O le a le eseesega i le va o Losek ma Omeprazole

Afai e i ai i le tagata ni faʻafitauli i le gastrointestinal tract, ona tatau ai lea i le taimi talafeagai e teu ai le faʻaaogaina o fualaau oona o le a lagolagoina ai le vaega o meaʻai ma aloese mai taotoga. O le tele lava o taimi, o fualaau o Losek Maps poo Omez, lea e aʻafia ai le gaosia o le elekene hydrochloric.

Afai e i ai i le tagata ni faafitauli i le gastrointestinal tract, ona tatau ai lea i le taimi tatau e teu ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina Losek Maps poo Omez.

Faʻaalia o Losek Maps

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o le omeprazole magnesium, lea e mafai ai e oe ona faʻaititia le faʻamalamalamaga o mea o loʻo i totonu o le manava. O se vailaau e gaosia i foliga o laumei, o ia mea uma e aofia ai le 10, 20 po o le 40 mg o le mea galue, e fuafua i le metotia o loʻo faʻaalia i luga o le afifi. E amata ona lagona e le tagata le alualu i luma 4 aso pe a uma le amataga. Afai e te ave lenei meafaigaluega i le faʻatasi ma se vailaau faʻamaʻi faʻamaʻi, ona faʻaaogaina loa lea o Helicobacter pylori, o le a alu ese faailoga o le maʻi.

Faatasi ai ma togafitiga i lenei vailaʻau, e mafai ona aloese mai le totoga i le gastrointestinal tract. O le tagofia o vailaau e faʻataga ai oe e maua le faʻamagaloina o maʻi faʻamaʻi ma toe faʻafoʻi le microflora o le intestinal ona o le faʻamaloloina o le mucous membrane.

E faʻaaogaina le vailaʻau pe afai ua maua se tagata i faʻamaʻi e pei o le:

  • eseese faʻafitauli o le gastrointestinal tract,
  • manava o le manava
  • o le i ai o le pala i totonu o le manava,
  • o le i ai o le Helicobacter pylori maʻi,
  • faiga o le mumusu o le mucous membrane,
  • vevesi o le manava,
  • gastritis
  • pancreatic adenoma.

Losek Maps e faʻaaoga pe afai ei ai le pala i totonu o le inumaga.

Afai o se tagata, i le faʻaopoopoga i le faʻamaʻi o loʻo i luga, o loʻo i ai se tasi e le faapalepale i le fructose poʻo se tasi o vaega o le vailaʻau, leai se vailaau faasao, ona faʻasaina lea o le faʻatagaina. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, o vailaʻau e mafai ona ufiufi ai faailoga uma o le tumo o le oncology, atonu o loʻo iai i le gastrointestinal tract.

Afai e maua e se tagata le paʻu faafuasei o le mamafa o le mamafa, fulafula ma se tui o le toto ma faafitauli i le foloina, ona tatau ai lea ona suʻeina ina ia le aofia ai le kanesa.

E ono iai foʻi aʻafiaga i le faʻaaogaina o vailaʻau:

  • migraine
  • se suiga i le tofo i meaai,
  • lagona o le popole
  • tiga i le gastrointestinal tract
  • ate faʻalavelave
  • tiga o musika
  • urticaria
  • faʻateleina le sosolo.

Omez Faʻaalia

O le isi fualaau faasaina o Omez, lea ua avea o se antiulcer ma ei ai se vaega e puipuia ai le fesuiaiga. Faʻasalaga: capsules, lyophilisate.

O le mea autu e gaosia ai le tino o le domperidone ma le omeprazole, o loʻo i ai le tele o vaega faaopoopo. E ave ile Omez 2 taimi i le aso ao le i taumafa.

O loʻo faʻatulagaina, e pei o le mea faigaluega i luga, ma:

  • manava o le manava
  • afaina o le gastrointestinal,
  • afaina o le mucosa gastric,
  • adenoma ma isi faʻamaʻi o le faʻaogaina o meaʻai.

O aʻafiaga e mafai ona tupu:

  • tiga i le gastrointestinal tract,
  • suiga i le tofo,
  • migraine
  • urticaria
  • tiga o musika, ma isi.

Omez, o loʻo faʻatulagaina e avea o se antiulcer ma o loʻo i ai se vaega e puipuia ai le faʻamaina.

Afai ei ai se faʻafitauli o se tagata i le pancreas, ona ave loa lea o le fualaau faʻatau ma le faʻaeteete tele.

Faatusatusaga o Loseck Maps ma Omez

O nei tupe e tutusa ma e faʻaaogaina mo faʻamaʻi tutusa. E tatau ona iloiloina i auiliiliga mea e masani ai i le va oi latou ma le auala e eseese ai nei fualaau faasaina.

O nei vailaʻau e 2 o le proton pamu pipi ma e tutusa le mea e gaosia ai - omeprazole. O lenei vailaʻau e faʻatagaina ai oe e faʻatulagaina le laufanua o Omez ma Losek mo faʻamaʻi tutusa. O fualaau oona e mafua ai ona aʻafiaga tutusa, ae o lenei mea matautia e seasea lava.

E ui lava i le tele o mea tutusa, e eseese eseese fualaau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pepa faʻamalolo, o le Losek Maps e na o siama, e mafai ona maua i le capsules ma le lyophilisate. E ui lava o le Omez o se fualaau lelei, ae o le tele o tagata latou te filifilia laupepa maualuga Losek.

Lenei e taugofie

O le tau o Losek Maps e faalagolago i le numera o laulau i totonu o le pusa ma e 330 rubles. mo 14 pcs. 20 g taʻitasi ma 570 rubles. mo 28 pcs. i le mea lava e tasi.

Omez capsules i se fua o le 20 mg ma se aofaiga o le 30 pcs. tau e 170 ru., o le paʻu mo le sauniuni o le faʻamalolo o le a taugata i le 85 rubles. mo le 5 sachets i se vailaau e 20 mg. O Omez o se fualaau sili ona taugofie.

O le filifiliga o tupe e faʻalagolago i le fomaʻi aoga ma le tulaga o le faʻamaʻi, o uiga patino o le tagata gasegase, gafatia tau tupe, pei o le tau o fualaau faasaina e ese. Pe a faatonuina se fomaʻi, o le tali a le tino i vailaau e tatau ona maua ai se tulaga lelei i togafitiga.

Contraindications

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina Losek Maps o se tagata le faapalepale i le fualaau faasaina, masalosalo poo le i ai o se faamai oncology o le gastrointestinal tract. I isi tulaga, faʻaaoga e mafai ona faatagaina, ae o se fomaʻi e talafeagai.

O le tofiaina o Omez e matua faʻasaina pe a fai e iai se tagata e le faʻaaloalo i se tasi o vaega, o le i ai o le toto toto i totonu, o le tumo pituitary, faʻaleagaina le manava, aua o vailaau faʻasoifua maloloina e iai le mafai e natia ai faʻamaoniga tumau o loʻo i totonu o le kanesa.

Le manatu o fomaʻi ma iloiloga o maʻi

Vladimir Mikhailovich, gastroenterologist

O maʻi e iai faafitauli eseese o le gastrointestinal tract faafesootai aʻu i aso uma. E tele taimi e tatau ai ona faʻataʻitaʻiina fualaau oona e faavae i luga o le omeprazole, o le sili ona aoga o le Losek Maps. O le tagata maʻi e lagona le toomaga pe a uma le uluaʻi ulu.

Valeria Igorevna, fomaʻi

E tele lava taimi e sau ai tagata o loʻo i ai le maualuga o le elemene ma isi mea e le lelei ai le manava o le manava e mafua ai le tele o faʻalavelave. O le auala pito sili ona faigofie ma sili ona lelei e taulima ai le faʻamaʻi o Losek Maps.

O Omez o se fualaau lelei ma taugofie, aua E iai laʻu gastritis, e masani ona ou faʻaaogaina vailaʻau e faʻafefe ai tiga o le manava. E tusa lava pe maualalo le metotia o lenei vailaau, o le aafiaga e lagonaina le 10 minute talu ona uma le pulega.

I le taimi o le maitaga, o tiga na faʻaleagaina pea ona o le gastritis. Na faatonu e le fomai Losek Maps, e o lenei fualaau faasaina e mafai ona faia i taimi o gaioiga ma lactation. Na ou lagonaina le aafiaga ina ua uma le uluaʻi fualaau, ma o lea na ou feagai ai ma le faafitauli lea na faatiga ai au.

Omeprazole: faʻamaoniga ma aʻafiaga ile tino

O Omeprazole e aʻafia i le vaega o vailaʻau faʻamalosi o vailaʻau faʻasaina. E tolu ituaiga o faʻasalaga. Pepa lalaga (10, 20, 40 mg). Enteric capsules (10, 20 mg), 7 capsules i le talo. Powder in vessels (40 mg), lea e faʻaaogaina mo le sauniuniga o fofo fofo. Atunuʻu gaosia - Rusia, Sepania, Belarus. O le tau o le fualaau faasaina e mai le 27 rubles. i le taga o 30 capsules o le 20 mg i le 107 rubles. mo 14 vailaʻau 20 mg o le paʻu. O le fualaau faasaina e faʻatuina i falemaʻi naʻo le faʻamalosaga.

O le Omeprazole o loʻo i ai le vaega autū - omeprazole ma le ausilane - gelatin, glycerin, lemoni, olezole, dioxide titanium ma isi vaega.

O vailaau faʻasoifua maloloina e iai faʻamatalaga nei mo le faʻaaogaina:

  • ulunua o le manava ma le maʻi ulutala,
  • afaina peptic o le isophagus mafua mai i gaoioiga a microorganisms,
  • afaina o vaega pito i lalo o le esophagus mafua mai le lafoina o le suka gaosia i totonu o le esophagus,
  • fulu oona o le pancreas.

Ae ui i lea, o le aveina o le omeprazole e mafai ona o faatasi ma le tupu mai o aafiaga le manaomia. Ma o tagata mamai e togafitiga fualaau faasaina ma Omenprazole, latou te ono lagona le atuatuvale, maʻi tiga, moe, ma o nisi taimi o se tulaga o le atuatuvale. E seasea, manava manava, vaivaiga o le muso, tali atu i le maʻi.

Losek: faʻapuupuu e uiga i le fualaau faasaina

O le vailaʻau faʻasaina o Losek o loʻo avanoa e avea ma capsules totino, mea faʻapipiʻi ma le paʻu mo le faʻaogaina o fofo. Atunuu na afua mai - Suetena. O le tau o se fasi pepa e 14 pepa o le 20 mg o Losek o le 216-747 rubles, lea e sili atu le maualuga nai lo le tau o se palani tutusa o Omeprazole.

O le faʻavae o lenei vailaʻau o le meaola faʻapitoa o le biomatologic magnetium. O le tuufaatasiga o Losek e aofia ai foi cellulose, hypromellose, crospovidone, furoomatium sodium sterile ma isi vaega.

Losek ua faʻamatalaina mo le faʻamoemoe o togafitiga mo le gaʻo ma le mumu o le isophagus, faʻasalaga na mafua ona o le faateleina o le eletise.

Ona o le mea moni e faapea, o le inhibiting drugs e faaitiitia ai le gaosiga o le eletise hydrochloric ma faʻalavelave ai le gaioiga o le enzymes i totonu o sela o le manava. O le vailaau oona o se mea faʻamalosi ma ua faʻaaogaina i le siosiomaga oona o le secretory tubules.

O le mafuaaga o le musu e inu lenei vailaʻau e mafai ona:

  • hypersensitivity i omeprazole ma vaega o ausilali o fualaau faasaina,
  • leai se manuia i le tino,
  • fua o le palasele.

E tatau ona manatuaina o sauniuniga e aofia ai le omepprzole e mafai ona ufiufi ai faailoga o maʻi mama.

Gaioiga galue malosi

O se auiliiliga o le tuufaatasiga o kemikali o vaega, o uiga o aafiaga o vailaau faasaina, o faailoga mo le faaaogaina ma le teenaina o fualaau faasaina o Losek ma Omeprazole na faaalia ai o nei vailaau e tutusa. O lona uiga, o le faavae o a latou gaioiga o le mea lava lea e tasi - omeprzol, lea e mafai ona taofia le failautusi o le manava i se taimi puupuu ma faaitiitia le maualuga o le eletise.

Faʻaiʻuga

E ui lava o nei fualaau oona e tutusa lelei lona aafiaga, o ia mea uma e mafai ona faaosofia ai aʻafiaga faʻapitoa i le tino o le maʻi. O le mea lea, pe a faatonuina le fualaau faasaina, e tatau i le fomaʻi ona suʻesuʻe ma le totoa le siata o le maʻi. Ma ia fuafua le ono lamatiaga o faʻalavelave i le gaioiga o totoga eseese pe a ave le tasi poʻo le isi sui sooupu.

O le mea lea, mo tagata mamaʻi na mafatia i faʻamaʻi o le ate, mo se faʻataʻitaʻiga, hepatitis, Losek ua solia. Ma i le maualuga o le lamatiaga o le atiaeina o cholelithiasis, e le mafai ona faaaogaina le omeprazole.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Losek Maps

O le vaega malosi o le fualaau faasaina o Omeprozole. O lenei vailaʻau na maua ma faʻaofiina i togafitiga faafomaʻi i le valu sefulu o le seneturi talu ai. O le tuufaatasiga o le faavae lea i Omez. O le ituaiga o gaosiga o le vailaʻau o fualaau. O le fausaga o laulau, o lo latou atigi pito i fafo puipuia le mea oona mai le faaleagaina o le siosiomaga o le manava. O le faʻasalaga o le vaega autu o loʻo faia i le duodenum.

O loʻo faʻamatalaina mo faʻamatalaga o le uluaʻi faʻasolosolo ma le pala o le manava. O le tele o faʻamaʻi gastrointestinal faʻatasi ma le faaleagaina o le membrane mucous. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e fesoasoani i le puipuia o nofoaga e afaina mai le gaosiga o le eletise

E tatau ona ave i le dyspepsia. Ia inu i le taeao, atoatoa. O le suʻega ua fuafuaina e le fomaʻi, o loʻo faʻasaina le togafitiga o le tagata lava ia.

Faʻafanua a Losek o aʻafiaga aʻafiaga:

  • mimiti
  • ulu matua
  • taʻavale
  • gagging
  • faafitauli o le fale.

O vailaʻau faʻasaina. Atonu latou te le faapalepale i le vaega galue o le vailaʻau. Afai e masalomia masima oona, o le faʻaaoga o Losec Maps e faʻasaina.

E faʻasaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina pe a faʻamamaina uiga ma le i ai o neoplasms e ono faʻaosoosoina ai le atinaʻeina o faʻafitauli.

Afai e maua mai faʻamaʻi pipisi o le hepatic, o le a suia le vailaau e le fomaʻi. E faʻamapulaʻa tamaiti i le ave o fualaau.

O lenei vaifofo ua sili atu ma le tasi le toe iloiloga lelei, e ui lava o le togafitiga e tatau ona naʻo lalo o le vaavaaiga a se tagata tomai faapitoa talafeagai.

Tau mo lenei fualaau faasaina atonu e ese, ae o le tau masani o se fualaau faasaina i Rusia o le 370 rubles.

Omez - faamatalaga lautele

I Omez, o le elemene galue e tutusa ma le Losek Maps. O loʻo faʻatusatusa i le faʻatusatusaga o le taugata faʻaaogaina o le Razzo. E tele gasegase e mafaufau pe tatau ona sui Omez i Razo. O Omez e le maualalo i le aoga i fualaau taugata, ae i se tau sili atu ona aoga. Faʻaavanoaina i ni mea se lua - ampoules ma capsules.

O le fualaau faasaina i le taeao, e mafai i le taeao.

O le fualaau e fuafua ile ituaiga o faʻamaʻi. O le vailaau e faʻataʻitaʻia e le fomaʻi, e fuafua i le tulaga o le maʻi.

O le vailaʻau e aoga mo se aso. Lua itula i le maeʻa ai o le vailaau, o le maualuga o le aafiaga e tupu.

  • maʻitaga o maitaga
  • lactation period
  • tausaga o tamaiti.

E tatau ona iai se suiga i le ate. O le metotia e tatau ona fetuutuunai e le fomaʻi aoga. Faatasi ai ma se taimi uumi o le faʻaogaina, o le aʻafiaga o gau e faʻapupula.

E le gata i lea, o vailaau e iai le tele o aʻafiaga itu. I le aveina, o le maʻi e aʻafia le lamatiaga o le mauaina o tiga i totonu o le manava, ma le tiga o le ulu ma le vevela, vaivaiga o le musika, gasegase o le paʻu, le mausali, ma le faaletonu vaaia.

O tagata maʻi o loʻo tagofia fualaau faʻasaina e lamatia ai le maua o se vailaʻau oona. O le mea moni, e faʻamaoni ma fofo i taimi o togafitiga.

O se tasi o analogues a Omez o Omitox.

O Omez e masani lava ona suia i le Omitox.

I le fesili pe sili atu le Omez poʻo le Omitox, e mautinoa e le mafai ona tali. O se tasi o vaega galue e toetoe lava a tutusa le aafiaga, o lea o le eseesega e laitiiti. O Ranitidine e foliga mai o se tagata tauva i le maketi. O Omez e sui tele i lenei fualaau faasaina. Faatasi ai ma le leai o ni aʻafiaga, e aʻafia ai Omez mai le maketi. E matua faʻasaina le ave faʻatasi o nei fualaau oona ia oe lava.

E tusa ai ma iloiloga, o lenei Initia lautele e maualuga lona lelei ma vave ona faia. O tagata faʻaaoga e tumau pea le faamalieina ma sili atu le tuʻufaʻatasia o lenei vailaʻau. Ae o nisi e matauina faapea o aʻafiaga itu e malosi. O le tau o le fualaau faasaina i Rusia e tusa ma le 75 rubles.

O vailaʻau faʻapitoa e ofoina atu le tele o tau mo ia.

Filifiliga o vailaʻau

O le salalau lautele o faʻamaʻi gastrointestinal e mafua ai ona maua e le tele o tagata maʻi vailaau i aso uma. O le mea lea, o le filifilia o se fualaau lelei e taua tele.

O vailaau uma e lua e sili ona lauiloa ma ua maua ai se igoa lelei i le va o tagata faaaoga.

O le gasegase Loseka Suetena, ma Omez ei ai aʻa Initia. O le gaioiga malosi i fualaau uma e lua o le omeprazole.

O se fesili saʻo lava lea o le vavaeina, Losek poʻo Omez, e sili atu. O le manatu e sili atu le lelei o le uluai kopi nai lo ona sui i le moni. O le lelei o vailaau faʻasoifua maloloina e masani lava i le taimi muamua. O le eseesega i le va o nei auala e lua o lona uiga lelei.

O Omez o se vailaʻau e sili ona maualuga, ae itiiti ifo i nisi o taʻiala ile Losek Maps.

Pe a filifilia se vailaʻau mo togafitiga, e tatau i se tasi ona amanaʻia le gafatia o agafesootai ma uiga taʻitoʻatasi o le tino. E mafua lenei mea i le ono mafai ona iai le le faapalepale e le tino o vaega o le fualaau faasaina ma le le lava o le mafai gafatia e faʻatau ai togafitiga taugata.

Ina ia aloese mai faafitauli le lelei, muamua lava, o uiga o le tino ua amanaia.

O vailaʻau e tatau ona i ai le maualuga o le lelei o le aʻafiaga ma mafua ai ona afaina le tino. E tatau ona manatua o le filifiliga sese o vailaau e mafai ona taugata ai le soifua maloloina o se tagata.

Filifilia o se vailaʻau e masani lava o se faiga faigata.Ou te manaʻo e vave toe faʻaleleia, ma faʻaleagaina le tino. Ia manatua le lamatiaga o le ola o le tagata lava ia.

O faʻamaʻi gasegase e sili ona matautia o maʻi, gaioiga taua ma o le tulaga lautele o le tino e faalagolago ia i latou.

E naʻo le fomaʻi e tatau ona faʻamaonia togafitiga. O faʻamatalaga e uiga i vailaau i totonu o mea faʻapipiʻi e mo naʻo le taʻiala, o le mea lea, e le mafai ona faʻaaogaina e faʻatonuina ai le fualaau mo le taliaina ma fuafua le suʻega. O le filifiliga o le mea faigaluega talafeagai e tatau ona faia e le fomaʻi, e faʻavae i luga o le auʻiliʻiliga ma taunuʻuga o suʻega.

O faamatalaga e uiga ia Omez o loʻo maua i le vitio i lenei tusiga.

Losek ma Omez: otootoga

O nei vailaʻau e lua ua faʻamatalaina o le inhibitory. O le tutusa i le va o Losek ma Omez o loʻo taʻoto i le agamalu i luga o le tino. O fualaau faasaina e faaosofia ai le gaosiga o le suauu o le hydrochloric i totonu o le manava.

O le uluaʻi Losek o se vailaʻau na faʻaalia i falemaʻi muamua nai lo Omez. Faʻafetai i lenei mea, na mafai ai ona ia maua le faʻatuatuaga o le faitau miliona o tagata gasegase. Omez, e pei o Losek, e mafai ona faʻaitiitia le tulaga o le maʻi ile 5-6 aso.

O le a le eseesega ma le tutusa

E faigata le faiva o Omez ma Losek e aunoa ma le talanoa i se fomaʻi.

O fualaau faasaina ua faatonuina i mataupu nei:

  • ma se maʻi o le manava,
  • ma se ulupo i le duodenum,
  • faatasi ai ma gastritis masani,
  • faʻatasi ai ma le pancreatitis,
  • mo faʻamatalaga puipui (pe a maua ni mea e le masani ai i totonu o le vaega o meaʻai).

Le eseesega i le va o sauniuniga a Losek ma Omez:

  • O Omez o loʻo maua i Initia ma Losek i Suetena,
  • O Omez o loʻo gaosia i le paʻu ma le microgranular, ma Losek i se pepa.

E tutusa tutusa fualaau:

  • O vailaau uma e tutusa lelei le tasi i le isi, ona e tutusa lava le mea e galue malosi - omeprazole,
  • Tusa lava ia: 40, 20 ma le 10 mg.

Losek Maps poo Omez e filifilia e le fomaʻi i le maea ai o suʻesuʻega maeʻaeʻa o le maʻi, e faʻavae i luga o le gafatia tau tupe a le tagata maʻi, aemaise lava i lona maʻi, faʻamaoniga a le tagata lava ia, ma isi.

E faapefea ona galue le omeprazole

O le Omeprazole e iai lona aʻafiaga. Na maua le vailaʻau ma faʻaaoga i togafitiga faafomaʻi i le amataga o le 80 tausaga. I le gasologa o tausaga, ua suʻesuʻeina ma le totoʻa le omeprazole, ma ua maeʻa ona faia se togafitiga sili ona lelei mo togafitiga gastrointestinal.

E fesoasoani le Omeprazole e faʻaitiitia ai le faasee eletise. O lana gaioiga e poloka lelei ai le vaega eletise o le hydrogen-potassium AT i le tulaga o le cellular. O siti e faʻamalosi ai vailaʻau o le hydrogen e muamua faʻaalia. I le taimi lava e tasi, ua aveeseina ai ions chlorine mai ia i latou. I le aofaʻi atoa, o le hydrogen ma le chlorine o le eleʻele o le chlorhydric, ma o lona faʻaauau i le tino e le tatau ona sili atu nai lo le 0.1 M.

O vailaʻau faʻasaina e aofia ai le omeprazole e maua lelei ma faʻamaonia e le tino o le tagata. Peitai, ina ia mafai ai ona taofia faʻamaoniga o le manava i le tele e mafai ai, e tatau ona "fesoasoani" faʻamaʻi vailaau, e pei o le mulimuli i se taumafa malosi ma inu tele vai mama. Afai e mulimuli uma fautuaga a le fomaʻi, ma le setete o le soifua maloloina e le faʻaleleia, e tatau ona sui le fualaau faasaina.

E mafai ona tuʻufaʻatasia ni vailaʻau se lua

O nisi tagata gasegase e manatu sese pe afai o Losek ma Omez e tutusa ma le tasi ma e tutusa foi le tuufaatasiga, ona sosoo ai lea ma le tuufaatasiga, o le a sili atu ona lelei le aafiaga. O le isi tala faʻasolopito lenei. E matua faasaina ona ave Losek ma Omez . O se ituaiga o mea leaga matautia e taʻitaʻia ai, e pei o se tulafono, i luga o le malosi o vaega faamalolo i le tino. O le le lelei o le faaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona faateleina ai le lamatiaga o aafiaga i itu, ma e afaina ai foi le ate ma fatuga.

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/omez__619
Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

Taimi o tausaga

O eseesega i fualaau faasaina o le vaega o le inhibitors e mafai ona maitauina ma, pe a mafai, lo latou tofiga i tamaiti. O le mea lea, e faʻavae i luga o le leai o se poto masani, e le mafai ona faʻamatalaina ia lesemaʻi Losek. Pe a ave le Omeprazole e talia mai le lima o le lima tausaga, ae na o mataupu lava o le le atoatoa o totoga o le gastrointestinal tract.

Ae ui i lea, e tatau i matua ona manatua o le fualaau e fuafua e mafaufau i le matutua ma le mamafa o le tamaititi ma le natura o lona maʻi. O lea, faatasi ai ma se mamafa e oo atu i le 10 kilokalama, o le masani ole omeprazole o le 5 mg, 10-20 kg - 10 mg, mai le 20 kg - 20 mg. E le gata i lea, o le tele o taimi e taliaina ai e le silia ma le faatasi i le aso. O le vailaʻau e sili ona lelei i le taeao ao leʻi 'aʻai poʻo le taimi o le taeao o le taeao, inu tele vai. Aua le tatalaina ni kapoti po o ni laulau mama.

O le tele lava o taimi, o lenei vailaʻau e faʻataʻitaʻiina i na o tagata gasegase o loʻo togafitiga i falemai i lalo o le vaavaaiga a tagata tomai faapitoa. O le mea lea, pe a filifili e faʻaaoga le fualaau mo le togafitiga o tamaiti, e le lava le suʻesuʻe ma le totoa i faatonuga, e tatau ona feutagai ma lau fomaʻi.

Laʻau ola o vailaʻau

E le gata i lea, e tatau ona e manatuaina tulafono ma fale ola o vailaʻau. O tapenaga sauniuni e tatau ona teuina i totonu o pusa malulu faʻamau, i se nofoaga malulu ma pouliuli, i se vevela e le sili atu i le 25 ° C. Soifua Maloloina - 2 tausaga mai le aso na tuuina atu ai. O faʻamatalaga i le aso tuʻuina atu o loʻo i luga o le afifiina. Faʻasalaga pe a maeʻa le aso faʻamaʻi o vailaau faʻasaina e matua faasaina.

O se aoga taua o le fualaau faasaina o le Omeprazole i luga o le vaifofo auina mai Losek o le eseesega lea i le tau. O le mea lea, i fale talimalo, o le tau o le Omeprazole e tau 7-8 taimi sili atu ona taugofie nai lo Losek.

E taua le matauina o fualaau uma e lua e le mafai ona faatauina i se fale talavai e aunoa ma se taotoga. Aua e te mafaufau ia te oe, aua o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona afaina ai le tino.

I fualaau faasaina e taofia ai le galuega faalilolilo o le fualaau oona, faapea foi ma isi fualaau faasaina, e tatau ona e matua faaeteete, aemaise lava pe afai ua faatonuina mo tamaiti ma fafine maʻitaga. A aunoa ma le faʻatalanoaina o se fomai faapitoa, o lo latou faaaogaina e matua faasaina. Filifili tatau se togafitiga faafomaʻi, na o se fomaʻi e mafai ona fuaina le fualaau manaomia. I lenei auala, o le a le mafai ai ona puipuia le aʻafiaga le aoga o vaega o fualaau faasaina i le atinaʻeina o le tino. I le tulaga o faʻamaʻi tiga poʻo se mea e afaina ai, o le faʻaaogaina o le Omeprazole ma isi analogues e vave faʻaaogaina.

Losek ma Omeprazole: e mafai ona felagolagomaʻi?

O nei fualaau oona e tutusa lelei ma ua faatonuina mo le togafitiga o faamaʻi tutusa. O le mea lea, o le ave omeprazole faatasi ma Losek e matua le mafai. O lea vailaʻau e mafai ona taʻitaʻia ai se vaega o vaega o le tino o le tagata. Lenei e faʻapupulaina ai aʻafiaga o aʻafiaga, faʻapea foʻi ma avega i gaʻo ma le ate.

O a mea latou te tutusa ai

O vailaʻau uma e lua o pamu faʻamalo. O le mea aoga autu i vailaau uma o le omeprazole, lea e gaoioi i luga o le eletise. O vailaau faafomai ua faatonuina mo:

  • YABZH.
  • O se suega lelei ile Helicobacter pylori.
  • Gastritis.
  • Faʻaleagaina o le gaioiga o le vaega o meaʻai.
  • Pancreatitis

O vailaʻau e lua e mafai ona mafua ai aʻafiaga, faʻaalia i le tofo, tiga o le gastrointestinal, ulu o le tino, gaioiga o le paʻu, tiga o le muso, faʻalauteleina o le gaosiga ma le afu, le tumau le faʻaaliga, ma isi. Ae ui i lea, o le toatele o tagata latou te taliaina pea fualaau faasaina lelei.

Faatusatusaga ma pe faapefea ona eseese

Faʻafanua o Losek e faʻatau atu i totonu o laupepa, Omez i capsules, lyophilisate poʻo fasi. E ui i le mea moni o Omez o se vailaau maualuga ma lauiloa, e sili atu ona itiiti i le Losek Maps i nisi itu.

Losek Maps o le muamua lea na faʻalauiloa i le maketi faafomai. E maua i Suetena. O le tau o le fualaau faasaina e maualuga. O Omez o se togafitiga sili atu ona taugofie, ua gaosia i totonu o fale suesue a Initia.

O fea oi latou, o afea ma po o ai e sili atu

I le faatonuina o se vailaau faapitoa, e mautinoa lava e amanaʻia e le fomaʻi le gafatia lautele o le tagata maʻi, aua e le maua uma e tagata gasegase le avanoa e faʻatau ai fualaau faʻatau taugata. I ia tulaga, ua faatonuina ai Omez. O le vailaau faʻasaina e faʻafefe lelei ma e iai foi lona aafiaga tutusa pe a faʻatusatusa i Losek Maps.

Ae ui i lea, ina ia aloese mai faafitauli, o le a muamua ona amanaia e le fomai uiga taʻitasi o le maʻi. O le vailaʻau e tatau ona i ai le maualuga o le lelei ma e le afaina ai le tino. A o lei faatonuina le vailaau, o le gastroenterologist na te faia se suesuega atoatoa o le maʻi. O le a tuʻuina atu le toto, urine ma feces mo le suʻega, o loʻo ia faia se suʻega faʻavae o le manava, o loʻo ia FGS, ma o loʻo ia suʻesuʻeina foi le tino o le tino ma le ultrasound.

O gasegase gasegase e manatu e matautia, ma e aunoa ma ni suʻesuʻega amata, e le o faʻamaonia fualaau, talu ai e mafai ona latou faʻamalamaina faailoga o tumutumu oona. Aua e te mafaufau ia te oe lava. O vailaau faafomaʻi e tatau ona naʻo le fomaʻi o loʻo auai e tatau ona faatonuina.

O le a le eseesega i le va o Losek MAPS ma Omez?

E iai faʻamaoniga, faʻaaoga i feutagaiga ma lau fomaʻi

O vailaʻau uma e lua o loʻo i ai i le vaega faʻapitoa o vailaʻau faʻamalosi o le eletise. Omez na faia e le kamupani Initia Dr. Reddys Laboratories, Losek - kamupani Suetena AstraZeneca.

O le faʻasalaga o le Omez o capsules ma microspheres, ma Losek o se laulau. O tapenaga o Omez ma Losek MAPS o ni analog, talu ai o le mea galue malosi i totonu ia i latou e tutusa. O le benzimidazole o le gaioiga - omeprazole.

Omez Capsules

O vailaʻau uma e lua e maua ai le 40, 20 ma le 10 mg. O le Omez foi o loʻo i ai le paʻu faʻamalolo e faʻaaogaina o le Omez Insta. Ole maualuga o omeprazole ile 20 mg.

Malosiaga "Insta" ma le manogi moa

O le a le mea e tupu pe ae ave Omez poʻo Losek?

O le Omeprazole e faʻaitiitia ai le faasee eletise. E galue e ala i le taofia o le hydrogen-potassium ATPase i nila faapitoa o le manava e faʻamalo ai vailaʻau o le hydrogen. I le tutusa, o le chlorine ions e alu ese mai i sela. O le eleʻele o le chlorhydrate (HCl), o le maualuga o lea mea i totonu o le manava e masani lava ona i ai le 0.05-0.1 Mr. Theoretically, o sea maualuga o le iniseti e ono mafai ona lava e tatala ai meataalo uʻamea.

O Omeprazole o le muamua fualaau faasaina e aafia ai le pamu popo proton. Na maua ma faʻafeiloaʻi i togafitiga faafomaʻi talu mai le 80 o le seneturi talu ai. Talu mai lena taimi, ua tele le poto masani ua maua i lona faaaogaina, o togafitiga sili ona togafitiga ua atiina ae ma o nisi o inhibitors ua tuufaatasia (pantoprazole, rabeprazole, lansoprazole, esomeprazole). O Omeprazole o loʻo i luga o le WHO o lisiina o fualaau oona e manaʻomia i le soifua maloloina o atunuu uma.

O sauniuniga e aofia ai le omeprazole, e aofia ai Omez poʻo Losek, e mafai ona tuʻuina lelei. E tasi le itula talu ona maeʻa le pulega, o le aʻafiaga o le faʻaitiitia o le faasee eletise, e tumau mo se aso.

O le toʻatele o tagata e taumafai e faʻaitiitia le faʻamaʻi o le paʻu poʻo le faʻaleleia o meaai ma mea taumafa. Ae peitaʻi, afai e tumau pea faʻamaoniga pe o le tulaga e mamafa, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi. Losek poo Omez - o le mea e sili ona lelei mo oe, ma, i se tulaga lautele, pe tatau ona e ave fualaau faasaina, e tatau i se fomaʻi ona fuafua.

Tuua Lau Faamatalaga