4 ituaiga o marshmallows taumafa e aunoa ma le suka i le fale - e mafai ona e 'ai e pei ona e manaʻo ai!

Talu mai loʻu laʻitiiti, ou te alofa marshmallows, ae o le tasi lea ua faʻatau atu i le aso i supermarkets o loʻo i ai le masalosalo tele. O le mea moni, e mafai ona e kukaina lenei mea matagofie i le fale e tusa ai ma le fua o le GOST masani, lea o le a ou faia mo aso malolo o le Tausaga Fou, ae ona o le tele o suka o le ae le masani ai, ma i le malulu malulu e te manao i se mea lelei, ae e le leaga tele mo lou soifua maloloina ma fuainumera.

Maua se fua masima masima e leai ni fale ma filifili e taumafai i fafo. E leai se suka, ae e tele le pectin, ma o le agar-agar e matua fiafia lava i siama aoga o loʻo i totonu o tatou inumaga.

E tatau ona ou fai atu e le o mafai ona ou ausia le mea e manaomia i le taimi lava lena - o le fua na fuafuaina ua avea ma mea matagofie, suamalie ma suamalie, lea matou te fiafia e ai ma sipuni. Ina ia togi i le mea e mafai ona pikiina ai marshmallows, na te le fia manaʻo. O le mea lea, o le fua na tatau ona suia e ala i le faateleina o le tele o agar-agar.

- chilled applesauce - 125 g.,

- fuamoa paʻepaʻe - 2 pcs.,

- meli - ia tofo (½ - 1 tbsp sipuni),

Matou te maua le manaoga e tatau ai ona o le pectin o loʻo i totonu o apu ma le siʻosiʻomaga o le agar-agar. O le tele o le pectin o loʻo i ai apu o ituaiga vailaʻau, o le filifiliga lelei o Antonovka.

Ina ia maua le aofaʻi manaʻomia o applesauce, e tatau ona e ave pe a ma le 2 taimi le mamafa. E le tatau ona seleseleina apu ia afa, oga ma tao i totonu o le ogaumu.

A uma le tao, e faigofie ona vavae le paʻu, ma e tatau ona liu le tino e avea ma puree tutusa. Faaopopo le meli i le paluga paluga susu e tofo ai.

Faʻamuʻu tagata mama i totonu o se pusa vaʻa ma amata ona faʻapipiʻi laʻau i totonu o se sipuni, e aunoa ma le faamutaina o le sasa. I lenei laasaga, sa ou talisapaia loʻu mauaina talu ai nei - o se meaʻai meaai. E mafai ona e faia uma nei mea i se mea e sili ona lelei, ae e vaivai ou lima, ma i le taimi e tasi e le mafai ona e faia se isi mea.

Aʻo sasaina le masini i se tuʻufaʻatasiga, matou te faʻafefe le paʻu agar-agama i le afa o vai vai, aumai i se vevela, faʻaosooso pea, ma kuka mo le 2 minute.

Faʻaopopo le faʻafefe vevela i totonu o se vaitafe manifinifi i le polotini-apple, ma faʻaauau pea ona malosi.

Ole taimi nei e tatau ona e totoina marshmallows e ala i se taga falaoa i se laupepa e ufiufi ile palapala.

Agar Agar amata ona faamautu i le vevela vevela, ae mafai ona faapalepale i le malulu. Marshmallow e mafai ona malolo mo se taimi umi - e oo i le 12 itula.

O le taunuuga o se uiga matagofie ma maloloina.

E oʻo lava i le taimi o se taumafataga, e mafai ona e faia oe i nisi taimi i se manamea, tuʻuina atu e kuka i ou lava lima, i le tausisia o mea uma e manaʻomia. Pe faʻapefea ma poʻo le a le ituaiga marshmallow e tusa ai ma le Mea uma e mafai ona e kuka i le fale, faitau i lenei tusiga.

Ducane curd marshmallow - fua

  • gaʻo gaʻo e leai ni gaʻo - 200 g,
  • susu susu - 1 ipu,
  • gelatin - 1 tbsp. l.,
  • suamalie suamalie - 1 tbsp. l.,
  • meaʻai (soʻo) - 2 mataʻu.

  1. Fufulu le gelatin i se vaega toʻaitiiti o susu susu.
  2. A maeʻa loa, ona sasaa lea i le susu ma totoe.
  3. Faʻaauau pea le osofaʻi, faʻatali seia maeʻa atoa le gelatin, ae aua nei faʻafefete le susu.
  4. Faʻaopopo meaʻai ma le suamalie.
  5. Faʻafefiloi le vai e maua ai le sisi ma patipati i se mea faʻafefiloi poʻo le pata.
  6. Tufatufa le masini maeʻa i totonu o fagu ma le pusaaisa mo le 30 minute.

Ducane Marshmallow - Suiga Agar Agar

  • vai - 200 ml
  • agar-agar - 1 tbsp. l.,
  • sua o le afa o le lemoni,
  • fuamoa paʻepaʻe o fuamoa e lua
  • suamalie, meaʻai.

  1. Alu le agar agar i le vai malulu mo le 30 minute.
  2. Faʻamuʻu tagata mama i le sua o le tipolo ina ia mafai ai e le masini ona mafiafia ma mautu.
  3. Liligi le vai agar-agar solution i totonu o se fagu, aumai i se vevela ma faʻaauau pea mo le lua minute. O fatu uma e tatau ona solo.
  4. Faʻaopopo meaʻai ile agar-agar.
  5. Faʻaopopo se lanu mimiti o le vai i le masini ma palatini, aʻo musumusu pea mo le 5 minute. Faʻaopopo le suamalie i le taimi e tasi.
  6. Tuu le meaʻai faʻafefiloi i totonu o se taga fai faʻailoga ma faapipii masima marshmallows i luga o pepa pepa, ma tuʻuina atu i ai le foliga manaʻomia.

O le taimi lava e mafana ai le marshmallow, o le a saunia mo le faʻaaogaina.

Manulele marshmallows - fua

Marshmallow o le uso laitiiti o marshmallows. E matua suamalie, lelei ma matagofie e oʻo lava i le nifo manogi e sili ona faʻamaoni e fiafia i ai.

  • susu susu - 220 ml,
  • gelatin - 10 g
  • suamalie e talafeagai lelei - 4 g,
  • vanillin i luga o le pito o se naifi
  • tofo e tofo.

  1. I le televave o le saoasaoa, taia le gelatin ma le susu (150 ml) ma se paluga. Faaauau musumusu mo le tusa ma le tolu minute.
  2. Suauu le vaega o totoe o le susu (70ml) ma faʻamaʻe le suamalie ma le moli i totonu.
  3. Liligi le suasusu i totonu o se vaitafe lanu i le susu susu ma faʻaauau pea ona pipiʻi mo le isi 10 minute. O le taunuuga e tatau ona avea ma se vaega laumei mafiafia, ma toe manatuaina ai le puipuia o le puipuiga.
  4. Tuu le masini maeʻa i totonu o se pusa talafeagai ma tuu i totonu o le pusaaisa mo le itiiti ifo i le lua itula. E mafai ona tuua i le pō.
  5. ◊Oti le kiona e pei o le mea sili e te fiafia i ai.

Faʻasolo i luga o le laulau i luga o le laulau aʻo leʻi fufuluina i latou i susu susu (sei vagana ai le "osofaʻiga").

O masima marshmallows e tusa ai ma le Ducane, o ona fua e le matua laitiiti, e le faigata. Ma e tusa lava pe leai se suka, e le taofia le avea ma se mea lelei, i le isi itu, i se faatinoga faapena, e lelei foi!

O le au failaʻau o meaʻai talafeagai, faʻamaonia faʻamaonia mo calories, e tele taimi e tatau ai ona faʻafefe ia latou lava gastronomic olioliga i le ituaiga o mea suamalie. Ae ui i lea, e tele naua meaʻai mo suamalie suamalie, faʻaleleia e le kuka, i le amanaʻiaina o le manaʻoga e faʻaitiitia le kalori o meaʻai. O se faataitaiga lelei o sea ituaiga o taumafataga o le marshmallow.

I tulaga o le tofo, o le a le maualalo ifo i le teuina o analogues, ma a uma loa ona e kukaina i le fale, o le a le mafai ona e taofi le suʻega.

Marshmallow i le fale ua saunia vave, e le manaʻomia ni tau tupe faʻapitoa ma galuega faapitoa. O se vaega o laʻau suamalie ua e saunia o le leai lea o ni vailaʻau faʻamalosi, o mea faʻamautu ma mea e le masani ai mai le amataga.

Mafuaʻaga Marshmallow Recreation E matagofie foi aua o le ipu o le a le gata na o oe, ae faapea foi i tamaiti. E mafai ona e kuka masima marshmallows e tusa ai ma fuaitau masani e faaaoga ai le appleauce, pe taumafai ni fesuiaiga fou ma tuu i faletupe pisinisi, currants, strawberries ma isi vaitau masani. O le ae iloa pe faʻapefea ona faia masetalo e tusa ai ma le tele o suʻega i le taimi nei.

  • lua papatusi o gelatin (tasi le ipu e tutusa ma le lua kalama o gelatin i fualaau aina)
  • tolu teaseti o le suamalie
  • fa o mataʻu o le vanilla ma soʻo se mea e lanu ai meaai
  • selau valusefulu mililiters of water

O lenei masima marshmallow ua faia i sauniuniga gelatin. O papatusi ua faatumulia i vai malulu ma ua totoe e fufula mo le sefululima minute. Ua vaeluaina le vai i le valusefulu ma le selau mailale. O se vaega itiiti ifo o totoe i totonu o le pesini, o se aofaiga tele atu e aumaia i se vevela, sahsam, gelatin, vali ma le vanilla fatu e faaopoopoina.

Mafaufau auala e fai ai marshmallows matagofie ma agamalu pei o se faleoloa, ia manatua o lou lima e le mafai ona mafai ona lelei le masini, ia faʻafefiloi le vai o loʻo totoe ma kuka ai le gelatinous masini i totonu o se mea e gaosia. E tatau ona faʻaalu e tusa ma le sefululima minute le sasaina seia oʻo ina e "kiona".

I le taimi nei, e mafai ona e faia ni nai laʻau suamalie e faʻaaogaina ai se pusi pasto. Manatua e tuu le marshmallows i totonu o le pusaaisa mo le lua i le tolu itula e seti ai.

  • lua selau ma le limasefulu kalama o le maile mamae (pe tusa ma le lua faʻi faʻi)
  • lua selau limasefulu + fasefulu fitu kalama o le fua
  • sina vanilla
  • valu karamu agar agar
  • selau limasefulu mililita vai
  • tasi fuamoa paʻepaʻe

E faapena marshmallows i le fale e fesuisuiaʻi, ma o le a mautinoa lava o oe o se mea e le masani ai faʻi. E le gata i lea, o le fua mo masima marshmallows e aofia ai le fafaguina o le aga agama i le vai mo le sefulu minute.

I totonu o se pusa anufe, aumai le vai i le agar agar i se vevela, faaopoopo i ai le fa selau fitu sefulu lima kalama o le fugafuga iina ma kuka mo le fitu i le sefulu minute, faʻaosooso pea. Aʻo saunia ni manulele i le fale e faʻaaoga ai agar, ia mataʻituina ma le totoʻa le siva.

E le tatau ona faʻasalalau pe faʻafefete, e avea ma multilayer. O le sipuni talafeagai ei ai sina fulufulu papaʻe ma e tafe mai i se filo filo mai se sipuni. Aʻo sauni le siva, liliu ese ma amata galue i paluga pateta.

Mai faʻi fai se lamolemole e aunoa ma ni pulumu, faaopoopo i ai le fructose ma le sasa. O lenei tuu le afa o le isumu, ma e tafe i luga o le maualuga seia oʻo ina mama mama. A maeʻa lenei mea, sasaa i totonu o le porotini o loʻo totoe, toe faʻafeiloaʻi ma faʻafeiloaʻi se vai vevela o le siva agar-agar. Faʻasalaga, i le faaiuga o le kuka, e mafai ona e faʻaopopo se mataua o le tofo o le meaʻai, lea o le a sili ona manaia le faʻafefiloi ma se tofo faʻi.

O se vaega o lenei marshmallow diet o le faʻalauteleina o le faʻamalosia. O le mea lea, o le taimi lava e faʻaliliu ifo ai le masini i lalo, faʻasalalau atu i se pulu vine i luga o le palapala ma tuʻu ai mo le luasefulufa itula. Aveese marshmallows mai le palapala, faapipii i le va oi latou, fafasi i le sahzam po o le suka suka ma tuu i totonu o se atigipusa pusa mo le teuina.

  • ono selau kalama o apu lanumeamata
  • lua fuamoa moa
  • tolu teaspoons agar agar
  • lua punetini o le meli (po o se teaspoons teaspoon o le stevia)
  • selau maila militili vai

E tusa ai ma lenei fua, o le agar-agar mash marshmallows e faia i le fale e tatau ona tuʻu i totonu o le vai malulu mo le tolusefulu minute. A o faagasolo lea taimi, ia togi le apu mai le pulu ma le fatu, tao i totonu o le microwave mo le lima minute ma sasa i totonu o se masini faʻaleleia seia oʻo ina lamolemole. Faʻapipiʻi le agar-agar ma le meli i le suauʻu, faʻafefete ma sasaa le masini i le pusa.

Aumai le pateta pateta i se vevela ile vevela vevela. O lenei fua e ese si ese mai mea ua tuanai, auala e fai ai marshmallows. Faʻamuʻu tagata mama i le mea faʻaleleia seia oʻo mai papa papaʻe. O le taimi lenei ia salalau solo le paluga pateta i squirrels, faʻaauau pea ona le mautonu.

Faʻapipiʻi ia marshmallows i le lumanai i luga o se mea faʻalanu poʻo se paʻu pepa e iai se tui (e mafai foi ona e faʻaaogaina ni manulele matagofie) ma tuu i le po i totonu o se pusaaisa.

Marshmallow fua i le fale, vaai i le vitio lenei:

Marshmallow ua na o se mea manaia, malamalama e pei o se savili, o lona mamalu na faaigoa ai.

E i ai auala eseese e fai ai marshmallows, ae o loʻo faʻavae i se mataupu lautele. Marshmallow o se faʻafefiloi o fualaʻau ua sasaina i le protein ma le suka (pe suitulaga), lea na faaopoopoina i ai se paʻu (pectin, agar-agar poʻo le gelatin). O fualaau e fetogi ai ia e aoga ai le marshmallows. Latou te faʻamamāina le tino o mea leaga, maualalo le toto cholesterol, faʻamalosia ponaivi, fao ma lauulu.

E mafai ona e faia marshmallows e pei o Ducan i le fale i le tele o auala, faatasi ai ma vaimama eseese.

Totoga 1. Ducane marshmallow e faʻavae i agar agar

Saunia oloa:
- 200 ml o vai,
- 1 le sipuni o agar-agar,
- ½ teaspoon o le citric acid (po o le sua o le afa o lemoni),
- 2 fuamoa moa,
- suia le suka (ia tofo),
- meaʻai.

  1. Soak agar-agar i le vai malulu mo le afa itula.
  2. Faʻamuʻu tagata mama i le sua o le tipolo (po o le citric acids) i nofoaga maualuluga.
  3. Matou te tuʻuina le meaʻai i agar-aga i luga o le afi, aumai i se vevela, tuu le kuka mo le tusa o le 2 minute, seia maeʻa uma le fatu, ma faaopoopo meaʻai.
  4. Liligi le uumi agar-agar i palatini i se vaitafe lamolemole, faʻaauau ona sasaina le masini.
  5. Paʻu le masini mo le isi 5 minute, faʻaopoopo le faaopoopoina o le suka.
  6. Faʻalafola le paluga ma se sipuni (poʻo le faapipiiina foi e faʻaaoga ai se fasi falaoa) i luga o le pepa paʻu. Faʻafiafia i lalo. O a matou kiona-paʻepaʻe, o meaʻai matala i lou gutu ua saunia!

ia aofia i le ↑ Faʻasoga 2. Faʻavae marshmallows faʻalalatini

  • 8 pepa o gelatin
  • 6 fuamoa moa
  • 200 ml o vai
  • 6 laulau punetipi o suka e suitulaga (paʻu),
  • Black Currant flavoring
  • tofo "Strawberry",
  • 1 pinch o le masima.
  1. Sook le gelatin i le vai malulu, e pei ona tusia i luga o le afifi.
  2. Faʻasusu le kulimi ma le masima i totonu o se fafie, vaelua le vaega i ni vaega se lua.
  3. Vaevae le afa o le gelatin i totonu o se pesini ma se ipu vai, faaopoopo le 3 sipuni tele o le suamalie ma le tofo o le "Black Currant". Tatou te o.
  4. Matou te faia le faiga lava lea e tasi ma le gelatin totoe, ae faʻaopoopo i ai le tofo vine.
  5. Ia faaopoopo ma le faʻaopoopo ni aʻafiaga sasao i paluga taitasi, faʻafefiloi malie.
  6. Matou te tufatufa atu i ai le faʻafefiloi i moli silima ma tuʻu ai e faʻamautu i totonu o le pusaaisa mo le 1 itula.

Matou te tausia i matou i marshmallows ma ni fualaau aina suamalie eseese se lua. O lenei fua o se mea sili atu ona faigata nai lo le muamua, ae o le taunuuga e taua le taimi na faʻaaluina e saunia ai se mea manogi.

mea e aofia ai ↑ Fua 3. Fua faʻataʻitaʻi mai le palalatal

  • 340 kalama o kisi falaoamata,
  • 200 ml o susu
  • 20 kalama o gelatin
  • suka suia (ia tofo),
  • vanillin poʻo meaʻai (tofo).
  1. Soak gelatin i le susu, e pei ona tusia i luga o le afifi.
  2. Faʻasusu le kisi sisi i totonu o se mea faʻaleleia seʻia oʻo i le lamolemole.
  3. Faʻaopopo le suamalie ma le tofo i le kusi, ona faʻapena lea o le gelatin masini ma taia mea uma.
  4. Matou te tufatufa atu i ai le kulimi i totonu o le pusaaisa mo le 2 itula.

E le o se masini masima, ae o se uluai meaʻai e tutusa lava ma lona tofo. Sweet tea party!

E mafai foi ona e fiafia i:

  • ogaumu-umu tao ma moa ma fualaʻau
  • eggplant casserole
  • Ducane custard

Mo le tino

O lea la, e mafai ona faʻaleleia le lelei mo o tatou tino? O lo matou tulaga e iloa e le matou faitau faitau masani: E leai ni mea e faʻaleagaina pe aoga (sei vagana ai mea pala), o le fuataga e taua i mea uma. E le o se mea e le afaina ai meaʻai. E ono le mafai ona taʻua le suauu olive e le faʻamaonia o le maualalo-kalori, ae e le faʻaleagaina pe leaga.

Ma le isi itu: o le avoka na viia e ppscniks uma o le lalolagi ei ai se mea maualuga i le kalori, ae leai se tasi na te faʻaaogaina.

O mea e sili atu le leaga i le suka: o nisi taimi e taʻua o le fualaau faasaina, ona faʻafefeina lea e avea ma fafie mo le faiʻai, ona leaga ai lea o mea inu mai le Sneakers, ma mai i vailaʻau, e lelei. O le mea moni, e le o lea. Faitau O le a le mea sili atu ona taua: o le tulaga lelei o meaai poʻo calories? ma manatua: o gaʻo uma o le suka.

Ma afai e te le mafatia i le maʻisuka, o le gaʻo ma le inisalini, ona oʻo mai lea o le suka i le toto vave pe sili atu (i le auala, o le eseesega e foliga mai e laʻititi - Manuia o le IIFM fua: o fea mea e sili ona lelei mo le paʻu o mea mamafa? e le afaina ia te oe i le tulaga o le soifua maloloina ma aemaise lava le leiloa o le mamafa.

O le mea atoa lava o le sailia lea o le ogatotonu. Matou te le faʻasalalau i faʻamatalaga o le mea moni e faapea, o le fualaau faisua, e faʻaititia lelei, o meaʻai eseese o le a avea ma se "lelei" meaai mo oe ma lou soifua maloloina nai lo meaai vave ma mea faʻafiafia.

Ae ui i lea, matou te mananao e faʻamatala atu i tagata e leai se mea e tatau ona fefefe ma faʻafefe ai faʻalapotopotoga o oloa: "i le pa'ū o vailaʻau, o le sipuni o le mea oona," ia manatua lenei mataupu. O lea la o le fesili e leaga pe aoga marshmallow mo i tatou e masani lava ona leʻoloa.

Mo le gau o le mamafa, e taua tele le tele o lau 'ai: mea e te manaʻomia e itiiti ifo nai lo mea e te faʻaaluina - sili atu Metabolism: o se meaai i aso uma mo le paʻu o le mamafa!

Pe a aveesea le mamafa

O le tuufaatasiga o le marshmallow e pei ona taua i lalo: siama ma fualaau mamae, suka, fuamoa moa, mafiafia (gelatin, pectin poo agar-agar). Sugar e tuʻuina atu i lau faiʻai meaʻai ma le malosi, paluga pateta - vitamini, fuamoa paʻepaʻe - o le protein aupito sili ona manaia o se mea muamua, ma le pectin - o se ituaiga fiber sili ona aoga. Ae ui i lea, o le mea itiiti o le i ai lea o le kalori o le 310 kcal, i le marshmallows 79 g. suka, na o le 1 gr. polotini ma le 0 gr. gaʻo.

O se tasi o le marshmallow masani, e aofia ai ni afa se lua, e mamafa mai le 35 i le 50 kalama. (E mafai ona e fuafua le mamafa i le tagata e pei ona taua i lalo - vaevae le mamafa o le pusa e ala i le aofaiga o marshmallows). Ma o lenei, i le ala, e talia lelei e tusa lava pe leai se mamafa, ae tasi le mea: seasea lava e mafai e se tasi ona 'ai na o le tasi le marshmallow.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se ipu masila masima e pei o se meaʻai po o luga o le sukalati vevela e aofia ai le tusa ma le 30 kalama. gaʻo.Lenei e liliu atu i le 120 "faaopoopo", e masani ona leʻoloa mo calorie!

O le faatauina mai o marshmallows e matua suamalie ma e taugata. Sei sili atu ona tatou faia masima marshmallows io tatou lava lima - e aunoa ma le faaopoopoina o le suka mama. Talitonu mai ia te aʻu, o se mea manaia tele!

Pp fua laʻititi o le kalori

O lenei marshmallow malie ma suamalie o le ai ai le fiafia lava e tasi, ae o le a le maua le mea autu - mama, sua mama. Matou te fautua atu ia te oe ia aua le matamuli e faataitai ma taumafai e fai ni sukalati ma niu mai le niu - o le mea autu e te fiafia i ai!

Matou te mautinoa a maeʻa le suʻega muamua o le ae mafaufau i ai, ae pe aoga ea le faʻaauau pea ona faʻatau ni marshmallows i faleoloa?

Vasega masani

KBZhU: 60.3 kcal., 4 gr. polotini, 0.3 gr. gaʻo, 10 gr. gaʻo.

O mea aoga

  • ½ teaspoon vailaʻau vanilla
  • chilled applesauce - 125 gr.,
    E taua: O le paʻu e tatau ona matua mafiafia pe a mafai ina ia mafai ai ona saʻo le togafiti, faʻamalolo lelei. O le filifiliga pito sili ona lelei o Antonovka (e sili ona manaia ma lelei ona taofi),
  • egg white - 2 pi.
  • meli - ia tofo (½ - 1 tbsp sipuni),
  • vai - ½ ipu,
  • agar-agar poʻo gelatin - 10 gr.

E taua: kamupani eseese e maua agata agavaʻa eseese ma e manaʻomia ona fetuunai i se ituaiga patino. O nisi taimi o agar-aga e tatau ona muai fufulu, o nisi taimi e vave kuka ai, o le taimi e kuka ai e ese foi - e iloa ai e le au gaosi oloa ia lava.

E faʻafefea ona kuka

Ina ia maua le aofaʻi manaʻomia o applesauce, e tatau ona e ave pe a ma le 2 taimi le mamafa. E le tatau ona seleseleina apu ia afa, oga ma tao i totonu o le ogaumu. A maeʻa le kuka, o le a faigofie ona alu le paʻu, ma o le pipi o le a sili atu ona faigofie ona vili i totonu o se sulu. Mash ma alu e faamaalili. Ona faaopoopo atu lea o le meli ia tofo ile masini palu.

Fufulu mama le suauu ma le suauu. Ona ufiufi lea i pepa pepa (lava ina ia faʻataʻusiʻu pito o le pepa i le isi itu) ma faʻamaʻu i le suauʻu.

Liligi le ¼ ipu vai i totonu o se pesini (poo totonu o se pesini ma se fulu) ma sasaa le agar / gelatin i totonu o le vai. Vaʻa faʻaesea seʻia faʻaumatia le mea.

I totonu o se tamai vaʻai, tuʻu le meli ma le vai totoe o totoe ¼. Suauu mea uma ile vevela ole vevela.

I le faʻaaogaina o se mea faʻafefiloi lima, sasaa lelei ma faʻafefiloi paluga pateta i totonu o le paluga gelatin i le maualalo o le vevela, sasaa le siva vevela ile pito i lalo o le pesini. A maeʻa ona faʻafefiloi le paluga seia oʻo ina lamolemole, faʻaopopo le vanillin ma faʻatele le saoasaoa i luga.

Motugaafa: E mafai ona e faʻaopopo se vaega laitiiti o lanu lanu ina ia avea le marshmallow ma lanu matagofie ma lanu ese!

O le taimi nei ia taia le sikululili i totonu o se pusa vaʻa ma amata ona faʻapipiʻi i luga o le sipuni ni apu ma gelatin, e aunoa ma le faʻamuta. O fualaau malulu i le fale o le a faʻaalia ai le alofa pe a lelei le sasaina ma le malulu. Paʻu mo le 12-15 minute, pe seʻia oʻo ina oʻofu ma faʻafefete le paluga (o le a pei foliga o marshmallows).

Ole taimi nei e tatau ona e totoina masima marshmallows ma se sipuni i luga o se laupepa e ufiufi ile palapala ma tuu e faamalosi. E mafai foi ona e faia ni paluga palau e faaaoga ai se pulu vine poo se pou. O le isi filifiliga: tuʻu le faʻafefiloi i totonu o se faʻalaugatasi ma faʻatasi ai ma le fesoasoani o ni tins eseese "tipi" ituaiga manaia o marshmallows:

E taua: Agar-agar e amata ona faʻamalosi i le vevela o le potu, ae mafai ona e faʻafeiloaʻi i le malulu, ae ia e faʻapalepale: e mafai ona e faʻamalosi marshmallows mo se taimi umi - e oʻo atu i le 12 itula.

KBZhU: 167.4 kcal., 32.1 gr. polotini, 1 gr. carbohydrates, 7.1 gr. gaʻo.

I lo matou manatu, e faigata ona valaʻau saʻo i le marshmallow: o se mea taumafa suamalie. I lo matou manatu, e taua tele le faaopoopoina o ni fualaau aina ma fualaau aina (atonu ua pala) e faaleleia ai le tofo. Ae o lenei fua e fetaui lelei mo zozhniks faamaoni ma faletua e leai ni poto masani!

Meaʻai

  • 2 pusa o le siʻosiʻisi 200 g.,
  • 20 gr. gelatin - 1 sipuni,
  • 200 ml. susu
  • suamalie (ia tofo).

Kuka

Faʻamuʻu lelei le kalu falaoamata i totonu o se mea e gaosia ai le suavai - ia faʻafefeteina le laumei, ea ma le lanu. Gelatin e tatau ona liligi i totonu o le susu ma tuu ai e fufula mo le 10 minute. Ona faaopoopo lea o le gelatin fulafula ua fufula e sasa ma toe taia.

Faʻaopopo le mea suamalie i le paluga curd-gelatin ma faʻafefiloi lelei i totonu o se mea faʻaleleia. Ona tumau ai lea na o le liligiina o le masini i totonu o fagu ma le pusaaisa mo le 2-4 itula.

Coconut ma le sukalati

Mo masima marskmallowsE tatau ona e 'ave le ½ ipu falaoʻai popo (e aunoa ma le suka) ma le afa o lea mea e sasaa ai le pito i lalo o le moa, sasaa atu le niu i luga o le marshmallow.

Kelati lomiga: a uma ona e tipi i le marshmallows, ia togi fasi fasi pepa i koko koko.

O mea aoga

  • 2 faʻi lapopoa lapoa,
  • 2-3 teaspoons o stevia,
  • 1 moa moa
  • vanilla aveese - ia tofo,
  • 8 gr. agar agar
  • vai - ½ ipu,
  • agar-agar poʻo gelatin - 10 gr.

Kuka

O le Agar-agar ua faʻafefeteina i le vai mo le 10 minute, ma ua maeʻa ona aumai le masini e mafua ai le vevela ma fefiloi ma stevia.

O le faʻafefiloi e kuka mo le 10 minute, aʻo faʻavevesi pea le ipu.

Mai i faʻi, mamae se tutusa tutusa e aunoa ma ni pulumu.

Ma le isi, o le afa o le isu o loʻo faaopoopo ma o le faʻasalaga faʻaauau pea seia oʻo i le paepae. Aʻo faʻafefiloi, faʻafefiloi le palatini i totonu o le ipu ma faʻalauiloa mai se vai lanu o agar agar agar. O le mea e maua mai ai le faʻafefiloi e faʻamamaina, tuʻuina atu i se vailaʻau faʻamalosi i luga o le palapala ma tuʻu i totonu o le pusaaisa mo le aso.

Marshmallow PP sugar free

E mafai ona e faia pea masima marshmallows e leai ni suka ma le pepe mamae. I le 100 kalama o sea meaʻai, naʻo le 58 calories. BZHU - 5 / 0.32 / 7

  • 150 kalama o soo se pepe mamae. Ia mautinoa e filifili le mamae e leai se sao. Afai e manaʻomia, e mafai ona e faʻafefiloi ituaiga o fualaau suamalie.
  • 10-15 grams o gelatin. Afai e te fiafia i le tele o marshmallows, ona faʻaaoga lea o le 15 kalama.

Tatou faʻamalu le gelatin i le 90 ml o le vai ma tuʻu i luga se afi seivagana ua faʻamavae atoa. E le tatau le kuka o gelatin! Ona matou tuufaatasia ai lea o gelatin ma paluga pateta ma tapole lemu i se paluga. Saunia mo le mea moni o le ae manaomia le taʻalo umi ma faigata. Matou te salalau le paluga mafiafia i luga o le paʻu ma faatalitali seia oʻo ina faʻamalosi le marshmallows.

Diet Marshmallow Recipes

E mafai ona e faia masima marshmallows mai peaches. E na o le 55 kalori i le 100 kalama o lenei marshmallow. BZHU 4 / 0.3 / 10.

  • 3 peaches medium. O le mealilo o lenei marshmallow diet o le le mafai ona tatou kukaina le pika puree. Peach, ave se maa ma sasa i totonu o se pusa. O lea e te faʻasaʻo ai fiber i masini marshmallows. E tusa pe tusa ma le 150 kalama o le pipi masani.
  • Gelatin Matou te faʻaaoga le 15 kalama.
  • Soo se mea suamalie e tofo ai.

Matou te faʻasaa le gelatin i le vai ma faʻalosolo lemu seʻi oʻo ina faʻamavae atoa. Ona faʻafefiloi lea i le piach puree, tuʻu le suamalie e tofo ai. Faataga le paluga e faʻaliliu sinamu, ona faʻamaʻaʻaʻa loa lea i se paluga. Tuu le pepa palapala ma tuu mo ni nai itula.

PP marshmallows ma agar agar i le fale

  • I le 100 kalama o se meaʻai suamalie, na o le 56 kalori. BZHU - 5 / 0.1 / 7
  • Fualaau mamae. O le a tatou faaaogaina ituaiga e lua: apu ma fusi. E mafai ona e faʻaaoga palu pateta ua saunia, ae mafai ona e faia oe lava. O le mea sili e tatau ona e faia o le kuka lea o le puree fua. I le gaioiga, e tatau ona e maua 100 kalama o le apu ma le 80 kalama o le rasipi puree.
  • 10 kalama agar agar. O lenei oloa gaosi e le o iai uma calories, ae e tele naua i le fiber. O le isi mea faaopoopo agar-agar e le o taofia le vai i totonu o le tino.
  • 100 kalama o le erythritol. O se mea suamalie masani lea.
  • 60 ml o vai
  • 1 protein

O le mea muamua lava e fai o le faʻailoaina o le agar-agar i le vai.

A maeʻa ona e maeʻa le apu, ia faʻaliliu laitiiti. I le taimi nei, faaopoopo le 70 karamu o le suauu i le kulipi puree ma aumai i se vevela. Faʻaliliu foi. Faʻamuʻu le tasi protein ma le toega o le erythrol ma faʻaopopo i le apu o le lau. Paʻu isi 2 minute. Ona faʻafefiloi malie ai lea o le masini ma le pati mamae ma toe vaʻai. Tatou te tuua le meaʻai ina ia faʻafilemu malie i lalo, ona tuʻuina lea i totonu o le mama.

PP apple marshmallows i le fale

E mafai foi ona e faia le PP marshmallows mai apu. E na o le 60 kalori i le 100 kalama o lenei marshmallow. BZHU - 4 / 0.3 / 10.

  • Toga O le a tatou manaomia pe tusa ma le 1 kilokalama o 'apu paʻu ma le suamalie. E sili ona lelei le faʻaaoga o apu Antonov, ona o loʻo i ai se latou maualuga pectin. E muamua ona fufuluina, tipi ma tipi i ni fasi moa. Tuu i totonu o le oven mo le 15 minute. Ona tipi lea o apu i totonu o se masini toto seʻia oʻo i le masusu.
  • Puipuia O le a tatou faʻaaogaina lenei mea e tele. Matou te manaʻomia le tusa ma le 180 kalama, o lea ia faʻaaogaina le umukuka mo le saʻo.
  • 20 kalama o gelatin
  • Talia. I lenei fua o le a tatou faʻaaogaina ai le suka masani - suia agava syrup.

Muamua, saunia le gelatin, mo lenei, ia mulimuli i faatonuga i luga o le ato. I le averesi, o le gelatin o le a manaʻomia pe a ma le 10 minute e faʻafefete lelei. Aʻo goto le gelatin, sasaina le paʻepaʻe i tumutumu. Faʻaopoopo le gelatin e faʻafefiloi apple applee mamae, ona faʻaopopo lea o lenei vaega i masini. Tau lava o faia i ni laasaga. Matou te tuu le siva vai iina ma faʻafefiloi mea uma lelei. E tumau pea le tuʻuina o le PP marshmallows i totonu o siama ma lafo atu i le faleisaisa mo le 20 minute.

Marshmallow ma gelatin

E mafai foi ona e saunia masima masima i le tasi gelatin. O lenei fua o le maualalo-kalori o se manaoga faʻapitoa i le toesea o le mamafa. O le kalori mea o lenei marshmallow e na o le 35 calorie i le 100 kalama. BZHU 7/0/4.

  • 250 ml o vai. Vaevae i le 100 ma le 150 ml i ni koneteina se lua.
  • 25 kalama o gelatin. Talu ai o le tatou mea taua lenei, o le a tatou faʻaaogaina tele. Faaaoga vave gelatin.
  • 1 protein
  • Soo se mea suamalie i lou fiafia.
  • Se pine o le citric acid
  • O sina vanilla mo le tofo.

Soak gelatin i le 100 ml o le vai malulu ma faʻatali seʻi oʻo ina tafe. I le taimi nei, tuʻu le 150 ml o le vai i luga o le afi, tuʻu se mea suamalie i lou fiafia i ai iina. O le taimi lava e amata ai ona faʻafefe le vai, faʻapipiʻi le gelatin ma faʻaosooso pea lava pea seia maeʻa atoa le gelatin. Paʻu le polotini i papaʻe papaʻe ma faʻaopopo le acid citric ma le vanillin. Faʻafefiloi malie le mea na tupu i gelatin. Matou te salalau marshmallows i luga o se pepa tao tao e faʻaaoga ai se sipuni poʻo se togalaʻau pasto.

Marshmallows i stevia

E mafai foi ona e faia le PP marshmallows e faʻaaoga ai le suamalie o le stevia masani. I le 100 kalama o sea meaʻai, naʻo le 50 calories. BZHU - 5 / 0.32 / 6

  • Soʻo se fua. Matou te faʻaaoga fua. Matou te manaʻomia 300 grams.
  • 15 kalama o gelatin
  • Stevia ia tofo

Soak gelatin i le vai. Tipi le vine ma fufulu i totonu o se sieve. Tuu le mea e maua ai le puree pi i luga o le afi ma faʻaopopo le stevia i lou tofo, aumai i se vevela. Faʻaopopo le gelatin fulafula i le mamae ma faʻafefiloi seia maeʻa uma. Aua neʻi galo e faʻaliliu le masini. O le taimi nei e tatau ona e matua sasaina le masini masini ma se paluga. E manaʻomia le itiiti ifo i le 10 minute e maua ai se matāua mafiafia. Matou te fesuiaʻiina i ni mamanu ma auina atu i le pusaaisa.

Marshmallows i luga o fetaui

Fitaparad o se isi suamalie lauiloa lea e faigofie ona faʻaaoga i le sauniuniga o le marshmallows diet. I le 100 kalama o sea meaʻai, naʻo le 52 calories. BZHU - 5 / 0.32 / 7

  • 3 pears. Fufuluina, tilo, tao i totonu o le ogaumu poʻo le microwave ma taʻalo i se mea faʻaleleia seʻia oʻo ina e maua fua o le puree.
  • 3 fuamoa moa.
  • 20 kalama o gelatin malogo.
  • Faatusatusa. 4 sachets poʻo le tofo

Liligi le gelatin i le vai mafanafana ma tuʻu ai. Ona tuu lea i luga o le ogaumu, faʻapipiʻi le tino, vanillin ma, faʻaosooso, aumai i se vevela. Faʻamau i le paʻepaʻe seia oʻo i le papaʻe papaʻe ma faʻapipiʻi ma le faʻalelei le pi ia i latou, faʻaosooso e le aunoa. Ona liligi lea o le gelatin i totonu o le fatulaʻau, faʻafefiloi ma sasaa i totonu o le pepa. Tuu le mafanafana ma tipi i totonu o poloka.

Diet Berry Marshmallow

O le kalori mea o lenei marshmallow diet e na o le 57 kalori. BZHU 5 / 0.32 / 7

  • 200 kalama o vine. I lenei fua o le a matou faʻaaoga ai strawberries, ae e mafai ona e suia i soo se isi lava mea e te manaʻo i ai. E le tatau ona faʻaaoga fualaau fou, e mafai ona e suia i le malulu.
  • 15 kalama o gelatin
  • Soo se mea suamalie e tofo ai.
  • Lemoni suamalie Faaaoga le afa o le tasi lemoni.

Faʻasusu fua ile suamalie seʻia oʻo ina sulu. Faʻaopopo le gelatin ma alu mo ni nai minute e faʻaliliu ai. I totonu o le papa puree matou te tuʻuina foʻi le suamalie ma le sua o le tipolo. Tuu ia marshmallows i luga o se afi laitiiti ma kuka seʻia oʻo ina faʻamavae atoa le gelatin. Aveese mai le vevela ma tuʻu le malulu. O le taimi nei e tatau ona e taʻalo la matou pati marshmallow ma se paluga. Faia lenei mea i le saoasaoa tele ina ia televave le vave ola o le paluga. Tuu masima marsh i se mamanu ma alu mo ni nai itula.

Salatini fua ma masima

O se meaʻai suamalie e leai ni gaʻo o le a avea ma salatisi fua ma masima. O lenei mea suamalie e sili ona lelei i le taumafanafana, pe a e manaʻo i le malamalama ma le maualalo o calorie.

O lea e te manaʻomia:

  • PP marshmallows. E mafai ona e faʻaaoga soʻo se marshmallows mai a matou kuluga.
  • Soo se fua. E lelei le faʻaaoga o paʻu ma vine mama. Ae o lenei o le filifiliga o oe uma lava!
  • Yogurt Faaaoga na o le yogurt masani, e aunoa ma le faaopoopo o le suka poʻo isi mea faʻaopopo.
  • Soʻo se meli.

Muamua, ia saunia se laei mo la matou salamata fua ma masima. Tau lava o le kulimi kulimi ma le meli ma faʻaleleia lelei.

Otioti masima masini i fasi pepa. Tuu se vaega o marshmallows i le pito i lalo o le pesini, sasaa i luga o le yogurt ona faataatia lea o se fasi fualaau. Faʻaauau pea ona faʻaaogaina masini o marshmallows ma fualaau suamalie, faʻaleleia ma le faaeteete taʻitasi taʻitasi ma yogurt! Ua sauni a matou salatuga fualaau aina ma marshmallows! O le kalori mea o lenei taumafataga o le a faalagolago i fua o fua na e faʻaaogā ma pe o le a le tele. Manatua ia fuatia mea uma aʻo lei kuka!

O fualaau aina meaai o se filifiliga sili lea pe afai e te mulimuli i se meaʻai po o se meaʻai talafeagai. Ona o le maualalo o lona kalori, e mafai ona e aofia ai lenei meaʻai i luga o lau lisi autu ia le itiiti ifo i aso uma. Ia mautinoa e taumafai a matou fua mo le PP marshmallows, faʻafiafia oe lava ma togafiti lou aiga ma uo!

Tuua Lau Faamatalaga