Siofor 500 ma le ava malosi: faʻatasi ma taunuuga

Lelei taimi o le aso! O loʻu igoa o Halisat Suleymanova - O aʻu o se phytotherapist. I le 28, na ia faʻamaloloina ia lava i le kanesa o le tino ma laau (tele e uiga i loʻu aafiaga o le faamalologa ma le mafuaʻaga na avea ai au ma se tagata fai lauʻau faitau iinei: O laʻu tala). Aʻo leʻi togafitia e tusa ai ma metotia faʻa-aganuʻu o loʻo faʻamatalaina i le Initaneti, faamolemole talanoa ma se fomaʻi ma lau fomaʻi! O lenei mea o le a faʻapolopolo ai lou taimi ma tupe, ona e eseese faʻamaʻi, o laʻau ma metotia o togafitiga e ese, ae o loʻo i ai foi faʻamaʻi pipisi, faʻamaʻi, faʻalavelave ma isi. E leai se mea e faʻaopoopo i ai, ae afai e te manaʻomia le fesoasoani i le filifilia o metotia ma togafiti togafitiga, e mafai ona e maua aʻu i inei i fesootaiga:

  • faʻaitiitia le toto kullukose
  • taofi le manaʻo
  • faʻaleleia le lelei o le kulukose i maso,
  • maualalo le cholesterol
  • faʻaitiitia le faʻamalosia o le insulin.

I le faaopoopo atu i togafitiga, o vailaʻau e masani ona faʻamatalaina mo le puipuia o le maʻi.

Taunuuga o le fefaasoaaʻi

O mea uma o loʻo taʻua i luga ua fautua mai ai e matua faʻasaina le faʻaaogaina faatasi ma le ava malosi. Pe a fegalegaleai ma le ava malosi, o le gaioiga malosi e mafua ai le toso malosi o le suka i le taimi e tasi ma le faateleina o le gaosiga o le lactic acid. E tupu lenei mea tusa lava po o le a le tele ma le malosi o le ava malosi. O se taunuuga, e vave lava ona atiaʻe le faʻamalosi o le lactic acid - o se faʻamaʻi matautia ona o le mafai ona amataina le oti i le tele o mataupu.

O faʻapogai autu o le atinaʻeina o lenei maʻi:

  • taoto, vili,
  • tiga ma le le toʻa i totonu o le manava,
  • tolopoina o le tali,
  • gaogao
  • loto vaivai
  • faʻanoanoa
  • le amataga o le coma.

O le tele o taimi, o lenei tulaga e tupu faʻafuaseʻi. O nisi taimi o le musika ma le fatu o le tiga, faʻavavevave le manava, ma le susu i luma o le osofaʻiga lava ia. Ina ia aloese mai tulaga lamatia o le olaga, e tatau ona e iloa pe o le a le mea e taitaia e le tuufaatasiga o lenei fualaau faasaina. I tulaga ogaoga, e faanatinati le sailia o fesoasoani faafomaʻi.

E tatau foi ona e nofouta e mafai foi ona tupu se faafitauli talitutusa pe a faaaoga eseese dosages o fualaau faasaina ma ituaiga eseese o ava malosi. O le mea lea, e oʻo lava i le tuufaatasiga o pia ma Siofor 500 o le ai ai ni aʻafiaga lelei o le soifua maloloina. O le mea lea, o Siofor ua matua solia i se tulaga masani o le inupia.

O afea e mafai ai ona ou inu?

A uma ona inu se ipu ava malosi, ia le itiiti ifo ma le 48 itula e tatau ona pasia aʻo le i tagofia le fualaau. Afai e le uma le taimi e tasi pe a uma ona ave le vailaʻau, inu le ava malosi e le fautuaina, ina ia aloese ai mai le le lelei o taunuuga mo le tino. A maeʻa le faʻaaogaina o Siofor, e sili atu ona lelei le aloese mai meainu malosi mo le 5-7 aso. Ma ia manatua, o le fegalegaleaiga a Siofor ma le ava malosi o se filifiliga le talafeagai mo soʻo se taimi. E leai ni tuusaunoaga; o latou tau (e sili atu pe itiiti ifo) o le ola o le tagata.

Faailoga ma Faʻafitauli o le maʻisuka

Aʻo leʻi talanoa e uiga i le fesoʻotaʻiga a Siofor ma le ava malosi, e tatau ona lisiina faafitauli sili ma faʻamaʻi e fesootaʻi ma le maʻi.

I le maʻisuka, e mafua mai i le faʻaititia o le inisalini, o le faʻaaogaina o le kulukose i musele ma le faʻavaveina o lona tino. Faatasi ai ma sea solitulafono, o le suka e pasi atu i le gaʻo o le tino.

O le taunuuga o se faʻaopoopoga tele o le mamafa o le mamafa. Peitai, e mafai foʻi ona faʻafeagai le tulaga faʻafeagai, talu ai i nisi tulaga, i le isi itu, o le mamafa e faʻaitiitia le mamafa mo le leai o se mafuaaga.

O isi faailoga masani o le maʻisuka o:

  • vaivai faifai pea, le fiafia,
  • le fiaai ma le fiainu
  • umi faʻamālōlōina e oʻo lava i manuʻa laiti,
  • faaitiitia le tino vaaia.

O se togafitiga sili atu ona ogaoga o le siama lactic - o le faaputuga o le lactic acid i totonu o le toto. O lenei tulaga e tupu mai ona o le avea o fualaau faasaina ma metformin e avea o se vaega taua. Ae maise lava, e masani lava ona matauina le acidosis lactic i tagata mamaʻi na maua i gasegase matuia o le ate ma fatugaʻo, faapea foi ma se meaai le lelei po o le matelaina.

Laosis acidosis e faʻaalia i le tiga i tua o le sternum, moe, ma le manava faifaipea. I mataupu faigata, e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻe o le maʻisuka. O lenei tulaga e atiaʻe i le aso, e masani ona pasi e aunoa ma ni vailaau.

O faʻaaliga o le maʻi suka e aofia ai:

  1. Vaivai
  2. Faʻaitiitia pe le lava le fiaʻai.
  3. Ootia.
  4. Faʻailoga poʻo le manava.
  5. E mafai ona maualuga le suka i le toto e 2-3 taimi.
  6. Paʻa i le manava.
  7. I tulaga e seasea tupu, vomiting.

Faʻatasi ai ma le hyperglycemic coma, e manaʻomia e le maʻi le fesoasoani faʻapitoa, o lea e tatau ai ona ave o ia i le falemai i se taimi vave e mafai ai.

O taunuuga o le inu ava malosi ma Siofor

Muamua lava, o maʻisuka uma e tatau ona manatuaina Siofor ma le ava malosi e le maua ai le faʻasaga.

Tuʻuina atu faʻamaoniga o le maʻisuka, e faigofie ona malamalama pe aoga le tuufaatasia o togafitiga ma tausamiga fiafia. Ua leva ona lauiloa o le ava malosi, aemaise i le tele o mea, e afaina ai se tagata maloloina. Ma e oʻo lava i faʻamaʻi ogaoga ogaoga, e le tatau ona tuʻufaʻatasia ia vailaau faʻasaina.

Mo i latou ua maua i le maʻisuka, ma ua fautuaina Siofor mo togafitiga, e tatau ona e faaluaina le ava malosi, talu ai o fegalegaleaiga a le ava malosi ma le fualaau faasaina e mafai ona mafua ai ni taunuuga le mautinoa mo le maʻi.

E pei ona uma ona taʻua, o le fualaau faasaina Siofor e mafai ona mafua ai le lactic acidosis. O lenei tulaga, e mafua mai i le faaputuputuina o le metformin, e sili ona matautia mo le soifua maloloina o le tagata. O lenei tulaga e vave ona tupu, i totonu o ni nai itula, e masani lava ona soymptomatic, ma o le maliu o le 50% i le 90%. O le mea lea, oi latou ua faʻamaonia Siofor, e tusa lava pe leai se faʻataʻitaʻiga o lenei vailaʻau ma le ava malosi, ei ai se tulaga lamatia o le atinaʻeina o le lactic acidosis.

O le inuina o le ava malosi i le maʻisuka e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le siama. Mo le mafuaʻaga lava e tasi, e le o faʻamaonia Siofor mo tagata mamaʻi e maua i le ava malosi ona o le ogaoga o le faaleagaina o gaʻo ma le ate. I se tulaga faapena, o le gaioiga o okeni e vaivai, o le kulukose o loʻo faʻagasolo lemu.

O le maʻisuka coma o se taunuuga o le lactic acidosis, o le mea lea, o le fegalegaleaiga o le ava malosi ma Siofor e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻeina o lenei tulaga. O le mafutaga faʻatasi e mafua ai le faateleina o le suka i le toto, ma - o le faʻaitiitia foi o le toʻilalo. I le faaopoopo atu, masani i le taimi o se taumafataga, e tuʻuina atu le ava malosi ma le faʻaaogaina o meaai masei o loʻo i ai se tele o meaʻai gaʻo ma gaʻo leaga. O faʻatasi uma e faʻaosoosoina ai le atinaʻeina o le hypoglycemic coma.

E taua le iloa o le ava na o ia lava, poʻo lona uiga, o lona tino autu - alcohol alcohol - e le mafai ona afaina ai le kulukose. Ae o le tuufaatasiga o le ava malosi e aofia ai le tele o meaʻai ma gaʻo, lea e faʻafefe ai le hyperglycemia.

O se taimi le lelei foi o taunuuga o le faʻaaogaina o le ava malosi ma le fualaau faasaina e matua faigata lava ona matau i le taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faailoga o le hypoglycemia e talitutusa ma le inuina o le ava. O sea tulaga o se tagata i le taimi o se taumafataga o le a le faateia ai se tasi; e tusa ai ma lea, o le a leai se tasi oi latou o le a mafai ona iloilo lelei le faigata o le tulaga ma vave valaau mo se fesoasoani. E le gata i lea, o le hypoglycemia ma le mulimuli mulimuli e mafai ona tupu i se miti.

O le mea lea, o le fesoasoani i le tagata gasegase e ono le mafai ona tuʻuina atu i le taimi, lea e mafai ona oʻo atu ai i taunuuga sili ona faanoanoa.

O le a se isi mea faʻafefe taua o Siofor ma le ava malosi?

E tusa lava pe laʻitiiti, o le ava malosi ao aveina Siofor e mafai ona mafua ai le le lelei o taunuuga mo le tino. Muamua lava, o le hypoglycemia - o se tulaga, e tusa ai ma ona uiga autu, e pei o le soona fai. O le ava malosi e afaina ai le gaosia o le polotini ma le glucose i le ate, lea o le a mafua ai se paʻu i le suka o le toto. E le pei o le inisua, faatasi ai ma le hypoglycemia, e manaʻomia vave e fesoasoani le fesoasoani. Ae e mafai ona e vaʻaia le va o nei tulaga e lua e ala i le fuaina o le suka.

O le ava malosi e faateleina ai le avega i le fatu, lea e le oi ai i le tagata maʻi suka i le tulaga sili ona lelei. O sina fualaau o le ava malosi i le maʻisuka e mafai ona faʻaosoina ai le arrhythmia, o le faateleina o le toto maualuga, ma o se taunuuga, o le aʻafiaga o se fatu fatuga ma le maʻisuka ua faateleina. O faʻalavelave i le gaioiga masani o le loto e matauina e tusa lava pe tasi le aso talu ona inu le ava malosi, ma mo se toe malosi atoatoa atonu e tele ni aso.

E le gata i lea, o le ava malosi e mafua ai le faʻamaʻavaʻaina o tino, lea e oʻo atu ai i le hyperglycemia, ona tuaa ai lea o faʻamaoniga:

  • vaivaiga
  • se faʻateleina o le glucose
  • mafaufau le lelei
  • fiainu
  • maʻi pipili.

E le gata i lea, o le inuina o le ava i le taimi o le maʻisuka togafitiga e mafai ona mafua ai le maua o le mamafa I le tasi itu, o le mamafa i luga o le pancreas ua faatupulaia, talu mai le taimi o le taumafataga e matua faigata lava ona pulea le tele o meaai e 'aina ma lona "aoga". I le isi itu, o le ava malosi e maualuga i kalori.

I le tulaga lautele, o le ava malosi i le taimi o togafitiga e faʻatagaina i nisi o tulaga. Muamua lava, e tatau ona e filifilia le uaina paʻu mama po o isi uaina e leʻi faʻasalaina. O le tau e aoga foi le pulea, e le silia le 100-150 kalama. E le aoga foi le faʻaaogaina o le ava: e faatagaina e inuina le ava i nisi taimi i le tausaga, na o "mataupu faapitoa".

A uma ona inu se ipu malamalama, e tatau ona siaki le maualuga o le suka. Afai e tumau le masani, e leai se lamatiaga i le soifua maloloina.

Mo i latou e ave Siofor e le mo togafitiga, ae mo le gau o le mamafa, o le isi filifiliga e mafai: taofi le ave o le vailaʻau mo aso e 3. E fautuaina ia Siofor ia tuu ese i le aso o le ava malosi, faapea foi i le afiafi ma le maeʻa.

O faʻamatalaga faʻafomaʻi o Siofor ma ana fegalegaleaiga ma isi fualaau oona o le a faamatalaina e se tagata poto mai le vitio i lenei tusiga.

Siofor 500 ma le ava malosi: o le a le mea e tupu pe ae inu i le ava malosi

I tausaga talu ai nei, o le numera o tagata ua maua i le maʻisuka ua tupu tele. O le maʻi e vave lava ona "laʻititi", ma e maua i tupulaga talavou ma tamaiti i taimi uma.

E afua mai i se tulaga lautele ma le olaga faʻaonaponei, o loʻo i ai le ulaula, ava malosi, oloa ma gaʻo vailaʻau ma mea matautia e ono lamatia i le tuufaatasiga, galala, ma le faʻalavelave.

I la tatou tusiga, o le a tatou mafaufau i le autu e faatatau i togafitiga fualaau mo le maʻisuka malosi ma lona tuufaatasiga ma le ava malosi, poo le auala e faʻafefiloi ai Siofor i le ava malosi.

Mafuaaga o le maʻisuka

O le maʻisuka e mafua mai i le maualuga o le suka o le toto

O le maʻisuka e mafua mai i le maualuga o le suka o le toto.

E afua ona o se faaletonu o le pancreas, lea e le maua ai le insulin e pulea ai le tafe o le suka i le toto.

O le tele lava o taimi, o le faʻamaʻi e tupu i luga o le mamafa o tagata, faʻatasi ai ma meaai e le paleni, o le faʻalauiloaina o le faʻaleleia o le falaoamata, meaʻai faʻafefeteina faʻafefe, faapea foi i latou e sili ona fiafia i meaai e maua ai le gaʻo ma gaʻo.

O loʻo i ai se faʻavasegaina o le maʻisuka, lea e vaevaeina lenei faʻamaʻi i le 1st ma le 2nd ituaiga.

O le maʻi suka o le ituaiga muamua e atiina ae, e fai ma tulafono, i tamaiti, ao le ituaiga lona lua e sili ona aʻafia ai tagata matutua.

E oʻo mai i le taimi nei, e leai se vailaʻau faʻasaina i togafitiga faʻapitoa e mafai ona taofia le atinaʻeina o lenei maʻi matautia. E tusa ai ma le natura o le faʻafitauli o le maʻi, e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu:

  1. Maʻi le maʻisuka
  2. O le mamafa o le faʻamaʻi,
  3. Tulaga ogaoga o le faamai.

O le mamafa o le kosi o le maʻisuka e taua tele i le tofiaina o fualaau oona i le tino (inisuasiga or tablets). I le faʻaopoopoga, o se tasi o mea taumafa ua faʻataʻitaʻiina, e faʻatatau i le lagolagoina o le gaioiga ma le faʻamalosia o le tino (faamalositino, ma isi).

Faʻalogo! O le maʻi suka o se faʻamaʻi tuga lea e manaʻomia ai le siakiina pea o le maʻi. O le faʻamalositino ia te oe lava e mafai ona iʻu ai i ni mea leaga. O le mea lea, e matua taua lava le faia o le suʻesuʻega faafomaʻi talafeagai e faʻamautinoa ai togafitiga togafitiga. E na o lau tausi maʻi tausi maʻi e faatagaina e faʻamaonia ma faʻaiu togafitiga fualaau faasaina.

Siofor togafitiga

Siofor - o se fualaau faasaina a le German mo togafitiga o le maʻisuka

O Siofor o se fomaʻi ua faʻasaina e Sialani mo le togafitiga o tagata maʻi o le insulin ma le maʻisuka.

O le vailaau faʻasaina e gaosia ma e mafai ona faʻamatalaina uma mo le faʻamaʻi ma le togafitiga o le faʻamaʻi i le ituaiga lona lua o le maʻisuka.

O le Siofor e faʻaitiitia ai le toto o le toto (aafiaga o le hypoglycemic), ona e mafai ai ona avea o se sui sui ole vailaʻau. O le eletise autu autu o le metformin hydrochloride.

O le gaioiga a Siofor i le tino:

  • Faʻaitiitia le kulukose toto
  • Faʻasaʻo le manava, lea e oʻo atu i le paʻu mamafa,
  • E iai aʻafiaga o le antifibrinolytic ma le lipid,
  • E faʻatuai ai le faʻaaogaina o le kulukose ma isi oloa gaʻo mai le gastrointestinal tract ma faʻaaogaina le kulukose e ala i maso.

Metotia faʻaaogaina o Siofor

O le fualaau faasaina ua faatauina atu i se ituaiga o pepa e 500, 850 poo le 1000 mg o le mea galue malosi i totonu taitasi

O le fualaau faasaina ua faatauina atu i se ituaiga o pepa e 500, 850 poo le 1000 mg o le mea galue malosi i totonu taitasi.

E tusa ai ma le ogaoga o le maʻisuka, o le tasi pe o le isi o loʻo faʻatulagaina, faʻateleina pe leai.

I le tele o tulaga, Siofor 500 ua muamua faʻamaonia mo le 1-2 laulau i le aso ma se faʻaopoopoga mulimuli ane i le metotia, o le fomaʻi na te filifilia le vave naʻo. O le Siofor 850 o loʻo faʻatulagaina i le aso i le tasi laulau.

O le vailaʻau e ave i le vai i le taimi poʻo le maeʻa foi o se taumafataga. I le taimi o le togafitiga, o le toto e faitauina e tatau ona mataitu. I le aluga o taimi, o le fua o le fualaau faasaina i aso taitasi e mafai ona oʻo atu i le 2000 mg, vaevaeina i le 4 atopa ma le taimi tutusa i va o latou.

Contraindications

E pei lava o isi fualaau faasaina, o Siofor ei ai le tele o faʻailoga mo le faʻaaogaina.

E pei lava o isi fualaau, o Siofor ei ai le tele o faʻasolega mo le faʻaaoga:

  • Tina ma le lactation. A oʻo mai le maitaga, ua suia Siofor e le insulin o togafitiga,
  • Tamaiti ei lalo o le 10 tausaga
  • Ituaiga 1 maʻisuka
  • Faʻasalaga tagata taʻitoʻatasi i vaega.

I le noatia ma le fai fuafua i tulafono mo le tagofia o fualaau faasaina, e fai ma tulafono, e leai ni aʻafiaga le lelei. O faʻataʻitaʻiga lelei o tagata maʻi e faʻaalia ai le soifua maloloina lelei pe'ā maeʻa. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea o Siofor faʻagesegese le faʻaaluina o gaʻo mai le gastrointestinal tract, o le taunuuga lea o le a faasolosolo malie ai ona faʻaitiitia le mamafa o le tino.

E le gata i lea, o tagata ei ai faʻamaʻi pipisi e lagona le lelei o le aafiaga ona o le faʻamaonia o lenei vailaau e faʻamalo ai aʻafiaga o le faʻamaʻi na mafua ona o le faʻaleagaina o le endocrine. E faasolosolo lava, o le maʻisuka gasegase e taumafa le falaoamata ma le suamalie, o lea e mafai ai e nisi o gasegase ona paʻu i le 12 kilokalama o le mamafa mamafa i le masina.

Lapataiga mo le aveina o Siofor

O Siofor o loʻo faʻaaogaina e avea o se auala e faʻaitiitia ai le mamafa i luga o le fautuaga a se endocrinologist poʻo le auai i meaʻai.

O nisi o le mamafa e faʻaaoga Siofor e avea o se auala e faʻaitiitia ai le mamafa, aʻo le i ai se faʻamaʻi o le maʻisuka ma taʻitaʻia o latou olaga masani (mo se faataitaiga, ave Siofor ma le ava malosi i le taimi e tasi). Ae ui i lea, e tatau ona maitauina o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le mamafa o le mamafa e na o ē o latou tino e maua ai le insulin.

Faʻalogo! O Siofor o loʻo faʻaaogaina o se auala e faʻaitiitia ai le mamafa i luga o le fautuaga a le endocrinologist poʻo le auai i meaʻai. A le o lea, o le pulega le pulea o se vailaʻau faʻamalosi e mafai ona oʻo atu ai i le ogaoga o taunuuga ogaoga.

E tatau ona maitauina o lenei fualaau faasaina na faia faapitoa lava mo le togafitiga o le maʻisuka ma e le o se mea faʻapitoa faʻapitoa, lea e faʻaaoga ai le tutoatasi a Siofor e aunoa ma faʻamaoniga ma le tofiaina o se fomaʻi e sili ona matautia. Afai na inu lau uo ia Sophor ma i le taimi lava e tasi e leiloa le mamafa, e le faapea o lenei metotia e talafeagai mo oe. Aua e te tuʻuina oe i se tulaga lamatia o suʻega faʻalesoifua maloloina.

Alu i le maʻisuka

E iloa e tagata uma o le ava malosi i le tele o mea e matua afaina ai le tino o le tagata.

E iloa e tagata uma o le ava malosi i le tele o mea e matua afaina ai le tino o le tagata.

E ui i le mea moni o le ava e faʻaleleia ai le taimi, e toʻatele tagata e faʻaauau pea ona inu ava malosi e "faʻaleleia" ai lo latou soifua manuia, aʻo iai ni gasegase tuga. E faʻafaigofieina foi lenei mea e ala i le soifuaga masani o tagatanuu, faʻatasi ai ma taumafataga ma aso malolo.

I le taimi lava e tasi, o tagata e mafatia i le maʻisuka ituaiga 2 ma le ituaiga 1 e tatau ona filifilia ma le faaeteete a latou meaʻai, ae le o le mulimuli i le manaʻo vave, ae faʻavae i luga o le mafaufau masani.

O le maʻi suka o se faʻamaʻi pipisi, o se faʻafitauli i le tino. O le tele o taimi, e maua ai le faʻamaʻi ma i latou e le o 'ai lelei.

I lenei tulaga, e tatau ona tuʻufaʻatasia e le gata o se lisi lelei, ae o se soifua maloloina ma ola malosi ma le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaʻo e tausisia ai le maualuga o le toto suka.

Afai, mo nisi mafuaaga, e le tausisia e le tagata maʻi ia tulaga, ona oʻo lea i taunuuga e matua leaga lava.

Ava malosi ma le maʻisuka

O le inuina o le ava malosi o lona uiga o le faia o se avega mamafa i le toetoe o ituaiga uma ma okeni

I nai minute mulimuli ane pe a uma ona inu le ava i totonu, e ono i ai se lagona o le fiaʻai tele. I le avea ai o se tulafono, ou te manao tonu i na ipu e le o se mea e manaomia mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka (meaai gaʻo manu, mayonnaise, ketchup, pastries ma le tele o carbohydrates, ma isi).

Faʻalogo! Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o meaʻai gaʻo ma i latou e tumu i le gaʻo.

O gaʻo gaʻo faigofie, gaʻo manu e maua ai le faʻaopoopoga o le mamafa i luga o le pancreas ma faʻapogai ai le faateleina o le mamafa o le tino, o le itu tonu lava lea mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

Endocrinologists ma nutritionists latou te autasi uma lava i le le auai mai le taumafa o meaai mai meaai anapogi, faapea foi ma meaai faigofie ma mea eseese e taofi i mea manogi mai supermarkets. Ma o nei fautuaga e le gata i na tagata ua leva ona maua i le maʻisuka.

Naʻo le mulimuli i nei tulafono faʻavae paleni e fesoasoani tele i le toʻatele e aloese mai le faia o lenei faʻamaʻi faigata.

O le inuina o le ava malosi o lona uiga o le faia o se avega mamafa i le toetoe o ituaiga uma ma okeni.

O le ethyl alcohol e afaina ai foi i siama o le pancreatic, ma talu ai e le aoga lenei okeni i le maʻisuka, o le mea lea, ua faia ai tulaga mo le amataina o se osofaiga o le tino pancreatitis.

E ui lava i le manino manino, pe a uma ona inu se ipu malamalama, o le ava malosi e sili atu ona leaga i le gaosia o enzymes ma le inisalini e tatau mo le malepelepe o meaai. O le mea lea, o le inuina o le ava malosi i le maʻisuka ua solia.

O aʻafiaga o le ava i le maʻisuka

O faʻafuasei faʻavave i le suka o le toto e mafai ona taʻitaʻia ai i se coma

O le inuina o le ava malosi mo le maʻisuka o soo se ituaiga, o tagata gasegase e ono lamatia ai le maua o se tasi, ae maise lava e faatatau lea i le suka o le inu ava malosi.

E faʻamalosia lenei mea e ala i le faʻateleina o le kulukose i totonu o le toto, ona oʻo ai lea o se paʻu mataʻutia i lona tulaga, pe a 'ai meaʻai e afaina ai le maʻisuka. O le tuʻuina atu o le kulukose i totonu o le toto e mafua ai le faateleina o le gaosiga o le inisalini e le pancreas.

Ma le leai o ni suka i totonu o le ate, o le pa'ū tele o le suka i le toto.

Faʻalogo! Faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi i luga o le toto suka e mafai ona oʻo atu ai i se coma. A oʻo mai lenei tulaga i le taimi o le moe, e le mafai ona iloa ma faʻauʻu i le oti.

Le tuufaatasiga o Siofor ma le ava malosi

E leai se fomaʻi o le a fautuaina le faaaogaina tutusa o le ava malosi ma fualaau faasaina. E iai foʻi vailaau faʻasaina e matua faʻasaina i le taimi o togafitiga, i le silasila i le mea moni e mafai ona latou tuʻuina atu ni mea e le mautonu.

Faʻalogo! O le faʻaaogaina o Siofor ma le ava malosi e lamatia ai le ola o le maʻi.

O le tele o glycogens o loʻo i totonu o le ate, e le mafai ona faʻaaogaina le gaioiga e mafua ona o le faʻaaogaina o le ava malosi (taofia le afaina o le kulukose i totonu o le toto, o se taunuuga, hypoglycemia poo coma). O le mea lea, o le faʻatasiina o Siofor ma le ava malosi e le taliaina. Aʻo leʻi faʻamautuina lou toto toto, o le inu vai inu ava malosi e sili ona faʻavaivaia.

Siofor ma le ava malosi: faʻatasi ma iloiloga ole maʻisuka

Siofor o se vailaau mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O le taʻiala o lana gaioiga o le faʻaitiitia o le suka o le toto.

E le gata i lea, o le Siofor e faʻaitiitia ai le manaʻo ma faʻagesegese le gaʻo ma le gaʻo gaʻo i le maualuga o le tino.

O le ava malosi e faaosofia ai le manaʻo, e aʻafia ai le faiʻai, ate ma le paʻu, e aʻafia ai le faʻafefe o le kulukose ma le gaosia o le inisalini i le tino. E le mafai ona faʻatasia le Siofor ma le ava i le maʻisuka ituaiga 2.

Togafitiga ma puipuiga Siofor

I le maʻisuka ituaiga 2, o le pancreas e maua ai le inisalini atoatoa e le tino, ae o sel e le aʻafia le kulūkose ona o le faʻaitiitia o le gasegase ile inisalini. O lenei mea e mafua ai le faateleina o le toto maualuga o le suka, faatasi ai ma taimi faigata e tupu i totonu o fatuga, mata, toto toto. Afai e sili atu le maualuga o le suka i le toto i le 16 mmol / L, e mafai ona tupu mai le hyperglycemic coma.

O le maʻisuka ituaiga 2 e masani lava ona mamafa, e pei o le tino, ae le o le tumu, e faʻaalia pea le lagona fiaaai.

O le liua o le kulūkose e alu i totonu o le toto ma meaʻai - e le o aʻafia i sela - e maua e le faiʻai se faʻamaoniga e uiga i le leai o se kulukose - e lagona e le maʻi le fiaai - o le kulukose e ulufale i totonu o le toto ma meaʻai - ... O lea la, o le auala autu mo le togafitia o le maʻisuka ituaiga 2 o se taumafataga maualalo ma le maualalo. fualaau faasaina e faaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

O le metotia Siamani Siofor e aofia ai le metformin hydrochloride. O se sauniuniga masani lea mai tumutumu o le lilac ma le 'oti, o loʻo i ai se malosi malosi e puipuia ai le faʻamalosi.

O le mea e sili ona leaga, o le mea lea e mafai ona faʻaaogaina e pei ona faʻamatalaina e le fomaʻi, i laasaga ua fautuaina ma, siaki tulafono o le pulega: togafitiga e amata i le togi maualalo, o vailaau e tatau ona faia i le taimi pe a uma ona 'ai.

O le faʻaaogaina o fualaau Siofor e fesoasoani i le faatonutonuina o metabolic processes i le tino o se tagata maʻi e maua i le faʻamaʻi endocrine. Siofor meatotino:

  • faʻaitiitia le manaʻo
  • faʻaleleia le tui ile inisalini,
  • faʻaitiitia le toto suka
  • e faʻaitiitia ai le totoina o le toto
  • e puipuia ai le faʻaleleia o meaʻai gaʻo i totonu o le vaega o meaʻai,
  • afaina ai le cholesterol.

A maeʻa le masina, e mou atu le manava mo le falaoamata, lea e mafua ai le paʻu o le mamafa e oo atu i le 10 kilokalama i le masina. O tagata maʻi e leai se inisalini e faalagolago i le maʻisuka e sili atu le lelei, e toe foi mai le suka i le masani. I ia tulaga, e masani ona fesili le tagata maʻi i le endocrinologist pe afai latou te mafai ona tuufaatasia le aveina o Siofon i le ava malosi?

Ava malosi malosi

O le maʻisuka ituaiga 2 ua faʻalauteleina le 'ai. O le ethyl alcohol e vave ona sosolo i totonu o le vai ma vave faʻavave i totonu o le toto.

Muamua lava, e ulu atu i totoga o loʻo faʻaaogaina ma le toto - o le faiʻai lea. O le aʻafiaga faʻamalosi o le ava malosi e tau atu ai i le le faʻaaogaina o meaʻai, o le fia ai o se tagata, ma e na te faʻailoa meaai.

Fafagaina mai le pule. I lenei tulaga, o le inisalini ua faʻasaʻoina i le toto.

I lenei tulaga, o le atiina ae o mea e tutupu e mafai ona faia e tusa ai ma ni ata se lua:

  1. E mafai ona paʻu le suka i le toto pe'ā le lava le kulukose, ma o le hyperglycemic coma e tupu.
  2. O le kulukose o le a avea ma gaʻo.

E le gata i lea, o le ava malosi e paʻu ai le ate, ma puipuia ai le gluconeogenesis (o le faʻaogaina o le kulukose mai faʻamalosi), lea mo se tagata maʻi i le taumafataga o le protein o se mea taua foi mo le faʻaitiitia o le suka.

O le aʻafiaga o le ava malosi i luga o se maʻi o le tino e mafai ona faʻaosoina ai le osofaʻi o le tino pancreatitis.

Faʻaaoga faʻatasi o Siofor ma le ava malosi

O le vailaʻau ma le ava malosi e taumafai e tuu i lalo le suka o le toto. O taunuʻuga o la latou pulega faʻatasi soofaatasi o le faʻamaʻi alo. O se tulaga lenei e tupu ai le vave faʻaitiitia o le kulukose o le toto, ma o le tele o le lactic acid e faʻaleleia. O loʻo i ai se tulaga lamatia o le maʻi i le hyperlactacidamic coma, lea o loʻo i ai se taunuuga leaga i le 50-90% o mataupu.

O le malo muamua e mafai ona tumau mai le tele o aso i ni nai itula, e faalagolago i le tulaga o le soifua maloloina o le tagata gasegase i le maʻi suka, o le i ai o faʻamaʻi faʻamaʻi.

O le maʻisuka matutua, ma faʻamaʻi o le cardiovascular system, ma le fatu ma le faʻanofoina o le manava, e sili atu le lamatia o le pa'ū atu i le hyperlactacidemic coma.

Faailoga o le pipisi o le hyperlactacidemic:

  • taoto, vili,
  • tuai ona faia
  • gaogao
  • loto vaivai
  • le popole ma le moe,
  • leai se mafaufau.

E mafai ona faʻafuaseʻi ona tupu se coma, e aunoa ma ni uluaʻi faʻamaoniga. O le fatu o le loto, o le le mautonu e mafai foi ona avea ma osofaʻiga o se osofaiga.

O le faʻaaogaina o Siofor ma le ava malosi e faʻaosoina ai le maʻi suka.

O le ava malosi o loʻo i ai le meatotino e mafua ai le faʻamalūina o le tino, ma faʻafuaseʻi ai ona faateleina le suka o le toto.

I le faʻatasi ai ma le Siofor, o le aafiaga e faʻateleina, o se tupuaga ua faʻapipiʻi, lea e matauina ai mea nei:

  • sili atu le suka i le toto i le 2 pe sili atu taimi,
  • matuai galala
  • vaivaiga
  • tiga o le ulu
  • faʻaauau faifaipea
  • mafaufau le lelei
  • maʻi pipili.

O le ava malosi i nai tootoo i le taimi o taumafataga mo le maʻisuka ma le maʻisuka ituaiga 2 e mafua ai le hypoglycemia, o se tulaga e mafua ai le inisua o foliga vaaia: tautala le mama, faamaopoopoina o le gaioiga, vaivaiga, vevela, leai se avanoa faalelalolagi. E masani ona le iloa e tagata e manaʻomia e le tagata maʻi se fesoasoani. O eseesega i le va o le hypoglycemia ma le inupia e maua i le fuaina o le suka o le toto.

I totonu o le ava malosi, o le ate ma fatuga ua vaivai. O le aveina o Siofor e oo lava i nai togi laiti o le ava o le a mafua ai le faaputuputu o le lactic acid ma le hypoglycemia.

O tagata o loʻo mafatia i le faʻavaʻa o le ava malosi, Siofor ua solia, ona o le tulaga o le ate ma fatuga o le a faʻaosofia ai le faʻamalolo lactic.

O Siofor e sili ona lauiloa, aua ua faʻavaeina e avea o se fofo lelei mo le manumanu. Mo lenei mafuaaga, o tagata soifua maloloina oe mananao e aveesea le manaʻo mamafa e faʻaaogaina ia i latou lava.

Ae e na o le pau lea o le mea e mafai pe a uma ona faʻatalanoa ma le endocrinologist, pe a iloa le galuega a le pancreas.

Le lava o le insulin i totonu o le tino o se faʻalavelave pe a faʻaaoga lenei oloa e faʻaitiitia ai le mamafa.

Faʻafefea ma i lalo o tulaga e mafai ai ona fetaui

E ui lava i nei uma faʻamaʻi, o nisi taimi inu ava i le taimi e tasi e pei o togafitiga ma Siofor e mafai. O lenei mea e molimauina e ala i le iloiloina o le fetaui lelei o Siofor ma le ava.

Ludmila, 55 tausaga, Ekaterinburg:

"Na togafitia aʻu ma Siofor mo le ono masina. I le Po o le Tausaga Fou Sa ou inuina se ipu malamalama uaina. Fuaina le suka o le toto. O le auiliiliga e masani lava, e pei ona masani ai. Na ou fiafia lava: i le aso 8 o Mati, aso 9 ma loʻu aso fanau, o le a ou faatagaina ai aʻu lava se uaina papaʻe. "

Valentina, 40 tausaga, Murmansk:

"Na mafatia loʻu tama mai le maʻisuka mo le 15 tausaga. O le 2 tausaga mulimuli na togafitia e Siofor. Na leiloa 7 kilokalama. Fai mai e sili atu lona lagona.

Ioe, e tatau ona e tausisi i se meaʻai, faitau vaega ole falaoa, calories, ae Siofor e faigofie tele le olaga. Faafetai ia te ia, e mafai e tama i nisi taimi ona maua se mea maualuga maualuga-kalori ma suamalie.

150 kalama o le uaina uaina i le tele o taimi i le tausaga na faatagaina ai o ia e le fomaʻi "

Larisa, 37 tausaga, Voronezh:

"I ni nai masina talu ai sa ou iloa ai sa ou maua le maʻisuka. E ala i le natura o lana gaioiga, e tatau ona ia faʻatulagaina faʻataʻitaʻiga, faʻaaliga, lea e masani ona ofoina atu ai e tagata auai mea inu ava malosi. Sa le iloa e ia le mea e fai: Ou te leʻi manaʻoe sui laʻu galuega.

Sa ou filifili e feiloai i se fomai. Na fautuaina au e le fomai e aua nei ave Siofor mo le aso, i le taimi ma le tasi aso pe a uma le mea na tupu. Ma faatapulaaina le aofaiga o le ava i le 50-100 km, e le aofia ai vine suamalie. O lenei fuafuaga na ou maua ai le fiafia tele.

Ou te pipii i ai ma lagona le lelei. "

Margarita, 26 tausaga, Moscow:

"O le taimi atoa sa ou miti ai i le leiloa o le mamafa i le 15 kilokalama: e maualuga lona 160 cm, e 72 kilokalama. Sa ou taumafai i le tele o ituaiga meaai. O le taunuuga e tutusa lava: E leiloa le 5-7 kilokalama, pe a uma le masina pe lua, ou te maua le 10 kilokalama. Le fiafia e faatea ese le gaʻo i luga, ituvae ma le manava. Ou te fiafia e ai ma le manaia.

O meaai na liua i le sauā: o mea uma na tofatumoanaina, mafatia i le salamo, ae le mafai ona teena. Na toe faafoi mai e Siofor ia te au le olioli i le olaga: Ua uma ona ou le toe 12 kilokalama, toetoe a aunoa ma le faatapulaaina o aʻu lava i soo se mea i meaai (sei vagana ai keke ma pusa).

Oka se faamanuiaga o loo i ai se fofo faapena. "

Antidiabetic fualaau faasaina Siofor ma le ava malosi: tulaga tutusa, iloiloga o fomaʻi ma taunuuga talafeagai

O le faʻaateleina, e mafai ona e feiloai i tagata o loʻo i ai faʻamaʻi e pei o le maʻisuka.

Faʻalagolago i mafuaʻaga o le faʻamaʻi, o le togafitiga o le faʻamaʻi, o togafitiga e faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi taʻitasi. O se tasi o fualaau lelei o Siofor. O a foliga o le fualaau faasaina, ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina, o le a faʻamatala mulimuli ane.

E le gata i lea, mo le toatele, o le fesili pe faapefea ona tutusa le Siofor ma le ava malosi, o a ni taunuuga. O le ae maua le tali mulimuli ane i le tusiga.

Mafuaaga o le maʻisuka

O le maʻi suka e tupu pe a sili atu le tele o le suka gaʻo i le toto.

O le mafuaʻaga o lenei faʻalavelave o se faʻafitauli o le pancreas. O le inisalini e le o gaosia i le tele o aofaiga e pulea ai le maualuga o le suka.

O le tele o taimi, o tagata e tele le mamafa e mafatia i le maʻisuka, o latou taumafa e aofia ai meaai e maua ai le gaʻo ma gaʻo: falaoamata, meaʻai, falai. O le maʻi suka e lua ituaiga: o le muamua, lea e sili ona aʻafia e tamaiti, ma le lona lua, lea e faʻaalia lava e tagata matutua.

E le mafai ona puipuia lenei faʻamaʻi, talu ai i vailaʻau e leai se togafitiga e mafai ona fesoasoani e foia ai sea ituaiga faafitauli. O le faʻavasegaina e faia foi e tusa ai ma le ogaoga o le maʻi: agamalu, agavaʻa, ogaoga.

O le faʻamoemoega o togafitiga e faʻalagolago i le malosi o le maʻi ma le maʻisuka i le taimi lava lena. Mo lenei mafuaʻaga, ua faʻamautuina injections inisalini poʻo fualaau. E tatau foi ona e mulimuli lelei i meaʻai ma faamalositino lelei.

O le vaavaaiga a se fomaʻi ma lana puleaina o le maʻi i le taimi o togafitiga e talafeagai ina ia le faʻaleagaina ai le tulaga o le maʻi. O le togafitiga a le tagata lava ia i lenei tulaga e le taliaina ma taufaamatau i taunuuga le lelei.

Faʻaaogaina o vailaau faasaina

O Siofor e faasino atu i le tino o le hypoglycemic e iai lona aʻafiaga. O lona gaioiga e faʻamoemoe i le faʻaleleia o le fua o le absorption o le kulukose, aʻo faʻavave i le taimi e tasi le faʻavaveina o le sugars ma le gaʻo i totonu o le vaega o meaʻai.

Siofor tablets 850 mg

E faʻatagaina ai foʻi oe e faʻamautinoa le mamafa o le tino, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e taatele i le oona, lea na mafua mai i faʻafitauli o le tino. O tagata faʻalagolago ile insulin ma le maʻisuka ituaiga 2 e masani ona faʻaaogaina lenei vailaʻau. O le gaioiga malosi o le vailaʻau o le metformin hydrochloride.ads-mob-1

O Siofor o loʻo i ai le faʻamalositiga nei:

faasalalauga-pc-1

  • antifibrinolytic ma le hypoglycemic,
  • glucose faʻaitiitia
  • maualalo le cholesterol
  • faateleina le lagona o le inisalini
  • faaitiitia le fiaai, ma o se taunuuga, gau o le mamafa,
  • glucose faʻaaogaina, faʻatuai le faʻaaogaina o le gastrointestinal.

E tusa ai ma togafitiga e faʻaaogaina ai lenei vailaʻau, e faʻaleleia ai le soifua manuia lautele, o le maualuga o le suka e faʻaitiitia ai, ma o le tau faasaga i le mamafa o le mamafa e faigofie.

O le taumafai e aveesea le mamafa ma Siofor, e aunoa ma le maʻisuka, e matua faasaina e aunoa ma le feutagai muamua ma se fomaʻi. I lenei tulaga, e mafai ona faatagaina le pulega i le na o le leai o se inisalini e gaosia.

Tosiga ma le pulega

Siofor papa o loʻo maua i le tele o suʻega. E tasi le papalama e ono aofia ai le 500, 850 poʻo le 1000 mg o mea gaʻo.

Ole fua, ma le umi o le togafitiga, e na o le fomaʻi e mafai ona fuafuaina e se tasi. Ma le isi, e faʻavae i luga o foliga o le gasegase o le faʻamaʻi, o lona mamafa, ma le tulaga lautele o le soifua maloloina o le maʻi.

I le amataga, i soo se tulaga, e tatau ona e ave le togi maualalo, lea e 500 mg / aso. A maeʻa lena mea, e mafai ona faʻaleleia, o le mea autu o le tupu malie lea. E masani lava, o le fetuutuunaiga o fua o le a faia pe a maʻea le 10-15 aso.

O le faavae mo lenei mea o faailoga o le suka. O le maualuga o le gaosiga talafeagai o le 3 g metformin hydrochloride, o le 6 papalama o le 500 mg o le mea galue. Faʻaaoga vailaau i le taimi o taumafataga, poʻo le taimi lava e maeʻa ai lenei faʻagasologa.

I le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e tatau ona fua le maualuga o le suka o iai i le toto.

Faʻaiʻuga

E mafai e Siofor ona faia ni aʻafiaga aʻafiaga, o le mea lea, e tatau ona naʻo na naʻo na faatonuina e le fomai.

Afai e te solia fautuaga a se tagata tomai faapitoa, e mafai ona tupu aafiaga nei:

  • taoto, afaina, tiga o le manava, vailaina, manava manava,
  • measina megalobili,
  • lactic acidosis - vaivaiga, moe, manava o le tino ma le muscle, faaletonu o le tino, faaitiitia le mamafa, faaitiitia le fatu fatu, faaitiitia le vevela o le tino. O lenei tulaga e sili ona lamatia ma manaʻomia ai togafitiga faʻafuaseʻi,
  • hypovitaminosis,
  • afaina o le tino.

Contraindications

Muamua lava, e taua le manatuaina o Siofor ua faʻatagaina e faia i le taimi o le maitaga, faʻapea foi i le taimi o le lactation.

O le mea lea, i le tupuga o lenei mea na tupu, e tatau ona faʻafesoʻotai se fomaʻi e sui le vailaʻau poʻo le sui i le inisalini.

E le mafai ona e faʻaaogaina fualaau faasaina ma tamaiti i lalo o le 10 tausaga. I le faʻaopoopoga, e le ave faʻamaʻi faʻatasi ma le ituaiga muamua o le maʻisuka.

O le tele o taimi e maua ai le maʻisuka, e mafai ona e feagai ma le solia o le tino o le endocrine, o se taunuuga o lea mea o le gasegase o tagata mamaʻi. I lenei itu, o Siofor ei ai sona aoga aoga ma faatulaga ai metabolism, fesoasoani e faaitiitia le mamafa. Ona o lenei mea, e toatele ua i ai le manatu sese e faapea e mafai ona faaaoga le fualaau faasaina mo le leiloa o le mamafa e aunoa ma le maʻisuka. Ae ui i lea, a aunoa ma le faʻatagaga a se fomaʻi, e matua faʻasaina.

E mafua ona o le gau o le mamafa e mafai ona mafai na o le lava o le insulin i le tino. A leai, o le a leai se isi aafiaga e ese mai le leaga. E le gata i lea, e tatau ona manatuaina e le o se mea faʻapitoa, ae o se vailaau faʻasaʻo atoa, e faʻamoemoe muamua mo le faʻasaʻoina o le maualuga o le suka.

Tausiga o le vailaʻau Siofor i le ava malosi

E uiga i le faʻaogaina faʻatasi o le vailaʻau Siofor i le ava, o iloiloga a fomaʻi e matua le lelei lava.

E oo lava mo se tagata soifua maloloina, o le ava malosi i le tele o mea e i ai taunuuga le lelei mo le tino. Ma le isi, e tatau ona faʻaeteete e uiga i le faʻaaogaina o ava malosi e inu ava mo tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka.

O le aʻafiaga o aʻafiaga o loʻo aʻafia pe afai e te ave Siofor ma le ava i le taimi lava e tasi, o taunuuga e mafai ona matua eseese, e oʻo i le atinaʻeina o faʻamaʻi tuga ma le oti.

Lactociadosis o se tasi lea o aʻafiaga sili ona ogaoga e mafai ona tupu pe a tago i lenei fualaau faasaina. O i latou ei ai le gasegase o le fatu po o le ate e sili ona lamatia, aua o latou na te faʻapipiʻiina le lactic acid, lea e fesoasoani i le amataina o le maʻi.

Afai e te inuina foi le ava malosi, ona atili tele lea o le lamatia o le lactociadosis, ma o lona alualu i luma ua vave tele. O le iʻuga, e mafai e se tagata maʻi ona faʻamoemoe i se hyperactacitalic coma.

Aʻo leʻi amataina se faʻataʻitaʻiga hyperlactacidemic, o faʻamatalaga nei e matauina:

  • cardiovascular failure
  • tiga o le manava, vomiting,
  • faateleina i le eletise o paleni-faavae,
  • manogi o le acetone mai le gutu,
  • manatu manava
  • Paresis poʻo hyperkinesis, o le mafaufau.

I se tulaga talitutusa, o se taunuuga oti e matauina i le tele o mataupu.

O le isi itu o le taumafa tutusa o le ava malosi e mafai ona avea ma avega i luga o le paʻu ma le mamafa. Ona o le faʻaaogaina o le ava malosi, o le faateleina o le fia ai, e mafua ai ona le pulea e le tagata maʻi le tele ma le lelei o mea taumafa e 'aina. O le pancreas ua faʻalavelaveina ona o meaai maualuga-kalori. O lenei mea o le a mafua ai le maua o le mamafa.

O le maʻi suka o se tasi lea o taunuuga o le tuufaatasiga o Siofor ma le ava malosi. E maitauina ona o le faafuaseʻi ona faateleina i le kulūkose, ona sosoo ai lea ma lana paʻu tutusa.

O se maʻi o le maʻisuka e atiina ae i le ao ma e iai uiga nei:

  • matagogo
  • maualuga le taumafa
  • leai se malosi
  • tiga o le manava ma le ulu
  • 2-3 taimi faateleina i le suka,
  • vomiting, faʻalavelave, malosi poʻo le manava,
  • leai se manaʻo.

O le ava malosi e le o le maualuga o le kulukose. E tupu lenei mea pe a tuʻufaʻatasia ma gaʻo, ia e masani ona maua i meainu e inu ai le ava malosi, po o meaʻai e faʻaaogaina e pei o ni meaʻai.

E le gata i lea, o se tagata e ono lamatia ai le fatu o maʻi fatu. O le faʻaaogaina o le ava malosi ma Siofor e fesoasoani i se avega faaopoopo i luga o le fatu. Ona o le taʻavale ma le faʻateleina o le aʻafiaga, o le lamatiaga o le fatu fatu ua faateleina .ads-mob-2ads-pc-3 I soo se tulaga, i le taeao e te ono matauina se faaletonu o le loto, lea o le a faʻamautu pe a mavae ni nai aso.

E le gata i lea, o le hypoglycemia e mafai ona tupu ona o se faʻaititia o le kulukose. E mafai lenei mea ona o le faʻavevesi o le ate, lea o le a le mafai ai ona liua masini i totonu o le kulukose.

O le mea aupito sili ona leaga, o faʻamaoniga o le hypoglycemia e talitutusa ma le inupia, ma e matua faigata lava ona fuafua le i ai o se maʻi.

E sili atu le matautia e mafai ai e le coma ona amata ona tupu i se miti pe a maeʻa se taumafataga, o se taunuuga o lea mea e le mafai ai ona maitauina uiga. I le tulaga o se asiasiga tuai i le falemaʻi, fesoasoani i se tagata o le a matua faigata lava.

E uiga i vailaʻau maʻisuka Siofor ma Glucofage i le vitio:

O le mea lea, o Siofor o se fualaau lelei mo le faatonutonuina o le kulūkose i totonu oi latou e maua i le maʻisuka. E tusa ai ma Siofor ma le ava malosi, o iloiloga a fomaʻi e matua le lelei lava. O se faʻalavelave sili ona matautia, lea e mafai ona oʻo ai ni ogaoga ogaoga e lamatia ai le soifua o le tagata maʻi.

Siofor ma le ava malosi: e le o fetaui

O le Siofor ma le ava malosi e le mafai ona ave faatasi, talu ai o le metformin, o le gaioiga malosi i le tuufaatasiga o fualaau faasaina, pe a fegalegaleai ma le ethanol, e tusa lava po o le a le malosi ma le tele o le vaiinu, e mafua ai le maualalo o le suka i le toto o le tagata, faatasi ai ma le faateleina o le gaosiga o le lactic acid. O se taunuuga, o le tagata maʻi e vave ona atiina ae le faamaʻi pipisi lactic, lea e matautia ma le amataga o le oti i le 50-90% o mataupu.

Vaega o le faaaogaina o fualaau faasaina

O faʻapogai autu o le atinaʻeina o togafitiga:

  • O le tiga, tiga ma le le mautonu i totonu o le manava, uunaia le vomiti,
  • Faʻasalaga o tali i mea moni o loʻo siosiomia, faʻatautaia a latou gaioiga ua leiloa,
  • Feteenaʻiga le talafeagai o vaega eseese o musele, gaogao,
  • Loto o le fatu
  • Lisi o le mafaufau, amataina o le hyperlactacidemic coma.

O le tele lava o taimi, e tupu faʻafuaseʻi le faʻamaʻi e aunoa ma ni faʻailoga muamua. O nisi taimi, aʻo leʻi oʻo i se osofaiga, tiga o le muso, vave le manava, faʻalavelave moe, o le tiga i totonu o le fatu ua aliali mai. Ina ia puipuia le lamatiaga o le olaga nei, e tatau ona e iloa pe o le a le mea e faʻatautaia ai le fualaau faasaina ma le ava malosi. I le tulaga o se faʻalavelave ogaoga o le faʻamaʻi, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi i se taimi talafeagai pe valaau se falemaʻi.

O le vailaau faasaina ua matua solia foi i le ava malosi. O le toilalo o totoga i totonu-o le ate ma fatuga, o uiga o le ava, e faaosofia ai le faʻaalia o lactic acidosis. O le faʻagesegeseina o le galuega a le tino i le gaosia o le kulukose o loʻo faʻapupulaina i le gaioiga a le Siofor 500 fualaau faʻasaina, e fesoasoani i le fausia o se faʻaopoopoga o le lactic acid.

E mafai ona e faʻaaogaina vailaʻau faʻapitoa e pei ona faatonuina e le fomaʻi ma lalo o lana vaavaaiga, aʻo fautuaina atu:

  • Faʻaauau, a itiiti ifo ma le 1-2 taimi i le vaiaso, mataʻituina le toto suka,
  • Aʻo leʻi faʻatuina le vailaʻau Siofor 500, e tatau ona faʻamaonia le tulaga o le ate ma fatuga. Ina ia alofia ai le leaga o le setete o totoga o gaioiga, e fautuaina e toe faia le asiasiga i le ono masina,
  • Afai o loʻo faʻagasolo se faʻasologa o gasegase, e tatau ona sui le vailaau i vailaau faʻataʻitaʻiga o se mea talitutusa 2 aso aʻo lumanaʻi le taotoga ma lua aso pe a maeʻa,
  • O le faʻaaogaina o mea e maua i le iodine e manaʻomia ai lava laasaga tutusa,
  • Ia mautinoa e foai atu le toto mo le suʻesuʻeina o meaola o le biochemistry 2 taimi i le tausaga,
  • I le togafitiga ma le Siofor 500, e tatau ona aloese mai galuega e manaʻomia ai le gauai ma ave taavale.

O le Siamani Siamani Siofor 500 ua fautuaina mo le maʻisuka o le ituaiga lona lua, pe a le mafai e le oona ma le faʻamaʻi ona togafitiga i isi vailaʻau, meaʻai, poʻo togafitiga.

O le oloa ua faia i luga o le faavae o fualaau o vailaau masani - o fatuga o French lilac ma'oti aʻa, lea e faaopoopo atu i le togafitiga o aʻafiaga ua i ai ni mea oona. E mafai ona e tago i le fualaau faasaina pe a maeʻa le tofiaina o se fomaʻi, o le ola o le tagata lava ia e lamatia ai le ola.

Faʻafefea ona togafitia i fualaau faasaina

O vailaʻau faʻapitoa e maua i totonu o laʻau, e mafai ona faʻaaoga e mulimuli i fautuaga a le kamupanī:

  • Faʻasolo le papa maa atoa e aunoa ma le mumu,
  • Inu le oloa e tatau ona mama vai i se voluma o le itiiti ifo i le 200 ml,
  • Ole fua ole aso e le tatau ona sili atu i le 6 pusa o le 500 mg o le mea galue,
  • E mafai ona e ave faʻamaʻi i meaʻai poʻo vave pe a uma,
  • O le togafitiga e faʻataʻitaʻiina e fomaʻi taʻitoʻatasi mo tagata maʻi taitoatasi,
  • O le vailaʻau e faʻatautaia pe a maeʻa le 10-14 aso, ae e le fautuaina e sui lau lava ia e aloese mai ai i itu,
  • E mafai ona e ave le ava 2-3 aso pe a maeʻa le vasega atoa togafitiga.

E le pei o vailaau, o le alcohol e toetoe lava o le taimi lava lea e ulu atu ai i le tino o le tagata, aʻo pasi pea i le masini vai. O le manava e tumu i meaʻai e faʻagesegese ona faʻaitiitia ai le manava o le ethanol, o lea e matua le mafai ai ona fuafua saʻo pe o le a le umi talu ona uma le inuina o vailaʻau e saogalemu le inu ava malosi. O se mea sese i le faʻatusatusaga o taufaʻamataʻu ma se faʻamaʻi oti, leai se ola maloloina.

O iloiloga faauo a fomaʻi e faapitoa i le togafitia o le maʻisuka ma le lapoa e uiga i le le taliaina o le faʻaaogaina o Siofor ma le ava malosi tatou te mafaufau ai i taunuuga.

O ai e tatau ona faʻaeteete

E le mafai e tagata uma ona ave vailaʻau.

E i ai le tele o faʻailoga mo se vaega taua o tagata gasegase, e tatau ona amanaia pe a faatonuina Siofor 500:

  • E matua faasaina le meafaigaluega e togafitia ai tamaiti ma tamaiti. O le maʻitaga ma le lactating o tina e mafai ona aloese mai le faʻaaogaina o fualaau,
  • O le maʻisuka ituaiga 1, lea e le maua ai lona lava inisalini, o se faʻalavelave foi i le faʻaaogaina o se vailaʻau vailaʻau,
  • Loto vaivai, le lava le malosi o le tino, faagaioiga o le myocardial - o se siama le taliaina mo le faaaogaina o le Siofor 500 o se vailaau faafomai,
  • Faʻaaloalo i se taumafa maualalo i le popo ma le gaʻo, faʻatasi ai ma le aofai o le kalori o le itiiti ifo ma le 1000 kcal i le aso, e le fautuaina i taimi o togafitiga ma le vailaau faʻasaina,
  • Alcoholism i se aʻoga masani, o le faʻaaogaina o le ava malosi e matua faasaina pe a faʻaaogaina faʻatasi,
  • E i ai se vaitau o le matua - e sili atu i le 60 tagata e tatau ona faʻaeteete i ai, aʻo vaivai le tino,
  • Lafoaia o le tino pe a oʻo i taimi o faʻamaʻi pipisi e lamatia ai aʻafiaga ogaoga i le taimi o togafitiga ma le vailaʻau.

O le faʻasalaina o le tui e mafua mai i aʻafiaga e oʻo i le 10% o mataupu faʻaaogaina fualaau faasaina:

  • Faʻataʻatia o le gastric: naʻo, vomia, alofa faʻalaumalie, manava,
  • Paʻu o le paʻu o le tino,
  • Manua o le uamea i le gutu.

Ole faʻamaʻoga o togafitiga e naʻo le fomaʻi e mafai ona faia, ma mafaufau i uiga o le tino.

O le aʻafiaga o le fualaau faasaina Siofor 500 e mafua ona o lona fatuina:

  1. Metmorphine hydrochloride o le elemene autu autu, toe tufatufa le kulūkose i le tino atoa, e fesoasoani i lona vave faʻamaʻiina ma le faʻaumatia. O le vailaʻau e faʻaititia ai le fiaʻai ma faʻaleleia le paʻu mamafa mo le maʻi.
  2. Povidone puipuia le ate mai le mamafa.
  3. O le dioxide e tuʻuina atu i le papa maʻa se lanu paʻepaʻe, e pei o se lanu taumafa.
  4. E faamalūlūlūlūlūlū le tino o le tino, e puipuia ai le ita.

I le tauivi ma le mamafa, e tatau ona manatua o Siofor 500 o se vailaau faʻatau e faʻatau atu naʻo le faʻamaumauga, o le mea lea e matua faasaina ai ona ave e aunoa ma se faʻamaumauga, ma sili atu foi i le ava malosi. O faʻamatalaga a fomaʻi ma tagata gasegase e faʻamaoni i le mea moni e le tatau ona lamatia lou ola maloloina e ala i le suʻeina o le poto masani o le inu ava malosi ma se vailaʻau.

Maʻega faʻatasi o Siofor ma le ava malosi

O le fualaau faasaina Siofor e faʻaaogaina e togafitia ma puipuia le maʻisuka ituaiga 2.

O le vailaʻau e faʻataʻitaʻiina e se fomaʻi pe a maeʻa suʻesuʻega maeʻa.

E tāua le tausisia e le gata i le fua fautuaina o vailaʻau, ae ia aofia ai meaʻai ma meainu e afaina i le maʻisuka.

O le a le Siofor

O Siofor o loʻo faʻaalia i le faʻaitiitia o aʻafiaga o le suka o le toto, o lona malosi o le metformin hydrochloride. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina, faʻaitiitia o le manaʻo, ma le mamafa e faʻaititia e tusa ai.

E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻaitiitia o le cholesterol, o le kuluposi o le faʻaleleiaina e musika e faʻaleleia. Ae o le faʻaaogaina o vailaau mo le gau o le mamafa ua solia. E le fautuaina e inu i le taimi o le maitaga, lactation, tamaiti ei lalo ifo o le 10 tausaga le matua ma e iai le faʻafitauli 1.

Ava malosi

O le ava malosi e afaina ai le tulaga o le soifua maloloina o le maʻisuka. O le faʻaleagaina e le mafua mai i le ethanol lava ia, ae o gaʻo ma gaʻo.

A maeʻa ona inu, fia faʻalauteleina le fiaai ma mo le maʻisuka o loʻo i ai se tulaga lamatia o le faʻaaogaina o meaʻai nai lo le mea e tatau ai, poʻo le 'aina o mea e faʻasaina i faʻamaʻi endocrine. O le ava malosi o se oloa maualuga-kalori, o le mea lea, o le mamafa i luga o le pancreas e faateleina. O le faateleina o le kulukose e mafai ona mafua ai se maʻi o le maʻisuka.

Faailoga o se maʻi suka:

Aemaise lava lenei tulaga e tupu i le taimi o le moe.E masani ona tupu, pe a mavae ni nai itula, e le mafai e le maʻisuka ona galo ma pau atu i se paʻu.

O faʻafitauli o le hypoglycemia e tutusa ma faʻamaoniga o le inisua, o le mea lea e matua faigata ai ona iloa le maʻi.

O nisi fualaau faasaina ua faamaonia mo le taumafaina i totonu o se tulaga patino ma se ituaiga faapitoa. Endocrinologists ua faatagaina e inu ava malosi e le o iai le suka (koko, whisky, vodka) poo le uaina soli (sinasina, mumu). O le masani mo se tagata e 50-100 gr. ava malosi ma le maualuga o le ava malosi, ma le 100-200 gr. vai mamago. Mo tamaitai, o le tulaga masani e itiiti ifo, ona ua sili atu ona latou onosaʻi.

Suauu toto e masani lava 3.8 mmol / L

E faʻapefea ona tumau le suka i le 2019

O taunuuga o le ava malosi ma Siofor i le tino

Siofor ma le ava malosi e le fetaui. E i ai se faʻafitauli o faʻafitauli, e oʻo lava i le lamatiaga o le oti. Pe a tago i le fualaau faasaina, e tupu le lactocytosis. E le gata i lea, oi latou e mafatia i le ate ma le fatuina o fatugao e manaʻomia ona matuā faʻaeteete, talu ai o le lactic acid e faʻapupula i totonu o le tino, lea e faʻaosofia le lactocytosis.

O le ava malosi e faatelevaveina ai le atinaʻeina o le maʻi, o le mea lea, o se hyperactacidemic coma e mafai ona aliali mai, lea e faʻaalia i faʻamaoniga:

  • tiga o le manava, vomiting,
  • manogi o le acetone i le gutu
  • paresis poʻo hyperkinesis,
  • cardiovascular failure.

O le muamua i le osofaiga o tiga o le loto ma le lelava, ae i nisi tulaga e tupu faafuasei. E faasaina le tutoatasi mai le ave o le fualaau faasaina, na o le mafai ona inu se ipu uaina po o se ipu vodka.

O le tuufaatasiga o le pulega e faateleina ai le lamatiaga o le faatupuina o le maʻi cardiovascular. O le faateleina o le toto maualuga e mafua ai le afaina o le stroke. I lenei tulaga, e masani lava i le aso e sosoo ai pe a uma le inu o le arrrhymia, lea e mafai ona umi ni aso.

Ona o le inuina o le ava malosi, e aumaia ai taunuuga ma faʻalavelave i le tino, o le toe faʻaleleia e tatau ona tatau mai nai aso i se vaitaimi umi atu.

O le a le umi talu ona maeʻa laʻu inu

Ina ia faʻaitiitia le aʻafiaga o aʻafiaga o le ava malosi ma mea inu ava malosi, e taua le inu 48 itula ao le i ave pepa. A leai, e sili atu le aua nei lamatia lou ola.

Afai e te filifili e inuina se ipu malamalama poo se ipu inu ava malosi, o lona uiga e tatau ona e 'ai meaʻai laiti-carb, talu ai o le inu ava malosi i se manava gaogao e matautia. E mafai ona e inuina ava malosi i tulaga o loʻo tausisia ai le maualuga o le suka. E tatau pe a uma le inu pe a uma le 30 minute e fua ai le maualuga o le suka i le toto.

Tala o le Maʻisuka

O faʻamatalaga e uiga i le maʻisuka e uiga i le fesoʻotaiga o fualaau faasaina Siofor ma le ava malosi e faailoa ai e tele taimi i le tausaga (1-2 taimi), o tagata gasegase e faʻaaogaina se ipu malamalama o le uaina ua leai ni aʻafiaga.

Latou te fai mai latou te le i ai ni fesuiaiga i le suka suka, ma e leʻi faʻafefe foi i latou lelei.

I lenei tulaga, o le fualaau faasaina lava ia e aoga i le maʻisuka ituaiga 2 ma faailoga o le oona, o le mamafa o le mamafa o loʻo matauina i le 7-10 kilokalama.

Mo togafitiga lelei o le maʻisuka i le fale, e fautuaina e tagata atamamai DiaLife. O se meafaigaluega tulaga ese lenei:

  • Faʻamaʻosaʻo le kulukose toto
  • Faʻatonuina le galuega o le pancreatic function
  • Aveese le faʻanoanoa, faʻasaʻo le faʻavaʻaina o vai
  • Faʻaleleia le vaʻai
  • E talafeagai mo tagata matutua ma tamaiti.
  • E leai se faʻailoga

Ua maua uma e le au gaosiga laisene uma ma tusi faamaonia lelei i Rusia ma atunuu lata ane.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

Faʻatau i le 'upega tafaʻilagi aloaia

I le iloiloga, e mafai ona matauina le mafai ona faia le pulega tutusa o fualaau faasaina ma le ava i tulaga e le masani ai.

A o leʻi filifili e faʻapipiʻi le faʻaaogaina o fualaau faasaina Siofor ma le ava malosi, e tatau ona mafaufau mamafa i taunuuga talafeagai mo le tino. E taua le manatua e le fautuaina e fomaʻi le inu aʻo ave le fualaau.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Lyudmila Antonova ia Tesema 2018 na tuuina mai ai se faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

Tuua Lau Faamatalaga