Vitamins Alphabet Diabetes: faatonuga, faʻalogo, tau


O analogues o le alafaʻitaʻitusi o le maʻisuka ua tuʻuina mai, e faʻafesuiaiga e ala i le aʻafiaga o le tino o sauniuniga e aofia ai se tasi poʻo le sili atu foi o vailaau faʻatino. Pe a filifilia ni upu tutusa, mafaufau ile tau e le naʻo latou tau, ae faʻapea foi le atunuu o gaosiga ma le talaaga ole gaosi oloa.
  1. Faamatalaga o le fualaau faasaina
  2. Lisi o analogues ma tau
  3. Faʻamatalaga
  4. Faatonuga aloaia mo le faaaogaina

Lisi o analogues


Faiga faʻapolopolo (e ala i le lauiloa)Tau, siaki.
ALFAVIT Toma
Tausi N60 (Akvion ZAO (Rusia)304.60

I le taimi nei faʻavae faʻavae ALFAVIT O le maʻi suka e tutusa ma le mea e galue ai e leai. Faʻafesoʻotai lau fomaʻi e suʻe se fomaʻi sui e iai mea tutusa ae o se mea e ese ai le gaosiga.

ALFAVIT ® Maʻisuka


Vitamini ma minerale tele mo tagata e maua i le maʻisuka
13 vitamini, 9 minerale, vailaʻau faʻasaina, mea toto totogo
Malosiaga +
Laupapa numera 1 (paʻepaʻe)
Antioxidants +
Laupapa numera 2 (lanumoana)
Chrome +
Tablet numera 3 (lanu piniki)
Vitamini %Vitamini %Vitamini %
B14 mg230E30 mg200Biotin (N)80 mcg140
F50 mg70Nicotinamide (PP)30 mg150Calipota pantothenate7 mg140
Folic acid250 mcg65B23 mg150B12 4 mcg130
A0.5 mg50B63 mg150I1 120 mcg100
MineraleF50 mg70D3 5 mcg100
Omea15 mg100A0.5 mg50Folic acid250 mcg65
Copper1 mg100MineraleMinerale
Organic acidsZinc18 mg150Chrome150 mcg300
Lipoic acid15 mg50Manganese3 mg150Kalaku150 mg10
Succinic acid50 mg25Iodine150 mcg100
Totoina o laauSeleniuma70 mcg100
Faʻapipiina ata pipi30 mgMagnesium40 mg10
Totoina o laau
Laʻu aʻa
burdock
30 mg
Faʻasolo mai le Laʻau Faʻasolo30 mg

% - pasene o vaega fautuaina o le taumafaina o mea taumafa ma meaola faʻasolosolo.

Aso faʻauma

2 tausaga
TUSI FAAPITOA
ALFAVIT Toma - o se vailaau o le vailaʻau-mineral, o lona tuufaatasiga ua atiaʻe e amanaʻia ai uiga o le metabolism i tagata e maua i le maʻisuka.
O le taumafa ma le faaitiitia i le malosi o le tino e gaosia ai meaʻai mai meaai e mafua ai le faateleina o le manaomia mo vitamini ma minerale. E le gata i lea, o nisi oi latou e aafia ai le faapalepale o le kulukose ma le puipuia o le maʻisuka faafitauli e pei o le neuropathy, nephropathy, retinopathy.
ALFAVIT Toma o loʻo iai uma vitamini tatau ma minerale. O i latou e sili ona taua mo tagata e maua i le maʻisuka ua aofia i totonu o le vailaʻau i se aofaʻi faateleina ae saogalemu.
TULAFONO TELE I TOTONU UMA
I le faʻalavelave ALFAVIT Toma o le taumafa o aso taitasi o meaʻai e vaevaeina i papa e tolu. O mea taʻitasi o se paleni faʻalavelave lea e faigofie ona maua e le tino, lea e taua tele mo le maʻisuka. O le faʻamoemoeina o aʻafiaga o ALFAVIT Lapatitis o le maʻisuka e mafai ai ona faʻatumu le le lava o mea tonu aoga e sili ona talafeagai mo tagata o loʻo mafatia i lenei maʻi.
Malosiaga + Tablet e aofia ai vitamini b1 ma lipinetalafeagai mo le malosi faʻavaomalo i le tino. E aofia ai foi vitamini C ma le uʻameae mafua ai le puipuiga o le ania.
Ripoti "Antioxyidants +" aofia ai vitamini A, C ma E, selenium ma isi vailaʻau e faʻamalosia ai le puipuiga o le tino, fesoasoani e tetee atu i aʻafiaga leaga o le siosiomaga, ma fesoasoani e puipuia ai faʻafitauli o le maʻisuka. E aofia ai foi i totonu o lenei pulu iodinetalafeagai mo le faʻamautuina o le faiga o le hormonal.
Chromium + Tablet E le gata i lea chromium ma zinctaua mo le fausia o se ituaiga malosi o le inisalini, e aofia ai vitamini I1 ma D3faʻapea foʻi calcium ma isi mea aoga aoga e faʻamalosia ai ponaivi ma nifo e faʻaitiitia ai le lamatia o le osteoporosis.
I le faaopoopo atu i le 13 vitamini ma le 9 minerale, o le tuufaatasiga o papa maʻa o le faʻalavelave ALFAVIT Toma o mea maualuga o mea totino o vaomatua ma isi mea aoga e aofia ai.
O le pusa fualaupapa pikiapu e fesoasoani e faʻaitiitia ai le suka toto, puipui le puipui o toto toto, puipuia ai le atinaʻeina o faʻalavelave vaaia.
O aʻafiaga o aʻa o le lalaga ma le paluga faʻaleleia atili le faʻatinoina o le pancreas, fesoasoani i le faaputuputuina o le glycogen, lea e afaina ai le metabolic carbohydrate. E le gata i lea, o le rootelles root root e fesoasoani i le puipuia o faʻafitauli faʻapitoa o le fatu e mafai ona mafua ai le maʻisuka.
Lipoic ma fesoasoani faʻasolosolo o tagata sili ona taua e auai i le malosi o le tino i le tino. O le mea muamua e faʻapupulaina ai le suamalie o le kulukose i sela, o le lona lua - toe faʻafouina lo latou gauai i le inisalini, faʻaleleia lona faʻasoasoaina ma le faʻamalositino, e faʻaitiitia ai le mamafa o le hypoxia o le maʻisuka.
Vaʻaia le hypoallergenicity
Pe a fatuina fualaau faʻasaina mo tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi masani, o le gauai faapitoa e totogi i le saogalemu ma le amanaʻiaina o uiga o le metabolism i le tino maʻi.
O vitamini, minerale ma mea totino o gasegase e matua le afaina lava i fua puipui (laiti). O laʻititi laʻititi o faʻafitauli matuia e fesoʻotaʻi ma le le faʻatagaina o se tasi i vaega o le vailaʻau. A oʻo ina faʻapipiʻi mea faʻapitoa, e aofia ai le tele o vaega, o le a mafai ona faateleina le le faapalepale, talu ai o vaega o le fualaau faasaina e aafia ai le tasi ma le isi. Mo se faataitaiga, vitamini b12 faʻateleina le tali atu i le faʻamaʻi ile vailaʻau B1.
I totonu ALPHABET Maʻisuka auala uma e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le ono mafai ona maua ni tali. O vailaʻau e mafai ona mafua ai allergies e suia i fomaʻi e leai ni allergenic. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vailaʻau PP o loʻo aofia i le foliga o le nicotinamide. E sili atu le saogalemu nai lo le faʻaaoga masani o le nicotinic acid (lea e mafua ai le faʻalauteleina o toto toto, faʻatasi ai ma le mu, urticaria). E le gata i lea, o vailaʻau e fausia ai vaalele saogalemu (aemaise lava vitamini B12 ma B1), o loʻo iai i laumei eseese.
O nei mea uma e faʻalavelave ai ALFAVIT Toma saogalemu e pei ona mafai ai.
PE E FAAPEFEA ONA MAUA IGOA MAXIMUM MA ALAPA?
Faʻalogo vailaʻau i aso nei o mea aoga - vitamini ma minerale - e le gata e galue, ae faʻatasi foi. O nisi e sili atu le aoga pe a fai e ave i le taimi e tasi. Aemaise lava, o vitamini A, C, E e faʻaputuina ai se faʻalavelave faʻatoʻa malosi. O isi e tauva mo le faʻamalosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le suʻesuʻega 1 na faʻamaonia ai o le calcium e faʻaitiitia ai le faʻafefe o le iron i le toetoe 50% pe a latou ulufale atu i le tino i le taimi lava e tasi. I le taimi lava e tasi, pe a ave ese le calcium ma le uʻamea, e le tupu lenei mea.
I lalo o le uunaiga a isi, o nisi mea e mafai ona liua i ni mea e le aoga i tagata. E tupu i le vitamini B12, e oʻo atu i le 30% o loʻo faʻamaʻiina i le gaioiga o le vaitamini C.
E manino lava o le fetaui lelei o mea aoga i le sauniuniga e aʻafia ai le aoga o fualaʻau. O le mafuaaga lena e tatau ona amanaʻia ai le fesoʻotaʻiga o vaega o le atinaʻeina o vitamini-mineral complexes i le lalolagi atoa. Ae peitai, i le faatinoga, e le faigofie. O nisi o gaosi oloa e fai mai latou te tuʻuina mea i totonu o se laulau i luga o laupepa poʻo ni tuʻulaʻau eseese ina ia latou le tuʻufaʻatasia i le gaosiga ma le teuina. Ae pe a tago i se vailaau faasaina, o ona vaega o le a fesootai pea ma le masini.
O le isi auala e sili atu le aoga: tuʻuina mea faʻatau i laulau eseese. I fafo atu, o loʻo i ai faʻalavelave mo fafine maʻitaga, pe a tufatufaina atu le calcium ma le uʻamea i laumei eseese: taeao e aofia ai le uʻamea, ma le afiafi - calcium.
Sa faia e le au atamamai Rusia se laasaga i luma Drugs Series ALFAVITatiae e AKVION, na avea ma uluai vailaʻau ma minerale complexes i le lalolagi, lea na amanaia e le gata i fegalegaleaiga o le uʻamea ma le calcium, ae faapena foi le tele o isi. I ALFAVIT preparations, o le fua o aso taitasi o vitamini ma minerale taua e vaevaeina i ni laulau se tolu, o ia mea uma e aofia ai le tuufaatasiga o mea.
O le mea lea, e mafai ona aloese mai le fegalegaleaiga a vaega o le tagata tetee ma maua ai le atoaga atoatoa o mea aoga uma talafeagai mo le tino. O se taunuuga, o le lelei o le fualaʻau o le fualaʻau ua faateleina i le 30-50%! Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea moni o le faʻamaopoopoina atoatoa o le uʻamea mai le vailaau o le vailaau-oona ALFAVIT na faamaonia i suʻesuʻega 2 na faia i le Central Research Institute of Gastroenterology.
E sili atu mea e maua mai le ave ALFAVITAE fautuaina e te faia ni laulau e tolu o lanu eseʻese i so o se faʻatonuga i le ao. E manaʻomia le va o le tui ile 4-6 itula. I le taimi lea, o vitamini ma minerale e fausia ai le tasi papa maa ua matua gauai ma e le fegalegaleai ma vaega o le isi.
Afai na e misia le aveina o se tasi pe lua papa, ave faatasi ma le isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, na galo ia te oe le ave o fualaau i le taeao ma le aoauli. I lenei tulaga, ia na ona ave uma papa maa e tolu i le afiafi.
Manatua o le aoga o le fualaʻau o le fualaʻau e oʻo ia te oe. O le tele lava o lou tausisi i le faiga fautuaina o le faʻaaogaina, o le tele o meaʻai e maua e lou tino. Ae e oo lava i nisi taimi e solomuli mai le faasologa, ma ALFAVITOM O le a sili atu lou aoga nai lo le aveina o se fualaʻau masani (tasi-laulau) vitamini, lea e le o amanaʻia ai fegalegaleaiga o vailaʻau.
MICRONUTRIENT INTERACTION TABLE
MicronutrientFegalegaleaiga ma isi Vitamini po o MineraleNatura o le fegalegaleaiga
Vitamin B1Vitamin B2Faʻaaogaina le Vitamin B1
Vitamin B6Faʻaaogaina le Vitamin B Conversion1 i totonu o faiga faʻalauiloa
Vitamin B12Faʻaleleia le faʻamaʻi o le allergicia e mafua mai i le vitamini B1
Vitamin B6Vitamin B2E taua mo le Vitio B Conversion6 i se faiga galue
OmeaCalcium, Magnesium, ZincFaaitiitia le faʻaaogaina o le uʻamea
ChromeE le afaina ai le metabolism
Vitamini B2, AFaʻateleina le bioavailability of iron
Zinc
Vitamin B9 (folic acid)E le afaina ai le felauaiga o le zinc
Kalaku, kopa, chromium,Faʻaitiitia le faʻaleleia ile intestinal o le zinc
Vitamin B2manganeseFaateleina le bioavailability of zinc
Vitamin B6Faʻitiʻitia le faʻamalosi o le zinc
KalakuMagnesiumFaateleina le suauu o le calcium
VaʻaleleFaaititia le bioavailability of calcium
Vitamin CFaʻaleleia le Faʻasao o le Calcium
Vitamin DFaateleina le bioavailability of calcium
Vitamin B6Faʻaitiitia le faʻamalositino o le calcium mai le tino

→ - fegalegaleaiga le lelei
→ - fegalegaleaiga lelei
ALFAVIT O le Supa Supplementary Food Supervisory is registered by the Federal Service for Supervision of Consumer Rights Protection and Human Well-Being. E le o se fofo. Tuutuʻuga o le faʻatinoga: e ala i le faasologa o vailaʻau ma fale faʻapitoa, matagaluega o le tufatufaina atu o fesoʻotaiga.
Patents of the Russian Federation No. 2195269, 2250043
TU 9197-025-58693373-05
Numera 77.99.23.3. У.134.1.07 na tusia i le aso 12 o Ianuari, 2007
Faʻatau: ZAO AKVION, Russian Federation, 125040 Moscow, 3 St. Yamsky field, d. 28, i lalo o se maliega ma le LLC Artlife, RF, 634034 Tomsk, st. Nakhimova, d. 8/2, i lalo o se maliega ma le LLC Biosphere, Rusia, 152020 Yaroslavl Region, Pereslavl-Zalessky, ul. Trunk, d.10a.
1 Vaʻai An E., Kapoor B., Koren G. Laititi le maua le uʻamea i le vaitaimi o le prenatal lea e faʻaaogaina e avea o se vaega o mea taumafa o meaʻai paleni faʻatasi ma eseese ma le calcium. (Ahn E, Kapur B, Koren G. Vailaau vai i le prenatal supplements supplements i le vavae ese ma le tuufaatasia o le uʻamea ma le konisini. J Obstet Gynaecol Can. 2004 Sep, 26 (9): 809-14).
2 Drozdov V.N. O le suʻesuʻega o le digestibility o le uʻamea i tagata gastroenterological pe a ave le vitamin-mineral complex ALFAVIT. Central Research Institute of Gastroenterology.

O le faʻamatalaga i le itulau na faʻamaonia e le fomaʻi Vasilieva E.I.

Mataupu taua

E faʻapefea ona filifili le mea saʻo talafeagai
I le falemaʻi, o fualaau oona e masani ona vaeluaina i upu tutusa ma analogues. O le fausaga o synonyms e aofia ai le tasi poo le sili atu foʻi o vailaʻau faʻasaina tutusa e maua ai le togafitiga faʻapitoa i le tino. O analogs e faʻaaogaina vailaʻau e aofia ai vailaʻau faʻasaina eseese, ae fuafua mo togafitiga o faʻamaʻi tutusa.

Eseesega i le va o vailaʻau faʻamaʻi ma siama
O faʻamaʻi pipisi e afua mai i siama, siama, sigi ma protozooa. O le gasegase o faʻamaʻi e mafua mai i siama ma siama e masani ona tutusa. Ae peitai, o le iloa o le mafuaʻaga o le faamai o lona uiga o le filifilia o togafitiga saʻo lea o le a fesoasoani i le vave ona feagai ma le malaise ma o le a le afaina ai le tamaitiiti.

O le faʻaleagaina o le mafuaʻaga o le malulu masani
O nisi tagata e masani i se tulaga e masani ona maʻi le tamaitiiti ma umi se taimi ona o se malulu masani. Mātua e ave o ia i fomaʻi, suʻe suʻega, faʻaaogaina fualaau faasaina, ma o le iʻuga, ua uma ona faʻamaonia le tamaititi i le fomaʻi maʻi e masani ona maʻi. O mafuaʻaga moni o faʻalavelave faʻamaʻi faʻafuaseʻi e leʻo iloa.

Urology: togafitiga o le gasegase chlamydial
O le chlamydial oththritis e tele lava ina maua i le galuega a se urologist. E mafua mai i le parasite intracellular Chlamidia trachomatis, o loʻo i ai meatotino o siama ma faʻamaʻi, lea e masani ona manaʻomia ai togafitiga faʻasaʻi umi mo le togafitiga o le antibacterial. E mafai ona mafua ai le lūlūina o le urethra i le tane ma le fafine.

O ai o le a aoga mai le vailaʻau o le vailaʻau

I le maʻisuka, e manaʻomia tele e le tino o le tagata se faʻaauau pea o mea aoga aoga, ona o le faʻateleina o lo latou faʻateleina e mafua ona o faʻamaʻi taumafa ogaoga. O fomaʻi e fautuaina lenei vailaau mo le maʻisuka pe a iai:

  • vaivai faifaipea, le fiafia,
  • moe i le moe, atuatuvale,
  • faafitauli o le paʻu
  • vaivai o fao ma lauulu,
  • popolevale, le fiafia,
  • o se faʻaititia o le faʻaitiitia i galuega puipui o le tino ma le tetee atu i siama faʻamaʻi ma faʻamaʻi pipisi.

Talu mai taimi anamua, na faʻaaogaina e tagata le fefete a le tagata faʻatoʻaga e tausi ai lo latou manuia. O lo latou faamalologa e faigofie ona faamatalaina e le maualuga o mea taua o elemene taua. I le taimi nei, e mafai e le maʻisuka ona maua i latou i le ave o mea faaopoopo. Ole maualuga o le Maʻisuka O le maʻisuka e maualuga le amanaia o foliga o metabolic process in diabetes.

O le auiliiliga o meaʻai o vitamini

O le faʻatonuga mo le vailaʻau o le vailaau-oona e aofia ai faʻamatalaga auiliili e uiga i le tuufaatasiga.

O le papaʻe paʻepaʻe e aofia ai:

  • measina, lagolagoina le faʻaoʻoina o le muscle o le vaega o meaʻai, faʻamalosia ai le vaai, lea e sili ona taua mo le maʻisuka, faʻaleleia le mafaufau ma le faʻalogo, faateleina le teteʻe atu,
  • ascorbic acid faʻateleina le puipuiga, faʻaleleia le toto, faʻatulaga le paleni o hormonal,
  • o le siama gaosi e faʻamautu ai le eletise, fesoasoani i le vave ma le saogalemu le faʻamamaina o le iniseti, fesoasoani e faʻamaonia le manaʻo, faʻaleleia le ate ma le fatu fatu,
  • uʻamea faʻaleleia le gaosiga o le hemoglobin ma le faiʻai galue, faʻamaonia le moe,
  • apamemea o loʻo aofia ai i faiga faʻafefe, e iai le aʻafiaga o aʻafiaga, faʻamalosi ai ponaivi, faʻamaopoopoina le faiga o le endocrine, lea e matua taua tele mo le maʻisuka,
  • lipoic acids ei ai sona aafiaga lelei i metotia faʻavae, o se vailaʻau mamana malosi,
  • succinic acid faʻamalosia ai le gaosiga o le inisalini, lagolago le pancreas, faʻailo le tino, faʻamalosi toto toto,
  • vaega o vailaau lanu vine e faʻamalosia le vaʻaia, faʻateleina le manaia o le manava, faaleleia le soifua manuia o le maʻisuka ma urolithiasis.

O pulu lanumoana taʻitasi e aofia ai:

  • tocopherol e faʻaleleia le toto, e puipuia ai le tupu o le atherosclerosis ma le thrombosis, faʻasaʻoina le toto i totonu o le penisini,
  • Nicotinic acid e faʻaleleia ai le gaosiga o le hemoglobin, lea e faʻaitiitia ai le maʻisuka,
  • Riboflavin o loʻo aofia ai i ni metabolic processes,
  • pyridoxine e maua ai le palatini,
  • ascorbic acid e nafa ma faiga o le enzymatic, e puipuia ai le atinaʻeina o pepa,
  • Retinol e tele sona sao i le tele o gaioiga o le tino, e maua ai le maʻisuka faʻatasi ai ma le puipuiga o antioxidant,
  • sosoʻo faʻamalosia le faʻaleleia o galuega puipui a le tino,
  • O Manganese e aʻafia i le gaosiga o le inisalini,
  • iodine faaitiitia le maualuga o le suka i totonu o le toto, maua ai le galuega o toetoe lava o totoga uma ma mamanu,
  • seleni o loʻo aʻafia i le tuʻufaʻatasia o mea taua,
  • magnesium e maualalo ai le toto kulukose, e puipuia ai le lamatiaga o le atinaʻeina o le insulin,
  • o se faʻasologa o aʻa o le pa o le paʻu e faʻamalo lelei ai le fia ai le fiaʻai i tagata e maua i le maʻisuka. E lagona ai le tino, faaitiitia le fiainu, faaleleia le toe faaleleia o le paʻu,
  • o le aʻa o le laisa o loʻo aʻafia ai le osteoporosis, faʻalauteleina ai le manaʻo, faʻaleleia le tulaga o le paʻu.

O se papa lanu piniki e aofia ai:

  • O le B12 e aofia ai i le tele o faiga faʻavae,
  • cobalamin e taua mo le gaosia o palatini, meaola ma sela o le toto,
  • E fesoasoani le D3 e gaosi le calcium, e nafa ma le malosi o le ponaivi,
  • e taua le gaosi siaki mo le faʻatinoina o le faʻaogaina o le hematopoietic system ma le puipuiga,
  • biotin o loʻo aʻafia i le gaioiga o le vevela, faʻamaopoopoina le tuufaatasiga o le toto, maua ai le hemoglobin synthesis,
  • o le calcium pantothenate e faʻafoisia ai le metabolism o le calcium phosphorus,
  • chromium faʻaleleia aafiaga o le inisalini,
  • o le calcium e nafa ma le malosi o le lauulu, fao, nifo.

Folasaga faʻasalalau ma pe aisea e 3-lanu lanu

E ui lava i le tele o ituaiga o faʻamalolo o meaʻai faʻaonaponei i taimi nei, Alphabet Vitamini vitamini e gaosia faapitoa i laulau. O paʻu taitasi e 15 pauna o 5 pi. lanu taʻitasi. Lanu taitasi o loʻo i ai ni elemene e tutusa lelei ma fetaui lelei le tasi i le isi.

Ua faamaonia e tagata tomai faapitoa o nisi mea e feteenai ma le tasi ma le faateleina o le lamatiaga o allergies. E le gata i lea, o le teuina i totonu o le tasi papa maa e aʻafia ai le lelei o vailaʻau. Mo se faʻataʻitaʻiga, e leai ni mea e faʻamalolo ai vitamini ona o le faʻamaʻiina o isi mea. Ua vaʻaia e nei fomaʻi nei nei faʻaaliga ma faia le Alphabet Diabetes i lanu eseese, ma o le mea lea o aʻafiaga eseese.

  1. O se paʻu paepae e faapaleniina le paleni o le malosi o le tino, e maua ai le malosi ma le malosi, tones, ma ua taua o le "Energy +".
  2. O se pulu lanumoana e aofia ai elemene e faʻapupulaina ai le puipuiga ma faʻaleleia le gaioiga o le vevela. Ua taʻua o le Antioxidants +.
  3. O se pulu piniki ei ai elemene e faʻasaʻo ai le gaosia o hormones o se natura peptide, ma e taua o "Chrome +".

Auala e ave ai le Alefa Tesa

Faʻaopoopoga e masani ona 'ave faʻatasi ma taumafataga. Vitamini Alphabet O le maʻi suka e faʻatau faatolu i le aso, 1 laulau lanu mo le 'aiga o le taeao, le aoauli ma le' aiga o le afiafi. E aofia ai i aso uma fualaau o meaʻai e talafeagai mo le masani ai o le tino o le maʻisuka. E tofu lau laulau i totonu ole 5 itula. Na o le taimi lenei o le vaitau sili ona lelei i le va o meaai autu.

Polokalame Faʻasalaga o le Maʻisuka Tasi masina. E fautuaina e le au atinaʻe le faia o ni vasega se 3 o le togafitiga o fualaʻau ma se malologa o le 3-4 vaiaso.

Tau faʻatatau i pusa

Contraindications

O lenei mea faigata e manatu e le o se fualaau faasaina, ae o se fesoasoani faaopoopo, lea o loo faailoa mai i faatonuga mo le faaaogaina, o le mea lea ua faatauina atu ai e aunoa ma se taotoga. Ae ao le i faaaogaina, e tatau i le maʻisuka ona feutagai ma lana fomaʻi, aua o tapulaa i le taliaina, e ui e le tele, o loʻo maua.

Faʻamaufaʻailoga O le maʻi suka e le o faʻamaonia:

Fomaʻi o Fomai Faʻafomai, Ulu o le Inisetiute o Taʻafia - Tatyana Yakovleva

Sa ou suʻesuʻeina le maʻisuka mo le tele o tausaga. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ua ou faanatinati e taʻu atu le tala lelei - ua mafai e le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Science Sciences ona atiaʻe se vailaau e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei fualaau faasaina ua lata i le 98%.

O le isi tala fou: ua faʻamautinoa e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina le faʻatagaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau maualuga o le fualaau faasaina. I Rusia, maʻisuka seia oo i Me 18 (aofia ai) mafai ona maua - E na o le 147 rubles!

  • tamaiti ei lalo o le 14 tausaga
  • ma le hypothyroidism,
  • faatasi ai ma le mausali i vaega,
  • maʻitaga ma fafine lacting.

I aʻafiaga o aʻafiaga ma le le faapalepale i mea aoga, o le faʻataʻitaʻiga o le faʻamaʻi maʻi. Afai e aliali mai ni uiga le lelei, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ma faʻavave ona taofi le ave o le meaʻai faaopoopo.

Fiafia! O le faʻasologa o le maʻisuka ua fautuaina tele mo tagata e maua i le maʻisuka saʻo. Mo le puipuia o le faʻamaʻi, e le mananao tagata soifua maloloina e ave. O ia tagata sa i ai ni uiga e le mautonu: o le aisa, le mautonu, ma le le fiafia.

O a mea e mafai ona suia

O le tele o suʻega faʻapitoa e faʻaalia ai aafiaga aoga o le faʻaopoopoga o mea taumafa i tulaga lautele ma le soifua manuia. O le toʻatele o tagata mamaʻi ei ai le faʻaitiitia o le faʻalavelave faʻapitoa i le suamalie, o le leai o se moe ma le vaivai, o foliga mai o le malosi ma se faʻaleleia atili o le lagona. I lenei tulaga, e tatau ona e matua matauina le metotia, ma faitau ma le faaeteete faatonuga aʻo leʻi faaaogaina.

Ae le o faʻamalositino uma e lelei. O nisi o le maʻisuka o loʻo lipotia le faʻaleagaina o tulaga, gaioiga, vili, ma sili atu ona vaivai pe a ave le Alphabet Diabetes. O tagata tomai faapitoa e taua lenei mea i le mea moni e faapea o se tali o le tino e mafai ona afaina i le tele o elemene ma minerale. E talitonuina afai e masani ona e ave le Alphabet Diabetes, faʻaaogaina vitamini "ola" (fualaau aina fou ma fualaʻau), ona latou faʻaputuina lea e sili atu nai lo mea e manaʻomia e le tino. Ma o lenei mea e oʻo atu ai i ni aʻafiaga ogaoga, aua e oʻo lava i le mea sili ona aoga e mafai ona avea ma mea oona ma faʻaaoga tele.

I ia tulaga, e tatau ona suia le fualaau faasaina i fualaau faasaina e pei o le togafitiga faafomaʻi. O tau e eseese, faʻalagolago i gaioiga gaioiga o loʻo i totonu o le au ma le gaosi oloa. O fualaau sili ona lauiloa mo le maʻisuka e aofia ai:

  • Ophthalmix, lea e faʻamalosi ai le vaʻaia ma taofia ai le atinaʻe o faʻamaʻi mata,
  • Doppelherz, lea e aloese ai i le hypovitaminosis i tagata e maua i gasegase tumau,
  • Neurovitan, faʻamaonia le faʻatinoina o le tino, faʻaleleia le malosi o le malosi.

I le tulaga o faʻamaʻi pipisi e fesoʻotai ma maʻi faʻafitauli ole tino, e taua tele le filifili saʻo togafitiga. O le televitamins masani mo tagata soifua maloloina o le a leai se faʻaaliga lelei i le tagata maʻi. O le mea lea, o le Alphabet Diabetes ua avea o se vaifofo faapitoa i le faafitauli o le maʻisuka o soo se ituaiga.

Ia mautinoa e aoao! E te manatu o le pulega o fualaau oona ma le inisalini i le olaga atoa e na o le pau lea o le ala e teu ai le suka? E le moni! E mafai ona e faamaonia lenei lava oe e ala i le amata ona faʻaaogaina. faitau atili >>

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics: o se faʻamatalaga o le faiga o le gaioiga

Vitamini o meaʻai taua ia e manaʻomia mo le atinaʻe ma le faʻatinoina o le tino. Ae ui i lea, i le tulaga faavaomalo, e le mafai e se tasi ona malilie i le tele o le manaomia o vitamini. O faʻatulagaga o le DACH e sili atu le maualuga nai lo le faʻamaoniaina o mea taua a EU O manatu e uiga i le tulaga masani o le hypovitaminosis e ese foi. O se aʻafiaga tele o le hypovitaminosis o le tulaga sili lea ona taua o tagata matutua, ava malosi ma fualaau oona. Afai ei ai se tulaga lamatia o le hypovitaminosis, ona mafai lea ona aoga le faʻaopoopoina o le fualaʻau i le ituaiga o sauniuniga talafeagai.

O loʻo i ai le malosi o faʻamaoniga e mafai e le 'ai o fualaau' aina ma fualaʻau ona puipuia faʻamaʻi faʻamaʻi - kanesa, maʻi suka, maʻi fatu. E tusa ai ma manatu faʻapitoa, o aʻafiaga o meaola o vitamini C, E ma carotene e nafa ma aʻafiaga puipuia. Le faʻamaoniga manino: o le faateleina o le faʻaaogaina o vailaau faʻamaʻi o le a faʻaitiitia ai le faʻalavelave.

I aso nei, ua faʻamaonia le lelei o tapenaga o mea faʻapipiʻi mo le puipuia o faʻafitauli o le neurology. Vitamin D (a itiiti ifo i le tuufaatasiga o le calcium) e mafai ona puipuia ai fusi i tagata e sili atu ma le 65, ma o lea ua manatu ai o se fofo saogalemu. E iai foi faailoilo o le vailaʻau D e le gata ina faʻaleleia ai le ponaivi o le ponaivi, ae faʻaititia ai foi le lamatiaga o le pa'ū (atonu ona o le faʻaleleia o le malosi o musika). Ae o isi vitamini, e ui i lea, o loʻo i ai pea lava faamaoniga maumaututu o le lelei, ma o nisi taimi o aʻafiaga leaga.

Vitamin E ma Carotene

O faʻataʻitaʻiga faʻavaomalo tetele e faʻaalia ai e le maua e le koko ma le vailaʻau E leai se aʻafiaga tuusaʻo pe leai foi i le maʻisuka. E faʻaaogaina foi lenei mea i le puipuiga o maʻi cardioordiological ma le kanesa. E taua tele le malamalama o tulaga suʻesuʻe, atopaʻu, faʻapotopotoga, ma faʻamatalaga e eseese tele i le va o suʻesuʻega. Ae ui i lea, e leʻi maua i le suʻesuʻega se avanoa faʻamaonia, aoga i le aoga i luga ole placebo. O se tulaga sili atu le maualuga o le kanesa o le susu e tatau ona tusia i ni suʻesuʻega se lua lea na maua ai e le ulaula peta-carotene.

O se iloiloga faʻaletausaga talu ai nei o loʻo aoteleina ai 14 suʻesuʻega e uiga i aʻafiaga o antioxidants i luga o le aʻafiaga o le galantrointestinal carcinoma (esophage, gastric, colonic, pancreatic ma le hepatocellular carcinomas). O suʻesuʻega na suʻesuʻeina na o beta-carotene, faʻatasi ai ma vitamin A, C ma le E. A faʻataʻitaʻiga-faʻataʻitaʻiga na faʻamautuina ai o le tele o vaega o sauniuniga e le aʻafia ai le atinaʻe o le kanesa.

O le popo mo le malulu masani

O le talitonuga e puipuia le vitamini C maualuga i le malulu pe faatelevaveina le togafitiga o faʻamaʻi pipisi e pei o le flu-lautele e lautele. OTC Antigrippin ma Vitamin C atonu o le sili ona masani ona faʻaaogaina o le vai. E luasefulu ma le iva tulaga faigata na le faʻaalia ai le manuia o le vaitamini C. Naʻo le 6 laʻititi laʻititi, lea na maua ai le vitamini C i le taimi o le malosi faʻaletino (mo se faʻataʻitaʻiga, i se malae mafiafia), na i ai se faʻaitiitia o le malulu masani e tusa ma le afa.

Faʻateleina le gaosiga

O loʻo gaosia e le au gaosi o le multivitamin ia folafolaga o nei tupe o le a fesoasoani e toe faʻaleleia le "malosi o le tino" o le tino ma le maʻisuka. Ae ui i lea, o lenei talosaga e le mafai ona faʻamaonia e ala i faʻalavelave faʻafuaseʻi. O nisi suʻesuʻega na suʻeina ai le aoga o vitamini B i le togafitiga o le mafaufau poʻo le afaina o tagata matutua. E leai se aoga ua iloa.

Homocysteine

O maualuga maualuga o le homocysteine ​​plasma o loʻo taʻua i le taimi nei o se faʻafitauli tutoatasi mo le maʻi cardiovascular ma le maʻisuka. B fesoasoani vitamini e faʻaitiitia ai le faʻasalaga o le homcysteine. E leai ni suʻesuʻega e faʻaalia ai aoga o le puipuiga muamua.

O se suʻesuʻega se tasi na suʻesuʻeina ai le aoga o se tuufaatasiga o le gaʻo, fuamini B6, ma le vitamini B12 (1 mg, 10 mg, ma le 400 mcg i le aso). O tagata mamaʻie maua i le fatu fatu ma le maʻisuka na maua se lua vitamini faaopoopo poʻo le placebo pe a maeʻa le angioplasty. O le togafitiga ua faaitiitia ai le maualuga o le homocysteine. O le tali na fesiligia e se suʻesuʻega talu ai nei e leai se eseesega i le va o le placebo ma le vitamini.

I le VISP suʻesuʻe, e 3,680 tagata na maua ina ua maeʻa le faʻamaʻi o le ischemic mo le 2 tausaga pe maualalo (200 μg B6, 6 μg B12, 20 μg folate) poʻo le maualuga (25 mg B6, 0.4 mg B12, 2.5 mg folate) onumaga o vitamini B. O se maualuga maualuga na faʻaititia ai le maualuga o le homocysteine, ae o le tele o taimi o le tele o le taia poʻo le fatu ma le tino na leʻi suia.

Vitamini "Faʻamaufaʻailoga" mo le maʻisuka e le aoga i le leai o se hypovitaminosis poo le vaitamini.

Faʻasologa ma le faʻaaogaina

E tusa ai ma faatonuga a le kamupanī, e fautuaina e ave mai le 1 i le 3 pauna i le aso, e fuafua i le manaʻomia mo vailaau oona. E mafai ona tuʻuina atu i luga o le soʻo le sau, vomiting, faʻavevesi, faʻalavelave faʻafuaseʻi ma faʻafitauli o le hematological.

O igoa taua o analogues o le fualaau faasaina:

Le igoa o le fualaau faasainaGaioiga galueLelei le togafitigaTau o pusa, lapisi.
VitamaMultivitaminsLeloaloa100
CentrumMultivitaminsLeloaloa120

Ou te lei lagonaina le aafiaga, e ui lava na ou tago i le fualaau faasaina mo le masina. O le maʻisuka foot syndrome e leʻi aluese, ae pe a 'ai, faʻapipii le ulu o le ulu. O le fualaau faasaina e taugata tele.

O le faʻaaogaina o fualaau faʻamalositino e tauamiotonuina na o le leai o ni vitamini faapitoa. O le faʻaaogaina tele e mafai ona mafua ai ni faailo o mea oona (i le tamaititi ma le tagata matua). O maʻi e maua i le maʻisuka e manaʻomia ona ave faʻamaopopo vailaʻau pe afai e iloa le hypovitaminosis. A leai, o le mauaina o ia tupe o se otaota o tupe.

Mikhail Alexandrovich, diabetistist

Tau (i le Rusia)

O le tau o le fualaau faasaina e 242 rubles. O le tau tonu e fautuaina e faamanino i falemaʻi faapitoa.

Fautuaga! A o leʻi faʻatau fualaau, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. O le le faʻaaogaina ma le faaumiumi o le faaaoga sese o fualaau faasaina e mafai ona sili atu le leaga nai lo le manuia manuia. E taua lou lipoti atu o ni faʻafitauli matuia i le fomaʻi e aloese ai mai faʻalavelave lamatia o le ola.

Tuua Lau Faamatalaga