Glucose tolerance test (0-60-120)

Fuafuaga o le kullusese o le plasma anapogi ma 30 minute uma mo le 2 itula i le maeʻa ai o se uta o le gaʻo, faʻaaoga e faʻamaonia ai le maʻisuka, faʻavaivaia le kulukosese, faʻavaivaia le anapogi glycemia.

O suʻega suʻesuʻega e tuʻuina atu ma se faʻamatalaga saoloto e se fomaʻi.

E le faia le suʻega mo tamaiti (i lalo ifo o le 18 tausaga), mo fafine maʻitaga o loʻo i ai suesuega eseese - 06-259 Glucose tolerance test during pregnancy.

O se auiliiliga auiliili o le auiliiliga i le Helix Medical Knowledge Base

Tau o Auaunaga955 solo * Faʻataʻitaʻiga le faʻataʻitaʻiga o le Poloaiga
Auaunaga mo le aoina (aoina) o le biomaterial
  • 90-001 Aveina o toto mai se vela lautele170 solo
Faaiugae oo atu i le 2 aso
Synonyms (faanatinati)GTT, suega o le faapalepale kullukose
Synonyms (eng)Glucose tolerance test, GTT, Suʻega o le faapalepale o le glucose
MetotiaEnzymatic UV metotia (hexokinase)
UniteMmol / L (millimol i le lita)
Suesuega sauniuni
  • Aua e te 'ai mo le 12 itula ao lei faia le suʻesuʻega, e mafai ona e inu mama vai mama.
Ituaiga ituaiga biomaterial ma metotia o le pueina
ItuaigaI le faleI le ogatotonuTutoatasi
Tau toto - 120 '
Tau toto - 0 '
Tau toto - 30 '
Tau toto - 60 '
Tau toto - 90 '

I le fale: E mafai ona ave le biomaterial e se tagata faigaluega tautua feaveaʻi.

I le Nofoaga Tutotonu: o le aveina, poʻo le aoina tutoʻatasi o le biomaterial o loʻo faʻatinoina i le nofoaga autu o le Diagnosis.

Tutoatasi: o le aoina o le biomaterial e faia e le tagata maʻi lava ia (urine, feces, sputum, ma isi). O le isi filifiliga - o faʻataʻitaʻiga o le biomaterial e tuʻuina atu i le tagata maʻi e se fomaʻi (mo se faʻataʻitaʻiga, mea tifaga, meaola o le gataifale, faʻataʻitaʻiga o le biopsy, ma isi). A maeʻa ona maua faʻataʻitaʻiga, e mafai e le tagata gasegase ona tuʻu saʻo atu i latou i le Falemaʻi Faʻamatalaga, pe valaʻauina se telefoni feaveaʻi e tuʻuina atu i le fale suesue.

Le aʻafiaga o fualaau faasaina

O sui sooupu o le gaioiga pisapisao

  • Guangfacin (Faateleina le tau)

Gene generation tomato H 2 tagata faʻamaonia le taliaina

  • Cimetidine (Faʻaitiitia le taua)

  • Metformin (Faateleina le Taua)

Gonadotropin hormone inhibitors

  • Danazole (Lowers Value)

Faʻaaoga Opioid Receptor Antagonists

  • Naloxone (Faateleina le Taua)

Togiaso faʻasolosolo faʻamalolo

  • Phenobarbital (Faateleina le tau)

  • Guanethidine (Faateleina le Taua)

* O le tau e faʻaalia e aunoa ma le amanaia o le tau o le aveina o le siama. O loʻo faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻamaonia le aoina o auaunaga mo le aoina o biomaterial. Pe a faʻatulagaina nisi o auʻaunaga i le taimi e tasi, o le auaunaga mo le aoina o le biomaterial e totogi naʻo le tasi.

Faamatalaga Suesue

Glucose toleni test - fuafuaina o le anapogi toto glucose ma itula uma mo le 2 itula i le maeʻa ai o le carbohydrate (1 itula ma le 2 itula i le maeʻa ai o le 75 g o le kulūkose maso), e faʻaaogaina e iloa ai le maʻisuka, faʻavaivaia le kulukose ma le maʻisuka o fafine maʻitaga.

O se suega o le faapaleni o le kulukose o loʻo faʻaalia mo tagata o loʻo anapogi i le toto glucose i luga o le tapulaa pito i luga o le tulafono masani pe sili atu nai lo le mea na tupu, faapea foi ma tagata e iloa tulaga lamatia mo le atinaʻeina o le maʻisuka (aiga vavalalata, meaʻai, ma isi).
O le suega o le toleniga o le kulukose e mafai ona mafai pe a fai e le sili atu i le 6.7 mmol / L. le iuga o le suega anapogi o le glucose i le mita glucose. O lenei tapulaʻa e fesoʻotai ma se faʻaopoopoga o le aʻafia o le hyperglycemic coma ma se maualuga maualuga le maualuga o le glucose. O lenei suʻesuʻega e le o aofia ai i le tau o le suʻega ole toleniga o le kulukose ma ua toe totogi. O le suʻesuʻega o le kulukose o le toto i le taimi o le suʻega e faia i ni vaega se lua.

Faʻalagolago i le tulaga, e mafai ona faia le suʻega i ni vaega se lua pe lua.
Suʻega 0-60-120 e masani ona faʻaaoga e iloa ai le maʻisuka i fafine maʻitaga. I le taimi o le maitaga, faʻalauteleina le atuatuvale i le tino e mafai ona faʻaosoosoina ai pe faʻalauteleina mea fou e aliali mai i le taimi o le pepe. O nei faʻamaʻi e aofia ai le maʻisuka faʻamaʻi, poʻo le maʻisuka o fafine maʻitaga. E tusa ai ma fuainumera, e tusa ma le 14% o fafine maʻitaga o loʻo mafatia i lenei faʻamaʻi. O le mafuaʻaga mo le atinaʻeina o le maʻisuka ituaiga o le solia lea o le gaosiga o le inisalini, o lona faʻasinomaga i totonu o le tino e laʻititi atu nai lo mea manaʻomia. O le inisalini na gaosia e le pancreas lea e nafa ma le faʻatonutonuina o le maualuga o le suka toto ma tausia lona sapalai (pe a leai se manaʻoga e liua le suka i le malosi).

I le taimi o le maʻitaga, a o tuputupu aʻe le pepe, e masani lava ona manaʻomia e le tino le tele o inisalini nai lo le masani. Afai e le tupu lenei mea, e le lava le inisalini mo le tulafono faatonutonu masani o le suka, maualuga le kulukose, o le mea lea e iloa ai le atinaʻe o le maʻisuka i fafine maʻitaga. Ole suega ole toleniga o le kulukose ole taimi ole taimi ole maitaga e tatau ona iai tamaitai: oe na aafia i lenei tulaga i maʻitaga talu ai, faʻatasi ai ma se numera o le numera 30 ma le maualuga, oe na muamua fanau mai pepe matutua e sili atu i le 4.5 kilokalama, pe afai o le tasi o aiga e maʻitaga o loʻo maua i le maʻisuka . Pe a iloa le maʻisuka faʻamaʻi, o le a manaʻomia e se fafine maʻitaga le faʻatupulaia o le pule e fomaʻi.

  • E fautuaina le foai atu o le toto i le taeao, mai le 8 i le 11 itula, STAGLYLY NATOSHCHAK pe a mavae le 12-16 itula o le anapogi, e mafai ona e inu vai e pei ona masani ai, i le afiafi o le suʻesuʻega o se taumafataga o le afiafi ma le faʻaaogaina o meaai gaʻo.
  • FAʻATASI! Pe a ofoina atu le toto mo le kulukose (faʻaopopo i manaoga masani mo le sauniuni mo suʻega), e le mafai ona fufulu ou nifo ma faʻamaʻi komi, inu lauti / kofe (e le o faʻasalaina). O le kofe i le taeao o le a suia ai le klucose faitau. O togafitiga, togafitiga ma isi vailaau e iai foi sona aafiaga.
  • I le afiafi o le suʻesuʻega (i totonu o le 24 itula), e le aofia ai le ava malosi, malosi malosi faaletino, ave vailaʻau (e pei ona malilie i le fomaʻi) Mo le 1-2 itula aʻo leʻi tuuina atu le toto, aloese mai le ulaula, aua le inuina le vai, ti, kofe, e mafai ona inu vai. vevesi (tamoe, savali saoasaoa i luga o faasitepu), lagona fiafia. E fautuaina e malolo ma toʻafilemu i le 15 minute ao lei oo i le foai toto.
  • E le tatau ona e foaʻiina le toto mo suʻesuʻega i suʻesuʻega faʻasaienisi i le taimi lava e maeʻa ai togafitiga o le physiotherapy, suesuega meafaigaluega, x-ray ma ultrasound study, massage ma isi togafitiga faafomaʻi.
  • O le toto mo suʻesuʻega e tatau ona folasia ao le i amataina fualaau poʻo le muamua atu i le 10-14 aso talu ona faʻaumatia.
  • Afai o loʻo e inuina fualaau, ia mautinoa ia logo lau fomaʻi.

Suesuega sauniuni

Vaʻavaʻai i se manava gaogao (mai le 7.00 i le 11.00) pe a maeʻa se po o le anapogi mai le 8 i le 14 itula.
I le afiafi o le 24 itula ao leʻi faia le suʻesuʻega, o le faʻaaogaina o le ava malosi ua solia.
I totonu o le 3 aso ao lumanaʻi le aso, e tatau i le tagata maʻi ona:
tausisia se masani masani e aunoa ma le faatapulaa o gaʻo,
e le aofia ai mea e mafai ona mafua ai le faʻamalalaina (le lava le inu ava malosi, faʻateleina le gaioiga faaletino, le i ai o le faʻafitauli o le intininal),
aloese mai le tagofia o fualaau, o le faʻaaogaina e mafai ona aʻafia ai le taunuuga o le suʻesuʻega (salicylates, faʻamataʻu tautala, thiazides, corticosteroids, phenothiazine, lithium, metapiron, vitamini C, ma isi).
Aua le fufulu o ou nifo ma faʻamaʻi kuki, inu lauti / kofe (e aunoa ma le suka)
Mo fafine maitaga, pe a tuʻuina se poloaiga, e tatau ona tuʻuina atu se faʻamatalaga mai le fomaʻi o loʻo faʻamaonia le aso o le faʻasalaga ma le tausaga o le gestation, faʻamaonia e le faamaufaʻailoga, saini a le fomaʻi ma le faʻamaufaʻailoga a le fomaʻi.
O le suʻega e faia i le 28 vaiaso o le maitaga e aofia ai.

O le a le tele o le tau o le toleniga o le kullucose: o le tau i totonu o faletusi tutoatasi Invitro, Gemotest, Heliks ma ofisa a le malo

Ae paga lea, o le fuainumera o le maʻisuka atoa o le lalolagi e le fiafia. E tele atu ma sili atu tagata o loʻo maua lenei faʻamaʻi. O le maʻisuka ua leva ona taʻua o le faʻamaʻi o le XXI senituri.

O le faʻamaʻi e faʻalavelave i lena mea, e oʻo lava i se isi itu, e le mafai ona iloa, i se setete latent. O le mafuaʻaga lea e taua tele ai suʻesuʻega vave o le maʻisuka.

Mo lenei mea, o loʻo faʻaaogaina se suega o le faapalepale (GTT) - o se suʻega faʻapitoa o le toto e faʻaalia ai le maualuga o le faapaleni kullukose o le tino. I le tulaga o le solia o le faapalepale, e mafai e le tasi ona tautala pe o le maʻisuka, poʻo le predabetes - o se tulaga e le itiiti ifo le lamatia nai lo le maʻisuka lava ia.

Mo le faia o se GTT, e mafai ona e maua se faʻamatalaga mai se fomaʻi (lea e fesootaʻi ma ou faigata) pe mafai foi ona e faia se auiliiliga i le fale suesue. Ae i lenei tulaga, o le fesili saʻo e tulaʻi mai: o fea e fai ai se suʻega o le toleniga o le glucose? Ma o le a lona tau?

O le suega o le faapaleni o le kulukose e faavae i luga o le fuafuaina o le lua kulukose i le toto: anapogi ma maeʻa faamalositino. I lalo o le avega i lenei mataupu e faatatau i se tasi o fua o le kulukose.

I le faia o lenei mea, o se vaega faapitoa o le kulukose o le a faʻasese i totonu o se ipu vai (mo tagata e mamafa le mamafa - 75 kalama, mo tagata lautele - 100 kalama, mo tamaiti e fuafua i le fuafuaina o le 1.75 grams o le kulukose i le kilokalama o le mamafa, ae le silia le 75 kalama) ma faʻatagaina e inu i le maʻi.

I mataupu sili ona ogaoga, pe afai e le mafai e se tagata ona inuina le "sua suamalie" na o ia lava, o le vaifofo e faia i se tulaga le mautonu. O le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i le lua itula pe a uma le faʻamalositino e tatau ona tutusa ma tulaga masani.

I tagata soifua maloloina, o le glucose indicator e le mafai ona sili atu i le tau o le 7.8 mmol / L, ma afai e faafuaseʻi ona sili atu le tau maua mai le 11.1 mmol / L, ona mafai lea ona tatou talanoa saʻo e uiga i le maʻisuka. O faʻataʻitaʻiga ole taimi e faʻaalia ai le faʻavaivaia o le kulukose ma atonu e taʻu mai ai "prediabetes."

I nisi o fale suesue, mo se faataitaiga, i totonu o le fale suesue a Gemotest, o le kulukose pe a uma le faamalositino e faalua ona fuaina: i le mavae ai o le 60 minute ma le maeʻa o le 120 minute. E faia lenei mea ina ia aua neʻi misi le pito, lea e mafai ona faʻamaonia ai le tumau o le maʻisuka.

E le gata i le pasia o le auiliiliga, mo le mataituina e le tagata o ia lava, e tele faailoga mo le fuafuaina o le GTT:

  • o le kulukose o le toto i le masani masani e maualuga atu nai lo le 5.7 mmol / l (ae le silia le 6.7 mmol / l),
  • faʻauiga - mataupu o le maʻisuka i totonu o aiga o le toto,
  • mamafa (BMI sili atu i le 27),
  • gasegase gasegase
  • ogaoga maualuga
  • atherosclerosis
  • muamua le faʻamaonia o le kulupu o le kulukose,
  • tausaga e sili atu ma le 45 tausaga.

E le gata i lea, o fafine maitaga e masani ona latou mauaina le faʻasoa i le GTT, talu ai e masani lava ona "o mai" i le taimi o lenei olaga. E le gata i lea, i le taimi o le maitaga, o le atinaʻeina o le maʻisuka faʻataʻi o le maʻisuka e mafai - "maʻitaga maʻitaga".

Faʻatasi ai ma le tuputupu ae o le fomaʻi, e manaʻomia e le tino ona maua atili inisalini, ma afai e le tupu lenei mea, o le maualuga o le kulūkose i le toto e tulaʻi ma le maʻisuka faʻateʻaina, o loʻo aʻafia ai le tamaititi ma le tina (seia oʻo i le pepe).

E tatau ona manatua i le mafaufau o filifiliga mo tulaga masani o le kulukose i tina o loʻo faatalitali mai e ese mai i le "le maʻitaga".

Ae peitaʻi, mo le suʻega o le toleniga o le glucose, o loʻo i ai faʻamaoniga:

  • tasi glucose masalosalo,
  • ARVI,
  • faʻavavevaveina o faʻamaʻi gasegase,
  • taimi faʻatopetope
  • o le kulukose i le taimi o le toto sampling mai se tamatamai lima e maualuga atu i luga o le 6.7 mmol / l - i lenei tulaga, o le hyperglycemic coma e mafai pe a uma le faamalositino.

Ina ia mafai ona saʻo iuga o le suega o le kulukose ole tino, e tatau ona saunia mo lona faʻafeiloaʻiga:

  • i totonu o le tolu aso e tatau ona e tausisia le masani masani ma le gaioiga faaletino, e le mafai ona e alu i meaʻai poo le faʻamapulaʻaina oe lava i le suka,
  • o le suesuega e faia i le taeao i luga o se manava gaogao, i le mavae ai o le 12-14 itula o le anapogi,
  • I se tasi aso ao leʻi faia le suʻega, e le mafai ona e ulaula ma inu ava malosi.

O le suʻeina o vailaʻau e mafai ona faʻasese ai taunuuga o le suʻega, o lea e sili ai le faʻafesoʻotaʻi se fomai aʻo leʻi faia le suʻega.

State Clinic

I le avea ai o se tulafono, e le o iai ni tautua a le setete e totogi i le setete o le setete.

Soʻo se auiliiliga, e aofia ai le suʻega o le toleniga o le glucose, e mafai ona tofotofoina i totonu ia naʻo le maeʻa ona maua se faʻamatalaga muamua mai se fomaʻi: fomaʻi maʻi, endocrinologist poʻo le fomaʻi.

O le auiliiliga o auiliiliga o le a avanoa i ni nai aso.

Helix Lab Service

I fale suesue a Helix, e mafai ona e filifili mai ituaiga e lima o le GTT:

  1. laugatasia 06-258 - o se faʻataʻitaʻiga masani o le GTT faʻatasi ma le fuataga o le kulukose i le lua itula i le maea ai o le faamalositino. E le mo tamaiti ma fafine maʻitaga,
  2. Faalautele 06-071 - o fuataga e faʻatino i 30 minute uma mo le 2 itula (i le mea moni, e tusa ma le fa taimi),
  3. ao maitaga 06-259 - o fuataga e fuaina i luga o se manava gaogao, e pei o se itula ma le lua itula peʻa uma le faʻamalositino,
  4. ma le inisalini i le toto 06-266 - lua itula pe a uma le faʻamalositino, ua faia le sampling samples e fuafua ai le maualuga o le kulukose ma le inisalini,
  5. ma C-peptide i le toto 06-260 - I le faaopoopo atu i le kulūkose, o le maualuga o le C-peptide ua faʻamoemoeina.

O le auiliiliga e tasi le aso.

Hemotest Medical Laboratory

I totonu o le potu suʻesuʻe ole falemaʻi, e mafai ona e faia se tasi o filifiliga nei:

  1. suega masani (0-120) (numera 1.16.) - GTT ma le kulukosesesesefulu itula i le maea ai o le faamalositino,
  2. glucose toleni test (0-60-120) (code 1.16.1.) - fuaina o fua o le kulukose o le toto e faalua ona fai: tasi le itula pe a uma le faʻamalositino ma lua itula pe a uma le faʻamalositino,
  3. ma le naunautaiga o le kulukose ma le inisalini (fuainumera 1.107.) - I le faaopoopo i le kulūkose, lua itula pe a uma le avega, o le inisalini o le tau faʻatulagaina foi: o le mea lea e tatau ai le suʻesuʻeina o le hyperinsulinemia faʻamaonia. O le auʻiliʻiliga faʻapitoa e pei ona faatonuina e le fomaʻi,
  4. ma le naunautaiga o le kulukose, C-peptide, insulin (fuainumera 1.108.) - ia fuafuaina tulaga taua o le kulukose, insulin ma le C-peptide e vavaeeseina ai le aʻafiaga o fualaau faasaina ma le fesuiaiga o le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2. O le suega GTT sili ona taugata
  5. ma le fuafuaina o le kulukose ma le C-peptide (code 1.6.3.) - kulūkose ma le C-peptide levels ua fuafuaina.

O le taimi o le faʻasalaga e tasi le aso. O taunuuga e mafai ona faʻapitoaina i totonu o le fale suʻesuʻe pe maua mai i le i-meli poʻo i totonu o lau lava tusi i luga o le upega tafaʻilagi Gemotest.

Fomaʻi Invitro Invitro

Ole potu suesue a Invitro e ofoina atu ni filifiliga mo le suʻeina o le kullukose toleniga:

  1. ao maitaga (GTB-S) - o le igoa e tautala mo ia lava: o lenei suʻega e faia mo fafine maʻitaga. Invitro fautuaina se auiliiliga i le 24-28 vaiaso o le gaioiga. Ina ia faia le auʻiliʻiliga i Invitro, e tatau ona i ai sau faʻamatalaga mai lau fomaʻi ma lana lava saini,
  2. ma le fuafuaina o le kulukose ma le C-peptide i le toto vevela i luga o se manava gaogao ma a maeʻa faamalositino i le mavae ai o le 2 itula (GTGS) - o lenei auʻiliʻiliga faʻapena e suʻesuʻeina le maualuga o le C-peptide, lea e mafai ai ona tatou vavaeeseina le maʻisuka e faalagolago i le insulin ma le non-inisalini, faʻapea foi le faia o se suʻesuʻega saʻo i tagata gasegase e maua ai le insulin,
  3. matoto o le kulukose toto i luga o se manava gaogao ma pe a maeʻa faamalositino pe a mavae le 2 itula (GTT).

O le taimi tapulaa mo soʻo se suʻesuʻega e tasi le aso (e leʻo faitauina le aso na ave ai le biomaterial).

E fia le auʻiliʻiliga i totonu o se falemaʻi tumaoti?

O le tau o suʻega i le fale suesue a Helix i Moscou o le pito sili ona maualalo: o le tau o se GTT faʻatau (42) i le taugofie, o le tau o le GTT sili ona taugata - faatasi ai ma le fuafuaina o le maualuga o le C-peptide - e 1600 rubles.

O le tau o suʻega i le Hemotest e mai le 760 rubles (GTT ma se fuataga e tasi o le kulukose) i le 2430 rubles (GTT ma le fuafuaina o le inisalini ma le C-peptide).

I le faaopoopo atu, e tatau ona maua le tau o le kulukose i totonu o le toto aʻo lei faia le faamalositino, i luga o se manava gaogao. Ia, afai ei ai se avanoa e faʻaaoga ai se glucometer faaletagata lava ia, seisi i nisi o fale suesue e tatau ona e faia se isi suʻega - fuafua le kulūkose, e tau pe tusa ma le 250 rubles.

Vitio faʻatalanoa

E uiga ile suega o le kulukose i le vitio:

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le suʻega o le toleniga o le kulukose e le faigata: e le manaʻomia ni tupe faʻaalu tetele poʻo ni faigata i le sailia o se fale suesue.

Afai e iai sou taimi ma manaʻo e teu se tupe, e mafai ona e alu i le policlinic state, pe afai e te manao e vave maua se taunuuga, ma o loʻo i ai se avanoa e totogi ai, ona faʻafeiloai ai lea i falemaʻe faalilolilo.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

Fesoʻotaʻiga Laboratory: auala e ulufale ai i se pisinisi e tupu i le 20-45% i le tausaga

Faʻataʻitaʻiga o falemaʻi falemaʻi o se pisinisi vaʻaia ma tumau, o loʻo fai mai tagata atamamai. O fea e amata ai ma le ala e manuia ai, o le faʻamatalaga a le RBC

I le 2015, na siitia le maketi a Rusia mo faʻataʻitaʻiga i fale suʻesuʻe e 14%, i le 68.9 piliona kalapu., Faʻatulagaina o Suʻesuʻega i BusinesStat. I le taimi lava e tasi, toeitiiti atoa le kuata o tupe maua a le maketi na maua mai le lima taaalo sili: Invitro, Gemotest Laboratory, KDL, Helix ma Citylab.

O le maketi o le a tupu i le lima tausaga na sosoo ai ona o le atinaʻeina o galuega faʻapitoa a le au taaalo taʻavale ma le faʻatupulaia o tupe teu faʻafaigaluega, o le aufaʻatau a BusinesStat. Faʻataʻitaʻiga o falemaʻi falemaʻi o se pisinisi vaʻaia ma tumau, o loʻo fai mai tagata atamamai.

I le tolu tausaga mulimuli, o le tupe maua o kamupani pito i tele i le maketi o fale suʻesuʻe na siitia i le 20-45% i le tausaga, o fesoʻotaʻiga faʻamaonia e faʻaauau pea ona tatalaina ni lala fou.

E oʻo lava i le tele o maketi a Moscow e le o tumu, e tusa ai ma sui o fesootaiga Gemotest ma Heliks.

O le mea moni, o Invitro e ese lona tulaga: o loʻo i ai faʻamanuiaga i na o nofoaga fou ma vave ona tutupu ma pe a tatala ai le metro, ma isi mea faapena, na fai mai ai le sui o le kamupani.

116.3 miliona Sa faia suʻesuʻega suʻesuʻega falesuesue i Rusia i le 2015

116.4 miliona sailiiliga o le a faia i le 2016

$ 592.7 - tau suʻesuʻega i le 2015

Faʻafefea ona fausia se pisinisi o fale suesue, suʻesuʻeina se vaega ma fatuina se fesoʻotaiga, faʻamaumauga a le RBC ua maua mai le tele o tagata auai i maketi.

Soo se tagata taalo lauiloa i le maketi e tatau ona i ai se fale suesue mo le auiliiliga ma se fesootaiga o ofisa pe a o mai tagata. E tusa ai ma Helix, o le fausiaina o se fale suesue e manaʻomia mai le 200 miliona rubles.

- O le tupe o le a toe faʻaleleia, faʻatauina meaafale ma faʻatau meafaigaluega. E tatau ona faʻaleleia, e tusa ai ma Helix, i le lima i le fitu tausaga.

Fai mai se sui o le Hemotest o le faʻafouga e manaʻomia i le averesi i tausaga taʻitasi uma e fesootaʻi
faatasi ai ma le siitaga o le tele o auaunaga na tuuina atu ma le oʻo mai o tekonolosi fou.

I le laasaga muamua, e mafai ona e maua i se fale suesue ma se fusi laʻititi o suʻesuʻega sili ona lauiloa, ma faʻasalalau mea sili ona faigata. O le faia o se fale suesue, e tusa ai ma le Hemotest, o le a tau e tusa ma le 30 miliona rubles. Ae i se avega maualalo, e ono le aoga, e lapatai mai le sui o le Helix: afai e itiiti ni suʻega, o le a sili atu le tau.

I le taimi muamua, e mafai e le kamupani ona suʻe uma sailiiliga, ma taulai atu i le fatuina o se fesootaiga o matagaluega a le laboratory, latou te fai mai i le Hemotest: e talafeagai le fausiaina o se fale suesue pe a oʻo atu i le numera o tagata faatau i le tele o selau. Ae o tagata taaalo i le feterale e le mulimuli i lenei ala ina ia aua nei taofia le puleaina o le tulaga o suesuega, faaopoopo le tagata o le au faasalalauga a RBC.

Muamua, e tatau ona faʻaalu ma toe faʻaleleia se avanoa avanoa mo le ofisa, faʻatau mea faigaluega (faʻavasegaina se potu togafitiga, potu o le fomaʻi ma le ultrasound), faʻafaigaluega le aufaigaluega, faʻapipiʻi i le faʻaleleia, o le sui o le Invitro. O le isi lala fou i Moscow e tau i le 3-5 miliona rubles. Mo se pisinisi e taugata tele, e te manaʻomia le itiiti ifo ma le 50 faʻatau oloa faʻatau i suʻega suʻesuʻe ma B2B mai falemaʻi tumaoti, o le tala lea a Helix.

O meafaigaluega uma e ese mai fafo, ma talu ai ona o le faʻaitiitia o le tauvaga, ua matua malosi lava, fai mai le sui o Invitro. E tusa ai ma ia, o feutagaiga ma tagata e tuuina atu oloa e fesoasoani e tuueseese ai lenei faafitauli: o nisi taimi e mafai ona malilie i le faatulagaina o le fesuiaiga o tupe poo le faaliliuina o konekarate i totonu o ulu.

Ina ia tuʻuina atu faʻamatalaga faʻamaonia mai ofisa i falemaʻe, e te manaʻomia foʻi lau lava auʻaunaga faʻasalalau ma se paka taʻavale. O isi tupe teu faʻafaigaluega o le a manaʻomia ai le fausiaina o atinaʻe faʻainitaneti mo fesoʻotaʻiga i le va o fale suʻesuʻe ma falemaʻi, o le sui a Helix.

6-12 masina o le a amataina se pisinisi i maketi Moscow

1,5 tausaga i le averesi o le a tatau ona vaeluaina

Le faia o se fale suʻesuʻe
mai le maʻila e le mafai ona faia e aunoa ma pemita. Aemaise lava, muamua e tatau ona e maua le faaiuga mama-epidemiological o le Rospotrebnadzor - o se talosaga mo lea tusi ua tuʻuina atu pe a maeʻa ona faʻaleleia fale ma faʻaaogaina masini. A uma lenei mea, e mafai ona e talosagaina se laisene e faia ai galuega faafomaʻi.

Soo se tagata fou e faamalosia e tauva ma taitai o maketi.

O se mea taua: o le sili atu ma le tele o tagata e tausia lelei o latou soifua maloloina ma amanaia e le gata o le tau ma le nofoaga o le matagaluega, ae o le lelei foi o auaunaga, o sui o Hemotest ma KDL e malilie.

O se faʻailoga o se vaega e fuafua ai le filifiliga a se tagata, ona o tagata mamaʻi e le o agavaa le au faʻatau e le mafai ona iloiloina lelei le lelei o tautua, latou te faaopoopo i Invitro.

O le isi manatu i lenei tulaga i Helix o le tulaga o le filifilia o se fale suesue mo se tagata o tausia, o le faailoga e le taua tele e pei o le faalauiloaina ma le mauaina o faamatalaga a le kamupani i luga o le Initaneti, tuaoi lautele ma le tau.

O le KDL network na suʻesuʻeina pe faapefea ona filifilia e le au faipisinisi se fale suesue: o le suʻesuʻega na faʻaalia ai o le mea muamua lava mo i latou o le tulaga lelei lea o suʻesuʻega, o lona lua o le mafai ona vave maua ni taunuʻuga, e aofia ai le initaneti, ma o le lona tolu o se ofisa fiafia ma faigofie.

I le faaopoopo atu i tagata masani, o fale suʻesuʻe e galulue ma falemaʻi e faʻatonuina i latou e faia suʻega suʻega. O le sea o sea ituaiga B2B i tupe maua mai le 15% i le 50%.

O se tasi o auala e faatosina mai ai le aufaʻatasi o le aufaʻatasi, e ala mai i le tau o le faʻatupega, fai mai le sui o le KDL, o loʻo fai mai o loʻo faʻaaoga e le kamupani isi auala e faʻavaeina ai felagolagomai ma falemaʻi: e ofoina atu auaunaga faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, nofoaafi fomaʻi, saunia auʻiliʻili suʻesuʻega, ma isi

O le a le mea e tatau ona avea ma ofisa o le auʻaunaga o tagata faatau:

60 mita - potu aupito i maualalo 2.6 mita - maualuga le maualuga o lelugaluga

15 mita - vaega pito i lalo o le ofisa o le tagata poto faapitoa

Fola o le fale ma le laina muamua o fale, vaeluaina o le faitotoa i totonu o se fausaga, moli faanatura, le i ai o se sulu i ofisa ma se faletaele,

sili atu i se nofoaga o felauaiga lautele e lata i le ofisa.

E mafai ona galue le fale suʻesuʻe
ma i se tasi vaega, e pei o le B2B, o fai mai sui a le kamupani.

O le Invitro faatoa amataina i se na o se fuafuaga, ae o se telefoni tele a le malo e mafai ona i ai naʻo le tuufaatasia o le itiiti ifo i le lua vaega - B2C ma le B2B, o le a fai mai ai le latou sui. O ia lava fuafuaga e mulimuli ai i Hemotest ma Helix.

O le filifilia na o le tasi le vaega, o le kamupani na te faʻatapulaʻaina ana sea maketi e aunoa ma le faʻaaogaina o faʻatau e ala i isi auala, o le sui o Helix o loʻo faʻamatalaina.

O kamupani tetele i le maketi a Moscow, sei vagana ai le KDL, o loʻo atinaʻe e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga. O le tatalaina o se ofisa fou faafomaʻi, o le paaga a le fale suesue o ia lava e tau uma i tau, ae fautuaina e le kamupani ia te ia, maua avanoa i le polokalama IT, fesoasoani i le faalauiloaina.

O le kamupanī e tausia le tausia lelei o le laiga, o le mea lea, e tuʻufaʻatasia ai paaga ma fofo o faʻataʻitaʻiga e fai ma faʻataʻitaʻiga - faʻatauemu i faʻailoga, faʻailoga o ofisa, oloa lolomi, o le tala lea a le sui o Invitro. O faʻasalalauga i le feterale o loʻo feagai foi ma le kamupani matua. E le gata i lea, na te totogia lana totogifuapauina o le ofisa soʻo.

Kamupani e le gata ina fesoasoani ia latou fai pisinisi e faia a latou pisinisi, ae latou te aoaoina foi i latou: Invitro, mo se faataitaiga, e faia ni semina mo paaga i tausaga uma, e aofia ai fesootaiga faasamasamanoa.

Helix e ofoina atu le pule o le pule e pule ai i le aʻoga i lana aoga ma e le gata o le pule patino ma le maketi taufaʻatau i paaga taitasi, ae o se fai pisinisi foi e nafa ma le aufaigaluega.

Hemotest foi ei ai lana aoga faʻapitoa, e faia i masina uma mo paaga fou ma paaga.

O suʻega sili ona lauiloa ma a latou tau e le kamupani

KDL: Fuafuaga o le kulukose i totonu o le toto - 250 rubles. Thyroid hormon (TSH) - 490 rubles. Le fua o le suauʻu erythrocyte (ESR) - 215 rubles.

Gemotest Laboratory

Suʻesuʻega o le toto lautele - 55 ru. Aotelega lautele o suʻesuʻega - 295 rubles.

Thyroid hormon (TSH) - 495 rubles.

Helika: O le suʻega o le toto i se paʻu toto paepae ma le ESR - 720 rubles.

Urinalysis - 335 rubles.

Valaaulia: Suʻega o le toto lautele - 315 rubles. O le erythrocyte sedimentation rate e 230 rubles.

Leukocyte formula - 305 rubles.

O tupe maua a se tasi o le Hemotest Laboratory franchisees i Moscow e ave ai le 10 miliona rubles. i le tausaga, e maua ai e le kamupani pe a ma le 400 afe rubles. O le paaga Helix e maua i le 7 miliona rubles. Invitro e le faʻaalia lenei faʻamatalaga.

Ae o le fausiaina o se pisinisi e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga e le talafeagai: mo se faʻataʻitaʻiga, KDL, e le pei o tauva i Moscow, e na o ona lava ofisa faafomaʻi e tatalaina.

Ua faʻamatalaina e le kamupani lenei mea e ala i le tausia o le lelei o ana auaunaga, lea e sili atu ona faʻatuatuaina e tuʻuina atu ma pulea i lana lava fesoʻotaiga.

24 itula - le taimi maualuga mo le mauaina o iuga o le tele o suʻega CDL

1-6 miliona rubles. O tupe maua mai galuega tau suʻesuʻeina fale suʻesuʻe e maua e le CDL i le masina mo le ofisa o le falemaʻi i Moscow

28 afe rubles - le aofai o totogi mo le Invitro franchisee i Moscow e amata mai le fa o masina o le taotoga. Ua maua e tagata tauva le pasene o tupe maua a le paaga: Helix - 2% mai le fa masina, Gemotest Laboratory - 1.18% i le tausaga muamua

Hemotest, Faʻalapotopotoga o fale suesue - iloiloga

Talofa Ae paga lea, tatou te maʻi uma lava i lea taimi ma e le mafai ona maua se mea mai le suʻeina o suʻega ma isi togafitiga faafomaʻi! Ae o le suʻeina o suʻega i lo matou atunuu i falemaʻi masani a le setete e le talafeagai, umi ma popole! O le mea lea, e le o se mea e ofo ai e faʻapea o le a toetoe lava o laasaga uma o loʻo i ai falemaʻi faʻapitoa ma fale suesue lea e ofoina atu e vave pasi suega, toetoe lava i soo se taimi talafeagai, ma isi.

O loʻo ou nofo i le itumalo o Moscou ma i totonu o loʻu 'aʻai ei ai le tele o falemaʻe ma falemaʻi tumaoti. Faatasi ai ma i latou ei ai foi HemotestOu te fia tusia se toe iloiloga i lenei fale suesue!

Ua uma ona ou tusia se toe iloiloga e uiga i loʻu le talitonuina Invitro.

I totonu o laʻu taulaga e na o le tasi le suʻesuʻega a Hemotest, i Moscow e tele naua, ae e le tutusa ma invitro.

Ma le isi, na sau le galu ma aʻu ma sa manaomia le faia o suʻega. Na amata ona ou suesue i luga o le Initaneti pe sili atu ona lelei ma sili atu le lelei)

Mo tau, e mafai ona ou fai atu i totonu o Invitro e sili atu ona taugata.

Ae o loʻo i ai a latou pepa faʻasesega i le aofaiga o le 5% ma tusa lava pe i totonu Hemotest Na foliga mai e sili atu ona taugofie, talu ai i totonu o lenei falesuesue o loʻo i ai se faʻaopoopoga o faiga faʻaletupe, lea e mafai ona e faitau atili i luga o la latou 'upega tafaʻilagi! E mafai lava ona ou fai atu na pasia aʻu suʻega i le Aso Gafua, ma o Aso Gafua latou te maua ai le 10% o le toese i mea uma ma mo tagata uma. Trifle, ae manaia!

E i ai foi a latou faʻalauiloa faʻaauau! Ia Mati, o se faʻamalosiaga mo tamaitai matagofie!

E i ai foi se faiga faʻaletupe faʻatau!

O le faʻatulagaga o galuega e faigofie faʻapea foʻi i le Invitro. O lona uiga, o suʻega e mafai ona vave faia i le taeao po o se tagata, ae o loʻo i ai taimi faatapulaa i le totoina o toto, ia faʻaeteete!

O lenei la e uiga i loʻu poto masani i le pasia o suʻega i lenei fale suesue:

Sa ou tofotofoina i le maeʻa o le lima i le afiafi ina ua uma le galuega. Sa leʻi sau le potu suesue, leai ni fusi, na vave lava ona tuʻuina atu e laʻu pule teine ​​laʻu poloaiga, ma na ia toe aumaia aʻu suʻesuʻega. O se tamaitai lalelei ma le agalelei, na vave ona ia faia ia suega ma toetoe a leai se tiga! Na ou makaina se pusa faataitai i aʻu suega, sa ou faatofa atu ma tuua le fale suesue ma se siaki.

Na ou tuuina atu auiliiliga i le afiafi o le Aso Gafua ma maua ai taunuuga i le taeao o le Aso Lulu. Na ou mauaina se S SMS e uiga i le saunia o au auʻiliʻiliga muamua, ona oʻo mai ai lea o taunuuga i le imeli (faʻapena foi i Invitro!) Faʻamalie! Leai se mea e alu ai i se mea)))

E le gata i lea, o taunuuga o suega e mafai ona faigofie ona siakiina i luga o le upega tafaʻilagi a le fale suʻesuʻe, faʻapea foi le aʻoaʻoina e uiga i ituaiga uma o auiliiliga ma tau. E faigofie ma faigofie le 'upega tafaʻilagi.

Na pau le mea na ou le fiafia i ai (ma Invitro o loʻo i luma) o Gemotest e leai sana telefoni feaveaʻi mo smartphones, lea e mafai ai ona e suʻeina taunuuga o auiliiliga, aua e le faigofie tele mo aʻu ona fai le numera o le numera, loʻu igoa mulimuli ma le aso fanau mai tamatamailima e taoto i totonu o le lau o se iPhone (((Na ou alu i totonu o laʻu lava tala naʻo le lima taimi!

E tusa ai ma le faʻamaoni o taunuuga ... iinei e mafai ona e finau mo se taimi umi ma tumau) Ae ou te le iloa lava se mea i lenei mea, talu ai afai e le faʻamoemoeina taunuuga o le auiliiliga, o le a aʻafia le ata o le kamupani, e ese mai Invitro Ua faigata tele ona tauva! Ou te talitonu Hemotest!

Sa ou tuu fetu e 4 ma fautuaina mai! O le a ou faia nei suʻega i totonu o lenei fale suesue!

Faafetai mo lau gauai!

Hemotest poʻo le Invitro: o le a se mea e sili atu mo maʻi e filifili ai?

Hemotest poʻo le Invitro o le a sili atu, pe faʻapefea ona filifili se fale suesue? O nei fale suesue e tutusa i le lelei o auaunaga na tuʻuina atu. E i ai faitioga mai tagata maʻi e uiga i le auʻaunaga ma le lelei o suʻega na faia i totonu o fale suʻesuʻe. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai tagata gasegase e naʻo le Hemotest e na o suʻega poʻo le Invitro.

Hemotest ma Invitro i luga o iloiloga onosai

Hemotest ma Invitro faia uma iloiloga sili ona lauiloa i togafitiga faafomaʻi. O potu suʻesuʻega ua faʻataʻoto, ma e tele lala i Rusia. O lona uiga o suʻesuʻega falesuesue o meaola o meaola o loʻo faia i totonu o suʻesuʻega totonugalemu i Moscow, ma o lenei mea e ave i le lotoifale.

O fale suʻesuʻe uma e galulue i le uati, o le mea lea, o taunuʻuga o suʻega mo le tele o vaega e oʻo mai i le taimi. E mafai ona maua i le imeli e aunoa ma le tuua o lou fale. O tagata maʻi ma Invitro e faitio i le tele o taimi e uiga i le tolopoina o taunuuga nai lo le Hemotest.

E le gata i lea, e tele taimi e mafai ai ona e maua faitioga e uiga i le tulaga lelei o le auaunaga i le fanua i le laboratories o Invitro. O nisi i le taimi e tasi e manatua le vaitaimi o le Soviet.

O maʻi uma lava e matauina o tau i le Hemotest e sili atu le taugofie, o loʻo i ai se faʻaitiitiga o faʻaletupe lea e mafai ai e oe ona suʻe suʻega i ni aso ma le faʻaaogaina o kata faʻatau e taugofie tele. I tau o Invitro e maualuga atu.

Hemotest ma Invitro e tusa ai ma iloiloga a fomaʻi

O le tele o fomaʻi e faʻaaogaina e faʻatuatua i se fale suʻesuʻe faapitoa. Ma o le tele o taimi o se falesuesue i le fomaʻi faʻalapotopotoga o loʻo latou galulue ai. E masani le fomaʻi ma mea lelei uma ma mea le lelei o lenei fale suesue, o foliga o suʻega eseese, lea na te amanaia pe a faia se suʻesuʻega ma iloilo le tulaga o le maʻi.

E faigata ia te ia ona iloilo suʻega mai isi fale suesue, talu ai e leai sona poto masani ma i latou. O le mea lea, e masani ona e faʻalogo e le manaʻo le fomaʻi e suʻe suʻega i isi falemaʻe.

Ma o lenei mea e masani ona oʻo atu ai i feeseeseaiga, talu ai e le mafai ona faʻatusatusaina i se isi auala le faʻataʻitaʻiga mo suʻega suʻega i faʻalapotopotoga a le setete ma faletusi tutoʻatasi. I le aso mulimuli e leai ni laasaga, auaunaga (faatasi ai ma ni tuusaunoaga) e faʻamalosi, o se taimi itiiti e faʻaalu i le pasia o suʻega.

I se isi itu, o le tele o tiliva i totonu o ofisa o le setete, o le mamafa o le aufaigaluega ma le tele o taimi ua le aoga.

Ae o lenei mea e tupu tele lava i nofoaga tetele, pe a i ai tulaga maualuga o fale suʻesuʻe. I nofoaga vaʻavaʻa, o le falemaʻi o Gemotest poʻo Invitro o nisi taimi na o na o le mafaufau.Faʻaaoga fomaʻi i foliga o la latou sailiga, faʻatatau i ai ma manatu e matua faʻatuatuaina.

O le a le mea e fai, o le a le fale suʻesuʻe e filifili ai?

O le mea aupito sili ona lelei, ao leʻi amataina lau lava malaga, faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi. Na te silafia tonu po o le fea suʻesuʻega i totonu o le eria e maua ai le faʻatuatuaga sili ona faʻatuatuaina. O lea e tatau i le tagata tomai faapitoa ona tali le fesili pe sili atu le lelei o Hemotest poo le Invitro i tulaga o le tulaga o le suʻesuʻega.

Ae le gata i le maualuga o le auiliiliga, ei ai isi mafuaaga mo le filifilia o se fale suesue faapitoa. O le auʻaunaga e taua tele mo tagata gasegase, o lona uiga, o le a le toʻa o tulaga mo le suʻeina o suʻega. I le taimi nei, e toatele e naunau e totogi tupe na o le tautua ma le faaaloalo, e aunoa ma le faʻaleagaina faʻaleaganuʻu.

O le isi itu tāua o le filifiliga o le tomai faʻapolofesa o tagata faigaluega fomaʻi o loʻo aoina mai meaola mo suʻesuʻega. O se tagata tomai faapitoa i fale suʻesuʻe e vave faʻaaogaina le toto mai se vein poʻo se tamatamailima o le a avea ma se tasi o mea taua e fesoasoani i le lauiloa o le igoa o lenei fale suesue.

Ma le mea mulimuli, e taua tele le tumama.

O nisi tagata gasegase ua faitioina e le o taimi uma e ave ai e le au tekinolosi le toto i totini lima, latou te le amanaiaina, le amanaia, ma isi.

E mafai e lenei mea ona faʻafefe tele ai tagata mamaʻi e ala i le tosina atu oi latou i se fale faʻatauvaga. O le mea sili lava, o faitioga a tagata maʻi e uiga i le le usitaia o tulafono mama i Invitro laboratores ua mauaina.

O ai e sili atu lisi o auʻaunaga

E le sili ona taua le lisi o suʻesuʻega faʻamalosi. I totonu o nei potu suʻesuʻe, e tutusa lava. Ae o fale suesue i le lotoifale latou te le mitamita lava i se lisi faapena o suega fale suesue. Ma o le mea lea, fomaʻi, e feteenai ma a latou masaniga, e masani lava ona faasino atu o latou gasegase i nei fale suesue faapitoa.

Hemotest ma Invitro o loʻo faʻaleleia pea le lelei o a latou tautua i totonu o le fanua, faitioga o tagi. Latou te taumafai foi e tafafao faamasani ma o loʻo faʻalauteleina pea le lisi o auaunaga.

Iloiloga i le KDL. Glucose

Glucose - o le punavai autu lea o le malosi mo sosoʻo o le tino ma na o le pau lea o le punavai o le malosi mo le faiʻai ma sosoʻo o le tino. O se tino maloloina e tumau i se tulaga maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

O le paleni o le kulukose i totonu o le toto e faalagolago i hormones o le pancreas: insulin ma glucagon. O le inisalini e faʻamalosia ai le faʻaaogaina o le kulukose e sene o le tino ma le faʻavaeina o lona tino i le ate ile foliga o le glycogen.

Glucagon, i le eseesega, faʻapipiʻi le kulūkose mai le mea na faʻaogaina ina ia faʻaleleia le kulukose o le toto pe a manaʻomia.

O le a le taimi e faʻataʻitaʻiina ai le suega o le kulukose?

O le mea masani lava, o le kulukosese maualuga e fuafuaina pe a masalomia le masalomia o le gaʻo. O le mafuaaga sili ona taatele o le faʻateleina o le kulukose o le toto (hyperglycemia) o le maʻisuka. E taua le siakiina o le kulukose i luga o se manava gaogao i le taimi o suʻesuʻega faafomaʻi mo tagata soifua maloloina, talu ai ona o le maʻisuka e mafai ona solomptomatic mo ni nai tausaga ma ua maua i le taimi o faʻalavelave.

O le suega o le kulukose (e taʻua o le "toto sugar") e faʻaaogaina e siaki ai tagata soifua maloloina, e iloa ai tagata mamaʻi ma le maʻisuka, pe a suʻeina fafine maʻitaga.

Low glucose (hypoglycemia) e mafai ona lamatia ai le ola, o le hypoglycemia maoaʻe e mafai ona oʻo atu ai i le paʻu ma le oti o sela o faiʻai.

E tele fua faʻatatau o le kulukose o le toto e faia i le taimi o le suʻega toleniga o le kulukose. I lenei tulaga, o le tagata gasegase muamua e fuaina le kulūkose o le glucose, ona tuʻuina atu lea o le "sugar sugar", pe a uma ona fua le kulūkose i le 1 ma le 2 itula.

O le a le uiga o le suʻega?

O le maualuga o le anapogi o le toto glucose e mafai ona avea ma faailoga o eseesega le atoatoa o le gaosiga o le gaʻo.

O ia ituaiga suʻega e mafai ona maua i le maʻi suka, gasegase o le kulukose vaivai, ma le pasia o se auiliiliga i luga o se manava gaogao. O le maualuga o le faateleina o le kulukose e tatau ona iloiloina e se fomaʻi.

Glucose anapogi o sili atu i le 7.0 mmol / L pe sili atu nai lo le 11.1 mmol / L pe a fai i soo se taimi, e tusa lava po o le a le taumafataga, ua avea o se faailoga o le maʻisuka.

O le faʻaitiitia o le kulukose o le toto e mafai ona mafua ona o le le lava o le faʻaaogaina o fualaau e maualalo ai le suka. E mafai ona fesoʻotaʻi faʻasolosolo faʻasalaga ma le i ai o se paʻu o le pancreatic e maua ai glucagon - glucagonomas.

O afea e aoga ai le mafaufau ma faia se auʻiliʻiliga mo le hemoglobin glycated ma le suka toto?

Hemoglobin o se porotini i totonu o totola mumu. O le galuega autu o lenei vailaau o le vave le felauaiga o le okesene mai le manava i tino o le tino.

E pei foi o le toe faafoi o le carbon dioxide mai ia i latou i le mama. O le hemoglobin molecule ua mafai ai ona faatumauina se ituaiga masani o toto.

O afea e tofotofoina ai:

  • Afai e iai ni masalosaloga o le maʻisuka, e mafua mai i nei uiga: o le galala ma le mago o le mucous membranes, o le manogi o le suamalie mai le gutu, masani ai, o le faateleina o le 'ai, vaivai, le lelei o le vaai, faʻalalōlōina o manua, e tupu mai i lalo o le faʻaitiitia o galuega puipui a le tino,
  • pe a iai le mamafa mamafa. Tagata le toaaga, faʻapea foʻi ma tagata faʻasauā e lamatia. E tatau ona latou talia lenei suʻega toto,
  • pe afai e maualalo le cholesterol:
  • o le fafine na maua i le ovary polycystic,
  • o le suʻega e faʻaalia i tagata o latou aiga vavalalata o latou loto ma faʻamaʻi pipisi,
  • e tatau ona pasia le auiliiliga i isi tulaga e fesootaʻi ma le tetee atu i le hormone o le pancreas.

    O fea e totogi ai?

    O le suʻega e mafai ona faia i totonu o soʻo se falesuesue.

    O le kamupani lauiloa a Invitro e ofo mai e pasia se auiliiliga ma piki le iuga mulimuli i le lua itula.

    I totonu o tamai taulaga e matua faigata lava ona maua se falemai lelei. I totonu o falemaʻi laiti, e mafai ona latou ofoina atu e suʻe se suʻega toto, o le tau e sili atu le maualuga, ma e mafai ona faia i luga o se manava gaogao.

    Mo le tele o tausaga sa ou suʻesuʻeina le faafitauli o DIABETES. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

    Ou te faanatinati e taʻu atu le tala lelei - o le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Sciences Sciences ua mafai ona faʻatuina se vailaau faʻamalolo e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei vailaʻau o loʻo latalata i le 100%.

    O le isi tala fou: o le Matagaluega o le Soifua Maloloina ua malupuipuia le taliaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau atoa o le fualaau faasaina. I Rusia ma le CIS atunuu o le maʻisuka muamua Iulai 6 mafai ona maua se fofo - TUSI!

    O le a le tele o le tau o le hemoglobin glycated?

    O le hemoglobin glycosylated o se tasi lea o ituaiga o le faʻamaoniga o le glycemia, e faia i le glycation e le o le enzym.

    E tolu ituaiga o mea nei: HbA1a, HbA1b ma le HbA1c. O le meaola mulimuli lea ua fausia i se aofaiga manaia.

    I le tulaga o le hyperglycemia (o le faateleina o le maualuga o le kulukose), o se vaega o le hemoglobin glycated e sili atu ona tele e tusa ma le faateleina o le maualuga o le suka. Faʻatasi ai ma le ituaiga o maʻisuka, o mea o loʻo i totonu o lenei vailaau e oʻo atu i se tau e sili atu i le masani e tolu pe sili atu taimi.

    Tau i le falemaʻi o le setete

    I le avea ai o se tulafono, o le auiliiliina o le Teritori Program o State Guarantees o le tuuina atu o togafitiga faafomai i le faitau aofaʻi e leai se totogi. Ua faia i le itu a le fomaʻi i le faasologa o le faamuamua.

    I le 47, na maua ai au i le maʻisuka ituaiga 2. I ni nai vaiaso sa ou maua pe a ma le 15 kilokalama. O le le lava o le vaivai, o le moe, lagona o vaivaiga, na amata ona nofo i lalo le vaaiga mamao.

    Ina ua atoa lou 55 tausaga, ua ou togiina au lava ia i le inisalini, o mea uma lava e leaga tele. Na faʻaauau pea ona tupu le faʻamaʻi, faʻalavelave faʻafuaseʻi, na toe foʻi mai le falemaʻi mai aʻu mai le isi lalolagi. O le taimi atoa na ou manatu ai o le taimi lenei o le a mulimuli.

    Na suia mea uma ina ua mafai e loʻu afafine ona ou faitauina se tasi o tusiga i luga o le Initaneti. E le mafai ona e mafaufauina loʻu agaga faafetai ia te ia. O lenei tusiga na fesoasoani ia te aʻu e faʻaumatia atoa ai le maʻisuka, o se faʻamaʻi e le mafai ona togafitia. O le 2 tausaga talu ai na amata ona ou siitia, i le tautotogo ma le taumafanafana ou te alu ai i le atunuu i aso uma, totoina tamato ma faatau atu i luga o le maketi. E maofa oʻu tuagane i le auala ou te tausisia ai mea uma, o le mea e tele ai le malosi ma le malosi e sau, latou te le talitonu pea ua 66 oʻu tausaga.

    O ai e manaʻo e ola i se olaga umi, malosi ma faʻagaloina lenei faʻamaʻi matautia, faʻaaoga 5 minute ma faitau lenei tusiga.

    Tau i se falemaʻi tumaoti

    E tatau ona maitauina o le tau o se suʻega o le toto (faʻasologa o mea aupito lata mai), mo faʻatusatusaga, e mai le 2500 rubles.

    O le toto mo le hemoglobin glycosylated e masani ona foai mai ona o le mea moni o le tau o lenei auiliiliga e maualuga tele. O taunuʻuga o le suʻesuʻega e mafai ona faʻaleagaina e soʻo se tuutuuga e aʻafia ai le vaitau o le ola o sela toto. E aofia ai ma le toto, faʻapea foʻi ma le faʻafefeteina o le toto.

    Pe a fuaina taunuuga, e tatau i le tagata poto faapitoa ona amanaia tulaga ma tulaga uma e mafai ona aafia ai le saʻo o faaiuga i le siama. I le fale o Invitro, o le tau o lenei suʻesuʻega e 600 rubles. O le iuga mulimuli e mafai ona maua i totonu o le lua itula.

    O le suʻesuʻega o loʻo faia foi i le fale suesue faafomai o Sinevo.

    O lona tau i lenei falemaʻi e 420 rubles. O le tapulaa mo le auiliiliga o se tasi aso.

    E mafai foi ona e faia se suʻega toto na faia i le Helix Lab. O le fuaitau mo le suʻesuʻeina o le biomaterial i totonu o lenei fale suesue e oʻo i le aoauli i le aso e sosoo ai.

    Afai o le auiliiliga e tuʻuina atu i luma o le sefululua itula, e mafai ona maua le taunuʻuga seia oʻo i le luasefulufa itula i le aso e tasi. O le tau o lenei suʻesuʻega i lenei falemaʻi e 740 rubles. E mafai ona e maua se faʻaitiitiga e oʻo atu i le 74 ruuga.

    Hemotest Medical Laboratory e sili ona lauiloa. Le faʻaaogaina o le suʻesuʻega, faʻaaoga meaola - toto atoa.

    I lenei falemai, o le tau o lenei auiliiliga e 630 rubles. E tatau ona manatua o le aveina o le biomaterial e totogi eseese. Aua o le aoina o le toto vevela e tatau ona totogi 200 rubles.

    Aʻo leʻi asiasi i se fomaʻi, e tatau ona e sauni muamua. O meaola faʻapitoa e tatau ona faia i le taeao mai le valu i le sefulutasi i le taeao.

    E na o le toto e maua i luga o se manava gaogao. I le va o le meaai mulimuli ma le toto sampling, e le itiiti ifo i le valu itula e tatau ona pasia.

    I le afiafi o se asiasiga i le fale suesue, e mafai ona faʻatagaina se taumafataga maualalo-calori sei vagana ai meaʻai gaʻo. Aʻo leʻi faia le suʻesuʻega, e mautinoa lava e vavaeeseina le faʻaaogaina o le ava ma fualaau faasaina.

    Lua itula ao le i faia le toto, e tatau ona e aloese mai le ulaula, sua, ti, kofe ma isi mea inu o loʻo iai caffeine. E faʻatagaina e inu naʻo le faʻamamaina o vai e le o ni suavai i totonu o se faʻapulaʻaina o le voluma.

    Faʻailoga mo suʻega o le faʻapalepale kullukose

    O le suʻesuʻega e faʻamatalaina pe a

    • ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2 (ia filifilia se togafitiga togafitiga poʻo le fetuunaiga o togafitiga) ma masalosaloga,
    • isi faamai pipisi,
    • afaina
    • le faʻaaogaina o le gaioiga o le gland, le pancreas, ate, pituitary gland,
    • faʻaleagaina le kulukose o le kulukose,
    • gasegase gasegase
    • vaʻaia
    • ao maitaga
    • pe a suʻesuʻeina tagata e lamatia le atiaʻe o le maʻisuka.

    Contraindications

    E le mafai ona ave le suʻega pe a

    • ogaoga matautia,
    • moe malolo
    • faʻateleina o faʻamaʻi gastrointestinal,
    • faʻamaʻi pipisi
    • leai o le potassium / magnesium,
    • le lelei le ate
    • ogaoga malosi
    • tasi glucose masalosalo.

    O le suʻesuʻega e le o faia i le taimi o le faʻasologa.

    Sauniuniga mo suʻega o le faʻapalepale kullukose

    3 aso aʻo leʻi faia le suʻesuʻega, teena

    • faʻamaʻi faʻamaʻi,
    • glucocorticosteroids,
    • salicylate,
    • Vitamin C
    • thiezide diuretics.

    E tusa ai ma le faʻamaʻiina o fualaau, e tatau ona faʻatalanoa se fomaʻi.

    E le gata i lea, 3-5 aso aʻo lumanaʻi le suʻesuʻega, o mea taumafa ma maualuga ma masani lelei o mea inu gaʻo ua aofia i totonu o le taumafataga. I le taimi lea, e le mafai ona e mulimuli i se taumafataga maualalo-gaosi - o taunuuga o le suʻesuʻega o le a le faʻatuatuaina. O le taumafataga mulimuli e tatau ona faia 8-12 itula (o lenei vaitaimi e le sili atu i le 14 itula) aʻo lei faia le suʻesuʻega. E mafai ona e inu vai mama.

    I le afiafi o le foai toto, e tatau ona vavaeese

    • popole
    • malosi malosi faaletino
    • ava malosi

    E sili atu le tuʻuina atu o le ulaula e le gata i le taeao, ae faʻapea foʻi i le po ao leʻi faia le suʻesuʻega.

    E faʻapefea ona suʻe se suʻega toleniga o le kulukose?

    O le suʻesuʻega e faʻatinoina i le 2 vaega:

    • toto foai
    • ave le 75 g o le kulukose ma toe sampling pe a uma le 2 itula.

    Aʻo leʻi oʻo i le taimi lona lua, e le mafai ona e ulaula ma ave ni vailaʻau. O gaioiga faaletino i nei 2 itula e tatau ona masani: e le mafai ona e faʻaaoga, ae e le tatau ona e fiu malosi i le tino. E le gata i lea, o mea taua e tatau ona faʻaaoga i lenei taimi.

    O taunuʻuga o le suʻesuʻega e mafai ona maua i le taimi lava e uma ai le faʻatinoga.

    E faʻapefea ona faia le suega o le toleniga o le kulukose i le taimi o le maʻitaga?

    E ui i le mea moni e faapea o loʻo faia i le auala lava lea e tasi mo isi tagata gasegase, i le taimi o le maitaga, o le suʻega toleniga o le kulukose e faʻamasinoina o se suʻesuʻega ese. O le taimi sili mo le 16-18 ma le 24-28 vaiaso o le maʻitaga. E mafai foi ona e suʻeina le suʻega i le lona tolu tolu (e le sili atu ma le 32 vaiaso). O se suʻesuʻega e faʻamaonia pe afai

    • o le numera o le tino o le tina o loʻo i ai le sili atu ma le 30,
    • o se tamaʻi fausua, pe i se taimi ua mavae, na fanauina ai e se fafine se fanau tele,
    • o matua o le pepe ei ai o latou aiga e maua i le maʻisuka,
    • suka maua i le urine
    • i le taimi o le maʻitaga talu ai, na maua ai le tina o loʻo faʻamoemoe i le maʻisuka faʻamama,
    • pe a lesitalaina, o le kulukose e maualuga atu i le 5.1 mmol / L.

    Afai o taunuʻuga ole laʻasaga muamua o le suʻega toleniga o le kulukose i le taimi o le maitaga e le fetaui ma le masani, o le laasaga lona lua e le faʻatinoina. O le tina faʻamoemoe ua leva ona maua i le maʻisuka faʻamaʻi i lenei taimi.

    Talu ai ona o le maʻisuka e maua i le tusa ma le 15% o tina faʻamoemoe, ma o le tau ole suega o le kulukose i le taimi o le maitaga e taugofie tele, ua fautuaina e le mafai ona tofotofoina tamaitai e le lamatia.

  • Tuua Lau Faamatalaga