiga o le homeopathic e mafai foi ona fesoasoani e aveesea lagona tiga. O le pancreas, lea e tatau ona ola ai i se osofaiga, e manaʻomia ai le malulu, fiaai ma le filemu.

Taua! Ina ia aloese mai faafitauli i lenei tino, e tatau ona vavaeese oloa e afaina ai mai le meaai.

O vailaau faafomaʻi i luga o se mea e maua ai le aiga e saofagā i le toe faʻafoʻiina o galuega gaioiga na leiloa, e aofia ai:

  • Alice - faʻaitiitia le faʻaogaina o le mimita (mo faailoga o le mumu o le pancreas, faitau lenei tusiga). E tatau ona faʻaumatia faatolu ona faʻaoga,
  • Nux Vomica - e saofaga i le mea moni e faapea, o le faʻatinoga o le talo e masani ona faʻapitoa. O lenei vailaʻau e manaʻomia ai foʻi le faʻaitiitia o le tolu,
  • Lycopidium - fesoasoani i le taloina i le pancreas e vavae ese ai.

A maeʻa ona foia le faafitauli, e tatau ona faʻaauau pea le faʻaaogaina o fualaau faasaina, ae le o se ituaiga o mea faʻapitoa. E tatau ona faʻanoono ono mai le amataga (na o Alice lava se tuusaunoaga).

  • O se faʻamatalaga faapitoa o le fualaau faasaina - Iris Verzikopor, lea o loʻo i ai se aafiaga lelei i luga o le pancreas atoa. E le gata i lea, pe a uma ona ave e le tagata maʻi, e lagona e le tagata maʻi le lelei, o le fualaau faasaina e taofia ai le tiga o le tiga ma, i lona atoaga, o le faagaoioia o le okeni e faamautuina.
  • Afai o se tiga le lelei e foliga mai e leʻi leva ona 'ai, e fautuaina e aveese le Colocint i le tolu po o le ono taimi i le metotia. O lenei meafaigaluega e fetaui lelei mo le faʻaaogaina e tusa lava pe faʻapitoa i le gastrointestinal dysfunction, belching, diarrhea, flatulence ma isi faʻalavelave.
  • Iodum e faʻaaogaina pe a fai o le tagata gasegase e feagai ma le muʻamuʻu, faʻavalava mama, paʻu o le mamafa ma le faʻamalosi. Talia i le tolu ma le ono faʻasalaga.
  • O togafitiga Colocinsis e faʻaalia pe a faʻaalia le tiga.
  • O le podophyllum o le a fesoasoani e taulima le manava manaia ia i latou o loʻo faʻalavelaveina e ia mea sese.
  • Afai o vomiting ma tiga e tupu, o se fesoasoani sili i Arsenicum. Ma o le fualaau faasaina AlbuArsenicum, ua faaitiitia i le 12 taimi, e matua faanatinatiina le fia inu ma aveese le gutu malogo.
  • Faʻafetai i Briony, o le a mafai ona faʻaumatia faʻamaʻi e mafai ona tupu i le afi.

Taua! A o le i faia ni togafitiga ile homeopathic, e taua le feutagai ma lau fomaʻi.

O le mea lea, faʻatasi ai ma faʻamaʻi o le pancreas, o togafitiga homeopathic o se fesoasoani sili ona lelei, o le mea lea, e tatau ai ona aofia ai i latou i le polokalame togafitiga. Ma ia mautinoa ia manatua se meaʻai e fesoasoani e faʻamāmā ai le faoa faamalosi.

Faʻamatalaga ma togafitiga o le togafitia o pancreatitis faʻatasi ma le faleopathy

O mea nei e mafua ai le aoga o togafitiga o le homeopathic:

  • tau taugofie, taulai atu i tupe maua a tagata taitoatasi,
  • togafitiga o tagata o soʻo se vaitausaga matua,
  • o le faʻaaogaina o fualaau oona i se tamai atumaga,
  • fetaui ma isi fualaau e talafeagai e fofo ai le maʻi,
  • le ono mafai ona faʻaaoga umi, ona o le leai o se vaisu i le vailaʻau,
  • toetoe o le leai atoa o le faʻamaonia,
  • maualalo le lamatia o aʻafiaga
  • filifiliga a le tagata lava ia o fualaau faasaina, ma mafaufau i uiga o le tino o le tagata.

I le faaopoopo atu i tulaga lelei, ei ai ni tapulaa i le togafitiga o homeopaths e fesootaʻi ma pathologies o totoga i totonu ma le faapalepale o vaega i le tuufaatasiga o fualaau faasaina. Aʻo leʻi faʻaaogā togafitiga ile home during pregnancy ma lactation, e tatau ona feutagai ma lau fomaʻi e puipuia ai ni faʻafitauli.

Vaega o le taliaina

O faleopathic vailaʻau e tuʻuina atu e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi ma e talafeagai mo le puleaina e le tagata lava ia. I soʻo se tulaga, ao leʻi amataina togafitiga, e tatau ona e faʻatalanoa lau fomaʻi e faʻamaonia le sao sao ma faatulaga le ala saʻo o togafitiga. O faleopathic sauniuniga e gaosia i foliga o fatu ma pata, lea e tatau ona faʻamaʻapeʻa i sina vaega o vai aʻo leʻi faʻaaogaina le faʻaleleia o le faleopathic effect. O le vailaʻau e ave faʻaalia, taofi i le gutu mo le 10-15 sekone ma folo. O le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻatatau i le taimi e 'ai ai - afa itula ao leʻi faia se taumafataga pe 30 minute mulimuli ane. O le metotia mo le aso ma le umi o le pulega e faʻatuina e se fomaʻi, i le amanaʻiaina o le maʻi o le maʻi, aemaise lava le faʻafitauli o le maʻi.

Apis (venom oona)

Apis o se vailaʻau faʻamaʻi tigaina na faia i luga o le faavae o pepe mamago. Oona oona e mafai ona togafitia le tele o faʻamaʻi, i fafo ma totonu. O fualaau o le homeopathy - Apis, e tele mea lelei, faafetai i le vaega faʻamalolo i lona fatuga. Ole fofo ile homeopathic e mafai ona fofoina ai tulaga faapea:

I le pancreatitis, i taimi o le toe faʻafouina o le maʻi, e ave le apis i le 3 grains i le 2 itula. A faʻaleleia le tulaga, e mafai ona faʻaitiitia le meaʻai - 3 grains, i le 4 itula. O le vailaʻau manaʻomia lea o loʻo faʻasinoina i faatonuga mo faʻamaʻi o le pancreas. O le vaega autu o tagata gasegase o loʻo faʻaalia le faʻaaogaina o se homeopath o tamaiti ma fafine maʻitaga.

O se vailaʻau faʻaoga iodine e faʻaalia mo tagata e maua pea le manava faʻapitoa, faʻalauteleina le afaina, lagona o le vevela ma le faʻaleagaina o le gastrointestinal tract, ma le mumū o le pancreas. Iodine e aʻafia ai totoga uma. O le mea autu e le o le faʻaaogaina i le sao saʻo, ina ia le faʻaleagaina le faʻamaʻi ma aʻafiaga.

O le fofo ileopathic "Arsenicum" ua faatonuina mo tagata o loo mafatia mai le le lelei o faailoga e mafua mai i le mumū o le pancreas ma le tele o isi faaletonu. Faamoemoega o le vaifofo: aveese le vomiting, maʻi tiga ma le le fiafia - o le manava. O le vailaʻau e tuʻuina atu e aunoa ma se faʻamaumauga, e mafai ona e faʻatau i se tau e aunoa ma se totogi ma ave oe i le fale.

"Momordica" o se fofo fale e faʻaaoga faapitoa mo le togafitia o le pancreas. Toe foʻi i le laulau o mea

O le fualaau faasaina e na o le togafitiga o faʻamaʻi pipisi. O le "Momordika" e i ai sona aʻafiaga o le antispasmodic, e faʻamalolo ai le mumū, ei ai lona aʻafiaga ma toe faʻafoʻisia ai le totoga o le okeni. Avanoa i ampoules mo tui faʻapitoa. I le faaopoopo atu i ona meatotino lelei, o le fualaau faasaina e afua ai aʻafiaga ma e tasi le faʻasalaga - maʻi o thyroid.

O LENEI MEA TATAU MAUA! O le gastrointestinal tract e le mafai ona amataina - e lamatia ai le kanesa. O le numera penny Nu 1 e faʻatatau i tiga o le manava. AOAO >>

"Iris silasila"

Le aoga o togafitiga iris mo pancreatitis:

  • O le faʻaaogaina i ni atopaʻu laiti ei ai se aafiaga lelei i le mamanu maʻi, e faʻasaʻo ai le faʻateleina o faʻamaoniga ma le faʻaogaina o le faʻaogaina.
  • E faʻamaopoopoina le pancreas - e faʻaolaina ai le vevela o le talo, faʻamaloʻo ai faʻamaʻi tiga o pancreatitis.

O le le lelei o se fofo o le homeopathic o se fua saʻo le filifilia. O le tele o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona faʻavevelaina ai faʻamaʻi, ma mafua ai le tele o faʻamaoniga (faʻapupulaina le kesi, vomiting, manava, tiga i le pancreas ma le mamafa). O le mea lea, aʻo leʻi faʻaaogaina vailaʻau, e manaʻomia le feutagaʻi ma le faʻamaopoopoina ma se fomaʻi faleopathic.

Isi fualaau

"Duodenochel" o se vailaau faʻapitoa faʻatasi ma anti-inflammatory, analgesic, aafiaga antispasmodic. O loʻo faʻaalia mo le maʻi ulutala, o le hyperacid gastritis ma le pancreatitis. O vailaʻau e faʻaleleia ai le gaioiga o totoga o meaola, e faʻamalo ai faʻamaʻi tiga - vavao, susu, vomiting. E i ai ni faʻasalaga: maʻitaga ma le lactation, ma le faʻaeteete e ave tamaiti, ma tagata o loʻo i ai le maʻi o le thyroid.

Spaskuprel o se ituaiga homeopathic o loʻo maua i totonu o laulau, suppositories, ma o se vaifofo mo le iniseti intramuscular. O le fualaau faasaina ua faailoa mai mo pancreatitis, urolithiasis, cholecystitis ma le maʻi o le gaʻo. O le "Spaskuprel" o loʻo i ai fale faʻapitoa o le vailaʻau o le antispasmodic, analgesic, ma o loʻo i ai le aʻafiaga o le tino. Faʻailoa i le taimi o le maitaga ma le lactation.

E mafai ona maua i le faleopathy?

O faleopathic vailaʻau e maua ai togafitiga lelei ma faʻasolosolo faʻamaʻi i faʻamaʻi o le pancreas, ae o le faʻamaʻi e le mafai ona faʻamaloloina e na o le homeopaths. E na o se togafitiga faʻapitoa ma faatasi ai ma le faʻatasi o togafitiga faʻaleagafomaʻi faʻatasi ma antibacterial ma antimicrobial fualaau faasaina e mafai ona maua se taunuʻuga aoga i se taimi puupuu.

Mafuaaga o Pancreatitis

O le pancreatitis e mafai ona tupu ona o le mea moni o le tagata ua faʻaaogaina le ava malosi, ma ona o loʻo mafatia o ia i faʻamaʻi pipisi o le gastrointestinal system. O le pancreatitis e aʻafia foi i le taotoga o le abdominal, anufe, ma faʻamaʻi faʻamaʻi e pei o le maʻisuka. Mulimuli ane, o le pancreatitis e mafai ona tupu ona o le mamafa.

E i ai le tele o mafuaʻaga e mafai ona faʻaosoosoina ai le atinaʻeina o le faʻavavega o le pancreatitis. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le oneone mai le gall vevela na i totonu ma poloka le taʻavale. O se taunuuga, o le tafe mai o le manava o le gland ua faʻalavelaveina, ma o le iuga lenei - o amene malolosi e amata ona faʻaogaina le paʻu lava ia.

Ituaiga o Pancreatitis

E tolu ituaiga o pancreatitis e iloga.

O le pancreatitis gasegase e faʻaalia i le televave o le vevela o le mumū, ma mafua ai le oti o le tino o pancreatitis. E faʻaalia i ituaiga eseese, e aofia ai le edema, o le afaina o le tino, gasegase mumcreatic necrosis, le cholecystopancreatitis ma le purulent pancreatitis. Afai e maua le maʻi pancreatitis, e tatau ona vave amataina le togafitiga.

O le pancreatitis o se faʻagasolo malie o le faʻaleleia o le faʻaogaina o le inflammatory. O loʻo faʻaalia i le tutusa o faailoga e pei o se pancreatitis, ae i lenei tulaga e le o faʻamaonia. Faʻaopoopoga faʻatasi ma faʻamagaloga. O le iʻuga o le faʻamaʻi, ua mate ai tino o le pancreatic, e pei o le pancreatitis. Manatua o le pancreatitis e masani ona tutupu uma o se faʻamaʻi tutoʻatasi ma o se faʻalavelave o le pancreatitis e le faʻamaloloina.

Ma le mea mulimuli, o le pancreatitis faʻamaoni e amata i se faʻavavevaveina o faʻamaʻi o gaʻo lata ane o le vaega o le digestive. Faatasi ai ma ituaiga pancreatitis, e tatau ona toe faʻafoʻiina uma le tino gastrointestinal system.

Faailoga o Pancreatitis

Faatasi ai ma le pancreatitis, e faitioina e tagata mama le tiga i totonu o le manava, lea i nisi tulaga e tuuina atu i le tua, i le sternum ma le tauau. I le tele o taimi, o le faʻafitauli e tupu i le itu tauagavale, i lalo ifo o le iʻaiʻai, o nisi taimi i le itu o loʻo i lalo poʻo le itu taumatau i lalo ifo o le 'auʻusiʻu. O le autu ma sili ona mataʻutia o pancreatitis.

I le faʻaopoopoga i faʻamaoniga o loʻo taʻua i luga, o loʻo i ai foʻi faʻafitauli i le fia ai, faʻafuaseʻi le mamafa o le mamafa o le mamafa, leisa ma le vomia. O tagata gasegase e faitio i le manava ma le faʻailoga.

Togafitiga o pancreatitis ma metotia faapolofesa masani

O le togafitiga o pancreatitis e masani ai i vailaau masani e aofia ai le tele o vaega taua, e aofia ai le taumafa, faamamaina o tiga ma le faasaʻoina o le gaioiga pancreatic function. O le a tatou le talanoa saʻo e uiga i le meaai, o le a tatou faʻamalamalamaina e faʻaaogaina foi i le fale. Sei o tatou nonofo i luga o le taua faasaga i le tiga ma le faasaʻoina o le pancreas.

I le avea ai o se tulafono, o se taumafataga maloloina i totonu ia te ia lava ua maeʻa ona faʻaleleia atili. Afai o le tiga e matua ogaoga lava, ia faʻamatalaina tusitusiga faʻapitoa, e pei o le diclofenac, aspirin ma isi. Latou te manaʻomia ina ia faʻaitiitia le faʻavaivai. E le gata i lea, o le fualaau faasaina o Octreotide e faʻaaogaina i vailaau masani. O le meafaigaluega e faʻaaogaina e faʻafefe ai le pancreatitis ma e tatau ona faʻaitiitia le gaosia o hormones e faaosofia ai le pancreas. E faigofie lava ona mateina pe a maeʻa le faʻauluina o le paʻu o le tiga.

Ina ia mafai ona toe faʻafoʻi le pancreas i mea masani, e faʻaaogaina ai enzymes pancreatic, e aofia ai le mezim, fale ma isi. Latou te faatagaina e le gata ina faafaigofie le faagasologa o le ainaina o meaai ma faatulaga le faagasologa, ae ia faaitiitia ai foi le tiga.

Faʻasolosolo taimi umi o le pancreatitis, o le faaitiitia o le maualuga o le inisalini e masani ona tupu. Talu ai ona o lenei hormone e taua tele mo le gasegase o le kulukose, o togafitiga e tatau ona vave faia. Afai e maua se maʻi i le maʻisuka, ona faʻamatalaina lea e se endocrinologist se togafitiga togafitiga.

O nisi taimi o le faʻamaʻi e maua ai se faʻalavelave, aemaise lava pe a oo mai i le pseudotumor form of pancreatitis. I lenei tulaga, e tatau ona faʻaaogaina le faʻalavelave faʻalavelave. O le taotoga e faia i lenei tulaga e taua o le sphincterotomy.

E pei ona e ono mateina, o le vaega autu o metotia faaonaponei e taulai i le taofi o faailoga, i le mea e sili ona lelei - i le faʻamautuina o le pancreas. Ae e le lava lea mo se togafitiga lelei! E na o le homeopathy e mafai ona feagai ma le gasegase autu ma faʻamaʻi faʻamaʻi uma lava, ma faʻaitiitia ai mafuaʻaga moni o pancreatitis.

Togafitiga ileopathy mo pancreatitis

Faatasi ai ma le pancreatitis ao faagasolo taimi faigata, o le faleopathic medicine Apis i 3 dilutions e fesoasoani lelei e faaitiitia ai le mumū. Faafetai i le fualaau faasaina o Nuks Vomika i le 3 dilutions, o le talo e amata ona toe gaoioi masani i totonu o le manava. Pe a matauina le malo, o Lycopodium o loʻo faʻatulagaina i le 3 dilutions. Mulimuli ane, faatasi ai ma le pancreatitis, o Helidonium o le a fesoasoani i le 3 dilutions.

I vaitau e aunoa ma se faʻavavevave, e mafai ona e faʻaogaina togafitiga e tasi i le homeopathic, ave i totonu o le 6 faʻasalaga (sei vagana Apis).

O se fualaau faasaina e pei o Iris Verzicolor i le 3 ma le 3 faʻasalaga ei ai sona aafiaga i le paʻu lava ia, o lea e mafai ai ona valaʻau, e aunoa ma se faʻaopoopoga, tulaga ese. O lenei vailaau faleopathic e mafua mai i ona meatotino o se meafaigaluega taua tele mo le tetee atu i le pancreatitis ma ua faatonuina ina ia faʻamautuina le paʻu ma faʻaitiitia le tiga. O loʻo ola lelei Iris ma Mercury Dulcis, Murcurius Corrosivus ma Belladonna.

Colocyte i le 3, 3 ma le 6 faʻasalaga ua faʻamaonia i le tulaga o faitioga o le tiga i taimi o taumafataga. E le gata i lea, o le manaʻomia mo le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina e faʻaalia e le palake, afaina ma le vai, e masani lava ona i ai se manogi le lelei, faʻavalava.

Iodum i le 3 ma le 6 o le faʻaaogaina pe a faʻasalalauina e gasegase le susunuina i luga o le meaʻai uma o le digestive, o loʻo faʻafefete ma tafe vai.E le gata i lea, o le manaʻomia mo le iodine o loʻo faʻaalia ai le tele o le mamafa o le mamafa.

Colocinsis i le 3 ma le 6 faʻasalaga ua faʻamaonia mo tiga ogaoga i le taimi o le faʻavavega o le pancreatitis.

Podophyllum i le 2x, 3x, 3 ma le 6 o fesoasoani e fesoasoani ai i tagata gasegase i le taeao o le manava.

Arsenicum O le tusi i le 6 ma le 12 faʻasalaga ua faʻamatalaina mo tagata o loʻo mafatia mai tiga o taimi masani ma lagona o le fiainu.

Bryonia i le 3 ma le 3 faʻasalaga o le a fesoasoani ai i tagata gasegase o loʻo maua le tiga ao latou faimalaga.

Ma le mea mulimuli, o le fofo o le homeopathic Arsenicum e fesoasoani i tagata gasegase o loʻo mafatia i le pancreatitis ma le vomiting, ogaoga o le manava o le manava ma le suavai mama.

Faamanuiaga o Togafitiga ileopathic


Aigaopathy na atiae i le faaiuga o le 17 - amataga o le 18 seneturi. E toaitiiti tagata e iloa afai e te suʻeina le maketi o le falemaʻi o loʻo i ai nei, o le tele o tupe na tuʻuina atu e na o le homeopathy.

Togafitiga ma fualaau faasaina e faavae i luga o autu autu e lua:

E tutusa le mea ua soloia

Toa nifo

O togafitiga faleopathic o loʻo i ai ni vailaʻau laiti o mea e mafai ona mafua ai le maʻi mo le togafitiga o loʻo faʻasaoina ai le fualaau faasaina.O lona uiga o le mea o loʻo galue malosi e faʻateleina ona faʻafefe i le vai. E oʻo lava i fualaau oona, e mafua mai i le tele o faʻasalaga, o meaola o le vaega galue e le mafai ona ola. E talitonuina o le vai lea na teteʻa ai o ia na manatuaina ma faʻaaogaina le gafatia o lenei elemene.

Seʻi oʻo mai i aso nei, o le aoga ma le aoga o ia vailaʻau e leʻi faamaonia faʻasaienisi. O suʻega a le tagata maʻi e uiga i le fofo lava lea e tasi e mafai foi ona eseese tele (tasi le tagata e vave fesoasoani, ae le o le isi na te lagona le iʻuga). O le mea lea, e ui lava i le mea moni e faapea o le homeopathy ua manatu o se isi metotia o le faamalologa, e lelei tele le faʻaaogaina o fualaau faasaina faatasi ai ma vailaau masani pe a maeʻa togafitiga faʻapitoa o togafitiga.

O le lauiloa o vailaau faʻamaʻi, tusa lava pe leai se faʻamaoniga o lo latou aoga, o loʻo i ai ni tulaga lelei pe a faatusatusa i vailaau masani. O le le mafaagaloina o le lelei o homeopaths e aofia ai:

  1. O le natura, o vaega uma lava e tupuga mai i le natura.
  2. Se lisi laitiiti tele o aʻafiaga i itu.
  3. E mafai ona suʻeina e ala i le maʻitaga, lacting tina, matua, tamaiti ona o le matua maualalo o le mamafa o le vaega galue.
  4. Faʻaalia le galue i le tino e le pei o le faʻamalosi e pei o vailaʻau.
  5. Faʻatasi ma toetoe o ituaiga vailaʻau uma lava.
  6. Se tele o faʻaaliga.
  7. O se tasi e faʻafoʻi togafitiga, se faʻamaʻi faapitoa ma se maʻi faapitoa.
  8. E mafai ona avea mo se taimi umi.
  9. Tau taugofie.

O le togafitiga i le homeopathic o le pancreatitis ua amata ona sili atu ona lauiloa i tausaga uma. Homeopaths talitonu o le fesoasoani a nei fualaau e mafai ai ona maua se faʻamagaloga ma toe faʻafoʻisia ai galuega puipui o le pancreas.

E mafai ona e maua le tele o iloiloga o tagata o loʻo fai mai o ni togafitiga o le homeopathic lea na fesoasoani ia i latou e faʻaumatia ai se maʻi faapitoa mo se taimi umi. O togafitiga faleopathic e faʻaaogaina ma le malosi tele mo le puipuia ma le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o viral respiratory, influenza, arthritis, arthrosis, asthma bronchial, dermatitis, maualuga maualuga, afaina o maʻi, gasegase o pathologies, ma le ogatotonu o le tino.

O le tele o tagata tomai faapitoa faafomai e talitonu o le homeopathy e sili atu ona aoga mo le puipuia o faamaʻi, faamalolosia lautele o le tino, e faaumiumi ai le tulaga o le faamagaloga, ia toe faaleleia le gaioiga o totoga i gasegase tumau.

I le togafitiga o gasegase tumau, o le lelei o le gaogao o le mafai lea ona faia ia togafitiga mo se taimi umi, aua o le lisi oo latou aafiaga e laiti, ma o mea e le mafai ona faaputuputu i totonu o le tino, o loo i ai se aafiaga matautia i luga o le tino. I le taimi lava e tasi, o le tele o vailaau faʻasaina masani e mafai ona ave mai i le 7 i le 14 aso (faalagolago i le ituaiga), ma o lo latou faʻaaogaina i tua atu o taimi faatulagaina e mafai ona mafua ai le soona inu.

Tulaga le atoatoa ma ono mafai ona le maua i le Homeopathy


O se tasi o faʻailoga sili o le faʻaleagaina o le aiga o le faigata i le filifilia o le fofo talafeagai. Mo le faʻamaloloina o le maʻi lava e tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, o le maʻi tigaina poʻo le gasegase, e tusa ma le 400 faʻataʻitaʻiga faleopathic faʻatasi ai ma mea eseese o loʻo galue malosi. Ina ia fuafuaina le fofo tatau, e tatau ona faamautuina le mafuaaga tonu o le faamai pe faalavelave i faailoga, suesue le natura o lona amataga ma le atinae, o foliga o le faaaliga, iloilo le talafaasolopito o le tagata maʻi, ona uiga patino ma faatusatusa nei faamatalaga i le lisi o fualaau faasaina i le vaega talafeagai, a latou vaega. Mo lenei mea, e tatau i se tagata tomai faapitoa ona avea ma se tagata tomai faapitoa i lona fanua.

E ui lava i le mea moni o togafitiga ile homeopathic e itiiti le afaina ma e na o vaega masani lava e mafai ai, e mafai foi ona i ai le faʻasaʻo, mafua ai le maʻi ma isi mea le lelei. O le mea lea, ao leʻi amataina le togafitiga, e tatau ona e faʻaeteete faʻaeteete oe lava i le tuufaatasiga o fualaau faasaina, le lisi o faʻamatalaga mo le mea galue malosi, e tusa lava pe fai mai faatonuga o le fualaau faasaina e leai se faʻailoga.

O le faʻamaoniga o nei vailaau faʻamaonia e saogalemu atoatoa. I le tulaga o le faʻalepalegata lava ia, faʻavavevave, e mafai ona taʻitaʻia i:

  • taʻavale
  • vili
  • colic
  • ogaoga tiga
  • fulafula o le okeni mumu.

E masani lava o gasegase, talitonu i le leai o se aoga o homeopaths, togafitiga i le le pulea o oe lava, ma o le mea sili lea ona matautia.

Afai o le fualaau faasaina ua sese le filifilia, o lona uiga, e le mafai e le fomaʻi homeopathic ona fuafua le mafuaaga o le maʻi tigaina o le maʻi, o le togafiti e le maua ai se iuga. E talitonuina e saʻo tonu lava i le faʻalavelave lea o le mafuaʻaga mo togafitiga e le mafai ai ona togafitiga ile fale. O vailaau faʻamaʻi ma togafitiga faʻaleaganuʻu e sili atu ona lautele i lenei tulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Nurofen lava e tasi o le a aoga i le tulaga o le maʻi tiga ma le toothache, ma o le a fesoasoani le fiva i le faagasologa o le inflammatory o toetoe lava o mea uma. Homeopaths e le faigaluega e pei o lena. Mo se maʻi faapitoa, e tatau ona e filifilia lau vailaʻau.

O se tasi o faʻailoga sili o le faʻaleagaina o le aiga o le le mafai ona faʻamaonia lona aoga. O le aʻafiaga o ia tupe e mafai ona "talitonu pe leai foi." E masani lava, pe a maeʻa ona togafitia le maʻi, e faigofie, e leai se auala e siaki ai pe o le homeopathy poʻo le masani o vailaʻau lea sa ia fesoasoani ai i lenei mea. E foliga mai foi na manumalo le tino i lona lava maʻi (ina ua uma, o le faleopathy, o se tulafono, ua ave mo se taimi umi lava).

Ina ia mafai ona togafitia se maʻi, o fualaau e tatau ona faʻaalu mo se taimi uumi (3, 4, 6 masina, i le gasologa atoa o le tausaga). O se taunuuga, o le togafitiga atoa e mafai ona alu i se pasene tele. Ma mo le mea faigaluega e mautinoa lava, e tatau lava ona e sailia se tagata poto faapitoa.

I le avea ai o se tulafono, e le mafaia e homeopaths ona foia osofaiga ogaoga o faʻamaʻi ma faʻalavelave pipisi. O le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina naʻo se fofo lagolago ma toe faʻaleleia pe mo le togafitiga o se maʻi i lona foliga masani. O le homeopathy ma le tino pancreatitis e matua faasaina.

O le aʻafiaga o le manava o le tino i luga o le tino


Togafitiga o le homeopathy o le pancreatic e mafai ona faia naʻo le tutusa ma antibacterial ma anti-inflammatory drugs. O se vailaau faʻatautaia tatau ile aoga e mafai ona aʻafia lelei ai le soifua maloloina ma le faʻaogaina o le gland, fesoasoani e faʻamalo ese le leaga o faʻamaʻi e fesootaʻi ma le faʻamaʻi (faʻalavelave, vili, tiga, maʻi leʻo). Ae ui i lea, o nei vailaau e le mafai ona aveesea le afaina ma taofia ai le tuputupu ae o le fomaʻi.

Ma le faʻamaonia tele o le pancreatitis

O le faleopathy mo le togafitiga o le mumu o le mumcreatic inflammation e le tatau ona faʻaaogaina. E mafua ona o se tulaga faʻapea e lamatia ai le ola o le tagata, ma e manaʻomia le taofi vave. O sauniuniga o le faleopathy e le mafai ona faʻavave ona faʻaitiitia le maʻi, ma o latou aafiaga e mafai ona maua e ala i le faʻaaoga umi.

E le gata i lea, o le taunuuga mai le faʻaaogaina o sea vailaʻau e le mafaamatalaina, e leai se tasi e mafai ona mautinoa lona aoga i se mataupu faapitoa. I le laititi o le pancreatitis, e le mafai ona e lamatia, aua e tatau ona e vave taofia le mimiti, faʻafefe ese le faʻalavelave pe afai o iai.

I le taimi o le faigata o le faʻamaʻi, o le pancreas e matua nofouta lava i soʻo se mea e ulu atu i le tino, o lea e le mafai ai ona e vaʻai pe o le a faapefea ona tali atu i se mea faapitoa. O loʻo i ai se tulaga lamatia o le faʻaaogaina o le faleopathy o le a mafua ai ona sili atu le afaina ma faʻaleagaina ai le tulaga o le maʻi.

Aisea e le mafai ai ona e tolopo le togafitiga?

  • O le atinaʻeina o le faʻamalosi faʻasili i le inu
  • Duodenal ma le faʻafefe o le kolone
  • Le faʻavaeina o kesi ma le paʻu o le tino o le pancreas
  • O le maʻi suka
  • Pistreatic fistula
  • Faʻafitauli i le lelei o le ola ona o le faʻaleagaina o le mafaufau o le tagata maʻi.

I luga o aoga o le togafitiga faleopathic o le pancreatitis masani.

Pancreatitis - mumū o le pancreas. E lua ituaiga o pancreatitis: gasegase pancreatite ma le tumau. O le gasegase o le pancreatitis o se maʻi ogaoga lea e manaomia ai le mataʻituina pea e le fomaʻi i le falemaʻi (ma tele taimi i le potu maʻi tigaina).

O le tele o taimi, o le faaupuga "pancreatitis" o lona uiga chronic pancreatitis - o le a tatou talanoa e uiga ia te ia.
O le matafaioi o le pancreas i totonu o le tino e lelei tele: e maua ai elemene oona, e aofia i le faatonutonuina o le malosi o le malosi, i le faatumauina o le tulaga masani o le puipuiga.

E i ai ni enzymes pancreatic e aofia ai le gaosia o pulu, gaʻo ma gaʻo, ma ona hormones (inisalini ma isi) e faʻatonutonu ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Mafuaaga o Pancreatitis o le: faʻaaogaina faʻaaogaina o le ava malosi, faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi o le gastrointestinal tract (e aofia ai cholelithiasis), faʻapea foi ma gaoioiga muamua na faʻaaogaina i luga o le tino o le tino, osofaia o le tino, faʻamaʻi faʻamaʻi (e aofia ai le maʻisuka malosi ) ma le mamafa.

I totonu o se tino maloloina, naʻo vaega e le toaga o le elemene oona e maua mai i le pancreas, lea e maua ai le gaioiga i na o le duodenum (latou te ulu i totonu o le manava faapitoa pe a ulu atu meaai).

O faʻafitauli eseese e mafai ona oʻo atu ai i le faʻamalosia o le pancreatitis. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le saito o le gallbladder, lea na tapunia ai le gaioiga, faʻalavelaveina le tafe o le manava o le gland - o le faʻamaʻiina o le enzyme e tupu vave, ae nai lo le faʻataina o meaʻai, o le a amata ona faʻaogaina e le enzymes malolosi ia mea o latou lava gland.

O se "masani" masani lenei mo le atinaʻeina o pancreatitis le tumau: o le tino maloloina o le tino, ona o le mumusu faifai pea ma le le lava o le toto, leai ni meaʻai ma le okesene i le maualuga o le cellular. O se taunuuga, o lona tino masani e faasolosolo malie ona suia i le solo o le tino, lea e le mafai ona gaosia le enzymes ma hormones. O nei laasaga, atiaʻe malie, e taʻitaʻia ai le atinaʻeina o faitioga o le pancreatitis.

O le tagata maʻi e amata ona afaina i tiga i le vaega o le "epigastric", e alu i le itu agavale ma le sao i le hypochondria, i lalo o le scapula i le itu tauagavale, taumatau, po o tua. E masani lava o le tiga e fusi-foliga ma faʻateleina pe a taoto le tagata maʻi ile tua. Faʻailoga pancreatitis e faʻaalia i le tupu o le tiga i le itula pe a uma ona 'ai. O ia mafatiaga e faapitoa lava le popole mo tagata gasegase pe a uma ona mamafa, suamalie, falai ma meaʻai vevela.
O isi faʻaaliga o pancreatitis ona o le le lava o le gaosiga o enzymes digestive o le manava pe o le tino le lelei ma vaega o meaʻai e leʻi faʻaaogaina. O le tele o feces e masani ona faateleina. I le faaopoopo atu i le manogi le lelei ma le lanu enaena, o le faateleina o le "gaʻo oona" o feces e taua foi - e faigata ona fufulu ese puipui o le faletaele.

O le tele o taimi, o le pancreatitis e faʻaalia e ala i le faʻaaogaina o le selu, le paʻu, leu, vomiting, le lava le fiaʻai, ma o nisi taimi e mamafa.

Soo se tasi o nei faitioga, soʻo se masalosaloga o pancreatitis (e aofia ai le faʻasolosolo), e tatau ona faʻafesoʻotaʻi faʻapitoa se tagata tomai faapitoa. Faʻatasi ma le mumu ma le vaivai o le mumu o le gland, e mafai lava ona pipisi le siama ma le atinaʻeina o faʻalavelave ninii - phlegmon poʻo se fao. O lenei mea e lamatia ai le atinaʻeina o le peritonitis poʻo le gasegase i totonu - o nei faʻafitauli uma nei e manaomia vave ma tele le taotoga o le tino.
O le le amanaiaina o faitioga e iloagofie ai le pancreatitis ma faaletonu o meaʻai e masani ona taitai atu ai i le atinaʻe o le maʻisuka.

O le mea moni, o se laasaga tāua i le togafitiga o pancreatitis o le fuafuaina lea o se meaʻai e faʻaitiitia ai le tele o meaʻai gaʻo ma gaʻo e sau mai meaai. Ae o le mea pito sili ona taua o le amataina lea o togafitiga saʻo ma talafeagai e faʻatatau i le mafuaʻaga, lea na tuʻuina atu ai le malosi i le atinaʻeina o le maʻi.

O le mea sili ona leaga e mafai ona e mafaufau i ai togafitiga o le pancreatitis - O le "nofo i lalo" mo le ola umi o le enzymes i totonu o fualaau. E oo lava i se tagata e leai se poto masani ma le malamalama faafomai e mafai ona faigofie ona malamalama: o le leai o se gaoioiga talafeagai (aoaoga) o soo se okeni o le a mautinoa lava e tau atu i lona atrophy. Ma o le mea tonu lava lea o le suia o le meaola masani o le focularular tissue ma le mea e fesoʻotai ai - o lenei taunuuga vave o le a mafai ona vaaia i luga o ata o tagata na gasegase i le taeao, le aoauli ma le taumafataga faatasi ai ma ni enzymes ua saunia, ma e mautinoa lava e "tape" le galuega galue a le pancreas - o lona tino suia i le maʻi.

O le mea lea, homeopaths o nofoaga autu "Aconit-Homeomed" approach pancreatitis togafitigae faʻavae i luga o le manaʻoga e galue i le REASON na mafua ai le faʻamaʻi. O le mea tonu lava lea o le tasi o fualaau faʻatoʻa ua filifilia ma faʻamatalaina e mafai ona le gata ina faʻavaeina ai le microcirculation ma le suavai mama o le tino, ae ia faʻaleleia atili ai foi mea taumafa o le folasia (e oʻo lava i le intracellular level), lea e fesoasoani i le toe faʻaleleia.

O le faʻasagaga taua o le galuega o follicles e tupu i le averesi i totonu o le 3-5 vaiaso mai le amataga o togafitiga. O se taunuuga o le le lava o le auala mo le togafitiga o pancreatitis, o le taimi lea e amata ai ona gaosia le suamalie o le suamalie, e masani lava i le tele ma le lelei, e mafai ona faamaumauina e tusa ai ma le ultrasound ma se alualu i luma taua i tulaga toto toto.

Faʻasalaga o le tiga, faʻalavelave, afaina, nofoa le mafaʻatasi ma le faʻaogaina o le manava - o mea uma e masani ai mo le faʻaalia o pancreatitis i tagata mamaʻi "Aconit-Homeomed" e mou ese i totonu e tusa ma le 1.5 masina mai le amataga o le faʻaaogaina o fualaau faʻatoʻa. O fualaau nei (tasi, lima pe luasefulu - taimi taitasi i se auala ese) - o nei vailaʻau uma o loʻo faʻamalosi ma filifili ma le faaeteete e fomaʻi faleopathics e tusa ai ma le mataupu faavae maualuga o le INDIVIDUALITY - o lona uiga. i le amanaʻiaina o uiga o vaega taʻitasi taʻitasi. O le uiga lea o le mea lilo o iuga tumau e faaiʻuina!

O le saʻo o le filifiliga ma le tapunia o latou lava sauniuniga, ma le tulafono mo le latou pulega, e iloiloina e fomaʻi i se tulaga lautele ma i luga o le faavae o taunuuga o le suʻega o tagata gasegase i suiga sili ona lata mai o meafaigaluega mo le taitaia o mea tau komepiuta o le tino e le auala Voll ma le metotia ART. Ma o tagata gasegase e naunau e iloa uma a latou tagata suʻesuʻe, o latou gaioiga mo nisi faʻamaʻi pipisi, mea faʻaleleia faʻaogaina o le masini, ma, ioe, o le faʻataʻitaʻiina o le togafitiga lava ia.

Ina ia aoteleina mea o loo i luga, o le a manino aoga uma saʻo homeopathic pancreatitis togafitiga.

E le gata i lea, o togafitiga e:

  • matua leai se afaina ma e aunoa ma le faʻailoga,
  • Faʻatasi ma pancreatitis, o isi e togafitia - faʻamaʻi faʻamaʻi (gasegase o le maʻisuka, gastroduodenitis, cholelithiasis, colitis, dysbiosis, omoni, reduced immunity, arthrosis, arthritis, osteochondrosis),
  • o togafitiga ma suʻesuʻega i Aconit-Homemed centers o loʻo faʻatinoina e tagata tomai faʻapitoa, polofesa o fomai o le soifua maloloina o loʻo i ai le poto masani i le togafitia o ituaiga pancreatitis talu mai le 1991,
  • o le tau o togafitiga e avanoa mo tagata maʻi taitoatasi, ma o le suʻega atoa o komepiuta o le tino o le FREE (!),
  • O fualaau uma e tatau ona maua i le faleopathic e mafai ona faatauina mai i falemaʻi o nofoaga autu (o le tau faʻatatau o le tasi fualaau mo le vasega atoa e 59 ru).

O le mea lea, e aoga le togafitia o le pancreatitis i fomaʻi faleopathic i Aconit-Homeomed centres, lea, e pei o isi uma gasegase (ma o latou numera e latalata i le 200,000), maua se taunuuga lelei.

Valaau ma fai fesili i le matou faufautua

Faʻatau ma faʻasoa

O le aano o se isi auala e aofia ai le faʻaalia o le tino i ni togi laʻititi o vailaʻau malolosi, lea i totonu o voluma tetele i se tagata soifua maloloina atoatoa o le a mafua ai faʻaalia o le mumu o le pancreatic. O togafitiga ileopathic e toe faʻafoʻi ai le gasegase o le lymph i totonu o le tino ma faʻaleleia faiga faʻavaomalo i totonu o le tino, lea e fesoasoani i le leai o ni faʻafitauli leaga. E taua le manatuaina o se isi auala e na o le faaopoopo atu i le togafitiga o le paluga i fualaau faasaina, ae le o se gaioiga atoa.

I le silia ma le lua seneturi talu ai, o le mataupu faavae o le "togafitia o mea faapena ma le pancreatitis lelei e faamamaina ai le tiga, aveese le poloka ma le taoto i totonu o le 1-2 masina.

E maitauina e tagata maʻi ia faʻamanuiaga nei o togafitiga o le homeopathic:

Faʻavae ma faʻailoga

E leai ni faʻatagaga faʻatagaina mo le faia o togafitiga faʻa-homeopathic mo le mumu o le pancreas, talu ai o laʻititi laʻititi e faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻafitauli. Ae peitai, o tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matutua, o tamaitai i le taimi o le maitaga ma le lactation, faapea foi ma tagata e iai faʻamaʻi pipisi e masani ona talanoa muamua ma a latou fomaʻi. E tatau foi ona mafaufau i le ono le mafai e tagata taitoatasi ona le faapalepale i vaega o le vailaʻau. Afai e tupu se faʻalavelave faʻafuaseʻi, logo i le fomaʻi ma suia le fualaau faasaina.

O le auala a le tagata lava ia e faʻaaoga mo togafitiga, ma mafaufau i le matua, matāʻupu faaletino ma le tikeri o le atinaʻe o le maʻi, i le tele o tulaga fesoasoani e aloese mai aʻafiaga. I nisi tulaga e le masani ai, e mafai e le tagata maʻi ona maua ni taotoga ogaoga o le gaioiga, gaosiga o le kesi, le galala, ma le tele o fulufulu.

Faleopathic vailaʻau ma o latou meatotino

E ui i le mea moni o loʻo faʻatau atu fualaau faʻatau i falemaʻi e aunoa ma se faʻasalaga, e le tatau ona faʻaaogaina e aunoa ma le faʻatalanoaina muamua ma se fomaʻi o le a suesueina auiliiliga o le tala ma filifili le mea sili ona lelei. O sauniuniga e maua i foliga o matūa ma fatu laʻititi, lea e tatau ona faʻamaʻapeʻa i le vai mafanafana seia oʻo ina mou ese atu le solo. O le fua saʻo ma le umi o togafitiga e faʻataʻitaʻiina e se fomaʻi. O le fofo aʻo leʻi foloina, e fautuaina e taofi i lou gutu mo le 15-20 sekone. O le taimi sili ona lelei e faʻaaogā ai le 30 minute muamua pe a uma le taumafataga.

Apis mai pepe oti

O se fofo ile homeopathic e sili ona aoga pe afai o le tagata maʻi e sili atu ona faigata i le maʻi. O le mea autu e gaosia ai - apitoxin, maua mai le pi o le meli, faʻaleleia le auala o le talo, ma taofi ai foi le faʻaogaina o le mimiti i le taulaiga o togafitiga. Mo le tiga ogaoga, o le faʻaaogaina o le 3 grains ua faʻamamaina i le vai ua faʻaalia i se vaeluaga o le 2 itula. Afai e faʻalelei le tulaga, ona oʻo lea i le 4 itula i le va o tootoo.

"Faʻasolosolo" mo le mumu o le pancreatic

Arsenic i nai tootoo ua faʻaalia mo togafitiga faʻapitoa e tuʻufaʻatasia ma isi faʻaopoopoga. O se sooupu ua faatonuina mo le galala, gasegase matuia ma le tiga tele. E faʻapea foi ma faʻamaoniga faʻapitoa e mafai ona avea o se lagona vevela ma le fia inu. O le faʻamalosi o le tagata lava ia e mafai ona lamatia ai le ola maloloina, e pei o le laisene homeopath tatau ona filifilia le fua saʻo. A o lei aveina le arsenic e tatau ona faʻafefe i se ipu vai atoa.

O fualaau faasaina "Duodenochel"

O se fofo o le homeopathic e faamamafa ai le tiga, aveese le manava, faʻavaveina le faʻafouina o le tino ma faʻaleleia le gaioiga o le tino. O le ala sili ona lelei o le taliaina o le 3 pcs. se aso pe a ma le itula pe a uma meaai mo le 3-4 vaiaso. E tatau ona teuina le laulau i lalo o le laulaufaiva seia maeʻa ona faʻamavae. Afai o le pancreas e matua ita lava, i taimi o tiga ogaoga e faatagaina e ave 1 pc. 15 minute uma lava i totonu o le 2 itula.

"Iris Verzicolor"

O le vailaau faʻamaʻi e afaina ai le pancreas, taofi ai aʻafiaga le lelei o pancreatitis ma faʻamalosia ai le tafe o le talo. I maʻi, o le leiloloa o tiga ma le toe faʻaleleia o galuega masani o le gastrointestinal tract ua mataituina. O le tele o le tala ua mafua ona o le faateleina o le maʻi. O le faʻamaʻi faʻatasi ma se fofo ile homeopathic e faʻaalia i faʻamaoniga e talitutusa ma le faʻavavevave o le pancreatitis.

O fualaau faasaina "Iodum"

O le mamafa o le mamafa o le mamafa e mafai ona taʻu mai ai le manaʻomia o le iodine.

O le oloa, faʻafefe i le vai mafanafana, taofi le mu i totonu o le vaega o meaʻai, aveese le poloka poloka, faʻaleleia nofoa. Tagata mamai pe a uma ona pasia le togafitiga togafitiga e iloa ai le leiloloa o le manava ma le kesi. O le fualaau faasaina e mafai ona mafua ai se faʻafitauli faʻafefe, o le mea lea ao leʻi faʻaaogaina totonu, e fautuaina e faia se suʻega i luga o se vaega avanoa o le paʻu.

Le fualaau faasaina "Kolotsint"

O se fofo ile homematchies mai le ipu oona ua faatonuina mo le faʻailoaina o le tiga pe a uma ona 'ai meaʻai, faʻamaʻi ma afaina ai. Ma faʻapea foʻi pe afai o le tagata maʻi e masani lava ona vai vai, mea e le lelei. O le mea aupito sili ona lelei o se pusa o le 1/6 i totonu o se ipu vai. Ave le 1 tsp. tautala talafeagai i taimi o le tigaina o tiga.

Faʻatasi ma le faʻamagalo mausali ma le CP

Le togafitiga o pancreatitis ma le homeopathy i le laasaga o le faʻamalologa faifai pea poʻo le masaniga masani o le maʻi ua sili ona lauiloa. E talitonuina o nei vailaʻau e mafai ona faaumiumi le vaitau o le faamagaloga mo se taimi umi, fesoasoani i le faʻamaoniaina o le pancreas. Homeopaths e faʻamalosi ai galuega puipui o le tino, e puipuia ai le toe faʻafouina o se osofaiga o le faʻamaʻi.

O le faʻatonuga o faʻatinoga o vailaʻau taʻitasi taʻitasi e faʻatatau i lana vaega taua:

  1. O nisi fualaau faasaina ua mamanuina e faaosofia ai le toe faaleleia o mea e faaleagaina.
  2. O isi e fesoasoani i faʻamaoniga o le faʻamaʻi e pei o le gasea, vomiting, nofoa maʻi.
  3. Ae o isi o loʻo faʻatatau i le faʻamautuina o tulaga o le hormonal, faʻamalosia poʻo le taofia o le gaosia o enzymes digestive.
  4. Fa - ia taui mo le leai o ni vaega o le mineral i totonu o le tino, lea e taua i le galuega a le pancreas.

O le mea lea, i tulaga taʻitasi, o le vailaʻau ua filifilia taʻitasi.

O fualaau sili ona lelei mo togafitiga o pancreatitis ma ona faʻaaliga


O le faleopathy mo le togafitiga o le pancreas o loʻo faʻatusalia e le tele o fualaau oona. O nisi oi latou e na o le tasi le vaega galue, o isi ua i ai se mea faigata e aofia ai ni elemene taua.

O auala sili ona lauiloa ma sili ona lelei, e tusa ai ma iloiloga o tagata tomai faapitoa ma tagata gasegase, ia aofia ai mea nei:

Fualaau

Vaega tiotio

Faamatalaga

Tau

IRIS VerzicolorMotley killer whaleE faʻafaigofieina le gaosiga o le elekone o le gland, digesile, fesoasoani e faʻamalolo ai faʻamaoniga e pei o le gasea, vomiting, faʻalavelave faʻasao. I le tulaga o le maualuga, panoma, edema, faʻavavevave o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le tino, e mafai ona maua le faʻamalosi.Mai le 150 pa. YodumIodineE masani ona faatonuina mo le manava, o se lagona mu i le manava, ma le fula o le pancreas.Mai le 120 rub. FaʻatonuArsenicFaʻaleleia le faʻafefeteina, faʻamalo le vomiting, gaioiga, susunuina i totonu o le manava.120-200 rub. ValivaliGoa taoLafoaia ma lagona o tiga i le taimi o taumafa, paʻu, afaina, manava.E tusa ma le 100 siaki. Momordica CompositumE aofia ai elemene sefulutasi, e aofia ai fua o le momordicaUa faatonuina e toe faʻafoʻisia le pancreas i le pancreatitis tumau. E mafai ona mafua ai ni allergies. Faʻailoaina i le tulaga o lauroid mea leaga.719 solo DuodenochelE 7 vaega, e aofia ai iodine, robinia, lahezis, penisini.Faʻaitiitia le faʻamalosi, paʻu, fatu o le sunburn, e faʻaleleia ai le toe faʻafouina o mea na aʻafia, o loʻo i ai le faʻafefe-inflammatory, analgesic, aafiaga o le antispasmodic. O loʻo faʻamatalaina mo faʻamaʻi o le pancreas, intestines, manava.418-530 solo.

Faʻamatalaga e uiga i vailaʻau


Siaosi, 33 tausaga: Ua ou maʻi i le pancreatitis masani talu mai le 15 tausaga. Talu ai na masani ona tupu le toe foʻi i le tolu tausaga mulimuli, na ou taumafai ai Duodenochel i luga o le fautuaga a se homeopath. Na ia faia se togafitiga e tusa ai ma le fuafuaga faatonuina. Mo le tausaga talu ai e le o faʻaleagaina le faʻamaʻi. Ou te manatu o le fualaau faasaina na fesoasoani pea. Ae peitaʻi, afai e te faʻasalalauina le taumafataga, ona leai lea o se mea e leai se aoga ma leai se fualaau o le a fesoasoani.

Galina, 41 tausaga le matua: Sa masani ona ou le talitonu i le aoga o le aiga ma mafaufau i nei pepelo uma. Ae ui i lea, na ia iloaina mulimuli ane o nisi fualaau oona e fesoasoani tele, o le mea autu o le sailia lea o se fomaʻi lelei ma filifili le fofo sao. Ua ou maʻi i le pancreatitis mo le 7 tausaga. Se mea ou te leʻi inu. E na o le pau lava le taimi e fesoasoani ai Pills. I le lua tausaga talu ai na ou asiasi ai i se falemai lelei. Na ia aveina se togafitiga mo aʻu. O le togafitiga na faia mo le ono masina. Ou te lei talitonu tele i le taunuuga, ae ona e leai se mea na fesoasoani, na ou filifili ai e faataitai. Ina ua maeʻa le vasega, na ia maitauina le mautinoa o le puipuiga o le tino ua faamalosia, o lea ua ou le masani ona maʻi, ma ua matua sili atu le lelei o le loli.

  • Le faʻaaogaina o se pili mo le monastery mo togafitiga o pancreatitis

O le a e maofa pe vave vave ona tupu le maʻi. Faʻaeteete i le pancreas! E sili atu ma le 10,000 tagata ua matauina se tulaga lelei o le alualu i luma i lo latou soifua maloloina e ala i le inu i le taeao ...

Metotia o togafitiga o le pancreas ma le hydrogen peroxyide e tusa ai ma le metotia a Neumyvakin

Sei o tatou iloiloina atili auiliiliga pe faapefea ona faia le togafitiga o pancreatitis ma le peroxide, ma o autu autu o lenei togafiti togafitiga

Tulafono ma fuafuaga mo le aveina o fuamatika methyluracil mo togafitiga o pancreatitis

O le vailaʻau e faʻateleina ai le puipuiga o sela o le okeni, o faʻatalatalanoaga le atinaʻega o faʻalavelave pipisi o le faʻamaʻi. Ae o le itu sili ona taua o le vailaʻau o

Vaega o le faʻaaogaina o metronidazole i le togafitiga o pancreatitis

I le tulaga masani o le maʻi, e mafai ona faʻamautuina se vailaau e puipuia ai le vevela tele o le faʻamaʻi ona o le atinaʻeina o microflora pathogenic i totonu o le manava.

O le vaega ole ASD 2 ma lona faʻaaogaina i le togafitiga o le pancreas ma le pancreatitis

Togafitiga o le pancreatic ASD 2 e tatau ona faʻatinoina e tusa ai ma le polokalame ma i le fuainumera ua faʻaalia. O le faʻateleina o le fualaau e mafai ona afaina ai le soifua maloloina, ma le amanaia ai le polokalame

O togafitiga ileopathic ua fesoasoani ia te aʻu e faʻatuina ai le galuega o le manava ma le pancreas. Ina ua maea se togafitiga, na amata ona ia lagona le sili atu ona lelei. I lenei mataupu, e taua le sailia o se fomaʻi lelei o le a filifilia le meafaigaluega saʻo ma tusi se togafitiga lelei.

Na ia inu i se auala o le faleopathy e lagolago ai le pancreas i le foliga masani o pancreatitis. I le ono masina mulimuli ane, na faateteleina le faamaʻi. O le homeopathy e leʻi fesoasoani ia te aʻu, pe na filifilia saʻo le fualaau faasaina. O lea e sili atu ona lelei le togafitia e tusa ai ma le masani masani ma aua le faʻaumatia lou taimi i lenei otaota!

Tuua Lau Faamatalaga