Faʻafefea ona faʻaaoga le vailaʻau o Gluconorm Plus?

- ketoacidosis o le maʻisuka, maʻi o le maʻisuka, maʻi o le maʻisuka,

- ogaoga le afaina,

- tulaga faʻapitoa e mafai ona oʻo atu ai i se suiga i galuega o fatugaʻo (maʻi faʻamaʻi, faʻamaʻi tele, faateʻia),

- faʻamaʻi poʻo le faʻamaʻi faʻamaʻi faʻatasi ma le hypoxia o le tino (fatu poʻo le faʻailoga o le tino, faʻalavelave faʻalavelave i le myocardial, faʻafuaseʻi),

- faʻamaʻi pipisi, faʻasologa o taotoga tetele, manua, mumu tele ma isi tulaga e manaʻomia ai togafitiga insulin,

- o le ava malosi, inu ava malosi,

- lase acidosis (e aofia ai le talafaasolopito),

- faʻaaoga mo le itiiti ifo ma le 48 itula muamua ma i totonu o le 48 itula talu ona faʻatautaia le leitiope poʻo le X-ray faʻatasi ma le faʻaofiina o le iodine,

- tausisia o meaai maualalo maualalo (lalo ifo o le 1000 calories / aso),

- taimi e fafaga ai,

- Faʻaaogaina o metformin, glibenclamide poʻo isi sulfonylurea, faʻapea foʻi ma vailaʻau o ausilali.

Auala e faʻaoga ai: fuataga ma togafitiga

Totonu, aʻo taumafa.

E masani lava o le fua muamua o le 1 le laulau. (400 mg / 2.5 mg) / aso. I le 1-2 vaiaso uma talu mai le amataga o togafitiga, e faʻamaʻo le fualaau o le vailaʻau e fuafua i le maualuga o le kulukose toto. Pe a sui le togafitiga muamua faʻatasi ma le metformin ma le glybeklamide, e tatau ona tuʻuina atu 1-2 laulau. Gluconorm e fuafua i le fua muamua o vaega taʻitasi.

O le fua maualuga o aso taitasi e 5 papa.

Faʻataʻitaʻiga

Glibenclamide e faʻamalosia ai le puleaina o le inisalini e ala i le faʻaitiitia o le ala o le glucose beta-cell pancreatic irritation, faʻapupulaina le lagona o le inisalini ma le maualuga o lona faʻamalosi i sosoʻo taula.

Metformin e faʻaitiitia ai le kulūkose faʻamalosi e ala i le faʻalauteleina o le faʻalogoina o fusi lautele i le inisalini ma le faʻaleleia o le kulūkose.

Faʻaiʻuga

I le vaega o le gaosiga o le gaʻo: o le hypoglycemia e mafai.

Mai le gastrointestinal tract ma le ate: e seasea lava - o le gase, vomiting, tiga o le manava, le lava o le fiaai, "meaʻai" tofo i le gutu, i nisi o tulaga - gasegase cholestatic, faateleina le gaioiga o le enzymes, o le hepatitis.

Mai le siama: e seasea lava - leukopenia, thrombocytopenia, erythrocytopenia, e seasea lava - agranulocytosis, hemolytic or megaloblastic anemia, pancytopenia.

Faʻasalaga ma le faʻamalosia o le tino: e seasea lava - urticaria, erythema, paʻu o le paʻu, fiva, afaina, proteinuria.

Tali a le Dermatological: seasea - ata pueina.

Mai le itu o le metabolism: lactic acidosis.

Faatonuga faapitoa

O togafitiga faʻapitoa ma gasegase, faʻamaʻi tele, faʻamaʻi pipisi ma le maʻi febrile e ono manaʻomia ai le faʻamalolo o le vailaau faʻasaina ma le tofiaina o togafitiga insulin.

E taua le siakiina pea o le kulūkose i le toto i luga o se manava gaogao ma pe a uma ona 'ai.

E tatau ona lapatai tagata maʻi e uiga i le faateleina o le lamatia o le hypoglycemia i mataupu o le ethanol, NSAID, ma le matelaina.

Fegalegaleaiga

E mafai e Ethanol ona faʻateleina le gasegase lactic acid.

Faʻaaogaina o meaʻai (epinephrine, clonidine), vailaʻau faʻasaina (phenytoin), televave o le alalaupapa o le calcium, o le carbonic anhydrase inhibitors (acetazolamide), thiezide diuretics, chlortalidone, furosemide, diazanazide, triazene diazenterine e faʻavaivaia ai le aafiaga , morphine, ritodrine, salbutamol, terbutaline, glucagon, rifampicin, ammonium thyroid, o suauu lithium, i luga o nifo -ologic nicotinic, chlorpromazine, contraceptive oral and estrogens.

O le atunuʻu o le ACE (captopril, enalapril), o le tomua o le receptors o le histamine H2 (cimetidine), o le faʻamaoni (miconazole, fluconazole), NSAID (phenylbutazone, azapropazone, oxyphenbutazone), fibrates, antibiotic (clobate) , salicitates, couamarin anticoagulants, anabolic steroids, beta-blockers, inhibitors MAO, sulfonamides umi, cyclophosphamide, chloramphenicol, phenfluramine, fluoxetine, guanethidine, pentoxifylline, tetracycline, leophylline, siakiina o le masini o le tubular, reserpine, bromocriptine, disopyramide, pyridoxine, isi fualaau oona hypicosis (acarbose, biguanides, insulin), allopurinol.

Fesili, tali, iloiloga o fualaau faasaina Gluconorm Plus


O le faʻamatalaga ua tuʻuina atu e faʻamoemoe mo fomaʻi ma fomai tipitipi. O faʻamatalaga sili ona saʻo e uiga i le vailaau oona o loʻo i totonu o faatonuga o loʻo tuʻuina i le afifiina e le gaosiga. E leai se faʻamatalaga tuʻuina i luga o lenei poʻo soʻo se isi lava itulau o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ona avea ma sui o se suʻega a le tagata lava ia i se tagata tomai faapitoa.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O le vailaau faʻasaina e maua naʻo na o ni pepa. E aofia ai mea aoga: glibenclamide ma metformin hydrochloride. Fua i le 1 laulau, i le faasologa: 2.5 ma le 5 mg, 500 mg. I le faaopoopo atu i lenei tuufaatasiga o vailaau, o le tuufaatasiga e aofia ai foi vaega o ausilali mo lenei ituaiga o le faasaolotoga:

  • microcrystalline cellulose,
  • Afa
  • kesi gaʻocarmellose
  • magnesium stearate.

O loʻo faʻapipiʻi maʻalaʻau i se faʻapipiʻi faapitoa e faʻaitiitia ai le fua o le faʻasaʻolotoina o mea gaosi. Ona o lenei mea, o le maualuga o le malosi o le malosi o le mucous membranes o le manava ua faaitiitia. E mafai ona e faʻatauina le oloa i afifi e aofia ai le 30 papa.

O le vailaau faʻasaina e maua naʻo na o ni pepa. E aofia ai mea aoga: glibenclamide ma metformin hydrochloride.

Pharmacokinetics

Metformin ua vave ona gauai. O le maualuga o lona faʻaoʻoina i le toto e faʻateleina i le tapulaa faʻatapulaʻa pe a uma le 2 itula. O le le lelei o le vailaau o se gaioiga puupuu. A maeʻa le 6 itula, ona amata lea o le faʻaitiitia o le plasma concentration of metformin, lea e mafua mai i le mutaʻaga o le faʻaaogāina o le gaʻo i totonu o le vaega o meaʻai. O le afa o le ola o le vailaau o loʻo faʻaitiitia foi. O lona umi e ese mai le 1.5 i le 5 itula.

E le gata i lea, o le metformin e le fusifusia i masini plasma. O lenei vailaʻau o loʻo i ai le malosi e faʻapipiʻi ai i totonu o masini o fatugaʻo, ate, vailaʻau faʻafefe. O le gasegase o le tino o le tino o le vaega autu lea e fesoasoani i le faaputuputuina o le metformin i le tino, lea e mafua ai le faateleina o le maualuga o lenei mea ma le faateleina o lona aoga.

O le gasegase o le gaioiga o le tino o le vaega autu lea e fesoasoani i le faaputuputuina o le metformin i le tino, lea e mafua ai ona faateleina lona aoga.

Glibenclamide e umi atu - mo le 8-12 itula. O le maualuga o le lelei e tupu i le 1-2 itula. O lenei vailaʻau ua matua faʻamalosia atoatoa i aʻafiaga toto. O le faagasologa o le fesuiaiga o le glibenclamide e tupu i le ate, lea e 2 tuufaatasiga ua faia e le o faaalia ai le gaioiga o le hypoglycemic.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le vailaau faʻasaina e mafai ona faʻaaoga i le togafitiga o tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2 i nisi tulaga:

  • leai se taunuʻuga ma togafitiga muamua mo togafitiga, pe'āfai o soʻo se vailaʻau: Metformin poʻo Glibenclamide sa faʻaaoga,
  • faʻataʻitaʻiga le fesuiaʻiga o togafitiga, pe a faʻapea o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e mausali ma pulea lelei.

Faiga faʻapolopolo

O le gluconorm e faia i foliga o laulau lapotopoto o se paolo paʻepaʻe ma se paʻu ua ufiufi. 10 ma le 20 fasi vaega i totonu o se pusa paʻu, 2 pe 4 paʻu i totonu o se pusa pepa.

O le tau o le gluconorm e mai i le 220 i le 390 ru, e faʻavae i le numera o laulau i totonu o se pusa pepa.

O le vailaʻau e lua mea autu - glibenclamide (2.5 mg) ma metformin hydrochloride (0.4 g).

O isi vaega: microcrystalline cellulose, maso masima, dioloonite colloidal dioxide, talc faamama, diethyl phthalate, gelatin, phetalate acetate acetate cellulose, sodium carboxymethyl starch, sodium carboxymethyl starch, sodium carboxymethyl starch.

Faatonuga mo le faaaogaina

O fualaau o gluconorm e faanenefoina ao tautala. O le fuataga e fuafua faʻapitoa, e faʻavae i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto o le maʻi. O le fua faatatau masani i le amataga o togafitiga e 1 le laulau i le aso. A mavae le 2 vaiaso, e tatau ona fetuunai le fualaau o le vailaʻau e fuafua i le taua o suʻega o le toto.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o Gluconorm o loʻo faʻamaonia ai e faapea e manaʻomia e le suʻega e fai ai le 1-2 laulau, e faʻatatau i faʻamuamua ua mavae o vaega autu. Ole fua pito i maualuga ile aso e oʻo ile 5 papa.

O vailaʻau oona e faʻamalolo ai siama. E tatau ona teuina i le vevela e oo atu i le 25 tikeri i se faʻamalamalamaina o tamaiti, susulu faʻasalaga saʻo. O le olaga ola o le oloa e 36 masina mai le aso o le gaosiga.

Talosaga faʻaoga

E tatau ona faalēaogā togafitiga faʻatasi ma le vailaau mo faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi, ma le tele o manuʻa ma togafitiga faʻapitoa. O le lamatiaga o le tuʻuina atu o le suka i le taimi o le matelaina, o le faʻaogaina o NSAID, ma le ethanol ua faʻateleina. O le fetuunaiga o mea e faia pe a suia le taumafataga, malosi le ola mama ma le vaivai o le tino.

Faʻafouina i le maʻisuka - na ona inu i aso uma.

O faatonuga Gluconorm o loʻo faʻamatala ai e le fautuaina le inuina o le ava i le taimi o togafitiga. O pills e mafai ona aʻafia ai le saoasaoa o lagona o le psychomotor ma faʻaitiitia le faʻamalosi. O le mea lea, e tatau ona e faʻaeteete pe a ave taavale ma taavale matautia.

E faʻatagaina le ave fualaau i le taimi o le tamaitiiti, ao maitaga, i le taimi o le susu, ona o mea autu e ulufale i le susu o tina. O le vailaʻau e faʻasalaina i tagata ei ai maʻi o gaʻo ma le ate. O le faʻaaogaina o papamaa i tagata matutua e le fautuaina i le tuʻufaʻatasiga ma le malosi faʻaletino faaletino.

Faʻasalaga

O le tagata lava ia ma le sili atu i le faʻatagaina o le a oʻo atu ai i le maualuga o le fualaau faasaina. O lenei tulaga e mafua ai le foliga mai o le lactic acidosis ona o le metformin, o se vaega o le vailaʻau. O le tagata gasegase na te iloa le foliga mai o le nausea, vomiting, vaivaiga, maso maso. Faʻailoga muamua o se faʻalavelave, e faʻamalo le togafitiga. Faʻatasi ai ma le lactic acidosis, o le togafitiga e faia i totonu o se fomaʻi. O togafitiga e aupito sili ona lelei o le vetola.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

O le tuufaatasiga e aofia ai le glibenclamide, o se maualuga maualuga lea e mafua ai le atinaʻe o le hypoglycemia. O faʻapogai autu o lenei tulaga:

  • tiga o le ulu
  • vavao
  • faateleina le 'ai
  • vaivaiga lautele
  • pallor o le epidermis,
  • lagona o le popole
  • afaina o neuro,
  • arrhythmia,
  • moe
  • faafitauli faʻaopoopo
  • leaga le miti
  • paresthesia o le mucosa oral.

Faʻamatalaga o le hypoglycemia, o se faʻafitauli i le tulaga o le maʻi, o le leai o se faʻataʻitaʻiga ma le mafaufau e mataituina. Faʻatasi ma le malosi ma le malosi o le faʻamaʻi, ua faatonuina ai le kulukose. I nisi tulaga faʻapitoa, pe a leai se malamalamaʻaga, e faʻaaogaina le 40% o le kulukose poʻo le kulukaka. Ina ia aloese mai le isi mea e tulai mai o le hypoglycemia, e tatau i le tagata maʻi ona sili atu meaʻai e tumu i gaʻo pe a maeʻa le faʻaleleia o le mafaufau.

O fualaau e mafai ona suia i fualaau e pei o Bagomet Plus ma Glukovans. O nei oloa ei ai foliga tutusa ma Gluconorm. O pusa e pei o le kullucofage ma le glybomet o mea tutusa ia o le Gluconorm o loʻo i ai le metformin. E matua faʻasaina le faʻaaogaina o isi vailaʻau e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi ina ia aloese mai faʻalavelave ma faʻalavelave ai le maʻi o le maʻi.

Laulau fesoasoani i nisi o gasegase, ao isi e mafua ai aʻafiaga. O loʻo i lalo nisi o iloiloga o le maʻisuka Gluconorm.

Na maua aʻu i le maʻisuka i le 7 tausaga talu ai. Ua faatonuina e le fomai Gluconorm o se togafitiga faafou. Ou te inu i le tasi papa maa i le aso, ma fufulu ile vai. Ua ou lagona le sili atu. O aʻu togafitiga e aofia ai le tagofia o vailaʻau, mate. I le taimi nei, e leai ni faʻaaliga leaga na matauina.

Faatasi ai ma le maʻisuka, na faatonuina au e inu Gluconorm i aso uma i le taeao ma le afiafi. Glucose i totonu o le toto na toe foi mai i le masani, ae o le tiga o le ulu tiga ma le maʻi o meaʻai na aliali mai. E pei ona i ai, ei ai aʻu faʻasolega i se vailaau faasaina. Sa tatau ona ou suia le vailaʻau.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

Pharmacological group

O le tuufaatasiga o le Gluconorm e aofia ai vaega e lua, lea e maua faatasi ai le aafiaga o le hypoglycemic.

Metformin e aʻafia i le vaega o biguanides, lea e faʻateleina ai le teteʻe o sela i le inisalini, lea e fesoasoani i le vave faʻaaogaina o le kulukose. O lenei vailaʻau e aʻafia ai le gaioiga o le ate, tausia le paleni i le gaosiga o le cholesterol ma le triglycerol. Ole faʻaitiitia o le gaʻoina o meaʻai mai le gaʻo meaʻai.

Glibenclamide o se sulfonylurea. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o loʻo faʻaaogaina ai le inisalini, lea e mafai ona maua e ala i le faʻaalia i sela o le pancreatic. Faʻaauau le faʻaleleia atili o siama o le tino i le inisalini, faʻamalosia le lipolysis o le tino.

Tosiga ma le pulega

O le fua talafeagai talafeagai o fualaau faasaina ua fuafuaina e le fomaʻi, e faʻavae i luga o faʻamatalaga o le suka o le toto. O le togafitiga e amata i sina taotoga o fualaau faasaina, o le afa afa lea i le aso.

Ina ia aloese mai le atinaʻeina o le hypoglycemia, e fautuaina e ave 1 le laulau o le vailaʻau 1 taimi i le aso ma meaai. E sili ona lelei lenei mea i le taeao, talu ai ona o le faʻaitiitia o metabolic process after lunch.

I le leai o se aoga, o le a faasolosolo malie ona tupu le fua. Ole fua maualuga o aso taitasi e le tatau ona sili atu i le 5-6 otaota. Afai e manaʻomia le faʻaaogaina o tui e maualuga atu nai lo le mea e fautuaina, e tatau ona mataʻituina le tagata maʻi e tagata tomai faapitoa.

Gluconorm faaopoopo

O le faateleina o le mamafa o Glibenclamide e mafai ai ona e faʻaaogaina na o le tasi le papalama i aso taitasi e maua ai se faʻamalosia o le hypoglycemic effect. O le a le ituaiga vailaau e talafeagai i se mataupu faapitoa, o le a taʻu mai e le fomai.

O le a le mea e foliga mai ai le gluconorm ma isi mea e foliga mai?

E masani lava, e amata togafitiga i le masani a Gluconorm, i le leai o se aoga e mafai ai ona latou fesuiaiga i se mea e sili atu ona lelei ma se maualuga o Glibenclamide.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le faʻaaogaina tutusa o le fualaau oona Gluconorm faatasi ma Miconazole, faʻapea foi ma isi vailaʻau faʻamaʻi, lea, pe a fegalegaleai, faʻaosofia le atinaʻeina o le maʻisuka, e oʻo lava i le afaina, e matua faʻasaina.

Aua le tagofia le inu oona

E le mafai ona e faʻaaogaina se sui o le hypoglycemic faatasi ai ma le ava malosi, lea e faʻaosofia ai le faʻaitiitia o le malosi o le toto ma le fua o le fatu.

Faatasi ai ma le faʻaeteete tele, o le vailaʻau faʻatasi ma glucocorticosteroids ma fualaau oona, e aofia ai iodine.

Vaega o le faʻaoga

E le fautuaina le gluconorm mo tagata gasegase ina ua mavae le 65 tausaga le matua, ona o le maualuga o le lamatiaga o le faatupuina o ni uiga le lelei, e aofia ai le atiina ae o le maʻi suka. I le mavae ai o le 45 tausaga, e amata togafitiga i nai togi, ma afai e tatau ai, o lo latou faateleina e manaʻomia le mataʻituina pea o le maʻi.

I le taimi o le maʻitaga, o le faʻaaogaina o lenei vailaau e matua faʻasaina, talu ai o vaega faʻamalosi e fesoasoani i le solia o le atoatoa o le tamaititi.O le mea lea e faateleina ai le lamatiaga o maʻi faʻaleagaina, faʻapea foi ma le le mautonu i le amataga.

O vailaau nei o loʻo tutusa ma le tuufaatasiga ma le faʻamalositino:

O le filifiliga o se mea e tasi poʻo le isi meafaigaluega e mafai ona faʻaititia ai le toto toto e faalagolago i le maualuga o le alualu i luma o le maʻisuka ma faʻamaʻi tutusa. E naʻo se fomaʻi e iai le aiā tatau e fautuaina ai se vailaau, filifilia le sili ona lelei le fua i se mataupu faapitoa. O le togafitiga a le tagata lava ia e matautia tele mo le atinaʻeina o le maʻisuka ma isi mea le lelei e ono lamatia ai le ola.

Tuua Lau Faamatalaga