Tasi le Touch Glucometers - Tonu ma le Mausali

O tagata uma o loʻo mafatia i le maʻisuka o loʻo i totonu o lana vailaʻau faʻamalositino e le gata o le inisalini i injections poʻo papa maʻalaʻau, e le gata o vailaau eseese mo faʻamaʻi manuʻa, ae faʻapea foi se masini e pei o se glucometer. O lenei masini fesoasoani e fesoasoani e pulea le suka. O masini e faigofie tele ona faʻaogaina e tusa lava pe mafai ona faʻaaogaina e le tamaititi. I lenei tulaga, e taua le saʻo o glucometers, aua e faʻavae i luga o iuga o loʻo faaalia, o le a faia e se tagata ni fua talafeagai - ave le kulukose mo le hypoglycemia, alu i luga o se meaai ma maualuga maualuga, ma isi.

O le mea lenei o le a talanoaina mulimuli ane i le tusiga. O le ae iloa le auala e fuafua ai le sao atoatoa o se masini fua fua i le fale, o le a le mea e fai pe afai o le a matua ese lava taunuuga nai lo na o auiliiliga na e faia i le falemaʻi poʻo lou soifua manuia e taʻu atu ia te oe ua sese le masini.

Glucometer Taʻo

I aso nei i falemaʻi ma faleoloa faapitoa e mafai ona e maua ni masini mai gaosiga eseese. E ese le eseesega o le tasi mai le tasi, e le gata i le tau, ae faʻapea foi i tulaga faʻapitoa (mana e manatua ai, o le mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta), masini, tele ma isi faʻasologa.

Soo se tasi o nei masini e iai mea manaʻomia. Muamua, o le saʻo ole glucometer e taua, aua e tatau mo:

  • le saʻo saʻoga o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto pe ae lagona le le mama,
  • ina ia mafai ai e oe lava ona 'aina se mea taumafa poʻo le faʻatapulaʻaina ole aofaʻi o le faʻaaogaina o se mea taumafa,
  • ina ia mafai ai ona fuafua po o le fea le mita e sili ona lelei ma talafeagai mo le faʻaaogaina i aso uma.

Glucometer Taʻo

Suesuega faafomai e faaalia ai e 20% le sese i fua o le masini e taliaina i le fale ma o le a le afaina ai le togafitia o le maʻisuka.

Afai o le sese o le a sili atu ma le 20% o iuga o suʻega na faia i totonu o suʻesuʻega, o le masini poʻo le suʻega (faʻalagolago i mea ua malepe pe leai foi) e tatau ona suia vave.

E faapefea ona siaki le mita mo le saʻo i le fale?

Atonu e foliga mai i se tasi e mafai ona siaki le glucometer i totonu o le fale suesue e ala i le faatusatusaina o taunuuga o le auiliiliga, ae e le saʻo atoatoa.

Soʻo se tasi e mafai ona faʻamaonia le saʻo le faagaoioiga o le masini i le fale. Mo le faia o lenei mea, ia faʻaaoga se faʻafoega faʻafoe. O nisi masini ua i ai se tali faapena, ae o isi o le ai ai se isi faʻatauga o lenei oloa.

O le a se fofo faʻafoe?

O se vaifofo faʻapitoa lenei, lea e aofia ai se aofaiga patino o le kulukose o eseesega eseese o le faʻamoemoe, faʻapea foʻi ma mea faaopoopo e fesoasoani i le siakiina o le glucometer mo le saʻo.

O le fofo o loʻo faʻaaogaina i le auala lava e tasi e pei o le toto, mulimuli ane e mafai ona e vaʻai i le taunuuga o le auʻiliʻiliga ma faʻatusatusa i tulaga faʻafeiloaʻi e faʻaalia i luga o le pusa faʻatasi ai ma fasi faʻataʻitaʻiga.

Vaega o le masini Van Touch

O lenei suʻega o se faʻaoga mo faʻamatalaga manino o le kulūkose o le toto. E masani lava, o le faʻaoʻoina o le kulukose i le vai ola i luga o se manava gaogao e sau mai le 3.3-5.5 mmol / L. E mafai ona faʻaitiitia nai mea laiti, ae o tulaga taʻitasi e taʻitasi. O le tasi fuataga ma le faʻaititia poʻo le faʻaititia o tau aogā e le o se mafuaaga e faia ai se siama. Ae afai e sili atu ma le tasi ona maitauina le maualuga o le kulukosese maualuga, o lona uiga o le hyperglycemia. O lona uiga e solia le tino i le tino, o loʻo iai se faʻafitauli o le inisalini.

O le glucometer e le o se vailaau poʻo se vailaʻau, o se metotia fuataga, ae o le masani ma le saʻo o lona faʻaaogaina o se tasi lea o mea taua taua.

Van Tach o se masini saʻo ma maualuga le maualuga o Europa, o lona tulaga moni e tutusa lava ma le faailoga e tasi o suega suʻesuʻe. Tasi le Touch Select e tamoe i luga o fasi siaki. Ua faʻapipiʻiina i totonu o le suʻega ma latou tosina le toto mai le tamailima na aumai ia i latou. Afai e lava le toto i le itu o le faʻaaliga, ona suia ai lea o le lanu-ma o lenei mea o se galuega e sili ona faigofie, e pei ona mautinoa e le tagata e saʻo le suʻesuʻega.

Tulaga o le mita kullukose Van Touch Filifili

O le masini e faʻapipiʻiina i le lisi o le gagana Rusia-e faigofie lava, e aofia ai mo tagata matutua faʻaaogaina meafaigaluega. O le masini e galue i luga o fasi pepa, lea e le manaʻomia ai se faʻamatalaga faifaipea o le tulafono, ma o se vaega sili lea ona lelei o le suʻega.

Faʻafetai i Van Touch Touch Bionalizer:

  • O le masini e i ai se lautele laupepa ma ni uiga tetele ma manino,
  • E manatua e le masini taunuuga ao leʻi oʻo i le 'aʻai,
  • Pepa faʻataʻitaʻiga
  • E mafai e le suʻesueʻese ona tuʻuina atu fua faʻatatau mo le vaiaso, lua vaiaso ma le masina,
  • O le tele o fua faʻatatau e 1.1 - 33.3 mmol / l,
  • O le mafaufau loloto o le analyzer ei ai le manaia o le voluma e 350 o nei tausaga talu ai,
  • Ina ia siaki le kulūkose, 1.4 μl o le toto ua lava mo le suʻega.

O le pona o le masini e galue mo se taimi umi - e tumau mo le 1000 fuataga. O le auala i lenei itu e mafai ona manatu e matua taugofie. A maeʻa le fua, o le a faʻaaoga le masini pe a uma le 2 minute o le le faʻaaogaina. O se tusi faʻavae faʻapitoa e faʻapipiʻiina i le masini, pe a faʻatulagaina taʻitasi ma le masini taʻitasi i lea laasaga.

O le mita e aofia ai se masini, 10 fasi siaki, 10 faʻailoga, se ufiufi ma faatonuga mo One Touch Select.

Faʻafefea ona faʻaaoga lenei mita

Aʻo leʻi faʻaaoga le suʻega, o le a aoga e siaki le One Touch Select mita. Ave tolu fua i se laina, o tau e le tatau ona "oso". E mafai foi ona e faia ni suʻega se lua i le aso e tasi ma se eseesega i ni nai minute: muamua, tuu toto mo le suka i le fale suesue, ona siaki lea o le kulukose i se glucometer.

O loʻo faia le suʻesuʻega e pei ona taʻua i lalo:

  1. Fufulu ou lima. Ma e mai i lenei itu e amata ai le fuaina o fuataga taitasi. Fufulu ou lima i lalo o le vai mafanafana e faʻaaoga ai le fasimoli. Ona faʻamago ai lea, e mafai ona e - faʻatasi ma se lauulu lauulu. Taumafai e aua le fuaina pe a uma ona ufiufi ou fao i varnish teuteu, ma sili atu pe a na o le aveeseina o le varnish ma se vaiinu faapitoa. O se vaega o le ava malosi e mafai ona tumau i luga o le paʻu, ma aafia ai le saʻo atoatoa o taunuuga - i le itu o lo latou manatu faatauvaa.
  2. Ona e manaʻomia lea e faʻamafanafana ou tamatamailima. E masani lava ona latou faia se punoga o le paʻu o le tamatamailima, o le mea lea ia mama lelei, manatua le paʻu. E taua tele i le taimi nei le faʻaleleia o le toto.
  3. Faʻaofi le fasi siaki i le lua o le mita.
  4. Ave se taʻalo, faʻapipiʻi se fagu fou i totonu, faia se pupu. Aua le fufuluina le paʻu i le ava malosi. Aveese le mataua muamua o le toto ma le sipuni o le cotton, o le lona lua e tatau ona aumai i le vaega o le faailoilo.
  5. O le ata lava ia o le a faʻaalu ai le tele o le toto e manaʻomia mo le suʻesuʻega, lea o le a logoina ai le tagata faʻaaogaina se suiga lanu.
  6. Faatali 5 sekone - o le a oʻo mai le i luga o le lau.
  7. A maeʻa le suʻesuʻega, aveese le fasi pepa mai le fusi, lafoai. O le a faʻaaogaina le masini.

E faigofie lava mea uma. O le tagata molimau e tele lona manatua, o loʻo i ai i totonu ia taunuuga fou. Ma o sea galuega e pei o le maua mai o tau taua e fesoasoani tele e mataituina ai le malosi o le maʻi, le aoga o togafitiga.

O le mea moni, o lenei mita o le a le aofia i totonu o le tele o masini e iai le tau o le 600-1300 rubles: e sili atu le taugata. O le tau o le One Touch Select mita e tusa ma le 2200 rubles. Ae ia faaopoopo i taimi uma i nei tupe faaalu le tau o mea taumafa, ma o lenei mea o le a tumau pea le faatauina mai. O le mea lea, o le 10 tau o le a tau 100 ruble, ma se fasipepa o le 50 fasi mita i le mita - 800 ruuga.

E moni, e mafai ona e suʻeina le taugofie - mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o faleoloa i luga o le initaneti o loʻo i ai meaalofa sili atu. O loʻo i ai se faiga o faʻaititia, ma aso o faʻalauiloa, ma le faʻaititia o pepa o vailaʻau faʻamaʻi, lea e mafai ona faʻamaonia e faatatau i nei oloa.

Isi ituaiga o lenei ituaiga

I le faaopoopo atu i le glucometer Van Tach Select, o le a mafai ona e mauaina le Van Tach Basic Plus ma Filifili Faataʻitaʻiga faigofie, faʻapea foʻi ma le ata Van Tach Easy mo le faʻatau.

Faʻamatalaga puupuu o le laina Van Tach o glucometers:

  • Van Touch Filifili Simple. Le masini sili ona mama i lenei faasologa. E matua faʻatusatusa, e taugofie nai lo le iunite autu o le faasologa. Ae o sea tagata suʻega ei ai ni mea le lelei faʻapitoa - e leai se avanoa e gaoioi ai faʻamaumauga faʻatasi ma se komepiuta, e le manatuaina taunuuga o suʻesuʻega (na o le mulimuli).
  • Van Touch Taʻu. O lenei metotia e tau e tusa ma le 1800 rubles, e galue vave ma sao, o lea e manaʻomia ai i falemaʻi falemaʻi ma falemaʻi.
  • Van Touch Ultra Faigofie. O le masini ei ai lona mana e manatua tele - e faasaoina ai le 500 mea mulimuli. O le tau o le masini e tusa ma le 1700 rubles. O le masini ua i ai se taimi e fausia-i totonu, faʻamaumau aunoa, ma o faʻaaliga e faʻaalia i le 5 sekone pe a maeʻa ona aʻafia le toto.


O lenei laina ei ai tulaga maualuga o le faʻatauvaʻa. O se faailoga lenei e galue mo ia lava.

E i ai nisi o glucometers faʻaonapo nei ma tekinolosi

O le mea moni, o le gakinolosi gafatia o vailaʻau faafomai e faaleleia i tausaga uma. Ma o mita o le kulukose toto ua faʻaleleia. O le lumanaʻi e aʻafia ai molimau e le o ni osofaʻiga e le manaʻomia ai puno o le paʻu ma le faʻaaogaina o fasi siaki. E foliga mai e pei o se patch e pipii i le paʻu ma e galue ma le sulu. Pe foliga mai o se kiliva lea e pipii i lou taliga.

Ae o se ituaiga e le o se osofaʻiga o le a taugata tele - faʻaopopo i ai, e tele taimi e te suia ai masini ma masini. O aso nei e faigata tele ona faʻatau i Rusia, e leai lava ni oloa faamaonia o lenei ituaiga. Ae e mafai ona faʻatau mai masini i fafo, e ui lava o le tau e tele taimi e sili atu le maualuga nai lo glucometers masani i luga o fasi faʻataʻitaʻiga.

I aso nei, e le masani ona faʻaaogaina e le au taʻaleʻa se auala e le faʻaleagaina - o le mea moni e faapea o sea tagata molimau e faʻaauauina pea le fua o le suka, ma o faʻamaumauga o loʻo faʻaalia i luga o le lau.

O lona uiga, o le misia o le faateleina poʻo le faʻaitiitia o le kulukose e faigofie lava.

Ae toe tasi, e taua le tau atu: o le tau e maualuga tele, e le o tagata gasegase e mafai ona maua se ituaiga metotia.

Ae aua le ita: o le Van Touch Select lava o se taugofie, sao, faigofie-e faʻaaoga. Ma afai e te faia mea uma e pei ona faatonuina e le fomaʻi, o le a faʻaauau ona mataʻituina lou tulaga. Ma o le tulaga autu lea mo le togafitiga o le maʻisuka - o fuataga e tatau ona masani, faʻamaonia, e taua le tausia oa latou fuainumera.

Van Touch Select tagata faʻaaoga

E le taugofie lenei pusa o meaola e pei o nisi o ona tauva. Ae o le afifi o ona uiga e saʻo lava le faamatalaina o lenei mea matautia. Ae ui i lea, e ui lava e le o le tau sili ona taugofie, ae o le masini ua lelei ona faatauina.

Van Touch Select - o se masini ma galuega faʻatulagaina ua faia ma le tausiga maualuga mo le tagata faʻaaoga. O se auala faigofie e fua ai, o faʻamalositino faʻataʻitaʻiga, leai ni faʻamatalaga, saoasaoa o faʻamatalaga faʻamaumauga, faʻatusatusa ma se aofaiga tele o manatua o mea uma e le mafaamatalaina o le masini. Faʻaaoga le avanoa e faʻatau ai se masini i se faʻaitiitiga, matamata mo faʻamaumauga.

Iloiloina e le tagata o ia lava le sao atoatoa o le mita

A e leʻi iloa e oe le mea e te siaki ai le mita mo le saʻo, o lenei fesili o le a faigofie ona malamalama ma faigofie mo oe, aua e leai se mea faigofie nai lo le siakiina o le masini i le fale.

I le taimi muamua, e tatau ona e faitauina ma le faaeteete ia faatonuga mo le faʻaaogaina o le fofo faʻafoe, faapea foi ma faatonuga mo le iunite. O masini taitasi e iai ona lava uiga ma nuances, o lea i tulaga taʻitasi e mafai ona i ai ni suiga, e ui o le mataupu lautele o le siakiina o le sao o le glucometer ua faʻamautuina:

  1. E tatau ona faʻapipiʻi le siaki siaki i totonu o le fesoʻotaʻiga o le masini fua, lea e liliu faʻafuaseʻi pe a uma.
  2. Aua nei galo e faatusatusa le numera i luga o le faʻaaliga o le masini ma le code i luga o le afifiina i fasi.
  3. I le isi itu, kiliki le ki e sui ai le "faʻaaoga toto" filifiliga i le "faʻaoga le faʻataʻitaʻiga" filifiliga (o faatonuga faʻamatala auiliili pe faapefea ona faia lenei mea).
  4. Lulu le vaifofo lelei ao leʻi faʻaogaina, ona faʻaaoga lea i le vaega o le suʻega nai lo le toto.
  5. O le a aliali mai i luga o le faʻaaliga, lea e manaʻomia ona faʻatusatusa i taunuuga o loʻo faʻaalia i luga o le fagu ma fasi pepa faʻataʻitaʻi. Afai o le taunuuga o loʻo i totonu o le mea e taliaina, ona galue lelei lea o le masini, ma e le tatau ona e popole i le sao o ana faitauga.

FAʻAALI: Afai e le saʻo ia iuga, toe siaki. Faatasi ai ma le faʻasalaina pea o le le saʻo, e tatau ona e iloa pe o le a le mafuaʻaga. Atonu ei ai se mea e le lelei ai le masini, le faʻaogaina le lelei o le masini, poʻo nisi lava mafuaaga. E tatau ona toe faitauina ma le faʻaeteete ia faatonuga, ma afai e le mafai ona faʻaumatia le mea sese, faʻatau mai se glucometer fou.

O lenei ua e iloa le auala e siaki ai le mita mo le saʻo. O fautua e fautuaina le faia o lenei mea ia le itiiti ifo ma le tasi i 2-3 vaiaso. E aoga foi le siakiina pe a pa'ū le masini mai le maualuga i luga o le fola, o le fagu na i ai ni fasi siaki sa tatalaina mo se taimi umi pe o iai sou masalosaloga masaloga o faitauga le saʻo o le masini.

O fea o mita o le glucose toto e faʻaalia ai le sili ona saʻo?

O faʻataʻitaʻiga sili ona maualuga o latou ia na gaosia i le Iunaite Setete ma Siamani. O nei masini e afaina i le tele o suʻesuʻega ma suʻega, lea e avea ai i latou ma masini lauiloa ma lauiloa i le lalolagi.

O le faʻamaonia saʻo o glucometers atonu e pei o lenei:

O le masini o se taʻitaʻi i isi mea uma mo le fuaina o le kulukose i totonu o le toto. O le maualuga o le saʻo o ona taunuuga e aofia ai lava lena mea vaivai e le o iai ni galuega faaopoopo e le manaomia.

O lenei mea masini feaveaʻi e na o le 35 g ma sili atu ona faigofie mo le faʻaaoga i aso taitasi.

O le sao o faitauga o lenei masini ua faamaonia i le tele o tausaga, lea ua mafai ai e oe ona faamaonia le lelei o le masini.

O le isi masini e faʻaalia ai le saʻo ma e mafai ona faʻaaogaina mo soʻo se tikeri o le maʻisuka.

E maua i Siamani, pe a faʻaogaina tekinolosi aupito sili ona lelei, faʻafetai i le sili atu ona saʻo taunuʻuga saʻo.

  • Glucometer mo le fuaina o suka ma le cholesterol: o a faʻataʻitaʻiga e manaʻomia ona faʻatau? E faapefea ona latou galulue?

O mita o le glucose o aso nei o le fuaina o le cholesterol ma le suka toto o le a sili atu ona faigofie ona maua, e tusa ai ma.

O fua muamua o le kulukose o le toto na toe foʻi i tua i le taufaʻaiuiuga o le 1980, talu mai nei o loʻo i ai pea nei masini.

O le glucometer o se mea tatau i le fale o tagata uma e maua i le maʻisuka.

Moli toto ile kulukose toto - masini mo le siakiina o tagata mamai ma le maʻisuka, siakiina o le toto suka. Ina ia faʻaaogaina saʻo, e taua le amanaia o le sao o le mita e tusa ai ma suʻega suʻega. O faitauga le saʻo e mafai ona faʻagesegese le togafitiga lelei pe oʻo foi i le taʻitaʻia o taunuuga e le manaʻomia. O le mea lea, pe a e galue ma nei mea taufaasese faigofie, e tatau ona e manatuaina nisi o nuances.

Tulaga o le lalolagi

E ui lava e le o manatu maualuga fale i le fale, e tatau ona faʻamaonia faʻataʻitaʻiga taʻitasi e tusa ai ma tulaga faʻavaomalo faʻavaomalo. E tusa ai ma tulaga fou o le 2016, o le mea sese i le 95% o mataupu e tatau ona i totonu o le 15% o faʻamatalaga faʻamaʻi ma kulūkose mai le 5.6 mmol / L. O lenei vaitau ua manatu saogalemu mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. E masani lava, o le tulaga masani o le eseesega o le 20% o loo faailoa mai, ae peitai, e le o toe aoga ma ua manatu ua sili atu le taua.

Mea sese i eseese glucometers

A uma ona faʻatau se mita fou, atonu e iai se eseesega i faitauga faʻatasi ma toeaina. Ae ui i lea, aua nei faʻatusatusa mea e faaaoga i le fale, e tusa lava pe o loʻo i ai le mea e tasi, ona o lo latou saʻo e fuafua ai le tele o nuances.O le mea sili ona saʻo o masini eletene eletise - o faʻataʻitaʻiga lata mai Johnson & Johnson, Bayer Contour. Latou te galulue i le plasma toto ma fuafua le taua o le taimi nei i le taimi o le tali o le meafaitino ma vailaau i luga o le vaega o le suʻega. E itiiti mea e aʻafia ai le fua o fua, e le pei o glucomet photometric. E aofia ai le Accu-Chek Asset, lea e fuafua ai le suiga o lanu o le toto i luga o le vaega o le suʻega.

O le siakiina o aʻafiaga e afaina ai foi le faatinoga o meafaigaluega. O faʻataʻitaʻiga taʻitasi taʻitasi e galue lelei ma se laasaga faʻataʻitaʻi talafeagai. Aʻo leʻi suʻeina, e tatau ona siaki lona mama ma le maeʻa. I le tulaga o faʻafitauli i le laasaga o le suʻega, Hi poʻo Lo e mafai ona i luga o le mita mita. Afai, pe a uma ona suia ia fasipepa, e tuʻuina atu e le masini se tasi o nei taunuuga, e tatau ona e vaʻai i se fomaʻi e toe maua le toto ma sui le masini.

I le atuatuvale, o le faitau o le masini e mafai ona maua ai se mea sese.

Isi mafuaaga o mea sese:

  • Meaʻai o le maʻisuka
  • e leʻi saunia le paʻu o le paʻu o loʻo i ai le toto,
  • gaoioiga faaletino, popole, adrenaline,
  • vevela mimita ma le susu.

E taua foi le iloa po o le a le iunite o fua o le mita e faʻaaogaina. E ui lava i mea faigaluega faʻaonapo nei o loʻo i ai se galuega filifilia, o le tele o meafaigaluega mo le Europa ma le CIS maketi e suʻeina i luga o miliumini i le lita (mmol / l), ma Amerika ma Isaraelu i milligrams per deciliter (mg / dl). O le mea lea, e tatau ona e mautinoa o loʻo fuaina le fua i le masani masani.

E mafai foʻi e le tagata ona faʻaleagaina le saʻo o fuataga: toe faʻafiaina o le faʻasalaga e faʻavaivaia ai le mafaufau i mea laiti e afaina ai le iuga.

Aisea e ese ai taunuuga o le siakiina o le tagata lava ia mai fale suesue?

O le isi mea o le taimi e faʻaaogaina ai se glucometer mo le faʻaaogaina o le fale, o se taunuuga e matua ese lava mai le falemaʻi. O le mafuaʻaga e ono i ai mita eseese o mita. O masini vailaʻau e faʻaaoga ai le toto atoa e lauiloa pea, aʻo glucose plasma e fuaina i falemaʻi. O le glucometer e faʻamaonia i lalo o le plasma e sili ona maualuga le faitauga e 10-12%. Ina ia faatusatusa taunuuga, e faʻaaogaina se laulau faapitoa. Mo le mauaina o faʻamatalaga i tulaga o le toto atoa, e tatau ona e vaevaeina le tagata e maua mai i le auiliiliga o le plasma e ala i le faʻatusatusaina o le tuufaatasiga o le 1.12.

Ina ia mafai ona saʻo le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e suʻeina se toto mai le tasi puncture mo vaega uma e lua.

Ina ia maua le faʻamatalaga sili ona saʻo mo le faʻatusatusaga, e tatau ona ave le toto i le taimi e tasi mai le tasi punop. O le eseesega o le 5-10 minute e le taliaina, aua e oʻo lava i le taimi o sea taimi o le suka e mafai ona suia tele. O le teuina umi o mea i le falemaʻi aʻo le i taliaina le suʻega: e tatau ona faia le suʻega ile afa itula pe'ā uma ona ave le mea. Afai o le toto e "taofiofi" mo le itiiti ifo ma le itula, o le kulūkose o le a pa'ū.

E faapefea ona siaki le mita?

Afai o lou soifua maloloina ua faasolosolo ina leaga, ma o faailoga o loo i totonu o le tulaga masani, o le mita e faigofie ona siakiina mo se faaletonu. O le faia o lenei mea, o se fofo tali tutusa ma lea mea e masani ona faʻatau ma le masini. O le faʻamaoniga o taualumaga o loʻo faʻaalia i le tusi lesona. E tatau i le mita ona faʻaalia se iuga e fetaui ma faʻamatalaga i luga o le fagu. I le mea e tupu ai se faaletonu, faʻafesoʻotaʻi se nofoaga tutotonu. O le soifua maloloina ma le soifuaga o le tagata maʻi e faalagolago i le soifua maloloina o le glucometer, ma o ona fuataga e mafai ona faʻatuatuaina pe a saʻo lelei le masini.

Ona o le masani ai o le maʻisuka i le lalolagi atoa i totonu o tagata matutua ma tamaiti, o le i ai o se glucometer i aiga i ona po nei e le o se mea vaivai, ae o se manaoga faanatinati. E tusa ai ma togafitiga faafomaʻi, o le manatu o le "faʻamaʻi" e fetaui ma faʻamaʻi pipisi, ae o le aʻafia o le maʻisuka e vave lava ona maua i na ituaiga.

O le mea e laki ai, ua faʻaleleia nei metotia lelei pe afai e le o se faʻamaʻi atoatoa, ona maua ai lea o le toomaga manuia o faʻamaoniga o togafitiga. E le gata i lea, e matua taua lava le maua e le tagata gasegase le tutoatasi e mafai ai ona ia pulea le maualuga o le suka. Le Tasi Taʻatasi Taʻu le glucometer o le filifiliga aupito sili lea mo le mataituina o le lelei o le faʻaauau pea togafitiga ma le vave iloa o le maʻisuka i tagata o loʻo lamatia.

O lenei masini ua gaosia e LifeScan, o se vaevaega o Johnson & Johnson Corporation (Johnson ma Johnson), ISA. O le talafaasolopito o lenei kamupani e sili atu i le sefulu ma le lua tausaga, ma oa latou oloa ua maua ai le aloaia e toetoe o le lalolagi atoa. O le mea lea, e tuʻuina atu e le kamupanī se tusi faʻamaonia i luga o le One Touch Select, e tusa lava po o le a le suiga.

O le masini e aofia ai le vaega ole eletise eletise eletise. O le mataupu faavae o la latou galuega o loʻo mulimuli mai. O le masini e manaʻomia ai suʻega o togafitiga e togafitia i se enzyme faapitoa, glucose oxidase. E faʻaaogaina i fasi pepa e le o lona mamanu lelei, ae faʻaopoopoina i vaega eseese o vailaʻau, lea e faʻapupulaina ai le faʻamaoni ma le lagona lelei o le suʻega.

Pe a fesootaʻi ma le toto, o le enzyme e gaoioi ma le kulūkose, o se taunuuga o le faʻaleagaina o lagona eletise o eletise eletise. Tasi le Touch Filifili fua o le malosi o pulusese ma fuafua ai le maualuga o le suka mai lenei tau. E le gata i lea, o lenei faagasologa e na o ni nai sekone e faia.

E le gata i le tele o isi masini faʻapipiʻi e maua i luga o le maketi i Ukrainian, o le One Touch Select glucometer e faʻatusatusa lelei i uiga nei:

  • Faʻaalia tele i le tele o numera. E ui i le mea moni e faapea i tausaga talu ai, o le maʻisuka ua vave ona "laʻititi" ma e masani lava ona iloa mea uma e oo lava i tamaiti, masani o le masini e faʻaaogaina e tagata matutua ma maualalo le vaʻaia. O le mea lea, tele, manino manino le numera i luga o le lau o le mita o se tulaga le mautinoa.
  • Short time measurement. E oʻo mai iuga i luga o le mata pe a uma le 5 sekone.
  • Lafu mea faaputuputu. O le masini e faʻatau atu i se tulaga faapitoa, pe a iai mea uma e tatau ai mo le totoina o le toto ma se isi faʻagasologa o le maualuga o kulukose o le toto.
  • Tulaga maualuga. O le sese o iuga e itiiti, ma o le auiliiliga o faʻamaumauga na maua e faʻaaoga ai le mita Touch Touch se tasi e ese mai suʻesuʻega suʻesuʻe suʻesuʻe.
  • Faigofie faʻagasologa. O le masini e sau ma faʻamatalaga auiliili e faʻaalia ai faʻaaliga uma o le faʻaaogaina o le masini. E le gata i lea, o le lisi o masini na faatauina atu i Rusia ua faaliliuina i le gagana Rusia.
  • Vaʻaiga tele fua. O le glucometer o lenei ituaiga e mafai ai ona e fuafuaina uma le hypoglycemia (e oo atu i le 1.1 mmol / l) ma le hyperglycemia (e oo i le 33.3 mmol / l).
  • Unite Units. O le maualuga o le kulukose o loʻo faʻaalia i totonu o le mol / L mo tagata uma e maua i le maʻisuka.

O le faʻaaogaina o le One Touch Select mita e taua mo tagata uma e masani ona maua le inisalini. O lenei mea e mafua mai i le mea moni e oʻo lava i fualaau faʻaonapo nei ma saogalemu, o le saʻo ma le togafiti togafitiga o le a le mafai ona toe fai saʻo le gaioiga o togafitiga o le inisalini. O le mea lea, o fua masani o le maualuga o le glycemia o loʻo manaʻomia atili.

I le maʻisuka totogi, pe a tumau le tulaga o le maʻi, e leai ni suiga i meaʻai ma meaai, o le malosi o le gaioiga faaletino e mafai ona tofotofoina mai le 4 i le 7 taimi i le vaiaso. Ae ui i lea, o tagata ua faatoa amata togafitiga, o loʻo taʻitaʻia se olaga ola, tamaiti, fafine maʻitaga e manaʻomia le fuaina o le kulukose toto e oʻo atu i le 3-4 taimi i le aso.

E pei lava o isi mita, o le atoaga o le faʻaogaina o le One Touch Select le masini e mafai ona mafai i mea nei:

  • Pepa faʻamalosi e faʻamaʻapeʻa ai le Enzyme, tasi le laina na fuafuaina mo na o le tasi le fua,
  • O le tele o faʻamaʻi e faʻaaogaina le glucometer e suia ai le tele o taimi, e leʻo saʻo atoatoa, talu ai talu ai ona o le pa'ū o le paʻu o le paʻu, o le a faʻalavelave le tolaula ma faʻaleagaina, lea e faʻapupula ai le faaleagaina i le ufiufi o le ufiufi ma faateleina ai le lamatiaga o le fomaʻi o loʻo ulufale i totonu o le pupuʻu ,
  • o le fofo o le vaifofo e faatau eseese ma e tatau ona siaki le faitauina o le masini pe afai e masalomia e tulai mai se mea sese maualuga.

E masani lava, o le mauaina o nei tupe o se tupe faaopoopo. Ae peitaʻi, afai e mafai ona e asiasi i se fale suesue mo togafitiga poʻo le vave suʻesuʻeina o le maʻisuka, ona maua ai lea o le maʻisuka o se masini e taua tele. O le Hypo- ma le hyperglycemia e le afaina tele ma o latou faailoga e pei o isi faʻafitauli i faʻaʻau uma ma faiga e aunoa ma se faʻalavelave. O le mataituina pea o le suka toto e mafai ai e oe ona iloilo le aoga o togafitiga, e fetuunai le fua o vailaʻau i le taimi.

Glucometer Van Touch Filifili: faʻatonuga mo le faʻaaoga, masini

O le masini e faʻatau atu i totonu o se pusa e mafai ona tuʻu i luga o le mea na aofia ai.

  • le mita lava ia
  • se manoa e taofi e faʻapipiʻi ai le paʻu,
  • o se pati (o se maa masani lea), o le masini e matua taugofie, o lea e tumau ai se paluga lelei mo 800-1000 fuataga,
  • pepa o faamanatu e faamatala ai uiga, mataupu faavae o gaoioiga faʻafuaseʻi ma fesoasoani i tulaga hypo- ma hyperglycemic.

I le faaopoopo atu i le seti atoatoa o le pusa tioata, 10 nila matala ma se lapisi lapotopoto e 10 fasi pepa suega. Aʻo faʻaaogaina le masini, o le Van Tach Filifili le mita o le kulukose toto, o faatonuga mo le faʻaaogaina e faapenei:

  • Aʻo leʻi ave le toto, e lelei tele le mulumulu o ou lima i le fasimoli ma fufulu i latou i se solo pepe poʻo se solo, o vailaau faʻamaʻi pipisi e mafai ona faʻaosoosoina se mea sese,
  • aveese le fasi siaki ma tuu i totonu o le masini e tusa ai ma faailoga e faaaoga,
  • sui le nila i totonu o le uʻamea ma se mea e leai se mea,
  • faʻapipiʻi se laupepa i le tamatamailima (soʻo se tasi, peitaʻi, e le mafai ona e tosoina le paʻu i le tele o taimi i le laina i le nofoaga e tasi) ma kiliki le faamau,

E sili atu le faia o se pupu i le ogatotonu o le tamatamailima, ae o sina mea itiiti mai le itu, i lenei vaega e itiiti ifo i ai le nerve endings, o lea o le a faʻaitiitia ai le faʻavaivai le faʻavae.

  • sasaa mai se mataua o le toto
  • aumai le glucometer ma le fasi siaki i se mataua o le toto, o le a gauai atu i totonu o le taʻavale,
  • o le a amataina i luga o le mata (mai le 5 i le 1) ma o se taunuuga i le mol / L o le a aliali mai, e faʻaalia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

O le faʻamatalaga tuʻuina atu i le masini Van Touch Simple e matua faigofie lava ma auiliiliga, ae afai e feagai oe ma faʻafitauli poʻo le faʻaaogaina o le masini mo le taimi muamua, e mafai ona e sailia fesoasoani mai lau fomaʻi poʻo le fomaʻi. Ae ui i lea, e tusa ai ma iloiloga o maʻi, e leai ni faʻafitauli i le faʻaaogaina o le mita. E faigofie lava, ma o ona vaega laiti e mafai ai ona e tauaveina faatasi ma oe i taimi uma ma fua le maualuga o le suka i le taimi talafeagai mo le maʻi.

Glucometer Van Touch: faʻamanuiaga ma mea le lelei, suiga ma o latou tomai, tau ma iloiloga

I le taimi nei, o le tele o vailaʻau o Van Touch glucometers o loʻo avanoa i falemaʻi fale ma faleoloa tau falemaʻi.

E ese i latou i le tau ma se numera o uiga, ae o taatele masani mo i latou o:

  • metotia o fuataga,
  • fua faʻatusatusa
  • umi le ola o le ola
  • o se kata e faʻatagaina oe e teu ai taunuuga o fua lata mai (o le aofaiga tonu e faalagolago i le ata),
  • soifuaga o le olaga atoa
  • auto coding, lea e faʻaaogaina ai le manaʻoga mo se tagata maʻi e ulufale i se numera numera ao leʻi tuʻuina se laasaga,
  • lisi faigofie
  • E le sili atu i le 3% le faʻataʻitaʻiga o mea sese.

O le ata o le mita One Touch Select Simple ei ai uiga nei:

  • pe ae liliuina le masini, na o taunuuga o fua muamua o le kulukose i totonu o le toto ua faʻaalia, o faʻamatalaga muamua e le o faasaoina,
  • otometi le tapunia o le masini pe a maeʻa le 2 minute o le toaga.

Faʻafouina o le Tasi Taʻatasi Tasi le eseese i vaega nei:

  • 350 tusi saisai
  • le gafatia e fesiitai ai faʻamatalaga i se komepiuta.

O le tasi Touch Ultra o loʻo faʻaalia e:

  • faʻalauteleina le teuina o fua e oʻo atu i le 500 laina,
  • faaliliuina atu o faamatalaga i se komepiuta,
  • faʻaalia o le aso ma le taimi ole fua o le kulukose i le toto.

Le tasi Touch Ultra Easy o le ultra-compact. I foliga vaaia, o lenei mita e foliga mai o se peni masani. O le masini e laveaiina ai foi le 500, e mafai ona faʻafeiloaʻi i latou i se komepiuta ma faʻaalia le aso ma le taimi.

O le le lelei o masini i lenei faasologa e itiiti lava. O le "cons" e aofia ai:

  • maualuga tau o mea taumafa,
  • leai o ni leo lelei (i nisi o faataitaiga), e faʻaalia ai se faʻaitiitia ma le tele o le toto toto,
  • faʻamaʻiina i le plasma toto, aʻo le tele o falemaʻi e maua ai le iʻuga e le toto lava ia.

Kostinets Tatyana Pavlovna, endocrinologist: "Ou te tumau pea i le faatauina o se glucometer feaveaʻi mo tagata uma e maua i le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2. Faatasi ai ma le tele o faʻatusa eseese, ou te fautuaina le nofo i luga o se tasi o le LifeScan One Touch Series. "O nei masini e faʻailoaina i le sili ona lelei o le tuʻufaʻatasiga o le tau ma le lelei, faigofie ona faʻaoga mo faʻavae uma o gasegase."

Oleg, 42 tausaga: "Na maua le maʻisuka i le tele o tausaga talu ai. O lenei la e mataʻu le manatuaina o le tele o le mea na tatau ona ou faia seia oʻo ina matou maua le fua saʻo o le insulin ma le fomaʻi. Ina ua ou le iloa po o le a le ituaiga asiasiga i le fale suesue mo le foai o le toto na ou mafaufau i le faatauina o se glucometer mo le faaaogaina e le fale. Sa ou filifili e nofo i le Van Touch Simple Select. Sa ou faʻaaogaina mo ni nai tausaga i le taimi nei, e leai ni faitioga. O faitauga e saʻo, e aunoa ma ni mea sese, e matua faigofie lava ona faʻaaoga. "

O le tau o le glucometer Van Tach e faʻatatau i le faʻataʻitaʻiga. O le mea lea, o le fesuiaiga faigofie o One Touch Simple o le a tau e tusa ma le 1000-1200 rubles, ma o le taugofie a One Touch Ultra Easy e tusa ma le 2000-2500 rubles. E le o le pito sili ona taua e faia i mea taumafa. O le tau o se seti o le 25 inisiua o le a tau i le 200-250 rubles, ma le 50 vaega faʻataʻitaʻi - e oo atu i le 500-600 ru.

Tuua Lau Faamatalaga