Auala e ave ai faʻamalosi - faatonuga mo le faʻaaogaina o gau gau, iloiloga o fomaʻi ma le mamafa o mea mamafa i ata ao lei amataina

O loʻo maua i le foliga o capsules Numera 1 faʻatasi ma se pulou ma se lanumoana, o mea o loʻo i totonu o pusa (7 poʻo le 21 fasi vaega i totonu o pusa tioata, i totonu o se atigipusa pepa o le 1, 2, 3, 6, po o le 12).

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o le lisi: 120 mg i le 1 capsule.

Vaega o Ausilali: sodium carboxymethyl starch (sodium sarchic glyco), povidone, microcrystalline cellulose, sodium lauryl sulfate ma talc.

Faʻafefiloi: Gelatin, titanium dioxide, suauu lanumoana pateni.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le faʻamamafa ua faʻamoemoeina mo le togafitiga o le gaʻo i tagata gasegase i le sili atu i le 30 kilokalama / m 2 poʻo le sili atu i le 28 kilokalama / m 2 i le i ai o isi mea aʻafiaga e pei o le maualuga o le toto maualuga, o le maʻisuka poo le dyslipidemia. E faʻaaogaina faʻatasi ma se taumafataga maualalo-kalori.

E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua faatonuina ina ia faaitiitia ai le lamatiaga o le toe fuaina o le mamafa pe a uma ona faaitiitia.

Contraindications

  • Cholestasis
  • Malabsorption syndrome,
  • Faʻaaoga faʻatasi ma cyclosporine,
  • I lalo o le 18 tausaga
  • Toto
  • Fafagaina susu
  • O le gasegase ile vaega ole vailaʻau.

I le faʻaeteete, ua faʻaaogaina Xenalten mo nephrolithiasis ma se talafaasolopito o le hyperoxaluria.

Faʻaiʻuga

  • Gaʻo gasegase: tele lava - tiga poʻo le faʻavauvau i totonu o le manava, afaina, vavalalata, faʻalauteleina o le manava, faʻaogaina o le manava, faʻafefeteina mai le faʻasaʻo, faʻaaogaina o le kesi ma se aofaiga o le lafoaʻi (o nei itu e masani ona laʻititi, e le tumau ma e tupu i le amataga o togafitiga (i le 3 masina muamua), o le faateleina o le faateleina o le tulaga o le faateleina o le gaʻo i le taumafataga, o nei gaioiga e mafai ona faʻaumatia e ala i le sili atu ona mate, aemaise lava i le fesoʻotaʻiga o le aofaiga o aofia ai i le taumafataga gaʻo), masani - le faʻavauvau po o le tiga i totonu o le faʻasaʻo, feʻaveaʻi ole feusuaʻi, afaina, sulu vaivai, gutu ma nifo nifo,
  • Malosiaga o le tino: masani lava - faʻafitauli ogaoga o le respiratory tract, masani - faʻaitiitia maʻi pipisi o le tino,
  • Nervous system: masani ona masani - ulu tiga,
  • Urinary tract: masani ona faʻamaʻi
  • Faʻalavelave faʻapitoa: seasea - faʻavave, urticaria, tima, bronchospasm, anaphylaxis, angioedema,
  • Umi ma le biliary tract: e seasea ona tupu - o le fiva samasama, faateleina le gaioiga o le gasegase ma le alkaline phosphatase,
  • Isi: masani lava - maʻi, masani - vaivai, popolevale, dysmenorrhea.

Faatonuga faapitoa

A o lei faatonuina le Xenalten, e tatau ona vavae ese le mafuaʻaga o le isesa, mo se faataitaiga, hypothyroidism.

I le taimi o togafitiga, e tatau ona e mulimuli i se paleni o le hypocaloric diet e aofia ai le silia ma le 30% kalori i le ituaiga o gaʻo, faʻamalosia ma fualaau faisua ma fua. O le ao ole aso ole gaʻo, proteins ma gaʻo e tatau ona vaevaeina i ni meaai se tolu. Talu ai ona o le lisi o igoa e faʻaitiitia ai le faʻaleleia o nisi o vitamini gaʻo, o meaola ninii e aofia ai vitamini e mafai ona sosoʻo gaʻo, ua faʻatonuina e toe totogi ai o latou vaivaiga. E tatau ona ave i le 2 itula muamua pe 2 itula i le maeʻa ai o le Xenalten.

Aveina o ni tui maualuga - e sili atu ma le 120 mg 3 taimi i le aso - e le maua ai se faʻaopoopoga faʻaopoopoga.

Ole faʻamamaina e leʻo faʻamoemoeina mo le faʻaaogaina ile faiga ole tamaititi.

I nisi o tulaga, pe a ave le lisi, e mafai ona maua le faateleina o le faʻasalaga o le oxalates i le urine.

I tagata gasegase oe na le mauaina ni vailaʻau mo le puipuia, i le taimi o le lua pe sili atu asiasiga sosoo i le fomaʻi i le muamua ma le lua tausaga o togafitiga ma le fualaau faasaina, o se faaitiitia o le maualuga o vitamini i le plasma sa faaalia.

O nisi tagata gasegase, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le masima poʻo le anorexia, e ono faʻaleagaina le faʻaleagaina.

Talu ai o le absorption o le vitamini K e mafai ona faʻaititia pe a fai e ave le lisi, i tagata gasegase e masani ona faʻea warfarin mo se taimi uumi, e tatau ona mataʻituina le faasologa o le tui toto.

O le faʻaaogaina o se vailaʻau faʻamalolo o le tino e mafai ona tuʻufaʻatasia ma se faʻaleleia atili o le puleaina o le maʻisuka, lea e manaʻomia ai le faʻaitiitia o tui o inisalini poʻo vailaʻau o le hypoglycemic oral (metformin, sulfonylurea, ma isi).

Afai, a maeʻa le 12 vaiaso o le faʻaaogaina o le Xenalten, o le faʻaitiitia o le mamafa o le tino e itiiti ifo i le 5% o le mamafa muamua, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e uiga i le faufautua o le togafitiga atili.

Le umi o togafitiga e le tatau ona sili atu i le 2 tausaga.

Orlistat e leai sona aʻafiaga i le fua faatatau o gaioiga, gaioiga vaaia, ma le gafatia e gauai totoʻa ai.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Ole faʻamaʻaloga e le fautuaina mo tagata maʻi e ave cyclosporine. Afai o le faʻaaogaina o sea faʻapipiʻiga e manaʻomia pea, e tatau ona ave cyclosporine i le 2 itula muamua pe 2 itula pe a maeʻa ona ave le lisi. I le taimi o togafitiga, e tatau ona puleaina mea o le cyclosporine i le plasma toto.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina faʻaaogaina o mea e le faʻaogaina faʻamalosi, e aofia ai warfarin, faʻaitiitia le faʻaitiitia o le maualuga o le gaʻolaʻau ma se suiga i tulaga faatauaina o faailoga o le fuainumera masani faavaomalo (INR), o le mea lea, e tatau ona pulea le INR.

E le fautuaina le vailaʻau ina ia faʻasolosolo faʻatasi ma le acarose, aua leai ni faʻamatalaga i luga oa latou fefaʻatauaiga o vailaʻau.

Orlistat e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le betacarotene i meaʻai i le 30% ma faʻalavelave ai le ave o le vitamini E i le foliga o le tocopherol acetate e tusa ma le 60%.

Afai e fautuaina le televitamins i le taimi tutusa e pei o le Xenical, e tatau ona ave a itiiti ifo i le 2 itula i le maeʻa ai poʻo le taimi e momoe ai.

Orlistat faʻaleleia le bioavailability, faʻasalaga plasma (e 30%) ma le aafiaga o le toto o le pravastine.

Faʻamaumauina e mafai ona faʻaititia ai le bioavailability of contraceptives oral. Ina ia puipuia le maitaga e le manaomia i le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, i le tulaga o le manava faʻapitoa, e tatau ona faʻaogaina auala faʻapitoa fou.

Orlistat e mafai ona faʻaititia le maualuga o le plasma amiodarone maualuga e tusa lava pe a uma le toʻatasi. O le faʻaaogaina o sea faʻasigaga e mafai ona faia e pei lava ona faatonuina e se fomaʻi.

Faamatalaga o le fualaau faasaina

O le vailaʻau faʻasaina ua maua i foliga o gelatin malosi capsules. I lanu, e mafai ona sinasina pe lanumoana ma ni tamai pusa i totonu. Folasaga faʻapipiʻi - afifiina o capsules i le siakiina o masini e faia i le PVC kiriata ma le alumini pepa na lolomiina pepa i le 21 po o le 7 vaega. Faʻamaumauga o katini faʻamalosi e aofia ai le 12 faʻasalaga o le vailaʻau.

Faʻapipiʻi puʻu

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, Xenalten, faʻaopoopoga i le lisi o igoa, e aofia ai le microcrystalline cellulose, lea e faʻafefe ai le manaʻo ma maua ai le lagona o le manava atoa. O isi vaega o loʻo i ai i le sauniuniga mo le paʻu o le mamafa i nai atopaʻu ma avea o se mea mo le faʻavae o vailaʻau. O sodium lauryl sulfate, sodium carboxymethyl starch, talc ma povidone.

Le faiga o le gaioiga o papa

I le iloiloina e ala i iloiloga oi latou na le maua le mamafa i le 2017, o le aafiaga o le aveeseina o le tigaina o se mea lelei tele. O le gaioiga a le vaega autū o le lisi o igoa e mafai ai ona vave faʻaitiitia le mamafa. A oʻo mai se mea i totonu o le tino, na te tali atu i le lipase, o le enzyme i le pancreas e nafa ma le talepeina o gaʻo. Orlistat poloka poloka o le natura a le tino, o lea la e le ulu le gaʻo le gaʻo i totonu o le toto, e le faʻafefe ma e le faatuai. Afai e manaʻomia e le tino le malosi, e liliu atu i tupe faʻaputu ua uma ona faʻaopoopoina ma faʻaaoga lelei. O le tuai o le tino ua alu ese mai le tino e ala ile inumaga.

Auala e ave ai le Faʻamaumau mo le gau o le mamafa

O se tulaga tāua mo le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina mo le mamafa o le mamafa o le sauniuni, lea e aofia ai le suia o le meaai. I nai vaiaso ao le i aveina le kapula, e manaʻomia se taumafa maualalo-kalori. E tatau ona e 'ai atili fualaau faisua ma fualaʻau, ma faʻaitiitia le faʻaaogaina o gaʻo. E mafai ona faaaoga na o le 30% o gaʻo mai le aofaʻi o le faʻaogaina o kalori. Aʻo leʻi faʻaaogāina laupepa tuai, e fautuaina e faia se suʻega faafomaʻi e iloa ai le mafuaʻaga o le mamafa o le mamafa.

O caparalu faʻamalenoa e tatau ona ave 1 le tolu 3 taimi / aso mo le itula pe a uma le 'ai poʻo le taimi o taumafataga. Ole fua e le mafai ona sili atu, ona o loʻo i ai se tulaga lamatia o le atiaʻe o le manava ma isi aʻafiaga. O le umi o le vasega e fuafuaina e le fomaʻi. E mafai ona tumau mai le 3 masina i le 2 tausaga. O uluai taunuuga o le gau o le mamafa ua mafai ona iloa muamua 2 vaiaso talu ona amata le pulega o le capsule.

E mafai ona ou faʻaaogaina i taimi o maitaga ma le lactation?

I le taimi o le maʻitaga, ua vavaeina le igoa. O lenei mea e mafua mai i le mea moni e leai ni suʻesuʻega faʻapitoa tau suʻesuʻega o le a faʻamaonia ai lona saogalemu mo le soifua maloloina o fafine ma le tamaititi. E leʻo faʻamautuina foi pe o le mea o loʻo gaoioi e alu i le suāsusu susu, o le mea lea e le fautuaina e ave capsules faʻamalosi i le taimi o le lactation.

O fea e faʻatau ai?

E mafai ona faʻatau Xenalten i totonu o se fale talavai e tusa ai ma le fomaʻi poo le faʻatonuina ile imeli. Pe a faʻatau se vailaau faʻasaina i totonu o se falemaʻi i luga o le initaneti, e mafai ona fai si taugofie, e oʻo lava i le amanaia o le tau o le faʻatagaina. O le tau o se vailaau mo le pa'ū o le mamafa e faalagolago i le numera o laupepa i totonu o le pusa, o le mea lea e sili atu ona aoga le faʻatonuina o le vailaau faʻamaʻi vave mo le togafitiga atoa. E mafai ona faʻatauina le Xenalten mo le paʻu mamafa i falemaʻi:

  1. ZdravZona (Moscow, Kulakova St., 20).
  2. Violet (St. Petersburg, Spassky Lane, d14 / 35).
  3. Delta (Omsk, Volochaevskaya St., 15).
  4. Falemaʻi (Tomsk, pr. Komsomolsky, 37b).
  5. Malolosi (Chelyabinsk, Yaroslavskaya St., 15).
  6. Bio-falemaʻi (Kiev, Blvd. Davydova, 12).

E fia le tau o Xenalten? I le 2016, o le tau i falemaʻi i Moscou mo le fualaau faasaina e tusa ma le 700 ruulu mo se afifi 21caps. I falemaʻi i isi aai o Rusia, o le tau o se vailaau faapena mo le gau o le mamafa e eseese mai le 760 - 900 rubles. I totonu o Iukureini, e mafai ona faatauina mai le mamafa o le mamafa i le 580 - 650 hryvnia.

Faʻamaumauga Faʻapitoa Anagofie

  1. Allie. E tusa ai ma le faʻamatalaga, e faʻaaogaina mo le gau o le mamafa faʻatasi ai ma se taumafa maualalo-kalori. Faʻailoaina mo le oona. Faʻaitiitia le aofaʻi o le kalori o mea taumafa ma le lamatiaga o le leiloa o le mamafa. O le mea sili ona filifilia, o le mea lea, e le aʻafia ai le faʻafefe ma le faʻaleagaina o aʻafiaga ma gaʻo. O le faʻamaloloina o le vailaau faʻasaina e leai se aoga ma se toʻatasi.
  2. Xenical. O le vailaau o le gasegase o le inhibitor o lipine gastrointestinal. E faʻaleleia ai le gasegase i totonu o le tino, o loʻo i ai le faʻavalava o le lipid. O togafitiga uumi e fautuaina e aveese ai maʻi o le mamafa. Ole fualaau faasaina e tatau ona faʻaaogaina faatasi ai ma se paleni paleni mea taumafa.
  3. Listata. O se tagata e pipiʻi meaʻai mai meaai. Faʻaitiitia le lagona o le fiaaai, faʻaititia le kalori o meaʻai. Pe a ave 1 le papa, pe tusa o le kuata o le gaʻo o loʻo ulu i le tino ua poloka. Acacia gum, o se vaega o le fualaau faasaina, e le mafai ai ona gaʻo le gaʻo i totonu o pulu tetele. Faʻaitiitia le maualuga o le toto insulin.
  4. Faʻailoga. Capsules mo le gaʻo ma le mea galue malosi. O le faʻaaogaina o le vailaau faʻamalosi e puipuia ai lipase. O le eseesega ma le Xenalten ua naʻo vaega o fesoasoani. I le taimi o togafitiga, e mafai ona faʻaleleia le kosi o faʻamaʻi e pei o le maʻisuka, dyslipidemia, maualuga maualuga o le maʻisuka, gasegase lipid metabolism. E leʻi faʻamoemoe mo le faʻatinoina o tamaiti.
  5. Orsoten. O le isi faʻasologa o fualaau faasaina ua faʻanoanoa. E tusa ai ma faatonuga, O Orsoten e faʻamalosia le gaosia o le gaʻo na maua e le tino faʻaagaga, e faʻafefe ai le gaʻo o gaʻo, ma poloka ai le gaioiga o lipase. Faʻamatala le fualaau mo le mamafa o le mamafa o le tino e sili atu ma le 30 kilokalama / m2 poʻo le mamafa o le mamafa.

Xenalten poʻo Xenical - o le fea e sili atu?

O nei vailaʻau e lua e foliga tutusa i le gaosiga o le gaosiga, o le mea lea, e foliga tutusa i le masini o le gaioiga. O le taimi lava e ulufale atu ai Xenalten poʻo Xenical i le gastrointestinal tract, o le fua faatatau o vailaau faʻasolosolo o le faʻaaogaina o le enzymes pancreatic e faʻaitiitia, ma o le tino ua galo lona malosi e talepe ai gaʻo. O nei fualaau oona e eseese gaosi oloa ma tau. O Ksenikal e sau mai Suiselani, o le mea lea o lona tau e sili atu lona maualuga nai lo le fausiaina o Rusia.

Faʻamatalaga e uiga i meaʻai

Sergey Lisovsky (poto masani galuega i le silia ma le 15 tausaga):

E masani lava, o iloiloga o tagata fai meaʻai e fomaʻi i luga o Xenalten e leaga, ae i laʻu aga masani ua na o le lelei lelei o nei pulou. O le mea moni, e tatau ona e faʻatusatusa saʻo le metotia ma inu i latou mo le itiiti ifo ma le masina ina ia e lagona le aʻafiaga, ae le faʻaleagaina. E le gata i lea, ou te fautuaina pea tagata faatau e mulimuli i mea taumafa maualalo-kalori ma faamalositino i taimi o le paʻu mamafa.

Natalya Kolomoychenko (galuega galue 7 tausaga):

Ou te le fautuaina tagata e faʻaaoga soʻo se fualaau oona. Ou te talitonu e mafai e se tasi ona aveesea le mamafa e le afaina ai le soifua maloloina. A uma, o Xenalten o se vailaʻau e iai aʻafiaga i itu ma se lamatiaga o le faia o cholestasis, manava, maʻi, poʻo se isi faʻamaʻi. Ou te manaʻo e matauina vaega o tagata gasegase e le maua le mamafa ma nei vailaʻau e le amanaia ai le mamafa oo latou aʻafiaga i le tino. Faʻasalaga e tatau ona faʻatalanoa faʻatasi ma togafitiga faafomai.

Ata muamua ma pe a maeʻa le mamafa

Afai e le mafai ona e leiloa le mamafa i le auala faaleaganuu, ma o le lagona o le fiaaai e te fiafia ai i le ao ma le po, togafitiga ma capitaliles Xenalten. O le taua i le mamafa o le mamafa o le a sili atu ona saoasaoa ma sili atu ona lelei, aua o le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai se mea malosi e poloka ai le gau o gaʻo. Aua lava nei galo e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi e uiga i le mafai ona faʻaaogaina le faʻamaumau mo le paʻu o le mamafa ina ia faʻaitiitia ai aʻafiaga o aʻafiaga. O faʻataʻitaʻiga ata ma ata o le a musuia ai oe e tau ma isi pauna.

Faʻataunuʻuga lelei o iloiloga gau

Larisa, 29 tausaga: Ina ua uma ona faitauina le iloiloga e uiga i le leiloa o le mamafa i le Xenalten i luga o le fono, na ou filifili ai i lenei faataitaiga, e ui lava e le maualalo le tau o le fualaau faasaina. Mo le tolu masina na leiloa na o le 7 kilokalama, e ui lava na ou faʻamoemoe o le a sili atu le lelei. Ou te lei matauina soʻo se itu, ae na o nisi taimi ei ai se nofoa vavae, ae ou te manatu o se faailoga lenei o le gaioiga o mea faigaluega. O fegalegaleaiga o vailaau e leʻi vaaia i multivitamins ma Cyclosporine, o lea na ou aveina ai i le 2 itula i le maeʻa ai o le Xenalten.

Olga, 45 tausaga: Sa ou sailia se fualaau sili ona taugofie mo le mamafa o le mamafa, talu ai ona o le faamasinoina e ala i iloiloga a fomai, e tatau ona inu mo le tele o masina. Sa ou manao e faatau Orsoten, ae na le mafai ona ou mauaina. O le fale talavai na ofoina atu se mea tutusa - Faʻamaumau. Sa ou inu i le masina ma leiloa 10 kg! Ae maise lava e le faatapulaaina ai o ia lava i meaai. Na pau le mea - ou te le fiafia i lau sima, o le mea lea e faigofie ai le le maua o le mamafa. Sa ou suesue foi i aso taitasi i le fale i luga o le lapisi, ma ou te lei misia se avanoa e tasi, ma o lea ua ou fiafia tele i ou foliga vaaia.

Aano malosi ma vaega

O vailaʻau faʻamalolo faʻafuasei o loʻo maua i Rusia i le kamupani o vailaʻau faʻatau a Obolenskoye. O le vailaau faʻatau e faʻatau atu i le paʻu paʻepaʻe po o le paʻepaʻe paʻepaʻe, i totonu o le mea o loʻo faʻaalia ai le paʻu laulaʻau ma le mea galue malosi.

O le vailaʻau faʻaaogaina o le vailaau faʻamalosi "Faʻanoanoa" o le lisi. O le vailaʻau e fesoasoani e faʻamalo, faʻamavae ma vavae ese gaʻo. 1 capsule e aofia ai le 120 mg o mea aoga.

Mea faaopoopo i le tuufaatasiga o fualaau faasaina:

  • Microcrystalline cellulose,
  • Sodium dodecyl sulfate,
  • Teu talima tioata tioata,
  • Sorbent polyvinylporrilidone,
  • O le kulimi paʻu o le suauu kulimi koko,
  • O mea lanu e faʻaaogaina ai le eletise apa,
  • Lanu moana lanu moana,
  • Collagen gelatin.

O loʻo maua le mea faigaluega i luga o paʻu o le 7 ma le 21 pc. O papatusi o loʻo teuina i pusa pepa o le 1, 2, 3, 6 ma le 12 pi.

E faapefea ona galue le fualaau faasaina?

O le faʻamaʻaloga o se vailaʻau faʻasolosolo lea e le faʻamalosia ai le enzymes lea e talepeina ai gaʻo e puipuia ai lo latou faʻafefe. Orlistat amata ona galue i le tootoo ma le manava, lea e tuʻufaʻatasia ai ma enzymes. O se taunuuga, o le vaevaeina o gaʻo, lea e ulu i totonu o le vaega o meaʻai i foliga o triglycerides, ua taofia.

Faʻafetai i le faʻatinoga o le gaioiga o le lisi, gaʻo e le o aʻafia, o le aofai o kalori e faʻaitiitia ai faʻaititia, o le tino ua amata ona faʻaalu punaoa avanoa. I ni nai aso talu ona amata le togafitiga, o le faateleina o le gaʻo o le gaʻo i mea feoai e matauina. O le faagasologa o le paʻu mamafa e amata. O faatonuga mo le fualaau faasaina "Xenalten" o loo faaalia ai o le absorption o gaʻo e faaitiitia e tusa ma le 30%.

O le maualuga o le faʻaaogaina o le lisi e laiti. 8 itula i le maeʻa ai o le capsule, o le faʻaogaina o le mea galue malosi i le toto ma le lymph e le o matauina. O le umi o le gaioiga i luga o le tino e puupuu, o le mea lea e sili atu le saogalemu o le vailaʻau i le tau faasaga i le mamafa.

Ua faʻapipiʻiina le faʻamaunuʻu i totonu o le vaega o meaʻai ma ua liua i ni mea e le o faʻamalosia ai le gataifale. 2 itula i le maeʻa ai o le maʻa, o le faʻamaualuga o le mea galue malosi e faʻaititia e le 50%. Orlistat o loʻo faʻateleina faʻatasi ma feces ma talo.

Faʻapitoa

Muamua lava, o Xenalten e ese mai i isi auala faʻapena i le leai o se mea sili. E mafai ona faia i soo se taimi o le aso, e aunoa ma le fefe e faapea i ni nai itula o le ai ai se manao e le mafai ona faʻalogo e alu i le faletaele. O le pito i lalo o fualaau faasaina faʻaonapo nei mo le paʻu o le mamafa o le mea tonu lea i le mea moni o loʻo i ai i luga o le tino le faigata, ae i le taimi lava e tasi le aafiaga le tumau. Televave le mamafa o lau, ae pe a maeʻa vaiaso e toe foʻi mai.

Faʻavaveina, i le isi itu, ei ai sona aafiaga agamalu. Faatasi ai, e mafai ona e faʻaumatia le 3, o le maualuga o le 5 kilokalama i le 7-10 aso. Ae o le mamafa o le a faʻamautuina, ma o le a le suia i luga pe a maeʻa le aʻoga o le aveina o vailaʻau.

Auala e ave ai faʻamalosi - faatonuga mo le faʻaaogaina o gau gau, iloiloga o fomaʻi ma le mamafa o mea mamafa i ata ao lei amataina

Xenalten o se fualaau faasaina lea e togafiti ai meaʻai ma puipuia ai le mamafa o meaʻai pe a maeʻa le mamafa. O le igoa o le lisi o loʻo i totonu o le kulupu e puipuia ai le malepe o gaʻo e ala i le polokaina ma le aveesea mai le tino.

E tusa ai ma iloiloga otooto, o Xenalten e faʻaleleia le faʻaleleia o le susunuina o le gaʻo ma le vave faʻavave. Talu ai o le fualaau faasaina muamua na fuafua mo le gau o le mamafa, e itiiti lava le faʻamaonia, ma o aʻafiaga aʻafia e seasea tutupu.

O pepa malulu e le o ni meaʻai paleni, ae o se vailaau faʻamalosi e maua ai e se tagata se taunuuga maʻoti.

Faʻamaumau: faatonuga mo le faʻaaogaina, analogues taugofie ma iloiloga

Xenalten o se vailaʻau faʻamaʻiʻau lea na faʻaaogaina lautele i le tele o tagata ua leiloa le mamafa. E faʻapefea ona ave, pe fia le tau, pe i ai ni analogues taugofie - o se faʻamatalaga auiliili e uiga i le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi Xenalten. Tatou o!

Talofa uo! I le sailiga o se auala lelei e aveesea ai le mamafa, e masani ona faʻaaogaina vailaau faʻapitoa vailaʻau.

O lenei mea e mafua mai i le manaʻoga e ausia se taunuuga vave pe a uma taumafaiga tigā e aveesea le mamafa ma le fesoasoani o le gaioiga faaletino ma le lelei o taumafa.

Xenalten o se falemaʻi masani lea e masani ona faʻamatalaina e fomaʻi e tau ai le mamafa. Maʻeu le lelei ma, sili atu ona taua, pe saogalemu lenei metotia? O le asō o le a tatou taliina fesili matagofie uma.

Muamua lava, e tatau ona manatua o le le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi e mafai ona oʻo atu ai i le le lelei o taunuuga. I falemaʻi, o lenei meafaigaluega e faʻatau faʻatau e tusa ai ma le faʻatulagaga faatonuina, o lea e aoga ai le faia o se suʻesuʻega faafomaʻi muamua. O lenei mea o le a fesoasoani e iloa ai le manaʻoga mo le faʻaaogaina o se vailaʻau faʻatau.

O nai fautuaga ile auala e ave ai:

  1. Tasi le capsule faatolu i le aso. O faatonuga e taʻu mai ai e tatau ona faʻaalu faʻamaʻi tolu i le aso pe a uma le taumafataga autu. Faatali 1 itula ao le i aveina. I le tulaga o le maualalo o le gaʻo i mea taumafa 'aina ma' ave le kapoti e mafai ona faaseʻe.
  1. Sauniuniga. E tasi le vaiaso aʻo leʻi faʻaaogaina le fofo, e manaʻomia ona fetuunai au mea taumafa. E tatau ona fetaui le manava i ni vaega laiti o meaai, i se taumafataga e maualalo le gaʻo. Faʻafetai i tapenapenaga tatau, ua faʻaitiitia le faʻavaivai i le inumaga.
  1. Faʻasologa O le fuataga masani o le 120 mg o le fualaau faasaina. O le sili atu i lenei aofaiga e ono faateleina ai le tulai mai o aafiaga itu. E tatau ona inu i vai mama e aunoa ma le kesi mo le sili atu ona lelei.
  1. Tuuina atu o malosiaga. I le avea ai o se tulafono, o le vailaau faʻasaina ua faʻataʻatia faatasi ma se taumafataga e tufatufaina lelei le tele o le manaʻoga o gaʻo, pulu ma gaʻo i le va o taumafa autu. O le le tausisia o nei tuutuuga o le a le maua ai le mea e manaʻomia.

I luga o le tele o saite, o le fualaau faasaina ua faamatalaina o ni fualaau aina, e le saʻo. E gaosia i foliga o ni peleni lanu paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le lanumoana. O le atigi e aofia ai gelatin. Le tuufaatasiga o fualaau faasaina:

  1. Orlistat (fesoasoani i le na o le afa o calories e ave),
  1. Microcrystalline cellulose,

Xenalten - le mataupu faavae o le faʻaalia i le tino

O le vaega autū o le lisi o igoa e nafa ma le taofiofia o le lipase i le pancreatic ducts o le pancreas. O le enzyme lea e aofia i le faagasologa o le vaeluaina o gaʻo i ni vaega.

A maeʻa ona faʻaaogaina le fualaau faasaina, o le vaevaeina o sosoʻo gaʻo ma le faʻaopopoina o le faʻatupulaia faʻagesegese lemu faalua.
Faafetai i lenei aafiaga, o le aofai o calories e faʻaaogaina ua faʻaititia.

O lenei gaioiga e mafai ai ona e faʻaalu tupe faʻaagaga, lea e tuʻuina atu i le tino o gaʻo. A maeʻa le 2 itula, o le vailaʻau e faʻamaʻaʻaʻa atoa mai le tino.

Faʻaiʻuga

Ua faailoa mai e le gaosiga i faatonuga mo le fualaau faasaina o se lisi lautele o taunuuga le lelei pe a maea le faaaogaina. Muamua e tatau ona e mafaufau pe o se foliga matagofie e aoga i lou soifua maloloina. I le avea ai o se tulafono, o le tele o faafitauli e tulaʻi mai i totonu o le vaega o meaʻai. I masina muamua, o mea nei e mafai ona fai:

  • alu pea i le faletaele,
  • suauʻu faʻalelei
  • telefoni masani,
  • manava manava
  • lagona le lelei e oʻo i tiga tiga o le manava,
  • le mautonu.

O nei faʻaaliga e mafua mai ona o le le lelei o mea taumafa. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e maua le gaʻo i lau taumafataga e oʻo atu i le 30% o le faʻaogaina o calorie i aso taitasi, ona oʻo lea i le tele o taimi o le a mafai ai ona aʻafia itu. Ole fualaau faasaina e le mafua ai ona paʻu le gaʻo, ae na o le aveesea o elemene i se auala masani. O le lisi e aofia ai foi:

  • faʻaaliga mai fafo ona o ni faʻafitauli o le maʻi,
  • afu o le faai
  • bronchospasm
  • afaina i le manava o le tino
  • osofaʻi anaphylactic,
  • migraine
  • faʻanoanoa mataʻutia
  • lagona o vaivaiga, popole popole, atuatuvale,
  • faʻaleagaina o le manava o le nifo ma totoga o le toto.

Xenalten - faʻamatalaga faaopoopo

Aʻo leʻi faʻaaogaina, e fautuaina foi e suʻesuʻe lenei faʻamatalaga ina ia oʻo i le taimi atoa e aunoa ma ni aʻafiaga le lelei. O mea e tatau ona e iloa:

  • Umi le umi O le umi o le vasega e eseese lava e fuafua i le fomaʻi o le togafitiga. E mafai ona tasi le masina pe lua tausaga atoa.
  • Fualaau faisua ma fua. I le taimi o se taumafataga faapitoa, ia mautinoa e aofia ai meaai fou e faʻaititia ai le faʻaogaina o kalori. Fiber e faʻateleina le faʻavavevave, faʻaitiitia faʻaitiitia vaega o voluma.
  • Vitamini E fautuaina e ave multivitamins, lea o le a fesoasoani e puipuia ai le faʻafefe o gaʻo i totonu o puipui o le manava. E ave ni nai itula aʻo leʻi 'aʻai poʻo ao leʻi momoe.
  • Faʻasalaga Ina ia aloese mai se maitaga leʻi fuafuaina, ia e talanoa i lau fomaʻi e uiga i le fetaui lelei o fualaau faasaina. O le tagofia o se mea e mafai ona faʻalavelave ai i le masani ai o le gaioiga o faʻamaʻi. Faʻaoga meafaigaluega faʻapitoa i le vaitau lenei.

Afai ei ai sau faʻamatalaga, e mafai ona e faʻatau le vailaʻau i soʻo se fale talavai. O loʻo faʻaalia o se auala e le taugata mo le faʻaitiitia o le mamafa.

O le a le tele? O se afifi e 21 capsule o le a tau e tusa ma le 600-1000 rubles, 42 capsules - 1000-1200. E sili ona lelei le faʻatau i le tele, o le a sili atu le taugofie.

O tau o le falemaʻi o le a faʻalagolago i le sui faʻatau, e mafai ona faʻatusatusa le tau i le faʻaaogaina o punaoa faapitoa i le Initaneti.

Faatasi ai ma fualaau tutusa, e taua le faailogaina:

Ona o le maualuga o le tau o le oloa, o se fesili saʻo e tulaʻi mai i tala faʻatusatusa taugofie lea e mafai ona e faʻatau i se falemaʻi i luga o le initaneti. Talu ai ona o taimi umi o le a manaʻomia ai capsules, e mafai ona suia i isi auala.

Faʻanoanoa poʻo le faʻapitoa: o le fea e sili? E masani lava, o le fofo mulimuli e fautuaina o se sui. I le lagolagoina o le vaega mulimuli, o ia tulaga taua e iloga:

  • maualuga maualuga o fua
  • umi o le faʻamamaina mai le tino.

I le tau o le tau, e leiloa le vailaau: 84 capsules o le a tau e tusa ma le 3,000 rubles, lea e matua faasaina tele mo le faʻaaoga pea.

Cheap counterpart - Orsoten. Ae ui i lea, o le lisi o faʻamatalaga le lelei ona o le vaetamaina e mafai ona fefe. O le mea lea, i le fesili o Xenalten poʻo Orsoten, o le a sili atu, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia se tagata tomai faapitoa. O le faaiuga e faia i luga o le faʻavae o iuga o se suʻesuʻega faafomaʻi, lea e aʻafia ai uiga o tagata taitoatasi.

Iloiloina o iloiloga

Faatasi ai ma le leiloa o le mamafa, o le vailaau na maua ai le lauiloa tele ona o le lelei o taunuuga. Iloiloga o iloiloga e faaalia ai i le vaiaso muamua, e toatele na mafai ona ausia se taunuuga o le itiiti ifo i le 5-7 kilokalama. Faʻamatalaga o le leiloa o le mamafa 2017 i luga o le tau, pe o le a le tele o tau o oloa e malilie e 2016 e sili atu le taugofie.

O le tagofia o vailaʻau e se tagata soifua maloloina e le mafai ona faʻauʻu i se mea lelei. Afai o le numera o aʻafiaga o le itu e leʻi faʻavaivaia ai le manaʻoga e faʻataʻitaʻi le vailaʻau, ona tatau ai lea ona taua mai nai mea moni e faasaga i se fofo:

  1. E mafai e lou tino ona faia mea uma na o ia lava. O matou tino o se masini masani lea e mafai ona fetuunai i soʻo se suiga. O le faʻalavelave i le faʻalavelave faʻapitoa o se tino soifua maloloina ma fualaau faasaina e mafai ona oʻo atu ai i le le lelei o le soifua maloloina.
  1. Lisi o le faʻasalalau. O vaivaiga masani, vaivaiga, le lava le malosi o le a faʻatasi ma oe i le taimi atoa o le vasega, ae le o le taʻua o le mimiti. E uiga i le tino faaletino e leai se fesili, e le lava le malosi mo lenei mea.

O lenei tusiga e aoga le fefaasoaaʻi ma uo. Toto

Igoa Latina: XENALTEN

Le tagata e ona le tusi resitala: faamauina ma faia e le FI OBOLENSKOYE CJSC (Rusia)

O le ata o sauniuniga XENALTEN mo na o faʻamatalaga faʻamatalaga. E le logoina e le kamupanī ia i matou se suiga ile mamanu.

Capsules Nu. 1 ma se tino ma se tapuni o le paepae lanumoana pe toetoe a paepae. O mea o loʻo i totonu o capsules o granules.

PRING microcrystalline cellulose 59.6 mg, sodium carboxymethyl starch (sodium sarch glycoc) 38.0 mg, sodium lauryl sulfate 10.0 mg, povidone 10.0 mg, talc 2.4 mg.

Hard gelatin capsules (dioxide,
gelatin, pateni blue laye). O le mamafa o le mamafa o mea o loʻo i totonu o le capsule e 240 mg.

7 pcs - pusa tioata (1) - pepa o pepa pepa 7 pcs. - pusa tioata (2) - teuina o pepa pepa 7 pcs. - pusa tioata (3) - pepa o pepa pepa 7 pcs. - pusa tioata (6) - teuina o pepa pepa 7 pcs.

- pusa tioata (12) - teuina o pepa pepa 21 pcs. - pusa tioata (1) - pepa o pepa pepa. 21 pcs. - pusa tioata (2) - teuina o pepa pepa 21 pcs. - pusa tioata (3) - pepa o pepa pepa. 21 pcs.

- pusa tioata (6) - teuina o pepa pepa.

21 pcs. - pusa tioata (12) - teuina o pepa pepa.

O se tasi o le inhibitor o lipine gastrointestinal. O loʻo faia ai se sootaga vavalalata ma le vailaau o le serine malosi o lipine gastric ma pancreatic i le lumenese o le manava ma le tootoo laiti.

O se enzyme e le faʻaaogaina ua galo ai lona gafatia e talepe ai gaʻo meaai i le tulaga o triglycerides (TG). E le o aʻafia le TG, ma o le faʻaitiitia o le faʻaititia o le kalori e mafua ai le paʻu o le mamafa o le tino.

Faateleina le maualuga o le gaʻo i feces 24-48 itula i le maeʻa ai o le gaʻo. Faʻaauau le pulea lelei o le mamafa o le tino, faʻaitiitia o le gaʻo.

Mo le faʻaaliga o le gaioiga, e le manaʻomia le faʻaaogaina o le igoa o le lisi, i le fualaau fautuaina (120 mg 3 taimi / aso), e taofia ai le faʻafefeina o gaʻo meaʻai e tusa ma le 30%.

Le maualalo, 8 itula i le maeʻa ai o le suamalie, leai se suiga i le plasma e le o fuafuaina (faʻatonu i lalo ole 5 ng / ml).

O le faʻalauteleina o le faʻaalia o le igoa o le lisi e itiiti lava. I le maeʻaina o le 360 ​​mg o le leitioina o le 14C-list, o le maualuga o le radioactivity i plasma na ausia ina ua mavae le 8 itula, o le maualuga o le lisi e lei suia le igoa na latalata i le tapulaa o le siaki (itiiti ifo i le 5ng / ml).

I suʻesuʻega faʻapitoa, e aofia ai le mataʻituina o faʻataʻitaʻiga o le plasma patient, o le lisi e lei suia le lisi sa fuafuaina i se taimi faʻaletonu i le plasma, ma o ona faʻasalalauga e maualalo (itiiti ifo i le 10 ng / ml), e leai ni faʻailoga o le faaputuputuina, lea e ogatasi ma sina faʻaaogaina o fualaau faasaina.

In vitro, o le lisi o igoa e sili atu ma le 99% faʻamalosi i pulu plasma, e masani lava lipoproteins ma albumin. Orlistat e maualalo i sela toto mumu.

E maua i luga o le puipui o le gastrointestinal tract (GIT) ma le fausiaina o metabolites e leai ni gaioiga ML (o le hydrolyzed oni lactone ring) ma le M3 (Ml ma le N-formylleucine pipisi).

I se suʻesuʻega i tagata gasegase gasegase o loʻo faʻaaogaina 14C-list, e lua metabolites, Ml ma MH, pe tusa ma le 42% o le aofaʻi o le radioactivity plasma.

Ml ma le M3 ua i ai le peta-lactone ua tatala ma faaalia ai le malosi o le faagaioia o le gaioiga faasaga i lipases (faatusatusa i le lisi, o le 1,000 ma le 2500 taimi e vaivai ai, mulimuli ane).

Ona o le maualalo o le gaoioiga ma le maualalo o le concentration o metabolites plasma (pe tusa ma le 26 ng / ml ma le 108 ng / ml mo le Ml ma le MH, i le faasologa o le 2-4 itula i le maea ai o le suʻega i vailaau togafitiga), o nei metabolites e taua o le vailaau faafomai.

O le metabolite autu Ml e itiiti ile ola (T1 / 2) (pe a ma le 3 itula), o le lona lua o le metabolite ua sili atu lemu (T1 / 2 - 13.5 itula). I tagata gasegase, o le faʻatusatusaga o le faʻamaoni (Css) o le ML metabolite (ae le o le MOH) e faʻatupulaia le fua faatatau i le fua o le lisi. A maeʻa le tuʻuina atu o le 360 ​​mg o le 14C-listlist e tagata gasegase i le tino ma le mamafa o le tino, o le faʻamaloloina o le lisi e le mafai ona afaina i totonu o le inumaga o le auala autu o le faʻamalosi. Orlistat ma ona metabolites Ml ma MH foi ua faʻasalaina i talo. E tusa ma le 97% o le gaioiga o le gaioiga e faʻamaonia ai le vailaau oona na faʻamanuiaina i feeseeseaiga, e aofia ai 83% - e le suia.

O le aofaʻiga atoa o le televave o le aofaʻiga o le radioactivity pe a oʻo ifo i le 2% le 360 ​​mg o le 14C-list. O le taimi mo le faʻamamaina atoa ma feces ma urine e 3-5 aso. O le manava o le lisi o le lisi na maua e tutusa ma tagata gasegase ma le mamafa o le tino ma le gaʻo. E faʻavae i luga o faʻamaumauga faʻamaonia, o le T1 / 2 o le faʻaleleia o le lisi e mai le 1-2 itula.

I totonu, 120 mg (1 capsule) 3 taimi / aso i le taimi o taumafataga taitasi pe le sili atu i le 1 itula pe a uma ona 'ai (afai e le o iai ni gaʻo meaai, ona mafai lea ona e faʻafefe le tali).

Orlistat e le afaina ai le pharmacokinetics o le ethanol, digoxin (ua faatonuina i se fualaau se tasi) ma le phenytoin (ua faatonuina i se fualaau e tasi o le 300 mg), po o le bioavailability of nifedipine (papatusi toe faasao). E le aʻafia e Ethanol ia vailaʻau mo togafitiga (gaʻo gaʻo ma feces) ma le faʻaalia lelei o le lisi.

I le faʻaaogaina o le lisi o igoa ma le cyclosporine, o le maualuga o le iʻuga i le plasma e faʻaititia (ole lisi ma le cyclosporine e le tatau ona faia i le taimi lava e tasi, e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e tatau ona ave le cyclosporine i le 2 itula muamua pe 2 itula pe a maeʻa ona fai se lisi).

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o warfarin poʻo isi faʻamalosi faʻasalalau faʻatasi ma le lisi o igoa, o le maualuga o le prothrombin atonu e faʻaitiitia ma le tau o le fuainumera masani faʻavaomalo (MHO) e mafai ona suia, o le mea lea, e tatau ai le mataituina o le MHO.

O le Orlistat e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le betacarotene o loʻo aofia i meaʻai i le 30% ma faʻalavelave ai le ave o le vitamini E (i le ituaiga o tocopherol acetate) pe a ma le 60%.

E faʻaleleia le aʻafiaga o le bioavailability ma le ola maloloina o le pravastatin, ma faʻalauteleina ai lona faʻasalaga i plasma e 30%.

Faatasi ai ma le pulega tutusa ma le lisi, ole a faaititia le fualaau o vitamini A, D, E ma le K. Afai e fautuaina le televitamins, e tatau ona ave i lalo ifo o le 2 itula i le maeʻa ai o le Xenalten poʻo le lei moe.

O le paʻu o le paʻu e mafai ona faʻaleleia ai le metabolism i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, o se taunuuga lea e tatau ai ona faʻaititia le fualaau o vailaau oona o le hypoglycemic.

O le faʻaaogaina tutusa o le acarbose e le fautuaina ona o le le lava o faʻamaumauga i luga o fefaʻatauaiga o le pharmacokinetic.

Faʻatasi le faʻaaogaina ma le lisi, o le faʻaitiitia o le maualuga o le amiodarone i le plasma pe'ā uma ona matauina se tasi o fualaau. O le faʻaaogaina tutusa o le lisi ma le amio amio amio e mafai naʻo luga o le fautuaga a se fomaʻi.

Orlistat atonu e faʻaitiitia le leai o ni faʻamatalaga faʻapitoa, e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻe o se maʻitaga e le manaʻomia. E fautuaina le faʻaaogaina o ituaiga faʻasoesa fou i le tulaga o le manava faʻapitoa.

O fegalegaleaiga faʻamaʻi ma le digoxin, amitriptyline, phenytoin, fluoxetine, sibutramine, atorvastatin, pravastatin, nifedipine, losartan, glibenclamide, furosemide, captopril, atenolol, ma le ethanol e leʻi matauina.

Orlistat o le a solia i le taimi o le maitaga ona o le le lava o faʻamaumauga faʻamaonia e faamaonia ai le saogalemu o lona faʻaaoga.

E leʻo faʻamautuina pe o le igoa o le igoa e pasi i susu susu, ma o le mea lea e le fautuaina le faʻaaogaina o le Xenalten i le taimi o le susu.

Ole faʻamamaina e leʻo faʻamoemoeina mo le faʻaaogaina ile faiga ole tamaititi.

O le tele o gaioiga leaga ua tuuina atu i lalo na fuafuaina e tusa ai ma mea nei: masani tele> 1/10, tele> 1/100, 1/1000, 1/10 000, 30 kg / m2 poʻo le> 28 kg / m2 i le i ai o isi mea lamatia (sugar maʻi suka, toto maualuga, dyslipidemia).

(Faʻatulagaina o le BMI: BMI = M / P2, o le M o le mamafa o le tino, kg, P le maualuga, m.)

Aʻo faagasolo le taimi o togafitiga, e tatau ona mulimuli i se fua paleni, maualalo-calorie e aofia ai le sili atu i le 30% kalori i ituaiga o gaʻo ma faʻamalosia i fualaau aina ma fualaau faisua (atonu e faʻaogaina le televitamins e faʻaitiitia ai le faʻaititia o le fuamalie o vitamini gaʻo).

A o leʻi faatonuina le lisi o igoa, o le mafuaaga masani o le gaʻo, e pei o le hypothyroidism, e tatau ona tuliesea.

O le aʻafiaga o aʻafiaga mai le gastrointestinal tract e faʻateleina i le maualuga o le gaʻo i mea taumafa (sili atu i le 30% o calories i aso taitasi). O le taumafa i aso uma o gaʻo, gaʻo, ma palatini e tatau ona tufatufaina i le va o mea taua e tolu.

Talu ai ona o le lisi o igoa e faʻaitiitia ai le faʻaleleia o nisi o vitamini gaʻo, e tatau i siama ona faia ni vailaʻau ole gaosiga e maua ai vitamini gaʻo e faʻamautinoa ai lo latou lava lelei. E le gata i lea, o mea o loʻo iai i le vitamini D ma le betacarotene i tagata gasegase gasegase e mafai ona maualalo ifo nai lo tagata e le o ni mea e sili ona leaga.

Multivitamins e tatau ona ave i le 2 itula muamua pe 2 itula i le maeʻa ai o le lisi, mo se faʻataʻitaʻiga, ao le i momoe. O le faʻaleleia o le lisi i totonu o popo e sili atu i le 120 mg 3 taimi / aso e le maua ai se isi faʻaopoopoga.

Afai e le mafai ona aloese le pulega tutusa o le lisi o igoa ma cyclosporine, o le mataʻituina faifai pea o le cyclosporin content in plasma e talafeagai.

I tagata gasegase oe na le mauaina ni vailaau o le vailaau o le vailaʻau, i le lua pe sili atu asiasiga sosoo i le fomaʻi i le taimi muamua ma le lua tausaga o togafitiga ma le lisi, o le faaitiitia o le maualuga o vitamini i plasma sa tusia.

I nisi o gasegase, e le tusa ai ma le talaaga o le lisi, o mea e maua i le oxalates i le urine e mafai ona faateleina.

E pei o isi vailaʻau e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino, i nisi vaega o tagata gasegase (mo se faʻataʻitaʻiga, i le anorexia nervosa poʻo le masima), o loʻo i ai se avanoa e faʻaleagaina ai le lisi.

Talu ai ona o le tagofia o le vitamini K pe afai e ono faʻaitiitia le maua o le vitamini K, pe a maua e le tagata o loʻo maua ni lisi o le olafarin, e tatau ona mataʻituina le taʻavale o le toto.

O le tuʻuina atu o le gau o le mamafa e mafai ona faʻapipiʻiina faatasi ma se faʻaleleia atili o le puleaina o le maʻisuka, lea o le a manaʻomia ai se faʻaitiitiga i vailaau o le oral hypoglycemic agents (sulfonylurea derivatives, metformin, ma isi) poʻo insulin.

Afai a maeʻa le 12 vaiaso o togafitiga faʻatasi ma Xenalten, o le faʻaitiitia o le mamafa o le tino e itiiti ifo ma le 5% o le uluai, e tatau ona faʻatalanoa se fomaʻi e filifili pe faʻaauauina togafitiga ma le lisi.

O togafitiga e le tatau ona sili atu i le 2 tausaga.

Ole faʻamamaina e leʻo faʻamoemoeina mo le faʻaaogaina ile faiga ole tamaititi.

Aafiaga i luga o le gafatia e faʻatau ai taavale ma taʻutaʻu auala

E le afaina ai le gafatia e ave taavale ma tausia le masini feaveai.

XENALTEN o se vailaʻau faʻasaina.

Faʻatonuina i matou lava Xenalten.

Sa ou filifili e alu i se auala faigofie ma mou atu le mamafa i fualaau faasaina. O le mea lena e uiga i nei fualaau aina i le galuega, na fai mai ai se tasi o au uo. E leʻi inu o ia, o lona tuafafine e foliga mai o le a leai se mamafa i le taimi nei. Ou te fia tautala ma se tagata na vaʻaia moni ma talia i latou io latou mata, pe i ai se taunuuga i se mea uma po o se isi mea paʻu?

Ou te manaʻo e leiloa le mamafa 2

Sue ... Sa ou faatauina mai o lona uiga o peleni ... ma ou te lei faanoanoa i le tupe ... vale ... Sa ou inu i aso e tolu ... e le lava ... talu ona amata ona tiga ... oʻu kapoto ma loʻu ate ... kapeti ... e le taumate latou te fai mai o le vale e aoao mai ana mea sese ... ma atamai mai tagata ese ... i le taimi nei mo aʻu o ia mea e fai ai vavega o fili o tagata i le iuga ... o lea ua na ona ou fafagaina mo aso e lua ... e 80 kilokalama i le taimi nei 77 kilokalama ... faamolemole tuu mai ia te au se kick mo nisi taunuuga ... faafetai mo lou gauai o se mea le alofa e le mafai ona ou alu soo i le saite

Faʻamaumauga Faʻamaumau - Faʻamaumauga mo le faʻaaogaina, tui, faʻaleagaga, faʻamaʻi - Geotar Drug Reference

Tagata gaosi galue Orlistat Orlistat fualaau tutusa

  • Glaxo Group Limited UK
  • Xenalten® OBOLENSK PHARMACEUTICAL ENTERPRISE, CJSC Russia
  • Xenalten® Light Obolensky PHARMACEUTICAL ENTERPRISE, CJSC Russia
  • Xenalten® Slim Obolensky PHARMACEUTICAL ENTERPRISE, CJSC Russia
  • Hoffmann-La Roche Ltd. Suitiselani
  • IZVARINO PHARMA, LLC Rusia
  • Orliksen 120
  • Orliksen 60
  • OBOLENSK PHARMACEUTICAL ENTERPRISE, CJSC Russia
  • Orlistat KanonKANONFARMA PRODUCTION, CJSC Russia
  • Orlistat MiniIZVARINO PHARMA, LLC Lusia
  • Orsoten® Slim

    Faiga o foliga: capsules

    1 capsule aofia ai:

    Orlistat substance-pellets 50% 120 mg,

    gaioiga galue: lisi le 60 mg,

    tagata faʻatau: microcrystalline cellulose 49.32 mg, sodium carboxymethyl starch (sodium sodium glyco) 5.04 mg, sodium lauryl sulfate 3.12 mg povidone 2.52 mg,

    malosi gelatin capsule Numera 3: mataupu - dioxide titanium 2%, gelatin e oo atu i le 100%, kapili dioxide 2%, vailaʻau paʻu patent 0.0176%, vailaʻau uliuli 0.0051%, gelatin - oʻo atu i le 100%.

    Faʻamatalaga: Vaʻapala gelatin capsules No. 3 faʻatasi ma se tino paʻepaʻe ma se pulou lanumoana. O mea o loʻo i totonu o capsules o ni maʻa papaʻe poʻo le papaʻe paepae.

    Pharmacotherapeutic group: Inhibitor gastrointestinal lipase ATX: Pharmacodynamics:

    Orlistat o se faʻamaʻi malosi, patino, ma mafai ona toe faʻafetaia le lipot gastrointestinal o le gaioiga umi.

    E gaoioi i le lumanaʻi o le manava ma le tootoo laiti, ma fai ai se vailaʻau tuʻufaʻatasia ma le vailaau faʻamalosi o le gastric and pancreatic lipases. O le enzyme e le faʻamalosi e le mafai ona talepe ai meaʻai e maua i le tino o triglycerides i mea mama gaogao ma monoglycerides.

    E leai se mea e faʻamalosi ai faʻamaʻi, ma o le mea lea, o le faʻaaogaina o kalori i le tino e faʻaititia, lea e mafua ai ona paʻu le mamafa o le tino. Orlistat i se fualaau o le 60 mg i le tolu taimi i le poloka poloka o le faʻaaogaina o le tusa ma le 25% o le gaʻo meaʻai.

    O le togafitiga o le fualaau faasaina e faia e aunoa ma le gauai i totonu o le taamilosaga masani. Faateleina le maualuga o le gaʻo i mea o loʻo i le inumaga 24-48 itula pe a uma ona faʻaaoga i totonu. A maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le gaʻo e tumu i mea o loʻo i totonu o le iniseti pe a uma le 48-72 itula e masani lava ona toe foʻi i le maualuga na tupu ao le i amataina togafitiga.

    I tagata matutua ei ai le BMI (numera o le tino) o le ≥28 kg / m2, o le lisi i se fualaau o le 60 mg tolu taimi i le aso e aoga i se tuufaatasiga o meaai maualalo maualalo-calorie. I lenei tulaga, o le mamafa o le mamafa o loʻo tupu i le ono masina muamua o togafitiga.

    O le faʻaitiitia o le mamafa o le tino ona o le faʻaaogaina o le lisi i se fualaau o le 60 mg tolu taimi i le aso e faʻatasi ma se isi aafiaga aoga: o le faʻaitiitia o le maualuga o le cholesterol, LDL cholesterol (low density lipoproteins), faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o le vavao.

    E le maua le toʻesea. A maeʻa le 8 itula i le maeʻa ona faʻamaʻiina i se popo o le 360 ​​mg, e le o faʻatulagaina le faʻatonuina o le lisi o le plasma toto (faʻatonuga

    Faʻasalaga

    E le o faamauina ni mataupu o le faʻasalaga.

    Faʻatonuga o le puleaina o le lisi i le fualaau e oʻo atu i le 400 mg 3 taimi i le aso mo aso e 15 (poʻo lona pulega faʻapitoa i se fuataga o le 800 mg) e tagata ei ai le mamafa o le tino ma le gaʻo e le mafua ai ni aʻafiaga taua.

    Afai e maua le malosi o le fualaau faasaina, e tatau ona mataʻituina le tulaga o le maʻi mo le 24 itula.

    Faʻataʻitaʻiga

    Xenalten o se faʻamaʻi faapitoa o lipine gastrointestinal. O loʻo faia ai se sootaga vavalalata ma le vailaau o le serine malosi o lipine gastric ma pancreatic i le lumenese o le manava ma le tootoo laiti.

    O se enzyme e le faʻaaogaina ua galo ai lona gafatia e talepe ai gaʻo meaai i le tulaga o triglycerides (TG). Ona o lenei mea, o TGs e le o aʻafia, ona o le faʻaititia o le kalo i totonu o le tino, ma o le maʻi ua le maua le mamafa o le tino.

    O le fualaau faasaina e faateleina ai le gaʻo i totonu o feces 24-48 itula i le maeʻa ai o le taumafaina.

    Mo le faʻaaliga o le gaioiga, e le manaʻomia le faʻaaogaina o le igoa o le lisi.

    Faʻafefea ona faʻaaoga le fualaau faasaina?

    Ae e te leʻi faʻaaoga le meafaigaluega, e tatau ona e faia laasaga nei:

    1. Aveese meaai mai luga o kalori mai meaai i aso taitasi, faʻapea foʻi ma faʻaopopo fualaau aina ma fualaʻau i ai,
    2. Ole aofaʻi o gaʻo i mea taumafa e le tatau ona sili atu ile 30% ile mea uma,
    3. E fautuaina e amata faia nisi ituaiga o faamalositino pe na o le savali atili. O lenei mea e faʻaleleia ai le aʻafiaga o le fualaau faasaina ma fesoasoani e faʻataunuʻu vave le sini e manaʻomia.

    E fautuaina e amata tapenaga e tusa ma le 14 aso aʻo lei faʻaaogaina vailaʻau.

    Taua! I vailaau, e leai ni auala faavavega e mafai ona faasaoina patino ai se tagata mai isi pauna. O le a le mafai ona gaioiga pe a le tuʻuina atu e se tagata le falaoamata, gaʻo ma maualuga-kalori.

    E fautuaina malosi e fomaʻi e le sili atu ma le 3 kapalapala o fualaau faasaina i aso taitasi, ae o le tele o fua, e mafai ona faateleina le fua i le 4 capsules. O se faʻatelega o le gasegase e mafai ona fai i le amataga o togafitiga, ae a mavae le lua vaiaso e tatau ona faʻaitiitia i le fua faatatau lelei (3 vaega poʻo le 360 ​​mg).

    Ave le fualaau faasaina e tusa ai ma tulafono nei:

    • ao 'ai (i le taimi e tasi e tatau ona e' ai faʻolu i le aso, i ni vaega laiti),
    • fufulu i lalo i sina vai laitiiti
    • o le vasega e tatau ona sili atu i le 90 aso.

    O nei tulafono e tatau ona mataituina ina ia faʻaitiitia ai le aʻafiaga o aʻafiaga i se tulaga maualalo.

    Mai le polokalame puipuia

    O le meafaigaluega e mafai ona tupu ai ni mea e ono afaina ai: o le suamalie o le paʻu, fulafula o le tino o le tino, vavalalata o le lumena o le bronchi, faʻalavelave anaphylactic.


    O le aʻafiaga o le tagofia o fualaau faasaina - o le nofoa faʻamafanafana e avea ma manava seia oʻo ile amataga o le manava.
    Faʻamaumalieina e mafai ona mafua ai faʻamaʻi o le tino: o le sasaina o le paʻu ma isi.
    A maeʻa ona tago i fualaau, vaivai, atuatuvale, maʻi tiga.
    Mai le faʻavaivaia, o faafitauli ma le polokalama urinary e mafai, e ono oʻo mai faʻamaʻi pipisi o le urinary.
    I le taimi o le togafitiga, o le pito i luga ma le pito i lalo o le manava o le tino e sili ona faigofie ona maua i faʻamaʻi.



    Aafiaga i le gafatia e pulea ai auala

    O le fualaau faasaina e le afaina ai le mafai gafatia e pulea ai auala.


    I nisi tulaga e le masani ai, o le Xenalten ua faʻaleleia ai le gaioiga o le phosphatase alkaline ma le gasegase o le gasegase.
    Faʻamaumalieina e le afaina ai le mafai gafatia e pulea ai auala.
    I le taimi o togafitiga, e tatau ona e mulimuli i se meaʻai ma faatapulaa le faʻaaogaina o meaʻai gaʻo.E fautuaina e taʻalo i taʻaloga ma faʻataʻitaʻiga faʻamalositino ina ia ausia ai le iuga sili.
    E leai se taunuʻuga pe a uma le 3 masina o togafitiga o se faʻalavelave e faʻatalanoa ai se fomaʻi.


    Talosaga mo galuega le atoatoa

    I le tulaga o le fatu fatu fatu ma le oxalate nephropathy, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi aʻo le i aveina.


    E le faʻaaogaina le faʻaʻamau i le taimi o le maʻitaga.
    E fautuaina e faʻalavelave le fafagaina aʻo leʻi amataina togafitiga ma Xenalten.
    I lalo ifo o le 18 tausaga, Xenalten ua solia.
    O faʻatasi faʻatasi ma le cyclosporine e le fautuaina.
    O le vailaʻau Xenalten ua faʻateleina le faʻaogaina o le Pravastatin i le plasma toto.
    Aʻo ave le faʻamaʻi o le Xenalten, Amiodarone ma Orlistat e tatau ona ave ma le faʻaeteete.
    E le fautuaina e ave Acarbose i le taimi o togafitiga ma Xenalten.





    Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

    O fualaau faasaina e fegalegaleai ma isi vailaʻau e pei ona taua i lalo:

    • E tatau ona ave faʻataʻitaʻiga ole telefoni ile 2 itula muamua pe a uma ona ave le vailaau mo le mamafa o le mamafa,
    • o faʻatasi faʻatasi ma le cyclosporine e le fautuaina,
    • o le fualaau faasaina e faateleina ai le maualuga o le Pravastatin i le plasma toto,
    • Amiodarone ma Orlistat e tatau ona ave ma le faʻaeteete,
    • E le fautuaina le gaioiga i le taimi o togafitiga.

    O se faʻaititia o fua o vailaʻau o le hypoglycemic atonu e talafeagai.

    Ava malosi

    Faatasi ai ma le taumafa o le ava malosi, o aʻafiaga leaga mai le gastrointestinal tract e mafai ona faʻateleina.

    Afai e le i ai lenei vailaʻau i le fale talavai, e mafai ona e faʻatau se analog:

    O vailaau faapena e mafai ona mafua ai ni mea le lelei, o lea e sili ai le talanoa i se fomai aʻo leʻi faʻaaoga.

    Xenical mo le gau o le mamafa. Faʻamatalaga Lelei. Taiala o Vailaau O fualaau oona. (12/18/2016)

    Faʻamatalaga Faanatinati

    O le meafaigaluega e fesoasoani i tagata gasegase e aveesea le mamafa, faapea foi le maualalo o le cholesterol ma le suka o le toto. O iloiloga le lelei e tuua e tagata gasegase e le mafai ona aveesea le mamafa i tua atu o faaletonu o mea e tutupu i le hormonal ma isi mafuaaga masani.

    Evgenia Stanislavskaya, gastroenterologist

    O le fualaau faasaina e gafatia lelei e tagata gasegase. I nisi o tulaga, e foliga mai o le afaina, tiga o le manava ma le gaogao, ae o le a vave lava ona mou atu faailoga. Afai e le lelei le meaai, e mafai ona e faʻafefe le ave o fualaau, ona faʻaauau lea e tusa ai ma le polokalame. I le tulaga o le le atoatoa, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ma faia se suʻega.

    Igor Makarov, fomaʻi

    O le meafaigaluega e le afaina ai le tino ma aveese atoatoa ai pauna faaopoopo. Togafitiga e tatau ona atoatoa. E tatau lava ona e alu i totonu mo taaloga ma 'ai saʻo. O le vailaʻau e fesoasoani e aveesea le mamafa ma faʻaitiitia le lamatiaga o le maʻisuka.E mafai ona maua i le maʻisuka mo le paʻu o le mamafa ma faʻaitiitia le kulūkose i le tuufaatasiga ma Metformin ma isi. Afai a maeʻa le 3 masina e le mafai ona leiloa le 5% o le mamafa o le tino, e taofia le pulega.

    Afai e le maua le Xenalten, e mafai ona e faʻatau se analog, mo se faataitaiga, Orsoten.

    Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei meafaigaluega, na faʻaitiitia ai le mamafa e 3.5 kilokalama i le masina. Na te leʻi faia se taumafaiga, ae na amata ona ia 'ai sina meaʻai, lea e aofia ai gaʻo. I le aso lona lua o le taliaina, na ou matauina ai le maualuga o le fale, ma o nisi taimi o le gas e le afaina. O le fualaau faasaina e oso ese mai le fia ai. Ua ou fuafua e ave le fualaau mo le itiiti ifo ma le 6 masina. Ou te fiafia i le taunuuga.

    Orlistat Akrikhin na amata ona fai ina ua fanau mai. Sa ou faatauina i totonu o se fale talavai e aunoa ma se taotoga ma amata ona inu 1 laulau 3 taimi i le aso pe a uma le taumafataga. Mo le 4 masina na leiloa ai lona 7 kg. E faʻaopoopoina i totonu o tafaoga faʻavaomalo. Mai aʻafiaga, na ou matauina le le toʻa i le manava, lea e taofi pe a mavae le 2 vaiaso. Ou te lagona le lelei ma o le a ou le tu iina.

    Sa ou faitauina ia iloiloga ma filifili loa e faatau le fualaau faasaina. Sa ou inu 2 pusa e tusa ai ma faatonuga, ae i lalo o le 95 kg le faailoga, e le faaitiitia le mamafa. O se nifo na lata talu ai nei - o le fualaau faasaina e le faatagaina ai vitamini ma microelements ina ia faʻafefe masani ai. Na ou filifili e taofi le ave ma taumafai isi auala.

    Q & A

    E uiga i le gaioiga a Xenalten, o le tele o fesili e masani lava ona tulaʻi mai, lea e masani lava ona maua mai i tagata faatau masani. Tali i tagata sili ona taatele o loʻo tuʻuina atu i lalo.

    • O le a le umi e tatau ai ona faʻatali mo le aʻafiaga?

    Muamua iuga e aliali mai i le 14 aso. Kilograms e alu malie lava ina ia faʻavaveina lenei faiga, e tatau ona taʻalo taʻaloga ma teena meaai maualuga-kalori. O le ausia o le mea e manaʻomia i luga o le avega e ave mai le masina i le lua.

    - O fea fomaʻi na tusia le talavai?

    Ina ia maua se faʻamaumauga e mafai ai e oe ona faʻatau se vailaau mo le paʻu o le mamafa, e tatau ona e faia se suʻega ma se tagata tausi meaʻai.

    - O le a le SLS mo? E faʻafefea le matautia?

    SLS e faʻaaogaina i ni togi laʻititi, e manaʻomia le fatuina o le faavae ma faʻaleleia le aoga o le vailaʻau. I lenei tulaga, o lenei vaega e le afaina ai le tino.

    - O le a le tele o le vailaʻau?

    O le tau masani o se fualaau faasaina e 1300 rubles. E faʻalagolago lava i le itulagi, o le faʻamalologa ma le fale talavai lea e faʻatau ai le oloa.

    - E fesoasoani le Xenalten i se puaʻa matautia?

    O lenei fualaau faasaina ua fuafuaina faapitoa e taulimaina ai le tele o tupe faaopoopo. E fesoasoani i le togafitia o le oona ma le mamafa.

    O se taunuuga, e mafai ona tatou fai atu o lenei meafaigaluega o se tasi lea o mea sili ona lelei ile vaega. E fautuaina e le gata i le au faʻatau, ae faʻapea foi i tagata tomai faʻapolofesa.

    Aafiaga faaopoopo

    O le aʻafiaga tuusaʻo o le faʻamaeʻaina e fesoʻotaʻi ma se faʻaitiitia o le cholesterol toto ma faʻalauteleina le lagona lelei i le insulin. Faafetai i lenei mea, o tagata gasegase maua i le maʻisuka latou te maua le avanoa e faʻaitiitia ai le fua o vailaʻau e saʻo ai le suka o le toto.

    Faʻaitiitia le inisalini o le a fesoasoani i se tagata soifua maloloina e aveesea le mamafa ona o le liua o meaʻai gaʻo i le malosi ma le le mafai ona sili atu le kulukose e avea ma gaʻo. O se aafiaga talitutusa o le lisi o igoa e fesoasoani e faaitiitia ai le gaʻo o totonu o gaʻo i totonu o le manava ma le puimanava.

    O tagata maʻi e faʻamaonia le faʻamautinoaina o le maʻisuka e tatau ona talanoa ma se tagata e finau i le maʻisuka ao le i amata togafitiga faʻatasi ma Xenalten!

    Pe a fua mai fualaau

    O faatonuga mo le faʻaaogaina o le Xenalten ua faʻamaonia ai ua faatonuina mo le gau o le mamafa.

    O a faʻamaʻi ma tulaga o faʻamaoniga mo togafitiga faʻatasi ma le lisi o igoa:

    1. O le mamafa. O le mamafa o le mamafa o le mamafa pe a sili atu i le mamafa masani o le tino e 10-20%. E mafai ona e fuaina le fua faatatau o le mamafa mo se tagata maʻi faʻapitoa e ala i faʻatatauga faigofie: maualuga - 100. 100 - o se tau fesuiaʻi, lea e fesuisuiaʻi e fuafua i le maualuga o le tagata. O le mea lea, i le 155-165 cm, 103 ua toesea, i le 166-175 - 106, i le 176 ma le luga - 110. O le televave o le masani a le tino e sili atu ma le 20% e taua o le meaʻai.
    2. Mafuaaga O faʻataʻitaʻiga e faʻaalia i le mamafa o le tupe maua ona o le tele o le faʻaopoopoga o le gaʻo o le tino. Le faʻavaeina o se suʻesuʻega, o le fua mo le fuafuaina o le BMI (numera o le tino) e faʻaaogaina: mamafa (kg) / maualuga ² (m). Faataitaiga faataitai: mamafa o le mamafa 98 kg, maualuga 168. BMI = 98 / 1.68 ² = 34. O le BMI masani e 18-25. O le faʻamoemoega o le "Faʻanatinatiina" e fetaui mo se numera o le tino i luga ae o le 28.
    3. Metabolic syndrome. O le faʻataʻitaʻiga e faʻaalia i le faateleina o le mamafa o le tino ona o le tele o faʻaopoopoga o le gaʻo totonu (abdominal). I le taimi lava e tasi, o le faʻaitiitia o le lagona ile inisalini e faʻaitiitia, o le maualuga o le toto e tulaʻi mai ma faiga faʻafesoʻotaʻi ua faʻalavelaveina. O le tulaga e lamatia ai le atiaʻe o le toto maualuga.


    E faʻatagaina e faʻaaoga le vailaʻau e faʻamaua ai le mamafa pe a faʻaitiitia. Orlistat e mafai ona faʻaaogaina mo patotia nei e masani ona aumai i le mea sili ona lelei:

    • O le maʻi suka
    • Le gaʻo gaʻo gaʻo,
    • Toto maualuga.

    Tosiga ma le pulega

    Togafitiga ma le "Faanatinatiina" e aʻafia i se talaaga o meaʻai ma calorie le atoatoa. E fautuaina e tausia se lisi o le maualalo-kalori 2 vaiaso aʻo leʻi amataina togafitiga. E fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faisua ma fualaau aina ma faʻaitiitia le faʻaaogaina o gaʻo (e le sili atu ma le 30% o le aofai o le kalori). I taimi o togafitiga ma le fualaau faasaina, e tatau ona ave le tausiga ina ia mautinoa ai le paleni o taumafa. E talafeagai lenei mea e aloese ai mai le malepelepe ma le le lelei o le soifua maloloina ona o le leai o meaʻai ma vitamini.

    E tusa ai ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina, e tatau ona onā le Xenalten e tusa ai ma le fuafuaga lenei:

    • 1 capsule 120 mg 3 taimi i le aso, tasi le itula pe a uma le 'ai po o le taimi o taumafataga,
    • Ole laʻititi o togafitiga e 3 masina, o le maualuga e 2 tausaga,
    • Afai o le meaai e maualalo le gaʻo, e mafai ona faʻafefe le ave o vailaʻau.

    Pe a faasaina le vailaʻau

    Contraindications mo le faʻaaogaina o le "Faʻanoanoa" ua lisiina i totonu o faatonuga mo le fualaau faasaina:

    • Faʻasalaga taʻitoʻatasi i vaega,
    • Cholestatic syndrome (le lava le aoga o talo i le duodenum 12),
    • Lafoaia o meaʻai, meaʻai ma vitamini,
    • Tausaga i le 18 tausaga.

    Ona o le leai o se suʻesuʻega, o fualaau oona ma le lisi o igoa e le tatau ona faia i le maitaga ma le lactation. E le gata i lea, o togafitiga faʻatasi ma Xenalten e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o meaʻai gaʻo, ma e le manaʻomia ao faagasolo le vaitaimi.

    Faʻasalaga ma e na o lalo lava o le vaavaaiga a se fomaʻi, ua faʻaaogaina Xenalten mo faʻamaʻi nei:

    • Oxalaturia (sili atu le sili atu o le suauu oxalic acid i le urine),
    • Tuʻuina o maʻa fatuga.

    Faʻamaumalie e le aoga pe a fai o le mafuaʻaga o le isesa o le hypothyroidism (leai o hormones). Aʻo leʻi amataina togafitiga, e tatau i le fomaʻi ona vaʻaia maʻi.

    Tafaoga faʻamalosi

    Ole faʻamamaina e le fautuaina mo tagata gasegase o loʻo feagai ma togafitiga cyclosporine. Afai i le manatu o le fomaʻi e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi lenei tuufaatasiga, e tatau ona ave le immunosuppressant i le 2 itula muamua pe lua itula talu ona 'ai. E le gata i lea, e manaʻomia le mataʻituina o le toto e pulea ai le faʻaopoopoga o le cyclosporine.

    Faatasi ai ma togafitiga faʻapitoa ma le lisi o igoa ma le toto e le o totogia, o le mataʻituina o faʻamatalaga o le coagulogram e talafeagai.

    Faʻamaulalo le faʻaitiitia o le faʻamalosi o vitamini A, E, K e 30%. Afai o le fomaʻi o loʻo faʻatulagaina vitamini, e tatau ona ave i le 2 itula i le maeʻa ai o le lisi poʻo le taimi e moe ai.

    Xenalten faʻalauteleina le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻaitiitia ai le cholesterol toto, lea e ono manaʻomia ai se faʻaititia o fua o le mulimuli. Orlistat e fesoasoani i le faʻaitiitia o le insulin, ma o le togafitiga atonu e talafeagai mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

    O loʻo i ai se avanoa e faʻaitiitia ai i le bioavailability of contraceptives oral. O le puipuia o le maitaga e le manaomia, o tamaitai o loʻo faʻamanuiaina, ua fautuaina e faʻaaogaina auala faʻaaogaina o le faʻasaina.

    O le faʻafoega faʻapitoa o Xenalten ma fualaau mo le togafitiga o faʻasolosolo ma le mea galue malosi Amiodarone e faʻatagaina na o le faʻatagaga a le fomaʻi.

    Faamatalaga Faaopopo

    Faʻamaumalieina e le afaina ai le maualuga o le faʻasalaga ma e le faʻaitiitia ai le mea faitino vaaia. O le vailaʻau faʻatagaina e faʻaaogaina e tagata gasegase oeo loʻo faigaluega i falemaʻi e manaʻomia ai le tele o le gauai ma le aveina o taavale.

    I tagata gasegase oe na le aveina fualaau o le vitamini i le taimi o togafitiga, na maua ai faailoga o le le atoatoa o le vaitamini.

    Afai a maeʻa le 3 masina o togafitiga faʻatasi ma Xenalten, o le mamafa o le tino o le tagata maʻi e faʻaititia e le itiiti ifo ma le 5%, e filifili le fomaʻi e faʻagata le vailaʻau ona o le leai o se lelei lelei.

    Tuutuuga o le faatauina atu ma le teuina

    Faʻamaumau ma isi vailaau faʻamalosi ma le lisi o igoa e tuʻuina atu i vailaʻau faʻapitoa faʻatasi ma se faʻamaumauga.

    Teu oloa i totonu o se pogisa, le mafai ona maua i se vevela e le sili atu i le 25 ° C. O le soifua maloloina o le ola e 24 masina mai le aso o le gaosiga.

    Tau ma mea tutusa

    E mafai ona e faʻatau "Faʻamaumau" i falemaʻi. O le tau o le fualaau faasaina e faalagolago i le numera o capsules i totonu o le afifi ma e mai le 620 i le 2300 rubles.

    O analogues fausia o Xenalten o:

    1. Orlistat. E faia i Siamani, Initia ma Saina. O le tau o le fualaau faasaina e mai i le 500 i le 2000 rubles, e fuafua i le numera o papa ma le gaosi oloa.
    2. "Xenical." Faʻalapotopotoga - Suitiselani. O le tau o le fualaau faasaina e 700-3500 rubles.
    3. "Orsoten." Rusia fualaau, o se faatusatusaga atoatoa o Xenalten. O le tau e 500-2500 rubles.
    4. "Lista". Faʻalapotopotoga - Rusia. Tau - 600-3000 rubles.

    Xenalten ma Orsoten ua manatu e taugofie analogues o fualaau faasaina ma le lisi igoa na faaulufale mai.


    I luga o fonotaga o loʻo mole le mamafa, o faʻamatalaga e uiga i le sauniuniga Xenalten e sili ona lelei. O tagata gasegase na maitauina le paʻu o le mamafa ma le faʻaleleia atili o le soifua manuia lautele. O le lelei o le vailaau faʻasaina e aʻafia ai aʻafiaga e ono aʻafia ai lea e mou ese atu i le taimi poʻo le maeʻa foi ona faʻafetaui le taumafataga.

    O le faʻamaeʻaina e leʻo se faʻaopoopoga meaʻai po o se meaʻai taumafa faʻailoga! O se vailaʻau faʻamaonia lea, o le faʻaaogaina e naʻo le faʻatagaga a le fomaʻi e mafai ona faatagaina, pe a faʻaalia ma pe a maeʻa suʻesuʻega maeʻaeʻa o faatonuga mo le faʻaaogaina.

  • Tuua Lau Faamatalaga