Zucchini Fritters

  • 500 g zucini (po o le zucini)
  • 150 g kāloti
  • 50 g sisi
  • 50 g falaoamata
  • 2 fuamoa
  • masima, pepa
  • mea manogi e tofo ai (E i ai au kekeli malulu, oregano ma le basil)
  • ghee po o le fualaau faiva + pata (mo le fuga)
Sauce:
  • kulimi mumu
  • masima, pepa, garlic

Masalo e iloa e tagata uma le meaʻai masani - Zucchini pancakes, ou te i ai se uiga lelei i sea ituaiga ipu, ae ou te le o se mea e sili ona lelei, pe a uma, i loʻu tofo, e matua fou ma leai se aoga i lona tulaga masani. O le mea lea, o le asō ua ou i ai ma se suiga fou mo fualaau mo lenei ipu. Nai lo le zucchini, na ou faaaogaina zucini, o le tofo o le zucchini e foliga mai o se mea e sili atu ona manino ia te aʻu, ma o le lanu o fritters e sili atu ona malamalama ia i latou, e ui o lenei fua e mafai foi ona saunia saogalemu ma zucini! Sa ou faʻaaogaina kāloti ma le sipisi e avea ma faʻaopoopoga (e pei ona e iloa, e sili atu le suamalie o mea uma i le sisi)), ma faʻaopoopo foʻi mea manogi - garlic, oregano, basil. O le meaʻai e matua sili ona maualuga! Sa ou faʻaogaina le falaoamata i le mea e sili ona lelei, o lea e avea ai ma panikeke, ma e le o le falaoamata ma ni meaʻai laiti, e pei ona masani ai i le tele o nei fua. Na foliga mai e ese le manaia e le mafai ona faamatalaina i upu, ou te fiafia i ai, ma e naʻo laʻu tama na manaomia se faaopoopo, e ui lava e iloa e faigata tele ona fafagaina fualaau faisua! E matua fiafia lava!
E 12 ou vaega.

Kuka:

Grate zuciniini (poʻo le zucini) i luga o se vao (!) Grater, faʻaopopo sina masima laitiiti.

Grot carrots i luga o se fatu laititi, sina masima.
Tuu fualaau faisua mo le 5-10 minute e tu ai, o lea latou te tuu ai le sua.

Faʻasusu ma le faaeteete fualaau faisua mai le susu susu. Ou te ave i totonu o paʻu, tui lelei i oʻu alofilima ma lafo i se pusa.

Faaopopo le sipisi kuka, masima, masima, pepa, mea manogi. Sa ou faaaogaina 0.3 tsp. oregano ma le basil, ma le 0.5 tsp. velo malō, galati fou o le vasega e talafeagai foi.

Faʻaopopo le falaoamata, faʻafefiloi lelei. Atonu e sili atu pe itiiti ifo foi le falaoamata, ae taumafai e tuu sina mea itiiti, pe afai e te fufuluina fualaau faisua, ona tele lea o le a le manaomia.

Faʻafefete le suauu i totonu o se apa. Sa ou falai i luga o le kulimi lanu, e mafai ona e kuka i luga o fualaau faisua, po o fualaau faisua i le afa ma le kulimi. Ou te fiafia tele i luga o le kulimi, e maua ai se mea manaia sili ona manaia mulimuli ane.
Tuu le pancakes i totonu o se fale e le o le mafiafia, falai seia oo i le auro i lalo ifo.

Liliu, fulu seia oʻo i le auro, ona tapuni lea o le tapuni ma aumai le sauniuni ile vevela vevela mo le isi 5-7 minute.

Mo le saumalie, na ou faʻafefiloi le kulimi suamalie, masima, pepa, galala malulu, ma faʻaitiitia sina meaʻai ma le kulimi mo se faʻaopoopoga o le tumau.
Auauna le pancakes vevela pe mafanafana. O fugafulu Zucchini e matua agavaivai, vaivai, ma susulu le malamalama, faatasi ai ma se manogi o fualaau aina suamalie ma manogi! E matua fiafia lava!

Zucchini Fritters

E tofu tamaitai ma lana lava meaʻai mo pancakes pancakes. Ma talu ai nei, o pancakes ma faʻaopoopoga eseese ua avea ma tagata lauiloa. Matou te fiafia ma loʻu aiga i panikeke ma le zucini, o se fualaau aoga tele mo o matou tino. E mafai ona avea i latou o se taumafataga o le taeao po o le fesoasoani i soʻo se meaʻai. E matua lelei lava le 'ai o le panikeke i le kirimigi oona poo le salakeke tomati ma kukama ma aniani i le suauu olive.

O mea aoga

Saunia oloa i le lisi. Zucchini e mafai ona faia i soo se foliga - umi pe liʻo - e le afaina. O le mea autu lava o le fualaau faisua fou ma talavou, ma se fatu manino, ona faʻaleleia lea o le panikeke. Fufulu, faʻagogo.

Grate le zucchini i luga o se pusa lapoa i totonu o se pesini loloto, faʻapipiʻi ma le faaeteete le sua, o loʻo i ai pea le tele o lenei fualaau faisua.

Faʻaopopo le suka suka, o se pine o le suamalie o le sami maualuga, o le sipuni o le paʻu o le paʻu ma le moa moa. Masima e mafai ona avea ma pepa e tofo ai.

Liligi i totonu o le susu-susu susu susu, fafagu le paluga seia oʻo ina lamolemole.

I le taimi nei, o le a tatou faaopoopoina le falaoamata ma vaai i le tutusa o le paluga. Ou te le manaʻo e zucini i le falaoamata, ae o lona uiga e ese mo tagata uma e gaosia. O le taimi lenei na ou manaʻomia ai 4 sipuni tele o le falaoamata ma se tamai paʻu.

Tatou te faʻafefiloi le paluga mo le taimi mulimuli, e tatau ona liua e pei o se kirimulu mafiafia. Ia mautinoa ia tuu atu ia te ia e tu i luma o le kuka mo le itiiti ifo ma le 10 minute. Pe a oʻo mai ni mea mai luga o le paʻu tao, e mafai ona e amata tao le fritters.

Faʻafeʻaloi se suauu manogi le lelei i totonu o se fagu, sasaa i luga o se sipunipuni atoa ma se paluga o le paluga ma tao keke i itu uma se lua seia oʻo i se lanu enaena lanu ma lelei atoatoa. Mai lea taimi i lea taimi latou te manaʻomia e toe faʻaaogaina i le umukuka.

Tuu fasi keke i luga o se solo pepa e aveese ai le suauu sili.

Auauna i le zucchini fritters vevela. Sa ou faia i latou mo le aiga o le taeao, o lea sa ou auauna atu ai ia i latou i le kulimi kirimoli. Ae, e pei ona ou tusia i luga, o se itu lelei laupepa laupepa e taofi pe taoina moa, mo se faataitaiga.

Laasaga ma lea laasaga ma se ata

Ou te kukaina sea panikeke pe a ou manaʻomia se fetuunaiga o le 'aiga o le afiafi. Latou te kuka vave, e liua suamalie. O le tautua i tagata o le zucchini e sili atu le lelei o se ipu tutoʻatasi ma se ituaiga sauʻai. Talu ai ona e fou lava i latou i le tofo, ou te faia le kulimi kulimi kirikisi - faʻataʻitaʻi tele!

E mafai ona suia le malo i le falaoamata.

Ina ia saunia fritch zucchini, o le a matou saunia mea e tusa ai ma le lisi.

O fualaau faisua uma, sei vagana ai le uʻamea, faʻapipiʻi i luga o se mea lalaga. Lisi le tipi i afa mama.

Faamasima, pepa e tofo ai, faaopoopo i ai suneli, masini ma fuamoa.

Fuga, e pei o pancakes masani, i luga o sina aofaiga o pata i itu uma e lua.

Tuu le pancakes ua saunia i luga o le pepa gaosi ina ia leai se gaʻo.

Fua Faʻatatau:

- E mafai foi ona faia fritters Zucchini faatasi ai ma le faaopoopoina o pateta, aniani lanu meamata, pauka ma e oo lava i le meaʻai.

- Afai e te manaʻo i fomaʻi zucchini e faʻagasolo atu se mea e sili atu ona vevela, na ona faaopoopo i ai sina sipisi lapisi i le paluga mo i latou.

- O le tautua i le zucchini fritters ma le saukiki sika e sili ona lelei, e ese mai le faia i le fale e faigofie. Laʻau ni nai laulaau o le kālati, ona tipi lea i luga o se mea e fai pe faʻasusu ma faʻafefiloi ma ni nai sipuni tele o le mayonnaise.

- Na ou feiloai foi i fualaau lea na fautuaina mai ai e le fometini zucchini le fuga i le pata oona ma le gaʻo.

Le Auala e Faia ai Fuga o Zucchini

Mo le kukaina, ave le zucchini talavou ma se paʻu manifinifi ma fatu lalo ifo. Faʻamau i luga o se mea gaosi. Afai ei ai ni fua e sili atu le matutua, e tipi ese le fatu ma faʻamalo. Faaaoga le pipi mo lona faamoemoega faamoemoeina. Afai e te le fiafia i fualaau faisua i pancakes, e mafai ona tipi le squash i se mea e gaosia ai lima.

Faʻaliliu le aofaiga o le kalaka i lou tofo. Peel, faʻafefe i luga o se faila. Faʻaopopo i le zucchini uamea ma faʻafefiloi.

Faʻamau i fuamoa moa. Tumau seia oo lava ina tufatufa atu i luga o le ao atoa.

Faaopopo le falaoamata o le saito. Nonoa oe lava i se sipuni ma faʻafefiloi lelei.

Fufulu ma faʻamago le pasisa poʻo isi laau afu, tipi lelei le fasi lau, faʻaopopo i le paluga zucini. Uʻu le paprika, turmeric, masima, pepa aina. Faʻafefe. Faʻatau. Afai ei ai se mea o misi, faaopoopo ni mea manogi, i lau faitalia. Meaʻai, e mafai ona e filifilia soʻo, e faavae i luga o mea e te manaʻo i ai. O le paluga e liua tele ma pe a tuʻuina i totonu o se apa e le salalau.

E mafai ona e kuka i sina vaega ole suauu, pe leai foʻi, pe afai e te mautinoa i lau pusa, o le filifiliga lenei. Lubricate le pani i le suauu, mafanafana lelei. Umu le paluga squash i se sipuni. Fai se afi lelei.

Fuga seia oo ina enaena auro i le tasi itu. Ave lua tauau o le tauau ma liliu i le isi itu, faʻaauau pea ona fuga seia oʻo ile enaena.

Saunia se pesini faʻamafola ma solo pepa. Faʻamama fagu paʻu e faʻafefiloi ai le suauu sili.

Faʻamasala atu i se ipu mama ma valaʻau i le fale i le laulau. O meaʻai suamalie zucchini ua saunia, fiafia lelei!

Faʻaaogaina o mea totino o se fuālaʻau matagofie

I totonu o le fatu o se masini faigofie digestible o le zucchini lanu. E aofia ai i latou i le Europa o le zucini, e ese i latou i foliga masani, lanu paʻepaʻe, lanu lanu lanumeamata. Tufatufaina i atunuu o le talafatai Metitirani. O mea aupito sili ona lelei e iloa ai e le talavou zucini, o loʻo i ai se pulupulu matala ma e lelei atoatoa.

O le vailaʻau faʻasolosolo o aganuʻu fualaʻau e latalata i le zucchini masani. E i ai a latou puipuiga, gaʻo, gaʻo (faigofie / faʻalavelave), mea faʻalaʻau, palu, vai. O le Zucchini o loʻo i ai le tele o minerale aoga: sima o le uʻamea, calcium, magnesium, phosphorus composite, potassium. Latou te mauʻoa foi i vitamini:

16 ituaiga matagofie o pauna mo Moscow

  • measina
  • riboflavin
  • ascorbic ma le nicotinic acid,
  • faʻatau.

O le Zucchini e tele tele fiber, pectins, flavonoids, antioxidants. Latou te faʻaleleia le faagasologa o fualaʻau, faʻamaonia le microflora o le intestinal, ma faʻateleina le faʻaumatia o toxins mai le tino. E i ai a latou mea e fiafia i ai, faʻaauau, faateleina le puipuiga. Zucchini e sili ona aoga mo maʻi o le fatu, gaʻo, ma le ate o le manava. E mafai ona 'aina faʻatasi pe kuka i auala eseese.

Tip. O le zucchini laitiiti, o le tosina mai o le pipi suamalie, o le a avea ma se faaopoopoga lelei i le salati. E lava le faʻafefe, faʻasuina i le sua o le tipolo, ma o le a latou faaopoopo faʻamatalaga muamua o le tofo i fua masani.

O se mea lauiloa o le zucchini pancakes faʻatasi ai ma laʻau, vaitau faʻafiafia. O le faʻamamaina o le kuka, o le a latou gaioi atu i gourmets, o tagata fiafia i meaʻai lelei, o loʻo faʻaaogaina se taumafataga, o le a faʻamalieina nai tamaiti laiti.

Meaʻai masani: faʻasologa i lea laasaga taʻitasi

O le succhini fritters recipes e mafai ai e oe ona faʻataʻitaʻi i mea aoga. I auala masani, o vaega nei e faʻaaogaina:

  • talavou zucchini - 350 g,
  • fuamoa - 2 pcs.,
  • laitiiti laisi
  • falaoamata - 3 tbsp. sipuni
  • greens - lala o le dill, cilantro,
  • suamati lama - 5 g
  • masima, paprika, pepa,
  • suauu kuka.

O le taimi muamua o le kukaina - suʻe se fualaau lanu meamata i luga o se fatu laumei e aunoa ma le aveeseina o le paʻu. Tipi le aniani. Afai o le tele o le vai ua faia, o le masini e togiina e faʻaaoga ai se sieve poʻo se gau.

O le isi laasaga o le faʻafefe o fuamoa, otaota gaʻo, mea manogi, sua o le lemoni. Faaopopo le falaoamata. Faaauau le fefiloi.

Fugalaau mo togalaau. TOP 10 faiga faigofie ma aoga

O le vaega mulimuli o se mea vave vave. Laveʻa le vevela. Lubricated with oil. Faʻasalalauina ma le faʻaeteete le tuʻuina atu o masini e faʻaaoga ai sipuni e fai ai meaʻai gaʻo. Pe a faʻafelanisi pancakes, ona faʻafeiloaʻi malie lea. Fuga mo ni nai minute, ufiufi ma se tapuni. Faʻalafola i luga o le ipu, fufuluina i laʻau, galaʻu nutililii. Taʻafia le vevela ma le kirimoli oona, kaluka poʻo le saumoni.

Faʻaleleia Manuʻa Faʻalelei

O le zucchini fritters fua e mafai ai ona maua ni fesuiaiga o mea e gaosia. O le au fiafia o le au fiafia sisi ipu. E fesuisuiai, ma se tofo matagofie. Mo le kuka, o le a e manaʻomia vaega nei:

  • zucchini - 2 pcs.,
  • 2 fuamoa
  • sisi kuka (parmesan, suluguni, mozzarella) - 70 g,
  • falaoamata - 60 g
  • greens (aromatic cilantro, puna o le seleni),
  • mea manogi
  • le masima.

Young zuciniini, e aunoa ma le paʻu, solo. Faʻasala ese le tele o le vai. Faafefiloi ma le kuka kuka. Faʻaopopo ni fuamoa e leai ni fatu, falaoamata, masima, mea manogi. O le masini ua maeʻa fefiloi.

Lisi fualaʻau fualaʻau tuʻu i totonu o se fagu e faʻafefiloi ua uma ona muaʻi faʻaalu. Fuga i latou, ausia se pulu auro. Ona toe liliu lea. Tu i luga o le afi, ufiufi ma se tapuni, isi 3-4 minute.

O meaʻai papaʻi, matagofie i se laumei laisi pata cheese, ua saunia. Latou te lelei i kulimi kulimi poʻo yogurt.

O le tofo o le a fiafia i pancakes kuka zucchini ma le kalama. O mea taua autu o se meaʻai manogi:

  • zucchini - 300 g
  • kilikeri - 2 paluga masani,
  • fuamoa - 2 pcs.,
  • falaoamata - 80 g
  • pālota - 30 g
  • le masima.

Tipi le zucini, tipi le laulau e faʻaaoga ai se squeezer kele. Na latou sasaina fuamoa. O le isi laasaga o le sasaa o le falaoamata. Faʻafefiloi malie ma le faʻavavega o gaioiga. Fufulu le ipu, faʻamamaina i le suauu. Faʻalautele le masini fualaʻau ma se sipuni, faia ni meaʻai i le gaʻo. Fritters fry, liliu, sipuni mo ni nai minute. Taʻafia le vevela e pei o se mea tutoʻatasi poʻo se falaoa i luga mo aano o manu, moa, tolotolo.

O meaai suamalie suamalie suamalie o le a avea ma se mea e sili ona fiafia i ai i se taumafataga a le aiga, e tosina atu ai se manogi muamua, susulu o pale pale, ma mea aoga.

O a mea e te kuka mai zucchini?

Tuua Lau Faamatalaga