O mea latou te fai mai e uiga i le mita telefoni faʻaalia - iloiloga o tagata

Ou te fefe o le a faʻafefe aʻu iloiloga i latou e fiafia i laʻau suamalie, ae le gata i lea, o le a le afaina le toe manatuaina le matautia o le tele o suka. O le mea e leaga ai, e le na o le 2 taimi e ai ai e le tagata, ae sili atu. I le mea moni, o le aofaiga o suka e mafai ona 'aina e na o le 45 kalama. Ma o lenei mea, tuʻuina atu le kulimi natia i kuki, bun, cholati, suamalie suamalie ma isi.

A o nisi taimi, o le tele o mea na mafua ai ona matou filifili e siaki le suka. Muamua, ua uma ona matou maua le maʻisuka i totonu o le aiga. Lona lua, o le toʻalua ua alofa i oloa faʻamaʻi, lea e sili atu le mamafa. Lelei ma le mea autu - ua fai mai fomai o ona faailoilo e latalata i tuaoi. O le masani mo le tagata e 5.5 (e ui lava i nisi o nofoaga latou te tusitusi foi e oo i le 5.8), o lea ua na o sina maualuga lava. E le o le maʻisuka, ae mafai ona vave vave. E foliga mai e mafai e se tagata ona ola i le maʻisuka latai mo le tele o tausaga, o le tele o le maʻisuka oe na "'aina" le faafitauli na i ai se avanoa e faaleleia ai mea uma, e tatau ona sili atu ona mataala.

O le mea lautele, na latou filifili e mataʻituina le suiga o le suka i le taeao ma le maeʻa ona 'ai. Ae, o loʻu toalua na te faia lenei mea, sa ou taumafai i ni nai taimi ona o loʻu fiafia. Na matou aveina mo le totogi mai o matou aiga.

E laʻititi le masini. O ia lava e masani lava ona faʻatusatusa, ae tusa lava pe i ai mataupu e faigofie. I se manaoga ogaoga, e mafai ona e tuʻu i totonu o lau taga. E teuina le laumei, lea e mafua ai le pupuʻu ma le masini lava ia, faʻapea foʻi ma fasi i totonu o le afifiina o tagata taitoatasi.

Ina ia siaki le sao atoatoa o le masini, o loʻo i ai se ki faapitoa i se numera; o pusa fou uma o fasipepa e iai foi.

E le mafai ona ou vaai faalemafaufau o se tasi na te taofia ia lava i aso uma, ae le o le faatasi. Masalo ua pipii tamatamai lima uma. Leai, afai e le faia lea mea i taimi uma, ona oʻo loa lea i le tamatamailima. O le nila i totonu o le uʻamea e manifinifi, o le mea moni o le afaina e sau i le tiga, ae le malosi. E mautinoa lava e le o le mataupu pe ae faʻatali mo se pa, e pei o faasalaga. Ma muamua, o le mea lenei - ou te manatua lo tatou laʻitiiti o le Soviet. Faʻapipiʻi faʻapipiʻi, patipati ma o le mea lena. E le gata i lea, o le puncture e matua maaleale lava ma o loʻu toto na faigata ona oʻo mai. Sa tatau ona ou tosoina loʻu tamatamailima. Na foliga mai ia te au o le a le lava.

E le faigata le fua. O mea uma lava o loʻo faʻamatala manino lelei i faatonuga. O le mea e masani ai, o tagata matutua e feagai ma lenei mea na maua ai, o lea e manaʻomia ai ona latou "faʻatau mea uma." I loʻu manatu, o mea uma lava.

Ae e tatau ona e manatua le mea autu - matou te faʻaaoga se mataua o le toto, poʻo le faʻaaogaina o se fasipepa i se mataua pe a uma ona tuʻuina atu (se fasi) i le masini. E taua lenei mea mo le saʻo saʻo.

E mafai lava ona tuʻuina atu le masini (e tasi le vaega mo nisi vaega), pe a maeʻa fasi pepa, e tatau ona e faʻatau. Sa latou tau tusa ma le afa o le tau o le masini. O ia, mo se faataitaiga, 1300, ma fasi 650 p. Ma le isi, afai e tatau ona e mulimuli i aso uma, o le a lele i se penny peni.

Ae o le satelite ua na o se tasi lea o auala sili ona taugofie, ma la tatou gaosiga.

O le taunuuga e aliali mai i luga o le mata pe a maeʻa le 7 sekone. I le vave lava, na ou manatu o le gaioiga e faia ni nai minute, e foliga mai o le vave lena.

E i ai laʻu suka i le taeao i le lautele o le 5.3-5.4 - sina maualuga, ae masani. A uma ona 'ai pe a ma le itula ma le afa - 6.4-6.7.

E tele le uiga o loʻu toalua. O loʻo i ai nei o ia i se meaʻai e leai ni meaʻai suamalie ma lelei, ua sili atu le lelei o faʻamaoniga ma o loʻo lelei le faʻaleleia o tulaga lelei.

O le mea lautele, na ou iloa e taua le mataʻituina o le suka, aemaise lava pe afai o loʻo e lamatia (mamafa tele, mo se faʻataʻitaʻiga). O le mea e leaga ai, o le maʻisuka ua taatele.

I le tau o le saʻo aʻue talanoa ma tagata eseese, o manatu eseese o loʻo faʻaalia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e toʻatele e fai mai afai e te foaʻi toto i le fale suesue i le aso e tasi ma fuaina, ona ese lea o taunuuga. O isi e fai mai e tatau ona i ai, aua e mafai ona atagia moni ai le saʻo pe afai latou te vave ave le toto mai se tamatamailima mo suʻega suʻega ma le masini. Ona o le maualuga o le kulukose o se tagata e masani ona le tumau, ae e masani ona "gaoioi".

I le lautele, ia maloloina ma ia manatua o mea uma ua i ai io tatou lima.

Faʻaopoopo mea ma faʻamatalaga

O le faʻasalalauga faʻapitoa e aofia ai: le masini lava ia, 25 suʻega faʻasolo, peni punipasi, 25 nila faʻaaogaina, se faʻamaumauga, se mataupu, faatonuga mo le faʻaogaina, siaki tusi faʻamaonia ma se polosiua mo matagaluega o loʻo i ai nei. Faatasi ai ma le glucometer, e mafai ona e faʻaaoga na o na lava suega e tasi.

Faʻamatalaga:

  • meaʻai suka e fuafuaina i auala eletise,
  • taimi suʻesuʻe e 7 sekone,
  • 1 le matāua o le toto e manaʻomia mo le suʻesuʻega,
  • ua mamanuina le maa mo le 5,000 taualumaga,
  • faasaoina i le manatuaina o le 60 iuga mulimuli,
  • faailoilo i le lautele o le 0.6-35 mmol / l,
  • teuina o le vevela i le lautele o le 10-30C,
  • vaʻaiga faʻaalu 15-35C, o le maualuga o le 'ea e le sili atu i lo le 85%.

Le lelei ma le le lelei

O le Satellite Talisalo e tele naua uiga lelei, e aofia ai:

  1. mamanu mamanu. O le masini ei ai lona tino foliga i totonu o se lanu moana lanumoana ma se lapopoa lapoa mo lona telē,
  2. maualuga le saoasaoa o faʻamaumauga o faʻamaumauga - fitu sekone ua lava e maua ai se sao saʻo,
  3. tele faʻatusatusaga, faʻafetai i le mea e ono mafai ona faia suʻesuʻega toetoe lava i soo se mea e le vaaia i tagata o loʻo i ai,
  4. gaoioiga autasi. O le masini e tutoatasi mai i lima, faʻaauau i luga o maʻa,
  5. tau taugofie o glucometers ma consumables latou lava,
  6. o se mataupu faigata e puipuia mai le faaleagaina o masini,
  7. auala faʻafefiloi o le faʻatumu o faʻataʻitaʻiga, faʻaitiitia le lamatiaga o le toto i le mita.

Faatasi ai ma mea leaga:

  1. le mafai ona fesootai i se komepiuta,
  2. le tele o le aofaiga o manatua.

Faatonuga mo le faaaogaina

Aʻo le i faia muamua le fuataga e faʻaaoga ai masini feaveaʻi, e tatau ona e faitauina ma le faʻaeteete faatonuga. A maeʻa lena, siaki le mita e faʻaaoga ai le taofiga o le pusa. Faʻamalosi faigofie o le a fesoasoani e faʻamautinoa o loʻo lelei le gaioiga o le masini.

Filifili filifiliga i le Satellite Express

Ina ia faia lenei mea, ia faʻaofi le fasipepa i totonu o le pu faʻafefete o le masini faʻafano. A maeʻa sina taimi, se ata ataata ataata ma o le iuga o le siakiga o le a faʻaalia i luga o le lau. Siaki o taunuʻuga o loʻo iai i le tulaga o le 4.2-4.6 mmol / L, ona aveese lea o le taʻitaʻaiga.

A maeʻa lena, e tatau ona e ulufale i le numera o fasi siaki i le masini. Ina ia faia lenei mea, tuu le laupepa i totonu o le pu, faʻatali seia oʻo ina faʻaalia le numera tolu-numera i le lau. Faʻamaonia o le numera e fetaui ma le numera o le lotoa na lolomiina i luga o le pusa.. Aveese le taʻaloga code.

Faaaoga se algorithm faigofie e fuafua ai lou kulukose toto. Fufuluina ma faʻamamago ou lima ao leʻi oʻo i le faʻatinoga.

Aveese le fasi siaki mai le afifiina, tuʻu i totonu o le fusi, ma faʻatali mo le pa'ū pa'ū e faʻaalia i luga o le faʻaaliga. O lenei mea e iloa ai ua saunia le mita mo le fua.

Tui se tamatamailima ma se nila e leai se aoga ma faʻalemu lemu ina ia oʻo mai ai le toto. Faʻapipiʻi loa i le pito i tua o le fasi pepa. O le pa'ū i luga o le mata o le a faʻamalo, ma o le a amata mai le 7 i le 0.

A maeʻa lena, e mafai ona e aveesea lou tamatamailima ma vaʻai iʻuga. Afai o faitauga o loʻo iai i le va o le 3.3-5.5 mmol / l, o le a foliga mai se ataata ataata i le faʻaaliga. Aveese mai le fusi ma lafoai le laina faʻaaogaina.

Tau ma le mea e faatau ai

E mafai ona e faʻatau se glucometer i le toetoe lava o falemaʻi poʻo faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi.

E tusa ai ma le tagata faʻatau, o le tau faʻatusatusa e 1300-1500 rubles.

Ae, afai e te faʻatauina le masini i se faʻatauga, e mafai ona e faʻasaoina lelei.

Fautuaga faaopoopo

Ole manulele mai le pusa e faʻaogaina ai le paʻu ma e talafeagai mo le faʻaaogaina se tasi. Faatasi ai ma suʻesuʻega taʻitasi, e manaʻomia ona e faia se mea fou. Fufuluina ma faʻagogo au lima ao leʻi oʻo i le faʻatinoga.

Faʻamatalaga e uiga i le mita faʻatalailo satelite:

  • Eugene, 35 tausaga. Na tonu ia te au e tuu atu i loʻu tamamatua se glucometer fou ma ina ua mavae se sailiga umi na ou filifilia mo le ata Satellite Express. Faatasi ai ma mea taua taua ou te manao e matauina le maualuga o le saʻo ma le faigofie o le faaaogaina. E le tau faamatalaina e tamamatua le auala e faʻaaoga ai mo se taimi umi, na ia malamalama i mea uma i le taimi muamua. E le gata i lea, o le tau e fetaui mo laʻu paketi. Maʻeu fiafia i le faʻatau!
  • Irina, 42 tausaga. Le maualuga le maualuga o le kulukose toto mo lena aofaiga. Sa ou faatauina mo au lava ia. E faigofie tele ona faʻaoga, faʻaalia saʻo saʻo. Ou te fiafia i mea uma e manaʻomia na aofia ai i totonu o le afifi, o le i ai o se mataupu mo le teuina sa fiafia foi. Ou te fautuaina oe e ave!

Vitio faʻatalanoa

Iloiloga a le Satellite Express i le vitio:

E faʻavae i luga o faʻamatalaga a tagata faʻatau, e mafai ona matou faʻamaonia o le Satellite Express o loʻo faia lelei lana galuega. O le masini e faʻaalia i le maualuga, saʻo ma faigofie o le faʻaogaina.

E tatau foi ona e faamamafaina le taugofie ma tau taugofie o mea taumafa. O le tali sili lea mo tagata mamaʻi ei ai sina tamaoaiga.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

Tuua Lau Faamatalaga