E faʻapefea ona faʻaaoga le vailaʻau faasaina?

Igoa faavaomalo - faʻasalaga

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo.

O se vaifofo mo le inisiua o le 1 ml e aofia ai pyridoxine hydrochloride 50 mg, thiamine hydrochloride 50 mg, cyanocobalamin 0.5 mg, lidocaine hydrochloride 10 mg. Tagata faʻatau: alcohol benzyl - 20 mg, sodium polyphosphate - 10 mg, hexacyanoferrate potassium - 0.1 mg, sodium hydroxide - 6 mg, vai d / ma le oʻo atu i le 1 ml.

Fofo d / v / m 2 ml: amp. 5, 10 poʻo le 20 pi.

2 ml - ampoules (5) - afifi afifi palasikisa (1) - teuina o pepa pepa.
2 ml - ampoules (5) - afifi afifi palasitisi (2) - teuina o pepa pepa.
2 ml - ampoules (5) - afifi afifi palasitisi (4) - teuina o pepa pepa.
2 ml - ampoules (5) - pusa tioata (1) - teuina o pepa pepa.
2 ml - ampoules (5) - pusa tioata (2) - teuina o pepa pepa.
2 ml - ampoules (5) - pusa tioata (4) - teuina o pepa pepa.
2 ml - amipoules (5) - teuina o pepa pepa faʻatasi ma se mea faʻapipiʻi.
2 ml - ampoules (10) - teuina o pepa pepa faʻatasi ma se mea faʻapipiʻi.
2 ml - ampoules (20) - teuina o pepa pepa faʻatasi ma se mea faʻapipiʻi.

Faʻataʻitaʻiga.

Le vailaʻau tuʻufaʻatasia. Neurotropic B vitamini (thiamine, pyridoxine, cyanocobalamin) ei ai le aoga aoga i maʻi mumusu ma le degenerative o neura ma masini. E le o faʻaaogaina e faʻaumatia ai le hypovitaminosis, ae i luga o doses ei ai a latou mea analgesic, faʻateleina le toto ma faʻasalalau le faagaoioia o le tino, le faagasologa o le hematopoiesis (cyanocobalamin (vitamin B12)). Vitamini thiamine (B1), pyridoxine (B6,) ma le cyanocobalamin (B12) e faʻatulafonoina ai le polotini, gaʻololo ma gaʻo gaʻo, fesoasoani i la latou faʻasologaina, faʻaleleia le gaioiga o le afi, masini o le tino ma le tino. O le Lidocaine o se vailaʻau faʻapitonuʻu.

Pharmacokinetics

I le maea ai o le iniseti, o le gaiamine e vave ona toso mai le inisiua ma ulufale i totonu o le toto (484 ng / ml pe a uma le 15 minute i le aso muamua o se fualaau o le 50 mg) ma e le tufatufaina i le tino pe a aofia ai le 15% i le paʻu paepae, 75% toto toto mumu ma le 10% . O le Miamine e sopoia le toto-faiʻai ma palama papalama ma maua i susu susu. O le miamine e faʻamalosi e fatugaʻo i le vaega o le alafaʻi pe a mavae le 0.15 itula, i le vaega o le beta pe a uma le 1 le itula ma le vaega mulimuli i totonu o le 2 aso. O metabolites autu o: thiamine carboxylic acid, pyramine ma nisi metabolites unknown. Mai vitamini uma, o le siama o loo taofia i le tino i ni vaega laiti. O le tino matua e tusa ma le 30 mg o le siama i le ituaiga: 80% i le tino o le thiamine pyrophosphate, 10% o le thiamine triphosphate ma le isi i le ituaiga o moniamosa phosphate. A maeʻa le tuiina o le intramuscular, o le pyridoxine e vave ona toso mai le nofoaga na tuiina ma tufatufa atu i le tino, e fai ma coenzyme pe a uma le phosphorylation o le vaega CH2OH i le tulaga 5. E tusa ma le 80% o le vaitamini e fusifusia i masini plasma. Pyridoxine e tufatufaina i le tino, e sopoʻia le placenta, ma maua i susu susu. E faaputuputu i totonu o le ate ma faʻamaʻiina i le 4-pyridoxic acid, lea e faʻamalosi e gaʻo, maualuga 2-5 itula i le maeʻa ona faʻaaoga.

I le togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi o le faʻalavelave o faʻapogai eseese: o le tiga (radicular, myalgia), plexopathy, ganglionitis (e aofia ai le vevela), neuropathy ma le polyneuropathy (diabetic, ava malosi, ma isi), neuritis ma polyaseitis, e aofia ai le retrobulbar neuritis, neuralgia, e aofia ai mausali taua ma gasegase intercostal, faʻailoga faʻapitoa, e aofia ai le uaua mata, o le moa o le nocturnal, aemaise lava i gasegase o le matutua, faʻaaliga o le osteochondrosis o le tuila (radik vili, lumch ischialgia, muscle-toneic syndrome).

Faiga faʻavae ma metotia o le faʻaaogaina o le faapaologa.

O le vailaau faasaina o le Binavit ua fautuaina ina ia faatautaia loloto i totonu o le tino. O le umi o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi taitoatasi, e fuafua i le ogaoga o faʻamaʻi o le maʻi. Mo le tiga tele, 2 ml (1 ampoule) i aso taitasi mo le 5-10 aso, ona 2 ml (1 ampoule) 2-3 taimi i le vaiaso mo le 2 vaiaso. Mo le togafitiga o le tausiga, ua fautuaina le puleaina o ituaiga o vitio B.

Faʻamataʻuga itu.

Faʻatonuga o le tino (faʻaalia o le paʻu i foliga o le vevela, sulu), faʻateleina le salu, tachycardia, foliga vaaia o le paʻu, le manava o le manava, angioedema, faʻalavelave anaphylactic.

I mataupu o le televave o le puleaina o fualaau faasaina, e mafai ona tupu mai ni mea le lelei (vavave, tiga o le tino, arrhythmia, faʻavevesi), e mafai foi ona mafua mai i se mea e sili atu.

Afai o nisi o itu o loʻo faʻaalia i totonu o faatonuga ua faʻateleina, pe afai e te matauina isi faʻafitauli aʻafia e leʻo lisiina i totonu o faatonuga, logo lau fomaʻi.

Contraindications faʻataʻitaʻi.

O le gasegase i le vailaau, gasegase ogaoga o le fatu, faaletonu tumau o le fatu i le tulaga o le taufaasese, thrombosis ma le thromboembolism, tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matua (le aoga ma le saogalemu o le faaaogaina e le i faavaeina).

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation.

I le taimi o le maitaga ma le lactation, e le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Le faaaogaina o fualaau faasaina i tamaiti.

Faʻailoaina i tamaiti ei lalo o le 18 tausaga

Faʻasalaga faʻataʻitaʻi.

Faailoga faateleina ai faailoga o aʻafiaga o le vailaʻau.

Togafitiga: faailoga faʻapitoa.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau.

O le miamine e matua faʻavaivaia i vaifofo e aofia ai sulfites. O isi vitamini e le o faʻamalosia i le i ai o faʻamaʻi faʻamaʻi. O le siama e le ogatasi ma le faʻamaʻiina ma le faʻaitiitia o mea: mercury chloride, iodide, carbonate, acetate, acid tannic, citrate-iron ammonium, ma phenobarbital, riboflavin, benzylpenicillin, dextrose ma metabisulfite. Oona uʻamea, o le paleni o le pH (sili atu i le 3.0) faʻateleina le faʻaleagaina o le siama.

Pyridoxine e le o faʻamatalaina i le taimi e tasi i levodopa, cyclossrin, D-penicillamine, epinephrine, norepinephrine, sulfonamides, lea e faʻaitiitia ai le aafiaga o pyridoxine.

O le Cyanocobalamin e le ogatasi ma le acid ascorbic, sima uʻamea mamafa, i le amanaia o le i ai o le lidocaine i le sauniuniga, i le tulaga o le faʻaaogaina o le nineinephrine ma le epinsfrin, o le faateleina o aʻafiaga i luga o le loto e mafai. I le tulaga o le televave o mea faʻapitoa i le lotoifale, epinephrine ma norepinephrine e le mafai ona faʻaaogaina atili.

Tu ma aga i falemaʻi.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina.

I le mea pogisa i le vevela e leai se maualuga e maualuga atu i le 15 ° C. Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti. E lua tausaga le ola o le taligalu.

Le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻasaina e pei ona faatonuina e le fomaʻi, ua tuʻuina atu faatonuga mo le faʻamatalaga!

O a faailoga e malamalama ai o loʻo atinaʻe e se tagata le le atoatoa o le mafaufau?

Nofo i le galuega i le aso atoa? Naʻo le tasi le itula o le faamalositino o le a le mafai ai ona e oti ae leʻi oʻo i le taimi

O a fatu o fualaau faasaina e matautia mo tagata?

Aisea e afaina ai se mea malulu mafua ona o le soifua maloloina?

E teu le suavai i le auala tatou te mafaufau i ai?

O le a le mea e le mafai ona faia pe a uma ona 'ai, ina ia le afaina ai le soifua maloloina

E faʻapefea ona togafitiga mo le faʻamaʻi tiga: vailaau poʻo isi metotia?

I le pito o le misa: e i ai se avanoa e ola maloloina ai ma fiafia pe a mavae le 45 tausaga?

Nofoaga o Laserhouse - Aveʻaina o lauulu laser ma Cosmetology i Ukraine

Tamaititi le mafaufau (leai se tamaititi) - o se manaʻoga poʻo se manaʻoga?

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le ituaiga o mea e tatala ai le faapaoloto o se vaifofo mo le iniseti intramuscular: mumu, manino, ei ai se manogi faapitoa (i ampoules o le 2 ml, 5 ampoules i paʻu po o palasitika, 1, 2 po o le 4 faaputuga i se pusa pepa po o le 5, 10 po o le 20 ampoules i totonu o se pusa faʻailoga ma se mea faʻapipiʻi).

Gaoioiga aoga i le 1 ml o fofo:

  • cyanocobalamin - 0.5 mg,
  • pyridoxine hydrochloride - 50 mg,
  • lidocaine hydrochloride - 10 mg,
  • thiamine hydrochloride - 50 mg.

Vaega faaopoopo: sodium hydroxide - 6 mg, hexacyanoferrate o le potassium - 0.1 mg, alcohol benzyl - 20 mg, sodium polyphosphate - 10 mg, vai mo le tui - e oo atu i le 1 ml.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E fautuaina le faapaleniina mo le faaaogaina e avea o se vaega o togafitiga tuufaatasi o faamai o loo i lalo o le tino o ituaiga o tupuaga eseese:

  • pitonuʻu faʻapitoa, e aofia ai paresis foliga,
  • polyneuropathies ma neuropathy (diabetic, ava malosi, ma isi),
  • polyaseitis ma neuritis, e aofia ai le retrobulbar neuritis,
  • neuragia, e aofia ai le matua namu ma gase o le intercostal,
  • tiga faʻamaʻi, e aofia ai faʻamaʻi pipisi ma le faʻaaogaina,
  • ganglionitis (oona, etc.), plexopathy,
  • po o le gasegase maso, aemaise lava i tagata matutua,
  • lumch ischialgia, radiculopathy, maʻi o muscle-tonic ma isi faʻamatalaga e leʻologia o le osteochondrosis o le tuila.

Contraindications

  • thromboembolism ma le thrombosis,
  • ogaoga o le fatu
  • o le fatu vaivai tumau (CHF) i le tulaga o le taupulepulega,
  • tausaga e oʻo atu i le 18 tausaga (talu mai le fanau ma le tupulaga talavou le faʻamatalaga saogalemu o se sauniuniga ole telefoni e lei suʻesuʻeina),
  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau.

Tosiga ma le pulega

O le fualaau faasaina e faʻaaogaina i matua e ala i le tuiina o le fofo i totonu o le maso. O le umi o le togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi taʻitoʻatasi taitoatasi, ma mafaufau i le ogaoga o faʻamaʻi o le maʻi.

Faʻasalaga tiga, o le Binavit o loʻo faia i aso uma i le 2 ml mo le 5-10 aso, ona oʻo lea ile 2-3 taimi i le vaiaso mo le 14 aso. Mo le togafitiga faʻaleleia, ua fautuaina e faia ituaiga o vitamini B.

Faʻaiʻuga

Faʻasagaga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o mea nei e le mafai ona matauina: tachycardia, faʻalauteleina o le sosolo, faʻamaʻi o le tino (urticaria, paʻu, ma isi). I nisi o tulaga, o le atinaʻeina o angioedema, faigata le manava, uʻamea, faʻalavelave anaphylactic e mafai.

Faatasi ai ma le televave o le pulega o le vailaau faasaina, faapea foi ma lona televave, o mea leaga e pei o le arrhythmia, tiga o le ita, le mautonu, ma le le mautonu e mafai ona tupu.

Afai e mataʻituina le faʻaleagaina o itu pito i luga pe o iai isi faʻafitauli, e tatau ona faʻatalanoa se fomaʻi.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Fegalegaleaiga e ono tupu faatasi ma se tuufaatasiga o vaega taua o le Faletupe ma isi vailaau / vailaau:

  • fofo e aofia ai suauu: o le gaiamine e faʻasaʻo atoatoa (i le i ai o ona mea na faʻaleagaina, o isi vitamini e le faʻaaogaina),
  • (lextrose, tannic acid, riboflavin, metabisulfite, benzylpenicillin, citrate-iron ammonium citrate, phenobarbital, mercury chloride, carbonate, iodide, acetate): o le thiamine e le ogatusa ma nei vailaau faasaina,
  • ions o le kopa ma se tau o le pH o le sili atu i le 3.0: o le faatamaia o vine ua faatelevaveina,
  • levodopa, norepinephrine, d-penicillamine, cycloserine, epinephrine, sulfonamide: o le aoga o le pyridoxine ua faaitiitia,
  • sima o masima mamafa, acid ascorbic: faʻalavelave faʻatasi ma cyanocobalamin,
  • epinephrine, norepinephrine: o le faʻaaogaina o nei vailaʻau e mafai ona faʻaleleia aʻafiaga i luga o le fatu (ona o le i ai o le lidocaine i Binavit), i le tulaga o le faʻaogaina o meaola faʻapitonuʻu, norepinephrine ma le epinephrine e le mafai ona faʻaaoga atili.

O Analogues o Binavit o: Vitaxone, Milgamma, Compligam B, Vitagamma, Trigamma.

Faamatalaga ma le tuufaatasiga o fualaau faasaina

E tusa ai ma le vailaau "Binavit", o faatonuga mo le faaaogaina e faapea o le oloa e maua mai i vitamin B O le tuufaatasiga e aofia ai le pyridoxine hydrochloride, thiamine, cyanocobalamin ma le lidocaine. O le fualaau faasaina ua gaosia i le tulaga o se fofo mo le puleaina o le tino. O le tele o le ampoule e 2 mililiters. O le afifi e aofia ai se pu o le 5 ampoules, faapea foi ma faatonuga mo le faaaogaina.

Faʻasalaga: faʻamaoniga mo le faʻaaoga ma tapulaa

O a faʻamaʻi e fesoasoani ai le fesoasoani a le Binavit? O faatonuga mo le faʻaaogaina e taʻu mai ai o vailaʻau e mafua ona o le le lava o vitamini B. O nei mea e aʻafia mo siama namu ma o loʻo aʻafia i le faʻasalalau o manaʻoga. O le fualaau faasaina e faʻaaogaina mo faʻamaʻi faʻaleagaina o se ituaiga uiga eseese, e pei o le:

  • polyneuritis ma neuritis,
  • intercostal neuralgia,
  • ogaoga o neuragia,
  • fausaga lautele,
  • myalgia, faʻamaʻi pipisi tiga,
  • ganglionitis, plexopathy,
  • popolega ma le atuatuvale
  • neuropathy o ituaiga eseese (aofia ai le ava malosi),
  • musele maso lea e tupu i le po,
  • eseese faʻaaliga o osteochondrosis ma isi.

O le fualaau faasaina e masani ona faatonuina e neurologists i togafitiga faigata. Ae e tatau ona e mafaufau i le mafai ona tuʻuina atu fualaau faasaina. E mafai ona e faitau i ai mulimuli ane. Taulaʻi faapitoa i faitioga. E aofia ai:

  • maʻitaga ma lactation (e leai se faʻamatalaga i luga o le saogalemu o ia togafitiga),
  • hypersensitivity i soʻo se mea poʻo lona faʻalepale,
  • gasegase o le fatu po o le tumau,
  • thromboembolism ma le thrombosis,
  • tausaga e oʻo atu i le 18 tausaga (ona o le le lava o suʻesuʻega).

E tatau ona mataituina le lapataiga pe afai e solia le fatu o le fatu, tachycardia poo le arrhythmia.

"Faʻamasinoga": faatonuga mo le faʻaoga. Vaega o le tui

Ua uma ona e iloa o loʻo maua le vailaʻau i le tulaga o se fofo. O loʻo faʻatonuina i se mea faʻapitoa. Afai e leai sou poto masani i le tui, ona sili atu lea ona tuʻuina atu lenei faʻasologa i se fomaʻi fomai. Aʻo faʻaaogāina, e tatau ona e mulimulitai i tulafono o le telepsite. Ia mautinoa e faʻaaogā solo vailaʻau poʻo vailaʻau faʻamalosi. Tatala le amipoule ma le syringe ao le i tui. Fale faʻasaʻo faʻamatalaga tatala ua faasaina. A maeʻa le faʻatinoga, ia mautinoa e tapunia le nila sisi ma lafoai le masini. A maeʻa le tui, e fautuaina le tagata maʻi e taoto ile 2-4 minute.

Faʻaaoga togafitiga fualaau faʻataʻitaʻi "Binavit" e aofia ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina mo le vaiaso, tasi faʻasusu i aso uma. I tulaga ogaoga, o lenei vaitau ua oʻo atu i le 10 aso. E le gata i lea, o le taimi ole faʻaaogaina o le tali e faʻaititia i le 2-3 taimi i le vaiaso. Faʻatasi lenei polokalame, faʻaauau le togafitiga mo le isi 2 vaiaso. Ole fua masani ole sili atu ile masina. E tusa ai ma le tofiaina o se tagata poto faapitoa ma afai ei ai ni faʻamatalaga talafeagai, e mafai ona e toe faia le togafitiga pe a mavae sina taimi.

Mo le faʻaofiina o le fualaau faasaina, e sili ona lelei le faʻaaogaina o le maso. Ae afai e le mafai, ona mafai lea ona tui le vailaʻau i totonu o le vae po o le tauau. E taua tele le faia o le iniseti.

Faamatalaga Faaopopo

O se vaega taua o le vailaau faasaina (thiamine) e matua faaleagaina atoatoa pe a tuufaatasi ma ia mea tuufaatasia e pei o iodide, acetate, thianic acid, benzylpenicillin, mercury chloride, ma isi mea e gaosi ai le oxidizing. O vaega o loʻo totoe o le fofo pe a faʻamavae le miamine e le toe toʻaga. O le mea lea, e taua le faʻamalamalamaina le fetaui lelei o fualaau faasaina ua faatonuina i le tagata maʻi i le tasi ma le isi.

O le vailaʻau e tatau ona faʻatinoina lemu, a faʻapea o le tagata gasegase e mafai ona maua le valea po o le faʻamalosi. Faatasi ai ma aʻafiaga o le itu, o faʻamaʻi o le tino o faʻaaliga eseese e mafai ona iloga. Afai e tupu mai, faʻaaoga le togafitiga ma faʻatalanoa se fomaʻi.

Manatu e uiga i vailaʻau

O le fualaau faasaina "Binavit" iloilo e lelei. O le vailaʻau e aʻafia ai le faʻatinoina o le tino, e mafua ai le leai o le vitamini B i le tino. O le meafaigaluega foi ei ai sona aafiaga faʻapitoa.E taua lenei mea mo tagata maʻi ma le tiga. O lenei gaioiga e mafua ona o le i ai o le lidocaine i le vaitamini. Fai mai tagata maʻi, o vailaʻau pe a uma le faʻasalaga e mafua ai le faʻavauvau. O nei mea e sili atu ona mamafa pe a faʻaaoga se fofo malulu. O le mea lea, ao le i faaaogaina, e tatau ona e faʻamafanafana le moli i ou lima.

E i ai ni iloiloga le lelei e uiga i le fualaau faasaina. I nisi tagata faʻatau, o le fualaau faasaina na mafua ai le tachycardia, o se suiga i le toto toto. Afai e te atiaʻe nei faʻaʻailoga i le taimi o togafitiga poʻo i latou na faʻamalosia muamua, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi e uiga i le mafai ona faʻaauau le togafitiga.

Fai mai tagata faʻatau o le tau o Binavit is relatively low. E mafai ona e faatauina le 5 ampoules e ala i le totogiina pe a ma le 100 rupu. O se taʻaloga atoa o togafitiga e ono manaʻomia mai le 2 i le 5 ia faʻamaumauga. E te le manaʻomia se fomaʻi mai le fomaʻi i le taimi e faʻatau ai. O nisi o vailaau mo togafitiga, e tusa ai ma tagata faatau, faʻatau atu faʻamaʻi taʻitasi. O lona uiga e mafai ona e faʻatau le tele o ampoules pe a manaʻomia. Ae i lenei tulaga, o le ae le maua ni faatonuga mo le faʻaaoga i luga o le lima.

Manatu iloa

E i ai se faʻafofo o le "Binavit" analogues. O fualaau oona e tutusa lona aafiaga. Ae aua nei e filifiliaina oe lava. O fualaau uma mo faafitauli o le neurological e tatau ona faatonuina e se fomaʻi. O analogues iloga a Binavit e aofia ai: Milgamma, Trigamma, Vitagamma, Compligam, Vitaxone ma isi.

I le faaiuga

O le tusitusiga na faamatalaina le fualaau faasaina "Binavit": o le tau o le vailaʻau, o le auala e faaaoga ai, faailoga ma isi faamatalaga. O le meafaigaluega e faatatau i falemaʻi, e aʻafia ai le tele o faʻagasologa e tutupu i le tino. O faʻamatalaga e uiga i le fofo o le a sili atu ona lelei. Ae e le o lona uiga o fualaau e mafai ona faʻaaogaina e tagata uma e aunoa ma se faʻatapulaʻaina. Manatua o le maualuga o vitamini B e mafai ona aafia ai se tagata e sili atu le leaga nai lo le leai. Ia soifua maloloina!

Faʻasalaga: tau i falemaʻi i luga o le initaneti

Faʻamatalaga tuʻufaʻatasia mo le tuiina o le intramuscular 2 ml 10 amp

BINAVIT 2ml 10 pcs. vai fofo

Faʻasalaga mo le faʻaaogaina v / m. amp 2ml №10

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

Afai e te ataata na o le faalua i le aso, e mafai ona e faʻaitiitia le toto ma faʻaitiitia le lamatiaga o fatu ma tuʻituʻi.

I le taimi o le olaga, o le averesi tagata e le itiiti ifo i le lua vaituloto tetele o le suavaia.

O fomaʻi ua foliga mai talu ai nei lava. I tua i le 19 seneturi, o le tiute o se tagata lauulu lauulu masani e toso mai ai nifo mamaʻi.

E masani ona avea lena mafiafia e faatamaoaiga ai le tino ma le okesene. Peitai, o lenei manatu na faʻamaonia. Ua faʻamaonia e saienitisi le faʻavave, o se tagata e faʻamamaina le mafaufau ma faʻaleleia lana gaioiga.

O le tale o le tale "Terpincode" o se tasi o taitai i le faatauina atu, e leai lava ona o ona togafitiga.

E tusa ai ma fuainumera, i le Aso Gafua, o le aʻafiaga o tua o manuʻa ua faateleina le 25%, ma le aʻafiaga o le fatu fatu - e 33%. Ia faaeteete.

I Peretania, ei ai se tulafono e tusa ai ma le fomai tipitipi e mafai ona musu e faia le taotoga ile maʻi pe afai e ulaula pe mamafa. E tatau i se tagata ona lafoai masani leaga, ma, atonu, atonu o le a le manaomia se togafitiga.

I le 5% o tagata gasegase, o le clomipramine antidepressant e mafua ai le iniseti.

E tusa lava pe le o le fatu o se tagata, e mafai lava ona ola pea mo se taimi umi, e pei ona faaali mai e le faifaiva Norwegian Jan Revsdal ia i matou. O lana "afi" na taofi mo le 4 itula talu ona leiloloa le faifaiva ma moe i le kiona.

Afai e le toe gaoioi lou ate, o le a oti i totonu o le aso.

Ina ia mafai ona fai atu upu sili ona pupuu ma faigofie, tatou te faaaogaina le 72 muso.

Sa faʻatautaia e saienitisi Amerika suʻesuʻega i maso ma faʻauʻuina o le suamalie sipuni e taofia ai le atiaʻe o le atherosclerosis o toto toto. E tasi le vaega o moa na inu vai manino, ma le lona lua o le suamilo. O le iʻuga, o vaʻa o le vaega lona lua e leai ni pusa cholesterol.

O ponaivi e fa e sili atu le malosi nai lo le sima.

Sa faia e saienitisi mai le Iunivesite o Oxford nisi o suʻesuʻega, lea na latou oʻo mai ai i le faaiuga e faapea e mafai ona leaga le gataifale i le faiʻai o le tagata, ona e mafua ai ona paʻu i lona tino. O le mea lea, ua fautuaina e saienitisi ia aua neʻi faʻamavae ese iʻa ma aano o manu mai a latou meaʻai.

O le mamafa o le faiʻai o le tagata e tusa ma le 2% o le mamafa o le tino, ae na te faʻaumatia pe a ma le 20% o le okesene ulufale atu i le toto. O lenei mea moni e mafua ai le faiʻai o le tagata i mea leaga e mafua mai i le leai o se okesene.

O le polyoxidonium e faatatau i fualaau faʻamaonia. O loʻo galue i nisi o vaega o le puipuiga o le tino, ma o lea e saofagā ai i le faʻatupulaia o le mautu o.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

"Binavit" o se vailaʻau tuʻufaʻatasia lea e faʻaaogaina i togafitiga o faʻamaʻi o le PDA.

O le tuufaatasiga o loʻo faʻatusalia mai i se tuufaatasiga o nisi vaega taua:

  • cyanocobalamin (B12),
  • thiamine (B1),
  • pyridoxine (B6),
  • lidocaine.

O isi mea faaopoopo o le sodium polyphosphate, sodium hydroxide, vai faʻamamaina, hexacyanoferrate, alcool benzyl.

O le vailaau mo togafitiga o se vaifofo mo le inisiua. E foliga mai o se vai mumu manino.

Fesoasoani E maua e le Russian FKP Armavir Biofactory.

O loʻo faguina i le 2 ml ampoules, o loʻo tumu i sela o le lima fasi. Tasi, lua pe fa sela, se naifi amipoule ma se faʻamatalaga ua tuʻuina i totonu o se pusa.

Faʻataʻitaʻiga

O le "Binavit" o loʻo faatatau i le vaega o vailaʻau faʻamaʻi o vitamini ma fualaʻau-pei o faʻalapotopotoga ma o loʻo i ai le faʻasologa o togafitiga nei:

  • faʻamaonia le faʻatinoina o le tino,
  • faʻasolosolo faʻamalositino metabolic processes,
  • faaleleia atili toto,
  • e faʻaitiitia ai faʻamatalaga faʻaleaga,
  • faaleleia atili le faagasologa o le toto.

O le fualaau faasaina ua i ai se aafiaga faalogona faalogona.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O le aʻafiaga o fualaau faʻapitoa e faʻavae i luga o faiga nei:

  1. Tulaga masani o le metabolism.
  2. Faatonutonuina o le gaʻo, gaʻo ma le porotini.
  3. Faʻaleleia le faʻatinoga o le faʻaogaina o fila, ma le autū ma le nerve.
  4. Faʻasalalauga masani o le neuromuscular transmission.

O le Pharmacokinetics e aofia ai foliga o le faʻaaogaina, tufatufaina atu ma le faʻasalaga o vaega taua uma o le vailaʻau:

  1. O le B1 e vave faʻavave. E tufatufaina faʻasalaga. Totoʻesega - mai fatugaʻo mo aso e lua.
  2. O le B6 e faʻaaogaina ma tufatufaina atu, faʻapipiʻiina ai enzymes. Faʻatasi i totonu o le ate, faʻamalosi e fatugaʻo 2-5 itula i le maeʻa ai o le faʻamalosi.
  3. O le B12 e vave ona faʻaaoga. E faʻapupulaina i totonu o le ate. E telegese le gasegase. Ua faʻamanuiaina i le talo.

O vaega uma lava e mafai ona sopoia le placenta ma faʻamalosi i susu susu.

Faailoga ma le faʻailogaina mo le faʻaaogaina

E faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi eseese o le ODE ma le faʻaoga o le tino:

  1. Neuritis o le mumusu o le nato lautele, lea e faʻaalia i le tiga i le nasu, lagona le lelei, vaivaiga maso.
  2. Polynessitis - lili tele o neura o le gataifale, faʻaalia i le tiga, le mautonu le lagona, faaletonu o gaʻo.
  3. Retrobulbar neuritis - Faʻamafanafanaina o le vailaau o le nerve opic, lea eo mai faatasi ma le faʻavauvau o le vaai, tiga pe a vaʻaia mata.
  4. Neuragia - faʻaleagaina fiva filemū, lea e faʻaalia i ni osofaʻiga mataʻutia o le tiga i le atnervation zone. E ese mai i le le mautonu i le leai o se faʻalavelave i le atinaʻeina o faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le faʻaleagaina. O le fausaga o le nasu afaina e le suia.
  5. Paipheral paresis - le mautonu o le lotofuatiaifo o gaioiga, lea eo faatasi ma se faaitiitia o le malosi ma le tele o le lafo. Faʻataunuʻu i le faaleagaina o le ala uʻamea o le tino.
  6. Neuropathy, polyneuropathy (diabetic, ava malosi, ma isi) - tasi poʻo le tele foi o aʻafiaga o le namu e leai ni inflammatory.
  7. Po o le po - paroxysmal faʻasolemole aloese mai le musika, lea eo mai faatasi ma le vevesi tele ma le tiga matuia.
  8. Myalgia o se tiga matuia o le muso.

E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua faatonuina mo le osteochondrosis, o lona ala e o faatasi ma faailoga o le neurology (lumbar ischialgia, radiculopathy).

Contraindications mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e aofia ai:

  • maʻitaga ma lactation,
  • hypersensitivity i vaega,
  • thrombosis - o le faia i totonu o toto toto o fusi toto e faalavelave i lona tafega masani,
  • tausaga o tamaiti
  • se ituaiga o le fatu o le fatu,
  • thromboembolism - faʻasalaina o se vaʻa ma se thrombus,
  • o le taotoga o le tulaga o le le manuia o le fatu.

Faatonuga mo le faaaogaina

Ole iniseti ole pini e faʻamoemoe e faʻaofiina ile tino maso.

Fesoasoani O le vailaʻau ma le umi o togafitiga e fuafuaina e se fomaʻi mo suʻega taʻitasi.

Faʻasalaga tele, e tasi le moli e faʻamaonia i aso taitasi mo le 5-10 aso. I le lumanaʻi, e tasi le faʻamalama e faʻatatau i le 2-3 taimi i le vaiaso mo le isi 14 aso.

Le aoga i le taimi o le maitaga ma le susu, talu ai e leai se faʻamatalaga e uiga i le saogalemu o le vailaʻau.

Samoa International Nonproprietary Name

INN fualaau - Thiamine + Pyroxidine + Cyanocobalamin + Lidocaine. I le Latina, o lenei vailaau e taua o le Binavit.

O togafitiga Binavitis o loʻo faʻaalia o se vaega o togafitiga faʻapitoa mo le tele o faʻamaʻi o le tino.

I le faʻavasegaina ATX faavaomalo, Binavit ei ai le numera N07XX.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina ma le ava malosi

O vaega taitasi i le tuufaatasiga o le "Binavit" o loo i ai ona lava uiga o fegalegaleaiga ma vailaau ma vailaʻau:

  1. B12 e le o faʻamatalaina i le vitamini C, suauu mamafa mamafa.
  2. B1 ua faʻaumatia i vailaau faʻasa. E le o faʻamatalaina i le phenobarbital, iodide, carbonate, riboflavin, dextrose, mercury chloride, acetate, tannic acid.
  3. Lidocaine - pe a ave le norepinephrine, epinephrine, atonu o le a faateleina le aʻafiaga leaga i galuega a le loto.
  4. B6 - "Levodopa", "Cycloserin", epinephrine, D-penicillamine, norepinephrine, sulfonamides e le o faʻamatalaina i le "Binavit".

O le ava malosi e faʻaitiitia ai le lelei o fualaau o le vitamini, o le mea lea e tatau ona lafoaia le ava malosi mo le togafitiga atoa.

O Analogues o le "Binavita" ma se otootoga puupuu oa latou uiga autu o loo tuuina atu i le laulau:

Igoa o fualaauFaʻatauFaiga faʻatauFaʻatonu meaTau (RUB)
KomipeniRusiaTali mo tui
  • Thiamine (B1),
  • cyanocobalamin (B12),
  • pyridoxine (B6),
  • lidocaine
179-335
Compligam BRusia224-258
MilgammaSiamani477-595
"Trigamma"Rusia128-231
VitagammaRusia120-180

O fualaau o loʻo lisiina e tali tutusa ma le "Binavit" faʻatasi, faʻasaʻoina, foliga o gaioiga ma mea tau togafitia, ma e aʻafia foi i le vaega o le falemaʻi. O le mea lea, pe a manaʻomia, e faigofie ona e filifilia se sui.

O faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina "Binavit" o le tele o mea lelei. O le lelei o le tele o tagata gasegase e aofia ai le aoga, gaioiga vave, mauaina o tupe. E uiga i vaivaiga, tiga o le injections, o le atinaʻeina o aʻafiaga itu e iloga.

O nai manatu ia o tagata na togafitia i lenei fualaau faasaina.

Irina Artemyeva, 45 tausaga:"O le fualaau faasaina" Binavit "na faatonuina mo le togafitiga o le osteochondrosis o le tui vavalo. Na ia faʻamaeʻaina se vasega atoa o le 10 inisiua. O le injections oi latou lava e tiga, ae e mafai ona e gafatia. A uma togafitiga, ou te lagona le sili atu ona lelei. Na latou taofi le tigaina o tiga o le tino, tiga o le ulu, ma faaleleia ai le moe. "

Alexey Plotnikov, 36 tausaga:"Sa ou afaina le nerve mata, ma sa matua malosi lava. I le taeao na ou ala aʻe ai, ma o le afa o oʻu foliga e le talitonu ma e leai se lagona alofa. Na faanatinati atu i le falemaʻi. Polokalame Binavita ua faatonuina. Fesoasoani lelei. Ina ua mavae le lona tolu o tui, na aliali mai le lagona lelei, ma ina ua maeʻa togafitiga, o le foliga vaaia na toe faʻafoisia atoatoa. "

Daria Novikova, 31 tausaga:"Na ou alu i le falemai ma le tiga tiga tele. Na latou maua le siakiina ma na tofia e tui Binavit. E le mafai ona ou uia le ala, aua o se itu na foliga mai: na tatavale loʻu fatu, ua aliali mai le pa, sa ou afu. Taʻu atu i le fomai. Na vave ona ia faatonuina se isi togafitiga mo aʻu. "

Faaiuga

O le "Binavit" o se vailaʻau faʻapitoa e faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi o le FDA ma le tino o le tino. E i ai le tele o tulaga lelei: lelei, faʻatinoga vave, avanoa. O mea le lelei e aofia ai le atinaʻeina o mea le lelei ma le tiga o inisiua.

E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau e pei ona faʻatonuina e se fomaʻi ma lalo o lana vaavaaiga, ona o le auala lenei e mafai ai e se tasi ona maua ni togafitiga lelei, aloese mai taunuuga le lelei ma ono faʻaleagaina le tulaga.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O le faʻatagaina o le faapaologa o le pitavavale ua faia i le tulaga o se fofo mo le tuiina o le intramuscular. O le meafaigaluega e aofia ai mea taua e pei ole siama, pyridoxine, cyanocobalamin, lidocaine. Vaega o ausilali i vailaau e faapaleni ai le suavai o le sodium polyphosphate, alcool benzyl, vai ua saunia, paluga o le hexacyanoferrate ma le sodium hydroxide. O lenei fualaau faasaina o se vai mumu manino ma se uiga sili ona manogi.

O le vaega autu o le vailaʻau o loʻo tuʻuina i ampoules o le 2 ma le 5 mg. O faʻalauteleina e faʻaopopoina i totonu o pusa palasitika ma pepa pepa. I le tulaga o laupepa, e le faʻasaʻolotoina Binavit.

Pharmacokinetics

A maeʻa le iniseti, siama ma isi vaega malosi o le sooupu e vave ona oʻo i totonu o le toto ma oʻo atu i le maualuga o le plasma pe a uma le 15 minute. I totonu o masini, o mea gaosi a le Binavit ua tufatufa atu ma le le talafeagai. E mafai ona latou ulu i le toto-faiʻai ma le pupuni placental.

O le metabolism o vaega taua o le vailaʻau e tupu i le ate. O konitela e pei o metabolites o 4-pyridoxinic ma thiaminocarboxylic acids, pyramine ma isi vaega ua faia i totonu o le tino. Ua faʻamaʻaʻaʻese uma lava mai le tino i totonu o le 2 aso talu ona tui.

O le metabolism o vaega taua o le vailaʻau e tupu i le ate.

E faʻapefea ona ave le pitonuu?

O le iniseti o le fualaau oona e faia loloto i totonu o maso tetele, pito sili ona lelei. I le tele o le tiga, o le injections e faia ile fua ole 2 ml i aso uma. O le pulega i totonu o lenei mataupu e faia mo le 5 i le 10 aso. E faʻapitoa ona faʻaaogaina 2 taimi i le vaiaso. O le togafitiga e mafai ona faaauau mo le isi 2 vaiaso. O le togafitiga faʻatasi ai ma vailaau e filifilia e le fomaʻi taʻitasi, e faʻatatau i le suʻesuʻeina ma le malosi o faʻaaliga o le maʻi.

Faʻatasi ma le maʻisuka

O tagata e maua i le maʻisuka e mafai ona fautuaina i aso taʻitasi o le puleaina o le gaʻofale i se fualaau o le 2 ml mo le 7 aso. A maeʻa lenei mea, e manaʻomia se suiga i se laupepa o vitamini B.

O tagata e maua i le maʻisuka e mafai ona fautuaina i aso taʻitasi o le puleaina o le gaʻofale i se fualaau o le 2 ml mo le 7 aso.

Aafiaga i le gafatia e pulea ai auala

Faʻatasi ai ma le togafitiga Binavitol, faʻalauteleina lapataiga e tatau ona maitauina pe a faʻaaogaina auala faʻalavelave.

Faʻatasi ai ma le togafitiga Binavitol, faʻalauteleina lapataiga e tatau ona maitauina pe a faʻaaogaina auala faʻalavelave.

Ava malosi

Pe a togafitiga ma le Binavit, e fautuaina e lafoai le faʻaaogaina o le ava malosi.

Pe a togafitiga ma le Binavit, e fautuaina e lafoai le faʻaaogaina o le ava malosi.

O vailaʻau faʻasoifua maloloina e tutusa lelei ma le faʻamalositino e aʻafia ai:

  1. Milgamma
  2. Komipeni.
  3. Vitagammma.
  4. Vitaxon.
  5. Trigamma
  6. Compligam V.

Faʻamatalaga e uiga i le Binavit

O le vailaʻau e masani ona faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa, ma e tele ni faʻamatalaga mai tagata maʻi ma fomaʻi.

Oksana, 38 tausaga, Orenburg

I le avea ai ma se neurologist, e masani ona ou vaai i tagata mamaʻi o loo faitioina le ogaoga o tiga e mafua mai i le faaleagaina o gata. O ia ituaiga o maʻi e masani ona aofia ai le faapaleniina i le togafitiga. O lenei vailaau e faapitoa lava le lelei mo le neuralgia mata ma le maʻi pipisi, lea e tupu i le talaaga o le osteochondrosis.

O lenei vailaʻau o le vailaʻau e le gata e fesoasoani e toe faʻafoʻi ai le namu, ae faʻamafiesea foi le tiga. I lenei tulaga, e manaʻomia le faʻatonutonuina o le vailaʻau i totonu o se fomaʻi. O le televave o le pulega o le faapaologa o le fale e masani ona fesoasoani i le foliga mai o ulu o le ulu ma se tulaga lautele i le tulaga o tagata gasegase.

Grigory, 42 tausaga, Moscow

E tele taimi ou te fautuaina ai le inisiua o le Binavitas i tagata gasegase o se vaega o togafitiga faʻapitoa o maʻi mama. O le meafaigaluega e faʻaalia ai le maualuga o le gaioiga ma le neuritis. Ae ui i lea, e lelei le toleniina e le tele o tagata gasegase. I le tele o tausaga o togafitiga faafomaʻi, ou te leʻi fetaiai lava ma foliga vaaia o aʻafiaga i aʻafiaga o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau.

Svyatoslav, 54 tausaga, Rostov-on-Don

E tusa o le tausaga talu ai na ala ai o ia i le taeao, ma tilotilo i le faʻata ma iloa ai o le afa o ona foliga na le talitonu. O loʻu manatu muamua sa i ai loʻu paʻu. Ou te lei lagonaina le afa o oʻu foliga. Faʻatalanoa faʻanatinati i se fomaʻi. A maeʻa le suʻega, o le tagata poto faapitoa na maua le mumu o le nerve mata. Na faatonuina e le fomaʻi le faʻaaogaina o le fale tatala. Na tui le vailaʻau mo le 10 aso. E lelei le aafiaga. I le mavae ai o le 3 aso, na aliali mai le lagona faʻaalia. Ina ua maeʻa le vasega, o foliga vaaia na toetoe lava atoa. O aʻafiaga faʻapitoa i le foliga o sina laugutu o laugutu na matauina mo le tusa o le masina.

Irina, 39 tausaga, St. Petersburg

Galue i le ofisa, e tatau ona ou faʻaaluina uma le aso i le komepiuta. I le taimi muamua, o faailoga laiti o le osteochondrosis o le tino, na faʻaalia i le maaa i le ua ma le ulu. Ona lua ai lea o tamatamailima i le itu tauagavale. O le gafatia e gaoioi ou tamatamailima e tumau. E lei alu ese le numera mo ni nai aso, o lea sa ou liliu atu ai i se fomai neurologist. Na faatonuina e le fomaʻi se auala o togafitiga ma le paluga ma isi vailaʻau. Ina ua mavae le 2 aso o le togafitiga, ua mavae le numera. Ina ua maeʻa le atoaga o togafitiga, na ou lagona le alualu i luma o se failauga. O lenei ua ou oʻo i le toe faʻaleleia.

Tuua Lau Faamatalaga