Mumu mumu mo le maʻisuka

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O faʻamalologa o mea totino o le faʻamalama auro sa matauina i Saina anamua. O le faʻafeiloaʻiga, o lenei mea totino e mafua mai i lenei ituaiga, e mafai ona faʻaitiitia ai faʻamaʻi pipisi, o loʻo i ai se aafiaga o le hypoglycemic. E faʻapefea ona ave se musika auro mo le maʻisuka ituaiga 2, faʻasalaga ma faʻaopoopoga i le tasi tusiga.

E itiiti lava e uiga i le tuufaatasiga

O lau o le laau e tutusa ma sana. O le maualuga e oʻo atu i le 35 cm. Mo togafitiga faafomaʻi, o laau totino ma le itiiti ifo i le 9 laupepa e faʻaaogaina.

O le manulele lanumumu o se meaola masani mo le pancreas, lea e galue ai ma faʻafitauli i le maʻisuka.

O le laau o loʻo i ai se 'oa tele:

  • Fiber ma pectin. Latou te faʻavaveina le galuega o le mea o loʻo i ai meaʻai, faʻateleina le faʻaleleia atili o le kulūkose i le tootoo laiti, ma fesoasoani e aveesea toxins.
  • Vitamini o vaega eseese: B, C, A, D. Auai i faiga uma o le tino, faʻaleleia le faʻaogaina o se tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka.
  • Faʻasologa o elemene: paluga, fuamoa, calcium, magnesium. Faʻaleleia le faagasologa o le lipid, auai i faiga faʻapitoa.
  • Phenol. O se tannin e iai sona aʻafiaga faʻaleagaina.
  • Keefeferol, sui, quercetin. E manaʻomia le flavonoids mo le tagata gasegase e maua ai le maʻisuka ina ia faʻamaonia le metabolism o le gaʻo, faʻalautele le leo o le cardiovascular system.
  • Alkaloids. O vailaau faʻamaʻi masani e fesoasoani i se tino faʻavaivaia e faʻatau ai meaola laiti.
  • Phytosterol. E talafeagai mo le faʻavaeina o le kulimi i le gallbladder ma le gaosia o hormones.

O le tamaoaiga o le laau e mafai ai ona faʻaaogaina e avea o se sui faʻasolosolo ma togafitiga i le taua e faasaga i faʻamaʻi faʻamaʻi o le maʻisuka ituaiga 2. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o fualaau faʻamalositino ma se meaʻai lelei, o le pulou auro e fesoasoani e faʻavasegaina le lipid metabolism.

O le tagata gasegase o le a le maua se faʻafitauli, e pei o le maʻisuka vae.

I le lona lua, o le toto toto e afaina muamua lava. O lenei mea e faigata ai ona aveesea toxins mai le tino. Faatasi ai ma le masani ona faʻaaogaina o se vailaʻau vailaʻau, o le puipui o lapisi e malosi, e faʻaitiitia ai le faʻasolosolo. O le pancreas o le a le toe atoatoa, ae o le a faʻaleleia lona gaioiga. O le faʻamalositino o le inisalini o le a tutupu i le tele o taimi.

A faʻaaogaina se laau i foliga o teuteu, faʻaleagaina i se tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka, o loʻo faʻapea ona mataituina mea nei:

  1. Ua paʻu le suka i le toto
  2. Faateleina le faapalepale o siama i le tino i hormones antipyretic,
  3. I le toto, o le faʻaititia o le triglyceride ua faʻaitiitia,
  4. Ua faaitiitia le tuiina o le tino,
  5. O le tele o faʻafitauli faʻafitauli e faʻaititia,
  6. O metabolic processes i vaega ua faaleagaina o le tino ua toe faʻaleleia.

E mafai ona e ave se pulou auro e faʻatasi ma togafitiga faʻamalositino pe a uma ona feutagai ma lau fomaʻi. Ina ia faʻamautinoa lelei le faʻatulagaina o le metotia ma le vailaʻau, e tatau ona e iloa le faʻalavelave o le tagata lava ia o le faʻamaʻi.

Faailoga ma le faʻailoga

O le musele auro mo le maʻisuka ituaiga 2 o loʻo faia i foliga o meaʻai, teuteu poʻo le ava malosi. Taliaina o tupe mo le tasi vasega e le tatau ona sili atu i le fa vaiaso. Ona manaʻomia lea o se malologa. O le umi taimi e faʻaaogaina e le maua ai se maualuga maualuga. O le tino o le tagata maʻi o le a le toe tali atu ma le malosi i mea toto.

E le mafai e le laau ona tuʻuina atu le togafitiga faʻamalosi i maʻi faʻapitoa i le tino:

  • Tolu tikeri maualuga
  • Thoracic maʻi manuʻa
  • Renal prolapse associated with nephrosis
  • O le gaioioiga o le taʻavale ua faʻavaivaia.

O le laau ua solia mo tagata i mataupu nei:

  • Toto
  • Fafagaina susu
  • Faʻasalaga tasi i se tasi o vaega o le laau.

O se laau toto e faʻaaogaina kemisi e le talafeagai mo togafitiga. E faʻaitiitia le faʻafitauli o le togafitiga pe'āfai e te faʻaaogaina se laʻititi seʻia oo i le 1 tausaga e saunia ai le elixir. Aʻo leʻi kukaina, e vavae ese le aʻa, o le laʻau ua maeʻa fufulu.

Ava malosi

O laumei mumu mumu ua saunia e faʻaaoga ai laulaau ma nodules enaena. Mo le kuka, e te manaʻomia vaega:

  • Alcohol po o vodka - 200 ml,
  • Laʻau fuga ma nodules o le laau - 100 g.

Saunia se siʻosiʻomaga e tusa ai ma le fua o loʻo i lalo:

  1. O vaega nutimomoia o le laau ua tuu i totonu o se pusa tioata tioata, ua sasaa i le ava malosi,
  2. O loʻo tuʻuina mea i se nofoaga malulu mo aso e 10. E tasi i le aso, e palu le vailaʻau.

O le siaki maeʻa ua i ai se lanu uliuli lanu uliuli. E faia i le tautala ao leʻi 'ai, 10 faʻafefea i le ½ ipu vai. O le vasega e tumau mo le tolu vaiaso, ona faia lea o se malologa mo le 4 vaiaso. E mafai ona e toe faia le vasega e le silia ma le fa taimi i le tausaga.

E sili atu le teuina o le oloa i totonu o le pusaaisa po o le vevela e le silia le 10 tikeri.

Leai se aoga itiiti mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 o se mea o se laau i totonu o le vai. Ina ia saunia mea e aofia ai:

  • Lea ma lanu enaena o le laau - 200 g,
  • Vai - 200 g
  • Meli - 1 sipuni.

Ua nutimomoia le laau ma tuu i totonu o se fagu i totonu o se vai vai, ua tumu i le vai ma aumaia i se vevela. E sili atu le ave o se ipu malamalama po o se fagu faʻamafa. Taʻu le potion mo le 10 minute pe a uma le kuka. E fusia i totonu o se pusa tioata pogisa ma mea afaina mo aso e tolu. Ona faamamaina lea, ua faaopoopo le meli. Ave le ½ sipuni sau tolu i le aso ao leʻi 'aʻai.

E mafai ona e teuina le oloa mo le silia ma le 7 aso i le pusaaisa. Sapalai potu e le silia le 7 itula. E mafai ona e faʻalauteleina le elixir ma le tolu punetini o le ava malosi, lea e faʻaopoopo i le potion.

Fualaau mo togafitiga

Mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, o le suavai fou o se laau matua e faʻaaogaina. O fualaau e mafai ona faʻafaigofieina le galuega o le cardiovascular system, ei ai sona uiga faʻaogaina, e faʻamaopoopoina ai le lipid i totonu o le tino.

Ina ia saunia le sua, e te manaʻomia le 20-25 cm o se fualaau matua matutua nai lo le 1 le tausaga. Saunia le meafaigaluega i laasaga nei:

  1. Fufulu le laau, pasi i se mea e teu ai manu.
  2. O le taunuuga o le masini o loʻo tuʻuina i totonu o le susu ma afifi. Afai ei ai le fualaau o le sua, e faigofie le faagasologa.
  3. E suamalie le suamalie fou i le vai inu ma sasaa i totonu o se pusa tioata malamalama.

E taumafaina fualaau i le 1/3 ipu faʻatolu i le aso ao leʻi 'aʻai. O le togafitiga e 1 le masina. Ona faia ai lea o se malologa mo le 2 masina ma mafai ona toe faia le faiga.

E tele tulafono e ulufale ai

Ave le faʻasusu poʻo le teuteu o le laau ma le faʻaeteete. O loʻo i ai tulafono mo le taliaina, mulimuli ane e te faʻateleina le faʻaleleia o togafitiga:

  1. E faʻatagaina e faʻafefiloi le faʻafefete poʻo le sufuga i le meli po o le suāuʻu olive,
  2. Aua nei inu vai elixir ei ai mea inu ava, kofe poʻo le lauti malosi,
  3. O le ava malosi e mafai ona faʻaitiitia i totonu o sina vai inu vai suamalie, o le a faʻaleleia ai le tofo o le oloa,
  4. Afai i le taimi o le taliina o loʻo i ai faafitauli mai le gastrointestinal tract, ona tatau loa lea ona e tolopoina le togafitiga mo se taimi le tumau ma vaʻai i se fomaʻi,
  5. Amata ona ave le suamalie faalenatura ma se fualaau itiiti ile ⅓ tīpunamu faasolosolo malie,
  6. O gaioiga e le maua i le Allergic i le totoina o vaega e tupu i le tasi o le selau mataupu, o le mea lea, ao le i aveina, e te manaʻomia le feutagai ma se fomaʻi,
  7. A o aveina le oloa o meaola, e tatau ona pulea le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

O vaega masani o le laau o le a fesoasoani e puipuia ai le le lelei o faailoga ma faʻaleleia ai le lelei o le soifuaga o le ua afaina o se maʻi le lelei.

O togafitiga auro e togafitia mo le maʻisuka e talafeagai

  • E uiga i calissia
  • E uiga i fua faatatau o talosaga
  • E uiga i le kuka o mea teuteu

O le musele auro e mamao mai le auala sili ona lauiloa o le toe faʻafoʻiina o le tino ma le maʻisuka o le ituaiga muamua ma le lua. E fesoasoani e le gata ina faʻaumatia faʻamaʻi faʻamaʻi, ae mafai ai foi ona faia togafitiga o le tino atoa ma ituaiga taʻitasi, faapea foi le hypoglycemia. Ae peitai, o togafitiga faʻatasi ma ia e tatau ona faʻatino e tusa ai ma tulafono faʻapitoa. O a nei tulafono faʻavae ma tele atu mulimuli ane i le tusitusiga.

E uiga i calissia

O le musele auro ua taʻua i nisi taimi o calsiia manogi. O le tele o le faʻaaogaina o le laau tuʻuina atu i le faʻavae o le toe faʻaleleia mai faʻamaʻi ma le polyneuropathy e sili atu i le lautele: mai maʻi sili ona taatele ma nai tipi laiti e faʻamalolo ai faʻamaʻi pipisi, e taʻua o le prostatitis ma faʻamaʻi, e aofia ai le faʻatafunaina. Latou te faʻaaogaina se musika, poʻo ni vaega o ia mea e pei o laulaau poʻo ni mea faʻapitoa i togafitiga o le maʻisuka. E pei ona e iloa, o ia lea ua tofia i le laina lona tolu o le numera o faʻamaʻi tagata i ituaiga eseese ma le retinopathy.

Ioe, ao lei amataina se togafitiga tutoatasi, e tatau ona e feutagai ma se tagata poto faapitoa, ae ui i lea, o se mea manogi lelei lea o se tasi o togafitiga masani sili ona aoga ma saogalemu, e oʻo lava i le maʻisuka vae. O le laina pito i lalo

  • vaega sili ona eseese o vitamini: mea uma mai le A i le E,
  • flavonoids (o vaega ia e faʻaaoga ituaiga uma o enzymes i le tino o le tagata)

i se fuainumera talafeagai e faʻapitoa i totonu o se pulou auro. O lenei mea e mafai ai e le tino ona tauivi ma le atinaʻeina o faʻamaʻi o soo se ituaiga, faʻataʻitaʻi togafitiga talafeagai ma toe faʻafoʻisia uma faiga, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le hypoglycemic coma.

Afai e manaʻomia e le maʻi le inisalini, ona i ai lea i lenei tulaga e fautuaina e faʻaaoga se musika.

A maeʻa, e aofia ai le chromium, ma ona o le mea na tuʻuina atu, o le aʻafiaga o le inisalini o soo se ituaiga ua faʻaalia.

E uiga i fua faatatau o talosaga

O le faʻailoa ua tuʻuina atu e mafai ona faʻaaogaina i le tele o uiga lelei: mea teuteu, infusions, mea laiti. O nisi o suʻega masani mo le toe faʻaleleia o le tino e sili atu nai lo le faigofie: o se laulaau o se mumu auro ua maeʻa lelei, sasaa i le tasi le lita o le vai inu ma faʻafesoʻotaʻi mo se aso. A maeʻa lena mea, e tolu taimi i le aso e faʻaumatia ai i totonu o se sipuni siva pe a ma le fa vaiaso. E mafai ona e alu i le vaiaso, a maeʻa ona tatau lea ona e toe faia le togafitiga o le maʻisuka e le gata i soo se ituaiga, ae faʻapea foʻi isi faʻamaʻi.

I le laasaga muamua o le faʻamaʻiina o le maʻi, o se ituaiga o meaʻai e fesoasoani lelei lava, lea e aofia ai laulaʻau mamago (tasi sipuni) i totonu o se ipu vai vevela ua vevela. O fualaau faasaina e togafiti i togafitiga e tatau ona afifi mo le itiiti ifo ma le afa itula e puipuia ai faamaʻi, ona faaopoopo ai lea o le ono laulau punetini o le vaega o le musika auro.

E le o se faalilolilo foi o le maʻi suka e toetoe lava o taimi uma e faʻatasi ai ma le faaletonu o le vaai, ma o aʻafiaga uma lava e aʻafia ai. Faʻasologa faʻapitoa i le tulaga o faʻafitauli o mata e fautuaina ai le 'ai o laʻau. O le mafuaʻaga lea na atiae ai se fuataga sili atu nai lo le fua faigofie i togafitiga vave:

  1. lauti ua saunia mai se faʻafefiloi o laulaau o se mumu auro ma lanu moana,
  2. a itiiti ifo i le 60 g o le paluga e faaopoopo i le lita o meainu.

Afai o le paʻu o le paʻu e maua mai i le faʻaaogaina o se musika, ona saʻo lea e faʻafefiloi ma sauniuniga faʻapitoa o mea totino e mafua mai i le maʻisuka, pei o se faʻataʻitaʻiga, laʻau papaʻe o fatu pi i luma o sauniuniga. Latou te toe faʻafoʻiina le tele o polokalama, faʻamalositino togafitiga ma puipuia ai le faʻateleina o faʻamaʻi.

E taua le manatuaina o vailaau uma na saunia mai se pulou auro e tatau ona ave loa lava aʻo leʻi 'ai meaai. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia e tusa ma le afa itula le pasi. O le masani masani o le talosaga na avea ma tumau pea le faʻamaualuga o aso uma o laulaau. O faʻamanuiaga i lenei mataupu e matuā manaia lava.

Talu ai e le na o le maʻisuka o loʻo togafitia, ae o le malosi foi ua matua faateleina, ua faʻaitiitia le mamafa, ma ua faʻaitiitia le tiga i le vaʻa.

O isi faiga e togafitia, ma o loʻo i ai le toe maua mai i le tele o faʻamaʻi.

I le taimi lava e tasi, i nisi tulaga, taumafai e faʻaaoga se musika, e foliga mai, o le a le gauai atu i ni faaiʻuga. O loʻo matou talanoa e uiga i maʻi nei: faʻamaʻi o le vaʻaia, afaina o fatugaʻo, ogaoga o le manua, faʻalavelave i le tui i totonu o le vailaʻau poʻo le togafiti, faaleagaina le valve i le va o le duodenum ma le manava. Faʻatasi ai ma faʻamaʻi tuʻuina atu, ua fautuaina e te toe faʻaaoga i isi vailaʻau ma, ioe, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa o le a faʻaalia le lelei o le faʻaaogaina o le musika auro mo le maʻisuka.

E uiga i le kuka o mea teuteu

E tatau ona talanoa i nisi auiliiliga e uiga i le sauniuniga o teuteuga ma meaʻai i le fale. Mo le muamua oi latou, o le mea e sili ona lautele, e manaʻomia le matauina o le faasologa o faasologa o gaoioiga ina ia mafai ai e le tino ona toe faʻaleleia le vave vave:

  • lapoa lapopoa o musika auro ua ave, o loʻo i lalo, e le itiiti ifo i le 15 cm le umi,
  • ua nutimomoia
  • tuʻu i totonu o se vevela
  • sasaa se lita o vai inu.

Faʻaauau i togafitiga o faʻamaʻi, e aofia ai le maʻisuka ituaiga muamua ma le lua, e sili atu ma le itula. Afai e leai se vevela, tuʻu laulaʻau lelei i totonu o se tamai fagu, sasaa sina vai vai inu, tuʻu lemu le afi. A maeʻa lena, ina ia mafai ai ona togafitia togafitiga, o le a tatau ona aumai le tincture i se vevela ma tuu i luga ole vevela mo le 15-20 minute. E le gata i lea, e fautuaina e ufiufi, tapena ma le faʻaeteete ma tuʻu e faʻaaoga mo le aso e tasi.

E fautuaina e tagata faapitoa le teuina o fualaau oona i totonu o se fagu tioata tapuni, aʻo le nofoaga e teu ai e tatau ona pogisa ma faapitoa ile potu vevela. E tatau ona maitauina o le fua o le kulukose i le toetoe lava o mataupu uma pe a maeʻa le faʻaaogaina o fualaau oona e faʻaititia i totonu o le aso e tasi. Ae peitai, i le faagasologa o togafitiga, e tatau lava ona e mulimuli i se meaai faapitoa. O loʻo matou talanoa e uiga i le faʻaaogaina o na meaʻai e tumu i gaʻo, ma i le taimi lava e tasi e sili atu nai lo le faʻaaogaina o meaai e mafai ona maua ai le tino.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

E afua mai i le mea moni e faapea o le faaitiitia o le fua o le protein i le tino o le tagata ma le maʻisuka e mafai ona faaosofia ai le tele o faafitauli ia te ia, o le togafitiga e mafai ona tele tausaga.

O lea la, e tatau i le tino o le tagata ona maua mai le 75 i le 110 g porotini i aso uma. E tatau ona le itiiti ifo ma le valu itula i aso uma. E faʻasaina foi:

  1. ulaula
  2. inu pia ma le malosi o le lauti, kofe, Pepsi-Cola,
  3. 'ai vine ma vine.

O le a saʻo le inu vai mai kukama poʻo rimoni, paukini tao, faʻapea foʻi ma paʻu. Ae ui i lea, o le maʻisuka e mafai ona togafitia e ala i le auala lenei: faʻaaoga se musika auro, tipi se lau lapopoa mai ia le itiiti ifo ma le 25 cm, ia tipi ma tipi i totonu o le fagu. Tuu le fagu i totonu o se pusa faapitoa ma sasaa ni nai ipu tioata vai, aumai i se vevela ma tuu e simmer mo le lima minute.

A maeʻa lena, ona tuʻuina lea o ipu faʻamaufaʻailoga i se nofoaga mafanafana ma tuʻu ai i le infuse mo le ono itula. Ma le isi, faamama le aloa, sasaa se tamai sipuni o le meli suamalie ma faʻaosooso. Taofi le broth i totonu o se pusaaisa pupuni. Faʻaaogāina i le tolu sipuni puno pe tusa ma le fa taimi i le aso mo le 35 minute aʻo leʻi 'ai.

I le taimi lava e tasi, faatasi ai ma le teuteu o se mumu auro, e manaʻomia le faʻaaoga o le propolis tincture, lea o le a lelei foi i le maʻisuka.

O le manulele auro e togafitia ai le maʻisuka.

Faʻasalalau i le aso 31 o Iulai, 2012 | Tusitala Ekaterina Ivanovna

Uu manogi - O se mea manogi lelei lea. Fomaʻi ma lona faʻaaoga fesoasoani i togafitiga o faʻamaʻi eseese, e aofia ai le maʻisuka.

E mafai ona e togafitia le maʻisuka e faʻaaoga ai le tincture ua saunia e pei ona taua i lalo:

Ave lapisi pito i lalo fagu auro e le itiiti ifo i le 15cm. umi. Galu, tuʻu i totonu o se vevela ma sasaa se lita o vai inu, faʻaauau i se tasi aso. E mafai, pe afai e leai se vevela, tuu le laʻau paʻu i totonu o se fagu faʻamafaʻi, sasaa se lita o vai inu, faʻafefiloi, aumai i se vevela ma tuu le vevela vevela mo le 15 minute. Ona tapuni lea o le tapuni, ufiufi le vevela ma alu e tuu i lalo mo le aso e tasi.

Ave le felafolafoaʻi, faʻafefiloi i le vai mafanafana, 3-4 sipuni 3 taimi i le aso. Faʻalagolago i le soifua maloloina ma le mamafa o le maʻi. Teu i totonu o se fagu mata tioata i totonu o se mea pogisa ma i le vevela vevela.

Laʻau maualuga i le tele o tulaga pe a uma ona faʻaitiitia le vailaau i le aso, ma oʻo ai foi i se tulaga e mafai ai ona e faʻaititia le fua o le insulin, ioe, e tatau ona e feutagai ma lau fomaʻi.

I le taimi o togafitiga, e tatau ona e mulimuli i se meaʻai: faʻamavae meaʻai e maua i le maualuga o le gaʻo ma gaʻo meaʻai e maua ai le tino, ona o le faʻaitiitia o le popo i le tino o se maʻi o loʻo maua i le maʻisuka e mafai ona mafua ai ona faʻafitauli.

I le averesi, e tatau i se tagata ona maua mai le 80 i le 100g. puipuiga i le aso.

Mo le tele o tausaga sa ou suʻesuʻeina le faafitauli o DIABETES. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ou te faanatinati e taʻu atu le tala lelei - o le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Sciences Sciences ua mafai ona faʻatuina se vailaau faʻamalolo e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei vailaʻau o loʻo latalata i le 100%.

O le isi tala fou: o le Matagaluega o le Soifua Maloloina ua malupuipuia le taliaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau atoa o le fualaau faasaina. I Rusia ma le CIS atunuu o le maʻisuka muamua mafai ona maua se fofo - TUSI!

O le moe e tatau ona le itiiti ifo ma le 8 itula i le aso, aua e te ulaula, aua le inu ava malosi ma le lauti malosi, kofe, Pepsi-Cola. Aua le 'ai vine ma vine.

E aoga tele le inu o le kukama ma le rimoni, vai pini palu, susu suamalie.

O le maʻi suka e mafai foi ona faʻamalolo i le auala lenei: ave fagu auro. tipi se pepa tele 25cm le mamao mai ai. oloina ma olo i totonu o fagu. Faʻamau le fagu i totonu o se apa faʻafefiloi ma sasaa le tolu ipu vai inu, aumai i se vevela, tuʻu i luga mo le 5 minute ile vevela vevela. Ona tuu lea o ipu faʻamaufaʻailoga i se nofoaga mafanafana ma alu e faʻaaoga mo le ono itula.

Ona togi ai lea o le susu, sasaa se sipuni sipuni o le meli suavai, fafagu. Taofi tapuni i totonu o le pusaaisa.

Ave le broth 3 sipuni 4 taimi i le aso mo le 35 minute aʻo leʻi 'ai.

Faatasi i le taimi lava e tasi ma le teuteuga fagu auro e tatau ona e faʻaaogaina le faʻasolosolo faʻasaina e tusa ai ma lenei fua:

Matou tusitusi

I le 47, na maua ai au i le maʻisuka ituaiga 2. I ni nai vaiaso sa ou maua pe a ma le 15 kilokalama. O le le lava o le vaivai, o le moe, lagona o vaivaiga, na amata ona nofo i lalo le vaaiga mamao.

Ina ua atoa lou 55 tausaga, ua ou togiina au lava ia i le inisalini, o mea uma lava e leaga tele. Na faʻaauau pea ona tupu le faʻamaʻi, na amataina osofaʻiga faʻapitoa, na toe foi moni mai aʻu e le falemaʻi mai le isi lalolagi. O le taimi atoa na ou manatu ai o le taimi lenei o le a mulimuli.

Na suia mea uma ina ua mafai e loʻu afafine ona ou faitauina se tasi o tusiga i luga o le Initaneti. E le mafai ona e mafaufauina loʻu agaga faafetai ia te ia. O lenei tusiga na fesoasoani ia te aʻu e faʻaumatia atoa ai le maʻisuka, o se faʻamaʻi e le mafai ona togafitia. O le 2 tausaga talu ai na amata ona ou siitia atili, i le tautotogo ma le taumafanafana ou te alu i le atunuu i aso uma, matou te taitaia se olaga malosi ma loʻu toalua, malaga tele. E maofa tagata uma i le auala ou te tausisia ai mea uma, i le mea e maua ai le malosi ma le malosi, latou te le talitonu pea ua 66 oʻu tausaga.

O ai e manaʻo e ola i se olaga umi, malosi ma faʻagaloina lenei faʻamaʻi matautia, faʻaaoga 5 minute ma faitau lenei tusiga.

Ina ia le afaina ai le soifua maloloina i le togafitia o le maʻisuka, e le tatau i se tasi ona faatagaina le soona inu o fualaau faasaina lea e aofia ai se laau togafitiga e pei o fagu auro

Maua le soifua maloloina! Ma e mafai e le maʻisuka faʻalavelave ia te oe ma le itiiti, ma fagu auro o le a avea ma fesoasoani muamua i lenei togafitiga!

Aiga »Musika mumu mo le maʻisuka

Mumu mumu mo le maʻisuka

Uumi lanu auro - o se vailaau faʻasaina lautele, na sili atu i le seneturi talu ai mai Mekisiko.

Tala o le au faitau

Tuʻua le maʻisuka i le fale. E tasi le masina talu ona galo ia te aʻu le oso i le suka ma ave le inisalini. Oi, pe na faapefea ona ou mafatia, faʻavaivaia pea, valaau faʻafuaseʻi. E fia taimi na ou alu ai i le endocrinologists, ae na o le tasi le mea latou te fai mai - "Ave le insulin." Ma o lenei ua 5 vaiaso ua mavae, e pei o le toto maualuga o le suka e masani lava, e le o se tui se tasi o inisalini ma faafetai uma i lenei tusiga. O tagata uma e maua i le maʻisuka e tatau ona faitau!

O le igoa o le ituaiga o ituaiga o meaola o le telefoni tele. O se ogalaau vevela tele e faʻavevelaina ma o loʻo i ai ni 'ie ua i ai ni mea taua.

E lua ituaiga o tilati a Callisia: o le muamua e masani, ma lanu lanumeamata lanumeamata lanumeamata lapopoa, ma le lua o loʻo fetolofi, ma palalaʻau laʻau.

O le taimi vavalalata e totogo. O fugalaau e paʻepaʻe, ma se manogi manogi, e aoina i mea e le maua.

O mea e faʻamalolo ai le musika auro

Ole faʻaaogaina ole Igisia i vailaʻau faʻaleaganuʻu, ma le manuia, e pei ona molimauina e iloiloga lelei. Ua maua i le laau le tele o meatotino taua, e aofia ai:

  • Aneti-inflammatory, tonic, toe faafouina,
  • O le faʻamaʻi faʻasagalaʻau, diuretic,
  • Anticancer, faʻamaʻi manuʻa.

O le musele auro e faʻaaogaina mo faʻamaʻi faʻatasi ma faʻamaʻi faʻasolosolo, faʻapea foʻi ma le bronchopulmonary, allergic, faʻamaʻi ma le gastrointestinal pathologies. E aoga foi mo le faʻaaogaina fafo (mo togafitiga o manua ma mumu, faʻapitoa foi ma matala, pupuvaʻa ma suauʻu afaina).

E le gata i lea, o le mumusu auro e faaosofia ai le puipuiga o le tino, faaleleia le tulaga o veins ma le thrombophlebitis, togafitia le mumū o le prostate, gout ma tiga faatasi.

Faʻatuga o meaola

O le manulele auro ei ai sona fatuga masani faalenatura. O nisi o vaega e taua tele, aemaise lava le beta-systerol biostimulator, ona o le aoga o le laau i togafitiga o le maʻisuka, e mafai ona matau. E iai foi le pulou auro e aofia ai:

  • Vitamini, minerale (chromium, kopa), flavonoids,
  • Fualaau oona, biostimulants.

O le faia soo o suʻesuʻega o le laau i nisi o taimi na maua ai ni taunuuga matagofie. O le teuteuina o le laau i le vevela i totonu o se fagu tapuni e le afaina mai le tele o masina i le tausaga. E tasi le mea e manino: o le laau e itiiti se suʻesuʻega, atonu, i le aluga o taimi, o le a maua e saienitisi faʻamaoniga o le tele o mea tau togafitiga.

Mumu mumu i le togafitiga o le maʻisuka

E maua e le laau ia uiga faamalolo pe a sili atu i le 9 "mama" e atiina ae i luga o le tipu, o lona lanu e lanu enaena-violet.

O togafitiga faʻamaʻi e faia i vasega (masina - talosaga, vaiaso - malologa).

Laʻau o lau o le telefoni: tipi ni laʻau maualalo lalo ifo o le 15 cm le umi, ma, muamua tapena, tata se lita o vai inu. A maeʻa se vevela puupuu (15-20 minute), e ufiufi le vailaʻau i se tapuni, afifi ma faʻafesoʻotaʻi mo se aso.

Faaaoga 1 tbsp. sipuni faatolu i le aso. I le taimi lava e tasi, o le maʻisuka e maitauina se faʻaleleia atili o le tulaga masani o le tino, o le faʻaitiitia o le suka toto, o le faʻaitiitia o le mamafa.

Faʻatauga (faʻafefiloi malamalama): 60 kalama o le faʻafefiloi o le filatila ma lafoaʻi le laumei i le lita o vai inu. Metotia o le sauniuniga: o le faʻafefiloi mago e faʻapipiʻiina e pei o le lauti, ae le o le kuka, ae naʻo le naʻo le naʻo le 15-20 minute.

Talu ai ona o le maʻi suka e masani lava ona faʻapipiʻiina ma le retinopathy (o le maʻi suka o le vaʻalele), o le faʻaaogaina o le lauti mai le lanu auro ma le blueberries i le 200 kalama i le 3-4 togi e fautuaina i togafitiga faʻaleaganuʻu. O mea faʻapitoa o nei laau totino ei ai le aoga aoga i luga o le okeni o le faʻaaliga.

O se teuteu e faʻaitiitia ai le suka o le toto. Tipi le tele o pepa lapopoa o le filati ma le ololalalalala, sasaa le mea na tupu i le 750 ml o vai inu ma vevela mo le 5 minute. A maeʻa le 5-6 itula faʻafefete i totonu o se pusa tapuni, faamama ma faʻaopopo le 20 kalama o le meli. Teu le susuga i totonu o le pusaaisa. Ave le 60 ml i le foliga o le vevela 40 minute ao le i fafagaina faatolu i le aso.

Aafiaga ma faʻaleagaina

O le lanu auro o se laau lea ei ai le maualuga o meaola o meaola, o lea e matautia tele le faʻaaogaina i le tele o mea ona o le ono mafai ona tutupu ni faʻamaʻi o le tino ma isi aʻafiaga e le manaʻomia (fulafula o le mucous membranes o le larynx, faʻalavelave i le lotoifale, ulu o le ulu).

O le faʻaaogaina o le telefoni e faʻamaonia:

  • maʻitaga ma fafine lacting
  • allergies, tamaiti ei lalo o le 14 tausaga,
  • faatasi ai ma maʻi o fatugaʻo,
  • ma le prostate adenoma.

I le taimi o togafitiga ma fualaau mai le siaki, e tatau ona e tausisi i se meaai. E le aofia ai le susu, meaʻai, ma meaai faʻafefete (kvass, vine, vine). E leai se mea e manaomia le gaosia o le pati ma manu. O le taumafa masani i le taimi o togafitiga o togalaau e tatau ona aofia ai le tele o polotini, fualaau faisua ma le tele o vai.

Mumu mumu i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2: iloiloga e uiga i le tincture

O le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka e mafai ona manumalo lelei e le gata i le fesoasoani o fualaau faasaina, ae faapea foi ma togafitiga faafomaʻi masani.

O se tasi o laau sili ona lauiloa o loʻo faʻaaoga i le maʻisuka o le faʻafefeteina auro (callisia). E fesoasoani i le feagai ma le tele o maʻi faʻamaʻi, hypoglycemia ma o le a faia le faʻamalolo sili ona malosi o le tino atoa.

O se tulafono tāua o le faʻaaogaina lea o le lauulu auro pe a uma ona feutagai ma lau fomaʻi togafitiga!

Valaisia ​​uiga

Fragrant Callisia e mafai ona faʻaaoga i le tele o faafitauli tau le soifua maloloina:

  • o se toe faʻaleleia pe a uma faʻamaʻi,
  • ma le polyneuropathy,
  • faatasi ai ma manua, oti, abrasions,
  • ma le prostatitis
  • faatasi ai ma le soligaina o le mea e gaosia ai meaʻai.

O le musika auro e sili ona manaomia i le aveesea o le maʻisuka, ma o vaega uma lava o lenei vailaʻau togafitiga e mafai ona faʻaaogaina - ola, lau, aʻa.

E mafai e fomaʻi ona faʻamaonia o le laau e aoga tele ma saogalemu.

E mafai ona faʻaaoga lelei i le togafitiga ole vae o le maʻisuka, ona o le i ai o se pulou auro:

  • vitamini o vaega eseese (mai le A i le E),
  • flavonoids (tagata faʻamalosia o enzymes).

O nei mea e fesoasoani i se tino vaivai e tau ai le atinaʻeina o maʻi o le toetoe lava o ituaiga, faia le togafitiga talafeagai ma toe faʻafoʻisia uma vaega o le tino (faʻataʻitaʻiga, faatasi ai ma le amataina o le hypoglycemic coma).

Ona o le i ai o le chromium i totonu o le laau, o le faʻafouina o aʻafiaga o le inisalini e mafai.

E tatau faapefea ona ou talosaga?

O le faʻaaoga lelei o le laau e mafai i auala eseese:

O se tasi o mea sili ona lauiloa e mafai ona saunia i le fale. Mo le faia o lenei mea, ia tapenaina lelei le numera o le telefoni, ona sasaa lea o le 1 lita o le vai inu. O le taunuuga o le oloa ua tauanau mo le 24 itula.

A maeʻa le taimi lenei, o le mumusu auro mo le maʻisuka e faʻatau 3 taimi i le aso mo se sipuni sipuni. O le togafitiga o le a le itiiti ifo i le 4 vaiaso. Afai e manaʻomia, ole togafitiga e mafai ona toe faia, ae le muamua nai lo le 7 aso o se malologa.

O togafitiga faʻapea e le gata i le maʻisuka ituaiga 2, ae faʻapea foʻi ma isi faʻafitauli o le soifua maloloina.

Afai o le faʻamaʻiina o le maʻi o le mea muamua, ona fai lea i lenei tulaga o le a fesoasoani le fua o loʻo i lalo. Mo ia, e tatau ona e ave:

  • fagu auro
  • laulaʻau mamago
  • se ipu malamalama vai.

E tatau ona afifi le oloa mo le 30 minute. O le maʻisuka e mafai ona faʻaaogaina le tincture maeʻa e avea o se mea faʻapipiʻi (6 laulau punumu o le vaega o le musika auro e tatau ona faʻaopopo muamua).

O le maʻisuka ituaiga 2 e masani lava ona mafai ona o faatasi ma le faaletonu o le vaai ma aafia ai le toetoe lava o faiga uma. O se fua lelei sili ona aoga o se mea e afaina e faavae i luga o se musika auro. Mo le 1 lita o le vai, 60 kalama o le faʻafefiloi mago o nei laau toto e tatau ona ave.

Fuga kuka

O se nofoaga faʻapitoa i vailaʻau faʻapitoa e faʻaaoga e decoctions.

Mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, o se tasi o kulimi lautele e aoga. O le sauniuniga e aofia ai le sauniuni o lau lapopoa tele o le telefoni (o loʻo i lalo). E tatau ia i latou taʻitasi pe a ma le 15 inisi le umi. E le gata i lea, o mea laʻau e faʻapipiʻi lelei ma tuʻuina i totonu o se vevela, e sasaa ai vai inu (1 lita).

Ia faʻamalosi le vailaʻau mo le itiiti ifo i le 60 minute. E mafai ona sui lelei le therma i se ipu tele, lea e tuʻuina i luga o se afi mumū. Ina ia saunia se gaʻo atoa, o le a oʻo mai le vailaʻau i le lumanaʻi i le vevela ma tuʻu i le ogaumu mo le isi 20 minute.

Le isi, ufiufi le atigipusa ma afifi lelei. E tatau ona taofiofi le susu i le aso atoa.

O le oloa maeʻa o loʻo teuina i totonu o se atigipusa tioata tapuni. O le nofoaga e teu ai e tatau ona i ai le vevela ma le pogisa.

E i ai se isi togafitiga lelei. O le a e manaʻomia se laʻau lapopoa o le laau, se pulou auro (a itiiti ifo ma le 25 cm le umi). E tatau ona ufiufi i se tulaga o le mushy. O le taunuuga o le masini o loʻo tuʻuina atu i totonu o se atigipusa ma sasaa atu i le 2 ipu vai inu ma aumai i se faʻala. E susunuina le susu mo le 5 minute, ona ufiufi lea i se tapuni.

A maeʻa, ona tuu lea o le fagu i se nofoaga mafanafana ma faʻaosoosoina mo le 6 itula. A maeʻa le taimi lenei, ona faʻamamāina lea o le susu, sasaa le sipuni sipuni o le meli masani i totonu ma faʻafefiloi lelei.

Tausi le meaʻai i le pusaaisa, ma faʻaaoga 3 punetimita le afa itula aʻo leʻi fafaga 4 taimi i le aso.

E mafai ona e faʻaopopo i le susu ma le eletise o le propolis, lea o le a faʻaleleia atili ai le lelei o le tino i le maʻisuka.

Ava malosi

Sauniuniga o le faʻasolosolo o le ava malosi e lua auala i le taimi e tasi. Ina ia faia lenei mea, ia na o laulaau laulaau o le laau. E taua pea le saunia o vodka maualuga (e aunoa ma ni mea manogi ma mea manogi). E lelei lava le ava malosi.

Ave ni sooga se 50 o fulufulu moa, faʻafefe ma tuʻu i totonu o se koneteina tioata pogisa. I le isi itu, ua sasaa le laau i le 1 lita o vodka ma tuu i se nofoaga pogisa, malulu, ma teu iina mo le 14 aso. O aso uma, e taua le aua nei faʻagaloina le vaʻa ma le vailaʻau e luluina lelei. E mafai ona mafaufau le tiny tinui pe afai ua maua se lanu moana lilac. Teu oloa i se mea pogisa.

Somi le sua mai laulaau ma lala o vine o se musika auro ma faʻafefiloi i le ava malosi. Mo vaega uma e 12 o le laau e ave le 0.5 lita o le ava malosi. Faʻaosooso i se nofoaga pogisa ma malulu mo le itiiti ifo ma le 10 aso, ae le galo le luluina lelei.

Faatonuga faapitoa

Afai i le taimi o le faʻaaogaina o oloa e faʻavae i luga o faʻafitauli faʻafefeteina auro ma le paʻu, amata i le tulaga lea e fautuaina e faaopoopo i le tinctures ma laʻau mama.

O le tulaga lea, o le toe faʻaleleia lelei o le tele o le maʻisuka polokalama o le a matauina, faʻavavevaveina o togafitiga ma le puipuia o le faʻateleina o le faʻafitauli o le maʻi.

E taua le iloa ma manatua e matua uma lava fualaau oona e faʻavae i luga o se pulou auro e tatau ona faʻaumatia vave ao lei faia se taumafataga (sili atu i le 30 minute). O le ituaiga sili ona lelei o le talosaga ua manatu o le masani lea o aso taʻitasi o laʻau o laʻau.

O le faʻaaogaina o le telefoni o le telefoni e fesoasoani e le gata ina feagai ai ma le maʻisuka ituaiga 2, ae o ona aʻafiaga foi:

  1. matua faateleina le taua,
  2. faʻaitiitia le toto maualuga
  3. faamamā le tiga mai le i ai o salts i le vaʻa.

E tatau ona vaʻaia faʻaalia e le o taimi uma e mafai ai ona lelei se musika auro. I nisi o maʻi e aʻafia i le maʻisuka, o lona faʻaogaina o le a le maua ai ni taunuuga. O fomaʻi e aofia ai faʻafitauli faʻalesoifua maloloina:

  • faʻamaʻi pipisi
  • ogaoga tele,
  • faʻaolaina o fatugaʻo
  • afaina o le fatulala i totonu o le vailaʻau poʻo le togafiti,
  • faaleagaina le valve o le duodenum ma le manava.

E faapefea ona galue le laau?

E taua le taʻuina atu o le aso e maeʻa ai le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻavae i luga o musika auro, o le a maitauina tulaga lelei o le maʻisuka. O le soifua manuia o le tagata maʻi o le a faʻaleleia, ma o lona toto toto o le a faasolo ina faʻaitiitia.

E le tatau ona galo ia i tatou le tutusa o mea taumafa paleni taumafa. O mea taumafa e tumu i tumu i meaʻai masolosi e tatau ona le aofia ai. E lelei le aofia ai o meaʻai faʻamalosi-meaʻai i lau taumafataga. E taua tele lenei mea i le manatu o le maualalo o mea taumafa o le protein e avea ma se faʻaosoosoga matuia o faʻafitauli o le maʻisuka ituaiga 2.

Tusi ni faaiuga

Afai e te faitauina nei laina, e mafai ona e faʻamaonia o oe poʻo oe pele ia oe maʻi i le maʻisuka.

Sa matou faia se suʻesuʻega, suʻesuʻeina le tele o mea ma sili ona taua siaki le tele o metotia ma vailaʻau mo le maʻisuka. O le faaiuga e faapea:

Afai na maua uma vailaʻau, e naʻo se taunuuga le tumau, o le taimi lava e taofi ai le meaʻai, o le faʻateleina o le faʻamaʻi.

Pau lava le fualaau na maua mai ai iuga taua o DIAGEN.

I le taimi nei, ua na o le pau lenei o fualaau faasaina e mafai ona fofoina atoatoa le maʻisuka. O le DIAGEN na faʻaalia ai le malosi tele i le amataga o le maʻisuka.

Na matou talosagaina le Matagaluega o le Soifua Maloloina:

Ma mo le au faitau o la tatou 'upega tafaʻilagi ua i ai nei le avanoa e maua ai DIAGEN TUSI!

Faʻalogo! O mataupu o le faatauina atu o aitalafu a le DIAGEN ua sili atu ona masani.
E ala i le tuʻuina o se poloaiga e faʻaaoga ai sootaga o loʻo i luga, ua faʻamaonia oe e maua se oloa lelei mai se gaosiga faʻapitoa. E le gata i lea, faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, e te maua se faʻamaoniga o se tupe faʻaalu (e aofia ai tau o femalagaiga), pe afai o le vailaʻau e leai se faʻamalositino.

Tuua Lau Faamatalaga