Auina e le taga le stevia i le tao?

Ou te faʻatau atu ni meaʻai mo le teine. Gaosiga o Turkey. Maua maualuga maualuga. Toa 86-92. Fou ma pine.
Tau: 600 tusi.

Faʻatauina e le Factory dastorg - o se kesi na tusia mo tamaiti fou owlet smarty e aunoa ma se totogi i Nizhny Novgorod ma Dzerzhinsk i.
Tau: 2 900 rub.

Faʻatau e le fale fale dastorg - faʻaputu e leai ni popo papaʻu mo tamaiti fou 80y160 o lulu eletise mo le leai o se totogi.
Tau: 2 500 rub.

Ua faʻatau atu e le fale gaosimea dastorg - se moega lua fou faʻatasi ma se laupapa lamolemole ma le faʻasolosolo, faʻasalaga saoloto i Nizhny Novgorod.
Tau: 8 800 rub.

Na vavao e sui o le Setete o Duma le totogiina o aitalafu a tagata nonofo mo fale ma auaunaga i nuu ma afioaga i vaega lona tolu, e faatatau i le aoina o tagata e amio foi.

E oo atu i le faaiuga o le 2019, e tatau ona siaki pe suia le 9000 eletise eletise i Nizhny Novgorod. Nai lo lena.

O alii talavou e toafa sa taofia i Nizhny Novgorod e tagata sailiili ina ua maua se tino i tua o le aai i le aso 4 o Iulai, 2019.

O le aso lona lua, o ofisa resitala Rusia ua faʻamalosia e musu i soʻo se tasi e fia faaipoipo, resitalaina se tamaititi pe maua se tusi pepa maliu.

Stevia mo meaʻai suamalie

Stevia o se laau e iai sona manogi suamalie, lea e taʻua ai le mutia meli. O le lauʻeleʻele o stevia o Amerika i Saute, ae o le taimi nei o loʻo ola malosi i le tele o vaipanoa ma se vailaʻau faʻaleleia malulu, e aofia ai le Crimea.

O le suamalie faalenatura o le stevia e mafai ona faatauina mai i foliga o laau lago mamago, faapea foi ma foliga o se vai poo se vaega o le paʻu. E le gata i lea, o lenei suamalie o loʻo maua i foliga o tamai laulau, lea e faigofie tele e faʻaopopo i le lauti, kofe ma isi meainu.

Ae ui i lea, o le tele o fualaau mo meaʻai suamalie ma stevia e aofia ai le faʻaaogaina o le stevioside - o se mea mama mai lau laʻau. Stevioside o se paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe e 300 taimi e sili atu ona suamalie nai lo le suka ma e le maumau ai ana meatotino e tusa lava pe faʻaalia ile maualuga o le vevela.

E leai se afaina o le tino, lea ua faamaonia e le tele o suʻesuʻega. O le gaioiga ma le stevia e aoga tele mo tagata, ao latou faaleleia le galalaina, faamalosi le loto ma toto toto, puipuia le atinaeina o le kanesa, puipuia o nifo ma ponaivi mai le faaleagaina ma faamalosia le puipuiga.

O le isi vaega taua o le stevia o lona maualalo o le kalori, lea e liua ai soʻo se mea e faʻafiafia ai i se meaʻai.

O le mea lea, o le faʻaaogaina o lenei mea suamalie e le gata e fesoasoani e faatumauina le maualuga o le suka i le masani, ae e fesoasoani foi i le paʻu o le mamafa.

E le pei o le tele o isi mea suamalie, o stevia e matua atoatoa mo le taoina. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e kukaina kuki lelei, pies, keke ma muffins, o le a le maualalo ifo i oloa e maua mai i le suka.

E ui i lea, e taua tele le mulimulitaʻi mulimuli i mea o loʻo taʻuina i totonu o suʻega, a faʻapea o le ipu atonu e sili atu ona manaia ma o le a le mafai ona 'ai. E taua le manatuaina o lālā stevia e 30 taimi e sili atu le suamalie nai lo le suka, ma le tuatusi 300 taimi. O le mea lea, o lenei suamalie e tatau ona faaopoopo i fua o fualaau i na o sina vaega itiiti lava.

Stevia o se mea suamalie lautele lea e mafai ona suamalieina e le gata o le paluga, ae faapea foi le kulimi, tioata ma caramel. Faatasi ai ma le mea e mafai ona e faia ai ni mea manaia ma jams, sasau fale, sisi sukalati. E le gata i lea, o stevia e atoatoa mo soo se meainu suamalie, pe o le ava malosi, compote po o le tila.

O nei keke mulati suamalie o le a alofagia e tagata matutua ma tamaiti, aua latou te matua fiafia ma o meaai foi.

  1. Oatmeal - 200 gr.,
  2. Laʻau moa - 1 pc.,
  3. Palu falaoa - 1 sipuni,
  4. Vanillin - 1 sachet,
  5. Powder Cocoa - 2 tbsp. sipuni
  6. Apu tele - 1 pc.,
  7. Lafasi laititi-gaʻo - 50 gr.,
  8. Meainu Apple - 50 ml.,
  9. Olive olive - 2 tbsp. sipuni
  10. Stevia syrup poo stevioside - 1.5 tsp.

Vae le fuamoa i totonu o se fagu loloto, sasaa i totonu o le suamalie ma togi i se paluga seia oʻo ina e maua se pulu malosi. I totonu o le isi pesini, faʻafefiloi o le oatmeal, koko powder, vanillin ma le paʻu paʻu. Sii lemu le fuamoa fasi i le paluga ma faʻafefiloi lelei.

Fufulu ma pi le apu. Aveese le tumutumu ma tipi i totonu o ni tamai pusa. Faaopopo le sua o le apu, apple cubes, cheese cheese ma le suauʻu olive i le paluga. Ave ni masini keke ma faʻatumu i paluga i le afa, e pei o muffins o le a tulai mai i le taimi o le taoina.

Faʻavasega le umu i le 200 ℃, faʻapipiʻi tins i luga o se pepa tao ma tuʻu ai e tao mo le afa itula. Aveese muffins ua maeʻa mai i mea mama ma vevela pe vevela i le laulau.

Autumn stevia pai.

O lenei keke sili ona manogi ma le manogi e lelei tele e kuka i afiafi timuga o autumn, pe a sili ona e manao i le mafanafana ma le mafanafana.

  • Green apples - 3 aofaiga,
  • Kāreti - 3 pcs.,
  • Natura faalenatura - 2 tbsp. sipuni
  • Chickpea falaoamata -100 gr.,
  • Paluga o le sana - 50 gr.,
  • Laʻau faʻamalosi - 1 tbsp. se sipuni
  • Stevia syrup poo stevioside - 1 sipuni,
  • Olive olive - 2 tbsp. sipuni
  • Fuamoa moa - 4 le aofaʻi,
  • O le mea e tasi o le moli
  • Se pine o le masima.

Faʻasusu lelei kāloti ma apu ma fafasi. Mai i apu tipi le fatu ma fatu. Grate fualaau faisua ma fualaʻau, faaopoopo i ai le moli moli ma faʻafefiloi lelei. Vaevae fuamoa i totonu o se atigipusa loloto ma paʻu i se paluga seʻi oʻo i se fulufulu mafiafia.

Faʻafefiuʻi kārotiti ma apu aʻi ma fuamoa na sasaina ma toe taʻalo faatasi ma se paluga. Faʻaopopo le masima ma le stevia, aʻo faʻaauau pea ona fetogi ma se mea faʻafefiloi e faʻafeiloai ai le suauu olive. Liligi uma ituaiga uma o falaoamata ma tao le paʻu i totonu o le kulupu, ma faʻafefiloi malie seia oʻo ina tutusa le paluga. Faaopopo le kulimi suavai ma toe faʻafefiloi.

Fagaʻu se ipu tao falaoa i le suauu pe ufiufi i le pepa paʻu. Liligi le paluga ma lelei le lelei. Tuu i totonu o le umu ma tao i le 180 ℃ mo le 1 itula. A o leʻi aveeseina le keke mai le ogaumu, tui i se tootoo laupapa. Afai ei ai sana paʻu malo, ua saunia atoatoa o ia.

Candy Bounty ma stevia.

O nei mea suamalie e tutusa lelei lava ma le Bounty, ae e sili atu ona aoga ma mafai ai foi i tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka ituaiga 1.

  1. Lī le laumei - 200 gr.,
  2. Popo lanu - 50 gr.,
  3. Miliki lūlū - 1 tbsp. se sipuni
  4. Pogisa tilati e aunoa ma le suka i stevia - 1 pa,
  5. Stevia syrup poʻo stevioside - 0.5 tīpuni,
  6. Vanillin - 1 sachet.

Tuu le kusi falaoamata, popo, vanilla, stevia extract ma susu susu i totonu o le ipu e tasi. Faʻafefiloi lelei seia oʻo ina maua se siaki tutusa ma faia ni fasi pepa lapopoa. O lea e le pipii ai le mamafa i ou lima, e mafai ona e susu i totonu o le vai malulu.

Tuu lole ua maeʻa i totonu o se atigipusa, ufiufi ma tuu i totonu o le pusaaisa mo le tusa o le afa itula. Vaevae se paʻu sukalati ma tuʻu i totonu o se fagu tuʻufaʻatasi poʻo se ipu vai. Sasaa le vai i totonu o se fagu ma aumai i se vevela. Tuu se pesini keke sukalati i luga o se fagu pupuʻu ina ia le aʻafia le pito i lalo o le vai.

A uma ona liusuavaila sukalati, ona togi lea o lole taitasi i totonu ma toe tuu i totonu o le pusaaisa seia oʻo ina faʻamaeʻaina le manava. Afai o le sukalati e matua mafiafia, e mafai ona faʻafefe i sina vai.

O suamalie suamalie ua saunia e lelei tele mo le tautuaina o lauti.

E tusa ai ma le tele o tagata, o laʻau suamalie e aunoa ma le suka ma le stevia e le ese mai le faʻafiafiaina ma le suka masani. E leai ni mea 'eseʻese ma e maua ai se suamalie suamalie. O lenei mea e afua ona o se suiga i tekinolosi mo le mauaina ma le gaosia o le upega o le vavave o le stevia, lea e mafai ai ona tafiesea le oona masani o le laau.

O le asō, o stevia o se tasi o mea suamalie e sili ona lauiloa, lea e faʻaaogaina e le gata i le umukuka i le fale, ae faʻapea foʻi i luga o se faʻalapotopotoga tau fale gaosi oloa. Soo se faleoloa tele e faʻatau atu se fuainumera tele o suamalie, kuki ma sukalati ma stevia, lea e matua faʻatau mai e tagata e maua i le maʻisuka ma tagata e mataituina lo latou ola maloloina.

E tusa ai ma fomaʻi, o le faʻaaogaina o stevia ma ona vaega e le afaina ai le soifua maloloina o le tagata. O lenei suamalie e leai sona faʻatapulaʻa faʻagata, talu ai e le o se vailaʻau ma e leai se faʻalauiloaina o le tino.

I le faatusatusa atu i le suka, o le faaaogaina o le tele o stevia e le taitai atu ai i le atinaeina o le oona, o le fausia o caries, po o le fausia o le osteoporosis. Mo lenei mafuaʻaga, e sili ona aoga le stevia mo tagata matutua ma matutua, pe afai e le gata ina aʻafia le suka, ae e lamatia foi i tagata.

E uiga i le stevia sweetener o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

Faʻamatalaga Faʻatau

O pepa Stevia e mafai ona faaopoopo e tofoina e avea o se mea suamalie i totonu o talosaga uma a sugar sugar: o soup, cereals, main dishes, salads, tea, koko, chicory, susu, kefir, yogurt, cheese cheese, paioti, pusa ma meaʻai eseese.

E i ai nai laasaga stevia e lava e faʻamalieina ai le ipu ti lauti. E mafai ona e faʻaaogaina e avea o se vai inu tutoʻatasi, ma tipiina mo ni nai minute ile vai vevela poʻo le faʻamalosi mo le tele o itula ile vai malulu. Po o le faaopoopo o le stevia i le toga vao.

E faʻamalieina e Stevia le galala i le tele o meainu vevela: fualaau suamalie, compotes, fualaau suamalie, e le pei o mea inu lava e tasi ma le suka, lea e na ona faateleina ai le fiainu.

E fautuaina foi le itu i tua e puipuia ai fualaau faisua ma fualaʻau. O Stevia e le faʻamalosi pe a vevela, e tatau ona faaopoopo le pectin i le siaki.

Stevia e fai ma sui o le suka i le taoina

O le suauu o le mea moni o se mea e tatau ai mo le gaosiga o mea faʻafiafia. Ua iloa e tagata uma o le suka mama ua mama e le lelei. O lona soona taumafa o le mafuaʻaga o le tele o faʻamaʻi. O ē faʻatoga i se soifua soifua maloloina e faʻaitiitia ai le suka poo le faʻaaogaina atoa o meaʻai. Suga i mea tao taofi e mafai ona suia i le stevia, lea e le na o le soifua maloloina, ae sili atu ona tamaoaiga.

E le pei o le suka, stevia ma le vavaega i fafo e matua vevela (e mafai ona tu i le 200 ° C) ma, o le mea lea, taofi ai a latou mea aoga. Stevia e le afaina tele ai le maualuga o le suʻega. E mafai ona faaopoopo i le paluga le paʻu o le vavave o le stevia ma le vailaʻau stevioside. E mafai foi ona e faia se fusi o laasaga stevia ma faʻaaoga i le tao.

Stevia tincture recipes

Vili 100 g o laʻau matutu i totonu o le pisipisi ma sasaa le 1 lita o le vai vevela, faʻapipiʻi mo le 5 minute. Aveese mai le vevela ma alu i lalo ole tapuni tapuni mo le 10 minute. Faʻaauau ma tumau i se vevela mo le 10-12 itula. A maeʻa lenei taimi, tuʻu atu i se isi atigipusa. O laulaau totoe e mafai ona toe faʻatumu i le 0.5 lita o le vai inu ma faʻamalosi mo le 6-8 itula. Faʻasolo le vaega lona lua ma faʻaopopo i le muamua. Stevia infusion e mafai ona teuina i le pusaaisa mo le vaiaso.

O lea ituaiga mea e maua ai le mea e sili ona lelei pe a fai mea e gaosi ai meaʻai.

Mai lenei fua, e mafai ona e saunia le sipuni, lea e teuina mo se taimi umi atu. Mo lenei mea, o le mea e tatau ai e tatau ona vevela i le vevela vevela seia oʻo ina faʻamoemoe le sipuni. E le tatau ona salalau le mataua i se laumolemole lelei.

I le teas ma mea inu - 3-4 laʻau i le tioata vai inu.

E tatau ona e suʻeina le suʻega i le tao tao. I le averesi, mai le 0.5 g i le 0.8 g mo le 1 kilokalama o falaoamata.

Mea tau togafitiga ma aoga

Ona o le tele o mea aoga (anti-inflammatory, antiviral, bactericidal, anti-allergic acid, choleretic, diuretic, etc.) o loo i ai le stevia i le tino o le tagata, o loo maua ai le tele o talosaga i le puipuia ma togafitiga o faamaʻi eseese.

  • Faateleina le puipuiga a le tino, ei ai lona malosi mamana ma le aʻafiaga o aʻafiaga.
  • O loʻo i ai se faʻaoga malie.
  • Faaleleia le galuega o le cardiovascular system. Faamalosia puipui o toto toto ma capillaries, faaitiitia ai lo latou le mautonu ma le le gafatia. Faʻaitiitia le toto toto ma le cholesterol. Faʻateleina le mamafa o le toto.
  • E fesoasoani i le faʻamaoniaina o le moe, faʻaleleia lagona ma mafaufauga, faʻateleina le tumau faaletino, faʻaitiitia le atuatuvale ma le faʻaleagaina, ei ai se lagona lelei i luga o le tino, ma toe faʻafoʻisia lelei ai le malosiaga o se tagata e aofia ai i taaloga, malosi faaletino poʻo mafaufau.
  • E fesoasoani i faʻamaʻi o le gastrointestinal tract (gastritis gasegase ma gasegase, pepatic ulcer o le manava ma le Duodenum, enterocolitis, dysbiosis, osofaʻiga o le helminthic, bysicia dyskinesia, cholecystitis, siama i le vaka, pancreatitis).
  • Faʻataʻituina le gataifale, fesoasoani e faʻaititia le mamafa.
  • Faʻataʻitaʻituina le vevela vevela, ate, gase oona, fatugaʻo, pala ma prostate.
  • Fesoasoani i faʻamaʻi o le maskloskeletal system (osteochondrosis, osteoporosis, arthrosis, vasthritis, ma isi)
  • E i ai ona aʻafiaga e le afaina ma faʻamoemoe, e fesoasoani i faʻamaʻi malulu ma bronchopulmonary.
  • Puipui aloiafi mai le pala ma puipuia ai le atinaʻeina o caries, faʻamaʻi pipisi, stomatitis, ma isi.
  • Faʻaleleia le tulaga o le paʻu, lauulu ma fao.
  • E fesoasoani i le faʻaitiitia o toxins, radionuclides ma salts o mamafa mamafa mai le tino.
  • E i ai ona aʻafiaga faʻaleagaina ma aʻafiaga, taofia le taua o gaioiga ma faʻamaʻi.
  • Faʻaaogaina i fafo mo faʻamaʻi faʻamaʻi ma faʻamaʻi pipisi o le paʻu. O le vaega suamalie o laasaga o le stevia, pe a faʻaaoga i fafo, e iai le anti-inflammatory, bactericidal, antiseptic, anti-allergic, faʻamaʻi manuʻa, aʻafiaga o le antifungal. E aoga mo le togafitiga o le eczema, seborrhea, tipi, mumu, iniseti e pala. E faʻamalieina ai le ita ma le mumu, faʻamaluluina le paʻu ma le tino.

Le faaaogaina o stevia i le cosmetology

O vai inu o stevia e fesoasoani i le faaleleia o le metabolic intracellular i le pito i luga o le paʻu - o le epidermis. O le mutia meli e masani ona faʻamaonia le paleni-faavae o le paʻu. O le paʻu e faʻamalūlū ma sili atu, e faʻalauteleina le elasticity, e faʻafefeteina le maanuminumi. E le gata i lea, o le aafiaga antibacterial o le stevia e taua, lea e faʻamalosia ai le faʻamaloloina o le paʻu o le paʻu, siama, manuʻa, oti, ma isi.

Saunia ni vai e afu i le suʻiina o lau stevia. Tuu le mea e afaina ai, soʻo se mea i totonu ma solo ou mata i le taeao. Tuu le paʻu i totonu o le mea e masani ai. Ma pe a maeʻa le paʻu, faʻaaoga le suauʻu poʻo le kulimi. I le afiafi, e mafai ona e tuʻuina se solo solo i luga o ou foliga mo le 20 minute.

E le gata i lea, o le aisa e mafai ona saunia mai le fusi ma faʻapipiʻi i luga o lona paʻu. O lenei toe faafouina, tonic, faʻamalolo faʻamalolo nai lo le fufuluina o le taeao o le a ala mai, maua le tele o lagona fiafia, faʻagasolo le tafe o le toto i le paʻu ma faʻagesegese ai le faasologa o le paʻu o le paʻu. I le fesoʻotaʻi ma le paʻu mafanafana, e amata ona liusuavai le aisa ma liliu i le faʻamaloloina o le suavai suamalie, lea e matua afaina i sulu, faʻamautuina i le susu. Faatasi ai ma vai faʻavaivai, o vailaau aoga o le stevia e oʻo i totonu o le paʻu ma e lelei ona gauai i sulu.

Mo le paʻu faataamilo mata, faʻaaoga laasaga stevia. A uma ona inu le inu, aua le togiina laulaau o le mutia meli, tuʻu i luga o se fasi gau poo se solosolo ma faʻaeʻe ou laumata mo le 5-7 minute.

Lisi o mea

O le faʻaaogaina o mea suamalie masani o le mataupu faavae lea o lenei mea taumafa, lea e tuʻuina atu ai le mafaufau tatau i vaega o vaega o le tao ma le suamalie. O tagata faʻapitoa ma tagata uma e fiafia e kuka se mea suamalie, e le o le tofo, sa matua laki lava. O se laau e pei o le vavao o le meli o se mea suamalie masani, o lona uiga e mafai ona faʻaaoga lelei i le sauniuniga o meaʻai.

O le suamalie malie o le meli e le gata o le aoga o vao.O le mea pito sili ona taua, o le laau o se mea masani ma e matua leai lava se aoga, ae o le faafeagai - sili ona aoga. O le suka masani e afaina ai le tino, e fesoasoani i le maua o le mamafa. O le a le mea e le mafai ona taʻua e uiga i le stevia. O le meaʻai lea na faʻaaogaina ai lenei vaega e mafai ona 'aina e tusa lava pe maʻisuka.

Ae ui i lea, e tasi lava le faʻamaumauga. Aua e te manatu e mafai ona faʻaaogaina le laau i fuainumera e le faʻatapulaaina. E tatau ona matauina se fuataga ma se vaega. O le mea e lelei ai, e tele naua mea e saunia i le mea e fai i le mea e faʻamaʻo lelei ai le tele o vaega o steviol, paʻu, laulaau e tatau ona faʻaaogaina mo le taoina.

Stevia mo le taoina. Lenei e sili atu ona filifili.

Sa talisapaia e tagata atamamai laʻau manu le manaia o le laau ma amata ona faʻaaogaina e foafoa ai le gastronomic pito sili ona lelei. Aisea e matagofie tele ai lenei togavao i tagata faifaatoʻaga? I le silasila atu i ona tulaga le mafaafitia:

  • O le suamalie o le suka masani o le sui e sili atu i le selau taimi sili atu nai lo le suka masani,
  • Stevioside e sili atu ona fofo ile vai,
  • O loʻo tumau pea uiga lelei e tusa lava pe faʻaalia i le maualuga o le vevela.

Ma o se vaega itiiti lenei o mea aoga. E oo lava i se tagata poto faapitoa o le a maua i totonu o lenei fale laau le tele o mea mataʻina e talafeagai i le kukaina.

E mafai ona maua se gastronomic faʻapitoa e ala i le faʻaaogaina o le stevia i foliga o le vai. O a tatou mea e aofia ai ni manogi sili ona manaia o le a maua ai le suamalie suamalie ma le manaia tulaga ese: vanilla, vine, strawberries, fugalaau, lemoni, sukalati, moa. O ipu tioata faʻatasi ma se vaʻavaʻai talafeagai o le a faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻi saʻo se mea suamalie masani ile taoina.

I se isi itu, e mafai ona e faʻaaogaina le oloa lava e tasi o loʻo faʻaalia i totonu o fagu palasitika. Matou te mananaʻo ia iloa e na o le 5 fulafula e suia ai 2 teaseti o suka (12-14 g).

E faigofie foi ona faʻaaoga Stevia vaimamago - stevioside i foliga o se paʻu mo le sauniuniga o mea faʻafiafia. E tele a tatou ituaiga o vavaega ma eseese eseese o le suamalie.

Afai e te manaʻo e faʻafiafia oe lava ma e pele ia te oe i se mea suamalie, lelei, ma, sili ona taua, mea aoga aoga, e mafai ona e faʻatau se tasi o oloa e faʻavae i le stevia ma faʻaopopo i le ipu:



Rebaudioside A 97 20 g,
suia le 7.2 kilokalama o le suka


Stevioside "Sweet Stevia" 150 g
(1 g tutusa ma le 15 g o suka). O le suamalie laititi ma le tuʻuina atu o metotia e sili ona lelei o le oloa


Stevioside Crystal 50 gr,
lea e suia ai le 5 kilokalama o le suka


Livavai stevia
faatasi ai ma eseesega tofo
Soʻo se ituaiga o stevia lupe

Stevia inu

Na matou filifilia le mea o le stevia i le kukaina. Ae o le tala e uiga i le manaia o le mutia meli e le muta iina. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e fatuina ni mea inu muamua. E mafai ona e auina atu ni laasaga stevia i se kofe kafe ma o le a leai se mea e manaʻomia e faaopoopo ai le suka.

Talia ia te ia lava ma se teuteuga o laʻau o le meli, mea laiti. Gourmets e faʻapipiʻi foʻi laupepa i le compote.

Stevia sweets

I Iapani, sa faaaoga le stevol o se mea suamalie masani mo le tele o tausaga. I lo matou atunuu, na latou o mai i lenei mea talu ai nei, ae e tele naua mea suamalie ma fualaau vao. Ma e mafai ona e kukaina i latou e le gata i faleoloa ma faleoloa o pastry, ae faapena foʻi i le fale. O nisi nei o filifiliga:

  • Oatmeal ma keke Kerisimasi ma stevia,
  • Cheesecakes, pancakes, pancakes ma le sipuni o le meli,
  • Meringue ma le marshmallow ma fualaau aina,
  • Aʻai ma pies ma le stevia.

E mafai ona e faʻaaogaina fualaau kuka i lau lava pule faitalia, ae ui i lea, aua le faʻaaogaina se laau.

O le ofoina atu o se manogi faapitoa ma le tofo i pastry po o mea taumafa e faigofie, ae o le tele o laulaau po o otaota e mafai ona avea le meaʻai ma mea e teu ai ma faoa mai ai lona tofo lelei.

Totogi sili ona lelei

E tele auala e kuka ai kuka kuka e faaaoga ai se mea suamalie masani. Matou te fautua atu ina ia e faamasani ia te oe lava i le sili ona lelei. I le talimalo, mo se tusi poʻo le fesoasoani i le fai kuka, na saunia e Stevia le tele o mea e ofo ai:

  • Pusa suauu launiu masani i fasi laau. Matou te faʻaaogaina se fua masani e kuka ai kuka ma aua nei galo e faʻaopoopo 1-2 teaseti o le sipuni o le vaovalaʻau,
  • Laʻau suamalie. I lenei tulaga, faʻaaoga stevia i le paʻu ma faaopoopo 3-4 teaseti i le marshmallow,
  • Blueberry jam i stevia. Ina ia saunia, o le ae manaomia ni fua fou, sua o le lemoni ma se paʻu o le laau (2.5 teaspoons), vai ma le pectin. Ua tunu Jam i le auala faaleaganuu.

I luga o lenei mea, o avanoa e faʻaaoga ai le mutia o le meli e le gata. Pancakes, keke, pancakes, pies - o le tofo o nei meaʻai gaʻo e mafai ona matua faʻaleleia pe afai e te faaopoopoina sina tamaʻi fua o se suamalie masani.

E sili atu faʻamatalaga lelei stevia e mafai ona maua iinei.

Faafetai lava mo lau galuega faʻapitoa, na vave ona ou mauaina le afifi. Stevia i le tulaga aupito maualuga, e matua le oona. Ua faamalieina aʻu. O le a ou toe faatulagaina nisi mea

luga o Iulia Stevia papaa - 400 pcs.

Faʻafiafia tele mea! Sa ou manao i laʻau suamalie ma ou umiaina ni laupepa stevia i loʻu gutu. E tofo suamalie. Ava 3 kg i le 3 vaiaso. Talosaga tetee ma kuki.

i luga o fualaau o stevia Rebaudioside A 97 20 gr. Sui le 7.2 kilokalama. suka

Mo nisi mafuaaga, e leʻi faaopoopoina le fuataga i le toe iloiloga, ioe, 5 fetu.

luga o Olga Rebaudioside A 97 20 gr. Sui le 7.2 kilokalama. suka

E le o le taimi muamua lea na ou faʻatonuina ai ma ua ou faamalieina i le uiga lelei! Faafetai tele! Ma faʻafetai faapitoa mo le "Sale"! Oe e manaia. )

Stevia mo le taoina

E le mafai ona pasia e tagata faʻapitoa o meaʻai manu i se oloa fou, e ese mai i le suiina o se meaʻai taua tele e pei o le suka. I le taimi faʻatinoina o le suamalie i le kukaina, o ona lelei na faʻaalia, e pei o le:

  • sili atu le suamalie nai lo le suka (200-300 taimi mo le upusii),
  • sili atu le solubility i vai,
  • faasaoina o uiga lelei uma i fua o le taumafanafana (e oo i le 300 tikeri),
  • malosi malosi e tetee ai i siama ma sigi,
  • Tuʻu atu i le faʻamalosia o le toto.

O se faʻamatalaga atoa o le stevia o loʻo i ai mea moni e mafai ona faateia ai se tagata poto faapitoa.

O le aafiaga o le stevia i le tino e pei o le laau ma ona mea e fautuaina e fautuaina mo le faʻaaoga e tagata maʻisuka ma tagata gasegase.

E leai se tapulaa i le kuka o le stevia. Talu ai ona o le vevela o le vevela, ua faaopoopoina le vaega ole kuka. O le eletise mai laulaʻau mamago e tele atu meaʻai e sili atu nai lo le siʻosiʻomaga, o lea e faʻaaogaina ai i mea taumafa mo le mamafa o le mamafa ma na o le faaopoopo atu o le suamalie i ipu.

Stevia i meainu

Afai ole sui o le suʻe suia le suka, ona muamua lea, faʻaaoga lelei o le faʻaopopoina lea o se tofo suamalie i le lauti ma isi meainu vevela. O le tofo o vailaʻau vavave e tutusa ma le suka. E le gata i lea, e leai ni tapulaa mo le maʻisuka ma le mamafa o tagata. E le gata i lea, o le itu i tua e faʻaitiitia ai le manaʻo, o lona uiga e tatau ona aofia i mea taumafa uma o le paʻu.

Ua faaopoopoina le vaega i soo se lauti - uliuli, lanumeamata poo lau laau, e le afaina ai le tofo o le oloa ua maeʻa, ona e leai se manogi po o se tofo mai fafo.

O lau Stevia e mafai ona faʻaaogaina e avea o se mea suamalie mo kofe poʻo le lauti, pe i se isi ituaiga mo le sauniuniga o mea faʻaleaga. Ua lava lava le gaosia o laulaau e pei ona faʻaalia i luga o le afifi ma ua saunia se mea suamalie suamalie, lea e faigofie e faʻaopopo ai nai mataua i meainu. E fautuaina e le au faʻasalalau laulaʻau lanumeamata, pe afai e te togi le lua laʻau i le lauti, ona maua ai lea o se manogi sili ona lelei ma taliaina.

O se tasi lea o faʻataʻitaʻiga o le faʻaogaina o le maʻisuka. Laʻau felaulalaʻau - 5 kalama eletise o le lita o vai vevela vevela, tapuni le tapuni ma alu mo le tusa ma le 20 minute. E sauni e faʻaaoga. O le mea e mataʻina ai, o le lanu o le afifi e suia i le taimi mai le lanu enaena i le lanumeamata.

Stevia i le mafai

Ua iloa e tamaitai fafine le faigata o le ausia o le gasegase i le taimi o le faasaoina. Paga ma le siga e faʻaaoga ai avanoa uma e amata ai ona atiaʻe. O le taimi lava e tupu ai lenei mea, e mafai ona lafo i fafo meaʻai. Ua uma ona maitauina o le mutia o loʻo iloga i se faʻamatalaga faʻapitoa ma aʻafiaga. Ua faʻaalia e le faʻatinoga i totonu o se fagu e tolu lita le lava e faaopoopo ai le 5 laʻau o le vao e faʻamaonia ai le mamā ma le saogalemu o le oloa.

Faʻasagaga ma le faʻaaogaina o stevia i le fale

Atonu ua e faalogoina i le tele o taimi e uiga i le matautia o le suka mama. O lea na ou faʻalogo ai, ae e tele naua mea malie i le lalolagi o loʻo tuʻuina atu ma lafoaia loa i latou i le taimi nei e le faigofie. E i ai filifiliga mo le suia o le suka atoatoa. Matou te faʻaitiitia vave le kemisi ma e le tele naua.

O le a ou lisiina mea uma ou te iloa, o le a ou tusia auiliiliga i se aso i se isi taimi:
honey, unfined (sugar) sugar, syrup suamalie, suauu pipiʻi, licorice root syrup, faʻafefete o vai suamalie. Afai e mafai ona e faʻaauau, faaopoopo, tusi mai ia te aʻu.

O loʻo i ai se isi filifiliga lelei - STEVIA. I le amataga o le 70 o la tatou seneturi, na maua ai le togavao i Iapani, mai le mea na salalau ai lenei aganuu i isi atunuu: Saina, Korea, Vietnam, Italia. Stevia rebaudiana Bertoni - o lona suamalie suamalie e mafua mai i mea o le glycosidic, ua tuufaatasia e le igoa lautele "stevioside", lea e 200-300 taimi e sili atu le suamalie nai lo le sucrose, o le stevia e aofia ai foi le 11-15% protein, vitamini, e aofia ai le vitamini C. E mauoa i lona tuufaatasiga o minerale .

Ou te leʻi oʻo i ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, o lea mo le taimi nei ua na o ni meaʻai. Afai e te auina mai aʻu iʻuga o aʻu suʻesuʻega fatufatuga, o le a ou lolomiina i totonu o le nusipepa.

Maua Stevia i le ituaiga o laau mama, otaota, fualaau, ma isi. E mafai ona e maua i luga o la matou upega tafaʻilagi

Le faʻaaogaina o le stevia i le kuka"
. O le faʻamoemoe o lenei galuega o le suʻesuʻeina lea o le faʻaaogaina o le stevia e avea ma puna o le maualalo o le suka e maua mai i le gaosiga o le falaoamata (oat, fruit and shortbread cookies). I le suʻesuʻega, na faʻaaogaina ai stevia lau mago ma na faʻaaogaina ai se vaega o ia mea.

Ua faʻamautuina o le lelei sili e maua mai i le faʻaaogaina o se vaega o le stevia i le gaosia o le oat ma fualaau aina. O faataitaiga faataitai na maua ai le suamalie lelei, i fuainumera o le tino ma le meaola e masani ona le eseese mai le faataitaiga faataitai, lea o loo faailoa mai ai le fautuaga o le faaaogaina o stevia i oloa gaosi e fausia ai ituaiga fou o le maʻisuka e aunoa ma le faaaogaina o suka ma suamalie suamalie. "

. APPLICATION E vaeluaina Stevia ma faʻatasi ma lauti poʻo kofe. Steus infusions ua saunia i le proc e teuina i le pusaaisa mo le silia ma le vaiaso. E mafai ona faʻaaogaina e faʻamalie ai meainu, vasega lona lua (cereal), ma saunia mea faʻapipiʻi ma mea gaosi.
I le vavaeina o stevia mo se faʻaaogaina se tasi, o loʻo taʻitaʻia i latou e tulafono o loʻo faʻatonuina i luga o le afifi. Pe a sauni se mea e toe faʻaaogaina, 20 g o le stevia ua sasaa atu i le 200 ml o le vai kuka, aumai i se vevela, kuka mo le 5 minute, aveese le koneteina mai le vevela, tapunia ma se tapuni ma, e le sili atu i le 10 minute, lafo atu mea uma o le pusa i le vevela vevela. O le faʻamaunuʻu i totonu o se vevela e faia mo le 10-12 itula, o le mea e faʻafefeteina e faʻamaʻaina i totonu o se fagu vailaʻau poʻo se fagu. O laulaau totoe o stevia e sasaa i totonu o se vevela o le 100 ml o le vai inu, ma tumau pea ile 6-8 itula. O le mea na mafua ai le afaina ua faapipiiina i le muamua ma luluina.

O Stevia e faʻaaogaina i le ituaiga o laʻau o le palapala, faʻafefeteina faʻasusu, ti, syrup ma o se faʻaopoopoga i isi toga vao.
E mafai ona faaopoopo laupepa Stevia i ipu uma e masani ona faʻaaogaina ai le suka: masima, soupese, mea inu, teas, kefir, yogurts, mea faʻafiafia, ma isi.
E faʻaopoopo i le compotes, teas, jellies, oloa gaʻo susu e tofo ai le suāsusu.
O le tea e faʻaaogaina le ipu e tasi faalua i le aso. O se ata masani o le tofo ma le faaopoopoina o le stevia e maua mai i le lanu uliuli umi, laʻau teas ma le rose vao, rose Sudan, mint, chamomile, ma isi.

Fesili: E mafai ona faʻaaoga stevia i le kuka ma le tao?
Tali: Ioe! O se suʻesuʻega faʻapisinisi i Iapani na iloa ai o stevia ma gaioiga o vavaega e matua vevela lava le vevela i le tele o meaʻai i aso uma ma le kukaina o tulaga.

Fesili: E mafai ona ou aveese laʻu lava stevia?
Tali: Ioe. E mafai ona faia le suavai mai laulaau uma o stevia pe mai se paʻu laulaʻau lanumeamata o stevia. Faʻafesoʻotaʻi le fuataga o laasaga o le stevia po o le paʻu o le vao i le USP maʻa (Ethanol) ma faʻamaga le paluga mo le 24 itula. Faʻamama le vai mai lala o laulaʻau poʻo le paʻu ma faʻamalu le tofo e faʻaaoga ai vai mama. Faamolemole ia matau o le aano o le ethanol e mafai ona faaititia e ala i le faagesegese lemu (e le o le kuka) o le vaega, e mafai ai ona aveese le ava. E mafai ona saunia se faʻamalosi tino mama i se auala talitutusa, ae o le a le maua ai le tele o glycosides suamalie pei o le alcohol alcohol. Soʻo se faʻamaʻitaʻiga vai e mafai ona kuka i le faʻasalaga o le syrup.

Fesili: O le a se mea e le mafai ona ou faia i le stevia?
Tali: E le o caramelised Stevia, e le pei o le suka. O keke keke Meringue e faigata foi ona fai, talu ai e le enaena le stevia ma e le tioata e pei o le suka.

Tuua Lau Faamatalaga