Glucometer Ime DC: faatonuga mo le faʻaaogaina ma le tau

Glucometer IME-DC o se faʻataʻitaʻiga o se glucometer na faʻatuina e le kamupani Siamani IME-DC GmbH. I Rusia ma Iukureini, o lenei faataitaiga e le matua lautele pe a faatusatusa i Europa, ae o le glucometer ole IME-DC e le maualalo ifo i mea e tutusa lelei ile fua o le kulukose i totonu o le toto.

Mo le auʻiliʻili, e manaʻomia le toto toto - mai le tamailima. Mo le mauaina o le toto, e aofia ai le masini i le masini. O le masini e faʻaalia le iuga o le auʻiliʻiliga i le 10 sekone.

O le masini e faʻapipiʻiina i le faʻaaliga LCD e faʻaalia ai iuga o le auʻiliʻiliga i fuainumera tele - e faigofie ma mafai ona malamalama. O loʻo i ai foi se galuega manatuaina: e mafai ona e teuina faʻamaumauga mai faʻamaumauga e 100 faatasi ai ma le aso ma le taimi o le auʻiliʻiliga - e aoga tele mo le siakiina o le malosi o suiga i le suka o le toto.

O le metotia o fuataga o le kulukosese oxidase (GO). Faʻavae i le faʻaaogaina o le enzyme glucose oxidase e fuafua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O faʻataʻitaʻiga faapitoa o le IME-DC e maua i le mita, lea e faʻaaoga ai le kulukosese oxidase e avea o se mea e iloa ai le kulukose.

O se itu taua tele, o le faʻateleina o le okesene i totonu o le toto e matua afaina ai le gaioiose oxidase, o le mea lea o le toto toto e tatau ona faʻaaogaina mo fuataga, o lona uiga. mai le tamailima.

O le faʻaaogaina o le toto vevela po o le plasma e faʻasese ai fua o fua, lea e mafai ona taʻitaʻia ai faʻamatalaga sese ma le faʻaaogaina o auala sese e faasaʻo ai le tulaga.

Afai mo nisi mafuaaga e le mafai ona ave le toto mai se tamatamailima, ona mafai lea ona e tu i lou alofilima po o lou lima - e faatoa mafai lava ona faia pe a uma ona e talanoa i lau fomaʻi.

O vaega nei o le IME-DC mita:

  • Faʻamatalaga eletise eletise.
  • Le mafai ona fesootai i se komepiuta.
  • Faʻaaliga LCD tetele.
  • Tuufaatasia o le saʻo le tuʻuina o le laasaga i le mita.
  • Faʻamatalaga iloga o faʻauluuluga muamua, i le taimi ma le maeʻa faʻasalalauga i luga o le lau.
  • Taofia le masini pe a le gaoioi le masini mo le 1 minute.

Faʻamatalaga o le IME-DC mita

  • O le metotia fuataga o le kulukosese oxidase.
  • O le taimi suʻesuʻe e 10 sekone.
  • O le toto e manaʻomia mo le suʻesuʻeina o le 2 μl.
  • Faʻaalia le lapoa - 33 i le 39 mm.
  • Battery - 3 V, lithium, lava mo le tusa ma le 1000 suega.
  • Manatua - mo 100 taunuʻuga ma le faʻaalia o le aso ma le taimi o ia mea taitasi.
  • Fesoʻotaʻi i se komepiuta - RS232 cable.
  • O le maualuga o le taumafanafana mo le suʻesuʻeina e 10-45 ° C.
  • Fua faʻatino - 88 i le 63 i le 23 mm.
  • Pauna - 57 kalama ma se maa.

  • O paʻu taitasi e 50 fasi vaega (2 paipa o 25 fasi pepa). E na o numera o faʻamaumauga IME-DC e talafeagai mo le mita IME-DC.
  • O pusa taitasi o loʻo i ai se pu - fodiga mo fasi pepa o le pusa.
  • O le suʻega o le suʻega e maua ai le toto manaʻomia mo le auiliiliga.
  • O le telē o le suʻega o le suʻega e 35 i le 5.7 mm.
  • E leai se mea e tatau ona faʻamamaina ai le vaega atoa o le suʻega i le toto - e tatau ona e aumaia lou tamatamailima i se vaega faapitoa e toe faʻaaoga ai.

  • O le galuega autu o le ave lea o le toto mai le tamatamailima e ala i le toso.
  • Malosiaga loloto e mafai ona fetuutuunai.
  • O le IME-DC lancets e faia i le maualuga o le uʻamea, e lamolemole - o le mafiafia o le nila e 0.3 mm.
  • E tatau ona manatuaina: muamua tatou faʻapipiʻi le suʻega i totonu o le mita ma faʻapena ona faia lea o le puncture.

Seti atoatoa o mita ole kulukose IME-DC

  • Le masini lava ia.
  • Soft case mo le teuina ma felauaiga.
  • 1 le maa.
  • 10 suega.
  • Faʻamau faʻafuaseʻi.
  • 10 taʻavale.
  • O le faʻatonuga o aʻoaʻoga o le gagana Rusia.

I le lautele, o le IME-DC mita e lelei tele mo le suʻeina o maualuga o le suka i le fale.

Ole suʻesuʻega saʻo o le a maua ai se sao atoatoa, lea o le a mafai ai e oe ona faia ni taimi tatau pe a tulaʻi mai ni tulaga ogaoga, faʻapea foi ma fetuunai au masani masani ma meaʻai.

Glucometer IME DC: faatonuga, iloiloga, tau

O le glucometer IME DC o se mea faigofie mo le fuaina o le maualuga o le suka i totonu o le toto toto i le fale. E tusa ai ma le au atamamai, o se tasi lea o siliva saʻo i tagata uma o Europa.

O le saʻo maualuga o le masini e maua e ala i le faʻaaogaina o tekonolosi faʻaonaponei fou. Ole tau o le IME DC e taugofie, o le tele o tagata maʻisuka e filifilia, e manaʻomia le mataʻituina o le kulukose o le toto i aso uma ma le fesoasoani a suʻega.

Meafaigaluega

O se masini mo le siakiina o faailoga o le toto toto e taitaia suesuega i fafo atu o le tino. O le GUcometer IME DC o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga tioata manino ma manino ma se maualuga maualuga o le eseesega, lea e mafai ai e tagata matutua ma tagata laʻititi ona vaʻai mamao ona faʻaoga le masini.

O se mea faigofie ma faigofie lea e maualuga lona saʻo. E tusa ai ma le suʻesuʻega, e oʻo atu i le mita saʻo le 96 pasene. E mafai ona ausia faʻamaumauga faʻapitoa e faʻaaogaina faʻamatalaga o vailaʻau faʻamalositino.

E pei ona faʻaalia i le tele o iloiloga o tagata faʻapipiʻi ua uma ona faʻatauina lenei masini mo le fuaina o le suka toto, e faʻafetaui e le glucometer mea uma e manaʻomia ma e aoga. Mo lenei mafuaʻaga, e faʻaaogaina le masini e le gata i tagata masani e faʻataʻitaʻi suʻega i le fale, ae faʻapea foʻi fomaʻi faʻapitoa e faia le auʻiliʻiliga i tagata gasegase.

Auala e galue ai le mita

Muamua, e tatau ona e malamalama i mea e te sailia:

  1. Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, e faʻaaogaina se faʻafoega o le puleaina, lea e faia ai se siakiina o le glucometer.
  2. O le vaifofo o le vai o le suavai suamalie ma se faʻamoemoega o le kulukose.
  3. O lona tuufaatasiga e talitutusa ma le toto atoa o le tagata, o lona uiga e mafai ona e siaki pe faapefea ona saʻo le masini ma pe tatau ona suia.
  4. I le taimi nei, e taua le mafaufau i le kulukose, o se vaega o le vaifofo o le vai, e ese mai le mea muamua.

Oʻuga o le suʻesuʻega e tatau ona i totonu o le laina o loʻo faʻaalia i luga o le afifiina o fasi siaki. Ina ia iloa le saʻo, o le tele lava o suʻega e faia, pe a maeʻa ona faʻaaoga le glucometer mo lona faʻamoemoega. Afai e tatau ona iloa le cholesterol, ona faʻaaogaina lea o se masini mo le fuaina o le cholesterol mo lenei, ae le o se glucometer, mo se faʻataʻitaʻiga.

O le masini mo le fuaina o le toto glucose e faʻavae i luga o tekinolosi o le biosensor. Mo le faʻamoemoega o le auʻiliʻiliga, o le faʻaaogaina o le toto e faʻaaoga i le laasaga o le suʻega; faʻaaogaina le capillary i le taimi o suʻesuʻega.

O le iloiloga o taunuuga, o le enzyme faapitoa, glucose oxidase, o loʻo faʻaaogaina, o se ituaiga o faʻamalosia mo le faʻamaʻiina o le kulukose o loʻo i totonu o le toto o le tagata. O se taunuuga o lenei faagasologa, ua faʻavaeina le eletise, o le mea lea e fuaina e le tagata suʻesuʻe. O faʻamaumauga ua maua e matua tutusa lava ma faʻamatalaga i le aofaʻi o suka o loʻo i totonu o le toto.

O le glucose oxidase enzyme e galue e pei o se mea e iloagofie ai le iloa. O lona gaioiga e aʻafia i le tele o le okesene na faʻaputuina i le toto. Mo lenei mafuaʻaga, pe a suʻesuʻeina ina ia maua saʻo taunuʻuga, e manaʻomia le faʻaaogaina o le toto capillary e ave mai le tamatamailima ma le fesoasoani o se uila.

Faia o se suʻega toto e faʻaaoga ai se glucometer IME DC

E taua le maitauina i le taimi o suʻesuʻega, plasma, toto vevela ma le ogaoga e le mafai ona faʻaaogaina mo auiliiliga. O le toto mai le vein e faʻaalia ai le maualuga o taunuuga, talu ai e iai se eseesega ole oxygen talafeagai.

Afai, e ui i lea, o suʻega e faʻaaoga ai toto vevela, e tatau ona maua le fautuaga mai le fomaʻi ina ia malamalama lelei i faailo na maua.

Matou te matauina nisi o aiaiga pe a matou galulue i se glucometer:

  1. O le suʻega ole toto e tatau ona faia i le taimi lava e uma ai ona faia se paʻu i luga o le paʻu ma se peniscercer, ina ia le maua ai le taimi e faʻafefe ai ma suia ai le mea.
  2. E tusa ai ma le au atamamai, o le toto mai le toto mai vaega eseese o le tino e ono iai se eseesega.
  3. Mo lenei mafuaaga, o le auʻiliʻili e sili ona lelei e ala i le aveeseina o le toto mai le tamatamailima i taimi taʻitasi.
  4. I le mataupu pe a faʻaaogaina le toto mai se isi nofoaga mo le auiliiliga, e fautuaina e faʻatalanoa se fomai o le a taʻuina atu ia te oe pe faapefea ona saʻo le fuafuaina o faʻamaumauga tonu.

O le mea lautele, o le IMU DC glucometer e tele naua tali lelei mai tagata faʻatau. O le tele lava o taimi, e matauina e le aufaitau le faigofie o le masini, o le faigofie o lona faaaogaina ma le manino o le ata o se mea faaopoopo, ma e tutusa lava e mafai ona taua e uiga i se masini e pei o le Accu Check Mobile mita. mo se faʻataʻitaʻiga. o le a fiafia tagata faitau i le faʻatusatusaina o nei masini.

E mafai e le masini ona teuina ia mea mulimuli e 50. O le suʻeina o le toto e faia mo na o le 5 sekone mai le taimi o le faʻaaogaina o le toto. E le gata i lea, ona o le maualuga o lancets, o le toto sampling e faia e aunoa ma se tiga.

O le tau o le masini e ave ai le 1400-1500 rubles, lea e taugofie tele mo le tele o le maʻisuka.

Ina ua tulai mai le fesili i le filifilia o se glucometer mo loʻu tinamatua, sa matou filifilia le faataitaiga mo se taimi umi ma masalosalo ai. O le taimi lava na faailoa mai ai e le faufautua i le fale talavai IME DC, ona le toe aoga ai lea o fesili uma lava. Matou te fiafia tele i lenei masini aua e na o se faʻaaliga lelei lava i le numera tele. O loʻu tinamatua e matitiva mata, ae e mafai lava ona ia iloa faitauga o le IME DC e aunoa ma ni faafitauli.

Ou te ioe atoatoa ia Iulia! O le masini e sili lava. O le tau mo lea mea e talafeagai lelei, lea e taua tele mo o tatou tagata. Faʻamalieina i lona maualuga maualuga, faʻapea foi ma le faigofie o le faʻaaogaina. Ou te fautuaina lenei faʻataʻitaʻiga faapitoa mo i latou ei ai tamaiti e maua i le maʻisuka, aua o le auiliiliga e mafai ona faia ma le le faʻaleagaina.

Maxim 18.11. 18:22

Naʻo se mita maualuga o le kulukose o le toto! Na te fesoasoani tele ia te au i le olaga. I le taimi o le talosaga e lei uma lava. E matua fiafia lava i le uiga moni o Europa, faigofie o le faaaogaina ma le faʻatusatusaga o le masini. Ou te fautuaina atu!

Ou te le malamalama lelei i soʻo se meafaigaluega ma glucometers aemaise lava. ina ua tatau ona faatau, sa faigata tele ia te aʻu ona faia se filifiliga e lagolagoina ai se filifiliga patino. E ui lava i lenei faaiuga, ae na vave lava ona ou faia.

Ou te fiafia i le IME DC e le gata ona o ona foliga vaaia ma ona uiga, ae ona o le mea moni lava o ia glucometers o loʻo i totonu o la matou falemaʻi.

pe a faʻaogaina e fomaʻi, o le mea lea atonu o se faailoga o se mea e aoga ma sili ona lelei.

Glucometer Ime DC: faatonuga mo le faʻaaogaina ma le tau

O le Glucometer IMEDC na faia e le kamupani Siamani o le igoa lava e tasi ma ua avea o se faʻataʻitaʻiga o uiga lelei o Europa. E masani ona faʻaaoga e tagata maʻisuka i le salafa o le lalolagi e fua ai le suka o le toto.

Glucometer Ime DC

E faʻaaogaina e le au gaosiga ia tekinolosi fou e faʻaaoga ai se meaola, o lona uiga o le saʻo o faʻamaumauga e toetoe lava 100 pasene, lea e tutusa ma faʻamaumauga na maua i le fale suesue.

O le tau talia o le masini ua manatu e sili atu, ma o le aso nei o le tele o tagata gasegase e filifilia lenei mita. Mo le auʻiliʻili, faʻaaogaina toto toto.

Faʻamatalaga o le mita IME DC

O le fuataga o le OS I DS o loʻo i ai se ata LCD manino ma le manino ma se eseʻesega maualuga. O lenei tulaga e mafai ai e le glucometer ona faʻaaogaina e tagata matutua ma le faʻalauiloa maʻi.

O le masini e manatu faigofie e faʻaogaina ma faigofie mo le faʻaauau pea o le taotoga. E iloga i le saʻo maualuga o fuataga, e faʻamaonia ai e le au gaosiga le pasene o le saʻo o le itiiti ifo i le 96 pasene, lea e mafai ona taʻua saogalemu o se faailo maualuga mo se tagata e sailiili ile fale.

O le tele o tagata na faʻaaogaina se masini mo le fuaina o le maualuga o le kulukose o le toto, ua maitauina i le latou iloiloga le i ai o le tele o galuega ma le maualuga o le fausiaina o le lelei. I lenei tulaga, o le mita kulukose I le DS e masani lava ona filifilia e fomaʻi e faia ai se suʻega toto mo tagata mamaʻi.

  • O le tusi saisai mo le fuataga e lua tausaga.
  • Mo suʻesuʻega, e naʻo le 2 μl toto e manaʻomia. O taunuʻuga o le suʻesuʻega e mafai ona vaaia i luga o le faʻaaliga pe a uma le 10 sekone.
  • O le auiliiliga e mafai ona faia i le va o le 1.1 i le 33.3 mmol / lita.
  • O le masini e mafai ona teu i le manatua e oʻo i le 100 o fua mulimuli.
  • O le faʻamaopoopoina o loʻo faia i luga o le toto atoa.
  • Fesootaiga ma se komepiuta patino e faia i le faaaogaina o se uaea faapitoa, lea o lo o aofia ai i le pusa.
  • O le tele o le masini e 88x62x22 mm, ma o le mamafa e na o le 56.5 g.

O le pusa e aofia ai le mita glucose I DS, o le batau, 10 test strips, pen pencercer, 10 lancets, se mea e teu ai ma teu ai, o se tusi a Rusia ma se tali mo le siakiina o le masini.

O le tau o le fuataga e 1500 rubles.

DC iDIA masini

E faʻaaogaina e le klIA glucometer se metotia suʻesuʻe suʻesuʻega eletise. E le manaʻomia le faʻasologa o suʻega.

O le saʻo maualuga o le masini e faʻamaonia e ala i le faʻaaogaina o se algorithm e faʻamalosolo ai le aʻafiaga o mea moni mai fafo.

O le masini e iai se lapoa tele ma numera manino ma lapoa, o se faʻamatalaga i tua, e pei lava o matua. E toatele foi ua tosina i le maualalo o le sao o le mita.

DC iDIA masini

O le pusa e aofia ai le glucometer lava ia, o le CR2032, 10 fasi siaki mo le glucometer, se peni mo le faia o se pupuʻu i luga o le paʻu, 10 paʻu vevela, se mea e ave ai ma se tusi lesona. Mo lenei faʻataʻitaʻiga, e maua ai e le kamupanī se faʻamaoniga mo le lima tausaga.

Mo le mauaina o faʻamaumauga faatuatuaina, 0.7 μl o le toto e manaʻomia, o le taimi o le mamafa e fitu sekone. E mafai ona faʻatinoina metotia i le va o le 0.6 i le 33.3 mmol / lita. Ina ia siakiina le mita pe a uma ona faʻatau, e fautuaina e faʻafesoʻotaʻi le nofoaga autu i le nofoaga e nofo ai.

  1. E mafai e le masini ona teuina le 700 i fuataga.
  2. O le faʻamaopoopoina o loʻo faia i le plasma toto.
  3. O le tagata gasegase e mafai ona maua se fua faʻatatau mo se aso, 1-4 vaiaso, lua ma le tolu masina.
  4. E le manaʻomia le faʻaogaina o fasi siaki.
  5. Ina ia faasaoina iuga o le suʻesuʻega i se komepiuta a le tagata lava ia, e aofia ai le USB USB.
  6. Puipui le pu

O le masini ua filifilia ona o ona fua faʻatusatusa, o le 90x52x15mm, o le masini e na o le 58 g. O le tau o le suʻega e aunoa ma ni suʻega e 700 rubles.

Glucometer O le i ai DC Prince

Fuaina o le masini O le i ai o le Prince DS e mafai ona vave ma vave fua le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Ina ia faia le auiliiliga, e naʻo le 2 μl toto e te manaʻomia. E mafai ona maua faʻamatalaga suʻesuʻe pe a maeʻa le 10 sekone.

Glucometer O le i ai DC Prince

O le au suʻesuela o loʻo i ai se lautele lau lautele, manatua mo le 100 fuataga mulimuli ma le mafai ona teuina faʻamaumauga i se komepiuta patino e faʻaaoga ai se uaea faapitoa. O se mita faigofie ma le manino lea ei ai le tasi le faamau mo le taotoga.

E tasi le pati e lava mo le 1000 fuataga. Mo le teuina o le batini, e mafai lava ona tape le masini pe a uma le suʻega.

  • Ina ia faafaigofie le faaaogaina o le toto i le vaega o le suʻega, e faʻaaogaina ai e le au gaosi mea fou i tekonolosi. E mafai e le taʻavale ona tutoatasi i le toto manaʻomia.
  • O le peni tui e aofia ai i totonu o le pusa lapisi e mafai ona fetuutuunai, o lea e mafai ai e le tagata gasegase ona filifili soʻo se tasi o le lima o mea ua fuafuaina o le loloto o le puncture.
  • O le masini ua faateleina le saʻo, o le 96 pasene. E mafai ona faʻaaoga le mita i le fale ma le falemaʻi.
  • O le fuataga e fua mai i le 1.1 i le 33.3 mmol / lita. E i ai le tele o le 88x66x22 mm ma o loʻo mamafa le 57 g ma se masini.

O le afifi e aofia ai se masini mo le fuaina o le maualuga o le toto toto, o le CR 2032, o se peni punipasi, 10 sekone, se fasi siaki i le aofaiga o fasi pepa e 10, o se mea e teu ai, o le gagana Rusia (o loo i ai se faatonuga faapena i le auala e faaaoga ai le mita) ma pepa faʻamaonia. O le tau o le suʻega e 700 ruulu. Ma o le vitio i lenei tusiga o le a avea o se faʻaaliga vaaia mo le faʻaaogaina o le mita.

Glucometer IME-DC (Siamani) - iloiloga, faatonuga, faʻataʻitaʻiga, faʻatau, tau, lancets

IME-DC (ime-ds) - o se glucometer ua mamanuina e iloa ai le kulūkose i le toto ulu. I tulaga o le saʻo ma le lelei, o lenei mita ua manatu nei o se tasi o oloa sili ona lelei o lenei laina i Europa ma le maketi o le lalolagi.

E le gata i lea, o lona saʻo atoatoa maualuga e faʻavae i luga o le tekonolosi fou o le eletise.

I le taimi lava lea, o le faatemokalasi ma le faigofie o le faʻaaogaina o lenei mita e sili ona matagofie mo le tele o tagata faʻaoga o loʻo nonofo i vaega eseese o le lalolagi.

Faʻamatalaga o le mita IME-DC

O le masini faʻapitoa e faʻaaoga i vitro. E i ai se eseesega o le LCD e faʻamaonia ai le ata vaaia o faʻamatalaga. I luga o sea mataituina, e oo lava i tagata mamaʻi na le mafai ona vaʻaia le vaʻaia e mafai ona latou vaʻaia fua o fua.

IME-DC e faigofie ona taulimaina ma e maualuga lona fuaina o le 96 pasene. O taunuʻuga o loʻo avanoa mo le tagata faʻafetai i faʻamatalaga maualuga o mea faʻamalositino e suʻesuʻeina suʻesuʻega falesuesue. E tusa ai ma iloiloga, o le IMU-DC model glucometer ua ausia uma tulaga manaomia maualuga o tagata faaaoga, o le mea lea e faʻaaogaina uma ai i le fale ma falemai i le salafa o le lalolagi.

Fofo o fofo

E faʻaaogaina e faʻatino se siakiina o le siakiina o le masini siaki. O se fofo o le puleaina o se vaifofo malosi lea ei ai se tulaga faapitoa o le kulukose.

Na tuufaatasia e le au atinaʻe i se auala e fetaui lelei ma faʻataʻitaʻiga o le toto atoa e manaʻomia mo le auʻiliʻiliga. Ae peitai, o meatotino o le kulukose o loʻo aofia i totonu o le toto ma vaifofo vai e eseese.

Ma o lenei eseesega e tatau ona amanaia pe a faia se siakiga faʻamaonia.

O taunuʻuga uma na maua mai i le taimi o le suʻega suʻesuʻe e tatau ona i totonu o le laina o loʻo faʻaalia i luga o le fagu fasi siaki. O le mea e sili ona maua i nei vaega e tolu e tatau ona i ai i lenei tulaga.

Mataupu Faavae o le Faʻatinoga IME-DC

O le masini e faʻavae i luga o se metotia e faʻavae i luga o tekonolosi meaola. O le enzyme glucose oxidase e faʻaaogaina, lea e mafai ai ona faʻatalanoaina faapitoa mataupu o le β-D-glucose. O le toto faataitai e faʻaaogaina i le vaega o le suʻega, faʻaaogaina le capillary i le taimi o le suʻega.

Glucose oxidase o se faʻapogai mo le faʻamaʻiina o le kulukose, lea o loʻo aofia i totonu o le toto. E taʻitaʻia ai le eletise, lea e fuaina e le suʻega. E ogatasi lelei ma le aofaʻi o le kulukose o loʻo i totonu o le toto samples.

O le glucose oxidase enzyme e faʻaaogaina e avea ma se masini siaki o le kulukose. I lenei tulaga, o le faʻamaʻi o le okesene i totonu o le toto samples e afaina ai le gaioiga o le glucose oxidase enzyme.

O le mea lea, mo le auʻiliʻili, e taua tele le faʻaaogaina o le toto capillary, lea e tatau ona maua mai le tamatamailima e faʻaaoga ai se uila.

Toto toto mo le suʻega (sampling samples ma le IME-DC)

Aua e te suʻeina auʻiliʻili (faʻaaogaina i le suʻega) ogaoga, plasma, toto vevela. O le faʻaaogaina o le toto vevela tele e sili atu ona maualuga ai taunuuga, talu ai e ese mai le toto toto i totonu o le okesene. A faʻaaogaina le toto vevela, vave loa ona faʻaogaina le masini, talanoa i le kamupanī.

Faamolemole ia maitauina e tatau ona suʻeina se toto totoʻa i le taimi lava e uma ai.

Talu ai ona e itiiti le eseesega i le okesene mea e maua i le toto suauu mai vaega eseese o le tino, ma le siakiina faifaipea o le kulūkose, e tatau ona faʻaaoga toto toto, lea na aveesea mai le tamatamailima ma le Ime-dc lancets.

Afai e ave le toto mo lenei faamoemoe, ave mai isi nofoaga, ona vave loa lea o le suʻega, e tatau ona faʻatalanoa se fomaʻi. Faʻalogo faatonuga i le PDF.

1. Faʻamatalaga:88mm x 62mm x 22mm
2. Fausiaina:Mea eletise o elemene elemene (faʻavaeina le eletise i le toto e faʻaalia ai le kullukose oxidase)
3. Talosaga o le suʻega:ATUA = glucose oxidase metotia (e taʻua foi o le GO)
4. Pauna:56.5 g
5. Pamu:W lithium Lusi CR 2032
6. Ola o le ola:Pe a ma le 1000 faʻataʻitaʻiga
7. Faʻaalia:LCD Lautele
8. Fafo fafo:RS 232 atinaʻe komepiuta patino
9. Manatua:100 fua faʻatatau i le aso ma le taimi.
10. Faʻaaofiofia le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi maʻi
11. Faʻaaofiofi faʻapitoa o le faʻaaogaina o mea faataitai
12. Totoina o le taimi ole taimi e iloilo ai
13. Taimi e tu ai:E itiiti ifo i le 20 mA le faʻaaogaina o le eletise
14. Avea le malosiaga faʻapitoai le tasi minute
15. Lapataiga o le vevela
16. Gaoioiga galue:+ 14 ° F

+ 40 ° C 17. Tulaga o le teuina / felauaiga:-10 ° C - + 60 ° C, 5% - 95% le maualuga o le maualuga 18. Faauigaina iunite:mmol / l po o mg / dl

Faʻamatalaga, tau, mea e faʻatau ai

Ua maua le lelei o le glucometer IME-DC iloiloga tagata faʻatau, talu ai e faigofie ona faʻaoga, faigofie ma mafai ona teuina faʻamatalaga e uiga i le limasefulu suʻega na faia.

I le faaopoopo atu, o le umi o le auiliiliga e le sili atu i le 5 sekone, ma o le sample o mea mo le auiliiliga e le afaina. O le tau mo le glucometer IME-DC e mai le 1400 - 1500 rubles, e fuafua i le atunuu o le gaosiga ma le faʻatulagaga.

Glucometer IME-DC E mafai ona e faʻatau mai tagata faʻatagaina faʻatagaina o le ituaiga, i falemaʻi, i faleoloa i luga o le initaneti ma i falemaʻi faʻapitoa falemaʻi.

Glucometers Fai dc

E sili ona lauiloa le numera o masini mo le fuafuaina o le maualuga o le suka. Faatasi ai ma i latou o le i ai o le dk glucometer.

Kamupani mai fafo ma Rusia o loʻo auai i le gaosiga o fua faʻatatau, taumafai e faamalie manaʻoga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka.

O a maʻaʻoga mo se masini e faia i Siamani? O a ni mea e sili ona lelei nai lo isi oloa faʻafomaʻi?

O mea e tatau ona e iloa e uiga i le masini

O le masini e tuʻuina i totonu o se pusa paʻu ma se uila (o se masini mo le pa'ū o le epithelial tissue). O le mita e faigofie ona feaveaʻi faʻatasi ma oe, i totonu o se taga laʻititi poʻo se taga i totonu o lau taga. O le uila ua mamanuina e pei o se peni tusitusi. O le a manaʻomia ai tulimanu. O maʻi gasegase e maua mai i le poto masani e mafai ona latou faʻaaogaina se mea se tasi mo nisi fua.

I fafo o le mita o elemene autu ia:

  • o se pito umi umi lea o loʻo tuʻuina i ai ni vaega o suʻega,
  • (screen), faʻaalia le iuga o le auʻiliʻiliga, le faʻamatalaga (e uiga i le suia o le paʻa, le saunia o le masini mo le faʻatinoga, taimi ma le aso ole fua),
  • paʻu tetele.

I le faʻaaogaina o se tasi o ia mea, e mafai ona fuli ma tape le masini. O le isi faamau e seti ai le numera mo se vaega patino o fasi siaki.

E ala i le tuiina o le masini e suia ai le faʻaaogaina o tusitusiga i le gagana Rusia, isi galuega fesoasoani. I le pito i lalo pito i totonu o loʻo i ai se faʻavaa mo le vaega o le pu. E masani lava, e tatau ona suia tasi i le tausaga.

I se taimi muamua atu i le taimi nei, o le lapataiga o se lapataiga e aliali mai i le sikoa sikoa.

O mea faigaluega uma lava

Ina ia mafai ona pulea le mita, o le ae manaʻomia se laʻititi o tomai faapitoa. Afai na tupu se mea sese i le taimi o le fua, na tupu se faaletonu (e le lava le toto, ua faʻamalo le faailo, masini le masini), ona toe fai lea o le taualumaga mai le amataga e oʻo i le iuga.

Faʻaaogaina o glucometry o:

O le fasipepa e mo naʻo le suʻesuʻega tasi. A uma ona faʻaaogaina, toe faʻaaogaina.

Faatasi ai ma le tele o vailaʻau, o loʻo i ai le lelei o le faia o le dc model.

O faʻataʻitaʻiga mo le faia o le dg glucometer e faʻatau ese mai le masini, i totonu o pusa o le 25 pcs., 50 pi. O oloa mai isi kamupani poʻo ni faʻataʻitaʻiga e le talafeagai. O le vailaʻau kemikolo e faʻaaoga i le faailo e mafai ona ese e oʻo lava i se faʻataʻitaʻiga se tasi. Mo le faʻamalamalamaina saʻo, o vaega taʻitasi e faʻaalia i le numera numera.

Aʻo leʻi faʻaaogaina se vaega faapitoa o fasi pepa, o se tau taua e seti i luga o le mita, mo se faʻataʻitaʻiga, CODE 5 poʻo le CODE 19. E faʻapefea ona fai lenei mea i le faʻatinoga o loʻo faʻatinoina.

O le siakiina o le kiliva e ese mai le isi. E tatau ona tausia seia maeʻa uma le pati. Lancets, maʻa - mea taatele.

E mafai ona faʻaaogaina mo isi faʻataʻitaʻiga o meafaigaluega fua.

Le maualuga o le kulukose o le toto

E tatau ona maua le mita mai le mataupu, tuu i luga o se laufanua laugatasi. Saunia se peni laupepa ma le afifiina i fasi pepa faʻataʻitaʻi. Ua faatulaga le numera tutusa. I totonu o se masini Siamani, o se tui mo le tatui o le paʻu o le toto e aunoa ma se tiga. Na o sina pau itiiti e lava.

Le isi, fufulu ou lima i le fasimoli ma le vai i le vevela o le potu ma solo solo ma se solo. Ina ia aua nei oomi i luga o le tamatamailima e maua ai se mataua o le toto, e mafai ona e luluina le pulumu i taimi e tele ma le malosi. O le faʻamafanafanaina e tatau ai, faʻatasi ai ma le malulu e sili atu ona faigata le faia o se faʻataʻitaʻiga mo auiliiliga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le mita e taʻu mai ai e tatau ona tatala ma faʻapipiʻi le faailo o le suʻega e aunoa ma le paʻi i le "nofoaga o suʻega". O le fasipepa e tatalaina vave i luma o le fua. O fesoʻotaʻiga vavalalata faʻatasi ma le ea e mafai foʻi ona faʻaseseina ai taunuuga o le suʻega. Na faʻataʻitaʻiina faʻaalia e faapea, o le fua saʻo o le dc e oʻo atu i le 96%.

2nd tulaga. Suesuega

A paʻu le ki, o le a faʻamalamalama le faamalama. I le faʻataʻitaʻiga o le faia o le meafaigaluega o le uiga Europa, e manaia ma manino. O se faʻaaliga vaʻaia faʻapitoa o le vai, lea e taua mo tagata e maua i le maʻisuka ma maualalo le vaʻaia.

O le faʻaaliga e faʻaalia ai le taimi ma le aso o fua, o loʻo teuina foi i le masini masini

A maeʻa ona tuʻuina se fasi siaki i totonu o le lua ma faʻaaoga le toto i le nofoaga atofaina, o le glucometer e maua ai se iuga ile 5 sekone. Ua faʻaalia le taimi faatalitali. O le taunuʻuga e tuʻuina mai ma se faʻamaoniga lelei.

O le faigofie ma le faʻaogagofie e le o se mea aupito lata mai mo le fuaina o masini. O se maʻi maʻi suka ma se faʻalavelave faʻaleagaina e tatau ona maua ai le mafanafana sili i le tau faasaga i le faʻamaʻi. O le mea lea, pe a oʻo mai le tamatamailima ma se mataʻu toto i le pito i tua o le faailo, o le biomaterial e "faʻafefe".

I le manatuaina o le masini 50 iuga o fua mulimuli ua teuina. Afai e manaʻomia (faʻatalanoaga ma se endocrinologist, faʻataʻitaʻiga faʻatusatusaga), e faigofie ona toe faʻafoʻi le faasologa o le suʻesuʻeina o le glucometer. E fesuisuiaʻi le faila o le maʻisuka.

O se faʻataʻitaʻiga faʻateleina e mafai ai ona e faʻatasi ma taunuʻuga ma faamaumauga o le glucometry (luga o se manava gaogao, aʻo leʻi faia le aoauli, i le po). O le tau o le faʻataʻitaʻiga e mai le 1400-1500 rubles. O faʻamaumauga o faʻamaumauga e le aofia i le tau o le masini.

Siamani glucose mita IME-DC: faatonuga mo le faʻaaoga, tau ma iloiloga

A maeʻa ona maua i le maʻisuka, e tatau ona faia e se tagata ni suiga taua i lona olaga.

O se faʻamaʻi masani lea o loʻo i ai se tulaga lamatia tele i le atinaʻeina o le tele o mea sese ole itu ole soifua maloloina lea e ono mafua ai le le atoatoa. Ae peitai, o le maʻisuka e le o se faasalaga.

O le atinaʻeina o se ituaiga olaga fou o le a muamua i le tagata maʻi ile toe foʻi i se tulaga masani. Ina ia faia se meaai faapitoa, e taua tele le faailoaina o le aafiaga o se oloa i luga o le tino, e iloilo pe fia le iunite o le suka i le tuufaatasiga e faateleina ai le kulūkose. I lenei tulaga, o le Glucometer Ime DS ma faʻamalosi mo lea mea o le a avea ma fesoasoani sili.

Glucometers IME-DC, ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina

E taua tele mo se tagata maua i le maʻisuka ia i ai pea se masini i luga o le lima e fua ai a latou suka suka.

O uiga autu e taʻitaʻia ai tagata faʻatau pe a filifilia se glucometer o: faigofie le faʻaaogaina, tali atu, saʻo i le fuafuaina o faʻataʻitaʻi, ma le saoasaoa o fua. Mafaufau o le masini e faʻaaogaina sili atu ma le tasi i le aso, o le i ai o nei uiga uma o se avanoa manino i luga o isi masini tutusa.

E leai ni isi filifiliga i totonu ole mita-glucose mita (ime-disi) e faʻaosofia ai le faʻaoga. E faigofie ona malamalama mo tamaiti ma tagata matutua. E mafai ona teu faʻamatalaga o le selau o selau fua. O le lau, lea o loʻo i ai le tele o le fogaeleele, e sili atu le manino mo tagata e leai se vaʻai.

O le maualuga o le fuaina o lenei masini (96%), lea e tutusa ma taunuuga o suesuega o suesuega o meaola oona, ua maua e ala i le faaaogaina o tekonolosi o meaola ninii. O lenei ata o loʻo tuʻuina ai IME-DC muamua i totonu o Europa.

Glucometer IME-DC

Ina ua maeʻa ona faʻatuina atu lana oloa muamua, na amata ona faʻatupulaia e le kamupanī Siamani mo le gaosiga o mita glucose IME-DC ma faʻataʻitaʻiina le faʻalelei o Idia ma Prince.

Fuafuaga mafaufauga, maualalo le mamafa (56.5 g) ma laʻititi (88x62x22) faʻatagaina oe e faʻaaoga lenei masini e le gata i le fale, ae ia tauave foi ma oe i taimi uma.

Pe a galulue ma le masini, e taua le manatuaina o mataupu faavae nei:

  • faia suʻesuʻega i luga o le toto fou, lea e le i oʻo i le taimi e faʻafefeteina ai ma eli,
  • e tatau ona aveese le meaola mai le mea lava e tasi (masani lava le tamatamailima o le lima), talu ai o lona fatuina i vaega eseese o le tino e ono eseese,
  • na o le toto toto e talafeagai mo fua o fua, o le faʻaaogaina o le toto vevela poʻo le plasma ona o le suia o le okesene i totonu ia i latou e tau atu ai i ni mea sese,
  • Aʻo leʻi taina se vaega o le paʻu, e tatau ona e siaki muamua le mita i luga o se vaifofo faapitoa e mataituina ai taunuuga o le suʻesuʻega ma ia mautinoa o loʻo saʻo le masini.

O se avega mamafa mo se tagata faʻaonapo nei e alu i le falemaʻi i aso uma e fua lona maualuga o le suka o le suka. O le mea lea, e taua tele le aʻoaʻoina pe faʻapefea ona e faʻaoga saʻo i le mita i le fale.

E tatau ona e mulimuli i tulafono faigofie:

  • fufuluina ou lima i le vai mafanafana ma le fasimoli (e le faʻamaʻi ile vaiinu),
  • faʻaofi le lalaga i totonu o le peni moli,
  • tuʻu le fasi siaki i se faʻapitoa faapitoa i le pito i luga o le masini, faʻatali seʻiloga ua sauni le masini mo le faʻaaogaina,
  • momotu le paʻu,
  • pe a oʻo mai le toto i luga o le 'upega tafaʻilagi, tuʻu lau tamatamailima i luga o se faailoga faʻapitoa iloga i luga o le fasi siaki,
  • pe a mavae le 10 sekone, o le a oʻo mai iʻuga o lau suʻega o le toto i le taimi nei i le sikoa,
  • Fufulu le nofoaga na tuiina i le fulufulu mamoe ma le ava.

Faatasi ai ma taualumaga sauniuni, o le suʻeina o le toto e naʻo ni nai minute. A maeʻa, e le tatau ona toe faʻaaogaina le fasi siaki ma le tulu (tootoʻo tui).

Suʻega faʻamalositino IME-DS: ata ma faʻamanuiaga

Mo le faʻaaogaina o le glucometer IME-DS, e talafeagai le faʻaaogaina o suʻega o le mea na gaosia e le kamupanī tasi, a le o lea, e mafai ona faʻasalalau taunuuga o le auiliiliga pe masini foi le masini.

O le faʻataʻitaʻiga lava o se fasi ie laititi mafiafia e ufiufi i le glucose oxidase ma le potassium ferrocyanide. O se pasene maualuga o faʻataʻitaʻiga saʻo o loʻo tuʻuina atu e se tekinolosi faʻapitoa mo le gaosiga o le 'eletise mo le gaosiga o pepa faʻataʻitaʻi.

O le tulaga ese o le tuufaatasiga e pulea ai le naʻo le toto na manaʻomia, lea e faʻaalia e le lanu o le faailo. Afai ei ai le leai o mea mo le auiliiliga, e mafai ona faʻaopopo.

Pe a faʻaaogaina isi fasi suʻega, sili atu pe sili atu le tele o le toto faʻafefe o se mafuaaga taatele o mea sese i iuga.

E le pei o suʻega o isi mea gaosiga, o nei mea taumafa e le aʻafia i le maualuga o le vevela ma le faʻaalia o le vevela, talu ai o loʻo faʻaogaina se faʻaoga faʻapitoa i luga o le faʻalelei o le ipu, lea e fesoasoani i le umi o le teuina o le oloa e aunoa ma le fetuunai o lona uiga.

O lenei mea e faʻaitiitia ai mea sese i suʻesuʻega mo soʻo se fesoʻotaʻiga e leʻo manaʻomia i luga o le ipu.

Faatonuga mo le faaaogaina o fasi siaki

Aʻo leʻi toe liliu le masini mo le taimi muamua, faitau ma le faaeteete le tusi lesona.

O nisi nei o tulafono faigofie mo le teuina ma le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga-dc test:

  • ia mautinoa e tusi i lalo pe manatua le aso o le le tatalaina o oloa, talu ai o le ola ola pe a maeʻa ona tatalaina e 90 aso,
  • e le mafai ona e teuina ia papatusi i se mea sei vagana ai le afifiina lelei o pusa oloa na saunia e le gaosimea, aua e aofia ai mea e faʻafefe ai le susu mai le siosiomaga,
  • o le ipu e tatau ona aveeseina vave lava aʻo leʻi faʻaaogaina,
  • aloese mai le le talafeagai o le faafesootai o le fasipepa i vai,
  • i le taimi o le faʻaogaina o le ipu, ia faʻalogo i le faʻamalo totoga - pe afai e lava, o le a mumu mumu,
  • A o leʻi folasia atu le laina muamua o le suʻega mai se afifi fou, ia mautinoa e muamua faʻafesoʻotaʻi le ki mo le faʻaogaina i le masini.

O nei tulafono faigofie mo le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga o le a fesoa- soani e sili atu ona saʻo le auiliiliga o le suka toto.

Tau ma le mea e faatau ai

O le pusa faʻatasi ai ma le masini faʻatau e aofia ai se pusa faʻataʻitaʻiga o fasi siaki, faʻataʻitaʻiga o le toto, se moli faʻapipiʻi penisina, ma se mataupu faʻapitoa mo le teuina ma le suʻeina o le masini.

O faʻataʻitaʻiga o glucometers IME-DC o loʻo i ai i le tau o tau ogatotonu e faʻatusatusa i tagata Saina ma Korea. Ae ui i lea, i totonu o glucometers o tagata gaosiga Europa, o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga sili ona taugata.

O le tau o le masini e fesuisuiai e faalagolago i le itu o faatauga ma o loʻo i totonu o le vateatea mai le 1500 i le 1900 rubles. E sili atu le taugata Idia ma le Prince, ae o totonu foi o le tapulaa pito i luga.

E mafai ona e faʻatauina se glucometer IME-DC i soʻo se fale talimalo poʻo se faʻasalaga i se faleoloa i luga o le initaneti ma tuʻuina atu i lou fale poʻo le meli. E le manaʻomia se faʻasologa mai se fomaʻi.

E le mafai ona e faʻatauina ni masini faʻaaoga, e pei o le mita o le faʻaaogaina e se tasi.

O le maketi o loʻo ofoina atu ai le tele o meafaigaluega mo le fuaina o le suka toto i le fale. O le filifiliga e fuafua i manaoga patino o le tagata faʻatau ma lona gafatia tau tupe.

Mo tagata matutua ma matutua latou te filifilia le tele o filifiliga o le paketi ma le sili atu ona faigofie galuega.

Tupe faʻaalu tupe e aofia ai Accu-Chek Performa / Activise, OneTouch Select Plus ma isi. O le tau o tau ogatotonu e aofia ai le Satellite Express, One Touch Verio IQ, Accu-Chek Performa Nano.

E foliga tutusa lava i latou uiga i le mita IME-DC. O le eseesega e faia i le tele o le masini, o lona mamafa, o le eseesega o le tuufaatasiga o vaega o suʻega, faapea foi le i ai po o le leai o se sootaga i se komepiuta patino.

O tagata sili ona taugata o se kulupu o kullucometers e faia faʻataʻitaʻiga e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga e ala i le osofaia ma le le faʻaleagaina.

E taua le iloa! Faʻafitauli i le maualuga o le suka i le gasologa o le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻaia, paʻu ma lauulu, ulia, gangrene ma faʻamaʻi pipisi! Na aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻamautuina a latou gaʻo fiafia ...

I le tele o iloiloga, ua maitauina ai o le tagata faʻatau e faʻapitoa ona filifilia le IME-DC ona o lona faʻalagolago i le sili atu o Europa i Siama, Korea poʻo le Rusia.

O le aufaigaluega o le Ime-DS glucometer ua faamaonia ai le aoga o le lelei o lenei masini i luga o isi masini o se gaoioiga talitutusa.

E masani ona matauina:

  • saʻo ole faailoga
  • faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le tamaoaiga (tasi vaega e lava mo le silia ma le afe faʻasalalauga o fasipepa),
  • tele manatuaga o fua muamua, lea e mafai ai e oe ona suʻeina le faʻalauteleina o le tuputupu aʻe poʻo le faʻaitiitia o le suka i luga o se aso patino pe mo se taimi umi,
  • umi le faasaoina o le kiina o le ki (coding) (leai se mea e tatau ona faʻavasega ai le masini i fua taitasi),
  • suiga vave i le taimi e faʻapipiʻiina ai se faʻataʻitaʻiga ma liliu ese le tagata pe a faʻaletonu, lea e fesoasoani i le faʻasaoina o le puʻamea ma aloese mai le fesoʻotaʻiga e le manaʻomia pe a uma le faʻataʻitaʻiga,
  • faigofie faʻataʻitaʻiga, susulu o le la, leai se faʻaaogaina le tatau pe a galulue ma le masini e avanoa mo le faʻaaogaina e tausaga taʻitasi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le GUcometer IME DC:

O le DS DS glucometer e tele ona lelei e oʻo lava i le tele o mea faʻaonaponei e leai ni osofaʻiga, lea e mafai ai ona avea pea ma taʻitaʻi i le faʻatauina mo se taimi umi. E faʻaaogaina glucomet IME-DC i Europa e le gata o se masini fale mo le fuaina o le suka toto, ae faapena foi i tulaga o togafitiga e fomai fomaʻi.

IME DC: mita glucose IME DS, iloiloga, iloiloga, faatonuga

O le glucometer IME DC o se mea faigofie mo le fuaina o le maualuga o le suka i totonu o le toto toto i le fale. E tusa ai ma le au atamamai, o se tasi lea o siliva saʻo i tagata uma o Europa.

O le saʻo maualuga o le masini e maua e ala i le faʻaaogaina o tekonolosi faʻaonaponei fou. Ole tau o le IME DC e taugofie, o le tele o tagata maʻisuka e filifilia, e manaʻomia le mataʻituina o le kulukose o le toto i aso uma ma le fesoasoani a suʻega.

Tuua Lau Faamatalaga