Maofa asiasi mai!

Midokalm ma le milgamma i le taimi e tasi (faatasi) e mafai ona sasaina?

Midokalm ma le milgamma i le taimi e tasi?

Midokalm ma milgamma faatasi?

E mafai e Milgamma ma Midokalm ona faʻatasi?

Midokalm ma le milgamma i se tui se tasi e mafai?

E mafai ona faʻasolosolo faʻatasi i le taimi e tasi i le midwalm ma le milgamma?

Milgamma po o midokalm ole sili atu?

E mafai ona tui milgamma ma midwalm i le taimi lava e tasi?

E mafai ona faʻataʻoto faʻatasi le midocalm ma le milgamma?

Midokalm ma milgamma o le a le mea e faʻafefea?

E mafai e le milgamma ma midocal injections ona faʻatasi?

O nei vailaʻau, Midokalm ma Milgamma e masani ona faʻataʻitaʻiina mo faʻamaʻi o le tino o le tino, o le tuilaʻau ma sooga. I le avea ai o se tulafono, o faʻamaʻi faʻatasi ma le tiga matuitui ma le maso.

Afai e te vaʻai i faatonuga o tapenapenaga Milgamma ma Midokalm, e mafai ona e vaʻaia e leai se faʻailogaina i la latou pulega faʻatasi. O le faʻaaogaina tutusa o nei vailaʻau e mafai ona vave faʻamautuina ai le gaioiga o le tino, ma aveesea ai le le fiafia ma le tiga.

Muamua, nai lo le faʻamasino pe faʻaaogaina nei vailaʻau faʻatasi ma i le taimi lava e tasi, e tatau ona manatuaina poo le a le faʻamaʻi o ia mea uma ua faatonuina, o le a le auala, o le a le vave e alu ese ai mai le tino?

O le a le mea Milgamma? O se fualaau saogalemu lea, e faatusatusa i vailaau faasaina lautele.

O se sauniuniga tuʻufaʻatasia, e aofia ai vitamini suamalie-vitamini - vitamini o le vaega B: B1, B6 ma le B12, o se vaega o le 1 ampoule (2 ml).

Mimine ma pyridoxine e le o toe umi ae faʻataunuʻuina e fatuga fatuga pe a uma ona ulu atu i le tino. I le auala, o le sapalai i totonu o le tino o vine atonu e le lava, e tatau ona toe fausiaina i aso uma mai fafo.

Vitamin B12 ua afaina, muamua ona maua i totonu o sela o le ate, o nisi mea e maua i le gaʻo ponaivi. I le talo e oʻo atu i le manava, mai iina e mafai ona aveeseina, e ui lava e mafai ona faʻaaogaina le toe faʻaaoga. I lenei tulaga, o le tele o fualaau faasaina e lona lua i totonu o le toto, ona i le ate, ma isi mea, seia oʻo lava i fafo.

Vailaʻau faʻasaina vai faʻaitiitia vave faigofie ma vave. Na o le pau le mea e tatau ona taʻua, o mea uma o loʻo taua i luga e ulu atu i le pa puipui. O lona uiga latou te ulu atu i le toto o le fotus, o lea ua solia i le maitaga ma le lactation. E le gata i lea, e le taliaina Milgamma i le tulaga o le le faapalepale. E oʻo lava i le AHF (mo tagata e maua i le maʻi fatu - faʻaeteete, taʻitaʻia e le eseesega i le va o le maualuga o le manuia ma le lamatiaga).

I le faaopoopo atu i vitamini, o Milgam e aofia ai lidocaine. E le mafai ona faia i le tulaga o faʻamaʻi, ma o le mea lea, Milgammu, e aofia ai.

B vitamini aoga i togafitiga o le neurology: faʻaleleia le metabolism i suauu o le tino o le tino, faʻaitiitia faʻaleagaga, - aʻafiaga o le neuroprotective, faʻaitiitia le tiga. O le Lidocaine foi e faamāmā ai le tiga, - saʻo - pei o se mea faʻapitoa.

Faailoga mo le faʻaaogaina: faʻamaʻi e pei o le gasegase lautele o le natura eseese, neuralgia, faʻaleagaina o ganglia ma le nerve plexuses, neuropathies o tupuaga eseese, polyneuropathy, syndical radicular faatasi ai ma se avega i luga o le tui, osteochondrosis. O lona uiga, o faʻamaoniga o le tele o faʻamaʻi i le neurology, pe a tatau ona i ai se aoga aoga i luga o le tino o le tino e toe faʻaleleia ai, faʻamaloloina suiga leaga ma le faʻaleagaina i le faʻaitiitia o le tiga.

O le a le mea Midokona?

O se vailaau saogalemu lea, o lona malosi o le tolperisone hydrochloride (faʻatasi ai ma le faʻafofoga tautala ile 50 pe 150 mg).

I le faʻaopoopoina i le faʻafofoga tautala, faʻatautaia i totonu o le intramuscularly poʻo le faʻamalosi.

O le mea autu autu e mafua ai aʻafiaga: faʻamautuina o le membrane, faʻaitiitia le faʻamalosi o se aʻafiaga o le namu i le aʻafiaga o namu filo i le okeni, i luga o le uila o le uila, ei ai le faʻafesoʻotaʻi faʻapitonuʻu i le lotoifale, faʻasaʻo le tiga. E taumafai e faia fualaau oona.

O se taunuuga o lona aʻafiaga, o le vaivai i le PD, o loʻo i ai le malologa o maso o le skeletal, o lona uiga, e mafua ai le malolo musika.

E le gata i lea, o Midokalm e iai sona aafiaga lelei, faʻalauteleina toto toto ma faaleleia, i lenei tulaga, toto toto.

O loʻo faʻamatalaina mo tulaga ma faʻamaʻi pe a iai le faateleina o le maso o le musele, e pei o le gasegase o le tulivae, tapuvae ma sooga o le suilapalapa e faʻamalolo ai le gasegase i le lotoifale, spondylosis, tutusa lelei, osteochondrosis, cerebral palsy, ma le mielopathy, stroke, osteomyelitis, faʻasalalau toe faʻaleleia pe a mavae manuʻa, ma isi.

I le fesoʻotaʻiga ma le aafiaga o le vasodilating, o le pulega i faʻamaʻi o Raynaud, faʻamaʻi le maʻi suka ma isi faʻamaʻi ma tulaga pe a manaʻomia e faʻaleleia le tafe toto, aemaise i le ogatotonu ma le vaituloto, e aoga.

O le Midokalm e faʻailogaina pe a iai le le faapalepale i ona vaega poʻo se allergy i le lidocaine.

O fualaau uma e lua Milgamma ma Midokona - ua faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi o le tino o le tino, pathoces i le musika spasm, e masani ona faʻatulagaina i le taimi lava e tasi, talu ai o le fusi o faailoga e masani ona fetaui.

I le faʻamatalaga i Midokalm, e mafai ona e iloa o lenei fualaau e le aʻafia ai isi vailaʻau i soo se auala ma faʻaaogaina faʻatasi, e naʻo lou manaʻo e faʻaeteete, faʻalogo, lea e faʻaleleia ai aʻafiaga o le malosi o le vailaʻau. I isi tulaga, o loʻo faʻaalia i faʻatasi ma fualaau, e oo lava i mea ua faatonuina mo togafitiga o faʻamaʻi o le tino, mo faʻamaʻi o le natura faalemafaufau.

O nei vailaau e fesoasoani i le togafitiga i sootaga eseese o le filifili tutusa, o faʻaaliga uma o le maʻi lava e tasi. E tofu lava ma aʻafiaga i lona tulaga, fesoasoani i togafitiga o faʻamaʻi o le natura popole, faʻaleleia o le tulaga o le tino, se aʻafiaga o le neuroprotective, faʻamaʻi ma se faʻalavelave, vaʻaia maso, faʻavavega o le muscle.

E masani lava e faʻaaoga uma vailaʻau. i le taimi lava e tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma se faʻamaʻi pipisi e pei o le osteochondrosis, isi faʻamaʻi o le ulumatua, faʻamaʻi ma le tiga tele (sciatica, cervicalgia), lea eo mai faatasi ma le maso maso.

E mafai faʻaoga faʻapitoa i le taimi lava e tasi? Faʻasalaga tiga, o fualaau uma e lua e mafai ona aoga, faʻaitiitia le tiga i tulaga eseese o le faʻalauiloaina.

Fai mai tagata atamamai tauagafau: o se tuufaatasiga masani ma le saogalemu, pe a manaʻomia ona aveese le tiga, ma faʻaleleia le faʻamalosi o le nerve, o le setete o nerve tissu.

Mo Milgamma, faatasi ai ma le faʻaleleia, e mafai ona fesuiaiga i le faʻaaogaina / maso, i le aso e tasi, pe afai o le inisiua o vailaau eseese e faigata ona fesiitai i le aso e tasi. Ae pe le sili atu le faʻaaloalo o le faʻalauiloa o le tasi ma le isi i totonu o le musele (i le eseese o tui) ina ia mafai ai ona toe lelei? Ae maise lava i le tiga tele!

O vailaʻau uma e lua e tatau ona faʻatonuina e se fomaʻi agavaa, i lalo o le vaavaaiga o togafitiga!

Faatusatusa lea e sili pe leaga e le afaina, talu ai o fualaau oona ei ai aafiaga eseese ma eseese vailaau faafomai. kulupu (vitamini - vavalalata musika tutotonu). O nei mea uma ma lenei mea e mafai ona faʻaalia, faʻatasi ma eseese. Ae tasi e le mafai ona suia e le isi.

Le gaioiga a Midokalm

Foafoa - JSC Gideon Richter (Hungary). O le elemene aoga o le tolperisone.

  • papa (50 pe 150 mg / tab.),
  • fofo mo le tui (ampoules 1 ml, 100 mg / ml).

Tolperisone o se tagata malolo mo le musika tutotonu o loʻo i ai le maualuga o le mafutaga mo namea tino. A maeʻa le puleaina, o le maualuga o faʻatumiga o loʻo matauina i:

  • faiʻai le faiʻai
  • NS NS
  • afuafoni.

O le vailaau faʻasaina ei ai lona aʻafiaga i luga o le togafiti faʻataʻitaʻiga ma le taʻitaʻia o auala e alu ifo ai.

Pe a tupu le musua o le taotoga:

  • taofi le tatalaina o le puluvaga,
  • faamautuina o siama,
  • le faʻaaogaina o auala eletise o Na ma Ca,
  • faaitiitia i le taimi ma le tele o le gaioiga faatino,
  • faʻaitiitia le faʻaogaina o le filosofia alofesootai ma moli uila.

Tolperisone ua faʻaaoga mo:

  • maso maso ma le gaʻo,
  • faiʻai le faiʻai.

Faatinoga Movalis

Faʻatau - Beringer IE SA (Spain). O le elemene galue o le meloxicam (15 mg / 1.5 ml). Fomu o mea e fai - fofo mo le iniseti (ampoules 1.5 ml).

O le Meloxicam e faatatau i fualaau faʻamaʻi-anti-inflammatory (NSAIDs), o loʻo i ai meatotino nei:

  • anti-inflammatory
  • analgesic
  • antipyretic.

O le vailaau faʻamalositino e faʻaalia ai le faʻamalositino e ala i le taofia o enzymes o le cyclooxygenase, lea e oʻo atu ai i le faʻasaina o le faʻataʻitaʻiga o prostaglandin.

Faʻaaogaina Meloxicam mo togafitiga faʻapitoa o osofaiga ogaoga:

  • afaina o le vai,
  • akylosing spondylitis.

Milgamma gaoioiga

Faʻatau - Solufarm FE GmbH (Siamani).

  • siama (50 mg / ml),
  • pyridoxine (50 mg / ml),
  • cyanocobalamin (500 μg / ml).

Fomu o mea e fai - vaifofo mo le iniseti (ampoules 2 ml).

Neurotropic vitamini o le kulupu B e faʻaaoga mo:

  • tiga tiga
  • faaleleia le tafe toto,
  • faamautuina o galuega a le Fono Aoao a le Atunuu,
  • le faʻasalaina o le faʻavaeina o le toto.

Milgamma ei ai se aafiaga lelei i le galuega o le faia o le toto.

Vitamin B1 i taimi o phosphorylation forms cocarboxylase (coenzyme) ma le TTP.

O le Cocarboxylase e faatonutonuina le gaosiga o le carbohydrate ma faʻatautaia le faʻasalaga o aʻafiaga o le nasu i synapses. Faatasi ai ma le le lava o le vitamini B1, o le faaputuputuina o metabolite eletise ma pyruvic i totonu o masini e afaina ai le aoga o le NS e tupu i totonu o masini.

Vitamin B6 o le phosphorylated to pyridoxal-5-phosphate (o le coenzyme o enzymes e fesootaʻi i le metabolism o amino acids).

A maeʻa le decarboxylation, o le vitamini B6 e faʻaalia ai le faʻavaeina o amine (dopamine, adrenaline, serotonin, ma isi), ma pe a uma le faʻasalaga, e tatau ona i ai se vaega i le metabolism:

  • tryptophan,
  • γ-aminobutyric acid,
  • suauu pusa,
  • suauu oona i luga o le suamalie.

O le vitamin B6 faʻavaveina le faʻavaeina o le a-amino-b-ketoadininic acid i le taimi o le tuufaatasiga o le hemoglobin.

O le vitamin B 12 o loʻo i ai se meatotino faʻamalosi, ma e iai foi sona aoga aoga ile:

  • Hematopoiesis galuega,
  • sosoʻo o le methionine, o le nucleic acid, creatinine, choline.

Aafiaga tuʻufaʻatasia

O le faʻamalositino fesoasoani e fesoasoani i:

  • toomaga o le tiga,
  • faamalūlūina maso maso ma le manava,
  • faaitiitia le malosi o le mumu,
  • faʻalauteleina le toe faʻaleleia
  • faateleina le lelei o togafitiga.

Movalis faʻatasi ma Midokalm ma Milgamma fesoasoani e faʻasaʻo le maso o le musika ma le siʻosiʻomaga.

Contraindications

Faʻamālōlōina togafitiga, o faʻamaʻiloga mo fualaau uma lava e faʻatautaia.

  • myasthenia gravis,
  • tausaga o tamaiti
  • lactation period.

  • se talafaasolopito o le faoa faamalosi pe a uma ona ave lidocaine,
  • loto vaivai (II-III tikeri),
  • le i ai o se talaaga o le allergy i vitamini B1,
  • ate ma / poʻo le maʻi fatugaʻo,
  • gasegase gastrointestinal,
  • erythremia, thromboembolism, erythrocytosis,
  • bradycardia, faʻasalaga faʻavae,
  • vaivai le pona agasala
  • Wolf-Parkinson-White syndrome,
  • Adams-Stokes syndrome
  • hypovolemia,
  • porphyria
  • myasthenia gravis
  • maʻitaga ma lactation.

  • maʻitaga (III tausaga tolu),
  • tausaga e 18 tausaga
  • le faapalepale i NSAID,
  • lamatiaga ole toto ile toto
  • loto, ate, po o le fatu fatu,
  • gasegase toto
  • le faʻaaogaina o tui puipuia.

Aua le tagofia vailaʻau i le vaʻaia o latou tino.

Milgamma Feature

O fualaau faasaina o se vailaʻau e televitamin e maua mai ai le neuroprotective, analgesic ma aafiaga gasegase. E faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi e mafua mai i le gasegase o le tino o le tino, o leona i totonu o neula nasu, faʻapea foʻi i tulaga o le faʻaleagaina o le nerve conduction e mafua mai i le faʻaleagaina ma le faʻaleagaina o gaioiga.

Milgamma ma Midokalm e mafai ona faʻamautuina le gaioiga o le tino o le tino ma aveesea ai le tele o faʻamaoniga.

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai ituaiga autu o vitamini B, e aofia ai:

  1. Mimine. E taua i le faiga o le metabolism. Faʻamautinoa le lelei o le galueaina o le fatu ma mea toto. E i ai sona aʻafiaga masani i luga o auala i totonu o le nasu o mea e aʻafia ai.
  2. Pyridoxine. E manaʻomia se vaega malosi i le faʻaaogaina o aʻafiaga ma gaʻo e le tino. Tuʻuina atu le faʻasologa saʻo o mea faʻapitoa o le nucleic e faʻalavelave ai le tuputupu aʻe o le matua i totonu o masini. Fesoasoani e puipuia le atinaʻeina o le tele o paʻu ma faʻalavelave popole. Faʻasaʻu le maso masima ma faʻafefete le gaogao.
  3. Cyanocobalamin. Auai i faiga faʻavae toto. E i ai sona aafiaga aoga i luga o le tino, e mafua ai le faateleina o le mafaufau, mafaufau, manatua, ma le faaleleia atili o le moe. Fesoasoani e faʻafaigofie faiga faʻavae ma faʻamalosia le faʻaogaina o le tino.

E faapefea ona galue Midokalm?

O mea taua autu i Midokalm o le tolperisone hydrochloride ma le lidocaine.

Tolperisone e galue i luga o silasila o nila mama e nafa ma le faasalalauina o aʻafiaga o le nasu. O le gaioiga o se vailaʻau i luga o le tino faʻagesegese ai le faʻaogaina o masini. O le vailaʻau e toetoe lava a leai se saogalemu ma faigofie ona aluese mai le tino i le faʻalavelave faʻapitoa.

O mea taua autu i Midokalm o le tolperisone hydrochloride ma le lidocaine.

Lidocaine, o se vaega o le vailaʻau faʻamalositino, faʻamalolo lelei le tiga. O le vaega o loʻo aʻafia ai e le afaina ai le gaioiga o totoga, e na o se faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu.

Faʻailoga mo le faʻaaogaina tutusa

O vailaʻau faʻasaina e aofia i le faagasologa o togafitiga faʻatasi ai ma le faʻaumatiaina o faʻamaʻi nei:

  • lagona le mautonu,
  • ogaoga ogaoga i faʻamaʻi ma le faʻaleagaina o maʻi,
  • malala
  • faʻaleagaina sooga tetele.


O vailaʻau faʻasoifua maloloina e aofia i le togafitiga mo faʻamaʻi o le tuilala.
O vailaʻau faʻasoifua maloloina e aofia i le gasologa o togafitiga mo liona o sooga tetele.
O vailaau faʻasoifua e aofia ai i togafitiga mo le solia o le muso leo.

O vailaʻau e mafai ona faʻatulagaina i le taimi o le toe faʻaleleia o le soifuaga pe a uma se taotoga poʻo se faʻalavelave lavelave.

Faʻafefea ona ave Milgamma ma Midokalm?

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e tatau ona faatonuina e se fomaʻi tomai faapitoa o le a filifilia se suʻega a le tagata lava ia e faʻatatau i le ogaoga o le faʻamaʻi ma le faapalepale onosai o vailaʻau faʻasaina.

Milgamma o loʻo faʻatulagaina i le ituaiga o injections 1 taimi i le aso. Afai ei ai le faʻaitiitia o le faʻaalia o faʻamaoniga, o se fesuiaiga i se mea e seasea ona maua o le fualaau faasaina e mafai.

O le umi o le vasega o togafitiga e fuafuaina taitoatasi.

Midokalm e faʻaaogaina i ni pepa ma ni ampoules ma inisiua.

O le laupepa o fualaau faasaina e aofia ai le faaaogaina o le 150-450 mg i le aso. Ole vaʻa manaʻomia ole vaevaeina ile 3 togi. I le leai o se aoga, e mafai ona maua se siʻitia o le metotia.

Faʻatasi ai ma le vevesi poʻo le faʻaaogaina o le intramuscular, o le fua faasolo i aso taʻitasi atonu o le 100-200 mg.

Faʻatasi ma le osteochondrosis

I le taimi o togafitiga o le osteochondrosis, o le mimila maso ma le vitamini B e masani ona faʻatulagaina mo vasega pupuu.

O le faʻatulagaga o togafitiga faʻatulagaina o loʻo faʻaalia i totonu o faatonuga.


O se taunuuga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e mafai ona maua se maʻi o le tino.
O se taunuuga o le tagofia o fualaau faasaina, o le atinaʻeina o le vaivai tele e mafai.
O se taunuuga o le tagofia o fualaau faasaina, e mafai ona faʻalavelave le moe.

Faʻaiʻuga o Milgamma ma Midokalm

O se taunuuga o le tagofia o fualaau faasaina, o aʻafiaga mai i okeni ma tino o le tino e mafai ona aliali mai:

  • afaina fua o le tino, faaalia i le nausea ma le vomiting, afaina, manava, pala,
  • tiga o musika ma vaivaiga,
  • le atinaʻeina o le vaivai vaivai,
  • moe le moe
  • o foliga vaaia o le masalosalo,
  • fatu faʻalavelave,
  • afaina siama paʻu.

I se tulaga e le masani ai, e mafai ona faia se tali anaphylactic.

Le manatu o fomaʻi

O fomaʻi e mafaufau i sauniuniga o le vailaʻau ma le faʻaogaina o musika ina ia aoga ma talafeagai i le togafitiga o le tele o faʻamaʻi o le tino.

A aunoa ma ni vitamini, o le masani masani o metabolic processes ma le faagaoioia o siama nerve e le mafai.

O faʻalavelave faʻavave e taua tele mo le faʻasaʻoina o le manava o le musika ma le vavao.

Suʻega o tagata maʻi ile Milgamma ma Midokalm

Lyudmila, 49 tausaga, Murmansk.

Mo le maualalo o le tiga, o le fomaʻi na faʻataʻitaʻiina fualaau oona o se vaega o se togafitiga faʻatasi ma le anti-inflammatory drug Movalis. Sa lelei le togafitiga. I totonu o ni nai aso, na leiloloa faailoga le lelei.

Christina, 52 tausaga, Kolomna.

Faʻaauau ona faʻaaogaina fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le faʻavavevaveina o le tulivae o le tuli. O nisi taimi Midokalm na suia e Myolgin. O le gaioiga e tutusa. O fualaau faasaina e faamamaina ai le tulaga lelei. Latou te fesoasoani e faʻasaʻo le tiga ma le mumu.

Faʻamatala puupuu o fualaau

O le drug drug drug Milgamma e mafai ona tuʻuina atu aʻafiaga faʻamaʻi, faʻamalosi neuroprotective effects. I le faʻaopoopoga, e faʻaaogaina e togafitia ai le toilalo o le fatugalemu tutotonu o ituaiga tupuaga, lea eo mai faatasi ma le faʻaleagaina o le nerve ma faʻasalaga e aʻafia ai siama. Ma o mea uma o loʻo i luga e aliali ona o gaioiga inflammatory ma degenerative.

O le faavae o le fualaau faasaina o se vaega faapitoa o vitamini B, lea e aofia ai:

  1. O le faʻalavelaveina o le faʻaogaina o le fatu ma meaola oona e mafai ona tuʻuina mai ai le vailaʻau, lea e matua talafeagai mo le metabolism. Ma faʻatasi foi ma lana fesoasoani, o le faagasologa o le toe faʻafoʻisia o fusi namu e afaina ai ua amataina.
  2. Pyridoxine o le mea autu lea o gaʻo ma puipuiga e manaʻomia mo le tino ina ia faʻaleleia lelei. E tatau foi mo le faʻasologa lelei o mea faʻapitoa o le nucleic, lea e faʻalavelave ai i le atinaʻeina o faagasologa o le matua o le tino. E mafai foi ona faʻaitiitia le faʻavave o le muso, faʻamalo le gaogao ma puipuia ai le paʻu ma le popole mai faʻamaʻi mai le atinaʻeina.
  3. O fualaau taua e tatau ona i ai se vaega tuusao i le faagasologa o le hematopoietic o le cyanocobalamin. O lana gaioiga o le faʻateleina lea o le mafaufau, manatu, lelei o le moe ma le mafaufau. E faʻapea foʻi le mafai ona faʻafaigofieina faiga faʻasolosolo ma faʻamalosia le puipuiga.

O se itu taua tele i lenei fualaau faasaina o le faʻaaogaina lea o le ava malosi e matua faʻasaina, aua o le alcohol ethyl o loʻo fesoasoani i le faʻaleagaina o aʻafiaga o vitamini o loʻo taʻua i luga. Ae, afai o loʻo e inuina pea le ava malosi, ona faaopoopo atu lea i le siama autu, e faigofie ona e saofagā i le tupuga o aafiaga uma o loʻo lisiina i faatonuga ma faʻalavelave le ate, toto toto ma le fatu.

Gideon Richter o se kamupani mai vailaau mai fafo e maua mai le fualaau faasaina Midokalm, lea e aofia ai le tolperisone, lidocaine ma le hydrochloride. O fualaau, e le pei o le muamua, e lua ituaiga: ampoules ma papa. O le mea moni, e pei o vailaau faafomaʻi uma lava, e iai foʻi ana ana mea e tutusa ai: Midostat poʻo Tolperil.

  • E le mafai ona gaoioi luga o le membrane o namu namu o lana galuega autu o le felafoaʻiina o lagona o le nasu e aunoa ma se vaega e pei o le tolperisone. E mafai e ia ona tuʻuina atu se faʻagasologa o le faʻagesegeseina o le auala faʻafefe. E saogalemu atoatoa, ma ua faʻamalosi e aunoa ma se faʻafitauli e ala i le faʻalavelave faʻapitoa.
  • O le vaega e sosoo ai o le lidocaine, lea e mafai ona faʻamalolo lelei ai le tiga ae le o iai ni aʻafiaga i galuega faavae o totoga. O lana galuega e aofia ai na o aʻafiaga i le lotoifale i luga o le faʻamaʻi lava ia.

Midokalm ma Milgamma: fetaui lelei

O le taimi le lelei, o le taotoga o se taotoga poʻo se faʻasolosolo ituaiga o faʻamaoniga autu mo le faatonuina o vailaʻau.

O le ogaoga o le faʻamaʻi ma le faapalepale onosai o vaega o loʻo aofia i totonu o le vailaau faasaina ua mafai ai e le fomaʻi ona faʻamaonia le mea saʻo.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faatauina le Milgamma i ampoules e iai se vaifofo mo le iniseti, lea e faia faʻatasi i se taimi e tasi i le aso. Pe a matauina le faʻaitiitia o faʻafitauli o se maʻi, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina ni auala e le masani ai.

Ae mo Midokalm, e mafai ona faʻaaogaina i ni pepa ma ni ampoules. O le vailaʻau o vailaau i totonu o laulau e mafai ona aofia ai le 150 i le 450 mg i le aso ma e vaevaeina i ni inumaga se tolu. Afai e le lava lenei mea, ona mafai lea ona faʻatupulaia le fua. I mataupu pe a togafitia togafitiga ma le fesoasoani o injections, o le masani i aso taitasi o le 100 poo le 200 mg i le intramuscularly poo, foi, ma le le fiafia, e pei o Milgamm.

Faʻamanuiaga o le faʻaaogaina i le taimi e tasi

Afai e maua e le tagata gasegase osteochondrosis, e faʻaaogaina le faaaogaina tutusa o inisiua Milgamma ma Midokalm. I le tulaga pe ai ai le pine o le ogatotonu o le au, o le mea autu o le faʻavalea ma tiga tiga. A faʻamalolo, o le iniseti e faʻaaogaina ma le le faʻaaoga e faʻaaoga ai vailaau faʻapitoa vailaʻau e fesoasoani e faʻamautuina le toto toto.

E naʻo se fomaʻi agavaa e mafai ona faʻamaonia le saʻo togafitiga mo le osteochondrosis ma naʻo le taimi lava e amanaʻia ai uiga patino o le tagata maʻi ma faʻamaʻi ile falemaʻi. Ona mafai lea ona ia faatonuina ia vitamini B po o le malolo, ae mo sina taimi puupuu.

O le aafiaga o Midokalm i luga o le tino

O le gaioiga malosi o le tolperisone hydrochloride. O se musika tutotonu tutotonu, o lona uiga faʻafesoʻotaʻi maso o le skeletal. O loʻo i ai se faʻafesoʻotaʻi i le lotoifale ma le malosi o le membrane. E poloka ai le faʻafeiloaʻi o aʻafiaga o le nasu i le uʻamea afi, ma taofi ai faʻataʻitaʻiga.

E aʻafia ai le neuromediation ona o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o kesi i le synapses. O loʻo iai se faʻalavelave faʻapitoa ma le faʻaleagaina o le tino, ona o le faʻaleleia o le toto i totonu o maso.

O le Midokalm ua fautuaina mo le osteochondrosis, o le tiga o le ulu, o le herinal lipine, o le malosi o le skeletal musika, coxarthrosis, spondylarthrosis, multiple sclerosis, meningitis, encephalitis, eo mai faatasi ma musele maso ma le faʻamaʻi maʻi, faga o le nerve neuritis.

E faʻaaogaina foʻi i le togafitiga o le faʻamaʻi o Raynaud, faʻamaʻi tigaina o le maʻisuka ona o le faʻaogaina o le aʻafiaga o meaola.

Faʻaavanoa i fomaʻi faʻataʻitaʻi ma tautala tautala.

O manatu o fomai i luga o le maliega a Midokalm ma Milgamma

Kolobova L. L., vertebrologist

O fualaau oona e fetaui lelei, pe a fai e fofo a latou fofo ile eseesega o tui. O vailaʻau faʻasolosolo e fesoʻotaʻi le tasi ma le isi i le togafitiga o le soifua maloloina, fesoasoani i tagata gasegase ma le tiga ma mafuaʻaga na mafua mai i le osteochondrosis.

Kuzmina A.S., neurologist

Ou te faʻaaogaina se tuufaatasiga o le malolo musele ma vitamini mo le togafitiga o le neuralgia mata. E fesoasoani tele i tagata gasegase.

Faʻafefea ona faʻatasi faatasi Milgamma ma Midokalm

O le faʻatonuga o loʻo tuʻuina atu ai ia tulafono i le taimi e tasi ma le 2 vailaau faʻasaina:

  1. Pricking Midokalm should be first 3 days at 100 mg 2 taimi i le aso. Ona mafai lea ona e alu i le pepa laupepa.
  2. Milgamma o loʻo faʻatonuina le 2 ml i le taimi - o le fua muamua lea. Ona latou tuʻuina atu lea o le iniseti 2-3 taimi i le vaiaso poʻo le fesuiaiga i le faia o fualaau.

O lea ituaiga fuafuaga e mafuli ma e mafai ona suia e le fomaʻi e faalagolago i le tulaga o le maʻi ma le ogaoga o le gasegase o le maʻi.

O le faʻafefiloi o ampoules o vailaau faʻasaina e faasaina, e tosina fualaau taʻitasi i se isi suauʻu. Inisictions e tatau ona faia na o se fomai tomai faapitoa.

Tuua Lau Faamatalaga