Laʻau ma le afa-salati salati: faʻatoʻaga faʻatoʻaga ma ituaiga sili ona lelei

O se faʻafefiloi fofo faʻafefiloi mo tagata alolofa i moa. O pou e faaopoopoina i fuamoa, sisi ma aniani aniani. O se taunuuga, o le ae maua se salati maaleale o le a teuteu ai soʻo se aso malolo, aemaise lava le Tausaga Fou o le Tausaga Fou 2019.

Mea (6 fesoasoani)
Chiot (moa poo susu) - 350 g
Fuamoa moa - 4-5 pcs.
Tino malolo - 150 g
poo le gaosia o sisi - 100 g
Onions - 1 pc.
Vineva 9% - 1 tsp
Mayonnaise - 200 g (ia tofo)

Afai e te kukaina le moa ao le i oʻo i le taimi muamua, ua saunia se salatisi i totonu o le 15 minute.

E faʻafefea ona kuka le salati salati "White" faʻatasi ma moa:

Salu le moa seia kuka (moa poo susu), mālie, vavaeese aano o aano mai ponaivi.

Fuamoa mafiafia, sasaa vai malulu, malulu.

Taʻu fuamoa, faʻafefe. (Ina ia teuteu le salati, ia faʻafefeteina se tasi.)

Tui piko i ni vaega laiti.

Faʻasusu le sisi i luga o se fatu lalaga.

Fuʻu, fufuluina, tipi le sipisi i totonu o ni kupita po o ni afa mama. Faʻasusu le aniani i le vineta, faʻafefiloi ma alu e faʻasao mo le 5-10 minute.

Aoina se pufi sala salalau o fuamoa, sisi, aniani ma moa i luga o se ipu mafolafola. Tuu le moa i le vaega muamua, sasaa ma le mayonnaise. Le isi o le siʻi. Ona fai lea o se apa o le sisi kuka, sasaa ma le mayonnaise. O le vaega mulimuli o le salati ma le sisi, aniani ma moa e tipi fuamoa.
Faʻamaʻaina le salati moa ma le kulimi gaosi.
Le fiafia tele!

0
6 faafetai
0

O aia uma i mea e maua i luga o le upega tafaʻilagi www.RussianFood.com e puipuia e tusa ai ma tulafono talafeagai. Mo soʻo se faʻaaogaina o mea mai le 'upega tafaʻilagi, e manaʻomia se hyperlink i le www.RussianFood.com.

O le pulega o le nofoaga e le tali atu i le taunuuga o le faaaogaina o fualaau aina, auala mo a latou tapenapenaga, meaʻai ma isi fautuaga, o le soifua maloloina o punaoa o loʻo tuʻuina i ai hyperlinks, ma mo mea e aofia ai faʻasalalauga. E le mafai e le pulega o le nofoaga ona faʻasoa manatu o le tusitala o tusiga na lafoina i le site www.RussianFood.com



O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaogaina kuki e tuʻuina atu ia te oe le auaunaga sili ona lelei O le nofo i luga o le 'upega tafaʻilagi, e te malilie i le faigamalo a le' upega tafailagi mo le gaosia o faʻamatalaga patino. OU AGAI

Faaopoopoina o se tusiga i se tuufaatasiga fou

O le tuputupu ae o se salatisi salati i le laufanua e foliga mai e faigata i le amataga. Faatasi ai ma le tele o le palasi ma le filifiliga sao o ituaiga, e mafai ona e maua se fualaau e le sili atu le leaga nai lo mea e tuuina atu e faifaatoaga tomai i faleoloa.

O le ulu ma le afa-letusi salati o aiga vavalalata ia o letusisi laula. Ae eseese, e ui i lea, e le gata i foliga vaaia, ae faapena foi i le taua ma le aoga o mea aoga. O latou laupepa e aofia ai fipa, uʻamea, polotini, calcium ma le potassium. Ma e tusa ai ma mea e maua i vitamini, e mafai ona latou tuʻuina atu le faʻafefe i aganuu lanumeamata, ona o latou o se punavai o vitamini C, B1, B2, B6, B9 ma le beta-carotene.

Lulu ma le afa-letusi salati e mafai ona ese lanu - mai pale samasama-lanu meamata i le lanu violē, enaena ma le enaena. O nisi vailaʻau e ono iai laʻau lanumeamata lanu ma lanu e faataamilo i autafa. O latou laulaau e masani lava ona lapotopoto, ma le lamolemole, faʻamalosi poʻo le faʻasolosolo. O ituaiga eseese o le a le tuua ai se tasi e le amanaia, ae o le tele o taimi e masani ai ona filifilia e le au filifilia ni filifiliga ua faamaonia.

O ituaiga eseese o le ulu ma le afa-letusi salati

O le tele o laisasisi o loʻo ofoina atu i faleoloa o togalaau e lanu, peitaʻi, pe a manaʻomia, e mafai ona e mauaina uma ituaiga ulu ma ulu ulu. O latou laulaau atonu o se mea mataʻutia pe sili ona lelei, ese i le tofo, o le i ai o le oona, lanu, gaosiga ma le talafeagai mo le ola i le eleele avanoa.

Eseese laisiItuaiga o salatiVaitaimi taimiTulaga o tulaga
Ulutala75-90 asoCrispy, tetee i le fana, ulu o kapeti e oo atu i le 600 g
Half-laulauina70-80 asoO lapisi, ma laʻau felaulaʻau, o le tele o se laau matua e oʻo atu i le 450 g
Half-laulauina68-75 asoCrispy, faʻatasi ai ma se rosette e foliga mai e leai se tino, o le masini o se fale matua e oʻo atu i le 200 g
Ulutala63-70 asoCrispy, fua tele, o le tele o se laau matua e oʻo atu i le 200 g
Ulutala55-75 asoLanu mumu ma vela paʻepaʻe, o le tele o ulu o kapeti - e oo atu i le 600 g
Ulutala75-90 asoCrispy, faʻasaʻo i le mea e tupu, o le tele o ulu o kapeti - e oo atu i le 570 g
Ulutala52 asoSemi-crisp, ma ni laumei pisi, o le tele o se laau matua e oʻo atu i le 300 g
Ulutala63-70 asoCrispy, faatasi ai ma se ulu mausali, o le tele o se laau matua e oo atu i le 300 g
Ulutala68-75 asoO le pulu, maoaʻe, ma le ulu tapunia o kapeti, o le tele o se laau matutua e oʻo atu i le 600 g
Ulutala75-90 asoCrispy, faʻasao i le meaʻai, salati aphids ma le palapala palapala, ogaoga faʻatoʻaga - e oo atu i le 750 g

Iceberg ua na o le tasi lea o salati lettuce e mafai ona teuina mo le 3 vaiaso.

Laʻau tuputupu aʻe o le letus i luga o fatu

O fatu laau o le laisisi sipisi ua totoina ina ia vave selesele. Fai lenei mea i le amataga po o le ogatotonu o Mati, e pei o ni pusa faʻaaoga ipu laiti (5-8 cm) ipu poʻo pusa (mo le suavai mulimuli).

O le salatisi e mamafa i le taua o le eleele, o lea o le a le aoga i se paluga ua saunia-o le ae manaomia le faaopoopoina o le 1 vaega o le humus, 1 - le vaitafe o le vaitafe ma le 1 - togalaau aina. A uma ona lūlūina fatu, o loʻo faʻapipiʻi ipu mafolafola ma tuʻu i se nofoaga faʻamalamalamaina ma le vevela e leai se sili atu maualuga atu nai lo le 18 ° C. A mavae le 48 itula, e mafai ona faʻafeiloaʻi pusa o fatu i se potu mafanafana masani. E ono tulaʻi mai i totonu o le 7-10 aso, e faalagolago i le ituaiga, ae ui i lea, atonu latou te faatuai.

Tausia togalaau o salati tipu e sau i le fafagaina ma le faʻaleleia o laʻau i le vai mafanafana. Afai e te lūlūina fatu fatuga, ona e togi i le vaega o le faʻaalia o se laulaʻau. Filifili vave ia laau sili ona malosi, ma vaivai e mafai ona tupu pe lafo ese.

O le faʻaaogaina o le letus i le eleele e faia pe a oʻo atu le toto i le maualuga o le 8 cm, o lona uiga, e fai ma 4-5 laʻau. E masani lava o le taimi lenei e pau i le faaiuga o Aperila, ae i le taumafanafana, ma le umi o le ao, atonu o le a saunia muamua ia laau.

Lauina o le lettu i luga o le eleele

O le totoina o se salatisi leisi e mafai foi ona i totonu o le kiona, i lalo o le fale le tumau, pe tuusao i le laufanua, aua o se togalaau malulu e mafai ona faigofie ona faapaleni ifo ile -5 ° C. O le salatisi e na o le la ma le ituaiga o le eleele e manaʻomia, ae mafai ona taulima le leai o se vevela.

Ina ia tupu le letusi e amata mai fatu, e tatau ona e filifilia le vaega sili ona malamalama ma lelei o laufanua i lau 'upega tafaʻilagi. O le mea moni, i le paolo po o le eleele leaga, o le tele o ituaiga e masani lava ona le o ese mai, aloese mai lenei laasaga o le atinaʻe, ma vave ona amataina le nonoa o le aʻa ma le tupu.

Salati fualaau toto e sili ona lelei i luga o oneone oneone ma oneone palapala, ae e mafai foi ona ola i luga o eleele eleelea.

E masani ona totoina sala salalau e pei o se paluga mo laau tuufaatasi, ae i lenei tulaga, e tatau ona e tuufaatasia faatasi ma fualaau aina e le mafai ona faaleagaina le laʻau, mo se faataitaiga, strawberries, laau afu, aʻa. Ma afai e te lūlūina le salati i totonu o se lauʻeleʻele poʻo se fale kiona, ona mafai lea ona seleseleina le seleseleina i nai vaiaso ao lumanaʻi le taimi faatulagaina.

Tausia o se ulu o le letus

O le tausiga o laau toto e faigofie pei o le totoina o se ulu o le letus. Afai e te filifilia le nofoaga saʻo, faʻatali mo le iuga o fulufulu toe faafoi ma lūlūina fatu i le eleele lafulemu, ona e manaʻomia lea ona manatua le salatisi i ni nai taimi i le vaiaso mulimuli ane.

Afai na e totoina se salati i le masina o Aperila i luga o le auala, ia ufiufi ma faʻamalosi e puipuia mai le malulu malulu e mafai ai.

O le mea muamua, muamua lava, e manaʻomia le fafagaina masani o ulu o le ulu ma le afa-ulu. A magoto le palapala, amata ona latou fana, ma e mafai ona vevela lauulu, o lea aua nei galo e susu le palapala. E mafai ona e suʻaina uma i lalo o aʻa ma i luga o laʻau, ae fautuaina e fai lenei faʻatinoga vave i le taeao po o le tuai o le afiafi, pe a le faʻapupula le la i luga o le salati.

E le gata i lea, o meaʻai e tatau ona faʻatalanoa taʻitasi ina ia latou le mafiafia, pe a le o ni nai ulu ma ni ulu tetele, o le ae maua ai le tele o vaivave ma le gaogao e le o faʻatusaina i le pito.

Ma mulimuli ane, o le salati e sili ona pele i tagata uma Iceberg ma o lona ulu "aiga" e sili ona lelei mo laʻei pito i luga, ae maise lava. I le avea ai o se meaʻai faaopoopo, e mafai ona e faʻaaoga le fusi o le mutia mowed, o se fofo 10% o mullein, faʻafefe vai ma faʻafefiloi moa moa po o le faʻasusu. Salamata fualaʻau e fafaga tasi i le 2-3 vaiaso, ma luga o eleele lafulemu - tasi i le masina.

Seleseleina ma teuina o le ulu o le letus

O le seleseleina o le selesele ma le salatisi salatisi e le faʻafefiloi i aso patino, ua faia lenei mea ao faʻatoʻa le seleselega. Mo le lelei o le tausia lelei, o ulu o kapeti e matua faasusuina i le afiafi ma ia tipi, tuu ai le vae 1-1.5 cm le umi.

O le laau lea na alu i totonu o le pusa e le 'aina ma vave aveese mai le togalaau. E leiloa uma le taua ma le tofo ma avea ma mea oona.

A maeʻa le seleseleina, o ulu o kapeti e teuina i se nofoaga malulu ma le faʻafefeteina masani. Latou te le pepelo nai lo le 5-7 aso, ona mamae ai lea ma leai se aoga. E mafai ona e faʻalauteleina le teuina o le letusi e ala i le afifi i le pipiʻi ata ma tuʻu i totonu o le pusaaisa i le vaega o fualaau faisua.

I le taimi nei ua e iloa le auala e tupu ai se ulu o le letusi, tuʻuina atu lenei fualaau aina a itiiti ifo o se fasi fanua i totonu o le atunuʻu ma faʻamalosia lau mea taumafa ma se mea maloloina ma lelei.

Recipes mai le letusi ma se ata:

Roquefort ma le sala salamu o se mea lelei sili lea ona sui mo sala masani masani, lea o le a apili i tamaiti uma ma tagata matutua. E manaia lava o ia ...

O taʻaloga o le tautotogo ma le gaʻovao o se mea manaia tele o meaai Vietnamese, lea i le taimi e tasi e mafai ona avea ma se meaʻai muamua poʻo se mea autu ...

O le pi pi o se mea manogi lelei, fagu suamalie lea o le a avea ma se taumafataga tele. E matua faigofie lava ona saunia, ma o le mea lea e mafai ai ona faʻaseseina i latou ...

Vitio (kiliki e taʻalo).

O le salamata o le Seafood o se mea e sili ona manaia, mea suamalie e sili ona lelei e avea o se meaai autu mo le malologa po o le 'aiga o le afiafi, faapea foi ...

O le taeao o le taumafataga sili ona taua. Ma afai e suamalie foi, ona mafai lea ona e mautinoa se fiafia tele mo le aso atoa. O le a se mea e mafai ona faigofie ...

O nei sandwiches e pei lava o se meaʻai. E mafai foi ona avea ma se mea tutoatasi. O le kulimi pati e matua faamalieloto ma talu ai ua aofia i totonu ...

Aisea ua taʻua ai le salati o le "tautotogo"? E faigofie lava le tali! O le faʻapipiʻiina o tamato fou ma le letus leaves e fatuina ai se tofo fiafia ma malamalama. Ma afai i lenei ...

O le mea sili lenei ona lauiloa i le tele o atunuu o le lalolagi! O faʻapitoa taʻitoʻatasi e aofia ai se salati i lana lisi. O lona igoa tele o lenei ipu ...

O fatu o le Sesame i totonu o taumafa i luga o le mafanafana o nisi ia o mea sili ona taua e sefulu. Ma faʻatasi ai ma faʻamanuiaga ma le tofo o le sami - tatou te maua ai se mea e ese le matagofie ...

Ou te ofoina atu ia te oe se fua o salati, o mea uma e aoga e lanumeamata. E manaia le mata, ma e oo lava i lenei salati e suamalie ma i le taimi lava lea e maualalo-kalori. Fualaau faisua, ...

Salati (o le isi igoa - letusi) - e faatatau i fualaau tuai matutua. I se auiliiliga auʻiliʻili o pyramid Aikupito, na vaai ai tagata suʻesuʻe i tala o lenei laau i ata vali. Faafetai ia Herodotus, ua tatou iloa e tusa lava pe oo i lo tatou vaitaimi (e tusa ma le 550), o laulaau sa tautuaina i luga o le laulau a tupu o Peresia.

O le mea e leaga ai, e leai se mea e iloa e uiga i le taimi na tupu mai ai lenei fualaau fualaʻau i Europa. E ui lava e le mafai ona faʻafitia e le masani le 'ai salati Gagana Eleni na talia mai tagata Aikupito. I le vaitaimi o aso anamua i Eleni, sa masani ona faaaoga mo togafitiga faafomaʻi. Ua faamaonia lenei mea e galuega a Dioscorides, Theophrastus, Aristotle, Hippocrates.

Na muaʻi faʻaaogaina e Roma muamua lenei laau e avea o se meaʻai, ma mulimuli ane amata ona 'ai e pei o se meaʻai malosi. I lalo o le Emeperoa Aokuso, latou te iloa pe faapefea ona piki le salati i le vineta ma le meli.

I le seneturi lona sefulufa, na aumaia ai e le pule o le pope lenei fualaau fualaʻau i Avignon (Farani), lea na taʻua ai o le letisi Roma.

O le amataga o le togavao o le gaosia o le letus Roma ma le aso 1700. O lenei mea na tupu i le va o Pale. O le foliga mai o ituaiga o salalaʻau eseese o le taunuuga lea o le lelei o le gaosia o galuega a le au faifeau anamua, oe na gauai faapitoa i le totoina o se aganuu i totonu o togalaau suamalie o le ulu o le gaosiga o pusa.

E leiloa e le au Slav le saladeta o se fualaau faisua, o le mea lea, na amata na o le seneturi sefuluiva ona o lona galueaiina o latou fale.

O le salati e taua tele mo lona tulaga paleni o vitamini: carotene (provitamin A), tocopherol (E), pyridoxine (B6), riboflavin (B2), thiamine (B1), phylloquinone (K).

I totonu o tagata faʻataʻitaʻiga, e masani ona faʻaaoga ma fuamati salalau. Fua mai le letusi - faʻamafanafanaina ma faʻanoanoa le fia inu, faʻamaonia le soifua lelei ma le moe, faʻaleleia le tuputupu aʻe o meaola ma le toto, faʻatulagaina o le toto ma le faʻamalosi.

E lelei e pei o se mea inu lelei. E fautuaina e inuina i le tale o le cou, gout, edema, bronchitis, maʻi o le maʻisuka, ova, polio, toto maualuga. O lenei sua e taua tele mo i latou o loʻo i ai ni olaga le taua ma tagata matutua.

O le faʻaaogaina o laasisi laasisi fou e faʻaaogaina o se vailaʻau faʻapitoa, antispasmodic, salu ma palu moe, ma se mea na faia mai ona fua ma fatu e manatu o se auala e faʻaleleia ai le pulelasi o le susu i le lactating women.

O mea uma o loʻo i luga e na o le afa o mea aoga aoga. letusi. O le mea lea, o le a manaia mo tagata uma, a itiiti mai o nisi taimi, e kuka ai meaʻai ma mea taumafa faatasi ai ma ia, aemaise lava salakeke.

Salatusi Fale ma le Letusi Recipes

O le a manaʻomia:

  • 250g lau letus,
  • 0.5 sisi kulimi suamalie po o le suauu manogi,
  • sugar granulated, dill, masima - ia tofo.
Vitio (kiliki e taʻalo).

Kuka:

  1. Lafoaʻi laulaʻau laulaʻau mataʻetaʻe ma tuʻuina i le lima, tuu i totonu o se ipu salati, sasaa atu i le kulimi kirimoli (fuālaʻau manogi) ma fufuluina i le gaʻo lanu meamata.
  2. Ina ia tofo, e mafai ona e faaopoopoina le suka ma le masima.

Vitio (kiliki e taʻalo).

Lisi o le Letus and Radish Saladi Fua

O le a manaʻomia:

  1. 150 l lau letus,
  2. 100gr radish,
  3. 0.5 o sisi o kirimi kirimoli poo se suauu manogi,
  4. kulumu (pasili) - ia tofo.

Kuka:

  1. O laʻau salalaʻau na saunia e lima, faʻafefiloi ma faʻasalalaʻau ma fasi meaʻai (pasili).
  2. E sasaa mea uma i le saula filifilia.

Salatisi leisisi salatisi i kukama fou

O le a manaʻomia:

  • 200g lau letus,
  • 100g kukama
  • 0.5 o sisi o kirimi kirimoli poo se suauu manogi,
  • 'oti tipi (gaʻo lanumeamata) - ia tofo.

Kuka:

  1. Lisi le letus e tatau ona vaevaeina i ni fasi vaega i le lima pe tipi foi i se naifi mama.
  2. O kukupi e tatau ona tipi i fasi pepa (afai ei ai se paʻu oona, ona tatau lea ona faʻamamāina muamua aʻo leʻi faia).
  3. O le isi, letusi, tipu tipi (gaʻo lanumeamata), kukama e tatau ona faʻafefiloi ma le sauʻai.

Lisi leisa, tomato ma le salakeke salati fua

O le a manaʻomia:

  • 150 l lau letus,
  • 1 tomato
  • afa kukama
  • meaʻai tipi, kulimi moli kirimoli poʻo le suauu manogi - ia tofo.

Kuka:

Lisi fualaau aina suamalie, fefiloi, fufuluina i le tipi taʻalo ma faʻafefiloi ma le suauʻu kulimi mumu poo le saumalie suauu manogi.

E faʻapefea ona faia le salati Sisabisa

O le salati e le manaʻomia se sauniuniga faapitoa. O ia, e pei o isi ituaiga o salati, e le manaʻomia se togafitiga vevela. Iceberg e faʻaaogaina i mea taumafa. O le mea lea, o loʻo tumau pea ona aoga meatotino, vitamini, elemene.E tatau ona lafoai le laʻau, ma e tatau ona tipi lau.

E masani lava, o lautini e na o le tipiina i ni vaega se 4 ma faʻaaogaina o papatusi mo ipu. Ona o lona maualuga, o laulaau e faʻapena lelei atoatoa o latou foliga. E mafai ona e taʻei le aisa ma ou lima, tipi i se naifi. E faʻalagolago i le fua ma luga o le foliga manaʻomia o le ipu. E mafai ona vaeluaina i ni vaega tetele pe laiti.

Fua ma fuamoa o Eggs, Chicken and Iceberg Salad

Mo le kuka, matou te manaʻomia mea nei:

  • moa kuka - 300 gr.,
  • tomato peleti - 4 pcs.,
  • cheddar cheese - 150 gr.,
  • kukama - 2 pcs.,
  • moa moa - 6 pcs.,
  • ice salaka salalau - 1 pc.,
  • lanu uliuli - ia tofo,
  • masima e tofo
  • mayonnaise, kulimi mumu po o le yogurt e aunoa ma ni mea faaopoopo mo laei.

  1. E tatau ona kuka i totonu o le vai vevela seia oʻo i le vaivai. E fautuaina e faʻaaoga le fusi moa. Seti fua e fufulu i le vai malulu. Mai le taimi o le kuka, kuka i latou mo le 7-10 minute. Ona faatumu lea o fuamoa i le vai malulu, ona faamamaina lea.
  2. O Tomatoes e vaeluaina, pe i le 4 vaega.
  3. Oti le kukama ma se fasi pepa. Afai e te faʻamamāina mai le paʻu, ona maua ai lea o le salati i se tulaga sili ona maualalo.
  4. Matou te tipiina le moa kuka ma mumu lelei i totonu o fasipepa, o le Iceberg foi na tipiina i ni fasipepa.
  5. Tusi e tolu cheddar i luga o se fatu.
  6. Faʻafefiloi mea uma sei vagana ai sisi.
  7. Salati ma le pepa e tofo i ai, vaitau ma kirimi kiripisi poo le mayonnaise. Uʻu le sisi kuka i luga o le ipu.

Suga ma le Iceberg Salad Recipe

O le tuufaatasiga o le ipu e aofia ai mea nei:

  • aisa sisiva - 350 gm,
  • gaogao - 300 kalama,
  • Olive - 10 fasi vaega
  • sosolo - 30 kalama,
  • se fuamoa - 3 fasi vaega,
  • kulimi mumu - ia tofo.

Laasaga-i------------masi faatonuga o kuka:

  1. Muamua e tatau ona fufuluina le aisa ma faʻamago i solo pepa.
  2. Togi le pou, tipi le ulu o kapeti, vavaeina lau. A maeʻa - gau ou lima.
  3. Seu kuka. O le tupu sili e sili ona lelei. E tatau ona faʻafeu i totonu o vai faʻafefe, faaopoopo ai laʻau laʻau, peppercorns i le taimi o kuka. Suauu mo le 5 minute mai le taimi o le sua o le vai, ona fufulu lea o le moa mai le atigi ma tuu atoa. O lea o le ipu o le a sili atu ona matagofie foliga vaaia ma e mafai ona sili atu lou tofo i le manava o le gaogao.
  4. Tuu fuamoa i totonu o le vai malulu ma tuʻu i le afi. Mai le taimi o le kuka, kuka mo le 7 minute i le vai vevela. O lea o le a sili atu ona mama mai le atigi. A maeʻa lena, tipi fuamoa i ni fasipepa.
  5. Faʻafefiloi isi mea uma. Tipi ma fufulu i totonu o mama ma faʻaopopo i le ipu, vaitau ma kulimi kirimoli. Tofo e tofo ai.

Saladi salati i le caviar

  • 300 gm o le vai,
  • leona tipolo
  • mayonnaise masani - 5 tbsp. l.,
  • se vailaau mūmū mūmū
  • suamalie suamalie
  • iceberg - 1 pc.

Laasaga-i------------masi faatonuga o kuka:

  1. Faʻasalaina lelei le sali.
  2. Fufulu le araisa i lalo o le vai mama ma kuka seia oʻo i le afa kuka. Sasaa vai inu ma tuu i luga o se mea e fafaga ai vai i le vai vai.
  3. Tipi ia apu mai le pulu ma le pito i totonu, tipi i totonu o pusa.
  4. Oti faʻamavae le aisa, pe a uma ona fufulu i lalo o le tap. Uu i solo pepa.
  5. Faʻafefiloi mea e faʻaaoga, vaitau, teuteu i le caviar mumu.

Le Auala e Fai ai se Tagavaisu ma Lelei o le Cod

Mo se mea suamalie tatou te manaʻomia:

  • memei kulimi fale,
  • se ipu o le ate ate
  • Peasisi
  • ulu o le aisa
  • lima fua
  • malosi kulimi
  • tasi leisi
  • ia tofo masima ma pepa.

Laasaga-i------------masi faatonuga o kuka:

  1. Lafoaʻi le aniani ile aniani ile vai inu e tuu ai le oona.
  2. Taʻu fuālaʻau i le vai faʻafefe mo le 7 i le 10 minute mai le taimi o le kuka. Fufulu lelei fuamoa.
  3. Faʻasusu lelei le ate i le ate ma le vavae.
  4. Tipi leisi ma se fatu.
  5. Oti se aisaisa i luga o se laulau.
  6. Faʻatasi faʻatasi ma le kulimi kirimoni.
  7. Tuu meaai i luga o se ipu. Faʻamaʻu taʻitasi taʻitasi ma kulimi kirimigi.
  8. Teuteu i lau lava pule faitalia.

Vitamini i le salati

O fuamoa uma e iai ma lauiloa ua aoga ma taua mo soo se tagata. O le tele o ituaiga meaʻai o loʻo i ai i le taumafataga, o le a sili atu le soifua maloloina o le tagata, sili atu le mataala ma sili atu le malosi. Iceberg e tatau ona 'ai i ia tulaga:

  • Tagata e manaʻo e aveesea le mamafa.
  • Tagata maʻi e maua i le maʻisuka.
  • I le penisione.
  • Tamaiti mai le 2 tausaga.

Ina ia tofo, o lau laititi e fai si vevela. E mafua lenei mea ona o le lactucin faapitoa faapitoa, lea e aoga tele. O le aisa e aofia ai le tele o vitamini - A, C, K ma vitamini o le vaega B. E tele foi minerale: iron, phosphorus, magnesium, potassium ma manganese, fiber.

Mea aoga o se aisaisa

O le tuufaatasiga o le aisa e iai le fiva, lea e faʻaleleia ai le faʻaogaina o le tino. Pe a faʻaaogaina le oloa, o le a le toe i ai le malosi o le maʻi, e alu le popo, e vave ona toʻa le inumaga. Iceberg e tele mea aoga:

  • Puipuia o faamai o le cardiovascular system.
  • Fesoasoani e faʻaumatia le atinaʻe o le atherosclerosis.
  • Faiga cholesterol.
  • Fesoasoani e faʻamalosia le puipuiga o le tino, puipuiga mai faʻamaʻi eseese.
  • Feteenaʻiga vaivai i le tino.
  • Faʻafetai tele i le gastritis tumau ma le maʻi gaʻo.
  • O le aisa e tatau ona 'aina e tagata o loʻo mafatia i le anemia. E aofia ai foʻi le gaʻo siama, lea e faʻapipiʻiina ai le toto ma le paʻepaʻe toto.
  • O se mea maualuga o le calcium o loʻo taʻu mai ai o le salad o le a aoga mo tagata e maua i le ponaivi ma le paʻu le tino i le tino.
  • O le tele o le magnesium e faʻamautinoa le faʻamautuina o le faʻalavelave, lelei le moe.
  • Iceberg e aoga i le taimi o le maitaga.
  • Pe a lafoaʻi le letusi, o le faateleina o le lactation e mataituina. E taua tele e leai se allergies i le taimi o le fafagaina ma e le faʻamalolo le pepe.
  • Faafetai i vitamini, o se faʻaleleia atili o le vaʻai e mataituina.
  • Iceberg e sili ona aoga mo le aveesea o le mamafa.
  • Faatasi ai ma lona faʻaaoga, faʻaleleia le metabolism.

O lapisi ma salakeke Sikolisi e mafai ona faʻamaʻaina i le sua o le tipolo poʻo le yogurt e masani ona maualalo, e aunoa ma ni mea faʻaopopo.

Iceberg Tomato Salad

O faʻataʻitaʻiga nei e lua ma le eseesega o mea eseese, eseese i le tofo.

  • iceberg - 1 ulu
  • keke peleti - 150 kalama,
  • pepa - 2 pcs.,
  • riki mumu - 1 pc.,
  • pepa uliuli ma le masima e tofo ai,
  • olive suauu.

Laasaga-i------------masi faatonuga o kuka:

  1. Vaevae le salati ma tapuni lelei.
  2. Tato tomato pe alu i le 4 vaega.
  3. Oti le pepa i ni fasipepa.
  4. Otioti le aniani i totonu o afa ma sasaa i luga o le vai feila.
  5. Faaopopo le masima ma le pepa e tofo.
  6. Faʻasaʻu i le suauu olive.

O iinei, o le mealilo autū o le tofo ma le faʻamuamua o le cilantro. Faafetai i le cilantro, o le salati tomato e piquant. Parmesan ma cheddar o le a faaopoopoina se paʻi faapitoa i le salati.

  • ice salaka - 1 ulu,
  • tamato - 300 gr,
  • kukama - 300 gr
  • sisi - 50 gr
  • kulimi suamalie poo yogurt,
  • riki - 1 pc.,
  • pasili ma cilantro - 1 paipu,
  • garlic - 2 cloves,
  • le masima.

  1. Otioti le aniani i totonu o afa ma sasaa i luga o le vai e fufulu ina ia leai se oona.
  2. Oti lelei le greens.
  3. Tipi totola ile 4 vaega.
  4. Kukama e taʻei ai.
  5. Oti lelei le laulaau ma se naifi.
  6. Faʻatasia mea uma. Tipi muamua le kalakeke i le keleni ma faʻafefiloi ma le kirimulu poʻo le yogurt.
  7. Tipi le sisi.
  8. Fafaga le sisi ua uma ona fai o le salati.

Fua ma le salalau o Tuna ma Iceberg

Mo le kuka, matou te manaʻomia mea nei:

  • iceberg - 150 gr,
  • tamato - 2 pcs.,
  • riki - 1 pc.,
  • kukama - 2 pcs.,
  • tuna tuna - 1 mafai,
  • fuamoa - 4 vaega
  • olive suauu - 2 tbsp. l.,
  • vineta wine - 1 sipuni,
  • masima, pepa - ia tofo.

Laasaga-i------------masi faatonuga o kuka:

  1. Fuamoa vevela i totonu o vai inu mo le 7-10 minute mai le taimi o le kuka.
  2. Oti lelei le lau.
  3. Mash tuna i se tui.
  4. E suamalie lelei foi tomato.
  5. Komegati ua tipiina i ni fasipepa.
  6. Faʻatasia mea sauniuni e ala i le faaopoopo o le masima ma le pepa e tofo ai.
  7. Vaʻavaʻai le ipu maeʻa.

E faapefea ona ola ma teuina se aisa?

Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e maua le letus i lau laulau i le tausaga atoa. Ina ia faia lenei mea, fai se taumafaiga. O le a tatou manaʻomia le itu o le la ma oneone palapala.

E tatau ona ave se vaega itiiti o le humus. Tui fatu i le tautotogo ma le taumafanafana i vaiaso uma, ma i le tautoulu - tasi taimi i vaiaso uma. O le salati e alofa i taimi uma ma e le taliaina le lamala. Sauniuniga o fatu:

  1. Sook to provide better seedlings. E sili atu ona faigofie le totoina o faga i totonu o fafie o peat ma tuʻuina atu le malulu o le ea e 18 tikeri.
  2. A maeʻa le 2 aso, e tatau ona faʻafeiloa ia ipu i se mea vevela, e tatau ona tuʻuina le vevela i le itulagi o 25 tikeri.
  3. A maeʻa foliga mai o 4-5 laʻau, e mafai ona totoina fatu laau i moega.

E mafai ona e taumafai e tupu se Iceberg i luga o le windowsill o se fale i totonu o le umukuka po o luga o le faapaologa. O le faapaologa i le taumalulu e tatau ona faʻapalapalaina.

Vitio faʻamalosi e uiga i le letusisi Iceberg:

I le tautotogo ma le tau mafanafana, o fatu e le o toe faʻaitiitia i le oti. E mafai ona e taumafai e toto vave i se mea na saunia muamua. O le seleseleina o fualaau aina e tatau ona teu i totonu o le pusaaisa.

Iceberry Saladi - o le fua sili ona faigofie ma sili ona suamalie

E tatau ona e saunia se salatisi, aemaise lava pe a oʻo le taumafanafana i le fanua, pe a maua mea uma ma faigofie ona e faʻatau i totonu o se faleoloa pe filifili i lau lava togalaau. Tuʻu atu ia te oe se vaega o le mafanafana, lelei, ma faʻafefete lou tino i vitamini ma meaʻai.

O fualaau faisua uma ua faoa fou, e le o kuka. Fufulu ma faʻamago lelei aʻo leʻi amataina le kuka. Vaʻai pe foliga foliga 5 i foliga vaaia, o lea latou te foliga lelei ai i luga o le ipu ipu.

Matou te manaʻomia:

Vitio (kiliki e taʻalo).
  • aisa salaka - 320 g
  • kukama fou - 200 g
  • keke faapelepele - 320 g
  • aniani lanu meamata - 40 g
  • fried sesame fatu -2 tbsp
  • olive suauʻu - 3.5 tbsp
  • masima, pepa e tofo ai
  • lemonati - 2 tbsp

Metotia Faiaoga:

1. ◊Oti le kapisi i ni fasipepa lapoa, e le aoga le tatu, e le o se filifiliga pe a maeʻa uma mea uma.

2. ◊Oti le tomati faapelepele i totonu o afa ma se naifi umukuka.

3. ◊Otiti le lanu lanumeamata lanumumu i se mea itiiti e mafai ona mafai ai ona sili atu ona vaivai i lenei ipu.

4. A uma ona tipi le kukama i ni lio po o afa afa. Faʻasaina fualaʻau i totonu o se ipu matagofie, sili atu ona manino. Taimi i le suauu olive, masima, pepa ma sua le sua o le tipolo. Faʻafefe.

5. Faʻaofuofu se ipu ma fufuluina i fatu o fried samema. E foliga mai e sili ona taua, ma o le mea e sili ona taua, e matua faigofie lava ma faigofie ona fatuina lenei meaʻai mataʻina matagofie.

6. Afai oi ai tagata fiaaai i lou fale, ona e saunia lea o le salalaupapa Iceberg i le moa, mo lenei mea, faaopoopo i ai aano o moa i mea lava e tasi, lea e falai i totonu o se pani ma le suauʻu manogi, tipi i totonu o se fagu. Ma o le a e manaʻomia foi ni meaʻai e sili atu, pe e te faia oe mai le falaoa, pe faʻatau le kirieshki poʻo le falaoa.

7. O le mea lea, tuʻu le meaʻai (50 g) ma fasi moa (200 g) i luga ma fufulu i le suka kuka (60 g). Maitau foi, e mafai ona e totoina sea ituaiga vavega i ni nai minute, ma o lau laulau e lua ituaiga o salati eseese)). O le mea e ofo ai, o se mea moni lava. Le fiafia tele!

Faʻasalaina Salakeke i le Fale

Mo lenei fua, ave mea uma ile mata, ona ave lea o mea e sili ona e fiafia i ai. E mafai ona e suʻeina ma faʻaopoopo nisi mea i lau faitalia. O se manatu sili lenei, i luga o le laulau, o le a foliga matagofie ma fiafia. O le faʻaaogaina o fualaau faisua i taimi uma, aemaise i le taumalulu, o le a faʻafefe ai tagata uma. E le o!!

Matou te manaʻomia:

  • kapisi sisi
  • tamato
  • moa susu susu
  • falanu falai pe tipi
  • le sisi
  • masima ma le pepa e tofo
  • mayonnaise ia tofo

Metotia Faiaoga:

1. Ave se ipu manifinifi ma vave ona tuʻu mea uma o loʻo i luga o maʻa. O le vaega muamua o le a avea ma se aisaisa e tipiina i ni fasipepa, ona sosoo ai lea ma se manisi o le mayonnaise. Ma le isi, fasi puʻupuʻu ma toe ono mayonnaise.

2. A uma moa moa, faʻafefiloi i totonu o le vai faʻafefe i totonu o se apa. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e inu ulaula, fuafua i le auala e te manaʻo ai ma pe oa au mea tautupe.

3. Lubricate ma le mayonnaise, ona tipi lea o tamato i ni fasi ie manifinifi. Faʻasusu ma sisi kulimi mama.

4. Ia, mo se foliga matagofie, e mafai ona e faʻaaoga olive ma olive. E foliga mai e sili ma mataʻutia!

Iceberg Vegetarian Summer Summer Vegetable Salad

O fualaau Provencal e faʻaaogaina i lenei ituaiga o salati, e avea ai lenei ipu ma mea manaia tele ma vevela, i se tulaga lautele, toe vaai ma toe fai, o le ae maua foi sea ituaiga gaosiga:

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o lenei salati e faia e aunoa ma le mayonnaise, ae faʻatasi ma kirimi kirimoni ma leai se leaga. Masalo sili atu))). O le a lau tala e te fiafia i ai? Faasoa atu ou manatu ma manatu i lalo o le tusiga o loo i lalo.

Iceberg Crab Sticks Recipes

Ou te mautinoa mautinoa o le a matua fiafia lava tagata uma i lenei filifiliga, aua i totonu o le tatou atunuu o papalu papaʻa ua na o le mea e gaoia. Latou te le gata o salati, ae faʻapea foʻi isi ipu, mo se faʻataʻitaʻiga, fulu i le paʻu ma maua ai se meaʻai lelei ile laulau, aemaise lava mo le pia.

E le o mea uma, pineapple ma le rimoni o le a faʻaaogaina i lenei salati, o lona uiga, o le salad o le a suamalie, ma o le a faateia ai le toatele. O le a ou le toe lafi, sei amata.

Matou te manaʻomia:

  • Ice Salamu salalau - 1 pi.
  • Pepa o penivali - 1 paʻi 200 g
  • Pineapa Kanati - 1 le tusa pe tusa ma le 160 g
  • Pamekauta - 1 pc.
  • Mayonnaise - 90 ml
  • Faamasima, pepa e tofo ai
  • Umu, pasili

Vitio (kiliki e taʻalo).

Metotia Faiaoga:

1. Amata i le fufuluina o le kapisi lelei, tatipi i ni fasi vaega pe mafai ona e tipiina i ni fasipepa. 'Otiʻoti pineaples i ni fasi pepa pe afai e leʻi faʻauluina i lau fagu muamua. Aua le faʻaaogaina le pineapple juice, o le a le sau i le lima. Inu pei o lea))). Tipi ni fasi laau po o ni meaʻai i luga o ni pusa laiti ma se naifi.

2. Ona salalau lea o fatu rimoni i luga o le eleele. Faʻatasia mea uma i totonu o le ipu e tasi.

3. Laʻau, vaitau ma le mayonnaise, masima ma le pepa i lou tofo ma teuteu i greens. Fafaga vave ina ia leai se taimi e inu ai le sua. Malamalama ma faʻamalosi, ma e oʻo lava i le vevela, o loʻo i ai se tofo suamalie ma le tofo lea o le a valaʻauina uma ai au malolo ma e le gata i tamaiti.

Cabbage salad Iceberg ma le kulisi

Alofa i salakeke ola, ona taumafai lea e fai lenei vaaiga faapitoa. E fesuisuiaʻi ma susulu, e pei o se salati manaia ma vitamini e tatau ona mo o tatou tino. O na lanu felanulanuaʻi o mea e faʻaaoga, tutusa ma lagona mai isi. Manaia ma na o le manaia!

Matou te manaʻomia:

  • iceberg - 200-300 g
  • tamato - 2 pi.
  • cheese cheese - 200 g
  • pepa talo - 1 pc.
  • olive suauu - 3-4 tbsp
  • togitogi vine - 1 tsp
  • masima e tofo

Metotia Faiaoga:

1. 'Otiʻese mea uma e faʻatau, e le laʻititi ma e le tele, ina ia faigofie ai ona ave mai se ipu.

2. Faʻafefiloi meaʻai uma i le tasi ma le isi, vaitau faʻatasi ma se sauuga lavalava sauniuni, mo lenei vailaau o olive faʻasusu ma le sinapi, faʻavevela. Liligi i totonu o se salati, masima ma le pepa.

Ua saunia le salamata o le fualaʻau, auauna atu ma ni meaai autu.

Slimp Iceberg Salad

Afai o oe o se tagata e fiafia i iʻa, ona filifili lea mo oe lava ma kuka e tusa ai ma lenei fua. O le a talisapaiaina uma e le kalama, ma o le a fiafia au atunuʻu i le ata sili ona lelei. Mo soʻo se aso malolo po o se pati e fetaui ma se pusa! Ma o le a mafua ai se matagi o lagona lelei, o le salatisi o le a tuu i totonu o ipu uaina po o ipu faapitoa i vaega. Ma o le a maua e tagata uma!

Matou te manaʻomia:

  • Ice Salamu - 0.5 pcs.
  • Laʻau - 140 g
  • Cherry Tomatoes - 10 pi.
  • Bulgarian yellow pepa - 0.5 le aofaʻi
  • Lemu suamalie - 1 sipuni
  • Olive olive - 2 tbsp.
  • Masima ma le vevela gaosi laulaʻau e tofo ai

Metotia Faiaoga:

1. Fufulu le gaogao i totonu o sina vai suamalie seia kuka, e kuka mo le tusa ma le 1.5 minute pe a uma le kuka. A maeʻa lena mea, e vave ona latou tuʻuina i le vai malulu.

2. Faʻaopopo le garlic ma le masima masima i le sua suamalie. Faʻailoga. Lulu uma lenei vai ina ia faʻamavae le masima ma faʻaopopo le suauʻu olive.

3. Uu pe tipi le aisa i fasi. Faʻasalalau le paʻu ma le tipi pepa.

4. Tuu fualaau faisua i totonu o tioata, faaopoopo i ai tamato tamato tutusa. Sasaa ofu.O lena matagofie na foliga mai! E foliga mai e le mafaatusalia ma manaia, e manaia! Soo se afiafi po o se aso malolo o le a faia i se uiga sili ona matagofie ma o se ata matagofie.

Salati i le tuna ma le letusi

Matou te manaʻomia:

  • tuna - 1 mafai
  • moa fuamoa ua tunu - 4 pcs.
  • Ice salad salalau - 1 pc.
  • aniani lanu meamata - 100 g
  • kukama - 1 pc.
  • Chinese cabbage - ia tofo
  • faʻamalosia le pasesa ma le ogo mago ma masima e tofo ai

Metotia Faiaoga:

1. Manatua mafaufau i se tui i totonu o se ipu, e tatau ona sasaa le sua mai se fagu, o le a le manaʻomia. Tipi le aniani lanu meamata i ni mama laiti, fasi pepa aisa, ma tipi le kukama i totonu o ni tamai pusa.

2. Faʻaigoa fuamoa moa. Faʻafefiloi mea uma.

3. Suauu le suāuʻu olive, faʻasusu i le pasesa ma le dill mo meaʻai. O se salamata laitiiti laitiiti ma se aisaisa ua saunia! Auauna atu i le laulau, fiafia lelei!

Ia, o le mea lena. O le a ou faaumaina lenei tusiga, aʻu au faipisinisi lelei ma malo o lenei blog. Ou te fiafia na e tilotilo i laʻu 'upega tafaʻilagi. O loʻo ou faʻatali mo ni faʻamatalaga ma fautuaga mai ia te oe, atonu o loʻo e sauniuni se mea faapena.

Ou te moomoo ia te outou uma o se aso sili, lelei uiga ma se galuega galue manuia! Vaʻaia vave oe! Faʻaipoipo!

Ma le faamaoni, Ekaterina Mantsurova

O le salatisi selu e le na o se mea e maloloina ma lelei. E manatu o le lautele, lelei mo le tele o ipu. Ia mautinoa e aofia ai nei lau i au mea taumafa e avatu ai le masani masani o ipu suamalie, susulu ma faʻamalosia i latou i se vaega lelei o vitamini.

Salu ma le Iceberg Salad

Salu ma Iceberg salamu i le tasi foliga e te manao ai e faʻataʻitaʻi vave loa. Aua nei e teena oe lava i le fiafia!

Laasaga o le kuka:

  1. Matou te auina atu fuamoa e faʻafefiloi seia oʻo ina faʻamaina. Ona otiʻoti lea i ni fasi fasi pepa.
  2. Taʻu le gaogao mo le lua minute, faʻafeiloaʻi i le pani ma le suāuʻu olive ma le vaitau ma mea manogi ma le sua o le tipolo. Faaopopo le kālati kalama, fry mo se minute moni ma aveese.
  3. Tuu le laasisi laulaʻau fufulu i luga o le ipu, ona vaeluaina lea o le galo ma tamato. Liligi uma sauuga. E saunia e ala i le faʻafefiloi o kulimi mafiafia ma le kalaka.
  4. Fafasi le salati i le kulimi kuka, tuʻu i ai meaʻai ma teuteu i fuamoa gaosi.

Tuna Tacipe

Tuna salad o se meaʻai faigofie ma le manaia. O i latou e alolofa i lenei iʻa o le a mautinoa lava.

Faʻamatalaga faigofie o moa

Iceberg ma moa moa ua vave saunia vave mai mea sili ona taatele. E lelei mo le 'aiga o le afiafi.

Sataleti Salati i Musika

O le letusi lakapi e lava le malamalama. E mafai ona e ave sogi pulou i lou fiafia.

Faaiuga

O le saladisata salamu ei ai le tele o mea aoga, faaleleia atili le puipuiga. E mafai ona e faaopoopoina lenei mea i ipu eseese pe ae manaʻo iai. E fautuaina le faʻaaogaina o le oloa i se auala fou e maua ai le tele o vitamini.

Afai e te maua se mea sese, faamolemole filifili se fasipepa ma kiliki Ctrl + Enter.

O le tuputupu ae o se salatisi salati i le laufanua e foliga mai e faigata i le amataga. Faatasi ai ma le tele o le palasi ma le filifiliga sao o ituaiga, e mafai ona e maua se fualaau e le sili atu le leaga nai lo mea e tuuina atu e faifaatoaga tomai i faleoloa.

O le ulu ma le afa-letusi salati o aiga vavalalata ia o letusisi laula. Ae eseese, e ui i lea, e le gata i foliga vaaia, ae faapena foi i le taua ma le aoga o mea aoga. O latou laupepa e aofia ai fipa, uʻamea, polotini, calcium ma le potassium. Ma e tusa ai ma mea e maua i vitamini, e mafai ona latou tuʻuina atu le faʻafefe i aganuu lanumeamata, ona o latou o se punavai o vitamini C, B1, B2, B6, B9 ma le beta-carotene.

Lulu ma le afa-letusi salati e mafai ona ese lanu - mai pale samasama-lanu meamata i le lanu violē, enaena ma le enaena. O nisi vailaʻau e ono iai laʻau lanumeamata lanu ma lanu e faataamilo i autafa. O latou laulaau e masani lava ona lapotopoto, ma le lamolemole, faʻamalosi poʻo le faʻasolosolo. O ituaiga eseese o le a le tuua ai se tasi e le amanaia, ae o le tele o taimi e masani ai ona filifilia e le au filifilia ni filifiliga ua faamaonia.

O mea aoga

O fualaau salalau e le o matua manaomia, aemaise lava e saunia ai lona faʻamatalaga masani. E le gata i lea, o mea uma lava e manaʻomia e faʻaaogaina le vevela o togafitiga faʻafuaseʻi, ma, e masani lava, o le tele o mea e maua ai lenei ipu e le manaʻomia. O le mea autu o le faʻafefe lelei ma tuʻu laulau salalaʻau, faʻavalava ona o le suamalie ma mea manogi lelei - o le a avea lea ma faʻamaoniga mo se taumafataga manaia, lelei.

  • Tomato moa,
  • Toa aʻi
  • Aluga
  • Faleʻalisi Canned
  • Vineva 3%
  • Uma
  • Suamalie
  • Mayonnaise
  • Palu sisi (pisi cheese),
  • Ata
  • Fuamoa moa
  • Peʻe suamalie, Bulgarian.

Mea faʻaopoopo

Ina ia saunia le salati a Iceberg e faʻavae i luga o oloa o loʻo i luga, e le tele se taimi ma malosi. Ae o le a le mea e fai pe a le fiafia se tasi i nisi o mea e faʻaaogaina e fai ai le tuufaatasiga. E faigofie mea uma: e mafai ona e suia i se isi oloa, o le mea moni, o le a suia le tofo o le mea maeʻa i se mea itiiti, ae o loʻo e maua se taumafataga sili.

  • Toa moa
  • Sulu
  • Squid
  • Mamu meaʻai
  • Lisi laasisi lanu meamata
  • Pasili
  • Black olives
  • Fugama fou
  • Kukamini Manuki
  • Tino malo
  • Salmon salmon,
  • Lemon
  • Pineapples piʻo
  • Rice
  • Radisa.

Iceberry Salad Recipe

  1. Ina ia sauniuni, e tatau ona fufulu maeʻa fualaau faisua uma ma gela i le malulu, tafe vai e fufuluina ai mea leaga uma, ona tipi saʻo ai lea ina ia gaugau i lau salati. Saunia ia oloa e manaʻomia ai le kuka, matauina tulafono uma o togafitiga vevela. O le mea lea, o le fanua o le auala o le a saunia ai mea uma mo le kukaina, e mafai ona e amata amata faʻapotopoto le meaʻai atoa. A uma le kuka, e tatau lava ona e tuʻu le meaʻai i se nofoaga manaia mo se taimi, o le a sili atu ai le lelei o taumafa, ma e tele malolo o le a talosagaina se fua mo lenei mea fou, malamalama, ae i le taimi lava e tasi o le ipu mafanafana.
  2. Muamua, fai sau sau, pei ona manaʻomia i le faagasologa o le kuka. Ina ia faia lenei mea, ia tipi le kulimi cheese i totonu o le paluga, faʻafefe le keleni ma faapipii i le sisi e ala i se lomitusi. Faʻafefiloi lenei paluga ma le mayonnaise, faʻaopopo sina masima.
  3. Fufulu le aano o moa, ese mai le paʻu, taoto i le vai inu e kuka ai. Faʻaopoopo foʻi lau laaula, peas ma le pepa i le kuka kuka. O nei mea uma o le a maua ai le tofo sili i aano o aano o manufasi, fai ai le manogi ma le manogi. A maeʻa ona vevela ma malulu, e tatau ona faʻasesea i ni fila laiti i ou lima pe tipi foi. Tuu i totonu o se ipu loloto, ona gaʻo ai lea ma le faʻaofuina, pei lava o isi mea uma.
  4. Taʻu le sipisi, tapuni lelei, faaopoopo le vailaʻau, ma sina vai itiiti, alu e faʻasao mo sina taimi. A uma ona faʻamaligi le vai, tuʻu le sipuni i aano o manu.
  5. Afai e tatau ai, tata le pulou pulou, faaopoopo i le salati.
  6. Pelu pepa pepa mai le ogaumu ma fatuga o totonu, tipi i ni fasi manifinifi, faaopoopo i le ipu.
  7. Aveese fatu ma le vai mai tamato, ma tipi le puipui o le tino i totonu o ni tamai pusa.
  8. Faʻafefete fuamoa moa sei oʻo i le kuka, vevela, pi ma le faʻafefe, luga o isi mea uma. Faʻasaga i luga o se laʻei paʻepaʻe, teuteu i le kulumu, pe a manaʻomia, ia le galo e fufulu i le vai.

Faʻafiafiaga kalori

O le ipu e le maualuga tele-kalori, e oʻo lava i se tasi o loʻo fefe e faʻaumatia le fuainumera e mafai ona gafatia i se tupe itiiti. O le tele o proteins i meaʻai e sili atu ona aoga, ma o le tofo vevela pe a faʻafefiloi le faateleina o le manaʻo. E leaga lenei mea, talu ai e mafai ona e 'ai nai lo le faʻasologa o le aofaiga, ona le mafai lea ona e faʻataliina le mamafa o le mamafa. E ui lava i le mea moni o le ipu e mama, e faʻamautu lelei lava, talu ai o le oloa autu iinei o aano o manu.

Calorie content per 100 grams - 180 kCl, Protein - 9 g, Fat - 12 g, Carbohydrates - 3 g.

A e manaʻo e faateʻia oe pele i se mea fou, e le iloa e se tasi, e mafai ona e kukaina ma le saogalemu lenei ipu, o le a mautinoa e tagata uma lava. Ma afai ei ai ni vaisu faʻapitoa, e mafai ona e faʻafetaui le fua i lau faitalia, faʻaaoga oloa mai le lisi faaopoopo.

O le letusi lakapi o se taʻitaʻifaga tonu e tuʻuina atu. E mafai ona teuina i totonu o le pusaaisa i le vaega o fualaau aina mo le tolu vaiaso. O le salati e le fefe i le malulu. Na aumaia e Breeders Iceberg i Amerika. Na tuuina atu le igoa ia te ia ona o tuutuuga o le felauaiga, lea na matua sasaa ai ulu o kapisi i le aisa mo lona faasaoina. O le aisa ua leva ona lauiloa i atunuu uma, aua na latou aumaia i le 20 o le seneturi mulimuli.

O laulaau o le Iceberg e tele vai, o lea la e sogasoga ma lelei atoatoa, e leai se tofo. Faafetai i lenei mea, o le oloa e lelei tele i le kulimi kirimoli ma le tele o ipu falai. E i ai sona foliga tutusa i le kapeti ma, ona o le le atoatoa, o le salalau e masani ona fenumiai i totonu o se faleoloa.

Tuua Lau Faamatalaga