Pills Piet Pills - List of Most Practical Drugs

Ole fualaau faasaina e mafai ona faʻaitiitia hyperglycemiae aunoa ma le faatupuina o le atinae hypoglycemia. E le afaina ai le faasee inisaliniE leai se aafiaga o le hypoglycemic i tagata soifua maloloina.

Faateleina le lagona o gasegase lautele i inisalini ma le lafoaia glucose sel. O le gaosiga o le kulukose goto e faʻaititia e ala i le taofia o le glycogenolysis ma le gluconeogenesis. O le vailaau faʻasaina e aʻafia ai le faʻafefe o le kulukose i totonu o le vaega o meaʻai.

Aua Metformin uiga faʻamalosi o le faʻaogaina o le glycogen, faʻamalosi i le glycogen synthetase. O le feʻaveaʻiina o ituaiga o ituaiga o tagata e gaosia ai glucose o le membrane e faʻalauteleina. E le gata i lea, o le fualaau faasaina ei ai sona aoga aoga i le lipid metabolism: faaitiitia ai mea uma o le aofaiga atoa cholesterol, TG ma LDL. I le faʻaaogaina o le metformin, e tausia e tagata mama le mamafa o le mamafa poʻo le faʻaitiitia faʻaitiitia.

O se taunuuga o le taumafaina, o le gaogao atoatoa o le mea galue mai le gastrointestinal tract ua matauina. O le taumafa meaai e mafai ona faʻaitiitia ma faʻatuai ai lenei faiga. E le gata i lea, o le leai o le metformin o le 50-60%. O le maualuga o le maualuga o le vaega i le plasma e iloa pe a uma le 2.5 itula.

I le tinometformin E vave ona tufatufa atu i totonu o masini, e masani lava e aunoa ma le fusia i masini plasma. O le fualaau faasaina e maua ai sina metabolism laitiiti. O le faʻaaogaina e maua i le fesoasoani a fatugaʻo.

Faailoga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • le togafitiga maʻisuka malosi2 ituaiga i le tulaga o le le lelei o meaai,
  • tuufaatasiga o togafitiga ma le inisalini i le i ai o se faailoga maualuga o le gaʻo, lea eo faatasi ma le maualuga o le insulin.

Contraindications

E le fautuaina le glucopeli mo:

  • diabetic ketoacidosis, precom ma coma,
  • le malosi o le tino ma le gasegase galuega,
  • eseʻese faʻamaʻi i se foliga tele,
  • manuʻa ma faʻafitauli,
  • mea inu ava malosi, ava malosi ava malosi,
  • lactation, maitaga,
  • lactic acidosis,
  • se vaitaimi o le 2 aso ao lumanai ma le maeʻa ai o le radioisotope poʻo faʻataʻitaʻiga x-ray e aofia ai le faʻaofiina o se faʻaoga vavalalata iodine,
  • faʻaauau i mea taumafa maualalo-kalori,
  • lagona poʻo le le faapalepale i le fualaau faasaina.

E tatau foi ona e aloese mai le faʻaaogaina o vailaau mo tagata mamaʻi e sili atu i le 60 tausaga ma auai i galuega faigata faaletino ma se maualuga maualuga o le atinaʻeina ole lactic acidosis.

Faʻaiʻuga

Pe a togafitiga i lenei fualaau faasaina, o aʻafiaga i itu e mafai ona tupu i le tulaga o le faaletonu i le fualaau oona, mo se faataitaiga: leu, vomiting, o se tofo o le uamea, leai o se meaʻai, manava manaia, afaina ma isi. E masani lava, o nei faʻaʻailoga e tupu i le amataga o togafitiga ma mulimuli ane e mou atu i latou lava.

E le gata i lea, o le vavaeeseina o le metabolism i le tulaga o lactic acidosise manaʻomia ai le tolopoina o togafitiga. O le faʻaaogaina vave o le glucophage e mafua ai hypovitaminosis B12. E le gata i lea, o le avanoa e atiaʻe ai le anemia megalobili ma le paʻu o le paʻu e tumau pea.

Pepa o glucopifa, faatonuga mo le faʻaaogaina (Metotia ma fuataga)

E tusa ai ma faatonuga mo le glucophage, o le vailaau o le vailaʻau e filifilia taitoatasi ma e faalagolago i le kulūkose i le toto.

I lenei tulaga, o faatonuga mo le faʻaaogaina o le Glucofage 1000 mg, Glucophage 850 ma le 500 mg i le amataga o togafitiga e fautuaina ai le faia o aso taitasi o le 500-1000 mg. A maeʻa le 10-15 aso o togafitiga, e faʻafeiloaʻi malie le fua o le dose, ona o le maualuga ole glycemia. O le fua faatatau o le tausiga o aso taitasi e 1.5-2 g, ae e le sili atu i le 3 g. Ina ia faʻaitiitia ai aʻafiaga e fesootaʻi ma le digestive tract, ole vaevaega ole aso e vaevaeina ile 2-3 toese.

O nei laʻau e fautuaina e ave i le taimi e tasi poʻo le taimi lava e uma ai se taumafataga atoa. O le umi o togafitiga e filifilia taitoatasi. O le tagofia o lenei vailaʻau mo le mamafa o le mamafa, e manaʻomia ai le vaavaaia faʻapitoa.

Faʻasalaga

I le taimi o le pulega o fualaau faasaina Glucofage, o le 850 mg mataupu o le maualuga o meaʻai e le o matauina. Ae ui i lea, o le atinaʻeina o le lactic acidosis e mafai. O uluai faailoga o lenei maʻi ua faʻaalia e: taoto, vulu, manava manava, tiga i maso ma le manava, fiva ma isi. O mataupu faigata e ono tuʻuina atu faʻavavevave le manava, vavave, le iloa lelei ma atinaʻe o coma.

Afai e tupu le acidosis lactic, e tatau ona e vave taofia le aveina Glucofage, i se falemaʻi, saili le maualuga o le lactate, lea o le a faamanino ai le siama. I le lumanaʻi, e mafai ona faʻaaoga le fuamato, lea e mafai ai ona e aveesea lactate ma fualaau faasaina mai le tino. Ona faʻaalia ai lea o togafitiga faʻapitoa.

Fegalegaleaiga

Le faʻaaoga faʻaaogaina o lenei vailaʻau ma danazole e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻega o gaioiga faʻamalosi. Afai e tatau ai, o se tuufaatasiga e manaʻomia ai le fetuʻutuʻi ma le faʻamautuina o le gaosiga.

Toto maualuga chlorpromazine faʻapupula le glycemia e ala i le faʻaitiitia o le faʻalialia o le inisalini. Soʻo se faʻamaʻi faʻasalaga e faʻaititia le glucose toleni, faateleina le glycemia, e ono aʻafia ai le kososis.

O le tuufaatasiga ma togafitiga o "loop" e tumau ai le lamatiaga o le lactic acidosis ona o le leai o se galuega.

E mafai ona faʻateleina le kulūkose i totonu ole toto. I lenei tulaga, e tatau ona faʻatautaia le manava, ole insulin e mafai ona faʻatulagaina. Le tuufaatasiga o glucophage ma mea e maua sulfonylureas, insulin, acarbose, salicylates faateleina le aafiaga o le hypoglycemic.

Glucopeli mo paʻu mamafa

E tatau ona maitauina o lenei fualaau faasaina e sili ona lauiloa i le aveesea o tagata mamafa. Ae ui i lea, o iloiloga a fomaʻi e lipoti mai ai o lenei metotia e feagai ai ma le mamafa o le mamafa e matua lamatia tele ma mafai ona afaina ai faafitauli. Ae ui i lea, o lenei metotia o loʻo talanoaina i le tele o faʻasalalauga lea e fiafia ai tagata faʻaoga i le auala e ave ai le kalakeka mo le paʻu o le mamafa.

I le taimi lava e tasi, o nisi tagata latou te fautuaina le aveina o le Glucofage 500 mg, ma faʻamatalaina o se ituaiga o gaioiga o le a lava lea e "amata ai metabolic processes". O isi, i le isi itu, fautuaina Glucofage 850 mg, talu ai o se maualuga maualuga "o le a na o le faanatinatiina o le faagasologa."

O le mea e mataʻina ai, o le faʻaaogaina o nei vailaau e le o aofia ai se faʻamatalaga o auiliiliga maʻoti. Ae i le taimi lava e tasi, o loʻo i ai lipoti o se faʻalavelave i le soifua manuia lautele, o le atinaʻeina o le manava o le tino, leisa, ma le faʻamaina. O le mea lea, e fautuaina e le au atamamai le amata ona mataʻituina a latou meaʻai, lea e tatau ona maeʻa. E tatau ona tuʻuese le suamalie, falaoamata ma gaʻo mai le taumafataga ma faʻateleina le gaioiga faaletino.

Glucofage Reviews

I le tele o tulaga, o faʻatalatalanoaga o lenei vailaʻau e fesoʻotaʻi ma lona faʻaaoga mo le mamafa o le mamafa. I le taimi lava e tasi, o nisi o iloiloga o i latou na leiloa le mamafa e uiga i le Glucofage lipoti na fautuaina e le fomai lenei metotia ia i latou, talu ai o meaai ma gaoioiga faaletino e le fesoasoani e aveesea le mamafa o le mamafa. O isi tagata e fiafia i le auala e faʻaaoga ai lenei vailaʻau e vave ona le maua ai le mamafa. E le gata i lea, e mafai e se tasi ona maua tala o tagata gasegase oe na ave nei fualaau ina ia mafai ai ona toe faʻafoʻisia le gaioiga.

Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina mo ia faamoemoega e mamao lava mai le aoga i taimi uma. E lē gata i lea, o faʻamatalaga a fomaʻi ma gasegase o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le atinaʻeina o faʻamaʻi pipisi i le talaaga o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga.

O faʻamatalaga e uiga i le Glucofage mo le gau o le mamafa e leʻo faʻamatalaina ai foi taunuuga maʻoti. E ui o tagata gasegase e ave faʻamaʻi maʻisuka, maitau lona aoga ma se faʻaititia malie o le mamafa o le tino.

Ituaiga o Pills Pills

I aso nei, ua fausia e kamupani vailaau togafitiga le tele o ituaiga o fualaau e fesoasoani ai i fafine (ma alii) e aveesea le mamafa. O mea taumafa uma - taugofie ma le taugofie - e vaevaeina i ni vaega, e tofu lava ma le eseesega i le tino. A o leʻi filifilia se meaʻai, e tatau ona e faamasani ma oe i le itu o latou aafiaga, aʻafiaga itu. E iai vaega o meafaigaluega:

  • meaʻai
  • tuinanau oona
  • saunia se tulaga o le faamalieina,
  • gaʻo gaʻo
  • Tagata faʻapitoa ma togafitiga.

A e vaʻaia se gaioiga faʻapitoa i se faleoloa i luga o le initaneti, aua e te faanatinati e vave siaki lenei fualaau e ala i meli, e tusa lava pe taugofie, ma e tusa lava pe leai se totogi. Manatua i taimi uma o nisi auala mo le aveesea o le mamafa e le gata ina le aoga, ae e lamatia foi i le ola maloloina. E aofia ai:

  • fualaau oona
  • oi latou ia e faʻaitiitia ai le amio amio ole lipine CNS,
  • sooupu e faateleina ai le lamatiaga o le atuatuvale po o tuinanau,
  • i ai aʻafiaga o le tino.

Taumafa fualaau aina i totonu o falemaʻi

O fualaau o vailaau mo togafitiga e le gata o taugofie, ae sili foi ona sili ona fiafia i ai tagata faatau. Mo se faʻataʻitaʻiga, e toʻatele tagata e faʻatau mai le malala, ona o le penny mo le aveesea o le mamafa, lea, e faʻamasinoina e iloiloga, e maua ai se mea ofoofogia. E tatau ona maitauina o le microcrystalline cellulose (MCC) e maua ai se aafiaga talitutusa - e faʻamaonia ai le fualaʻau, lea e fesoasoani e faʻaititia le mamafa o le tino. Pe a fuafua tupe mo le paʻu o meaʻai i falemaʻi, faʻalogo i le siʻosiʻomaga o le lanu lanumeamata i le paʻu, lea e le gata e mu ai gaʻo i lalo o le paʻu, ae e tau ai foi le cellulite.

Tupe faʻaalu meaai laiti mo le mamafa o le mamafa

O mea taumafa taumafa e aofia ai se vaega o meaola e le o iai le fualaau faasaina. O le tuufaatasiga, faapea foi ma le tau o se faʻaopoopoga o meaola faʻapitoa, e ono fesuisuiai - pe o le a taugofie pe taugata, e faalagolago i le kamupanī. O nisi o mea taumafa taumafa taugofie mo le leiloa o le mamafa e fesoasoani tele, i le i ai o se aafiaga lelei i le tino e ala i le faatumuina o le tuuina atu o vitamini ma meaʻai i totonu, ma o nisi e leai se aoga e ausia ai lenei sini. I soo se tulaga, ao lei faatauina mai ia fualaau oona, e tatau ona e faamasani ma le faaeteete ia oe lava ia latou fatuga.

E faʻafefea ona galue fualaau fualaauʻai?

I se tulaga lautele, e saogalemu le faapea atu e pei o se fua masani lautele e mu ai gaʻo e le oi ai. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, o tagata taʻitasi e tali atu i le mea moni o loʻo latou taumafai e "ave" ana faʻaagaga. Ae ui i lea, e tusa ai ma iloiloga, e maua le selau pasene o taunuʻuga, fualaau taumafa taugofie. O le tagofia o fualaau faʻatau fua saʻo ia mautinoa o loʻo latou galulue i le auala e te manaʻomia. O le faʻatinoga o gaioiga mo fualaau taumafa taugofie uma e eseese: o nisi e aveesea le tele o le vai, o isi e faʻamamaina le iniseti pe maua ai se lagona o le atoatoa, ma isi.

Diuretics

O lenei ituaiga fofo o le sili ona lauiloa i totonu oi latou e mananao e aveesea le mamafa. O fualaau oona mo le gau o le mamafa o loʻo i ai faʻalaʻau toto e aveesea ai le vai mai le tino, ona o le faʻaitiitia o le mamafa o le tino. O le le lelei o fua taugofie ma le taugata o le diuretic o le a maeʻa ona taofi le faʻaaogaina o kilokalama, ma ona o le leai o se vai, o le vaivaiga vaivai e aliali mai, o le fatu e leai se aoga. Afai e te filifilia le leiloa o le mamafa e faʻaaogaina ai ia auala, ia sili atu le fiafia i filifiliga saogalemu:

  1. Furosemide - fualaau lauiloa lauiloa o loʻo lauiloa i teineiti e leai ni faʻafitauli. O le aveina o pulu e tusa ai ma fautuaga i faatonuga, e mafai ona e fesoasoani i le tino e aveese le tele o le vai.
  2. Torasemide- fualaau taumafa taugofie ma se fualaau faʻapitoa, o le umi e umi atu nai lo Furosemide.

Fufulu mama

A faʻamamāina le tino mai mea taumafa ma le tele o vai, o se auala saogalemu lea e faʻaitiitia ai le mamafa. E fautuaina le inu o ia tupe mo sina taimi puupuu, talu ai ona o le umi le faʻaaogaina e mafai ona mafua ai se aʻafiaga o le faʻasalaga o mea aoga. O loʻo i ai ni fualaau taumafa o le faʻamamaina:

  1. Turboslim. Faʻasalalau, ae o fualaau fuamoa taugofie e i ai sona aʻafiaga. Faʻavave vave ona faʻaumatia meaʻai, ona o le mea e le o teuina ai calories i le gaʻo. O le fualaau faasaina e taofi vave lava pe a maeʻa le faʻagasologa o le pulega.
  2. Phytolax. Laʻau e mafai ona faʻaolaina e faʻaleleia ai le manaʻoga ona o le faateleina o peristalsis, faʻaleleia atili le togafiti ma le aveeseina o le totoga o le toto.

Fualaau faasaina oona

O fualaau taumafa ma le aoga o fualaau taumafa, i le i ai o se paleni lelei, e mafai moni lava ona faaleagaina gaʻo oi ai nei, aʻo latou taofia pea le faaputuputuina o mea fou. Ae peitaʻi, a faʻaaogaina lenei ituaiga vailaʻau, e tatau ona fetuʻunaʻi le meaʻai: tuʻuina suamalie, mea suamalie, meaʻai gaʻo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai le tele o fualaau oona e mu ai:

  1. Lida. O se saina Saina lea o lona gaosiga malosi o le sibutramine (o le amphetamine derivative). Faafetai i lenei vaega taua, o le tino o le a le mafai ona "teu oloa" i tupe mama.
  2. Orsoten. O se fualaau laititi e lauiloa, o loʻo i ai se vailaʻau vailaʻau, o lona gaioiga e faʻaaogaina i le na o le aveesea o le mamafa. O lona aoga e taoto i le taumafaina o gaʻo gaʻo ma puipuia le faʻaputuina o mea fou.

Faʻafeiloaʻi manaʻoga

O ia fualaau oona ei ai sona aafiaga malosi i luga o le tino, lea e mafua ai le faanatinatiina o le lagona fiaai. O vailaʻau e taofiofia ai le fiaʻai e taua foi o mea e le faʻaaogaina, ma e naʻo latou o loʻo i ai le taumafataga o loʻo avea ma mafuaaga autu o le gaʻo. I luga o le faʻatauga o loʻo i ai fualaau eseese e faʻaitiitia ai le manaʻo ma faʻaitiitia le lagona o le fiaaai, e aofia ai:

  1. Redulu - o se tasi o auala e sili ona lauiloa mo le aveesea o le mamafa. O le gaioiga o meaʻai o le sibutramine. E ala i le galue i luga o le nofoaga autu o le saturation o loo i totonu o le hypothalamus, o le a faʻalauteleina ai aʻafiaga o norepinephrine ma le serotonin, ona o le tele o taimi e poloka ai lagona o le matelaina.
  2. Goldline. O se oloa taugofie a Initia lea e lauiloa i tagata fai meaʻai, lea e mafai ona e faʻatau i se fale talavai ma se faʻamaumauga. Gelatin capsules faʻanoanoa le fiaai o se tagata, ma faʻaitiitia ai le faʻaogaina o kalori.

Pills Faʻasaʻo Carbohydrate

Mafaufau i fualaau e le taugata mo le leiloa o le mamafa, e taua le taulai faapitoa atu i "poloka poloka." O le faiga o la latou gaioiga o le puipuia lea o enzymes e talepeina ai gaʻo, pe faʻafefeteina i latou i meaʻai, ona aveesea ai lea mai le tino e leʻi faʻaaogaina. Lelei ma le taugofie "poloka poloka" e aofia ai:

  1. Glucobay. E matua afaina ai le gaogao o meaʻai gaʻo ma lo latou gaioiga i totonu o le inumaga. O le taunuuga o le faʻaogaina o se meafaigaluega o le a faʻaititia ai le faʻaopoopoga o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, lea e ulu atu i le tino i mea inu gaʻo.
  2. Glucopeli- e faatatau i fualaau taumafa taugofie e leai ni aʻafiaga. O le elemene malosi o le metformin, lea e faʻaitiitia ai le maualuga o le glucose ma le cholesterol, lea e masani ona mamafa i luga o le mamafa o tagata.

Auala e faʻaaoga ai fualaau faasaina mo le mamafa o le mamafa

O oloa taugofie taugofie e maua ai faatonuga i fautuaga a le kamupanī e uiga i le fua o le fualaau faasaina. Ae peitai, toetoe lava o kamupani uma e lapatai atu o le a sili atu ona faigofie le faatofa atu i kilokalama pe afai, faaopoopo i fualaau, o le tagata e manao e leiloa le mamafa o le a faapaleniina ana meaai, o le a ia fesoasoani i lona tino ia poto masani faaletino, e tusa lava pe laitiiti.

Faʻamatalaga o Pills Diet

O le tasi auala e manaʻomia ai nisi o pusa pepa, ma o le tau o nisi vailaʻau e mafai ona oʻo atu i le afe o rubles, o loʻo toatele o loʻo sailia ni fualaau taugofie mo le mamafa o le mamafa.E le taugata, ae aoga e aofia ai:

  • Faʻamatalaga: o le gaosiga galue o le fiber. I totonu o le pusa 100 pusa o le 500 mg.
  • Faʻamatalaga: e fesoasoani i le faʻaitiitia o le manaʻo ona o le mea moni e gaʻo le cellulose i totonu o le manava, faʻamalositino o le tuilala, o le mea lea o le a faamuta ai le mafatia o le tagata mai le faamaʻi.
  • Cons: o le faagaioia o le tino o meaʻai e faʻalavelaveina, faatasi ai ma le gaʻo, o elemene e tatau ai ma meaʻai e aveesea mai le tino.
  • Tau: mai le 135 rubles.

  • Uiga: Guarana, algae extracts, bromelain, otaota ma siʻosiʻesega mai le citrus o se vaega.
  • Pros: faʻasaʻo le manaʻo, faʻaleleia le faʻalaumalieina, ei ai sona aafiaga leaga.
  • Faʻamau: ole fautuaina e ave i le fale.
  • Tau: mai le 209 rubles.

3. Orsoslim:

  • Faʻamatalaga: 120 mg capsules Numera 21, mea taua - caffeine, oligosose, L-carnitine.
  • Faʻamatalaga: fualaau taugofie mo le lelei o le gau o le mamafa, faaleleia atili o le tino ma le mafaufau, susunuina o gaʻo, fesoasoani e atiina ae le musika o le tino, fesoasoani i le vave faʻavave.
  • Faʻamaumauga: o le meafaigaluega e tuʻuina atu se taunuuga le aoga.
  • Tau: mai le 145 rubles.

4. Orsoten:

  • Faʻamatalaga: 120 mg capsules, i totonu o le pusa e mafai ona 21, 42 poʻo le 84 pcs., O le mea galue malosi o le lisi.
  • Faʻamatalaga: talepe le gaʻo e ulu i totonu o le tino ma meaʻai fou, a maeʻa ona latou tuua le tagata masani.
  • Cons: i le maea ai o le pulega, o foliga vaaia o vaivaiga, o le le mautonu e mafai.
  • Tau: mai 646 rubles.

5. American buckthorn:

  • Uiga: 10 pusa o le 0.2 mg ia taʻitasi, o laʻau eseese o loʻo aofia ai.
  • Faʻaopoopo: faʻavavevave se metabolism, faʻaitiitia le manava, faʻavaivaia le manava.
  • Faʻamau: fesoasoani faaopoopo e mafai ona mafua ai le le mautonu, faʻavevesi, faʻailoga, afaina o le fatu, fefe.
  • Tau: mai 30 rubles.

O fea e faʻatau ai fualaau oona

O fua taugofie uma o loʻo talanoaina i luga e mafai ona faʻatau i falemaʻi i Moscow ma Moscow Region. O le tele oi latou e faʻatuina e aunoa ma se faʻamaumauga, o lea e mafai ai e tagata uma ona faʻatonuina i latou, aua i luga o le initaneti e mafai ona faia lenei mea mai St. Petersburg, ma faʻatasi ai ma le faʻatagaina o fale. O i latou e mananaʻo e faʻatau Lala paʻu mata e tatau ona latou iloa e le o faʻatau atu i falemaʻi, ae mafai ona e faʻatonuina taimi uma e teu ai i le initaneti.

Tau o fualaau oona

Faatasi ai ma ituaiga ituaiga taugofie uma mo le leiloa o le mamafa, o le carbon activated e le mafai ona fiafia ae taugofie - tasi le tau o le pusa e tusa ma le 20 ruuga i le averesi. O tau mo isi vailaau e laiti foi:

Tau i falemaʻi i Moscow, rubles

Furosemide (40 mg 50 pi.)

Torameside (5 mg 30 pcs.)

Turboslim (tea mo le faamamaina)

Fitolaks (pusa tioata o le 0.5 g Numera 20)

Mai le 990 (i falemaʻi i luga o le initaneti)

Orsoten (120 mg 21 pcs.)

Glucobai (100 mg No. 30)

Glucopeli (500 mg No. 30)

Orsoslim (0.39 mg No. 56)

Fomaʻi iloilo

Maria, o se tagata paleni meaʻai O aʻu o se fai meaʻai i le tele o tausaga o le poto masani, o lea ou te fautuaina ai fualaau oona i oʻu tagata gasegase i mataupu e leai se mea e fesoasoani ia i latou. O le faʻaaogaina o le tele o falemaʻi oloa e mafai ona mafua ai le le atoatoa o le hormonal, faʻalavelaveina le faʻaogaina o le tino, ae i le taimi lava e tasi e le afaina ai le gaʻo.

Fedor Ivanovich, fomaʻi togafitiga E tele gasegase e fesili pe o le a le saogalemu o fualaau aina. I lenei mea ou te tali atu i taimi uma o ia sauniuniga e le manaomia mo i latou e mafai ona taaalo i latou lava - aisea e le fiafia ai le metabolism? Ioe, faatasi ai ma la latou fesoasoani, ua tupu le pala, ae e masani lava ona e faia i ni auala agamalu, mo se faataitaiga, meaʻai.

Igor, o se tagata fai meaʻai. O falemaʻi i luga o le initaneti ua tetea le tele o vailaʻau Thai, Saina, tutusa i le mataupu faavae e fai - o mea uma o loʻo i totonu o latou faʻataʻitaʻiga e faʻamoemoe e faʻateleina ai le gau o gaʻo. E i ai ou uiga lelei e uiga i nei oloa, ae pe afai e muamua suʻesuʻeina ou tagata gasegase, ma ou te le aofia ai tulaga lamatia o le soifua maloloina.

Faʻamatalaga o le leiloa o le mamafa

Marina, 45 tausaga Saw Modelform tables, o le taunuuga e matua fiafia lava - o fualaau e le gata ina fesoasoani ia te aʻu e aveesea ai le tuinanau leaga, ae na fesoasoani foi i le fetuutuunaiga o meaai, o le teenaina o meaai leaga. Naʻo le toe foʻi mai o lenei vailaʻau, o le a ou matauina e le o toe mamao ae amata ona toe foi mai kilokalama, o lea e tatau ona toe faia i lea taimi ma lea taimi.

Irina, 28 tausaga. Na aumai e se uo ia te aʻu Reduxin, sa ou lagona le fiafia i le aafiaga - e 6 kilokalama i le masina. Ou te masalo e mafai ona fai ma vaisu, aua o le sibutramine o loo i le lisi o vaega, ma e mafua mai i le amphetamine. Sa tonu ia te au e taofi le ave, ae o oʻu ata o loo i ai nei ua faamalosia au ou te alu mo se isi vaifofo, faatasi ai ma se mafutaga saogalemu ma faaauau pea ona leiloa le mamafa.

Short description

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le ituaiga o mea e ufiufi ai laumei ma faʻapipiʻi faapitoa mo le faigofie o le puleaina. E i ai le tele o suʻaga o le mea autu autu o le gaosiga - metformin. E tusa ma le 500 miligrams, 850 ma le afe.


Faʻataʻitaʻi e fomaʻi togafitiga mo le maʻisuka ma se faʻamaʻi o le ituaiga lona lua. O le sini o le faʻaitiitia o le toto o le insulin. Atonu e eseese le igoa, e fuafua i le kamupanī, ae o le mea autu o le taulai atu i le mea galue.

O le mataupu faavae o le kalapu i luga o le mamafa o le mamafa

O le inisalini o se hormone e maua mai i le pancreas, o le galuega autu o le faʻaopoopoga o le malosi i le tino - gaʻo.

Ole fualaau e faʻaititia ai le inisalini, faʻaititia le aofaʻi o le glucose e gaʻo e le manava, faʻamalositinoina faiga ole gasegase ma puipuia le faʻaopoopoina o gaʻo masima i totonu o masini ona o le maualuga o le homone.

I le taimi lava e tasi, e leai se aoga i luga o auala i le pancreas, lea e faʻatagaina ai tagata e le mafatia i le maʻisuka e faʻaaoga le fualaau faasaina.

E tatau ona faʻamaonia le tele o isi faʻamanuiaga:

    1. Faatoaagaina o le susunuina ma le faʻamaʻiina o le tino.

  1. Faʻaitiitia le aofaʻi o le carbon carbon absorbed by walls of the gastrointestinal tract.
  2. Faʻailogaina le gaioiga malosi o le kulukose e ala i musika.
  3. Faʻaitiitia o le cholesterol toto.
  4. O se taunuuga, o se faʻagesegese, ae mautinoa ma tumau i le mamafa o le tino ona o le faʻaitiitia o le tino.

Contraindications ma aʻafiaga itu

O fualaau faasaina ei ai le tele o faʻailoga mo le faʻaaogaina, o lea ae e leʻi amataina lau Glucofage mo le paʻu o le mamafa, e tatau ona e faitauina ma le faʻaeteete lenei lisi.

E faʻatagaina le ave fualaau mo tagata o loʻo mafatia mai:

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • se faʻamaʻi o le ituaiga lona lua, lea e le maua ai lona inisalini,
  • faʻalavelave faʻapitoa poʻo isi faʻamaʻi ogaoga ogaoga,
  • gaioiga o le ate,
  • faʻamaʻi ogaoga o le cardiovascular system.

E le o fautuaina foi i mataupu nei:

  • ava malosi
  • se taimi puupuu pe a uma le taotoga poʻo se faʻamaʻi pipisi,
  • matua faasaina mo tina maitaga ma tina lacting,
  • o le i ai o tagata taitoatasi le le faapalepale i le gaioiga galue.

Faʻaiʻuga

O le numera o aʻafiaga e le lelei o aʻafiaga e laiti tele ma e aliali mai i aso muamua o le taliaina.

Ae e taua le iloa e uiga ia i latou, aua o nei faʻaaliga, e tatau ona e taofia le ave o fualaau a Glucophage:

  1. Faʻasalaga o manaʻoga masani mo taumafa taumafa.
  2. Le foliga mai o se tofo o le uamea i le gutu.
  3. Vomiting, afu, poʻo le manava faʻapitoa.
  4. Se faʻalavelave faʻafuaseʻi i le tino poʻo foliga o le tiga i totonu o le manava.

Aoao faʻataʻitaʻiga mo le faʻaitiitia o le mamafa i la matou 'upega tafaʻilagi.

Faʻamatalaga e uiga i le fuamoa a le Maggi i se tusiga. Faʻavae meaai ma menus mo le fa vaiaso.

E uiga i le auala e aau ai i le vaitaele e leiloa ai le mamafa, iinei.

Talosaga o talosaga

E le mafai ona maua le polokalame mo le faʻaaogaina o le Glucofage mo le gau o le mamafa i faatonuga aloaia. Sa faia se vailaau mo se isi.

Ae na faʻapipiʻiina ma le faʻamalosi se seti o fautuaga:

    1. O le vaitaimi o le faʻaauauina o le faʻaaogaina o pepa e mai le 10 i le 21 aso.
      Afai e te inu itiiti, o le a le lagonaina le aʻafiaga.
      I le isi itu, o le umi o le faʻaaogaina o le a taʻitaʻi atu ai i le tagofia o mea ua fai ma vaisu, lea o le a faaitiitia ai foi le malosi o le togafitiga i le leai.
    2. O le malologa i le va o vasega e tatau ona le itiiti ifo ma le lua masina.

  1. O laʻasaga o aso uma e mai le 500 i le 3000 milligrams o le mea galue ma e filifilia taitoatasi.
    E sili le amata i se vaega maualalo ma i le leai o aʻafiaga o loʻo faamatalaina i luga, e mafai ona faʻaleleia le fua.
  2. Pepa o glucophage ua fufulu i lalo ma se aofaiga tele o le vai e le o le suavai, o le mea e tupu e 3 taimi i le aso i le taimi pe a uma le taumafataga.
  3. I le faagasologa o togafitiga, e faʻasaina le faʻaaogaina o se meaai e maualalo le tele o kalori i meaʻai.
    I le isi itu, o meaʻai maualuga-carbon (suamalie), mea inu suamalie, ma fualaau mamago i le tele o tulaga e oʻo atu ai i le faʻatafunaina ma le vomiting.
    I lenei tulaga, o le aoga lelei o le ave e faaitiitia.
  4. E le faʻasaina taʻaloga, e le gata i lea, e tele tagata taʻalo e faʻaaoga Glyukofazh mo le mea e taʻua o le "faʻamago" aʻo leʻi amataina.
    I se isi faaupuga, faʻanatinati le ave o le mamafa i taʻiala manaʻomia.

Tau o tau

Ina ia malamalama i le faasologa o tau mo le vailaau faasaina, o faamatalaga na faaaoga mai se tasi o lauiloa i luga o le initaneti o loo i Moscow.


O le gaosi oloa "Nycomed" o loʻo faʻatusalia, ae o tau mai isi laau e eseese tele.

IgoaFaʻatauFaʻasologaAofaʻi o capsules i le pusaTau (rubles)
Fualaau kullucofageNycomed500 mg30127,00
850 mg30131,00
1000 mg30192,00
500 mg60170,00
850 mg60221,00
1000 mg60318,00

O se faaiuga faigofie e fautua mai ia te ia lava mai le laulau o le meafaigaluega e taugofie tele. E leai ni faafitauli i le maua o vailaʻau.

Faʻamatalaga o loʻo tagofia le fualaau

O le mea lea, e tumau pea e taulai atu i iloiloga o tagata o loʻo ave fualaau.

Na fautuaina e se uo le taumafai Glucofage mo le gau o le mamafa. O lona mamafa e tusa ma le 80 kilokalama, i le fua faatatau o le 60. Na ia fai mai o vaiaso uma e tusa ma le 2-3 kilokalama. Aveina 3 vaiaso. E 74 kilokalama aʻu, ae na ou manaʻo e itiiti ifo i le 60, o lona uiga, ou te le mafatia i le ogaoga o le manuʻa, ae o loʻo i ai sina gaʻo itiiti.

O mate i ia tulaga e matua leai lava se aoga, o lea na ou filifili ai e faataitai. O aso muamua na sau ai, ae na pasia. Na ia lagona le faaitiitia o le fiaai, aemaise lava i le leai o se manao e lafoina se mea i lona gutu mulimuli ane i le afiafi.

Sa ou aveina pills mo le 2 vaiaso ma paʻu ifo i le 3 kilokalama, lea ou te matua fiafia ai lava. Ou te fautuaina atu!

-Seta, 27 tausaga

Faatasi ai ma le faateleina o le 165 senitimita e tusa ma le 100 kilokalama. Na ou faitauina ia iloiloga ma filifili e taumafai Glucofage. Ou te lei lagonaina ni aʻafiaga le lelei, ae i le 3 vaiaso ou te lei mauaina lava se taunuuga.

O uo na tuʻuina atu se taʻavale lapisi, ou te tamoe i le 2 kilomita i le aso, 2 kilomita, 3 taimi i le vaiaso, ma tu i luga i le po i totonu o le pusaaisa ma amata ona faʻaitiitia le mamafa! Aua e te talitonu i papafavega faavavega, na o le faaletino ma aʻoga lelei.

Olga, 24 tausaga

A o le i aveina le vailaau e tusa ma le 124 kilokalama ma le faateleina o le 170. Sa ou aveina pills mo le ono masina talu ai (faatasi ai ma faalavelave o le vasega). I le 92 pauna. Ou te le manatuaina soʻo se faʻalavelave faʻapitoa (taʻavale, ma isi). Ou te leʻi faʻaaogaina se mea suamalie mo le masina muamua ma le afa i se mea. O lenei ua ou faatagaina aʻu lava e faʻavaivaia i nisi taimi.

Sa amata ona ia tamoe laitiiti ma pamu (na amata ona sisi le paʻu). Ou te le iloa po o le a le mea na sili atu ona fesoasoani - o se meaʻai ma aʻoga faʻale-tino poʻo fualaau oona, ae o loʻo i ai se taunuuga.

-Sergey, 35 tausaga

Faʻalavelave faʻavaivaia ma faʻasalaga na taʻitaʻia ai le mamafa (faʻamalosi, pei o le toʻatele). Na faasolosolo malie le alualu i luma o le olaga, ma na totoe pea pauna faaopoopo. O meaʻai ma faamalositino e le o aʻu, o lea na ou filifili ai e faʻataʻitaʻi Glucofage. Sa ou inuina 2 kosi ma tuu ai le 2 lapisi o lavalava. O lenei ou te le taliaina, ae o le mamafa ua tumau pea. Ou te leʻi lagona ni aʻafiaga ogaoga, faʻapea foʻi ma faafitauli faʻalesoifua maloloina.

-Iina K., 31 tausaga

Pepa o glucophage na faatonuina e se endocrinologist. I le taimi nei sa ou aveina i latou mo le 2 vaiaso. Na ou amata i le 500 milligrams, ua uma nei 1000. O aso muamua e lua sa ou fai siʻosiʻomaga ma asiasi i taimi uma i faletaele. O nei mea uma ua foliga mai ua mautu.

O le taunuuga i aso nei o nai kilokalama i le mumu, ae o le faʻamasinoina e lavalava, o voluma ua amata ona o ese. O se mea manaia tele lenei, aʻo leʻi i ai le tele o tausaga o tauiviga ma le mamafa, ae leai ni taunuuga mautinoa.

O ai na filifili e faʻaaoga le fualaau faasaina, ou te fautuaina oe ia aua le matamuli ma talanoa i se fomaʻi. Na aumai e le fomai se siata mo aʻu, faia se suʻega mo maʻi fatu ma fatu fatugaʻo, ma sa manaomia se suega o le maualuga o le suka i le toto.

E leai se meaʻai faapitoa, e tatau ona faʻaeseese le suamalie ma le falaoamata (lauti ma se sipuni o suka e leʻo faitauina), ou te le inuina mea inu inu. Mai taaloga - umi savali i le ea fou, ae na ou taumafai e fai lenei mea muamua. Ou te fautuaina tele!

-Tatyana N., 37 tausaga

Ou te ave le mataupu o le aveina o fualaau mo le maʻisuka i le toesea o le faamaʻi e matuai le lelei lava. O le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le kulukose e ala i le gastrointestinal tract, lea i se taimi pupuu e mafai ona taʻitaʻia ai le mamafa o le mamafa. Ae!

  1. O le le lava o le kulukose e taʻitaʻia ai le mea moni e amata ona gaosia e le tino ia lava. I le taimi lava e tasi, e feaveaia i le maso. O le aveeseina o tupe faasili e mafai ona na o le fesoasoani o le malosi malosi faaletino. O le iʻuga, o loʻo i ai se faʻalapotopotoga o le lactic acid, lea e aʻafia ai se faʻamaʻi matautia - lactic acidosis.
  2. E faigofie le faʻatusatusa i le ausiaina o uluaʻi fua (itiiti le gau o le mamafa) e oʻo ai i le mea moni o loʻo taofia e se tagata le tausisia o meaʻai ma le ola. A uma mea uma, e sili atu le faigofie ona faʻatau ni vailaʻau, faʻasaga i se taumafataga e le faigata. Ae o le faʻaaoga faifai pea o le glucophage e se tagata soifua maloloina o le a vave ona oʻo atu i se faʻafitauli o le tino. Ma o se tala e sili ona faigata.

Ou te fautua atu e faatatau i ia papatusi i le tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi ma e naʻo le faʻatonuina e se fomaʻi!

Sergey Nikolaevich, fomai - endocrinologist

E mafai ona faʻatulagaina le kelikafaʻi mo tagata e maua i le maʻisuka. Ae naʻo pe afai ei ai se vavaeese mai le masani i tulaga o le inisalini. O le vailaau faʻamalosi e faʻatautaia ma lana galuega, ma le aofaiga o le hormone e toe foʻi i le masani.

O le iʻuga, e faʻaleleia le metabolism ma faʻaalia le faʻagasologa o le paʻu o le mamafa. Peitai e le o se galuega tuusaʻo lea o auala, ae o le taunuuga o le faʻamautuina o auala i totonu. Afai e leai ni faʻamatalaga faafomaʻi mo le aveina, e le mafai ona e inuina fualaau.

-Elena S., endocrinologist

O mea e tatau ona e iloa e uiga i Glucofage o loʻo faʻamatalaina i le vitio.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

Ata vali-valiina - 1 laulau:

  • mea gaosi: metformin hydrochloride - 500/850/1000 mg,
  • tagata faʻasili: povidone - 20/34/40 mg, magnesium stearate - 5 / 8.5 / 10 mg,
  • 'ata o ata: 500 ma le 850 mg tablets - hypromellose - 4 / 6.8 mg, 1000 mg tablets - Opadry mama (hypromellose - 90.9%, macrogol 400 - 4.55%, macrogol 800 - 4.55%) - 21 mg

Pepa vali ata, 500 mg. 10 po o le 20 pepa. i totonu o se paʻu o le PVC / alumini pepa, 3 poʻo le 5 fusi e tuʻuina i totonu o se pusa pepa. 15 papa i le f. PVC / alumini pepa, 2 po o le 4 f. tuʻu i totonu o se pusa kata.

Ata vali ata, 850 mg. 15 papa i totonu o se paʻu o le PVC / alumini alumini, 2 poʻo le 4 fusi e tuʻuina i totonu o se pusa pepa. 20 papa i totonu o se paʻu o le PVC / alumini pepa, 3 po o le 5 f. tuʻu i totonu o se pusa kata.

Ata vali ata, 1000 mg. 10 papa i totonu o se paʻu o le PVC / alumini pepa, 3, 5, 6 poʻo le 12 paʻu o loʻo tuʻuina i totonu o se pusa pepa. 15 papa i totonu o se paʻu o le PVC / alumini pepa, 2, 3 poʻo le 4 f. tuʻu i totonu o se pusa kata.

O le faailoga "M" e faʻaaogaina i le vali ma le pepa pepa e puipuia ai mai le taofiofia.

Pe i le tulaga o le afifiina o le fualaau faasaina LLC Nanolek

Pepa vali ata, 500 mg. 15 papa i totonu o se paʻu o le PVC / alumini pepa, 2 pe 4 le. i totonu o se pepa pepa, 20 papa. i totonu o se paʻu o le PVC / alumini pepa, 3 f. tuʻu i totonu o se pusa kata.

Ata vali ata, 1000 mg. 15 papa i totonu o se paʻu o le PVC / alumini pepa, 2 pe 4 le. tuʻu i totonu o se pusa kata.

O le faailoga "M" e faʻaaogaina i le vali ma le pepa pepa e puipuia ai mai le taofiofia.

Pusa 500 ma le 850 mg: paʻepaʻe, lapotopoto, biconvex, ufiufi-ata, i le vaega pito i luga - o se paʻepaʻe papaʻe tutusa.

1000 mg tablets: paʻepaʻe, oval, biconvex, ufiufi film, ma le notch i itu uma ma togitogia i le "1000" i le tasi itu, o se paʻepaʻe sinasina tutusa i le itu.

Tuʻua ma tufatufaga. A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le metformin e faʻaaogaina mai le vaega o meaʻai. O le bioavailability atoatoa e 50-60%. O le Cmax (pe tusa ma le 2 μg / L poo le 15 μmol) i le plasma e ausia pe a mavae le 2.5 itula. Faatasi ai ma le taumafaina tutusa o meaai, o le absorption o le metformin ua faaitiitia ma ua faatuai.

Metformin vave ona tufatufaina atu i totonu o le tino, e masani lava e le noatia i masini plasma.

Metabolism ma le faʻamalosi. E faʻaaogaina i se tikeri sili ona vaivai ma faʻamalosi e fatugaʻo. O le kiliaina o le metformin i mataupu maloloina o le 400 ml / min (4 taimi e sili atu nai lo le Cl creatinine), lea e faailoa mai ai le i ai o le gaioiolosi malosi. T1 / 2 pe tusa o le 6.5 itula. Faʻatasi ai ma le le atoatoa, ua maualuga le T1 / 2, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le faʻafefeteina o fualaau faasaina.

Metformin e faʻaitiitia ai le hyperglycemia e aunoa ma le taʻitaʻia i le atinaʻeina o le hypoglycemia. E le pei o le sulfonylurea, e le faʻamalosia ai le manava o le inisalini ma e le maua ai se aafiaga o le hypoglycem i tagata soifua maloloina. Faateleina le lagona o le taliaina o le toto i le inisalini ma le faʻaaogaina o le kulukose e sela. Faʻaititia le galu glucose gaosia e ala ile taofiofia o le gluconeogenesis ma le glycogenolysis. Tuai le faʻaaogaina o le intestinal absorption o le kulukose. Metformin e faʻamalosia le faʻaogaina o le glycogen e ala ile galue i glycogen synthetase.

Faʻateleina le gafatia o femalagaiga o ituaiga uma o tagata gaosi pusa glucose transporters. E le gata i lea, o loʻo i ai sona aoga aoga i le lipid metabolism: e faaitiitia ai le mea o le aofaiga o le cholesterol, LDL ma triglycerides. A oi ai le metformin, o le tino o le maʻi e tumau pea le falemaʻi pe faʻaititia foi le faʻalelei. O suʻesuʻega a le falemaʻi na faʻaalia ai le aoga o le vailaʻau o le Glucofage® mo le puipuia o le maʻisuka i tagata mamaʻi ma e iai mea e ono tutupu i le maʻisuka i le gasegase o le maʻisuka ituaiga 2, lea na le mafai ai e le olaga ona suia le pulea o le maʻisuka.

Tuua Lau Faamatalaga