Chitosan Tiens - faatonuga mo le faʻaaogaina

O le faavae faavae o togafitiga faʻaleaganuʻu Saina o le puipuia lea o faʻamaʻi e faʻaaoga ai fualaau faʻasaina. I aso anamua, e naʻo i latou na manatu i latou o fomai sili ona agavaa i Saina e mafai ona taofia le amataina ma le atiina ae o le faamai, ma le na o le iloa pe faapefea ona togafitia i latou.

I le aoina o laau afu ma aʻa, na faia ai e fomai i Saina anamua ia talavai lelei mo le puipuia o faamaʻi ma le ola maloloina.

Ua tuufaatasia e le kamupani Tiens ia fua o fomaʻi o Saina Anamua ma le bioengineering i aso nei i ana tapenapenaga, lea e mafai ai ona fausia ni auala sili ona lelei e toe faʻafoisia ai le ola maloloina.

O Tiens o se taʻitaʻi i mea tau vailaʻau faʻapitoa Saina.

Chitosan Tiens o se tasi lea o penina o oloa a le kamupani, lea o lona aoga e leai ni mea tutusa i le lalolagi.

O le isi itu autu i togafitiga Saina o le iloiloga lea o le tino e le gata o se tuufaatasiga o okeni ma faiga, ae i lona atoaga, o le galuega o vaega taitasi e aafia ai le galuega a le tino atoa.

O le mea lea, o oloa Tiens e faʻamoemoe e toe faʻafoisia le paleni ma le lelei o le faʻatinoina o le tino atoa.

Ma o se vaega tāua i le toe faʻaleleia o paleni o le faʻamamāina lea oo tatou tino mai toxins, toxins, tele gaʻo ma mea leaga.

O Chitosan o loʻo faia i capitles Tianshi mai lauulu lanu mumu.

85% Chitosan ma le 15% Chitin. O lenei fua faatatau o vaega e ono mafai ona faʻaaogaina ma e le mafai ona faʻaaogaina e faʻatagaina ai oe e ausia le taunuʻuga aupito maualuga. E tatau ona maitauina o le tuufaatasiga o fualaau faasaina o le "sili ona mama" lea o mea uma e maua i luga o maketi ma maketi taumafa.

Pure Chitosan o le chitin e aunoa ma le acyl, lea ua aveesea e ala i le suavai. Aʻo togafitia i le auala lenei, o Chitosan o loʻo faʻamalamalama lelei i le vaega o meaʻai ma o le autu o le "toe faʻafoʻisia" o le vailaʻau - o se faʻasalalauga mamana e aveesea ai toxins mai le tino, puipuia le ate ma puipuia ai toxins mai le inuina o tatou tino.

E faʻafefea faapefea Chitosan i totonu o Tiens capsules

O le gaioiga o le fualaau faasaina e mafai ona vaevaeina i ni vaega se 2: o le gaioiga o se soluble form ma insoluble.

Sonuble Chitosan ua faʻafefiloi i totonu o le toto ma e aofia ai i le tuʻufaʻatasiga o le hyaluronic acid.

O le vaega e le mafai ona faʻaaogaina e faʻafefe ai le susu ma liliu ai i totonu o se vai e pei o le gel lea e fufulu ai le tino o toxini, mea e afaina ai mea leaga ma le gaʻo tele.

O suʻesuʻega ua faʻaalia ai e mafai e le Chukosan mole mole ona fusifusia ma aveese mai le tino mai le 7 i le 16 fualaʻau gaʻo, e puipuia ai lona faʻamalosi.

O fegalegaleaiga ma le bile acid, o Chitosan e faʻafaigofieina le maualuga o le cholesterol i le tino, ma faʻafetai i vaega o loʻo faʻaaogaina, o le vailaʻau e aveesea le inisua ma puipuia ai le metastasis o maʻi mama. E mo le meatotino mulimuli lea ua faʻaaogaina Chitosan i polokalama atoatoa mo le puipuia ma togafitiga o le kanesa.

  • faʻamalosia le faʻaogaina o le tino
  • Chitosan faamama le tino o toxins, salts of metals mamafa and toxins,
  • le faʻamaʻoʻeseina faʻamaʻi,
  • e faʻafefeteina ai le faʻaaogaina o le tele o gaʻo e ala i le fusia ma le aveesea mai le tino,
  • o se auala o le puipuia o kanesa,
  • puipuia ma faamama le ate
  • Chitosan i capsules e faʻamamaina atoatoa le toto ma faʻamaonia le cholesterol,
  • faʻalelei atoatoa e faʻavaeina o se auala e faʻafitia ai le maʻisuka ma se vailaʻau e faʻamalolo ai faʻamaoniga o lenei maʻi,
  • Faʻasaʻoina le faʻasolosolo,
  • Chitosan fesoasoani e toe faʻafoʻisia le paʻu i taimi o gasegase, mumu, faʻalavelave ai le faʻavaeina o sikisa ma le maʻila i le vaega o tipi,
  • fesoasoani e faʻamaonia le faʻaogaina ma le faʻatinoina o le meaʻai uma,
  • E fesoasoani i le taumafa oona ma le vevela tele,
  • fesoasoani i le vave vave ona maua mai faʻamaʻi faʻamaʻi ma aveese aʻafiaga le lelei o vailaʻau faʻapitoa i luga o le tino (inisua, faʻaogaina o fualaau oona, aʻafiaga o vailaau faʻamaʻi ma "mamafa" falemaʻi),
  • fesoasoani i le maualuga o le suka i le toto ma le urine.

Pe a fautuaina le Chitosan

Faʻafetai i le faʻapitoa o le tino ma le puipuiga o le ate, o Chitosan e mafai ona faʻaaogaina i le tele o faʻamaʻi:

  • ma faafitauli i le cardiovascular system,
  • ma le maʻisuka (e aofia ai le insulin-faʻalagolago),
  • mo faafitauli e sili atu le mamafa ma mo le paʻu mamafa,
  • faatasi ai ma le vevela tele,
  • ma faʻamaʻi malulu ma viral viral,
  • ma le maualuga maualuga
  • ma faʻamaʻi ate (e aofia ai le cirrhosis, gasegase gaʻo),
  • mo faʻamaʻi faʻamaʻi e faʻaitiitia ai mea oona ma puipuia ai metastasis o sela o le kanesa,
  • Inisalini e faʻalagolago i le maʻisuka
  • afaina
  • ma faʻamaʻi gase.

Faatonuga mo le faʻaoga Chitosan

  • Mo le puipuia, ave 1-2 capsules 2-3 taimi i le aso 30 minute muamua pe a maeʻa se taumafataga faatasi ma le 1 ipu o le vai vevela mafanafana. Faamolemole ia matau o le gastritis ma le ulupo, e vave ai le faamaloloina, ia sasaa mea o loʻo i totonu o se ipu vai ma inu ai pe a uma.
  • Faʻasaʻu tele, ave le 2 capsule faʻasese i le 1 ipu vai. I le isi, ave 1 capsule i itula uma.
  • Mo faafitauli e sili atu le mamafa: ave 2 capsule o Chitosan 30 minute aʻo lei faia le taumafataga. Faʻafesoʻotaʻi ma Spirulina ma Double Cellulose e tuʻuina atu ai i le tino meaʻai ma ina ia aveesea le lagona o le fiaai i taimi o meaai. E mafai ona e ausia taunuuga taua i le 1.5-2 masina o le pulega (5 i le 7 kilokalama o le gaʻo o le tino ua aveesea).
  • Mo gasegase gastrointestinal: mo maʻi o gastrointestinal, o le Chitosan ua onā i totonu o le ipu vai e tasi ma se faʻaopoopoga laitiiti o le sua o le tipolo. Faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa i le taimi muamua.
  • Mo le toe faʻaleleia o le paʻu pe a uma ona mumu ma manuʻa, e tatau ona faʻaaogaina le paʻu Chitosan i le manua ua togafitia.
  • O fafine mo togafitiga ma le puipuia o faʻamaʻi gasegase e mafai ona faia ai fomaʻi faʻataʻitaʻi i luga o Chitosan, douche ma ave capsules. E tatau ona feutagai ma se tagata tomai faapitoa e tusi se ata o le togafitiga ma le puipuia o tagata taitoatasi.

Taua le iloa

Chitosan o se faʻasalalauga malosi i capsules a le Kamupani Tiens. O le mea lea, e le fautuaina le fualaau faasaina ina ia tuʻufaʻatasia ma le taumafa tutusa o meaʻai poʻo isi vailaʻau faʻasoifua maloloina ma meaʻai. E tatau ona ave a itiiti ifo ma le 30 minute muamua pe 30 minute pe a uma ona 'ai ma isi fualaau. O lona uiga, o fualaau oona o le a sili atu le aoga.

I nisi tulaga e le masani ai, o le avea o Tianshi Chitosan o meaʻai i meaʻai i le 3-5 muamua aso e mafai ona mafua ai se faʻavevesi i le tino. I lenei tulaga (i le leai o se tasi o le le faapalepale i vaega), e tatau ona faaauau le pulega, ia faaitiitia le fua. O le faʻavevesi atonu e foliga mai o se taunuuga o le tuiina o le tino.

Contraindications:

  • patino le le faapalepale i le fualaau faasaina,
  • maʻitaga, susu susu,
  • tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matua pe a uma ona feutagai ma se tagata tomai faapitoa.

E faamama e Tiens Chitosan le tino o toxine ma mea leaga, faʻamaonia le faʻaogaina o meaʻai ma faʻamalosia ai le tino puipuia.

O le faʻasao faʻaaogaina o fualaau faasaina Tyansha Chitosan o le a fesoasoani ia te oe e puipuia ai le tupu mai ma le atinaʻeina o le tele o faʻamaʻi, faʻasaoina oe i le soifua maloloina lelei ma le toe foʻi mai ma le talavou!

Faamolemole ia matau o le Tiens drug ei ai tusi faamaonia talafeagai o le resitalaina o le setete i le Malo Rusia! Naʻo vailaau faʻasaina o loʻo i ai se tusi faamaonia e faʻatagaina mo le faʻatau atu i le Russian Federation!

Le faʻaaogaina o le chitosan i le tino

Mo le tino pala, o le chitosan ua ave i le 6 capsules i le aso, vaevaeina i le 2-3 pusa.

Mo maʻi mama, 12 i le 15 e faʻaaogaina. Tianshi Chitosan Capsules i le aso, vaevaeina i ni atopaʻu. O le Chitosan e faʻaitiitia ai le inisua ma fesoasoani ai i le puipuia o le puipuiga o le faʻamaʻi.

Le faʻaaogaina o chitosan mo mumu ma manuʻa

O mea o loʻo i totonu o kapula e liligiina ma faʻafefe i le vai i se gel-like state ma faʻaaoga i vaega ua faaleagaina o le paʻu, ua ufiufi i gau gau ma ua fusi se fusi. I lalo o le chitosan, o loʻo i ai se faʻafouga masani o le paʻu o le paʻu ma e vave ona faʻamalolo le mu e aunoa ma se ila.

Mo manuʻa ma meaʻai, o le chitosan e faʻaaoga tonu i le manua. O le vailaau faʻasaina o loʻo i ai se tiga o le hemostatic, o le faʻamalolo ma le faʻaleagaina o le tino. E puipuia ai foi le faʻamaʻi.

Faatonuga mo le faʻaogaina o le chitosan mo le paʻu mamafa

I taumafataga taʻitasi, faʻalagolago i le mamafa o le mamafa, e faʻaaoga ai le 2-4 tiens chitosan capsules. O le fesoasoani a le Chitosan e faʻapipiʻi lelei ai gaʻo ma aveese ai mai le tino. Ona amata ai lea e le tino ona faʻaaoga ona lava gaʻo. E tasi le molecule o le chitosan e fusifusia ai 16 molimala o gaʻo.

Mo le gau lelei o le mamafa, e taua tele le faʻaaogaina o antioxidants. Latou te fusia faʻasalaga saoloto ma faʻaleleia atili ai le mafai ona gafatia o gaʻo gaʻo. I lenei tulaga, o capsules ma resveratrol (Tianshi Kholikan) e matua aoga lava. Ma faʻamamaina le toto o le lipids e faaopoopo ai le tea tuai.

Mo le faʻaleleia atili o metabolic processes ma muscle, e aoga le faʻaogaina o le masini SCEC Tiens.

E te talanoa tele i le telefoni pe galue i luga o se komepiuta?

O loʻo faʻaalia oe pulou ma Tiens chitosan, aua e faʻaitiitia ai aʻafiaga o le faʻavelaina o le electromagnetic i luga ole potu faiʻai. O suʻesuʻega a le Brain ua faʻaalia ai o le talanoa i luga o se telefoni feaveai mo le sili atu i le 3-5 minute ma galue i se komepiuta mo le sili atu i le 15 minute e faʻalavelave ai i meaola o le mafaufau.

Chitosan e tatau ona faʻaaoga 2 capsules 2 taimi i le aso. E le gata i lea, o na tagata e manaʻomia ona faʻaogaina le calcium mo le faiʻai Tiens (capsules ma le calcium) ma faʻaaoga se masini - o se masini masini Tiens.

Faʻaaogā mo le toe faʻafouina o paʻu

O supa o mea taumafa Chitosan e faʻaauau ona tautala faʻalua pe a mavae le 40 tausaga, 2 capsules 2 taimi i le aso. Latou te faia foi le lololo chitosan. 6 capsules o chitosan ma le 5 pata mata o le sua o le tipolo ua faaopoopo i le 100 ml vai. O le taunuuga o le masini e faʻaaoga i le paʻu o mata ma le ua ma tuʻu ai mo le 20 minute. Ona fufulu ese lea o ou mata. Faia le faʻatonuga 2 taimi i le vaiaso.

Mo allergies ma faagasologa autoimmune

Faʻatinoina le tulaga o tagata e maua i le fulafula, le psoriasis, autoimmune thyroiditis, ma isi mea faapena. Faʻatonuina o le 4 capsules i le aso.

I faufautua o la tatou faleoloa e mafai ona e maua i taimi uma ni faʻamatalaga auiliili i le faʻaaogaina o soo se fale o fualaau oona i lou tulaga.

Afai e te leʻi mauaina, auala e ave ai chitosan tianshi i le tulaga o lou faafitauli, valaau mai ia i matou i le telefoni:
+7 (495) 638-07-22 poʻo le tusitusi i [email protected] ma se tagata poto faapitoa o le a fesoasoani ia te oe e maua le metotia saʻo. O feutagaiga e leai se totogi.

O taunuʻuga uma o loʻo i luga e maua mai i le gaioiga o vaega: chitosan ma chitin. Matou te fautua atu ina ia e faamasani ia oe lava ia latou faiga o taga:

O vaega autū o Chitosan Tiens

O le fualaau faasaina na atiae e faavae i luga o fualaau o togafitiga anamua a Saina. Chitosan paʻu e maua mai shells o laʻau mūmū mūmū e ala ile aveesea o le acyl (carbon carbon). O le vailaau faʻasaina o lona 85% mama Chitosan ma le 15% Chitin. O lenei fuafaatatau e faamaonia ai le maualuga o le fualaau faasaina ma faatagaina ai i tatou e mafaufau i ai o le muamua i le lalolagi e tusa ai ma le mama o oloa i isi isi meaai faaopoopo faatasi ma le igoa faapisinisi "Chitosan".

Chitosan Tiens o se filogia o meaola. E tasi le vaega (Chitosan, 85%) o loʻo faʻapalapalaina, faʻapalapalaina, faʻafefe i totonu o le toto ma faʻaaogaina i le tino o le mamafa o le mamafa o le mole, ma o le mea autu o le hyaluronic acid, o se vaega o le mea o le intercellular, o le mea fale mo le toe faʻaleleia o ate , mata mata, ma isi.

O le isi vaega (Chitin, 15%) e le faʻamavaeina e enzymes ma e le o aʻafia i le toto. O le faʻafefiloi ma le susu, e liua i se mea e pei o le gel ma galue i totonu o le vaega o meaʻai e pei o se faʻamalosi malosi, faʻamamā le iniseti, ma aveese mea oona mai le tino.

O suʻesuʻega faʻapitoa i aʻoga faafomaʻi ma nofoaga tutotonu i Moscow, Minsk, Kiev, Chisinau, o loʻo faailoa mai ai Chitosan Tiens e mafua ai le mafuaʻaga o le faʻamaʻi ma faʻaititia ai le malosi faʻaagaga o le tino. Faʻatasi ai ma le taimi saʻo mo toetoe lava o faʻamaʻi, o le a maua ai se taunuuga maualuga o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau. E taua foi ile Chitosan i le tino o le tagata ua malepe i lalo o le glucosamine, ma, o le mea lea, e faaopoopoina ai le mea e gaosia ai le gaosi o le sooga. O le faʻamoemoe o lona faʻaaogaina i lenei itu e tele tele. O le tele o tausaga o le faʻaaogaina o Chitosan i le togafitiga o le tuila ma le sooga e faʻamaonia ai lenei mea.

Tiens Chitosan Properties

1. Chitosan Tiens faaitiitia le maualuga o le lipids (gaʻo) i totonu o le toto i le masani, ma o le a matua faaitiitia ai le ata o le faaaliga o le atherosclerosis. I le taimi nei, o lenei maʻi ua manatu e sili ona lamatia mo tagata. Ua leva ona afaina ona o faʻamaoniga e faailoa ai (maualuga maualuga, maʻi tigaina, maʻi le atoatoa o le loto, ma isi mea) ua maitauina i le taimi ua uma ona i ai le fomaʻi o le maʻi. O le mea moni, o le ata o le atinaʻeina o faailoga muamua o le atherosclerosis e faasino i le matua o tamaiti 10-13 tausaga. Neuropathologists faʻafesoʻotaʻi lenei faafitauli i le solia o meaʻai ma olaga o tamaiti aʻoga.

O le faʻatonutonuina o le maualuga o le cholesterol toto e faʻavae i luga o le tele o auala: 1) O le vailaau faʻasaina, faʻafefiloi ma le bile acid, e faʻafefe ai le cholesterol, aveese le cholesterol ma le fecesi, 2) pe a ave le cholesterol i le toto, ma le cholesterol e sau meaai, o loʻo faʻaaogāina e le tino mo le faʻapipiʻi o le bile acid i le ate, talu ai ona o le fesoasoani a Chitosan mai Tiens, ua faʻamavaeina mai le tino, 3) e taofia ai le faʻafefe o soʻo se gaʻo ei ai se tau le lelei. O le Chitosan ion e pipii mau i lipine o lipids (gaʻo), poloka ai lo latou gaogao ma ua leʻo suia mai le tino.

O le mea lea, o le faʻamautuina o tulaga o le cholesterol i le toto. I le taimi lava e tasi, o le puipuia mai foliga vaaia ma le atinaʻe o le atherosclerosis o loʻo faʻatinoina, e fufulu toto toto.

I vailaau masani a Europa, o le togafitiga o le atherosclerosis o loʻo faʻaaogaina i fualaau faasaina o le numin group, lea e faʻaitiitia ai le gaosia o lipoproteins maualalo. Ae! E matua faaleagaina ai le ate.

2. E le pei oi latou, o a tatou fualaau faasaina e le gata ina maualalo ai le cholesterol maualalo, ae o se malosi foi o le fofesa. Hyaluronic acid, e avea ma ona vaega autū, toe faʻafoʻisia le faaleagaina o le ate. E le gata i lea, o le faʻaopoopoga o mea taumafa ua faʻaalia mo le gase o le ate, o le faʻasolosoloina o le gaʻo gaʻo i le tino, aveese faʻamaʻi mai le ate, faʻamalosia ai le puipuiga ma taofia ai faʻamaʻi. O lenei mea e lelei ai le fualaau mo le faʻaaogaina o faʻamaʻi vailaʻau faʻamaʻi, ma aofia ai le inupia malosi.

3. O Chitosan e faʻaaoga i polokalama o le faʻamaloloina o le kanesa. Faʻaopoopoga e faʻatonutonuina le pH (paleni-faavae faavae) o suʻavaʻavaʻi tino agai i sina alkaline: 7-35. I lenei maualuga o le pH, o lymphocytes e faʻaumatia ai sela o le kanesa e sili ona aoga. E le gata i lea, o le vailaau faʻamaʻi e faʻamalo ai le onosaʻi o le kanesa E iloa e mafai e le kanesa ona tuʻuina atu toxins, o le aʻafiaga i luga o le tino o le tagata e mafua ai le faʻaitiitia o le hemoglobin. A maeʻa, o le a amata ona pala le gaʻo i totonu o le tino o le tagata, ma o le mea lea o le a le maua ai e le tagata lona tuinanau. O le chitosan i totonu o le manava e paʻu i totonu ole microgroup male mole, ona aʻafia lea e le tino, lea e fesoasoani e taofia le toxin cancer.

I ni neoplasms leaga, o le taumafa o mea taumafa e puipuia ai gasegase.E mafai ona pipii mau i luga o toto toto ma poloka poloka molemoa faʻatoʻa, faʻatasi ai ma le fesoasoani e mafai ai e siama kanesa ona gaoioi i isi totoga.

O le faʻamatalaga tetee i le kanesa e faʻamaonia e saienitisi Saina ma Iapani.

4. E iloa e masani ona iai le maualuga o le suka o tagata totoʻa. O le faiga o le gaioiga a Chitosan mo tulafono faatonutonu faʻasaina e fesoʻotai ma ana galuega tauave nei:

  • a) Chitosan faʻafoe le pH i sina vaega alkaline, e faʻaitiitia ai le malosi ma faateleina ai le puipuiga. Chitosan - filogia o meaola. E faʻaleleia ai le voluma i lalo o le faatosinaga o le suka gaosia, faʻaʻumiʻumi le taimi o le gaogao gaʻo, faʻaitiʻitia ai le gaʻo, 2 itula pe a uma ona 'ai, e faʻaitiitia le maualuga o le suka i le toto pe'ā tatau.
  • b) Ma le gataʻaga foi, o le fiva o meaola, e faʻaleleia atili ai le faʻamalositino o le intestinal, e puipuia ai le faʻafefe o le suka. c) I le faʻaitiitia o le maualuga o le toto suka, o Chitosan i capitles Tiens e mafai ona faʻaititia le fua o vailaʻau na ave (faʻatasi ai ma le foliga insulin-dependent - le fua o le inisalini), fesoasoani e faʻaitiitia o latou aʻafiaga.

5. Faʻaaoga i le togafitiga o le maualuga o le toto. E faaitiitia ai le toto maualuga ona o le faamamaina o le toto, aveese le atherosclerosis, o le mafuaaga autu lea o le toto maualuga.

E le gata i lea, o le faʻaitiitia o le toto maualuga e mafua ona o le aveesea o aʻafiaga leaga o le sodium chloride (NaCl) i luga o le toto. O se mea lelei, o le tuufaatasia ma se chlorine negative, aveesea mai le tino ma taofia ai le fausiaina o angiotensin, o se vailaau e faia i totonu o le tino i lalo o le aafiaga o katini sions ma mafua ai se maso o le toto toto ma, e tusa ai ma le faateleina o le toto.

6. O Chitosan Tiens sa faʻaaogaina polokalame faʻafefe o le kanesa.

7. Faʻaleleia microcirculation i totonu o vaʻa e fafaga ai tino ma masini, e ala i le faʻamamaina o toto toto, faʻaitiitia le atherosclerosis, faʻapea foi ma le faʻamalolo o masini vavalalata, aemaise lava pito laiti.

8. Aveesea ma aveese mai sima o le mamafa o metals (lead, mercury, cadmium), fusilami o minerale, vailaʻau vailaʻau, radionuclides, lea e mafai ona faaputuputu ma mafua ai le tele o faamai.

9. Faʻamāina le faʻaaogaina o le lymphatic ma le circulatory system mai mea oona, e aveesea ai le lymphostasis.

10. E faʻaaogaina i fafo mo le togafitia o mu, manuʻa, tui o le gaʻo, malosi o le vevela, ma isi mea. E le mafua ai le teenaina o le paʻu, ma o le auala e maua ai le faʻamalolo o manuʻa e aunoa ma se tui, aua e faʻaosofia ai le tupu aʻe o paʻulaʻau paʻu o le paʻu, e maua ai le gaʻo o le paʻu. E le gata i lea, pe a faʻaaogaina i se manua, o le paʻu o le vailaau faʻasaina ei ai se mea o le hemostatic ma le analgesic.

O le mea lea, mo se tagata faʻaonaponei, o le vailaʻau o Tiens Chitosan o se mea faʻamalosi puipuia. I le faʻaopoopoga, e faʻaaogaina i togafitiga ma polokalame toe faʻaleleia mo soʻo se faʻamaʻi. E sili ona lelei le faʻaopoopoga o mea taumafa pe afai e faʻaopoopoina lona pulega i fualaau faʻasaina mai la tatou faʻataʻitaʻiga: (o le immunomodulator i aʻafiaga faʻamaʻi ma le faʻaleagaina), faatasi ai ma Kholikan (Resveratrol i polokalame anti-tumors), faʻatasi ai ma Antilipid Tea (faʻamamaina ma le faʻaleagaina o aʻafiaga), faatasi ai ma le syrup (fructosan syrup) ia toe faʻaleleia le motumotu ile motini), faʻalua ile cellulose (i totonu o fua o mea e paʻu ai le mamafa), ma isi.

O fualaau faasaina ei ai se tusi faamaonia o le setete. resitalaina, tusi faamaonia faavaomalo faʻamaonia le maualuga o le oloa.

Chitosan Tiens o se fesoasoani faʻapitoa. E masani ona faʻaaoga mo le paʻu o le mamafa faatasi ai ma le oti, le faʻaaogaina o le hirudotherapy (leeches) ma isi vailaʻau faʻaleaganuʻu. O le vaega malosi e faʻaolaina ai le faʻamaʻi manu, faʻavavega, faʻaitiitia le toto maualuga ma ei ai isi aʻafiaga.

Chitosan poʻo le chitin acetylated o loʻo maua i le tele o meaʻai faʻapitoa e faʻamalieina e togafitia ai le tele o faʻamaʻi ma lo latou puipuiga, faʻapea foʻi ma le gau o le mamafa.

O le fualaau faasaina o le A08A. E fesoʻotaʻi ma togafitiga o le gaʻo.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O le faʻasalaga o le vailaʻau o capsules. 1 pack e aofia ai le 100 pcs. capsules. O le oloa e aofia ai le chitosan ma le chitin. O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai vaega o fesoasoani:

  • taumafa meaai
  • citric acid
  • calcium
  • kilika
  • vitamini C.

Faʻataʻitaʻiga

O faʻamanuiaga mo le tino pe'ā faʻaaogaina le meafaigaluega e pei ona taua i lalo:

  • vaivai le suka ma le cholesterol,
  • gaʻo susu, o lo latou faʻaaogaina i sela e faʻaitiitia,
  • o le faagasologa o le faʻaaogaina o le calcium e faʻafaigofieina,
  • gasegase peristalsis faʻaleleia
  • toxins ma toxins e vave faʻaitiitia mai le tino,
  • o le microflora o le intestinal normalizes
  • o se lagona o le atoatoa e sau vave.

O se meaola faʻapitoa e iai sona aafiaga i le tino e le gata ina sao i le gau o le mamafa, ae aʻafia ai foʻi aʻafiaga i totonu ma faiga a se tagata, e puipuia ai le atherosclerosis, faʻaitiitia le toto toto, ma faʻaleleia ai le toto microcirculation.

O le a le mea ua faatonuina?

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o le faʻaopoopoga e faapenei:

  1. Ina ia faaleleia atili le puipuiga o tagata.
  2. I le avea ai o se vaega o le togafitiga faʻamaʻi o le kanesa, o le puipuia o mea masima.
  3. Faaleaogaina o aafiaga o le oona, togafitiga ma nisi fualaau oona, radiation poo le chemotherapy.
  4. I le faʻaitiitia o le cholesterol.
  5. Puipuiga o le maualuga o le toto, stroke, fatu fatu ma le atherosclerosis.
  6. Togafitiga ma le puipuiga o faʻamaʻi ate.
  7. Faʻafofo o le gaʻo ma le lipid metabolism maʻi.
  8. Togafiti.
  9. Faʻafitauli o faʻamaʻi pipisi.
  10. Togafitiga o gasegase gastrointestinal (constipation, flatulence, ulcer, dysbiosis, ma isi).
  11. Ina ia faʻamalolo manuʻa ma mumu.
  12. Puipuiga o le osteoporosis ma le gout.
  13. Mo togafitiga o sutures pe a uma le taotoga, ma isi.

Faafetai i le oloa, o fualaau oona oona e matua faateleina. E masani ona faʻaaogaina e avea o se vaega o masini teuteu, talu ai o se faʻaopoopoga e faʻaleleia ai le faʻafouina o le paʻu ma faʻagesegese ai le faasologa o le soifua matua.

Talosaga paʻu o le mamafa

Ina ia aveese le gaʻo sili atu ma tuʻuina atu se foliga sili atu i lou tino, e fautuaina e ave le 4 kapalai 3 taimi i le aso faatasi ai ma meaʻai, faʻamafu i lalo ifo o se ipu malamalama vai. O le vasega o le faʻatagaina mo le leiloa o le mamafa o le 3 masina, pe a maeʻa ona faʻataunuʻuina lea o se tausiga - ave 1 capsule i aso taʻitasi aʻo leʻi 'ai.

Ina ia ausia le sili atu le lelei, o le faʻaaogaina o meaʻai e tatau ona faʻapipiʻiina ma se taumafataga.

O le meaai e tatau ona aofia ai:

  • cereal cereals
  • totoʻa aano ma iʻa,
  • sea ​​sea
  • oloa susu,
  • fualaau faisua
  • greens
  • nati
  • fualaau aina suamalie ma vine.

Faaaoga e avea o se oloa tausi

O le meafaigaluega o loʻo i ai le lautele o mea faʻaoga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o lona faavae, e mafai ona e saunia se kulimi mo le faʻaoʻoina ma le tatuʻu o le paʻu. O lona faʻaaogaina e mafai ai e oe ona faʻasaga foliga, aveese le papa tuai o le epithelium.

Ua saunia le kulimi e pei ona taʻua i lalo:

  • 7 pulupala e vevela ma fefiloi ma le 50 ml o vai, ona fefiloi ai lea,
  • 3 ml o le citric acid ua tuufaatasia ma le 30 ml o vai,
  • ua tuufaatasia uma ia mea tuufaatasia ma fefiloi ma le 20 ml o le vai.

O le kulimi sauniuni e faʻaaogaina i mata, neck, pusa o luga po o sipuni mo le 15 minute. O le umi o nei taualumaga e 3 aso. Mai le 4 aso, o le taimi faʻaaliga e 2 itula. E fufulu le kulimi i le vai tafe ma e le soloiesea. A maeʻa, e faʻaaogaina le kulimi i le paʻu.

Ina ia saunia se masikulu eleni ma fafaga, faʻafesoʻotaʻi le paʻu o le vailaʻau ma le 1/2 tsp. olive suauu ma le meli. I lenei fomu, e faʻaaoga i le foliga mo le 15 minute ona fufulu ese lea i le vai mafanafana.

Ina ia aveese ni lanu uliuli, ia faʻamama le paʻu ma faʻaitiitia le suamalie, ave se pusa o fualaau faasaina, 1/2 tbsp. l falaoa o le falaoamata ma le 1pp. leona tipolo.

O le oatmeal e tatau ona kuka i sina vaega itiiti o le vai, ona tuʻufaʻatasia lea ma mea o loʻo i totonu o le kapete ma le sua o le tipolo. E lelei ona fefiloi ma faʻafefiloi ma faʻaaogaina ile foliga mo le afa itula seia maeʻa. Ma, i luga o le mata, ua faamalulu le masini i le vai mafanafana ma fufulu ese lemu.

Aveina o fualaau faasaina mo le maʻisuka

O le meafaigaluega e mafai ona maualalo le maualuga o le suka, e talafeagai mo le puipuia o le maʻisuka. I le maʻisuka, e oʻo atu i le 2 capsules i aso taitasi e faʻatatau 2-3 taimi i le aso. Ua fufulu i lalo i se ipu malamalama vai ma le sua o le tipolo.

Ava malosi

Fesoʻotaʻiga faʻatagaina. Peitai, e le manaomia le inuina o le ava i le taimi o togafitiga o meaʻai.

O le togafitiga Saina e tele ana tutusa ma le igoa e tasi. Faatasi ai ma Chitosan Evalar. E aofia ai le ascorbic ma le citric acids. E pei o le tagata Saina, e faʻaleleia le microflora o le intestinal ma faʻaleleia ai le peristalsis, e saturates le tino.

O le Bulgarian counterpart Fortex e le taugata ma ei ai le ituaiga glutin capsules. American Plus Plus o le a sili atu le tau.

Faatasi ai ma isi auala ma le igoa e tasi ma le gaioiga:

Tulaga o le teuina mo le fualaau faasaina

E tatau ona teuina le oloa mai le mafai ona maua e tamaiti, puipuia mai le malamalama, mago ma malulu.

Talu ai e tele le taulaʻi a Saina i lo latou soifua maloloina, latou te gaosia uma fualaau faʻaaoga e faaaoga ai tekinolosi sili ona aoga. O se tasi o kamupani lauiloa ua auai i le atinaʻeina o tapenapenaga masani o le kamupani faavaomalo o Tiens. O ia o loʻo gaosia se mea faʻapitoa fesoasoani faʻapitoa chitosan. Sa faaaluina e saienitisi Iapani le tele o tausaga e maua ai chitosan. E le gata i lea, o oloa Tiens e sili ona lelei, e leai ni ana tutusa. Ua fautuaina e le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi, e avea ma meafaigaluega sili ona aoga e lagolagoina ai le lelei o roboti o le tino atoa.

  • Chitosan Weight Loss Review - Complex

O le a le chitosan?

E pei ona taʻua muamua, o le chitosan o se meaʻai faʻaleleia o meaʻai lea e faʻasalalau ma faʻaleleia ai gaioiga uma i le tino o le tagata. O le faavae o le chitosan o le chitin, e maua mai i laumei o crustaceans ma gataifale (lobsters, crabs, shrimps etc.). Ae le o se mea e le masani ai, o ituaiga ituaiga o seaweed o le punavai o chitin. Saienitisi Faʻasaienisi o le chitin o se polysaccharide taua mo le puipuia o le tele o faamai. Faʻafetai i le fiber, lea o loʻo i ai i le chitosan, e faigofie lava ona ufiufi e le tino ma tuʻuina atu i mea aoga. E le gata i lea, i totonu o lona fausaga, e le mafai ona solo i totonu o le vai, o le mea lea, o le ulu atu i le tino chitosan e faigofie lava ona aveesea uma toxins ma siama leaga, aemaise le cholesterol sili atu.

Le aafiaga o le chitosan i le tino

O le aoga aoga o le chitosan e le faapea e togafitia ai faamaʻi faapitoa, ae e fesoasoani i le tino e galue e aunoa ma ni faaletonu ma taofia ai le tupu mai o faamai matuia. O lona malosi faʻamalolo uma i le tino o le tagata e pei ona taua i lalo:

  1. Ave ese gaʻo mai le tino. Ua iloa e le o le tino o le chitosan e aʻafia e le tino ma e mafua mai i lenei uiga e aveesea ai gaʻo uma ma o se auala sili ona lelei i le tau faasaga i le mamafa o le mamafa, e pei o le vai.
  2. Puipuia ma faʻamalosia le faʻaogaina o le tino. O le faʻamalosiina o lau tui puipuia o le a fesoasoani e aloese mai faʻamaʻi eseese, e masani ona afaina ai, lea e ono mafua ai faʻafitauli.
  3. Puipuia ponaivi ponaivi. O le Chitosan e matua mauoa i le calcium, lea e manaʻomia e le tino mo le malosi ma le soifua maloloina o ponaivi. Ma o le faaaogaina o lenei fualaau faasaina o le a fesoasoani e puipuia ai oe lava mai ituaiga uma o mea leaga.
  4. E feteenai ma foliga o kanesa o le kanesa. O loʻo maua i gasegase le mafai gaoioi i totonu o toto, chitosan, i le isi itu, o le i ai i totonu o le tino e puipuia ai lenei gaioiga, o lona uiga o le atinaʻe o le kanesa.
  5. Faʻavaivaia le atinaʻe o le maʻisuka. O le faʻaaoga masani o le fesoasoani a le chitosan fesoasoani e fesoasoani ai le suka i le masani ma o le mea lea ua faʻaitiitia ai le maʻisuka.
  6. Faʻaitiitia le toto maualuga. Afai o le mamafa e maualuga tele pe e le masani ai, o le a faʻafaigofieina e le chitosan, faʻatonu saʻo i le mafuaʻaga ma faʻamaoniga.
  7. E togafitia ai faʻamaʻi ate. O vaega masani o le chitosan o le a fesoasoani e toe faʻafoʻi le ate e oʻo lava i tulaga sili ona ogaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, e oʻo lava ile cirrhosis.

Le faʻaaogaina o chitosan "Tiens" - faatonuga

O le kamupani "Tiens" e maua ai se fesoasoani faaopoopo i le tino o capitol chitosan. E tatau ona ave i le taeao i luga o se manava gaogao 2 itula ao leʻi oʻo i le taeao ma afiafi i ni nai itula talu ona 'ai. Fufulu le fola i se ipu vai. I lenei tulaga, muamua e tatau ona e amata i le tasi le capsule i le taimi ma faasolosolo malie lava faateleina le fualaau i tolu capsules . Ave mai le 1 i le 2 masina. O Chitosan o loʻo i ai le tele o le hyaluronic acid, o le mea lea, e fautuaina ai tagata e maualalo le eletise e inu se ipu vai ma le sua o lemoni pe a uma ona ave. O lenei vailaʻau e leai se faʻamaʻi faʻasaʻo ma aʻafiaga i itu. Talu ai e leai ni mea leaga i lona fatuga, e mafai lava e tamaiti ona ave, sei vagana ai tamaiti ei lalo o le 10 tausaga. Mai isi fualaau, o oloa Tiens e fetaui lelei ma le faʻaaogaina o le ava malosi, ae o lona aafiaga lelei i le tino e le faʻaitiitia.

Chitosan e faʻaaogaina i taotoga. , talu ai ona o loʻo i ai se lelei faʻamaʻi-inflammatory ma aʻafiaga faʻapitoa. Ina ia faia lenei mea, o le paʻu mai le kapula e faʻamalūina i isi vailaʻau ma faʻamaʻi manuʻa. I le taimi lava lea e tasi, e faʻamalolo ai manuʻa lelei, faʻamalofia le ono mafai ona i ai faʻamaʻi pipisi ma faʻafitauli i taimi o gaioiga.

I le faaopoopo atu i togafitiga faafomaʻi, o le chitosan e taatele i le cosmetology. E faʻaaogaina o se masikulu mo le toe faʻafouina ma le faʻaleleia atili o tulaga paʻu. O se mea sili lenei i togafitiga tau falegata.

O se malosi malosi pe a maeʻa le aveina o le chitosan o loʻo matauina i le mamafa o le mamafa. E masani lava i totonu o le masina o le ave, e mafai ona e leiloa se "foliga" mausali o le mamafa mamafa pe afai e te ave le maualuga - tolu capsules faalua i le aso. Faatasi ai ma soo se chitosan e masani lava e le mafai ona faʻatusatusa i soʻo se isi fualaau mo le faʻaaoga tatau!

Ioe, na galo ia te au e fai mai mai le faʻailogaina e na o le tasi lava le tulafono sili ona leaga - 'aua neʻi' ave le chitosan i le polokalama faʻapitoa i le "Double Cellulose" .

Tau o Chitosan ma o fea e faʻatau ai?

I le fale talavai chitosan "Tiens" e le o le faʻatau atu, e pei foi i totonu o isi faleoloa. E mafai ona faʻatau saʻo mai le faʻatau, e ala i tagata faigaluega a le kamupani, poʻo le faʻatonuina i luga o le initaneti ma le tuʻuina atu. Afai oe mai Iukureini, e mafai ona e le faʻamalo mai ia te aʻu i luga o le pepa o finagalo faaalia o le site poʻo le tusitusi i luga o le laupepa e te manaʻo e faʻatau nei capsules. O le a ou faʻamalamalamaina tau i le taimi o le manaʻoga. E le gata i lea, afai e te manaʻo e avea ma tasi o tagata faigaluega a le kamupani (pule) ma amata ona faia tupe i le maketiina o fesoʻotaʻiga (fausia lou malo), ona tusi mai lea ia te au. Tupe maua gau e na o le 1-4 itula o le gauai i le aso, ae le tuua le galuega o loʻo iai nei.

O le tau o se fagu o chitosan "Tiens" (e pei o le ata i luga) i Rusia e tusa ma le 2450 rubles, i Ukraine e tau 655 UAH. I totonu o se fagu 100 kalama o le 150 mg. O tau ua toe faafouina o le 06/07/2015, e mafai ona sui!

Faʻalogo: e ala ia te aʻu i Iukureini e mafai ona e faʻatonuina soʻo se oloa a le Tiens Group. Fesili mo tau, matou te faʻaalia mea uma e te manaʻo ai!

Sa ou aveina chitosan mo le lua masina. Amata vave i se dose o le 3 capsules 2 taimi i le aso. Taunuʻuga - faʻalelei le soifua maloloina, sili atu le malosi ua aliali mai. O le mamafa o le mamafa o le mamafa, talu ai o le tele ma gaʻo leaga na afaina mai i le tino - na faamamaina le manava.

Lisi o uiga lelei o le Tiens chitosan, e mafai ona tatou fai atu o se mea taua lea mo le soifua maloloina mo le tele o tausaga. E le gata i lea, o le lautele o lona talosaga e leai ni tuaoi. "Tiens" o le a fesoasoani ia te oe e foia ai faafitauli ma o le taimi foi e tasi e le afaina. Faʻaaogā lenei meaʻai faaopoopo ma o se taunuʻuga lelei e faʻamaonia. Aua e te faʻamagaloina le oa taua - soifua maloloina!

Chitosan o se vailaʻau lautele e faʻafeiloaʻi ai e tatau ona e maua ile fale. O iinei o le ae aʻoaʻo ai pe faʻapefea ona e aveina Tiens chitosan mo faʻafitauli o le soifua maloloina.

Vaega o meaʻai faʻalaʻau

O mea taua o chitin o loʻo tuʻuina i totonu o le atigi o crusetaceans ua leva ona faʻaaogaina i Saina. E sili atu ma le 1500 tausaga ua mavae, na matauina e tagata togafitiga o le tino o lenei mea e faʻamalolo ai manuʻa, mumu, taofi le gasegase totoʻa, ma faʻaitiitia le tiga ma le tele o faʻamaʻi. Sa amata foi ona ofuina e Saina ni pulou i foliga o taliga puipui, ma o le mea na taua o le "Meaalofa o Atua."

O le Chinese Tiens Corporation, o se kamupanī o masini ma meaʻai faʻapitoa masani, na amata ona i ai i le 1995. O le tele o oloa ua avea o se atinaʻe matautia o le kamupani, o se tasi oi latou o Chitosan Tiens. I le Rusia, ua faʻamaonia e le Federal Service mo le Supervision of Consumer Rights Protection and Human Well-being, oloa faʻatau oloa, ma ua lauiloa o le saogalemu atoatoa.

O vailaau faasaina a Saina ua lauiloa ona o ona faasaienisi ua ausia i le vaega o vailaau faafomai. O le tekonolosi o le gaosiga o meaʻai e faʻavae i luga o fualaʻau tuai, o le mea lea, e le faʻatusalia. O nei vailaʻau e mafai ona togafitia e oo lava i faʻamaʻi sili ona faigata na faʻasalaina.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • oncology
  • ma le malosi malosi o le mafaufau, faʻafitauli faaletino,
  • maualuga le cholesterol
  • le faʻaleagaina metabolic, gaʻo gaʻo,
  • totoga
  • meaai le talafeagai, sese i meaʻai,
  • gasegase o le fale,
  • tulaga maualuga hyperimmune
  • i le avea ai o se sui lagolago malosi,
  • soo se ituaiga mea oona,
  • ma faʻafitauli o le intestinal (manava manava, flatulence, faʻamalosi), faʻapea foi togafitiga o le dysbiosis,
  • respiratory, faamai pipisi,
  • faʻamaʻi o le ate, fatuga, manava, manava,
  • afaina
  • i taʻaloga taʻaloga - faʻatasi ai ma manuʻa, faʻaleagaga, fusi,
  • faʻatasi ai ma le faʻasolosolo taimi o le gasegase, faʻamalositino togafitiga, aʻo ave vailaʻau,
  • afaina o le tino
  • ina ia aveesea le malosiaga eletise sili atu aʻo faʻalautele le faʻaaoga i luga o se komepiuta,
  • i totonu o le plastics cosmetology,
  • faʻatasi ai ma le maʻi vaivai faifai pea,
  • mo togafitiga o sutures mulimuli,
  • metabolism, flatulence,
  • i le togafitiga o faʻamaʻi fatu fatu, i le maeʻa ai o le paʻu, fatuga o le fatu,
  • helminthiasis,
  • fualaʻau suamalie
  • puipuiga o le suka, SARS,
  • o se faʻamaʻi pipisi,
  • mo le faʻamalolo vave o vavae, mumu, manua,
  • nofo i le sone o le leitio.

Auala e faʻaaogaina ai, tuʻufaʻatasiga fautuaina

Chitosan Tiens ua tuʻuina atu i tamaiti mai le 3 tausaga. O le metotia ma le togafitiga e faʻalagolago i le tikeri ma foliga o le faʻamaʻi ma mafai ona tumau mai le tasi i le tolu masina.

I le togafitiga o faʻamaʻi eseese ma avea ma faʻasologa, 1-3 capsules i le aso. O loʻo faʻapalapala solo i le vai, i se aofaiga o le 150 ml o le vai. Afai e le faʻamalūina le oloa, e mafua ai ona faʻaleagaina.

Oona malosi - tasi capsule i le 2 itula, ae ono paʻepaʻe i le aso. E ave seia oʻo i le tulaga e faʻaleleia, ona tolu capsules i le aso.

I le oncology, faʻamaʻi o le maʻi ulia, ate o le ate, maʻi faʻamaʻi, o mea o loʻo i totonu o le kapula e tatau ona faʻamaʻapeʻa i totonu o se ipu vai ma le faʻaopoopoga o le 20 ml o le sua o le lemoni.

I le togafitiga o le oona, tolu capsules tolu taimi i le aso, afa itula ao le i faia taumafataga.

O le a le mea e iloa e uiga i chitosan

O le tuufaatasiga e maua mai i le chitin shells o le crusetacean (oli) mollusks e aofia ai polysaccharides mai le vaega o mea mamafa maualuga o le gaʻo. O le mea autu o se vailaau masani i totonu o lona maamaa malosi malosi o le chitin. O se mea e maua ai le 'eleʻele o loʻo maua e le gata i totonu o le atigi atigilima, ae i totonu foi o le telefoni feaveaʻi o puipui o sigi. O le chitin lea e fausia ai fafo le ufiufi o iniseti ma crustaceans, e fusifusia i filo cellulose o loʻo i ai.

Faʻasolopito moni. Mo le taimi muamua, na faʻatautaia ai Polofesa Henry Braconno ma le biopolymer chitos i le 1811 ao suʻesuʻeina le vailaʻau o musipo. O le mea na maua e le saienitisi e leʻi tali atu i le gaioiga o malosi malosi, ma o lona fausaga e pei o cellulose. I le 1823, na maua ai e le isi saienitisi le mea na maua e se isi saienisi mai shells o May.

Auala e galue ai polymer manu

O Chitosan, na ofoina mai e Tiens, o loʻo i ai se foliga alkaline o chitin o meaola, o lona fausaga e tele i le fila (cellulose), o se natura masani. O vaega amino saoloto i le tuufaatasiga o le chitosan molecule e maua ai le vailaʻau o le vailaau o le igoa e tasi o le gafatia e fusifusia ai mea vevela ia e faia i le taimi o le gaʻo.

Chitosan, o se punavai masani o fiva o meaʻai, e faigata ona faʻamaʻape i le vai, ae e mafai ona sosolo i le siosiomaga o le manava. E tasi le taimi i le manava, o le polysaccharide e faʻafefe ai le vai faatasi ai ma le suasami manogi, ma liliu atu i se vaega tele o le gel-like consistent. O le mea ua paʻu ua paʻu i lalo ma fusifusia ai le tele o gaʻo na maua i meaʻai, o le chitosan e mafai ona gaʻo le cholesterol leaga ona aveeseina ai lea mai le tino.

Le lava o kalori e puipuia ai le faʻaleleia o meaola o le polysaccharide manu. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻaaoga le faʻaopoopoga o Chitosan Tiens e avea o se auala tutoatasi mo le aveesea o le mamafa, i le noatia i faatonuga mo fualaau faasaina ma le maualalo o kalori.

Faʻaaogaina meatotino o se mea uiga ese

O le mea masani na maua mai le chitin o sea crustaceans e tuʻuina atu le faʻaopoopoga o mea taumafa mo le mamafa o le mamafa ma mea e faʻasalalau ai. O le faʻatonuga mo le sauniuni o le capsule, o le taitai maketi i meaʻai taumafa saogalemu, lipoti mai o le faʻaaogaina o Chitosan o le a fesoasoani:

  • Faʻaitiitia le cholesterol toto, faʻagesegese le faʻafefe o gaʻo,
  • Faʻamaʻa le tino o masini soda sili atu, toxins, faʻapea foʻi ma toxins,
  • Faʻaleleia le faʻaogaina o meaʻai, faʻamalo ese le faʻaleagaina,
  • Faʻafoe le toto, faʻafoʻi lona microflora,
  • Faʻaavanoa le taofia o le toto, faʻamalolo manuʻa.

O le malosi o Chitosan Tiens e taofia ai le saolotoga o gaioiga o le kanesa i totonu o le tino e mafai ai ona tatou fautuaina atu mo le tau ma le kanesa. O se vailaau faasaina a Saina e faavae i luga o membranes membranes o tagata o le sami loloto e puipuia mai itu o togafitiga o le oncology.

Ia mautinoa e faitau: Faʻasalalau faʻanatura ma fesoasoani fesoasoani fesoasoani Donat

O le a le mea ua lipotia mai i faatonuga mo le togafiti masani

Fuaina o oloaChitosan, na gaosia e Tiens, o se pule faʻale-natura o galuega a le physiological
Faiga faʻapolopoloO capsules faʻatasi ai ma paʻu o le siama olaola o loʻo galue i luga o le tino o le tagata e tutusa ma fibrin. O le faʻalavelave e aofia ai le 100 papa.
Chitosan capsule composition150 mg o le gaioiga malosi e aofia ai le 85% chitosan ma le 15% chitin, faapea foi ma nisi o vaega faaopoopo, e aofia ai vitamini C ma le calcium
Tupe MauaO lapisi tioata o laumei mumu-vae. Ua faʻamaonia e le kamupani Tiens le 85% mama o le oloa e leai ni mea faʻamalosi (faʻasaina)
Metotia faʻaaogaMo tagata matutua, faʻapea foʻi ma tamaiti e sili atu i le 12 tausaga le matua, e fautuaina le aveina 1-2 capita o Chitosan faatasi ai ma meaai ma se ipu vai. O le togafitiga faʻavae ua mamanuina mo le 3 masina

O le tikeri o le faatinoga o le Chitosan i le tino e faalagolago i le maualuga o le faamamaina o chitin. O oloa o le Saina Tiens Corporation e maua ai se gaioiga maualuga o ions molia o le aclylated (85% faamamaina) chitin.

Faatonuga mai le gaosi oloa mo le faʻaaogaina o le oloa

Chitosan Tiens: faʻamaoniga

Talu ai ona o le tele o meatotino o se togafiti faalenatura, o le tofiaina o capsules e fesoasoani i togafitiga o le tele o faamai, faafitauli tau le soifua maloloina o suiga eseese.

  • Oncology. O faʻamanuiaga a Chitosan Tiens e faʻavae i luga o lona malosi e taofiofi ai le toxin faʻalilolilo i sela o le kanesa. O le tuʻuina atu o se mea oona e lamatia ai le atinaʻeina o le anemia ona o le leiloa o le uʻamea, lea e mafua ai le malepe o gaʻo. O se taunuuga, o loʻo i ai se faʻaititia o le manava ma le mamafa. Chitosan e faʻamalosia le suiga o sene o le kanesa i fausaga masani masani.
  • Cholesterol. I le taimi lava i le manava o le tagata, e le auai le tagata biopolymer i le faagasologa o le tagofiaina ma le nutimomoia, ae fusifusia ai ni meaola mama e aveese ai mai le tino. Chitosan e taofia ai le faʻamalosiina o le cholesterol ma lona tuufaatasiga faatasi ai ma molelakiso. O le biopolymer e aveesea se mea matautia e ala i le fegalegaleai ma le sukalala, e oʻo lava i le taimi muamua o le absorption o le cholesterol.
  • Togafitiga O fomaʻi e manatu o le masima sili atu o le mafuaaga sili lea o le faateleina o le mamafa. E mafua ona o le aʻafiaga o le tino o le chlorine o loʻo i ai i le tuufaatasiga o masima. O le Tiens chitosan based dietary cellulose o se vailaau lelei lea e pipii atu i le masima le masima. O le mea e tupu ai le tino e tuua ai le tino ma feeseeseaʻiga, e puipuia ai le aʻafiaga mai luga.
  • Maʻisuka O le ono maua mai le puipuia o le maʻisuka na faʻamaonia e le iʻuga o suʻesuʻega faʻapitoa o tagata suʻesuʻe Iapani. O le siama chitosan e tagata maʻisuka na faʻaititia ai le maualuga o le kulukose i le toto i le lotolotoi o le faʻalauteleina o le lagona i le insulin. O le fiber biological e faʻaleleia ai peristalsis, ae le o le gaoia o le suka. Sa iai foi se aafiaga talitutusa na maitauina e oo lava i tagata mamaʻi na mafatia i le mamafa.
  • Immunity. Faatasi ai ma le pa'ū o le puipuia o puipuiga mai le puipuiga poʻo le tulaga o le atinaʻeina o metotia a le autoimmune, e le mafai e se tasi ona faia e aunoa ma se oloa Kamupani Tiens. I lalo o le faatosinaga o enzymes gastric, o le togafiti masani Chitosan mafai ona faʻamautuina le siosiomaga faʻamalosi o vai uma o le tino o le tagata. Toe faʻafoʻisia paleni faʻasaʻo puipuia se tagata mai faʻamaʻi.

E tusa ai ma le au saienitisi, o le oloa a le kamupani Saina Tiens e faʻaleleia le toe faʻafoʻiina o le mea e gaosi ai le meli, faʻafiafia ai lona toe faʻaleleia. O tagata e maua i le gasegase poʻo le gasegase oona na maitauina aafiaga aoga o le faaopoopoina o Chitosan e fesootaʻi ma le televave o le gaioiga ma le faʻaitiitia o le tiga.

Mo le toe faʻafoʻisia o le gaioiga o sooga, o le a umi se taimi ma i ni vailaʻau tele e ave ai se faʻafefetega faʻamalolo ma le aʻafiaga o se sui filifilia. E faʻaaogaina e le au taʻavale se fualaau Saina e togafitia ai manuaga ma gau, o le faʻaaogaina o capsules Chitosan e faʻaleleia le malosi o le ponaivi, ma faʻafitia ai le ligaments.

Ia mautinoa e faitau: O le vailaau ASD-2 vaega - faatonuga mo le faʻaaoga mo tagata

Na foliga mai ina ua uma le auala o le paʻu mai le lapopoa o fualaau oona, o le maualuga o le uric acid e faaitiitia, lea na faatagaina ai le faʻaaogaina o le faaopoopo o Tiensha mo le puipuia o le gout. O se faailoga iloga o le faʻamaʻi o se paʻu faʻatasi, o se taunuuga o le faʻamalamalamaina o le uric acid i ato soosoo. E fesoasoani le chitosan biopolymer e faʻaitiitia le sili atu o le suka, lea e faʻaitiitia ai le tiga.

O ai e le fautuaina e ave capsules

Na lipotia e sui o le Kamupani a Tiens ia faatonuga mo le sauniuniga e faavae i luga o fusi polysaccharide o le tuufaatasiga tuufaatasi o meaola manu e toetoe lava leai se faʻailoga. Sa le mafai foi e le au gaosiga Chitosan ona maua faamatalaga e uiga i soo se faʻafitauli e fesootaʻi ma le faʻasolosolo o se fofo masani lea e faʻafoeina ai le fesuiaiga o le gaioiga o le tino.

Ole lapataiga e lapatai ai ole Chitosan (Tiens) e le fautuaina mo le faaaogaina e tamaiti lalo ifo o le 12 tausaga le matutua, faapea foi tamaitai i le taimi o maitaga ma le lactation. Aua le faʻaaogaina le vailaau faʻasaina ma se tali le lelei i vaega o le tuufaatasiga o fualaau faasaina, faʻamaʻi:

  • Gastritis faʻatasi ma le maualalo o le acidity
  • Faʻafitauli o le maʻisuka ituaiga 1
  • Faʻailoga matuia tele
  • O se vaitaimi umi o faʻamaʻi pipisi.

A filifilia se metotia o Chitosan, e tatau ona mafaufauina le mamafa o le mamafa ma le matua. O le vailaʻau o Tianshi e leai ni aʻafiaga, ae o le faʻatonuga e le vavaeeseina ai le ono mafai ona faʻamalosi pe afai e te inuina pulupala ma le le lava o le vai. O le Chitosan o meaʻai e le tatau ona faʻapipiʻiina ma le faʻaaogaina o isi meaʻai.

E faʻapefea ona ave se togafiti i tulaga faapitoa

O faatonuga mo le fualaau faasaina ua faailoa ai le gafatia o le Chitosan i le faasalalauina ma aveese le tele o voluma o mea leaga mai le tino e mafai ona mafua ai faʻamaʻi matautia. Ua fautuaina e fomaʻi auala sili e ave ai capsules Tiens mo nisi tulaga faʻalesoifua maloloina:

  • O tagata maloloina e masani ona ave le 3-5 fasi pepa o le paluga i le taeao seia oʻo i le 7 itula ma le afiafi seia aulia le 23 itula,
  • Faʻamatalaga o le ogaoga o le inisua - 1-2 laulau i le tasi ma le afa i le lua itula, e le tatau ona sili atu i le 15 papa,
  • I le Chitosan weight loss program, ave 1-2 capsules 20 minute aʻo lei faia le taumafataga, e le galo le faamalosia o le vai (e oo i le 2.5 lita o le vai i le aso),
  • Mo le togafitiga o le pipili, ulia, le amanaia, o le paluga mai le paʻu ua faʻamavaeina i le afa o vai vai mo le faʻafofoga tautala,
  • Chitosan paʻu o mea vevela ua mafai ona togafitia manuʻa matala e avea o se antiseptic,
  • O togafitiga i fafo o le mu ma le faʻaaogaina o sutures o loʻo faia i se vailaʻau paʻu o le paʻu o le 2-3 ipu vai i le sua o le lemon ma le vai,
  • Ina ia toe faʻafouina le paʻu, e saunia se lololo mai mea e aofia ai le 7 kapalapala, suamati o le lemoni ma le vai, e solo ai foliga.

O le Chitosan e tatau ona tautala tautala e le sili atu ma le itula ao le i 'ai poo le lua itula pe a uma se taumafataga. O se vaega o laulau e fufulu i lalo i se ipu vai, o le le lava o le vai e mafua ai ona faʻalavelave ma le toto. Afai ei ai se manaʻoga e suʻe isi vailaʻau, o le vaeluaga i le va o le aveina o vailaau ma le faaopoopo e tatau ona le itiiti ifo ma le lua itula.

O mea latou te fai mai e uiga i le vailaʻau o le aneti

E tusa ai ma fomaʻi, o se meaʻai faʻateleina e maua ai le cellulose masani e mafai ona ave e tagata gasegase. Afai e te filifilia le sao saʻo, o vasega a Chitosan o le a le gata o se puipuiga lelei o le oncology. O se tuufaatasiga o meaola e masani ona fesoasoani e aveese ai aafiaga o le chemotherapy, aafiaga i le itu o le togafitiga o le radiation. O loʻo i ai se faʻamaoniga e mafai e Tianshi capsules ona faʻagesegese le atinaʻe ma le salalau o mea faʻafefete. Ae a aunoa ma le iloa o le fomaʻi, e le tatau ona ave se meaʻai e fai ai mea taumafa, e ui e le o le vailaʻau e aʻafia i le vailaʻau.

O maʻi latou te matauina le malosi o le faʻamaloloina o aʻafiaga a chitosan Chitosan. O le toe faafouina o le tino e mafai ona ausia e ala i lona faamamaina atoatoa mai cholesterol ma toxins. O le tagofia o se meaʻai e faʻateleina ai le fiafia e le gata i le mamafa o le mamafa, ae faʻapea foʻi ma faʻamaoniga o le maualuga o le toto, tusa lava po o le a le matua. Chitosan Powder Manifesili Manulele e faʻafefeteina saluʻo e ala i le faʻamalosi o le paʻu. O foliga vaaia lelei e fetaui lelei ma le galuega faamaopoopo o gaioiga i totonu ma polokalama faafetai i se polokalame manuia lelei ma sauniuniga masani mai le kamupani Tiens.

Faʻaoga mo tamaiti

Mai le 3 i le 7 tausaga - faʻasalalau mea o loʻo i totonu o se ipu vai i se ipu vai ma le faaopoopo o le sua o le tipolo. Tuʻu lua teaseti i le afa itula. O le togafitiga e lua aso.

Mai le 7 i le 12 tausaga - afa afa i le aso. O le togafitiga e oʻo atu i le 7 aso.

O le mea faigaluega na lelei le togafitiga o malulu i tamaiti, allergies, dysbiosis, manava, gastritis, cholecystitis.

Faʻamatalaga i fafo

Mo le togafitiga o sutures postoperative, cuts, burns, manuʻa, ua saunia se fofo.

  1. O mea e aofia i le tolu capsules e faʻafefiloi i le 50 ml o le vai faatasi ai ma le faʻaopoopoga o le 20 pata o le sua o le tipolo. O le fofo e fufulu ai le itu ua paʻu o le paʻu, e le tatau ona fufuluina. I faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le paʻu e sasaa mai i lona tino mamā i le manua.
  2. Le aveeseina o le pigmentation, blackheads, rejuvenation o le paʻu, ua saunia se lololo. O mea o loʻo i totonu o le ono capsules e faʻafefiloi i le afa o vai vai, 2 kalama o le citric acid. O le oloa e faʻaaoga i foliga, fufulu pe a uma le 20 minute. O taunuuga e mafai ona maitauina pe a uma le faʻataʻitaʻiga muamua.

Le manatu o fomaʻi

Evgeny Semenovich, fomaʻi suʻesuʻe
Chitosan Tiens fesoasoani faʻaleleia o le puipuia lelei o le kanesa. O le fualaau faasaina e fetuutuunai ai le puipuiga o le tino, taofia le tuputupu ae o sela o le kanesa.
Ou te faatonuina le fualaau faasaina i tagata gasegase, e le gata o se siama, ma i gasegase pe i le taimi o sauniuniga. E mafai ai e oe ona faʻagasolo se faʻaletonu laʻititi, e vave ona toe faʻafoisia le malosi, e fetaui ma vailaʻau eseese. O faʻamanuiaga sili ona aoga o se faʻaopoopoga meaʻai o vailaʻau faʻamalolo. O le mea lea, e mafai ona ou finau e leai se mea e tutusa ai le faʻaopoopoga o mea taumafa.

Faʻamatalaga a le tagata

Natalya Petrovna
Maʻeu le lelei ma le faʻamaoni matua! Sa ou faʻaaogaina meaʻai mo mea taumafa a China mo le silia ma le lima tausaga. Sa ou faamamaina atoatoa loʻu tino, i le 67 o ou tausaga, o loʻu maualuga o le cholesterol e masani lava, o loʻu toto na pei o loʻu talavou. Na mafai ona ou leiloa 8 kilokalama. O le mea moni, o le leiloa o le mamafa, e le lava le na o le tagofia o fualaau faasaina, o loʻo i ai se polokalama faʻatulagaina faapitoa, lea e mafai ona maua i le Initaneti. O le mea autu o nei mea uma e le afaina ai le soifua maloloina. Na ou taofia foi mafatiaga mai faamaʻi pipisi ma amata ona ou foliga i le 45 tausaga! O loʻo ou sauniuni le kulimi faʻatasi ma Chitosan Tiens, e masani ona ou ufiufi oʻu foliga ma i latou - o loʻu paʻu ua pipiʻi, ua mou ese atu oʻu maanuminumi laiti, o mea loloto na amata ona le iloa. Ou te faʻaaoga le fofo ma mo manua, pe a tupu se mea, sasaa le paʻu i totonu o le manua ma tuʻu ai e pei o lena, faʻamalolo vave vave. Sa manuia le soifua maloloina o le tane i fualaau faasaina, ma na mafatia ai mo le tele o tausaga. Na maʻi le manava o le tama teine ​​pe a uma le tasi capsule. Talu ai nei sa ou aoaoina ai i Saina o tagata uma o loo ave le fualaau faasaina, ma i le ala, e toetoe lava a leai ni kanesa o le kanesa. E mafai ona ou valaʻauina ma le saogalemu se fesoasoani faaopoopo mo se faʻamaʻi mo faʻamaʻi uma!

Tuua Lau Faamatalaga