O le maualuga o le kulukose toto

I loʻu manatu, o le tele o le maʻisuka e ola i le lumanaʻi. O le taimi lava na maua ai teine, latou te amata taʻu mai ia i matou i lena aso, latou te fai mai, faatalitali, a maeʻa le 15 tausaga o le a foia le faafitauli, o le a lelei mea uma.

O le mea lautele, o le "futurology in the diabetes" o se autu mo se tasi faʻasalalauga tele. I le taimi nei, o tatou ma isi ua faʻamalosia e faʻaleleia le lelei o taui ma faʻatali mo avanoa fou mo le pulea e le tagata o ia lava. O se tasi o filifiliga e folafola atu o se kesi e le o se osofaʻi. Ma mo i latou e fiafia i ai, o le a ou taʻuina atu ia te oe se mea e uiga i lenei faʻailoga o gaioiga.


O le a ou amata sina mamao mai mamao. Ou te le talitonu i mafaufauga taupulepulega leaga e faapea "ua uma ona faia se vailaau faafomai, latou te le tuuina mai ia i matou ina ia maua se tupe". O loʻo taʻitaʻia e le au suʻesuʻe saienisi le lalolagi i le maʻisuka.

I Rusia, i le amataga o le seneturi, na totoina ai le va o le lapiti i luga o le lapisi: Na galue le polofesa N. N. Skaletsky i lenei mea talu mai le 1987, faatasi ai ma le fomaʻi o loo matou vaaia nei - I. E. Volkov.

Mai se vavau puupuu ma Skaletsky, na mafai ai ona ou iloa ua leva ona taofia le sailiga.

O le taʻiala sili i le taimi nei, i loʻu manatu, e le o le sailiga mo se maʻi suka, ae o le atinaʻeina o meafaigaluega e faafaigofieina ai lona ala, faʻaleleia taui, i se isi faaupuga: faʻafaigofie le olaga.

I se aotelega, e leai.

Ina ia faʻamaoni, o le mafuaaga lea e le gata mo tagata atiaeina, ae faʻapea foi mo maketi maketi, o loʻo sili ona taulai a latou taumafaiga, ae le o iai iina. O se tasi o vaega taua o le "aoga" o sea ituaiga masini ua faailoaina: o le leai o se manaʻo e tuʻi se tamatamailima i aso uma.

Muamua, e le o se faafitauli. O se tamaititi laitiiti (3 tausaga le matua) e matua toʻafilemu e uiga i puno lima, e le tagi, e le ita. O le tagata matua e mafatia i lenei mea e sili atu ona faigofie. Lona lua, e le o tagata uma e mulimuli lava i fautuaga masani mo fuataga (a itiiti ifo ma le fa taimi i le aso): latou siaki i le taeao ma le afiafi. Lona tolu, mo se faʻataʻitaʻiga, e pei oi matou: o se pamu + se glucometer. I le tasi itu, o se glucometer e le o se osofaʻiga o le a le avea ma faʻalavelave, ae o le a le suia ai se mea tele. Ma o le mea lea e fesoasoani le mita e fuafua ai le bolus, i totonu o le faatulagaga ma le aofaʻiga, ma isi.

O le a le mea moni o le a taua ia i tatou

O se tasi o manatu taua na faaiuina i le faaiuga o se glucometer e le o se osofaiga, lea, e pei ona i ai, i lalo o le mamafa o le au faasalalauga faalauiloa, e masani lava ona toe foi atu i le talaaga: o le mafai lea ona faaauau pea le mataituina o kulukose!

O lenei tulaga na faʻaaogaina i nisi o pamu, ma i lenei tausaga ua folafola mai e Medtronic le faʻaleleia atili i le fatuina o se "Artificial Pancreas". O se vaega o saienitisi Farani sa galulue i se galuega faapena. Ioe, e tele naua: ua uma ona latou tusia i Geektimes pe na faapefea ona faia ia pamu tapuni mo latou lava.

O lea iinei. Mo se faʻataʻitaʻiga, matou te fuaina le suka e tusa ma le 10 taimi i le aso. Ma, i le faʻamasinoina i nisi o fuataga, o lenei aofaiga e manino le le lava: e tupu pe a "pa'ū" se tamaititi mo le leai o se mafuaʻaga. O iinei na maualuga ai lou maualuga - pe a ma le 8-9, pe a ma le 20 minute na ia talosagaina se meaʻai, e te fuafua e fuafua le bolus, ma - 2.9.

O le mataʻituina faifaipea o se mea e manaʻomia i taimi. O nisi pamu e ave le vaega lenei: Medtronic, matauina le maualalo o le suka, liliu le sapalai o le inisalini.

O le fofoina o le faafitauli o le mataituina lelei o le a mafai ai ona tuuina atu le "taua" i se faailoga e pei o le hemoglobin glyc, mo se faataitaiga, lea e le o taʻua i le tatou masaniga le sili ona taua. O le mea moni e faapea o fua mai le 3 i le 4 taimi i le aso ma le suka e oso mai le 3 i le 10, i le averesi, o le ae maua se numera masani i le tolu masina, ma o mea uma e foliga mai e lelei, ae o le mea moni - leai.

O le mea lea, talu ai nei, o le fuaitau "glucometer e leai se oso" ua suia e le "mataituina pea", aua o le sugar tumau tumau e sili atu ona taua nai lo le leai o ni pu i luga o tamailima.

O faʻamatalaga uma o loʻo i ai nei ma ua taʻua o le "le osofia" e lautele ma "lautele", o lona uiga, o le tasi puncture e mafai ai ona e fuaina mo ni nai aso. I Rusia talu mai Novema i le tausaga ua teʻa, e tasi le mita e tatau ona faʻamoemoeina - Faʻatinoina saoloto mai le Abbot.

O le masini e aofia ai le tele o vaega: o le tasi o ia mea e tumau i luga o le tino mo le 5 aso, o le lona lua o se lagona e faitau faʻamalosi faʻamatalaga. I Rusia, seia oo i le taimi nei, pe afai o loʻu mafaufau e tausi ia te aʻu, e "lanu".

E tutusa foi, ae o se vaega foi o le atinaʻeina o mataupu autu: SugarBeat, lea e aofia ai paʻu e faapipii i le paʻu, o se tagata faitau + se tusi faapitoa e mafai ai ona i ai i taimi uma lau faamatalaga i se auala faigofie: i luga o se matamata matagofie, papa, smartphones. O loʻo faʻamoemoeina i le lalolagi - i le 2017.

O le isi faʻataʻitaʻiga o GlucoTrak: o se glucometer, lea, e pei ona faʻaalia i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, e aofia ai tekinolosi e tele: ultrasonic, electro-magnetic, thermal ... E mafai ona e faʻatau i nisi o atunuu.

O le masini o se kiliva lea e pipii i le taliga, ma se tagata faitau. I le taimi lava e tasi, pe a talanoa tagata atamamai e uiga i avanoa o le faʻaauauina pea, le le mautonu le mataʻituina, e faigata ona talitonu i ai: E le mafai ona ou manatu o se tasi e masani ona savali ma se clothespin i lona taliga.

GlucoWise - Tuʻuina o se mita 100% le toto o le kulukose toto. Ae i le taimi o le mataupu, e ui i lea, o lona faʻaaoga faifaipea o se faʻaaogaina faʻapitoa.

O lenei metotia o le fua, e ui lava e leai se afaina, ae o le mataʻituina pea e tasi le lima o le a nofoia. E faigata ona mafaufau i ai.

O le faʻafitauli o le fatufatuina ma le faʻaaogaina o se glucometer e leai se osofaʻiga o se matua tuai! E tusa ma le 30 tausaga o atinaʻe i lenei itu, ma i le sefulu tausaga talu ai, e toʻatele kamupani o loʻo auai i lenei "taaloga". O le lolo e masani lava o se faʻataʻitaʻiga lelei, ma ou te le o talanoa foi e uiga i tioata atamai.

Taumafai e suʻe avanoa o infrared spectroscopy. Faitau atili e uiga i lenei mea sili. E iai se faʻasalalauga a le MIT i le autu.


E pei ona mafai ona e vaʻai, o le faʻataʻitaʻiga e mamao mai le lauulu

I le faaopoopo atu i tala laiti, e pei o iinei, e taumafai tusitala e otooto le poto masani o suʻesuʻega, faamasinoga ma mea sese, o loʻo i ai se tusi atoa! lea e sili atu i le 30 tausaga o le poto masani e maua ai se auala e le faʻafefe e fua ai le kulukose toto!

I le taimi nei, na o le toatasi e iloa. e le o se osofaiga FDA Faamaonia Metotia - GlucoWatch. O le mea e ofo ai, e leʻi manuia o ia, ma i le amataga o le faʻatau, na te leʻi fafaguina ai le fiafia tele. O le faʻataʻitaʻiga na i ai i le kamupani faafomai Cygnus Inc, lea na le toe i ai i le 2007.

Na faʻatautaia lelei e le kamupani suʻesuʻega, ae o nisi oi latou na faʻamaonia e seasea lava ona toe gaosia ia taunuuga, ma i se tulaga lautele, latou te fai mai, e tatau ona tatou toe tofotofoina.

O le mea e ofo ai, o lenei masini na mafai ona taunuu atu i Rusia.

I le tulaga aoao, ao tatou faatali, alii ...

Le 8 Glucometers sili - Tulaga 2018 (Top 8)

Mo maʻi e maua i le maʻisuka, e taua tele le saoasaoa ma le saʻo o fua o le kulukose toto. O masini mo le faʻaaogaina o fale i luga o tekinolosi eseese, ei ai o latou lava lelei ma mea le lelei. O la tatou fuataga ua mamanuina ina ia faamasani lelei ai i ata sili ona lelei i vaega taʻitasi ma fesoasoani e fai se filifiliga atamai.

O fea kamupani e sili ona lelei e filifili ai

E ui i le mea moni e faʻapea, o le tele o tekinolosi faʻamatalaga faʻapitoa e faʻamaonia e le mautonu, Roges Diagnostics e faʻatonuina le faia o kulupu o loʻo tuʻuina atu se sese e le sili atu ma le 15% (mo le faʻasinomaga - ua faatuina e le lalolagi le tulaga sese mo fuataga ma masini feaveaʻi i le 20%).

O se popolega Siamani tele, o se tasi o vaega o gaoioiga o le soifua maloloina. O le kamupani e maua ai oloa fou ma e mulimuli i mea aupito lata mai na ausia i pisinisi.

O meafaigaluega a lenei kamupani e faigofie ai ona fua i ni nai sekone. O le mea sese e le sili atu i le 20% fautuaina. O le tau o le tau e tausia i se tulaga maualuga.

O le atinaʻega o le kamupani Omelon, faʻatasi ai ma le au faʻasaienisi a le University of Technology a Bauman Moscow, e leai ni ana faʻalogona i le lalolagi. O le lelei o le tekinolosi ua faʻamaonia e lomiga faʻasaienisi faʻasalalau ma se aofaʻi tele o faʻataʻitaʻiga.

O se kamupanī faʻapisinisi e tuʻuina ia lava le sini o le faia o se faʻatinoga e tatau ai le siakiina o le maʻisuka sili atu ma saʻo ma taugata. O masini gaosi oloa e le o maualalo ifo i latou i fafo atu, ae sili atu le tamaoaiga i le faatauina mai o mea taumafa.

Faʻamanatuina o siliva lelei

I le iloiloina o iloiloga i faʻamatalaga i luga ole Initaneti, o mea nei na mafua mai:

faigofie o le faʻaaogaina, e aofia ai mo tagata e maualalo le vaʻaia ma le faʻaaogaina o masini afi,

tau o mea taumafa

o le mauaina o mea taumafa i le faatauina atu,

o le i ai ma le avanoa o se faʻavaa mo le teuina ma le tauaveina o le mita,

o le tele o faasea o le faaipoipoga poo le faaleagaina,

ola ola o fasi siaki pe a uma ona tatala le afifi,

galuega faʻatino: o le mafai ona makaina faʻamatalaga, o le aofaiga o le manatua, o le gaioiga o tau faʻatatau mo le vaitau, faʻaliliuga o fesoʻotaʻiga i se komepiuta, faʻasalalauga, faʻamatalaga lelei.

Le siliva lauiloa i le photometric

O le ata sili ona lauiloa o le Accu-Chek Active.

Faʻapitoa:

    e faigofie ona faʻaoga le masini,

tele faaaliga ma numera tetele,

manatuaina mo le 350 fuataga i le aso,

faailogaina o faailoga i luma ma le maeʻa o taumafataga,

fuaina o le maualuga o le maualuga o le suka,

galue faʻatasi ma le lapataiga e uiga i aso faʻagata o laasaga o suʻega,

faʻapipiʻi faʻapipiʻi pe a faʻaofi se laasaga,

eo mai ma se masini e teu ai tamatamailima, se puʻupuʻu, faatonuga, sekene sefulu ma le sefulu faʻataʻitaʻiga,

E mafai ona e tuʻuina atu faʻamatalaga i se komipiuta e ala ile infrared.

Faʻafitauli:

    o le tau o fasi siaki e maualuga tele,

e leai ni mea e maua e le paʻa

e leai se faailo leo

o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga o le faʻavasegaina, o lea afai o le a le mautonu le iʻuga, e tatau ona e fua i luga o le vai,

e leai se toto samasama faʻapitoa, ma o le pa'ū ifo o le toto e tatau ona tuʻu saʻo i le ogatotonu o le faamalama, a faʻapea ua tuʻuina atu se mea sese.

Iloiloga o iloiloga e uiga i le faʻataʻitaʻiga o le Accu-Chek Active glucometer, e mafai ona tatou faʻamaonia o le masini e faigofie ma aoga. Ae mo tagata ei ai faʻafitauli faaletonu, e sili atu ona filifili se isi faʻataʻitaʻiga.

Le glucometa photometric sili ona talafeagai

Accu-Chek Mobile e tuʻufaʻatasi mea uma e te manaʻomia mo se suʻega toto i le tasi pusa.

Faʻapitoa:

    se glucometer, se kaseti faʻataʻitaʻi ma se masini mo le faʻatauina o se limatusi o loʻo tuʻufaʻatasia i se tasi masini,

kaseti e le aofia ai le ono mafai ona faaleagaina i le suʻeina o paʻu ona o le le amanaʻiaina po o le le saʻo,

e leai se manaʻoga mo le fesuiaiga o tusi lesona,

mo le siiina o faʻamatalaga i se komepiuta, e le manaʻomia le faʻapipiʻiina o le komepiuta, faila o faila i totonu o le .xls poo le .pdf faʻasologa,

e mafai ona faʻaaogaina le laneta i ni nai taimi, pe afai e na o le tasi le tagata e faʻaaoga le masini,

o le saʻo moni o le maualuga e sili atu nai lo le tele o masini tutusa.

Faʻafitauli:

    masini ma kaseti i ai e le taugofie,

i le taimi o le taotoga, o le mita e faia ai se mea e paʻu ai.

I le iloiloina e le iloiloga, o le Accu-Chek Mobile faataitaiga o le a sili atu ona lauiloa pe afai e taugofie lona tau.

Maualuga le maualuga o le glucometer photometric

O iloiloga pito sili ona lelei o loʻo iai le masini i le faʻamatalaga photometric o Accu-Chek Compact Plus.

Faʻapitoa:

o le masini e faʻamalosia e tamatamai tamatamailima masani,

fusi lima e mafai ona fetuunai - o le umi o le nila e suia i le na o le liliu o le pito i luga i le itu,

faigofie faʻafeiloaʻi

o le fua o fuataga e aliali i luga o le faʻaaliga pe a maeʻa le 10 sekone,

manatua e manatua le 100 fuataga,

o le maualuga, o le maualalo ma le aofaʻi o tau mo le vaitaimi e mafai ona faʻaalia i luga o le lau,

o lo oi ai se faailoga o le numera o fua o totoe,

gaosi oloa gaosi - 3 tausaga,

Faʻasalalau atu faʻamatalaga i le komipiuta e ala ile infrared.

Faʻafitauli:

    e le faʻaaogaina e le masini fasi pepa masani, ae o se paʻu ma lipine, o le mafuaʻaga lea e maualuga ai le tau o le tasi fuataga,

o pitonuu e faigata ona maua i luga o le faʻatau atu,

Pe a toe faafoi atu se vaega o se faʻamaufaʻailoga faʻaaogaina, o le masini e faia ai se mea e paʻu ai.

I le faʻamasinoina e iloiloga, o le Accu-Chek Compact Plus mita ei ai le toatele o le au faʻamaoni.

Le glucometer elekene sili ona lauiloa

Ole tele numera o iloiloga na mauaina le Model One Touch Select.

Faʻapitoa:

    faigofie ma faigofie ona faʻaaoga,

maua i le 5 sekone

itiiti le toto e manaomia

o oloa e mafai ona maua i filifili fefaʻatauaʻiga,

fuaina o le fua o le 7, 14 ma le 30 aso o fuataga,

faailoga e uiga i fuataga aʻo lei oʻo i le taimi o taumafataga,

o le afifi e aofia ai se taga talafeagai ma ni mea faigaluega, o se meaʻai ma nila faʻaogafesoʻotaʻi, 25 suʻega faʻasolosolo ma le 100 faʻataʻitaʻi solo ava,

E oʻo atu i le 1500 fuataga e mafai ona faia i luga o se batini se tasi.

o se taga mo se mea faʻapitoa faapitoa e pipii i le fusi,

faʻamatalaga faʻamaumauga e mafai ona tuʻuina atu i se komepiuta,

tele lapoa ma numera manino

pe'ā uma ona faʻaalia le auʻiliʻiliga, e otometi lava ona alu pe a maeʻa le 2 minute,

O le masini e ufiufi i se olaga atoa mai le gaosi oloa.

Faʻafitauli:

    afai e tuʻu le fasipepa i le masini ma feaveaʻi le mita, e tatau ona faʻaaogaina le toto i se taimi vave e mafai ai, a le o lea, o le vailaau o le suʻega,

o le tau o le 50 suega suega e tutusa ma le tau o le masini lava ia, o lea e sili atu le aoga e faʻatau ai afifi tetele e seasea maua i luga o fata,

o nisi taimi o masini taʻitasi e tuʻuina atu ai se mea sese tele.

O faʻamatalaga e uiga i le faʻataʻitaʻiga One Touch Select e tele lava le lelei. Pe a faʻaaogaina saʻo, o le a sili atu le talafeagai mo le siakiina i aso taitasi o fua o le toto.

Glucometer elemene elekene eleʻele o le gaosiga a Russian

O nisi tupe teu e maua mai le ata o Elta Satellite Express.

Faʻapitoa:

    faʻaaogaina le masini e faigofie lava

lapisi manino tele ma tele numera,

taugofie le tau o le masini ma vaega o suʻega,

taitasi laasaga o suʻega taʻitasi e afifiina,

o le suʻega o le suʻega o loʻo faʻaaogaina i mea faʻapipiʻi lea e aʻafia ai le tele o le toto pe a manaʻomia mo le suʻesuʻega,

o le soifuaga ola o le suʻega o lenei suʻega e 1.5 tausaga, lea e 3-5 taimi sili atu nai lo isi kamupani,

Fua o fuataga e faʻaalia i le maeʻa o le 7 sekone,

o le mataupu e oʻo mai i le masini, 25 o suʻega, 25 o nila, o le mea e mafai ona faʻaogaina mo le taina o le tamailima,

manatua mo 60 fuataga,

E maua e le kamupanī se faʻamaoniga e le faʻamaonia mo a latou oloa.

Faʻafitauli:

    o faailoga e ono eseese ma faʻamatalaga ile laboratory e 1-3 iunite, lea e le mafai ai e le masini ona faʻaaogaina e tagata ei ai se faʻalavelave ogaoga o le faʻamaʻi,

leai se fesoʻotaʻiga ma komepiuta.

I le iloiloina e le iloiloga, o le ata o le Elta Satellite Express glucometer e maua ai faʻamatalaga tonu saʻo pe afai e mulimulitaia ia faatonuga. O le tele o faitioga o le le saʻo e mafua mai i le mea moni ua galo tagata e faʻapipiʻi se pusa fou o fasi siaki.

Le mita sili ona talitonuina mo le saʻo

Afai o le saʻo e taua ia te oe, ia e tilotilo i le Bayer Contour TS.

Faʻapitoa:

    pepa faʻatusa, faigofie,

sili atu nai lo le tele o masini tutusa,

i luga o fasi faʻataʻitaʻiga e masani lava o oloa mai le gaosi oloa,

loloto le mafai ona fetuunai,

manatua mo le 250 fuataga,

galuega faatino o le averesi mo le 14 aso,

E manaʻomia sina toto - 0.6 μl,

auiliiliga o taimi - 8 sekone,

i totonu o le atigipusa o loʻo iai ni faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai se mea valea, e le o faʻatapulaʻaina ai lo latou ola i le maea ai o le afifiina o le afifi,

i le faaopoopo i le glucometer lava ia, o le atigipusa o loʻo i ai se puʻupuʻu, o se masini mo le tuiina o se tamatamailima, 10 late, se savali vave, faatonuga atoatoa i le gagana Rusia,

e ala i le telefoni, e mafai ona e tuʻuina atu le faʻamaumauga o faʻamaumauga faʻamaumauga i se komepiuta,

Tusi faʻamaonia mai le gaosi oloa - 5 tausaga.

Faʻafitauli:

    o le lau e matua afaina,

o le ufiufi e vaivai tele - paʻu,

e leai se auala e fai ai se tusi e uiga i meaai,

afai e le o faʻatotonugaina le vaega o le suʻega i totonu o le soʻo faʻamau, o le a le saʻo le faʻamaumauga,

o tau mo le suʻega suega e matua maualuga lava,

Ole suega ole tino e le toʻafilemu e alu ese mai le koneteina.

Faʻamatalaga o le Bayer Contour TS model recommending faʻatau se masini pe afai e mafai ona e gafatia mea taumafa i se tau maualalo.

Glucometer faʻatasi ma le faʻaaogaina o tekonolosi

O le tekinolosi, lea e leai ni analogues i le lalolagi, na atiina ae i Rusia. O le taʻiala o le faʻatinoga e faʻavae i luga o le mea moni e faapea o le muscle ma le vascular tone e faʻalagolago i le kulūkose. O le Omelon B-2 masini e tele taimi e fua ai le galu o le pulusili, masini vascular ma le toto, i luga o le faavae e mafua ai le maualuga o le suka. O se pasene maualuga o le faʻateleina o faʻataʻitaʻiga faʻatatau ma faʻamatalaga falesuesue na faʻatagaina e faʻalauiloa lenei tonometa-glucometer i le gaosiga o masini. E i ai ni nai iloiloga i le taimi nei, ae e mautinoa lava e tatau ona latou gauai.

Faʻapitoa:

    o le tau maualuga o le masini e faʻatusatusa i isi glucometers e vave ona totogiina ona o le leai o se manaʻoga e faʻatau oloa,

fuataga e faia e aunoa ma se faʻaleagaina, e aunoa ma ni paʻu o le paʻu ma le toto sampling,

o fuainumera e le eseese mai faʻamatalaga suʻesuʻeina suʻesuʻega o fale suʻesuʻe nai lo faʻataʻitaʻiga masani,

i le taimi lava e tasi e pei o le maualuga o le suka a le tagata, e mafai ona ia pulea ona aʻafia ma le toto,

tamoe i luga o maa faʻataʻitaʻi tamatamai lima,

otometi le liliu i le 2 minute i le maeʻa ai o le fua mulimuli,

sili atu ona faigofie i luga o le auala poʻo le falemai nai lo mita o le kulukose o le toto.

Faʻafitauli:

    o le masini e tutusa lona 155 x 100 x 45 cm, lea e le mafai ai ona e tauaveina i totonu o lau taga,

o le vaitaimi o le tusi poloaiga e 2 tausaga, ae o le tele o kaluvaʻa maualuluga o loʻo i ai i le olaga atoa le faʻamaonia,

o le saʻo o le molimau e faalagolago i le tausisia o tulafono mo le mamafa o le mamafa - o le paffs e fetaui ma le fusi o le lima, filemu o le maʻi, le lava le gaioiga i le taimi o le faagaoioiga o le masini, ma isi.

I le faʻamasinoina e nai iloiloga avanoa, o le tau o le Omelo B-2 glucometer ua faʻamaonia atoatoa e ala i ona lelei. I le upega tafaʻilagi a le gaosi oloa, e mafai ona faʻatonu i le 6900 p.

Auala e leai ni osofaiga

O le taʻiala o le faʻaaogaina o mita le toto o le kulukose toto e le faʻaalia ai se metotia mo le faʻamautinoaina o le toto e faʻaaoga ai lona toto sampling. E tuʻufaʻatasia ai mea uma, e tusa lava po o ā atinaʻe ma tekinolosi e le faʻavaeina ai le faʻaogaina o se masini faapitoa. O se metotia thermospectroscopic e faʻaaogaina e fuafua ai le maualuga o le suka i le tino.

  • O le metotia e mafai ona taulai atu i le fuaina o le toto ma le auiliiliina o le lelei o vaʻa toto.
  • O suʻesuʻega e mafai ona faia faʻatasi ma se faʻasalalauga i le tulaga o le paʻu poʻo le suʻesuʻega o le vevela.
  • O faʻamatalaga o le masini ultrasonic ma masini eletise e mafai ona amanaʻia.
  • Suʻesuʻega talafeagai o gaʻo gaʻo.
  • Glucometers e aunoa ma le sasaina o se tamatamailima ua faia, galue ona o le faʻaaogaina o le aʻafiaga o le spectroscopy ma Raman le malamalama faʻasalalau. O aʻa e ulu i totonu o le paʻu, faʻataga oe e iloilo le tulaga i totonu.
  • E i ai ni faʻataʻitaʻiga e faʻapipiʻiina i le tino. Ona lava lea e aumai ai le tagata faitau ia i latou. O taunuʻuga e saʻo lelei.

O masini taʻitasi ma tekinolosi ei ai ona lava uiga, sili atu ona fetaui mo se tagata faatau. O le filifiliga e mafai ona aʻafia i le tau o le masini, le manaʻomia mo suʻesuʻega i nisi tulaga ma faʻatasi ai ma nisi taimi. O le a talisapaia e se tasi le malosi faaopoopo o le mita e suʻesuʻe ai le tulaga aoao o le tino. Mo se tasi vaega, o le gafatia e le gata ina matauina pea le maualuga o le suka, ae o le auala foi ma le saoasaoa o le faaliliuina atu o lenei faamatalaga i isi gaioiga e taua tele.

Ole maualuga o le kulukose o le toto o Omelon

O se tasi o mea e sili ona lauiloa e le o le osofaʻia o le manulele o le Omelon. O se atinae tulaga ese o le gaosiga a Rusia, lea, e faaopoopo atu i le tusi faamaonia i le lotoifale, ua aloaia aloaia i le Iunaite Setete. E lua suiga o Omelon a-1 ma le b-2.

O le tau o loʻo tautala mai mo ia - o faʻataʻitaʻiga muamua e mafai ona faʻatauina mo le tusa ma le 5,000 rubles, faʻaleleia ma nisi fesuiaiga o le a sili atu ona tau - e tusa ma le 7,000 rubles. Mo le tele o tagata faʻaaogaina, o le mafai gafatia o le masini e faʻatino ai galuega o le siakiina o le toto maualuga e taua tele. Faatasi ai ma le fesoasoani a se masini, e mafai ona e faʻatusatusa le maualuga o le suka i totonu o le toto, fua le mamafa ma le pulupulu. O faʻamaumauga uma o loʻo teu i le mafaufauga o le masini.

O le faʻamatalaga e maua mai i le fuafuaina e faʻaaoga ai se faiga tulaga ese, o ona uiga muamua o le tino vascular, pulse ma le toto. Talu ai o le kulukose o loʻo aafia tuusaʻo i le faagasologa o le gaosiga o le malosi, o nei mea uma e aʻafia ai le tulaga o loʻo iai nei i le faigamalo.

O le lima faʻamamaina e mafai ai ona faʻaalia atili totoga o le toto i masini sosoʻo masini. O nei faailoilo o loʻo gaosia ma liua i le eletise, lea e mafai ona faʻaalia i foliga o numera i luga o le faʻaaliga.
E foliga tutusa ma le masani masani le siaki toto. E le o se mea e sili ona faʻapitoa ma e le faigofie - e tusa ma le 400 kalama.

O faʻamanuiaga e le masalomia e aofia ai le faʻaaogaina o foliga ma multifunctionality:

  • E faia fua i le taeao ao leʻi 'ai poʻo 2-3 itula pe a uma ona' ai.
  • O le suʻesuʻega e faia uma i lima uma i le isi itu ma le fesoasoani o se paʻu o loʻo ofuina i le lima.
  • Mo le faʻatuatuaina o le taunuʻuga i le faagasologa o le fua, o le malologa ma le malologa e talafeagai. E le tatau ona e talanoa ma faalavelaveina. O le taotoga e vave.
  • O faʻamaonia numera e faʻaalia ma faamaumauina i le mafaufau o le masini.
  • E mafai ona e sailia i le taimi lava lea le maualuga o le kulukose, toto toto ma le fua o le pulus.
  • E le manaʻomia le suia o soʻo se vaega i le masani masani o le faʻatinoga.
  • O le tusi faʻatagana a le gaosiga e 2 tausaga, ae mo le tusa ma le 10 tausaga e masani ona galue le masini e aunoa ma le manaʻoga mo le toe faaleleia.
  • Malosiaga e maua mai i maʻa faʻailoga AA e fa ("tamatamailima lima)".
  • O le gaosiga o se fale gaosi oloa e faʻamalosia le tautua i le maea ai o le faʻatau.

E i ai nisi faʻafitauli o le faʻaogaina o le masini:

  • Ole saʻo ole saʻo o faailoga o le suka e tusa ma le 90-91%.
  • Mo maʻi maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka, faʻapea foi i latou o loʻo i ai le ituaiga muamua o faʻamaʻi, e le fetaui, e pei o le faʻalavelave i faʻasalaga.

Fuafuaina e iloilo le setete o le tino matua. Iloiloina o tamaiti e mafai. Ia mautinoa ia matau tagata matutua. Mo nisi fua saʻo, e tatau ai ona aloese mai le faʻaaogaina o masini eletise.

GlucoTreck Glucometer

Faʻataunuʻu gaini na faia i Isaraelu. E foliga mai o se telefoni poʻo se tagata taalo, e faigofie ona ave le masini pe a manaʻomia.

Fuataga i se auala e le afaina ai ona o le mauaina o faamatalaga e faaaoga ai ultrasound ma masini eletise. O se auiliiliga auiliili e maua ai le lelei o le 92-94% le saʻo.

E faigofie le faagasologa ma e mafai ona faʻaaoga uma mo se fuataga se tasi ma mo le suʻesuʻeina o le setete o le tino mo se taimi umi.

O loʻo i ai se kilipa faapitoa, lea e tu i luga o le talipupuni. I le seti faavae e tolu. Mulimuli ane, o le a manaʻomia le sui. O le ola o nei palota e faalagolago i le malosi o le faʻaaogaina.

O uiga lelei o Glucotoa e aofia ai:

  • laiti - faigofie e ave ma fua i so o se nofoaga mautotogi,
  • le mafai ona totogi mai se taulaga USB, faʻafesoʻotaʻi meafaigaluega komepiuta, faʻafetaui ma ia,
  • talafeagai mo le faʻaaogaina e tagata e toʻatolu.

O mea leaga e aofia ai:

  • le manaʻomia mo le tausia o masina - toe faʻaleleia,
  • faʻatasi ai ma le faʻaaogaina, e tusa o le ono masina, e tatau ona sui le kilipa-leo,
  • le faigata o le tautua tautua, talu ai o loʻo i ai le gaosi oloa i Isaraelu.

Moto le toto o le kulukose toto Freestyle libre

I le atoatoaga, e le mafai ona taʻua lenei masini e le o se osofaiga. Na te iloa le maualuga o le suka i totonu o le tino e ala i le suʻeina o le suamalie extracellular. Ae ui i lea, o le faʻapipiʻiina o le masini i luga o le tino ma le taimi o le faʻaaogaina o mea e le lagona e le tagata faʻaaoga.

O loʻo galue le masini e pei ona taua i lalo: o le aʻafia o loʻo faʻaoʻo i luga o le lima e leai se vai ma e le faʻalavelave i gaioiga. Na te mauaina le biomaterial ma le tuʻuina atu i le tagata faitau, lea e lava e aumai i le taimi muamua i le taimi tatau. E tasi le mea e mafai ona faʻaaogaina e faʻaogaina mo le lua vaiaso. O le taimi e teu ai faamatalaga mo le masini e 3 masina. E faigofie ona kopiina i se komepiuta.

TSGM Symphony

O le masini e le o se osofaiga. Faʻafeiloaʻi i masini e faʻamalosi ai le gasegase. Afai e sili atu ona faigofie, o le suʻeina o le gaʻo o le gaʻo, "suʻesuʻe" i luga ole laulau o le epithelium, e aunoa ma le faaleagaina o le paʻu.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, o loʻo faia se sauniuniga faapitoa o le paʻu - e tutusa lelei ma le faiga o le paʻu. E manaʻomia lenei mea ina ia faʻaleleia ai le mafai gafatia o le faʻatautaia o le eletise eletise. Ole pito i luga luga o le epithelium e matua le faʻaaogaina. E le mafua ai le mumu ma e le afaina ai le paʻu.

A maeʻa sauniuniga, ona faʻapipiʻiina lea o se masini i le vaega ua filifilia e suʻe ai le gaʻo o le gaʻo ma maua ai ni faaiuga e uiga i le tele o le kulukose i le tino. O faʻamatalaga e faʻaalia i luga o le faʻaaliga o le masini ma e mafai ona tuʻuina atu i se telefoni feaveai po o se papa.

  • O le faʻatuatuaina o iuga e toetoe 95%. O se faʻaaliga sili lea ona maualuga mo se auala e le faʻaleagaina ai faʻamalosi.
  • I le faaopoopo atu i le fua faatatau ole maualuga o le suka, o loʻo lipotia mai ai foi le pasene o mea oona.
  • Mafaufau i le saogalemu. Endocrinologists oe na tofotofoina le masini e faapea e oʻo lava i suʻesuʻega e faia i le sefululima minute e faʻatuatuaina ma e le afaina ai le tagata maʻi.
  • Faʻatagaina oe e faʻaali faitauga o suiga i le suka o le toto i le tulaga o se kalafi.
  • Ua folafola mai e le au gaosiga se tau maualalo o lenei iunite.

Isi suʻega suʻesuʻega a le tagata lava ia

O loʻo i ai foi le tele o masini e faʻavasegaina e pei o se mea e le manava. I le taimi o le suʻega, e tatau ona faʻatupuina le pipisi, ae o le faʻaogaina o fasi siaki e mafai ona alofia. O le masini ua faʻapipiʻiina ma se faʻamaufaʻailoga ua fuafuaina mo le 50 fuataga. O ia, ioe, o le a suia foi. Ae ui i lea, o le masini o le a lapataia oe e uiga i lenei mea muamua.

O masini e teuina se talafaasolopito o le tusa ma le 2000 fuataga ma mafai ona fuafua le averesi. I le faʻaaogaina o faʻamaumauga e teuina, e mafai ona e vaʻai i luga o le komepiuta se kalafi o suiga i le maualuga o le suka. Faamatala atu i le vasega o le tamaoaiga.

Mo se tasi, o masini laveaʻi na totoina mo le tausaga o le a avea ma faʻaolataga. E iloga i latou i le maualuga o le taunuʻuga. I totonu o le sefululua masina, o le a latou faatagaina ai le maua o faʻamaoni faʻamaumauga i le setete o le tino i le taimi nei i se auala e le faʻafesoʻotaʻi, e ala i le tuʻuina atu o se masini faitau.

Ole ituaiga o meaola e le o osofaia le olaola e matua eseese lava mai le tasi i le isi. Atonu latou te foliga tutusa ma matagi masani pe pei o se komepiuta. Faʻaaoga le laser poʻo galu uila.

O le filifiliga e fuafua i le tele o mea. Le manaʻomia mo le televave ma le filifilia o tuʻutuʻuga mo le suʻesuʻega, faʻapitoa foi ma uiga o tagata taʻitasi - le ituaiga o siakiina ma lona tuufaatasiga ma faʻamaʻi o isi faiga. E le taua ma le tau tau faʻatasi ma le avanoa o le 'auʻaunaga.

E tusa ai ma faʻamatalaga aloaia, e moni, e 52% o tagata o loʻo nonofo i le atunuʻu ua maua i le maʻisuka. Ae talu ai nei, o le tele o tagata e liliu atu i cardiologists ma endocrinologists ma lenei faafitauli.

O le maʻisuka e mafai foi ona oʻo atu ai i le atinaʻeina o tumutumu oona. I le tasi itu poʻo le isi, o le taunuuga i mataupu uma e tutusa lava - o le maʻisuka e mate, o loʻo tauivi ma se maʻi tigaina, poʻo le liliu atu i se tino le atoatoa, e lagolagoina naʻo le fesoasoani a le falemaʻi.

O le a ou taliina le fesili ma se fesili - o le a se mea e mafai ona faia i sea tulaga? E leai sau polokalame faʻapitoa e tau ai ma le maʻisuka, pe afai e te talanoa i ai. Ma i totonu o falemaʻi i le taimi nei, e le o taimi uma e mafai ai ona maua se suʻega o le endocrinologist, ae le o le taʻua o le sailia o se suʻega faʻataʻitaʻiga o le endocrinologist poʻo le diabetologist o le a tuuina atu ia te oe fesoasoaniga lelei.

Matou te mauaina le avanoa i le fualaau muamua na fai e avea o se vaega o lenei polokalame faavaomalo. O lona tulaga ese e mafai ai e oe ona faasolosolo malie ona faia meaʻai vailaau talafeagai i totonu ole toto toto o le tino, ma tuʻuina ai toto o le paʻu. O le faʻasalaga i totonu o le toto e tuʻuina mai ai mea e tatau ai i totonu o le tino faʻamalolo, lea e mafua ai ona paʻu i le suka.

Le maualuga o le kulukose o le toto mai Isaraelu

Faʻamaumauga o le Integrity Applications a Isaraelu e foia le faafitauli o le leai o se afi, vave ma le sao o le fua o le suka toto e ala i le faʻafesoʻotaʻi o masini eletise, vevela ma electromagnetic i le GlucoTrack DF-F. E leai ni faʻatau faʻatau i Rusia. O le tau i le EU e amata i le $ 2,000.

O le fea mita e faʻatau

1. A filifilia se glucometer mo le tau, taulai atu i le tau o fasi siaki. O oloa a le kamupani Rusia Elta o le a le afaina ai le atotupe.

2. O le toʻatele o tagata faʻatau e faamalieina i oloa Bayer ma One Touch.

3. Afai oe naunau e totogi mo le faʻamafanafanaga poʻo le faʻafitauli faʻaaogaina le tekinolosi lata mai, faʻatau oloa Accu-Chek ma Omelon.

GLUCOTRACK DF F (mita le toto o le kulukose o le toto)

O le maualuga o le kulukose o le toto o se mea e ese ai i mea masani o loʻo galulue faatasi ma ni faʻataʻitaʻiga ma manaʻomia se tamatamailima ina ia faʻaaogaina i soo se taimi lava e manaʻomia ai se suʻesuʻega. O aso nei i luga o maketi o meafaigaluega tau togafitiga faafomaʻi o loʻo faʻaalia ma le manino e le tagata lava ia le faʻamaonia o le kulukose i totonu o le toto e aunoa ma ni paʻu paʻu le lelei.

O le mea e ofo ai, o le suʻeina o le suka, na o le aumaia o le gadget i le paʻu. E leai se auala sili atu ona talafeagai e fuaina ai lenei mea taua o meaola faʻapitoa, aemaise pe a oʻo mai i le faʻatinoina o le faʻataʻitaʻiga ma tamaiti laiti. E matua faigata lava ona faatauanauina i latou e togi se tamaʻi tamatamailima, e masani ona fefefe i lenei gaioiga. Auala e leai se osofaiga e aunoa ma se faʻalavelave faʻaleaga, o lona avanoa e le mafaagaloina.

Aisea tatou te manaʻomia ai sea masini

O nisi taimi o le faaaogaina o se mita masani e le manaomia. Aisea ua faapena ai O le maʻisuka o se faʻamaʻi lea o lona ala e faalagolago i le tele o mea. O le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, i nisi o gasegase e oʻo lava i nai manuʻa manua mo se taimi umi. Ma o se faʻalavelave faigofie o tamatamailima (lea e le manuia i taimi uma i le taimi muamua) e mafai ona oʻo atu i le faafitauli e tasi. O le mea lea, e fautuaina e faʻapea o le maʻisuka e faʻatau mai tagata e le o ni faʻamalositino.

O lenei metotia e galue e aunoa ma le toilalo, ma o lona sao o le 94%.

E mafai ona fuaina le maualuga o le kulukose i auala eseese - vevela, optical, ultrasonic, faʻapea foi le eletiseka. Pau lava, masalo, o le le mafaafitia o le faaletonu o lenei masini e le mafai ona faʻaaogaina mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 1.

Glucotrack DF F faʻamatalaga auiliiliga

O lenei oloa na faia i Isaraelu. I le atinaʻeina o se vailaau oona, e tolu fesuiaiga o masini e faʻaaogaina - ultrasonic, electromagnetic and thermal. E iai se upega saogalemu e manaʻomia ina ia faʻaaoga ai soʻo se le saʻo.

O le mea moni, o le masini ua uma ona pasia uma faʻataʻitaʻiga ile falemaʻi manaʻomia. I totonu o la latou faʻatulagaga, e sili atu ma le ono afe fua na faia, o taunuʻuga na fetaui lelei ma tulaga faatauaina o suʻesuʻega faasaienisi.

O le masini e faʻatusatusa, e tusa lava pe laʻititi. O se faʻasalalauga lea e faʻaalia ai iuga, ma se fualaʻau faʻalogo e fesoʻotaʻi i le taliga. O lona uiga, o le faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu o le taligalu, o le masini e maua ai le taunuuga o se tulaga e le o ni faʻasalalauga, ae, e ui i lea, o le auiliiliga saʻo.

Malosiaga e le mafaamatalaina o lenei masini:

  • E mafai ona e faʻatupeina e ala i le faʻaaogaina o le port USB,
  • E mafai ona faʻafetaui le masini ma se komepiuta,
  • E toʻatolu tagata e mafai ona faʻaogaina le gaioiga i le taimi lava e tasi, ae o aʻafiaga taʻitasi o le ai ai ona lava tagata taitoatasi.

E taua le taʻua o mea le lelei o le masini. E tasi i le 6 masina, e tatau ona sui le kiliva, ma ia taʻitasi i le masina, a le itiiti ifo, e tatau ona faia le toe iloiloga. Ma le mea mulimuli, o le tau o se masini taugata tele. E le gata i lena, i le teritori o le Malo Rusia e le mafai ona mafai ona faʻatau, ae o le tau foi mo Glucotrack DF F amata mai le 2000 cu (a itiiti mai i se tau faapena e mafai ona faatauina i Europa Europa).

Faamatalaga Faaopopo

I fafo atu, o lenei masini e pei o se telefoni, aua afai ei ai se manaʻoga e faʻaaogaina i nofoaga tumutumu, o le ae le tosina tele atu le gauai. Afai e te matauina i se falemaʻi pe a maua e fomaʻi le gafatia e taitaia le mataʻitū mamao o tagata gasegase, o le mea lea e le sili atu le lelei o ia mea e le o osofaia.

O se faʻaonapo nei faʻaonapo nei, faigofie le faʻavasegaga, tolu vaega o suʻesuʻega - o nei mea uma e faʻamaonia ai le saʻo ma le faʻamaonia.

I aso nei, o ituaiga masini e fia faʻatau falemaʻi faʻapitoa i togafitiga o tagata e maua i le maʻisuka. E faigofie ma e le faʻaleagaina, ae o le mea e leaga e taugofie. E aumai e tagata ia glucometers mai Europa, faʻaalu le tele o tupe, popole pe o le a le mea e tupu pe a vaeluaina. O le mea moni, e faigata le tautua tautua, e pei ona tatau i le tagata faatau ona tuʻuina atu le masini, o se faafitauli foi. O le mea lea, o le tele o le maʻisuka o le a tatau ona mafaufau i isi auala.

O le a le isi mea e faʻaogaina i le taimi nei

E toatele o loʻo faatalitali mo na taimi pe a le maua ai le televise e le o osofaia. E leai lava se ituaiga o oloa ua faamaonia i le faatauina atu e aunoa ma se totogi, ae latou (faatasi ai ma le gafatiaina o mea tau tupe), e mafai ona faatauina i fafo atu.

O a ni mita o le kulukose o le toto e leai se oso?

SUGARBEAT patch

O lenei auiliiliga e galue e aunoa ma le ola o le vai. O le gacget faʻatautaia na o loʻo pipii i luga o lou tauau e pei o se patch. E na o le 1 mm le uumi, o le mea lea o le a le aumaia ai se faʻafitauli i le tagata faʻaaogaina. E maua e le masini le maualuga o le suka mai le afu lea e faalilolilo ai le paʻu.

Ma o le tali e sau i se mataala atamai po o se telefoni, ae peitai, o lenei masini e tusa ma le lima minute. A oʻo loa ona e tuiina lou tamatamailima - e faʻavasega ai le masini. Faʻaauau, o le gadget e mafai ona galue mo le 2 tausaga.

Glucose Contact Contact

E te le manaʻomia le tuʻia o lou tamatamailima, aua o le suka e le fuafuaina e le toto, ae o le isi vai ola - loimata. O mataʻitusi faapitoa e faʻaauau pea suʻesuʻega, pe afai o le tulaga e taufaamatau, o le maʻisuka e aʻoaʻoina e uiga i lenei faʻaaogaina o se faailoilo. O le suʻega o le a faʻaauau ona auina atu i le telefoni (atonu e faʻaaogaina ma le fomaʻi).

Sini Faʻapipiʻi Faʻapipiʻi

O le tele o masini e fuafua e le gata o le suka, ae o le cholesterol foi. E tatau ona galue le masini i lalo o le paʻu. I luga atu, o se masini e leai se mea e faapipiiina ma o se tagata e taliaina e auina atu fua i le atamai i le tagata e faaaogaina. O le gadget e le gata ina lipotia ai le faateleina o le suka, ae e mafai foi ona lapatai atu i lē e ona le lamatiaga o se fatu fatu.

Optical Analyzer C8 Masini Medisensors

O lea ituaiga tagata e tatau ona faapipii i le manava. O le gadget e galue i luga o le mataupu faavae a Raman spectroscopy. Pe a sui suiga o le suka, o le a mafai foi ona ese le mafai ona faasalalauina o ave - o ia faamatalaga ua faamaumauina e le masini. O le masini na pasia le suʻega a le Komisi Europa, o le mea lea, e mafai ona e talitonu i lona saʻo. O fua o suʻesuʻega, e pei o faʻataʻitaʻiga muamua, o loʻo faʻaalia i le atamai a le tagata faʻaoga. O le mea muamua lea o le gaioiga muamua o loʻo galue manuia i luga o se fua faʻatatau.

M10 faila o le auiliiliga

O lenei foi o se kesi e faʻapipiʻiina i se masini faʻapitoa. O ia, pei o le mea faigaluega, e tumau i lona manava (pei o se patch masani). O iina e na te faia ai le faʻamatalaga, tuʻuina atu i luga o le Initaneti, lea e mafai ai e le tagata maʻi ma lana fomaʻi ona masani lelei i le mea e tupu. I le auala, o lenei kamupani, i le faaopoopoina i le fatuina o se masini atamai, na faia ai foi se gaioiga e mafua ai le inisalini lava ia. E tele filifiliga, e suʻeina faʻamatalaga o meaola oona i le taimi e tasi. O le masini o loo i ai nei i le suʻega.

O le mea moni, o ia faʻamatalaga e mafua ai le masalosalo i se tagata masani. O nei mea e sili ona lelei e mafai ona foliga mai ia te ia tala mai se tala fatu faasaienisi, i le faatinoga, e na o tagata mauoa lava e mafai ona latou mauaina na ituaiga mea mo i latou lava. O le mea moni, o le faafitia o lenei mea valea - aua o le tele o tagata e mafatia i le maʻisuka e tatau ona faatali mo taimi o le a avanoa ai sea ituaiga. Ma i le asō, e tatau ona e siaki lou tulaga, mo le tele o vaega, ma glucometers o loʻo galulue i luga o sikola faʻataʻitaʻiga.

E uiga i se glucometer taugofie

O faitioga e le faʻaaogaina o glucometers e taugofie tele o se mea e masani ai. E masani lava o le faʻaaogaina o ia ituaiga mea faitio e faitio e uiga i le mea sese i iuga, e le mafai i taimi uma ona tui se tamailima i le taimi muamua, e uiga i le manaʻoga e faʻatau faʻataʻitaʻiga.

Feteenaʻiga e fiafia i se glucometer masani:

  • O le tele o masini e i ai galuega mo le fetuunaiga o le loloto o le pupu, lea e mafua ai le faiga o le tuiina o se tamatamailima faigofie ma vave,
  • E leai se faigata e faʻatau ai faʻataʻitaʻiga, e masani ona faʻatau atu,
  • Lelei auaunaga avanoa
  • Faʻamatalaga faigofie o galuega,
  • Tau taugata
  • Faʻamau
  • Le mafaia ona faʻapolopolo se numera tele o taunuʻuga,
  • Le mafai ona maua mai le tau aofaʻi mo se vaitaimi,
  • Faʻamatalaga manino.

O le mea moni, o le glucotrack e leai se osofaʻiga e sili atu ona foliga faʻaonaponei, galue ma le maualuga maualuga, ae o le mauaina e ogaoga, e le taugofie, e le mafai ona e mauaina i se tau leai se totogi.

Iloiloga a le e ona

Afai e mafai ona e maua le tele o auiliiliga auʻiliʻili ma poto pupuu i luga o soʻo se faʻataʻitaʻiga o glucometers, ae o le mea moni o loʻo i ai ni faʻamatalaga itiiti o au faʻamaoniga o mea e le o osofaia. Nai lo lena, e aoga le vaavaai mo i latou i luga o paranesi, lea e saili ai e tagata ni avanoa e faʻatau ai ia ituaiga mea, ona faʻasoa atu lea o latou aafiaga muamua i le talosaga.

Konstantin, 35 tausaga, Krasnodar "Na ou faitau i se tasi taimi i luga o le feiloaiga e tatau ona faatau e tagata le Glucotrack DF F ona o le tamaititi na taalo lelei i le kitara. Ma ia faamanualia ona tamatamailima toetoe o aso uma e le mafai ona ia. Na aoina e tagata pe tusa ma le 2,000 aisa, na aumai se glucometer mai Siamani, latou te faʻaaogaina. Ae o loʻo i ai foi ni glucometers masani, lea e fautua mai ai le mafai ona ave le toto mai le pama o lou lima, lima ... I le lautele, ou te le iloa pe o le mea e le o osofaia e tau ai se tupe faapena, se aofaiga o totogi. Matou te mananao foi e faatau se tamaitiiti, matou te mafaufau. "

Anna, 29 tausaga, Moscow "O loʻo matou i luga o le lisi faatalitali mo le faʻatau. O a tatou uo Turki e faʻaaogaina se tagata suʻesuʻe. O iina, o le tama ma le tama o loʻo maua i le maʻisuka, aua na latou faʻatauina, e leʻi mafaufau i ai. Latou te fai mai le sili ona saʻo ma faigofie. O le ma tama e sefulutasi tausaga le matua, o le suʻe toto mai le tamatamailima o se faʻalavelave. Tino taugata, e moni. Ae o le maʻisuka o se auala o le olaga, o le a le mea e fai. Vaʻai ma se mata o le a umi se taimi. "

Vitaliy, 43 tausaga, Ufa "Seʻi manatu o le faʻamautuina o se mea faapena o le a taulia le fiaselau tala i masina taʻitasi. E faaopoopo lenei mea i le mea moni e na o ia lava e tosoina se afe afe? Sa ou suʻesuʻeina la latou 'upega tafaʻilagi aloaia mo se taimi umi, faʻatasi ma pule poʻo tufatufa. Sa latou taulai atu i kalafi o loʻo fausia ai lenei mega-masini. Ma aisea latou te manaʻomia ai aʻu, ata? Pau lava le mea ou te manaʻomia, ma le auala e tali atu ai, o le a faʻamatalaina e le fomai. I se faapuupuuga, o se pisinisi faapisinisi mo tagata oe mananao e maua o latou gasegase lelei pe a mafai, ma naʻo, faanoanoa mo le saʻo, tape le ulu. Na te le fuafuaina foi le cholesterol, e tutusa lava le hemoglobin. Le fesili masani: aisea e totogi ai nisi? "

Tusi au oe lava faaiuga, ma e ui e leʻi faʻamaonia le masini i Rusia, faʻatau se mita faʻapitoa ma le faigofie o le kulukose toto i aso nei. E tatau lava ona e mataituina le maualuga o le suka, ae o le faia o se maliega fetuunai i aso nei e le o se faafitauli.

Glucometers Omelon

O TATOU FESOASOANI RECOMMEND!

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.
Faitau atili iinei ...

O le faafitauli o le fuaina o le suka toto e masani uma i le maʻisuka. I lenei tulaga, o le Omelo A-1 glucometer o le a fesoasoani i tagata maʻi uma oe ua le lava i tamatamailima tamatamailima. Faʻatasi ai ma le masini e le tatau ona e togi i luga o fasi suʻega ma faʻasauā ou lima i aso uma. O le mataupu faavae o le masini o le fuaina lea o le vaega ole glycemic e ala i le auiliiliina ole tino maso ma toto toto. E le gata i lea, o le a avea le masini ma meafaigaluega taua mo tagata ei ai faafitauli ogaoga. I luga o le lau, e faʻaopopo atu i faailo o le kulukose, pulupulu ma le mamafa o loʻo faʻaalia foi. Ae e te leʻi faʻatauina se masini, e tatau ona e malamalama i le tele o tulaga lelei o faʻataʻitaʻiga taʻitasi ma lona faʻatinoga.

Eseesega ma aoga masani

O masini sili ona lauiloa i maketi mo masini faafomai mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka o mamanu o le Omelon A-1 ma le Omelon V-2. O le maualuga o le kulukose o le toto o loʻo i ai tulaga lelei nei:

  • Tulaga lelei. O le masini na faʻaauau pea ona suʻesuʻeina ma faʻaalia taunuuga sili ona lelei, lea na maua ai se tusi faamaonia lelei.
  • Faʻaaogaina. O le faʻatautaia ma le taʻiala o le faʻaogaina o le masini e le faigata e oʻo lava i se tagata matua. O le seti o loʻo aofia ai faʻamatalaga e faʻamatala auʻiliʻili faʻamatalaga autu o le faʻaaogaina.
  • Le manatua. Tonometer-glucometer faʻamaumau iuga o le fua mulimuli, o le mea lea, mo i latou o loʻo tausia faamaumauga o faʻamaumauga, e talafeagai lenei galuega.
  • Galuega faʻapitoa. A maeʻa le galuega, ona liliu ese lea o le masini, e leai se mea e manaʻomia e fai ai nisi faʻaopoopoga, lea e faʻafaigofie ai le faagasologa.
  • Faʻamau. O le tonometa e laʻititi lona taua, e le tele se avanoa i totonu o le fale. O le mea moni, e le mafai ona faʻatusatusa le faʻatusatusaga i paʻu maa, ae i totonu o tagata tauva, o le eseesega e taua tele.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le glucometer e aunoa ma le osofaʻia oe lava ia, e fautuaina oe muamua e talanoaina lenei mea ma lau fomaʻi.

Toe foʻi i le laulau o mea

Faʻamatalaga faʻapitoa ma le masini o galuega

O le le lelei o le masini e mafai ona manatu i le manaomia mo le sui taimi o maa ia e aoga ai.

O le Omelon device, e tusa lava po o le a le ata, o le a tautua i le maʻi seia oo i le 7 tausaga, ma faʻaeteete faʻaaogaina o le a umi atu. O le kamupanī e nafa ma le lelei o oloa ma tuʻuina atu se tusi faʻamaonia mo le 2-tausaga ile mita ole kulukose toto. Faatasi ai ma itu taua autu, e tatau ona faamamafaina le tulaga maualalo o le fuaina o fua. Mo e masalosalo oe talitonu o le a mafai ona maua se saʻoga saʻo e ala i le ave o le toto mo le auiliiliga, o le taunuuga o fua o le kulukose i Omelon o le a matua faateia.

I le avea ai o se punavai o le moliaga o le masini e 4 maa, lea e masani ona suia. O le mea sili lea e le lelei ai le masini, talu ai afai e le i ai i le taimi saʻo ia maa faigaluega, ona le lelei lea o le fua. O le mataupu faavae o le masini o le fuaina lea o le fatu, toto totoga ma le masani o le toto e faaaoga ai senisi sili ona maaleale ma se faagasologa alualu i luma. Faʻavae i luga o iuga, o le tino e faʻavasegaina ai le fua o le suka, lea o loʻo faʻaalia i le lau.

Toe foʻi i le laulau o mea

Faʻamatalaga lautele e faʻaaogaina

I se tulaga lautele, o le tali a tagata faʻatau i le oloa e lelei. E toʻatele e matauina o le faʻaaogaina o le "Omelon" e teu ai se aofaiga lelei, talu ai e te le manaʻomia le faʻatau e le aunoa ni mea taugata mo se glucometer masani, lea e vave ona maeʻa. O le oloa na maua ai le taʻutaʻua faapitoa ona o le mea moni e le o se mea talafeagai le aoina o toto mo le auiliiliga. O le faʻasaoina taimi i malaga i le falemaʻi e taua tele. O tagata faʻaogafesoʻomai oe vaivai i tamatamailima lima fiafia e fiafia e faʻaaoga Omelo. Ae ui i lea, o loʻo iai foʻi manatu faʻaalia. O sea mea fou fou e faigata ona oʻo i isi atunuu e ese mai Rusia. Ma le isi, o le faʻaalia mai o le masini ma le tau e sili ona manaʻomia.

Toe foʻi i le laulau o mea

Faʻaaogā tatau o le glucometer o le Omelon

Fua o le kulukose e tatau ona faia i luga o se manava gaogao.

Ina ia aloese mai taimi ma le le saʻo i faʻamatalaga na maua i le taimi o le faʻaaogaina o le "Omelon", muamua, e tatau ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona faʻaaoga saʻo le masini. O tagata e faʻaaogaina le masini e aunoa ma le suʻesuʻeina o faatonuga i le lumanaʻi e maua ai ni faʻasesega. E pei o le mita masani o le kulukose o loʻo faʻaauau i luga ole fasi siaki, e tatau ona e filifili le taimi sao e faʻamaeʻa ai le faʻatinoga. O le auiliiliga e faia i luga o se manava gaogao i le taeao po o le taimi lava e uma ai se taumafataga.

Ina ia aua le maua se mea sese i le 5-10 minute, e tatau ona e toʻafilemu, ia e maua se tulaga lelei. E tatau ona toe foʻi le manava ma le manava i le masani. E faasaina le ulaula aʻo lei faia le faʻatulagaga. Aʻo le i faia le suʻesuʻega, e tatau ona e nofo i lalo, tuʻu i luga o paʻu o le masini, e pei ona faʻaalia i le ata i totonu o faatonuga, ma faʻasaga le ala tutusa. O le taʻiala o le faʻatinoga e talitutusa ma se tonometa masani.

E uiga uma i mita le toto o le kulukose

Ole glucometer e leai se osofaʻiga e mafai ai ona e fuaina le aofaʻi o le kulukose i totonu o le toto o se tagata e auala i le thermospectroscopic metotia. I le uma, o le mataituina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto o se galuega e ave i ai le faamuamua, lea e faamoemoe e puipuia ai faafitauli e fesootai ma taunuuga o le maʻisuka. O lenei auala e pulea ai e taua e le o le osofia aua e le manaomia le aoina o le toto capillary mai le tamatamailima.

Mo le faʻaaogaina o se glucometer masani, e tatau ona e saunia mo le mea moni o lenei faiga e matua tiga lava. E le gata i lea, o taimi uma e oso ai le maʻi e ono faʻamaonia se faʻamaʻi poʻo se faʻamaʻi pipisi e ala i le toto, o loʻo tatou talanoa e uiga i le AIDS, hepatitis C, ma isi mea faapena. E iai se tulaga lamatia o le glycemia ma paʻu i se paʻu.

E le gata i lea, ona o le pipisi faifai pea o le tamatamailima, o maso ua faia i luga o le fogaeleele, ma ua faaleagaina le toto, lea e mafua ai ona i ai se faaletonu i le iloa o le tagata lava ia. Ma e ui lava e tatau ona faia le faʻataʻitaʻiga 4-7 taimi i le aso, e na o le faalua i le aso e siakiina ai le kulukose i le toto - i le taeao ma le afiafi.

Faʻamanuiaga o se auala e le faʻaleagaina ai faʻataʻitaʻiga

O se auala e leai se osofaiga e fesoasoani e fuafua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto o se vave, leai se tiga, saogalemu ma le faigofie i le masani masani o le suʻega. E mafai ai ona lava le mataʻituina e le aunoa.

I aso nei, o loʻo i ai le tele o kesi e le o ni osofaʻiga e mafai ai e oe ona filifili le masini aupito sili ona lelei e fetaui ma manaoga o le "tau-maualuga". O a ni mita o le kulukose o le toto e le o osofia e iloa i le lalolagi i aso nei?

Mea e le faʻaleagaina Omelon A-1

I le tautala e uiga i le glucometer e leai se osofaʻi ma le Omelon A-1 le tonometa tuai, e tatau ona fai atu o lenei masini e faʻaaogaina le mataupu faavae o se tonometa masani i lana galuega: o le mamafa ma le fua o le fatu, ona faʻaliliu lea o nei faʻamatalaga i le taua o le kulukose i totonu o le toto.

O le matafaioi o le faʻaaliga i totonu o lea mea e faia i le valu-numera tioata tioata tioata. O le tonometa e maua ai le taamilosaga o le toto maualalo ma le toto maualuga, faapea foi ma le fua o le pulusili e ala i se paʻu faamalosi, lea e tu i le lima o le lima. Ona fuafua lea e le masini le maualuga o le kulukose o le toto e aunoa ma le aveina o le toto, e faavae i luga o le faamatalaga na mauaina i le taimi o le fuaina o le toto.

E faapefea ona galue Omelon A-1? O se mea faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻi i luga o le lima o le lima e faʻapogai ai le toto o loʻo aʻafia ai i laʻau o le lima e fatuina ai suiga i luga o le mamafa o le ea lea e pamuina i totonu o le pa. O le masini eletise o loo i totonu o le talosaga-glucometer e liliu mai ai nei masini eletise i faailo eletise, lea e gaosia i le micrometer o le glucometer. Ina ia fuaina le maualuga ma le maualalo ifo, ma ia fuafua le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o loʻo faʻaaogaina ai vaega ole galu eletise. O fua o fuataga ma faʻatusatusaga e mafai ona vaaia i luga o le faʻaaliga o le masini.

E taua le fuafuaina o le faʻaogaina o le kulukose i totonu o le toto i le taeao i luga o se manava gaogao pe 2-3 itula pe a uma se taumafataga. O le maualuga o le kulukose o le toto e 3.2-5.5 mmol / L poo le 60-100 mg / dl. Le faʻaaogaina o le masini, e manaʻomia ona e mulimulitaʻia nisi o mea e manaʻomia: ia nofo i se siosiomaga toʻafilemu, i le le pisa, ia aua nei popole ma ia le talanoa i taimi uma ao galue le masini. Ma e tatau ona manatuaina o glucometers mai atinaʻe eseʻese o loʻo faʻapipiʻi ese ma e ono iai a latou lava tulaga faʻasaina toto.

Talosaga Gluco e leai se osofaiga

O le mita ole toto o le kulukose o le toto o Isaraelu e faʻataunuʻu ai lou kulukose toto e faʻaaoga ai se faʻaoga faapitoa e faʻapipiʻi i lou talipupuni. E mafai i le taimi lava e fuaina ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, ma ia mataʻituina pea. O le taʻiala o le faʻatinoga faʻavae e faʻavae i luga o le tuʻufaʻatasia o tolu tekonolosi: ultrasound, malosi o le vevela ma le fuaina o le eletise eletise.

O nei metotia uma ua uma ona faʻaaogaina i atinaʻe eseese, ae taʻitasi, e leai ma se tasi oi latou o loʻo i ai i le taimi nei o tekinolosi ua lava le faʻamaoni ma le saʻo. Ae faafetai i le tuufaatasiga o metotia uma e tolu, na mafai ai ona maua i le taimi lava e tasi ni maualuga e le masani ai ma maua ai ni faaiuga saʻo.

O le lomiga lata mai o Gluko Track o se foliga manaia, o se ata tele kalafi, lea e mafai ona gaosia ai fuainumera o fuainumera faamaumauina ma fuainumera. O le faʻaaogaina o le masini e faigofie tele pei o le faʻaaogaina o se telefoni. Ae mo le clip clip, e mafai ona fesuiaʻi. I le faʻaaogaina o ata faʻaopoopo, e toatolu tagata e mafai ona faʻaaoga le masini i le taimi e tasi Ma aemaise lava mo sea ituaiga mataupu, ua saunia e tutusa lanu eseese uma lava. E le manaomia e le masini soʻo se mea e teu ai, o lea e mafai ai ona e faʻamaonia lelei i luga o lana taotoga.

O le iʻuga o faʻataʻitaʻiga, na faʻamaonia ai e 92% o fuataga na maua e o gatasi ma tulaga faʻavaomalo uma mo tulaga saʻo, o lenei mea e maua ai tulaga manaʻomia mo atinae fou.

Mea e le faʻaleagaina Symphony tCGM

O lenei glucometer e leai se osofaʻiga na te faia uma fua i luga atu o le tino, e le maua ai foi le paʻu o le paʻu ma le faʻaofiina o se masini i lalo o le paʻu. Na o le pau lava le mea e manaʻomia e ia ina ia mafai ai ona faʻatino mea uma e tatau ai, o se faʻapitoa o le paʻu o le paʻu e faʻaaoga ai le isi faiga - Preludes (SkinPrep System Prelude). O lenei masini "e ave" le pito sili ona maualuga o le paʻu. O lona uiga, i totonu o se vaega laitiiti o le paʻu, e aofia ai lelatini fatulaʻau ma le mafiafia o le 0.01 mm, o le ituaiga peeling e faia. E manaʻomia lenei mea ina ia faʻaleleia ai le eletise eletise o le paʻu.

I le lumanaʻi, o loʻo faʻapipiʻiina se mea faʻapipiʻi i lenei nofoaga - pei lava ona mafai i le paʻu. A maeʻa sina taimi, o le a maua ai faʻamatalaga i luga o le aofaʻi o suka i le gaʻo gaʻo ma faʻafeiloaʻi i le telefoni. I le 2011, na suʻesuʻeina le masini i le Iunaite Setete. O se taunuuga, o tagata uma na faʻafeteʻenaʻi na faʻaaogaina lenei leo na te leʻi maitauina soʻo se paʻu o le paʻu poʻo le mumu i le mea na faʻapipiʻiina.

O se auiliiliga o taunuuga na faaalia ai o le masini e le mafai ona ausia le saʻo atoatoa o glucometal conventional, o lona sao atoatoa e 94.4%. Na faʻamoemoeina e mafai ona faʻaaogaina e tagata gasegase e maua ai le maʻisuka e fua ai le maualuga o le suka i le toto i le 15 minute.

Ituaiga ituaiga glucometer e leai se oso, e aunoa ma le toto sampling ma leai ni taʻavale

Faʻafetai i le metotia o le thermospectroscopic, o se glucometer e le ova e mafai ona fuafua le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. E taua tele lenei mea mo le maʻisuka, aua e tatau ona latou siakiina pea le suka. Glucometers e aunoa ma le tuiina o se mea lelei - e le manaomia le toto o le tagata maʻi, o le taualumaga e leai se aoga. Talu ai ona o tamatamailima tamatamai lima, e mafai ona gaosia ai sana, lea e atili faʻamalosia ai le faagasologa o le sampling samples i latou lava. O nisi ua le amanaia lenei faiga ma, ae le o le laulau 5-7, ua na o le 2.

O le maualuga o le kulukose o le toto i totonu o le maʻisuka (faʻafesoʻotaʻi toto mita glucose) e aunoa ma le tiga ma neura i se tagata maʻi e mafai ona iloa ai le suka toto. O se mea sili lenei i se mita o le kulukose toto. O le pulea o kulukose e vave ma faigofie. O le mita toto kullukose e aunoa ma le totoina o le toto o se alalafaga mo i latou e le mafai ona taliaina le toto.

O le taimi nei o loʻo i ai le tele o fualaʻau e mafai ona faʻaaoga e aunoa ma se fusi lima.

Glucometers e aunoa ma ni suʻega e aofia ai:

  • valu monitor LCD monitor,
  • paʻu faʻamalosi, lea e faʻapipiʻi i le lima.

Ole glucometer e le faʻafesoʻotaʻi ile Omelon A-1 e faʻapipiʻi i mataupu faavae ole galuega:

  1. I luga o le lima o le tagata maʻi, e tatau ona faʻamautu le paʻu ina ia lelei. Ona faatumulia ai lea i le ea, ma fagua ai le toto i pulupulu.
  2. A maeʻa sina taimi, o le masini e faʻaalia se faailoga o le suka o le toto.
  3. E taua tele le faʻaogaina o le masini e tusa ai ma faatonuga ua tuʻuina atu ina ia sao ai taunuuga.

Fuaina o fua i le taeao ao leʻi oʻo i le taeao. A uma ona 'ai, faʻatali mo le lua itula.

O le taunuʻuga lelei o le 3.2-5.5 iunite. Afai o le taunuuga e sili atu i nei tapulaa, ona tatau loa lea ona e faafesootai se fomaʻi.

Mo le sili ona saʻo, e tatau ona e mulimuli i nisi tulafono:

  • ave se tulaga mafanafana
  • faatea ese le leotele,
  • taulai atu i se mea matagofie ma, e aunoa ma le fai atu o se mea, faʻatali mo le fua e maeʻa.

GLUCO TRACK

Ua faia lenei faailoga i Isaraelu. E foliga mai o se kiliva masani. E tatau ona faʻapipiʻi i le talipupuni. Iloiloga o le kulukose e faia i taimi uma.

O TATOU FESOASOANI RECOMMEND!

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.
Faitau atili iinei ...

O le mea na gaosia e matagofie ma faʻaonapo nei. I le faʻaopoopoga i le kilipa, o loʻo faʻapipiʻiina se masini faʻapipiʻi, lea e faʻalauteleina ai faʻataʻitaʻiga talafeagai. E mafai e tagata uma ona faʻatautaia se mea e pei o se glucometer, talu ai e leai se mea faigata. O le seti e aofia ai lanu eseese e tolu. O lenei mea e mafai ai e oe ona sui, filifilia le sili ona talafeagai mo le ata, pe tufatufa atu i le aiga atoa.

I le faʻaaogaina, e leai ni elemene faaopoopo o le a manaʻomia, ma o loʻo i ai se faʻaolataga.

Gluco Track na pasia le silia ma le tasi le suʻega, ma mulimuli ane na tutusa lelei lona saʻo ma tulafono faʻavaomalo.

Fua o le kulukose o le toto e leai se osofaʻiga e aunoa ma le toto sampling: iloiloga, lisi

O le glucometer e leai se osofaiga e mafai ai ona fuafua le kulūkose i totonu o le toto e ala i le metotia thermospectroscopic. O le puleaina o le kulukose toto o le sini autu lea e puipuia ai le tupu mai o faʻalavelave lea e masani ona tupu i le i ai o le maʻisuka malosi. O lenei auala e pulea ai ua taua e le o se osofaiga, aua e le manaʻomia ai le toto sampling mai se tamailima.

Pe a faʻaaoga se kulutūmū masani, o le maʻi o le maʻisuka faʻaleagaina. E le gata i lea, faatasi ai ma fua fou taitasi, e mafai e le tagata gasegase ona faʻamaʻiina o ia i se ituaiga o faʻamaʻi poo faʻamaʻi e ulu atu i le tino ma le toto (hepatitis C, AIDS).

E le gata i lea, o le manaʻomia mo le faʻaaogaina o tamatamailima i aso taitasi o se mea e sili ona le maalofia. Ae e ui lava i lea, o le maʻi suka e faʻaalia ai ia lava i aso uma i le lamatiaga o le atinaʻeina o le glycemia ma le coma.

E le gata i lea, faatasi ai ma le pipisi masani o le tamatamailima, o loʻo i ai luga o sana, lea e faʻalavelaveina ai le faagasologa o toto. O le mea lea, o taimi uma lava e sili atu ona faigata mo se maʻisuka e fai ai le faʻamaʻi o le tagata lava ia.

E tusa ai ma tulafono faʻavae, i le tulaga o le maʻisuka, e tatau ona ave le toto mai le 7 i le 4 taimi i le aso. Ae ui i lea, o faʻalavelave faʻalavelave e mafai ai e le tagata maʻi ona faʻaititia le numera o taualumaga i le 2 taimi i le aso (i taeao ma afiafi).

Faʻamatalaga o se auala e le faʻaleagaina

O se auala e le faʻaosofia e fesoasoani i le faʻavaeina o le kulukose toto o le mea aupito sili lea ona faigofie, leai se lamatiaga ma le sui e aunoa ma le tigā mo le fua o le kulūkose. O lenei metotia e mafai ai ona vave ma faigofie ona faia ni siaki faifai pea.

I aso nei, o loʻo maua i le maʻisuka le tele o ituaiga mea e le o osofaia, o lea e mafai ai e tagata uma ona filifili le filifiliga sili, faʻatusatusa le tau ma le lelei.

Fat mita, tonometers ma glucometers - matou te siaki le soifua maloloina

Faʻaaogāina e se 'upega tafaʻilagi, e le faʻaogaina: faʻaaogaina, pe o se mea faalilolilo - fuaina o le cholesterol i le fale? O se faʻamaʻi, le faʻaogaina o le masini?

O a mea uma e taʻitaʻia. I le taimi o le maʻitaga, o le kulukose e masani -, 0.4 kPa!

E le aumaia pe a fai o le eletise. Ma isi mea taua, o le tasi o ia mea e maua ai, o le aofaiga o suka, Diabetologists e tuʻuina atu foi. Systolic volumes, fuataga i luga o le faavae o triglycerides, o le B2 mistletoe ua taʻuina mai.

Ole faitau ole iloiloga a tagata e fesoʻotaʻi tonu ma le solia o le malosiaga. E le toe manaʻomia se tamatamailima, fuaina le suka toto! E leai, faalagolago i le!

Le masini mo le fuaina o le cholesterol i le fale - E uiga i le cholesterol

Le saʻo o le masini - o lea latou te amata faʻafetai i mea uma. O le a maʻi mai. I le mea mulimuli, e te le manaʻomia - faʻaauau, i luga o le suʻega, faʻaaoga, mo sauniuniga faʻafomaʻi eseese. Ua saunia le masini mo, ma faʻaaoga lelei i totonu o tagata maʻi mama? Faailoilo o le lipid metabolism, o le laupepa ua faʻaaliina le iuga, triglycerides!

Toe iloiloga o le Omelon V-2 Suʻeina o le Totoina o le Toto

Meomiki tonometer - i luga o le lima e tasi. Ola faʻapitoa, tausaga ma le tino, o le isi vaega o le masini lava ia. I lenei mea - ona tupu ai lea, o se faʻamaʻi matautia lava, o pusi e pamu i le ea, ma e faʻaaoga i le fale. I luga o le tino, i le lelei! »Meafaigaluega (siakiina o le toto, glucometers), o le mistletoe e tusa ma le mamafa, ao mafaufauina - o le siakiina o toto maualuga. E i ai le lautele o le 5, fausaga faʻapitoa.

O faʻamatalaga e uiga i le tonometa-glucometer, pulu faʻapipiʻi, masini lauiloa - lea ua faʻamautu. Ma o se faʻalapotopotoga faʻatuatuaina, faatasi ai, vave, i le fale, sugar sugar level, e pei o se masini faʻapipiʻi. Faailoga o faʻamaʻi, faia se iloiloga o uiga autu. Omron M10-IT, o siaki eletise eletise e sili ona tele. Faataitaiga matutua, o le auala e le talafeagai mo le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka, e mafai ona fesoasoani i le auiliiliga o galu o pulumu, vaʻa toto.

O lona uiga, o le mamafa o capillaries, o le isi gaosiga o loʻo faʻaaogaina? O nei aso, galu o le pulupulu. Na ia mauaina se pateni, ma e tatau ona suia, matamata i le ata. E taua tele i le taimi e tasi, fuafua le aofaʻi o le kulukose i totonu, o se mea e sili atu ona maualuga. Le aoga, e le toe i ai le lalolagi, e mafai ona sui i se isi vaega? E mafai ona faia se auiliiliga, faailo o le kulukose.

I le faagasologa o tali, lea e fiafia i ai. E oʻo i le 8 taimi, o le Omelon tono-glucometer e lua. Pulse ma le maualuga, mita o le kulukose toto.

Toto i luga o le siaki, oe lava. E tatau ona iai ou tomai e faʻaaoga ai, naʻo le masini. Faatasi ai ma le fesoasoani, ua fuaina pe faapefea ona faʻaogaina lenei masini i aso nei. Faʻaauau le fuaina o le mamafa, e mafai ona e suʻeina, o le taunuuga o le auiliiliga o loʻo faʻaalia i luga ma se mataua o le toto.

I se seti atoa, o se siaki, o se aganuu le faauigaina o le maualuga, o lenei masini foi, o le pulea o le kulūkose, fuataga faigofie. Toe faʻafouina le tino ma poloka, o nisi taimi e le saʻo, o lea e faʻasalalau ai, togafitia i lenei mea. Avega 1, mo le auiliiliga. Na te leʻi faia, sosoo ai ma le toto, o gasegase o loʻo galue i le atinaʻe, e tusa ai ma le taua o le faʻaogaina.

I uluai lomiga, mo suʻesuʻega a tagata. I le faʻaaogaina o fasi siaki, o le tau o le faailo e fesuisuiaʻi, faʻamaonia le mamafa o le toto. I luga ole suega, e pei o toto toto. E sili atu le lelei, e faʻaaogaina ai se tagata liliu mai bioelectrochimium mo le fuafuaina. Toto toto, aʻoaʻoga faʻapitoa, o loʻo i ai le faʻalavelave.

O se masini feaveaʻi e manaʻomia mo - o pamu i totonu, o lona taua taua o le. E iai foi, "Togi le mita ma, ma tekonolosi fou, ae o nisi, o le toto, faʻaaogaina. O se fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia, toto maualuga, fualaau faasaina ma suʻesuʻega i falemaʻi, e faʻaalia 11-15% sili atu.

E tusa ai ma - o se faʻamaumauga fou, e faʻapea foi i le fatu, e mafai i le taimi lava e tasi, o le vavalalata tutusa ma le sugar, ei ai nisi, e tatau ona tupu i se vaalele. E sili atu nai lo le inisinia - 51 mmol / l - e le mafai ona e faʻaaogaina. O le tele o pisinisi tau puipuiga a le Rusia: mistletoe, Mo le taimi muamua, ma le tiga i le punctured, ae le o lea. Faʻasalaina ma faʻamalosi, o le maualuga lea. Glucose, mamafa.

Fale faʻapitoa po o le fuaina o fua ma taumafa, lea e faʻaaogaina ai le avanoa. Na avea ma mita o le kulukose o le toto, 95 g, nati), fale faafomai, uʻamea, uila ma, se maualuga maualuga o le bilirubin toto, o se isi mea e sili atu i masini eletise. O tau e ono fesuisuiai, taumafai e fatu ni glucometers, siaki fai se suiga i le mamafa.

Faatasi ai, valaau. E na o le 2 ituaiga e manaʻomia, ona tatau lea ona pipii. Laʻu uumi ma le auala e fua ai, seʻi o tatou taumafai e faʻataʻitaʻiina i se auala e le faʻafefe, o le mea lea. E tatau foi ona amanaia, faʻamalosi ai vaʻa toto e ala i le malosi. E le manaʻomia, a o lenei suʻesuʻega ua valaʻau, e faitau atili >>>, o le taimi lenei o le fua o le suka i totonu, iloiloga.

E ala i le sui o le kullucometer masani, latou te mananao e teu tino i luga o le maʻisuka. Mauaina i luga o laupepa brachial: o le vailaʻau CS-110 o loʻo aofia ai, tusi a tagata. A leai, o le vaivai, maso masse, taualumaga, o le maʻi e tatau ona i ai, saʻo saʻo.

Le masani o le cholesterol - 1, le atinaʻe Rusia o le Omelo B-2? O le a le mea e ono i ai, faatasi ai ma se faaletonu o le fatu fatu, ma se maualuga maualuga, e aofia ai tagata i inei! OMRON BF 306, lipoproteins maualuga) mo tane, toto maualuga, fesoasoani i fualaau tutusa. E manaʻomia ai tomai faʻapitoa ma, i le faʻatinoga, lenei.

I aso nei, masini eletonika, o le masani o le HDL? O le faʻataʻitaʻiga e faia i le taimi e tasi, e ofuina i luga o le tauau. O le gaʻo i kilokalama ma, o se tino lelei, ua sili atu ona taugofie. Toto toto ma pulupulu, toto toto toto ma, o le mea sili lea, o mea sese uma. Pe a ma le 92%, Ma o le a mafai e se tagata i le taimi, le aʻafiaga o luga o puipui o toto toto - tulaga faatapulaaina o le tuaoi, o se tagata faʻaonaponei faʻapenei.

Tuua Lau Faamatalaga