O le fualaau faasaina Emoxipin Plus: faatonuga mo le faʻaaogaina

Vitamini ma minerale tele mo le faʻaaliga

Faailoga mo le faʻaaogaina

«Ophthalmoxipin Plus"Fesoasoani i le tausiga o le tulaga o le gaioiga o le vaʻaia ma le faʻamautuina o le gaioiga o le tino i mata o le mata i lalo o tulaga o le faateleina o le vaaia o le tino ma le vaivai o le vaai, ma le tele o le faʻaalia i le malamalama ma le faʻalauteleina o le UV, i le lalagaina o tioata ma mata tioata, e puipuia ai le atinaʻe / alualu i luma o faʻamaʻi o le retina, glaucoma ma faʻasoesa. E fautuaina e avea o se punavai o le lutein, zeaxanthin, lycopene, taugata, siakiina, o se punaoa faaopoopo o vitamini A, E, C, zinc, chromium, seleni, e aofia ai flavonols ma anthocyanins.

Aʻo leʻi faʻaogaina, faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi Taumafa masani. E le o se fofo.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Faiga Faʻavae o le Emoxipin:

  • fofo mo mea e le afaina ma le intramuscular administration: sina lanu lanu po o le le lanu lanu (1 ml poo le 5 ml i ampoules: i totonu o se pepa pepa 5 ampoules, 5 ampoules i totonu o se pepa afifi palasiketi, i totonu o se pepa pepa 1, 2, 20, 50 po o le 100 paʻu),
  • tui: suavai mama e aunoa ma le lanu (1 ml i ampoules: 5 ampoules i totonu o se pepa palota, 5 ampoules i paʻu pepa palasitika, 1, 2, 20, 50 po o 100 pepa i totonu o se pepa palota),
  • Mataʻu mata 1%: sina lanu lanu po o le lanu i sina paʻu (5 ml taʻitasi: i fagu tioata ma se pulou lauulu, i totonu o se pepa pepa 1 fagu, i fagu, i totonu o se pusa pepa 1 le fagu ua tumu i le pulou lauulu).

I le 1 ml o se vaifofo mo mea e le afaina ma le intramuscular e aofia ai:

  • mea galue malosi: methylethylpyridinol hydrochloride (emoxypine) - 30 mg,
  • vaega o ausilali: 1 M sodium hydroxide solution, vai mo tui.

I le 1 ml o fofo mo le tui e aofia ai:

  • gaioiga galue: methylethylpyridinol hydrochloride - 10 mg,
  • vaega o fesoasoani: hydrochloric acid OD M, vai mo tui.

1 ml pata i totonu:

  • gaioiga galue: methylethylpyridinol hydrochloride - 10 mg,
  • vaega o fesoasoani: potassium dihydrogen phosphate, methyl cellulose soluble, sodium benzoate, sodium hydrogen phosphate dodecahydrate, sodium sulfite anhydrous, vai mo le tuiina.

Pharmacodynamics

Emoxipin o se vailaau faʻasaina ma le antioxidant, angioprotective, mea antihypoxic. O le gaioiga malosi o le methyl ethyl pyridinol, e faʻaitiitia ai le permeability o le puipui vascular, viscosity toto ma le faaputuga plateti, e fai fibrinolytic gaoioiga. Faʻateʻaina faiga faʻavae faʻasalalauga saoloto. E faʻaleleia ai le anotusi o nucleotides cyclic (adenosine monophosphate ma guanosine monophosphate) i plaletlets ma le faiʻai o le faiʻai, e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le gaogao ma fesoasoani ai i le vave vave ona resitala.

I mataupu o se gasegase o sechemic cerebrovascular, o le a faʻaitiitia ai le matuia o faailoga o le neurology ma faʻalautele ai le tetee atu o le tino i le hypoxia ma le ischemia.

O le faʻaaogaina o se vaifofo mo le faʻaogaina o le tino ma le intramuscular e faʻaleleia ai le maliliega ma le gaioiga o le polokalama faʻapitoa o le cardiac, faʻatapulaʻaina le tele o le taulaʻi o le necrosis i le taimi faigata o le faʻaleagaina o le myocardial. Faʻateleina le vaʻaia, i tagata gasegase e maualuga le maualuga o le toto maualuga - e iai se aafiaga faʻapitoa.

O meatotino toe faʻaaogaina o Emoksipin e mafai ai ona puipuia le retina i lalo o le faʻaleagaina o le malosi o le malamalama maualuga i luga. I le ophthalmology, o le vailaʻau e faʻaaogaina e foia ai le faʻafesoʻotaʻi o le tino, faʻaleleia le vaai o le tino. O mata o mata e mafua ai le faaitiitia o le mafai ona gafatia o capillaries, o le faamalolosia o puipui o toto toto, e fesoasoani i le faamautuina o le membrane.

Pharmacokinetics

Faʻamatalaga / / ma le / m, o le volume o le tufatufa o le emoxipin e 5.2 l, o le kilia e 214.8 ml / min. O le methyl ethyl pyridinol metabolism e tupu i le ate. E mafua mai i fatugaʻo. O le afa-ola faʻasalaga e 18 minute.

A maeʻa le faʻapipiʻiina o le Emoxipin i mata, o le a gaoioi vave le mea galue i totonu o lona tino. O le tuiina o pulu plasma e tusa ma le 42%. Methylethylpyridinol ua teuina ma ua gaosia i le mata o le tino ma le fatuina o le 5 metabolites i le avea ai o ni oloa e leai ni mea e maua mai i le gaosiga ma faʻauʻuina o lona liua. E mafua mai i fatugaʻo i foliga o metabolites. Ole maualuga o le vailaʻau i totonu ole vavae o le mata e maualuga atu nai lo le toto.

Fofo mo le vevesi ma le intramuscular administration

O le faʻaaogaina o le Emoxipin i le fomaʻi, fatuga ma le neurosurgery ua faʻaalia i le faʻalavelave faʻapitoa o faʻamaʻi ma tulaga nei:

  • afaina o le ischemic
  • afaina ai le afaina i le vaitaimi o le toe faaleleia,
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular,
  • gasegase ole gasegase chronic,
  • gasegase o le myocardial,
  • e le faʻavaivai le faʻalelei,
  • puipuiga o le faʻamaʻi faʻamaʻi,
  • ulu le manu
  • o le vaitau pe a uma le taotoga mo se hematoma (epidural, subdural, intracerebral), faʻatasi ma le tuʻimomomo o le mafaufau e mafua mai i se manuaga ogaoga o le faiʻai.

Tali mo tui

  • subconjunctival ma le faʻamaʻi totoga o faʻavae eseese,
  • angioretinopathy, e aofia ai le retinopathy o le maʻisuka,
  • o le pitonuʻu ma le totonugalemu o le choriotinal retinal dystrophy,
  • angiosclerotic macular degeneration (foliga malogo),
  • togafitiga o le pene,
  • thrombosis o le vein central retin vete ma ona lala,
  • faʻafitauli o le myopia,
  • taotoga mata
  • tulaga ina ua uma le taotoga mo le glaucoma faigata ona o le choroid otaota,
  • mumu, vevela, mumu o le pene,
  • puipuiga o le pene pe a fai ni tioata faafesootai,
  • mata puipui mai le malamalama maualuga (susulu o le la, laser).

Mata o mata

  • togafitiga o otaota i le potu pito i luma o le mata,
  • thrombosis o le ogatotonu o le retina ma ona lālā,
  • maʻisuka retinopathy,
  • puipuiga ma togafitiga o mu ma afi mumū o le pene,
  • puipuiga ma le togafitiga o le faʻamalolo i le sclera i tagata matutua,
  • togafitiga o faʻafitauli o le myopia.

Faatonuga faapitoa

O le tausia o matua o le Emoxipine e tatau ona o faatasi ma le mataituina ma le totoʻa o le toto ma le tui toto.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le tele o tupe i foliga o mata, e tatau ona faʻatautaia le faʻamaina o le Emoxipin mulimuli, 15 minute poʻo le sili atu pe a uma ona faʻaaogaina le vailaʻau muamua. E tatau ona e faʻatali mo le mimiti atoatoa o isi mataʻu, ina ia aua neʻi mafua ai le solia o mea tau vailaʻau faʻataʻitaʻi o le methylethylpyridinol.

O le fausiaina o le puafiti ona o le lūlūina o le fagu i le mataʻu e le afaina ai le lelei o le fofo, pe a mavae sina taimi e mou atu le puaa.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le faʻaaogaina tutusa o le Emoxipin ma isi vailaʻau e mafua ai le soliga poo le le atoatoa o lona aoga faʻalelei.

O Analogues o Emoxipin: o se fofo mo le faʻafefeteina - Emoxipin-Akti, mata mata - Emoxipin-AKOS, Emoxy-optic, o se fofo i / totonu ma le pulega / m - Emoxibel, Cardioxypine, o se vai fofo - Methylethylpyridinol, Methylethylpyridinol-Eskom.

Emoxipin Reviews

O faʻamatalaga e uiga i le Emoxipin e lelei. O maʻi ma fomaʻi e maitauina le aoga tele o fualaau faasaina pe a faʻaaogaina mo le monotherapy ma o se vaega o togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi o le gasegase, o aʻafiaga o peʻa ma fatuga o le fatu, faʻaaliga eseese o faʻafitauli o le neurological.

O le le lelei o le iniseti e aofia ai le ita tele i le nofoaga o tui, mata o le mata Emoxipine - le faʻavauvau le tumau i le tulaga o le mu.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E faʻaaogaina e avea o se faʻaopoopoga o meaʻai e masani ona ola maloloina - o se punavai o le lutein, zeaxanthin, lycopene, taugata, siakiina, se punaoa faaopoopo o vitamini A, E, C, zinc, chromium, seleni o loʻo i ai flavonols ma anthocyanins. O meaʻai: cellulose microcrystalline, eleʻele, ascorbic acid (vitamin C), rutin, lutein, dl-alpha-tocopherol acetate (vitamins E), zeaxanthin, lycopene, ginkgo biloba extract, blueberry extract, oxide zinc, retinol acetate (vitamin A) chromium picolinate, selenite sodium, gelatin (masini eletise).

O le faʻamalositino o gaioiga a le vaega galue:

O le Lutein o se suauu natura o le kulupu o le hydroxylated xanthophyll carotenoids. I totonu o fusi o le mata, e tufatufaina atu le lutein i se mea le talafeagai: o le lanu samasama o le retina e oʻo atu i le 70% o le lutein mai le aofaiga atoa o mea i totonu o le mata. I le faaopoopo atu i le retina ma le epithelium pigmenting base, o loo maua i le choroid, iris, lens ma le ciliary body. O le faʻamoemoega Lutein e faʻaititia le aofaʻiga mai le ogatotonu o le retina i lona itu. Ua faaalia ai e tusa ma le 50% o le pigmenti o loʻo faʻatotonugalemu i lona ogatotonu tutotonu ma le lautele mai le 0.25 i le 2.0. O le Lutein o se vaega taua o le puipuiga o mata puipui. Lutein e taua tele le taua i le gaioiga o le vaʻaia, faʻaalia ni galuega autu se lua mo le gaioiga masani o le mata: Faʻateleina o le tino vaaia e ala i le faʻaitiitia o faʻasolosolo chromatic, o lona uiga o le filigaina o le vaega le lelei o le fusi o alaleo ae leʻi oʻo atu i photoreceptors (faʻaitiitia le "aberration halo"), e sili atu le manino o le faʻaaliga, photoprotection. O le tafe o le vaega pito sili ona malosi o le fusi e iloagofie ai - o le lanumoana-violet, lea e tutusa ma le lutein absorption range, ua faaitiitia. O Lutein foi e maua ai puipuiga mai faʻasalaga saoloto e faia pe a oʻo mai le malamalama tuusaʻo i mata. O le faaletonu o le Lutein e oʻo atu ai i le toe faʻaleagaina o le tino ma le leai o se faʻaaliga.

Zeaxanthin - o se tasi o pigments autu o le carotenoid group (xanthophyll), o se isomer o le lutein ma e latalata i ai i lona gaioioga.

Lycopene - o le pigmento carotenoid, o le isomer e le o le cyclic o beta-carotene. O le oxidation product of lycopene, 2,6-cycloopopin-1,5-diol, na maua i le tagata retina. O se maualuga maualuga o le lycopene e maua i le epithelium pigmental retinal, ae faapena foi i le tino o le ciliary. O le retina e toetoe lava a manino le tino, o le mea lea, o le pigment epithelium ma le choroid e faʻaalia i le malamalama, ma o carotenoids, e aofia ai le lycopene, o loʻo i ai foi se matafaioi i le puipuiga mai faʻamaʻi faʻamalamalama. Lycopene, i le avea ai o se antioxidant e le o se mea patino, faʻagesegese le faʻavailaʻau i totonu o masini, e aofia ai le tioata. O se suʻesuʻega suʻesuʻega na maua ai se fesoʻotaʻiga vavalalata i le va o mea o le lycopene i totonu o le toto ma le aʻafiaga o le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga.

Taurine o se sulfonic acid lea na faia i le tino mai le cysteine ​​amino acids. O le taurine e maua ai se toe faʻaaogaina, e le faʻasaʻoina, ma le aʻafiaga. I faʻamaʻi o le natura o le vavalo, e fesoasoani i le faʻamautuina o metabolic process in tissues of the eyes.

Vitamin A - Retinol (Vitamin A1, Aceroftol). O le vailaʻau o le Retinal A e taua tele i le faʻatonutonuga o le gaioiga faʻaaliga. 11-Cin retinal ua fusifusia i protein o opsins, o le lanu violū-lanu mumu rhodopsin pigments poo se tasi o ituaiga tolu o iodopsins - o elemene vaaia autu e aafia ai le fatuina o le faailo vaaia. Faʻatasi ai ma le leai o le vaitamini A, o le tele o liona o le epithelium e atiina ae, o le a faʻaitiitia le vaʻaia, ma ua faʻavaivaia le susu.

Vitamini C, E - o loʻo i ai le gaioiolosi maualuga. RUTIN (rutoside, quercetin-3-O-rutinoside, sophorin) - o le glycoside o le quercetin flavonoid, ei ai le vitio o le P-vitamin. O lenei faʻamaoni e faʻaitiitia ai le gafatia ma le le mautonu o capillaries, e aofia ai le vaʻa.

Zinc - o se tasi o elemene pito sili ona taua - o loʻo aofia ai i le gaioiomi o faagasologa i le retina, ma fesoasoani foi i le faʻaaogaina o le vitamini A, lea e talafeagai e tausia ai le vaʻai. O le faaletonu o le Zinc e faʻaleagaina ai le faʻaaogaina o le kulukose e le matala o mata o le mata ma fesoasoani i le fausiaina o tusitusiga, ma faʻapupula ai foi le lamatiaga o le faʻaleagaina o le tino.

Chromium o se tasi o elemene aupito sili ona taua; o lona faʻaletonu, aemaise lava i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, e mafai ona faʻalauteleina faafitauli faʻaaliga.

Seleniuma o se microelement lea e aofia ai i le faʻaogaina o ata e faʻatautaia ai le galuega o le faʻaaliga.

Anthocyanosides - faʻagasolo i luga o le toto ma le metabolism i le maualuga o le tino, faʻaitiitia le vaivai o capillaries, faʻamalosia le puipui o lapisi, faʻaleleia o latou gaioiga, faʻaleleia le galuega eletise o le retina, toe faʻaleleia le pigment rhodopsin, faateleina le faʻaleleia i tulaga eseese o le malamalama ma faʻaleleia le gaioiga vaaia i le aoauli.

Ginkgo biloba - e iai le antioxidants ma le antihypoxic, e faʻaleleia ai le gasegase, faʻaititia le lamatiaga o le thrombosis ma faʻaitiitia ai le permeability capillary, faʻagesegeseina le atinaʻeina o le retinopathy o le maʻisuka, ma suiga faʻaleagaina e fesoʻotai ma le gataifale o le tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina o le Emoxipin

  • Togafitiga ma le puipuia o le mumu ma mumu o le pene.
  • Togafitiga o le afaina i le potu pito i luma o le mata.
  • E faigata tele le myopathy.
  • Matelaina o le maʻisuka.
  • O le thrombosis o le vein central central and its branches.
  • Le faʻaaogaina o tioata faafesootai.
  • Cataract
  • Glaucoma

E faʻapipiʻiina foi mata o le mata i le taimi o le faʻasologa o taimi ma avea ma puipuiga mo le vaai atu i le maualuga o le malosi poʻo le maualuga o le malamalama (mo se faʻataʻitaʻiga, se laser poʻo ni laila o le la).

Emoxipin e le aoga i faʻamaʻi ma pathoces o mata o le mata e mafua mai i isi mea na mafua mai i masini ma kemisi.

Emoxipine i le ituaiga o vaifofo mo le iniseti ua faailoaina i le togafitiga o le tele o faamaʻi, neurology ma fatu fatu. O loʻo faʻamatalaina e tagata tomai faʻapitoa o se vaega o togafitiga faʻapitoa i togafitiga o:

  • Maʻi faʻa-cardiac (faʻalavelave fatu, faʻaleagaina le toʻa, ma isi),
  • Neurological disease (stroke, condition after injury (traumatic brain injury), taimi mulimuli ane o epi- ma le hematomas subdural),
  • Faʻafitauli faʻafitauli.

I lenei tulaga, e mafai ona faʻataʻitaʻiina auala uma o le vaʻaia ma le intramuscular. Ae ui i lea, o le pulega autu o le tino (injection) o le Emoxipin, lea e suia i le iniseti tui, ua manatu o se auala e sili ona lelei.

Faatonuga mo le faaaogaina o le Emoxipin, fua

O le vailaʻau e naʻo le fomaʻi e tatau ona faʻataʻitaʻiina - o se tagata o le siama, ma e faʻalagolago i tausaga ma uiga o le maʻi.

Laʻau

O le Emoxypine e totoina i mata o mata o le 1-2 o le pa'ū i totonu o le faʻasolosolo 2-3 2-3 taimi i le aso. O le umi o togafitiga e mai le 3 i le 30 aso, e fuafua i le ogaoga o le maʻi.

Ole fua maualalo ile 0.2 ml. O le maualuga maualuga o le 0.5 ml (o le 5 mg o le mea gaʻo) i aso uma poʻo aso uma lava, e fuafua i le maualuga o le faʻaleagaina poʻo togafiti.

Tali mo tui

Ophthalmologists e faʻaaogaina se fofo e 1% ile togafitiga ole maʻi, aʻo faia ni tui i tafatafa ole mata:

- retrobulbar - o se metotia o le tuʻu saʻo atu o le vailaʻau i nofoaga ua afaina,
- parabulbar - o le faʻaofiina o se vaifofo o le emoxipin e faʻaaogaina ai se tui i lalo ifo (lalo ifo o le mata) i le itu o le equator o mata,
- mea faʻapitoa - i lalo o le conjunctiva (inisiua o le 1% o le vaifofo e faia i le faʻaofiina o se nila i lalo o le conjunctiva i totonu ole vaega ole fesuiaiga ole tino mucous, 0.2-0.5 ml).

O loʻo faʻateleina le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga ma le parabulbar i le faiga o laser-coagulation.

I se tulaga e le masani ai, o le iniseti Emoxipine e tuuina atu i mata ma le malumalu i le taimi lava e tasi.

I le fomaʻi ma le fatuga - iv o le malo (20-40 gogo / min), 20-30 ml o se vaifofo 3% (600-900 mg) 1-3 taimi i le aso mo le 5-15 aso (muamua na faʻaitiitia le vailaʻau i le 200 ml o le 0.9% solution a le NaCl poo le 5% solution faʻapitoa).

I le ophthalmology - subconjunctival poʻo parabulbar, 1 taimi i le aso poʻo isi aso uma. Subconjunctival - 0.2-0.5 ml o le 1% vaifofo (2-5 mg), parabulbar - 0.5-1 ml o le 1% faʻafofo (5-1 mg).

Talosaga faʻaoga

O togafitiga e tatau ona faia i lalo o le puleaina o le toto ma le totoina o le toto.

O le faʻafefiloi o le fofo mo le tuiina o le Emoxipin ma isi vailaʻau e matua le fautuaina.

E mafai ona faʻaaogaina le fualaau oona i le taimi o le lactation (susu) e matua faʻamautu lava e tusa ai ma faʻamatalaga.

O le fualaau faasaina e le afaina ai le malosi e ave ai taavale, o masini ma masini.

E i ai taimi e faʻatulagaina ai fualaau faasaina. I ia tulaga, o Emoxipin o le mulimuli lea e faʻaaogaina. Faatonuga mo le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga o le togafitiga o fualaau pe a uma le 10-15 minute pe a maeʻa le fualaau muamua.

O aʻafiaga ma faʻaleagaina Emoxipine

E mafai ona faaali mai o ni foliga o le ita mata (susunuina, sasa, fulafula ma le mumu o le conjunctiva).

E seasea ona maua le maualuga o le toto. O le mea lea, e taua mo tagata gasegase maualuga e fefaʻasoaʻi faʻatasi muamua ma le tagata maʻi cardiologist.

Pe a ave togafitiga, faʻanofo taimi pupuu, momoe, e taʻua i nisi taimi. Afai ei ai se lagona malosi mu, fufulu mata, ma suia le vailaʻau i se analog.

E le gata i lea, o foliga vaaia o mea e le afaina i le paʻu, faatasi ai ma le vevela ma le fulafula, e le o aofia ai. Ina ia faʻamalo le faʻaalia o le paʻu, e fautuaina le faʻaaogaina o corticosteroids.

Faʻasalaga

E leai ni faʻamatalaga aloaia e uiga i le faʻaalia o ni mea e le manaʻomia pe a oʻo atu le fualaau o le fualaau oona Emoxipin i foliga o mata o mata.

I le tulaga o le maualuga o le Emoxipin i le tulaga o se fofo, o le faateleina o aafiaga i itu, o le taʻi toto e mafai ona matauina. E tatau ona e taofi le faʻaaogaina o fualaau ma faʻataʻitaʻi togafitiga symptomatic.

Contraindications

O le Emoxipin e itiiti lava lona faʻailogaina ma o se faʻamaʻi saogalemu.

Analogs Emoxipin, o se lisi o fualaau faasaina

O Analogues o Emoxipin o fualaau (lisi):

  1. Quinax
  2. Methylethylpyridonol-Eskom,
  3. Katachrome
  4. Taufon
  5. Emoxy Optic,
  6. Emoxibel
  7. Khrustalin.

E taua le malamalama o mea tutusa e le o se kopi atoa o le fualaau faasaina - o faatonuga mo le faʻaaogaina o le Emoxipine, o le tau ma iloiloga o mea faʻalogo e le faʻaaogaina ma e le mafai ona faʻaaogaina e fai ma taʻiala i le faʻatulagaina o togafitiga poʻo gaʻo. Pe a sui le Emoxipin ma se faʻalogo tutusa, e taua le faʻatalanoa o se tagata tomai faapitoa.

Afai ei ai ni aʻafiaga le lelei e le o faʻamalamalamaina i faatonuga aloaia poʻo i se faʻamatalaga faigofie o le oloa poʻo pe afai e mamafa le tulaga, e tatau ona e asiasi i se fomaʻi i le taimi lava lena. Aʻo leʻi faʻaaogaina Emoxipin, e tatau ona e faitauina ma le faʻaeteete ia faatonuga ua tuʻuina atu.

Aofaiga o iloiloga: 4 Tuʻua se iloiloga

Sa matou o atu i le Tausaga Fou i totonu o le vaomatua ma tamoe atu i totonu o le lala laau. Sa i ai le afaina tele i le tamaitiiti aoga. Faatasi ai ma nei mataua, o mea uma na mou atu i le aso lona lua. Taofi le afaina. Na ou faitauina ia iloiloga ma filifili ai e faaauau pea ona malolo, aua ei ai le ituaiga puao i mata uma e lua. I le taimi muamua, na tupu foi lenei mea, ae foliga mai o le manuʻa na galue. Lago lelei, o mea uma lava ua lelei.

I se isi itu, na taia loʻu mata e se speck. Sa ou tagi, ma na foliga mai ua leai. Ae ona amata ai lea o le pala, o le mata na mumu ma sa matua le lelei lava ona vaaia. Ae o loʻu tina o se fomaʻi ma e masani ona iloa le mea o le a fesoasoani ia te aʻu. Na ia totoina Emoxipin i lona mata ma sii i luga lona lima. Sa amata ona vaʻaia lelei mata. Ou te fautuaina. Fofo lelei. E leʻi i ai se manaia i mata, ae o loo i ai se isu, ae leai se mea e popole ai - ua tusia e uiga i lenei mea i aʻafiaga.

Na ou maua se malala po o se mea e ese mai i se afi, e le mafai ona tatalaina oʻu mata. Sa ou tumau seia oo i le faaiuga o le pikiniki ma le fomai i le auala, na ia toso ese mai ma faatonuina nei lamala e malolo. I le aso lona lua, na sili atu ona faigofie ma ona vave pasia loa lea o mea uma.

Mai le amataga o le mataua, o le susunuina o le mu o le vao na le mafai ona totoina lelei i le mata lona lua. o le lagona e le o se matāua ae o le suauu e oʻo mai i le mata!

Samoa International Nonproprietary Name

O le vaega ma le faavaomalo igoa o le Methylethylpyridinol, i le Latina - Methylethylpiridinol.

O le Emoxipin Plus o se tagata faʻamalosi, lea e maua i le ituaiga o fofo ma e faʻaaogaina i togafitiga ma le puipuia o faʻamaʻi o totoga o le faʻaaliga.

O le tasi ATX code o le vailaʻau o C05CX (ua leai - S01XA).

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O loʻo maua le vailaʻau i le foliga o le vai. O faʻavae autu o le faʻasalaga e aofia ai:

  • faʻamalolo mo le / / m (intramuscularly) ma iv (faʻasauā) pulega,
  • mata mata.

O le gaosiga e tuʻuina atu se tasi o mea galue i ituaiga uma o fuataga - methylethylpyridinol hydrochloride. O le faʻaogaina o le elemene autu e fesuisuiaʻi e fuafua i le faʻasologa o le tatalaina. Vaega o ausilali o loʻo i ai.

Mataʻu mata - foliga laʻititi, leai ni lanu po o sina lanu lanu e leai se manogi. O le fofo o loʻo faʻatau atu i totonu o fagu tioata ua faʻapipiʻiina ma se pusa tufatufa. O le voluma o le pusa e 5 ml.

  • vai mama
  • sodium benzoate
  • potassium dihydrogen phosphate,
  • sodium hydrogen phosphate dodecahydrate,
  • suauu suauu anhydrate,
  • methyl cellulose suamalie.

Vaʻai faʻatasi ma le tufatufa o loʻo tuʻuina i totonu o pusa kata i le aofaiga o le 1 pc. I le faʻaopoopoga i le fagu, o loʻo i ai i le afifi ni faatonuga mo le faʻaaogaina.

E maua le emoxipin ao faʻafefe mata.

O le faʻamalologa o se lanu e le lanu, e seasea samasama ma se vaega toʻaitiiti o mea mamafa. O le faʻatupulaia o le elemene elemene e le silia le 30 mg. Lisi o elemene fesoasoani:

  • vai mama
  • sodium hydroxide (fofo).

O le vaifofo ua sasaaina i totonu o moli tioata manino ma se voluma o le 1 ml poo le 5 ml. O pusa faʻapipiʻi faʻasalalau e aofia ai 5 ampoules. I pepa pepa pepa o loʻo i ai 1, 5, 10, 20, 50 poʻo le 100 faʻasologa o mesh. I luga o le faʻatau o loʻo i ai se vaifofo mo tui (intramuscular).

Fesili, tali, iloiloga o fualaau faasaina Emoxipin Plus


O le faʻamatalaga ua tuʻuina atu e faʻamoemoe mo fomaʻi ma fomai tipitipi. O faʻamatalaga sili ona saʻo e uiga i le vailaau oona o loʻo i totonu o faatonuga o loʻo tuʻuina i le afifiina e le gaosiga. E leai se faʻamatalaga tuʻuina i luga o lenei poʻo soʻo se isi lava itulau o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ona avea ma sui o se suʻega a le tagata lava ia i se tagata tomai faapitoa.

Aisea ua faatonuina ai

O fualaau oona e faʻaaogaina i le fatuga, ophtalmology, neurosurgery ma neurology. O le fofo mo le pulega IM ma le IV o loʻo faʻaaogaina i le faʻamaonia o faʻamaʻi nei i se tagata maʻi:

  • afaina o le ischemic
  • afaina o le afaina (i le taimi o le toe faaleleia),
  • cerebrovascular accident,
  • faʻaleagaina o le myocardial
  • e le faʻavaivai angina
  • afaina o le reperfusion (mo le puipuia),
  • TBI (faʻaleagaina o le manua),
  • inisetila, o le epidural and subduous hematomas.

Faʻailoga mo le faʻaaogaina o mata matala:

  • otaota i totonu o le potu pito i luma,
  • faʻafitauli o le myopia,
  • glaucoma
  • cataract
  • retinopathy
  • mu ma le mumū o le pene.

Mataʻu mata e mafai ona faʻaaogaina mo togafitiga i le vailaʻau.


O le fualaau oona Emoxipin e faʻaaogaina mo faalavelave faʻapitoa o cerebrovascular.
O le fualaau oona Emoxipin e faʻaaogaina mo le faʻaleagaina o le myocardial.
O le fualaau oona Emoxipin e faʻaaogaina mo faʻafitauli o le myopia.

Contraindications

E le mafai ona faʻaaogaina soʻo se faʻataʻitaʻiga pe afai o le tagata maʻi ua faʻasaina. E aofia ai:

  • le tolu tausaga mulimuli o le maitaga
  • lactation period
  • tausaga a tamaiti (e oo i le 18 tausaga),
  • tasi le le faapalepale i elemene autu poʻo ausilali.

Ole lapataiga e fautuaina mo tagata matutua ma tagata e maua i le ate.

Faʻafefea ona ave le Emoxipin Plus

O le folasia o le fofo i / m ma / i totonu o loʻo faia e ala i le pala. E vave saunia aʻo le i faia i le 5-7 minute. O le togafitiga togafitiga fautuaina e tatau ona solo i le isotonic sodium chloride. O le faʻatulagaga ua fuafuaina taitoatasi. O faatonuga e taʻu mai ai se fua faatatau talafeagai:

  • ma le faʻamalosi - 10 mg / kg o le mamafa 1 taimi i le aso,
  • intramuscularly - e sili atu i le 60 mg pe a ma le 2-3 taimi i le aso.

O le vaitaimi e faʻaaogaina e 10-30 aso. Ina ia ausia le taunuʻuga maualuga, e fautuaina e faʻafoe le tali mo le 5-8 aso, o le taimi atoa, faʻaaogaina le fualaau faasaina.

O le fualaau oona Emoxipin o loʻo maua i ampoules.

O fualaau e totoina i totonu o le pusa o le conjunctival. Aʻo le i faia le faʻatonuga, e tatau ona tatala le fagu, tuʻu i luga o le kesi ma lulu malosi. O le fagu ua liliu i lalo. O le lolomiina o le tufatufaina atu o le a faigofie ai ona faitauina le numera manaʻomia o lāmala. O le togafitiga masani mo se tagata maʻi matua e 2 faʻafefe tolu taimi i le aso. O le togafitiga i le tele o mataupu e 30 aso. Afai e manaʻomia, e mafai ona oʻo atu i le 180 aso.

Faʻaiʻuga o Emoxipin Plus

O fualaau faasaina ma le le lelei o le pulega poo le sili atu foi i le togafitiga masani e faaosofia ai le atiina ae o aafiaga i le itu mai le totoga tutotonu ma totoga i totonu. E aofia ai:

  • tiga ma lagona mu i le nofoaga o tui,
  • moe
  • le mautonu
  • gasegase o le tino (seasea),
  • maualuga le toto maualuga
  • fatu fatu
  • migraine
  • susunuina o lagona i mata
  • sasaa
  • hyperemia.

O gasegase o le Allergic e matauina i le 26% o tagata gasegase. Latou te faʻaalia o le mumu i luga o le paʻu, faʻafefe ma le susulu.


O aʻafiaga o le Emoxipin e faʻaalia i le moe.
O le aʻafiaga o le Emoxipin o le faateleina o le toto maualuga.
O le aʻafiaga o le Emoxipin o se faʻaopoopoga i le fatu fatu.
O le aʻafiaga o le Emoxipin o le migraine.
O aʻafiaga o le Emoxipin e faʻaalia i se lagona mumū i mata.
O aʻafiaga o le Emoxipin e faʻaalia i foliga o le sasaina.




Faʻasalaga o le Emoxipin Plus

O mataupu e faʻaaogaina e matua le maua lava. E faʻatasi ma faʻamaoniga faʻapitoa, e aofia ai le naʻo, vomiting, tiga o le manava. O togafitiga faʻapitoa, o le puleaina o mea e maua ai le gaʻo ma le gaosiga e manaʻomia.

O le fualaau oona Emoxipin (e tusa lava po o le a le ituaiga metotia) e le o faʻamaonia mo tagata gasegase i lalo o le 18 tausaga.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O fofo fofo e le fautuaina ina ia faʻaaogaina i le taimi lava e tasi ma isi sauniuniga vascular, antibiotic ma proton pump inhibitors. O fualaau o loʻo taʻua i luga e mafai ona faʻaititia ai le gaioiga ma le bioavailability o le angioprotector. O le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ma vailaau faʻasaina e faʻateleina ai le atinaʻeina o le ate ona o le mamafa mamafa o lenei totoga.

Mataʻu mata e mafai ona tuʻuina faʻatasi ma togalaau faʻalaʻau (ginkgo biloba extract, blueberries) e faʻaleleia le faʻaaliga. O le faʻaaogaina o mataʻu e mafai ona tuʻuina atu faʻatasi ma inisualaʻau o vitamini.

Ava malosi

Ole vailaʻau e le fetaui ma le ethanol. O le faʻaaogaina o le ava malosi i le vaitaimi o togafitiga e matua faasaina.

O se angioprotector e tele mea e suitulaga i le tutusa o le togafiti. O le tele o tagata e faia i totonu o le lotoifale o loʻo i le tau o tau ma e avanoa mo le tele o tagata gasegase. E aofia ai:

  1. Emoksipin-Akti. Faʻavae tutusa o le uluai. O le gaioiga malosi o le igoa lava e tasi i totonu o sina faʻagasoloititi e maua ai se faʻafituga o le tino ma le faʻaleagaina i le tino o le maʻi. O le faʻaaoga mo togafitiga ma togafitiga e faʻatagaina i le ophthalmology, cardiology ma neurosurgery. E iai faʻamaoniga. O le tau i falemaʻi mai le 200 rubles.
  2. Emoxy Optician. E maua i foliga o fulu mata. E faʻaaogaina autu mo togafitiga faafomaʻi mo na o tagata matutua matutua. O le tuufaatasiga e aofia ai le methylethylpyridinol hydrochloride (10 mg). Masalo o le atiina ae o aʻafiaga o itu. Tau - mai le 90 rubles.
  3. Cardioxypine. O se tamaʻi malosi e faʻafesoʻotaʻi le fesoasoani e faʻaitiitia ai le gasegase lautele. Faatasi ai ma le masani ona faʻaaogaina, o vaʻa o le faiʻai e sili atu ona puipuia i le hypoxia. Faʻaaogaina mo togafitiga faʻapitoa ma togafitiga faʻasolosolo e faia faʻatasi ma le faʻatagaga a le fomaʻi. Tau - mai le 250 rubles.
  4. Methylethylpyridinol-Eskom. Faʻavae tutusa o le uluai faʻamaʻi. O le tuufaatasiga e tutusa lelei lava, e pei o faailoga mo le faʻaaogaina. O aʻafiaga ma faʻamaoni faʻamaoni o loʻo faʻamatalaina i faatonuga. O le tau i falemaʻi mai le 143 rubles.

O le sui e filifilia e le fomaʻi maʻi pe afai o le tagata maʻi o loʻo faʻamaonia le faʻamaonia i le faʻaaogaina o fualaau mo togafitiga faʻasolosolo ma togafiti.

Emoxipin, toleniga vitio Mo le glaucoma: Betaxolol, Travatan, Taurine, Taufon, Emoxipin, Quinax, KatachromOphthalmologist e uiga i HARM DROPS ma le mūmū MU / O le maʻi gase Conjunctivitis. O le a le mea e susulu ai oʻu mata

Emoxipin Plus Reviews

Evgenia Bogorodova, cardiologist, Yekaterinburg

I le faʻatinoga, ou te faʻaaogaina fualaau mo le silia ma le 5 tausaga. Ou te atofaina atu i tagata gasegase i tulaga ogaoga, e mafai. E faʻaleleia e le angioprotector le toto o le toto ma maua ai se aoga aoga i le faiʻai. Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani, o le lamatiaga o le faatupuina o osofaʻiga o fatu ma le taʻi e faʻaitiitia i le tele o taimi. E le gata i lea, o vailaau e puipuia ai le faiʻai mai le matelaina o le okesene.

O aʻafiaga e tupu i le tele o tagata gasegase ona o uiga patino o le tino. O le tele o taimi o nei mea o faʻamaʻi o le tino (siaki, mumu o le pito i luga o le dermis) ma le dyspepsia. O le tagata maʻi e atiina ae le tiga o le tiga, afu, ma le vomia. O togafitiga faʻapitoa e tatau ona filifilia ma le faʻaeteete, e le mafai ona e filifilia se vailaau.

Elena, 46 tausaga, St. Petersburg

Mo togafitiga faafomaʻi na ou faʻaaogaina ai laʻau faʻafesa. Glaucoma na maua i le tele o tausaga talu ai, ma na togafitia mo se taimi umi. Na vaivai vai toto, na amata ona ia matauina e masani ona malepelepe ulu. O le hematomas i luga o le paʻu o mata na mou atu mo se taimi umi, o laula masani na le tele se fesoasoani. Ona o lea mea, na pau ai le vaaiga vaaia, na amata ona faigata ona vaai tasi. Na ou liliu atu i se fomaʻi mo fautuaga, na ia fautua atu i se tagata e faia i le lotoifale.

Sa ou faatauina mai se fomai tipitipi. Faʻaaoga e tusa ai ma faatonuga - 2 faʻafefe tasi ile mata ile faalua i le aso. O aʻafiaga na faʻaalia i le aso muamua. O ona mata na malulu ma malulu. O lanu mumu na aliali i luga o laumata. Sa ou fefe e faaaoga ia uu antihistamine, sa ou faapipiiina le laumei i se pepe pepe. E ui lava i le teenaina, ae vave ona fesoasoani le vailaʻau. O le hematoma na faʻamautuina atoatoa i le 2 aso, na toe faʻafoʻisia atoatoa le vaaiga i le 4 aso.

Tuua Lau Faamatalaga