Tamaʻi keke keke


Muffins o se mea lelei tele, e matua tele naua mea e mafai ona e feiloai ai i soo se ituaiga, soʻo se lanu ma se meaʻai. Aemaise lava i le teuteuina o keke, e mafai ona e gafatia e faʻaalia ou mafaufauga ma mafaufauga i le maualuga.

Matou te ofoina atu e kuka se mea faapitoa - kuki i foliga o le tamai mamoe. Latou te lanu malie, matagofie ma matua fiafia. O lenei ipu o le a teuteu ai se laulau o aso malolo (mo se faataitaiga, mo le Kerisimasi po o le Eseta) ma o le a sili ona fiafia i ai tamaiti.

O mea aoga

  • 300 glamu o le kisi cheese 40% gaʻo,
  • 80 kalama o almonds eleele,
  • 50 kalama o le erythritol,
  • 30 kalama o le paʻulaʻau paʻu ma le meaʻai o vanilla,
  • 2 fuamoa
  • 1 sipuniti o le tao tao.

  • 250 kalama o le niu,
  • 250 grams o le kulimi sasa
  • 2 sipuni tele vave gelatin (mo vai malulu),
  • 50 kalama o le erythritol,
  • 50 kalama o sukalati lanumoana ma xylitol,
  • 24 lanu elemene tutusa i le tele mo taliga,
  • 24 tutusa le tele o fasi fasi almond mo mata.

E tusa ma le 12 fesoasoani e maua mai i le tele o le muffin tins.

Kuka

Vaʻaia le ogaumu i le 180 tikeri i le maualuga / pito i lalo ifo o le ala. O le paluga mo muffins ua vave ona saunia, ua vave ona taofi muffins. E manaʻomia tele le taimi e teuteu ai ipu.

Vaevae fuamoa i totonu o se pesini ma faʻafefiloi ma le kulimi ma le erythritol. Faʻafefiloi almonds ma le paʻu paula ma taofi paʻu. Faʻaopopo le faʻafefiloi o mea faʻagogo i le paʻu ma faʻafefiloi ma se mea faʻafefiloi lima seia oʻo lava i le tutusa lelei.

Faʻalafola le paluga sili atu i le 12 tins ma tuu le muffins i totonu o le oven mo le 20 minute. Matou te faʻaaogaina paipa, o kekekeke e faigofie lava ona aveese mai ia i latou.

A maeʻa le tao, ia mama le paluga. E mafai ona tape le ogaumu.

Sei o tatou agai i luma i le saunia o mea teuteu mo ipu keke. Liligi le kulimi i totonu o se pesini tele ma faaopoopo le gelatin, faʻaosooso e le aunoa. Afi le kulimi ma se mea e faʻafefiloi lima. I totonu o se mea e fai ai le kofe, fai le paʻu erythritol ma faʻaopoopo le kulimi tuʻu ma le niu. Toe faʻafefiloi ma se mea faʻafefiloi lima seia oʻo ina fausia se masini tutusa.

Ave faʻatasi se vaega o le masini ma le niu i le lima ma faia ma le faaeteete se polo mai le masini. O lenei polo o le a avea ma ulu o le tamai mamoe ma e tatau ona talafeagai lelei mo le tele o mufini. Lue se isi 11 polo.

Salu malie le sukalati i totonu o se vai taele. Tuu ia polo i luga o se vavae ma faʻafeu i le sukalati. Tuu le popo ni keke kokolati i le taoina o pepa ma faʻavela i totonu o le pusaaisa. Tuu sina sukalati mo le laasaga mulimuli o kuka.

Aumai le mufui ma faʻapipii faga niu i luga ma se sipuni laitiiti. O le pito i luga e tatau ona ufiufi uma i le niu. Faasolosolo lelei le niu ina ia taofi lelei.

Faaauau pea ona faaopoopo le popo falaoa i le kapini, ae ia aua neʻi toe mamafa ina ia mama ai le tamai mamoe. Ma le mea mulimuli, faʻaaoga se sipuni e fai ai se mea itiiti mo le ulu. Refrigerate mo le 1 itula.

I le taimi mulimuli, e tatau ona e aoina uma vaega i se mea e tasi. Vaʻaia le sukalati seʻia oʻo ina lava le lava e avea ma kelu. Aveese le mea faigaluega mai le pusaaisa. Tuu i luga o le laulau le aofaiga sao o petals ma fasi almonds. Faaaoga se naifi malosi e aveese ai fasi sukalati mai le ulu o le tamai mamoe. Lubini le pito i luga o le ulu ma le sukalati, tuu i luga o polokeke sukalati ma faʻamalosi le lolomiina oi latou i le fale.

Ave se mea manifinifi, e pei o se afitusi poʻo se skeweru, togi le pito i totonu o sukalati ma faʻaauau le sukalati vai i nofoaga mo taliga ma mata. Ona faia lea o tamaiti pupula i mata ma sukalati. Ua saunia au moa!

Laasaga i lea laasaga ma lea laasaga

Fufulu le falaoamata. Faʻafefiloi mea taumafa uma.

Faʻaopopo le fuamoa ma kefir i le paluga. Faʻafefe. Salu le sukalati ma le kulimi ma faaopoopo i le masini. Ona faaopoopo lea o le pata ma le kulimi kulimi. Faʻamuʻu i se paluga i le maualalo o le saoasaoa seia oʻo ina mauaina e le paluga le tutusa o kulimi mafiafia.

Faʻamauina. Pipi mo le 20-30 minute i le 180C.

Mo kulimi, taia le kusi, pata, sah. uʻamea ma le vanillin.

Faʻaaogaina se patisserie, faʻaaogisi le kulimi i muffins susu.

Saunia le sukalati e tusa ai ma faatonuga ma faʻaoga i le pito i luga o le kulimi i le foliga o se faʻailoga o se tamai mamoe. Tuu le "mata" i luga (toso). Faʻafefe, tusi i luga o le "sprinkling" tamaiti.

Se fua o le koko koko faigofie

Mo le kuka o le a e manaʻomia:

  • sugar granulated - 125 g,
  • vanilla suka - ia tofo
  • pata - 125 g,
  • zest o le 1 lemoni,
  • fuamoa - 2 pcs.,
  • falaoamata - 125 g
  • tao le paʻu - 1 tsp. (e mafai ona suia i le gaʻo)
  • suauu oona
  • suka vine ua lalagaina - 2 pcs.

Faamamafana le pata ma se paluga, faaopoopo i ai fuamoa laiti, suka ma le vanilla, faapea foi ma le suamalie lemoni zest. Ua vevela le falaoamata, ua fefiloi ma le paʻu tao, ona sosoo ai lea ma le faaopoopoina o le suauʻu-suauu. E tatau ona e taʻalo mo se taimi umi seʻi oʻo ina e mauaina se mea ofoofogia matagofie.

O le sima poʻo le metara ua faʻafefeteina i le suauu, ona fufuluina lea i le falaoamata ma tuu le paluga i totonu. E tatau ona vevela le ogaumu i le 180 tikeri. E taofi se ipu keke mo le tusa o le itula. O le saunia e mafai ona siakiina i se tootoo poo se skeweriki laupapa e ala ile aveeseina ma le faaeteete o le ufiufi mai le pa. A maeʻa lena mea, e tatau ona e tapeina le ogaumu ma tuu le tamai mamoe i totonu mo le 10 minute, ona ave lea ma tuʻu i se ipu.

O le taimi nei ua amata ona taina vine mamago, ua faia ai mata. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e sasaa i luga o le keke pe fufuluina le suka mo le teuteu, ma ua saunia le tamai mamoe mama!

Isi fua mo le kukaina o le mamoe mo le Eseta

O loʻo i ai isi fua mo le faia o le kapini i foliga o se tamai mamoe, mo le mea lenei e tatau ona e saunia:

  • kefir - 600 g (e mafai ona e faaaogaina le yogọti poʻo le yogurt),
  • pata poʻo le margarine - 150 g,
  • fuamoa - 3 pcs.,
  • falaoamata - 700-800 g,
  • suka - 300 g
  • soda - 1 tsp.,
  • vine vine - 100 g
  • se ato o le vanillin.

Muamua e tatau ona e faʻafefeteina le suauu, ma tape le soda i le kefir. Fafaʻu fuamoa pe a ma le afa o le suka, ona faʻaopopo ai lea o le kefir. Ma, i le mea e tupu ai le fefiloi, faʻavevesi faifai pea, ia lemu lemu le falaoamata. O le paluga o le paluga e tatau ona faʻamamaina, faʻapipiʻi pata pata, moli ma vine i ai.

Faʻuʻu le suauʻu lelei i le pata aʻo leʻi tuʻu le paluga i totonu. Pe a sauni mea uma, o le fomu e manaʻomia ona tuʻuina i totonu o se ogaumu e vevela i le 180 tikeri. Siaki le sauniuni a le kapisi i se tootoo laau, pe tusa ma le itula e mafai ona aveese le mamoe mai le ogaumu. O le taimi nei e tumau pea e sui i le ipu.

E mafai ona e fufuluina le keke mama i le suka, ma nonoa se lipine i le ua o le tamai mamoe ma tautau se tamai logo. Ma afai e te tuu le tamai mamoe i le logo i le ato o le Eseta, o le a leai se tapulaa i le fiafia o tamaiti.

Afai ei ai le taimi ma le manaʻoga, o lenei la o se fua lelei maeʻa mo se ipu kapini, lea e te manaʻomia:

  • falaoamata - 600 g
  • susu - 250 ml
  • vefete faʻamama - 7 g
  • suka - 100 g ma nai sipuni mo le faʻasusu,
  • fuamoa - 1 pc.,
  • pata - 90 g,
  • poppy - 20 g
  • vanillin - 1 sachet.

I totonu o le susu mafanafana, e tatau ona faʻaalu se sipuni sipuni o le suka ma se sipuni ma se mauga o le fefete. A maeʻa pe a ma le 15 minute, o le a oʻo mai se pulou fefete. A maeʻa ona faʻatulagaina, e tatau ona e sasaa le afa o le aofaʻi o le falaoamata ma togi lelei. Tatou te tuua le paluga mo le itula i se nofoaga mafanafana, ma faatalitali seʻia oʻo ile lua faaluaina o le paluga. I le taimi nei, faʻafefete le pata, ona faaopoopo ai lea o le suka ma le moli. Aumai se fuamoa iina ma faʻafefiloi uma mea uma. Liligi le suamalie e mafua mai i se paluga ma toe faʻafeiloaʻi. A uma ona faaopoopo le falaoamata o totoe ma togi se paluga susu, susu, aua le paluga.

Ufiufi le paluga ma se solosolo ma tuu ai na o le 1-1.5 itula. Faailoga o le sauniuni: faalua le voluma. Pe a tupu lenei mea, e tatau ona lalagaina le paluga i se keke e tusa ma le 1.5 cm le mafiafia ma tipi mai le ata o le tamai mamoe e tusa ai ma le pulu.

A maeʻa lena mea, e tatau ona e tipiina se fasi falaoa mai le paluga, faʻapipiʻi i totonu o se faʻatafaʻetaʻi ma faʻafeu lemu, ma uu i se lima susu. I le pito i luga o le laulau, ia tufatufaina atu 4 sipuni tele o suka ma fatu poppy ma taaiga le paluga i totonu o se pepa malo, ona tipi lea i ni lio tutusa. Faʻamau se tamaʻi mamoe i luga o se fagu uʻu, ma taamilo nai lo le fulufulu mamoe i luga o le fagu.

Vaʻai le ogaumu i le 180 tikeri ma tuʻu le fata tao ma le mamoe i totonu mo le tusa o le 25 minute. O le foliga mai o se paʻu auro o le a faʻaalia ai le sauniuni, ona mafai lea ona ave le tao ma tuʻu ai e faʻamafanafana, ufiufi i se solo. E sauni le tamaʻi Eseta, i luga o le mea e mafai ona fufuluina i le suka suka.

Laititi faʻatau

Afai o le paluga mo keke keke o le Eseta e tele tele, e mafai ona faʻaaoga e fai ai se tamai mamoe. Ina ia faia lenei mea, ia na o le faataavaleina ma tipi i se naifi i luga o se paʻu e faaaoga ai se tamai mamoe o tusia ma toso ese mai le pepa. Vaʻai mata i se fasi paluga, fai le taliga o le tamai mamoe ma le siʻu. Faʻamuʻu fuainumera i se fuamoa, ma fafasi se paela ma le pata ma falaoamata falaoamata.

Faʻamasaga tamaʻi mamoe i se fagu tao, gaʻo, ma tao i le vevela o le 180-190 tikeri mo le tusa ma le 15 minute. Aua neʻi galo e muamua le umu aʻo leʻi tuʻuina! Mo sauniuniga a le tamaʻi mamoe, e lelei tele le faʻaaogaina o le paluga e aunoa ma le faaopoopoina o fualaau mama ma vine mama, a le o lea o le a toe liliu ese le tamai mamoe ma sina mea itiiti.

Afai e leai se taimi e saunia ai se pata faʻapitoa po o se paluga falaoa, e mafai ona e faʻaaogaina le mea na fai ma na ona taoina le tamai mamoe, tipi le otootoga i luga o se pulu. Tasi le falaoa paluga, tuu se fasi pito i luga ma tipi i se naifi. Tuu fuainumera i luga o se pepa o le kuka ma le suauu ma se fuamoa na sasaina.

Tulu i luga o le tino e mafai ona faia e faaaoga ai taʻavale laiti. Ina ia faia ia mea, e tatau ona e tafe ese le paluga, gaʻo ma se fuamoa, fufuluina i le suka ma fatu poppy, taʻavale ma tipi ese. Lafoaʻi le sulu faʻatasi ai ma taʻavale maeʻa. Pe a maeʻa, e tatau ona tuʻuina le paluga mo le 15-20 minute. Ona e manaʻomia lea e faʻamamafa i se fuamoa fasi ma tuʻu i totonu o se ogaumu e vevela i le 200 tikeri seʻia oʻo mai se lanu auro.

E mafai ona e faʻamalosi le palatini e faʻafeinu ai le tino o le tamai mamoe.

Meaʻai "Cupcakes" Mamoe "":

Faʻatasia fuamoa ma le suka.

Faʻamuʻu lelei i se paluga. E tatau i le Mass ona faateleina le tele.

Faaopopo le suauu suauu ma susu susu. Toe fafagu.

Faaopopo le falaoamata manu ma tao le paʻu. Faʻatasia mea uma i le maualalo o le saoasaoa.

Faʻatulaga le paluga i ni mamanu (o ia te aʻu le silicone). Mo se faʻavasegaina lelei o le paluga, e sili ona lelei le faʻaaoga o le sipuni. Mumu muffins i le 180 ° C mo le tusa o le 20-30 minute. Siaki i se tootoo laupapa.

Faʻamafanafana le kulimi ua maeʻa. Mai lenei suʻega, e valu vaega e maua. cupcakes, na ou kukaina 6 pcs., o nei mea tetele.

Aʻo faʻamamafana le muffins, o le a tatou saunia le kulimi ma le teuteuga. Ina ia faia lenei mea, matou te manaomia ni sisi kulimi alofa, susu suka, sukalati, polo pati malolo.

Faʻatasi faʻatasi ma le suka ma le suka. Grind. Afai e le tutusa le laʻau, e mafai ona e oloina i totonu o se sieve. Nai lo o le kulimi kulimi ma le suka suka, e mafai ona e faʻaaoga sauniuni, faʻamama, mafiafia.

Taʻu le sukalati ma faʻafeusuaʻi i totonu o se vai vai, faʻaosooso i taimi.

Tuu le sukalati i sipuni ma lafo i totonu o le pusaaisa mo le 10 minute.

Suauu i ipu taitasi keke ma curd

ma tuʻu faʻamalosipolo a taeao i le pito i luga.

Ina ia vavae ese sukalati mai teaseti, ia tuu i lalo i le pito i lalo mo le 1 le lua. i totonu o le vai vevela. Vavaeese, tuu le sukalati i totonu o le pusaaisa mo ni nai minute. E mafai ona tuu i totonu o sukalati le tele o pinati - o le mea lea mo "taliga".

Faapipii mata ma taliga o mamoe. Ina ia faapipii mata ma isu mo lenei mea, e mafai ona e ave le mea teuteu. O le kelu o loʻo i ai nei le numera paʻu. "Mamoe" ua saunia!
Mo le manatu o le fua, e tele faafetai ia Alexei.

Ma o lea e foliga mai ai le ipu keke i se sese. Na faʻataunuʻu ipu keke - e masani ona suamalie, faʻatasi ai ma se sukalati mauoa ma se kulimi mumu malu.

Ou te fia ofoina atu nei keke i Svetlana (misi) ma moomoo ia te ia o se Tau Fiafia Fou! Faatasi ai ma Sveta, sa ou feiloai i luga o le saite "Cook" i fesootaiga. Sveta o se tagata e sili ona lelei ma fiafia ma se kuka lelei. Sveta, na ou faia ni kekekeke mo oe, ou te faamoemoe e te fiafia ia i latou.

Faʻasoa i le Kuki i le VK kulupu ma maua ni suʻega se sefulu i aso uma!

Auai i la matou vaega i le Odnoklassniki ma maua ni suʻega fou i aso uma!

Fetufaai le fua i au uo:

E pei oa tatou fua?
Faʻamasinoga BB e faʻaofi:
Talosaga BB i faʻalapotopotoga
Lisi HTML e faʻaofi:
Lisi HTML na faʻaaogaina i luga o blogs pei o LiveJournal
O le a foliga foliga?

Le Auala e Faia ai se Ava a le Tamai Mamoe

1. Lulu le meaʻai i le suāuʻu, aemaise lava le gauai i mea uma.

2. Salu le pata.

3. Salu i le kefir.

4. Faʻamuʻi fuamoa ma sina suka.

5. O fuamoa suāuʻu ma lefife mix lelei.

6. Sasaa le falaoamata faʻamalo i le faʻafefiloi malie, faʻaosoosoina pea.

7. Faʻaopopo le vanillin ma le pata mafiafia ma fufulu vine i le paluga.

8. Salu le afa o le vaega o le paluga i totonu o le pepa, lena vaega o loʻo i ai le tao.

9. Tapuni le fomu ma le vaega lona lua, tuu i totonu o se ogaumu vevela.

10. Aʻau i le vevela i le 160-180 tikeri 390 minute, ona liliu lea ma taofi ile ogaumu mo le isi 10 minute.

11. Aveese le keke pan mai le ogaumu, sina mole, ia tatala ma aveese le keke keke ua maeʻa.

12. Salu le keke i le pulu paʻu, nonoa le ua o le mamoe i se lipine, nonoa i se aufana pe tautau se logo.

Faʻamatalaga ma iloiloga

Mati 4, 2016 mauglima #

Mati 4, 2016 golubga # (fua tusitala)

Mati 30, 2015 NatNat #

Mati 30, 2015 golubga # (tusitala tusitala)

Fepuari 5, 2015 panna1979 #

Fepuari 5, 2015 golubga # (tusitala o le fua)

Fepuari 5, 2015 panna1979 #

Fepuari 5, 2015 golubga # (tusitala o le fua)

Ianuari 26, 2015 T-fana #

Ianuari 26, 2015 golubga # (tusitala o le fua)

Ianuari 7, 2015 MedDoc #

Ianuari 7, 2015 golubga # (tusitala tusitala)

Ianuari 4, 2015 Natali_Ula #

Ianuari 4, 2015 Natali_Ula #

Ianuari 4, 2015 Natali_Ula #

Ianuari 4, 2015 golubga # (tusitala o le fua)

Ianuari 2, 2015 mur007 #

Ianuari 2, 2015 golubga # (tusitala o le fua)

Ianuari 2, 2015 mur007 #

Ianuari 3, 2015 golubga # (tusitala o le fua)

Tesema 26, 2014 avani #

Tesema 27, 2014 golubga # (tusitala o le fua)

Tesema 26, 2014 Fötchen #

Tesema 26, 2014 golubga # (tusitala o le fua)

Tesema 26, 2014 Fötchen #

Tesema 26, 2014 golubga # (tusitala o le fua)

Tesema 26, 2014 Fötchen #

Tesema 19, 2014 inulia68 #

Tesema 19, 2014 golubga # (tusitala o le fua)

Tesema 17, 2014 Ana-VS13 #

Tesema 17, 2014 golubga # (tusitala o le fua)

Tesema 14, 2014 Aliska79 #

Tesema 14, 2014 golubga # (tusitala o le fua)

Tesema 14, 2014 Aliska79 #

Tesema 14, 2014 golubga # (tusitala o le fua)

Tesema 14, 2014 Aliska79 #

Tesema 14, 2014 Tanya Srebnyak #

Tesema 14, 2014 golubga # (tusitala o le fua)

Tesema 13, 2014 Tata9 #

Tesema 13, 2014 golubga # (tusitala o le fua)

Tesema 13, 2014 Nessie #

Tesema 13, 2014 golubga # (tusitala o le fua)

Tesema 13, 2014 BecTa #

Tesema 13, 2014 golubga # (tusitala o le fua)

Tesema 10, 2014 Moore

Tesema 11, 2014 golubga # (tusitala o le fua)

Tesema 10, 2014 Wera13 #

Tesema 10, 2014 golubga # (tusitala o le fua)

Tuua Lau Faamatalaga