Inisalini Glulizin, faatonuga mo le faʻaaoga e faʻaitiitia ai le suka toto

Ulutala Le taua o le Wyszkowski Index ®
Apidra ® 0.0195
Apidra ® SoloStar ® 0.0117
Insulin gulisin 0.001

Le 'upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani RLS ®. O le encyclopedia autu o fualaau faasaina ma oloa o le fale talavai o loo aofia ai le Initaneti Rusia. O le fualaau faasaina Rlsnet.ru e maua ai e tagata faaaoga avanoa i faatonuga, tau ma faamatalaga o fualaau faasaina, supplements dietary, masini faafomai, masini faafomai ma isi oloa. O le faʻamatalaga faʻamalositisi e aofia ai faʻamatalaga e uiga i le tuufaatasiga ma le faiga o le faʻasaolotoga, gaioiga faʻamalositino, faʻamaoniga mo le faʻaaogaina, faʻamaʻi, aafiaga i itu, faʻamalositino, auala faʻaaogaina fualaau oona, kamupani vailaʻau. O le tusi fualaau oona e aofia ai tau mo vailaʻau ma vailaau faʻatau i Moscow ma isi 'aʻai Rusia.

E faʻatagaina le tuʻuina, kopi, faʻasalalau faʻamatalaga e aunoa ma le faʻatagaga a le RLS-Patent LLC.
Pe a sii mai faʻamatalaga faʻamatalaga ua lomia i luga o itulau o le site www.rlsnet.ru, e manaʻomia se fesoʻotaʻiga i le punavai o faʻamatalaga.

E tele mea sili ona manaia

Ua taofia aia uma.

Faʻaaoga pisinisi o meafaitino e le faatagaina.

O le faʻamatalaga ua faʻamoemoeina mo fomai.

Lelei ma le faiga o gaioiga

O se faʻatusatusaga o le inisalini o le tagata, lea ei ai ona foliga tutusa. I le taimi lava e tasi, o le sooupu e galue vave i luga o le tino (i totonu o le 10-20 minute pe a maeʻa le pulega), ae o loʻo i ai se vaitaimi puupuu o le faʻamalosi.

O le galuega autu o le vailaʻau o le faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose, lea e tupu ona o le faʻaosofia o le gaioiga o le faʻaaogāina e ona gaʻo lautele.

O le musipo o le skeleton ma le siama o mea e sili ona lelei e sili ona lelei i le glucose e aunoa ma le faʻaputuina o lona tino i le ate. Le aoga o le fualaau faasaina e le faalagolago i le itupa po o le ituaiga tagata maʻi.

Pharmacokinetic meatotino

O le faʻaaogaina o lenei vailaʻau i totonu o le tino o le tagata e sili atu le vave (e tusa ma le 2 taimi). O sea suesuega sa faia i luga o tagata gasegase na mamaʻi i le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2.

Afai tatou te mafaufau i le pulea o le tino, o le taimi faʻatonu i se tagata maʻi i le ituaiga 1 maʻi e 55 minute, ae i le taimi lava e tasi, o le masani masani a le tagata i totonu o le taamilosaga masani mo le tusa ma le 62 minute le umi.

Ina ua maeʻa le tele o suʻesuʻega, na iloa ai o le fualaau oona e sili ona lelei pe a tuiina i totonu o le puipui pito i luma, ma o se mea itiiti e mafai ona maua i totonu o le ogavae.

O tagata maʻi e maua i le le atoatoa o le a latou lagonaina le aoga tutusa e pei o isi vaega o tagata gasegase, ae o nisi oi latou e faʻaititia le manaʻomia mo le inisalini. O le maualuga maualuga ma le umi o le fualaau faasaina pe a faʻatonuina i se tamaititi poʻo se tama talavou o le a tutusa ma le tulaga tutusa o se tagata matua.

Faailoga ma le faaaogaina

O le fualaau faasaina e toetoe tutusa lava i le tagata sei vagana ai le umi o le taimi e faʻaalia ai, lea e puupuu. E lava le tuʻuina atu i le tagata maʻi se tui o le fualaau faasaina, ma a maeʻa le 15 minute o le a ia lagona le taua tele.

O auala o le pulega e mafai ona ese: i lalo o le tino i se vaega faapitoa o le tino ma faatasi ai ma le fesoasoani a le pamu insulin. O le filifiliga mulimuli e faia i foliga o le afaina (e aunoa ma se malologa) i totonu o le gaʻo o le tino i lalo o le paʻu.

O lenei faiga e tatau ona faia i luma o le 'aiga, pe a maeʻa, ae vave. O le tui tui e sili ona lelei i totonu o le manava, ae e mafai foi ona i luga o le tauau, le ogavae. Ae o le afaina e naʻo le manava.

E na o le fomaʻi aoga e mafai ona fautuaina se togafitiga e faʻatonutonu. O le mea lea, o lenei vailaʻau e faʻaaogaina pe afai e manaʻomia le puleaina o le insulin i le tagata maʻi i se umi umi poʻo le umi.

E talia e tuʻufaʻatasia le faʻaofiina o vailaʻau faʻamaʻi (tablets hypoglycemic). O le tui ma le filifiliga o le fualaau faasaina ua fuafuaina e le fomaʻi, talu ai e leai se aia tatau a le tagata maʻi e faia ai sana lava filifiliga. Ua mafua lenei mea i taunuuga leaga.

Faatasi ai ma faʻamatalaga faapitoa mo le faʻaaogaina, e mafai foi ona e mauaina se faʻamatalaga o le nofoaga o le puleaina o fualaau faasaina. O lea la, e tatau ona puipuia le faaleagaina o vaʻa toto.

E le gata i lea, e faʻasaina le faʻamalo le vaega na faia ai le inisiua.

O taunuuga le lelei e ono tupu

Afai e filifilia Insulin Glulizin, o faatonuga mo le faʻaaogaina e tatau ona lapatai le tagata faʻaoga e uiga i se numera o aʻafiaga e ono tutupu. Afai ua uma ona faatonuina se tagata o se fualaau maualuga o le fualaau faasaina, ae na te le manaomia, e mafai e le tagata maʻi ona atiaʻe le hypoglycemia. O le mea sili lea ona leaga le taunuʻuga o le faʻaaogaina o lenei fualaau.

I le iai o se aʻafiaga le lelei o le faʻaofiina o le vailaʻau, o le tagata gasegase e masani ona i ai faʻamaoniga o le maʻi i le taimi nei. Ua lafoina o ia i se afu malulu, o se tagata ua lagona le vaivai, moe ma le le mautonu. I le taimi lava e tasi, o loʻo ia te ia le malosi o vae ma le malosi o le manaʻo.

Faʻaopoopoga faʻapitoa: taʻavale, palpitations, ma le popole. O faailoga o lenei maʻi o le a tupu, pe afai e le taofia, e ono le iloa e se tagata. O le tagata gasegase e maua i le faʻamafanafanaina, o le gaioiga o le faiʻai ua le lelei, ma i le tulaga sili ona leaga, o le a oʻo atu ai i le oti.

O le tele o taimi, o gasegase e matauina faalavefau lautele i galuega a latou tino. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi taimi o le tagata maʻi e mafai ona aʻafia, toso, poʻo le afaina o le dermatitis. O nei faʻaʻailoga e mafai ona atinaʻe e tutusa ma se lagona o le mausali i totonu o le pusa po o le asphyxiation. Afai o aʻafiaga i lenei fomu e atiaʻe malosi tele, o le taunuuga o lea mea o loʻo i ai se allergy generalized, faʻalavelave anaphylactic, o lenei tulaga e ono oʻo atu ai i le oti.

O nisi taimi o le gaioiga o le hypersensitivity e iloa i luga o le paʻu i le nofoaga o tui. E mafai ona faʻamatalaina e avea o se nofoaga faʻasalalau e vaʻaia. I le aluga o taimi, o lenei tulaga e foliga mai na o ia lava, ma pe a maeʻa ona mou ese atu ni nai tulafono. O nisi tagata gasegase e mafai ona atiaʻe lipodystrophy.

Faaaoga i le taimi o le fanauina ma le fafagaina

Afai na faatonuina Gulinela i se fafine i lenei vaitau fiafia ae faigata, o loʻo faʻamatalaina e le faʻamatalaga foliga o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e fai ma mea ese. O lenei eria e le lelei le suʻesuʻeina, o le mea lea, e le lava le faʻamatalaga.

Na faʻataʻitaʻiina le vailaʻau i manu. O le suʻesuʻega na faʻaalia ai le leai o se eseesega i le maea ai o le faʻaofiina o lenei meafaigaluega ma le fesuiaiga o le tagata i le maitaga. A maeʻa le folasaga, e leai ni suiga na matauina i le atinaʻeina o le tamaititi i le taimi o le galue ma i le vaitau mulimuli ane.

Ae i le taimi lava e tasi, e tatau i nei tagata gasegase ona matua faʻaeteete i le faʻafoeina o fualaau. O lenei faagasologa e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga o le kulukose o le toto. I le tulaga o le maʻisuka faʻamamaina, e tatau i se fafine ona mataʻituina pea lana gasegase.

E masani lava, e fomaʻi tagata fomaʻi e uiga i le suia o tui i vaitaimi eseese. O le mea lea, e mafai ona latou faʻaitiitia le fuainumera i le uluaʻi masina muamua, ma faʻateleina i le isi lua vaimasi. A maeʻa ona fananau mai le fafine, o le a ia maua se faʻaitiitia o manaoga o inisalini.

E le aʻafia le susu i le susu o susu ma e le o aʻafia i le taimi o le lactation. Ae o le fomaʻi e mafai ona fetuʻunaʻi le vailaʻau o vailaʻau i lenei taimi ma faʻamaonia se meaai faapitoa mo le fafine.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Inisalini Glulisin pe a faʻatasi ma le guanethidine e mafai ona faʻaosoosoina ai le atinaʻe o le hypoglycemia, o lona uiga o le a le susulu.

O vailaʻau nei o vailaʻau e mafai ona avea ma faʻaosoosoga o le atinaʻega o aʻafiaga leaga:

  • Faʻaleagaina,
  • MAO poʻo le faʻamaonia o le PAF,
  • Sulfonamides,
  • Fiti
  • Salicylates,
  • Propoxyphene.

O le faaitiitia o faailoga o le hypoglycemous e maitauina i le tuufaatasi o le fualaau faasaina i ni auala:

  • Diuretics
  • Danazole
  • Puipuia inhibitors
  • Faʻaauau
  • Antipsychotic fualaau
  • Epinephrine et al.

O vaega o vailaʻau nei e faʻavaivaia ai meatotino a Insulin:

E le mafai ona e faʻamaonia, faʻaitiitia pe faʻaititia le fua o le fualaau faasaina, ma faʻapipii faʻatasi ai ma isi fualaau. Ole suiga i se isi ituaiga o inisalini e na o le fomaʻi aoga e faia, ma o lenei faagasologa e faia i lalo ole vaavaaiga faafomai.

I le taimi lea, o se fetuʻunaʻiga ole taimi e tatau ona manaʻomia. Afai e te le usitaʻia nei fautuaga pe le saʻo le ulu i le vailaʻau talafeagai, e mafai ona e faʻaosoosoina le atinaʻe vave o le hypoglycemia, faʻapea foi ma se isi tulaga lamatia matautia.

E le gata i lea, e mafai e le fomaʻi ona suia le suʻega pe a fai e gasegase le tagata maʻi i suiga i le taumafataga, faʻapea foi ma suiga o le tino. I le taimi lava e uma ai, e faʻasaina le maʻi mai le gaoioi malosi, aua o lenei mea e mafai ona amata ai le amataina o le hypoglycemia.

Tuʻuina ma tuʻuina atu pepa

1 ml e aofia ai le 100 iunite o mea galue malosi. Auxiliary vaega: hydrochloric acid, sodium chloride, vai mama mo injections, stabilizers.

Gululisin inisalini e maua ile fagu faʻapitoa mo le faʻapipiʻiina o injections laiti, lea o loʻo afifiina i totonu o le 3 ml ipu. E aofia ai foʻi ni peni tui, e 5 i totonu o se atigi pusa.

Faamalologa meatotino

O le tau o se vailaau faafomai i Rusia o le 1,500 rubles i le pusa.

O le inisalini Glulin o loʻo i ai mea faʻapitoa o le hypoglycemic. A maeʻa ona faʻaaogaina, o le faʻaitiitia vave o le kulūkose o le toto e tupu, talu ai o lenei vailaʻau e puupuu i le umi. O le fualaau e amata ona galue i le tusa ma le 15 minute, ma o le umi o le aafiaga e na o ni nai itula. O le vailaʻau e faʻaosofia ai le faʻaputu o le musika ma le tino o le tino, faʻateleina le felauaiga vave o le glycogen mai le ate.

Metotia o le talosaga

E manaʻomia lou tuiina o le vailaau faʻasolosolo vave lava pe'ā uma ona 'ai poʻo 10-15 minute aʻo leʻi' ai. E sili ona lelei le tuʻufaʻatasia o se fualaau pupuu o le fualaau faasaina i le umi poʻo le umi. Ole fualaau e tatau ona sasaina i vaega eseese o le tino ina ia le tupu le lipodystrophy. O ia nofoaga mo le faailoaina o le nila e sili ona fetaui lelei: manava, pulou, lima, tauau. Afai e te oso i totonu o le manava, o le a faʻafefiloi vave le fualaau.

I le taimi o le maʻitaga ma le susu

E tatau i tina fananau ma tina ona faʻaaoga togafitiga ma le faʻaeteete tele, talu ai o loʻo i ai ni fetuunaiga ma ni fetuunaʻiga o fuafaatatau e tatau ona mataituina e se fomaʻi.

Contraindications ma Puipuiga

Aua le faʻaaogaina le insulin guline i le tulaga o le le faapalepale poʻo le gasegase.

Fesootaiga i fualaau faʻasaina

Faaitiitia le gaioiga o fualaau: anabolic steroids, fomaʻi fomaʻi tuufaatasi, o le estrog ma le progesterone, ava malosi, danazol, corticosteroids ma hormones thyroid.

Latou te faʻaleleia le aoga o fualaau faasaina: fluxen, pentoxifylline, sulfonamides, salicylates, fibrates, fualaau e faʻaitiitia ai le maualuga o le suka.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

E ono mafai ona faʻaaogaina, fenumiai, fiaai tele, faʻaitiitia le faʻatinoga, faʻafefe, faateleina le fatu fatu.

Afai ei ai ni faʻamaoniga o le hypoglycemia, ona faalagolago lea i le tikeri faapitoa, e tatau ona e fafagaina se tagata lelei pe valaau i se falemaʻi.

Lilly Farani, Farani

Tau faʻatatau i Rusia - 1600 rubles i le pusa.

Pepa - Lyspro inisalini, e faasino i hormones mulimuli.

Faʻamatalaga:

Cons:

  • Taugata
  • Maualuga maualuga o le hypoglycemia.

Novo Nordisk, Tenimaka

Tau faʻatatau - 400 ruulu i le pusa.

Lelei insulin fafo puupuu lelei i se tau lelei.

Faʻamatalaga:

Cons:

  • E le o le vave
  • E ono le fetaui.

Tuua Lau Faamatalaga