Multifunctional device Omelon V-2 - faʻamatalaga atoa

Leitio o Rusia o loo faasalalauina atu se meafaigaluega e mafai (e tusa ai ma le au faatau) o le fuaina o le maualuga o le suka o le maʻisuka e aunoa ma le totoina o le toto, o lona uiga, e aunoa ma le manaomia e fai soo lenei faiga le lelei ae taua. E valaʻau le masini Mistletoe B2 - le glucometer e leai se oso. O le isi tagata faʻasalalauga o le Omelo, e ui e sili atu le tau nai lo kalu masani, e teu tupe i luga o le faʻaauauina pea o pepa faʻataʻitaʻiga mo suʻesuʻega.

Mistletoe fua le aofaiga o le kulukose i totonu o le toto e ala i le auiliiliina o le gasegase o le tino ma le pulupulu. Mai le tele o le kulukose ma le insulin i totonu o le tino, e suia ai le vascular tone. O le Omelo o se masini mo le fuaina o le toto ma le pulupulu, o lea e fuaina ai le mamafa - o le masini e aoina ai faʻamaumauga ma tuʻuina atu i le tagata lona kulukose i luga o se faʻaaliga eletise faʻapitoa.

Faʻafitauli ma faʻafitauli:

O le mea e leaga ai, i le iloiloina o iloiloga o Omelo i luga o le Initaneti, e mafai ona tatou faʻataunuʻuina o le pito sili ona toe faafoi o le masini o lona saʻo. Mo le suʻega o le kulukose, o le masini e sili atu ona talafeagai mo tagata soifua maloloina - ia nofouta i lau maualuga o le toto suka ma fesili i se fomaʻi pe a e masalomia. Mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka, o le fua saʻo e tatau ona maualuga.

E tusa ai ma le au faatau, o le fua o measina i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e mai i le tolu i le sefulu iunite. O fua na faia i le faʻatusatusa i faʻamatalaga o se glucometer masani ma Omeloni. I le taimi lava e tasi, na faaaogaina ai Omelon B-2, o le uluai kopi o le masini - O le Omelon A-1 o loʻo faʻaalia ai le sili atu ona feteenaʻi taunuuga.

Manatua: o le tau o le Omelon B2 i luga o le Initaneti e tusa ma le 6,000 rubles, pe a faʻatonu e ala i le leitio faasalalauga i luga o le leitio Rusia - o le tau e maualuga tele.

Matou te faʻafetai mo le suʻesuʻega faʻapitoa o lenei masini e fomaʻi ma tagata tomai faapitoa. E faʻafeiloaia foʻi manatu mai tagata masani.

Faamoemoega o mea

O le Omelon V-2 le auiliiliga e mafai ona feaveai e mamanuina le talaaga o le glycemic, le toto toto ma le fatu e faaaoga ai auala e le o osofaia.

O glucometi uma o loʻo i ai nei o loʻo fautua mai le i ai o pusi faʻataʻitaʻi ma lafoaʻi tuʻuina mo le samasama toto i la latou faʻatulagaga. O le faʻasalaga faifai pea o tamatamailima i le taimi o le aso e mafua ai se lagona le fiafia lea e toatele, e oo lava i le iloaina o le taua o lenei faiga, aua le fuaina le toto sugar ao lei faia le taumafataga o le afiafi.

Faʻaleleia atili le Omelon B-2 o se mea moni lava, aua e mafai ai ona faia fua e aunoa ma se osofaiga, o lona uiga, e aunoa ma le toto sampling mo le auiliiliga. O le metotia o fuataga e faʻavae i luga o le faʻalagolago i le malosi o le galasticity o vaʻa o le tino o le tagata i luga o mea o loʻo i totonu o le homone o le insulin ma le maualuga o le kulukose i totonu o le tino. Pe a fuaina le mamafa o le toto, e aveese e le masini ma iloilo auiliiliga o le galu o le pulupulu e tusa ai ma le auala pateni. Mulimuli ane, e tusa ai ma lenei faʻamatalaga, o le sugar sugar level o loʻo fuafua tonu lava.

Faʻaeteete, e tatau ona e faʻaaoga le masini:

  • Tagata e faʻafuaseʻi suiga i le toto,
  • I le atherosclerosis ogaoga,
  • Maʻisuka, e masani ona faʻamautuina le tele o fesuiaiga i le glycemia.


I le mataupu mulimuli, o le fua o le fuaitau ua faʻamatalaina i se suiga faʻatuai o le vascular tone e faʻatusatusa i isi vaega o tagata faʻaoga.

Faʻamatalaga ma le faʻaogaina o le masini

O le masini e maualalo lona tau, i soʻo se tulaga, o le maʻisuka e na o le 9 taimi e faʻaalu ai le tau o le mita o le kulukose toto i le tausaga i luga o fasi faʻataʻitaʻiga. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o tupe teu i mea taumafa e tele. O le Omelon B-2 masini na atiaʻe e saienisi Kursk ua pateni ma faamaonia i le Russian Federation ma Amerika.

Isi faʻamanuiaga e aofia ai:

  • O le masini e mafai ai e oe ona mataʻituina le setete o vaega taua e tolu o le tino,
  • O le hypoglycemia e mafai nei ona taofiofi ma le le faʻatiga: e leai ni aʻafiaga, e pei o le toto sampling (faʻamaʻi, faʻaleagaina),
  • Ona o le le lava o mea taumafa e manaʻomia mo isi ituaiga glucometers, o le savings e oʻo atu i le 15 afe rubles. i le tausaga
  • O le faʻalagolago ma le tumau e avea o se faʻamaoniga mo le suʻega suʻesuʻe mo le 24 masina, ae o le faʻamasinoina e iloiloga, 10 tausaga o le lelei tele o vaʻaiaʻiga e le o le tapulaa o ona gafatia,
  • O le masini e feaveaʻi, e faʻamalosi e fa maa tamatamailima,
  • O le masini na atinaʻe e tagata tomai faʻapitoa, o le gaosimea o Rusia foi - OJSC Electrosignal,
  • E le manaomia e le masini ni tau faaopoopo i le taimi o le taotoga,
  • Le aoga - o le masini e faigofie ona faʻaaogaina e sui o soo se vaitausaga, ae o tamaiti e fuaina i lalo o le vaavaaiga a tagata matutua,
  • Endocrinologists na auai i le atinaʻeina ma le suʻega o le masini, o loʻo i ai fautuaga ma faʻafetai mai falemaʻi.

O aʻafiaga o le suʻega e aofia ai:

  • E le lava le maualuga (e oʻo i le 91%) le saʻo o fua o le suka (pe a faʻatusatusa i glucometa masani),
  • E lamatia le faʻaaogaina o se masini mo le suʻeina o toto o le maʻisuka-o loʻo faalagolago i le maʻisuka - ona o fua o fua, e le mafai ona faʻatusatusa saʻo le inumaga o le inisalini ma faʻafefete le glycemia,
  • E tasi le (mulimuli) fua o loʻo teuina i le mafaufau,
  • O vaega e le faatagaina le masini e faʻaaoga i fafo atu o le fale,
  • E faʻamalosi tagata faʻatau i luga o isi punaoa eletise (lima).

E gaosia e le gaosi oloa le masini i ni kopi se lua - Omelon A-1 ma Omelon B-2.

O le ata aupito lata mai o se kopi sili atu o le muamua.

Faatonuga mo le faʻaogaina o le talosaga-glucometer

Ina ia amata fua e te manaʻomia e fesuiaʻi ma fetuunai le masini, tuʻu i luga le lima tauagavale lima. E le afaina pe a masani i le tusi faakomepiuta, pe a fautuaina e taofi le filemu pe a fua le toto. E sili ona lelei le faiga aʻo e nofo i le laulau ina ia i ai le lima i le fatu, i se tulaga toʻafilemu.

  1. Saunia le masini mo le galuega: faʻaofi 4 pusa o masini poʻo se maa i totonu o se vaega faʻapitoa. A faʻapipiʻi lelei, e pepese le leo ma 3 zeros o loʻo i luga o le lau. O lona uiga ua saunia le masini mo fuataga.
  2. Siaki galuega: ia lolomi uma ia ki i le faasologa: "On / Off" (seia oo i le faailoga i luga o le faaaliga), "Filifili" (e tatau ona i ai le ea i totonu o le paʻu), "Manatua" (faʻasao vaalele).
  3. Saunia ma tuu le paʻu i le tauagavale tauagavale. O le mamao mai le paʻu o le tulilima e le tatau ona sili atu nai lo le 3 cm, ae na o le lima e leai se lima e naʻo ai.
  4. Kiliki le "Amata" button. I le faaiuga o le fuataga, o le pito i lalo ma le pito i luga o tapulaa e mafai ona vaaia i luga o le lau.
  5. A maeʻa fuaina le mamafa i le lima tauagavale, e tatau ona faamaumauina le iuga e ala i le uomi o le "Manatua" button.
  6. E tutusa foʻi, e manaʻomia lou siakiina o le mamafa i le lima taumatau.
  7. E mafai ona e vaʻai i au vaega e ala ile kiliki i le "Filifili" button. Muamua, ua faʻaalia tulaga taua. O le faailo o le kulūkose o le a faʻaalia pe a maeʻa le 4th ma le lima o faʻamaufaʻailogaina o lenei faamau, pe a faʻafeagai le mata ma le vaega "Sugar".

E mafai ona maua ni faʻamaumauga o le glucometer e mafai ona maua e ala i le fuaina o se manava gaʻo (sugar sugar) poʻo le muamua i le 2 itula talu ona 'ai (postprandial sugar).

O amioga faʻafesoʻotaʻi e iai se sao taua i le fua saʻo. E le mafai ona e faimalaga aʻo lei faia le taʻaloga, taʻalo taʻaloga. E tatau ona tatou taumafai e toʻafilemu ma malolo.

I le taimi ole suʻega, e le fautuaina e talanoa pe gaoioi solo. E fautuaina le faia o fua i luga o se faʻatulagaga i le itula e tasi.

O le masini e faʻapipiʻi lona lua: tasi mo tagata ei ai vailaʻau poʻo le uluaʻi laasaga o le maʻisuka ituaiga 2, faʻapea foʻi ma tagata soifua maloloina i lenei tulaga, o le isi mo maʻi suka ma le ituaiga 2 faʻamaʻi faʻaleagaina o loʻo faʻaaogaina vailaʻau faʻamaʻi. Ina ia fesuiaʻi le fua, e tatau ona tigā lua paʻi i le taimi e tasi - "Filifili" ma le "Manatu".

O le masini e faigofie mo le faʻaaogaina i totonu o le falemaʻi ma i le fale, ae o le mea autu lava e le gata o multifunctional, ae maua ai foi se mea e leai se tiga, aua o le taimi nei e leai se mea e manaomia e maua ai le faʻalauteleina o le toto.

E tāua foi le faʻaogaina o le toto i le mea e tasi, aua o le maualuga o le suka ma le mamafa e faʻatele ai faʻafitauli o faʻalavelave mai le fatu ma vaʻa toto i le 10 taimi.

Iloiloga o mea

O le Omelon V-2 masini ua puipuia i se tulaga e le mafaamatalaina, o fua uma o taunuuga e mafai ona faitauina i luga o se mata o le komepiuta. O le tele o le masini e matua faʻatusatusa: 170-101-55 mm, mamafa - 0.5 kilokalama (faʻatasi ai ma se paʻu ma se liʻo o le 23 cm).

E masani lava ona faia e le kulupa se pa'ū mamafa. O le eletise ua fausia e suia ai pulupulu i faailoilo, pe a uma ona latou gaosia o le a faʻaalia taunuuga. O le faʻamaufaʻailoga mulimuli o soʻo se ki o le a otometi lava ona tape le masini pe a uma le 2 minute.

O kulupu o loʻo i luga o le pito i luma. O le masini e faagaoioi lelei, e faʻamalosia e ni maa se lua. Faamaoniga fua saʻo - e oo atu i le 91%. O se paʻu ma se tusi aʻoaʻoga e aofia ai ma le masini. E naʻo le masini e teuina faʻamatalaga mai le fua mulimuli.

I le masini Omelon B-2, o le tau e 6900 rubles.

Iloiloga o gafatia o le mita o le kulukose o le toto e tagata faʻatau ma fomaʻi O le Omelon B-2 na maua ai le tele o tali lelei mai tagata faʻapitoa ma tagata masani masani. E fiafia tagata uma i le faigofie ma le leai o se aoga, faʻaoga tupe i mea taumafa. O le toʻatele e fai mai o le fua saʻo e matuā faitioina i lenei itu e le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka, o loʻo mafatia mai le le faʻavauvau ma le tele o punipures e sili atu nai lo isi.

Sergey Zubarev tusia le 05 Tesema, 2014: 410

Naʻo le tonometa mo naʻo tagata soifua maloloina ma mauoa (e le o se glucometer)

Sa ou faatauina i Moscow ia Novema 2014 mo le 6900 rubles.
E faatauina atu e le kamupanī lenei mataʻituina o le toto maualuga e pei o le "O le fua o le kulukose e aunoa ma le totoina o le toto."
Ua tusia i luga o nofoaga uma ma i luga o le pusa o le masini.
E faʻatau atu i se tau na o le afaina ai o tagata e tui se tamatamailima mo fuataga o aso taitasi o le kulukose mai le toto.
O le maʻisuka e sailia le faaolataga mai le tiga ma ua sauni e talitonu i se vavega, ae peitai.

Ina ua maeʻa le vaiaso o le taotoga, na foliga mai o le masini e fua lelei le mamafa (ae tiga ma le manaia ma mo se taimi uumi), ae e taumafai e mate glukose.

E uiga i fua o le kulukose i nisi auiliiliga:
Mo le saʻo saʻo, e fautuaina e faia le faʻatinoga i luga o se manava gaogao poʻo le 2.5 itula pe a uma ona 'ai / inu, o nei tulaga na ausia e aʻu.
Mo le puleaina, i le taimi lava na maeʻa ai le fua i le Omelon B-2, na ave ai toto mai le tamatamailima i le TrueResult Twist ma Elta Satellite.
Na faia ni fua i 3 tagata soifua maloloina, ituaiga 1 maʻisuka (i luga o le inisalini), ituaiga 2 maʻisuka (i luga o papama) ma i se tagata na muai fuafua i le maʻisuka (togi maualuga 3 ma le mamafa).
I le aotelega, i le vaiaso sa ou mauaina se faasologa o taunuuga mai le 6 tagata.
O le Omelon B-2 e 2 le fua, tasi mo tagata soifua maloloina ma le isi mo le maʻisuka ituaiga 2. O tagata soifua maloloina ma le maʻisuka ituaiga 1 na fuaina i le muamua, le maʻisuka ituaiga 2 ma le maualuga o le maualuga o le suka na fuaina i luga o sikuea uma.
O se taunuuga, na ou talitonu o le Omelon B-2 masini e fuaina ai numera mai le upumoni pe a fuafuaina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. E na o le 3 taimi na latou latalata i tulaga faatauaina o isi glucometers, lea e toetoe lava a fetaui lelei (faaletonu o le sili atu ma le 3%).
O taunuʻuga tutusa e tolu na i totonu o tagata soifua maloloina i luga o se manava gaogao.
Afai o se tagata ei ai le suka i lalo pe maualuga atu nai lo le mea masani, o Omelon B-2 e leʻi faʻaalia, e masani lava o le masani. E matua lamatia tele, aua o se tagata soifua maloloina e le mafai ona fuaina se mea, ma e taua mo le maʻisuka ia iloa le taunuuga o le tagofia o fualaau poʻo le inisalini.

IA LE FAIA LENEI MEA FUAFUAGA!
E le mafai lava ona e toe faafoi atu, aua ua puipuia ma faʻatau e le kamupanī se tonometa!

I le taimi nei e uiga i vaivaiga o na o le Omelon B-2 tonometer:
1) O le tau e 4-5 taimi sili atu le maualuga nai lo masini tutusa.
2) Faʻamau i le faiga faʻapitoa e na o 180 mm Hg. Afai e te faʻafefe, e tatau ona e uuina le faamau "Amata" e fufulu ai se tau e maualuga atu nai lo le faʻasolosolo masani (faʻapitoa, ae e le lelei pe aiseā - silasila i le toe toso).
3) Fua mo se taimi umi lava, e tusa ma le 2 minute. O le lima e paʻu mai i se pine umi.
4) Faʻapete leotele i le pā o le pulupese i le taimi o le fua. E le tape lenei mea! O lona uiga, o le mamafa o le mamafa i nofoaga faitele o le a faigata.
5) E leai se auala e faʻafesoʻotaʻi ai lima, naʻo maʻa (faʻatau).
6) O faʻasalalauga pepa e ese mai faatonuga o loʻo faʻaalia i luga o le paʻu e uiga i le nofoaga tonu o le paʻu i luga aʻe o le faga. Fai mai le faatonuga e tatau ona i luga o le uaea le peʻa. Ma o luga o le ufiufi o u fanafana mo le itu tauagavale ma le lima taumatau i nofoaga eseese - tasi i luga o le paʻu, o le isi i le itu.
O le gaosi oloa o loʻo lafi i tua o le pule a le Rusia Academy of Sciences and MSTU. N.E. Bauman, sii mai mai. nofoaga e uiga i le masini:
"Na atiina ae e Omelon faatasi ai ma sui o le Rusia Academy of Sciences ma le Bauman Technical University."
E masani lava le lisiina o le ofisa i le 2nd Baumanskaya Street, lea e ogatusa ma le inisitituti, e leai sona aoga ma le inisitituti:
http: //maps.yandex.ru / - / CVvpyU ...

Ae o le mea e aupito sili ona manaia, e tusa ai ma le pateni a le Russian Federation Numera 2317008, lea e faavae ai le mataupu o le faagaoioia o le masini, e mafai ona fuafua le kulukose i totonu o le toto ma se tonometa masani (ae, o le mea e leaga, e le saʻo foi)!
Patent Fuaitau:
http: //www.freepatent.ru/paten ...
"O le metotia e aofia ai i le mea moni o le tagata maʻi e fuaina le toto ma le diastolic totoga faasolosolo i itu uma e lua, fuafua ai le tuufaatasiga o le toto (K), o le fua faatatau lea o le tele o fuafaatatau o fua o le toto totoga i le itiiti o fuafaatatau o fua o le toto diastolic i le tauagavale ma lima taumatau, ma fuafua le mea glukose toto (P) e tusa ai ma le fua faʻatatau:
P = 0.245 · exp (1.9 · K),
lea o P o le toto glucose, content, mmol / l, K o le tuufaatasiga o le tuufaatasiga.
E faʻavae i luga o le faʻasologa o le faʻamalosi, o le laulau faʻamaonia e faʻaaoga i le mafaufau o le microprocessor, lea e faʻaaoga e fuafua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. "

Mo se calculator e totogi le 6900? Aisea?
Pisinisi, leai se mea patino. :)

Omelo e le o le toto o le kulukose o le toto - o mea lelei ma le le lelei

Ole maualuga o le kulukose o le toto e faʻaleagaina ma osofia e faʻaaogaina e fua ai le kulūkose. O le mea mulimuli e maua mai ai faʻamatalaga saʻo.

Ae o se faiga masani e tui ai le paʻu o tamatamailima. O masini e leai ni mea e gaosia ai le suka na avea ma se mea e ese ai i masini faʻatulagaina. O se tasi o ata sili ona lauiloa o Omelo.

O le Omelon o se masini malamalama mo le fuaina o le mamafa ma le suka. O lona gaosiga e faʻatinoina e le Ofisa o le Iunivesite a le Pasefika.

E faʻaaogaina mo le mataituina o togafitiga faafomaʻi i falemaʻi ma mo le mataʻituina o fale. Fuaina le kulukose, mamafa, ma le fatu fatu.

O le mita o le glucose o le toto e fuafua le maualuga o le suka e aunoa ma ni punctures e faavae i luga o le pulusal wave ma le auiliiliga o le vascular tone. O le kulupu e faia ai se suiga o le mamafa. Pulses ua liua e avea ma faailoilo mai le mea na fausia-i totonu, ua gaosia, ona faʻaalia ai lea o tau i luga o le lau.

A fua le kulūkose, e lua auala e faʻaaoga ai. Muamua e faʻamoemoe mo suʻesuʻega i tagata e maualalo le maʻisuka. O le auala lona lua e faʻaaogaina e pulea ai faʻamaoniga ma le ogaoga o le maʻisuka. 2 minute pe a uma le faʻamaufaʻailoga mulimuli o soʻo se ki, e alu ese le masini.

O le masini ei ai se pusa palasitino, o se faʻaaliga laitiiti. O lona telē e 170-101-55 mm. O le mamafa o le paʻu - 500 g. Cili uumi - 23 cm O kulupu o loʻo i ai ile pito i luma.

O le masini e faʻamalosia e maa faʻamau. O le sao o taunuuga e tusa ma le 91%. O le afifi e aofia ai le masini lava ia i se kesi ma se tusi faʻaaoga.

O le masini e naʻo le manatuaina aunoa o le fua mulimuli.

Taua! E naʻo le faʻaaogaina e tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e le o inisalini.

O mea taua o le faʻaogaina o se glucometer e aofia ai:

  • faʻaopoopoina masini e lua - o se glucometer ma se tonometa,
  • fuaina o le suka e aunoa ma le afaina o tamatamai lima,
  • o le taualumaga e leai se afaina, e aunoa ma le fesootai ma le toto,
  • faigofie o le faʻaogaina - talafeagai mo soo se vaitausaga,
  • e le manaʻomia ni faʻaopoopoga faʻaopoopo i luga o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma taʻavale,
  • e leai ni aʻafiaga pe a uma le faʻatinoga, e le pei o le auala faʻafefe,
  • Pe a faatusatusa i isi mea e le o osofaia, o le Omelon ei ai lona tau taugofie,
  • le tumau ma le faʻatuatuaina - o le avefeʻau o le auaunaga e 7 tausaga.

Faatasi ai ma vaivaiga e mafai ona faailoaina:

  • o le saʻo atoatoa o le fua e maualalo ifo nai lo le tulaga o se mea faʻaleagaina faʻaleagaina,
  • e le talafeagai mo le maʻisuka ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2 i le faʻaaogaina o le inisalini,
  • manatua naʻo le iuga mulimuli,
  • itu e le talafeagai - e le talafeagai mo le faʻaaogaina i aso uma i fafo atu o le fale.

O le mita o le kulukose o le Omelon e fai ma sui o faataitaiga e lua: Omelon A-1 ma Omelon B-2. E masani lava e ese mai le tasi i le isi. B-2 o se faʻatulagaga sili atu ona maualuga ma saʻo.

Faatonuga mo le faaaogaina

Aʻo leʻi faʻaaogaina le mita o le kulukose toto, e taua le faitau o le tusi lesona.

I se faasologa manino, o sauniuniga mo galuega o loʻo faʻatinoina:

  1. O le laasaga muamua o le saunia lea o maʻa. Faʻamau i luga o maʻa poʻo le maa i totonu o le vaega faʻatulagaina. Afai e saʻo le fesoʻotaʻiga, o le faailo o le leo, o le faailoga "000" o loʻo aliali i luga o le mata. A maeʻa moli, e sauni le masini mo le taʻavale.
  2. O le laasaga lona lua o se siaki galue. Paʻu i le faasologa - muamua le "On / Off" e oʻo i le faʻaaliga, pe a maeʻa - "Filifili" oomi - e tuʻuina atu e le masini le ea i totonu o le paʻu. Ona faʻamalosi ai lea o le "Manatua" - ua taofi le ea.
  3. O le laasaga lona tolu o le sauniuniga ma le tuʻuina atu o le paʻu. Ave ese le paʻu ma tuu i luga o le lima. Ole mamao mai le lafu e le tatau ona sili atu i le 3 cm.
  4. O le laasaga lona fa o le mamafa o le mamafa. A maeʻa le "On / Off", e amata ona galue le masini. A maeʻa, ona faʻaalia lea o faailo i luga o le lau.
  5. O le laasaga lona lima o le vaʻai i taunuuga. A maeʻa le faʻatinoga, e vaʻai faʻamatalaga. O le taimi muamua e te taʻalo ai "Filifili", o faʻamaoniga o le mamafa e faʻaalia, pe a maeʻa le lomitusi lona lua - pulse, le tolu ma le fa - kulūkose.

O se mea taua o le amio sao i le taimi o fua. Ina ia mafai ona saʻo le faʻamaonia, e le tatau i se tasi ona auai i taaloga pe faʻaaogaina foʻi vai aʻo leʻi suʻeina. E fautuaina foi e malolo ma toʻafilemu i le tele e mafai ai.

O le fuataga e faʻatinoina i se tulaga tuʻufaʻatasiga, ma le filemu atoatoa, o le lima o loʻo i le tulaga saʻo. E le mafai ona e talanoa pe gaoioi i le taimi o le suʻega. Afai e mafai, ia faia le faʻatinoga i le taimi e tasi.

Talosaga vitio mo le faʻaaogaina o le mita:

Ole tau o le omelon tonus-glucometer e tusa ma le 6500 rubles.

Manatu o tagata faʻatau ma tagata tomai faapitoa

O Omelo na maua le tele o iloiloga lelei mai tagata gasegase ma fomaʻi. E matauina e tagata le faigofie o le faʻaaogaina, le leai o se mea, ma leai se faʻaalu i luga o sapalai. Faatasi ai ma moa - e le suitulaga i le glucometus atoa, o faamatalaga le saʻo, e le talafeagai mo le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka.

Mistletoe o se fuataga e le o osofaia le mea e manaʻomia ile maketi i totonu o le atunuu. Faatasi ai ma lona fesoasoani, e le na o le kulukose e fuaina, ae o le mamafa foi. O le glucometer e mafai ai e oe ona pulea faʻamaoniga ma se faʻaeseesega e oo atu i le 11% ma fetuunai fualaau ma meaʻai.

Fautuaina Isi Mataupu e Fesootai i ai

O le fua o le kullucometer o le Omelon B-2

O le Omelon i le taimi e tasi na te faatinoina i le taimi e tolu galuega tauave i le taimi e tasi: e otometi lava ona taofiofia le toto, pulusal rate ma o se faailo o le kulukose e aunoa ma le toto sampling. Aisea e taua tele ai le faʻatasia o nei fua? E tusa ai ma le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi, e 10 pasene o le faitau aofaʻi o le lalolagi e aafia i le maʻisuka.

Afai o loʻo iai sau faʻateleina o le toto ma le kulukose o le toto, o lona uiga o le lamatiaga o le atinaʻeina o le myocardial poʻo le stroke e faʻatupulaʻia i le 50 taimi, o lea e taua ai le mataituina o nei faailoga e lua i le taimi lava e tasi.

"Setema V-2" o le a faʻatagaina oe e faʻaaoga le puleaina o lou soifua maloloina e aunoa ma le faʻapogai o le faʻalavelave ma tau faaopoopo.

O le OMELON, masini faafomaʻi, lea e leai ni mea tutusa i le lalolagi ma manumalo i le tele o tauvaga, ua uma ona taʻua o le tulaga ese (o se glucometer e aunoa ma ni suega).

Na fausia e OMELON faatasi ma sui o le MSTU. N.E. Bauman.

Ua faʻapipiʻiina e le atinaʻe ma le gaosiga i le masini ni fofo faʻapitoa faʻatekinisi ina ia mafai ai e tagata taʻitoʻatasi taʻitasi ona faʻaleleia atili le soifua maloloina.

Fua o le kulukose o le toto e leai se oso "Setema V-2" o se faʻataʻitaʻiga sili atu ona faʻatusatusa i lona muamua, "Omelon A-1." O loʻo i ai faʻamatalaga faʻaonapo nei ma fou e faʻaleleia ai le saʻo ma le faʻamaoni o fua.

  • Fuataga e le faʻaleagaina: leai se toto sampling
  • Faʻapitoa: e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga
  • Faʻaaogaina: avanoa avanoa
  • Multifunctionality
  • Autonomy
  • Lagolago auaunaga

Fua o le toto toto, kPa, (mmHg)

  • mo tagata matutua: mai le 2.6 i le 36.4 (mai le 20 i le 280)
  • mo tamaiti: mai le 2.6 i le 23.9 (mai le 0 i le 180)

Fua o le faailoga o le toto kulukose toto, mmol / l (mg / dl)
2 i le 18 mmol / L (36.4 i le 327 mg / dl)

  • Le tapulaa o mea sese faigofie faatagaina i le fuaina o le toto, kPa (mmHg) ± 0.4 (± 3)
  • Le tapulaa o mea sese faigofie faatagaina i le faʻaalia o le toto toto kulluse,% ± 20
  • Taimi faʻatulagaina o se faʻagasologa o le faʻaogaina ina ua uma ona tuʻuina, mai le 10, leai
  • Pauna e aunoa ma punaoa eletise, kg 0,5 le sili atu
  • Tulaga lautele lautelemm 155 × 100 × 45

Faʻalogo: O punaoa eletise e le aofia i totonu o le pusa o le Omelon V-2 masini.

Tapulaʻa i le faʻaaogaina:
Mo tagata o loʻo i ai le malosi o le gaioiga i le mamafa, ma le salalau o le atherosclerosis ma fesuiaʻiga fesuiaiga i le toto, o le masini e maua ai se mea sese, talu ai ona o le tele o le tino o nei tagata e sili atu ona lemu nai lo isi.

Fautuaga mo le faaaogaina:
Ina ia lava se sao atoatoa, e tatau ona e faʻaalu 5 minute i se taimi malolo ao le i fuaina. Aʻo leʻi faʻaaoga le meafaigaluega, e taua tele le le 'ai pe ulaula.

O le auala mo le fuaina o le kulukose: - Liliu le masini ma filifili le fua. O le fua muamua o le seti e le mafai ona totogi ma ua fuafuaina mo le vaega o tagata e le faʻaaogaina fualaau o le suka.

Afai e te faʻaaoga nei fualaau, filifili le faalua. - A oʻo i le taimi lona lua o loʻo i ai, o le siakiina e faʻaalia i le tulimanu pito i lalo o le faʻaaliga.

- Fua le toto toto i le lima taumatau ma taomi le "Manatua" button

- Ona fua lea o le mamafa i le lima tauagavale ma, oomi le ki "Filifili", vaai i le kulūkose (Faʻaeteete! A maea le fuaina o le mamafa ile lima agavale, e le manaʻomia le patipati).

Ua pasi le masini i suega taulima, ua i ai uma pemita ma tusi faamaonia mo le gaosiga ma le faʻatau atu i le teritori o le Russian Federation. O le tulaga tulaga ese o le saienitisi Rusia ua faamaonia ma faamaonia e le MINZDRAVA ma o se fomaʻi faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa e le gata mo le faʻaaogaina e le tagata lava ia, ae mo le vaavaaiga faafomaʻi ile falemaʻi.

Faʻamatalaga taua: O le masini e le faʻaalia le mea tonu i tagata ei ai le arrhythmia!

Omelon B-2 - O le masini muamua a le lalolagi mo le fuafuaina o kulūkose e aunoa ma le totoina o le toto

O se atinaʻe tulaga ese lenei o saienitisi e leai ni ana faʻalogona i le lalolagi, e eseese faʻavae mai tonometers ma glucometers oi ai nei pe a faʻaogaina, o le fua o le kulukose i totonu o le toto e tupu e aunoa ma le toto sampling.
E le fuafuaina le masini mo ituaiga ogaoga o le maʻisuka ituaiga 1.

+7 (495) 133-02-97

Poloaiga!

Tuʻua lou igoa ma
telefoni i le fomu i lalo

O mea taua o le masini
OMELON V-2

Vaega o le masini OMELON "V-2"

Faʻafanua ata masini OMELON "V-2"

Faʻamatalaga e uiga i OMELON "V-2"

Faʻatonu nei ma maua se tusi taofiofi e avea o se meaalofa!
Tuuina atu i Rusia, Kazakhstan ma Belarus

+7 (495) 133-02-97

O le masini e tusa ma le 3 faʻataʻitaʻiga!

Se fua e leai se ila o le kulukose o le toto.

Faʻasaoina 15000 rub. i le tausaga.

10 tausaga o auaunaga.

Mea faʻapipiʻi, e faʻaaogaina i maʻa.

Faia e Soviet scientists ma gaosia i luga

E le manaʻomia ni tau faaopoopo.

Fautuaina e endocrinologists.

O lenei mea moni o se atinaʻe lelei lea e tatau ona talanoa i ai. O le fuafuaga tutusa o le kulūkose ma le toto maualuga e faʻaleleia. O le a le mea na afaina ai au aemaise lava i lenei tulaga e le manaomia le toto o le tagata maʻi. Faʻafetai i tagata na fatuina lenei iunite. E mautinoa lava o le a mafai ona ia fesoasoani i le toatele o tagata.

Vadim ma Natalia Ignatiev - Moscow

Kolosova Nadezhda -Saint Petersburg

I luga o le fautuaga a se fomaʻi, na maua ai OMELON, lea e mafai ona ou fai atu ai. E iai loʻu maʻisuka ituaiga 2 mo le tusa ma le 3 tausaga. Sugar mai le 6 i le 12, i loʻu tulaga e saʻo le masini, ua 100% ou faamalieina. Na ou faatusatusa i le fale suesue ma Van Tach, ma o taunuuga na foliga tutusa.

Sergey Kuzin -Rostov

Tele masini! I le taimi muamua, e le o se talitonuga faapitoa o le suka e mafai ona fuaina e aunoa ma le tuiina o se tamailima. Ae e foliga mai e faigofie tele pei o le mamafa o le mamafa! O le mea moni, o nisi taimi ou te toe siaki aʻu lava i luga o se glucometer tuai, ae o le faʻaaluina i luga o sikola faʻataʻitaʻi na faʻaitiitia i se tulaga maualalo! O se mea taua lenei i vailaau faafomai! A leai o le ai ai!

Maria -Krasnoyarsk

Koropov Igor -Voronezh

E maua le lamatiaga mo le maʻisuka. Sa ou faatauina se glucometer. Sa ou filifilia mo se taimi umi. Sa ou manao i le aoga, malamalama, ma le taugofie. O mea uma lava, sa sili atu le fiafia o Omelo, talu ai o fua o le kulukose e faia e aunoa ma se pupuʻu tamatamailima. Ae ona o le tau, na ou masalomia ai mo se taimi umi, talu ai e mafai ona maua le taugofie. O se taunuuga, na ou faatauina. Faʻamalieina.

Inna Matveevna -Perm

O se mea matagofie tele, faʻafetai ia matou saienitisi na fatuina ma atiina ae. O lea e te le manaʻomia le faʻasalaga ma pui ou tamatamai lima i taimi uma. Sa ou faatauina lenei masini ma o lea ua ou puleaina le suka i le fale ma i loʻu atalii e 9-tausaga le matua. Saienisi le saienisi, o lea e le mafai ona e faʻaalu tupe i luga o fasi siaki.

Sa ou aoao e uiga i le i ai o sea ituaiga masini mai le Initaneti. Sa ou sailia se glucometer mo le fuaina o suka e aunoa ma le aveina o le toto, aua o aso uma e le o se fiafiaga le faamamaina o se tamailima i ni nai taimi. O au lava ia o se mea masani o le mamafa, ae o lenei mea e manaia. Sa ou faitauina faamatalaga e uiga i ai, faatau mai ma o le taimi nei ou te le salamo, o le masini e galue lelei e aunoa ma ni mea sese.

Moscow, st. 2nd Baumanskaya, i. 7, itulau 1.a Faamatalaga: Aso Lua-mai: 9:00 i le 18:00 Aso Toonai: mai le 9:00 i le 14:00

Tagata atiaʻe meafaigaluega "Setema V-2"

Mai 2009 Minisita o le Soifua Maloloina Karachay-Cherkessi o le Malo Rusia. Lē manumalo i le Lene Lame Komsomol Prize i le matata o saienisi ma tekinolosi. Laureate o le Italian Senate Prize in Science for Scientists mai fafo. Le manumalo o se sikolasipi a le Peresetene o Rusia mo saienitisi tulaga ese o le atunuu.

Sui o le Komiti Tau Tomai a le Matagaluega o le Soifua Maloloina ma le Vafealoai o le Malo o Rusia, Fono Faafoe a le Matagaluega o le Soifua Maloloina ma le Vafealoai o le Russian Federation, Russian Academy of Sciences on Disease Cardiovascular and Hypoxia, Presidium of the All-Russian Society of Cardiology (Moscow).

Kurdanov Hussein Abukaevich

Fomaʻi o Sciences Faʻasaienisi, Polofesa ma le Matutua Faʻapitoa o Saienisi ma Vailaau Faasaienisi. O le aʻoaʻoga faasaienisi autu: "O le maualuga o le maualuga o le toto ma le maʻisuka: o le suʻesuʻeina ma le faʻaaogaina o fualaau o togafitiga." Na ia tusia tusi faasaienisi e 45, e aofia ai le 3 monograph. Na ia faamauina le 7 pateni mo mea fou i le Russian Federation ma le 1 pateni i Amerika.

Na ia mauaina ni fesoasoani se lima i le 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 - i lalo o le Polokalame Autu Autu a le Presidium o le Rusia Academy of Sciences: "Science Sciences - Medicine". Faiaʻoga faʻatinoina o le taʻiala faasaienisi: "Auala e le faʻaleagaina mo le fuafuaina o le maualuga o le glycemia ma se masini faʻapitoa mo le vave iloa o le maʻisuka malosi".

Elbaev Arthur Dzhagafarovich

Ua faia e le au saienitisi a le Iunivesite se sao taua i le atinaʻega o le lotoifale ma le lalolagi ma faasaienisi. Na latou fatuina le helikopter muamua Rusia, o le matagi muamua o le matagi, o le muamua eletisela eletise, le laina muamua masini moli, le uluai masini eletise o le gas, ma le uluai laboratory metallurgical.

Se vaega o saienitisi mai le MSTU. N.E. O Bauman, i lalo o le taitaiga a Arthur Dzhagafarovich Elbaev ma Hussein Abukaevich Kurdanov, na atiaeina le polokalama mo le Omelon V-2 masini.

O le Omelon V-2 ua gaosia e se tasi o pisinisi tetele o le puipuiga a le Rusia - Voronezh Electrosignal OJSC.

Se vaega o saienitisi mai le MSTU. N.E. Bauman

Tuuina atu i aai uma:
Lusia, Kazakhstan ma Belarus!

Faʻafetai nofoaga faafomai

+7 (925) 513-05-53

O le taʻiala o le faʻaaogaina o le tonometa-glucometer

E manaʻomia tele masini eletise ina ia le fuaina ai fua o le toto i totonu o tagata. O le tagata gasegase e faʻaosoina le toto toto ma pulupulu, ona faʻaalia ai lea o faʻamatalaga talafeagai i luga o le lau: o le mamafa, pulse ma glucose indicators o loʻo faʻaalia.

E masani lava, o le maʻisuka, oe masani i le faʻaaogaina o se kulūkete, e amata ona masalosalo i le saʻo o ia masini. Ae peitai, o mita toto o le kulukose toto e saʻo lelei. O tali e talitutusa ma mea na faia i se suʻega o le toto ma se masini masani.

O le mea lea, o siama o siama toto e mafai ai ona e maua ni faailo:

  • Toto toto
  • Loto o le fatu
  • O le masani o toto toto.

Ina ia malamalama i le auala e galue ai le masini, e tatau ona e iloa le auala e fesootaʻi ai toto toto, glucose, ma musika. E le o se mea faalilolilo o le kulukosese o se mea e malosi ai le malosi o loʻo faʻaaoga e sulu o maso maso o le tino o le tagata.

I lenei tulaga, faatasi ai ma se faateleina ma le faaitiitia i le suka o le toto, o le leo o le toto toto ua suia.

O se taunuuga, o loʻo i ai se faʻalautele pe faʻaitiitia i le toto maualuga.

Faʻamanuiaga o le faʻaaogaina o le masini

O le masini e tele mea lelei pe a faatusatusa i masini eletise mo le fuaina o le suka toto.

  1. Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani o le masini komepiuta, o le aʻafiaga o le atinaʻe o faʻafitauli matuia e faʻaititia e le afa. O lenei mea e mafua mai i le mea moni o le faʻaopoopoina masani o le fuaina o le toto e faia ma o le tulaga masani o le tagata o loʻo pulea.
  2. A faʻatau se tasi masini, e mafai e se tagata ona teu se tupe, talu ai e leai se mea e manaʻomia e faʻatau ai ni masini se lua mo le siakiina o le setete o le soifua maloloina.
  3. O le tau o le masini e taugofie ma maualalo.
  4. O le masini lava ia e faʻalagolago ma tumau.

O mita o le glucose o le toto e masani lava ona faʻaaoga e tagata gasegase e sili atu i le 16 tausaga. Tamaiti ma talavou e tatau ona fuaina i lalo o le vaavaaiga a tagata matutua. I le taimi o le suʻesuʻega, e tatau ona mamao mamao ese mai masini eletise, talu ai e mafai ona latou faʻasese taunuuga o iloiloga.

Tonoa komiumeter Omelon

O nei siaki toto e siakiina ma le maualuga o le kulukose o le toto na faia e saienitisi mai Rusia. O le galue i le atinaʻe o le masini na faia mo se taimi umi.

O uiga lelei o le masini na gaosia i Rusia e aofia ai:

  • I le i ai o suʻesuʻega ma suʻesuʻega talafeagai, o le masini e iai se laisene lelei ma ua faʻatagaina aloaia mo le maketi faʻafomaʻi.
  • O le masini e manatu faigofie ma faigofie ona faʻaaoga.
  • E mafai e le masini ona laveaʻi iuga o iloiloga talu ai nei.
  • A maeʻa le taotoga, e otometi lava ona tape le mita o le kulukose o le toto.
  • O se mea tele faaopoopo o le fua faʻatusatusa ma le mamafa o le mamafa o le masini.

E tele ni faʻataʻitaʻiga i luga o le maketi, o le taatele ma taʻutaʻua o le Omelon A 1 ma le Omelon B 2 tonometer-glucometer. I le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga o le masini lona lua, e mafai ona e mafaufau i uiga autu ma gafatia o le masini.

Ole maualuga o le kulukose o le toto ma le Omelon B2 ma le siakiina o le toto e mafai ai e le tagata maʻi ona mataʻituina o latou soifua maloloina, mataʻituina le aafiaga o nisi ituaiga o oloa i luga o le suka toto ma le toto.

O uiga autu o le masini e aofia ai:

  1. O le masini e mafai ona galue atoatoa e aunoa ma le toilalo mo le lima i le fitu tausaga. E maua e le kamupanī se faʻamaoniga mo le lua tausaga.
  2. Ole laʻititi ole fua, e maua ai e le tagata maʻi ni faʻamaumauga saʻo.
  3. O le masini e mafai ona teuina fua fou o fua fua i le mafaufau.
  4. E fa AA maʻa o AA maʻa.

O taunuʻuga o se suʻesuʻega o le mamafa ma le kulukose e mafai ona maua i luga o le mata o le masini. E pei o Omelon A1, o le Omelon B2 masini e masani ona faʻaaoga i le fale ma le falemai. I le taimi nei, o se tonometa-glucometer e leai ni ana faʻalogona i le lalolagi atoa, ua faʻaleleia ma le fesoasoani o tekonolosi fou ma o se mea lautele.

Pe a faatusatusa i masini tutusa, o le eletise o le Omelon e le o osofaʻiina e mafua mai i le i ai o ni maualuga maualuga o masini fuainumera ma se masini faatuatuaina, lea e saofaga i le maualuga o faamatalaga na maua.

O le pusa e aofia ai se masini ma se paʻu ma faatonuga. O le maualuga o le fuaina o le toto e 4.0-36.3 kPa. Ole fua faatatau sese e le sili atu i le 0.4 kPa.

A fua le fua o le fatu, o le laina e mai le 40 i le 180 paʻu i le minute.

Faaaogaina o le mita o le kulukose toto

Ua saunia le masini e faʻaaoga ai le 10 sekone pe a uma ona faʻaaogaina. O le suʻesuʻega o fua o le kulukose e faia i le taeao i luga o se manava gaogao po o ni nai itula pe a uma se taumafataga.

Aʻo leʻi amataina le faʻataʻitaʻiga, e tatau i le tagata maʻi ona i ai i se tulaga malolo ma toʻafilemu mo le itiiti ifo i le sefulu minute. O lenei mea o le a faʻamaonia ai le mamafa o le toto, pulse ma le manava. E na o le matauina o nei tulafono e mafai ai ona maua faʻamaumauga sao. O le ulaula i le afiafi o le fua o loʻo faʻasaina foi.

O nisi taimi o le faʻatusatusaga e faia i le va o le faʻaogaina o le masini ma se glucometer masani.

I lenei tulaga, i le taimi muamua, e fuafua ai le suka o le toto i le fale, e tatau ona e faʻaaogaina le masini Omelon.

Manatu faaalia mai tagata faaaoga ma fomaʻi

Afai e te suʻesuʻeina i luga o itulau o faʻasalalau ma falemaʻi ia manatu o tagata faʻaoga ma fomaʻi e uiga i le masini komepiuta fou, e mafai ona e maua uma le lelei ma iloiloga le lelei.

  • O manatu le lelei, e pei o se tulafono, e fesoʻotai ma le mamanu o le masini, e iai foʻi nisi tagata gasegase e matauina ni faʻafeteʻaiga ma fua o le suʻeina o le toto e faʻaaoga ai se glucometer masani.
  • O le tele o manatu i luga o le lelei o le masini e leai se osofaiga e lelei. E maitauina e tagata maʻi pe a faʻaaoga le masini, e te le manaʻomia ni faʻamatalaga faʻapitoa. O le mataituina o lou lava setete o le tino e mafai ona vave ma faigofie, e aunoa ma le auai o fomaʻi.
  • Afai tatou te iloiloina iloiloga o avanoa o tagata na faʻaaogaina le masini Omelon, e mafai ona tatou faʻamaonia o le eseesega i le va o le suʻega suʻesuʻe ma suʻesuʻega o masini e le silia ma le 1-2 iunite. Afai e te fuaina le glycemia i luga o se manava gaogao, o le a toetoe lava tutusa foliga.

E le gata i lea, o le mea moni o le faʻaaogaina o le mita o le kulukose toto-tonometer e le manaʻomia ai le faʻaopoopoga o faʻatauga o suʻega faʻataʻitaʻiga ma o laupepa e mafai ona mafua i le faaopoopo. I le faʻaaogaina o se glucometer e aunoa ma ni suʻega, e mafai ona e teu se tupe. O le tagata maʻi e le manaʻomia le faia o se pupuʻu ma le toto sampling ina ia fua ai le suka o le toto.

O mea le lelei, o le faʻalavelave o le faʻaaogaina o le masini pei o se feaveaʻi e matauina. Mothtoe e tusa ma le 500 g, o lea e faigata tele ona ave faʻatasi oe ma oe.

O le tau o le masini e mai i le 5 i le 9,000 rubles. E mafai ona e faʻatauina i soʻo se fale talavai, faleoloa faapitoa, poʻo le faleoloa i le initaneti.

O tulafono mo le faʻaaogaina o le Omelon B2 mita o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

Omelon V-2 Tonometer + Glucometer - faʻatau i le faleoloa Medtekhnika, tau, faʻamatalaga, iloiloga, faʻamatalaga

​​O le fomaʻi masini Omelon B-2 Tonometer + Glucometer e leai ni faʻalogo i le lalolagi!

Glucometer ma le siakiina vave o le toto maualuga "Omelon" Ua fuafua mo le fuaina o le kulukose o le toto i tagata soifua maloloina ma tagata e le o insulin e faalagolago i le maʻisuka i se auala e leai se osofaiga, o lona uiga, e aunoa ma le toto sampling. Faʻatasi ai ma lenei metotia, e le faʻaaogaina fasi pepa suʻesuʻe, o lona uiga e te le manaʻomia le faʻaaluina o tupe i luga o mea taumafa.

O le Omelon device e faʻatinoina i le taimi nei 3 galuega tauave i le taimi e tasi:

e aunoa ma le lavelaveina o le toto maualuga, o le fatu ma o se faailoga o le kulukose e aunoa ma le totoina o le toto. Aisea e taua tele ai le faʻatasia o nei fua? E tusa ai ma le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi, e 10 pasene o le faitau aofaʻi o le lalolagi e aafia i le maʻisuka.

Afai o loʻo iai sau faʻateleina o le toto ma le kulukose o le toto, o lona uiga o le lamatiaga o le atinaʻeina o le myocardial poʻo le stroke e faʻatupulaʻia i le 50 taimi, o lea e taua ai le mataituina o nei faailoga e lua i le taimi lava e tasi.

Faʻaalia Omelon V-2:

  • fuataga mulimuli mulimuli
  • faailoga o mea sese o fua,
  • atigi vaalele matagi ma fafo o le paʻu,
  • tapunia le aunoa o le masini,
  • faatonuga auiliili e aofia ai
  • faigofie ona faagaoioia ma faatumauina,
  • e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa,
  • taumafa tutoatasi
  • e mafai ona faʻaaoga i le fale ma i totonu o falemaʻi.

O le mataupu faavae o le kulukose mita "Omelo" Glucose o se mea malosi e faʻaaogaina e sulu o le tino maso o le tino, e aofia ai toto toto. E faʻatatau i le tele o le kulukose ma le insulin, o le masini vascular e mafai ona eseese tele. Omelo, suʻesuʻeina o le tino masini, pulupulu o le pulusili, toto maualuga, fuaina faasolo i le itu agavale ma le lima taumatau, e fuafua le aofaʻi o le kulukose i totonu o le toto. O fua fuataga e tuʻuina atu i luga o le lau o le mita. E le gata i lea, o le "Omelon" e iloga i luga atu o le maualuga, le saʻo ma le taugata o le mamafa o le masini ma le gaosiga, lea e mafai ai e le masini ona sili atu le saʻo le fuafuaina o le maualuga o le toto nai lo isi siaki toto. O nei mea uma e fesoasoani i le tagata gasegase e le gata ina ia pulea lona tulaga, ae ia taofia ai foi le vevela o le maʻi. Atiaeina e OMELON, faatasi ai ma sui o le Rusia Academy of Sciences and Technical University. Bauman. Ua faʻapipiʻiina e le atinaʻe ma le gaosiga i le masini ni fofo faʻapitoa faʻatekinisi ina ia mafai ai e tagata taʻitoʻatasi taʻitasi ona faʻaleleia atili le soifua maloloina. O le igoa "Omelon" e le o se mea na tupu. "E i ai se laau - White mistletoe, lea e masani ona faʻaaogaina e togafitia ai le maualuga o le toto maualuga ma le maʻisuka. Talu ai ua mamanuina le masini e pulea ai le maualuga o le toto ma le kulukose i totonu o le toto, na tatou faaigoaina o "Omelon," o le faamalamalama mai lea a le au atinae.

Faʻamatalaga:

fua o le mamafa o le toto, kPa, (mmHg): mo tagata matutua: mai le 2.6 i le 36.4 (mai le 20 i le 280), mo tamaiti: mai le 2.6 i le 23.9 (mai le 0 i le 180) , O le tele o faʻamatalaga o le kulukose o le toto, mmol / l (mg / dl): mai le 2 i le 18 mmol / l (mai le 36.4 i le 327 mg / dl), le tapulaa o le sese faatagaina o le fuaina o le toto, kPa (mm RT. Art.

): ± 0.4 (± 3), le tapulaa o le sese faigofie faatagaina o le faailogaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto: ± 20%, o le taimi faatulagaina o le faiga o le taotoga pe a uma ona sui le sili atu ma le 10 s, o le masini e aunoa ma punaoa eletise e le sili atu nai lo le 0.5 kilokalama, 155 × 100 × 45 mm, ituaiga o suiga fesuiaiga: UHL 4.

2 e tusa ai ma le GOST 15150-69, o le averesi o auaunaga (e le aofia ai potu pneumati ma maʻa) mo le 10 tausaga,

avega masani o potu tuai: 3 tausaga.

Omelo: o le glucometer a le Rusia e leai se osofaʻiga e le manaʻomia ai ni suʻega

Na faʻalauiloa e le au saienitisi Kursk le fua o le Omelon A-1 ma le sili atu o le Omelon B-2, lea e mafai ai ona fuaina le maualuga o le toto toto e aunoa ma le totoina o le toto. E le osofia. Ma le isi, o le masini o se tonometa. E faapefea ona ia galue ma o le a le mea na te faia ai ana fuafuaga?

O le Omelon i le taimi e tasi na te faatinoina i le taimi e tolu galuega tauave i le taimi e tasi: e otometi lava ona taofiofia le toto, pulusal rate ma o se faailo o le kulukose e aunoa ma le toto sampling. O lona uiga, afai o loʻo i ai oe i le taimi e tasi le faateleina o le toto ma le toto kulukose, e taua tele le mataituina o nei faailoga e lua i le taimi e tasi.

E faapefea ona aoga?

O le "Omelon A-1" e matua galue lava. Glucose o se mea malosi e faʻaaogaina e sulu o mea maso, e aofia ai toto toto.

E faʻatatau i le tele o le kulukose ma le insulin, o le masini vascular e mafai ona eseese tele.

E ala i le auiliiliina o le tino o le tino, pulusua o le pulusili, tafe toto, fuaina faasolosolo i le itu agavale ma le lima taumatau, o le masini e fuafua le kulūkose i totonu o le toto.

E fia iloa e le o se mea faʻafuaseʻi le fatuina o le igoa o le masini.

O lenei glucometer o se tagata e le o osofia ma vave le tataina o le toto maualuga "Omelon" ua fuafuaina e fuaina le kulukose toto i tagata soifua maloloina ma tagata tutoʻatasi tutoatasi tutoʻatasi ma le maʻisuka. Faʻatasi ai ma lenei metotia, e le faʻaaogaina fasi pepa suʻesuʻe, o lona uiga e te le manaʻomia le faʻaaluina o tupe i luga o mea taumafa. O lenei mea e le atoatoa ai le faʻaogaina, saogalemu ma le le faʻaleagaina.

Fomaʻi togafitiga OMELON ua mafai ona avea ma manumalo i le tele o tauvaga, ma ua taʻua ai foi tulaga ese. Ua faʻapipiʻiina e le atinaʻe ma le gaosiga i le masini ni fofo faʻapitoa faʻatekinisi ina ia mafai ai e tagata taʻitoʻatasi taʻitasi ona faʻaleleia atili le soifua maloloina.

I le avea ai o se faaiuga, e mafai ona tatou faapea atu OMELON e tulaga ese ma e tatau ona faʻaaloalo. Ae peitai, e taua tele mo tagata e maua i le maʻisuka ia iloa le sao o le toto suka. O le mea lea, afai e te filifili e faʻaaoga lenei masini, matou te fautuaina oe e siakiina le sukari i se taimi tutusa e faʻaaoga ai se glucometer masani - e faʻatusatusa ai taunuuga ma fuafua ai mea sese i le va o masini.

Manatua: talanoa i lau tausi soifua maloloina aʻo leʻi faʻaaogaina lenei masini.

Folasaga amata e uiga i le faagaoioiga o le masini:

Glucometer-tonometer (mea e leai se osofaiga) Omeloni (Omelo) a1 - iloiloga, faatonuga, faʻatau, tau

O tagata e maua i le maʻisuka ua masani i le fuaina o le kulukose o le toto i aso uma. I le taimi muamua, sa i ai se manaʻoga e alu i se falemaʻi falemaʻi, ma faatasi ai ma le oʻo mai o glucometers e le faʻaleagaina, o le taunuuga o se suʻega toto na maua i le fale i ni nai sekone.

Faʻamatalaga o se glucometer e leai se osofaʻiga o Omeloni (Omelon)

Faatasi ai ma le faagasologa o le alualu i luma faasaienisi, o le manaomia o le totoina o le toto e iloilo le aofai o le kulukose i le toto ua mou atu. E mafua ona o le aliali mai o o le maualuga o le kulukose toto.

O lenei ituaiga masini e le fuafuaina le maualuga o le suka i le toto kulukose, ae i totonu o le maso ma le toto toto. O ia ituaiga masini e tuufaatasia ai galuega e lua i le taimi e tasi: fuaina o le toto ma le maualuga o le kulukose.

I ia ituaiga masini o le tonometa e aofia ai - mita o le kulukose toto "Omeloni".

Ole tonometa o le Omelo glucometer e fuafua mo le fuaina o le toto toto ma le kulukose i totonu o le toto, faapea foi ma le fua o le pulusula e aunoa ma le faaaogaina o siaki ma le ave o se mataua o le toto. Faʻalogo faatonuga i le PDF.

O le taʻiala o le faʻaaogaina o glucometers e leai ni osofaʻiga

O le fua faʻatatau o le toto toto e aafia ai le tulaga o toto toto.

O le mea lea, o le mamafa o le toto, o le pulupulu o le pulupulu, o le vascular tone i lima e lua, o iloiloga o Omelon ma fuafua le aofaʻi o le kulukose i le tino e faʻavae i luga o le aofaʻiga o nei mea i le taimi nei. O le taunuʻuga e faʻaalia i luga o se komepiuta komepiuta.

E faigofie lava lenei mea mo le fuaina o le tagata lava ia, aemaise lava mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ma faʻalavelave matuia o le tino, e pei o le leai o se faʻaaliga, vaivaiga masani ma isi.

O le eleni o Omelon na atinaʻe e saienitisi fomaʻi Rusia. E ese mai i isi masini faʻapitoa ma se masini faʻapitoa ma le maualuga o le fuaina o masini, lea e saʻo le faalagolago i le sao o le auiliiliga. I le taimi nei, o le mita ei ai pateni i Rusia ma i isi atunuu o le lalolagi.

Faatonuga mo le faaaogaina

Mo se suʻesuʻega saʻo, fuafua le mamafa ma le aofaiga o suka i le glucometer o le Omelon i le taeao i luga o se manava gaogao poʻo le maeʻa foi o se taumafataga. E tatau ona mulimulitaʻi i nisi o manaʻoga faʻapitoa, faʻapea foʻi pe a fuaina le mamafa o le toto ma isi siaki toto toto.

Ina ia faia lenei mea, nofo i se tulaga toʻafilemu mo le 5 minute. I le taimi lea, o le mamafa e masani ona faʻamaonia, ma o le masini e maua ai faʻamatalaga saʻo o le tino. Afai e te manaʻo e faʻatusatusa faʻataʻitaʻiga i isi glucometers, e tatau muamua ona e sailia le iuga o le "Omelon", ona sosoo ai lea ma nisi masini.

E tatau ona manatuaina o glucometers o tufuga eseese ei ai a latou lava faatulagaga ma le masani o le toto suka. I le avea ai o se tulafono, faʻavae i luga iloiloga, faʻalavelave feaveaʻi (manaʻomia toto sampling) glucometers e maua ai se taunuuga 20% mol / L maualuga nai lo le mea moni lava.

I le taimi lava lea e tasi, e le mafai e le au glucometers ona faʻamaualugaina le auʻiliʻiliga - e faʻalagolago i meatotino a tagata taʻitasi taʻitasi ma tulaga o le masini.

E tusa ai ma suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga na faia i le Falemai o le Kursk City Hospital No. 1, o faailoilo o le glucometer o le Omelon ma le tonometa e sili atu ona saʻo nai lo isi glucometers feaveaʻi.

O tagata ua uma ona faʻatau Omelon ua fiafia i la latou filifiliga. I le iloiloina e le iloiloga, e toʻatele tagata e pei o le mea moni e te le manaʻomia le faʻatau faʻataʻitaʻiga.

E tusa ai ma taunuʻuga o le faʻatusatusaina o le aofaʻi o le kulukose i totonu o le toto faʻatasi ma glucometers feaveaʻi ma suʻesuʻega, o le eseesega e le tele (o se vaeluaga o 1-2 iunite). E le gata i lea, pe a faia se auiliiliga i luga o se manava gaogao, e toetoe lava leai se eseesega.

Ole masini ole mea e le talafeagai mo le faʻaaogaina, aua o le mamafa ole Omelon e 0.5 kilokalama. O le mea lea, e masani lava ona faʻaaogaina e tagata i le fale, ma e faʻaaogaina ai glucometers faʻafefe.

Faʻatulagaina o fua o le mamafa o le ea i totonu o se paʻu:mai le 20 i le 280 mm RT. Art.
Tapulaʻa o faʻatagaga sese faʻatagaina pe a fuaina le mamafa o le ea i totonu o le paʻu:± 3 mmHg
Fuataga o fua faatatau o le fatu:30 i le 180pm
O tapulaa o mea sese faʻatagaina i le fua o le fatu:± 5 %
Faailoga o le fua faatatau fuafuaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto:
mai le 2 i le 18 mmol / l
36.4 i le 327 mg / dl
Faʻaitiitia le faʻaitiitia o le fua i le fuaina o le fuaina o le mamafa2 ... 5 mm Hg / s:
Laasaga pito i lalo:
• le mamafa o le mamafa 1 mmHg
• fua faʻatatau o le fuataga 1 pi / min
• faʻamaoniga o le fua faʻatatau o le kulukose i le toto 0.001 mmol / l 0.1 mg / dl
Le numera o numera o le faʻaaliga pe a:
• fuaina o le mamafa 3
• fuaina o le fatu fatu 3
• faʻamaoniga o le fua faʻatatau o le kulukose i totonu o le toto, mmol / l 5 mg / dl 4
O le maualuga o le mamafa i totonu o le paʻu e le tatau ona sili atu i le:
• mo tagata matutua 300 mmHg
• mo tamaiti 200 mm Hg
Faatulagaina le taimi:e le silia le 10 s
Manatua:fua mulimuli
Faʻamaumauga:
• vevela, ° С10-40
• faʻafefe faʻafefe,%e le silia le 80
Tulaga o le teuina:
• vevela, ° Сitiiti ifo 50 + 50
• faʻafefe faʻafefe,%e le silia le 80
Aotelega lautele (e aunoa ma le paʻu):170x102x55 mm
Pauna (e le aofia ai le paʻu):e le silia le 500 g
Puipuiga o le Mana:4 AA maʻa (1.5V) poʻo 4 AA maʻa (1.2V)

Omelo V-2 - mita le toto o le kulukose o le toto ma le mataʻituina o le siama toto

O le Omelon B-2 o se fesoasoani moni i le vaavaaiga o mea taua e lua: e fuafua ai le maualuga o le toto ma maua ai se faailoga o le maualuga o le kulukose e aunoa ma le toto sampling.

E tusa ai ma le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi, e silia ma le sefulu pasene o le faitau aofaʻi o le lalolagi o loʻo maua i le maʻisuka.

Afai ei ai i le tagata le faateleina o le toto ma le toto o le kulukose, o lona uiga o le lamatiaga o le atinaʻeina o le myocardial poʻo le stroke e faʻaateleina le tele o taimi, o lea e matua taua tele le mataituina o nei faailoga e lua i le taimi lava e tasi. O le masini foi e fuafua ai le fatu fua.

Omelon B-2 i le taimi nei e leai ni faʻasoa. Matou te fautuaina e te faatauina ni mita glucose toto e taugofie ma sili ona maualuga ma faʻataʻitaʻiga taugofie. Ma iinei foi e mafai ona e faatauina mai le siakiina o le toto i aso nei mai tagata faufautua taʻutaʻua

O nei fuataga e mafai ona sili atu ona faʻateleina ma matuā leai se faʻaletonu.

Omelon B-2 "o le a mafai ai e oe ona mataʻituina lou soifua maloloina, suesue i le aʻafiaga o meaʻai, gaioiga faaletino poʻo vailaʻau i luga o lau kulukose, lea o le a mafai ai ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona lelei le pulea o le maʻisuka poʻo le faʻaaliga o faailoga o lona faʻaaliga i le taimi.

  • Faʻafeiloaʻi ma faʻatusatusa mamanu
  • Fale puipui
  • Telefoni numera mamanu

Fomaʻi masini OMELON, e leai ni ana tutusa i le lalolagi. Na fausia faʻatasi e OMELON ma le MSTU. N.E. Bauman ma faʻaaoga togafitiga sili ona taua tele.

O loʻo gaosia i le tele o pisinisi tau puipuiga i Rusia - le Voronezh Electrosignal OJSC. Na foliga mai o se taunuuga o le faʻaleleia o lona muamua, "Omelon A-1".

Faʻafetai i faʻamatalaga faʻaonapo nei ma faʻafouina i totonu o le masini fou, ua faʻateleina le saʻo ma le faʻatuatuaina o fuataga.

1. Mo le siakiina e le tagata lava ia o le toto ma le fatu (e pei o se tonometa).
2. Ia faailoa le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i tagata mamaʻi, i le soifua maloloina (faatasi ai ma kulūkose masani) ma tagata gasegase o le maʻisuka ituaiga 2 (e le o le inisalini).

Aʻo leʻi faʻatau, faitau ma le faʻaeteete le FAIGA FAATONU.

O le pusa e aofia ai:

O le masini "OMELON V-2" faʻatasi ai ma se kesi (22-32 cm) - 1 pc.

Manatua: E le o aofia ai le eletise i le masini OMELON A-1, ae pe a faʻatau mai i totonu o faleoloa e te maua ni maa e avea o se meaalofa. E mafai foʻi ona faʻatau faʻamaʻi o laʻititi (17-22 cm) poʻo lapisi tetele (32-42 cm).

  • O le maualuga o le mamafa o le toto, kPa, (mmHg)
    • mo tagata matutua - 4.0 ... 36.3 (30 ... 280)
    • mo tamaiti - 4.0 ... 24.0 (30 ... 180)
  • Le tapulaa o mea sese faʻamaonia faatagaina
    toto maualuga, kPa (mmHg) - ± 0.4 (± 3)
  • Le fuataga o fuataga o le fatu (pa / min.) - 40 ... 180
  • Le tapulaa o mea sese faʻamaonia faatagaina
    fatu fatu,% - ± 3
  • Manatua - 1 fua mulimuli o le mamafa, fua o le pulusala ma le kulukose fuafuaina

    O le tele o faailoga o le kulukose o le toto, mmol / l (mg / dl) - 2 ... 18 (36.4 ... 327)

  • Taimi o le faʻaogaina o le faʻagasologa o le faʻaogaina pe'ā uma ona sui, s, e sili atu i le - 10
  • Pauna e aunoa ma punaoa eletise, kg - 0.35 ± 0.15
  • Malosiaga o le eletise - 4 maa poʻo AA maʻa (ituaiga tamatamailima) * 1.5 V
  • Talosaga - 2 tausaga
  • Faʻasologa o le olaga
    • e le aofia ai paʻu - 7 tausaga
    • kesi - 3 tausaga

Nofoaga Autu mo Auaunaga: LLC Trading House OMELON, Moscow, tel. (495) -267-02-00, (925) -513-05-53

Tonometa + glucometer Omelo V-2

O se mea taua tele mo tagata uma e maua i le maʻisuka o le tulimataʻi masani lea o le maualuga o le suka. Ma afai, faatasi ai ma le maualuga o le kulukose, o le faateleina o le toto maualuga o loo matauina foi, o lona uiga o le lamatiaga o le pipisi po o le faʻaleagaina o le myocardial e faʻatupulaʻia i le 50 taimi. O le mea lea, e taua tele le mataʻituina e le gata o le maualuga o suka, ae o nei mea uma e lua.

I le fale, o le tonometa e faʻaaogaina e pulea ai le mamafa, ma fua o le suka e fuaina e faʻaaoga ai se glucometer. O le mea lea, mo le siakiina e le aunoa o le kulukose, e tatau ona e le gata ina faatauina se masini eseese, ae ia faatauina mai foi i lea taimi ma lea taimi ni tau suega taugata mo ia. Ae o le sili ona le lelei o le mafuaaga o le maʻisuka o le tatau lea ona tuia se tamailima i le tele o taimi i le aso.

Ae ui i lea, o loʻo i ai foi auala e pei o le "leai se osofaia", o se tasi o ia mea e mafai ai ona e faʻatulagaina le kulūkose e faʻaaoga ai se faʻavae faapitoa. Mo le faʻatusatusaga, o fua o le fuaina o le toto maualuga o loʻo faʻaaoga, ma o le fua o loʻo faia i lima uma e lua. Ina ia fuaina le toto ma le maualuga o le suka, na atinaʻe e le au saienitisi Rusia le masini Omelon V-2.

Faʻaputuga o le glucometer tonometa "Omelon V-2":

O le siakiina o le toto maualuga-glucometer e faʻaaoga e fua ai le toto ma le maualuga o le kulukose o le toto. O lenei masini, tuufaatasia o galuega o le siakiina o le toto ma se glucometer, na atiaʻe e le Omelona ma le auai o sui o le MSTU. N. E. Bumana, ma gaosia i le Voronezh laau "Electrosignal".

O le Omelon V-2 e mafai ai ona e siakiina pea lou soifua maloloina, ma o se taunuuga o le ono lamatia ai le ono tulai mai o faafitauli. A o le i mauaina le tusi faamaonia a le Matagaluega o le Soifua Maloloina, na pasia e le masini uma suega talafeagai ma suesuega a le falemai.

Ua leva ona faavaeina e fomaʻi o le suiga i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto o loo faaaogaina e sulu o le musika e afaina ai le leo o le vaa, ma o le taunuuga lea e suia ai le toto.

O le mea lea, e ala i le fuaina o meaola o meaola o le tino ma le faia o faʻatatau talafeagai, e mafai ona iloa le maualuga o le suka e aunoa ma le faʻaaogaina o le toto sampling.

O le masini e mafai ai e oe ona mataʻituina le kulūkose, suʻesuʻeina o lona faʻalagolago i luga o se meaai faapitoa, gaioiga faaletino, faʻalavelave popole poʻo fualaau.

Auala e faʻaaoga ai le tonometa-glucometer "Omelon V-2":

  • Ina ia maua le maualuga maualuga o le iuga, vave i luma o le fua, e le tatau ona e ulaula pe 'ai. Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, e tatau ona e malolo ma faʻaalu 5 minute i se tulaga toʻafilemu.
  • Liliu le masini. Ona e manaʻomia lea e filifili se fua.

I le lē mafai, o le fua muamua e filifilia mo tagata e le faʻaaoga fualaau e faʻaitiitia ai le suka. Afai o loʻo e faʻaaogaina fualaau o le suka, filifili le lona lua, pe a maeʻa o le a iai se "siaki" i le tulimanu pito i lalo o le mata. Tuu le fusi i lou lima taumatau ma fua le mamafa.

O le ea e faʻamalosiina i totonu o le ogalaau, o lea e le tatau ai ona e pamu i se pi. A fua le mamafa, tataʻi le "Manatua" button. Fua le mamafa i lou lima tauagavale, ona fai lea o le ki "Filifili" ma vaʻai i le kulūkose.

Taua! I tagata e i ai le fesuiaʻiga o fesuiaiga i le toto ma le kulukose, e pei foi o le atherosclerosis, o le vascular tone e sili atu ona lemu nai lo isi. O le mea lea, e mafai e le masini ona tuʻuina atu se mea sese i le fua. O le fua saʻo i fuataga o le a le maua i tagata ei ai le arrhythmia.

O le Omelon V-2 masini e matua faigofie lava ona faʻaaoga, ona e na o le tolu le kī. O lana galuega o le a le faigata ona malamalama i ai mo tagata matutua. O le eletise e tuʻuina atu e fa AA maʻa (faʻailoga tamatamailima). E le o aofia ai pamu.

Tuua Lau Faamatalaga