Ole-Lipon faʻalauteleina le tetee o le ate i aafiaga leaga

600 mg o le alpha lipoic (thioctic) acid i totonu taitasi. Isi vaega:

  • sodium carboxymethyl starch,
  • suauʻu cellulose,
  • MCC
  • povidone
  • lactose monohydrogenated,
  • silica
  • magnesium stearate,
  • quinoline vali lanu samasama,
  • E171,
  • macrogol-6000,
  • hypelloli.

I totonu o se fagu vailaau mo fualaʻau e 30.

I totonu o se atopeti o fualaʻau e 30.

Faʻataʻitaʻiga

MP o loʻo i ai le hypoglycemic, faʻamaʻaloga, faʻafefe o le hepatoprotective ma le hypocholesterolemic, auai i le tulafono faatonutonu o le metabolism. O le thioctic acid o se antioxidant aoga lea e faaosofia ai le gataifale o le cholesterol ma faaleleia ai le ate.

O le vaega malosi e talitutusa ma vitamini B. O le fualaau faasaina e faateleina ai le maualuga o le glycogen i totonu o le ate, faʻaititia ai le maualuga o le plasma concentration o le kulukose ma faʻaleleia ai le gasegase o le insulin i sela.

E le gata i lea, e aveesea e le MP le mea oona mai le tino, puipuia o le ate mai io latou aafiaga, puipui le tino mai le inisua i sima uʻamea.

O le vailaʻau faʻateleina le maualuga o le glycogen i totonu o le ate.

O le neuroprotective activity of drugs is based on the suppression of oxidation lipid in the structures of nerve fibers and stimulus of transport of nervous impulses.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • ava malosi polyneuropathy,
  • maʻisuka polyneuropathy,
  • faʻamaʻi pipisi o le hepatic (e aofia ai le hepatitis tumau ma le poropatisisisi o le hepatic,
  • gasegase / masani ona inu (oona ma sigi, sima uʻamea, ma isi),
  • toe faʻaleleia pe a uma le taotoga (i le taotoga).

E le gata i lea, ua faaalia e le MP le maualuga tele o togafitiga ma le puipuia o faʻamaʻi o vaʻa.

Contraindications

O le faʻatonuga o loʻo taʻu mai ai ia tulaga faasaina i le faʻaogaina o le lepatoprotector:

  • ava malosi
  • GGM (galactose-glucose malabsorption),
  • leai se lactase,
  • tausaga o tamaiti
  • tasi le le faapalepale.

Ole-Lipon ua solia i le ava malosi.

Auala e ave ai le Lip Lipon

O le mafaufau e faʻaitiitia i le isotonic sodium chloride solution aʻo leʻi faʻaaogaina.

I le sili atu o le polyneuropathy (alcohol, diabetic) MP o loʻo faʻaaogaina le 1 taimi / aso i le faatulagaga o IV infusions o le 24 ml o le vailaau faʻasaina, faʻamaʻi i le 250 ml o le suauu chloride solution. O le umi o togafitiga e mai i le 2 i le 4 vaiaso. O le fofo o le fofo o loʻo faʻatinoina ile 45-55 minute. O fofo ua saunia lelei e talafeagai mo le faʻaaoga i totonu o le 5.5-6 itula i le maea ai o le gaosiga.

O togafitiga fesoasoani e aofia ai le faʻaogaina o le MP MP format i dosages 400-600 mg / aso. Le itiiti ifo o le taimi o le faʻatagaina e 3 masina. O pusa e tatau ona inu i le afa itula ao le i faia taumafataga, faʻamalu i lalo i le vai, e aunoa ma le mumu.

O pusa e tatau ona inu i le afa itula ao le i faia taumafataga, faʻamalu i lalo i le vai, e aunoa ma le mumu.

Afai e leai ni faʻamatalaga faʻapitoa, ona togafitia lea o maʻi ma le inupia i le gase o le 1 papa i aso taitasi.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

I le tuufaatasiga ma le hypoglycemics, ua maitauina le faateleina o le gaoioiga o le hypoglycemic a le MP.

O le vailaʻau thioctic e le ogatusa ma le solution a Ringer ma le glucose. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, o le vailaʻau e faʻapipiʻi ai elemene elemene e ala i le fegalegaleai ma kulimi suka.

O le elemene aoga e ono faʻaititia ai le gaioiga o togafitiga o le kanesa.

Ava malosi

O tagata maʻi o loʻo talia lenei MP e fautuaina e aloese mai le inuina o le ava malosi.

  • Oktolipen
  • Faiga faʻavae,
  • O le tolu
  • Lipoic acid
  • O le vateatea 600 t,
  • Tiolepta
  • Tiogamma.


O le analogue o le fualaau faasaina o le Lip-Lipon o le Berlition.
O le analogue o le fualaau faasaina-Lipon o le Lipoic acid.
O le analog o le fualaau faasaina-Lipon o Oktolipen.

E uiga i le Lip Lipon

Grigory Velkov (fomaʻi), Makhachkala

O se mea faigaluega lelei mo togafitiga o le ava malosi ma le maʻisuka polyneuropathy. O se tasi o tulaga lelei o le i ai o le 2 ituaiga o fualaau oona, o lona uiga, togafitiga e amata ile folasaga iv, ma faʻaauau pea ile faʻafoega o meaʻai. O lenei mea e faʻamatalaina ai le lelei o le tino, ma faʻaititia ai foi le ono tulai mai o ni uiga leaga. O nisi tagata gasegase ua fenumiai i le tau o fualaau faasaina, ae o le tele o tagata gasegase e faamalieina i lona aafiaga.

Angelina Shilohvostova (neurologist), Lipetsk

O le vailaʻau faʻatele e masani ona faʻaaoga e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa i tagata maʻisuka. O vailaʻau masani e mafai ai ona aloese mai faʻalavelave faʻapitoa, aemaise lava mai le cardiovascular system. O le vailaʻau e faʻamatalaina i le taotoga ma e tatau lava ona faʻamatalaina e se tagata tomai faapitoa. Ole faʻatagaina e aunoa ma se faatagaga e le taliaina, ae maise lava iv iviga. E faigofie foʻi pe a uma le faʻaleagaina, e mafai ona e faasolosolo malie atu i le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina i le pepa. O aʻafiaga leaga, o le vevela ma le mama o meaʻai e masani ona matauina.

Espa Lipon Alpha Lipoic Acid mo le maʻisuka Neuropathy

Svetlana Stepenkina, 37 tausaga, Ufa

Na amata ona ou ave nei fualaau aina i luga o le fautuaga a se neurologist pe a fai o loʻu namu i loʻu tulivae "fusi". I le faaopoopo atu, na ia suʻesuʻeina talu ai nei le aafiaga o le fualaau faasaina ao ia tauivi ma le mamafa o le mamafa. 4 vaiaso talu ona amata le togafitiga, o le mamafa na paʻu i le 9 kilokalama, ma e leai se faʻafitauli.

Ou te manaʻo e lapatai tagata uma e le mafai ona e faʻaaogaina nei fualaau e aunoa ma le faʻatalanoaina o se fomaʻi, atonu o le a tulaʻi mai ni faʻafitauli matuia, aua o loo i ai i le vailaau le vailaʻau thioctic.

Yuri Sverdlov, 43 tausaga, Kursk

Na amata ona tiga tele loʻu ate. Ona o le le mautonu, e masani ona ave e se tasi le taimi mai le galuega. O faʻamaʻi faʻapitoa na faʻauʻuina ina ua maeʻa taumafa. O le faʻafitauli na faʻateteleina i le mea moni na ou maua le vomiting o masini talo. Na faatonuina e le fomaʻi nei injections ma fualaau oona, lea na amata ona ou faia ina ua uma ona ou alu i se auala e tasi. O fualaau e maualuga lona tau, ae na ou fefe mo loʻu ola maloloina ma filifili ai e le aoga le laveai. O le taunuuga na fiafia, e oʻo lava i le paʻu ua mou atu i luga o foliga, lea, e tusa ai ma le fomaʻi, o loʻo faʻaalia ai se faʻaleleia atili o le ate.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Faʻaavanoa i le pepa ma faʻapipiʻi mo le sauniuni o se fofo faʻasolo.

O pusa e faatauina atu i pusa tioata (10, 25 ma le 30 fualaau taʻitasi) tuʻuina i pepa pepa o 1, 3, 4, 6 ma le 10 pi.

O le gaioiga e faʻatau atu i ampoules tioata (12 ma le 24 ml o le vailaau faʻasaina), tuʻuina i paʻu palasitika e 5 amp. ma fusi pepa.

La lipon tablets lipine1 le
Oona (α-lipoic)200 mg
600 mg
Tagata faʻatau: povidone, paʻu o le cellulose, lactose monohydrate, cellulose microcrystalline, dioxide, magnesium stearate, sodium carboxymethyl starch, colloidal silicon dioxyide.
Faʻafefiloi: o le dioxide (E171), macrogol 6000, hypromelilose, talc, quinoline samasama (E104).
Espa-Lipon, fofo fofo fofo1 ml1 amp
Etene ethylenediamine o le gaʻo thioctic32.3 mg775.2 mn
thioctic (α-lipoic) malosi25 mg600 mg
Faʻaaloalo: vai mo tui.

1. Faatonuga mo le faaaogaina

O le tusiga o loʻo tuʻuina atu ai faʻamatalaga i luga o faʻamatalaga, foliga o le faʻasaʻoloto, tuufaatasiga, metotia o le puleaina, faʻamaʻiina, mafai analogues, metotia o le teuina, o tuutuuga e mafai ai ona taliaina lenei fualaau faasaina ma sili atu. O nei faʻamatalaga uma e tatau ona suʻesuʻeina ma le faʻaeteete ina ia aua nei feagai ma ni aʻafiaga leaga i le lumanaʻi.

Pharmacology

O le thioctic acid o se antioxidant malosi lea e faia i le tino e ala i le decarboxylation o alpha-keto acids. E tutusa lona aafiaga i le vitamini B i le tino o le tagata. I le faʻaopoopoga, o lenei vailaʻau e faʻapipiʻi ai le lipid faʻapea foʻi ma le metabolism gaʻo.

O le vailaau lavalava ei ai lona faʻamalolo, lipid-faʻaitiitia, lipotropic, faʻafefete, faʻaoga o le hypocholesterolemic. E le gata i lea, e faʻaleleia ai ni uʻamea taʻavale.

O le bioavailability o le mea galue e le silia ma le 30%.

O faʻamaʻi o le okeni e matua eseese lava ma latou talanoa i lona maʻi e tusa lava pe afaina ai se vaega o vaʻalele o le hepatic, talo pele, poʻo vaʻa.

Metotia o le talosaga

E tele auala e faʻaaoga ai fualaau faasaina:

  • i le tulaga o infusions (i totonu o le vavalalata),
  • tautala faʻapitoa (tautala), tasi i le aso, afa itula ao lei faia le taeao, e aunoa ma le inu vai ae le faimamago. E faia lenei mea i luga o se manava gaogao.

E faia i le mafaufau mo le sauniuniga o fofo mo infusions ma papa. O se faʻasolosolo fofo e saunia mai se faʻamoemoe e ala i le faʻavasegaina o le sodium chloride i se fofo o le isotonic.

O le togafitiga o ituaiga ogaoga o le polyneuropathy o le maʻisuka e faia i lalo: e tasi i le aso i le ituaiga o iv ivress infusion o se vaifofo 24 ml i le 250 ml o se solution o le sodium chloride solution (e tusa ma le 600 mg o le α-lipoic acid).

O le taimi fautuaina mo togafitiga e lua i le fa vaiaso. O fofo o fofo o loʻo faʻatinoina ile 50 minute.

Faʻapipiʻi fofo o loʻo teuina i se nofoaga e puipuia mai le malamalama, ma faʻaaoga i totonu o le 6 itula mai le aso sauniuni.

Ona latou fesuiaʻi lea i le togafitiga, o lona uiga. ave le fualaau faasaina i le ituaiga pepa (600 mg i le aso). O le umi o le umi o le aveina o le pusa e 3 masina. I nisi tulaga, o le faʻaaogaina umi o le faʻaaogaina (o le umi o le togafitiga i nei mataupu ua fuafuaina e fomaʻi).

Faʻavae, tuʻuina atu pepa

O vailaʻau e alu i falemaʻi i le tulaga o:

  • Faʻalautele mo sauniuniga o fofo. E mafai ona maua i ni faʻamalama e faia i le tioata pogisa. E tasi le amipoule e aofia ai le 12 po o le 24 ml o le vailaʻau. O loʻo tuʻuina atu i totonu o paʻu palasitika o 5 fasipepa, ma pallets - i pepa pepa pepa o 1 pe 2 fasi pepa.
  • 600 mg ata e vali ata. Faʻapipiʻi i paʻu o le alumini pepa poʻo le PVC. O paʻu o loʻo tuʻuina i pepa pepa o vaega 3, 6 poʻo le 10.

O pepa taʻitasi e aofia ai le 600 mg o le thioctic acid, ma e pei o isi vaega - silicon dioxide, povidone, sodium carboxymethyl starch, lactose monohydrate, MCC, colloidal silicon dioxyide, magnesium stearate.

Ae o le mafaufau, e aofia ai le masima ethylenediamine o le α-lipoic acid ma le vai mo le tuiina.

2. O aʻafiaga

O faʻamaoniga mai maʻi o loʻo faʻaalia ai le toleniina o le Espa-Lipon e le tino. I mataupu vavalalata, o foliga vaaia o:

  • vomiting, naua, maʻi tiga, maʻi le manava,
  • faʻasalaga, soona inu,
  • faʻamaʻi pipisi i le tino o le urticaria, eczema, faʻalavelave anaphylactic, faʻavave o le tino.

O tagata e mafatia i le polyneuropathy lautele, i le amataga o togafitiga e mafai ona lagonaina se lagona o "goosebumps" i luga o le paʻu. O le faʻataʻitaʻiga vave o le pulega o le Espa-Lipon e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻavasegaina o le tino, faʻafefeteina i le mucous membranes, paʻu, faʻateleina le mamafa o le intracranial.

O le a le mea e fai pe a tulaʻi i luga?

I le tulaga o se tulaga maualuga, o le aliali mai o nei faʻaaliga o:

  • Paʻu o le tino e faʻaalia i tua
  • Faiva
  • O le hypoglycemic coma,
  • Tesea, ulu tiga,
  • Vomiting, nautino,
  • Le fiafia, leai se manaʻo,
  • Paga o le ulu, vevela, faapogisaina o mata (seia oo ina vaivai).

I le tulaga o le atinaʻeina o nei tuutuuga, e talafeagai togafitiga faʻapitoa. Afai e le fesoasoani lenei mea, ona faʻaaogaina lea o le togafitiga.

E masani lava, e amata togafitiga i iv infusions, sosoo ai ma le fesuiaiga i papa-Lipon.

Toto

I le taimi o le maitaga, o le faʻaaogaina o le drug-drug Lip-drug e matua le manaomia. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, o le mea galue malosi e ono le afaina ai le ola maloloina o le tamaititi, e oʻo atu i le atinaʻeina o tulaga pei o: I le taimi nei, e leai se faʻalagolago i luga o le saogalemu o le fualaau faasaina.

  • Tigā mafiafia
  • O le atinaʻeina o faʻalavelave matuia i le tamaititi,
  • Faʻalavelave le faʻafuaseʻi.

E le gata i lea, o le teine ​​lava ia e aʻafia foi lona aafia. E ono oʻo ia te ia le tiga ogaoga i totonu o le manava, fatu, tua, vomiting, taotoga, totogia, ma maʻi lautele.

I le taimi o le susu, e le fautuaina foi le pepe e ave lenei vailaʻau.

Tau faʻatatau i Ukraine

O tagata nofoia o Iukureini e mafai ona faʻatau le vailaʻau i le tau o le 100 i le 600 hryvnia i le paʻu. O le tau e faʻalagolago i tafatafa o se vailaau ma vailaau faapitoa.

Vitio i luga o le autu: Faʻatulagaga ma galuega o le ate

O vailaʻau nei o loʻo taʻua o analogues Faʻalogo-Lipon: Lipamide, Suesuega, Otoʻo, Oktolipen, Thiogamma.

  • Afai ei ai ni auga o le maʻi, e tatau loa ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. E mafai ona e vaʻai i le lisi o falemaʻi gastroenterology i la matou 'upega tafaʻilagi https://gastrocure.net/kliniki.html
  • O le ae fiafia! O loʻo faʻamatalaina e le tusiga faʻamaoniga e ono mafai ai ona masalomia le i ai o faʻamaʻi ate i amataga amata https://gastrocure.net/bolezni/gepatit.html
  • O le ae naunau foi e aoao atili e uiga i togafitiga o gasegase eseese o le gastrointestinal tract https://gastrocure.net/bolezni.html

O faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina e seasea, aua o lenei mea faigaluega e seasea faaaogaina i le tulaga o le monotherapy. E masani lava o loʻo i ai faʻamatalaga o tagata gasegase na faʻaaogaina mo le polyneuropathy o le maʻisuka.

E matauina e tagata o le tagofia o fualaau faasaina e fesoasoani e aveesea ai lagona mu, tiga i vae ma vae, gasegase musika, "pulumu fufulu,", toe faʻafoʻi lagona leiloloa. E i ai faamaoniga o le faʻaaogaina lelei o le Spanish-Lipon i togafitiga o le atherosclerosis (faʻalavelave).

Faʻatasi ai ma le vevela o le ate, o le fualaau faasaina na maua i le manava masani, faʻamalofia mea faʻapitoa.

E le gata i lea, o le faʻaleleia atili o le tulaga o tagata gasegase na faʻamaonia e ala i le lelei o faʻamaoniga ma faʻasili.

E mafai ona e faitauina iloiloga faʻaletonu e uiga i lenei fualaau faasaina i le pito o le tusiga.

O le mea lea, o le Espa-Lipon o se faʻafomaʻi faʻapitoa. E faʻaaoga le mea faigaluega e togafitia ai tagata mamaʻi e manaʻomia le puipuiga o le ate. E mafai ona e faʻatau i le tele o falemaʻi, ae muamua e tatau ona e maua se fomaʻi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Tus-Lipon (metotia ma metotia)

O le concentrate o le Lip-Lipon ua fuafuaina mo le sauniuniga o se fofo ua fofola pe a maea le faʻamavaega i se isotonic sodium chloride solution.

I tulaga ogaoga o le ava malosi poo le polyneuropathy o le maʻisuka, o le vailaʻau o loʻo faʻataʻitaʻiina i le fomaʻi o le gasegase faʻamaʻi ma le taimi e tasi i le aso (i le taeao i luga o se manava gaogao, afa itula ao leʻi faia se taumafataga).

E tatau ile tamaititi ona tatala le 12-24 ml o le vailaʻau i le 250 ml o le solution o le sodium chloride (lea e tutusa ma le ave o le 300-600 mg o le thioctic acid i le aso), e fuafua i le mamafa o le tino ma le mamafa o le tulaga.

Mo tagata matutua matutua, o le 24-48 ml o le vailaau faʻasaina ua faʻamaluluina i le 250 ml o le sodium chloride solution (lea e tutusa ma le aveina o le 600-1200 mg o le thioctic acid i le aso), e fuafua i le mamafa o le tino ma le mamafa o latou tulaga. Ua fautuaina le gagana-Lipon mo le 2-4 vaiaso.

O le fusi e faia i totonu o le 50 minute. O le ola papa o le vaifofo saunia e le sili atu i le 6 itula (pe a fai e teuina mai le susulu o le la).

I le tuiina o le intramuscular, o le fualaau o le Espa-Lipon pe a tui i totonu o le nofoaga e tasi e le sili atu i le 50 mg (2 ml).

O le isi, e manaʻomia ona e fesuiaʻi i togafitiga faʻaleleia i le tulaga o laupepa. O le umi o le umi o le vasega togafitiga e 3 masina. Ole fua ole fua ole fualaau oona ole 400-600 mg i le aso (2-3 papa. 200 mg poʻo le 1 papalama 600 mg). Afai e manaʻomia, o le faʻaaoga umi o le vailaʻau e mafai (i le faitalia a le fomaʻi).

O pusa e tatau ona inu i le afa itula ao leʻi 'ai le taumafataga, atoa atoa ma se aofaiga itiiti o le vai.

Faʻaiʻuga

Pe a faʻaalia i le tautala, o le itu o loʻo i lalo o nisi taimi e matauina ai: tiga o le manava, gase, vomiting, togitogi, manava, hypoglycemia.

Faatasi ai ma le vevesi o le pulega, o nisi taimi e i ai le mea e afaina i le paʻu ma le mucous membranes, diplopia, thrombophlebitis, faʻavevesiga, gasegase (purpura), thrombocytopathy. Faatasi ai ma le vave faʻafoega o fualaau faasaina, faʻalavelave manava, faʻapupulaina le mamafa (foliga vaaia o le vaivai i le ulu) e mafai.

Faatonuga faapitoa

A o togafitiga ma le fualaau faasaina, e manaʻomia le matua aloese mai le inu ava malosi.

Tagata mamai e maua i le maʻisuka, aemaise i le amataga o togafitiga, e manaʻomia le siakiina faifai pea o le kulūkose o le toto. I nisi tulaga, e manaʻomia se faʻaititia o le faʻaaogaina o le hypoglycemic agents.

Faʻaopoopoga mo le mafaufau. O le Lip-Lipon o se ata pueina, o lea e fautuaina ai e ave faʻamalama mai le atigipusa i le taimi lava aʻo leʻi faʻaaogaina.

Faaopoopoga mo papa. Ole fualaau faasaina e le afaina ai le malosi e galue ai ma auala faigata ma taavale afi.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le faʻamalosia o le faʻaaogaina o le hypoglycemic o le Espa-Lipon e lauiloa pe a fai e ave i le inisalini poʻo vailaʻau faʻapitoa o le hypoglycemic.

Faʻaitiitia le aoga o Cisplatin pe a faʻaaogaina i le gaioiola.

Ethanol faʻavaivaia le aʻafiaga o fualaau faasaina.

Faʻaleleia le aʻafiaga o aʻafiaga o le corticosteroids.

E fusifusia ai metals, o le mea lea e le mafai ona faʻamalamalamaina sauniuniga uʻamea i le taimi e tasi.

Tau i falemaʻi

O le tau o le Espa-Lipon mo le 1 afifi e amata ile 697 rubles.

O le faʻamatalaga o loʻo i luga o lenei itulau o se faʻamaumauga faigofie o le faʻasalalauga aloaia o le faʻamatalaga fualaau faasaina. O loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga mo na o faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le o se taʻiala mo le faʻamalositino. Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa ma faamasani oe lava i faatonuga ua faamaonia e le kamupanī.

Tuua Lau Faamatalaga