Taumafa ole taumafa Coenzyme Q10: faatonuga mo le faʻaaogaina, analogues ma le tau o fualaau faasaina

Faateleina ma sili atu taimi i luga o faletusi o faleoloa e mafai ona e mauaina ni mea e faʻaaogā faʻalauiloa. O fualaau faasaina ua mamanuina e fafagaina ai le tino o le tagata ma fualaau aina taua. O le "toa" autu o la tatou toe iloiloga o le fualaau faasaina "Coenzyme Q10". E masani ona viia e le aufaʻatauloa lenei faʻaopoopoga meaʻai. O le a matou talanoa e uiga i kamupani sili ona lauiloa o loʻo gaosia le Coenzyme Q10, ae muamua, seʻi o tatou iloa po o le a le mea e sili atu meaʻai ma mea o loʻo 'ai?

O le faaupuga lava ia na faia i le 1989 e le fomaʻi Stephen de Felice. Faʻaopoopoga - o se tuufaatasiga o vailaʻau faʻasolosolo o loʻo faʻaaoga e faʻatumu ai le le atoatoa o vitamini i totonu o le tino. O lenei autu e mafua ai le tele o feeseeseaiga i vailaau. I lo matou atunuu, e le o se fomaʻi se tasi o le a faatonuina se talavai mo meaʻai i le tagata maʻi, ae e mafai ona ia fautuaina le upu - o fomaʻi e masani ona maua le pasene o le faʻatau oloa.

E le o vailaʻau faʻamaʻi meaai. I le avea ai o se tulafono, e leai se suʻesuʻega na faia ao leʻi faʻatautaia i le maketi. O le mea lea, i le tulaga o faʻafitauli pe a ave le vailaau, o tupe toe totogi uma lava o loʻo i ai i le gaosiga, ma afai o tatou talanoa e uiga i meaʻai, o le a tauaveina e le tagata o ia na faʻasalaina le vailaʻau i le maʻi.

Ae ui i lea, o feeseeseaiga i luga o faamanuiaga ma mea leaga o mea faaopoopo e le afaina ai le tulaga o le faatauina atu. O le sili ona lauiloa i totonu o tagata faʻatau mea taumafa e aofia ai:

  • Faʻaopoopoga i le Omega-3. O nei mea o gaʻo gaʻo, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le lamatiaga o le maʻisuka ma le maʻi cardiovascular. O le faʻamalosia o puipuiga, faʻasaʻoina o le toto ma le suka o le toto ua na o nisi o mea taua o le Omega-3. E tatau ona maitauina e le o fatuina e le tino nei nei mea gaʻo, o lea e na o le lua lava filifiliga mo la latou gaosiga: o le taumafa o meaʻai poʻo le faʻaaogaina o se tele o iʻa.
  • Multivitamins e manaʻomia i le taimi o le maitaga, faʻatasi ai ma se taumafataga tutusa, faʻapea foʻi ma le leai o ni fualaau aina ma fualaau faisua.
  • E fesoasoani le kesi e faamalosia ai ponaivi, ae o lona aoga e leai se aoga e aunoa ma le vailaʻau D ma le magnesium. I le faaopoopo atu i le auai i le tele o galuega a o tatou tino, o le magnesium e fesoasoani i le mimitiina o le calcium. I le faʻaopoopoga, o le faʻaopoopoga e aoga i le faʻafefeina o le le mautonu, toto maualuga, faʻavevesi, faateleina le popole, faʻalavelave ma le gasegase arrhythmia.
  • O le masini mumu e taua tele mo le gaioiga o le fulu o le thyroid.
  • Ubiquinone Composite e aʻafia ai le gaosiga o le malosi o la tatou siama. Faʻaopoopoga i le Q10 faʻaleleia le pancreatic ma lauroid function, fesoasoani e mu le gaʻo ma pulea le cholesterol. Coenzyme Q10 ua talitonuina foi e taofia ai le matua o le matua.

O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi ma tagata vailaau mo togafitiga e sili ona maitauina e le au gaosiga o mea taumafa faaopoopo ma se igoa lelei. E le faigofie le faia o se filifiliga, ma o le avanoa e faʻatau ai se mea pepelo e matua manaia i lo tatou taimi.

O le fautuaga autu e uiga ile faatau. E tele taimi e mafai ai ona e maua ni manatu teteʻe e uiga i mea faaopoopo: o nisi o loʻo i ai se faʻafitauli matautia, o isi e faatagaina oe e te laʻititi i ou luma. E pei ona uma ona tatou fai mai, o le aoga o soʻo se mea faaopoopo o meaʻai e leʻi faʻamaonia, o le mea lea o loʻo i ai tagata faʻatau. I le taimi lava e tasi, e te le manaʻo foi e faʻaaluina le tele o tupe i se vailaau e le aoga. Ina ia aua nei avea oe ma se tagata afaina i se mea sese, filifili ma le faaeteete e le gata o se fale talavai, ae faapea foi tagata gaosiga, lea o le a tatou talanoa i ai mulimuli ane.

O le toʻatele oi tatou e manatuaina le taʻutaʻua faʻalauiloa faalauiloa o le ituaiga o Doppelherz, o ana oloa na faʻaalia i le maketi a Rusia i le 1996. O le fualaau sili ona lauiloa - "Doppelherts Energotonik" na faia i le 1919. O le mea e malie ai, talu mai lena taimi, e leʻi suia tele le fua muamua.

O aso nei, Queisse Pharma, o loʻo gaosia mea faaopoopo i lalo o le Doppelherz brand, o se tasi lea o vailaau sili ona tele ma vailaau mo togafitiga i Siamani.

O le faasologa lenei o loʻo tuʻuina atu i Doppelherz i le fale faʻataʻitaʻi:

  • Matagofie (gau o le mamafa, malosi o fao, paʻu o le paʻu, anti-cellulite, tanning, soifua maloloina o lauulu).
  • V.I.P. (mo le maʻitaga ma le lactating, ma le collagen, Cardio Omega, Cardio System, OphthalmoVit).
  • Vasega (Immunotonik, Venotonik, Energotonik, Nervotonik, Vitalotonik, Ginseng Aseta).
  • Aktiv (Magnesium + Potassium, Ginseng, Omega-3, Antistress, Coenzyme Q10).

Doppelherz, o iloiloga e faigofie ona maua i le tele o faasalalauga lolomi, o se tuufaatasiga tele o supple supplements mo taimi uma.

E tusa ai ma faʻamatalaga mai le kamupanī, o le faʻaaogaina o le Ubiquinone Compositum e fesoasoani e faʻaleleia ai le malosi o le malosi. O le tuufaatasiga, e faaopoopo atu i le vailaau oona, o loʻo i ai foi vaega taua: gelatin, soya vaʻa, vai faʻamamaina, suauu pīni, lapisi samasama, lecithin, faʻamemea paʻu o le chlorophyllin ma le dioxide.

Fautuaga mo le faaaogaina:

  • A taʻalo i taʻaloga ma faʻateleina gaoioiga faʻaletino.
  • Faatasi ai ma se faaletonu o le polokalama puipuia.
  • Mo le gau o le mamafa.
  • Le faʻaleleia o le tulaga o le paʻu.
  • I le avea ai o se puipuiga mai le matua matua.

E tatau ona ave le vailaʻau faʻasolosolo i le aso, o le umi o le vasega e lua masina. O le tau o le mea faigaluega e mai le 450 i le 600 rubles. I totonu o se pusa e 30 o le "Coenzyme Q10 Doppelherz".

O iloiloga a tagata faatau e matauina se faʻaleleia atili o lagona ma le le lelei i le taeao. O fualaau faasaina e fesoasoani i le vaivai faifai pea. O le aʻafiaga o le Q10 e fesoʻotaʻi ma meatotino faʻasao o le vaega autu, o lea e leai se faʻamaoniga poʻo le manatu foi o le tagata faʻatau e uiga i le saoasaoa o le metabolism ma le toe faʻafouga na maua.

O le aofaʻi o mea aoga i le tasi capsule o fualaau faasaina e 30 mg. O se mea manaʻomia i aso uma, o le mea e ono tulaʻi mai i aʻafiaga e matua maualalo.

O loʻo e mafaufau po o fea Coenzyme Q10 o le kamupani e sili atu. O faʻamatalaga e uiga i tagata vailaau mo togafitiga ma faʻamatalaga auiliili e uiga i gaosi oloa o le a fesoasoani i le faia o se filifiliga.

O le uluai natura o le multivitamins na faia e solgar experts i le 1947. Talu mai lena taimi, ua tele naua le faʻalauteleina, ma o meaʻai faʻalauteleina ua maua ai Lelei sili ona matagofie, Vitamin Retailervity Awards ma isi.

O oloa a le American pharmaceutical company o loʻo faʻatusalia i totonu o atunuu e 50.

I le avea ai o se vaega taua, o le vailaau o loʻo maua i le fafa o oloa o le "Solgar Coenzyme Q10". Faʻaaliga silasila i le eseesega o le aofai o le vaega galue, ma, ioe, le tau o mea faʻaopopo.

O le sili ona lauiloa o le Q10 30 mg ma le 60 mg. O le tau mo le tolu sefulu capsules e tusa ma le 1500 i le 2000 rubles. O le isi oloa ma le ubiquinone o le Nutricoenzyme Q10, lea o loʻo maua i le faʻamatalaga masani ma le alpha lipoic acid. O le eseesega autu o se tekonolosi faapitoa pateni, lea e aofia ai le mafai ona fatuina se vailaau mai se gaʻo gaʻo e mafai ona vailaʻau e mafai ona faigofie ona solo i le vai. O se afifi o Nutricenzyme (50 capsules) o le a tau e 2,500 rubles, ma o le Nutricenzyme ma le alpha lipoic acid (60 capsules) o le a sili atu i le 4,500 ruuga.

E ui lava i le tau maualuga, e talitonu le au faatau i le gaosiga Amerika ma faatau Solgar "Coenzyme Q10". O faʻataʻitaʻiga a fomaʻi e fautuaina ai le faʻaaogaina masani - o le a sili atu le malosi o le malosi (e oʻo lava i le le lava o meaʻai), faʻalelei le faʻaleleia ma le maualuga o le cholesterol. Pau lava le toe foi mai o le tele o capsules, lea e tatau ona faʻaalu i le aso.

Pe a faatusatusa ia Solgar ma Doppelherz, e mafai ona manatu le kamupani Rusia RealCaps e laʻitiiti. Na amata lana gaioiga i le 2005 faatasi ai ma le gaosia o kapaila gelatin, ma e naʻo le lua tausaga mulimuli ane, na filifili ai e fausia lana lava fale suesue.

I le asō, "RealCaps" e ofoina atu i tagata faatau vailaau faʻasoifua maloloina ma mea taumafa i tau taugofie.

O le gaosiga o le Ubiquinone e faʻagesegese i tausaga. E le gata i lea, o mafuaʻaga mo le le lava o lenei vailaau e manatu mamafa tele i le faʻalagona ma le tino, faʻafitauli o le tino, maua o vailaʻau faʻapitoa, faʻapea foʻi ma faʻamaʻi eseese.

E mafai lava ona e faia mea mo mea na leiloa ma nisi meaʻai. Ae ui i lea, o le auala pito sili ona lelei o le ave lea o mea faaopoopo mai RealCaps - Coenzyme Q10 malosi. O iloiloga o tagata fomaʻi ua faailoa mai se mea lelei e tuufaatasia ai le vaega galue ma le vitamini E. E malie tele e leai se eseesega i le va o vailaʻau o Amerika ma Rusia.

Ua fai mai le kamupanī o le aʻafiaga o le aveina o le faʻaopoopoga e aliali mai ile masina. Ae fautuaina e tausia le vasega mo le itiiti ifo ma le ono masina.

O le isi vailaʻau o lenei ituaiga o Cardio Coenzyme Q10. O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi ma suʻesuʻega faasaienisi o loʻo faailoa mai ai faamanuiaga faʻapitoa o le ubiquinone mo tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi pipisi o le fatu. Faatasi ai ma le masani ona faʻaaogaina le Q10 faaopoopo, o le numera o faʻamaʻi angina e faʻaitiitia ma tumau i le taimi o le faʻamalositino.

  • Ubiquinone.
  • O le vitamin E e faʻaleleia le tuufaatasiga o le toto ma le toto toto, e faʻaitiitia ai le toto ma faʻateleina le tetee o le tino.
  • O le suauu manogi o se punavai taua o le gaʻo gaʻo.

O se tasi o taitai i le Rusia Panda maketi taumafa, na faavaeina i le 1996. O mea e gaosia ai, capsules, teas ma kofe, pulupulu ma fualaau - pe a faʻapipiʻi mea uma a le kamupani vailaau faʻamatalaga, o faʻamatalaga e uiga i vailaau faʻaleagaina o laau totino ma tekinolosi uiga ese mo latou gaioiga e taua tele.

O fuafuaga vave a RIA Panda e aofia ai le tatalaina o le tele o le gaosiga o le gaosiga i le Leningrad Region, lea e faamoemoe le kamupani e ulufale i le tulaga faava o malo.

O le taʻitaʻi faʻatauloa ua leva ona iloa o Omeganol Coenzyme Q10. O faʻamatalaga e uiga i tagata tomai faapitoa latou te matauina e le gata o se faʻatuatuaina e aunoa ma ni faʻaoga faʻapitoa, ae faʻapea foi le faʻapipiʻiina lelei.

I le tuufaatasiga o lenei fualaau faasaina, o le matafaioi autu e tofia i le Omevital tulaga ese 18/12, na faia i luga o le faavae o le suauu. O lenei mea faʻalavelave e mafai ona faʻaitiitia ai le cholesterol, faʻamalolo ai le faʻasolosolo ma le faʻaitiitia le uiga o le thrombosis.

O le taimi fautuaina o le pulega e 90 aso - tasi capsule tolu taimi i le aso. O le tau o le afifiina (120 capsules) e tusa ma le 500 rubles.

Matou te mautinoa e le mafai ona maitauina se faasolosolo malie i le matua ma le toe faʻafouina e tusa lava pe maeʻa se vasega atoa o Coenzyme Q10. O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi e faamaonia ai lenei mea. Peitai, o se faʻaleleia atili o le ola lelei o loo matauina pea, ma o le vaivai e na o le faaiuga o le aso faigaluega e faʻaalia.

O le taui mo oloa sili ona faʻasalalau e alu i Evalar, lea e maua ai foi le vitaminini Coenzyme Q10. O faʻamatalaga e uiga i lenei gaosiga e ono foliga mai e lelei. I le avea ai o se vaega o le faasologa o taimi, o atinaʻe na atiina ae ni oloa se lua: capsules ma kulimi.

E na o le vailaau galue ma le vailaʻau E, o aoga lea ua uma ona matou taʻua. E tusa ai ma faʻamatalaga mai le kamupanī, o le faʻaaoga masani o le "Q10" (faatasi ai ma le va o le 10 aso) o le a maua ai se foliga susulu ma le malosi o le malosi, puipuia ai le faʻavaeina o maunu ma e fesoasoani foi e faʻatuai ai suiga o tausaga i le tino atoa. O le tau o se "fualaau faasaina" e mai le 450 i le 500 rubles i le pusa (60 capsules).

O le talitonuina o tagata faʻatau e mafua mai i le lauiloa o le lauiloa ma le mea moni e faapea, i totonu o le atofaʻi, e le na o meaʻai e maua ai meaai, ae o vailaʻau foi.

O le le faʻaaloalo i vaega, lactation ma le maʻitaga o faʻasalaga faaleaganuu mo le aveina o Coenzyme Q10. Faatonuga, iloiloga ma le tuufaatasiga o fualaau faasaina e faailoa ai le maualuga o le aoga o ona vaega. Peitai, e tatau ona manatuaina o ia oloa e le o se vailaau.

I le faaopoopo atu i tagata na faia i luga, e mafai ona faigofie ona e mauaina le tele o mea taumafa faaopoopo i le fanua mai isi ituaiga, lea o le a tatou talanoa e uiga i se mea puupuu.

O le tau o le sili ona taugofie le filifiliga o le 300 rubles. E uiga ia Vita Energy Coenzyme Q10. O faʻataʻitaʻiga a fomaʻi ua faʻaalia ai se mea e le lelei tele, o loʻo i ai faatasi ai ma le gaosiga gaosi o loʻo i ai le suauʻu olive, vai, faʻapea foʻi ma meaʻai ma lanu faʻalanu. Ae o le aʻafiaga, e toʻaitiiti tagata faʻatau e matauina le faigofie o le faʻalauteleina o le taeao.

O nisi kamupanī fesoʻotaʻiga o loʻo galulue e le gata i le gaosiga o vali ma vailaʻau. Mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻaalia mai e le sui sili ona tele pisinisi a Amway lana Coenzyme Q10. O nei iloiloga e feteʻenaʻi, ma o lenei mea e taʻu mai ai e mafai e le pule ona tuʻuina atu ni faʻamaoniaga lelei e faʻaleleia ai le oloa. O le faʻafitauli sili o le faʻaopoopoga mai "'auʻaunaga" mai Amerika o le tau - sili atu i le 1200 rubles i le 60 capsules.

I le 1978, na maua ai e le saienitisi o Peter Mitchell le Nobel Prize. E tusa ai ma lana sailiga, o le paleni o le malosi o siama e faalagolago i mea o loʻo i totonu ole tino. O faʻamanuiaga o Coenzyme Q10 ua faamaonia i le tolusefulu tausaga talu ai. O lenei vailaau o loʻo maua i meaai, ae o le a le mafai ona faʻatumu le faʻaaogaina i aso taitasi i lenei auala. Na o le pau lava le ala o le liliu atu o lou mafaufau i meaʻai.

Ona tulaʻi lea o le fesili saʻo: O le fea "Coenzyme Q10" sili atu? O faʻamatalaga e uiga i tagata masani masani o loʻo fautuaina e filifili oloa naʻo tagata gaosi oloa mai fafo - ei ai se aafiaga, ae o le tau e maualuga tele. O le isi filifiliga o le "uiga auro" ma le kamupani kamupanī Rusia e ofoina atu le lelei lelei i tau taugofie. I soo se tulaga, o le taunuuga e faʻaalia i le faʻaaogaina umi.

E tasi le laulau (dose masani i aso taitasi) e 30 mg coenzyme Q10 ma le 10 mg vitamini e. O tagata e maua ai: microcrystalline cellulose, talc pharmaceutical, carbonate calcium, stecite calcium, ma aerosil foi.

O le kulimi o loʻo i ai le suauu pulu, vai faamama, glycerin, lipoderm, liposentol (e aofia ai vitamini A, E, F, phospholipids fuamoa), alcohol alcohol, meaola malosi AGA-VITAL, D-Panthenol (faatasi ai ma le provitamin B5), lecithin, coenzyme Q10, hyaluronic acid, allantoin, triethanolamine, carbopol ma le T-8 emulsifier.

O le Evalarist Experience Time e maua i pepa o le 520 mg, faʻapipiʻiina i paʻu mo 20 papa. (i le 1 fasi pepa 1 poʻo le 3), faʻapea foi i le foliga o se kulimi ua faamauina i le 50ml tubes.

Faʻafouina, tonic, antioxyidant.

E aofia ai i lenei fesoasoani faaopoopo coenzyme Q10 ma vitamini e faʻalautele le faʻaleleia o le tino, faʻalogo ma tuʻuina atu se malosi o malosiaga taua, lea e aofia ai:

  • i le faaitiitia o faaaliga mai fafo o le matua,
  • i le faʻateleina o le malosi o le itu o le oval o le foliga, o le vaivai ma le maualuga o le paʻu, o se faʻaititia o le numera o maunu, faaleleia o le fausaga o lauulu ma fao,
  • i le faʻaleleia atili o le tulaga o le faiga o le cardiovascular and immune systems,
  • i le mauaina o le malosi tele o le tino i le popole, faʻatupulaia ma le aʻafiaga o isi mea leaga.

E pei ona e iloa coenzyme Q10 e le o saʻo vave. Ina ia ausia le taunuuga, e tatau ona faʻaaoga le fualaau faasaina mo le 2-4 vaiaso, talu ai ona o lona faʻaogaina i totonu o le tino e tatau ona ausia le tulaga manaomia ma tausisia pea le tulaga, i le noatia ma le fai fuafua i le faʻaauau pea ona faʻaaoga.

Faʻatasi ma vitamini E ona o le faateleina o lo latou aoga i tuutuuga o le puipuia o le antioxidant i le telefoni mai le gaioiga o radical free ma ia taofia ai le teuina o le cholesterol plaque i luga o le endothelium (puipui o toto toto). I le faaopoopo atu i ai, o le vitamini E (tocopherol) e aofia ai i le faʻapipiʻi o le palakene ma filo faʻasolo i le mea faʻapitoa. O lea la, o le uluai faailoga muamua o le vaitamini E gau o le musika o le muscular, ona fualaʻau suamalie e taʻitaʻia ai le gau o fiva musika ma le faʻapipiʻiina o filo faʻamaʻi suauu o le calcium.

Faʻamatalaga i pharmacokinetics e leʻi tuʻuina atu e le kamupanī.

Faʻasalaga tagata taʻitoʻatasi i vaega o loʻo i ai.

I le taimi o togafitiga ma fualaau faʻasaina i le va o ni mea leaga na tutupu, sa maitauina faʻamaʻi maʻi.

Taimi e Iloiloina Taimi O Taliga Evagelia mo tagata matutua ma tagata e silia i le 14 tausaga le matua ua fautuaina e ave le laulau 1. tasi i le aso ma meaai. O le taimi masani o le taliaina o le 30 aso, e mafai ona faaauau le faʻatagaina i se aso malolo 10 aso.

O le kulimi e tatau ona faʻaaogaina i le paʻu o foliga, neck, e ala i le faʻaaogaina o gaioiga eletise, faʻaaoga 2 taimi i le aso - i le taeao ma le afiafi.

E leʻi i ai ni tulaga o le faʻaaogaina o tui o le Time Expert Evalar.

Leai se faʻamatalaga i le faʻamaoniga o faʻamautuga ogaoga o fegalegaleaiga ma isi fualaau.

O le vailaau faʻatau e faʻatau e aunoa ma se faʻasalaga, peitaʻi, e fautuaina oe e faʻatalanoa se fomaʻi mo le saogalemu ma le soifua maloloina.

Aua le faʻaaoga pe a uma le 2 tausaga mai le aso i luga o le afifi.

O faʻamatalaga e uiga i le kulimi Time Expert Evalar e sili ona lelei. E toatele e manatu o se "fua mo le autalavou", lea e le gata ina faaleleia ai le tulaga o le paʻu, ae faateleina foi puipuiga, faʻafefe popole ma tuʻuina atu le malosi malosi o le malosi.

Faʻamatalaga e uiga i Polokalame Toto E leai ni pailani. E mafai ona ave i latou e tupulaga talavou mai le 14 tausaga, ma latou o mai e fesoasoani i tina pe a manaʻomia se fesoasoani lelei i le faatumauina o le lelei ma le soifua maloloina i le tautotogo o le tautotogo faanoanoagafesuiaiga o le tau ma le leai o vitamini.

Ripoti le taimi o le tagata tomai faapitoa Evalar 520 mg (20 pcs.), I le averesi, tau e 220-250 rubles. O se pusa lapoa e 60 pauna o le a tau i se mea i 550 rubles.

O le tau o le Time C cream cream, ua mamanuina e faʻafefe ai faailoga o le matua o le paʻu, 50 ml - 190-200 rubles.

Fale »Togafitiga» Vailaʻau » Taumafa ole taumafa Coenzyme Q10: faatonuga mo le faʻaaogaina, analogues ma le tau o fualaau faasaina

Coenzyme Q10 o se vailaʻau lea e gaosia e le tino o le tagata.

O lona i ai i totonu o fusipepa e fesoasoani e faʻamalosia le faʻaogaina o le tino, toe faʻafouina le taua, ma faʻasalalau faiga faʻavae faʻapitoa.

Ae ui i lea, o le atuatuvale, le gasegase o le tino, suiga o tausaga, le paleni o meaai ma isi tulaga e mafua ai le taofia o le gaosiga o lenei mea aoga.

O le mea lea, ina ia mafai ai ona puipuia faʻamaʻi na mafua mai i mea le lelei, faʻapea foi ma le faʻaitiitia o faʻamaʻi o maʻi ua atiaʻe, latou te faʻaaoga sauniuniga o fanua. O nei mea e aofia ai le Coenzyme Q10, o faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo faʻamatala auiliili i lenei mea.

E mafai ona faʻamaonia le Coenzyme mo togafitiga faʻapitoa poʻo togafitiga faʻasolosolo e avea o se mea faʻalavelave o se auala lautele. Talu ai o le vailaʻau o se faʻamaumauga faʻamalosi, e mafai ona toe faʻaleleia punaʻoa faʻanatura o le tino, aʻo faʻamaonia lona tulaga.

O faatonuga mo le faʻaaogaina faʻatasi ma Coenzyme o loʻo taʻu mai ai faʻamatalaga nei:

  • eseese suiga faʻaleaga,
  • faalavelaveina o vaa toto,
  • maualuga maualuga o tupuaga eseese,
  • gasegase o musika,
  • vaivai le tumau,
  • stomatitis
  • puipuiga o le matua
  • afaina
  • gutu mea leaga faaletonu,
  • nisi tulaga.

Pe a faʻaaogaina fualaau mo togafitiga faafomaʻi, o le fua o le faʻaopoopoga e tatau ona fuafuaina e le fomaʻi.

O le mea taua o loʻo i ai le mea e manaʻomia, o le ubiquinone lea o loʻo i totonu o kapula taitasi i le aofaiga o le 0.03 g. I le faʻaopoopoga i lenei vailaau, o le tuufaatasiga e aofia ai foi vaega faaopoopo: o se faʻalavelave o le 'apamemea ma le chlorophyll, vai saunia faapitoa, lapisi samasama, dioxide, lycetin suauu pipi.

E iai ituaiga eseese o le faʻatagaina o Coenzyme. I le tele o tulaga, o fomaʻi o loʻo faʻatonuina meaʻai i meaʻai i totonu o paʻu o loʻo faʻapipiʻiina i paʻu poʻo pusa palasitika i se aofaiga e 30 pe 60 inumaga.

Coenzyme Q10 Capsules

E le gata i lea, o Coenzyme Q10 Forte o loʻo faʻatau atu foi, o faʻasalalauga mo le faʻaogaina e leʻo ese mai le uluai fualaau faʻatau a le kamupanī tufuga a Russia Evalar, faapea ma tagata gaosi oloa mai fafo o masini.

Afai e tatau ai, e mafai ona faʻatau mai meaʻai e le gata i foliga o capsules. I totonu o falemaʻi, o loʻo iai ni faʻaopoopoga i le ituaiga o matū o faʻalavelave eseese ma papa.

Coenzyme Q10 e aofia ai se coenzyme e pei o le ubiquinone, ona o le fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i le tino, e pei o se vailaʻau o le vaitamini.

O le elemene o le faavae i le tuufaatasiga o fualaau faasaina ma e tele galuega taua.

Ubiquinone o loʻo faʻaalia e le malosi o mea faʻasao. E mafai foi ona faʻavavevaveina ma faʻatupulaʻia le faʻaogaina o le faʻamalosia ma le faʻaitiitia.

O le iʻuga, o loʻo i ai se faʻaopoopoga o le tuʻuina atu o le malosi i sela, o le faʻamaʻosaʻoina o aʻafiaga saoloto e iai aʻafiaga i luga o masini, faʻapea foʻi ma le faʻateleina o le puipuiga ma faʻaitiitia le faʻagasologa o le soifuaga ma le faʻaogaina o le cell.

I le faagasologa o le tagofia o le vailaau faʻasaina e faʻapipiʻi i le plasma toto. O le elemene e oʻo atu ile maualuga pe a uma le 7 itula pe a maeʻa ona 'aiina, ma o lona afa-ola e tupu pe a uma le 3.5 itula. I lalo o le faʻaaoga umi, o le vailaʻau e faʻapipiʻi i totonu o fatu o le ate ma le fatu.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le faʻataʻitaʻiga faʻasolosolo faʻamatalaga o Coenzyme Q10 o loʻo faʻamaonia ai afai ei ai, e tatau ona tautalagia i le 60 mg o le fanuaquinone i le aso.

Mo le lelei atili o le inu, e fautuaina e vaevae le fualaau i le 2 atumaga. I le taimi lava e tasi, e le fautuaina e solia le amio saʻo o capsules.

I nisi tulaga, pe a manaomia e le tagata maʻi le lagolago sili atu, o le a faʻaleleia le atunuʻu i le 3 kapalai i le aso. O le averesi o le aveina o Q10 Coenzyme o le 1 masina. Afai e manaʻomia, e mafai e le fomaʻi ona faʻatonu se vasega lona lua mo le tagata maʻi. Afai i totonu o le tino o le tagata maʻi o loʻo i ai se soliga o le lipid metabolism poʻo le gaioiga o le biliary, o le siʻitia o le fua o le fualaau faʻatauina e tatau.

O faatonuga mo le faʻaaogaina faʻatasi ma Coenzyme 10 e maitauina e faapea, mo faamoemoega faʻasolosolo, ua ave le vailaʻau 1 laulau i aso taitasi mo le 2 vaiaso. Ona latou malolo ai lea mo le 7 aso, mulimuli ane ua toe amataina le togafitiga ma faaauau mo le isi lua vaiaso.

E ui i le masani ona faʻatuina masani, o le fua i tulaga taʻitasi e tatau ona filifilia e le fomaʻi. A leai, o Coenzyme Q10 e le mafai ona tuʻuina atu le mea e manaʻomia.

Contraindications

E ui i le tele o mea aoga e maua e le vailaʻau, o loʻo i ai pea mataupu e matua le manaʻomia ai le tagofia o fualaau faasaina.

O le aʻoaʻoga a le Senzyme Q10 e lapatai mai ai nei faʻasolega mo le faʻaaoga:

  • faʻavavevavega o le maʻi o le tino (i soo se tasi o ona faʻaaliga),
  • glomerulonephritis (i se foliga lapopoa),
  • tasi le le faapalepale i mea taua i le tuufaatasiga o le oloa,
  • telegese le fatu (bradycardia, lea o le fatu e le oo i le 50 pa i minute taitasi).

Faʻasalaga tele, o le vailaʻau e faʻaaogaina i taimi o maitaga, lactation, faʻalavelave toeititi ma cholestasis.

I le taimi muamua, ona o le leai o se vai e mafai ona sosolo, o le faʻaaogaina o Coenzyme Q10 na solia i tamaiti. Ae ui i lea, faatasi ai ma le oʻo mai o lenei filifiliga, ua faʻamaonia le vailaʻau mo le faʻaaogaina i togafitiga faafomaʻi tamaiti.

Faʻaiʻuga

Faʻatasi ai ma Q-Enzyme Q10 faatonuga, o suʻega a fomaʻi ma tagata gasegase o loʻo matauina le lelei o le meafaigaluega.

E oo lava i le tulaga o le faateleina o le fualaau o le vailaau faasaina i le 900 mg i le aso, o tagata gasegase e le i aafia i ni mea le lelei.

Ae ui i lea, e iai ni mea e le masani ai (o latou fuainumera e itiiti ifo ma le 1%) pe afai, a uma ona ave suʻepuʻu, e faitio le tagata maʻi i le manava, tiga o le manava, poʻo se mea faʻalavelave faʻafuaseʻi.

O aʻafiaga e le afaina ona o le tuufaatasiga o fualaau faasaina ma Coenzyme Q10 e le o lipotia i galuega faafomai. Faatasi ai ma le faʻatulagaina faʻatasi o le vailaau faʻasaina ma le vitamini E, e mafai ona faʻaleleia meatotino a le vaega mulimuli.

O le tau o Coenzyme Q10 o le a faʻalagolago i le faʻaogaina o le mea autu, faʻapea foʻi le numera o atigi pusa i totonu o le afifi, o le tau o le fale talavai lea ua fuafuaina e faʻatau ai le fualaau faasaina, faapea foi i le talaaga o le gaosi oloa.

O le tau o le fualaau faasaina i falemaʻi e mafai ona eseese mai le 437 i le 2558 ru.

O le sili ona aoga o le faʻatau lea o vailaʻau i totonu o se falemaʻi i le initaneti. Ina ia filifilia se tau e sili atu, faʻaaoga le auaunaga faʻatusatusa tau ole initaneti.

O vailaʻau nei o loʻo i totonu o vailaʻau e mafai ona suia atoa Coenzyme Q10: Solgar coenzyme q-10, Doppelherz Asset Coenzyme Q10, Coenzyme Q10, Kudesan. I le noatia ma le faʻamaonia o faʻamaʻi faʻamaʻi, o le filifiliga o le faʻalogo e tatau ona faia e le fomaʻi.

O le aʻoaʻoga faʻatasi ma Coenzyme Kew 10 e le fautuaina le faaaogaina o fualaau mo le susu ma le maʻitaga.

Ae le ona e afaina ai le tino o le tamaititi pepe po o se pepe fanau. O lenei eria e leʻi lava le suʻesuʻeina e tagata tomai faapitoa.

O le mea lea, e le mafai ona latou tuʻuina atu se faʻamaoniga 100% o le leai o se afaina i le soifua maloloina o le tamaititi.

O le aveina o Coenzyme Q10 i le taimi o le lactation ma le maitaga e le manaomia.

I tamaititi, Coenzyme Q10 e le fautuaina ona o le leai o se faʻamaoniga malosi o ona manuia aoga i le soifua maloloina o tamaiti.

Ae ui i lea, i nisi tulaga, e faʻaaoga pea e fomaʻi le faʻaaogaina o fualaau faasaina ina ia mafai ai ona faʻaitiitia faʻamaʻi o loʻo i ai nei.

O le filifiliga o fuataga ma le umi o le vaitaimi o togafitiga mo tamaiti ua fuafuaina e le fomaʻi.

"E masani ona mamafa le mamafa. O lenei ua tonu ia te au e aveesea le mamafa. O le tagata tausi meaʻai ua faʻamatalaina Coenzyme Q10. E le mafai ona ou fai atu e matua aoga i le gau o le mamafa. Ae faʻafetai atu ia te ia, o le paʻu e tumau pea elasticity ma e le ova, pei oi latou ua leiloloa le mamafa. "

Marina, 54 tausaga le matua: "O loʻo i ai loʻu faʻamuamua i le siakiina. Cardiologist ua faʻamatalaina Coenzyme Q10. Faʻamalieina. "Ua ou lagona le malosi o le malosi, ma o lenei ua ou manava faigofie!"

Vladimir, 49 tausaga: "Sa masani ona tele ni uunaiga i loʻu tina. Na maua le Coenzyme Q10 cardio. Ina ua mavae ni nai aso o le taʻeina o le tuuga, ma amata ona liu piniki i luma o ona mata. Ua sili atu lona lagona i le taimi nei. "

Aisea ma pe faapefea ona ave Coenzyme Ku 10? Faatonuga mo le faʻaaogaina i le vitio:

Faailoga mo le faʻaaogaina

E mafai ona faʻamaonia le Coenzyme mo togafitiga faʻapitoa poʻo togafitiga faʻasolosolo e avea o se mea faʻalavelave o se auala lautele. Talu ai o le vailaʻau o se faʻamaumauga faʻamalosi, e mafai ona toe faʻaleleia punaʻoa faʻanatura o le tino, aʻo faʻamaonia lona tulaga.

O faatonuga mo le faʻaaogaina faʻatasi ma Coenzyme o loʻo taʻu mai ai faʻamatalaga nei:

  • eseese suiga faʻaleaga,
  • faalavelaveina o vaa toto,
  • maualuga maualuga o tupuaga eseese,
  • gasegase o musika,
  • vaivai le tumau,
  • stomatitis
  • puipuiga o le matua
  • afaina
  • gutu mea leaga faaletonu,
  • nisi tulaga.

O le mea taua o loʻo i ai le mea e manaʻomia, o le ubiquinone lea o loʻo i totonu o kapula taitasi i le aofaiga o le 0.03 g. I le faʻaopoopoga i lenei vailaau, o le tuufaatasiga e aofia ai foi vaega faaopoopo: o se faʻalavelave o le 'apamemea ma le chlorophyll, vai saunia faapitoa, lapisi samasama, dioxide, lycetin suauu pipi.

Folasaga faʻapitoa ma le afifi

E iai ituaiga eseese o le faʻatagaina o Coenzyme. I le tele o tulaga, o fomaʻi o loʻo faʻatonuina meaʻai i meaʻai i totonu o paʻu o loʻo faʻapipiʻiina i paʻu poʻo pusa palasitika i se aofaiga e 30 pe 60 inumaga.

Coenzyme Q10 Capsules

I le faʻaopoopoga i capsules masani ma se mea e sili atu ona faʻapitoa, o Coenzyme Q10 Forte o loʻo faʻatau atu foi, o faatonuga mo le faʻaaogaina e leʻo ese mai le uluai faʻamaʻi, Tagata faʻatau Rusia, Evagelia, faʻapea foʻi ma tagata gaosi oloa mai fafo.

Afai e tatau ai, e mafai ona faʻatau mai meaʻai e le gata i foliga o capsules. I totonu o falemaʻi, o loʻo iai ni faʻaopoopoga i le ituaiga o matū o faʻalavelave eseese ma papa.

Gaioiga faʻamaloilo: pharmacokinetics ma vailaʻau mo togafitiga

O le elemene o le faavae i le tuufaatasiga o fualaau faasaina ma e tele galuega taua.

Ubiquinone o loʻo faʻaalia e le malosi o mea faʻasao. E mafai foi ona faʻavavevaveina ma faʻatupulaʻia le faʻaogaina o le faʻamalosia ma le faʻaitiitia.

O le iʻuga, o loʻo i ai se faʻaopoopoga o le tuʻuina atu o le malosi i sela, o le faʻamaʻosaʻoina o aʻafiaga saoloto e iai aʻafiaga i luga o masini, faʻapea foʻi ma le faʻateleina o le puipuiga ma faʻaitiitia le faʻagasologa o le soifuaga ma le faʻaogaina o le cell.

Tau ma le mea e faatau ai

O le tau o Coenzyme Q10 o le a faʻalagolago i le faʻaogaina o le mea autu, faʻapea foʻi le numera o atigi pusa i totonu o le afifi, o le tau o le fale talavai lea ua fuafuaina e faʻatau ai le fualaau faasaina, faapea foi i le talaaga o le gaosi oloa.

O le tau o le fualaau faasaina i falemaʻi e mafai ona eseese mai le 437 i le 2558 ru.

O le sili ona aoga o le faʻatau lea o vailaʻau i totonu o se falemaʻi i le initaneti. Ina ia filifilia se tau e sili atu, faʻaaoga le auaunaga faʻatusatusa tau ole initaneti.

O vailaʻau nei o loʻo i totonu o vailaʻau e mafai ona suia atoa Coenzyme Q10: Solgar coenzyme q-10, Doppelherz Asset Coenzyme Q10, Coenzyme Q10, Kudesan. I le noatia ma le faʻamaonia o faʻamaʻi faʻamaʻi, o le filifiliga o le faʻalogo e tatau ona faia e le fomaʻi.

I le taimi o le maitaga ma le lactation

O le aʻoaʻoga faʻatasi ma Coenzyme Kew 10 e le fautuaina le faaaogaina o fualaau mo le susu ma le maʻitaga.

Ae le ona e afaina ai le tino o le tamaititi pepe po o se pepe fanau. O lenei eria e leʻi lava le suʻesuʻeina e tagata tomai faapitoa.

O le mea lea, e le mafai ona latou tuʻuina atu se faʻamaoniga 100% o le leai o se afaina i le soifua maloloina o le tamaititi.

I tamaititi, Coenzyme Q10 e le fautuaina ona o le leai o se faʻamaoniga malosi o ona manuia aoga i le soifua maloloina o tamaiti.

Ae ui i lea, i nisi tulaga, e faʻaaoga pea e fomaʻi le faʻaaogaina o fualaau faasaina ina ia mafai ai ona faʻaitiitia faʻamaʻi o loʻo i ai nei.

O le filifiliga o fuataga ma le umi o le vaitaimi o togafitiga mo tamaiti ua fuafuaina e le fomaʻi.

Marina, 54 tausaga le matua: "O loʻo i ai loʻu faʻamuamua i le siakiina. Cardiologist ua faʻamatalaina Coenzyme Q10. Faʻamalieina. Ou te lagona le malosi o le malosi, ma o lenei ua ou manava faigofie! "

Vladimir, 49 tausaga: "E masani lava ona tele naua laʻu uunaiga i luma o loʻu tina. Na maua le Coenzyme Q10 cardio. Ina ua mavae ni nai aso o le taʻeina o le tuuga, ma amata ona liu piniki i luma o ona mata. Lagona sili atu le lelei i le taimi nei. "

Vaega o vailaʻau

O le vailaau o se mea e masani ai o se mea faʻapitoa e galue malosi, ae o le gaioiga e mafai ai ona e faʻaaogaina e le gata ina ia faatumauina le tino, ae mo togafitiga faafomaʻi foi. O le igoa faavaomalo e le o le Ubidecarenone, Coenzyme Q10 poʻo le ubiquinol.

O sauniuniga ma lenei vailaʻau o loʻo aofia i vaega eseese o vailaʻau. O le mea lea, o le malosiaga Cell e faatatau lea i meaʻai, ma Forte ei ai le code ATX, o lona uiga o le vailaʻau o loʻo aofia i totonu o le vaega multivitamin faʻatasi ma isi sui. Ae ui i lea, o le tele o tupe e faʻavae i luga o le ubidecarenone e fesootaʻi ma vailaau faʻalaʻau.

O le mafuaaga lena o Coenzyme Q10 faʻaaogaina i faiga faʻa-cardiology mo togafitiga ma togafiti. Ae o le lautele o le tupe e sili atu le lautele - o loʻo faʻamatala mai e neurologists, allergists, fomai tipitipi fomaʻi, fomaʻi faʻasolosolo ma le au meaʻai.

O sauniuniga o le Coenzyme e tele ituaiga, ae o le sili ona lauiloa o capsules poʻo papa maʻa. O faʻafitauli e le masani ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Coenzyme compositum, lea e aofia ai, i le faaopoopo atu i le karidecarenone, o se aofaiga tele o mea e maua ai le homeopathic.

O le tau e faʻalagolago i le kamupanī ma vaega o ausilali o loʻo aofia ai.

Le tau o fualaau eseese:

  • Malosiaga o le fatu mai le kamupani Evalar - o se afifi e 30 capsules. O le tau o fualaau faasaina e mai le 577 ru.
  • Faamalosi mai le gaosiga RealCaps AO - o se afifi e 2 paʻu ma i le 1 gelatin capsule tau mai 280 rubles. Ma o le foliga o le sauniuniga Cardio, mai le mea e tasi, o le tau e 20-50 rubles sili atu.
  • Doppelherz Asset - 30 capsules e mafai ona faʻatauina mo 450 ru.
  • Alkoy-Farm cell energy - o se vailaau fualaau e aofia ai le 30 capsule e tau mai le 300 rubles.

O auala o tagata gaosi oloa mai fafo e maualuga atu le tau. Mo le tasi pusa o fualaau faasaina, o kamupani eseese e fesili mai le 1,000 i le 5,000 rubles. O nei vailaʻau e masani lava e le faatauina atu i falemaʻi - e mafai ona faʻatau saʻo mai le gaosiga poʻo se sui. O sauniuniga e aofia ai le ubiquinol ae le o le ubiquinone e sili ona lelei, ma atonu, mo lenei mafuaaga, e sili atu ona taugata.

Pe o se vailaʻau pe leai?

E toatele tagata e mafaufau i lena konafesi Q10 o se vaitamini, ae e le saʻo lenei. O lona gaioiga ma le fausaga o vailaʻau e latalata i vitamini K ma le E, o le mea lea ua taua ai o le vailaʻau e tutusa. E talitutusa foi ma le vailaʻau D - o loʻo gaosia uma i totonu o le tino ma o mea gaʻo gaʻo.

O le Coenzyme ua taʻua o le vailaʻau mo le fatu ona o lona lelei o le aʻafiaga i le tulaga o le fatu maso ma vaʻa toto.

Faailoga ma tapulaʻa

Ua faailoa mai e le gaosiga o le fualaau faasaina e fesoasoani e faamalosia ai le loto ma faaitiitia ai le leaga o aafiaga o fuainumera, lea ua faatonuina i tagata gasegase maualuga ma le maualuga o le cholesterol ma atherosclerotic vascular lions. O le faʻaaogaina umi o nei fualaau e mafua ai le tino o le tino e maualalo ai le tuʻuina atu, o le mea lea e vaivai ai le tino, ma faʻamalosia ai faʻamaʻi pipisi.

O faatonuga e faailoa mai ai le konafesi Q10 talafeagai mo le faaumiumi o le autalavou, faamalolosia o le myocardium ma puipuia le loto. O le fualaau faasaina ua faatonuina mo tagata gasegase o loʻo mafatia i maʻi o le myocardial, talu ai o siama o lenei totoga faapitoa e sili ona manaʻomia le karidecarenone.

Coenzyme Q10 Ua faatonuina e faʻaleleia le tulaga o le paʻu, faʻamalosia le faʻaogaina o le tino, faʻaitiitia le mamafa, faʻamaonia le toto toto ma faateleina le puipuiga. O lona faʻaaogaina e talafeagai mo tagata mamai o faʻamaʻi faʻamaʻi ma masani ona mafatia i le malulu - i nei tulaga o loʻo i ai se faaletonu faʻalauiloa o le vailaʻau.

O le faʻamatalaga ua naʻo le lua faʻamaoniga mo le taliaina - o le le faʻapalepale tagata taitoatasi ma le matutua o tamaiti e oʻo i le 14 tausaga. Ae, e le fautuaina foi e tagata atamamai le aveina o fualaau faasaina mo tamaitai i le taimi o maitaga ma lactation, ona o le le lava o suesuega i le aafiaga o le fualaau faasaina i nei vaitau.

O fualaʻau e lava e faʻaalu i le tasi aso i le aso, ma o le mea sili i taeao uma i le 'aiga o le taeao. O le fualaau faasaina e sili atu ona faʻaleleia pe afai o gaʻo o loʻo i ai i meaʻai, talu ai o le konafesi o se mea gaʻo gaʻo.

Tagata matutua ma le tupulaga talavou mai le 14 tausaga e manaʻomia ona ave le 1 capsule e aunoa ma le ulaula ma e aunoa ma le solia o le saʻo o le atigi. E tatau ona e inuina le pusa i vai mama e aunoa ma le kesi, ma i le vaitau o le taumafa e lafoai uma ai mea inu caffeinated ina ia le faʻaosofia ai le maualuga o le gaʻo.

O le umi o le vasega e 1 le masina, ae afai e manaʻomia, e mafai ona faʻaauau pea pe a manatu le fomai e talafeagai. E le o faʻamaoti mai e le kamupanī le umi o le taimi o togafitiga, ae ua fautuaina e le au atamamai e le sili atu i le 3-masina le vasega o togafitiga ma faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Faʻaiʻuga

O le Coenzyme e seasea mafua ai aʻafiaga aʻafiaga, ma e masani lava ona tupu pe afai o le tagata maʻi e toʻatasi le le faapalepale i vaega o le vailaʻau. I le faia o suʻesuʻega o aʻafiaga o le moacarenone i luga o le tino, na faʻaalia ai e oʻo lava i le aveina i ni gaʻo tetele mo le masina e le afaina ai le soifua maloloina.

Afai e iai aʻafiaga, ona aliali mai lea i le pepa:

  • afaina fua o le tino
  • afaina o le tino
  • ulu matua
  • moe i le moe.

Faatasi ai ma le atinaʻeina o ni faʻafitauli le lelei, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa e fetuunai le metotia pe taofi le vailaʻau.

Coenzyme Q10 Forte

O le tele o taimi, i luga o fata o vailaʻau faʻasaina ei ai kapoti mai le kamupanī RealCaps. O fualaau faasaina ei ai lona tulaga tulagaese: i totonu o pusa taitasi, sei vagana ai le 33 g o le vailaau, e aofia ai le tocopherol acetate, olive ma le suauʻu suauu.

O lea ituaiga, e le pei o isi ituaiga o fualaau faasaina, e maua ai le sili atu o le absorption ma le faasaoina o le fausaga o le ubidecarenone, e puipuia ai lona faatamaia i lalo o le faatosinaga o le sua oona.

O le suauu olive i totonu o le tuufaatasiga e maua ai ni faʻamaonia faaopoopo mo le tino, faʻaleleia tulaga o le paʻu, faʻaleleia le metabolism, faʻamalosia puipui puipui. Ma o le vailaʻau E e fesoasoani i le faʻaaogaina o le antioxidants.

O a mataupu ua faatonuina:

  • Mo le togafitia o le lelava masani ma faʻalauteleina le leo atoa o le tino.
  • Ina ia mafai ai ona puipuia ma togafitia pathoces cardiovascular.
  • Faatasi ai ma statins, e faʻaitiitia o latou aʻafiaga ma togafitiga o le atherosclerosis.

Ina ia faʻamaonia le tulaga o le paʻu, ia puipuia le faʻatulagaina o le matutua ma le mafiafia.

  • Faatasi ai ma lagona faalelagona ma faaletino.
  • Aʻo leʻi sauniuni ma toe faʻaleleia pe a uma le taotoga.
  • Le faʻaleleia o le faʻatonutonuina o le tino.
  • A maeʻa le hypoxia e faʻaumatia ona uiga.
  • Le faʻateleina o faʻamaʻi ma masani ona faʻamaʻi ma allergies.
  • Le faatumauina o le tino ma le maʻisuka, o le tino ma gasegase tumau.
  • Faʻatasi ai ma se faʻaitiitia o le tino vascular ma le le atoatoa o le tino.
  • E mafai ona ave le fualaau faasaina ma atoatoa tagata ola maloloina mo faamoemoega puipuia ma taofia ai le matua o le matua. Faʻatagaina Coenzyme Q10 E fesoasoani le malosi e faʻaleleia le tulaga o le lauulu, paʻu, faofolafola, lea e sili ona taua mo tamaitai pe a mavae le 30-40 tausaga.

    O le umi o togafitiga e 1 masina, ae o fomaʻi e fautuaina le tagofia o fualaau faasaina mo le ono masina, e masani ona lua vaiaso malolo. E tatau ona inu 1-2 kapetela i le aso, i le afa muamua o le aso, ina ia aua le mafua ai le faʻalavelave moe.

    O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o le fualaau faasaina e le afaina ai aʻafiaga poʻo faʻalavelave. O mataupu o le atinaʻeina o ni mea leaga na tutupu ua faʻamatalaina i le tulaga o le le atoatoa o le nofoa, faʻafefe o le tino ma le le lava, ae na o le 1% o tagata mamaʻi.

    Pe a fuafuaina se maʻitaga

    Ina ia mafai ona tupu le maʻitaga e aunoa ma ni faafitauli, ma o le a fanau mai se pepe soifua maloloina, e tatau ona saunia mo le mafaufau muamua. E toʻatele fafine e faʻataʻitaʻi le fuafuaina o le maʻitaga fuafua lelei ma faia uma suʻega talafeagai ao leʻi oʻo i luma. Ina ia faateleina le avanoa o le mafaufau, e faatonuina e fomaʻi faʻafitauli o fualaau mo tina faʻamoemoe, ma masani ona latou aofia ai le konafesi Q10.

    O lenei vailaʻau e faʻaleleia ai le gaogao ma le gaioiga o isi vitamini, faʻatagaina ai le tina faʻamoemoe e maua le malosi, faateleina le puipuiga ma faʻamalosia vaʻa toto - o nei mea uma o le a tatau i le taimi o le maitaga e maua ai se pepe maloloina ma fanau mai e aunoa ma ni faʻalavelave.

    E taua tele lenei mea mo tamaitai pe a mavae le 35 tausaga, e pei o le matua i le tino ua avea ma mea itiiti ma itiiti ifo. Ae ui i lea, e taua le manatuaina, e ui lava i ona lelei uma, e le tatau ona ave tamaitai i taimi o le fanauina ma le susu.

    Enzyme Q10 e le gata ina manaomia e le gata o tamaʻitaʻi ae faʻapea foi alii. O loʻo i ai i vavae taʻitasi i le va o le ulu ma le siʻu. Afai e le lava, ona faʻavaivaia ai lea o galuega afi a le sperm, ma faʻaitiitia ai avanoa o le mafaufau. E le faʻatapulaaina e fomaʻi alii i le faia o le faʻasalalauga, ae e tatau i fafine ona taofi le tagofia o le fualaau faʻasaina 1-2 masina aʻo lei amataina.

    Mo le gau o le mamafa

    Coenzyme Q10 auai i le gaosiga o le eletise ma gaioiga gasegase, lea e fesoasoani e faatumauina le mamafa ma le maualalo o le cholesterol. Ae, o le taimi lava e faaitiitia ai lona tino i le tino, e amata ona teuina le gaʻo tele i luga o le tino, e mafua ai le mamafa.

    O suega sa faia lea na ave ai ni vaega se lua, ma o se tasi oi latou na tuuina atu i ai fualaau faasaina ma se coenzyme. I le maeʻa ai o le 9 vaiaso, na faʻamaʻotoina ai taunuuga, ma o le mamafa o le mamafa o le vaega o loʻo faʻaaogaina le vailaʻau e 2 taimi maualuga nai lo le vaega lona lua.

    E mafua lenei mea i le mea moni e faʻapea, faʻafetai i le coenzyme, sili atu gaʻo i totonu o le tino e faʻaaogaina e maua ai le ATP, lea e aofia i le malosi o le tino. O le meafaigaluega e le gata ina fesoasoani i le paʻu o le mamafa, ae faʻapupulaina foi le malosi o le tino i le taimi o le faʻamalositino. E tatau ona maitau o le tagofia o fualaau faasaina e aunoa ma le tausia o se meaai ma taʻalo i taaloga e toetoe lava a le aoga.

    Coenzyme Q10 O se vaega o le tausiga o le paʻu: kulimi, masini, serums ma lotions. O vailaʻau ma lenei vailaau e tausia ai se paʻu lelei o le paʻu, faʻamaonia le leo ma le elasticity, ma puipuia le vave amata mai o maunu. Ae o le mea aupito sili, pe afai e te uia le coenzyme i totonu, o le auala sili lea ona aafia ai le tino.

    Faamanuiaga o le Paʻu:

    • Faʻasusu i lalo le faagasologa o le matua tuai.
    • E taofia ai le foliga mai o le matutua.
    • Faʻaleagaina vaega o paʻu na faʻaleagaina, e aofia ai pe a maeʻa le peʻa.
    • Faʻateleina le faʻalauteleina o le collagen.
    • Faʻamaʻosaʻo le faʻasaina o le gataifale, puipuia le foliga mai o siama ma le paʻu.
    • Faʻasolosolo faiga faʻapipiʻi.
    • E taofia le faʻaalia o liʻo uliuli ma "ato" i lalo o mata.

    E masani ona fautuaina e le au Dermatologists ma cosmetologists ia mea faaopoopo pe afai o faitioga e faitio i faafitauli o le paʻu. O le sili ona lelei e faʻaalia pe afai e te faʻaaogaina tupe i fafo ma ave capsules ma le falalarenone i totonu.

    Faʻataʻitaʻiga Faʻataʻitaʻi

    E tele fualaau oona e faʻavae i lenei vailaʻau:

      Malosi - o se tuufaatasiga o suauu, vitamini E ma le ubidecarenone e maua ai le vailaau faʻamaʻi ma le malosi malosi o le antioxidant. Aafiaga lelei ile tulaga ole lauulu, fao, paʻu, vaʻa toto ma le fatu. E mafai ona faia mo togafitiga ma togafiti. O le tele o tagata gasegase e faʻaaogaina fualaau e tau ai le mamafa, faatasi ai ma faafitauli i le mafaufau ma le toe faʻaleleia pe a uma le fananau ma le lactation.

    Doppelherz E galue - i le tuufaatasiga o le fualaau faasaina e na o le tasi le mea e galue malosi - ubidecarenone, 30 mg i capsule taitasi. O lenei aofaiga o mea galue malosi e matua laitiiti lava, o le mea lea, o le meafaigaluega e faʻaaogaina naʻo mo faamoemoega puipuia.

    O le a lagolagoina le puipuiga o le tino, puipuia ai le matua o le matua, faʻamaonia le metabolism, ae ia ausia se faʻamaoniga faʻapitoa, e tatau ona e tago i le fualaau mo le tele o masina. E le gata i lea, o le tau mo se aofaiga o le coenzyme e fai si laʻititi.

  • Mai le Evalar - e aofia ai le 100 mg o le eletise galue i totonu o le tasi capsule ma o se mea faaopoopo - popo niu. O lenei suauu e fesoasoani i le maualuga o le ola o le coenzyme, e iai se aafiaga lelei i luga o toto toto ma le toto, ua i ai le aafiaga o le antioxidants ma faaitiitia ai le cholesterol. O le tuufaatasiga o aafiaga o nei vailaʻau e fesoasoani i le maualuga o le fualaau faasaina i eseesega eseese i le tino.
  • Fomaʻi Lelei Maualuga Lelei CoQ10 - E maua le vailaʻau i le Iunaite Setete. O pusa taitasi e aofia ai le 100 mg o le mea galue ma le bioperin, lea e faʻaleleia ai le aafiaga o le coenzyme. O le vailaʻau e faʻamaonia le togafitiga, o le mea lea ua faʻaaogaina e faʻamausali ai le gaioiga o le fatu, puipuia vave le matua, faʻaitiitia le mamafa ma faʻamalosia le tino. Ole tau e maualuga -120 capsule tau ile 2000 rubles.
  • Faamanuiaga ma le afaina

    O faʻavae e faʻatatau i lenei vailaʻau i le tele o mataupu e leʻi pasia se fuainumera o suʻesuʻega faʻapitoa e faʻavasegaina o fualaau faasaina, ae o loʻo faʻamalosia lelei e tagata tomai faapitoa. Mafaufau i le mea e fesootai ma.

    O suʻesuʻega faʻataʻitaʻi uma ua faʻaalia ai le coenzyme Q10 afaina ai le soifua maloloina, ae, i se isi itu, na o faamanuiaga. O le aoga o lenei vailaau e tatau mo tagata matutua, aemaise lava pe a iai ni faʻamaʻi o le cardiovascular system.

    O le Coenzyme ua faʻamaonia e tusa lava mo tamaiti pe a latou mafatia i le malulu ma faʻamaʻi pipisi, maua ai faʻamaʻi masani, poʻo le le mafai ona taulimaina galuega a le aʻoga. O vailaʻau faʻatasi ma le karidecarenone e faʻatupulaia le gaioiga o le gaioiga i tane uma ma fafine, e saofagā i le mamafa o le paʻu ma tausia le paʻu o le paʻu, e puipuia ai le faʻavaeina o maunu. Ma o nei mea uma e le o mea aoga uma o le coenzyme.

    O faʻamatalaga e uiga ile cardiologists ma tagata tomai faapitoa i isi eria o loʻo fai mai e leai se masalosalo ole ubiquinone poʻo le ubiquinol mo le tino, ae faʻateleina ma masani ona faʻaaoga. Ma e na o se numera toʻaitiiti o fomai e talitonu o le coenzyme Q10 e leai sona aʻafiaga faʻapitoa, ae, i le taimi lava lea, malilie faatasi o lona pulega e leai sona aʻafiaga i le soifua maloloina o tagata gasegase.

    Faʻamatalaga o cardiologists ma isi tagata tomai faapitoa

    O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi e masani ona faʻavae i la latou lava faiga, o lea pe afai e faatonuina e le fomai Coenzyme Q10, e tatau i tagata ona gauai ma mulimuli i fautuaga uma.

    Coenzyme Q10 - O le igoa lea o fualaau o vailaʻau eseese, lea e aofia ai le falanecaone (fieldquinone poʻo le ubiquinol). E tele naua fualaau oona, ma e le gata i lalo o le igoa Coenzyme, ae o loʻo maua foi i lalo o isi igoa tau fefaʻatauaʻiga.

    Fausaga

    Drugs Coenzyme Q10, o loʻo i ai se tasi o mea galue, ae e faigata ona taʻuina i latou faʻatusatusaga faʻavae, talu ai o loʻo i ai ni eseesega eseese i le tuufaatasiga. E eseese uma i le aofaʻiga o mea aoga i sauniuniga taʻitasi, o le i ai poʻo le toesea o isi mea gaosi, o le faʻamalologa ma le anotusi o vaega o ausilali.

    Le tele o sauniuniga masani a le coenzyme:

    • Kudesan - o loʻo maua i ni pepa se lima, faatasi ai ma mea eseese o le mea galue. O tau o fualaau faasaina e eseese mai le 230 i le 630 rubles.
    • Ubiquinone Compositum - o loʻo i ai le ituaiga matua o le akidecarenone ma mea e maua ai le faleopathic. Maua i le ituaiga o injections. E tau mai le 700 ruulu. Cometite Analog Coenzyme - tau mai le 600 rubles.
    • O Ubiquinol o le ituaiga sili lea ona lelei o le ubidecarenone, na faia e le au gaosi oloa mai fafo. E tau mai le 1000 i le 5000 rubles.
    • Coenzyme Q10 Cardio - ua faamoemoe muamua mo le togafitiga o maʻi fatu. O le tau o le gaosiga o fualaau faasaina RealCaps mai 290 rubles.

    E tele atu vailaʻau faʻatasi ma le coenzyme Q10 ma oi latou uma lava e tutusa lava taga, i se tulaga sili atu pe itiiti ifo foi. E sili pe afai o le togafitiga ua faʻamatalaina e se fomaʻi o le a filifilia le fualaau sili ona talafeagai.

    Fualaau o isi vaega

    Sui le Coenzyme Q10 e mafai ona avea ma vailaau faafomai o isi vaega ua mamanuina e faaleleia ai le metabolism ma faatumauina le polokalama cardiovascular. O nisi o na mea e mafai ona ave faʻatasi ma le coenzyme, ae naʻo le faʻasolo mai e le fomaʻi.

    O le a se mea e mafai ona sui ai le karidecarenone:

    • Riboxin o le tau sili ona taugofie, e tau mai le 20 ru. E faʻafaigofieina le gataifale i le fatu o le fatu, faʻaleleia le tulaga masani o le tino, faʻamalosia ai le malosi ma le gaioiolosi i totonu o le tino. E pei o le coenzyme, e faʻaleleia ai le malosi, faʻamalosi ai maso ma faʻaitiitia ai le mamafa.
    • Eltacin - o loʻo i ai faʻamaʻi amino e gaosia i le tino, ae afai latou te le lava, e tatau ona toe faʻaleleia faʻasalaga faʻaogaina. O le vailaau faʻasaina ua faʻamaonia mo maʻi faʻamaʻi ma le cardiological, faʻaitiitia le faʻatinoga ma le gasegase tumau. Le tau o Eltatsin mai 220 rubles.
    • Cardionate - ua faatonuina mo le puipuia ma le togafitiga o maʻi fatu fatu, stroke, angina pectoris ma le toilalo o le fatu. E mafai ona faʻaaogaina e faʻaleleia ai le faʻatinoga, e aofia ai tagata taʻaalo faʻapolofesa.

    Coenzyme Q Suiga10 fualaau o isi vaega e na o le fomaʻi e mafai ona faʻatinoina, e faʻavae i luga o le maʻi ma lona maʻi. O le sui o le tagata lava ia o le fualaau faasaina e le mafai, e pei o mea e leʻo manaʻoina ma faʻafitauli eseese e mafai ona atiaʻe.

    E faavae i luga o manatu faaalia mai maʻi ma fomaʻi, faʻapea foi suʻesuʻega suʻesuʻega, e mafai ona tatou fai mai Coenzyme Q10 e le taumateina lelei mo le tino. O fomaʻi togafitiga e fautuaina le aveina o vasega 1-2 i le tausaga e faaleleia ai le le atoatoa o le ubidecarenone, ma tausia ai le tulaga o le fatu, vaʻa toto, puipuiga ma isi uma totoga ma mamanu.

    Tuua Lau Faamatalaga