Glucofage 750: iloiloga

O le vaega autu o le vailaʻau ma le vaega autu o loʻo galue malosi o metformin. I le avea ai o se vaega o le laulau, o loʻo i ai i le tulaga o le hydrochloride.

O vailaau e gaosia e tagata gaosi oloa gaosi i le tulaga o se laupepa. O laulau e afifiina i fusi faapitoa ma faʻamaufaʻailogaina i pepa alumini. O papapu taʻitasi e aofia ai 15 fualaau o vailaʻau.

I totonu o falemaʻi, o le faʻatinoga o le fualaau oona Glucofage umi o loʻo faʻatinoina i pepa palama e aofia ai le 2 po o le 4 paʻu. O pusa taitasi o le fualaau oona Gulucofage 750 ua i ai se faatonuga mo le faʻaogaina, lea o loʻo faʻamatala auiliiliina ai faʻaaliga uma o le faʻaaogaina o fualaau i le faagasologa o le togafitia o le maʻisuka.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina ma lona aafiaga i le tino o le maʻisuka

O le elemene aoga autu - metformin, o se tino o le vaega teleuanide.

O le vaega telepopoa o loʻo i ai se faʻaoga o le hypoglycem.

I le faaopoopo atu i le metformin hydrochloride, o fualaau o fualaau faasaina e aofia ai vailaau vailaau e faatino ai se galuega fesoasoani e avea o se vaega galue malosi.

O vaega o ausilali e aofia ai vaega nei:

  • carmelisi sodium
  • hypromelilose 2910 ma le 2208,
  • MCC
  • magnesium stearate.

O loʻo i ai i le maʻalaʻau le mea taua e 750 milligrams.

Pe a faʻaaogaina le fualaau oona Glucofage Long, o le vaega o loʻo galue malosi e faʻamaʻaina atoatoa mai le lumen o le gastrointestinal tract i totonu o le toto. Afai e ave le vailaʻau i le taimi e tasi e pei o le taumafataga, e faʻagesegese ona faʻagasolo le faagasologa o le absorption.

A maeʻa ona faʻaleleia, o le bioavailability of the compound is about 50-60%. O le aʻafia i totonu o le tino, o le metformin e televavave ona tufatufa atu i le gaʻo. I le taimi o femalagaiga, e masani ona le mafai e le kuluma malosi ona fausia ni faʻalavelave faʻapena e aofia ai i le plasma toto.

Metformin e le faʻamalosia ai le faʻasiga o le inisalini i peta beta o le pancreas, mo le mafuaʻaga lenei, o le faʻaofiina o se vailaau i totonu o le tino e le faʻaosofia ai le atinaʻeina o faʻamaʻi o le hypoglycemic.

Metformin e i ai se aafiaga faʻaolaina i luga ole suauu toto e faalagolago ile inisalini. Ona o le aʻafiaga o vailaʻau faʻasolosi oona i luga o siama, o loʻo i ai le faʻalauteleina o le lagona o le faʻaleleia o le masini i le inisalini, lea e faʻalauteleina ai le aveʻeseina o le kulukose mai le toto.

E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻaititia o le kulupu o le kullukose e ala ile ate. O le faʻaitiitia o le kulupu kesi e tupu ona o le faʻasaina o le glycogenolysis ma le gluconeogenesis.

O le mea galue malosi e faʻaleleia le gaioiga o le glycogen synthetase.

O le faʻaaogaina o le kullufafa umi i le maʻisuka e fesoasoani i le tausiga o le mamafa o le tino poʻo lona faʻaitiitia faʻaitiitia.

Metformin e faʻaaoga le lipid metabolism. Faʻatoagaina o le lipid metabolism e taʻitaʻia ai le faʻaitiitia o le mea o loʻo i ai cholesterol, triglycerides ma le LDL i le tino.

Lagolagosua-faʻasaoina otaota e faʻaalia i le tuai o le absorption o le vaega galue, o lenei aafiaga e taʻitaʻia ai le mea moni o le aʻafiaga o togafitiga e tumau mo le 7 itula i le maeʻa ai o le vailaʻau.

Faailoga ma le faʻailoga

O le inu o le glucophage e tatau ona i ai i le i ai o le maʻisuka ituaiga 2 o maʻi o loʻo mafatia i le meaʻai i le leai o se aoga i le faʻaaogaina o mea taumafa meaai ma le tino faʻaletino faaletino.

Ole togafitiga o vailaau e faia i le mataupu o le monotherapy poʻo le taimi e faia ai togafitiga tuʻufaʻatasi i le tulaga o le faʻaaogaina o isi vailaʻau oona, e aofia ai vailaʻau faʻasaina.

E pei o le tele o isi vailaʻau, Glucofage 850 o mea masani masani poʻo le Glucofage 750 o le faʻasili umi gaioiga faʻamaonia.

O le maitauina autu e le aoga le aveina o vailaʻau e:

  1. O le i ai o le hypersensitivity i le vaega autu o le vailaʻau poʻo isi vaega o le vailaʻau.
  2. O le i ai o faailoga o le ketoacidosis, precoma poʻo le coma i le tino.
  3. Faʻafitauli i le gaioiga o gaʻo ma le ate, e mafua ai le faʻaleagaina o le tino.
  4. O nisi o faʻamaʻi i foliga lapopoa pe tetele.
  5. Mauaina o tagata mamaʻi ma manua ogaoga ma aʻo faia taotoga.
  6. O le tagata gasegase e masani ona inu i le ava malosi ma inu ava malosi.
  7. Faailoaina o faailoga o le lactic acidosis.
  8. Aʻo faʻaaogaina se taumafataga o le hypocaloric poʻo le taimi e taitaia ai suʻesuʻega e faʻaaoga ai le iosine.
  9. Ole tausaga ole maʻi ole maʻisuka e itiiti ile 18 tausaga.

E le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le maea ai o le fausiaina ma le faagasologa o le fanauina o se tamaititi.

Ole lapataiga faapitoa e tatau ona faʻaaogaina pe a faatonuina se vailaau mo togafitiga i tagata matutua ua gasegase i galuega mamafa mamafa, ona o le maualuga maualuga o le atinaʻeina o faailoga o lactocytosis i le tino.

E le gata i lea, e manaʻomia le lapataiga pe a ave se vailaʻau e togafitia ai fafine o loʻo fafagaina.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

Pe a taitaia togafitiga faafomaʻi, e mafai ona tupu aʻafiaga i le tino o le maʻi.

O aʻafiaga sili ona taatele mai le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina o le acidosis lactic, o le anemia megaloblastia ma le faʻaitiitia i le tikeri o le faʻaaogaina o vitamini B12.

E le gata i lea, o foliga vaaia o faʻalavelave i le gaioiga o le tino o le tino e leʻo faʻamaloloina. O nei faaletonu e faʻaalia i se suiga i le tofo.

Mai le gaioiga o le gastrointestinal tract, o aʻafiaga e lua e mafai ona tupu:

  • taʻavale
  • vili
  • tiga i le manava,
  • manava manava
  • leai se manaʻo.

O le tele o taimi, o aʻafiaga mai le galuega o le gastrointestinal tract e aliali i le uluaʻi taimi o togafitiga ma iu ai ina mou atu i le taimi.

Ina ia faʻaitiitia le ono aʻafiaga o aʻafiaga mai le gastrointestinal tract, e fautuaina e ave faʻamaʻi i meaʻai poʻo vave pe a maeʻa.

I se tulaga e seasea tupu, atonu o le a iai ni mea e vavae ese mai i le gaioiga o le ate ma le faʻaalia o faʻamaʻi pipisi ile paʻu.

O le taliaina o Metformin i doses e le sili atu i le 85 g e le afaina ai tagata ma e le afaina ai le atinaʻeina o faailoga o le hypoglycemia i le tino, ae o le tagata maʻi e tumau pea ona foliga mai o faailoga lactocytosis.

I le tulaga muamua o faailoga muamua o le lactocytosis, e tatau ona e taofia le tagofia o fualaau ma saili le fesoasoani mai se falemaʻi i totonu o se fomaʻi e faamanino le suʻesuʻega ma fuafua le maualuga o le lactate i le tino maʻi. Afai e tatau ai, i totonu o le falemaʻi, faʻapipiʻi toto ma togafitiga faʻapitoa.

Ina ia faʻaitiitia le ono aʻafiaga o aʻafiaga, e masani ona fautuaina ia ave faʻamaonia Xenical i le taimi e tasi e pei o le Glucofage Long. O lenei vailaʻau e galulue faʻatasi ma Metformin.

Aʻo leʻi amata ona e aveina Glucofage umi i se fua faatatau o le 750 mg poʻo ana mea tutusa, e tatau ona e suʻesuʻeina le faʻamatalaga o le vailaʻau e tusa ai ma faʻamatalaga tuʻuina mo le faʻaaogaina.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Faatonuga mo le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻatonutonuina ai le tele o vailaʻau manaʻomia i tulaga taʻitasi. Ae ao leʻi faʻaaogaina fualaau, e tatau ona e feutagai ma lau fomaʻi e uiga i le aveina o vailaʻau.

E tusa ai ma faatonuga, latou te inu i totonu o totonu atoa, e aunoa ma le ulaina. O le tagofia o fualaau e tatau ona tuʻuina atu ma le fufuluina o le pusa ma sina vai.

O le taimi sili e ave ai vailaʻau e faʻaaogaina i le taimi o le 'aiga o le afiafi.

E tusa ai ma faatonuga, o le filifiliga o le atunuʻu o loʻo faʻatinoina e le fomaʻi o loʻo vaʻavaʻai i iuga o le suʻega ma uiga taʻitasi o le tino. Pe a filifilia se fualaau mo le tagofia o fualaau, o le fomaʻi e taitaia le togafitiga e aofia ai faʻamaumauga o mea o loʻo i totonu o le suka i totonu o le plasma toto.

O le glucophage e tusa ma le 750 mg o loʻo faʻatulagaina i le taimi e fai ai le mono-ma le taimi e faʻaaogaina ai togafitiga. Pe a faʻaaogaina le vailaʻau, e tatau ona maitauina ia vailaʻau na faʻatūina e le fomaʻi maʻi ma e tatau ona mataʻituina pea tulaga o le suka i totonu o le plasma toto.

E masani lava, o le vailaʻau e amata i se fuasei o le 500 mg, e le tele lava, e amata le vailaau i se fua o le 850 mg.

O le fualaau faasaina e 2-3 taimi i le aso i le taimi o taumafataga. E mafai ona faʻateleina le atunuʻu pe a manaʻomia.

Ole fualaau o fualaau e faʻaaogaina e faatumauina ai le tulaga o le tino o le 1500-2000 mg i le aso.

I le tulaga e fuafua e faʻafeiloaʻi le tagata gasegase i le aveina o le kullufaga, ona tatau loa lea ona lafoaʻi isi vailaʻau o le hypoglycemic.

Glucophage O fegalegaleaiga o umi ma isi vailaʻau

Glucophage O le umi e mafai ona faʻaaoga e avea o se vaega o le faʻasologa o togafitiga faʻatasi ai ma vailaʻau o inisalini. Pe a faʻaaogaina le vailaʻau faʻatasi ma inisalini injections, e tatau ona filifilia le vailaau mulimuli e tusa ai ma le faʻaogaina o le kulukose ma ona fesuiaiga.

E le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina pe a taitaia le sailiga o le tino e faʻaaoga ai le eseesega o loʻo aofia ai iodine. Aʻo leʻi faia ia suʻesuʻega, e tatau ona taofi le faʻaaogaina o le kalapu i le 48 itula ao le i faia le faʻataʻitaʻiga ma toe amata ile lua aso talu ona maeʻa le suʻega.

Pe a togafitia se tagata maʻi ile Glucophagem Long aʻo ave le vailaʻau ma le faʻaogaina o le suavai mama, e tatau ona fua le fua o le suka i le plasma toto.

O nei vailaʻau o:

  1. Hormonal vailaʻau.
  2. Tetracosactide.
  3. Beta -2-adrenergic agonists.
  4. Danazole
  5. Chlorpromazine.
  6. Diuretics.

O le tagofia o nei vailaʻau e manaʻomia ai le siaki faifai pea o le tele o le kulūkose i totonu o le tino e suia, ma afai o le faailoga e pa'ū ifo i lalo ifo o le tulaga taliaina, e tatau ona fetuunai le fua ole Glucofage.

E le gata i lea, o le faʻaaogaina o togafitiga faʻatasi ma Glucofage e mafai ona faʻaosofia ai le atinaʻeina o le siako acid i totonu o le tino.

Pe a faʻaaogaina se vailaau faʻasaina fualaau e pei o le sulfonylurea, o le acarbose, insulin, salicylate, faʻaalia ma le atinaʻeina o faʻailoga o le hypoglycemia i le tino e mafai.

Pe a faʻaaogaina togafitiga faʻasaina e pei ole Amiloride, Digoxin, Morphine, Procainamide, Quinidine, Quinine, Ranitidine ma isi, ei ai le tauvaga i le va o metformin ma nei vailaau faʻamalosi mo felauaiga i luga o le tubular, lea e mafua ai le faateleina o le maualuga o Metformin.

Le tau o le fualaau faasaina, ana analogues ma iloiloga e uiga i fualaau faasaina

O le faatauina atu o fualaau faasaina e faia i totonu o falemaʻi faapitoa lava e tusa ai ma le talavai a le fomaʻi.

Mo le teuina o vailaʻau, e manaʻomia lou faʻaaogaina o se nofoaga malulu ma malulu, lea e le mafai ona maua e tamaiti. E tolu tausaga o ola ile ola.

A maeʻa le taimi e teu ai vailaʻau, e faʻasa ona faʻaaogaina mo togafitiga. A maeʻa le taimi e teu ai, e faʻaaogaina e le vailaau le faʻataunuʻuina.

O fualaau o loʻo i ai le tele o analogues. O vailaau analogoa e talitutusa lava i le faiga o gaioiga i le tino.

O vailaau nei e tutusa lelei ma fualaau faasaina:

  • Laʻau,
  • Glycon
  • Glyformin
  • Glyminfor,
  • Langerine
  • Metospanin
  • Methadiene
  • Metformin
  • Sia ma isi.

O le tau o le Glucofage Long 750 e tele lava ina faalagolago i le tele o le afifiina ma le itulagi o le Rusia Rusia i totonu ole teritori o loʻo faʻatau atu ai vailaʻau.

O le tau o se afifi e aofia ai fualaau e 30 o vailaau faʻasaʻo i le lua pepa e eseese e faʻatatau i le itulagi o le atunuʻu i le lautele mai le 260 i le 320 rupu.

O le tau mo se afifi, e aofia ai le 60 pauna i foliga e fa, e fesuisuiai e fuafua i le vaega o le Russian Federation, lea e faatauina atu i le va o le 380 i le 590 ru.

I le tele lava o taimi, o gasegase e tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga ile Glucofage umi 750 mg. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea o lenei vailaʻau e sili ona lauiloa i le taimi o togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O le tele o taimi, o le sili ona maualuga le malosi o le togafitiga, faʻamasinoina e ala i iloiloga o tagata gasegase, e maua i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le ogatotonu o le maʻi. I le tele o taimi e mafai ona e maua ni iloiloga o le avea o se vailaau e mafai ona faaitiitia le mamafa o le tino mo tagata gasegase tuga e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

Afai e te fuafua e faʻaaoga Glucophage umi mo togafitiga o le maʻisuka, aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi ma suʻesuʻe le tino. Faʻavae i luga o iuga o suʻega, o le a faʻauʻu le fomaʻi e fautuaina e faʻaaoga le vailaʻau mo se vaitaimi faaumiumi o gaioiga.

O le tagata atamai i le vitio i lenei tusiga o le a faʻamatalaina le mataupu o Glucophage.

Tau o le kululufaʻi 750

FalemaʻiIgoaTau
apteka.ruGlucopeli Tausaga 750 N30 Faʻaauau le Talosaga Polokalama276.00 ete
apteka.ruGlucophage Long 500 N60 Faʻasalaga Taimi Lisi401.00 RUB
farmlend.ruGilocophage pe tusa o le 750mg tab.rolonglong. Numera 30271.00 ete
samson-pharma.ruPepa o fua o le glucophage 750mg No. 30281.00 ete
samson-pharma.ruGlucophage Long tab.prolong.action.750mg Nu. 30295.00 ete
samson-pharma.ruGlucophage Long tab.prolong.discharge 750mg No. 30344.00 ete
www.budzdorov.ruGlucofage Long tabl.prod-ia 750mg Nu. 60569.00 ete
www.budzdorov.ruGlucophage Long tabl.prod-ia 750mg No. 30319.00 ete
www.eapteka.ruGlucopifa Pepa papaʻi 750 mg, 30 pcs.309.00 ete
www.eapteka.ruGlucopifa Pepa papaʻi 750 mg, 60 pcs.509.00 ete
www.piluli.ruGlucopifa Pale umi 750 mg 60 pcs.513.00 ete
www.piluli.ruGlucopifa Pale umi 750 mg 30 pcs.315.00 ete
apteka.ruGlocophage Tausaga 750 N60 Lisi Taimi443.00 ete
samson-pharma.ruGlucophage Long tab.prolong.action.750mg Nu. 60475.00 ete
zhivika.ruGulucofage long tablets 750mg Numera 30 (Metformin)220.00 RUB
zhivika.ruGulucofage long tablets 750mg O le umi (Metformin)462.60 RUB
farmlend.ruGilocophage pe tusa o le 750mg tab.rolonglong. Numera 60434.00 ete
apteka.ruGlucopeli 1000 N60 Ripoti P / captive / atigi267.00 ete
www.budzdorov.ruGlucophage Long tabl.prod-ia 750mg No. 30333.00 ete.
samson-pharma.ruFaʻasologa o le Tafaʻi Tafaʻi Tafaʻi. 750mg No. 60540.00 ete
old.stolichki.ruGlucopeli Long tab po 750mg No. 60464.00 ete
old.stolichki.ruGlucopeli Long tab po 750mg No. 30270.00 ete
apteka.ruGlucophage Long 500 N60 Faʻasalaga Taimi Lisi404.00 ete
zdravcity.ruGlocophage long tab.rolonglong. 750mg n60526.00 ete.
zdravcity.ruGlocophage long tab.rolonglong. 750mg n30320.00 ete
stolentov.ruGlucofage Long tabl.prolong.750mg Nu. 60600.00 ete.
stolentov.ruFaʻailoga Tafaʻi Tafaʻi Tafaʻi 500 mg Numera 60476.00 ete
stolentov.ruGlucopeli Long tabl.prolong.750mg Nu. 30360.00 ete.
stolentov.ruGlucopeli Long tabl.prolong.750mg Nu. 30330.00 ete
6030000.ruGlucofage Long tabl.prolong.750mg Nu. 60540.00 ete
6030000.ruGlucopeli Long tabl.prolong.750mg Nu. 30297.90 suʻe
6030000.ruGlucopeli Long tabl.prolong.750mg Nu. 30324.00 ete
stolentov.ruGlucopeli Long tabl.prolong.750mg Nu. 30331.00 RUB
stolentov.ruGlucofage Long tabl.prolong.750mg Nu. 60602.00 ete.
wer.ruPepa lapopoa o glucophage 750 mg 30 pcs.315.00 ete
wer.ruPepa lapopoa o glucophage 750 mg 60 pcs.505.00 ete
farmlend.ruGilocophage pe tusa o le 750mg tab.rolonglong. Numera 30271.00 ete

E iai loʻu maʻisuka ituaiga 2. Faatasi ai ma lenei faamai, e matua taua lava le le maualuga o le suka e sili atu nai lo se tau taua, ae e sili atu ona lelei le faatumauina i se tulaga lelei. Glyukofazh Long 750 fesoasoani ia te au e taulimaina lenei mea Muamua, na faatonuina aʻu e le fomaʻi Glyukofazh 500 mg masani. Ae ui i lea, o lenei fomaʻi o loʻo i ai le tele o aʻafiaga o le itu ma sa ou lagona le le fiafia mai ia i latou. Na ia faitio i le fomai, fai mai e faigata ia te au ona inu. Ma na fautua mai le fomaʻi ou te suia i latou i le Glucofage Long 750. O lenei vailaʻau e umi atu, e manaʻomia ona e faʻaalu i le aso. Ma e itiiti lava aʻafiaga o aʻafiaga. O le taimi nei ua na o loʻu inu, o le suka e teu latalata i mea masani. Fofo lelei.

E maua i loʻu maʻisuka le maʻisuka. O le mea e leaga ai, ua uma ona ia faʻaaogaina le inisalini, ma ina ua mavae se taimi, na faatonuina ai le Glucofage Long 750. O le mea moni o loʻu tina na amata ona toe malosi, o lona tulaga ua mamafa, ma o lenei vailaʻau e fesoasoani e tuuitiitia ai le toto suka ma faaleleia ai le metabolism. Na amata ona inu e Tina le vailaau e tusa ai ma le faasologa ua faatonuina e le fomai.Ina ua mavae sina taimi, na amata ona faaleleia le tulaga, o le mamafa na faaitiitia, na sili atu ona lelei le auiliiliga. Ua fiafia Tina i le fualaau faasaina, na amata ona ia mataituina ana meaʻai ina ia le tupu ai aafiaga le lelei. Ma ua ou toʻa o loo lelei lava o ia.

Sa ou maua i le maʻisuka mo se taimi umi. Muamua, na faatonuina le Glucofage 500 e faʻamaonia le maualuga o le suka, ona tuʻuina atu lea i Glucofage Long 750. O le fualaau lona lua e sili atu le lelei, e sili atu ona faigofie ona faʻaalu i le aso. O le gaioiga o fualaau faasaina e lava mo le aso, ma o aʻafiaga itu e faʻaalia i se vaega itiiti. E leai se faʻafitauli ao ou alu i le Glucofage Long 750. Na faʻaalia i le auʻiliʻiliga o le pule o loʻu suka na i ai i le tulaga tatau mo loʻu tausaga. Ou te faaauau pea ona inuina le vailaʻau, pei ona fautua mai le fomai.

Sa ou alu i le fomaʻi ma le mamafa ma le susu, na ofoina mai e suʻe suʻega. O se taunuuga, o le siama o le maʻisuka ituaiga 2. Glucofage Long 750 na faʻamatalaina, o le aafiaga o le vailaau faʻasaina e umi atu nai lo le Glucofage masani. Ina ua mavae sina taimi, sa ou matauina le sili atu o le fiaai, ua ou manao e maualalo le suamalie (o se faafitauli tele lea mo le maʻisuka). O se faʻaopoopoga i le taliaina o se faʻaitiitia o le mamafa o le tino, na leiloa ai le 3 kilokalama. E faigofie le faʻaaogaina o vailaʻau, e tatau ona e inu tele vai. O suʻega fou na faʻaalia ai ua amata ona faʻaitiitia le suka, o lea ou te faʻaauau togafitiga i le fualaau faasaina.

Glucophage Long 750 na faatonuina mai ia te aʻu e se fomaʻi. O aʻu o le maʻisuka; o le suka e maualuga atu nai lo le masani. Na ou matauina a oo ina ave Glucofage, o le a faigofie ia te aʻu. O le fualaau faasaina e maualalo ai le kulūkose o le toto, aʻo faʻamalosia le tulaga. O fualaau faʻatasi ma le prefix "Long" ei ai lona aafiaga umi, pe a faatusatusa i fualaau faasaina, o lea e tatau ai ona ou inuina i lea aso ma lea aso. I le popofou, sa ou lagona le le fiafia, ona uma ai lea o mea uma ma toe foi mai i le masani. Na fai mai le fomai atonu e tatau ona ou inuina le vailaau i loʻu olaga atoa.

Saw Glyukofazh 500, ina ua mavae sina taimi na tofia Glyukofazh Long 750, aua talu mai le amataga na leaga tele. Ae peitai, ou te inu le vaifofo lona lua ma le faigata. E ui i le mea moni e tatau ona e faʻaitiitia, o loʻo i ai pea itu. E masani ona tigaina le gasegase ma le vevela, o le manava e masani ona tiga, manava manava e masani ona tulaʻi mai. E maualuga loʻu suka, o aʻu o le maʻisuka, ae ou te le iloa pe faapefea ona inuina lenei vailaʻau. Tulaga ogaoga. O le a ou fai atu i le fomaʻi e filifili se isi mea e faʻasaʻo ai le suka.

Ua ou maua le maʻisuka mo se taimi umi, ua uma ona ou lesitalaina ma se endocrinologist. E mafai ona ou maua fualaau uma mo le saolotoga, ae o mea latou te tuʻuina atu ei ai se aafiaga leaga i le tino. Na fautuaina e le fomai le inu o le Glucofage Long 750 e faaitiitia ai le suka, ae e tatau ona e faatauina oe lava. E sili atu mo aʻu nai lo aʻafiaga leaga o isi fualaau. Ae mo Glucofage, ou te fiafia i le vailaʻau. E tatau ona e inuina i lea aso ma lea aso ona o lana gaioiga umi, e le afaina ai aʻafiaga. I le lautele, ina ua mavae ni nai masina talu ona ou aveina, sa ou lagona le sili atu ona lelei; sa ou matauina ua ou leiloa sina mamafa. O le a faaauau pea ona ou faʻaaogaina lenei vailaʻau ina ia leai ni faafitauli i le suka o le toto.

E masani ona ou faʻaaogaina le fualaau oona Glucofage faatolu i le aso - e maua loʻu maʻisuka ituaiga 2. Ae o vailaau na mafua ai le gasea ma le le toʻa i totonu o le manava. Na ou alu i le fomaʻi, na ia fautua mai se sui - Glucofage Long 750. O le vailaʻau o se gaioiga faaumiumi, o lea e lava ai le inu tasi le laulau i le aso. Na faamatala e le fomaʻi e faapea, o le vailaʻau e itiiti sona aʻafiaga i aʻafiaga o fualaau masani. Ma e moni lava, o lenei Glucophage sa sili atu le faigofie, ou te ave se piliki i le po, o le aafiaga e mo se aso. E faigofie tele, aua e te le manaʻomia le mataʻituina o le taimi ma ave faʻataʻitaʻi ia oe. Le maualuga o le suka i le taimi e faʻaogaina ai le Glucofage Long 750 e latalata i mea masani, o lea ou te faʻaauau togafitiga i fualaau faasaina.

E leʻi leva ona ou mauaina i le maʻisuka ituaiga 2. Taʻuina Glyukofazh Long 750. Inu tasi le papa, inu vai tele. Ou te leʻi matauina soʻo se aafiaga mai vailaau. Glucopifa fesoasoani e faʻaitiitia le kulukose, lea ei ai sona aoga aoga i le tino o le tagata. O le aʻafiaga o le vailaʻau e amata vave lava, e vave ona iloa. I taimi o suʻesuʻega faaopoopo, na faʻamoemoeina o le maualuga o laʻu suka na masani lava mo loʻu tulaga. O se ponesi talafeagai o se gau gau - o le maʻisuka e masani ona mafatia mai le sili atu pauna. Na fai mai le fomai e tatau ona ou inuina le vailaau mo se taimi umi, o lea o le a faaauau pea ona togafitia aʻu.

E i ai loʻu maʻisuka ituaiga 2, o loʻo ou inu i le Glucophage mo ni nai tausaga. Talu ai nei, na fautua mai ai se fomaʻi ou te fesuiai i le Glucofage Long 750, ma faamalamalama mai o le a latou inu vai inu. E le gata i lea, na ia fai mai o na aafiaga i le taimi o le a foliga mai ai e itiiti ifo nei fualaau. Sa tonu ia te au e faataitai. O le mea moni, e sili atu le faigofie ona inu se tasi piliki, nai lo le lua pe tolu. E le o matauina foi le leaga. E tasi le mea e leaga - o nisi taimi o nei laulau e matua faigata lava ona faʻatau, latou te le oi le falemaʻi. O le mea lea, e tatau ona tatou toe foʻi atu i le Fagalukagofie faigofie.

Tuua Lau Faamatalaga