Maninil poʻo metformin sili atu

O togafitiga mo le maʻisuka e lua ituaiga: injections inisalini ma le faʻaaogaina o fualaau e maualalo ai le suka.

O le filifiliga a le vaega mulimuli e tuʻuina atu ma faigata: o le filifilia o vailaau faʻasaina e patino lava i le tagata lava ia, e tatau ona e amanaʻia le tikeri o taui.

E masani ona faatonuina e fomaʻi ni tusi e tutusa lelei ma maʻi, o le mea lea mo le maʻisuka e taua tele le iloa po o fea e sili atu - Metformin poʻo le maʻisuka.

Tusi mai a matou au faitau

O loʻo maʻi loʻu tinamatua i le maʻisuka mo se taimi umi (ituaiga 2), ae talu ai nei o faʻafitauli na oʻo i luga o ona vae ma totoga o totonu.

Na ou maua se mea na tupu i luga o le Initaneti na faasaoina moni ai loʻu olaga. Sa ou faʻatalanoa i ai iina e aunoa ma se telefoni ma tali uma fesili, taʻu mai le auala e togafitia ai le maʻisuka.

2 vaiaso talu ona uma le togafitiga, o le tina matua na suia ai lona uiga. Fai mai o ia, e le toe afaina ona vae ma e leʻi alualu i luma le maʻi o le tino maliu; o le vaiaso a sau o le a matou oi le ofisa o le fomaʻi. Lasa le sootaga i le tusiga

O le eseesega tele i le va o fualaau faasaina

I le maʻisuka, o vailaʻau oona ua faʻamaonia, o faatinoga e tutusa lava le itu. Ae ui i lea, o le tele o tagata gasegase e matauina i le tele o le taimi, o le aʻafiaga o le vailaʻau e vaivai - ua faʻamalosia le fomaʻi e faʻamaonia ripoti fou fou. E le gata i lea, o le sui e mafua ona o aʻafiaga - o faʻamaʻi o le maʻisuka ua faʻateleina. Metformin ma le maʻisuka e iloa e le tele o le maʻisuka, ma e iai mafuaaga talafeagai mo lenei mea.

Mai se vaaiga talafeagai, e sili atu ona faigofie le ave o le Diabeton - tasi papafa 1 taimi i le aso pe a uma taumafataga. O lenei fuafuaga e mafai ai e tagata ona i ai ni pisi vavalalata e mataitu ai lo latou ola maloloina e aunoa ma le ositaulagaina o le taimi. Metformin ua faʻaalia i le 3 taimi i le aso i le taimi poʻo le maeʻa o taumafataga.

E tusa ai ma le faiga o le galuega, e matua ese lava laulau, e ui lava o le fualaau oona mo le maʻisuka ituaiga 2 e faʻaaogaina. O le mea aoga autu o le maʻi suka o le gliclazide lea e faʻaleleia ai le pulefaʻatonu o le inisalini. O le iʻuga, o le maualuga o le suka e faʻaititia lemu, ae le o le faʻaogaina, lea e mafai ai e oe ona faʻamalosia le iuga. E masani lava, e taʻu mai e fomaʻi pe a maeʻa se taumafaiga le manuia e ave Metformin.

O se vaega o le mulimuli o le mafai lea ona faʻaitiitia le kulukose o le toto e aunoa ma le faateleina o le inisalini. O le gaioiga e faʻamoemoe i le faʻaleleia atili o le kulupu o le kulukose i le ate ma faʻaitiitia ai lona faʻamago e le manava. O se ponesi manaia o se aafiaga lelei lea i le setete o toto ma le mamafa.

O le tau o nei pepa e eseese tele: o le tau o Metformin e le sili atu i le 200 rubles, ma lona tauva - 350 rubles. O laina faʻamaufaʻailoga e fetaui ma tau o pusa e 30 pauna.

Faʻamanuiaga o Metformin

Ole fualaau faasaina e taua tele i le tau faasaga i le maʻisuka ona o le tele o meatotino:

  • O le lamatiaga o le hypoglycemia e itiiti lava, ao le inisalini po o isi vailaʻau e mafai ona mafua ai lenei itu. O le hypoglycemic coma o se tulaga matautia mo le tino.
  • E leai se aoga i tupe mama. Talu ai o le mea moni o le gaʻo o le a avea ma mafuaʻaga autu mo le atinaʻeina o le maʻisuka ituaiga 2, e mafai ona avea lenei ma mea e sili atu.
  • Faʻaleleia le masani ai o le kulūkose, ma e le faʻaitiitia ai le suka ona o le faaopoopoina o le mamafa i luga o le paʻu.
  • Aafiaga lelei i luga o le vascular system, faʻaitiitia ai le lamatiaga o pupuni o le toto.

O lisi lisi ua faʻamaonia e le tele o faʻataʻitaʻiga i le seneturi talu ai. Metformin e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le oti mai faʻafitauli o le maʻisuka pe a ma le 50%. O loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga o le suʻega e taʻu mai ai o nei fualaau e puipuia ai le atinaʻeina o le faʻamaʻi i se maʻi o le maʻisuka e 30%.

Ae peitai, o lenei vailaau e le o se panacea mo le maʻisuka, o le aafiaga i le fatu, mo se faataitaiga, e le sili atu nai lo le insulin. O le felafolafoaiga a saienitisi i luga o aoga o lenei vailaau faafomai e le i lalo ifo i lenei aso, ae tasi le mea e mautinoa - Metotine fesoasoani moni i le maʻisuka.

Faʻafouina i le maʻisuka - na ona inu i aso uma.

Faamanuiaga o le Maʻisuka

O lenei vailaau ua maua ai le lauiloa ona o lona maualuga ma taunuuga umi. Talu ai nei, e ui i lea, e tutusa lava le vailaau faafomai e taua o le "Diabeton MV" ua faaaogaina, lea e avea foi ma 1 laulau i le aso.

O se mea tāua taua o le mafai ona faʻaaogaina faʻamalosi - o le puipuia o le nephropathy (o le vaega lona lua o le gestosis i fafine maʻitaga), faʻamaʻi ma le faʻaleagaina o le myocardial.

O le tele o suʻesuʻega ua faʻaalia ai o le auala o le ave o le Diabetes e toe faʻaleleia ai le vaega muamua o le siama o le inisalini, e afaina ai le glycemia. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻasalalau le galuega a le tino, ma le faʻaititia ai le avega i luga.

O le mamafa o le tino e le faʻateleina e oʻo lava i se taimi umi o nei fualaau oona, faʻaleleia le tulaga o puipui o le fatu. I tagata gasegase e maua i le maʻisuka, o le fuainumera o faʻasalalau e faʻatupulaia, e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻe o le kanesa. O le maʻi suka o se ituaiga o antioxidant, o le mea lea e taofi ai lenei taufaʻatau i se tulaga patino ma puipuia mai le faʻamaʻi faʻamaʻi. E faaopoopo i nei meatotino, o le tagofia o fualaau faasaina e faʻaleleia atili ai le tulaga o vaʻa laiti.

Mauaina faʻatasi o Metformin ma le Maʻisuka

Ina ia malamalama pe mafai ona ave faatasi le Diabeton ma le Metformin, e tatau ona e malamalama i le mataupu o la latou fetaui. O lenei faiga e faigata ona o le faʻavalevalea ma le faigata ona vaʻai i faʻamaoniga o le maʻi. E naʻo le fomaʻi e mafai ona faʻatonuina le faʻafoega tutusa o nei vailaʻau.

O le tuufaatasiga o Metformin ma le maʻisuka o se tasi lea o mea e sili ona masani ona faatonuina, ma e faigofie ona faamatalaina i la latou taga. Muamua o le faʻamoemoe e faʻaleleia atili le gau o le kulukose, ma le lona lua - i le faateleina o le pulelasi o le inisalini i le plasma toto. O ia mea uma e lua e le taitai atu i le meaʻai (lea e taatele i le maʻisuka) ma faʻalagolago le tasi i le isi.

E tatau ona manatuaina o fualaau oona e ese mai i le auala, o se mea sese e mafai ona oʻo atu ai i se faʻalavelave mataʻutia. I aso muamua o le faʻatagaina, seʻia oʻo ina faʻavaeina se amioga, e matuā talafeagai lava le mataʻituina ma le totoʻa le tausisia o tui.

Metformin ua faʻamaonia mo nisi faamaʻi e tusa ai ma le fati, ma o le maʻisuka ua faʻaleleia le tulaga lautele o le tino - o ona meatotino o se antioxidant na taʻua i luga. O le tuʻufaʻatasia o le pulega o le a faʻaitiitia ai le afaina mai le maʻisuka, e afaina ai le maualuga o taui.

E faʻamaonia uma fualaau faʻamaonia mo le faʻaaogaina na o le maʻisuka ituaiga 2, e le ogatasi ma inisalini injections. O le tali saʻo i le fesili pe ono mafai ona ave le Diabeton ma Metformin i le taimi lava e tasi, e tatau ona e faamasani ia oe lava i le solia o fualaau oona. Faatasi ai ma se gaioiga faʻatasi, e naʻo le tasi oi latou e mafai ona faʻaosofia aʻafiaga, pei o se tulafono, o lenei faafitauli e foia e ala i le sui o le vailaʻau faʻatasi ma le isi.

Contraindications

O le faigata i le filifilia o fualaau saʻo mo le maʻisuka o loʻo taoto i le tele o faʻamaoniga e afaina tele ai le tele o tino taua. O le mea lea, e matua faigofie lava ona faʻaosoosoina se vaega o faʻamaʻi ma se fualaau fou. O le mea lea, afai e tulai mai itu itu, e tatau loa ona e faafesootai se fomaʻi. Ina ia aloese mai tulaga ogaoga, e aoga tele le taʻavale i le faʻasaina.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

O le maʻisuka e sili atu ona faʻailogaina, o se tasi o le mea autu ma le faʻamaoni o le matua ua matua. Pe a ave e se maʻi ua sili atu nai lo le 65 tausaga, o lona tulaga o le a faasolosolo malie ona leaga - o le metabolism i le matua ua lemu ona o mafuaʻaga masani. E faʻaoga lenei i se numera o faʻamaʻi:

O le Diabeton MV foi ua faʻasalaina i tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matutua, tina tausimai ma fafine maʻitaga. O le maʻisuka faʻalagolago i le maʻisuka e le tatau foi ona faʻaaogaina lenei fualaau faasaina, faʻatasi ai ma le faʻatasi ma Miconazole e faʻasaina.

O le lisi o faʻasalaga a Metformin e le o tele, e aofia ai faʻamaʻi i le vaega laititi. E leʻo faʻaaogaina foi mo faʻamaʻi o fatugaʻo ma le ate, pe a maeʻa le faʻataina o le myocardial ma le anemia. Gaioiga mataga ma manuaga, o le ava malosi.

Ketoocytosis, e tusa lava po o le i ai o se coma, e le fetaui ma le ave o nei fualaau. E faatatau foi lenei i le acytosis metabolic.

I le taimi o le maitaga ma le lactation, e na o le aoga lava pe afai o le aafiaga o le talosaga e sili atu le taua nai lo le tulaga lamatia e afaina ai le fetus. O faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻapena e tupu mai i le nephropathy ma le maʻisuka ituaiga.

Tapulaʻa i le faʻaaogaina o Metformin o tamaiti ma tagata matutua (leai ni suʻesuʻega sa faia). I le galue malosi i le tino, e faigata ona vavalo le aoga o le faʻaaogaina o le kulukose.

O fomaʻi o loʻo suʻesuʻeina fualaau o le maʻisuka i luga o le tele o tausaga, ma suia ai i taimi taʻitasi a latou suʻesuʻega taʻitasi. O vailaau faʻamaʻi uma e tele na maua i le tele o suʻega, ma tumau ai i aso nei i le tele o fualaʻau ma le aʻafiaga o le faʻaitiitia o le suka.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

Faʻataʻitaʻiga

O le mataupu faavae a Metformin o le taofia lea o le gluconeogenesis. O le vailaʻau e faʻamalosia ai se enzyme faapitoa i le ate e puipuia ai le toe ulu atu o le kulukose i totonu o le toto. O le vailaʻau e taofia ai le liua o meaʻai gaʻo ma faʻaleleia ai le faʻamaʻiina, faʻaseseina ai le ave o le suka i totonu o le inumaga.

Pe a faatusatusa i isi vailaau oona, o le fualaau faasaina e sili ona aoga i le puipuia o le atinaʻeina o le maʻi o le maʻisuka. I le faʻaaogaina faʻapitoa, o le vailaau e puipuia ai le maua o le mamafa, ma pe a oti, e fesoasoani e faʻaitiitia ai.

O le vailaau faasaina e taofia ai le atinaʻeina o le insulin ma le faʻaogaina o le kulukose i totonu o masini a le tagata. I le le lava o le inisalini i le toto, o le vailaʻau e masani lava e le faʻaalia ai mea e faʻaleagaina ai le tino.

O le vailaau e mafai ona faateleina ai le metabolic tali i le hormone, faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le nephropathy ma le olaga faitino. O le faiga o le gaioiga e le fesoʻotaʻi ma le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o le mea lea e galue ai vailaʻau faʻatasi ma le faʻasologa masani.

Metformin ua faʻatulagaina e avea o se sui o le hypoglycemic mo le maʻisuka ituaiga 2.

I le ituaiga 1 o le maʻisuka, o se vailaau e mafai ona faʻataʻitaʻiina o se mea e puipuia ai le atinaʻeina o le maʻi o le maʻisuka.

E mafai ona faʻaaoga vailaau faʻamaʻi faʻamalosi mo le polycystic ovary, pe afai e matauina le faapalepale o le hyperinsulinemia ma le kulukose.

Glibenclamide e faʻaaoga mo na o le maʻisuka ituaiga 2, pe a faʻaaoga lelei meaai paleni ma avega talafeagai e le mafai ona faʻaitiitia le kulukose toto.

E mafai ona ou aveina faatasi?

O le faʻaitiitia o le suka i le glibenclamide e faalagolago i le fuataga: o le tele, o le sili atu lea o le aafiaga i luga o le pancreas.

Pe a faaosofia e le mea galue, o le inisalini faaopoopo e amata ona gaosia, o le mea lea o le filifilia o le fua o le Maninil e fuafuaina e le toto suka.

Pe a faatonuina se vailaau faafomai, e masani lava ona tuuina atu e le fomai ni faatonuga e uiga i le meaai ma e aofia ai le tele o meaʻai i le meaai. I le laasaga muamua, o le togafitiga e amata i le metotia sili ona maualalo, ma a maeʻa le puleaina, e mataʻituina le aafiaga i le maʻisuka.

Afai e tatau ai, faʻaititia le aofaʻi o fualaau faasaina. Ave le vailaʻau 1-2 taimi i le aso, o le aʻafiaga o le mea galue malosi e le itiiti ifo i le 12 itula.

Ina ia faʻaleleia le malosi o le hypoglycemic ma faaitiitia le faʻaaogaina o gaʻo i totonu o le toto, e mafai ona faia le pulega faʻapitoa o Maninil ma Metformin.

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e faaaoga pe afai e le mafai ona ausia le togafitiga talafeagai.

O se faʻaopoopoga faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona mafaufauina e se fomaʻi. Faʻatasi ma isi vailaau, o le aʻafiaga o le glibenclamide i luga o le tino ua faʻaleleia.

Pe a faatonuina se sui o le hypoglycemic, o le a taʻitaʻia i latou i le togafitiga o loʻo manaʻomia i le togafitiga, o le masini o le gaioiga o le vaega o loʻo galue, faʻasagaga o loʻo i ai nei mo le faʻaaogaina ma aʻafiaga.

Metformin poʻo Maninil

O se vaega o Metformin o le aʻafiaga o le hypoglycemic i le tino e le fesootai ma le tele o le inisalini. O le mataupu faavae o le fualaau faasaina o le taofia lea o le faagasologa o le glucose.

Metformin o se tasi o nai fualaau faasaina e ono itiiti ai le lamatia o le atiaʻe o le hypoglycemia. I le faʻaopopo atu i le faʻaalia o le faʻafitauli o le intestinal, o le vailaʻau e leai lava ni aʻafiaga. Lactic acidosis e mafai ona tupu ma se faʻalavelave faʻapitoa tele ma i le tulaga o le le atoatoa.

O le mea lea, faatasi ai ma le gaosiga masani o le peptide hormone e le pancreas, ae o le maualuga o le insulin, o Metformin e sili.

O mea le lelei e aofia ai le mea moni e le mafai e le faʻateleina ona faʻaitiitia le suka i le tino o le insulin i le tino. O le faʻaaogaina umi o le vailaau faʻasaina e puipuia ai le aveʻesea o le vaitamini B12, lea e iu lava ina oʻo atu ai i le atinaʻeina o myalgia ma le anemia.

Glibenclamide ua naʻo le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka, pe a le lava le aʻafiaga o isi meaʻai.

O le sulfonylurea derivative (glibenclamide) o loʻo i ai le tele o aʻafiaga itu:

  • afai o le aofaiga o le mea galue malosi e sili atu, e mafai ona tupu le hypoglycemia ogaoga,
  • tupe mama
  • tiga faʻatasi
  • ulu matua
  • faateleina le lagona lelei i le malamalama,
  • fiva
  • otaota o le otaota
  • vaivai le tumau
  • proteinuria (protein e aliali mai i le urine),
  • cholestatic syndrome
  • afaina o le tino
  • faʻaauau faifaipea.

O le lisi o faʻailoga mo fualaau faʻasaina e tutusa lava, seivagana o le glibenclamide e matua faasaina ona ave ma le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka.

Metformin, Maninil e le mafai ona faʻaaoga i mataupu:

  • maʻi faʻamaʻi
  • maʻitaga
  • lactation
  • solia o le ate ma fatugaʻo,
  • o le foliga mai o le ketoacidosis,
  • hypersensitivity.

Glibenclamide e mafai ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete i le ava malosi, lea o le telepopide o se tapulaa maʻoti.

E le gata i lea, ua faalēaogāina le Metformin i le 2 aso ao lumanai ma pe a maeʻa le x-ray, pe afai ei ai le faʻaofiina o le eseesega iodin.

Maninil poʻo Amaryl

Amaryl o se sui o le hypoglycemic e faʻavae i luga o le sulfonylurea o aʻafiaga o le lona tolu o augatupulaga. E aofia ai le eletise galue - glimepiride. O le taʻiala o le gaioiga o le faʻaosofia lea o le faʻasaʻoina o le inisalini oona i le gasegase.

E le pei o Maninil, ua i ai se aafiaga faaopoopo a Amaryl - o le fualaau faasaina e taofia ai le gluconeogenesis. O le aafiaga hypoglycemic o Amaril e sili atu ona faʻailoa ma e le itiiti ifo ma le 24 itula.

Maninil ma Amarilini e le mafai ona faʻamatalaina mo ituaiga o maʻisuka e faʻalagolago ile inisalini. Pe a filifilia se fualaau o Amaril ma mulimuli ane togafitiga, o faitauga o le suka toto e tatau ona amanaia, talu ai o loʻo i ai le avanoa e maua ai le hypoglycemia.

O faʻafitauli leaga mai le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma faitioga e masani lava e leai se eseesega. O le tuusaunoaga o loʻo sili atu ona ogaoga faʻafitauli o le gasegase i Amaril, lea e fesoʻotaʻi ma le faagasologa o le taofia o le gluconeogenesis e le fualaau faasaina.

Vitio faʻatalanoa

O le faiga o le gaioiga, le ituaiga o faʻasaʻolotoga ma faʻaaliga o le faʻaaogaina o Metformin i le vitio:

Maninil ma Amaryl e sili atu le malosi o le suka, ae maua ai se lisi taua o aʻafiaga i itu. Afai e le manaʻomia le faʻamalosia o le pancreatic mo le gaosiga o le inisalini,

Metformin ei ai se avanoa manino. O le tele lava o le faʻaitiitia o le lamatiaga o le atherosclerosis, e le avea ai ma mea e maua ai le mamafa ma puipuia ai le atinaʻeina o fatu fatu.O aʻafiaga mai le faʻamaʻiina o le meaola mai le faʻateleina o le gasologa vave.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

I tulaga e faʻaaogaina ai faʻamaʻiloga

I le tino o le tagata maʻi, o le fualaau faasaina "Maninil" (atonu o le a ese le eseesega o ana mea) e faateleina ai le lagona o le insulin. O loʻo i ai le vailaau malosi o lenei vailaʻau ma isi aafiaga aoga i le tino o le tagata maʻi. Maninil, faatasi ai ma isi mea, e mafai ona faaosofia ai le gaosiga o le inisalini masani.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o lenei vailaʻau o le maʻisuka ituaiga 2. O lenei vailaau e mafai ona faʻamatalaina e se endocrinologist. O faʻamaoniga i lona faʻaaogaina o:

ituaiga 1 maʻisuka

maʻi o le maʻisuka ma le muamua,

maʻitaga ma lactation,

ogaoga ogaoga poʻo le le mafaia o le ate,

faʻaititia le numera o le toto paʻepaʻe.

Auala e faʻaoga ai

Mo papa maa 5 mg e tutusa lava ma le fualaau faasaina "Manin 3.5", faatonuga mo le faʻaoga. O le tau (faʻatusatusaina o fualaau faasaina e ono eseese tau) aua o lenei vailaʻau, e pei ona taʻua muamua, e maualuga tele. E le gata i lea, ua faatonuina e fomaʻi i tagata gasegase e aunoa ma se totogi, e le pei o taugofie, e seasea lava. O le mafuaʻaga lea e tele ai tagata gasegase e fia iloa pe sili atu le taugofie o nei vailaʻau. O nei vailaʻau o loʻo avanoa i falemaʻi. Ae ao lei amataina le latou faʻamatalaga, o le a matou vaʻavaʻai po oa faatonuga mo le faʻaaogaina o le oloa a Manilin lava ia.

E filifili e le fomaʻi le fualaau o lenei vailaau mo le tagata maʻi taitoatasi. Ole aofaiga o fualaau faasaina i aso taitasi e faalagolago tele i le maualuga o le kulukose i le urine. Latou te amata inu i lenei vailaʻau faʻateleina i se tulaga maualalo. E le gata i lea, o le a faʻateleina le faʻasologa. O le tele o taimi, i le taimi muamua, o le tagata maʻi e faʻamaonia le afa laulau i le aso (faʻalagolago i taunuuga o suʻega, 3.5 poʻo le 5 mg). Ma le isi, o le fualaau o loʻo faʻateleina e le sili atu i le tasi le papalama i le vaiaso poʻo ni aso.

Faʻamatalaga e uiga i le "Maninil"

Ole aʻoaʻoga lenei mo le faʻaaogaina mo vailaʻau "Maninil". O faʻamatalaga o lenei vailaʻau e tele naua. Ae o le "Maninil" o le tele o tagata gasegase e manatu atonu o le mea aupito sili lea i la latou vaega. O le manatu o tagata maʻi na maua i le maʻisuka e uiga i lenei fualaau faasaina ua atiae lelei. E fesoasoani, e tusa ai ma le tele o tagata faʻatau, naʻo le lelei. Ae peitaʻi, o le mea e leaga ai, o lenei vailaʻau e le talafeagai mo tagata uma. E le alu i nisi tagata gasegase.

I soʻo se tulaga, e aunoa ma se faʻasesega, o tagata gasegase e fautuaina le inu o lenei vailaʻau i le vailaʻau fautuaina e le fomaʻi. A leai, o le fualaau faasaina e mafua ai le inupia.

O a ni analogues o vailaʻau "Manin"

E tele sui mo lenei fualaau faasaina i le maketi faʻaonaponei. O nisi oi latou na maua ni faʻataʻitaʻiga lelei o tagata, ae o isi e leai.

I le tele o tulaga, o tagata e maua i le maʻisuka e faʻaaoga analogu ma igoa nei nai lo "Maninil":

O nisi taimi e fiafia ai tagata gasegase pe iai se tutusa o Manil 3.5 mg (papa) i luga o le maketi. E toetoe lava leai ni upu tutusa mo lenei vailaau i le falemaʻi faafomaʻi faʻaonapo nei. O le tele o analogues e faia i luga o le faavae o isi mea gaioiga. Ma o le mea lea, o vaevaega o le tuufaatasiga i mea e sui ai mea e eseese. Naʻo le faʻavae tutusa o Maninil o Glibenclamide. Naʻo le sui lenei e mafai ona faʻatauina i se fua o le 3.5 mg.

O le vailaʻau "Glibenclamide"

O faʻamatalaga ma le faʻailogaina o lenei vailaʻau e tutusa lelei ma le "Maninil" lava ia. I mea uma, o le mea moni, o lenei vailaʻau o lona taugofie taugofie. O lenei fualaau faasaina e aoga i falemaʻi pe a ma le 80-90 p. E ui o le mea galue malosi e tutusa uma nei vailaau faʻasaina, sui le Maninil ma Glibenclamide e naʻo le fautuaga a se fomaʻi e faatagaina. O le maʻi suka o se maʻi tuga. O lenei fualaau faasaina ua gaosia i Ukraine.

Manatu o Tagata Matutua i luga o Glibenclamide

E pei o Maninil, o iloiloga (faʻamatalaga o lenei vailaʻau faʻatasi ma isi mea gaioiga e masani lava ona sili atu ona leaga le gasegase), o lenei fualaau mai tagata faʻatau na maua lelei. I le faaopoopo atu i le aoga, o gaioiga o le lelei o lenei vailaau, o le tele o tagata gasegase o lona tau maualalo ma le faigofie o le vaevaeina o meaʻai. O le tele o tagata gasegase e mafaufau i le gaosi Glibenclamide na gaosia i Kiev e sili atu ona lelei. Kharkov papaa i le taimi o le vaevaega, o le mea e leaga ai, e mafai ona pala.

O le vailaau "Diabetes"

O lenei vailaʻau e maua i foliga o papa papaʻe papaʻe. O lona malosi autu autu o le glycoside. E pei o le Maninil, o le maʻi suka o le kulupu o mea e maua ai le suka i le tupulaga mulimuli. O le aoga sili lava o lenei vailaʻau e, i le faaopoopo atu i le aoga, le leai o se mea ua fai ma vaisu. E le pei Maninil, o le maʻi suka e mafai ai e oe ona toe faʻafoʻi vave le tumutumu ma puipuia le atinaʻe o le hyperinsulinemia. O le lelei o lenei meafaigaluega, pe a faʻatusatusa i le tele o isi fualaau o lenei vaega, e aofia ai le mea moni e mafai ona faʻaitiitia le cholesterol toto.

Faʻamatalaga i luga o le "Diabetes"

O le maualuga o le suka i totonu o le toto, e tusa ai ma le tele o tagata gasegase, o lenei vailaʻau e faʻaititia lelei ai. O aʻafiaga, e tusa ai ma tagata faʻatau, "O le maʻisuka" e seasea ona maua. O le toʻatele o tagata mamaʻi e faʻaalia le le lelei o lenei vailaʻau i le tele o lona tau. E tatau ona sili atu lau tupe e totogi nai lo Maninil. Analogs (o le tau o fualaau oona e faaaoga mo le maʻisuka e mafai ona eseese lautele) o lenei fualaau e sili atu ona taugofie. O le maʻi suka o se tuusaunoaga i lenei tulaga. O loʻo i ai se afifi o palama e 60 o lenei oloa i vailaʻau faʻapitoa o le faasologa o le 300 r. O lenei vailaʻau e talafeagai, e pei o le tele o le suka-lowering drugs, o le mea e leaga ai, e le mo tagata uma.

Le fualaau faasaina "Metformin"

O lenei vailaau faʻapitoa o loʻo maua foi i totonu o laupepa ma falemaʻi ma falemaʻi. O lona malosi autu o le metformin hydrochloride. O le aafiaga o le falemaʻi o lenei sooupu e faʻaalia i le mea moni o le faʻaitiitia o le fua o le faʻaaogaina o le suka mai le inumaga. Na te le faʻaaogaina se aafiaga i le faagasologa o le gaosiga o le inisalini, e pei o Glibenclamide ma Maninil. O se tasi o tulaga e le masalomia o lenei vailaau e le afaina ai foliga vaaia o le hypoglycemia i le tino.

Faʻamatalaga e uiga i Metformin

O tagata maʻi latou te viia lenei vailaʻau faʻamuamua ona o lana gaioiga agavaʻa. Ua maua e Metformin ni iloiloga lelei ma mo le mea moni e faapea, o lona faʻaaogaina e le gata ina mafai ona togafitia moni le maʻisuka. Faʻaauau le faʻaaogaina o lenei vailaʻau ma faʻaitiitia le mamafa o maʻi. E pei o le Maʻisuka, o lenei vailaau, faatasi ai ma isi mea, e maualalo ai le cholesterol i le toto o tagata gasegase. O se faʻaopoopoga o lenei oloa e faʻapitoa foi ona maualuga le tau: 60 pusa o Metformin tau e tusa ma le 90 r.

O nisi o faaletonu o lenei fualaau faasaina, o tagata faatau e na o le mea moni e faapea, i masina muamua o le aveina, e mafai ona faaoso ai le manava. O ia itu itu o nisi taimi e tuuina mai e Maninil lava ia. O analog e tele lava ina eseese i le meatotino e tasi. Ae o le itu i le foliga o le manava i le tele o nei fualaau faasaina e masani lava e le o faalauiloaina.

O fualaau faasaina "Glimepiride" ("Amaril")

O lenei vailaʻau ua faia i luga o le faavae o se mea e taʻua o le glimepiride. E iai se faʻalavelave faʻapitoa i le tino o le maʻi - e faʻamalosia ai le gland, faʻalavelave ai le gaosia o le suka i le ate, ma faʻapupulaina ai le lagona o gaʻo i le gaioiga o le homone. O lenei vailaʻau e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiina ae o le nephropathy. O le tele lava o taimi, ua faʻamatalaina Amina e fomaʻi i le taimi lava e tasi e pei o Metformin. I le faatauina atu i le aso, o loʻo i ai foi se fualaau faasaina, o se faʻalavelave o mea gaosi a nei tupe uma. Ua taʻua o Amaril M.

Fualaau faasaina

O le manatu e uiga i lenei vailaʻau i tagata e maua i le maʻisuka e sili atu ona lelei. O le aoga o lona faaaogaina e masani lava ona matauina. E talitonuina o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e sili ona lelei pe afai e le fesoasoani le Metformin. O lapoa o fualaau o Amarin e tele. E le gata i lea, latou te iai se tulaga lamatia. O le mea lea, o le faʻasoaina atu pe a manaʻomia e matua faigofie lava.

O le vailaʻau "Glucophage"

O lenei fualaau faasaina e tutusa ma Metformin. O le mea galue malosi e tutusa lava mo ia. O le mea lava lea e tasi mo faʻamatalaga ma faʻailoga. E pei o Metformin, o lenei fofo ei ai se aafiaga itiiti i le tino o le maʻi. E faaitiitia foi le mamafa o le mamafa.

O faʻamatalaga e uiga i lenei vailaʻau e tutusa lava tutusa ma Metformin. O nisi tagata gasegase e talitonu foi o se tasi lenei ma le vailaau lava e tasi, ae na o mea e gaosi mai gaosi mea eseese.

Nai lo o se faaiuga

O le mea lea, matou te iloa ai le "Maninil" o (faatonuga mo le faʻaoga, tau, mea tutusa o loʻo e iloa nei). O le fofo, e pei ona e vaʻaia, aoga. O le tele o ona sui auai na tatau foi ona na o ni iloiloga sili ona lelei mai tagata gasegase. Ae peitai, e tatau ona faʻaaoga lenei fualaau faasaina ma sui i isi vailaʻau faʻatasi ai ma se faʻasologa o togafiti tutusa, ioe, naʻo luga o le fautuaga a se fomaʻi.

Vaega o le maʻi suka

Muamua, ou te fia nofo i le Diabeton, lea e faʻaaoga mo le maʻisuka ituaiga 2. O lenei meafaigaluega e lelei ona e fesoasoani i le gaosiga o le inisalini, ma faʻapupulaina ai foi le tulaga o le gasegase o masini. E le gata i lea, o le vailaʻau tuʻuina atu e faʻatagaina ai oe e faʻaitiitia le taimi o le 'aiina o meaai i le inisalini. E leai se uiga taua itiiti e tatau ona manatu o se faʻaitiitia o le aofai o le cholesterol.

E taua foi i le i ai o nephropathy, o le fualaau faasaina e mafai ai ona faaitiitia le maualuga o le proteinuria. I le numera tele o mataupu, o le faaiuga mulimuli lea o le a faʻaaogaina ai tupe o loʻo faʻaaogaina e le fomaʻi pe a maeʻa maeʻa suʻesuʻega uma. I le tulaga aoao, o le maʻisuka e iloiloina o se mea faigaluega e iai sona aafiaga lelei i le tino. Ae ui i lea, o loʻo ia te ia foi le tele o faʻasolega e tatau ona vaʻaia mai le maʻisuka.

I le tautalagia o tapulaʻa, e tatau ai ona faʻalogo i le faʻaopopoina o le maʻisuka ituaiga 1, coma poʻo le muaʻi maʻi. E le gata i lea, o le solia o le solia o gaʻo ma le ate, faʻapea foi ma le maualuga o le faʻalogo i vaega e pei o sulfonamides ma sulfonylurea. Faʻatasi ai ma le maʻi faʻapitoa, o loʻo iai se faʻalavelave tele o faʻamalositino, faʻapea foʻi ma le mulimuli i se meaʻai.

I le tulaga e le mafai e lenei mea ona mafai lelei ona pulea le faʻamaʻi, faatonu se vailaau e taʻua o le maʻisuka.

Gliclazide, lea o loʻo aofia i totonu o lana lisi o vaega, e mafai ai ona fausia le tino o le pancreas e maua ai nisi inisalini. O taunuuga o le faʻaaogaina o le vaega e masani lava ona iloilo lelei. I le talanoa e uiga i nisi o foliga, e tatau ona gauai atu i le mea moni e faapea:

  1. o gasegase e gauai atu i se faʻaitiitia o le faʻaitiitia o faailoga o le kulukose toto, ae o le hypoglycemia e itiiti ifo ma le 7%,
  2. e faigofie le faʻaaogaina o lenei tuufaatasiga i lea aso ma lea aso, ma o le mea lea e le o manaʻo tagata gasegase e lafoai ia togafitiga mo le maʻi,
  3. mamafa o faʻataʻitaʻiga, ae o sina mea itiiti, lea e le afaina ai le lelei o latou soifua manuia.

Tagata faʻapitoa e faʻamalosi i le faʻaaogaina o le maʻisuka, ona e matua talafeagai mo maʻi ma ua talia e aunoa ma ni faʻafitauli. O le toʻatele o tagata maʻisuka e sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o se laupepa i taimi uma i le 24 itula nai lo le tuʻuina atu oi latou lava i le gaioiga faaletino ma mulimuli i se taumafa malosi. Ua matauina e tagata tomai faapitoa e na o le 1% o tagata gasegase na aafia i faitioga o soʻo se aafiaga, ae o tagata na totoe na latou lagona le lelei ma e leʻi oʻo i ni faʻafitauli tau le soifua maloloina.

Ua uma ona matauina tui, ae o lea ua tatau ona matauina nisi o faaletonu o le fualaau faasaina. Muamua lava, o loʻo matou talanoa e uiga i le faʻaleagaina o fusi o peta, lea e fesootaʻi ma le pancreas. I lenei tulaga, o le tulaga faʻaleagaina e mafai ona liua i se ituaiga sili ona faigata. Ole vaega ole aʻafia ua tuʻufaʻatasia i tagata ei ai le tino vaʻai. O le suiga i se faʻalavelave faigata o le faʻamaʻi, i le tele o mataupu, e lua mai i le valu tausaga.

O le fualaau faasaina e faʻaititia ai le suka, ae le faʻaitiitia ai le tino. E talafeagai le gauai atu i le mea moni e faapea, o le au fai togafitiga o loʻo faʻamaonia vave le fualaau oona, ae le saʻo atoatoa. E tele suʻesuʻega e faʻaalia ai e sili atu le fautuaina e amata i le Metformin, lea e faʻavae i luga o le gaosiga o loʻo tuʻuina mai.

O vaega e pei o Siofor, Gliformin ma Glyukofazh e tutusa lava i latou.

Vaega o Manin

O pepa maninil mo le maʻisuka ua fautuaina e faʻaitiitia ai le kulukose toto i le tulaga o le ituaiga faʻamaʻi lona lua. O le fualaau faasaina e faamatalaina i se pancreatic algorithm o le faʻaalia, ma e mafai ai foi ona e faaosofia ai sela peta e fesootaʻi ma le pancreas. E le gata i lea, o le vaega o loʻo tuʻuina atu lea e faʻapupulaina ai le gasegase o le inisalini e taliaina, lea e taua tele i lenei faʻamaʻi ma i le lautele mo le tino.

I le faʻatusatusaina o le maninil ma le maʻisuka, ou te fia tosina atu i le mea moni e faapea o le maʻisuka ituaiga 1 o se faʻalavelave foi lea e faʻaaoga i lenei tulaga. E le gata i lea, o tagata tomai faapitoa e gauai atu i se tikeri maualuga o le mafai ona gafatia i nisi o vaega o vaega. E le tatau ona galo ia i tatou le aveeseina o le pancreas, faʻamaʻi pipisi, ma faʻamaʻi ate. E leai se faʻalavelave faʻaleagaina e tatau ona mafaufauina o le taimi muamua lea pe a uma le taotoga e fesootai ma soʻo se totoga i totonu. E le fautuaina le faʻaaogaina o se laulau i totonu o soo se tolu masina o le maʻitaga, faʻapea foi i le taimi o le fafagaina ma le faʻalavelave i le intestinal.

O tagata faapitoa e tosina atu le manatu i le mea moni e faapea, o le vailaau vailaau mo le maʻisuka Maninil e faʻailoaina e le tele o aʻafiaga itu. I le talanoa ai e uiga i lenei mea, ua gauai atu le au atamamai i le ono gasegase o le hypoglycemia. E le gata i lea, e matua fautuaina lava e gauai atu i le gaioiga ma le vili, o le faaopoopoina o le jaundice, o le hepatitis, o le paʻu o le paʻu. O aʻafiaga e ono aʻafia ai tiga faʻatasi ma le faateleina o le vevela o le tino.

Tuuina atu nei mea uma, afai ua faia se faaiuga e suitulaga i soo se fualaau faasaina ma ana mea tutusa, e matua fautuaina lava oe e te faafesootai se tagata tomai faapitoa. O le a avea o ia ma o le a avea ma se polokalama patino algorithm ma se vailaau patino.

E le gata i lea, o le au atamamai e tosina atu le manatu i le mea moni e faapea o le sulfonylureas e afaina i le leaga tele pe a faatusatusa i aoga mo le tino o loo maua ai faamai. O le eseesega lea e faia i le va o le Maninil ma le Maʻisuka, o le muamua o vailaau vailaau e mafaufauina ma amanaiaina e sili atu ona leaga.

O le mea e ono tupu i le fatu, ma le maʻi cardiovascular e lua pe sili atu pe a faʻaaoga nei vailaʻau vailaʻau.

O le tuʻuina atu o faʻamatalaga faaopoopo e uiga i le faʻatusatusaina o vailaau taʻitasi ua tuʻuina atu, e tatau ona faʻalogo lelei i le faagasologa oa latou filifiliga. E tusa ai ma tagata atamamai, o le maʻisuka e sili atu ona taugata i aso nei. E le gata i lea, e sili atu ona masani ona faatonuina ona o lona aoga tele i le tino o le tagata. E mafai ona e faʻatau i le fale talavai, ae e fautuaina malosi e te faʻaaoga tonu le aofaiga na faʻataʻitaʻiina e le diabetologist.

O le fea e sili atu - manninil, maʻi suka poʻo metformin

O pepa maninil mo le maʻisuka ua fautuaina e faʻaitiitia ai le kulukose toto i le tulaga o le ituaiga faʻamaʻi lona lua. O le fualaau faasaina e faamatalaina i se pancreatic algorithm o le faʻaalia, ma e mafai ai foi ona e faaosofia ai sela peta e fesootaʻi ma le pancreas.

I le faʻatusatusaina o le maninil ma le maʻisuka, ou te fia tosina atu i le mea moni e faapea o le maʻisuka ituaiga 1 o se faʻalavelave foi lea e faʻaaoga i lenei tulaga. E le gata i lea, o tagata tomai faapitoa e gauai atu i se tikeri maualuga o le mafai ona gafatia i nisi o vaega o vaega.

E le tatau ona galo ia i tatou le aveeseina o le pancreas, faʻamaʻi pipisi, ma faʻamaʻi ate. E leai se faʻalavelave faʻaleagaina e tatau ona mafaufauina o le taimi muamua lea pe a uma le taotoga e fesootai ma soʻo se totoga i totonu.

O tagata faapitoa e tosina atu le manatu i le mea moni e faapea, o le vailaau vailaau mo le maʻisuka Maninil e faʻailoaina e le tele o aʻafiaga itu. I le talanoa ai e uiga i lenei mea, ua gauai atu le au atamamai i le ono gasegase o le hypoglycemia.

E le gata i lea, e matua fautuaina lava e gauai atu i le gaioiga ma le vili, o le faaopoopoina o le jaundice, o le hepatitis, o le paʻu o le paʻu. O aʻafiaga e ono aʻafia ai tiga faʻatasi ma le faateleina o le vevela o le tino.

Tuuina atu nei mea uma, afai ua faia se faaiuga e suitulaga i soo se fualaau faasaina ma ana mea tutusa, e matua fautuaina lava oe e te faafesootai se tagata tomai faapitoa. O le a avea o ia ma o le a avea ma se polokalama patino algorithm ma se vailaau patino.

E le gata i lea, o le au atamamai e tosina atu le manatu i le mea moni e faapea o le sulfonylureas e afaina i le leaga tele pe a faatusatusa i aoga mo le tino o loo maua ai faamai. O le eseesega lea e faia i le va o le Maninil ma le Maʻisuka, o le muamua o vailaau vailaau e mafaufauina ma amanaiaina e sili atu ona leaga.

O le mea e ono tupu i le fatu, ma le maʻi cardiovascular e lua pe sili atu pe a faʻaaoga nei vailaʻau vailaʻau.

O le tuʻuina atu o faʻamatalaga faaopoopo e uiga i le faʻatusatusaina o vailaau taʻitasi ua tuʻuina atu, e tatau ona faʻalogo lelei i le faagasologa oa latou filifiliga. E tusa ai ma tagata atamamai, o le maʻisuka e sili atu ona taugata i aso nei.

E le gata i lea, e sili atu ona masani ona faatonuina ona o lona aoga tele i le tino o le tagata. E mafai ona e faʻatau i le fale talavai, ae e fautuaina malosi e te faʻaaoga tonu le aofaiga na faʻataʻitaʻiina e le diabetologist.

O vailaau faafomai e pei o Maninil ma le maʻisuka e mafai ai ona tetee i le faateleina o le toto suka. Ae ui i lea, i le faaopoopo atu i tulaga lelei, o mea taitasi o loʻo tuʻuina atu e iai ni faʻafitauli.

O le faʻapogai mo lenei vaega o le tusiga "O aʻafiaga o le soifua lautele ma le gasegase o le tino, faʻapea foʻi ma le faʻalavelave faʻataʻapeʻaleʻa ma le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular i tagata gasegase e pei o le maʻisuka ituaiga 2 e tusa ai ma le ituaiga amataga o le togafitiga o le hypoglycemic" i le tusi o talaʻaga "Diabetes" No. 4/2009. Tusitala - I.V. Misnikova, A.V. Dreval, Yu.A. Kovaleva.

O auala eseese mo le togafitia o le maʻisuka ituaiga 2 ei ai aafiaga eseese i luga o le lamatiaga o le fatu fatu, stroke, ma le atoa o le tino i maʻi. O tusitala o le tusiga na suʻeina le faʻamatalaga o loʻo i totonu o le resitala o le maʻisuka o le malo o Moscou, o se vaega o le resitala a le Setete o le maʻisuka maualuga o le Russian Federation.

Na latou suʻeina faʻamatalaga mo tagata na maua i le maʻisuka ituaiga 2 i le 2004. Latou te faʻatusatusa le aafiaga o le sulfonylureas ma le metformin pe afai e togafitiga mo le 5 tausaga.

Na foliga mai o vailaʻau - sulfonylurea faʻatoʻa - e sili atu ona leaga nai lo le aoga. E faapefea ona latou gaoioi pe a faʻatusatusa i le metformin:

  • o le lamatiaga o le lautele ma le soifuaga o le tino ua faaluaina,
  • osofaʻi o le fatu - faʻatupulaia i le 4.6 taimi,
  • o le lamatiaga o le taʻavale na faʻatupulaia faatolu.

I le taimi lava lena, glibenclamide (Maninil) na sili atu ona leaga nai lo le gliclazide (Diabetes). O le mea moni, o le tusiga e leʻi faʻaalia ai ituaiga o Manilil ma le maʻisuka na faʻaaogaina - otaota faʻasaʻoloto faʻamalolo poʻo mea masani.

E manaia le faʻatusatusaina o faʻamatalaga ma tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2, oe na vave togafitia togafitiga ile inisalini nai lo fualaau. Ae ui i lea, e leʻi maeʻa, ona e le lava na tagata gasegase.

Faʻafanua Metformin

Ou te fia tosina atu i se isi fualaau faasaina mo le maʻisuka ituaiga 2 - Metformin. O le aʻafiaga o le vaega tuʻufaʻatasia e ese mai i isi vailaau faʻasaina i lena tulaga, o loʻo iloagofie ai le aʻafiaga o le antihyperglycemic. E taua lenei mea ona o le algorithm mo le faʻaitiitia o le kulukose o le toto e le fesoʻotaʻi ma se faʻaopoopoga i le fua o le insulin.O le faiga o gaioiga i lenei mataupu e foliga faapenei:

  • o loʻo i ai le taofiofia o le gaosiga o le kulukose i le ate,
  • le maualuga o le mafai ona gafatia i le vaega o le hormonal faateleina,
  • algorithm absorption sugar sugar optimized i totonu o maso ma le ate.

A maeʻa lenei mea, o le faagasologa o le faʻaaogaina o le kulukose i totonu o le iniseti e faʻaitiitia. O se aafiaga lelei mai le gaioiga a Metformin e tatau ona manatu e pulea le fua o le glycemia ma faaitiitia ai le ono mafai ona pipisi toto. I lenei tulaga, o le avanoa e atiae ai le maʻi o le cardiovascular ua vaeluaina.

E taua le malamalama o le vailaʻau tuʻuina atu o loʻo faʻamatalaina mo tagata mamaʻi e mamafa tele le mamafa o le tino ma le i ai o le oona. O le aʻafiaga o le faʻaaogaina o le papa maa o le manava, faʻapea foʻi ma faʻamaoniga faʻapitoa. I le taimi lava lea e tasi, o faʻafitauli ua tuʻuina atu e masani lava ona mou atu i latou lava pe a maeʻa se numera o aso.

Ina ia faʻaesea le aʻafiaga o aʻafiaga o itu, e matua fautuaina lava e amata le toe faʻaleleia o le faagasologa ma se vaega maualalo ole vaega o laulau.

Faaaoga lenei vailaʻau pe a uma le 'aiga o le afiafi poo le taimi lava e te alu ai i le moega, inu ava malosi o le vai poʻo le lauti. O le aʻafiaga o Metformin faʻaaliga e mafai ona iloiloina pe tusa o le vaiaso mai le amataga o le faʻaaoga masani. E masani lava ona faʻaaogaina le fualaau faʻatau tasi i le aso, lea e sili atu ona lelei ma e sili atu ona talafeagai mo le maʻisuka.

O fea vailaʻau e sili atu?

O le mea lea, o le mea moni lava o se tagata poto faapitoa e mafai ona iloa po o ai e sili atu nai lo Maninil poo le maʻisuka. E le tatau ona galo ia i tatou o vaega taʻitasi o loʻo tuʻuina atu i ai le faʻasaʻoina ma aʻafiaga i itu. E le gata i lea, e le tatau ona galo ia i tatou i le maketi faʻaonaponei o loʻo i ai ni analogues o mea na tuʻuina atu.

I lenei auala ma fautuaga uma a se fomaʻi, o le a mafai ona ausia se togafitiga lelei o le maʻisuka e aunoa ma se faʻaopoopoga o faʻafitauli ma ni aʻafiaga ogaoga.

Taʻi Tisuka

Ina ia puipuia le suka o le toto mai le tino mai le masani, e faatonuina e fomaʻi fualaau oona, o le mea taatele o Metformin ma le Diabeton MV. O le umi ma le umi o le togafitiga e fuafuaina e se fomaʻi agavaa, ma le amanaʻiaina o uiga patino o le tagata maʻi ma le plasma glucose.

E masani lava, o le "maʻi suka" o loʻo faʻatulagaina i luga o le laulau tasi i le aso. Ua faʻaumatia uma le taʻavale, faʻapalapala i le lava o le vai. "Metformin" e tatau ona onā mai le 2 i le 3 taimi i le aso mo le 0.5-1 g. Mulimuli ane, i le faitalia a le fomaʻi, e mafai ona faʻatuputeleina le gaʻo i le 3 g i le aso. O fualaʻau Metformin e tatau ona ave pe a uma se taumafataga ma le 100 ml o le vai.

Faiga faʻavae

O le a fesoasoani i le filifilia po o le fea o vailaau e sili ona lelei e mafaufau i ai, o se manatu e uiga i le mataupu faavae o le faatinoga a latou taʻitoʻatasi. O le mea lea, o le "maʻi suka" o se ituaiga o maʻisuka o le maʻisuka lea e aofia ai se mea malosi - gliclazide.

O le eseesega i le va o Metformin ma vailaau faapena o lona gafatia lea ona faʻaititia le toto maualuga o le suka e aunoa ma le manaomia e faʻaleleia le insulin. O le togafitiga faʻaleagaina o le faʻasaʻoina lea o le faʻaogaina masani o le kulukose e le ate ma maso, faʻapea foʻi le faʻagesegese o le faʻaogaina o le kulukose e le vaega o le intestinal.

E fautuaina le faʻaaogaina o le maʻisuka mo le maʻisuka ituaiga 2 na o le maʻisuka. Ae ui i lea, e le tatau ona togafitia lenei faʻamaʻi ma vailaau e fesiligia e tagata o loʻo i ai maʻi ma tuʻutuʻuga nei:

  • hypersensitivity i soʻo se vaega o le tuufaatasiga,
  • Ituaiga 1 maʻisuka
  • le malosi o le tino ma le ate,
  • maʻi faʻamaʻi
  • toilalo o le gaosiga o le carbohydrate ona o le le lava o le inisalini,
  • le vaitaimi o le tauaveina o se tamaititi,
  • susu
  • tausaga e oʻo atu i le 18 tausaga.

O le fualaau faasaina Metformin ua faʻamaonia mo le ituaiga I ma le maʻisuka II, aemaise lava pe a oʻo mai le faʻamaʻi ma le gaʻo ma le faʻamautuina o le kulukose plasma e ala i taumafa ma gaoioiga faaletino e le mafai ona ausia. E le tatau ona e faʻaogaina le "Metformin" i mataupu tutusa e pei o le "Diabetes", ma e tatau foi ona e musu e faʻaaogaina mo le ava malosi poʻo le inu ava malosi.

Fesoʻotaiga

E le mafai ona faʻaaogaina masini uma i le taimi e tasi, talu ai o nisi tuufaatasiga o fualaau faasaina e matautia i le soifua maloloina ma e oʻo lava i le ola o le tagata.

Aʻo leʻi faia togafitiga a le tagata lava ia, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e uiga i le faufautua o le tagofia o fualaau faasaina.

Afai e faʻaogaina le Metformin faatasi ma Danazol, antipsychotics, Glucagon, Epinephrine poʻo le diuretics loop, o le aofai o le kulukose i le plasma e mafai ona faateleina. O le lamatiaga o le faatupuina o le hyperglycemia e faateleina pe a faʻaaogaina le Diabeton ma Chlorpromazine, Tetracosactide, ma Danazol. Pe a ave se fualaau tele o Metformin, e faʻavaivaia le aʻafiaga o mea e gaosia i le tino.

Isi analogues

O le fualaau faasaina Metformin o loʻo gaosia e le Ozone o le Kamupani Rusia. Metformin hydrochloride e nafa ma lona aafiaga o le hypoglycemic (faamautuina o le suka o le toto). O le oloa e gaosia i laumei ma le 1000, 850 poʻo le 500 mg o le eletise gaosi. Tagata faʻatau i le tuufaatasiga o fualaau:

  • magnesium stearate,
  • Aerosil
  • microcrystalline cellulose,
  • polyvidone
  • copovidone
  • Opadray II faigata.

O pusa taʻitasi e maua ai le 60 po o le 30 fua. O le mataupu faavae o le togafitiga o le fualaau faasaina e faavae i luga o le taofiofia o le kullukose i totonu o le ate.

Metformin faʻalauteleina le gasegase o le tino i le suka, ona o le faʻamautinoaina o lona digestibility ma le gaosiga. I lenei tulaga, o vailaʻau e le afaina ai le gaosiga o le inisalini i le tino. E faʻamautuina ai foi le tuufaatasiga o le toto toto ma afaina ai le metabolism o lipids, o se taunuuga o le maualuga o le lipoproteins, triglycerides ma le cholesterol e masani lava i le tino.

O nei faagasologa ei ai se aafiaga lelei i le paʻu o le mamafa. O le maualuga o le gaosiga o le metformin hydrochloride e mataituina 120 minute i le maea ai o le faʻafofoga tautala. O mea taumafa e faʻalavelaveina ai le faʻaaogaina o le gaioiga malosi mai tui vavalalata.

O le isi gaioiga o le vailaʻau o le taofia lea o le faʻalauteleina o fausaga o meaola. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻamautu le fausaga o musele mumu o puipui o toto toto. O le iʻuga, o le maʻi e faʻaitiitia le ono mafai ona maua i le fatu cardiovascular pathologies.

Metformin e le faʻaaogaina i le maitaga ma le susu i le hypoglycemia.

O le vailaau ua faatonuina e faamautu ai le mamafa i vaega eseese o le oona ma le maʻisuka. E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina o se vaega o togafitiga faʻapitoa. O le aʻoaʻi tele i le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • maʻitaga ma susu susu,
  • hypoglycemia,
  • tasi le le faapalepale i metformin hydrochloride,
  • ogaoga leaga o le ate,
  • maualalo taumafa kalori
  • tuufaatasiga ma fualaau oona,
  • ava malosi,
  • muamua ma le faʻatasi ona o le maʻisuka,
  • taotoga vaʻaia ma manuaga matuia,
  • lactic acidosis,
  • faʻamaʻi e faʻaosofia ai le tino o hypoxia,
  • le solia o le eleele,
  • ogaoga faʻamaʻi o le tino cardiovascular,
  • ua le atoatoa le aoga.

Ma le faʻaeteete, o le fualaau faasaina ua faatonuina i tagata gasegase.

E le gata i le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e mafai e le tagata gasegase ona aʻafia i aʻafiaga aʻafiaga:

  • afaina o le tino
  • tofo o le uʻamea i le vavalo o le tautala,
  • otaota masini.

Mo le puipuia o aʻafiaga, o le vailaʻau e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a le fomaʻi.

O lenei fualaau faasaina na gaosia e le kamupani Farani Farani Servier. O lona elemene aoga o le gliclazide. E maua le vailaʻau i le laulau. 1 papalama e aofia ai le 60 mg o le eletise galue.

O le faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o le Maʻisuka o le maʻisuka ituaiga 2.

Mea faaopoopo mai le tuufaatasiga o fualaau faasaina:

  • magnesium stearate,
  • hypelliols (4000 cP ma le 100 cP),
  • Aerosil
  • maltodextrin.

O le vailaau faʻatau e faatauina atu i pusa o le 60 po o le 30 papa. O le mataupu faavae o lona gaioiga o le vailaʻau e faʻavae i luga o le faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose i le toto toto. I lenei tulaga, o le tino e faaosofia ai le sifi o le inisalini. O le iʻuga, o le maualuga o le suka i le plasma toto e faʻamautuina.

O le faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o le Maʻisuka o le maʻisuka ituaiga 2. O le fualaau faasaina ua faatonuina e faaitiitia ai le mamafa i le leai o se taunuuga lelei mai le gaioiga faaletino ma le mataituina o se faiga paleni o taumafa. O se vailaau ua faatonuina foi e taofia ai foliga o pathoces cardiovascular.

  • toaitiiti
  • gaioiga gaʻo ma le ate,
  • muamua, coma ma ketoacidosis e mafua mai i le maʻisuka,
  • Ituaiga 1 maʻisuka
  • tagata taitoatasi le le faapalepale i mea gaioiolosi po o ausilali mai le tuufaatasiga o fualaau faasaina.

Mo tagata matutua, o togafitiga faʻasoifua maloloina ua faʻamaonia ma le faʻaeteete, ma o lona pulega e naʻo lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Vaega o le fualaau muamua

Muamua, ou te fia nofo i le Diabeton, lea e faʻaaoga mo le maʻisuka ituaiga 2. O lenei meafaigaluega e lelei ona e fesoasoani i le gaosiga o le inisalini, ma faʻapupulaina ai foi le tulaga o le gasegase o masini.

E le gata i lea, o le vailaʻau tuʻuina atu e faʻatagaina ai oe e faʻaitiitia le taimi o le 'aiina o meaai i le inisalini. E leai se uiga taua itiiti e tatau ona manatu o se faʻaitiitia o le aofai o le cholesterol.

E taua foi i le i ai o nephropathy, o le fualaau faasaina e mafai ai ona faaitiitia le maualuga o le proteinuria. I le numera tele o mataupu, o le faaiuga mulimuli lea o le a faʻaaogaina ai tupe o loʻo faʻaaogaina e le fomaʻi pe a maeʻa maeʻa suʻesuʻega uma.

I le tulaga aoao, o le maʻisuka e iloiloina o se mea faigaluega e iai sona aafiaga lelei i le tino. Ae ui i lea, o loʻo ia te ia foi le tele o faʻasolega e tatau ona vaʻaia mai le maʻisuka.

I le tautalagia o tapulaʻa, e tatau ai ona faʻalogo i le faʻaopopoina o le maʻisuka ituaiga 1, coma poʻo le muaʻi maʻi.E le gata i lea, o le solia o le solia o gaʻo ma le ate, faʻapea foi ma le maualuga o le faʻalogo i vaega e pei o sulfonamides ma sulfonylurea.

I le tulaga e le mafai e lenei mea ona mafai lelei ona pulea le faʻamaʻi, faatonu se vailaau e taʻua o le maʻisuka.

  1. o gasegase e gauai atu i se faʻaitiitia o le faʻaitiitia o faailoga o le kulukose toto, ae o le hypoglycemia e itiiti ifo ma le 7%,
  2. e faigofie le faʻaaogaina o lenei tuufaatasiga i lea aso ma lea aso, ma o le mea lea e le o manaʻo tagata gasegase e lafoai ia togafitiga mo le maʻi,
  3. mamafa o faʻataʻitaʻiga, ae o sina mea itiiti, lea e le afaina ai le lelei o latou soifua manuia.

Tagata faʻapitoa e faʻamalosi i le faʻaaogaina o le maʻisuka, ona e matua talafeagai mo maʻi ma ua talia e aunoa ma ni faʻafitauli. O le toʻatele o tagata maʻisuka e sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o se laupepa i taimi uma i le 24 itula nai lo le tuʻuina atu oi latou lava i le gaioiga faaletino ma mulimuli i se taumafa malosi.

O le fualaau faasaina e faʻaititia ai le suka, ae le faʻaitiitia ai le tino. E talafeagai le gauai atu i le mea moni e faapea, o le au fai togafitiga o loʻo faʻamaonia vave le fualaau oona, ae le saʻo atoatoa.

O vaega e pei o Siofor, Gliformin ma Glyukofazh e tutusa lava i latou.

Patient Reviews

Faʻaalia lou suka pe filifili le itupa mo fautuaga

Faailoa le tausaga o le tamaloa

Faailoa le tausaga o le fafine

O le fualaau faasaina Metformin o loo maua i le laupepa i ituaiga eseese. O vailaʻau faʻatau e mafai ona faʻatauina i faleoloa o le aai i tulaga nei:

  • 500 mg o mea aoga i le tasi papa,
  • 850 mg o meafaigaluega gaosi
  • 1000 mg o metformin.

E faʻatatau i le tui, o tulafono mo le tagofia o fualaau faasaina o le a faalagolago. E tatau ona maitauina e naʻo le fomaʻi e mafai ona fautuaina le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, e aofia ai le sui mo se vailaʻau muamua na tagofia.

O se togafitiga o togafitiga ua faʻamatalaina i inumaga e faʻagasolo mai le ata lautele o falemaʻi o le faʻamaʻi ma uiga taʻitasi o le tino o le maʻi. O le faailoga autu e tatau ona e gauai i ai pe a filifilia se fualaau o le maualuga o le kulukose i le toto ma le vaega mamafa o le maʻi.

O le fua aupito maualalo lea e amata ai le togafitiga e 500 mg o le vailaʻau faʻatasi ma se faʻateleina mulimuli ane. E le gata i lea, e le mafai foi ona sili atu i le tasi le mea e mafai ona sili atu i le numera o loʻo i luga Mo le sili atu ona mafai ona tuʻuina atu le vailaʻau, faʻapea foʻi ma le tulaga maualuga o atumaga, o le numera o atumaga e mafai ona vaevaeina i le lua pe tolu i le aso.

I nisi o tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, ave o vailaʻau mo faamoemoega faʻasolosolo, o le a tatau ona faʻaitiitia le fua i le lua i le tolu taimi.

O le maualuga o le aoga o le tagofia o fualaau e maua pe a maea le lua vaiaso o togafitiga.

Afai, i ni tulaga patino, ua le iloa se vailaau, e leai se mea e tatau ona totogi ai e ala i le faateleina o le isi fualaau.

Pe a ave le fualaau faasaina, e tatau ona amanaʻia le masani masani ole faiga ole metabolic ma le soifua maloloina lelei.

O suʻega o maʻi e faʻaalia ai le lelei o togafitiga a Metformin. O lona tau masani i le teritori o le Russian Federation e mafai mai le 170 i le 260 rubles.

Afai e tatau ai, e mafai e le fomaʻi ona sui i se isi oloa faʻapitoa faʻatasi ma le mea lava e tutusa poʻo meatotino tutusa. I le taimi nei, ua ofoina mai e le maketi o vailaau faʻataʻitaʻiga le faʻaogaina o le fualaau faasaina Metformin, lea, e tusa ai ma iloiloga, ei ai foi aafiaga lelei:

  1. Glucopeli - mea e maua ai le suka-o loʻo maua i vailaʻau eseese. O le eletise autu autu o le metformin hydrochloride. Fesoasoani e faʻamaonia le maualuga o kulukose toto e aunoa ma le mafua ai o le hypoglycemia. O le tau o vaega o ia papatusi, e pei o se tulafono, e le sili atu i le 200 rubles.
  2. Bagomet - o se fualaau faasaina, lea e lua mea e gaosia i le taimi e tasi - metformin ma glibenclamide. O se vailaʻau tuʻufaʻatasia lea e tuufaatasia ai meatotino o biguanides ma sulfonylureas. E masani ona faʻaaogaina le togafitiga o le maʻisuka 2 e le o le inisalini. O le tau masani o le fualaau faasaina e 210-240 rubles.
  3. O Siofor o se fualaau faasaina mai le group biguanide, o se tulaga tutusa lelei o fualaau Metformin. O lona tau masani i faleoloa o le aai e mafai ona eseese mai le 250 i le 350 rubles.
  4. Sofamet - fualaau mai le vasega o dimethylbiguanides, o loʻo maua i le tele o vailaau. E faʻatatau i le tele o le mea galue, o le tau o le fualaau faasaina ua faʻatuina. I le avea ai o se tulafono, o le tau o Sofamed i falemaʻi eseese o le taulaga e le sili atu i le 130 rubles,
  5. Nova Met.

I le taimi nei, o le numera o analogues poʻo synonyms e tele lava. O i latou uma, i le avea ai o se tulafono, e tutusa pe tutusa mea totino, ae eseese i le kamupani gaosiga, tau, igoa.

E le gata i lea, ua fautuaina e le au atamamai fomaʻi le faʻaaogaina o na vailaʻau faʻatekonolosi o loʻo i ai, e faaopoopo atu i le vaega autu, o le aofaʻiga maualalo o sui fesoasoani.

O faamatalaga i Metformin o loʻo maua i le vitio i lenei tusiga.

Larisa Petrova, 36 tausaga, le aai o Omsk

Ou mafatia i le maʻisuka ituaiga 2. E le gata i lea, ei ai oʻu faafitauli i le fatu ma le gaʻo. Ua leva ona ou aveina Metformin. Aafiaga lelei ao faia lenei vailaʻau i totonu o le 2-3 itula.

Tamara Volchenkova, 41 tausaga, le aai o Sergiev Posad

Na faatonuina e le fomai le maʻi suka. I totonu ole 6-7 itula, na sili atu ona lelei loʻu tulaga. O le tau o lenei vailaau e taugofie, ua faatauina atu i soo se falemaʻi. E leʻi i ai ni uiga leaga i le togafitiga.

Vasilisa Shukshina (endocrinologist), 42 tausaga, Samara city

O fualaau faasaina uma ua taʻua o fualaau faasaina. Ae ui i lea, e tatau ona faʻaaogaina pe a uma ona feutagai ma se tagata tomai faapitoa. O le tele lava o taimi, o maʻi ua faʻamatalaina Metformin, talu ai e toetoe lava 2 taimi e taugofie ai.

Gennady Pavlyukhin (fomaʻi), 45 tausaga, le aai o Ufa

O nei vailaau o loʻo maua i foliga o pill ma faʻaaoga mo le tele o faʻamaʻi. O le tele o taimi, ou te faʻatonuina Metformin i aʻu maʻi, talu ai e sili atu le saogalemu (e mafai ona faʻaaoga mai le 10 tausaga) ma e itiiti ifo le totogi.

O le maʻisuka MV o se vaifofo mo le maʻisuka ituaiga 2. O le gaioiga malosi o le faʻapipiʻi. E faʻaolaina ai le peta paneta e maua ai le tele o inisalini, lea e maualalo ai le toto suka. Faʻafeiloaʻi i le sulfonylurea.

MVs o loʻo faʻafouina mea e tuʻuina atu. Gliclazide e le vave faʻasaʻoloto mai ia i latou, ae sili atu ile 24 itula. O lenei mea e maua ai faʻamanuiaga i togafitiga o le maʻisuka. Ae ui i lea, o le maʻisuka e le o se filifiliga muamua mo le maʻisuka ituaiga 2.

E fautuaina ina ia faʻamatalaina pe a uma le metformin. Faitau i le tusiga ni faʻamatalaga auiliili mo le faʻaogaina, faʻamaʻi, tui, mea lelei ma le le lelei o le Diabeton MV. Saili pe o le a le mea e mafai ona suia ai lenei vailaʻau ina ia leai se afaina mai ona aʻafiaga.

Tusa 2 maʻisuka, pe afai o meaʻai ma faamalositino e le lava le fesoasoani. Puipuiga o faʻafitauli o le maʻi suka: faʻaitiitia le aʻafiaga o le microvascular (nephropathy, retinopathy) ma faʻalavelave macrovascular (faʻaupuga o le myocardial, stroke) e ala i le mataʻituina o le toto toto.

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • maʻetukacidosis o le maʻisuka, precoma, coma,
  • faʻaoga faʻatasi o miconazole,
  • slim ma thin people, o nei fualaau oona e sili ona afaina, faitau le tusiga LADA-maʻisuka i auiliiliga,
  • ogaoga ogaoga ma le le atoatoa o le hepatic (i nei tulaga, e tatau ona e tuiina le inisalini, ae aua nei e inu i fualaau o le maʻisuka),
  • faʻaoga faʻatasi o miconazole,
  • maʻitaga ma lactation,
  • tausaga e 18 tausaga
  • hypersensitivity i le gliclazide, isi mea e maua mai le sulfonylurea, otaota papa.

Faʻamatala ma le faʻaeteete:

  • faʻamaʻi ogaoga o le cardiovascular system (fatu fatu, fatu fatu, ma isi),
  • hypothyroidism - faʻaitiitia le faʻaogaina o lauroid function,
  • le atoatoa o le tino poo le pituitary gland,
  • faʻamaʻi o le ate poʻo fatugaʻo, e aofia ai le nephropathy o le maʻisuka,
  • mea e le talafeagai ma le le paleni meaai paleni, ava malosi,
  • tagata matutua.

O le vailaau O le Diabeton i pepa masani ma le faʻasao faʻaleleia (MV) o loʻo faʻamaonia mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2, oeo le a le lelei le pulea lelei o le maʻi ma le faamalositino. O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o le gliclazide.

E fautuaina muamua i mea uma e faatonu ai le maʻisuka ituaiga 2 tagata maʻi e le o le maʻisuka, ae o le metformin vailaʻau - sauniuniga a Siofor, Glyukofazh poʻo Gliformin. O le fua o le metformin e faasolosolo malie ona faʻatupulaia e tusa ma le mg i le aso.

Gliclazide i pepa faʻamalolo tuʻufaʻatasia e faʻaalia lelei mo le 24 itula. I le taimi nei, o tulaga o togafitiga o le maʻisuka e fautuaina ai e fomaʻi le fomaʻi ia Diabeton MV io latou gasegase i le maʻisuka ituaiga 2, nai lo le auga muamua o le sulfonylureas. Vaai

mo le faʻataʻitaʻiga, o le tusiga "Oʻuga o le suʻesuʻega a le DYNASTY (" Diabeton MV: o se polokalame faʻafeiloaʻiga i totonu o tagata mamaʻi e pei o le maʻisuka ituaiga 2 i se faiga faʻaauau ")" i le tusi talafaʻasolopito Problems of Endocrinology No. 5/2012, authors M. V. Shestakova, O. K Vikulova ma isi.

O le uluaʻi faʻamaʻi o le Diabeton MV na faia e le falemaʻi falemaʻi Laboratory Servier (France). Talu mai Oketopa 2005, na ia taofia ai le tuuina atu o vailaau o le augatupulaga muamua i Rusia - O le maʻi suka e 80 mg o fualaau vave.

O le taimi nei e mafai ona e faʻatau naʻo le uluaʻi Diabeton MV - faʻamalo faʻamalo faʻalelei. O nei ituaiga o metotia o loʻo i ai ni tulaga taua tele, ma na filifili le kamupanī e faʻalautele i ai.

O sauniuniga o loʻo gaosia ai le gaosiga o le gaosiga i le vave faʻamalologa o mea ua maeʻa. E fautuaina le faʻaaogaina o le Maʻisuka MV poʻo ona faʻaoga tutusa.

Pe a amata ona maua e le tagata le Diabeton, o le suka toto e pau vave. E maitauina e tagata maʻi ia latou iloiloga. O le faʻaaogaina o faʻamalosiga e le masani ona mafua ai le hypoglycemia ma e masani lava ona faʻafefe.

E leai se iloiloga se tasi e uiga i le fualaau faʻamaʻi o le Maʻisuka MV lea e mafua ai le faitio o le maʻisuka o le hypoglycemia. O aʻafiaga e fesoʻotaʻi ma le faʻaogaina o le pancreatic e le vave tutupu, ae pe a mavae le 2-8 tausaga. O le mea lea, o gasegase oe na amata ona ave vailaau lata mai e le o taʻua.

Mo le 4 tausaga na ou aveina ai le Diabeton MV 1/2 tablet i le taeao i le taimi o le aoauli. Faʻafetai i lenei, o le suka e toetoe lava a masani - mai le 5.6 i le 6.5 mmol / L. I le taimi muamua, na oʻo i le 10 mmol / l, seia amata ona togafitia i lenei vailaʻau. Ou te taumafai e tapulaa laʻau suamalie ma 'ai i le faʻalelei, e pei ona fautua mai e le fomai, ae o nisi taimi ou te momotu ai.

FaʻataʻitaʻigaE mafua ai ona maua le inisalini i le pancreas, lea e maualalo ai le toto suka. Faʻaititia le tuai i le va o 'aiga ma le amataga o le inisalini. Faʻafouina ma faʻamalosi le amataga o le faʻamalosia o le inisalini pe a uma ona 'ai, ona o le suka e le oso tele. O gaʻo ma le ate o loʻo aʻafia i le vavaeeseina o lenei vailaʻau, aveese mai le tino.
Faailoga mo le faʻaaogainaO vailaau faʻapitoa e fautuaina ai le faʻataʻitaʻiina o tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2 oeo loʻo le lava le fesoasoani i taumafa ma faʻalauteleina le gaioiga faaletino. Fai mai Dr. Bernstein o le gliclazide o se vailaau matautia ma e tatau ona lafoai. Faitau faʻamatalaga atili pe aisea e afaina ai le maʻisuka ma pe faʻapefea ona e suia.
ContraindicationsItuaiga 1 maʻisuka. Tamaiti ma talavou i lalo o le 18 tausaga. Ketoacidosis, siama diabetic. Faʻailoga matuia poʻo le faʻamaʻi faʻamaʻi. Faʻaaogaina o fualaau miconazole, phenylbutazone poʻo le danazole. Le faʻapalepale i mea galue (gliclazide) poʻo vailaʻau o ausilali o loʻo avea ma vaega o fualaau faasaina. Faʻasalaga: hypothyroidism, isi faʻamaʻi o le endocrin, o le matua, o le inu malosi, mea e le masani ai.
Faatonuga faapitoaSiaki le tusiga "Suga Suʻu toto - Hypoglycemia." Malamalama pe o le a le uiga o le hypoglycemia, pe faapefea ona togafitia, mea e tatau ona faia mo le puipuia. E le fautuaina le aveina o taavale, aemaise i le amataga o togafitiga. I le tulaga o faʻamaʻi pipisi, gasegase ogaoga, taotoga, e tatau ona e fesuiai mai le suka-lowering tablets to insulin injections mo sina taimi le tumau.

Faamatalaga Faaopopo

Ou te fia tosina atu i se isi fualaau faasaina mo le maʻisuka ituaiga 2 - Metformin. O le aʻafiaga o le vaega tuʻufaʻatasia e ese mai i isi vailaau faʻasaina i lena tulaga, o loʻo iloagofie ai le aʻafiaga o le antihyperglycemic.

  • o loʻo i ai le taofiofia o le gaosiga o le kulukose i le ate,
  • le maualuga o le mafai ona gafatia i le vaega o le hormonal faateleina,
  • algorithm absorption sugar sugar optimized i totonu o maso ma le ate.

A maeʻa lenei mea, o le faagasologa o le faʻaaogaina o le kulukose i totonu o le iniseti e faʻaitiitia. O se aafiaga lelei mai le gaioiga a Metformin e tatau ona manatu e pulea le fua o le glycemia ma faaitiitia ai le ono mafai ona pipisi toto. I lenei tulaga, o le avanoa e atiae ai le maʻi o le cardiovascular ua vaeluaina.

E taua le malamalama o le vailaʻau tuʻuina atu o loʻo faʻamatalaina mo tagata mamaʻi e mamafa tele le mamafa o le tino ma le i ai o le oona. O le aʻafiaga o le faʻaaogaina o le papa maa o le manava, faʻapea foʻi ma faʻamaoniga faʻapitoa.

Faaaoga lenei vailaʻau pe a uma le 'aiga o le afiafi poo le taimi lava e te alu ai i le moega, inu ava malosi o le vai poʻo le lauti. O le aʻafiaga o Metformin faʻaaliga e mafai ona iloiloina pe tusa o le vaiaso mai le amataga o le faʻaaoga masani.

O le mea lea, o le mea moni lava o se tagata poto faapitoa e mafai ona iloa po o ai e sili atu nai lo Maninil poo le maʻisuka. E le tatau ona galo ia i tatou o vaega taʻitasi o loʻo tuʻuina atu i ai le faʻasaʻoina ma aʻafiaga i itu. E le gata i lea, e le tatau ona galo ia i tatou i le maketi faʻaonaponei o loʻo i ai ni analogues o mea na tuʻuina atu.

Tuua Lau Faamatalaga