Maʻi suka ma togafitiga

Lyubov Mikhailovna, 65 tausaga

Talofa, Lyubov Mikhailovna!

Ioe, 8-9 mmol / l-toto sugar maualuga tele, i se auala lelei, e tatau ona e maua lalo le suka i fua ile tino gaogao 5-6 mmol / l ma pe a uma ona 'ai 6-8 mmol / l (o suga lelei nei e puipuia ai le ola maloloina o toto toto ma neura ma mo puipuiga o faʻafitauli o le maʻisuka).

E tele a latou vailaʻau o fualaau faasaina: pe a uma le suʻega - OAK, BiohAK, hemoglobin glyc - e mafai (ma e masani lava e manaʻomia, e faʻavae i luga o iuga o le suʻega, muamua ile tino o le ate, fatugaʻo, toto) faʻatupulaʻia le metformin (2,000 i le aso mo 2 atumaga, O le maualuga o le dose e 3,000 mg i le aso, ae o le doses o le 1,5-2,000 i le aso e masani ona faʻaaogaina), ma le glimepiride e mafai foi ona ave i se fualaau sili atu (e masani lava o se fualaau e oo atu i le 4 mg i le aso ua faatonuina, mo le 1 dose - i le taeao 15 minute ao lei faia le taeao, maualuga ole fua ole 6 mg i le taeao (masani ona matou faʻaaogaina doses mai le 1 i le 4 mg i le aso ).

O le mea autu, ia manatua: matou te faʻasaʻo togafitiga pe a uma le suʻega. Ma, ioe, i le faaopoopo atu i togafitiga, matou te manatua pea le taumafa mo le maʻisuka ma le gaioiga faaletino.

Toa maualuga ma fualaau

LyudmilaCh »Nov 30, 2008 4:15 PM

Marvana Novema 30, 2008 5:17 i le.m.

LyudmilaCh »Nov 30, 2008 6:24 PM

Marvana
Ou te inu 3 papa i aso uma
GG - hemoglobin? 6.5
Ou te taumafai e usitai, ae le o taimi uma e manuia ai.
O loʻo ou faia.
Ou te lei faia lipids.

Aai o Kiev.
Ia, o nei lauiloa (?), O le mea lautele latou te faia vailaau i luga o laau. Na ou faatauina talu ai nei se fualaau faasaina mai ia i latou (i le vaiaso talu ai), na ou taofi le inu pia, e pei o le suka na amata ona paʻu, ma o le asō ua ou fuaina le suka, ou te manatu e tatau ona tatou inu atili

Marvana Novema 30, 2008 7:18 pm

LyudmilaCh »Nov 30, 2008 9:29 i le.m.

Ferofolgama Novema 30, 2008 9:54 pm

LyudmilaCh
ma o le a le fesili? o fualaau e maualalo le suka-e le galue - pe a fai e le o aveina.
afai e te leʻi ave le maʻisuka mo se vaiaso ma e iai le mautinoa - ma mautinoa le faateleina o le suka i le 22, ona le lelei lea ma e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi pe mafaufau ile falemaʻi.

afai e toe faʻaleleia le vailaʻau, o lona uiga latou te le o le inisalini, lea o le a faʻaitiitia ai le suka i le taimi nei, atonu e tele ni aso e toe foʻi atu ai i fua muamua.

meaai + pills + pulea e le tagata lava ia
o le a sou lagona? fiainu? mamafa mamafa?

afai e te manaʻo moni e faʻavasega lau togafitiga ma togafitiga, ona faʻamolemole, ae na o se faʻaopoopoga. (toe, e leai se tasi e manatu na ou siakiina le tele o nei "fualaau faasaina" e le afaina ma aoga)

Ou te le talitonu i le 6.5 po o le siakiina pe a saʻo saʻo le fetaui o le glucometer.
o le puleaina o le sugar sugar, ao lei faia le aoauli, ao leʻi faia le taumafataga o le afiafi, i le po ma isi 3-4 taimi i le aso, ia le itiiti ifo i aso uma. I luga o se manava gaogao matou te le sili atu i le 6 mmol, ma i le aso e oʻo i le 8 mmol l. E masani ona latou le vaai i luma o le 2 itula talu ona 'ai

ma le taui le faamalieina, o mea nei e mafai ona fai: faʻasologa o fualaau oona ua e mauaina, fualaau mai isi vaega, o le faʻaopoopoga o togafitiga insulin.

O tusiga lauiloa i luga o le autu: aisea e le faʻaitiitia ai le suka toto

O loʻo matou tatalaina se vaega fou - iloiloga faʻaletausaga o tala e sili ona mataʻina o fomaʻi ma faʻataʻitaʻiga, o loʻo tuʻuina atu i luga o le tele o punaoa eseese i le Initaneti.

O luitau fou i le lalolagi atoa ma fofo talafeagai na talanoaina i le 40th Congress EASD e ala i le taʻitaʻia o tagata suʻesuʻe o le diabetologists o le lalolagi, oe na faʻamalamaina faamatalaga fou i suʻesuʻega o le maʻisuka i le lalolagi.

O le faafitauli o le siamaina, mataituina ma le puipuiga o le hypoglycemia i le togafitiga o le maʻisuka e le gata mai le manatu o le tagata suesue, ae faapena foi i le faigamalo masani a le endocrinologist.

I le isi tauaofiaga a le kalapu elite, sa faamanuiaina ai i lalo o le auspices a le Komiti Faavaomalo a le Iukureini i Saienisi ma Aganuu i lalo o le National Academy of Sciences of Ukraine, sa faia ai se fonotaga a le au tusitala ma le au faitau. Na lipotia mai le fonotaga.

E ui i le alualu i luma o vailaau faʻaonapōnei i togafitiga ma le puipuia o le HIV, e tusa ai ma le WHO, i le faaiuga o le 2012, e 35.3 miliona tagata na maua i le HIV i le lalolagi, e 2.3 miliona o faʻamaʻi fou.

Puipuiga ma togafitiga o faʻafitauli o le maʻisuka e talafeagai pea. Soo se manatu fou i lenei vaega e avea ma sini o le faateleina o le gauai atu o fomai ma tagata gasegase. Aoao e uiga i mea e mafai ona taofia ai faʻafitauli mai le maʻisuka

Ia faaauau pea. Amata i le Numera 82. Matou te faʻaauau pea ona lolomiina tusi o se suʻesuʻega faasaienisi ma le aoga i le faafitauli o le maʻisuka, lea na faia i le aso 1 o Novema i Kiev ma le lagolago a Aventis. Ulu o le Toto.

O le faʻaleagaina o le myocardial e taofiofi ai le pama paʻu i le oti o tatou tagata faʻaalia, ma o la latou numera e sili atu nai lo le tutusa o le lalolagi. E mafai moni ona puipui le fatu mai se fatu fatu? Saili ma le mautinoa mai a matou tusiga.

Tuua Lau Faamatalaga