Faʻafesoʻotaʻi le maʻisuka - Vitamini mo le maʻisuka

Faʻaleagaina O le maʻi suka o se meaʻai faʻalaʻau lea ua faʻapupulaia e le au togafitiga ma endocrinologists i tagata na maua i le suka suka.

O le faiga o le faatonuina o mea taumafa, meaola ninii, ma isi fualaau faasaina ina ia puipuia ai le maʻi lea e faigofie ai le maʻi, ua amata ona lauiloa.

O le manatu o le puipuiga e sili atu le aoga ma e sili atu ona manaia nai lo le faʻamaonia o togafitiga i le togafitiga o tagata gasegase e faʻaleagaina.

O vaega taua o le a faʻaleleia ai le soifua maloloina, faʻateleina le tali, ma i nisi o tulaga e puipuia ai le tupu mai o tulaga faʻaleagaina ma faʻamaʻi pipisi o faʻavae eseese.

O le maʻisuka - o le faʻamaʻi pipisi, e fesoʻotaʻi tuusaʻo ma le toilalo o le metabolism i le telefoni. O le vave faʻaauau o le faʻamaʻi e oʻo atu ai i le mea moni e faapea, o faʻamaumauga tumau i luga o meaʻai e mafua ai le faʻaleagaina o tulaga le atoatoa ma le hypovitaminosis.

E ui i le aoga e le mafaafitia o fualaau faasaina ma lona tuufaatasia, e tatau ona faia se faaopoopoga o meaai e tusa ai ma faatonuga, vasega. I lenei tulaga, e taua le muamua maua mai le lagolago faufautua a lau fomaʻi. Afai e manaʻomia, e mafai e oe ile suʻega ona mataʻituina le tulaga o le maʻi i vaiaso muamua o le ave o fualaau.

Faailoga mo le faʻaoga: sili atu e uiga i le taua

Faʻaauau le maʻi suka, e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaogaina, e talafeagai mo tagata mamai i le maʻisuka i soo se laasaga. O loʻo faaopoopoina le faʻaopoopoga i tagata uma o loʻo leai ni vailaau oona, o le leai o ni elemene, faʻapea foi bioflavonoids.

O vailaʻau o loʻo i totonu o le tino o le tagata e fesoasoani i le faʻamautuina o metabolic processes i le telefoni feaveaʻi. O gaioiga uma o le physiological, o le vaevaeina o mea faʻalavelave ma le fesuiaiga o meaai i le malosi e maua ai le lelei ma le sao.

O vaega uma lava e faʻafefiloi, o loʻo i ai se toe faʻaleleia malie o le tino. Faʻaleagaina le puipuiga o le tino e toe maua ai le puipuiga malu.

O le faʻaaogaina o le aofaʻi tatau o minerale, vitamini, acids ma isi vaega o le a mafai ai e le tino ona toe malosi vave pe a uma le taotoga, faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi. O le teenaina o le atuatuvale ma le atuatuvale e sili atu ona faigofie pe a maua uma e le tino tagata mea uma e tatau ai mo le malosi ma le ola maloloina.

Contraindications

Mo tamaitai i le tulaga ma le lactation, o mamanu eseese o vailaʻau ua mamanuina ua fetaui lelei ma manaoga o le pepe e leʻi fananau mai, o lea e aoga ai le tuuina atu o mea e fiafia i ai naʻo fualaau faasaina.

E le gata i lea, e le o faʻamaonia le vailaʻau i mataupu nei:

  1. Faʻasalaga taʻitasi,
  2. Tamaiti laiti (lalo ifo o le 12 tausaga),
  3. Cerebrovascular faafitauli o le amataga e le iloa,
  4. O le faʻamaʻi o le myocardial na mafatia i le aso na muamua atu (o lenei tulaga faʻaleagaina e manaʻomia ai se faʻaoga faapitoa i togafitiga ma toe faʻaleleia),
  5. Pepeketi o le maʻi o le manava ma duodenum,
  6. Erosive foliga gastritis.


Vaega o le tuufaatasiga

Faʻaauau Faʻatamaʻi O le maʻi suka e mauoa ma paleni. O le maualuga o le fua faatatau o mea uma e mafaufauina i se auala e mafai ai e vaega uma o le galue malosi o meaola e tusa ai ma le mataupu faavae o le fegalegaleaiga ma o loo gauaiina e le tino o le tagata i le vave ma le faigofie pe a mafai ai. O se suʻesuʻega maeʻaeʻa o le tuufaatasiga o fualaau o le vailaau oona o le a fesoasoani i le laulau.

Suavai SuafaAafiaga i le tino o le tagata
AO loʻo faia ai meaola vaaia, faʻavaveina le faiga o le faʻavae ma le tuputupu ae o sela epithelial, ma aʻafia ai foi le atinaʻeina o elemene o le ponaivi, fesoasoani e puipuia ai le atinaʻeina o faʻalavelave e mafua mai i le faʻamaʻi o le endocrine (aemaise lava faafitauli faʻapitoa i le itu i tua)
B1Faʻasalaga le gaioiga o le tino o le tino, ei ai sona aoga aoga i luga o le metabolism, faʻagesegese ai le atinaʻe o le neuropathy ma le maʻisuka na mafua mai
EFaʻapitoa mo le gaosiga masani o le lipids, carbohydrates ma proteins, e faʻagesegese le faagasologa o le matua, e afaina ai le toe faʻaleleia o sela ua faaleagaina, e nafa ma le sao o le manava o le tino
B2Faia se galuega puipuia o totoga o le faʻaaliga, fesoasoani e puipuia faʻamaʻi pipisi e mafua mai i le maʻisuka
B6E afaina ai le fua faatatau o le gaosiga o le porotini, e avea ma vaega tuusao i le faagasologa o le fatuina o neurotransmitters
PPFaʻatonutonu le faʻaaogaina o le manava o le tino, faʻasaʻo le gaʻo ma le gaʻo gaʻo
B5Manaomia mo le malosi o le metabolism, faʻamalosia le tino o le tino
B12E aʻafia ai le aʻafiaga o le fausiaina o epithelial, e auai i le faʻasologa o fausaga faga
MaAuai i le metabolism o le carbohydrate, ei ai lona aafiaga tuusao i le faagasologa o le totoina o le toto, faʻaleleia ai le tali atu, faʻateleina faagasologa o gaosia o le prothrombin
Folic acidE manaʻomia se vaega i le faʻasologa o se numera o amino acids, nucleotides, e nafa ma le faʻatonutonuga saʻo o le faʻafouina
TaunuugaFaʻaitiitia le faʻaogaina o le capillary, e faʻaitiitia ai le faʻapupulaina o le retinopathy i le maʻi o le endocrine, e puipuia ai le foliga mai o le microthrombosis

Minerals ma Extracts

I le faʻaopoopoga i elemene taua, o le tuufaatasiga o le vailaau faʻasaina e aofia ai minerale taua, mea e maua mai fafo ma antioxidants, e aunoa ma se mea e le mafai ona galue ai le tino. E le gata i elemene taua uma e maua e se tagata i meaʻai i aso uma, o le mea lea, o le faia o se meaʻai faʻalautele o le a manuia ai tagata uma, e aunoa ma se faʻasesega.

Ginko Biloba Extract

O le i ai o sea vaega i le tuufaatasiga o vailaau poʻo vailaʻau e televitamin e faʻapitoa ona faʻavasegaina le oloa faʻamalositino e avea ma fualaau faʻatau ma le aoga tele.

O se laau Iapani vao e mauoa e le gata i vitamini "masani", ae e tele foi mea e le masani ai, ae sili ona taua.

Faʻaaogaina o vailaʻau faʻapitoa i le ginko biloba extract:

  • Faaleleia atili o le toto o le toto,
  • Faʻailogaina o le toto i totonu o le faiʻai,
  • Faʻaleleia o le gaioiga i luga o le itu (o le mea e sili ona taua mo le maʻi faʻamaʻi),
  • Tuufaatasia o metabolic process.

I se faaopoopoga, o se mea faʻapitoa e faʻamalosia ai le toe faʻafoʻiina, fai ai se faʻamautuina o le faʻasao.

Biotin o loʻo taua tele i le gaioiolosi gaʻo. E fesoasoani i le atinaʻeina o se enzyme faapitoa, lea e nafa ma le digestibility o le kulukose. O le fua saʻo o le suka ma le inisalini i totonu o le toto e mafai ai e le maʻisuka ona lagona le lelei.

O le faaletonu o le Zinc e mafai ona afaina tele ai le gafatia o gaioiga o le tele o okeni ma faiga. O le le lelei o lenei mea e masani ona matauina i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka i vaega eseese. Mafuaʻaga: amio le saʻo o le pancreas, ona o le paleni o le tele o vailaʻau e faʻalavelaveina.

Afai o le tino e maualalo i le zinc, o le faʻamalologa o manuʻa, tipi, ma isi manua e telegese lemu. I lenei tulaga, e mafai ona tupu ni gaioiga faaumiumi taimi e tupu ai i totonu o mea afaina. O maʻi faʻasolosolo o le pito i lalo i le lotolotoi o le paʻu o le zinc e matua le mafai ona togafitia.

O le maualuga o le zinc maualuga mo le maʻisuka o le a aoga foi i le tino e faʻamautuina ai le maualuga o le cholesterol. O le tulaga atoa o loʻo faʻapena foi ona faʻalelei.

O lenei mea e sili ona taua mo le faʻamalosi totoga. O le le lava o le faʻaogaina o le vailaʻau e mafai ona mafua ai le atinaʻe o le maualuga o le toto maualuga, faʻapea foʻi ma le faʻalavelave o faʻamaʻi o le cardiovascular system, aemaise lava i tagata mamaʻi e iai le maʻi o le endocrine.

O le magnesium e tuusao saʻo i le gaʻo gaʻo, ma o lona uiga o le ai ai se aoga aoga i le soifua manuia o tagata e maua i le maʻisuka.

O le elemene o loʻo faʻasalalau le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. A aunoa ma se aofaiga masani o lenei elemene, e le mafai ona fai le metabolism masani.

O le vaivai o le chromium e mafai ona mafua ai le gaʻo ma le vave faʻaauau o tulaga o le maʻisuka.

Metotia o le talosaga

E fautuaina e ave le 1 papalama aʻo leʻi 'ai i aso uma. O le umi o le togafitiga e 30 aso. Faʻaaogā le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona faia pe a maeʻa feutagaiga ma lau fomaʻi.

Faʻalogo togafiti

O le faʻalavelave ei ai le tele o vitamini ma minerale, o ia mea uma e ese lona aafiaga i le tino.

  • Vitamin A (carotene) faʻamaonia le faʻatinoga o le mea faitino, faʻaleleia le tulaga o le paʻu, ma faʻagesegese ai le fua o le atinaʻe o le maʻisuka.
  • Tocopherol e faʻafaigofieina faiga faʻavae, e taua i le tausisia o galuega tau feusuaiga.
  • O le kulini Vitamin B ei ai sona aoga aoga i le faagaioiga o le tino, auai i faiga faʻavae, ma puipuia ai le atinaʻeina o faʻamaʻi pipisi lautele i le maʻisuka.
  • Vitamin PP e faʻaitiitia ai le kulukose i le toto, faʻavaveina le faiga o gasegase.
  • Vitamin B9 faʻaleleia le maualuga o le toto, faʻasaʻo le protein ma le amino acid metabolism.
  • O le ascorbic acid e faʻaaogaina ai le puipuiga o le tino, faʻamaonia le paleni o sela o le toto ma fai ai se vaega i le metabolism.
  • O le Pantothenic acid e mautinoa ai le tuʻuina atu o se lagona o le namu.
  • O le vailaʻau (lipoic) oona e iai sona inisalini, e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atinaʻeina o maʻi faʻalavelave o le tino.
  • O le Vitamin P e faʻaitiitia ai le lamatiaga o suiga o le eleele i totonu o vaa.
  • Vitamin H e faʻapipiʻi ai le faʻamalosi o enzymes e talepeina ai le kulūkose molecule.
  • O le zinc o se minerale e faʻamaonia ai le gaioiga o le pancreas.
  • O le magnesium e faʻaleleia ai le gaioiga o le fatu ma toto toto.
  • O le Selenium e faʻaleleia ai le tali atu a le tino.
  • Ginkgo Biloba Leaf O le faʻamoemoe e faʻamaonia le tafe o le okesene i potu o faiʻai.

Faiga faʻapolopolo

O loʻo maua le faʻaopoopoga o meaola i le laupepa. O lapoa e tetele, lapotopoto biconvex. O fafo o loʻo i ai se laulau e faʻafefete ai. Lanu lanu enaena. O pusa o loʻo tumu i pusa palasitika 30, 60 ma le 90 vaega. O fagu taitasi o loʻo i totonu o se pusa kata. O le pusa o le vailaau faʻasaina e aofia ai faatonuga mo le faʻaaogaina.

O le tau o le fualaau faasaina e amata mai le 250 r. mo le 30 fualaau ma e oʻo atu i le 280 p. O pusa o le 60 ma le 90 papa, i le faasologa, e sili atu le taugata - mai le 450 ru.

1 le papaa o se faʻaopoopoga meaola e aofia ai:

  • 60 mg vitamini C
  • 25 mg thioctic acid
  • 20 mg Vitamin PP
  • 15 mg vailaʻau E
  • 15 mg pantothenic acid
  • 2 mg o vitamini B2,
  • 2 mg pyridoxine
  • 1 mg vitamini A
  • 0.4 mg o le gaʻo
  • 0.1 mg o masima o chromium chloride,
  • 50 mcg o vitamini H
  • 0.05 μg seleni,
  • 27.9 mg magnesium
  • 25 mg vitamin P
  • 7.5 mg zinc
  • 16 mg o le ginkgo extract.

I le faaopoopo atu i mea aoga, o le papafa o loʻo aofia ai mea e gaosia ma atinaʻe e fausia ai se isi faʻaopoopoga o le laulau mo faʻafeiloaʻi malie:

Faʻafouina i le maʻisuka - na ona inu i aso uma.

  • Lactose
  • malo
  • cellulose
  • lanu meaai.

Faatonuga mo le faaaogaina

Faʻaleagaina O le maʻi suka ua faʻamatalaina o se vaega o togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka. E fautuaina e ave le laulau 1 pe a uma se taumafataga. O le taimi talafeagai mo le faʻatagaina o le afa muamua lea o le aso. E le mafai ona sili atu i le fua fautuaina. O lenei mea e mafai ona mafua ai allergies ma aʻafiaga itu.

Taimi aʻoga - 30 aso. Ona e manaʻomia lea e malolo mo le 10 aso ma e mafai ona e toe faʻafoʻiina le faʻasolosolo o le fualaau faasaina.

Talosaga faʻaoga

E le fautuaina se fesoasoani faʻapitoa mo fafine o loʻo faʻamoemoeina se pepe. E le gata i lea, E le fautuaina le maʻisuka mo le faʻaaogaina i taimi o gaosiga o susu, pei o ona vaega e mafai ona ulu atu i totonu ma mafua ai se faʻafitauli o le maʻi i le tamaititi.

A o laʻititi, o le fualaau faʻasaina ua faʻasalaina seia oʻo i le 14 tausaga. E tatau i tagata matutua ona ave le fualaau faasaina ma le lapataiga. Afai o aʻafiaga o se itu, e vave ona logo lau fomaʻi.

Faʻasalaga

O le le lelei o le taumafa o le vaitamini e mafai ona faʻaosofia ai le tino.

Faailoga o le Faʻafoʻiina o Faʻamaʻi Maʻi Suka:

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

  • o foliga mai o se vevela i luga o le paʻu,
  • vevela lagona paʻu
  • popolega faalemafaufau-faalelagona ma faateleina le popole popolevale,
  • tiga o le ulu ma le vevela,
  • moe i le moe
  • fatu faʻalavelave,
  • lautele malaise ma le vaivai.

A e suʻeina ia faʻaaliga ia te oe lava, e tatau ona e musu e te tago i le fualaau faasaina ma faafesootai se fomai. I faʻaaliga manino o se faʻalavelave, e pei o le fiva ma le leiloa o le iloa, e tatau ona faʻamalosi le manava o le tagata maʻi, tuʻuina atu se mea faʻapitoa ma valaʻau i se faʻalavelave faʻafuaseʻi.

I totonu o falemaʻi, e mafai ona e maua fualaau faasaina e pei o le Fafagaina o le maʻisuka:

  • Doppel Herz Activ - vitamini mo maʻi maua i le maʻisuka,
  • Faʻasologa o le Maʻisuka,
  • Blagomax.

Doppel Herz Activ is a complexity of vitamins and mineral active for people with diabetes. Ua faia le fualaau faasaina i Siamani.

Eseesega mai le tausisia o le maʻisuka:

  • leai se gaioio gaʻo:
  • leai se fualaau toto
  • e le o iai le penisini.

O lenei vailaʻau e faʻaaogaina foi o se vaega o togafitiga faʻapitoa mo togafitiga o le maʻisuka. E fesoasoani i le faia o mea mo le leai o vitamini ma minerale i maʻi.

Faʻamaufaʻailogaina O le maʻi suka o se faʻaopoopoga o meaola faʻaleleia faaopoopo e faaopoopo i vitamini ma minerale. Eseesega mai le tausisia o le maʻisuka:

  • o le tuufaatasiga e aofia ai vaega o minerale - uʻamea ma le kopa,
  • extracts of blueberries, burdock, talatini,
  • e aofia ai sima calcium
  • 'ai le manganese
  • iodine o se vaega.

O vailaʻau ma mineral vaega e tufatufaina i laumei eseese, lea e tatau ona 'aina i taimi eseese o le aso. O lenei mea e mautinoa ai le lelei o le faʻaleleia o le tino.

O le Blagomax o se mea ola o vitamini ma minerale. E pei o isi analogues, ua faʻamatalaina i tagata gasegase e maua i le maʻisuka mo le puipuia

Faʻamaufaʻailogaina O le maʻi suka o se faʻaopoopoga o meaola faʻaleleia faaopoopo e faaopoopo i vitamini ma minerale. Eseesega mai le tausisia o le maʻisuka:

  • o le tuufaatasiga e aofia ai vaega o minerale - uʻamea ma le kopa,
  • extracts of blueberries, burdock, talatini,
  • e aofia ai sima calcium
  • 'ai le manganese
  • iodine o se vaega.

O vailaʻau ma mineral vaega e tufatufaina i laumei eseese, lea e tatau ona 'aina i taimi eseese o le aso. O lenei mea e mautinoa ai le lelei o le faʻaleleia o le tino.

O le Blagomax o se mea ola o vitamini ma minerale. E pei o isi analogues, ua faʻamaonia mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka e puipuia ai faʻalavelave. Eseesega mai le faʻamaonia o le maʻisuka - i le tuufaatasiga o loʻo i ai se siʻomaga o le gimnema.

Na faatonuina e le fomai se biocomplex o le Complivit Diabetes mo le puipuia o faafitauli. Ua ou maʻi i le maʻisuka mo le 5 tausaga. Ou te aveina le faaopoopo mo le 2 masina. Na ia matauina o le maualuga o le suka e amata ona tupu faafuaseʻi, ma e sili atu loʻu lagona.

Christina, 28 tausaga

E masani ona ou aʻoga i le Complivitis Diabetes courses. Sa ou inuina mo le tele o tausaga. E mafai ona ou fai atu o le tulaga e teuina i totonu o tulaga masani, o le kulukose e le faateleina ona o le leai o se mafuaʻaga. Ou te lagona le sili atu le fiafia.

O se vailaʻau-mineral complex based on extract of the tropical plant Complivit Diabetes ua faʻamatalaina mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka. E fesoasoani i le tausia o le soifua maloloina lelei ma faʻamaonia le suka toto. E le mafai ona faʻaaoga e avea o se fualaau tutoatasi. Faʻamālōlōina O le maʻi suka e na o le puipuia o faʻalavelave.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

1 papalama (682 mg) o le Complivit Diabetes e aofia ai:

  • Ava i - - ((C) - 60 mg
  • Lipoic to - ta - 25 mg
  • Nicotinamide (Vit. PP) - 20 mg
  • α-tocopherol acetate (Vitio E) - 15 mg
  • Calipota pantothenate (Vititi B5) - 15 mg
  • Thiamine hydrochloride (Vit. B1) - 2 mg
  • Riboflavin (Vitamin B2) - 2 mg
  • Pyridoxine hydrochloride (Vititi B6) - 2 mg
  • Retinol (Vitio A) - 1 mg (2907 IU)
  • Folic acid - 0.4 mg
  • Chromium chloride - 0.1 mg
  • d - Biotin - 50 mcg
  • Selenium (selenite sodium) - 0.05 mg
  • Cyanocobalamin (Viteni B12) - 0.003 mg
  • Magnesium - 27.9 mg
  • Rutin - 25 mg
  • Zinc - 7.5 mg
  • Laʻau o le Dry Ginkgo Biloba Lea - 16 mg.

Vaega le atoatoa o le aoga: lactose, sorbitol, starch, cellulose, vailaʻau ma isi mea e fausia ai le fausaga ma le atigi o le oloa.

Faamalologa meatotino

Ona o le tuufaatasiga o le tuufaatasiga o vaega ma le metotia, o le faaaogaina o le Complivit ua i ai sona aafiaga faafomaʻi:

  • Vitamin A - o le antioxidant sili ona malosi lea e lagolagoina ai totoga o faaaliga vaaia, o le fausia o pigments, o le fausiaina o le epithelium. O le Retinol e faʻatautaia le alualu i luma o le maʻisuka, faʻaitiitia ai faʻafitauli matuia o le maʻisuka.
  • Tocopherol e talafeagai mo gaioiga faʻasolosolo, o le galuega o le toe gaosia, ma le gutu o endocrin. Puipuia le matua o le matua, e puipuia ai le atinaʻeina o ituaiga ogaoga o le maʻisuka.
  • B vitamins e auai i faiga uma faafomai, lagolagoina NS, tuuina atu le faaooina atu o lagona o le namu finishes, faatelevave le faaleleia o mea, poloka le fausia ma le gaioiga o fualaau faasao, ma taofia ai le faateleina o le neuropathy uiga o le maʻisuka.
  • O le Nicotinamide e puipuia mai i faʻafitauli o le maʻisuka, fesoasoani e faʻaititia le faasili o le suka, faʻamaʻi o le ate, puipuia le siama mai i gaioiga o le autoimmune, e faʻaseseina ai le faʻavaeina o aʻafiaga saoloto i totonu.
  • Folk acid e manaʻomia mo le fefaʻatauaʻiga lelei o mea amino, vailaʻau, toe faaleleia o mea.
  • O le pantothenate o le calcium, faʻaopoopoga i le auai i faiga faʻasolosolo, e talafeagai mo le felaʻuaiga o manaʻoga o le nasu.
  • O le vitamin C o se tasi o antioxidants pito sili ona malosi, e aunoa ma ni metabolic reactions, o le fausia o le malosi malosi, o le toe faʻaleleia o sela ma masini, ma le toto totoina e le mafai.
  • Rutin o se antioxidant-flavor-based antioxidant-plant that regulates levels of sugar and prevents atherosclerosis.
  • Lipoic acid e puleaina ai le kulukose toto, fesoasoani e faʻaitiitia lona faʻamalosi, ma faʻataʻitaʻia ai le neuropathy o le maʻisuka.
  • Biotin o se mea e mafai ona sosolo vai e le faʻapipiʻi i le tino. E manaʻomia mo le fausiaina o le glucokinase, o se enzyme e aofia i le glucose metabolism.
  • E manaʻomia le zinc mo le taamilosaga atoa, e puipuia ai le faʻaitiitia o le pancreas i le maʻisuka.
  • Magnesium Faʻataunuʻuina, o le hypomagnesemia e tupu - o se faʻalavelave e afaina ai le CVS, o le atinaʻe o nephropathy ma le retinopathy.
  • O le selenila e aofia ai i le fausaga o siama uma, e fesoasoani i le malosi o le tino i aʻafiaga mai fafo.
  • Flavonoids o loʻo iai i laulaau o le ginkgo biloba e maua ai mea taumafa i pulou faiʻai, faʻasao o le okesene. o aoga o mea totino o lo o aofia ai i le Complivit - latou te saofagā i le faʻaititia o le maualuga o le suka, ma faʻafefe ai le atinaʻeina ole microbetiopathy o le maʻisuka.

Faʻaleleia le maʻisuka: tuʻufaʻatasia, faʻatonuga mo le faʻaaogaina, iloiloga

O fualaau oona i le maʻisuka ua manatu e talafeagai.

I aso nei, o le filifiliga o tupe e tele tele, o lea e taua ai le faia o le filifiliga saʻo.

E tusa ai ma tagata gasegase ma fomaʻi, Complivit o se tasi lea o fualaau sili ona lelei e faʻamoemoe e toe faʻafoʻisia le leai o minerale ma vitamini.

Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faʻaumatia faʻamalologa e le manaʻomia ae tutupu pe a le lava le mafaufau i totonu o le tino, lea e masani ona matauina pe a mate.

O vaega uma o le faʻaopoopoga e faʻaleleia lelei. E tatau ona e ave se piliki i le tasi aso i le aso, ma i soo se taimi o le aso, lea e matua faigofie lava. I se faaopoopoga, o le tau o le fualaau faasaina e maualalo, ma e mafai ona e mauaina i totonu o soo se fale talavai, o lea e taua tele mo le mauaina ma le tufatufa lautele.

Ae ui i lea, aua nei galo o le feutagai ma se fomaʻi e taua tele. Ole iloiloga le lelei e mafai ona faʻalogo pe afai ei ai ni faʻailoga, ona o nisi faʻamaʻi e faʻataga ai le faʻaaogaina o le Complivit. E le gata i lea, mo le matutua i lalo ifo o le 14 tausaga le matua, e le mafai foi ona faʻaaogaina meaʻai paleni, faʻapea foʻi ma le taimi o le maitaga ma le lactation.

Faʻaauau le maʻi suka o se meaʻai faʻaopoʻai e faʻatatau mo le faʻaaogaina e tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka. O le meafaigaluega e ave i meaʻai ma e aofia ai se faʻalavelave o vitamini, o mea aoga ma elemene elemene e manaʻomia e faʻaauau ai le masaniga o le tino o le maʻi. O le faʻaopoopoga o meaʻai e aofia ai foi le ipu biloba extract.

O fualaau faasaina ua faamoemoe mo le faaaogaina e le maʻisuka. Faʻaaliga mo lona faʻaogaina o:

  • afaina o le tino, le lava o minerale ma vitamini i totonu o le tino,
  • Le lava, meaai le lelei. Ae maise lava i mataupu e mafua mai ile taumafa maualalo-kalori.

O le tulaga tulaga ese o le vitamini "O le faʻamaʻi pipisi" e mautinoa ai le fegalegaleaiga masani o ona vaega uma.

O fua taʻitasi o le oloa e aofia ai se aofaiga patino:

  • ascorbic acid
  • Ginkgo biloba extract
  • masani
  • magnesium
  • lipoic acid
  • nicotinamide
  • vitamin PP, K, B5, B1, B2, B6, B12,
  • zinc
  • lipine
  • chromium
  • Selena
  • d-biotin.

O le tuufaatasiga o se tele o elemene i se tasi mea faigaluega e mafai ona taitai atu ai i a latou faatosinaga le tasi i le isi. O se taunuuga, o nisi vaega atonu e leai se aoga, aʻo isi e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli o le maʻi. Ae a oʻo i le atinaʻeina o lenei meafaigaluega, faʻaaogaina tekinolosi faʻapitoa, faafetai lea e le o aofia ai vailaʻau faʻatau.

O loʻo maua le oloa i totonu o fagu ma pepa afifi. Faʻasalaga pepa - laulau. E sefulu laulau i totonu o le tasi pusa. I totonu o le fagu se tasi - tolusefulu, ono pe ivasefulu papa. O le fualaau faasaina "Fiafia" ma le suka maualalo e 365 ipu.

Se aofaiga e lava e tausia ai le tino i le gasologa o le tausaga. O le mamafa o laulau taʻitasi e ono selau valusefulu-lua miligrams. O le tau o le tausisia o le maʻisuka e faalagolago lea i se oloa faapitoa, ae o se pusa o fualaau e tolusefulu e tau mai le luaselau fasefulu rubles.

Faʻaleagaina O le maʻi suka e le o se vailaʻau.

Ae ao leʻi faʻaaogaina, e fautuaina e faʻatalanoa se togafitiga o le endocrinologist. O faʻamatalaga i fomai e uiga i fualaau faasaina e lelei. E fautuaina ina ia faʻaaogaina pe a sui i se taumafataga maloloina. Ae o le aʻafiaga o elemene o le fualaau faasaina i luga o se tagata faapitoa o le tagata lava ia, o le mea lea e taua ai le faaiuga a se tagata poto faapitoa.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le "Faʻafaigofie le Maʻisuka" e faʻaalia ai e mafai ona e faʻaaogaina le oloa mai le matua o le sefulufa. Ole fua ole aso ole tasi ole papa.

O le taimi tonu o le faʻatagaina e leʻo faʻavaeina, ae e tatau ona faʻaaoga le fualaau faasaina i meaai. E fautuaina e faia lenei mea i aso uma i le taimi e tasi, ae le o le mea e tatau ai.

I le taimi o suʻesuʻega, e leʻi i ai ni faʻafitauli matuia na maua mai le tagofia o fualaau faasaina, ae e faʻasaina ona ave pe'ā maua e le tagata maʻi:

  • hypersensitivity i vaega o le oloa,
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular,
  • gasegase o le myocardial,
  • maʻi pipili i le manava ma le fatu,
  • erosive gastritis.

E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua faalēaogāina:

  • fafine o faatalitali se pepe
  • fafaga susu
  • tamaiti ei lalo o le 14 tausaga.

I le noatia ma le fai fuafua i le teu lelei, o le ola ola o le oloa e lua tausaga. E tatau ona teuina i se nofoaga malulu (vevela ole ea, i le taimi e tasi, e le tatau ona silia ma le 25 tikeri). E faʻasaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina pe a maeʻa ona maeʻa.

O le mea lea, o le vailaʻau o le "Complivit Diabetes" e mafai ai e oe ona faʻatumu le tuʻuina atu o vitamini ma minerale i le tino. O le fualaau faasaina e faapitoa le talafeagai mo tagata i luga o le maʻisuka meaai. O loʻo i ai mea e manaʻomia mo le masaniga o le tino.

E ui i le leai o aʻafiaga o le itu, o le fualaau faasaina ua solia i nisi tagata. E mafai ona e ave le fualaau mai le sefulu tausaga le matua. A o leʻi aveina, e fautuaina e faʻatalanoa se fomaʻi.

O se vailaʻau-mineral complex based on extract of the tropical plant Complivit Diabetes ua faʻamatalaina mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka. E fesoasoani i le tausia o le soifua maloloina lelei ma faʻamaonia le suka toto. E le mafai ona faʻaaoga e avea o se fualaau tutoatasi. Faʻamālōlōina O le maʻi suka e na o le puipuia o faʻalavelave.

Tuua Lau Faamatalaga