O le vaʻaia 600: faatonuga mo le faʻaogaina, faʻamaoniga, iloiloga ma analogues

Thioctacid BV: faatonuga mo le faʻaoga ma iloiloga

Igoa Latina: Thioctacid

ATX Code: A16AX01

Mea gaosi gaosi: thioctic acid (thioctic acid)

Faʻatauina: GmbH MEDA Manufacturing (Siamani)

Faʻamatalaga o faʻamatalaga ma ata: 10.24.2018

Tau o falemaʻi: mai 1604 rubles.

O le thioctacid BV o se vailaʻau faʻasaina ma aʻafiaga faʻaleaga.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le thioctacid BV o loʻo maua i foliga o mea e ufiufi ai laupepa i se ata vali: green-yellow, oblong biconvex (30, 60 poʻo le 100 pi. I totonu o fagu vailaau lanu moana, 1 le fagu i totonu o se pepa pepa).

1 papalama e aofia ai:

  • gaioiga galue: gaioio (alpha-lipoic) - 0.6 g,
  • vaega o ausilali: magnesium stearate, faʻamalositino, siama faʻasolosolo maualalo,
  • faʻatalanoaina o ata tifaga: titanium dioxide, macrogol 6000, hypromelilose, varnish alumini e faʻavae i indigo carmine ma vali quinoline samasama, talc.

Pharmacodynamics

O le thioctacid BV o se vailaʻau faʻasolosolo e faʻaleleia ai ni uʻamea taʻavale, e maua ai le faʻafefeteina, hypocholesterolemic, hypoglycemic, ma le lipid-lowering effects.

O le gaioiga malosi o le vailaʻau o le gaioio gaioiolosi, lea o loʻo i totonu o le tino o le tagata ma o se vioxidant oona. I le avea ai o se coenzyme, e auai i le phosphoprylation oxidative o le pyruvic acid ma le alpha-keto acid. O le gaioiga o le gaioiga o le thioctic acid e latalata i le aafiaga o le biominium o vitamini B. E fesoasoani e puipuia ai lela mai aafiaga leaga o radical free saoloto e tutupu i ni metabolic process, ma faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o mea oona ua ulu atu i le tino. Faʻateleina le maualuga o le faʻamaʻi pipisi o le toto, e mafua ai ona faʻaitiitia le mamafa o faʻamaoniga o le polyneuropathy.

O le aʻafiaga o aʻafiaga o le thioctic acid ma le inisalini o se faʻaopoopoga i le faʻaaogaina o kulukose.

Pharmacokinetics

O le faʻaaogāina o le gaioiokini mai le gastrointestinal tract (GIT) pe a faʻafoeina tautala faʻaalia vave ma atoatoa. O le tagofia o fualaau faasaina i meaai e mafai ona faʻaitiitia ai lona faʻamago. Fmax (maualuga le maualuga) i le plasma toto pe a maeʻa ona faia se tasi faʻataʻitaʻiga pe a uma le 30 minute ma 0.004 mg / ml. O le leai o le avanoa o le Thioctacid BV e 20%.

Aʻo leʻi ulufale atu i le faʻaogaina o le taamilosaga, o le vailaʻau o le thioctic e aʻafia ai le aafiaga o le uluaʻi fua i le ate. O auala autu o lona metabolism o le faʻamaʻiina ma le faʻamalosi.

T1/2 (afa-ola) e 25 minute.

O le faʻaaogaina o le gaioiga malosi O le Thioctacid BV ma ona metabolites e faʻatinoina e ala i fatugaʻo. Faʻasolosolo, 80-90% o le vailaʻau faʻasaina.

Faatonuga mo le faaaogaina o le Thioctacid BV: metotia ma metotia

E tusa ai ma faatonuga, o le Thioctacid BV 600 mg o loʻo i luga o se manava leʻo i totonu, 0.5 itula ao leʻi 'aina le taeao,' aʻai atoa ma inu tele vai.

Lagolagosua fautuaina: 1 pc. Faatasi i le aso.

Aʻo tuʻuina atu i le falemaʻi le mafai, mo le togafitiga o faʻamaʻi tele o le polyneuropathy, o le uluai pulega o se fofo o le thioctic acid mo le iniseti administration (Thioctacid 600 T) e mafai mo se vaitaimi e 14 i le 28 aso, sosoo ai ma le fesiitaiga o le tagata maʻi i se aso o le fualaau faasaina (Thioctacid BV).

Faʻaiʻuga

  • mai le fualaau oona: masani - leu, e seasea lava - vomia, tiga i totonu o le manava ma le fatu, manava manava, solia o lagona lelei,
  • mai le faʻalavelave masani: masani - valea,
  • afaina o le tino: e seasea lava - vevela, vevesi o le paʻu, urticaria, osofaʻi anaphylactic,
  • mai le tino atoa: e seasea ona tupu - o se faʻaitiitia o le kulukose toto, o foliga vaaia o le hypoglycemia i foliga o se ulu tiga, fenumiai, faateleina o le sosolo, ma le leaga o le vaai.

Faʻasalaga

Faailoga: e ese mai le tala o se tasi o le 10-40 g o le thioctic acid, o le ava malosi e mafai ona tupu i ni faʻaaliga e pei o le faʻateleina o le faʻalavelave faʻamalosi, o le hypoglycemic coma, faʻalavelave matuia i le paleni o le acid-base, faamaʻi lactic acid, faʻafitauli ogaoga o le toto (e aofia ai le oti).

Togafitiga: afai e masalomia le maualuga o le Thioctacid BV (o se fualaau e tasi mo tagata matutua e sili atu ma le 10 papa, o le tamaititi e sili atu ma le 50 mg i le 1 kg o le mamafa o lona tino), e manaomia e le tagata maʻi vave le falemaʻi ma le tofiaina o togafitiga faʻamaʻi. Afai e manaʻomia, faʻaaoga togafitiga faʻasolosolo, faʻaoga faʻafuaseʻi e faʻatatau i le tausisia o galuega o totoga taua.

Faatonuga faapitoa

Talu ai o le ethanol o se tulaga lamatia mo le atinaʻeina o le polyneuropathy ma mafua ai ona faʻaitiitia le aoga o le gaioiga o le Thioctacid BV, o le taumafaina o le ava malosi e vavalalata i maʻi.

I le togafitiga o le polyneuropathy o le maʻisuka, e tatau i le tagata maʻi ona fatuina ni tulaga e mautinoa ai le tausiga o se maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Contraindications

  • tamaiti ma tagata talavou i lalo ifo o le 18 tausaga le matua (leai se faʻamatalaga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i lenei tausaga),
  • le vaitaimi o le maʻitaga ma le lactation (e leai se poto masani i le faʻaaogaina o fualaau),
  • hypersensitivity i le thioctic acid poo vaega o ausilali o le fualaau faasaina.

Tosiga ma le pulega

O fualaau o le Thioctacid BV e faanenefoina, e le galo, ae foloina uma ma fufulu ile vai. O le fualaau oona e ave i luga o se manava gaogao, i le taeao, 30 minute ao leʻi faia le taeao.

Ole fua ole aso ole 600 mg (1 papa) tasi.

I le tele o le polyneuropathy, o togafitiga e amata i le puleaina o le fualaau faasaina ile ituaiga o vaifofo (Thioctacid 600 T). A maeʻa le 2-4 vaiaso o togafitiga faʻatasi ma le matua matua o le thioctic acid, ona faʻafeiloaʻi lea o le tagata maʻi i le ave o laupepa Thioctacid BV.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le vailaʻau (α-lipoic) o le a faʻaitiitia ai le aoga o le cisplatin ma e mafai ona faʻaleleia ai le aafiaga o gasegase o le hypoglycemral or insulin. I nisi tulaga, e mafai ona faʻaitiitia le fualaau o vailaʻau oona e faʻamalolo ai ina ia alofia ai le atinaʻeina o faʻamaoniga o le hypoglycemia.

O le ethyl alcohol ma ona metabolites e faaitiitia ai le aafiaga o le Thioctacid BV.

Faʻamatalaga i le Thioctacide BV

O faʻamatalaga e uiga i le Thioctacide BV e masani ona lelei. O tagata mamai e maua i le maʻisuka e faʻaalia ai se faʻaitiitia o le suka o le toto ma le cholesterol, o le soifua maloloina lelei i le talaaga o le faaumiumi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina. O se vaega o le vailaau faasaina o le vave ona faasaolotoina o le gaioiokawa, lea e fesoasoani e faatelevaveina ai metabolic processes ma le aveeseina o gaʻo susu mai le tino, le liuaina o le gaʻo i le malosi.

O se togafitiga lelei e matauina pe a faʻaaogaina le vailaʻau mo togafitiga o le ate, maʻi faʻamaʻi, ma le gaʻo. I le faʻatusatusa i ana faʻatusatusaga, o loʻo faailoa mai e tagata gasegase le maualalo o aʻafiaga e le manaʻomia.

I nisi o tagata gasegase, o le tagofia o fualaau faasaina e leai se tulaga faamoemoeina i le faaitiitia o le cholesterol pe fesoasoani i le atinaeina o urticaria.

Faailoga mo le faaaogaina o le Thioctacid 600

Faʻaaliga mo le faʻaogaina o le Thioctacid 600 o:

  • maʻisuka ma le ava malosi polyneuropathy,
  • hyperlipidemia,
  • gaʻo gaʻo,
  • ate o le ate ma le hepatitis,
  • inumaga (e aofia ai sima o mamafa mamafa, pale pale),
  • togafitiga ma le puipuia o le coronary atherosclerosis.

Faatonuga mo le faʻaogaina o le Thioctacid 600, metotia

Fuataga masani

Injections Thioctacid 600 o loʻo faʻatinoina i / i (jet, drip). O le vailaʻau o le 600 mg - fua o le 600 mg / aso mo le tasi (i le taeao i luga o le manava leʻo 30-40 minute ao leʻi faia le taeao), o le tofiaina 200 mg 3 taimi i le aso e le aoga.

Special

I le tele o polyneuropathy - iv saosaoa (50 mg / min), 600 mg poo iv drip, i le 0.9% NaCl solution i lea aso ma lea aso (i mataupu ogaoga, e oo atu i le 1200 mg o loo faafoeina) mo le 2-4 vaiaso. Mulimuli ane, latou te fesuiaiga i togafitiga o le tino (tagata matutua - 600-1200 mg / aso, talavou - 200-600 mg / aso) mo le 3 masina. I / i le folasaga e mafai ona fai faatasi ma le fesoasoani a se tagata faʻamalolo (le umi o le pulega - a itiiti ifo ma le 12 minute).

O le auala o togafitiga ma le thioctacid mo tagata mamaʻi e maua i le polyneuropathy o le maʻisuka ua maeʻa ma ua i ai se faavae faʻasaienisi ma aoga. O le togafitiga e amata i le faʻaofiina o le thioctacide ma le faʻamalosi i se fualaau o le 600 mg mo le lua vaiaso.

Faatasi ai ma le togafitiga tutusa ma fualaau faasaina ma le Thioctacid, o fautuaga a le fomaʻi e tatau ona matua matauina.

Talosaga faʻaoga

E tele gasegase ua faitio e uiga i le umi o le taimi e fai ai le fualaau faasaina o le Thioctacid 600 T i se ituaiga o vaifofo mo le afaina o mea leaga. E ui lava i lea, e fautuaina e fomaʻi lenei ituaiga o fualaau faasaina i le amataga o togafitiga o le faamai. Ua faʻamalieina atoa ma faʻatagaina oe e faʻamaonia le sao lelei o le metotia.

Pe a faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau i se tasi ona aloese mai le aveina o taavale ma galue ai ma ni mea matautia matautia.

Afai ei ai se manaʻoga mo le faʻafoega tutusa o nei vailaau faʻamalositisi, ona tatau lea ona e tu i le va o le latou pulega i le lima i le ono itula.

Ole fualaau oona i ampoules e leʻo faʻaalia i le malamalama seia faʻaaoga saʻo. O le fofo ua maeʻa faʻaaogaina mo le ono itula ma puipuia mai le malamalama.

O le inuina o le ava malosi e mafai ona faaititia ai le aoga o le fualaau faasaina. O le mea lea, e fautuaina e aloese mai le tagofia o ava malosi-i totonu o le togafitiga ma le vailaʻau.

Faʻasalaga, faʻafefiloi ma vailaau uʻamea, cisplatin, insulin, ma fualaau o le maʻisuka.

I le amataga o togafitiga, o le faateleina o lagona le lelei ma le neuropathy e mafai, lea e fesootaʻi ma le faagasologa o le toe faʻaleleia o le fausaga o le fiva nerve.

O aʻafiaga ma faʻasalaga Thioctacid 600

Faatasi ai ma le televave o le puleaina o le Thioctacid 600 T, o le mamafa o le intracranial e mafai ona faateleina i nisi taimi ma mafai ai ona matauina le pueina faafuasei. I le avea ai o se tulafono, o nei soliga na o latou lava.

I le taimi e faʻaaogaina ai le Thioctacide i nisi tulaga, o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto atonu e faʻaititia (ona o le faʻaleleia atili o lona faʻaaogaina). I lenei tulaga, o le hypoglycemia e mafai ona tupu, o lona uiga autu o le: vevela, vevela, vevela tele (hyperhidrosis) ma faʻalavelave mata.

O faʻamatalaga e uiga i le thioctacide i le tulaga o le injections ua lipotia mai ai mataupu e le masani ai o faʻalavelave o le tino. Afai o le togafitiga fautuaina ua matua sili atu le mamafa, o mea e ono inu ai, e mafai ona tupu, faamatalaina i lalo.

Faʻasalaga

O le tele o le fualaau poʻo le faʻaaogaina o le Thioctacid i le ava malosi e mafai ona mafua ai faʻamaoniga o le soona inu lautele.

I le tulaga o se faʻalavelave maualuga, faʻaleagaina, vomia, ma le ulu tiga. A maeʻa le faʻalavelave poʻo le taimi e taumafai ai e pule i le ola faʻapitoa o le thioctic acid i vailaʻau e 10 g i le 40 g faʻatasi ai ma le ava malosi, o le gasegase matuia e matauina, i nisi o tulaga ma se taunuuga leaga.

I le amataga lava, o le inupia ma le vailaau faasaina O le Thioctacid BV ua faaalia i le atuatuvale o le mafaufau ma le faaletonu o le psychomotor. Ona oʻo mai ai lea o le faʻamalosi o le lactic acid ma faʻalavelave faʻamalosi. Faʻatasi ai ma le tele o faʻasologa o le gaʻo faatagaina ole alifa-lipoic acid, hemolysis, hypokalemia, faʻalavelave, le tele o le okeni, rhabdomyolysis, DIC, ma le myelosuppression.

Afai e masalomia le inuina o fualaau faasaina, o le taimi vave lava e togafitiga ai le falemaʻi ma le faaaogaina o fuataga e tusa ai ma mataupu faavae lautele mo le faʻamaʻi faʻafuaseʻi e fautuaina (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaleagaina, fufulu le manava, faʻaaogaina le malala, ma isi, ao lei oʻo mai le falemaʻi).

Contraindications

  • Vaʻaia le eletise alpha-lipoic poʻo isi vaega o le vailaʻau.
  • Tamaiti matutua e oo i le 15 tausaga.
  • Le vaitaimi o le maʻitaga ma le lactation.

Analogs Thioctacid 600, lisi

O mea autu autu o le Thioctacid mo mea ola e aofia ai vailaʻau: Berlition 300, Oktolipen, Lipothioxon, Thiogamma, Lipamide, Tiolept, Thiolipon, Lipoic acid, Espa-Lipon ma Neurolepone.

Faatasi ai ma analogues, o le sili i le tau ma le aoga o:

  1. Kuvan Pills,
  2. Capsules Curtain ma Orfadin,
  3. Faleopathic medicine Gastricumel,
  4. Bifiform Kids tablets chewable tablets.

Taua - o faatonuga mo le faʻaaogaina o le Thioctacid 600, tau ma iloiloga e le faʻaaoga i analogues ma e le mafai ona faʻaaogaina e fai ma taʻiala mo le faʻaaogaina o vailaau oona foliga tutusa pe faʻamalosia. O togafitiga uma e tatau ona faia e se fomaʻi. A suia le Thioctacid 600 i se analog, e taua le maua o fautuaga faʻapitoa, atonu e manaʻomia lou suia o le togafitiga, onosaʻi, ma isi mea faapena.

I le maʻisuka, e tatau ona ave se laʻasaga o le Thioctacid 600 se tasi pe faalua i le tausaga. Afai e le talafeagai lenei vailaʻau, ona tatau lea ona sui i se analog. E le mafai ona teena aʻoaʻoga o na ituaiga papafaʻatasi.

O le tele o tagata mamaʻi o loʻo faʻaaogaina lenei vailaau faʻamaonia e maualuga lona aoga i le tau faasaga i le maʻisuka ma faʻasalaga le faʻaleagaina o le nerve fiber. O faʻamatalaga e uiga i le Ogaseti 600 o loʻo faʻaalia ai se faʻaitiitia o le malosi o faʻamaoniga e pei o le tiga i pito pito i lalo, le faʻavauvau i le malolo, lagona le lelei ma le faʻamalosi faʻamalosi.

Le fualaau faasaina Thioctacid

O le gaioio o le thioctic, o le vaega autu o se vailaau, e gaosia e se tino ola maloloina mo le gaioiga masani o le tino ma le puipuia o le faaleagaina o le tino. O le gasegase o le gasegase e faʻaleagaina ai le fausaga o le tino ma le toto le totoina i totoga e avea o se taunuuga o suiga i le fausaga o puipui o toto toto, o le i ai o ni atherosclerotic plate.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le ituaiga o faʻamalologa vave faʻamalolo ma le fofo o fofo. O mataitusi na aofia i le igoa e faigofie ai ona fuafua pe o le a le pepa o loʻo faʻatau atu. O le vailaʻau e faʻamatalaina i mea nei:

Samoa International Nonproprietary Name

e sili atu i le 600 t

Palama vali ata

Fofo mo tui tui

O le gaʻo (alpha lipoic) - 600 mg

O le faʻasolosolo o le masini, ole magnesium stearate

Suavai suamalie, trometamol

Le tuufaatasiga o le atigi ata

hypromelilose, macrogol 6000, dioxide, talc, varnish aluminium

Pulu lanumeamata lanumeamata-lanu meamata ma luga o le fogaeleele lautele

Yellowish manino suavai

Faʻaopoopo le Aotelega

30 po o le 100 ipu

5 ampoules o le 24 ml

Fale faʻamaloilo

O le meafaigaluega e faʻaaogaina e faʻafaigofieina ai metabolic processes i sela. O le gaioio o le thioctic o se antioxidant natura na faia e le tino o le tagata ma faʻaputuina e ni namu paʻu e puipui ai lela mai aʻafiaga le lelei o vailaʻau faʻamaʻi - faʻamalolo saoloto, o se mea e maua mai i le metabolism. I totonu o le tino, o le vailaau e avea ma vaega o le coenzyme.

O le i ai o le thioctic acid i le va o le intercellular ma membranes cell e faʻalauteleina ai le tele o le glutathione, lea e nafa ma le faʻaalia o faʻamaoniga o le neurological. O le togafitiga e faʻamaonia ai le toto maualuga, e fesoasoani i lalo ifo o le cholesterol ma puipuia ai le atiaʻe o le atherosclerosis o toto toto, ma faʻaleleia atili ai le toto. O le mafai gasegase o le alpha-lipoic acid e faʻaleleia ai le gaioiga o le inisalini e avea ai ma se tagata taua i le faagasologa o le faʻaaogaina o le kulukose i tagata gasegase.

Faʻavaeina, tuʻuina atu le igoa ma le igoa o le thioctacid

I le taimi nei, e maua le thioctacid i ni pepa se lua:
1. Lafoaʻi faʻasaʻo vave mo le faʻafofoga tautala,
2. Fofo mo le puleaina o le tino.

O fualaau o le Thioctacid BV e faʻaaoga i le aso, 1 le laulau.i luga o se manava gaogao i le 20-30 minute. ao lei faia le taumafataga. O le taimi o le faʻatagaina e mafai ona avea ma soʻo se avanoa mo le tagata maʻi.

O le vaifofo mo le afaina o le afaina ua saʻo ona valaau Vailaʻau 600T . O le mea lea, o mataitusi eseese ua faaopoopo i le igoa autu o le fualaau faasaina ua faigofie ai ona malamalama pe o le a le ituaiga o metotia e aofia ai.

I le avea ai o se eletise malosi, papa ma mea e aofia ai thioctic acid (alpha lipoic). O le fofo o le masima trometamol o le gaioiokawa, lea e sili atu le saogalemu ma sili ona taugata i le gaosiga. E le o iai ni mea e gaosia ai le suka. Tromethamol lava ia e faʻaaogaina e toe faʻafoisia ai le paleni o le toto-faavae o le toto. O le vaifofo e aofia ai le 600 mg o le thioctic acid i le 1 ampoule (24 ml).

I le avea ai ma vaega fesoasoani o loʻo iai vai vai mama mo le iniseti ma le trometamol, e le aofia ai propylene glycols, ethylenediamine, macrogol, ma isi. O fualaau o le Thioctacid BV o loʻo i ai se aofaiga maualalo o meaʻai, e le oi ai le lactose, starch, silicium, castor oil, ma isi mea, lea e masani ona faaopoopo i fualaau taugofie.

O pepa maʻaleʻale o loʻo i ai foliga maualuga, foliga o le biconvex ma lanu-lanumeamata. Maua i totonu o pusa o le 30 ma le 100 fasipepa. E manino le fofo, valiina i se lanu samasama. E maua i ampoules o le 24 ml, faʻapipiʻiina i afifi o 5 pi.

O le gaioiga - faʻalavelave ma faʻasolosolo togafitiga

O le gaioiga malosi a Thioctacid e aofia i le metabolism ma le malosi na faia i totonu o le mitochondria. O le mitochondria o ni masini eletise e maua ai le malosi o le eletise ATP (adenosine triphosphoric acid) mai gaʻo ma gaʻo. O le ATP e faʻaaogaina e sela uma e avea o se punaoa malosi. Ina ia malamalama i le matafaioi o le ATP molecule, e mafai ona faʻatusatusa i le faʻatusatusa i le penisini, lea e talafeagai mo le faʻatinoina o se taavale.

Afai e le lava le ATP, o le a le mafai ona galue le cellular masani. O le iʻuga, o le tele o faʻaleagaga o le a tutupu e le gata i sela e leai se ATP, ae faʻapea foi i le totoga atoa o le tino poʻo mea uma latou te faia. Talu ai o le ATP o loʻo faʻaaogaina i le mitochondria mai gaʻo ma gaʻo, o le mea e le lelei ai le tino e taʻitaʻia ai lenei mea.

I le maʻisuka malosi, ava malosi ma isi faʻamaʻi, o le tele o toto toto e masani ona aʻafia ma e le mafai ona pasi, o le mea lea e le lava ai meaʻai e maua i totonu o le mafiafia o le tino, ma, o le mea lea, e le lava le ATP. O se taunuuga, o se togafitiga o fiva natia e atiina ae, lea e faʻaalia ai i le solia o le lagona ma le faʻamalosi afi, ma se tagata e oʻo i tiga, mumu, faʻalavelave ma isi lagona le lelei i le nofoaga o loʻo afaina ai namea.

Ina ia faʻaitiitia nei lagona le lelei ma le faʻafitauli o le gaioiga, e tatau ona toe faʻafoʻisia le meaʻai paleni. O le thioctacid o se elemene taua o le taamilosaga gasegase, faatasi ai ma le auai o se aofaiga tele o le ATP e mafai ona fausia i le mitochondria, e faamalieina ai manaoga o sulu. O lona uiga, o le vailaʻau o se vailaʻau lea e mafai ona faʻaaogaina ai le le atoatoa o meaʻai i namu, ma, o le mea lea, e faʻaitiitia ai faʻamaʻi tiga o le neuropathy. O le mafuaaga lea e faʻaaogaina ai le vailaau e togafitia ai polyneuropathies o tupuaga eseese, e aofia ai le ava malosi, diabetic, ma isi.

E le gata i lea, o Thioctacid o loʻo i ai antioxidant ma aʻafia ile inisalini. I le avea ai o se antioxidant, o le vailaʻau e puipuia ai sela o gaʻo uma ma faiga mai le faaleagaina e radical free na fausia i le taimi o le faaleagaina o mea ese mai fafo (mo se faataitaiga, o le mamafa o metals mamafa, peʻa o le pefu, vaivaiga vaivai, ma isi mea) ua ulu atu i le tino o le tagata.

O le aʻafiaga o aʻafiaga o le Thioctacid o le faʻaitiitia o aʻafiaga o le inupia e ala i le faʻateleina o le faʻaumatiaina ma le faʻamaʻosaʻoina o mea e mafua ai le oona o le tino.

O le gaioiga o le inisalini o le Thioctacid o le mafai lea ona faʻaitiitia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e ala i le faʻateleina o lona faʻaaogaina i siama. O le mea lea, i tagata e maua i le maʻisuka, e faʻamalo le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, faʻamaonia le tulaga masani ma galue nai lo lona lava inisalini. Ae ui i lea, o lona gaoioiga e le lava e toe sui ai lona lava inisalini, o lona uiga o le maʻisuka, e tatau ona e ave fualaau o le a maualalo ai le maualuga o le suka, pe tui i le inisalini. Ae peitaʻi, pe a faʻaaoga le Thioctacid, e mafai ona faʻaitiitia le fua o laupepa po o le inisalini e faʻamautinoa ai le maualuga ole maualuga o le suka i totonu ole vaega talafeagai.

E leai se mea e mafai ona faʻaaogaina, e pei o le hepatitis, cirrhosis, ma isi. E le gata i lea, o faʻamaʻi gaʻo mama (gaʻo maualalo ma maualalo le lipoproteins) e faʻateleina le atiaʻe o le atherosclerosis, maʻi o le fatu ma isi. faamai o le cardiovascular system. O le faaitiitia o le gaioiga o gaʻo "gaʻo" e taua o le aafiaga o le hypolipidemic o le Thioctacid. Ona o lenei aafiaga, ua taofia ai le atherosclerosis. E le gata i lea, o le gaioiga e faʻaitiitia ai le fiaai, talepe ai le gaʻo ma taofia ai mea fou mai le faʻaputuina, lea e faʻaaoga lelei e faʻaitiitia ai le mamafa.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le faʻaaliga sili mo le faʻaaogaina o le Thioctacid o le togafitiga o faʻamaʻi o le neuropathy poo le polyneuropathy i le maʻisuka poo le ava malosi.

I le faʻaopoopoga, ua faailoa mai le Thioctacid mo le faʻaaogaina o se vaega o togafitiga faʻapitoa mo tulaga nei poʻo faʻamaʻi:

  • Atherosclerosis o vaʻa eseese, e aofia ai le gataifale,
  • Foʻi faʻamaʻi (hepatitis ma le cirrhosis),
  • Fafano i le masima o metale mamafa ma isi mea (e oʻo lava i le kalapu papa).

Faʻamatalaga Lelei Ato 600 T - faatonuga mo le faʻaaogaina

I tulaga ogaoga o le faamaʻi ma aʻafiaga matuia o le neuropathy, ua fautuaina e faʻatautaia le vailaau faʻasaina mo le 2 i le 4 vaiaso, ona fesuiaʻi lea i le tausiga tumau mo le Thioctacid i le 600 mg i le aso. O le fofo o loʻo faʻafoʻi tuusaʻo, faʻagesegese, poʻo ua faʻaaoga e saunia ai se fofo mo le puleaina o le tino. Mo lenei mea, o mea o loʻo i totonu o le tasi ampoule e tatau ona faʻaitiitia i soʻo se aofaiga (atonu o le mea pito i maualalo) o le saline physiological. Naʻo saline physiological e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻamalosi.

I le neuropathy matuia, o le Thioctacid e faia i se tulaga le mautonu i le tulaga o se vaifofo sauniuni o le 600 mg i le aso mo le 2 i le 4 vaiaso. Ona siitia lea o le tagata i le siakiina o doses - 600 mg o le Thioctacid BV i le aso i le tulaga o laupepa. Le umi o togafitiga tausiga e le faatapulaaina, ma e faalagolago i le fua faatatau o le faatulagaina lelei ma le leiloloa o faailoga, le aveeseina o mea e faaleagaina ai. Afai e maua e se tagata faʻasalaga o le Octopa i se falemai i le aso, ona oʻo lea i faaiuga o vaiaso e mafai ona e suia le puleaina o le fualaau faʻasaina i fualaau tutusa.

Tulafono mo le folasia o se fofo o le Thioctacid

O le aso atoa o fualaau o le vailaʻau e tatau ona faia i se tasi o faʻafefete. O lona uiga afai e manaʻo se tagata e maua le 600 mg o le Ogatogo, ona tatau loa lea ona faʻaitiitia se tasi o le faʻalaʻau ile 24 ml, i soʻo se aofaiga ole suauu physiologia, ma faʻaaoga uma le aofaiga na mauaina i le taimi. O le faʻaaogaina o se vaifofo o le Thioctacid e faʻatino lemu, i se saoasaoa e le sili atu le vave nai lo le 12 minute. O le taimi ole faʻatonuga e faʻatatau i le tele ole tino. fofo. O lona uiga, 250 ml o le vaifofo e tatau ona faia ile 30-40 minute.

Afai o le gaioiose o loʻo faia i le ituaiga o tui tui, ona tosoina lea o le fofo mai le ampoule i totonu o se tuila ma ua pipii atu i ai se mea e gaosia ai. O pulega le lelei e tatau ona tuai ma ia le itiiti ifo ma le 12 minute mo le 24 ml o le mafaufau.

Talu ai o le fofo o le Thioctacid e nofouta i le malamalama, e tatau ona saunia i le taimi lava lea aʻo leʻi faia le pulega. O faʻamaʻi ma le mafaufau e tatau foi ona aveese mai le afifiina i le taimi lava e leʻi faʻaaogaina. I le taimi atoa o le afaina, e puipuia ai aʻafiaga le lelei o le malamalama i le vaifofo ua maeʻa, e tatau ona ufiufi le koneteina pe a fai e tu i le pepa. O le vaifofo ua maeʻa i totonu o se atigi pusa ua afifiina i le pepa e mafai ona teuina mo le 6 itula.

Tina ma le lactation

O le mea e leaga ai, o faʻamaumauga o suʻesuʻega ma suʻesuʻega o le faʻaaogaina o le Thioctacid e le faatagaina ai se faaiuga le mautonu e uiga i le saogalemu o le fualaau mo fafine maʻitaga ma tina tausi maʻi. E leai se faʻamaoniga ma faʻamaonia faʻamaumauga i luga o le aafiaga o le Thioctacid i le tuputupu ae ma le atinaʻeina o le tamaititi, faapea foi ma lona ulu atu i susu susu. Ae ui i lea, o le mea e masani ona galue malosi O le thioctacid e saogalemu ma e le afaina i tagata uma, e aofia ai fafine maʻitaga.

Ae ona o le le lava o faʻamaumauga faʻamaonia i luga o le saogalemu o le fualaau faasaina, e le tatau ona faʻaaogaina i le maitaga. O fafine maʻitaga ua faʻatagaina e faʻaaoga le Thioctacid i lalo o le vaavaaiga ma faʻamaonia e le fomaʻi pe afai o le faʻamoemoega e sili atu nai lo mea uma e mafai ona tupu. A faʻaaogaina le Thioctacid e tina tausi maʻi, e tatau ona faʻafeiloaʻi le tamaititi i mea faʻafefiloi.

Tafaoga faʻamalosi

O le vailaʻau e faʻaitiitia ai le aoga o le Cisplastine, o le mea lea, faatasi ai ma lo latou faʻaaogaina, e tatau ona faʻateleina le fua o le mea mulimuli.

O le meaola e ulufale i totonu o feusuaʻiga ma metala, o le mea lea e le mafai ona faʻaaogaina i le taimi lava e tasi ma sauniuniga e aofia ai faʻamalosi o le uʻamea, magnesium, calcium, aluminium, ma isi. E tatau ona tufatufa atu le faʻaaogaina o le thioctacide ma sauniuniga e aofia ai le faʻalafoni uumi mo le 4 - 5 itula. E lelei tele le ave o le Thioctacid i le taeao, ma sauniuniga ma metara - i le aoauli po o le afiafi.

O le thioctacid e faʻaleleia le aʻafiaga o le inisalini ma fualaau oona e maualalo ai le toto (lipid-lowering drugs), o le mea lea, o la latou gasegase atonu e manaʻomia le faʻaititia.

O le inu malosi o le ava e faaitiitia ai le aoga o le thioctacide.

E le ogatasi le thioctacid ma vai suka (glucose, fructose, Ringer, ma isi).

Faʻasalaga

O se vaifofo o le gaioiopi acid e faia i se vailaau e 600 mg i le aso mo le 14 i le 30 aso. Masalo o le faʻagasolo o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le fomaʻi o le mafaufau poʻo le saunia o se fofo mo le puleaina o le tino. O le togi o aso taʻitasi o loʻo faʻatinoina i se tasi mea e tasi. O le tuiina o mea e le faʻaaogaina e tatau ona le itiiti ifo i le 12 minute. O le taimi o le puleaina o le pule e faalagolago i le tele o le saline ma e tatau ona sili atu i le afa itula ile 250 ml.

Alpha lipoic acne e malamalama i le malamalama. O le fofo mo le faʻafoega o loʻo saunia vave aʻo leʻi faʻaaogaina, o le pusa e tatau ona afifiina i le folasia i le taimi atoa o le afu, e puipuia ai le malamalama mai le ulufale atu i le vai ua saunia. O le ola papa o sea fofo i tulaga o le pupuni o le 6 itula. Faatasi ai ma le faʻaleagaina o le faʻamoemoega, o le ampoule e aveesea mai le afifi na o le tuiina muamua.

Paʻu o mea faʻamaʻi

O le pepa laupepa e manaʻomia le ave o le vailaʻau i luga o se manava gaogao 30 minute ao leʻi faia le taeao. E tatau ona foloina uma le laulau ma le itiiti ifo i le 125 ml vai. E le mafai ona ulaina, vaevaeina i ni vaega pe paʻu. O le fua faatatau o aso taitasi e 1 le taimi. O le kosi ua fuafuaina mo le faʻaaogaina umi (le itiiti ifo i le 1-2 masina), talu ai e le faʻapipiʻi le mea galue i totonu ole tino o le tino. E mafai ona toe faʻatulagaina le vasega (e oʻo i le 4 taimi i le tausaga) pe a uma ona feutagai ma lau fomaʻi.

Tuutuuga o le faatauina atu ma le teuina

O le vailaau e maua i se faʻamaumauga a se fomaʻi. A e faʻatau, e tatau ona e gauai atu i le tausisia o tulafono o le teuina o fualaau faasaina ma lona ola. E tatau ona teuina le fofo ma fualaau i se mea malulu i se vevela e le sili atu i le 25 ° C. E tatau ona puipuia mai tamaiti ma aloese mai le susulu o le la. O le soifuaga o le papa maʻalaʻau e 5 tausaga, faʻafofo tuʻufaʻatasiga - 4 tausaga.

O vailaʻau nei e mafai ona mafaufauina e pei o ni faʻatulagaga faʻavae:

  • Faʻatauga - e tutusa lava le mea e galue malosi ai, ae aofia ai i se faʻamasinoga maualalo,
  • Oktolipen - ei ai le tau maualalo, ae, e tusa ai ma gasegase, e tele naua aʻafiaga,
  • Tialepta, Thiolipon, Neuroleepone - Fualaina a Ukrainian ma le maualalo o le bioavailability ma se lisi vaapiapi o faailoga (ua faatonuina mai i le polyneuropathy o le maʻisuka).

Tau o le faʻatau

E mafai ona e faʻatau papa ma faʻaoga i falemaʻi ma faleoloa i luga o le initaneti i Moscow i tau nei:

Tali mo tui

Tau o le pusa o le 30 pcs, rubles

Tau o le pusa o le 100 pcs, rubles

Numera o ampoules, pcs

O Olga, e 23 tausaga le matua o Thioctacid na faʻamatalaina o se vaega o se togafitiga atoatoa mo loʻu tama mai le cirrhosis o le ate, lea na atiina ae i ona luma mai le faalagolago i le ava malosi. A maeʻa le vasega, o le ate e faʻalavelave ia te ia, o le tulaga lautele e faʻaleleia. Matou te faʻamoemoe o le pulega faifai pea o le a sili atu ona lelei ma alualu i luma le alualu i luma, ma o le taunuuga o le a faʻamalosia.

Aleksey, 45 tausaga ou te aveina Thioctacid e faaitiitia ai le gaogao vae ma uiga o le polyneuropathy e afaina ai au ona o le maʻisuka. Sa ou aveina fualaau faasaina i totonu o fualaau mo ni nai tausaga, i vasega. Ou te alu 14 aso 2 taimi i le aso ma le isi masina i le taeao. A maeʻa, e lagona e se isi le lelei, faʻaitiitia le faʻaitiitia o le kulukose, ma o vae e itiiti ifo le popole.

Anastasia, 40 tausaga O aʻu suʻesuʻega - atefataʻi - e manaʻomia ai le faʻaauau pea togafitiga. Talu ai nei, na faatonuina ai aʻu e se fomaʻi o le Thioctacid ma Maksar e puipuia ai soso o le ate. A maeʻa togafitiga, ou te lagona le sili atu ona lelei, o loʻo ou faʻamagaloina. Ou te talitonu o le filifilia o lenei polokalame o se fesuiaiga i loʻu talafaʻasolopito o le soifua maloloina, aua a o le i ai muamua e leai se mea tumau tumau.

Svetlana, 50 tausaga. Alcoholism o lana tane na taʻitaʻia ai le vaevaega o ona vae, na ia fai mai ai o latou o "cotton". O le fomaʻi mai le vailaʻau faʻasaina na valiina mo ia se taimi o le faʻatagaina, lea na aofia ai Thioctacid. O le 'ava malosi na maua ai se taunuuga sili ona lelei - ina ua mavae ni nai vaiaso na ia le toe faitio e uiga i ona vae. O le itu i lalo o lona tau maualuga. Ae e aoga tele.

Aafiaga Itu o le Oona

O mea masani i le mafaufau ma le papa o le Thioctacide o aʻafiaga ia, o faʻamaoniga e mafua mai i le faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose o le toto, e pei o le vevela, inu, le soona inu tele, maʻi vevela ma le vaʻai lua.

O le gaioiga o le gaioiga e mafai ona mafua ai aʻafiaga o loʻo taua i lalo mai totoga eseese ma tino:
1.Mai le vaʻaiga tutotonu:

  • Faiva
  • Faalua vaaiga (diplopia)
  • Afai o le fualaau faasaina ua vave ona faia, o le faateleina o le mamafa o le toto, o se lagona o se toto toto i le ulu, ma le manava o loo uuina, e pasi ese ma e le manaomia se togafitiga poo le soloia o le thioctacide, e mafai.
2.Tali a le Allergic:
  • Rasū i luga o le paʻu,
  • Urticaria,
  • Itching
  • O le faʻalavelave a Anaphylactic,
  • Eczema
  • Lulu mumu o le paʻu.
3.Mai le toto totoʻa:
  • Laʻau laiti i le paʻu poʻo le mucous membranes (petechiae),
  • Tetele osofaʻiga
  • Galuega le lelei o le platelet,
  • Pupii
  • Trombophlebitis.
4.Mai le fualaau oona:
  • Nausea
  • Vomiting
  • Vaʻaia o le tofo (metotia i le gutu).
5.Isi: susunuina o lagona po o le tiga i le nofoaga o tui.

Paʻu o mea faʻamaʻi e mafai ona faʻaosooso ai itu nei:

  • Nausea
  • Vomiting
  • Paʻu o le tino
  • Tatala
  • Paʻu o le paʻu
  • Urticaria,
  • Itching
  • O le faʻalavelave a Anaphylactic,
  • Tatau le suiga
  • Tesea
  • Jaundice

O le vaʻaia (BV, 600) - tutusa

I le taimi nei, o loʻo i ai sauniuniga e aofia ai le gaioiola malosi i luga o le maketi o vailaʻau faʻasaina o atunuu, ae e le tutusa i latou e uiga i Thiotacid, ona o le eseese o la latou faʻasalagaga, ma, o le mea lea, o le leiloa o le mea galue, o le avega maualalo.E le gata i lea, o le faʻaitiitia o le tau o le afifiina, o le maualalo o dosese ma le itiiti ifo o laupepa o loʻo maua, ma o se taunuuga, o le togafitiga aupito itiiti - 3 masina - sili atu ona taugata, aemaise lava pe afai e umi se taimi e talia ai, sili atu ile tausaga. O le togafitiga o togafitiga masani e le faʻatusatusaina ma le thioctacid, e leʻi faia faʻataʻitaʻiga aoga ma le saogalemu. O nisi o "faʻatusatusaga" o loʻo faʻatulagaina i latou lava o fualaau faʻasaina a le Europa, ae o le mea galue malosi o loʻo faʻatau i Saina, ua faaopoopo mea e faapaleni ai meaola, o lea e tatau ai ona e faʻaeteete i mea o loʻo i totonu o le afifi.

Tuua Lau Faamatalaga