Maʻisuka - o vailaʻau faʻasaina e faʻavae i luga o le suka

O le maʻi suka o se vailaʻau mo le maʻisuka lea e faʻaaogaina uma mo faamoemoega faʻasolosolo ma togafitiga i le 1st ma le 2 tikeri o le maʻi. O le faʻaaogaina o le vailaʻau e fesoasoani e faʻasaʻo ai le kulūkose toto ma puipuia ai faʻalavelave matuia e faʻatasi ma le maʻisuka i le ogatotonu o lona faigata.

O le oloa e gaosia i le foliga o le keli i totonu o se fagu 500 g gafatia. I le faaopoopo atu i le maʻisuka, o le fualaau faasaina ua fautuaina e avea o se meaai maloloina mo tagata uma ei ai faafitauli e pei o le:

  • maualuga le toto maualuga
  • sili atu cholesterol
  • faamai o le cardiovascular system,
  • mafaufau le mafaufau,
  • vaivai ma gasegase masani.

Ona o lona tuufaatasiga, o le maʻisuka ua faʻamautuina lelei lava e avea o se mea faʻaopoʻai meaʻai: e faigofie ona leiloa le 5 i le 15 kilokalama i totonu o le 1-2 masina faʻatasi. O le mafuaʻaga lea e maualuga ai le manaʻoga o le gel i tagata e sili atu le fiafia ma tagata e masani ona auai i taaloga.

Taua: e le aofia ai le suka i le oloa!

O le a le togafitiga mo le maʻisuka?

O le maʻisuka o se auala e faʻaaogaina ai se pulega tasi-taimi: e faʻamoemoe mo se togafitiga, talu ai e umi lona aafiaga. O lona uiga, ina ia amata ona aoga le fualaau faasaina, e tatau ona faia i totonu o le tino se mea taua o mea o loo i totonu o le tuufaatasiga. O le mea lea, o le faʻaaogaina i le taimi e tasi e le talafeagai.

Ina ia maua se faʻamalologa, e tatau ona faʻaauau le tautala faʻalua i aso taitasi mo le itiiti ifo ma le 30 aso. Ina ia faʻamautinoa le tulaga o le soifua maloloina i tulaga ogaoga o le faʻamaʻi, o le umi ole togafitiga e tatau ona oʻo ile tolu i le fa masina.

Mo le puipuiga o le puipuiga, o le vailaau oona e faʻaaogaina i mataupu o se vailaʻau faʻasolosolo poʻo le faʻavasegaina faʻapitoa ole faʻamaoniga faʻapitoa:

  • faateleina le galala
  • matagogo
  • e le mafai ona faʻalogoina le manaʻoga mo laʻau suamalie,
  • mamafa mamafa po o le leiloa o le mamafa,
  • faaitiitia i le tino vaaia,
  • o foliga vaaia o le le mautonu ma le moe.

I lenei tulaga, o le taimi tatau o le maʻi suka o le a fesoasoani e taofi le atinaʻeina o le maʻisuka ma taofi le malosi e faʻaauauina ai le ola atoatoa.

Maʻisuka - teteʻa pe leai

E tatau ona e vave filifili: O le maʻi suka e leai se mea e faia i vailaau faʻamaʻi, faatasi ai ma talosaga mo le faʻatau, o le initaneti uma ua lolovaia. Ma e tele faʻamaoniga mo lenei mea:

  1. Muamua, o le oloa o loʻo i ai se faʻamaumauga a le setete o le lelei, lea na tuʻuina atu i luga o le faʻavae o suʻesuʻega ma suʻesuʻega a le falemaʻi.
  2. Lona lua, o le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai e le gata o vaega ua leva ona faavaeina (chromium, atisichoke a Ierusalema, cranberries) e faaaoga i le maʻisuka, ae faapena foi le monosaccharide pateni - fucose. O lenei vailaʻau mai le sami ua i ai le gafatia e faʻaleleia le metabolism o le gaʻo, ma faʻateleina le aoga o togafitiga mo soʻo se tikeri o le maʻi.
  3. Tolu, ua lava le vaai i iloiloga moni o tagata ua uma ona latou iloa le gaioiga o le gel: oi latou e leai ni faamatalaga le lelei ma faitioga.
  4. Lona fa, o lōia, o loʻo i ai se avanoa tuusaʻo e matau le faʻaleleia o le soifua manuia o tagata gasegase, e viia ai foi le oloa.

Faailoga o le maʻi suka

I le amataga, o le maʻisuka malosi o loʻo faʻaalia e ala i le le mautonu o faailoga. E mafai ona iloa i faʻamatalaga nei:

  • matagogo
  • fia inu pea
  • leai se mafuaʻaga vaivai
  • faʻaauau faifaipea
  • o se faʻaopoopoga i le aofaʻi o le mimilo ua alu ese - e oʻo atu i le 3 l / aso,
  • faateleina le 'ai
  • masani ona tiga
  • vevela paʻu.

Ona o le le maoti o faailoga, e seasea mafai ona iloa le faamaʻi i se taimi vave. Mo se suʻesuʻega saʻo e tatau ona faia se faasologa o suʻega e iloa ai le maualuga o le suka i le toto.

O le mea e leaga ai, e leai lava se vailaʻau e mafai ona faʻamalolo uma ai faʻamaʻi endocrine. Ae ua atinaʻe meafaigaluega e faaleleia atili ai le soifua manuia o le tagata maʻi, faʻaitiitia le faʻafitauli o faʻalavelave ma mafai ai ona e pulea le maualuga o le suka. E aofia ai le fesuiaiga o fualaau oona, fualaau e taofia ai le inu o le glucose pe faaosofia ai le faʻasaʻoina o insulin. I le avea ai o se tulafono, o se tagata gasegase e maua i le maʻisuka e tatau ona tago i le tele o fualaau oona i lona olaga atoa.

E le pei o vailaau faʻaleagaina, o le maʻi suka e le o aofia ai faʻasologa o mea inisalini o inisalini ma ona fua. O se mea taumafa faʻapitoa lea e totogi ai aʻafiaga leaga o le maʻi. Faʻatasi ai, e mafai ona faʻaitiitia le mamafa o le mamafa o le tino i le tino e ala i le faʻaititia o le aofaʻi o vailaʻau na ave.

Faiga faʻapolopolo

O le Gel Diabetes o se mea soifua maloloina o meaʻai. Faʻasaienisi faʻapitoa faʻamalositino togafitiga faʻalauiloa i totonu o le Pushchino science city e teu ai le tele o meaʻai i le tuufaatasiga. O vaega uma o le oloa o loʻo i totonu o latou lava atunuʻu, ma oa latou galuega faʻavae e malolosi.

Paʻu o le suka, faʻapea foʻi ma soʻo se isi lava metotia forms, e le gaosia e le gaosi oloa. O isi ituaiga vailaau o le igoa e tasi e leai se mea ae o se mea sese.

O le tuufaatasiga o le vailaʻau faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi e faʻavae i luga o le aveeseina o le fucose mai le sami. E avea o se punavai faanatura o le fucoidan - o se polysaccharide faatasi ai ma se fausaga tulaga ese fualaau. O lenei vaega e lagolagoina le faʻaauau pea o le faʻaaogaina o sima vavalaʻau, e fesoasoani i le toe faʻafouina o gaioiga o totoga ma fusi. Fucoidan e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le kanesa, toto maualuga, rūmatism, maʻi oona. Ma talu ai nei, o lona aoga i togafitiga tausiga o le maʻisuka ua faamaonia.

Fucoidan ulufale i potu uma i totonu o le tino ma faʻaauau ai gaioiga insulin. I lalo o le faatosinaga o le fualaau faasaina, ua amata ona latou gauai i le kulukose, e pei ona i ai ao le i amataina le maʻi o le endocrine. O le iʻuga, e faʻaititia le suka o le toto i se tulaga saogalemu.

E tusa ai ma iloiloga moni, o le maʻi suka o loʻo faʻaalia ai isi mea aoga:

  • faʻamalosia le faʻaogaina o le tino
  • faaleleia le vaaiga mamao
  • faʻasolosolo faʻamalositino metabolic processes,
  • toe faʻafoʻi toto totoga i pito i lalo,
  • puipuia puipui o toto toto mai le faafanoga,
  • tauivi ma le faaleagaina o erectile.

O le faʻalavelave faʻapitoa e aʻafia ai le soifua maloloina o le tagata gasegase atoa, fesoasoani ia te ia e toe foʻi mai i se olaga atoa.

O faʻamanuiaga

O le maʻisuka mai le maʻisuka e iloga i le i ai o ia tulaga lelei:

  1. Faʻaleleia le manuia lautele.
  2. Faʻaitiitia le lamatiaga o le maʻisuka vae, retinopathy ma isi faʻafitauli.
  3. Lagolago puipuia mai le hypoglycemia.
  4. Fesoʻotaiga ma isi vailaʻau faufautua.
  5. Tau talafeagai (pe a faʻatonu saʻo mai le gaosiga).
  6. Leai aʻafiaga itu.
  7. O se tulaga tulaga ese o le faʻamalolo e faasao ai le pito sili ona aoga o meatotino aoga o le faʻalavelave faʻapitoa.

Le lelei o le meafaigaluega

O le fualaau faasaina ua aloaia o se vaega o le soifua maloloina (meaai) meaai paleni, o lea e le faatauina atu i falemaʻi. I le isi itu, ona o tapulaa i le faatauina atu o vailaau i faleoloa i luga o le initaneti, o le faatauina mai i luga ole initaneti e le faigofie foi.

O le mea moni e le mafai ona faʻatau le Diabetal i totonu o se fale talavai e matamuli mo le tele o tagata gasegase. Ae ui i lea, ua faamaonia i le Europa Europa ma ua faamaonia e tagata atamamai o le Rusia Academy of Science Sciences. O le tele o tagata tomai faapitoa i le vaega o le endocrinology e tali lelei i mea faigata.

Teteʻa pe leai?

I luga o le upega tafailagi e mafai ona e maua ai faʻamatalaga o le maʻi suka o se teteʻa, o se faʻamaʻi fualaau e leai se togafitiga. E tele mafuaʻaga mo ia tagi. Muamua, o le maʻisuka togafitiga O le maʻisuka e le mafai ona faʻatoʻilaloina muamua le faʻamaʻi. Faʻainitaneti o aso nei e le mafai ona fofoina lenei maʻi o le endocrine. O le sini o le soifua maloloina o mea taumafa o le faʻaleleia lea o le soifua manuia ma faʻaitiitia le ono aʻafiaga o faʻafitauli.

Lona lua, o iloiloga le lelei e tauamiotonuina e ala i le i ai o vailaʻau faʻamalosi i le maketi. O lenei mea faigata e naʻo le foliga o se gel e gaosia, ma faʻatau saʻo e le gaosiga.

E leai ni vailaau e pei o le Maʻisuka i le maketi faʻamalositisi. O loʻo i ai ni meaʻai faʻaopopo i luga o le lanu enaena poʻo le fucoidan lava ia, ae o latou uma e maualalo ifo i le tikeri o le faʻatonuga ma le ola faʻasolo i le russia. O le uiga fou o le oloa e le oi totonu o lona fuainumera, ae i se auala tulaga ese o le puipuia o ana meatotino aoga.

Faʻasologa ole analogues o le puipuiga o le maʻisuka, faʻaleleia le tulaga o le paʻu, faʻaleleia mo le leai o vitamini ma minerale. Ae e le afaina ai le insulin resistance o sela.

Tusi lesona

O le gel o loʻo faʻapipiʻiina i le 50 g tufatufaina o sachets. E le manaʻomia le usitaia o se faʻatagaga faʻatagaina. E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o le Maʻisuka, e mafai ona faʻafefiloi le gel ma meainu malulu, fualaau suamalie, suasusu, ma inu i le aso atoa.

O le faʻalavelave e fautuaina mo le faʻatagaina i le tuufaatasiga o le soifua maloloina mo le maʻisuka ituaiga 2 i se taimi masani. E le pei o meaʻai, o le faʻaopoopoga e mafai ona faʻaaoga i taimi uma, e aunoa ma le fefe i aʻafiaga.

O fea e faʻatau ai?

E mafai ona e faʻatonuina le maʻi o le maʻisuka i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. Le kamupani Rusia e aunoa ma ni tagata faufautua, talia talosaga e ala i luga o se initaneti. Mo le faʻatauina o se geli faʻavalea, e tatau ona e tuʻuina atu oe lava faamatalaga mo fesoʻotaʻiga.

A maeʻa ona faʻatulagaina le poloaiga, o le a afifiina ma auina atu i le itulagi ua faʻamaonia. Taua: o le upega tafaʻilagi aloaia e le manaʻomia ai le totogi muamua.
E mafai ona e faia se faʻatau mai soʻo se mea i totonu o le atunuʻu, ma o le tau o le a itiiti. E leai se totogi e manaʻomia.

Faʻailoa le maʻisuka

O le a le tele o le maʻi suka?

O le tau moni o le maʻi suka o loʻo faʻaalia i le itulau autu o le upega tafaʻilagi aloaia. E tutusa lava mo itu uma. O le gaosi oloa o le Maʻisuka e masani ona faʻaopoopoina faʻaleleia ma faʻatau, lea e ono faʻaitiitia ai le tau o se faʻatapulaʻaina o le faʻailoaina o oloa.

O faʻamatalaga e uiga i le Rusia o le maʻisuka faʻalavelave. Fucoidans ma isi vaega o uʻamea enaena o loʻo i lalo o suʻesuʻega. E manatu le au atamamai o se mea e ese mai ai i vailaau faʻamaʻi, faʻamaʻi faʻamalosi, antioxidants, ae o loʻo faasolosolo malie ona faʻafeiloaia i faiga masani.

E le maua ni suʻesuʻega le lelei o le maʻisuka. O le tele o taimi, e mafua mai i faʻamoemoega maualuga mai se vailaʻau faʻatau poʻo le faatauina mai mai le aufaasālalau taufaasese.

Faʻamatalaga a fomai

Faʻamatalaga lelei mai fomaʻi e uiga i le maʻisuka na maua mai sui o ia faʻalapotopotoga:

  1. Falemai Tutotonu o le Falemai o le Rusia Academy of Sciences - sa faia suʻesuʻega suʻesuʻe i fale suesue i mea faigata.
  2. Rusia Academy o Sciences Faʻasaienisi - manatu faʻapitoa i luga o fua faʻatatau.
  3. Nofoaga Tutotonu o Faʻamaumauga mo Meaʻai Tau Falemaʻi mo atunuu o le EU.

Faʻamatalaga a le tagata

O nisi nei o iloiloga a tagata faatau o le Maʻisuka na tuʻuina i luga o lauiloa aloaʻia ma faʻapitoa faʻapitoa.

"Sa ou ola ma lenei maʻi mo le silia ma le 15 tausaga, o lea na ou taumafai ai i le tele o fualaau. O le gel e le o se panacea, ae e fesoasoani i le puleaina o le kulukose ma tausisia tulaga masani. "

"Sa ou aoao e uiga i se meaʻai faaopoopo faatasi ma le fucoidan i se avanoa, i le laina ma se endocrinologist. O lenei ou te taliaina i taimi uma ma fautuaina atu i tagata uma - e aoga tele "

"Na ou faatauina mai i luga o le fautuaga a se endocrinologist, ou te aveina le vaiaso lona tolu. Ou te fia iloa: na faʻaleleia loʻu soifua ile 3-5 aso, o le suka na faʻamautu i le 7.0 mmol / l. "

Maʻisuka: tau ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le maʻisuka

I le Rusia Scientific Institute mo tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka, na faia ai se meaʻai faapitoa ile gel-o le maʻisuka, lea e aofia ai le fuʻu sami i le White Sea.

O lenei atinaʻe lata mai ua faʻataunuʻuina i faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga lea na ofoina atu e le maʻisuka ma ua maua ai le lelei o taunuuga.

O le togafitiga ma le maʻi suka faʻatasi ma le togafitiga autu e fesoasoani i le faʻaleleia atili o tulaga masani o tagata gasegase. Ma e le o se faʻaopoopoga faʻalauiloa faʻalauiloa, lea e leʻi leva ona faʻatuatuaina e se numera laʻitiiti o tagata.

O le oloa o se gel molemole ma ua fuafuaina mo le faʻafofoga tautala. O loʻo aofia ai le mea autu - fucus - o se algae e sili ona lauiloa ma o se faleteuoloa moni o mea aoga, ma isi vaega, e aofia ai le arai, lea e faʻamalosia ai le puipuiga, Ierusalema artichoke syrup, lea e fesoasoani e faʻamamā le tino o toxins ma toxins ma faʻaleleia ai le vaega o meaʻai, ma chrome, le tino o le maʻisuka, e fesoasoani e faaitiitia le lamatiaga o faamaʻi lua.

O le maʻi suka e fesoasoani i tagata e maua i le maʻisuka e faʻaleleia atili ai le lelei o le olaga. E fesoasoani i le tino e tatalia ni faʻafitauli ma ni faʻaʻailoga, e tuʻuina atu ai mea taua mo le lelei o le faʻatinoga ma mafai ai e se tagata ona lagona le sili atu ona lelei.

Togafitiga o le maʻisuka ma le maʻisuka o le a le fua pe afai e te taofia le togafitiga autu. E le tatau ona e faia lenei mea, aua e mafai ona e afaina ai oe lava i lenei auala, aemaise lava i le maʻisuka ituaiga 1. Ioe, ma o le inisalini tutoatasi tutoatasi i lenei mataupu o le a aʻafia ai faʻafitauli eseese.

I se aotelega, ia manatua o le maʻi suka e sili ausilali o se meafaigaluega e faʻatasi ai ma vailaʻau, meaʻai ma le faʻatinoina faaletino fesoasoani e fesoasoani ai i tagata gasegase ia ola i se olaga masani ma atoatoa.

E faatauina e se tagata se afifi lea ua vaeluaina ai le gel i le 10 tautua. O lona uiga, e tasi le pusa e lava mo le 10 aso, ma e tumau le vasega i le masina (3 faletupe e manaʻomia). E fautuaina e ave le maʻi suka i le taeao, i le aiga o le taeao, aua o le taimi nei ua sili atu ona lelei meaʻai.

O le faʻaaogaina o le jeli faamalolo e faigofie lava:

  1. Faʻafeu ma inu i le vai.
  2. Vaevae i se vai ma inu.
  3. Faaopopo i le falaoa, faia se sanuisi ma falaoa.

I le lautele, o nei faatonuga mo le faʻaaogaina o le Maʻisuka e le manaʻomia - o mea uma lava e matua faigofie lava.

O le a mafai ona iloa lelei i ni nai aso talu ona amata le tagofia o fualaau faasaina, ma o le mea lenei o loʻo faʻaalia i:

  1. E faʻaleleia le setete o mafaufau-lagona, malosi ma se manao e fai galuega, o se tagata e tumu i le malosi, lea e masani lava e le lava mo le maʻisuka.
  2. O mea moe e mou atu - e faigofie atu ona momoe ma ala i luga.
  3. O le tele o faʻafitauli o le maʻi e mou, e pei o le fula (e aofia ai i lalo o mata), vaivai le vae.
  4. E sili atu ona faigofie le mulimuli i se meaʻai; o le mamafa mamafa e alu ese na o ia.
  5. O le tulaga o le lauulu, paʻu ma fao e faʻaleleia ai, o le mea faitino e sili atu le lelei.
  6. O le tulaga masani faaletino e sili atu nai lo le mea na i ai.

O fea e faʻatau ai le Maʻisuka? I le taimi nei, e mafai ona e faʻatau mai lenei oloa faʻamalolo tulaga ese i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le tagata gaosi oloa (alu i le lisi faʻatatau saʻo mai lenei itulau), e le faʻatau atu i falemaʻi. O le tau o le maʻi suka e tusa ma le 3500 rubles mo le 10 tautua o le gel. Aofaʻi o le vasega o le a manaʻomia 10,500 ru.

Matou te ioe o le tau o le maʻisuka e le maualalo. Ae aua le vave ona e musu e faatau. O le faʻamalolo o le jelly e fesoasoani tele e feagai ai ma maʻi o loʻo i ai nei na atiae e faasaga i le talaaga o le maʻisuka malosi, puipuia ai le atinaʻeina o isi faʻafitauli ma aafia tele ai le tulaga lautele o le maʻisuka. Ae e mafai ea e tupe ona tu i le ala o le ola manuia?

O faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o le Maʻisuka e lelei, e ui lava o loʻo i ai tagata gasegase o loʻo tusia e mafai ona sili atu le taugofie, ae leai se aoga. O le mea lautele, o lenei gel na faia se lagona manaia i tagata ua uma ona faia se togafitiga.Latou te maitauina o le soifua maloloina, i le mea moni, ua sili atu le alualu i luma. E iai foi ni iloiloga le lelei e uiga i le fualaau faasaina, ae e taua le matauina o lenei mea e mafua ona o le tele o faamoemoega mo le fualaau faasaina.

E faʻafeiloaʻi foi fomai e uiga i le maʻi suka. O le mea moni, latou te faamamafaina foi e le tatau ona faalavelaveina le togafitiga autu, ma e tatau ona e tago i le gel na o mea uma e fautuaina e lau fomaʻi. O le natura masani e faʻaaogaina ai le gel matua saogalemu mo se tagata vaivai.

Afai ei ai sau fesili e uiga i le tau poʻo le mauaina o le Maʻisuka, faamolemole fesili i lau fesili ile fomu tali. O le a faʻafesoʻotaʻia oe e le matou faufautua mo se faʻatalanoaga atoa i luga o fualaau faasaina. Faʻatasi ai, e mafai foi ona e talanoaina le faʻatau o se vasega atoa o fualaau faasaina. Ia soifua maloloina!

O fualaau faasaina "Matela": iloiloga o fomai, faatonuga mo le faaaogaina, faamatalaga

O le maʻi suka o se faʻafitauli lea e faʻaalia ai faafitauli tetele i totonu o le fuaina o olaga o tagata. Ole taumafa malosi, ave fualaau i luga o se taimi faatulagaina, tausia o se olaga soifua maloloina, tuʻuina atu masani leaga, malologa lelei - o mea uma nei e tatau ona mulimuli mai ai le maʻisuka. Ae o le mea e leaga ai, e le mafai e tagata ona suia atoatoa a latou meaʻai. O se oloa tulaga ese e taʻua o le "Matela" e mafai ona fesoasoani e vave ona feagai ma se suiga o meaʻai, faʻapea foi ma le puipuia o faʻafitauli mai le maʻisuka. O lenei atinaʻe o saienitisi Rusia ma fomaʻi e mafai ona toe faʻafoʻi tagata mamaʻi i se olaga atoa, faʻapea foi ma le puipuia o le faʻafuaseʻi o faʻafitauli o le soifua maloloina. O le asō tatou te iloa ai le uiga o lenei vailaʻau, o foliga foliga, o le a le mea o loʻo i ai. Ma ia iloa foi po oa manatu o fomaʻi e uiga ia te ia.

O lenei fualaau faasaina o se meaai maloloina meaʻai. E le o se faʻaopoopoga meaʻai, e le o se vailaau faʻasoifua. O le meafaigaluega "O le maʻi suka" e leai ni mea tutusa, o se mea masani lava. O lenei fualaau faasaina na atiaeina e sosaiete faasaienisi Rusia, lea e totogi faapitoa ai le tausiga o meaai ma meaai a tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka (e faatatau uma i tamaiti ma tagata matutua).

O le maʻi suka o se gel (gel) tuʻu i totonu o se fagu faapitoa. O lenei ituaiga o faʻamalologa o le vailaau faʻasaina ua vave faʻamaonia, faʻapea foi ma togafitiga agamalu, e le pei o laupepa poʻo capsules. O le foliga gel o lenei oloa e sili atu lona lelei ma e agamalu i le manava. I le taimi lava e tasi, o le tino o le maʻisuka e vave vave ona maua le taumafa paleni.

O le maʻi suka o le maualalo lea o le kalori, fualaau e leai se suka. O lenei faʻamalolo faʻamalosia o Rusia o loʻo i ai se aafiaga faʻatupulaia, o lea o lona aafiaga e tumau mo se taimi umi.

O le vailaau "maʻi suka", e tusa ai ma le kamupanī gaosi, ei ai tulaga aoga i le faʻaaogaina:

  1. O se mea faigaluega lelei mo se taumafataga maloloina.
  2. Faʻatasi lelei ma isi vailaʻau.
  3. Faʻaitiitia le aʻafiaga o faʻafitauli e mafua mai i le maʻisuka.
  4. Faateleina le aoga o togafitiga, lea e mafai ai ona tolopo le insulin.
  5. Faamama le tino.
  6. Faaleleia le soifua manuia o le tagata maʻi.

O le maʻi suka, o faatonuga ia e tatau ona faʻapipiʻi i le fagu i le vailaau faʻasaina, e aofia ai vaega nei:

Fucose. O lenei vaega e maua mai i le sami o le aiga o Fucus, lea e ofoofogia le tuufaatasiga. E aofia i le 42 elemene, e aofia ai le magnesium, sulfur, zinc, calcium, iodine, uʻamea, phosphorus, kasikoni, barium, ma isi, faapea foi ma se lisi tele o vitamini, pantothenic ma le folic acid, fiber, amino acids.

- Cranberries. O fua mai lenei meaʻai o se punavai taua o le vaitamini C, o se faʻalavelave o minerale, faapea foi ma meaola oona. Cranberries e mafai ona aveesea mea oona mai le tino o le maʻisuka.

- Ierusalema artichoke syrup. O lenei elemene e aofia ai inulin, lea e puipuia ai le kulukose mai le ulufale atu i totonu o le iniseti. Ma o le artichoke syrup o Ierusalema e faʻapupulaina ai le lagona o sela i le inisalini.

- Chrome i foliga masani. O lenei vaega e faʻamaopoopoina le maualuga ole kulukose. O le leai o chromium i le taumafataga e mafai ona mafua ai le hyperglycemia (o se maʻi faʻamaʻi lea e maualuga ai le suka o le toto). Ma o lenei vaega e fesoasoani foi i le faʻasaʻoina o le toto.

- Suavai faʻamamaina.

E tusa ai ma le kamupanī, o le maʻi suka o se meafaigaluega sili ona lelei mo le maʻisuka. Na toe iloiloina le faʻamatalaga o oloa, ae o le mea e faʻamoemoe mai ai e le o. O lea la, o lenei meafaigaluega na tuʻuina mai ai nei faʻafitauli:

- Faʻaleleia le vaʻai ma le setete o le retina (e iloa e tagata uma o le maʻisuka e tele lava ina i ai ni faʻafitauli faʻaaliga).

- Fesoasoani i le puleaina o le mamafa.

- Faʻaleleia faiga faʻavae.

- Puipuia foliga vaaia o faʻafitauli.

- Faʻaleleia le tulaga faʻalagona ole maʻi.

- Fesoasoani e faʻaitiitia le cholesterol toto.

- Faʻaleleia le tulaga o le fatu ma toto toto.

- Faʻalolosia le puipuiga a le tino.

- Faʻaleleia le libido, faʻalavelave tau le taua.

- Puipuia le faʻaalia o se lagona o le paʻu i totonu o vae.

O le faʻaaogaina o lenei oloa mai le gaosiga o Rusia e faigofie. O le fagu e aofia ai 10 fesoasoani, o lona uiga 10 taimi. Mo le 1 le taimi, e manaʻomia e le tagata maʻi 50 g o lenei faʻamalolo faʻamalolo. E le afaina pe a foloina: aʻo le i ai, pe a uma poʻo le 'ai. Ma e mafai foi ona fefiloi le maʻi suka i vai eseese ma vai. O lea la, e lava le ave o le 1 o lenei jeri i le aso e le o toe mamao ona fiafia i se olaga atoa.

O fualaau faasaina "Maʻisuka", o le tau mo le tele o tagata e foliga mai e le mafai ona faʻafitia, e mafai ona faʻatau i le Initaneti. O le mea e leaga ai, e le ono mafai ona maua lenei jeli i le fale talavai. O le a le tau o lenei fualaau Rusia e faʻamoemoe e faʻaleleia ai le tulaga o se maʻi o loʻo maua i le maʻisuka? O le mea lea, i Rusia e tusa ma le 3,500 ru ma e tatau ona totogi mo le 1 le malosi o le Maʻisuka. O le tau e mo le 10 fesoasoani, o lona uiga, o lenei vailaʻau e lava mo le maʻi mo na o le 10 aso. Afai e te faitauina mo le masina, ona oʻo mai ai lea o se tupe mama: 10 500 rubles. Ua faamalieina lenei mea i le maualuga o le tau o le oloa ua faamoemoe i le faatumauina o le tulaga masani o le maʻisuka.

O le maʻisuka, o iloiloga a fomaʻi lea e mafai ona faitauina i lalo, e le mafai ona faʻaaogaina i le na o le tasi le mataupu: faʻatasi ai ma le le faʻamaoni i vaega o le oloa.

Teuina le fualaau faasaina i se nofoaga matutu, puipuia mai le la. E tatau foi ona e nanaina mai tamaiti. E ui i le mea moni e leai ni mea leaga, e tutusa lava, mo tama ma teine, e le tatau ona iloa lenei vailaʻau. O le maualuga o le taumafanafana mo le faasaoina o le gel Diabetes e +2 tikeri. O le ola ola o le fualaau faasaina e 6 masina.

O le oloa o loʻo gaosia i le Russian Federation, i le aai o Moscow.

O le vailaʻau faʻamaʻi "Diabetes" e tele iloiloga. Talu ai o lenei mea o se fualaau fou, e tele fomaʻi e leʻi faʻalogo i ai. Ae oi latou ua uma ona latou fetaiaʻi ma latou gaioiga, ia maitau o le gel "Diabetes" e matua ofoofogia lava le ofoofogia. Ua mautinoa e fomaʻi o lenei vailaʻau e faʻataunuʻuina lona sili ona taua - e faʻafoisia ai le malosi o le maʻisuka e faʻafefe ai le suka. O le aʻafia i totonu o sela, fucose - o se tasi o vaega o le vailaau faʻasaina - toe faʻafoʻi galuega o le inisalini o loʻo talia, ma faʻafouina ai le mafai ona tali sao i le kulukose i totonu o le toto. O fomaʻi e mautinoa o le maʻi suka e le gata ina faʻaumatia ai faʻamaoniga, ae aʻafia ai foi mafuaaga o le maʻi. E le gata i lea, e matauina e tagata atamamai le tulaga tulaga ese o lenei vailaʻau, lea e le o aofia ai soʻo se faʻasaʻo, ma e le aʻafia foi i togafitiga vevela. O elemene uma o lenei oloa Rusia e masani ma maloloina. Ma o le tau maualuga o le fualaau faasaina, e tusa ai ma fomai, ua saʻo atoatoa.

Ae paga lea, o le meafaigaluega "O le maʻisuka" o fomaʻi ua le gata ina faʻasese, ae le taliaina foi. O le mea lea, e toʻatele fomaʻi e leʻi oʻo mai i lenei oloa, lea na faʻaalia i le maketi lata mai nei. O le mea lea, e le mafai e fomai ona suʻeina lelei lenei meafaigaluega. Ae ui i lea, o le toʻatele oi latou e faʻatalanoaina amioga a latou tagata gasegase, oe na le gata na latou faalogo e uiga i lenei fualaau faasaina, ae na latou faʻaaoga foi. E foliga mai o tagata mamaʻi, e aunoa ma le feutagai ma le togafitiga o endocrinologists, na latou lafoina a latou togafitiga masani i fualaau o le maʻisuka ma faʻatau mai le faʻamaʻi o le maʻisuka. Ae i le faaiuga na foliga mai o le tulaga o tagata mamaʻi ua na o le mamafa. O fomai e suia se pasene o le nofosala i se tulaga faapena i le oloa o le maʻisuka. Ae o le mea moni, o le mafuaaga autu o le leaga o le tagata maʻi lava ia. A uma mea uma, e te le manaʻomia le tuʻuina atu o togafitiga ma vailaau faʻasaʻo ua faatonuina e le fomaʻi. Fai mai tagata popoto e mafai ona e ave le oloa "Matemaʻi", ae naʻo le tutusa ma le togafitiga na faʻamatalaina e le endocrinologist. A uma, o se gel na o ia e le mafai ona laveaʻi se tagata mai le maʻisuka ituaiga 2.

Ma o loʻo faʻasalalau tagata suʻesuʻe i le tagata aʻo leʻi faatauina lenei oloa Rusia, e faʻatalanoa ma i latou ina ia faʻaesea foliga vaaia o ni taunuuga le lelei.

O lenei ua e iloa poʻo le a le Diabetes, o iloiloga a fomai e uiga i ai, o le tuufaatasiga, ma tulafono mo le ulufale atu ua uma ona suesueina. Na matou iloa ai o lenei vailaʻau na faʻaalia talu ai nei, o lea e leʻi oʻo ai i nisi fomaʻi. Ma o na tagata tomai faapitoa oe na laki le fiafia e aʻoaʻo e uiga i lenei faʻamaʻi faʻamalolo Rusia, na o le tali lelei i ai. E tatau i tagata maʻi ona iloa o le tau o lenei meafaigaluega e maualuga tele, ae e mautinoa o le toʻatele o tagata e naunau e tuʻuina atu le tele o tupe e ola ai i se olaga masani, ae le o le ufitia e faafitauli tau le soifua maloloina.

Maʻisuka: tau, iloiloga, togafitiga mo le maʻisuka

A filifilia se fualaau mo le maʻisuka, mo se faʻataʻitaʻiga, Suʻesuʻega o fualaau oona, o faatonuga mo le faʻaaogaina e tatau ona suʻesuʻe muamua. Muamua lava, aua o le fualaau faʻamaʻi o le maʻisuka e fou ma leai ni ana faʻaoga.

O se tasi o eseesega taua i le va o fualaau faasaina ma fualaau faasaina faatasi ai ma se aafiaga talitutusa o le fomaʻi. O vailaʻau faʻasaina o loʻo maua i le ituaiga o laumei poʻo kapula. O le maʻisuka mo le maʻisuka o loʻo avanoa i naʻo le gel. O le fualaau faasaina e na o mea masani e maua, o le mea autu o vaega ia o le Fucus algae.

O le maʻi suka e maua ai le lelei i togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka. E fesoasoani e le gata i le maualuga o le suka, ae e faʻaleleia atili ai le soifua maloloina o le maʻi. Faʻafetai i vaega masani o loʻo avea ma faavae o le vailaʻau Diabetes, e lelei le gauai ma e le afaina ai aʻafiaga.

O le fualaau faasaina na atiae i le Russian Research Institute. O le faavae mo le atinaʻeina o fualaau faasaina o se suʻesuʻega o tagata na maua i le maʻisuka. E le gata i lea, o se suʻesuʻega sa faia i luga o tagata nonofo i Iapani, e pei ona maua i totonu o lenei atunuu, e sili atu le maualalo i le tele o isi. I le taimi o le suʻesuʻega, na faʻaalia ai o se tasi o mea e aʻafia ai le tetee o le maʻisuka o le mea tonu lava lea o le aʻafia o algae.

O le aʻafiaga o le fualaau faasaina atonu e foliga mai e malosi tele, lea e ono ono talitonu nisi tagata faatau o le fualaau faasaina o se paga, ae le o se vailaau lelei, e mafai ona e mauaina se fesoasoani faaopoopo e sili ona leaga. Tuuina atu le sikola, lea o loo tosina atu ma le totoa i luga o le Initaneti ma ni fuʻa manino, e mafaufau ai e matua moni lava.

O le mea moni, o le maʻi suka e le o se faʻaopoopoga meaʻai. O se vailaau lea ua uma ona tofotofoina, o le saʻolotoga o loʻo i ai le faʻamaumauga a le setete ma manatu faʻapitoa. E mafai ona e faamasani ma faʻamaumauga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia o le fualaau faasaina.

O le maʻi suka o se faʻamaʻi lea, mo mafuaʻaga eseese, o le faʻaitiitia o le tino ma siama i le inisalini e faʻaitiitia. Ae peitai, o sel e le lava le suka.

O faʻalavelave faʻatasi ma faʻamaʻi faapena e matua ogaoga, ma i mataupu faigata e mafai ona mafua ai le faʻalavelave matuia o le tino, e aofia ai maliu.

O se fofo lelei e tatau ona faʻaaoga e togafitia ai le maʻisuka. O nei vailaau e aofia ai le Maʻisuka.

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai vaega masani:

  1. O le Fucose o le autu lea o le fualaau faasaina, o le vaega sili ona malosi. O lenei vailaʻau e maua mai le tele o fucus owete. O le Fucose e mafai ona ulu i totonu o le "maʻi,", ma maua ai se togafitiga faʻamaʻi mai totonu. O le vailaʻau e fesoasoani e toe faʻafouina ai le lagona o le inisalini o loʻo maua.
  2. Chromium (tuufaatasiga o meaola) - e lagolago ai le gaioiga masani o le tino o le maʻisuka ao faagasolo togafitiga, e faaitiitia ai le ono tulai mai o faafitauli,
  3. Cranberries, lea e faʻamalosiina ai le tino puipuia,
  4. Ierusalema artichoke syrup - ia faamama le tino o toxins ma toxins.

Faafetai i tekinolosi mo le gaosia o le mea autu autu, o le sauniuniga e sili atu ma le 40 ituaiga o mea aoga, e aofia ai iodine, seleni, phosphorus, magnesium, calcium, vitamini, ma isi.

Faʻafetai i le maʻi suka, e mafai ona faʻaleleia atili le lelei o le ola o le maʻisuka:

  • faaleleia le manuia lautele,
  • tolopo le inisalini mo le maʻisuka e mafua ai le maʻisuka,
  • ua faʻamamāina le tino mai mea leaga, toxins, toxins,
  • talafeagai mo le faʻaaogaina ma se taumafataga maloloina,
  • ma isi vailaʻau, O le maʻi suka e mafai ona ave, talu ai e leai ni faʻafitauli leaga pe a ave le maʻi suka i fualaau o isi vaega,
  • faʻatasi ai ma togafitiga faʻapitoa, o le lelei o togafitiga ua matua faateleina.

O le isi faʻaaogaina o fualaau faasaina o lona saogalemu ma le faapalepale lelei i le tele o tagata gasegase. E pei o isi vailaʻau, o le faʻamaʻi pipisi o loʻo i ai le faʻasaʻo, ae e le tele naua.

Muamua lava, o le le lava o se tasi o le mea autu - fucose - poʻo soʻo se faʻaopoopoga. Afai e aliali mai faʻaalia foliga o le maʻi, e tatau ona taofi le vailaʻau.

O le faʻailogaina o le a avea foi ma lagona maualuga i le iodine, poʻo soʻo se tulaga poʻo se faʻamaʻi lea o le a lamatia ai le ola o le iodine i le soifua maloloina.

E tusa ai ma le gaosiga, o togafitiga ma le maʻi suka e maua ai le tele o suiga lelei i le setete o le soifua maloloina.

Muamua lava, e faʻaleleia le faʻaaliga. E sili ona taua lenei mea talu ai ua lauiloa lautele o le leai o se vaaiga o se tasi o taunuuga o le maʻisuka. O le mea lea, o le tagofia o fualaau faasaina o le a fesoasoani e puipuia le amataina o le tauaso ma faaleleia le vaai pe afai e "mafatia" ona o maualuga maualuga o suka.

I le faaopoopo atu, o se taunuuga o le faʻaaogaina o le fualaau faasaina, e tele gasegase e maua i le maʻisuka na mafai ona faʻateleina le metabolism ma faʻaitiitia ai le mamafa. O le isi lenei faafitauli tele, talu ai, i le isi itu, o le mamafa o le mamafa e mafua ai le atinaʻeina o le maʻisuka, i le isi itu, o le maʻi lava ia e mafua ai ona gaʻo le gaʻo i totonu o le tino.

E le pei o togafitiga ma le tele o mea taumafa, o le tagofia o fualaau faasaina e mafai ona maualalo ai le cholesterol. O lenei, i le isi itu, ei ai lona aafiaga aoga i le faagaoioia o le cardiovascular system. E le gata i lea, o le aʻafiaga o faʻafitauli i isi faiga tino, ua faʻaitiitia, ma i le maʻisuka, e pei ona e iloa, o le tulaga e ono mafai ai ona maualuga lea.

I le faagasologa o togafitiga, o le lagona faʻalagona o le maʻi e masani ona masani ai, atuatuvale, le mautonu ma le lagona o le le lava o le pasi. Gel Diabetal e fesoasoani foi e taulimaina se lagona le lelei o le le mautonu i vae.

Aʻo leʻi amataina togafitiga ma le maʻi suka, e tatau ona faitauina ma le faaeteete faatonuga mo le faʻaogaina, ona o le auala e faʻaaogaina ai le vailaʻau e ese mai le auala e faʻaaoga ai masani capsules ma papa.

O le vailaau O le Maʻisuka e naʻo le foliga o se gel po o se jeli i totonu o se fagu faapitoa. Talu ai ona o lenei tulaga tutusa, e sili atu ona lelei nai lo papa, e matua gauaʻi atoa ma e le tuʻuina atu se isi avega i le manava.Ma le isi, ona o togafitiga faafomaʻi o le fualaau faasaina, o se togafitiga maloloina mo le maʻisuka e maua ai le tele o taunuuga.

O le maʻi suka o se taumafataga o le faʻamalolo maualalo-calorie. E le aofia ai le suka, o lea e saogalemu atoatoa mo le maʻisuka. E le gata i lea, o le fualaau faasaina ei ai lona aafiaga faatupulaia, o lea o le aafiaga lelei e umi atu nai lo isi fualaau faasaina.

O le aveina o le gel e le sili atu ona faigata nai lo le masani masani. O le fualaau faasaina ua gaosia i le na o le tasi le lomiga, o le numera o auaunaga e masani ona tutusa. I totonu o se fagu (500 g) o loʻo iai le vailaʻau o le vailaʻau i 10 inumaga. O le mea lea, e manaʻomia e le tagata matua ona suʻe 50 g o vailaau i aso uma. I le taimi lava e tasi, e le pei o isi vailaʻau, o le taimi e ave ai fualaau faasaina e le taua tele: e mafai ona ave le gel i luga o se manava gaogao, ma i se taimi lata mai ao le i 'ai poo le maeʻa.

Galu e mafai ona ave e aunoa ma le inu vai. Ae mo le faigofie o le faʻaaogaina, e tele gasegase e sili e faʻamamafa i le sua o fualaau masani poʻo vai.

Mo le 1 aso, o le tasi o fualaau o le Supplementary dietary diet is enough to soon feel healthy health.

Ole fualaau oona o se vailaau faafomaʻi, o le mea lea, ao le i faatauina mai, ua fautuaina malosi e le gaosiga o le vailaau e feutagai ma se tasi o tagata faapitoa na auai i le atinaeina o fualaau faasaina. I le taimi o feutagaiga, o le a ia fuafuaina le ala sili ona lelei o togafitiga ma lona umi, talu ai ona o nisi o tagata gasegase, ina ia maua ai le taunuuga, e mafai ona faia se vaega, ma mo se tasi e na o se tasi o le a aoga. E le gata i lea, o le fualaau faasaina atonu e le talafeagai i mea uma.

O faʻasalalauga taʻitoʻatasi e mafai ona faʻatonuina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia e faʻaaoga ai le pepa.

O le fesili e fiafia i tagata uma o le maʻisuka oe filifili e faʻatau mai lenei vailaʻau o le mea lea e faʻatau ai le Maʻisuka. I le taimi nei, e le tuʻuina atu le vailaʻau i falemaʻi masani, o le mea lea e tasi le auala e faʻatau ai le gel o le sailia lea o le upega tafaʻilagi a le tagata faʻapitoa i le Initaneti.

Ina ia faʻatonuina le fualaau oona i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, e tatau ona e faʻatumu le pepa, faʻamataʻoti faʻamatalaga faʻamatalaga. A maeʻa sina taimi, ona toe foʻi lea o le 'auʻaunaga i le numera faʻamaonia, lea e mafai ona e siaki ai faʻamatalaga uma ile tau, faʻatagaina ma le totogiina o oloa.

A maeʻa lena mea, e tatau ona e faʻatali mo le faʻasalalaga faʻasalalau ma totogi le faʻatau i le fale meli. O oloa e auina atu i soo se aai i Rusia, Iukureini, Kazakhstan, Belarus.

O le fesili taua lona lua o le tele o tau o le maʻisuka. Mo le tele o tagata faatau, o le tau o le fualaau faasaina e maualuga tele:

  1. I Rusia, e mafai ona faatauina mai gel Diabetes mo le 3,500 ru.
  2. I Belarus - 120,000 Belarusian rubles.
  3. I Ukraine - 779 hryvnias.
  4. I Kazakhstan - 16,000 totogi.

I totonu o le afifi - 10 tautua o fualaau faasaina, o ia mea uma e 50 g. E tusa ai ma lea, o le Diabetes ua lava lea mo le 10 aso o le aoga. Ae faʻafetai i le aoga o le maʻisuka, o le tau e faʻamaonia atoatoa.

Aua neʻi galo i luga o le 'upega tafaʻilagi e mafai ona e faʻatalanoaina e le tagata lava ia, lea o le a fuafua ai e le fomaʻi le taimi sili ona lelei o togafitiga. Ma i le umi o le vasega, o le tau o le maʻi suka atonu e suia.

Tuuina atu o le fualaau faasaina ua faia e le aufailautusi. I le averesi, e mafai ona faia lenei faagasologa, fuafua i le mamao, 1-7 aso mai le taimi o le tuʻuina o le poloaiga.

I le taimi o le talosaga, o le maʻi suka na maua ni faʻamatalaga lelei mai fomaʻi ma tagata gasegase. E fautuaina e le Endocrinologists le Maʻisuka io latou maʻi, ma faʻamaumau foi ni suiga lelei. I le suʻesuʻeina o le Maʻisuka o fomaʻi o loʻo fai mai a o mulimuli i fautuaga ma le tagofia o fualaau faasaina, o nisi o tagata gasegase na mafai ona ausia ni taunuuga lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻu le inisalini. Ae peitaʻi, pe a teena le injections, e tatau ona e faʻaaogaina le masini mo le fuaina o le kulukose i totonu o le toto ina ia mafai ai ona faʻatautaia faailoga i le masani.

O le maʻi suka e fesoasoani e faʻamaonia le maualuga o le suka ma faʻaitiitia le faʻalavelave o faʻafitauli.

Faatasi ai ma le lelei o le fualaau faasaina, o fomaʻi e matauina lona natura, lea e taua tele ma le maualuga o le mataalia i le "kemisi", lea e masani ona matauina i le maʻisuka. I le tele o tagata gasegase, e le o toe faʻafuaseʻi ona i ai le maualuga o le suka, i le tele o le mamafa, e faʻaitiitia ai le mamafa. O le a foi le mea e taua, faʻalavelave faʻafitauli o le fatu, faʻasolosolo faʻasaga. Faatasi ai ma ni faaletonu laiti, o fomaʻi e taua le tau o le maʻisuka, e ui lava latou te manatu e talafeagai, ona o le lelei o togafitiga.

I le faaopoopo atu, e ui i le mea moni e faapea, o le maʻi suka ei ai le aafiaga faʻateleina ma o suiga lelei e faʻaauau pea mo se taimi umi. Ae e ui lava i lea, aua nei lafoaia uma togafitiga faʻale-aganuʻu, a leai o le aafiaga o le a le tumau.

Talu ai ona o le fualaau faasaina o loo i ai nei talu ai nei i luga o le faatauina atu, i le tulaga lautele, e le tele ni iloiloga e uiga i ai. Faatasi ai ma iloiloga ole maʻisuka, e iai ni mea le lelei, e ui lava e sili atu ona lelei.

O le mea lautele, oi latou na faʻatalanoaina le faʻamaʻi o le maʻisuka o loʻo suʻe fualaau e faʻaleleia atili ai le manuia o le maʻisuka. O se taunuuga o le aveina o vailaʻau, na oʻo mai ai suiga lelei. E toatele e matauina se faaitiitia o le maualuga o le suka. Soifua manuia lautele, faaleleia le malosi. Faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi ona oso i luga le kulūkose.

E ui lava i nisi o gasegase, e leʻi vave oʻo mai faʻaleleia, ae i totonu o le masina. O lenei tulaga e masani lava, talu ai ona o le fualaau faasaina ua i ai se aafiaga faatupulaia ma faaleleia e mafai ona tupu na o sina taimi pe a uma le amataga o togafitiga.

O se tagata faatau oloa e mafaufau i le saogalemu o le fualaau faasaina. Ona o lona natura natura, e lelei tele i isi fualaau, lea e le mafai ona taʻua e uiga i le tele o isi fualaau. O le tagofia o fualaau faasaina mo se taimi umi, o tagata mamaʻi maua i le maʻisuka latou te maua le avanoa e teena ai inisuasiga o le inisalini, faʻaitiitia le mamafa, ola masani ma foliga lelei.

Sa matauina e le au faatau le tele o taimi le lelei. Muamua e fesoʻotaʻi ma se vaivaiga vaivai i aso muamua o togafitiga ma le maʻisuka. O le faaletonu lona lua o le tau maualuga lea o le fualaau faasaina.

E le tatau ona galo ona o le maʻisuka ma fualaau faasaina, e tatau ona mulimuli i mataupu faavae o togafitiga o meaʻai mo le maʻisuka ma faamalositino, ina ia faaitiitia ai le maʻi.

E le lagolagoina e lau suʻega laupapa faʻafefeteina!


  1. Tsonchev Laboratory diagnostic of disease rheumatic / Tsonchev, isi V. ma. - M.: Sofia, 1989 .-- 292 itu.

  2. Peters-Harmel E., Matur R. Maʻi suka. Faʻamatalaga ma togafitiga, Practice - M., 2012. - 500 c.

  3. Balabolkin M.I. Endocrinology. Moscow, lolomiina fale "Vailaau Faasaienisi", 1989, 384 itu.

Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia ma le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia faʻamatala atu ai le tele o faʻamatalaga talafeagai. Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

Tuua Lau Faamatalaga