Taʻiala mo se faʻatupega o le Glucometer Totogi: iloiloga ma tau

  • Oketopa 13, 2018
  • Meafaigaluega
  • Black Natalya

O faʻataʻitaʻiga Bayer test "Contour TS" ua mamanuina mo le auʻiliʻili manino o le suka i le meli. faʻalapotopotoga ma le mataituina o le tagata lava ia i le fale. E faʻamaonia e le kamupanī le saʻo atoatoa o fua naʻo le taimi e faʻasoa ai se mea e faʻaaogaina ma se glucometer o le kamupani lava e tasi. O le faiga e maua ai fua o fua i le 0.6-33.3 mmol / L.

Filifiliga ma tau

A e faʻatau ni faʻataʻitaʻiga mo le konekarate o le konekarate o le TS, ole manaʻomia ole siakiina o le aso maeʻa ma iloilo le tulaga o le afifi mo le faaleagaina. O le pusa faʻatasi ma se glucometer e aofia ai:

  • toso tui
  • 10 suega
  • 10 taʻavale
  • mataupu mo le teuina ma felauaiga,
  • faatonuga.

E fuafua i le itulagi, o le tau o oloa e mafai ona fesuisuiaʻi. I le averesi, o le tau o se afifi o loʻo i ai le 50 suʻega faʻataʻitaʻiga mo se glucometer e tusa ma le 900-980 rubles.

Teuina ma faʻaaoga tuutuuga mo fasi siaki

Vaega o suʻega "Totogi Totogi" e tatau ona teuina i totonu o se paipa i se nofoaga matutu, pouliuli, malulu e le mafai e tamaiti ona maua. O le vevela mo lo latou teuina e mafai ona oʻo ile 15 i le 30 tikeri. Afai latou te malulu, ona tatau lea ona latou tutu i se potu mafanafana mo le 20 minute ao lei faia le taʻaloga. E le tatau ona faʻamaʻa.

Ave le fasipepa i luma tonu o le faʻataʻitaʻiga, vave tapuni le penitala. I totonu, o le meafaitino e puipuia mai:

  • faʻaleagaina
  • filogia
  • vevela vevela
  • susu.

E faʻasaina le teuina o faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina, faʻasolosolo ma mea fou. Aua le tagofia ni meaʻai ma lima e leʻi faʻamamaina ma susu. A uma ona tatala le mataupu pe a uma le 180 aso, e tatau ona lafoaia le vaega totoe, aua latou te le o faia ni mea saʻo. O mea taumafa uma e faʻaogaina.

Soifua Maloloina

Ae e te leʻi faʻaaogaina le siaki siaki mo le taimi muamua, e tatau ona e siaki ona uiga lelei, ona o se sese le iʻuga e mafai ona mafua ai se fomaʻi. E matautia tele le le amanaiaina o suʻega faʻafoe. O faʻamaumauga "Contour TC 50" ua mamanuina e mataituina le maualuga o le kulukose i le toto e faʻaaoga ai le mita "Contour Plus".

Mo le faatinoina o le taualumaga, e manaʻomia le tali "Kontur TS", faʻapitoa ona atiaʻe mo lenei faiga. Pe a tofotofoina, e tatau ona e taulaʻi atu i tali talafeagai e lolomi i luga o le afifiina ma le fagu. E faʻasaina le faʻaaogaina o le tino pe afai o le faʻaalia o faʻaaliga e vaeluaina mai le taimi na tuʻuina mai. E talafeagai le sui o fasi suʻega pe faʻafesoʻotaʻi le tautua talafeagai.

Faiga Faʻavae

O faʻataʻitaʻiga "Gao" e sili ona talafeagai mo maʻi. E iloga i latou i le sao atoatoa, o le mea sese e le sili atu i le 0.02-0.03%. O le iʻuga, o nei fasipepa o loʻo i ai i totonu o le sili ona saʻo ma i le taimi lava lea e taugofie. E i ai ni o latou foliga, o le tasi o ia mea e faatatau i le taulaʻi. I lona uiga lelei, o le FAD GDY enzyme ua faʻaaogaina, lea e le tali atu i:

Aʻo e faʻatau se faʻataʻitaʻiga fou o le Contour TS strips test, e leai se mea e tatau ona toe faʻailogaina ai le mita, ona o latou uma o loʻo i le numera tutusa. O le faʻaaogaina o se metotia sili atu ona maualuga, metotia mo le suʻega. E faʻavae i luga o le faʻatusatusaina o le tele o eletise lea e mafua mai ona o le tali a se tagata e gaoioi ile glucose. E 5 sekone e faʻatautaia ai taunuuga. E aliali i luga o le faʻaaliga.

Contraindications ma tapulaa

O le taʻavale "Contour TS" ei ai ni tapulaa. Contraindications e aofia ai le i ai o le faʻavaivaia o le gaioiga lautele. E iai faʻamatalaga faapitoa. Altitude i totonu o le 3 048 m luga o le maualuga o le sami e le afaina tele ai taunuuga.

Afai ole sili atu i le 33.9 mmol / l poo le cholesterol e sili atu nai lo le 13.0 mmol / l, o lona uiga o le a masani ona sili ona maualuga le faitauga.

O le acaminamin ma le acid ascorbic, lea na faaputuputuina i le taimi o le togafitiga, e leai se aoga tele, faapea foi ma le faaitiitia o le gaioiga o le bilirubin ma le uric acid, lea e foliga mai i totonu o le toto.

Laasaga i lea laasaga taʻitasi

  • toto kulukose toto
  • pipili i fasi pepa faʻataʻitaʻiga "Totogi Totogi",
  • Manua 2,
  • lalaga faʻavave,
  • inu le ava.

O le isi, o se lalaga faʻaaogaina o loʻo faʻaofiina i totonu o le faʻatoʻa ma o le loloto o le puncut ua setiina. Mo le faia o lenei mea, ia suia le vaega o le feʻaveaʻi mai le ata, pe a fai o se laʻititi laʻititi e faʻaalia, i le lautele ma le lautele. E tatau ona e taulai atu i foliga o le tala ma meatotino o le fesoʻotaʻiga capillary.

E tatau ona fufuluina lima i le fasimoli ma le vai. O lenei mea o le a fesoasoani i le faateleina o le tafe toto, ma o se masusu malu e mafanafana ai i latou. Mumu lelei i se lauulu lauulu. Afai e tatau ai, o le tamatamailima e togafitia i se solo malosi. E tatau ona manatua i le mafaufau afai e tumau le susu po o le ava malosi, o lona uiga o le a le saʻo le iuga.

Ona tuu lea o le fasi pepa i le pito iʻu i le moli moli ma o le mita o le a otometi lava ona alu. O se faailoga e aliali i luga o le faʻaaliga - o se fasipepa ma se matāua. E 3 minute e saunia ai le biomaterial mo le auiliiliga. Afai o le gasologa e alu i luga mo se taimi uumi, toe liliu le masini, ona tatau lea ona e aveese le fasipepa ma toe faʻaleleia.

O le 'auʻau "Mumu 2" e tatau ona pipiʻi mau i le itu o tamatamailima, o le loloto o le puncut e faalagolago i lenei. A maeʻa le patipati o le faamau lanu moana, o le a tuia le paʻu o se nila manifinifi. O le faagasologa e matua leai lava se leaga. O le mataua muamua e aveeseina i le ogaoga susu.

E aumai le glucometer i le tamatamai lima ina ia le paʻi le pito o le fasi paʻu i le paʻu, ae na ona paʻi i le pa'ū. O ia lava o le a faʻamalosia le toto saʻo o le toto. Afai e le lava, o le a aliali mai se faailoilo tulaga - o se avanoa avanoa. Ona e manaʻomia lea e faʻaopopo atili le toto i totonu o le afa minute. Afai o le taimi lea e le mafai ona faʻatumu ia gaioiga, ona suia lea o le fasipepa i se mea fou.

A maeʻa le 8 sekone, o le taunuuga e mafai ona vaaia i le faʻaaliga. I le taimi lea, o le paʻi i le vaega o le suʻega e faʻasaina. A maeʻa le faʻatonuga, e tatau ona e aveeseina le fasipepa mai le mita, ma mai le peni se lalaga e mafai ona faʻaaogaina. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e aveeseina le pulou, tuu i luga o le nila se ulu puipui. O le tuʻuina atu o le kuluma ma le faʻaofuofu o le lima o le a otometi lava ona aveese le lalaga i totonu o le pusa lapisi. Ua fautuaina oe e fomaʻi e te ulufale iʻuga i totonu o se komepiuta poʻo se tusi faʻataʻitaʻi na faia faapitoa mo lenei mataupu. E i ai se pu i le masini mo le faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta patino. Faʻafetai i le faʻaogagofie, e oʻo lava i tagata matutua o ē e matua le lelei le soifua maloloina e mafai ona faʻaogaina le masini ma suʻe suʻega.

O le siakiina e le aunoa e fesoasoani i le tagata gasegase e mataʻituina le malosi, ma le fomaʻi aoga e iloilo le aoga o fualaau faasaina, e sui ai le togafitiga o togafitiga. O le toʻatele o tagata, o le filifilia mo i latou lava o suega "Circuit TS" sa matua fiafia lava i le latou faʻatau. Latou te faʻamautinoa le sao atoatoa o le fua o fuataga i sina mea sese. Toeitiiti lava o tagata uma e matauina se tuufaatasiga o tekinolosi tekonolosi, faigofie, lelei, faʻatusatusa ma le faigofie o nei mea taumafa. O le mea autu o le faʻatau faʻataʻitaʻiga muamua o suʻega, ma sili atu i falemaʻi, lea e mafai, pe afai e tatau ai, ona tuʻuina atu tusi faʻamaonia lelei.

Taʻiala mo se faʻatupega o le Glucometer Totogi: iloiloga ma tau

O tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2 e tatau ona mataʻituina a latou toto suka i aso uma. Mo fuataga tutoatasi i le fale, o faʻamanuiaga faapitoa e fetaui ma fetaui lelei, lea e lava le maualuga ma saʻo le sese. O le tau o le suʻega e faʻalagolago i kamupani ma faʻatinoga.

O le telefoni sili ona lauiloa ma le faʻatuatuaina o le konekarate o le Contour TC mai le kamupani a le Baer Consumer Care AG. O lenei masini e faʻaaoga ai pusi faʻataʻitaʻiga ma laʻau mimiti e faʻaaogaina, e tatau ona faʻatau eseese, i le taimi o le fua.

O le konekarate o le TS o le TS e le manaomia ai le faʻaofiina o se numera numera pe a tatala ia atigi fou fou i ni fasi pepa, lea e manatu e sili atu pe a faʻatusatusa i masini tutusa mai lenei kamupanī. E le mafai e le masini ona faʻasese le faʻamatalaga ua maua, ei ai uiga lelei ma le tele o iloiloga lelei a fomaʻi.

Glucometer Bayer Contour TS ma ona uiga

O le fua ole fuataga o le Circuit o loʻo faʻaalia i le ata o loʻo i ai se lautele lautele faʻamatalaga ma ni mataitusi lautele manino, o le mafuaʻaga lea e sili ai mo tagata matutua ma tagata maʻi le mafaufau. E mafai ona iloa faitauga o le Glucometer i le valu sekone talu mai le amataga o le suʻesuʻega. O le tagata suʻesuʻe e faʻavasega i le plasma toto, lea e taua le mafaufau pe a siaki le mita.

O le glucometer Bayer Contour TC ua na o le 56.7 kalama ma ua i ai le tele o le 60x70x15 mm. O le masini e mafai ona teuina e oo atu i le 250 mea lata mai nei. O le tau o sea masini e tusa ma le 1000 rubles. O faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le faagaoioiga o le mita e mafai ona vaaia i le vitio.

Mo le auʻiliʻili, e mafai ona e faʻaaogaina le capillary, toto faʻamaʻi ma le vevela. I lenei tulaga, o le toto sampling e faatagaina e le gata i tamatamailima, ae mai isi nofoaga sili ona talafeagai. E suʻesuʻeina e le tagata suʻesuʻe le ituaiga o toto ma e aunoa ma ni mea sese e maua ai taunuuga faatuatuaina o suʻesuʻega.

  1. O le seti atoatoa o le masini fua e aofia tonu lava i le konekarate o le Contour TC, se peniscercer mo le totoina o toto, o se avanoa talafeagai mo le teuina ma le aveina o le masini, se tusi lesona, se pepa faʻataonia.
  2. O le Glucometer Kontur TS e tuʻuina atu e aunoa ma ni suʻega faʻataʻitaʻiga. O oloa faʻatau e faʻatau eseese i soʻo se falemaʻi poʻo faleoloa faapitoa. E mafai ona e faʻatau se afifi o fasi siaki i le aofaiga o fasi pepa e 10, e talafeagai mo le auiliiliga, mo le 800 rubles.

O lenei mea e taugata tele mo tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 1, talu ai ona o lenei suʻesuʻega e tatau ai ona faia se suʻega toto mo le suka i aso uma i le tele o taimi i le aso. O le masani ai o ni mea e manaʻomia mo laʻau e taugata foʻi mo le maʻisuka.

O le mita tutusa o le Contour Plus, o lona telē 77x57x19 mm ma e na o le 47.5 kalama.

O le masini e sili atu le vave suʻesuʻeina (i le 5 sekone), e mafai ona faasaoina i le 480 o fuataga mulimuli ma tau e tusa ma le 900 ruʻu.

O a faʻamanuiaga o se masini fuataga?

O le igoa o le masini e aofia ai le vaʻaiga o le TS (TC), lea e mafai ona faʻailoaina o le Aofaʻi faigofie pe i le faaliliuga a Rusia "Faʻaliega faigofie". O lenei masini e matua faigofie lava ona faʻaaogaina, o lea e lelei mo tamaiti ma tagata matutua.

Ina ia faia se suʻega o le toto ma ia maua ni faʻamoemoega o suʻesuʻega, e manaʻomia naʻo le tasi le mataʻu o le toto. O le mea lea, o le tagata maʻi e mafai ona faia se tamai pupuʻu i luga o le paʻu ina ia maua ai le aofaʻi saʻo o meaola ola.

E le pei o isi faʻataʻitaʻiga tutusa, o le Contour TS mita mita lelei ona o le leai o se manaʻoga e faʻaoga le masini. O le suʻega e manatu lelei e saʻo, o le mea sese e 0.85 mmol / lita pe a maua mai faʻamaoniga i lalo o le 4.2 mmol / lita.

  • O le masini fua e faʻaaogā ai tekinolosi meaola, lea e mafai ai ona faʻatino se suʻesuʻega, e tusa lava po o le a le okesene o loʻo i totonu o le toto.
  • E mafai e le suʻesuela ona e faia ni auʻiliʻiliga i nisi o gasegase, aʻo toe faʻamautuina e le talafeagai le masini.
  • O le masini e faʻaalia i le taimi lava e te faʻapipiʻiina ai le suʻega ma liliu ese pe a uma ona aveese.
  • Faʻafetai i le Onosaʻi Lelei USB, e mafai e le maʻisuka ona faʻamaopoopoina faʻamaumauga ma se komepiuta patino ma lolomiina pe a manaʻomia.
  • I le tulaga o se tau maualalo o le pitonuʻu, o le masini e faʻaleleia ai se leo faʻapitoa.
  • O le masini ua i ai se tulaga umi e faia i le palasitisi e aʻafia ai aʻafiaga, faʻapea ai foi ma se mamanu eletise ma faʻaonapo nei.

O le glucometer o loʻo i ai se mea itiiti lava le sese, ona o le faʻaaogaina o tekinolosi faʻaonapo nei, o le i ai o le maltose ma le galactose e le aʻafia ai le maualuga o le suka. E ui lava i le hematocrit, e iloilo lelei e le masini le toto o le vai ma le mafiafia.

I se tulaga aoao, o le Contour TS mita maualuga o loʻo i ai ni iloiloga lelei mai tagata maʻi ma fomaʻi. O le tusi lesona e maua ai se laulau o mea sese sese, e tusa ai ma le maʻisuka e mafai ona faʻapipiʻatasi le masini.

O lea ituaiga masini na faʻaalia i luga o le faʻatau atu i le 2008, ma o loʻo i ai pea se manaʻoga tele i le au faatau. I le taimi nei, e lua kamupani o loʻo auai i le faʻapotopotoga o le suʻesuela - le Kamupani Siamani a Bayer ma le Iapani e popole, o le mea lea ua manatu le masini e maualuga lona maualuga ma faatuatuaina.

"Ou te faʻaaogaina lenei masini i taimi uma ma ou te le salamo ai," - o ia iloiloga e masani lava ona maua i luga o fonotaga e uiga i lenei mita.

O nei mea faʻapitoa e mafai ona ofoina atu ma le saogalemu e avea o se meaalofa i tagata o le aiga e mataituina lo latou ola maloloina.

O a ni mea le lelei o le masini

E tele le maʻisuka e le o fiafia i le tau maualuga o sapalai. Afai e leai ni faafitauli pe a fai e faʻatau ai fasi pepa mo le Glucose Meter Kontur TS, ona le tosina lea o le tele o tagata faatau. E le gata i lea, o le pusa e aofia ai na o le 10 fasi fasipepa, e laʻititi tele mo le maʻisuka e maua ile maʻisuka ituaiga 1.

E le gata i lea, o le mea moni o le pusa e le aofia ai ni nila mo le tuiina o le paʻu. O nisi tagata gasegase e le fiafia i le vaitaimi suesue lea e umi tele i latou latou manatu - 8 sekone. O aso nei e mafai ona e mauaina mo le faatauina atu o masini vave mo le tau tutusa.

O le faʻamaoniaina o le faʻaogaina o le masini i le plasma e mafai foi ona avea o se toe foʻi, talu ai o le faʻamaoniga o le masini e tatau ona faʻatino e se metotia faapitoa. A le o lea, o iloiloga e uiga i le konekarate Contour Totogi e lelei, talu ai e maualalo le sese o le glucometer, ma o le masini e faigofie ona faʻatinoina.

Auala e faʻaoga ai le mita ole Totogi TS

Aʻo lei faʻaaoga muamua, e tatau ona e suʻesuʻeina le faʻamatalaga o le masini, aua o lenei faatonuga mo le faʻaaogaina o le masini o loʻo aofia i totonu o le afifi. E faʻaaogaina e le mita o le TS i le Contour TS pepa faʻataʻitaʻi, lea e tatau ona siakiina mo le saʻo i taimi uma.

Afai o le pusa ma meaʻai e i ai i le malo tatala, o lālā o le la na pa'ū i luga o le suʻega poʻo soʻo se faaletonu na maua i luga o le mataupu, e sili atu le teena o le faʻaaogaina o ia fasi pepa. A leai, e ui i le laʻititi laʻititi, o le a sili atu ona maualuga le faʻamaoniga.

O le suʻega o le suʻega ua aveesea mai le pusa ma faʻapipiʻi i se faʻapitoa faapitoa ile masini, valiina i le moli. O le a faʻapipiʻi aunoa le tagata suʻesuʻe, pe a maeʻa ona faʻaalia lea o se faʻamalama o foliga i se mataua o le toto i le faʻaaliga.

  1. Ina ia tuʻituʻi le paʻu, ia faʻaaoga laupepa mo le konekarate Contour TC. I le faʻaaogaina o lenei nilala mo se glucometer, e faia ai se pupuʻu ma le papaʻu i luga o le tamatamailima o se lima poʻo se isi nofoaga talafeagai ina ia faʻaalia ai sina pa'ū itiiti o le toto.
  2. O le faʻaitiitia o le pa'ū o le toto e faʻaaoga i luga o le vaega o le suʻega mo le konekarate Contour TC ua tuʻu i totonu o le masini. E faia se suʻega toto mo le valu sekone, i le taimi nei e faʻaalia se taimi i luga o le faʻaaliga, faia le lipoti o le taimi e fesuiai.
  3. Afai e lafoina e le masini se faailo leo, e aveese le avetaavale faaaluina o le sisi mai le fusi ma lafoai. E le faatagaina lona faʻaaogaina, talu ai i lenei tulaga, o le glucometer e sili atu lona maualuga iʻuga o le suʻesuʻega.
  4. O le a faʻafuaseʻi le tapeina o le suʻavaʻaleʻa pe'ā maeʻa se taimi patino.

I le tulaga o mea sese, e tatau ona e faamasani ia oe lava i faamaumauga ua faapipiiina, o se laulau faapitoa o faafitauli e mafai ona fesoasoani ia te oe e fetuunai le suʻega oe lava ia.

Ina ia mafai ona faʻatuatuaina faʻamaoniga, e taua le mulimuli i tulafono faʻapitoa. O le masani o le suka i totonu o le toto o se tagata maloloina aʻo leʻi 'ai e 5.0-7.2 mmol / lita. O le masani o le suka toto pe a uma ona 'ai i se tagata maloloina e 7.2-10 mmol / lita.

O le faailo o le 12-15 mmol / lita pe a uma le taumafa e manatu o se vavaeese mai le masani, afai o le mita e sili atu i le 30-50 mmol / lita, o lenei tulaga e lamatia ai le ola ma manaʻomia vave togafitiga faafomaʻi.

E taua le toe suʻeina o le toto mo le kulukose, pe a maeʻa faʻataʻitaʻiga e lua, e tatau ona e valaʻau i se falemaʻi. O tulaga maualalo maualalo o le itiiti ifo i le 0.6 mmol / lita o loʻo lamatia ai foi le ola.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o le Tluleni Meter Circuit TC o loʻo maua i le vitio i lenei tusiga.

Faʻailoa lau suka pe filifili se kenera mo fautuaga. Sailiga e leʻi maua. Faʻaalia. Sailia. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua.

Glucometer Contour TS: o le fea suega e talafeagai ma faʻapefea ona faʻaaogaina?

O tagata gasegase e faʻamalosi e faʻaoga le glucometer i aso uma. O le mataʻituina ma le faʻaeteete o le glycemia o le ki lea i lo latou soifua lelei lelei ma le ola umi e aunoa ma ni faʻafitauli matautia o le maʻisuka. O se masini mo le fuaina o le suka toto e le lava mo le fuaina.

Mo le mauaina o fua saʻo o fua, e taua foi le i ai o ni suʻega i luga o le lima e aupito sili ona fetaui i le fuataga o avanoa.

O le faʻaaogaina o molimau ua mamanuina mo glucometers o isi brands e ono aʻafia ai le sao atoatoa o fuainumera na mauaina ma le faʻaogaina o le glucometer lava ia.

O a suʻega suʻega e talafeagai mo le mita TC mita?

Ina ia mafai ona galue lelei le masini ma fua mai fuainumera saʻo, e tatau ona faʻaaoga fasi pepa ua mamanuina mo se faʻataʻitaʻiga faapitoa o le masini (i lenei tulaga, o loʻo matou talanoa e uiga i le masini Contour TS).

O lenei faiga e tauamiotonuina e ala i le le mautonu o uiga o molimau ma le masini, lea e mafai ai ona e maua se sao saʻo.

Vaega o suʻega TC

O le mea moni o le faia lea e le au gaosi ni fasi pepa mo glucometers i masini eseese, e faʻaaoga ai tekinolosi eseese.

O le taunuuga o lenei auala e ese mai ai le iloa o le masini, faʻapea foʻi ma eseesega i le tele o molimau, lea e sili ona taua pe a faʻaofi se fasi i totonu o le pu mo fua ma faʻafouina le masini.

E taua tele le filifilia o fasipepa na faia e le gaosiga faapitoa mo se mita patino.

I le avea ai o se tulafono, o le au faʻatau e faailoa mai le tulaga talafeagai i uiga, o lea ae e te leʻi faatauina nei fasi pepa, e tatau ona e suʻesuʻe ma le totoʻa lenei parakalafa i le vaega talafeagai o le tusi.

E faʻapefea ona faʻaaoga faʻataʻitaʻiga?

I le tele o auala, o le saʻo o le fuafaatatau e le gata ina faalagolago i luga o le tulaga lelei o le masini fua, ae faapena foi i uiga o le vaega o suega. Ina ia mafai e le fua o le fua ona taofia a latou mea taua i le umi e mafai ai, e tatau ona matua matauina tulaga o le teuina ma tulafono mo lo latou faaaogaina.

Faatasi ai ma mea e tatau ona matauina i le faagasologa o le faʻaaogaina ma le teuina o mea faʻataʻitaʻi e aofia ai fautuaga:

  1. o fasipepa e tatau ona teu i totonu o le pusa muamua. O le feaveaiga ma le tausiga mulimuli ane i so o se isi pusa e le o faamoemoe muamua mo nei faamoemoega e mafai ona afaina ai uiga o molimau,
  2. o fasipepa e tatau ona teuina i se nofoaga malulu puipuia mai le la, o le ea ole ea ole a le sili atu i le 30 ° C. E tatau foi ona puipuia le mea mai le susu,
  3. ina ia le maua ai se faʻafitauli leaga, e tatau ona aveese le fasi siaki mai le afifiina i le taimi lava lea ao lei faia fua,
  4. e le mafai ona faʻaaoga faʻamaonia pe a maeʻa le aso o le taotoga. Ina ia saʻo le fuafuaina o lenei aso, ia mautinoa e tusi i lalo le aso o le aveeseina mai le mataupu o le pepa muamua i le aso o le tatalaina o le pusa i fasipepa ma fuafua le aso e faʻaaoga ai e ala i le faitauina o faatonuga,
  5. o le nofoaga ua faamoemoe e faʻaaogaina le biomaterial e tatau ona mago ma mama. Aua neʻi faʻaaogaina se fasipepa pe afai o le palapala poʻo le meaʻai ua paʻu i le vaega o suʻega,
  6. Faʻaaoga i taimi uma ia molimau e mamanuina mo le mita o lau ata.

E le gata i lea, e taua tele le mataʻituina lelei o le ava e le oʻo i luga o le laupepa e te faʻaaogaina e vaʻaia ai le vaʻa poloka. O mea inu o le ava malosi e mafai ona faʻaseseina ai le taunuuga, o lea afai e te le i luga o le auala, e fautuaina e faʻaaoga le fasimoli masani ma vai e fufulu ai ou lima.

Faʻaleleia olaga ma mea e teu ai

Faʻamaumauga o le teuina ma le vaitaimi e mafai ona faʻaaoga ai fasipepa e faʻaalia i faatonuga. Ina ia aua le solia ia manaoga, e tatau ona suesue ma le totoa ia faatonuga.

I le avea ai o se tulafono, e tuʻuina atu e le au gaosi manaoga nei mo tagata faʻapitoa:

  1. molimau e tatau ona teu i se nofoaga e puipuia mai le la, susulu ma le vevela maualuga,
  2. o le ea i le ea i le nofoaga e teu ai e le tatau ona sili atu i le 30 C,
  3. O fale teu oloa e aunoa ma le afifiina e matua faasaina. Le leai o se atigi puipuiga e mafai ona fesoasoani i le faʻavaivaia o le faʻaaogaina o le oloa,
  4. e tatau ona tatala le suʻega muamua aʻo leʻi ave le fua,
  5. faʻaaogaina o le ava e fufulu ai le paʻu aʻo lei faia ni fuataga e le fautuaina. Na o le pau lava le mea e fai pe a fai le fua i le auala. I ia tulaga, e tatau ona faʻatali seʻia maeʻa le ava mai le lima, ma e naʻo le vaega o lenei mea e tatau ona faʻaaogaina e fua ai fua.

O le tausisia o le soifuaga ola o fasipepa o suesuega o se mea taua foi i le faagasologa o le faaaogaina o mea. E masani lava o le aso tapulaa e faʻaalia i luga o le afifiina ma i totonu o faatonuga.

Ina ia le faʻaseseina i le aso oʻooʻo o le faʻaogaina, e mafai ona e faia faʻatasi le faʻatatauga talafeagai. O le amataga i lenei mataupu o le aso tatala lea o le afifiina ma fasi pepa.

Afai ua muta le aʻoga, aua le taumafai lau luʻitau ma fua fua i la latou fesoasoani. I lenei tulaga, o le a mafai ona maua se taunuuga e le mafuatiaina, lea o le a aʻafia ai le fua o le fua, lea e ono avea ma lamatiaga i le soifua maloloina.

Tau mo N50 Suega mo Suʻega Suʻe TS

O le tau o suʻega faʻasoasoa mo le tau o le Totogi TS e mafai ona eseese. O mea uma lava o le a faʻalagolago i le tau o le tau o le falemaʻi a le tagata faʻatau, faʻapea foʻi ma le i ai poʻo le toesea o tagata faufautua i totonu ole laina faʻatau.

O isi falemaʻi e faia ni ofo faʻapitoa mo tagata faʻatau. E mafai ona faʻatau, mo se faʻataʻitaʻiga, se pusa lona lua o molimau mo le afa o le tau poʻo le tele o le tau.

I le averesi, o le tau o se afifi o lo oi ai le 50 fasi suega mo se glucometer e tusa ma le 900 - 980 rubles. Ae faʻalagolago i le itulagi o loʻo i ai le fale talavai, o le tau o oloa e mafai ona fesuiaʻi.

I nisi o tulaga, o ofo faʻalauiloa e ofoina atu i pusa ua maeʻa ona maeʻa le aso e maeʻa ai. I se tulaga faapena, e tatau ona faʻatusatusa ou lava manaʻoga i le numera o paʻu ina ia e le lafoina ese le mea ua maeʻa.

Ole tau tele o faʻailoga e taugofie. Ae ui i lea, o le mauaina o se numera tele o afifi, toe faʻaali, aua nei galo e uiga i le aso e muta ai oloa.

O lea e mafai ai ona e faia se manatu faʻamautu e uiga i le Contour TS strips TS, matou te tuʻuina atu ia te oe tali mai le maʻisuka na faʻaaogaina nei molimau:

  • Inga, 39 tausaga. Ou te faʻaaoga le mita Contour TS mo le tausaga lona lua i le laina. E leʻi uma lava! Fuataga e saʻo i taimi uma. O faʻataʻitaʻiga mo le tau e le taugata. O se afifi o le 50 fasi vaega e tau i le 950 ru. I le faʻaopoopoga, i falemaʻi, o faʻatau mo lenei ituaiga o suʻega ua fuafua tele atu nai lo isi. Ma o le soifua maloloina e pulea, ma e le gafatia,
  • Marina, 42 tausaga. Sa ou faatauina loʻu tina i le mita glucose Contour TS ma fasi mo ia. Sa le taugata mea uma. Ma e taua lenei, ona o le penisione a le tina e laʻititi, ma o le faʻaopoopoga faʻaalu mo ia e mafai ona soona tele. O le fua fua e saʻo i taimi uma (faʻatusatusa i le taunuʻuga o se suʻega suʻega). Ou te fiafia i na fasi suega ua faatauina atu i le toetoe o falemaʻi uma. O le mea lea, e le tatau ona e sailia mo se taimi umi, ma e leai ni faafitauli i le sailia ma le faatauina mai.

E taua le iloa! Faʻafitauli i le maualuga o le suka i le gasologa o le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻaia, paʻu ma lauulu, ulia, gangrene ma faʻamaʻi pipisi! Na aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻamautuina a latou gaʻo fiafia ...

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le mita Contour TC:

O le filifiliga sao o fasi siaki mo le mita o le ki i le fua saʻo o fua. O le mea lea, 'aua le faʻagaloina fautuaga a tagata gaosiga o loʻo fautuaina e faʻaaoga faʻataʻitaʻiga faʻatalanoa fuafua lelei mo se faʻataʻitaʻiga faapitoa.

Afai e te le iloa le ituaiga o molimau e te manaʻomia, faʻafesoʻotaʻi lau faufautua faʻatau mo se fesoasoani. O le tagata tomai faapitoa ei ai se lisi atoa o faʻamatalaga i luga o oloa o loʻo ofoina atu i le faʻamaumauga, o lea o le a fesoasoani e faia ai le filifiliga saʻo.

Glucometer Contour TS: faatonuga, tau, iloiloga o le maʻisuka

O le siaki pea o le kulūkose o se vaega taua o le olaga o se tagata ma le maʻisuka.

I le taimi nei, o le maketi o loʻo ofoina atu le tele ma sili atu le faigofie ma le faʻatusatusaina o masini mo le suʻesuʻeina vave o le suka o le toto, lea e aofia ai le konekarate Contour TS glucose, o se masini lelei a le kamupani Bayer Siamani, lea na gaosia ai e le gata o falemaʻi, .

O le lelei o le Contour TS o le faigofie ma le faigofie o le faʻaaogaina ona o le faʻapipiʻi faʻamaonia, lea e faʻaaogaina ai le manaʻoga e siaki le numera o suʻega na o latou lava. E mafai ona faʻatau se masini i se fale talavai poʻo le faʻatonuina i le initaneti, ma tuʻuina atu.

Faʻaliliuga mai le Igilisi Totonu o le Simplicity (TS) o lona uiga "faigofie atoatoa." O le manatu faigofie ma le faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina i totonu o le masini i le maualuga ma tumau pea ona talafeagai i taimi uma. O se faʻamatalaga manino, o le pito i lalo o kuluma ma o latou maualuga aupito maualuga o le a le mafai ai e tagata matutua matutua ona fenumiai. O le pusa faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamamafa i le moli lanumeamata ma e faigofie ona maua mo tagata maualalo le vaʻaia.

  • glucometer ma le mataupu
  • Pine peni tui,
  • lancets 10 pcs
  • CR 2032 pamu
  • pepa faʻamaonia ma pepa faʻamaonia.

Le aoga o lenei mita

  • Le tele o faʻamatalaga! O le fofo i se isi faafitauli o le faʻaaogaina lea o le mita o le Contour TS. I le taimi muamua, o tagata faaaoga i taimi taitasi e tatau ona ulufale i le numera o le siaki, lea e masani ona galo, ma na latou le toe aoga.
  • Maualalo le toto! E na o le 0.6 i le toto ua lava nei e fuafua ai le maualuga o le suka. O lona uiga e leai se mea e tatau ona tuʻia lou tamatamailima loloto. O le faʻamalosi laʻititi e mafai ai ona faʻaaogaina le konekarate o le konekarate o le konekarate i le aso i tamaiti uma ma tagata matutua.
  • Le saʻo! O le masini e maua ai le kulukose i totonu o le toto. O le i ai o suauu e pei o le maltose ma le galactose e le o mafaufauina.
  • Teteʻe! Ua faʻapipiʻi le mamanu faʻaonaponei ma le umi o le masini, o le mita e faia i le palasitika malosi, lea e faʻafefeteina ai le mamafa o masini.
  • Faʻasaoina iuga! O fua mulimuli e 250 o le suka suka o loʻo teu i le mafaufau o le masini.
  • Meafaigaluega atoatoa! E le o faʻatau ese le masini, ae faʻatasi ai ma se seti faʻatasi ma se siʻisiʻi mo le pupuʻu o le paʻu, 10 leketi, se laupepa talafeagai, ma se coupon coupon.
  • Galuega faaopoopo - hematocrit! O lenei faailo e faʻaalia ai le fua o le toto (sel paʻepaʻe, mūmū mumu, platelet) ma lona vaega o le vai. E masani lava, i se tagata matua, o le hematociti e tusa ma le 45 - 55%. Afai ei ai se faaitiitia pe faateleina i ai, faamasino le suiga o le viscosity o le toto.

Le lelei o le Kolupe Tao

O taʻaloga e lua o le mita o le faʻavasegaina ma le auiliiliga taimi. O le fua fua e faʻaalia i luga o le mata pe a uma le 8 sekone. Ae o lenei taimi e masani lava e le leaga.

E ui lava o loʻo i ai masini e lima-lua le vaeluaga mo le fuafuaina o le kulūkose. Ae o le faʻaogaina o le konekarate o le konekarate o le konekarate TS o loʻo faʻatino i le plasma, lea e sili atu le maualuga o le maualuga o le suka i le 11% nai lo le toto atoa.

O lona uiga o le taimi e iloilo ai le iuga, e tatau ona faʻaitiitia faʻaitiʻitia i le 11% (vaevaeina i le 1.12).

E le mafai ona taʻua le faʻamautuina o le plasma o se toe faafoi faʻapitoa, aua ua mautinoa e le kamupanoaga o taunuʻuga e ogatasi ma faʻamatalaga falesuesue. O le taimi nei o glucometene fou ua fusi i plasma, sei vagana ai le masini satelite. O le Contour TS fou e saʻoloto mai i mea sese ma o le a faʻaalia i luga i le 5 sekone.

Vaevaega mo le mita o le kulukose

Na pau le mea na suitulaga ai le masini o se vaega o suʻega, lea e tatau ona faʻatauina i taimi uma. Mo le Kolisi ole Totogi, e le tele naua, ae leʻi faia ni nai suʻega laiti ina ia faigofie ai i tagata matutua ona faʻaogaina.

O latou uiga taua, lea o le a apili atu i tagata uma, e aunoa ma se tuusaunoaga, o le tutoatasi tutoatasi o le toto mai le tamatamailima pe a uma le afaina. E leai se mea e tatau ona faʻanoanoa ai le aofaʻi saʻo.

O le mea masani, o faʻatau oloa o loʻo teuina i le afifiina mo le sili atu i le 30 aso. O lona uiga, mo se masina e fautuaina e faʻaalu uma suega i le mataupu o isi masini, ae le o le mita Tour TC.

O ona fasi pepa i le atigi avanoa e teuina mo le 6 masina e aunoa ma se pa'ū o le lelei.

E maua e le kamupanī se faʻamaoniga o le sao o la latou galuega, lea e taua tele mo i latou e le manaʻomia le faʻaogaina o le glucometer i aso uma.

Faʻaaogaina aʻoaʻoga

Aʻo leʻi faʻaaoga le konekarate o le konekarate o le Contour TS, e tatau ona e faʻamautinoaina o suʻisuʻi uma o le suka poo insulin e ave e tusa ai ma le faʻatulagaga ua faatonuina e le fomaʻi. O le suʻesuʻega e aofia ai ni taga se 5:

  1. Aveese le fasi siaki ma tuʻu i totonu o le moli moli seia oʻo ina taofi. A maeʻa ona fufulu le masini, faʻatali mo le "pa'ū" i luga o le mata.
  2. Fufulu ma faʻagogo lima.
  3. Fai se pupuʻu o le paʻu ma se mea faʻapitoa ma faʻamoemoe e foliga mai o se matāua (e le manaʻomia ona e sasaina).
  4. Faʻaaoga le mataʻituina o le toto i le pito sili o le suʻega o le suʻega ma faʻatali mo le faailoilo faʻamatalaga. A maeʻa le 8 sekone, o le a oʻo mai le i luga o le lau.
  5. Aveese ma lafoai le faʻaaogaina o le suʻega faʻaaogaina. Ole mita e tape le aunoa.

O fea e faʻatau ai le mita TC mita ma le tele?

Glucometer Kontur TS e mafai ona faʻatau i falemaʻi (pe afai e le maua, ona tuʻuina atu lea) pe i luga o faleoloa o masini. O le tau e mafai ona fesuisuiai, ae sili atu le taugofie nai lo isi gaosi oloa. O le tau, o le tau o le masini ma le ato atoa o le 500 - 750 rubles. O isi vaega i le aofaiga o le 50 fasi vaega e mafai ona faatauina mo le 600-700 ru.

Glucometer Contour TS - o se fofo faigofie ma taugofie mo le puleaina o le maʻisuka

Le aso lelei i tagata uma! O tagata uma lava ei ai se faafitauli i le maualuga maualuga o le suka o loʻo feagai ma le faʻafitauli o le filifilia o se masini mo le fuaina o le kulukose i le fale.

Malilie, alu i le falemaʻi i le tele o taimi i le masina ma le tu i le laina e le malie.

Ou te taumafai lava e ave lau fanau i falemai e seasea mafai, ma faafetai i le Atua! Ma afai e faʻafuaseʻi ona e maʻi, o loʻo i ai faʻamaoniga o le hypoglycemia, pe afai latou te filifilia se fualaau o fualaau oona poo insulin, o lona uiga, o le alu soo i le fale suesue o le a avea ma se avega mo oe.

O le mafuaaga lena e iai masini e fua ai le suka toto i le fale. Ou te le o talanoa e uiga i se siaki tumau e pei o Dex, ou te talanoa e uiga i le mita masani o le kulukose toto. Ae o le isi fesili taua e tulaʻi mai: "E faʻapefea ona filifili se ituaiga masini?" I loʻu manatu, o le mita sili ona lelei e tatau ona:

  • saʻo i fua
  • faigofie ona faʻaaoga
  • taugofie e faatumauina

E tele naua glucometers i le taimi nei, ma o kamupani fou o loʻo faʻaalia i taimi uma e maua ai ia ituaiga masini. Ou te le iloa e uiga ia te oe, au faitau pele, ae ou te manao e talitonuina kamupani ua leva ona i ai i maketi o oloa faafomai. O lenei mea e faʻamaonia ai o taimi e faʻataʻitaʻiina ai oloa, o loʻo faʻatau maoaʻe tagata ma fiafia i le latou faʻatau.

O se tasi o nei kiliva "faamaonia" o le Contour TC mita. E fetaui lelei lava i tulaga faataatitia e tolu, lea na ou talanoa e uiga i sina tulaga maualuga.Afai na e faitauina lau blog mo se taimi umi, ona e iloa ai lea ua na o le mea sili ona lelei na e filifilia mo oe, lea e 100% ou mautinoa. O le asō o le a ou faʻafeiloaia oe i le konekarate o le konekarate o le TS e latalata atili atu, ma i le faaiuga o le tusiga o le ae mauaina se mea manaia tele.

Aiseā e taʻavale ai le mita glucose TC

O le porokalama TC o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona malosi o glucometers. O le masini muamua na sau mai le laina fausaga i Iapani i le 2008. Ma e ui o Bayer o le Siamani, o le faʻapotopotoga e faia i Iapani e oʻo mai i le aso nei. O le mea lea, o lenei glucometer e mafai ona taʻua saʻo o se tasi o siliva saʻo ma maualuga, aua e lua atunuu o loʻo gaosia meafaigaluega sili ona lelei e aofia ai i lona gaosiga.

O le a le uiga o faʻataʻotoga TS? I le gagana Peretania e foliga mai o le Total Simplicity, lea i le faaliliuga o lona uiga o le "Lelei faigofie". Ma e moni lava o lenei masini e matua faigofie lava ona faʻaaogaina.

E na o le lua paʻu tetele i luga o le tino o le Contour TC mita, o lea o le ae le mautonu pe o fea e tuleia ai mea ae le misi.

O nisi taimi e faigata mo tagata e le lelei le vaai ona faʻapipiʻi se fasi siaki i totonu o se mea faʻapitoa (port), ae o tagata gaosia na foia lenei faafitauli i le faia o lenei pusa i le moli.

O le isi mea aoga taua o le fesuiaiga. Oi, o le a le tele o faʻataʻitaʻiga na faʻaumatia ona o le faʻagaloina e ulufale ai i se code poʻo le suia o le pu mai se afifi fou. I le Circuit Vehicle Circuit, e le o iai le fodu, pe a.

oe tatalaina se afifi fou i fasi pepa faʻataʻitaʻi ma faʻaoga e aunoa ma le faatuai.

Ma e ui o le taimi nei o isi tagata gaosi oloa o loʻo taumafai foi e faʻaumatia le manaʻomia mo le fesuiaiga, ae le o mea uma ua lauiloa.

O le isi mea aoga taua o lenei glucometer e maualalo le "maualalo o le toto". Ina ia saʻo le fuaina o le maualuga o le suka, o le glucometer e naʻo le 0.6 μl. O lenei mea e mafai ai ona e seti le nila o se mea e sili ona maualalo, lea e faaitiitia ai le tiga i le taimi o le pupu. Talitonu o le a lelei mo tamaiti uma ma tagata matutua.

O le isi vaega o le glucometer na matua faateia aʻu. E foliga mai o lenei mita ua mamanuina i se auala e le afaina ai taunuuga i le i ai o le maltose ma le galactose i totonu o le toto, o mea foi ia e gaosia ai gaʻo, ae e le afaina ai le kulūkose lava. O le mea lea, e tusa lava pe taua lo latou i ai i totonu o le toto, o le a le amanaiaina lo latou auai i le iuga mulimuli.

O le toatele o outou ua faalogo o le toto e mafai ona "mamafa" po o le "vai." O nei uiga o le toto i vailaau e fuafuaina e le maualuga o le hematocrit.

Hematocrit o le fua faatatau lea o elemene fausaga (toto mumu mūmū, sela paʻepaʻe, platelets) i le aofaʻi atoa o le toto.

I nisi faʻamaʻi poʻo tuutuuga, o le maualuga o le hematocrit e mafai ona eseese uma i le itu o le faʻalauteleina (mafiafia o le toto), ma i le itu o le faʻaitiitia (faʻaitiitia o le toto).

E le o mea uma lava e mafai ona mitamita aua o le taua o le hematocrit e le taua tele, aua e mafai ona fua saʻo le kulukose o le toto i soʻo se taua o le hematocrit. O le eletise TC ua na o se glucometer, lea e maualuga le saʻo e fua ai le maualuga o le suka i totonu o le toto i le va o le hematocrit mai le 0% i le 70%. I le auala, o le faasologa o le hematocrit e faalagolago i le matua ma le itupa:

  • i fafine - 47%
  • i alii - 54%
  • i pepe faatoa fananau mai - 44-62%
  • i tamaiti e oʻo ile tausaga - 32-44%
  • i tamaiti mai le tausaga i le 10 tausaga - 37-44%

Le lelei o le mita kulukose

Masalo na o le toesea o le mita o le taimi lea e fua ai ma le faʻavasega. O le faʻatali o le taimi mo le taunuʻuga e 8 sekone. Ma e ui o lenei mea o se taunuuga sili ona lelei, ae o loʻo i ai glucometers e faia lenei mea i le 5 sekone.

E mafai ona faia i le plasma (toto mai se vein) poʻo le toto atoa (toto mai se tamailima). O le faʻamoemoega lenei i luga o le faʻavae e maua mai ai taunuuga o le suʻesuʻega. O le Glucometer TC e faʻataʻavaleina i le plasma.

E tatau ona e manatua pea o le plasma o le maualuga o le suka e sili atu le maualuga nai lo le toto capillary - e 11%.

O lona uiga e tatau ona faaitiitia ia taunuuga taʻitasi e 11%, mo se faataitaiga, vaevaeina i se vaega 1.12 i taimi uma. Ae e mafai ona e faia i se isi auala: na o le setiina o le maualuga o le kulukose o le plasma glucose mo oe lava ia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se manava gaogao mo le toto mai se tamatamailima - 5.0-6.5 mmol / L, ma mo le toto toto o le a 5.6-7.2 mmol / L. O le masani o le kulukose pe a uma le 2 itula talu ona 'ai le toto mai le tamatamailima e le sili atu nai lo le 7.8 mmol / L, ma mo le toto mai le vein - e le sili atu i le 8.96 mmol / L.

O le a le mea e fai e fai ma faavae, oe filifili, au faitau pele. Ou te manatu o le filifiliga lona lua e sili atu ona faigofie.

Glucose meter test strips

O vaega o suʻega o mea autu ia e mafai ona faʻaaoga i le faʻaaogaina o le mita.

O laasaga o le suʻega mo le konekarate Suʻega e tutusa lelei (e le tele, ae le laʻititi), o lea e faigofie ai ona faʻaoga mo tagata e le lelei le tomai tau afi. O nei suʻega faʻasolosolo o ituaiga faʻalanu, o lona uiga.

o le toto lava ia e faʻaleleia pe a oʻo loa le afaina i le mataʻu. O lenei mea e matua faʻaitiitia ai le tele o le lapisi toto e manaʻomia.

I le avea ai o se tulafono, o se pusa matala ma se fasi uaua e teuina mo le silia ma le 1 masina. A maeʻa lenei vaitau, e le faʻamaonia e le au gaosiga le saʻo i fua, ae e le faʻaaogaina i le Contour TS mita. E mafai ona teuina se pusa avanoa mo le 6 masina ma e le fefe mo le saʻo o fua. O lenei mea moni e faigofie tele mo i latou e seasea fuaina le suka o le toto.

I se tulaga lautele, o se meafaigaluega faigofie ma sao: e faaopoopo i le i ai o se mamanu matagofie ma ona po nei, o le mataupu e faia i le manaia o palasitika, ma e iai foi se manatuaga mo le 250 fua.

O le saʻo o le masini e siakiina e fale suesue faʻapitoa aʻo leʻi faʻatuina le glucometer mo le faʻatau.

O le masini e lelei le saʻo pe afai e le sili atu i le 0.85 mmol / L le mea sese e le sili atu i le 0.85 mmol / L, ma o le 20-minute ole 20% e manatu ole sese ile maualuga o le glucose e sili ile 4.2 mmol / L. O le auala o le taavale e faʻafetaui nei taʻiala.

Faatonuga auiliiliga mo le faʻaaogaina o vaega o suʻega Contour TS

I aso nei, na o se tagata faʻanoanoa e le gaosia ni masini mo le pulea lelei, aua o le numera o le maʻisuka i le lalolagi e tupu tele, pei o se faʻamaʻi.

O le faatulagaga o le CONTOUR ™ TS i lenei tulaga e manaia i le toe faʻatuina mai o le tagata muamua o le bioanalyzer i le 2008, ma talu mai lena taimi e leai se lelei poʻo se tau ua suia tele. O le a le mea e maua ai oloa a Bayer ma le faʻatuatuaina? E ui lava i le mea moni e faʻapea o le faʻailoga o le Siamani, o glucometus CONTOUR ™ TS ma o suʻega faʻataʻitaʻiga ma o loʻo gaosia i Iapani.

O le faiga, i le atinaʻe ma le gaosia o nei atunuu e lua e pei o Siamani ma Iapani e auai, ua pasia le suega o le taimi ma ua faatuatuaina.

Bayer CONTOUR ™ TS ua faʻatautaia mo le siakiina o le toto i le fale, faʻapea foʻi ma le vave faʻataʻitaʻiga i falemaʻi. E faʻamaonia e le kamupanī le fua saʻo i le taimi e faʻaaoga ai mea taumafa faʻatasi ma le mita o le igoa tutusa mai le kamupani lava e tasi. O le faiga e maua ai fua o fua i le 0.6-33.3 mmol / L.

Faʻapitoa o le faiga o le konekarate o le konekarate

O le faapuupuuga o le TC i le igoa o le masini i le Igilisi o lona uiga o le Faasaoga atoa po o le "faigofie atoatoa".

Ma o lea ituaiga igoa e faʻamaonia atoatoa: se lapoa lapoa ma se paʻu tele e mafai ai e oe ona iloa le iuga e tusa lava mo tagata e le lelei le vaai, lua pipiʻi faʻamalosi (manatua manatua ma le taʻavale), o se taulaga mo le faʻaogaina o se fasi siaki ua faʻaalia i le moli lanumeamata. O lona telē, e oʻo lava mo tagata e le lelei le lelei o tomai tau afi, ia mafai ona fua fuaina.

O le leai o se masini faʻamaonia e faʻamaonia mo pepa fou fou o suʻega o se avanoa faaopoopo. A maeʻa ona ulufale i totonu o le faʻatau, o le masini e iloa ma faʻasolosolo saʻo, o lea e le talafeagai le galo e uiga i le fodiga, faʻaleagaina fua uma o fua.

O le isi mea faaopoopo o le laʻititi lea o le biomaterial. Mo le gaosiga o faʻamaumauga, e manaʻomia le 0.6 μl. O lenei mea e mafai ai ona faʻaitiitia le afaina o le paʻu i se paʻu loloto, lea e sili ona taua mo tamaiti ma le maʻisuka ma le maaleale o le paʻu. Na mafai ona faia lenei mea ona o le faʻapitoa o mamanu o le suʻega lea e otometi ona toso ai se matāua i totonu o le taulaga.

O le maʻisuka e malamalama o le maualuga o le toto e faalagolago i le hematocrit i le tele o itu. E masani lava, e 47% mo tamaitai, 54% mo alii, 44-62% mo pepe faatoa fananau mai, 32-44% mo tamaiti laiti i lalo o le tasi le tausaga, ma le 37-44% mo tamaiti laiti. O le lelei o le Polokalame o le Contour TS o le taua o le hematocrit e oo i le 70% e le afaina ai fua o fua. E le o mita taʻitasi e iai na gafatia.

Mea e teu ai ma faʻaaogaina mo vaega o suʻega

A e faʻatau i le Bayer test strips, iloilo le tulaga o le afifi mo mea leaga, siaki le aso e muta ai.

Faʻatasi ai ma le mita o se peni faʻamalosi, 10 lancets ma 10 suega faʻataʻitaʻi, o se faʻavaa mo le teuina ma felauaiga, faatonuga.

O le tau o le masini ma mea taumafa mo se faʻataʻitaʻiga o lenei vaega e lava lelei: e mafai ona e faʻatauina le masini i totonu o le pusa mo le 500-750 ru, mo le Contour TS mita mo faʻataʻitaʻiga - o le tau mo le 50 fasi vaega e tusa ma le 650 rupu.

O oloa e tatau ona teuina i totonu o le uluai masini i se mea malulu, mago ma pouliuli lea e le mafai ona maua e tamaiti.

E mafai ona e aveeseina vave le suʻega aʻo le i faia le taotoga ma vave tapuni le penitala, aua e puipuia le mea maʻaleʻale mai le susu, vevela vevela, faʻaleagaina ma faʻaleagaina.

Mo le mafuaʻaga lava e tasi, aua nei teuina faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, taʻavale ma isi mea mai fafo i la latou uluai afifiina ma mea fou. E mafai ona e paʻi atu i mea taumafa i lima mamā ma faʻamago. E le ogatasi ia meaʻai ma isi faʻataʻitaʻiga o glucometers.

E le mafai ona faʻaaogaina fasi pepa ua maeʻa pe faaleagaina.

O le aso e muta ai le taumafataga e mafai ona vaaia i luga o le igoa o le paipa ma luga o le pepa afifi. A maeʻa le sisi, maka le aso i le penitala. 180 aso pe a uma le faʻataga muamua, o le toe totoe o mea taumafa e tatau ona lafoaia, talu mai le mea ua maeʻa e le faʻamautinoa ai le saʻo atoatoa.

O le maualuga o le tau vevela mo le teuina o faʻataʻitaʻiga e 15-30 tikeri le vevela. Afai o le pusa na i totonu o le malulu (e le mafai ona e togiina fasipepa!), Ina ia faʻatautaia ao le i faia le taualumaga, e tatau ona teuina i se potu vevela mo le itiiti ifo i le 20 minute. Mo le mita CONTOUR TS, o le tulaga vevela o le vevela o loʻo lautele atu - mai le 5 i le 45 tikeri Celsius.

O mea taumafa uma e faʻaogaina ma e le talafeagai mo le faʻaaoga. O totogo na tuʻuina i luga o le ipu ua uma ona faia i le toto ma ua suia o latou meatotino.

Falemaʻi lata ane: Faʻailoa lau fale talavai i se faʻafanua

O le faʻafanua o loʻo faʻaalia ai tuatusi ma numera o le telefoni a St. Petersburg pharmacies lea e mafai ona e faʻatau ai ni Suʻega mo le Contour TS / Contour TS glucometer. O tau masani o falemaʻi atonu e eseese. Faamolemole taʻu saʻo le tau ma le avanoa e ala ile telefoni.

  • LLC "Spravmedika"
  • 423824, le aai o Naberezhnye Chelny, st. Fale masini, 91 (IT-paka), ofisa B305
  • Faiga Faʻavae Faʻamaumauga o le Tagata Lava Ia

O faʻamatalaga uma i luga o le upega tafaʻilagi o faʻamatalaga.

A o leʻi faʻaaoga vailaʻau, faʻafesoʻotai lau fomaʻi.

E le taugata, saʻo ma taugata - o nei mea uma e uiga i le Contour TS strips test mo le faʻaleleia!

I totonu o la tatou faleoloa i luga o le initaneti, e 2 ituaiga ituaiga o suʻega:

  • Mo le pelegia e le tele o le Glucometer Contour TS i le lanumoana. Faʻailoga i luga o le taimi nei i tau talafeagai ma le tuʻuina atu i Rusia ma le CIS. Latou te manaʻomia se paʻu itiiti o le toto ma e lelei tele e fua ai le suka toto i pepe.
  • Mo mita glucose toto Contour Plus ma le Contour Plus One i se tulaga uliuli. Faʻafetai i le galuega fou Lua avanoa (avanoa lona lua), faʻatasi ai ma i latou o loʻo i ai se avanoa e faʻaopopo ai se lua paʻu o le toto i le vaega o le suʻega.

E te manaʻo e ausia le taui lelei o le maʻisuka?
Fua le kulukose o le toto i le tele o taimi, fasi sikuea sikuea ma faʻavasega.
Ma e ala i le vave faatauina mai o le 10 po o le sili atu faʻamaumauga o suʻega o Contour TS, e mafai ona e faʻasaoina lelei e aunoa ma le aveesea o le lelei!

Faʻamanuiaga Autu o le Kolupe Toto Fou Fuga o Glucose Test Strips

Mea fou mai Bayer - o le konekarate fou Contour TS glucometer e aofia ai le faʻaogaina o uluaʻi faʻataʻitaʻiga o Kontrur TS, lea ua mamanuina mo le vave, faʻaaoga tasi. O le tele o tulaga aoga o mea taumafa e mafai ai ona e mauaina le sili ona saʻo suesuega o sailiga:

faʻamaumauga faʻamaumauga e aunoa ma le fesuiaiga e faʻamalo mea sese pe a ulu atu i le tulafono sese po o le pulou,

le mafai ona faʻaleleia i le plasma toto,

le manaʻomia mo se toto itiiti (e oo i le 0.6 μl),

o le avanoa e maua ai se vave vave (e oo atu i le 5 sekone),

o le i ai o se paluga puipuia e mautinoa ai se saogalemu saogalemu i soo se vaega o mea taumafa,

le maualuga o le auaunaga tautua o oloa mai le atinaʻeina.

Mea e talafeagai mo tagata matutua ma tamaiti e maua i le maʻisuka ituaiga 1

Tulaga lelei o mea aupito lata mai o le Contour Plus glucose mita test

O le contour Plus strips for similar Bayer brand blood glucose mita o mea aupito lata mai ia e faʻaaogaina ai mea sese, e tusa lava pe na o le pau o le toto e le lava. O tekinolosi lata mai nei, e pei o se "taimi lona lua" e mafai ai ona e faaopoopo i ai se lua mataua o le biomaterial e faamaeʻa ai le auʻiliʻiliga i luga o le suʻega tutusa Contour Plus. O le filifilia o le fou o le Contour Plus band, ua faʻamautinoa oe e maua ni suʻega e faʻatusatusa i le fale suesue. O le tele o tulaga lelei o ia mea taumafa:

auiliiliga e manaʻomia ai sina fua o le biomaterial - e oo atu ile 0.6 micron,

leai se faʻatonuina o faʻatagaga e mafai ai ona aloese mai mea sese, fenumiai faʻamatalaga,

o se faiga faʻapitoa e mafai ai e le fasipepa ona tusia le toto manaʻomia,

i totonu o le 30 sekone, e mafai ona e faaopoopoina se lua o le paʻu o le toto i le lava suega e tasi e faamaea ai manipulations,

tele-technology multi-pulse system e mafai ai e oe ona faʻagasolo pea se vaega o le biomaterial e faʻateleina ai le sao o taunuuga.

E mafai ona e faʻatau ni faʻataʻitaʻiga o Contour o lona uiga muamua ile luga ole upega tafaʻilagi o la matou faleoloa i le initaneti i se tau maualalo maualalo. Faʻalogo lelei i le lelei o le faʻatau i luga o le initaneti, lea e mafai ai ona faʻatau vave au oloa, faigofie, faigofie, lelei ma saogalemu. E naʻo le maualuga ma le lelei o oloa gaosi oloa, mea e maua mo glucometers, faapea foi ma mea e gaosi ai galuega o le a fesoasoani i le faʻaleleia o le toto totoina i aso taitasi, faʻavasegaina ma faʻatusatusa taunuuga

Faʻatatau pepa faʻataʻitaʻi Kontur TS i se faʻaitiitiga poʻo se faʻaitiitiga!

I le faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi a DiaMarka e mafai ona e faʻatau ai ni suʻega i se tau fefaʻatauaʻiga. O le suʻeina o se faleoloa i le initaneti lea e mafai ai ona e faʻatau e le gata na o suʻega suʻega, ae o isi mea uma mo le mita? O iinei o le ae maua ai mea uma e te manaʻomia.

I le faaopoopo atu i le suʻega suʻeina i latou lava, i la tatou faʻatulagaga o loʻo i ai Microllet lancets, faʻamamaina le ava mo le togafitia o nofoaga pupuʻu, nila mo penisini, pulu lima o le paʻu ma isi mea o le maʻisuka.

A o le i filifilia se oloa patino, filifili pe fia numera o suʻega e te manaʻomia. A maeʻa, e tatau ona faia fua fua, e toʻatele e manaʻomia le totogi mo le faʻatagaina i le latou taulaga poʻo le nuʻu. Ma pe a faʻatau se numera tele o faʻataʻitaʻiga, o le matou faleoloa e ofoina atu se tau faʻaititia. Feʻaʻei luga ma uo ma paaga pe faitau le numera manaʻomia ole suʻega aʻo leʻi maeʻa. Ma ia manatua o le tele o le maʻisuka latou te faʻaaogaina foi suʻega faʻataʻitaʻiga pe a maeʻa le aso e uma ai.

E mafai ona e faʻatau faʻataʻitaʻiga Contour TS i luga o la matou faleoloa i le initaneti i nai kiliki. Tau maualalo, faʻafeiloaʻiga lelei ma se fesoasoani tele - o le a se isi mea e mafai ona e manaʻo ai pe a fuaina lau kulūkose toto i taimi uma?

Fautuaga mo le faʻaaogaina o le CONTOUR TS

E tusa lava pe o le a le mea muamua na tupu i glucometers, aʻo lei faatauina mai le CONTOUR TS, e tatau ona faamasani oe lava i faatonuga uma a le kamupanī: mo le masini CONTOUR TS, mo fasi pepa o le igoa lava e tasi ma mo le pine penisini Microlight 2.

O le masani masani o suʻega o fale e aofia ai le ave o le toto mai le ogatotonu, mama tamatamailima ma sina tamatamai lima i le isi lima (o isi tamatamailima e lua o loʻo galulue pea)

Ae i totonu o faʻasalalauga mo le konekarate Contour TS, e mafai ona e maua fautuaga mo suʻega mai isi nofoaga (lima, alofilima).

E fautuaina le suia o le nofoaga pupuʻu i le tele o taimi e mafai ai ina ia aloese mai le mafiafia ma le mumu o le paʻu. O le mataua muamua o le toto e sili atu ona lelei e aveʻesea ma se fulufulu susu - o le auiliiliga o le a sili atu ona sao.

Pe a faʻatupu se mataua, e te le manaʻomia le tosoina o le tamatamailima - o le toto e faʻafefiloi ma le vai o le tino, faʻasese le iuga.

  1. Saunia mea uma mo le faʻaaogaina: o le glucometer, o le penisini Microlet 2, lancets e mafai ona faʻaaogaina, o se pipili faʻamaʻi, se solo solo mo le tui.
  2. Faʻapipiʻi se lalaga faʻaaogaina i totonu o le faʻatoʻa, lea e aveesea ai le pito o le au ma faʻapipiʻi le nila e ala i le vaʻesea o le ulu puipui. Aua e te faanatinati e lafo i fafo, aua a uma le faʻatinoga o le a manaʻomia e lafoai le lalaga. O le taimi nei e mafai ona e tuʻuina le pulou ma tuʻu le loloto o le puncture e ala i le feliuaʻiina o le vaega o le feʻaveaʻi mai le ata o se laʻititi laʻititi i se faʻaaliga ma le tele. Taulaʻi i lou paʻu ma le fusi ulu.
  3. Saunia ou lima e ala i le fufuluina i le vai mafanafana ma le fasimoli. O lenei faiga o le a le gata ina maua ai le tumama - o se masini malamalama e mafanafana ai ou lima, faateleina ai le tafe toto. Nai lo se solo solo mo le faʻamago, e sili atu le ave o se lauulu lauulu. Afai e te manaʻo e togafitia lou tamatamailima i se 'ava malosi, e tatau foi ona e maua le taimi malolo e malogo ai, talu ai o le ava malosi, e pei o le susu, e faʻasaʻo ai taunuuga.
  4. Faʻaofi le fasi siaki ma le pito iʻu i le moli moli. E fesuisuiaʻi le masini. O se faʻasologa faʻasologa ma se pa'ū e aliali i luga o le lau. Ua saunia nei le masini mo le faʻaaogaina, ma e 3 minute e te saunia ai le biomaterial mo le auiliiliga.
  5. Ina ia ave le toto, ave le tui Microlight 2 ma faʻamau mausali i le itu o le tamatamailima. O le loloto o le poloka o le a faalagolago foi i nei taumafaiga. Faasolo i luga o le patipati lanumoana. O le manulele sili ona lelei e tuiina le paʻu ma le tiga. Pe a faʻatupu se matāua, aua e te taumafai tele. Aua nei galo e aveese le mataua muamua ma le fulufulu susu. Afai e sili atu nai lo le tolu minute le faʻatonuga, e alu le masini. Ina ia toe faafoi atu i le faiga faʻagasolo, e tatau ona e aveese ma toe faʻamautu le laasaga o le suʻega.
  6. O le masini ma le fasi pepa e tatau ona aumai i le tamatamai lima ina ia paʻi lona mata i le pau, e aunoa ma le paʻi i le paʻu. Afai e te tausia le faatulagaga i lenei tulaga mo ni nai sekone, o le ata lava ia o le a toso mai ai le toto manaomia o loʻo i luga o le vaega faʻaalia. Afai e le lava, o se faailoilo faʻavae ma le ata o se gaogao avanoa e mafai ona faʻaopopo se vaega o le toto i totonu o le 30 sekone. Afai e leai sou taimi, e tatau ona sui le fasi pepa i se mea fou.
  7. O le taimi lenei e amata ai le faitau i luga o le lau. A maeʻa le 8 sekone, o le taunuuga e aliali mai i le faʻaaliga. E le mafai ona e tago atu i le suʻega i lenei taimi uma.
  8. A maeʻa le faʻamalosiga, aveese le taʻavale ma le vili e tuʻuina atu mai le fata mai le masini. Ina ia faia lenei mea, aveese le pulou, tuu i luga o le nila se ulu puipui, o le mea e uu ai ma le faamau o le a otometi ona aveese le laupepa i totonu o le pusa lapisi.
  9. O le pencil blunt, e pei ona e iloa, e sili atu nai lo le maaleale o le manatuaina, o lea e tatau ai ona tusia i totonu o se tusi o le tagata lava ia poo se komepiuta. I le itu, i luga o le mataupu ei ai le pu mo le faʻaogaina o le masini i se PC.

Tuua Lau Faamatalaga