Gimnem Sylvester: mea tau vailaʻau o le laau ma le faʻaaogaina o fualaau faʻatau e faʻavae i ai e faʻaititia ai le toto toto ma le mamafa o le mamafa

Sa ou faatauina lenei mea faaopoopo faaopoopo i luga o le Initaneti, e faavae i manatu faaalia mai ia teineiti ua uma ona latou aveina. O faʻamatalaga i luga o meaʻai uma o lenei kamupani Iapani e lelei, latou te fesoasoani i le tele o tagata e foia faafitauli tau le soifua maloloina. Ia, o lea sa ou filifili ai e faataitai. Aotelega e uiga i le faafitauli - na amata ona ia mamafa le mamafa, alu atu i le fomaʻi ma maua ai se faʻafitauli le mautinoa: hypothyroidism. Ina ua uma ona ou mafaufau ma le faaeteete, sa ou filifili loa e suia lelei loʻu olaga ma meaai. O lenei faʻaopoopoga na oʻo mai ia te aʻu i le faʻamatalaga, ma na ou filifili e faaopoopo mea faaopoopo i laʻu meaai i le taimi e tasi e pei o le suia o le polokalame o meaʻai mo se suiga sili atu.

O meatotino ua folafolaina e tagata gaosi oloa:

- leiloa le mamafa e aunoa ma le suiina o le meaai, faʻaitiitia le manaʻoga mo laʻau suamalie, faʻaitiitia le faʻafefe o gaʻo.

Faatulagaina i le 1 papalama:
Gimnem Sylvester Plant Extract 60mg.
Fualaʻau laulaʻau 35mg.
Oolong Green Tea Ave 35mg.
Chitosan 35mg.
Pepa 1 mg.

O le taga e pei o lenei:

I totonu o se afifi o papa e 40, mo le 20 aso o le taliaina.

Ave le Diso Diet e tatau ona tasi le papaa faalua i le aso, ma na ou amataina. Na ou lagona le aafiaga ina ua mavae le vaiaso - sa ou taofia le inu o keke i kuki i le galuega, ma le filemu le lafoaia o le lauti tifaga ma ou te le fia taumafa i le taumafataga o le afiafi, e ui lava e masani ona ou tilotilo i le uati i lenei taimi. O le malologa i le faaiuga na siitia laitiiti, aua i le galuega na amata ai ona ou faagaloina. Ou te le fiafia e te ai vave, na o le taimi lava e alu ai i le fale ma 'ai se mea maloloina.

E te le manaʻo i mea suamalie i le tele o taimi e masani ai ae le o ni mea faapena. I loʻu tulaga, o mea uma na faʻamaonia mai e le kamupanī o galuega.

Ma le isi, e foliga mai ia te aʻu, o nei fualaau e faaitiitia ai fesuiaiga i le suka o le toto, ou te lei lagonaina le hypoglycemia i taimi o pulega. E tasi le ato na mamanuina mo le 20 aso o le taliaina, o le taimi lea na ou aveina ai le 1 kilokalama. Ou te le iloa, atonu o se mea faʻapitoa, ae ou te manaʻo i le mataupu faavae e faʻafaigofieina le taumafataga, aveese meaʻai ma faaitiitia le laʻau - e fesoasoani tele ia te aʻu i lenei mea.

O aʻafiaga o loʻo aʻafia mo au lava ia, totoina i totonu o le manava, ma le maualuga o le nofoa ao ou aveina. I totonu o le manava, e le faʻafefeteina i taimi uma, ae masani lava pe a ave lenei mea faʻaopoopoga, ou te manatu atonu e fesoʻotaʻi ma le taumafa o nisi meaʻai. Ae foliga mai ia te aʻu o le faafitauli i le maua o meaʻai e mafai foi ona tele - o lea ou te manatu o le faalagolago atoatoa i lenei meaʻai o meaʻai e matautia. Ma ou te le fautuaina e aveina mo se taimi umi.

Ona amata lea ona ou ave lenei faaopoopo tasi i le taeao, ina ua uma le ato lona lua na ou malolo ai, ona o le mea masani lava na toe foi mai meaai i le masani, ma ou fuafua e faaauau le leiloa o le mamafa e aunoa ma le fesoasoani o mea faaopoopo, ae o le faamaloloina o le tino lava ia.

Ae na ou faatauina foi isi oloa mai lenei gaosiga (e faaitiitia ai le toto toto, faatamaoaigaina meaai ma vitamini ma minerale), ao ou taumafai i se isi mea, o le a ou tusia moni lava.

E mafai ona faʻatau nei mea faʻaopopo e ala i luga o faʻamaumauga i luga o le initaneti, o le tau e taugata tele - e tusa ma le 200r. mo se ato.

Faʻamatala puupuu o le laau

Gimnem Sylvester - o se vine faʻatasi ai ma laʻau mumu, o lona tulaga o le tuputupu aʻe o Initia ma Ausetalia o vaomatua. "Sugar Destroy" - o le auala lea ua faaliliuina ai le igoa Gurmar mai le gagana Hindi.

O lala malolosi o lenei laau o loʻo i ai foliga laʻau. I le isi itu, o laulaau ei ai sina laititi i itu uma e lua. I le taimi o le fugalaau, ua ufiufi Jimnu i fugalaau lanu samasama samasama.

I totonu o Initia, mo se taimi umi, o lenei laau ua faʻaaogaina e avea o se oloa aoga lelei lea e mafai ona faʻaititia ai le suka, toe faʻafoʻi le pancreas ma maua ai le taofiofia o le manava.

Gimnema: lisi o vaega ma masini o gaioiga i le tino

O mea aoga autu o le gimnema o le gimnemic acid ma le gurmarin. E faʻamavae le kulūkose i le toto, puipuia ai mai le ulu atu i le iniseti. Gourmarin e i ai sona aafiaga i le gagana faʻaleleia, e maua ai se faʻaitiitiga i le tofo o lauusiusi.

E le gata i lea, o lenei vailaau faʻamaʻi e aofia ai le tele o isi vaega taua mo tagata:

  • Ascorbic acid, lea ei ai lona aʻafiaga,
  • beta - carotene, o le tuaa o vitamini o le vaega A,
  • calcium e aofia ai i le tulafono faatonutonu o le pH - o le paleni e tatau ai mo le gaioiga masani o le tino puipuia ma le faʻatinoina o le tele o gaioiga i le tino,
  • paluka, lea e faamautinoa ai le galue masani o sela,
  • magnesium, lea e faʻaleleia ai le faʻalauteleina o le protein ma le gaosiga o le malosi, e aʻafia ai i le faʻaliliuina o aʻafiaga o le nasu,
  • le uʻamea manaʻomia mo le faʻavaeina o le toto,
  • Manganese, ona o le mea e mafai ona galue ai le pancreas, fatugaʻo ma le ate masani,
  • chromium, lea e fesoasoani i inisalini e faʻatonutonuina ai metabolic processes,
  • seleni, sima ma isi vaega.

Gimnema ei ai aʻafiaga nei i le tino o le tagata.

  1. E taʻitaʻia ai i le faʻaitiitia o le tofo. Gourmetine, lea ua paʻu i luga o le laulaufaiva, e tau atu i le taofia o lagona o le suamalie. Faʻafetai i le tagata pāmaʻi e tuʻuina atu i le palukala na faʻasaolotoina mai le laau, o le gasegase i mea suamalie suamalie ua leiloloa ma ua amata ona 'ai e se tagata ana mea e sili ona fiafia i ai i ni mea laiti.
  2. Gimnemic acid fesoasoani i le pancreas e maua ai le inisalini, maua ai le tulafono faatonutonu o lona maualuga i le kulimi, ma faʻaititia le aofaʻi o le suka i totonu o le toto. I le faaopoopo atu i ai, o le a faʻamaonia ai le siama o le tino e maua ai le inisalini. Gimnema o loʻo i ai le malosi e poloka ai le faʻafefe o le suka i totonu o le mea oona. E le gata i lea, o le laau e maua ai le tele o gaioiga o na enzymes ia e aofia i le glucose metabolism.
  3. O lenei vailaʻau faʻamalositino e fesoasoani e aumai lipids serum i tulaga masani masani, lea e fesoasoani i le puipuia ma le vave o le tupu mai o faʻamaʻi o le cardiovascular system.
  4. Gimnema o loʻo faʻaleleia atili galuega faʻatonu.

O le a le taimi e ave ai Jimnim?

O faʻaopoopoga na faia i luga o le faavae o Gimnema Sylvester ua faʻaalia mo le faʻaaogaina e foia ai le lisi lenei o faafitauli:

  • e faʻamaonia ai le suka o le toto,
  • ia faaosofia ai le fausia o le inisalini e suauu paʻu,
  • ia faamautinoa le maualuga o le gaosiga o le carbohydrate,
  • e avea o se mea e puipuia ai mai le maʻisuka,
  • ina ia alofia ai le tulai mai o faamai o toto toto ma loto,
  • e faʻamalosia ai le puipuiga o le tino ma puipuia ai le malulu,
  • ia faʻaitiitia le cholesterol leaga,
  • mo se faiga e sili atu ona lelei digestive,
  • e pei o se fualaau faasaina lea e mafai ona faʻaleleia ai sela o le pancreatic,
  • ia puipuia le taofi,
  • e avea o se auala e puipuia ai le taofia o le ola ma puipuia le foliga mai o le fula,
  • e avea o se togafitiga mo le gout ma le faʻamaʻi vai,
  • mo le sili atu ona galueaina o gaʻo ma le ate,
  • o se auala e faasaʻo ai le mamafa ma le togafitia o meaʻai oona,
  • e avea o se togafitiga mo faʻasalaga.

I togafitiga o le maʻisuka

Gimnem Sylvester e masani ona faʻaaogaina o se togafitiga lelei mo le maʻisuka. 70 tausaga ua mavae talu mai le taimi na faʻamaonia ai le saienitisi o laulaau o lenei mea totino e mafai ona faʻaitiitia le aofaʻi o suka i totonu o le vailaʻau i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

I le 1981, na toe suʻesuʻe ai e saienitisi le auala e aafia ai le maʻisuka a Jimnem Sylvester. I le gasologa o le suʻesuʻega, na maua ai i tagata e faʻaaogaina laʻau mamago o lenei laau toto, o le aofaʻi o le suka i le toto ua faʻaititia, ma o le inisalini o loʻo i totonu o le faʻamalosi ua faateleina.

O le vaega malosi o Gimnema o le Gimnemic acid, lea e fesoasoani e maua ai le insulin. E le na o le lagolagoina o le malosi o le tino e pulea ai le maualuga o le suka i totonu o le toto, ae e fesoasoani foi e toe faʻafouina sela o le pancreatic e aofia ai i le gaosiga o le inisalini. O loʻo i ai se manatu e mafai e le laau ona faʻalavelave i le faʻaaogaina o le suka i totonu o le vaega o meaʻai.

O le mea e leaga ai, o faʻamaʻi o le maʻisuka e naʻo le taimi lava e matua faaleagaina ai sela o le pancreas, e nafa ma le gaosia o le inisalini. O le mea lea, o le aveeseina o le masima extract e fautuaina uma e avea o se vailaau ma avea ma se puipuiga mo le maʻisuka. E moni lenei mea mo tagata matutua.

O le Gimnema extract o loʻo i ai se mea ofoofogia - e faʻaitiitia ai le suka o le toto i le maʻisuka. I se tagata e le o iai ni faʻafitauli faʻalesoifua maloloina, o le aveina o le suʻega e le mafua ai se faʻaitiitia o le maualuga o le suka i totonu o le toto.

Suʻega mamafa o le tino ma le jimnema

Ona o le mea moni, o mea taumafa faaopoopo e faia i luga o le gimnema e le faatagaina ai le acidic acid ma le glucose ina ia gauai atoatoa i totonu o le manava, fesoasoani i le faaitiitia o le fiaai, ua faaaogaina lelei e faasaʻo ai le mamafa o le tino ma togafiti ai meaʻai oona.

O le i ai o le gimnemic acid e faaitiitia ai le pisia o le kulukose i totonu o le toto mai le manava.

O Gourmarin ei ai sona aafiaga i pulupulu o loʻo i luga o le laulaufaiva, lea e mafua ai ona faʻaitiitia le tofo o le suamalie.

O lona uiga o se tagata ua matua faʻaitiitia lona manaʻoga mo mea suamalie ma falaoamata. A uma, pe a faʻaaogaina, e le maua e ia le fiafia, talu ai ona o suiga o uiga o le oloa ua suia.

Contraindications

O fualaau o Gimnema e leai ni aʻafiaga i le tino o le tagata, o lea e mafai ai ona e aveina e aunoa ma le fefe mo lou soifua maloloina. Faʻamata e faʻaaogaina naʻo le taimi o le maitaga ma le susu, e pei foi o le tulaga o le le maua o se tasi.

O le isi faʻalavelave o le taotoga o le a oʻo mai. I lenei tulaga, e tatau ona taofi le tagofia o togalaau i ni nai vaiaso aʻo lumanaʻi le taotoga.

O fea e maua?

O mea taumafa taumafa na faia i luga o le faavae o Gimnema Sylvester o fualaau lauiloa lauiloa. E faʻatau saoloto i le tele o falemaʻi ma faleoloa i le initaneti.

Talu ai ona o nei meaʻai e masani ona taatele, e faigofie ona e sosoʻo atu i se mea e le moni pe maualalo. Ina ia puipuia oe lava, e tatau ona e faia se faatau i na o faufautua faʻalagolago. O se tasi oi latou o le iHerb online store, lea e faʻatau faʻatau oloa faʻapitoa. O lea e faʻamautinoa ai oe e faʻatau ni oloa moni, aua o le gaosiga e na o le maualuga ma lelei le faʻaleleia o gaosiga e maua mai i le natura.

O nei meaai, Gimnem Sylvester, 400 mg, 90 Veggie Caps

O oloa uma a le kamupani ua gaosia i le ogatasi ma tulaga faataatitia a Europa ma ua siakiina lelei ao le i faatauina atu. O mea aupito lata mai nei, o masini fou ma punaoa o natura moni e faʻaaoga mo le gaosia o le gimnema.

Gimnema extract lea na gaosia e lenei kamupani o se faʻalauteleina o le togavao e faʻamalosia ai le soifua maloloina o le glucose metabolism.

I se faaopoopoga, o le vaega e faʻaleleia ai le gaioiga o le gaioiga.

O le tuufaatasiga o lenei vailaʻau, e faaopoopo atu i le kulimi meleni, e aofia ai le magnesium stearate, silica, falaoamata araisa ma cellulose, lea e faia ai capsules.

Manatua o le aveina o Gimnema Sylvester i capipol-based capsules e fautuaina mo na o tagata matutua. E le mafai ona e ave capsules i le taimi o maitaga ma ao faagasolo le taimi o le lactation.

I le iai o soʻo se faʻamaʻi pe i le tulaga o le faia o isi vailaʻau (inisalini ma sauniuniga tuʻufofoga mo togafitiga o le maʻisuka), e tatau ona e sailia le fautuaga a lau fomaʻi.

A maeʻa ona faʻapipiʻiina le vailaʻau, e tatau ona filifilia se nofoaga malulu ma malulu mo lona teuina. Ia mautinoa ia siakiina o lenei nofoaga e le mafai ona maua e tamaiti.

I aso nei, o le tele o le maʻisuka latou te faʻaaogaina lenei meaʻai faaopoopo e faʻamaonia ai le aofaʻi o suka i totonu oo latou toto. E tusa ai ma lenei mea latou te lafo a latou iloiloga i luga o upega tafaʻilagi o faleoloa i le initaneti ma punaoa faʻapitoa a tagata gaosi oloa

O le mea lenei na tusia e le teine ​​e uiga i lenei vailaau faʻatau sa faatauina mai e ia ile iHerb, o le faʻatau tele o fefaʻatauaiga i luga o le Initaneti:

"Na ou faatauina mai se mea taumafa o le Gimnem Sylvester, o mea taumafa ua saunia e Now Foods i capella ulu. Sa ia faatauina mai mo lona tina, e pei ona fautuaina o ia e ana uo ia i matou, o se auala lelei e faaitiitia ai le toto toto. E oo lava i le faagasologa o togafitiga, na latou matauina le faaitiitia o le maualuga o le suka. Ou te iloa o loʻu tina ei ai le ituaiga o maʻisuka e le o le inisalini. I le faaiuga o le aoga aʻoga, o le sugar sugar na toe foi atu i ana faailoga faʻavae. O lenei o le a matou toe faatulagaina lenei fualaau faasaina. E tusa ai ma le mea na tupu i loʻu tina, e mafai ona ou fautuaina ma le saogalemu lenei fesoasoani i meaʻai uma i tagata uma e maua i le maʻisuka! "

Source Naturals, Gimnem Sylvester, 450 mg, 120 Pusa

O le isi tusitala autu o oloa gimnema o le lauiloa American brand Source Naturals, na faia i le 1982. O le kamupani e faʻapitoa i le gaosia o oloa mo le vaega o tagatanuu oe ua matua gauai atu i lo latou lava soifua maloloina.

Punaoa Naturals tali lelei i le tele o tagata faʻatau i soo se nofoaga autu tau fefaʻatauaʻiga. O le iHerb online store e le o se faʻasalalauga ma i ona avanoa avanoa e mafai ona e maua ai le tele o oloa o lenei ituaiga.

Source Naturals Jimnem Sylvester 450 mg, faʻapipiʻiina i totonu o pama 120, o se faʻaopoopoga meaʻai e faʻasalalau i le 25% o le kulimi mimiti. Ua mamanuina e faatumauina le maualuga o le suka o le toto.

I le faaopoopo atu i le gimnemic acid, o le sauniuniga e aofia ai le vailaʻau vaʻaia, le konisini calsium phosphate, faʻafouina o le suauu cellulose ma le microcrystalline cellulose.

O lenei oloa e le o se meaʻai, e le oi ai ni meaʻai susu, fefete, fuamoa, saito, soya ma le kulupena. I lona tuufaatasiga foi e leai ni mea e puipuia ai, o mea lanu lanu ma mea manogi, mea e lelei ai le tofo, sugar, masima ma le malo.

E fautuaina e ave 1 laulau i aso taʻitasi i taimi o taumafataga.

I le taimi o le gaioiga, faʻatasi ma le susu, i le i ai o le maʻisuka, o le taimi e te inuina ai le inisalini ma isi vailaʻau e maua ai le kulukose, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi aʻo leʻi faʻaaogaina lenei fualaau.

O se nofoaga malulu ma malulu e lelei mo le teuina o papa.

O se tasi lea o iloiloga e uiga i lenei mea taumafa faaopoopo na tuʻuina atu e le tagata faʻatau i le upega tafaʻilagi a le tagata gaosi oloa:

"I le taimi muamua, sa ou lagonaina i taimi uma se naunautaiga le mautonu mo mea uma suamalie, e ui lava ou te malamalama atoatoa i le tele o mea e afaina ai loʻu ata. Mo se taimi umi sa ou faʻaumatia ituaiga uma o selu i le tele o mea. I se tasi aso, i luga o le Initaneti, na ou lavea faafuasei i luga o se tusitusiga e uiga i aafiaga leaga o le gimnema. Ioe, na tonu ia te au e tatau ona ou faataitaiina ia te aʻu lava ia. Sa ou faatauina ni vailaau faavavega i luga o Eicherb ma amata ai se togafitiga. Ina ua maeʻa le vaiaso, na amata ona le iloa le naunau o kalola ma pies. O keke, suamalie ma isi mea lelei e le toe mafua ai ia te au le tali tutusa e pei ona i ai muamua. E sili atu i le tasi le mea na ou inu ai, o le taunuuga e lelei tele.Ou te manatu o sina mea itiiti, ma faatasi ai ma le fesoasoani a jimnema o le a ou ausia se tagata matagofie ma le manaia! "

Source Naturals, Vaomatua Maualuga Gimnem, 550 mg, 120 Pusa

O le isi vailaʻau lea o le American brand Source Naturals, ua fuafua e faʻavasegaina le toto toto. O le vailaʻau e aʻafia i le vaega o meaʻai, e faʻatautaia i le 75% le gimnemic acid, lea e mafai ai ona faʻateleina le aafiaga o le lagolagoina o togafitiga faʻasolosolo i le tino.

O le vaega o totoe o le vailaʻau e tutusa ma le tuufaatasiga o le meaʻai faaopoopo, na faia i se fua faatatau o le 450 mg.

Source Naturals 'gymnema vaomatua malosi, e pei lava o le fesoasoani muamua o meaai, o se mea gaosi meaʻai.

Ave le vailaʻau i aso uma 1 papa maʻa ma meaai.

O fafine maʻitaga ma tinā oe fafagaina a latou pepe, maʻisuka, tagata e ave inisalini e aofia ai vailaʻau ma isi vailaʻau o loʻo pulea le kulukose e tatau ona faʻafesoʻotaʻi la latou fomaʻi aʻo leʻi ave le fualaau.

Ina ia teuina lenei mea faaopoopo faaopoopo, filifili se nofoaga malulu ma malulu e le maua ai e tamaiti.

O tagata na faʻataʻitaʻiina le malosiaga sili o le Jimny Forest Company Source Naturals ei ai a latou tali lelei i nei fualaau:

"Ua leva ona mafatia le tuafafine matua mai le maʻisuka mo se taimi umi. O aso uma lava, na te faia ai se suʻega toto mo lona suka. I lona fiafia, na amata ona ia matauina o le sugar sa amata malie ona paʻu. O aso uma, e sili atu le lelei o suega! Ina ua mavae sina taimi, sa faaitiitia e le tuafafine o le fomaʻi maʻi le fua o ana vailaʻau. Na te faʻaogaina lenei tulaga lelei, muamua lava, faʻatasi ai ma le inu o fualaau o le vaomatua o le vaomatua. O lea matou te faʻatau pea ia te ia lenei mea faʻapitoa ma faʻasoa atu i tagata uma e mananao e aumai le suka i le masani. "

Himalaya, Gymnema, 60 Caplets

Himalaya o se kamupani Initia o loʻo faʻapitoa i le gaosiga o le tele-vaega, o le maualuga, o fualaʻau faʻavae. Na fausia i le 1930, o lona lauʻeleʻele o le pito i lalo o le Himalaya. O lenei faailoga o loʻo lauiloa lautele i le lalolagi atoa ma tuʻuina atu ana oloa i le tele o atunuʻu. O le tele o fualaau oona ua lamatia i luga o fanua e umia e le kamupani. O le tele o tulaga lelei o le kamupani e aofia ai le faʻaaogaina o le tele o vaega o le faʻatonutonuina o le 'oloa.

Gimnema na fatuina e lenei ituaiga o meaʻai fualaʻau. O se tamaʻi meaʻai ma le GMO free product.

E oʻo lava i tusitusiga anamua a Ayurvedic o loʻo i ai faʻamatalaga i le "mea e faʻaumatia ai le suka," o le gourmet. O le mea lena na valaauina ai Jimnim i na aso.

O lenei oloa ua lalagaina le Himalaya ua mamanuina e faaleleia atili ai galuega faatino.

E mafai foi ona avea se mea faaopoopo ole vegetarian e se vegetarian ona e le o iai ni vaega o manu.

O fefaʻatauaiga faʻatalanoaga aʻo leʻi faia ni mea taumafa taumafa e manaʻomia mo tagata o loʻo i ai faʻamaʻi, oi latou na fuafuaina togafitiga faafomaʻi, faʻapea foʻi ma tina ma fafine maʻitaga i le taimi o le lactation.

Tausaga mo se tagata matua: 2 taimi i le ao, tasi capsule aʻo le i 'ai.

Savesta, Gymnema, 60 Veggie Caps

O Savesta Gimnema o se tasi o vaega sili ona mama ma sili ona aoga o Gimnema i luga o le tino. O lenei mea e mafua ona o le faateleina o le anotusi o le gimnemic acid i totonu. Nai lo le 25% masani, e faʻatautaia i le 75%. O lenei mea e maua ai le maualuga o aafiaga mai aafiaga o le meaʻai faaopoopo.

Mo le gaosiga o Savesta Gymnema, e faʻaaogaina laulaʻau vao vao. O la latou aoina e faia e aunoa ma le afaina ai o le siosiomaga, ma i le fale suesue o le kamupani ua maeʻa maeʻa siaki mo le tikeri o le faʻaalia ma le mama.

O galuega autu a lenei vailaʻau e aofia ai:

  • Le faatumauina o le suka toto i totonu o tulaga masani
  • Faamautinoaina o le soifua maloloina o le pancreatic function.

I le faaopoopo atu i le gimnemic acid, o se vaega o lenei fofo, o loo aofia ai le kilokoni dioxide, falaoamata araisa ma capsules vegetarian.

E fautuaina e ave se tasi capsule pe a maeʻa le 'aiga 3 taimi ile aso.

O le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻasaina e faʻasaina mo fafine maʻitaga ma tina o loʻo fafagaina a latou pepe. Faʻaopoopoina le faʻaaogaina o le gimnema ma isi vailaʻau e mafai ona faatoa mafai ona e talanoa ma lau fomaʻi.

O le toʻatele o tagata ua faʻaaogaina Gimnema faʻavae Savesta oloa ua faamalieina i taunuʻuga o le aveina. O le mea lenei na tusia e se tasi o tagata faʻatau faamalieina:

"Mo aʻu, o pusa faʻaputu faʻavae o gimnema na avea ma mea moni maua! E tele teineiti ma tamaitai e masani i le tulaga, pe a mulimuli i le isi taumafataga, o loʻo i ai se manaʻoga e le mafai ona faʻasalalau ma 'ai se mea manaia. Vaʻai faalemafaufau i ni nai aso, o lenei naunau e mou ese atu e aunoa ma se ala! E le pine ae maeʻa laʻu vasega, ma ua uma ona ou faatauina se isi auupega o meaai faaopoopo. Na mafai mulimuli ane ona ou ausia le paʻu o le mamafa. O le taimi nei, e le na o loʻu lava mafaufauga i le faʻata e le faʻafefe ai aʻu, ae ua ou fiafia i oʻu foliga vaaia! Ou te savali ma le filemu i tua o fata ma falaoa, e ui lava ae ou te lei faatauina ni ituaiga o mea leaga leaga. Ou te manaʻo e fautuaina le taliaina o le jimnema i tagata uma e fia tuʻu saʻo a latou ata! "

Tali a le Natura, Gimnema, 600 mg, 1 fl oz, ava malosi (30 ml)

Natures 'Tali o le kamupani pito sili ona tele a Amerika o loʻo galulue i le gaosia o togafitiga faʻamalositino masani ma isi vailaau e faʻamoemoe mo le faʻamālōlōina o le tino. O oloa uma o lenei ituaiga e faia faapitoa lava mai mea aupito sili ona maualuga. Natures 'Tali o oloa gaosi o se tuufaatasiga o togafitiga sili ona lelei ma togafitiga faʻaonapo nei o loʻo faia ai le gaosiga o le phytopharmaceutical production. O lenei mea e mafai ai ona faʻamautinoa le tuʻuina atu o meaʻai e sili ona lelei, ma e maualuga lona aafiaga i le tino o le tagata.

Natures 'O le tali na faia fatuga faʻavae mo le tele o tausaga. Ina ia faia lenei mea, e faʻaaogaina e le ituaiga ona lava atinaʻe fou ma tekonolosi, vai mamā ma filifilia ma le faaeteete meaʻai.

Aumai se meaʻai faaopoopo 1 pe 2 taimi i le aso, 28 gogo (1 ml). Mo le faʻafeiloaʻiga e manaʻomia lou faʻaaogaina o sina vai.

E le fautuaina mo tamaitai i le taimi o le gaioiga ma le taimi o le susu.

Teuina o fualaau faasaina e tatau ona faia i nofoaga e le mafai ona maua e tamaiti.

E tauaofai

E tusa ai ma mea na taʻua i luga, e mafai ona tatou faʻataunuʻuina o le lisi atoa o meaʻai faaopoopo mai le Gimnema Sylvester leaves ei ai le malosi e faʻaitiitia ai le suka o le toto. O se tulaga sili ona taua ma aoga mo le ituaiga o tagatanuu o loʻo maua i le maʻisuka. O lenei vailaau fofo e fesoasoani i le sili atu o le gaosiga o le inisalini, lea i nisi tulaga e mafua ai ona faaititia i le fomaʻi muamua le fuaina o fualaau faasaina mo togafitiga o le maʻisuka.

E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le jimnema e faʻaalia ai taunuuga lelei i le tau faasaga i le mamafa. E mafai lenei mea, ona o le mafai gafatia o lenei fale, galue i luga o le gagana faʻaleleia, e suia ai le tofo o meaʻai suamalie ma faʻaitiitia le manaʻoga mo i latou e 'ai.

Ae e tatau ona manatua i lou mafaufau e le mafai ona e faatonuina togafitiga mo oe, ae tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi mo fautuaga faʻapitoa mai lau fomaʻi.

Faʻatau Jimnem Sylvester: tau, iloiloga, mea e faʻatau ai

O fea e faʻatauiHerb Vitamin Department
Taumai le 600 rubles
Filifilii se seti o minerale, fautuaga a fomaʻi, iloiloga, tau
Faʻasalaga5e toesea i luga o le poloaiga muamua - e ala i le sootaga (faʻaalia i totonu o le ato)

Gymnema Sylvestre o se faʻaopoopoga o meaola e faʻavae i luga o se otootoga o lau o vine. I le faiga o Ayurvedic, o laulaau o lenei laau ua faʻaaogaina mo le lua afe tausaga e fai ma fesoasoani i le faʻamautuina o le maualuga o le suka.

Faʻafetai i le gimnemic acid, o le vaega malosi o le faʻaopoopoga o meaʻai, o se aoga aoga i le pancreas ma le faʻavaeina o se tulaga soifua maloloina o le kulukose o le gasegase. Ae o le autu o lenei faʻaopoopoga o le faʻamautuina o le suka o le toto. I lalo ifo, tatou te tilotilo i vitamini ma meaʻai e aofia ai Jimnu i le tuufaatasiga pe na o le gaosia foi i lona faavae.

Lena Jimnem Sylvester e filifili

O le filifiliga o capsules e faʻatatau i Gimnem Sylvester o le a le faigata. E mafai ona aofia ai capsules mai le 5 i le 500 mg gymnemy acids, faʻaopoopoga i lenei, atonu e leai ni vaega, ma atonu e tele naua. O le filifiliga o capsules e aofia ai le marmalade, e faʻalagolago pe o le a le aʻafiaga e te fiafia i ai.

O le taʻiala sili pe a filifilia le fautuaga a se fomaʻi, ave muamua aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau faasaina. Ae mo le lauiloa o ituaiga taʻitasi poʻo o latou tau, tagaʻi i lalo. E mafai ona e faitauina faʻamatalaga o tagata faatau i luga o fualaau uma, mo lenei mea, mulimuli i le sootaga i le upega tafaʻilagi a le tagata faatau.

Category "Sugar-lowering drugs"

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O nisi vailaʻau ua tuʻufaʻatasia - o lona uiga, e tele a latou togafitiga faʻapitoa i le taimi e tasi - mo se faʻataʻitaʻiga, latou te faʻagesegese ai le faʻafefe o le suka i totonu o le toto ma faʻaosofia ai le gaosiga o le inisalini e le pancreas.

O nisi e aʻafia ai le tulaga o gaʻo ma le ate ma manaʻomia le puipuiga faaopoopo o nei totoga aʻo faagasolo le vasega. O isi e saofagā i le mamafa ma e manaʻomia ai se meaai malosi. E mafai foi ona maua aʻafiaga mai le meaʻai.

Toeitiiti lava o fualaau uma ua faʻaaogaina i vailaau mo le tele o tausaga, ma o lo latou faʻaaogaina mai se vailaʻau faʻalogo e lelei ma faʻamaonia. Ae ui i lea, o le faatonuina o nei fualaau faasaina e le talafeagai, talu ai o le tagata maʻi lava ia e le mafai ona vaʻaia itu uma e mafai ona aʻafia ai ma faʻaleagaina.

Ofisa o Faʻamatalaga Tuatusi: 197101 St. Petersburg, ul. Chapaeva 15 (Metro Gorkovskaya) tagata fou: +7 (905) 2884517

Tuatusi imeli *

O fualaau o le suamalie o le suālaʻau o se vailaʻau tele lea o vailaau e toetoe lava o ituaiga uma o le maʻisuka maʻi e faʻaaoga i taimi taimi o le maʻi. I le avea ai o se tulafono, e ave i le amataga poʻo le vaeluaga o le faʻamaʻi, aʻo le i faia le togafitiga o le inisalini.

O vailaʻau faʻasolosolo e maualalo le maualuga o le suka, e masani lava ona maua i totonu o laupepa ma ave faʻamatalaga.

O nisi vailaʻau ua tuʻufaʻatasia - o lona uiga, e tele a latou togafitiga faʻapitoa i le taimi e tasi - mo se faʻataʻitaʻiga, latou te faʻagesegese ai le faʻafefe o le suka i totonu o le toto ma faʻaosofia ai le gaosiga o le inisalini e le pancreas.

O nisi e aʻafia ai le tulaga o gaʻo ma le ate ma manaʻomia le puipuiga faaopoopo o nei totoga aʻo faagasolo le vasega. O isi e saofagā i le mamafa ma e manaʻomia ai se meaai malosi. E mafai foi ona maua aʻafiaga mai le meaʻai.

Toeitiiti lava o fualaau uma ua faʻaaogaina i vailaau mo le tele o tausaga, ma o lo latou faʻaaogaina mai se vailaʻau faʻalogo e lelei ma faʻamaonia. Ae ui i lea, o le faatonuina o nei fualaau faasaina e le talafeagai, talu ai o le tagata maʻi lava ia e le mafai ona vaʻaia itu uma e mafai ona aʻafia ai ma faʻaleagaina.

Gimnem Sylvester mai Source Naturals

Source Naturals, Gymnema Sylvestre - o le eseʻesega o loʻo faʻatulagaina mai lona muamua, e le taua, 450 mg o le Gymnema Sylvestre Leaf Extra ua faaopoopoina ma le 39 mg o le calcium. I le iloiloga (e ala i le faasinomaga), ua maitauina o lenei vailaʻau e faʻasaʻo ai le manaʻo.

O le pusa e aofia ai le 120 capsule, o le tau o le 700 rubles. Source Naturals o loʻo maua ai le laʻau lelei o le soifua lelei ma Mega Strength Beta Sitosterol.

Glycemic Faʻatasi ma Jimnime mai le Country Life

Country Life, Faʻamatalaga Glycemic - O se fualaau mataʻina mai se tagata gaosi oloa Amerika o meaʻai ma vitamini, ua lauiloa mo lana sili sili ona lelei Maxi Hair, matou te tusitusi soo i ai, o le taimi mulimuli i se toe iloiloga o fualaʻau lauulu taugata. O lenei oloa e sili ona fiafia i ai ona o le faaopoopo i le gimnema, lea e aofia ai sina sili atu nai lo le 6 mg, o le tele o elemene o loʻo faaopoopoina iinei, e aofia ai vitamini ma minerale nei:

Vitamini ma MineraleFaʻamau% o aso uma
Kalaku60 mg6%
Chromium200 mcg167%
Copper0.5 mg25%
Folic acid200 mcg50%
Magnesium50 mg13%
Manganese1.5 mg75%
Niacin1 mg5%
Vitamin B1250 mcg833%
Vitamin B67.5 mg375%
Zinc2.5 mg17%
Vanadium781 mcgle faʻapipiʻi
Gymnema Sylvestre (lau)6.3 mgle faʻapipiʻi

100 iunite o le Glycemic Factors o le a tau ai oe 1,500 rubles, faatasi ai ma le faʻaaogaina o le 1 le aso i le aso, e tolu masina ma sina mea itiiti. Mai le faʻamatalaga o loʻo mulimuli mai ai o le chromium e faʻamalosia ai le gaosiga o le kullukose, mo le mafuaʻaga lava e tasi o loʻo faʻaaogaina ai le faʻamavaega iinei.

Tau mo Jimnem Sylvester

O le tau o le fualaau faasaina e faalagolago i le ituaiga o faʻamalolo ma le gaosi oloa. E masani lava, o le Gimnem Sylvester taumafa taumafa e maua i laupepa poʻo kapula. O le fuainumera o fualaau i totonu o se afifi e 60-90 fasi vaega, ma e mafai ona e faatauina mai sea oloa i se tau o le 600 rubles. E le gata i lea, o le tau e ono fesuisuiai e fuafua i le maua o mea faʻafefe.

O fea e faʻatau ai Jimnem Sylvester

E mafai ona e faʻatau saʻo le vailaʻau mai le kamupanī, ae o le auala aupito sili o le faʻaaogaina lea o auaunaga a iHerb, o le tufatufa o tufuga faufautua o mea faʻapitoa. O tulaga faigaluega a le kamupani ma ana kamupani o loʻo taua ai faʻaitiitiga taua, o le mea lea o le faʻatau Jimnem Sylvester mai iHerb o se auala lelei tele e faʻaola ai.

Le auala e ave ai Jimnem Sylvester

O pusa taitasi o loʻo i ai se faʻatonuga mo le taliaina, e sili ona mulimuli i ai. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea o kapula o mea eseese o gaosia ei ai a latou mea eseese o le extracti gimnema, i le faasologa, pe afai o se tasi o fualaau faasaina ei ai lona faatapulaaina o le lua o capsules, o le isi atonu e tolu. I soʻo se tulaga, faʻafesoʻotai lau fomaʻi pe afai e talafeagai mo oe ma pe o le a foi le metotia.

O le fua faʻatatau o le 2-3 ipu i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga. O le auala puipuia e sili ona tausia lelei mo le 1.5-2 masina, pe a maeʻa se malologa mo se vaitaimi talitutusa. E ui lava e le o faʻalauiloaina e le meaʻai meaʻai, e le fautuaina e ave ile laʻititi, ao maitaga, faʻapea foʻi ma tagata gasegase e le faʻalogo i vaega o le faʻaopoopoga.

Gimnem Sylvester: iloiloga

O le toʻatele o tagata na latou faia ni mea taumafa taumafa na latou maitauina se faʻaleleia atili o lo latou soifua maloloina ma le tulaga lautele oo latou tino. Faatasi ai ma le faʻaaoga masani ma le talafeagai, o le maʻisuka e maualuga le maualuga o le suka o le toto ma faʻaitiitia ai faʻaaliga o le le atoatoa. Faatasi ai ma le tele o iloiloga a Gimnem Sylvester, o loo i ai ni manatu lelei e uiga i le fualaau faasaina o se fesoasoani fesoasoani mo le leiloa o le mamafa, lea, i le ala, o se isi mea aoga o lenei fesoasoani faaopoopo a Ayurvedic.

O le isi pito taua taua o savali mai le gouty - vao e matua aveeseina ai le uric acid, e faaitiitia ai le ono tulai mai o le malosi. E masani lava latou latou aveina Jimny Silvestri i capsules na faia e tagata American pharmacists.

Faatonuga mo le faaaogaina

Metotia ma metotia

Aveese / capsules 200 mg o le hymnema GS4 extracti 2 taimi i le aso. O lenei metotia na maua mai i luga o se suʻesuʻega o aafiaga o fualaau faasaina i luga o le maʻisuka i tagata matutua. Mo capsules, o laasaga e leʻo faʻamatalaina nei. E masani lava o capsules e aofia ai le 260 mg o le masima ma le 50 mg o laulaau, ua lava lea e ave ai le 1 capsule 3 taimi i le aso, e sili ai ma meaai.

Hymnem mo tamaiti

Saogalēmū ma fuataga mo tamaiti e le o faʻamatalaina saʻo. A o le i tuʻuina atu lenei mea totino i se tamaititi, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi.

I le taimi o le maitaga ma le lactation

Aua neʻi faʻaaogaina lenei vailaau i le taimi o maitaga ma le lactation. E le lava faamatalaga i lona aoga ma le saogalemu.

  • Ia manatua o fualaau oona ma le laumei, ua fuafuaina e faʻaitiitia ai le manava, e le mafai ona togafitia e togafitia ai le maʻisuka.
  • O ni mea e le faʻavaivai poʻo ni mea faʻapitoa faʻatasi ma se faʻaititia o le 'elemene o le hymnemic e mafai foi ona fesoasoani i le polokaina o le suka.
  • I le amataga o le 1990, o tagata suʻesuʻe i se iunivesite i Madras, Initia, na latou iloaina o le maualuga o doses (40 kalama o vao mamago i aso taitasi) e mafai ona fesoasoani i le toe faʻafou poʻo le toe faʻafouina o peta paneta. O peta Beta e faʻasaʻo le inisalini, ma o le mea lea, ave le vaifofo, ona o le toe faʻaleleia o sela beta faaleagaina, e mafai ona faʻaitiitia ai manaʻoga o tagata maʻisuka inisalini ma isi fualaau.
  • Na faʻaaogaina foi le viiga i fomaʻi faa-Aferika. Mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻaaogaina e le au fai meaʻai Tanzania e faʻaleleia ai le fausiaina o feusuaiga. O lenei laau e aoga i le togafitia o le malaria, e pei o se mea e faʻafefeteina ai meaʻai, e pei o se mea faʻamalolo, ma o se vaifofo mo le suamalie o le gata.

Faamalologa meatotino

O se lignified liana tuputupu ae i le togavao o Initia. O le tele o taimi, o laulaau e faʻaaoga mo togafitiga faafomaʻi, ae e talitonuina o le aʻafiaga o le laau e iai foʻi sona faʻamalolo. Mo le silia ma le 2 afe tausaga, o laʻau o lenei laau na faʻaaogaina i Initia mo togafitiga o le "tagata fur" ("mimeni meli") - maʻisuka. O lenei laau e faʻaaogaina na o oe pe o se vaega o vailaʻau o loʻo faʻaaogaina i Ayurveda, o se faʻafefiloi o tin, lead, zinc, laumei lau, melia leaves Melia (Melia azadirachta), Enicostemma littorale ma eugenia jambolana fatu (Eugenia jambolana). Sa maitauina e le au togafitiga anamua e faapea, pe a fai o laulaau lau o loʻo i ai se mea e le mautonu le iloa o se tofo suamalie.

I le faaopoopo atu i le faʻavaivaia o le mafai e iloagofie ai le va o ata o le suamalie, e mafai e le laau ona faʻaitiitia le toto suka. O nei vaega o le oloa ua faʻamatalaina lona igoa i Hindi-Gurmar ("faʻaumatia le suka"). Anamua ua umi lona talafaasolopito o le maʻisuka. E i ai le faʻamaoniga e mafai e le laau ona faʻaitiitia le toto toto.

Hymnem's mechanism of action

O taunuʻuga o nisi suʻesuʻega e faʻamaonia ai e mafai e le laau ona faʻaititia le toto suka i tagata e iai ituaiga o maʻisuka. E manino lava, o le taunuuga lenei o le fualaau faasaina ua faatupulaia ma le faatupulaia le aofaiga o suauu gaosia o le beta i le iniseti.

Gimnem Sylvester Extract

I lenei tulaga, o le maualuga o le suka o le toto e toetoe lava a masani. E mafai e le laau ona faateleina le gaioiga o le enzymes e fuafua ai le aoga ma le faʻaaogaina o le kulukose. Ae ui i lea, o nei faaiuga na faavae i luga o se numera itiiti o matauga, ma o le suesuega lava ia e le o faia ma le faaeteete, o lea e manaomia ai se siaki auiliili atili e fuafua ai le saogalemu ma le fua.

O tagata suʻesuʻe i le Georgetown University ua faʻatusatusa ia aafiaga o le chromium, vanadium, ma le siva i kio ma le maualuga o le gaʻo. Na latou faaalia o le hyne, e le pei o elemene o le chromium ma le vanadium, e maualalo ai le toto cholesterol, ae le faaitiitia ai le toto maualuga.

Aafiaga i le tino o le tagata

Sa i ai taumafaiga e ave le vailaʻau e avea o se aphrodisiac, laxative ma vaifofo mo le gasegase o le gata, mo le togafitiga o faamaʻi cardiovascular, constipation, tale, faateleina o le urination, gout, cholesterol maualuga, toto maualuga, hyperglycemia, maʻi o le ate, malaria, oona, gasegase oona, faamai manava po o le faaosofiaina o le gaoioiga o le matua po o le faimamaina, peitai, o taunuuga o suesuega e le mafaatusalia.

Siaki le tau o le Gymnem i le 2018 ma le taugofieina o meaʻai >>> O le tau o Gymnem i falemaʻi eseese e mafai ona eseese tele. E mafua lenei mea i le faʻaaogaina o vaega taugofie i totonu o fualaau faasaina, ma le faiga o le tau o le vailaau mo togafitiga. Ae e taua lava le eseesega o tau i le va o tagata ese mai fafo ma Rusia e tumau pea e le suia.

I MedMoon.ru, o vailaʻau o loʻo faʻavasega faʻamaonia ma faʻamalosi i le tino. Ua na ona matou lolomiina na o fualaau sili ona lata mai ma fou. O faʻamatalaga e uiga i le sauniuniga a Hymnem e faʻafouina pea i le talosaga a le au gaosi.

Faʻaitiitia le suka i le maʻisuka, pe a oʻo i le mamafa, e faʻaitiitia ai le naunau mo le siʻosiʻomaga.
60 capsules, 400 mg taʻitasi

Faʻafefea ona galue Gimnem

I totonu o vaomatua o Initia ma Sri Lanka, o se laau mataina mai le aiga o loʻo i ai le igoa e le masani ai Gymnema Sylvestre. O tagata Indigenous o loʻo faʻaaogaina mo le tele o seneturi o se auala lelei e faʻaitiitia ai le toto suka. O le mea moni lava, i le faaliliuga mai le gagana a le lotoifale, e taʻua le laau e pei o - "mea e faaleagaina ai le suka".

O mea taua o Gimnema Sylvesters na maua e tuaa mamao o Initia ma na faʻaaogaina mo le faʻamalologa. Afai e te ulaina laulaau o le laau, ona oʻo lea i le lagona o le suamalie i totonu o le gutu e peiseai o loo eli. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kulimi masani pe a uma Gimnema o le a tofo e pei o le oneone.

Ae o le mea moni, na suʻesuʻeina e le saienitisi mea mafai faʻapitoa o se fale faʻavaomalo i le ogatotonu o le 20 seneturi. Ona mafai lea ona latou faʻamaonia lona mafai ona faʻaitiitia le suka i le urine i le maʻisuka. I se taimi mulimuli ane, na iloa e tagata atamamai o le faʻaaogaina o Gimnema Silvestra e faʻaitiitia ai le suka o le toto ma e faʻapupulaina foi le maualuga o le inisalini i siama.

E tusa ai ma faamaumauga o Gimnem Sylvester o loʻo iai nei, e faʻaleleia ai le lelei o le kulukose i totonu o siama. Ma o le faafitauli autu lenei o le maʻisuka ituaiga 2. O le mea lea, e le manaʻomia e le tino ona faʻaleleia atili le falaoamata ma suamalie ina ia lava le malosi.

Gymnema Sylvestre e faʻaitiitia ai le manava ma faʻavaivaia ai mea suamalie. O lenei meaai maloloina lelei e faʻamausaliina ai le toto ma faʻafefe ai le atinaʻe o maʻi cardiovascular. I le uma, o faʻamaʻi pipisi o se taunuuga talafeagai lea o le maualuga o le suka.

Ua faamaonia foi e Gimnem Sylvester le puipuia o le suka i totonu o le vaega o meaʻai.

O le laau o loʻo i ai resini, faʻapea foʻi ma isi vaega o meaola. Faatasi ma i latou: filifili, petaine, trimethylamine, acid ascorbic, chromium, cobalt, silikoni, zinc, seleni, phosphorus, saponins.

Ae o le matafaioi autu o le gaioiga gimnemic, lea e le na o le lagolagoina o le gaosiga o le inisalini i totonu o le toto, ae ua iloa foi le auala e toe faʻafoʻi ai suauu pancreatic e maua ai le inisalini. E le gata i lea, o le laau ei ai sona aafiaga lelei, i le maʻisuka ituaiga muamua ma lona lua.

E le tatau ona galo, ae ui i lea, o le maʻisuka o se maʻi faʻalavelave tele lea e mafai ona alu faalilolilo mo se taimi umi seia oʻo ina matua vaivai lava sela o le pancreas.

I le taimi nei, e leai ni aʻafiaga faʻaalia mo togafitiga masani na faia i luga o le faavae o Gymnema Sylvestre. E taua tele i tagata soifua maloloina oe na ave Jimnu, o le maualalo o le suka i lalo o le masani e le maua.

O le mea moni, e le tatau ona e aveina Jimnee Sylvester o se panacea.

Faʻasaga i tua o le aveina o Gimnema ma le faʻaitiitia o le maualuga o le suka, o le siaki faifai pea o le kulukose toto e talafeagai. Afai o le taunuʻuga e lelei, o le aofaʻi o vailaʻau faʻamalosi e tatau ona faʻaititia i se taimi tatau, ae na o maliega ma le fomaʻi.

O le aveina o togafitiga faʻapitoa e le suia ai le manaʻoga e mulimuli i se taumafataga, gaioiga faaletino, ma se olaga ola maloloina.
E le suia ai le masani masani o taumafa. Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti.

Foafoa: Acefill, Czech Republic

Faʻaitiitia le suka i le maʻisuka, pe a oʻo i le mamafa, e faʻaitiitia ai le naunau mo le siʻosiʻomaga.
60 capsules, 400 mg taʻitasi

Auala e ave ai Gimnema extract:

1 capsule i le aso. O le kosi e le itiiti ifo i le masina, sili atu le saʻo mo le 2 masina ma faʻatasi ai ma isi faʻasologa o meaʻai e aofia ai i le faʻalavelave e tusa ai ma le Sokolinsky System (coenzyme Q10 ma le methionine zinc)

E leʻi faʻamoemoe mo tamaiti, fafine maʻitaga ma tausimai.

Na totoina e Jimnem

Aʻo leʻi faia taotoga, e tatau ona e faalēaogāina le talia pe a ma le 3 aso aʻo lumanaʻi.

Gymnema Sylvestre: fomaʻi e toe iloilo le mea na maua mai le laau (vao)

I se taimi mulimuli ane, na iloa e tagata atamamai o le faʻaaogaina o Gimnema Silvestra e faʻaitiitia ai le suka o le toto ma e faʻapupulaina foi le maualuga o le inisalini i siama.

E tusa ai ma faamaumauga o Gimnem Sylvester o loʻo iai nei, e faʻaleleia ai le lelei o le kulukose i totonu o siama. Ma o le faafitauli autu lenei o le maʻisuka ituaiga 2. O le mea lea, e le manaʻomia e le tino ona faʻaleleia atili le falaoamata ma suamalie ina ia lava le malosi.

Gymnema Sylvestre e faʻaitiitia ai le manava ma faʻavaivaia ai mea suamalie. O lenei meaai maloloina lelei e faʻamausaliina ai le toto ma faʻafefe ai le atinaʻe o maʻi cardiovascular. I le uma, o faʻamaʻi pipisi o se taunuuga talafeagai lea o le maualuga o le suka.

Ua faamaonia foi e Gimnem Sylvester le puipuia o le suka i totonu o le vaega o meaʻai.

O le laau o loʻo i ai resini, faʻapea foʻi ma isi vaega o meaola. Faatasi ma i latou: filifili, petaine, trimethylamine, acid ascorbic, chromium, cobalt, silikoni, zinc, seleni, phosphorus, saponins.

Ae o le matafaioi autu o le gaioiga gimnemic, lea e le na o le lagolagoina o le gaosiga o le inisalini i totonu o le toto, ae ua iloa foi le auala e toe faʻafoʻi ai suauu pancreatic e maua ai le inisalini. E le gata i lea, o le laau ei ai sona aafiaga lelei, i le maʻisuka ituaiga muamua ma lona lua.

E le tatau ona galo, ae ui i lea, o le maʻisuka o se maʻi faʻalavelave tele lea e mafai ona alu faalilolilo mo se taimi umi seia oʻo ina matua vaivai lava sela o le pancreas.

I le taimi nei, e leai ni aʻafiaga faʻaalia mo togafitiga masani na faia i luga o le faavae o Gymnema Sylvestre. E taua tele i tagata soifua maloloina oe na ave Jimnu, o le maualalo o le suka i lalo o le masani e le maua.

O le mea moni, e le tatau ona e aveina Jimnee Sylvester o se panacea.

Faʻasaga i tua o le aveina o Gimnema ma le faʻaitiitia o le maualuga o le suka, o le siaki faifai pea o le kulukose toto e talafeagai. Afai o le taunuʻuga e lelei, o le aofaʻi o vailaʻau faʻamalosi e tatau ona faʻaititia i se taimi tatau, ae na o maliega ma le fomaʻi.

O le aveina o togafitiga faʻapitoa e le suia ai le manaʻoga e mulimuli i se taumafataga, gaioiga faaletino, ma se olaga ola maloloina.
E le suia ai le masani masani o taumafa. Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti.

Foafoa: Acefill, Czech Republic

Faʻaitiitia le suka i le maʻisuka, pe a oʻo i le mamafa, e faʻaitiitia ai le naunau mo le siʻosiʻomaga.
60 capsules, 400 mg taʻitasi

Gimnem Sylvester: mea aoga, faʻaaoga i togafitiga ma puipuiga

O le mea moni lava, i le faaliliuga mai le gagana a le lotoifale, e taʻua le laau e pei o - "mea e faaleagaina ai le suka".

O mea taua o Gimnema Sylvesters na maua e tuaa mamao o Initia ma na faʻaaogaina mo le faʻamalologa. Afai e te ulaina laulaau o le laau, ona oʻo lea i le lagona o le suamalie i totonu o le gutu e peiseai o loo eli. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kulimi masani pe a uma Gimnema o le a tofo e pei o le oneone.

Ae o le mea moni, na suʻesuʻeina e le saienitisi mea mafai faʻapitoa o se fale faʻavaomalo i le ogatotonu o le 20 seneturi. Ona mafai lea ona latou faʻamaonia lona mafai ona faʻaitiitia le suka i le urine i le maʻisuka. I se taimi mulimuli ane, na iloa e tagata atamamai o le faʻaaogaina o Gimnema Silvestra e faʻaitiitia ai le suka o le toto ma e faʻapupulaina foi le maualuga o le inisalini i siama.

E tusa ai ma faamaumauga o Gimnem Sylvester o loʻo iai nei, e faʻaleleia ai le lelei o le kulukose i totonu o siama. Ma o le faafitauli autu lenei o le maʻisuka ituaiga 2. O le mea lea, e le manaʻomia e le tino ona faʻaleleia atili le falaoamata ma suamalie ina ia lava le malosi.

Gymnema Sylvestre e faʻaitiitia ai le manava ma faʻavaivaia ai mea suamalie. O lenei meaai maloloina lelei e faʻamausaliina ai le toto ma faʻafefe ai le atinaʻe o maʻi cardiovascular. I le uma, o faʻamaʻi pipisi o se taunuuga talafeagai lea o le maualuga o le suka.

Ua faamaonia foi e Gimnem Sylvester le puipuia o le suka i totonu o le vaega o meaʻai.

O le laau o loʻo i ai resini, faʻapea foʻi ma isi vaega o meaola. Faatasi ma i latou: filifili, petaine, trimethylamine, acid ascorbic, chromium, cobalt, silikoni, zinc, seleni, phosphorus, saponins.

Ae o le matafaioi autu o le gaioiga gimnemic, lea e le na o le lagolagoina o le gaosiga o le inisalini i totonu o le toto, ae ua iloa foi le auala e toe faʻafoʻi ai suauu pancreatic e maua ai le inisalini. E le gata i lea, o le laau ei ai sona aafiaga lelei, i le maʻisuka ituaiga muamua ma lona lua.

E le tatau ona galo, ae ui i lea, o le maʻisuka o se maʻi faʻalavelave tele lea e mafai ona alu faalilolilo mo se taimi umi seia oʻo ina matua vaivai lava sela o le pancreas.

I le taimi nei, e leai ni aʻafiaga faʻaalia mo togafitiga masani na faia i luga o le faavae o Gymnema Sylvestre. E taua tele i tagata soifua maloloina oe na ave Jimnu, o le maualalo o le suka i lalo o le masani e le maua.

O le mea moni, e le tatau ona e aveina Jimnee Sylvester o se panacea.

Faʻasaga i tua o le aveina o Gimnema ma le faʻaitiitia o le maualuga o le suka, o le siaki faifai pea o le kulukose toto e talafeagai. Afai o le taunuʻuga e lelei, o le aofaʻi o vailaʻau faʻamalosi e tatau ona faʻaititia i se taimi tatau, ae na o maliega ma le fomaʻi.

O le aveina o togafitiga faʻapitoa e le suia ai le manaʻoga e mulimuli i se taumafataga, gaioiga faaletino, ma se olaga ola maloloina.
E le suia ai le masani masani o taumafa. Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti.

Foafoa: Acefill, Czech Republic

Gimnem Sylvester mai Source Naturals.

O le pou ole aso e faatatau i se fesoasoani faaopoopo mo le maʻisuka ma sili atu.
O le toatele oi tatou e fiafia i le suamalie, ae o nisi taimi e tupu ai ona o nisi mafuaʻaga e tatau ai ona faʻagata i tatou lava. Ma e lelei pe afai e le fetaui lelei ma le soifua maloloina. Ae o le maʻisuka e tatau ona mataʻituina a latou meaʻai ma e tatau ona e teena poʻo le faʻatapulaaina o lauusiusi i le mea sili ona mamafa ina ia le faʻaleagaina ai o latou tulaga.

Gimnema ua faʻaaogaina i vailaau faʻainitaneti mo le lua afe tausaga. Na faʻaaogaina e tagata faʻamuʻi anamua o se faʻatau faaleaganuu o suka i totonu o le tino. E taofia ai le ulufale saʻo mai o le kulukose mai le totini ile toto. Gurmarin, o loʻo i ai i le tuufaatasiga, faʻaitiitia le tofo o le laulaufaiva, lea e fesoasoani e faʻaititia ai le taumafaina o se mea suamalie ma le faʻaaogaina o le kulukose i le vavau o le tautala.

O le mea sili, na suʻesuʻeina e le saienitisi mea e le masani ai o se fale vevela i le ogatotonu o le 20 seneturi. Ona mafai lea ona latou faʻamaonia lona mafai ona faʻaitiitia le suka i le urine i le maʻisuka. I se taimi mulimuli ane, na iloa e tagata atamamai o le faʻaaogaina o Gimnema Silvestra e faʻaitiitia ai le suka o le toto ma e faʻapupulaina foi le maualuga o le inisalini i siama.
E tusa ai ma faamaumauga o Gimnem Sylvester o loʻo iai nei, e faʻaleleia ai le lelei o le kulukose i totonu o siama. Ma o le faafitauli autu lenei o le maʻisuka ituaiga 2. O le mea lea, e le manaʻomia e le tino ona faʻaleleia atili le falaoamata ma suamalie ina ia lava le malosi.

Faailoga mo le faʻaaogaina
O le gaioiga autu o mea galue o le faʻaopoopoga e faʻatatau i le: Fausia le metabolism saʻo o gaʻo i totonu o le tino, Puipuia le atinaʻeina o le maʻisuka i se ituaiga o hyperglycemic, Tulafono Faatonutonu o le suka toto tusa lava po o le a le ituaiga maʻi,
O le gaosiga o le inisalini, toe faʻaleleia o le pancreas i se taimi masani, faʻaitiitia le faʻavaeina o le cholesterol i le toto ma faʻalavelave faʻaleagaina i totonu o toto toto,
Paʻu o le paʻu poʻo le faʻamautuina, Puipuiga o le maʻisuka malosi, Tausiga o meaʻai paleni, Toe faʻafoʻi o tino taua ma le ate.

O le laau o loʻo i ai resini, faʻapea foʻi ma isi vaega o meaola. Faatasi ma i latou: filifili, petaine, trimethylamine, acid ascorbic, chromium, cobalt, silikoni, zinc, seleni, phosphorus, saponins.
Ae o le matafaioi autu o le gaioiga gimnemic, lea e le na o le lagolagoina o le gaosiga o le inisalini i totonu o le toto, ae ua iloa foi le auala e toe faʻafoʻi ai suauu pancreatic e maua ai le inisalini. E le gata i lea, o le laau ei ai sona aafiaga lelei, i le maʻisuka ituaiga muamua ma lona lua.

O se tasi o faafitauli ogaoga i le maʻisuka o le faateleina o le suka o le toto. Fomaʻi suʻesuʻega a Gimnema faʻaalia:
I le tulaga o le maʻisuka ituaiga toto 1, o le aveina o Gimnema e faʻaitiitia ai manaoga o le inisalini ma e fesoasoani i le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le hemoglobin glycosylated (o se meaola o meaola o loʻo atagia ai le maualuga o le suka i luga o se vaitaimi umi).

O le masani ai o maualuga o le suka e afua mai i le faʻamalosia o le inisalini ma le faateleina o le mafai ona gafatia o le tino mo le inisalini, faapea foi le toe faʻafouina o le inisalini faaleagaina-faʻamalamalamaina tino o pancreatic ma le toe faʻafoisia oa latou galuega mo le inisalini. E le gata i lea, o le faaopoopoina o Gimnema e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le suka i totonu o le vaega o meaʻai ma le faʻasologa o le kulukose i le ate, lea e taua mo le maʻisuka ituaiga 1.

I le maʻisuka ituaiga 2, o le aveina o fualaau o Gemnema e mafai ona fesoasoani e faʻaitiitia ai le manaʻomia mo le ave.
O suʻesuʻega faʻapitoa mo le kopi o Gimnema o loʻo faʻaalia ai o le faaumiumi o le faʻaaogaina o Gimnema e fesoasoani e puipuia ai foliga vaaia ma le faʻaitiitia o le maualuga o suga (carbohydrates) i le urine (faʻaititia le glycosuria).

Ua faaalia i suʻesuʻega faasaienisi o le tagofia o vailaau e aofia ai le paluga o le extracti Gimnema, extract extract Garcinia cambogia ma le chrome talo mo le 8 vaiaso e mafai ona oo atu ai i le mamafa o le paʻu i tagata ua mamafa pe mamafa.

O le taua tele o fegalegaleaiga a Gimnema sylvester ma isi fualaau faasaina ma meaʻai e faaaoga e togafitia ma puipuia ai le maʻisuka e le o iloa ma e le o faamatalaina. Ae e le o le uiga o le Gimnema sylvester o fualaau faasaina e le mafai ona suia le aoga o isi fualaau oona e maualalo ai le toto suka, ae e leai lava se faamaoniga faatuatuaina o lenei.

Faʻasaga i tua o le aveina o Gimnema ma le faʻaitiitia o le maualuga o le suka, o le siaki faifai pea o le kulukose toto e talafeagai. Faatasi ai ma se taunuuga lelei, o le fuainumera o fualaau faasaina e tatau ona faaitiitia vave, ae naʻo le maliega ma le fomaʻi.

Afai o le ae aveina Jimnu mo le maʻisuka, e tatau ona e faʻatalanoa se tagata poto faapitoa.
Gimnem Sylvester e le o se mea suitulaga mo fualaau oona.

I tagata soifua maloloina, pe a ave fualaau o Gimnema, o le maualuga o le maualuga o le suka o le toto e le o faaitiitia.

Ou te aveina mo laʻu uo. O loʻo ia te ia le maʻisuka ituaiga 1. I le taimi muamua, na ia faaaogaina fualaau faasaina na faatonuina e le fomai. Mulimuli ane, ina ua uma ona feutagai ma se fomaʻi, sa ia faafesootaia Jimnu.
Na lelei mea lelei.
Na amata togafitiga i le 19.2 mmol / L. I le taimi nei 6.5 mmol / L
Mo na mea uma, na ia suia lana meaai. O se mea tatau lea.
O le fualaau o fualaau faasaina ia te ia na matua faaitiitia. Lagona lelei. Vigor faaopoopo, leai se gutu malogo. Ae e le mafai ona toe faafoiina se vaaiga mamao. Ua pa'ū tele.

O le fagu e aofia ai 120 papa. 1 papalama e aofia ai le 400 mg o kopi a le Gimnem Sylvester (25% Gimnemic Acid)
Laʻu fua laʻitiiti. E i ai so latou manogi manogi. Faʻamalie faigofie. Ia mautinoa e ave le laulau 1 i le aso ma meaai. Leai se le mautonu le manava

O le mea lea, e tatau ona e faia i taimi uma suʻega ina ia aua le amataina lou soifua maloloina aʻo leʻi oʻo i ni taunuuga.

O le mea moni, e le tatau ona e aveina Jimnee Sylvester e avea ma se faaola mai faalavelave uma. Ae ia matauina.

Ou te fiafia pe afai e aoga lau iloiloga ia te oe. Faatau faatau
O laʻu code GFN594 o le a maua ai se faʻaitiitiga faaopoopo 5% i lau faʻatonuga.

Faʻafefea ona faʻaaoga le jimnem sylvester

O lenei faʻaopoopoga o le falemaʻi, e faʻatatau i le matua ma le mamafa o le maʻi, foliga o le faʻamaʻi ma galuega ua faʻatulagaina, e tatau ona ave 1 capsule tolu i le ono taimi i le aso.

Gimnem Sylvester e mafai ona faʻaaogaina e tagata gasegase e maua i le maʻisuka i le hypoglycemia pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi.

Gimnema e le gata e fesoasoani e taofi le tumau ma togafitia le maʻisuka. E matua faʻaitiitia ai le manaʻonaʻoina o sitaili i tagata uma lava.

Aisea e manaomia ai e le tino ni selu

Sweets e fesoasoani tele e taulimaina tulaga faigata. O sukalati ei ai vailaʻau e faʻaleleia ai le gaosia o le hormone o le fiafia - endorphin. E toatele tagata latou te iloa lenei mea, ma faʻaaogaina pe a latou mananao e fiafia pe faatea ese le atuatuvale.

Afai e te suesue i iloiloga, e mafai ona e maitauina: o le toʻatele o tagata o loʻo mamafa ma faʻamaʻi pea faʻamaʻi pea faʻaauau pea ona 'ai fuālaʻau, tusa lava pe latou te iloa le leaga o le a latou faia i lo latou soifua maloloina. E matua faigata lava ona foia le manao mo lau pelemu, e ui o le mea moni e afaina ai le tulaga o lauulu, fao, paʻu, faaopoopo faaopoopo pauna, vevesi ou nifo.

O fatu ma lau o Gimnema sylvester faigofie ona foia lenei faafitauli. Ina ia malamalama pe faapefea ona galue le vaega galue o le laau, e muamua ona e manaʻomia e saili pe aisea e te le fiafia ai mo le suamalie.

Pe a oʻo i se tagata faʻalogona lagona faʻaletonu, e lelei lava, pe aofia i le galuega e manaʻomia ai le maualuga o le gauai ma le malosi o le mafaufau, o faleoloa kulukose i totonu o le tino ua amata ona faʻaaogaina malosi.

E iloa e le tino o le kulukose e mafai ona maua mai i meaai sugary. Ma auina atu faailo e uiga i ai. E moni, na te le o fai mai mautinoa e manaomia se lole po o se keke ma se kulimi, e mafai ona maua mai le suka mai fualaau aina ma fualaʻau.

O masaniga masani o le galue a se tagata: o miti miti o le sukalati, oi latou e tausisia se taumafataga maloloina - fualaau mama, vine, faʻi.

O se taimi aʻoga na manatuaina mai le laʻitiiti mo le toetoe o tagata uma e taua foi. Matua, matua matua, o toeaina uma lava o se masani o le tauia o se tamaititi mo se galuega lelei: 'ai mea uma - fai se mea manaia, maua se faailoga sili ona lelei - o le fasi keke lenei mo oe.

Ma talu mai le tamaitiiti o se masaniga o mea ua fai ma vaisu ua fausiaina: afai e te manaomia le faamafanafana ia te oe lava, ia e maua le mafanafana pe galue malosi i lou ulu, e le mafai ona e faia e aunoa ma le sulu. O i latou na leva na faamalosia e teena a latou togafiti e sili ona fiafia i ai, aemaise lava le mafatia mai le faʻaleagaina o laufanua suamalie.

Afai o se alii poʻo se tamaitai, mo togafitiga faafomaʻi poʻo le loto, na faʻamalosi e pipii i se meaʻai mo sina vaitau, o le taimi la e maua ai se fusi faʻasaina na faʻasaina, o le mea moni ua tupu. E le faamalieina se tagata i se lole se tasi po o se fasi keke sukalati - e manaʻomia e ia se vateatea atoa poʻo se tui. I le taimi lava e tasi, na te lagona le fiafia moni.

E mafai faapefea ona fesoasoani Jimnem?

  1. Muamua lava, e faʻaolaina ai le gaioiga o le pancreas, mafua ai ona galue malosi e maua atili inisalini.
  2. Laʻau e faʻaleleia ai le gasegase o sela i le homone.
  3. E faʻamalosia ai foi ia enzymes e talafeagai mo le gau o le kulukose.
  4. E taofia le faʻafefe o le suka i totonu o le manava ma le fatu.
  5. Corrects lipid metabolism i le tino, ma puipuia ai le teuina o cholesterol leaga ma faʻamaʻi o le cardiovascular system.

Gimnema ei ai se mea tulaga ese ma le aoga e faʻaitiitia ai le manava mo suti. Faʻaliliu mai le gagana Initia, e taua - o le suka faʻaulu.

Gimnova acid, aveeseina mai laulaau o le laau, e le gata ina faatelevaveina ai le metabolism o le kulukose i totonu o le toto.

O lenei gaioiga malosi e puipuia ai le kulukose mai le ulu atu i le toto. Gourmarin, isi vaega o le laau, e aafia ai le tofo o le laulaufaiva ma suia ai lagona o le tofo pe a ulu atu le suka i totonu o le vavao tautala.

Molimau ma taunuʻuga o suʻesuʻega o tagata gasegase e maua i le maʻisuka

Suesuega o aʻafiaga o lenei vao i luga ole gaosiga o le inisalini ma le vaevaeina o suka i totonu o le tino na faʻaauau ona faia i totonu o fale suesue i le salafa o le lalolagi. O maʻi na maua i le maʻisuka o mamanu o le 1 ma le 2 na valaʻaulia e avea ma volenitia.

I le 27 maʻisuka o loʻo mafatia i le faʻafitauli o le ituaiga 1 ma le manaomia o le iniseti masani o le inisalini, o le fua o le fualaau oona pe a faʻaitiitia le gimnema. I le taimi lava e tasi, o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto na latalata i le masani. E tutusa foi taunuuga na taʻua muamua i suesuega i meaola.

O Jimnem Sylvester sa i ai sona aafiaga lelei i le tulaga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2. 22 oi latou sa faʻaaogaina le faaopoopoga i le taimi e tasi e pei o isi vailaʻau o loʻo iai le suka. Leai ni mea leaga na tutupu na maitauina. E taʻu mai ai e mafai ona tuʻuina saogalemu Jimny ma faʻamaʻi faʻamaʻi.

Ole vaomatua ole vaomatua e afaina ai le gaioiga o le suka i totonu o le iniseti, e le faatagaina ai ole alo ole acid, o lona uiga e mafai ona faaaoga pe afai e manaʻomia le fetuunaiga o le mamafa ole tino poʻo le mauaina o le meaʻai taumafa. O faʻamatalaga e uiga i le faʻaopoopoga o le falemaʻi i lenei mataupu e matua lelei lava - e oʻo lava i se taumafa faigata e sili atu ona faigofie ona faʻafefe.

O se faʻaopoopoga faʻapitoa lea e sili ona tausaafia ai lenei vailaau faʻasolosolo o lona foliga faigofie. E mafai ona ave se fagu paʻu ma oe i soo se mea: i le aʻoga, galue, mo se savaliga, i le tafaoga. Ua lava na o le aveeseina o se tasi ma folo, e le mafai ona e inu i le vai.

O faʻamatalaga e faʻamaonia ai: O le togavao o le vaomatua Sylvester e fesoasoani e taulimaina le tele o gaʻo ma puipuia ai faʻamaʻi e pei o le maʻisuka.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Le faʻaaogaina o le homeopathy mo le maʻisuka: aoga ma le lisi o fualaau faasaina

O togafitiga ileopathic mo le maʻisuka o loʻo i ai le sini autū - ia faʻamautuina le ala o le maʻi. E faʻamoemoe foi i togafitiga ma le puipuia o suiga faʻaleagaina lea e tupu i le tino o le maʻi. O se auala lelei lea e mafai ona avea ma se fesoasoani lelei i vailaau masani.

  • Le aoga o togafitiga homeopathic
  • Fualaau o loʻo faʻaaogaina i le togafitiga o le maʻisuka
  • Vaega o togafitiga ma togafitiga faleopathic
  • Le manuia ma le faʻaleagaina o le fale faʻateʻa mo le maʻisuka

Le aoga o togafitiga homeopathic

Homeopathy o se vaega o isi vailaau faʻasoifua, o le mataupu autu o le mea e pei o le togafitiga pei o lena. O lenei metotia e saogalemu i le le mafua ai o le fesuiaiga i le toto suka, ae e le tatau ona e faamoemoeina se taunuuga vave mai lena mea.

O isi togafitiga o maʻisuka o loʻo maua iinei.

O le tulaga faapitoa o vailaau faʻatoʻa faleopathic, e tatau ona latou aveesea faʻamaoniga o faʻamaʻi eseese e masani ona tupu i le maʻisuka, ma faʻaleleia ai le soifua o le tagata maʻi. O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai mea e mafua ai le maʻi, o lea i le taimi muamua e mafai ona i ai se tulaga faaletonu i le tulaga lautele, lea e masani ona masani ai. Ae o nei vailaʻau o loʻo i ai i ni maualalo maualalo, o lea e le mafai ona latou afaina ai se tagata.

O le tausaga ole faʻamaʻi e tutusa ma le masina o togafitiga ma togafitiga faleopathic, o se amio lelei e faʻaalia i le maeʻa o ni nai vaiaso, afai e le tupu, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se homeopath e sui ai le vailaʻau faʻatasi ma se isi mea.

Faʻaaoga le faleopathy i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2. I le togafitiga, o sini nei e tuliloaina:

  • faaleleia atili o le tulaga aoao o le maʻi,
  • tausisia tulaga taua i se tulaga maualuga.

O le tali i nei faafitauli e maua i le averesi mo le tolu masina o le tagofia o fualaau faasaina, o nisi togafitiga e mafai ona ono ono masina e maua ai le maualuga. I le maʻisuka ituaiga 2, e mafai e le homeopathy ona faʻaititia le fuainumera o fualaau faʻatau. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o togafitiga o le homeopathic o le a mafai ai ona aloese mai nisi o aʻafiaga ae le lelei ai faʻafitauli o le paʻu o le maʻi.

Ina ia ausia le mea e manaʻomia, o le togafitiga o fualaau faasaina e faia faʻatasi ma se polokalame faapitoa mo meaʻai mo le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2. E na o le tausisia ma le tausisia o meaai e mafai ai e se tasi ona ausia taunuuga lelei.

Fualaau o loʻo faʻaaogaina i le togafitiga o le maʻisuka

O le falemaʻi faʻafomaʻi faʻaonaponei e ofoina atu le tele o vailaau faleopathic. E filifilia faʻatasi e se fomaʻi faleopathic. O togafitiga e faia i lalo o lana vaavaaiga ma faʻamalosi le fua. O nei mea uma e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi ma faʻalavelave e maua i le maʻisuka. Sei o tatou nonofo i luga o auala sili ona lauiloa i nisi auiliiliga.

O le fofo ileopathic, lea e faia mai se laau oona. Laasaga papaʻe ("Adam root"). O fua nei o fualaau faasaina ua gaosia: penisini (D3, C3 pe sili atu), suauu 5%, suauu. O Bryony ua faʻamaonia mo uiga nei:

  • musele ma sooga faʻatasi ma le gasegase, gout, rheumatism,
  • faʻamaʻi faʻamalolo i luga o le paʻu,
  • tigā faifai pea (i le avea ai o se faʻamalositisi o faʻamalositisi lagolago i le taimi o le bronchitis, pneumonia),
  • fiva.

O maʻi suka e faigofie ona malulu, o le mea la pe a oʻo i le tale, e fautuaina e le faleopaths e solo le tua ma le pusa i le suauʻu mai le brionium. E le gata i lea, faatasi ai ma le sili atu o le mamafa, o le maʻisuka e masani ona tupu aʻe faʻamaʻi o sooga o pito i lalo, faatasi ai ma le tiga, lea ua lelei ona aveeseina e le massage o le faʻamaʻi faʻamaʻi e faʻaaoga ai le bryonia.

O le aafiaga o le fualaau faasaina ua fuafuaina e le fomaʻi o le laau:

  • glycosides (brionin, brimonidine),
  • brionicin ma brionol,
  • brionolic acid, vailaʻau oona,
  • tannins i ni mea laiti,
  • Briorezin (resin),
  • phytosterol,
  • malo
  • taua o suauu ma masima o le malic acid.

I le maʻisuka, o le fualaau faasaina ua i ai mea nei: analgesic ma anti-inflammatory, e avea o se faʻamaʻi faʻamaʻi maʻi. I le taimi e talia ai (aso muamua), e masani lava ona i ai se faʻafitauli i le manuia. E le mafai ona taofi le tagofia o le vailaʻau poʻo le suia o le tui - o lenei mea e masani ma faʻatagaina, faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

E le mafai ona tuʻufaʻatasia le aveina o Brionia i totonu ma inu ava malosi. Ma le isi, i le taimi o togafitiga, e tatau ona e lafoaia le faʻaaogaina o mea manogi ma marinades i le kuka.

Uiga lelei o lenei fualaau faasaina:

  • e le faaputuputu i totonu o le tino,
  • e mafai ona tupu se faʻalavelave faʻaleagaina na o le le lava o le tagata lava ia i le laau,
  • tau maualalo tau.

O mea le lelei e aofia ai le mea moni o le laau e oona ma e mafai ona lamatia tele le manava. E mafai ona mafua ai le natura, totoina o le toto ma feeseeseaiga, faʻavevesi, ma faʻalavelave i le gaioiga o le tino. Afai e aliali mai faailoga o le allergy, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e sui le fualaau.

  • (granite) (8 g) - pe a ma le 170 rubles.,
  • suauu - e tusa ma le 300 rubles.,
  • suauu - 220 rubles.

Grafites Cosmoplex S

Se fualaau faasaina se tasi, lea e faʻamaonia pe a oʻo mai faailoga e fesootaʻi ma le maʻisuka ituaiga 2. E maua i foliga o matūa (D3, C3, C6 ma luga), i granula (D3, C3, C6 ma luga), ogato 1%. O fualaau faasaina Grafites Cosmoplex C e aofia ai le 21st vaega: laau toto, minerale, meaola o meaola, nosode, siʻi toto, ma isi.

O loʻo i ai mea nei:

  • faamama le mumu
  • faʻaitiitia le faʻamaʻi ma isi faʻaʻi faʻalavelave i le paʻu,
  • faʻaleleia le faʻafouina o le paʻu,
  • faʻaleleia le gasegase
  • faʻamalositinoina le puipuiga o le tino, ma o lona saofaga i le faateleina o le tetee a le tino i microbes.

I le maʻisuka, o le fualaau faasaina ua faatonuina mo manua ma paʻu o le paʻu, mo togafitiga o le maʻisuka vae. Togafitiga: o le le gauai le tagata i le fualaau faasaina. O le tau masani o le 1 fagu (30 ml) o le 1200 rubles, granula - mai le 80 i le 180 rubles.

Sekale Cornutum

O le vailaʻau e faia mai le mikileri rye fungus. O le fomaʻi o le tincture. E ave i le mama poʻo le faʻaogaina, faʻaaogaina e suʻe ai vaega na aafia o le paʻu.Ua faatonuina e se fomaʻi mo soʻo se ituaiga o maʻisuka. Faailoga mo le faʻaaogaina:

  • gangrene
  • fomaʻi vascular
  • predisposition e tafe toto,
  • fiva.

O mea le lelei e aofia ai le mea moni e faapea o vailaau e mafai ona tupu ai se faʻafitauli faʻafefe, ma i aso muamua o le taliaina, o le a lagona e le tasi le leaga. I ni vailaʻau tetele, e matua vevela lava. Ole tau i falemaʻi eseese e mai le 45 i le 181 rupu.

Arsenik comp

Arsenic ua faia i luga o le faavae o arsenic. Faʻafeiloaʻi i mea leaga oona. I le faleopathy e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi e tele, e aofia ai le maʻisuka. E faʻaaogaina e togafitia ai tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2 i le tuufaatasiga ma sui o le suka. E maua i foliga o mataʻu, o lona fua ua fuafuaina e le fomaʻi. O le tele lava o taimi, o le 10 pou., Faʻafefe i se kuata vai vai, e faʻaalua 2 aso i le aso mo le 30 minute. ao lei 'ai po o le afa itula poʻo le itula pe a uma se taumafataga. O le togafitiga e lua masina.

O laʻau e leai ni lanu, na o sina mea itiiti lava le inu ava malosi. I le avea ai ma mea e maua mai ai, o mea e gaogao ai laau ma popo, iodine, o le phosphoric acid e faʻaaogaina. Ua faʻamaonia mo uiga nei o le maʻisuka:

  • faafitauli o le fatuga tutotonu ma le lautele,
  • gangrene
  • vae vae
  • popole vaivai, atuatuvale,
  • lapisi lapisi
  • afaina o neura.

O le fualaau faasaina e toetoe lava a vave ona aʻafia, e faʻafefe atoa, e le faʻaputu i totonu o le tino. E toetoe lava a leai se faʻasalaga, sei vagana ai le le faʻamaoni i le vaega autu o le vailaʻau. O le tau fuafuaina o pa'ū mo le 10 g o le 50-80 rubles.

Aceticum Acidum

O le vaega autū o le vailaʻau oona. O le vailaau faʻasaina ua faʻamaonia mo tagata gasegase faʻafitauli. E masani ona faʻaaoga i le togafitiga o tagata matutua. Faailoga mo le faʻaaogaina:

  • mamafa tele le leiloa, vaivai,
  • faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi pipisi o le vaega o le manava (i le fomaʻi togafiti),
  • gasegase, anemia.

Faʻasalaga - tincture (faʻaleleia 3X-3) ma granula (D12). Afai o le maʻi o le maʻi na tupu i aso muamua o le tagofia o fualaau faasaina, ave se vaiaso malolo. I le leai o se aafiaga, e tatau ona faʻatalanoa se fomaʻi e sui le vailaʻau. O togafitiga e faia atoa, e tuʻufaʻatasia ai ma isi tagata gaʻo suka. O le tau masani e 54 rupu.

Sodium phosphoricum

Faʻaaoga faleopathic faʻaaogaina i togafitiga o gasegase e maua i le maʻisuka. E faʻamoemoe ile tausisia o galuega a le falemaʻi, toe faʻaleleia le paleni-o le faavae ma tausia le masani ole metabolism ile tino. Lafoaʻiga - masima laulau (Dr. Schussler's salt No. 9). Ave, solo i totonu o le gutu, 1 le laulau 1-3 taimi i le aso mo le afa itula muamua pe a maeʻa foi meaai.

O le fualaau faasaina ua matua gaogaoina e le tino, faaleleia atili le soifua maloloina. O le faʻasalalauga e faʻasaina mo tagata mamaʻi e iai le allergy i le saito ona o le aofia ai o le kulimi saito i sauniuniga. O le tau o le fualaau faasaina e mai i le 45 i le 91 rupu.

Vaega o togafitiga ma togafitiga faleopathic

O faleopathic vailaʻau e aofia ai vaega masani ma ei ai aʻafiaga aoga i metabolic processes o le tino, fesoasoani e taulimaina le tele o faʻafitauli o le maʻisuka. I lenei tulaga, ave togafitiga faleopathic, e tatau ai:

  • i le leai o se mataupu e le teena le faia o vailaau faʻapitoa mo le maʻisuka,
  • matua mataituina le fua o le fualaau faasaina ua faatonuina e le fomai,
  • e masani ona auai i taaloga: tamoe, aau, faataitai, ma isi,
  • aʻo faʻatau fualaau faasaina, ia matua usitai i se taumafataga maloloina.

E ui i le saolotoga e faʻatau atu ai le vailaʻau, amata ona ave pe a uma ona talanoa i se fomaʻi e mafai ona fuafua le suʻega ma iloilo le aoga o lenei vailaʻau.

I luga o le vitio e mafai ona e maua se faʻamatalaga pupuu ma faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka ma togafitiga o le homeopathic mai se tagata tomai faapitoa, sui o le fomaʻi fomaʻi-homeopathist A. Voronkov

Le manuia ma le faʻaleagaina o le fale faʻateʻa mo le maʻisuka

Talu ai ona o le homeopathy e faʻaaogaina ai se vaega itiiti o le eletise autu, ma o sauniuniga e faia i luga o le natura o minerale ma vaega o vailaʻau faʻamalositino, e matua leai lava se leaga, e matua gaogaoina e le tino, aua neʻi faʻaputu i totonu. O vailaʻau e fesoasoani i le faʻamautinoaina o le soifua manuia o le tagata maʻi, ma e leai lava se faʻamaʻiloga, ma le saʻo saʻo, e leai ni aʻafiaga. Ae e tatau ona e manatua e na o se ausilali lenei.

O tagata tomai faapitoa faafomaʻi ua latou mataala lelei ia latou faʻamatalaga e uiga i le aʻafiaga o togafitiga o le homeopathic i luga o tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka, ona o le aoga o lenei metotia e le mafai ona faʻamatalaina faasaienisi, e ui lava e mautinoa lava. O WHO i le 2009 na faia se faʻamatalaga aloaia e faapea, o le faʻaleleia o togafitiga o le homeopathic, o se auala lelei e teteʻe ai i maʻi ogaoga, e le taliaina. Ma i le amataga o Fepuari 2017, na talia ai e le komiti RAS le "Memorandum No. 2" ("I le pseudoscience of homeopathy"). Ae, mulimuli ane, e tele ni iloiloga mai gasegase loto faafetai, ma afai e saogalemu foi, ma o le togafitiga e faia e se fomaʻi agavaa, ona i ai lea i le faleopathy le aia i le ola.

O le maʻi suka o se faʻamaʻi sili ona ogaoga, e le mafai ona faʻaleleia, ae ina ia ola i se olaga masani, e tatau ona e tauivi ma auala uma e maua ma le homeopathy o se tasi oi latou. O le aoga o vailaʻau o lenei vaega e faʻamautuina ai le tulaga, puipuia ai maʻi, ma e le lava lea. Faʻafesoʻotaʻi lou homeopath ma ia ola maloloina.

Tuua Lau Faamatalaga