Faʻaaogaina o le kulimi kulimi Diaderm Mumu

O le "Diaderm" mo le maʻisuka o se meafaigaluega lelei, aua e aʻafia i le paʻu o le paʻu o vae. Ona o le tele o lona tuufaatasiga ma le urea, e aveesea ai le matutu, vavave, ma faamaluluina ai foi vaega.

O tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona matua faʻaeteete e uiga i le faʻaogaina o vali, tausiga ma vailaʻau. O maʻi suka e mamago paʻu e le lelei le malosi, ma o lea e manaʻomia ai le tausiga faʻapitoa. O le diaderm cream is designed specifically for problem skin, ma ua fautuaina faapitoa mo le maʻisuka.
Faʻapitoa

O le maʻi suka e faʻatasi ma le faʻaleagaina e le gata i totoga i totonu, ae faʻapea foi i le paʻu. I lalo o le aʻafiaga o le maualuga o le kulukose o le toto, o le malosi e toe faʻafouina ai masini i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ua faʻaitiitia. Mai lenei mea, faatasi ai ma le maʻisuka, o le a tulai mai faaaliga nei:

- xerosis - faʻateleina le mago o le epidermis, pe a oʻo ina vevela le paʻu, amata ona paʻu.

- hyperkeratosis - faʻafefeteina o le paʻu o le paʻu,

- faʻaleagaina e alala ma isi faʻamaʻi pipisi,

- faʻaleagaina o le paʻu.

Ae maise lava i le maʻisuka, o aʻafiaga pito i lalo e aʻafia, ma o le isi itu e lamatia e foliga mai o le "maʻisuka vae." O se tulaga lenei pe a amata mai le maila mai vavae ma gala o vae, lea e mafai ona atiaʻe se gangrene. O tino maliu e afaina ai le tino, lea e iu lava ina taitai atu ai i lona faʻamavae atoa. O le mea lea, mo i latou o loʻo mafatia i lenei faʻamaʻi, e taua tele le tausia o le paʻu, e faʻaaoga ai le kulimi mo lima ma fao, mo vae ma isi vaega o le tino faʻateleina le mago.
Eseesega

O le maʻisuka o le "Diaderm" o loʻo maua i le tele o ituaiga, e fuafua i le tuufaatasiga ma meatotino. E faavae i luga o lenei mea, ua vaevaeina le mea faigaluega i ituaiga nei:

Puipuiga. E i ai ni mea faʻapitoa, e puipuia ai le faʻamaʻi o le paʻu ma faʻamalūlū lemu vaʻaiga faʻamago. Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani, e fesoasoani i le toe faʻafouina o le paʻu ma faʻamalūlūina ai le gaʻo o le au.

Emollient. E fafagaina ma faʻamamaina lelei, faʻafetai i vaega o loʻo faʻamalosia e faʻamaluluina. O le faʻaaogaina o le meafaigaluega e mafai ai e oe ona puipuia le foliga mai o sana ma le galaini. O ona vaega e fesoasoani i le saoasaoa o metabolic processes ma, e tusa ai ma le toe faʻafouina o le paʻu.

Faʻanoanoa. O le maʻi o le diaderm o le manogi malosi e fetaui lelei ma le paʻu o le paʻu mago ma le loloto. E matua faʻaleleia ma faʻamaluluina sana ma sana. O lenei ituaiga o sooupu e afaina tele ai eria ua faaleagaina, o le mea lea, e fesoasoani i se vave vave toe faaleleia.

Faʻafouina. E manatu i le lautele ma e talafeagai mo le tausiga o le tino atoa, ma mo le tino. E fesoasoani tele i le vave faʻamalolo o manua, vaʻa, ma le toe faʻaleleia o le epidermis.

Vaega o fualaau faasaina

Diaderm o se mea gaosia lelei e fuafua e tausia ma toe faʻafoʻi le epidermis o vae i tagata e maua i le maʻisuka.

Objective: faʻalagolago i le lagolago mo le vaivai o le paʻu, le faʻaumatiaina o faʻafitauli o le maʻi. O se faʻapitoa faʻapitoa e galue i luga o nofoaga faʻafitauli ma toe faʻafoʻisia mea ua faaleagaina.

O se vaega o le oloa o le i ai lea i totonu o le tuufaatasiga o vitamini, o suauu masani ma otootoga. I le taimi o suʻega, sa faʻamaonia le saogalemu ma le lelei o le vailaʻau.

I le faasologa o Diaderm, e tele ituaiga o kulimi mo le maʻisuka o loʻo tuʻuina mai. E tofu i latou ma se vaega patino e tuʻuina atu ai se faʻatulagaga faʻatatau i le faafitauli. Na pau le vaega o loʻo i ai i le laina o fulufulu oona o le urea. O lona numera i sela i tagata e maua i le maʻisuka ua faʻaitiitia.

Faʻafouina

O le meafaigaluega na fuafuaina faapitoa mo le faʻamalolo o microdamages, faʻamaʻi manuʻa i nofoaga o inisiua. O loʻo i ai sona aafiaga maualuga ma toe faʻaleleia. O le faʻafouina o mea faʻafouina e faʻaalia ai le vave faʻamalolo ma le toe faʻaleleia o galuega a le tino.

E aofia ai vaega nei:

  • allantoin - toe faʻafouina o paʻu,
  • sami o le sami buckthorn - gasegase siama, faʻamaʻi faʻamalolo,
  • vili paʻu ma resin - puipuiga ma faamauga,
  • suauʻu suauu - faʻamaʻi faʻamaʻi ma mea faʻasao,
  • Faʻapitoa Badan - faʻamalolo ma faʻaleagaina,
  • vitamini (e aofia ai vitamini E, A, F) - faʻamalolo ma faʻaleleia togafitiga faʻasolosolo,
  • fuālaʻau manogi - aveese faʻamafanafanaga mai nofoaga ua faaleagaina.

Toe iloiloga ata o se kulimi faʻafouina:

O le oloa e fautuaina mo le faʻaaogaina e tagata e paʻu ma paʻu paʻu. E talafeagai mo le puipuia o le atinaʻe o faʻamaʻi. O le meafaigaluega o loʻo i ai le malosi o le antibacterial ma le vai.

E i ai foi le faʻamalolo vave o vaʻa ma faʻaleagaina, o le faʻamamaina o paʻu paʻu. O aʻafiaga malosi e aʻafia ai le epidermis, faʻamautuina le toe faʻaleleia o le gaioiga.

O le tuufaatasiga o le sui puipuiga e aofia ai:

  • tea lauti - aveese faʻamaʻi
  • fuālaʻau manogi, suauu o le lemoni - faʻamalosia ai le paʻu o galuega puipui faʻapitoa,
  • urea - tumu i le susu, faʻamamaina ma tuʻuina atu ai le malosi,
  • undecylenic acid - malosi ma le faʻaaogaina o aʻafiaga,
  • Vitamini E, A - faʻaleleia togafitiga faʻasolosolo.

Emollient

O le oloa e faʻaaogaina e faamaluluina ai le paʻu vevela, faʻamavae vavae i vae. O le kulimi e faʻaleleia ai le faafouga o le cell, e maua ai meaʻai malosi ma faʻamalosia ai le vaivai o le epidermis.

O le tuufaatasiga o le emollient e aofia ai:

  • urea - faatumuina loloto i le susu,
  • glycerin - faʻamaluluina vaega vavalalata,
  • allantoin - faʻafouina ma faʻamamaina,
  • otootoga o calendula, paʻu mumu - faʻamalosia ai puipui o le paʻu,
  • Sage ma farnesol - puipuia faʻamaʻi pipisi,
  • castor bean extract - toe faʻaleleia,
  • niu ma avocate oona - ia faʻafefete le paʻu, faʻafefe,
  • Vitamini E, A, F - faʻasologa faʻasalalau metabolic i le epidermis.

O le meafaigaluega e faʻamoemoe e faʻaaogaina le telefoni, faʻamalosi tino paʻu. Ona o le faʻaleleia o mea, o le oloa e lua ona aʻafiaga - o le faʻaumatiaina o sana ma meaai paleni.

O le tuufaatasiga o le "Malosiaga" e aofia ai vaega nei:

  • urea - faʻaleleia le faʻaleleia, faʻatumu le paʻu i le suavai talafeagai,
  • uric acids - faamaluluina le epidermis o le tagata,
  • avoka o suauʻu, olive - faʻafeʻau ma faʻamamafana,
  • jojoba suauu - puipuia le fausia o fatu fou,
  • Vitamini (aofia ai vitamini E, A, F) - e maua ai le faʻamautuina o metabolic processes.

Faʻatulagaina mo eria e ono afaina i le faʻamaʻi: i le vaeluaga ma paʻu o le paʻu, i le vaeluagalemu ma lalo o le pusa. Faafetai i le mea filifilia, o le paʻu ua paʻu ma paʻu ua paʻu i lalo.

O le tuufaatasiga o le talum cream e aofia ai vaega nei:

  • laʻau o le lauti - aafiaga antibacterial,
  • zinc - vevela vevela o le vevela faʻamaʻi,
  • le suauu o le lemoni - toe faʻaleleia ma susulu,
  • allantoin - faʻamamaina ma puipuia le paʻu,
  • menthol - faʻaleleia ma tuʻuina atu le fou.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o le kulimi o loʻo aofia ai ma afifi taitasi. E faigofie lava - o le kulimi e faʻaaogaina i vaega mama ma faʻagasolo malie ona ufiufi i moli eletise. E faʻaalua ona faʻaaoga i le aso e 6 itula.

Togafitiga: le faapalepale i le oloa, mea e afaina i vaega.

O le tau o se oloa gaosia e tusa ma le 200 rubles.

Manatu faaalia mai tagata faaaoga

I le iloiloga o le malosi, faʻamamaina ma le faʻafouina o kulimi o le diaderm, e faʻaalia e le au faʻapitoa le tele o manatu lelei. O tagata faʻamaonia faʻamalieina e lelei le faʻamamaina, faʻamaluluina ma le faʻafouina o le aʻafiaga, faʻafefe ma le faapalepale. E toatele na matauina i le lelei o iloiloga tau taugofie. Faatasi ai ma mea le lelei - o le fualaau faasaina e le fesoasoani i tagata uma e aveeseina fatu, o nisi tagata faaaoga e le fiafia i le afifiina.

Sa ou fiafia i le faasologa o kulimi. Taumafai "Faʻamamago" ma le "Toe faʻafouina." O le laumei e masani lava ona mafiafia, o le manogi e le o se mea e faʻaleagaina, e lelei le gaogao. E mafai ona e faʻaoga saogalemu aʻo leʻi moe - e le paʻu le moe. O le meafaigaluega e faʻamalulu lelei ma fafaga ai vae, faʻamalolo lelei manuʻa i luga o le mulivae. Ina ua uma le talosaga, ona faasolosolo malie lea o le paʻu, ma i le maea ai o vaiaso e lua o le faaaogaina, na totogo ai sana, ma ua malolo ai ni tamai laumei. Ou te faʻaauau pea ona faʻaaogaina oloa. O le a ou taumafai isi isi kulimi mai lenei faasologa.

Anastasia Semenovna, 58 tausaga, Voronezh

O le paʻu i luga o vae e mamago, e masani ona paʻu. Sa ou masani i le kulimi pepe - o le taunuuga e leai se mea. Sa fautuaina e se uo le taumafai o Diaderm. I le popofou, e leai se aoga, o le paʻu e na o sina paluga ninii. I le mavae ai o le 10 aso, na amata ai ona faʻaalia e mulivae o le mulivae se foliga sili atu ona matagofie. Faʻaaogaina faʻatasi ma le suāuʻu suauʻu. Amata e faʻaaoga mulimuli ane mo lima. E iai foi se aafiaga lelei - vaivai ma manaia i le paʻu o paʻu. Pe a faʻaaoga soʻo se itu leaga ma aʻafiaga itu e le maua. Mai le leaga - o le foliga mai o le pipili e tele mea e manaʻomia. E matua fiafia i le tau - toetoe o tagata uma e mafai ona gaosia se oloa.

Valentina, 46 tausaga, Saint Petersburg

Sa ou le fiafia i le tumau mago, vavave ma papaʻu i ou vae. Na faitau e loʻu toalua lenei kulimi i se mea ma faatau mai mo aʻu. Used for two weeks. Mai le lelei: o le oloa e manaia lelei, faʻafefe masani, e leai se ata gaosi pe a uma ona faʻaaogaina, e vave ona faʻamalolo vave le abrasions. Mai le leaga: o le faʻaaliga na faʻaalia e le gaosiga e faasaga i sana e leʻo lagonaina e ia lava. I se tulaga lautele, o le fofo e le leaga, e tele faafitauli o le maʻisuka e mafai ona foia.

Ruslan, 39 tausaga, Nizhny Novgorod

Diaderm o se faʻalapotopotoga faʻapitoa o mea teuteu mo vae. E lima o kulimi mai lenei laina e eseese mea ma ua i ai se faʻamoemoega faʻatatau. O le oloa e filifilia taitoatasi, faʻavae i luga o uiga o le faafitauli.

Ituaiga o kulimi diaderm

Afai ei ai le maʻisuka i totonu o le tino, e tatau ona filifilia ni togafitiga o le paʻu mo le tino ma le faʻamautinoa tele. E mafua mai i le mea moni o le faagasologa o le alualu i luma o le maʻi suka i totonu o le tino, o le vaivai o le epidermis e tupu.

I le tele o taimi, o le aʻafiaga o mea leaga e fesootaʻi ma foliga vaaia i luga o le paʻu o manuʻa laiti, lea, e aunoa ma le tausiga lelei, e mafai ona oʻo atu ai i le fausiaina o maʻi faʻamalolo umi.

O le paʻu o vae e sili atu ona ono aʻafia i aʻafiaga leaga. I le leai o se tausiga talafeagai i totonu o se tagata, o meaʻai e aliali i luga o le paʻu o vae, lea e oʻo atu ai i le atinaʻe o maʻi paʻu.

O le puipuia o vae mai aʻafiaga le lelei i luga o le paʻu, e faʻaaogaina ai ituaiga o kulimi vae.

O le diaderm cream for the diabetics e avanoa ma mea eseese ma e mafai ona i ai sona aafiaga faapitoa ile paʻu.

O ituaiga o kulimi nei e maua:

  • puipuia
  • loto vaivai
  • kulimi mo tausiga tiga o paʻu,
  • kulimi ma se faʻafouina o le aoga.

O ituaiga taitasi o kulimi i lona tuufaatasiga e aofia ai se tulaga tulaga ese o vaega.

O le faʻaaogaina o se kulimi puipuia e fesoasoani e faʻafefe ma faʻamaluluina vaega o loʻo pagatia o le paʻu. Faʻatasi ai ma faʻamaʻi pipisi, o lenei kulimi e puipuia ai le foliga mai o siʻi ma siama. I le faʻaaogaina masani, o lenei kulimi kulimi ei ai lona aoga aoga i luga o le paʻu o pito pito i lalo.

O se kulimi puipuia ma se faʻafouina o le aafiaga e fesoasoani e faamaluluina le pito i luga o le epithelium.

O kulimi vae ma se faʻavaivai e mafai ai ona tausia lelei le paʻu. O le faʻaaogaina o le kulimi e mafai ai ona e faʻafeusuaʻi malie ma fafaga le paʻu. O lenei kulimi e fesoasoani i le faʻaleleia o meaʻai paleni

O le pusa mo le tino gasegase o loʻo i ai meatotino faʻafouina. Ma fautuaina mo le faʻaaogaina i aso uma.

O le faʻafouina o le kulimi e sili ona lelei. E mafai ona faʻaaogaina mo le tausiga o paʻu o le tino atoa.

Faʻavaeina o ituaiga kulimi eseese Diaderm

O le tuufaatasiga o ituaiga eseese o kulimi e eseese e faalagolago i lo latou faamoemoe.

Pau lava le mea e maua i soo se ituaiga o Diaderm cream isurea. O lenei vaega o se tasi lea o vaega o se vaega o le suamalie masani i le tino o soo se tagata.

Mo le maʻisuka, o le faʻaitiitia o le tele o Uria i totonu o sela o le paʻu o le uiga lea.

Faatasi ai ma le leai o lenei vaega i le tuufaatasiga o sela, o lo latou gasegase e tupu, lea e mafua ai le tulai mai o ni faafitauli eseese e uiga i le talaaga o se paʻu e sili atu ona paʻu.

Oona Diaderm malosi i lona tuufaatasiga o loʻo aofia ai vaega nei:

  1. Vitamin faʻalavelave.
  2. Urea
  3. Jojoba suauu.
  4. Olive olive.
  5. Auau o le Avocado

O le vailaʻau faʻamalosi e aofia ai vaega e tolu e fesoasoani i le faʻaleleia atili o metabolic processes ma faʻamalosi ai le epidermis. O le ao ole urea i totonu o le kulimi e tusa ma le 10%. O le faʻaogaina o lenei vaega e mafai ai e le paʻu ona i ai le maualuga o le faʻamamaluina o le paʻu i le paʻu ua vaivai i le maʻisuka.

O le faʻamalieina o le kulimi diaderm i lona tuufaatasiga e aofia ai vaega nei:

  • suauu eseese
  • vitamini faʻalavelave
  • otootoga o laau toto,
  • antibacterial components.

O meaʻai o le paʻu e mafua ona o le i ai o le avoka, sunflower ma le popo i totonu o le kulimi. O suauʻu e faʻaaogaina ai le kulimi e fesoasoani e toe faʻafoʻi ai le lipid metabolism ma faʻamalulu ai le paʻu.

Urea i totonu o le kulimi e faamaluluina ai le paʻu, ma o le paʻu e faʻamamaina glycerin allantonin. O nei vaega o le kulimi e puipuia ai le matua o le paʻu o paʻu paʻu.

O le tuufaatasiga o le antibacterial complex e aofia ai le farnesol, sage ma le tolauapiga.

O le vailaau faʻamalosi e aofia ai vitamini A, E, F.

O le kulimi puipuia o le diaderm i lona tuufaatasiga e aofia ai vaega nei:

  1. Antifungal faigata.
  2. Falaʻu faʻamalolo.
  3. Glycerin
  4. Urea
  5. Vitamin faʻalavelave.

O le faʻaaogaina o le antifungal e fesoasoani i le puipuia o le epithelium mai le oʻo i totonu o faʻamaʻi pipisi i totonu. Fesoasoani Glycerin ma Uurea e faʻamamafa ma faʻamalulu le epidermis.

O suauu taua e faʻaleleia faiga faʻafouina. I le faʻaopoopoga, o suauu taua e iai mea faʻapitoa. O le faʻaaogaina o lenei kulimi e sili ona talafeagai pe a oʻo mai faailoga muamua o le atinaʻeina o le maʻisuka vae.

Vitamini A ma E fesoasoani i le faʻaleleia atili o metabolic processes, lea e faʻateleina ai le toe faʻaleleia o le tino.

Le faʻaaogaina o talum cream i le tausiga o paʻu

E le gata i lea, o le kamupanī e tuʻuina atu i le tagata faʻatau le kirim cream.

O le oloa i luga o le maketi ua na o le pau lava lea o fualaau faasaina ua mamanuina mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, ma e mafai ona faʻaaoga pe a oʻo mai le vevela o le diaper i luga o le paʻu.

O lenei mea faigaluega e tatau ona faʻaaogaina na o le paʻu i na nofoaga o loʻo i ai se uiga faʻapitoa e atiaʻe ai le vevela.

O nei vaega o le tino e mafai ona:

  • le vaega o le paʻu i lalo ifo o le paʻu mammary,
  • ogavae i totonu
  • vaega o paʻu manu.

O le tuufaatasiga o lenei vaifofo e aofia ai le laʻau o le lauti ma le oxid oxide. O nei vaega e fesoasoani i le faʻamamaina o le paʻu o le paʻu ma e iai foi sona aʻafiaga. E le gata i lea, o le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai suauu taua o lemoni ma allantoin, lea e fesoasoani i le faatoaagaina o galuega puipui. O le i ai o le menthol i le tuufaatasiga o le talc-cream e mafua ai ona faʻafilemuina le paʻu mumū.

O le faʻaaogaina o lenei kulimi kirimoli e mafai e aunoa ma fautuaga a le fomaʻi, lea e matua faʻamalosia ai le faʻatauina o fualaau faasaina ma faateleina lona mauaina i tagata faʻatau

O se ituaiga o kulimi kulimi Diaderm e fesoasoani i le maualuga lauiloa o lenei ituaiga o tausiga o le paʻu. O le faʻamasinoina e ala i iloiloga o tagata gasegase e faʻaaogaina nei vailaʻau, o loʻo i ai le lelei o le faʻamalolo.

O suauu tanu mo le maʻisuka e taugofie le taugofie, lea e mafai ai e tagata o faʻavae uma ona faʻatau nei tupe.

O le tau o le kulimi e faʻalagolago i ona tulaga patino ma le vaega o le faʻatau i le teritori o le Rusia.

I le averesi, o le tau o Diaderm series creams e amata mai i le 85 i le 170 ru ma pafu o le 75 ml.

Teu mo lima ma fao

O le mea autu o le Diaderm cream o lona gafatia lea e maua ai le malosi faʻaleleia. Mo lenei mafuaʻaga, ua fautuaina le kulimi mo le faʻaaogaina i le i ai o le paʻu mago ma le paʻu o lima. O lenei kulimi e faʻatagaina ai oe e toe faʻafoisia le tulaga masani o fao pe a fai e tele atu lo latou vaivai ma i le mea e amata ai ona latou faʻasalaga.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani o lenei kulimi, o le tulaga o le paʻu i luga o lima e faʻaleleia lelei, o lona faʻamago e faʻaitiitia, ma toetoe lava o galuega puipui uma ua atofaina e le natura i le paʻu ua toe faʻaleleia.

E le gata i lea, o le kulimi e mafai ai e oe ona toe faʻaleleia le fausiaina o fao i le maʻisuka, ma faʻamalosia o latou tulaga, ma faʻaititia ai foi lo latou vaivai.

I lona tuufaatasiga, o lenei ituaiga o kulimi e aofia ai le tele o laasaga taua ma ituaiga ituaiga lipids e talafeagai mo le masani ai o le paʻu. O le tuufaatasiga o le kulimi e aofia ai le tele o vitamini ma minerale e faʻaleleia atili ai meaʻai o le paʻu.

E mafai ona faʻaaogāina le oloa o le paʻu i soo se tausaga ma i soo se laasaga o le atinaʻe o le maʻisuka.

E leai se faʻamaʻologa manino o le kulimi. O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e le fautuaina pe a fai o le tagata maʻi e maua i le maʻisuka e iai lona faʻaletonu ma le faʻamausali i nisi vaega o le vailaʻau. O le vitio o loʻo i lenei tusiga o le a taʻuina atu ia te oe le mea e fai i le faafitauli o le paʻu mo le maʻisuka.

Le faʻaogaina o le kulimi

O le kulimi ua faʻaalia mo le faʻaaogaina mo le tino atoa o le maʻisuka, aemaise lava: tamatamailima i luga o le nofoaga o punctures mo le totoina o toto, nofoaga iniseti o inisalini ma isi injections, gaogao, vaeluaina ma i latou o loʻo ufiufi i le pala. O le kulimi diaderm mo le maʻisuka o loʻo i ai ni mea faʻamalosi, anti-inflammatory ma hemostatic.

E taua tele le faʻaaogaina o le Tasi e tusa ai ma tulafono uma. E fautuaina e faʻaaoga i aso uma, i taeao ma afiafi. Aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona faʻamamā ma fufulu le nofoaga na faaleagaina.

O le tele o taimi, o le maʻisuka e aʻafia ai luga o vae. O loʻo afaina ai le afaina i meaʻai, mafua ai le mumu, pe a mago le paʻu o le tino. O nei mea uma i le iʻuga e mafai ona taʻitaʻia ai le fatuina o purulent, totoʻa totoʻa, le atinaʻe o le gangrene.

O le sauniuniga o le kulimi e aofia ai le tele o le lipids, e mafai ai ona e faia mo le le maua o le gaʻo o le tino ma faia ai se pa puipui i le gau.

I laina laina diaderm ua mamanuina mo le maʻisuka, e tele ni ituaiga autu e eseese uiga lelei. O ia mea uma ua mamanuina e foia ai faafitauli patino o le maʻisuka ma ei ai meatotino faapitoa ma le fatuga faapitoa. Faʻalagolago i le ituaiga, Diaderm mo le maʻisuka o loʻo puipuia, emollient, malosi, toe faʻafouina uiga.

O le kulimi, o loʻo i ai ni uiga puipuia, o se faʻasolosolo e aʻafia ai siama faʻaleagaina vaega o paʻu, e tausia ma le totoʻa, faʻamaluluina vaega ua faaleagaina. O le mauaina o meatotino faʻapitoa, o Diaderm e puipuia ai le faʻaalia o siama faʻaleagaina ma siama. O le faʻaauau pea ona faʻaaogaina o lenei ituaiga meaola e afaina ai le tulaga o le paʻu, faʻamaluluina ai lona maualuga.

O le oloa, o loʻo i ai mea e le mautonu, faʻaeteete ma le faaeteete ile paʻu mago ma fufusi le paʻu o vae. O lenei ituaiga Diaderm e tausia i aso taitasi, faʻamamaina ma fafagaina le paʻu, faʻaitiitia le keratinization o le epidermis ma taofia ai le fausia o le callosum o le tino, faʻamalosia o faiga faʻavaomalo.

O le maʻi tigaina e puipuia atoatoa, toe faʻafouina ai nofoaga e aʻafia ai. E mafai foi ona faʻaaogaina e avea ma sui faʻamamaina ma faʻamamaina mo vaega o le paʻu o le paʻu. O lea ituaiga kulimi e faʻapena foʻi ona faʻaumatia ai le papaʻi.

O le faʻafouina o le kulimi o se vailaau faʻasaʻo masani mo le tausiga o aso uma o le tino, aemaise lava vae. O le autu autu o le fofo o le toe faaleleia o vaega faaleagaina o le tino, lea e fesoasoani i le vave ona faʻamalolo o manua afaina.

O le faʻaaogaina autu o le Tasi o vaega ia e faʻapena ai ona fatuga. Soo se meafaigaluega mai le atinaʻeina ei ai ana lava mea taua. O le taulaiga tele e tatau ona totogi i le Uria, o se vaega o kulimi uma. O ia lea o se vaega taua o le tino masani o le susu o soo se tagata. I le maʻisuka, o le ao ole urea i tino o le tino e itiiti ifo. O le faaitiitia o le aofaiga o lenei vaega e amata ona vego le paʻu o le maʻisuka, lea e mafai ona afaina ai le soifua maloloina o tagata lautele. Vitamini, olive olive, avocate fualaau aina ma fugalaau jojoba e fesoasoani e faʻamalosia le aʻafiaga o le kulimi. O se vaega taua e avea foi ma sui antibacterial.

O elemene elemene o le Diaderm ma le malosi o le:

  • o se faʻalavelave o vitamini e fesoasoani e faʻamalosia ai le paʻu ma faʻaleleia le metabolism,
  • carbonid acid acid, faamamaina lelei le paʻu ma faʻamaonia le paleni o le vai i sela,
  • o le vaega taua o le jojoba - e matua fafagaina ai le paʻu,
  • olive o le suauʻu olive - ei ai le faʻavaivai ma le faʻamamaina o aʻafiaga, toe faʻafouina vaega faʻaleagaina,
  • amu o le paluga avoka - e fafaga ai le paʻu, faʻapipiʻi le paʻu, faʻaleleia ma toe faʻaleleia luga o le paʻu.

O le kulimi fufulu mama e faʻamamaina ai le paʻu, faʻafetai i:

  • o se tuufaatasiga o le sunflower, o le suauu popo ma ni vaega mai fatu o le avoka, ma faʻapipiʻi le paʻu o le maʻisuka ma gaʻo, ma faʻalelei ai le paʻu.
  • vitamini e faʻaleleia foliga o le paʻu,
  • otootoga o sage, mint, marigolds, faʻataʻitaʻiina metabolic processes, toe faʻaleleia le tuufaatasiga o siama.
  • farnesol, camphor - fatuina se aafiaga antibacterial.
  • glycerin, allantini, faʻamamaina ma fafagaina le paʻu i le susu.

Diaderm faʻatasi ai ma galuega puipui e aofia ai:

  • antifungal tuufaatasia e puipuia lelei ai le paʻu mai pathogens,
  • lemoni, moa aromato, o le toe faʻafoisia lelei o le paʻu ma faʻamaʻi faʻapitoa,
  • glycerin faʻatasi ma le urea e faʻaleleia le paʻu, e puipuia ai lona faʻamago,
  • vitamini e iai sona aʻafiaga i le faʻamautuina o galuega faʻava-oona o le paʻu.

Faʻafouina o le faʻaleleia o le kulimi e faʻaaogaina mo vaega uma o le tino, e aofia ai resini mai laulaau, o se faʻalavelave o suauu masani, wax, fuamini, faʻapipiʻi, allantoin.

O le suauu mint e faʻamamaina lelei, lea e faʻamalieina lelei ai le tiga ma le le mautonu. O mea manogi o mea manogi ma suauu manogi e iai mea e sili atu i luga o le manogi, o mea faʻamalosi, mea o le hemostatic, e mafua ai ona lelei le aveeseina o meaola inflammatory ma ua toe faʻaleleia le paʻu.

O elemene autu o lenei ituaiga o Diaderm o laulaʻau lau ma wax, lea e fausia ai se ata tifaga faapitoa ma mea puipuia. E fesoasoani lea e puipuia le paʻu mai siama ma le palapala mai le ulu atu i manua. Allantoin, sage ma le sami-buckthorn suauu, vitamini, faʻagaoioia gaioiga metabolic i totonu o le paʻu paʻu, toe faʻafouina nofoaga faaleagaina ma aveese le suppuration.

Diaderm o se fualaau lelei e puipuia ai le paʻu o le maʻisuka. O ituaiga autu o lenei kulimi ua mamanuina e faʻaitiitia ai le tele o faʻafitauli o le paʻu ma aafia ai le paʻu i tulaga eseese.

Teuga o DiaDerm

Faatulagaga: vai, isopropyl palmitate, glycol prolylene, suauu (s) hydrogenated castor oil (s).

O le maʻi suka - O se faʻamaʻi faʻavaivai lea e manaʻomia ai le mataʻituina ma le faʻaauau pea. E tatau ona faʻatonutonu le suka o le toto, tausisi i se taumafataga faapitoa ma le tumama. O le usitaia lelei ma le talafeagai o nei mea uma e mafai ona faʻaitiitia le lamatiaga o faʻafitauli o le maʻisuka.

Maʻi i le maʻi suka

  • ogaoga vevela vevela (xeroderma), mafiafia ma gaogao o le stratum corneum, o le fatuina o sana (hyperkeratosis)
  • faateleina le aʻafiaga o siama faʻamaʻi ma fungaliga
  • leaga le toe faʻafouina o paʻu
  • vevela vave ma le ita i gaʻo o le paʻu

E tatau ona totogi lelei ile tausiga o le paʻu. O le atinaʻeina o se faʻalavelave ogaoga - "maʻi o le maʻisuka" - e mafai ona oʻo atu ai i le tosoina o pito i lalo.

Tetele tautala ma le maʻisuka

  • ogaoga mataga (xerostomia)
  • fomaʻi faʻamaʻi: gingivitis, perioontitis, faʻamaʻi pipisi
  • le atinaʻeina o faʻamaʻi pipisi ma siama
  • faateleina le malamalama i nifo
  • tele taavale

O le leai o se tausiga lelei e mafai ona taʻitaʻia ai le toesea ma le nifo. O le mafuaʻaga lea e maua ai le maʻisuka, o le tausiga ma le faaeteete o ou nifo ma laua e taua tele.

Meaʻai mo le maʻisuka
Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o mea taumafa e tele sona sao. O tapulaa e faatatau tonu lava i mea taumafa e maualuga i mea oona, meaʻai maualuga-kalori, ma inu suka.

Faamatalaga o vaega

  • Urea (5%), allantoin, glycerin e faʻafefeteina susu ma faamalūlūina le gaogao, taofia le fausia o le hyperkeratosis
  • Avoka, popo, fuālaʻau suauu, faʻamaua i mea taua oona, faʻamaluluina ma fafagaina le paʻu, saunia le tulaga talafeagai o le faʻamamaina ma le gaosaity mo se taimi uumi
  • Farnesol, suauu manogi puipuia le paʻu mai le ulu o pathogenic bacteria - Phytoconcentrates o mint, calendula, oil castor, suauʻu manogi e fesoasoani i le vave faʻafouina o galuega puipui o le paʻu
  • Vitamini A, E, P faʻatulagaina faʻasalaga faʻasolosolo e fesootaʻi ma le pa puipui o le paʻu

DiaDerm cream dose ma metotia o le talosaga

Faʻaaogā i aso uma i le taeao ma le afiafi i luga o le faamamaina o avega o vae, aemaise lava le mulivae.

Faiga faʻapolopolo
75 ml i totonu o se apa alumini.

Tulaga o le teuina
Teuina i le vevela mai le 5 ° C i le 25 ° C.

Aso faʻauma
36 masina. Aso o le gaosia ma le numera o le poloka, tagaʻi i le afifi.

Faʻasologa o Taimi
I luga o le fata

Fai e: Avanga OJSC, Rusia, 350001. Krasnodar, ul. Voronezh, 38.
Telefoni: (861) 235 38 27, imeli: [email protected].

I le faasologa
Polokalame Avanta Trading.

Faʻailoga fao ma lima

O le diaderm e malosi lona manava, ma o se taunuuga o lea mea e mafai ona faʻaaogaina i le tulaga o le paʻu ma pulu paʻu o lima, ma pe afai o faʻailoga lima e faʻaaogaina ai le faʻamavaeina ma le pala. I le taimi o le faʻaogaina o lenei kulimi, o le paʻu o le tino e faʻasolosolo lelei - e faʻamamaina ma toe faʻafoisia uma ana galuega. Diaderm e faʻamalosi fao ma faʻateleina lo latou tuputupu ae, aʻo faʻaitiitia faʻaitiitia ai lo latou vaivai. O le oloa o loʻo i ai vaega nei e taua mo fao:

  • lipids taua
  • vitamini eseese
  • elemene taua e taua mo fao,
  • o suauu taua.

E mafai ona faʻaaogaina le kulimi i soo se tausaga ma i le tulaga o tikeri eseese o le maʻisuka. E leai ni faʻamaʻi manino mo lenei vailaʻau. Ae ui i lea, o nisi tagata gasegase atonu e ono le faʻapalepale i vaega taʻitasi o le kulimi.

Mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka o loʻo i ai le faʻamaʻapeʻa, o loʻo faʻamoemoeina le kirimulu paʻu o le Diaderm. O le oloa e tatau ona faʻaaogaina i le tino naʻo totonu o na nofoaga o loʻo i ai le faʻaogaina o le faʻavave o le mailei - i le paʻu o le paʻu, i luga o sipuni mai totonu ma i lalo o gland mammary. O le tuufaatasiga o lenei kulimi kulimi o loʻo i ai le faʻamaʻi o le zinc, o le suka o le lauti ma isi vaega e mafai ai ona tuʻuina atu se mea faʻapitoa faʻapea foi ma se mea e faʻamago ai. O galuega puipui e maua mai i le susu ma le lemon o suauu taua o loʻo i totonu o lenei oloa. Ona o le i ai o le menthol i le sauniuniga, solo pe paʻu le paʻu e paʻu i lalo i le taimi sili ona puupuu.

Ituaiga ma foliga o kulimi faʻamaʻi

I le tele o kulimi o le diatherm mo le maʻisuka, e tele ituaiga o sooupu ei ai aafiaga eseese. O kulimi taʻitasi e faʻamoemoe e foʻia ai nisi faʻafitauli, ei ai mea taua ma faʻapitoa.

Laʻau e faalagolago i le ituaiga atonu e:

O lenei kulimi o se puipuiga lelei lea o faʻamaʻi pipisi, e togafitia ma le faʻaeteete le paʻu, faʻalaumalie ona vaega na aʻafia. Talu ai ona o uiga faʻaleagaina, o le diaderm e puipuia le foliga mai o sigi ma siama, ma o le faʻaaogaina faʻaogaina o lenei kulimi ei ai lona aoga aoga ile epidermis.

E le gata i lea, o se meaola faʻaleleia puipuia e faʻamaluluina ai le maualuga o le ogaoga o le epithelium.

Faʻanoanoa

O le oloa ua puipuia, toe faʻaleleia meatotino. O kulimi loloto e mafai ona faʻaaogaina e tausi ai le paʻu o le paʻu, faʻamalūlūina le taʻe ma fufulu ai le uila.

E le gata i lea, o le diaderm e pulea lelei ma sana ma sana. I le faʻaaoga lelei, o lenei oloa e maua ai taunuuga lelei, ma o le lelei lelei o lona faʻaaoga e tumau mo se taimi umi.

Laʻau faʻamaʻi maʻi

Kulimigi loloto e aofia ai:

  • vitamini
  • Uro
  • jojoba suauu
  • olive suauu
  • itiiti le avoka.

O le vailaau o le vailaʻau e aofia ai elemene autu e tolu e faʻaleleia ai le faiga o metabolic i suauʻu ma faʻamalosi ai le epidermis.

Urea o se elemene elemene, elemene masani e faʻamautuina ai le paleni o le vai i totonu o paʻu paʻu. I totonu o se kulimi malosi o le diatherm, o le ururea e 10% lona maualuga. Ona o lenei mea, o le kulimi o loʻo i ai le pito i maualuga o le paʻu ua vaivai i le maʻisuka.

Jojoba o le suauu - o loʻo i ai le malosi o meaʻai. O lona tuufaatasiga e latalata lava i le mea gaʻo o le paʻu. O le suauu o se vaega taua mo ituaiga uma o le paʻu i le i ai o le maʻisuka.

O le suauu olive o se elemene aoga ma faigofie e aofia ai le tele o vaega taua. E i ai sona aoga aoga i luga o le paʻu, faʻamalūlū malu ma faʻamamaina. Ma o le vitamini o lo oi ai i lona tuufaatasiga ei ai lona faʻafouina o le tino, ma le afaina ai le paʻu ua faaleagaina.

O le tausiga o le avoka o le suauu e fafagaina ai le paʻu ma mea aoga elemene. E aoga tele mo le paʻu o le maʻisuka, e pei o le suauʻu e faʻaleleia ai le galala, toe faʻaleleia ma faʻasaʻo le epithelium mai le matutu.

O lea ituaiga meafaigaluega e faigofie ona faʻaaoga, e matua gaogao uma lava e aunoa ma le tuʻuina o ni mea vaivai.

Puipuia o le Diaderm Foot Cream

O le kulimi puipuia e aofia ai:

  • elemene o le antifungal
  • fuālaʻau manogi
  • glycerin ma urea,
  • vitamini.

O le kulimi puipuia i lona tuufaatasiga ei ai elemene e puipuia ai le epithelium mai le faʻamaʻi pipisi. Ma le glycerin ma le urea - faʻaleleia paʻu o le paʻu ma le susu, faamaluluina o vaega matutu o le epithelium.

O laʻau o lea, lemoni ma le manogi o suauʻu e maua ai le faʻafouina ma le faʻaaogaina o aʻafiaga.

O latou o se puipuiga lelei o microorganic bacterial, e mafua ai le vave faʻamalolo o vaʻa ma manuʻa i luga o vae. E taua tele lenei mea pe a fai o le siama o le maʻisuka vae.

Vitamini E ma A e i ai se aafiaga faʻaleaga. Latou te saofaga i le faʻaleleia atili o metabolic processes i totonu o siama, ma vave ona toe faʻaleleia paʻu paʻu.

Tuua Lau Faamatalaga