O le fualaau faasaina ORSOTEN - faatonuga, iloiloga, tau ma analogues

Osooten e maua i foliga o capsules: mai le paʻepaʻe ma se lanu samasama i lanu papaʻe, o mea o loʻo i totonu o kapula o se faʻafefiloi o paʻu ma microgranules poʻo microgranules o lanu paʻepaʻe poʻo le paepae sinasina, atonu o loʻo tumu i agglomerates e faigofie ona malepelepe pe a paʻu (7 pcs) I paʻu, 3, 6 po o le 12 paʻu i totonu o se atigipusa pepa, 21 pcs. I paʻu pepa, 1, 2 po o 4 i totonu o se pusa faʻailoga).

O le tuufaatasiga o le 1 capsule e aofia ai:

  • Aano gaosi: lisi o le lisi - 120 mg (i le ituaiga o pusa o loʻo i luma o Orsoten - 225.6 mg),
  • Auxiliary vaega: microcrystalline cellulose,
  • O le tino paʻu ma le pulou: hypromelilose, dioxide (E171), vai.

Faamatalaga o le fualaau faasaina

O le fualaau faasaina "Orsoten" e toetoe lava a le mafai ona afaina i le gauai i totonu o le tino o le tino, ma o le mea lea e le faaputuputu ai i le tino. O fualaau uma o fualaau faasaina e mafua ona o le manava. O vailaau faʻaaoga e faʻaaogaina e fai ma togafiti o togafitiga uumi o tagata gasegase pe mamafa. Faʻatasi ma fualaau faasaina, taumafa paleni o taumafa ma se gaioiga faʻale-tino.

O le fualaau faasaina "Orsoten" ei ai ni faʻasalaga mo le faʻaaoga i:

  • o le i ai o le faapaleniina o le biliary,
  • o le i ai o le malasorption masani,
  • maʻitaga
  • susu
  • e le oʻo i le matua

Le faʻaaogaina o fualaau faasaina Orsoten

O le fualaau faasaina "Orsoten" e 2-3 taimi i le aso, 1 capsule, sili atu, ma se taumafataga, e le silia le itula pe a maeʻa. E sili atu i le 3 capsules i le aso e le fautuaina. E le gata i lea, e le fautuaina le faʻaaoga o fualaau faasaina pe a 'ai meaai e aunoa ma gaʻo. O le aofaʻi atoa o le fualaau faasaina e mafai ona oʻo i le 2 tausaga.

Faʻaiʻuga

O le faʻaaogaina o le fualaau faasaina "Orsoten" e mafai ona mafua ai nisi o aʻafiaga, faʻaalia i se foliga vaivai ma mou atu i le mavae ai o le 1-3 masina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina. O aʻafiaga ogaoga autu e fesootaʻi ma le le mautonu o le manava ma le gaogao, lea e mafai ona mafua ai ni tiga laiti i nei vaega. O aʻafiaga e sili ona taua e mafai ona aofia ai le faʻaitiitia o le kulukose toto, faʻamaʻi pipisi o nisi o totoga, ma le taamilomilo i tamaitai. E seasea lava, o le faʻaaogaina o lenei vailaau e mafai ona mafua ai ona osofia.

O le faʻaoga tutusa o le fualaau faasaina "Orsoten" ma isi vailaʻau e mafai ona faʻaleleia ai lona aʻafiaga pe faʻaititia ai le togafitiga faʻaleagaina. I lenei lomiga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ina ia talafeagai le togafitiga.

Pe a oʻo i se togafitiga togafitiga ma le Orsoten fualaau faasaina, e tatau ona mulimulitaia se taumafataga faapitoa mo le tagata maʻi e faʻavae i luga o le maualalo o le kalori ma le aofaiga atoa o meaʻai.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Orsoten ua faatonuina mo togafitiga umi o tagata gasegase i le gaʻo ma se vaega o le tino (BMI) ≥30 kilokalama / m 2 poʻo le mamafa (BMI ≥28 kg / m 2), e aofia ai ma gasegase e iai aʻafiaga faʻalavelave e fesootaʻi ma le oona, faʻatasi ma le tausisia ma le talafeagai maualalo taumafa kalori.

E mafai ona faʻasoa Orsoten i le taimi lava e tasi ma fualaau faʻamaina ma / poʻo se meaai e maualalo le maualalo-kalori mo le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka poʻo le mamafa.

Contraindications

  • Cholestasis
  • Maʻi maʻi malabsorption,
  • Tina ma lactation (fafagaina),
  • Tausaga e oo i le 18 tausaga (saogalemu ma le aoga o Orsoten mo lenei vaitausaga ole gasegase e lei suesueina),
  • Vaʻaia le vailaʻau.

Faʻataʻitaʻiga faʻamaloilo o Orsoten

Ole vailaʻau o Orsoten e faʻapipiʻiina ole inhibitor gastrointestinal lipase e iai sona aafiaga umi. O le faia o se sootaga vavalalata ma lipine gaogao ma le inumaga, o le lisi o igoa e iai sona aafiaga faʻafesoʻotaʻi i le lumanaʻi o le manava ma le tootoo. O le mea lea, o le enzyme e le o faʻamalosia ua le toe mafai ona gaʻo le gaʻo meaʻai, lea e oʻo mai i foliga o triglycerides, i monoglycerides ma gaʻo gaʻo mama.

Talu ai ona e le o aʻafia i le faʻaaogaina o siama, e faʻaititia ai kalori, ma o le gau o le mamafa.

O le vailaau faʻasaina ei ai se faʻafitauli faʻapitoa e aunoa ma le ulufale atu i le taamilosaga masani.

O le fualaau faasaina e mafua ai le faateleina o le gaʻo i totonu o feces 1-2 aso pe a maeʻa.

Vaega o le fualaau oona Orsoten

O se fualaau faasaina o le kulupu o le gastrointestinal lipide inhibitors. E fesoasoani i le togafitiga o le gasegase i tagata gasegase i le tino o le numera e sili atu ma le 27 iunite. O le aoga o lenei fualaau faasaina ua faateleina na o le faʻaaogaina o meaai maualalo-kalori. Ua maitauina le leiloa o le mamafa o le mamafa i le tolu masina muamua o le togafitiga. O le maualuga o le aoga o le vaega autu e ausia ile aso 3.

Faʻatinoga o gaioiga

O le fualaau faasaina ua fuafua mo le togafitiga o maʻi ogaoga o le tino, lea e le mafai ona toe faʻaleleia e ala i aʻoaʻoga ma meaʻai. O le kapoti e aofia ai:

  • gaioiga galue - lisi o le 120 mg,
  • elemene o ausilali - tioata tioata tioata.

O le aʻafiaga o le vailaau faasaina e faavae i luga o le puipuia o le tagofiaina o ituaiga uma o gaʻo i totonu o le manava, e aofia ai ma teuteu. E mafua lenei mea i faiga nei:

  • o loʻo i ai le faʻamaloloina o le faʻasaʻolotoina o le lipase enzymes mai le manava ma le pancreas,
  • otaotaina e faia e aunoa ma le aofia ai o le gaioiga o gaʻo vavae, o se vaega o mea taumafa,
  • o mea vaivai gaʻo e le mafai ona gauai i totonu o le toto e ala i le manava, talu ai latou te lei faia le gaioiga ma le fesoasoani a enzymes,
  • o se taunuuga, o suauu e leʻi faʻaaogaina i le foliga lava e tasi e mafua mai i le tino o le tagata ma feces.

O le mea lea, o le fualaau faasaina e afaina ai le gau o le mamafa.

I le faʻaopoopoga, o vailaʻau faʻapitoa e fesoasoani e faʻamaonia le cholesterol toto, lea e aoga mo tagata gasegase e iai togafitiga o okeni o le cardiovascular system.

O le eseesega tele i le va o fualaau faasaina

O le uiga ese o nei vailaʻau o le faʻaitiitia o le faʻafefe o mea gaʻo e le tino, lea e fesoasoani e aveesea le kilo kilokalama.

E tele mea e talitutusa ai i latou nai lo eseesega. O le mea lea, e toatele tagata e mafaufau e uiga i le eseesega i le va o Orsoten ma Orsoten Slim.

Na pau lava le uiga taua o sui o vailaau mo togafitiga o le mea o loʻo i totonu o le eletise autu autu i totonu o le kaputa. I Orsoten, o le maualuga o le vailaʻau e 2 taimi maualuga, o lona uiga o le faʻamoemoe o le fualaau faasaina e sili atu le maualuga.

Le manatu o fomaʻi

E talitonu tagata 'ai mea taumafa i le togafitiga o le gaʻo, e mafai ona e faia e aunoa ma ni fualaau. Ae ui i lea, o le au atamamai e tasi latou te le teena le aoga o le tagofia o fualaau ina ia le maua ai le mamafa. Ae ui i lea, o le mea mulimuli e faatatau i tagata gasegase (BMI sili atu i le 30).

E leai se fomaʻi e mafai ona fautua mai po o fea o le falemaʻi e sili atu le lelei. E tatau ona lelei uma uma.

O le mea sili o le mulimuli i fautuaga ma ole aʻafiaga o fualaau e te le faʻatali umi ai:

  • E aoga le gauai atu i le numera o le numera o le tino. O faʻamatalaga BMI e tuʻuina atu faʻamatalaga pe faʻaaoga le vailaʻau pe leai. E tusa ai ma lea, o le fomaʻi e fuafua ma faʻasolo mai le fua talafeagai o le vaega.
  • O se mea e manaʻomia aʻo e tago i le fualaau faasaina o le pipii i se meaʻai talafeagai. O le toesea o le isi o le a le tuuina atu le taunuuga ua leva ona faʻatali, ma o le a faʻaumatia le tupe.
  • O togafitiga e faʻavae i le lipase inhibitors e aafia ai le afaina o vitamini gaʻo gaʻo mai meaai. E fautuaina mai e le meaʻai taumafa e aofia ai le multivitamins i lau taumafataga ina ia aloese mai aʻafiaga o le vaitamini. E le gata i lea, e tatau ona faia lo latou gaioiga aʻo le i momoe, pe a faʻaitiitia le aʻafiaga o le lisi.
  • O se talafaasolopito o le maʻisuka e tatau foi ona iloiloina i taimi o togafitiga. O le tagofia o fualaau e faʻateleina ai le paʻu o le mamafa, e aofia ai le faʻaleleia o le metabolism, lea e mafai ona maua ai se aafiaga lelei i le paʻu. I lenei tulaga, o le faʻalagolago i le faʻaaogaina o vailaʻau e maualalo ai le suka, e aofia ai le inisalini, suiga. O togafitiga e faia e le endocrinologist i lenei mataupu e mafai ona faʻamaonia. E faʻaaoga foi lenei i tagata gasegase e mafatia i le atherosclerosis ma le maualuga.
  • Afai e togafitia le tagata gasegase ma isi vailaʻau (togafitiga, vailaʻau oona, ma isi mea), a maeʻa lau Orlistat, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.
  • O fualaau oona e mafai ona faaitiitia ai aafiaga o fualaau oona e puipuia ai le maitaga. O le mea lea, o isi auala talafeagai o le faʻailogaina e tatau ona toe iloiloina.

O le eseesega i totonu o le mea autu o le vaega autū e mafua mai i le tagata lava ia i le tagata maʻi. O faʻamaʻi muamua tagata gasegase o le a faatonuina se fualaau faasaina ma le maualalo o le lisi o igoa. I tulaga sili ona ogaoga, o le a faateleina le fua o le mea.

O le suʻesuʻeina o le faʻaalia o aʻafiaga i le tasi o vailaau e maua ai le faalēaogāina o ia mea uma e lua, talu ai o ia mea uma e tutusa.

Kartotskaya V.M., gastroenterologist:

Orsoten o loʻu fesoasoani i le tau faasaga i le manumanu. E le gata i lea, e leʻi faitio tagata, ae na o mai ma fiafia i lo latou manuia.

Artamanenko I.S., tagata fai meaʻai:

Orsoten Slim, e ui lava e aʻafia ona itu, ae e fesoasoani. Afai e te matuā faia e tusa ai ma fautuaga ma e le solia le meaʻai, ona leai lea o ni faʻafitauli e mulimuli ia te ia.

Tala o le Maʻisuka

E sili atu le malamalama o tagata maʻi i le eseesega i le va o Orsoten ma Orsoten Slim. I le mea uma, latou te mautinoa le aʻafiaga uma o aʻafiaga leaga ma aʻafiaga o vailaʻau faʻamalosi i luga oi latou lava. Ma o se mea moni lava.

O le tele o tagata e fia faʻatau Orsoten, aua e maua ai se faʻamaoniga mautinoa ma faʻaitiitia le lamatiaga o aʻafiaga.

Manatu i le faʻaaogaina o le maʻisuka 'O loʻo faʻasoa Slim. O nisi e matauina se faʻafitauli i le soifua maloloina, o isi e faʻaaoga e aunoa ma ni faʻafitauli, e le o le vaʻai atu ia te ia soo se eseesega mai le faʻasologa.

E tusa ai ma iloiloga, e mafai ona tatou faʻamaonia o le fualaau muamua e sili atu le mautinoa i le au faʻatau nai lo le lona lua. O lenei mea e mafua mai i le tau taugofie, o le aafiaga vaaia o le vailaʻau.

Valeria, 32 tausaga

Na fesoasoani Orsoten ia te au e aveese ni pauna faaopoopo, e ui lava na o le afa o togafitiga na ou alu ai. Sa ou iloiloina laʻu meaai ma amata ona ou auai i aoaoga faaletino. Na avea oʻu lavalava ma mea sili.

Ina ua uma ona ou fananau mai, sa ou matua popole lava. Na faʻatonuina e le tausi meaʻai le Orsotin Slim. O loʻu mamafa ma lea mea ua faaitiitia tele. Ae ui i lea, i le taimi muamua sa ou popole e uiga i meaʻai, ae na ou faʻaaogaina i lenei itu.

O le mea lea, o le filifiliga o fualaau faasaina e faalagolago lea i uiga patino o se tagata ma e naʻo le fomaʻi e mafai ona faʻatonuina.

Tosiga ma le pulega

O Oototen e faʻafofoga tautala i le vai.

Ole fualaau ole tasi e fautuaina ole 120 mg (1 capsule). E tatau ona ave le vailaʻau faʻatasi ma meaʻai taʻitasi (vave ao leʻi 'aʻai, ma' ai poʻo totonu o le 1 itula talu ona 'ai). Orsoten e mafai ona faaseʻe pe a fafao meaai pe afai foi e le o iai ni gaʻo meaai.

O le tagofia o fualaau faʻasaina i aso taitasi o sili atu i le 360 ​​mg (3 capsules) e le faʻaleleia ai le togafitiga. Taimi aʻoga - e le silia le 2 tausaga.

Mo le faaletonu o gaʻo poʻo le ate, faʻapea foʻi ma tagata matutua, e le manaʻomia le fetuunaiga o fualaau.

Faʻaiʻuga

O le tele o taimi, ao ave le Orsoten, o faʻafitauli o le gasegase o meaʻai e tupu aʻe e fesootaʻi ma le faateleina o le gaʻo i le feces. I le tele o tulaga, o nei faaletonu e agamalu ma le tumau i le natura ma atiae i le tolu masina muamua o togafitiga. Faatasi ai ma le umi o le togafitiga, o le faaitiitia o aafiaga i itu e faaitiitia.

I le faʻaaogaina o Orsoten, o faʻafitauli nei e mafai ona atiaʻe:

  • Faʻaogaina o meaʻai: faʻamalosi e faʻatoʻilalo, faʻasalaga i le faʻasaina mai le faʻasaʻo, suauʻu / suamalie, ma faʻafefeteina mai le faʻamafa, faʻamaʻaloga ma / poʻo le faʻamamafana, steatorrhea (aofia ai le gaʻo i totonu o le nofoa), le faʻavauvau ma / poʻo le tiga i totonu o le manava o le faʻamalosi o le gasegase, faʻasolosolo, siama (faʻamalosia), faateleina le alkaline phosphatase ma le transvesases,
  • Metabolism: hypoglycemia (ma le maʻisuka ituaiga 2)
  • Ogatotonu o le tino: popole, maʻi tiga,
  • Tali atu i le Allergic: seasea - angioedema, itching, urticaria, vevela, anaphylaxis, bronchospasm,
  • Paʻu: e seasea ona tupu - vevela mataʻutia,
  • Isi: o se lagona o le vaivai, dysmenorrhea, maʻi-pei o le maʻi, siama o le tumutumu pito i luga o le manava ma totoga o le urinary.

Faatonuga faapitoa

Orsoten e aoga mo se umi umi o le puleaina o le tino (faʻaitiitia le mamafa, tausia i se tulaga talafeagai ma puipuia le toe faʻaopopoina o le mamafa o le tino). O le togafitiga e faʻaleleia ai faʻamatalaga o mea lamatia ma faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma le manua (e aofia ai le faʻavaivaia o le kulukose, hypercholesterolemia, toto maualuga, hyperinsulinemia, ituaiga 2 o le maʻisuka), ma faaitiitia le aofaʻi o le visceral fat.

O se taunuuga o le pa'ū o le mamafa i tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2, o se faʻaleleia atili o le gaosiga o le gataifale gaʻo e masani lava ona matauina, lea e ono mafai ai ona faʻaitiitia le fualaau o fualaau oona hypoglycemic.

I le taimi o le togafitiga, e fautuaina e ave ni faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave ina ia mautinoa ai meaʻai talafeagai.

E tatau i tagata maʻi ona tausisi i fautuaga o meaʻai. O meaai e tatau ona faapaleni, ia maualalo le kalori ma ia aofia ai le silia ma le 30% o kalori i le ituaiga o gaʻo. O le taumafa i aso uma o le gaʻo e tatau ona vaevaeina i ni taumafa autu se tolu.

O le aʻafiaga o aʻafiaga mai le faʻaogaina o meaʻai e mafai ona faateleina pe a ave Orsoten faasaga i se talaaga o mea taumafa lelei i gaʻo.

E faalēaogāina le togafitiga pe afai, i totonu o le 12 vaiaso talu mai le amataga o le tagofia o fualaau, o le mamafa o le tino e leʻi faʻaitiitia le sili atu ma le 5% o le uluai.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Faatasi ai ma le pulega soofaatasi o Orsoten ma fualaau oona, o aafiaga nei e mafai ona tupu:

  • Warfarin poʻo isi faʻamaloiloga: o se faʻaopoopoga i le INR, o se faʻaitiitia o le maualuga o le prothrombin, o se suiga i le pito i luga o le maualuga,
  • Faʻapitoa: o se faʻaopoopoga o lona faʻatonuga i le plasma, aafiaga o le bioavailability ma lipid-lowering,
  • Vailaʻau e mafai ona faʻamalolo (A, D, E, K): solia o latou faʻaaogaina (sauniuniga multivitamin e tatau ona ave i le taimi e momoe ai pe le silia i le 2 itula talu ona ave Orsoten),
  • Cyclosporine: o le faʻaitiitia o lona faʻasalaga i le plasma toto (e fautuaina e pulea lona tulaga),
  • Amiodarone: o le faʻaitiitia o lona faʻasalaga i le plasma toto (mataʻituina ma mataʻituina le siakiina o le electrocardiogram).

Ona o le faʻaleleia o le metabolism i le maʻisuka, ua mafai ai ona manaʻomia se fesuiaiga ole fomaʻi o vailaʻau o le hypoglycemic.

Fegalegaleaiga o Orsoten ma le ethanol, digoxin, amitriptyline, biguanides, fomaʻi faʻamataʻu, fibrates, furosemide, fluoxetine, losartan, phentermine, phenytoin, nifedipine (e aofia ai le tuai ona faʻasaoloto), captopril, atenobenol.

Faʻasalaga

O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi i Orsoten e le o aofia ai faʻamatalaga e uiga i mataupu o le faʻaogaina o lenei meafaigaluega.

O se tasi o fualaau o le lisi ile dose ole 800 mg poʻo le oʻo i le 400 mg tolu taimi i le aso mo le lua vaiaso e le o faʻatasi ma ni aʻafiaga matuia.

I le tulaga o le maualuga o ipu o Orsoten, o le siakiina o le tagata maʻi i le aso atoa ua fautuaina.

Tina ma le lactation

E le fautuaina le faatonuina o Orsoten i le taimi o le maitaga, talu ai e leai ni faʻamatalaga faʻamatalaga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i lenei vaega o tagata gasegase.

E tutusa foi le faaaogaina o fualaau o Orsoten ao pepe susu (faamatalaga e le o maua).

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

A faʻaaogaina Orsoten i le taimi e tasi:

  • warfarin ma isi anticoagulants - o le maualuga o le prothrombin ua faʻaitiitia, faʻatupulaia le INR, ma, o se taunuuga, ua suia le faasologa o mea aupito sili ona maualuga.
  • pravastatin - o lona tulaga o le bioavailability ma lipid-lowering effect increases,
  • vitamini gaʻo-soluble - K, D, E, A - o loʻo latou faʻavaivaia. O le mea lea, e tatau ona ave le vitamini ao le i momoe pe lua itula talu ona ave Orsoten.
  • cyclosporine - o le faʻaititia o le cyclosporin i le plasma e faʻaititia. I lenei tulaga, o le siaki faifaipea o le maualuga o le cyclosporin i le toto ua fautuaina.

E tatau foi ona manatua i le mafaufau o le paʻu o le mamafa e mafai ona mafua ai le faaleleia atili o le metabolism i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. O le mea lea, i lenei vaega o tagata gasegase, e mafai ona manaʻomia se faʻaititia o fualaau ole vailaʻau oona.

O tagata maʻi e faʻaaogaina le amio leaga e manaʻomia le mataʻituina ma le faʻaeteete o le ECG, talu ai o loʻo i ai tulaga o se faʻaitiitia i le maualuga o amio amiolea i totonu o le toto.

Tuua Lau Faamatalaga