Real Capsule Reviews from Suganorm Diabetes

I aso nei, o le numera o tagata e maua i le maʻisuka i le lalolagi atoa e lata i le 400 miliona, pe tusa ma le 7% o le faitau aofai o tagata o le paneta. O le televave o le maualuga o le fua faatatau o le aʻafiaga e maua ai le maʻisuka o se tasi o faʻamataʻu matautia i le ola maloloina ma le olaga o se tagata faʻaonapo nei.

I lenei tulaga, o le au saienitisi latou te gauai atu i le faia o fualaau fou mo le maʻisuka, lea o le a fesoasoani i le taulimaina lelei o lenei maʻi matautia, ae aunoa ma le afaina ai o aʻafiaga. O se tasi o nei vailaau o SugaNorm - o se vailaʻau tulaga ese na faia naʻo le faavae o mea masani.

O le uiga autu o SugaNorm o lona tuufaatasiga, lea e na o mea masani lava e aofia ai. O vaega uma o lenei fualaau faasaina e faapaleniina i se auala latou te maua ai le malosi sili ona malosi i le tino.

O le aveina o SugaNorm capsules e toe faʻafoʻi ai le galuega pancreatic ma faʻaleleia le gaioiga o le tino atoa o le endocrine. I le taimi lava e tasi, o le leai o soʻo se vailaʻau kemino e fesoasoani e puipuia le tino mai faʻamaʻi faʻafitauli ma aʻafiaga.

SugaNorm e leai lava se faʻamaʻi ma ua fuafua mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2, faʻapea foi ma le maʻisuka faʻamaʻi i fafine maʻitaga. Ae ao le i faaaogaina le fualaau faasaina, e fautuaina e feutagai ma lau fomaʻi.

O vailaau o togafitiga nei o se vaega o SugaNorm:

  1. Rosehip. O lenei fomaʻi faʻamalolo e fesoasoani e maualalo le toto suka, faʻamautuina le toto maualuga ma faʻaleleia le faʻaleleia o gaʻo ma gaʻo i totonu o le tino. E le gata i lea, o le rosehip ei ai sona aoga aoga i le faagaoioia o le puipuiga o le tino ma puipuia ai le maʻi mai le atinaeina o le gasegase gaʻo. I le faʻaopoopoga, o loʻo i ai se mea faʻapitoa faʻamalosi ma mea faʻapitoa, lea e fesoasoani e faʻamamā ai le tino. O lenei mea totino o se faleteuoloa moni o vitamini uma ma minerale e tatau ai mo se tagata maʻi,
  2. Fualaau Amaranth. O nei fatu e aofia ai le tele o mea aoga, e aofia ai le lysine amino acid, lea e faʻaolaina ai le gaosiga o le inisalini. E le gata i lea, o fua o le valea e faʻaleleia ai le gaioiga o le gastrointestinal tract ma fesoasoani ai i le vave ma le faigofie ona aveesea toxins mai le tino. E le gata i lea, o lenei togafitiga masani e iai sona aoga aoga i le cardiovascular system ma, sili atu ona taua, o le saofaga i le vave tele o le saturation o sina meaʻai tele, lea e fesoasoani e toe faaopoopo ai pauna,
  3. Goose cinquefoil. O lenei vao ua leva ona lauiloa o se meafaigaluega sili ona lelei mo le faaleleia o le puipuiga ma puipuia le tino mai soo se aafiaga matautia. E le gata i lea, e fesoasoani e faʻasaʻo le faʻaleagaina ma foia ai le le mautonu, lea e masani ona faʻaalia i tagata e maua i le maʻisuka,
  4. Musika e ufiufi. Vaʻaia le faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma faʻaleleia ai le toe faʻafouina o le tino. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e faʻavaveina le faʻamaloloina o manua ma tipi, ma puipuia ai le atinaʻeina ole vae o le maʻisuka. E le gata i lea, o lenei laau e fesoasoani e faʻamaonia ituaiga uma o metabolism, faaleleia le galuega o le ate ma puipuia ai le atinaʻeina o tuma.
  5. Artichoke. Faʻaleleia togafitiga faʻasolosolo i le tino, e aofia ai le carbohydrate, amino acids ma le lipid metabolism. I le faʻaopoopoga, o le artichoke e fesoasoani i le faafouina o le ate, faʻaititia le cholesterol i le tino ma faʻaleleia ai le faʻaleleia o meaʻai.

Mafuaaga o le maʻisuka

O le mea e lelei ai, o lenei maʻi e le mafai ona afaina. Ae le o se faamautinoaga maumauaʻi lea o puipuiga mai le faʻamaʻi.

Faatasi ai ma mafuaaga mo lona atinae:

  1. Itū faʻatasi. Afai o loʻo maua le maʻisuka vavalalata, o le aʻafiaga e atiaeina e faʻapupulaina tele. O ia tagata e tatau ona pulea a latou toto suka, ma i uluai faailoga o le faamai, amata le togafitiga o le tausiga e puipuia ai faafitauli matuia.
  2. O le i ai o le mamafa mamafa, aemaise lava pe a faʻapipiʻi le gaʻo gaʻo i le manava.
  3. O faʻamaʻi ma manuʻa o le paʻu.
  4. Faʻafitauli Hormonal.
  5. Faʻaaogaina o le Autoimmune, o se taunuuga lea e amata ai ona maua e le tino ni mea faʻapipiʻi i tino o le pancreatic.
  6. O aʻafiaga o nisi vailaʻau.

O le iʻuga o le faʻamaʻi, o le kulukosese o loʻo faʻavaivaia pe ua le mafai, o se maʻi tuga faʻapitoa, o le inu o le tino e atiina ae, lea e faʻalavelaveina ai le gaioiga o le mafaufau ma le tino atoa. O mea taumafa o totoga taʻitasi e faʻalavelaveina, e mafai ona atiaʻe faʻamalosolo ma vaega o meaola ma gaʻo.

O afea e tatau ai ona ou ilia le faailo?

Faʻataʻitaʻi e fomaʻi ituaiga e lua o le maʻisuka:

  1. O le ituaiga 1 e fesoʻotaʻi ma le le atoatoa o le insulin. I lenei tulaga, e vave ona tupu le faʻamaʻi, masani ona fesoʻotaʻi ma le faʻamaoni poʻo le faiga o autoimmune.
  2. I le ituaiga lona lua, o le inisalini e gaosia, ae i le tele o mea laiti. O le maʻi e amata lemu, e ono le gauai le tagata gasegase i faʻamaoniga mo se taimi umi.

O faailoga o le faʻamaʻi e tutusa lava mo mataupu uma e lua:

  • mea e maua ai le mamafa, faʻalauteleina o le manaʻo, ma le maʻisuka ituaiga 1, e mafai e le tagata ona faʻaititia le mamafa ma leai se mafuaʻaga,
  • fia inu pea
  • vaivai, vaivai, moe,
  • matagogo
  • manuʻa faʻamalolo faʻafuaseʻi
  • vevela paʻu
  • e masani ona fai, aemaise i le po.

O le i ai o ni mea se lua pe tolu o se mafuaʻaga lelei lea e faʻafesoʻotaʻi ai se fomaʻi ma maua ai se faʻamaoniga, faʻapea foi ma le faatauina o SugaNorm, lea o le a fesoasoani e faʻasaina le suka o le toto. E talafeagai mo i latou e naʻo latou na o mea muamua e manaʻomia mo le atinaʻeina o le faʻamaʻi ma i latou ua uma ona maua se faʻamautinoaga mautinoa. E mafai e le guerini ona galue i laʻasaga uma o le maʻi, ma faʻatasi ai ma le faʻatagaina e le aunoa e mafai ai ona e tausia le tulaga maʻi o le tagata maʻi, aloese mai le ogaoga o soliga.

O fea e faʻatau ai le fualaau faasaina?

O le tele o tagata gasegase, i le aʻoga e uiga io latou maʻi, amata ona suʻe po o fea e faʻatau ai se fualaau oona o le a faʻaaogaina ai pea le iniseti o le inisalini. SugaNorm o le suka suka e le faatauina i le falemaʻi: e mafai ona faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. O iinei o le tau e maualalo ifo nai lo le au faʻatau, ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le maua o se mea sese.

Pe a faʻatulagaina se vailaau faʻasaina i luga o le 'upega tafaʻilagi, e te mauaina se oloa muamua lava, ma faʻamalamalama manino ia faʻamatalaga auiliili pe faapefea ona ave le vailaʻau ma poʻo le a le mea e tatau ona faʻamoemoeina.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

O le aoga sili o SugaNorm faasaga i le maʻisuka e le o se mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ae o loʻo i ai vaega uma o le natura. E mafua ai ona faaosofia le gaosiga o le inisalini. O le tele o nei vailaau e filifilia ma le faaeteete ina ia i ai i le iuga, o le oloa o loʻo i ai le malosi maualuga. O le faʻaaogaina o vailaʻau faʻamalositino e galulue lelei, ae o le faʻaogaina latou te maua ai se faʻaleleia atili ma sili atu le aoga.

O le tuufaatasiga o SugaNorm e aofia ai:

  1. Artichoke - faʻafaigofie le faʻafefeteina, faʻaleleia le faʻaleleia o meaʻai. Faʻaleleia le faʻapalaina o le polotini ma gaʻo, e puipuia ai le faʻaopoopoga o le mamafa o le mamafa. O le artichoke ei ai sona aafiaga lagolago i le ate, toe faʻaleleia ona sela, fesoasoani e faʻamamā le tino o toxins ma isi mea leaga. E le gata i lea, e faʻaolaina ai le gaosiga o le talo.
  2. O fatu Amaranth e matua mauoa i vitamini ma minerale, faʻamaʻavaʻaina se tino faʻavaivaia ma i latou, fesoasoani e tau ai isi faʻamaʻi. O loʻo aofia ai se mea taua o le amino acid - lysine, lea e aofia ai i le faʻasologa o hormones. O le mea lea, e le mafaamatalaina le tala o le hormonal, faaleleia le faiga o le endocrine. E faʻaleleia ai le vaega o meaʻai, e faʻaolaina ai le faʻalaumalie. O se faʻaopoopoga faʻaopoopoga - fatu faʻamalosaga e lagolagoina le polokalame cardiovascular, faʻaleleia lona tulaga galue. O se mea taua e le mafai ona ave i latou i la latou mamanu, a le o lea o le aloese mai le vailaau o le a avea ma mea oona. O le mea lea, i le faagasologa o faʻasalalauga faʻatasi ma isi vailaʻau, e saogalemu ma mataalia pe a mafai ai.
  3. Rosehip faʻaleleia le faʻaogaina o meaʻai, faʻaleleia atili le gaʻo o le gaʻo ma le suka. O se punavai o le tele o vitamini ma elemene o elemene (vitamini C, B, E, PP, elemene sinasina, magnesium, iron, sodium, potassium, manganese ma isi). E i ai sona aafiaga laiti. O le mea lea, e masani lava ona faʻasolosolo i luga o le siama o le rosehip i gasegase maualuga - e aveese ai le tele o le vai mai le tino ma faʻamalosi ai le mamafa.
  4. E faia e Cordyceps ni galuega taua i le taimi e tasi. E faʻamaonia ai le toto toto, faʻamautuina le metabolism ma le faʻaogaina o meaʻai, faʻamalosi ai le puipuiga o le tino. Faatasi ai ma le faʻatagaina i taimi uma, e mafai ona faʻaleleia atili le toto ma faʻasaina ai le tuputupu ae o sela o le kanesa. O se isi mafuaaga lenei e tatau ai SugaNorm ona faʻatau ma faʻaaogaina mo le puipuiga.
  5. Goose cinquefoil e fesoasoani e faʻamaonia le moe, lagona le malosi o le malosi. E faʻamalosia ai le faʻaogaina o le tino, faʻamautuina ana galuega, o se taunuuga, e naʻo meaola matautia e ono amata ona osofaʻia i luga o siama puipuia. O le cinquefoil e aveese le mumū mai totoga ua faaleagaina, tausia lelei, fafagaina ma malosi mo le toe faʻaleleia. E faʻamalolo atoatoa ai manua, e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faaleagaina fou. E fesoasoani foi i le faamamaina o le paʻu, faʻamalo ese le mumu ma fulufulu.

  • e le galue i le lotoifale, ae faʻamalosia ma faʻaleleia le galuega o toetoe lava o totoga uma, faʻasaʻo le mamafa o le ate, fesoasoani i le tino toe amata faʻapipiʻi le inisalini na o ia lava,
  • e le afaina ai allergies ma aʻafiaga, e mafai ona faʻaaoga i soo se matua,
  • o le fualaau faasaina e le suia ai le tulaga o le hormonal background, e le mafua ai le faalagolago po o le faaopoopo,
  • faaaogaina i togafitiga ma le puipuia, e tusa lava po o le a le tulaga o le faamai,
  • e le manaʻomia le faʻatalanoaga ma se fomaʻi ma le filifilia o fua.

O le vailaʻau ua uma ona pasia le tele o suʻega faʻapitoa, lea na faʻaalia ai taunuuga sili ona lelei: o le tele o tagata gasegase na faʻaalia le faʻalelei ina ua maeʻa le vasega muamua.

E faʻapefea ona ave le fualaau faasaina?

Aʻo leʻi faia muamua le fualaau, ia suʻesuʻe ma le totoa le mea o loʻo i ai i le oloa, faʻamautinoa ma e te le maua se vaivaiga i soʻo se vaega o le vailaʻau. E masani lava e faʻafeiloaʻi lelei, ae e le afaina ai le saogalemu.

Ave faʻamalosi SugaNorm capsules manino e tusa ai ma le polokalame. O le afifi o loʻo i ai ni paʻu i eseese paʻu. O le pusa i numera 1 e tatau ona tuʻuina i lalo o le laulaufaiva, ma faʻamafola mo ni nai minute. Ona e inu lea i se lua ma inu mea uma ma se ipu vai mama. Aua nei faʻaaogaina le lauti, vai poo isi mea inu mo le inu, ina ia le faʻaitiitia le aoga o fualaau faasaina.

Ave faasee i le faalua i le aso, afa itula ao le i faia taumafataga. Tasi le togafitiga o se masina. A e faia pe a uma le 2 masina, e tatau ona toe fai. Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani, o le vailaʻau e mafai ona maua ai se faʻamagaloga mausali ma faʻaitiitia atoa le faʻalavelave o faʻafitauli.

Taunuuga o le ave

O le uluai capsule ua mamanuina mo se aafiaga vave - e faʻamaonia ai le maualuga o le suka toto. O le lona lua e faʻatupulaʻia lemu ma le umi, e fesoasoani e faʻamalosia le aafiaga o le muamua ma puipuia ai oso fou i insulin. E i ai foi lona malosi malosi lautele i le tino.

O le auupega e amata galue mai aso muamua o le taliaina. A maeʻa le vaiaso, e mafai e le tagata gasegase ona maitauina le tele o faʻaleleia i lona tulaga - le lava o le moe po o le lelava, malosi, mama i totonu o le tino, faʻaitiitia le manaʻo.

I le faʻaauau pea ona faʻaaogaina, SugaNorm e maua ai le tino o le inisalini i le tino tutoatasi ma le mausali o le tino. Ole maʻi e le manaʻomia le inisalini, poʻo le manaʻomia ole injections e seasea lava.

I le faʻaopopo i le faʻaleleia atili o le faʻatinoga o le tino puipuia, o le meafaigaluega e fesoasoani e aveesea le tino o toxins. O se taunuuga, moe masani, ma o se lagona o le vaivai faifaipea ma vaivaiga e pasia. O le ulu o le ulu e faʻaitiitia ai le masani, o le maʻi e lagona le fiafia tele. O le tagata gasegase e faʻaleleia le gasegase, faʻavaveina le metabolism - o le a faigofie ia te ia ona feagai ma le mamafa o le mamafa. O nei mea e le naʻo ni upu - o le lelei o le vailaʻau faʻamaonia e faʻamaonia e SugaNorm iloiloga na tuʻuina atu e tagata gasegase moni ma fomaʻi ua uma ona faʻaaogaina lenei mea faigaluega.

E le gata i lea, o le meafaigaluega e fesoasoani e faʻasaʻo ai le manaʻo, faʻanofoina se lagona faifai pea o le fiainu. O le tagata maʻi e taofiofia lona masani ai, lea e fesoasoani ia te ia e faʻaumatia ai paʻu faaopoopo.

E le gata i lea, o tagata suesue ma tagata gasegase na ave le fualaau faasaina ua taua e faapea:

  • o le gastrointestinal tract ua faaleleia,
  • o le tele o osofaiga o migraine ua faaitiitia, o osofaiga na latou le maualalo le malosi,
  • ua toe foʻi mai le faʻamaʻi toto.

O suʻega faʻataʻitaʻi mulimuli ane na faʻamaonia ai foi le faʻaleleia atili o le tulaga o le cardiovascular system, faʻamautuina o le uʻamea ma le faʻaitiitia o le lamatiaga o le ania.

Talosagaina o fualaau faasaina

Glucose o se vaega taua o le toto o le tagata, aua e avea o se punavai o le malosi mo sela ma masini, e talafeagai mo le masani ai o le tino. O le insulin o le hormone e faʻamaonia e le pancreas e nafa ma le faatumauina o le maualuga o le suka o le toto. Soʻo se faaletonu i le tino o le endocrine e ono mafai ona faʻaitiitia ai le gaosiga o le inisalini poo le solia o lona avega, o se taunuuga o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

O le Hyperglycemia e iai ni aʻafiaga matautia mo le tino:

  • Muamua, o le toto e sili atu ona mafiafia ma e le mafai ona ulu i totonu o tamai vaa, ona e le maua uma ai siama i totonu o le tino ia mea talafeagai. O fafo, moe, leai o le mafaufau, veli i luma o mata, o le tingling in the legs can show itself.
  • Lona lua, o taumafaiga a le tino e faʻateʻaina le sili atu o suka e mafua ai le fiainu ma faateleina le avega i fatugaʻo.
  • Tolu, o le hyperglycemia faaumiumi e mafua ai le le atoatoa o le tino ma le faaitiitia o le puipuiga, o se taunuuga lea e lagona ai le vaivai o se tagata, e masani ona maʻi, ma o lona paʻu e aafia i pustules, e faigata ona faʻamalolo manuʻa ma oʻo lava i le gangrene.

O faʻamaʻi pipisi e maua i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e taua o le maʻisuka. I le tulaga ua le amanaiaina, o le maʻisuka e faigata ona togafitia, e oo lava i le taimi talu ai nei, o tagata na i ai lenei siama e tatau ona faasaoina i latou lava i se meaai malosi ma le inisalini injections, lea na faamalosia ai i latou e suia atoa o latou olaga masani.

O le mea fou o le fualaau faasaina SugaNorm o se mea moni lava i le tulaga o le maʻisuka. O le mea moni, o le tulaga tulaga ese o lenei oloa, e faavae i luga o mea masani, e le gata ina mafai ona maualalo le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, ae mafai foi ona afaina ai le pancreas, e faaosofia ai le gaosiga o le insulin. O le mea lea, o SugaNorm e le gata ina faʻaitiitia ai le tulaga o se maʻi o loʻo maua i le maʻisuka, ae fesoasoani foi ia te ia e faʻatoʻilaloina le faʻamaʻi ma toe faʻaleleia le soifua maloloina o le tino.

O faʻamalositino faʻamaonia ua faʻamaonia le aoga o lenei vaifofo mo maʻi laiti ma le maʻisuka i soʻo se ituaiga ma i soo se laasaga, o lona uiga o nei ua maua i le maʻisuka le faʻamoemoe e aveesea le tumau pea o le tui insulin ma toe foi atu io latou olaga masani.

Folasaga faʻapitoa ma le afifi

O le vailaʻau faʻatau e faʻatau i pepa pepa pepa, fai i lanu papaʻe ma lanu moana. O totonu e luasefulu capsules o SugaNorm 500 mg ia, afifiina i totonu o se pulufana, faapea foi ma se faaopoopoga ma faamatalaga auiliili ma le oloa ma faatonuga mo lona faaaogaina.

O SugaNorm capsules e lua ituaiga: o le tasi oi latou e manino le atigi ma ua tumu i se mea eleʻele eleelea, o isi oloa o loʻo faʻapipiʻi i se atigi lanu, ma o latou mea o loʻo faʻamalieina.

O le eseesega i le va o capsule e le na o foliga vaaia, ae i le gaioiga i le tino:

  • vai faʻamaʻi vai e maua ai se falemaʻi, vave vave ma lelei le faʻaitiitia o kulūkose i se tulaga saogalemu ma faʻaitiitia le lamatiaga o faʻalavelave,
  • capsules ma le paʻu e fai lemu lemu ma maeʻaeʻa: faʻasolosolo le pancreas, faʻaleleia le metabolism, toe faʻafoʻisia galuega faʻaleagaina o totoga ma mamanu uma.

Faiga o vailaʻau

O le SugaNorm, lea e aofia ai ituaiga e lua o kapula, galue i vaega nei:

  1. Ole vave faʻaitiitia le kulukose o le toto i mea masani,
  2. Faʻamālōlōina le faʻavauvau - malulu le gutu, leai se malosi, tingling i vae,
  3. Toe faʻafoʻisia le galue masani o le pancreas ma fesoasoani i le gaosia o le aofaiga tonu ole inisalini,
  4. Faʻaleleia uma metabolic processes, e aofia ai le metabolism o le carbohydrate, ma le faʻaaogaina o le inisalini,
  5. E aveesea ai toxins ma toxins mai le tino,
  6. Faateleina puipuiga.

O le mea lea, o le faʻaogaina o le SugaNorm o le a faʻatagaina ai se tagata o loʻo mafatia i le hyperglycemia e ausia taunuʻuga nei:

  • Faʻavasega le maualuga ole kulukose,
  • Aveese le faʻalavelave e fesoʻotaʻi ma le hyperglycemia,
  • Faʻaleleia le gaosiga o le inisalini ma faʻaumatia le manaʻomia mo nisi injections o lenei hormone,
  • Toe foi i le olaga masani.

Faʻafefea ona faʻaaoga SugaNorm

O tagata matutua matutua e tatau ona ave le fualaau faasaina e pei ona taua i lalo:

  • Lua capsules i se atigi lanu lanu afa itula ile aoauli o le taeao,
  • Lua capsules lanu paʻu e lua i le afa itula ao lei faia le taumafataga o le afiafi.

E tatau ona fufuluina capsules i vai mama i le vevela o le potu. O lenei vailaau faʻasolo lelei ua tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau ma e mafai ona faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka. A e ave SugaNorm, e tatau ona faʻatapulaʻa lau faʻaaogaina o meaʻai maualuga-suka.

O le umi o togafitiga e tasi le masina. O le vailaau faʻasaina e mafai ona toe faʻalua i le fa taimi i le tausaga ma malologa i le va o vasega. E sili atu faʻamatalaga auʻiliʻili i metotia ma metotia o le faʻaaogaina o capsules o loʻo i totonu o faʻamatalaga o oloa.

SugaNorm Experience

I le taimi muamua, sa ou le mafaufau pe o le a le tele o le kulukose i totonu o loʻu toto. I se tulaga lautele, sa ou lagona le masani, ma sa ou le masalo na i ai ni faafitauli seia oo i ni nai masina talu ai sa tatau ai ona ou alu i le falemai i se malulu. Ona fai mai lea e le fomaʻi ia te aʻu le tele o suʻega, e aofia ai le suka o le toto, ma o taunuuga e na o le faailoga lea e sili atu nai lo laʻu masani. I le taimi muamua, ou te leʻi faʻalagolago tele i lenei mea ma toe ofoina atu le toto, ae a le maua e le suʻesuʻega fou ni iuga sili ona lelei, na ou popole tele lava.

Na fautuaina au e le fomai e amata i se meaai, ae na ou filifili e tausao saogalemu ma faatau aʻu lava ia se vailaau saogalemu e faatulaga ai le gaosiga o le inisalini.

O laʻu filifiliga na pa'ū i luga o capsules SugaNorm, lea e mafai ona ou faʻatonu i le initaneti. Ina ua amata ona ou tago i lenei fofo, na amata ona ou lagona le sili atu le lelei: sa i ai le fiainu, lea na masani ona ou mafaufau i le masani, o le le mautonu ma le lelava na ou manatu i le maualuga o le mamafa na mou atu. Ina ua maeʻa le masina faalemasina o le vailaʻau, na ou toe pasia se suʻega toto, ma, i loʻu fiafia tele, o le kulūkose sa masani lava.

Ou te manatu o le matafaioi taua i lenei mea sa faia e suuga SugaNorm. Ou te matua fiafia ona ua mafai ona ou maua se fualaau aoga lelei mo le hyperglycemia. Afai e iai lou suka maualuga, ou te fautuaina le taumafai e foia lenei vaifofo, aua o le maʻisuka e le aoga le ula.

Le aoga o fualaau faasaina:

  • Faʻasaga i mea masani,
  • Faʻavave faʻaitiitia le toto suka
  • Faʻatulagaina le gaosiga o le inisalini,
  • Fesoasoani e togafitia le maʻisuka
  • E leai ni aʻafiaga itu.

Faafetai mo lau gauai! Mataʻituina lou soifua maloloina ma aua neʻi galo e pulea lou kulukose toto. Ma e mafai ona e faatauina le fualaau faasaina SugaNorm e ala i le faamau i lalo i se faleoloa e teu malu e aunoa ma le kopiina ma le totogiina. Faatali mo lau finagalo faaalia

Tuua Lau Faamatalaga