Chitosan Evalar diet diet: fualaau oona, iloiloga ma tau

Faamatalaga talafeagai i 29.04.2015

  • Igoa Latina: Chitosanum
  • Mea aoga: Chitosan (Chitosanum)
  • Foafoa: Pharmacological company "Evalar" (Rusia)

1 papalama o Chitosan Evalar (BAA) o loʻo i ai chitosan, stearate calcium, cellulose microcrystalline, oxide oxide, vitamini C, citric acid, meaʻai.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Pharmacodynamics

Chitosan Evalar ua maualalo toto cholesterol, glucosema uric acidtotogi antibacterialma faʻafesoʻotaʻigafaʻaleleia le faʻafefe calcium. Chitosan i fegalegaleaiga ma le citric acids ma le vailaʻau C adsorb, e faaitiitia ai lo latou gaogao i totonu o siama ma le faaputuputu i totonu o masini, ma le microcrystalline cellulose, o se vaega o le fualaau faasaina, faaleleia le motilala o le intestinal, lea e mautinoa ai le faatelevave o le excretion o toxins, toxins ma gaʻo meaʻai mai le tino. . O nei gaioiga e maua ai le lagona o le nofo malie ma faʻamaonia le microflora intestinal.

Pharmacokinetics

Aso faʻauma

Chitosan Alga Plus, Chitosan diets, Anticholesterol, Atheroclephitis, Faʻasologa, Cruzmarin, Garcilin, Karinat, Cholestin, SievePren, Poseidonol, Atheroclefit Bio ma isi.

O gaosiga o taaloga meaʻai e maua ai sauniuniga e aofia ai chitosan (Taumafa paleni, BSN, O lenei, Sci faʻaleaganuʻu masani).

O le a le Chitosan

Chitosan o se polysaccharide faapitoa lea e maua mai arthropod chitin exoskeletons. I totonu o le manava o le tagata, e le faʻafefeteina, ae o loʻo fusifusia i fualaʻau gaʻo ma e le mafai ai ona gauai i totonu o le toto, ona o le tino e maua ai calori itiiti nai lo le 'aina. O le mea lava e tasi e tupu i toxins e faʻaputuina i totonu o le vaega o meaʻai - o loʻo alu ese mai le tino, e fusifusia i chitosan.

O lona gaioiga e talitutusa lava ma le gaioiga o fiva e le mafai ona faʻaaogaina: faʻamamaina uma mea e le tatau ai mai le tino. Saoloto mai le taofiofia o toxins ma mea oona, o le tino ua amata ona sili atu ona lelei le galue, ua faʻamautuina le lomiina, ma ua faʻaleleia le manuia ole maʻi.

O le a le chitosan

O le vaega autū o le faʻaopoopoga chitosan o se mea uigaese e mafua mai le chitin. O mea e masani ai o laʻau o laʻau mumu-vae ma nai puloʻo faigofie, lea e aveesea ai le carbon carbon or acyl. E tusa ai ma le faʻavasegaina o vailaʻau, ua iloa e saienitisi i le vaega o polysaccharides. Sa naunau tagata suʻesuʻe i le tulaga ese o mole chitosan e fausia ai le tele o vailaʻau o le hydrogen, o loʻo tuʻufaʻatasia ai vailaʻau faʻasaina vai - gaʻo ma toxins na fausia i le taimi o le gaogaoina o meaai. Ona o lenei meatotino, na faia ai le fualaau faasaina Chitosan.

Faʻataʻitaʻiga

Chitosan - o se aminosaccharide e maua mai le atigi o crusetaceans, ei ai sona aafiaga o le hypocholesterolemic ma le faamamaina. I le avea ai o se aminosaccharide, o le chitosan e faʻaititia ai le maualuga o le uric acid, cholesterol ma le kulukose (e le o le tala o le maʻi suka) i le toto, faʻaleleia ai le manava o le calcium mai meaʻai, ma e iai foʻi mea e le faʻaaogaina ma le antibacterial.

O se tasi o mea autu o le chitosan o le gafatia lea e fusifusia ai ma aveesea ni kiona o metala eseese. E faʻaaoga lenei mea i itu uma e lua o le leitio ma elemene oona. O le tuufaatasia o le hydrogen i ni aofaiga tele, o lenei aminosaccharide e fusifusia ai vailaʻau e gaosia ai le vai, e aofia ai toxins na faia i le taimi o le gaʻoina o otaota, faʻapea foʻi ma toxins siama.

E tusa ai ma faatonuga, o le chitosan e sili ona aoga e pei o se maaleale ua soloia i le citric, acetic, succinic or oxalic acid.

O le Chitin e maua i lauulu o le moa, vavalo vavae, vaʻa, lobsters, krill, vali ma skeletons fafo o zooplankton ma le oona o le punavai autu lea o chitosan.

Faatasi ai ma le gafatia e fusifusia ai i meaola mama i totonu o le vaega o meaʻai, o le chitosan e faʻaaogaina i le gaosia o oloa eseese e faʻaitiitia ai le mamafa, faʻapea foʻi ma le faʻaleleia o le manava ma le cholesterol metabolism.

O le faʻaaogaina o Chitosan Evalar (faafetai i ona vaega taua - chitosan, vitamini C, microcrystalline cellulose ma le citric acid) e fesoasoani i:

• Faamalosia o le motumotu o le tino,

• Puipuia le faʻaaogāina o gaʻo ma lo latou faʻapipiʻi i totonu o siama ma masini,

• Faʻateleina o le microflora o le intestinal,

• Faʻateleina le faʻaitiitia o toxins, gaʻo meaʻai ma toxins mai le tino,

Chitosan: o le a le mea tatou te feagai?

"Chitosan" e faatatau i se vaega o meaʻai faʻalaʻau. O lenei aminosaccharide e maua mai i lauulu lanu moana mumu. I se isi auala, e mafai ona tatou fai atu o lenei mea o le bioulose biological.

O le tagata autu o faʻaaogaina lenei vailaʻau o le falemaʻi, ae e le na o le pau lea o le vaega o le faʻaaogaina o le chitosan. Ua faʻaaoga lelei e le alamanuia taumafa lenei vaega mo togafitiga vai, ona o loʻo i ai ona uiga lelei. Ae matou te fiafia i le fesoasoani faaopoopo o le "Chitosan". Faatonuga mo le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, faʻapea foʻi ma se faʻamatalaga i nisi auala mo le faʻaitiitia o le mamafa, faʻaalia le i ai o lenei vailaau i totonu o le tuufaatasiga o lenei ituaiga o oloa. Ma oa galuega a le aminosaccharide? Faitau e uiga mulimuli ane.

Vaega autu ma ituaiga o faʻamalolo

Faʻaopoopoga e ofoina atu i tagata faʻatau i ituaiga e lua o faʻamalolologa: i totonu o laupepa ma capsules. I le tasi laulau ma se fua o le 0.5 g E faaopoopo atu i le chitosan lava (0.125 g), o le microcristalline cellulose i le 0.354 g, acid ascorbic (0.01 g), o le oxide silide, calcium stearate ma le citric acid.

E mafai ona e faʻatauina ni mea taumafa i meaʻai i falemaʻi, pe o ni paʻu, pe i ni paʻu palasiti, poʻo ni pepa faʻailoga pepa. I totonu o soʻo se afifi e aofia ai le 100 fualaau o le fualaau faasaina "Chitosan". O faʻatonuga, o le tau (i le ala, taugofie) e mafai ai e le fualaau faasaina ona avanoa i le tele o tagata.

Aafiaga tau faʻamaloilo

O le BAA ua i ai se aafiaga o le faamamaina ma le hypocholesterolemic i le tino o le tagata, o loʻo i ai le malosi o le antifungal ma le antibacterial. O le faʻaitiitia o le cholesterol, glucose (i le i ai o le inisalini e faalagolago i le maʻisuka) ma le uric acid i totonu o le toto, faʻateleina le faʻaaogaina o le calcium mai meaʻai taumafa, faia o se meaʻai lelei mo le gaʻoina - o mea ia e sili ona taua o le aʻafiaga a Russian manufacturer Chitosan Evalar i le tino o le tagata.

O lipoti o aʻoaʻoga e uiga i le maualuga o le aoga o se vailaʻau o loʻo galue e avea o se mea faʻapalapala e faʻaleagaina i nisi o vailaau (faʻatoʻa, vailaʻau, oxalic, citric). O le mea lautele, o le gafatia e fusifusia ma ave faʻamaʻi uʻamea mai le tino (faʻapitoa foi i le leitio, elemene oona) o se tasi lea o mea sili ona taua o le chitosan. O le tino ma i le tele o ituaiga o loʻo faia ai se aminosaccharide e fesootaʻi ma vailaʻau faʻasaina vai (e aofia ai toxins) e aliali mai i le taimi o le faʻamamaina, o loʻo aʻafia ai elemene oona o le natura siama.

O le aufaʻatau autu o mea taumafa

O le mea lautele, o tagata autu o mea taumafa faaopoopo o le "Chitosan Evalar" faatonuga mo le faʻaaogaina (o le tau e sili atu le taugata mo tagata ei ai soʻo se mea tau tupe) oi latou e manaʻomia le puleaina o le cholesterol metabolism, o ē e mafatia i le hypercholesterolemia ma le atherosclerosis o se vaega o togafitiga.

Peitai, o le lautele o le aafiaga o le "Chitosan" e le faatapulaaina i lenei. Faʻatasi ai ma fualaau oona, o le biooryitive e matua aoga lava mo faafitauli e pei o le dysbiosis ma le gallstone, o le inivela atony, ma le bysicine biliary. E masani ona faʻaaogaina mo le osteoporosis ma le gout, maualuga maualuga ma le bronchial asthma, ischemia ma le maʻisuka e le o le insulin-maʻi.

O suʻega a le tagata maʻi e talanoa i ni taunuuga lelei i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le cardiovascular, digestive ma respiratory system, faʻatasi ai ma vaʻaia o vaʻa, ma faʻafitauli paʻu ma ituaiga allergies.

I le faaopoopo atu, "Chitosan Evalar" fautuaina le faia o faatonuga mo le faʻaaogaina i le i ai o neoplasms mamaʻi.

Contraindications

E le tele naua faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o le "Chitosan", ae o latou. E le mafai ona e faia se meaʻai mo meaʻai mo i latou o loʻo faʻasalaga i vaega autu poʻo vaega o ausilali o mea taumafa. E le gata i lea, o fafine maʻitaga (e manaʻomia e le tino ni vitamini gaʻo ma gaʻo gaʻo) ma tina tausimai (o le lelei ma le gaʻo o susu o susu) e le tatau ona ave. Chitosan e le fautuaina mo le faʻaaoga e tamaiti ei lalo o le 12 tausaga. O tagata e maua i le gastritis ma le maualalo o le acidity e tatau ona faaeteete.

Faʻaaogaina

"Chitosan" faatonuga mo le faʻaaogaina o fautuaga e ave i le aofaiga o le 3-4 papaʻi faalua i le aso. I le avea ai o se vaega o togafitiga faigata, o le togafitiga masani e le silia le 1 masina. I le gasologa o le tausaga, e mafai ona toe faaluaina le vasega, e aunoa ma le faʻagaloina le mataʻituina o le taumafa ua faʻataʻitaʻiina mo le maʻi.

I le tulaga e faʻaaoga le fesoasoani faaopoopo o le "Chitosan" e faʻaitiitia ai le mamafa (o le faatonuga o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i sea aafiaga), o le faʻatulagaina o mea e foliga ese lava. Mo le 3 masina, e tatau ona faia se faʻaopoopoga o mea taumafa i aso uma, 4 pusa e tolu taimi i le aso. E le gata i lea, ina ia mafai ona taofiofia le tulaga, e fautuaina e ave se tasi laulau i luma o ipu gaʻo taitasi. O le mamafa o le paʻu o le a sili atu le malosi pe a mulimulitaia se taumafataga maualalo maualalo.

Tafaoga Faʻatau Fualaau Faʻatau ma Faatonuga Faapitoa

O faatonuga "Chitosan Evalar" e le fautuaina le faia faatasi ma vailaʻau o vailaʻau ma soʻo se vailaʻau i suauʻu o le a faʻaaogaina ai le aoga o le faʻaopoopoga meaʻai.

E le itiiti ifo i le lua itula e tatau ona pasia i le va o le aveina o Chitosan ma isi vailaau talafeagai. Afai o soʻo se vailaʻau gaʻo e mafai ona gaosia, o le taimi e tatau ona le itiiti ifo ma le 4 itula. O le mafuaʻaga o le chitosan e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o nisi elemene ma mea gaʻo gaʻo.

O taunuuga o le aveina o le "Chitosan" sauniuniga o faatonuga mo le faʻaaogaina (o le tau o loʻo tuʻuina atu i lalo) lea e faasino i le faateleina o le motusini o le intestinal ma le faʻasaʻoina o le microflora o le intestinal. E le gata i lea, o gaʻo meaai ma toxine o le a faʻaitiitia vave tele. O le gafatia o gaʻo ma sela e faʻafefe ma faaputu ai gaʻo o le a faaitiitia. O le lagona o le nofo filemu o le a sili atu le vave ona maua ma le tele o meaai nai lo le taimi muamua, e aunoa ma le "pese" a le chitosan. O se taunuuga, e tatau ona faʻaitiitia le mamafa o le tino.

Tau o tau

O le mea moni, matou te talanoaina uma manatu e uiga i fualaau oona o loʻo matou mafaufauina. E sili atu faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le mea faigaluega e mafai ona maua i le faitauina o le faʻamatalaga. O le mea e leaga ai, o le tele o le aufaitau e sili ona fiafia e saili tali ia latou fesili e ala i le suʻesuʻeina o itulau o faʻamaumauga, faʻatalanoaga ma isi punaoa e leai se tala e uiga i le tau o meaʻai faʻaogaina "Chitosan Evalar" faatonuga mo le faʻaaogaina. O le tau o le bioconitive e eseese e fuafua i le itulagi, ae, o se tulafono, e le silia le aofaiga o le 220-310 rubles i le pusa (100 pusa i totonu o se pulufana, se pusa tioata ma se pusa pepa). E oo lava i le amanaia o se fua tele o aso taʻitasi (3-4 papa faalua i le aso), o le a manaʻomia le itiiti ifo i le 1000 rubles. Afai tatou te amanaia lelei taunuuga lelei mai le aveina o le fesoasoani a le Chitosan (o le faatonuga o loʻo i ai faʻamatalaga uma i lenei mea), e mafai ona tatou talanoa e uiga i le fua faatatau lelei o le tau o le fualaau faasaina ma lona lelei.

Manatu faʻatau

O manatu o tagata na ave pepa a Chitosan (o faatonuga e uiga i le gaioiga ma tulafono e tuuina mai ai faatonuga manino) na vaevaeina: o loo i ai manatu o se tulaga lelei lelei ma sili atu ona le fiafia. O le tele o viiga e sau mai tamaʻitaʻi o loʻo nonofo i luga o ituaiga eseese o mea taumafa ina ia faʻaitiitia ai le mamafa o le tino. O iinei, o le aofia e toetoe lava autasi: o le mamafa ua faaitiitia. E le gata i lea, o le faagasologa, ia tatou fai atu, e le o le vave (i le masina e le sili atu nai lo le 3-3.5 kilokalama), ae e le manaʻomia ona e matelaina mo lenei mea. I le uma, o le le lava o meaai paleni e iloa e le tino o se mea taufaamatau, ma vave ona "faaputuputu le gaʻo" i se tauimasui ina ia mautinoa ai lona taua tele i tulaga o le fiaai. Leai, o nisi meaʻai laiti-kapiti o le a faʻavaveina le faagasologa, ae tatou te le o talanoa e uiga i le matelaina.

I le faʻaopoopoga, e le manaʻomia ni aʻoga itula-umi-o se 30-40-minute le mamafa e lava.

Chitosan Evalar (faatonuga, o le tau i ia tulaga e le taua tele) fesoasoani i le tele o tagata gasegase e foia faafitauli faafomaʻi, faatasi ai ma le toe faaleleia o le puleaina o le toto ma le cholesterol levels. Mafaufau i le mea moni e faapea e le o se vailaʻau gaosia, ae o se mea faʻaleleia o meaai faʻalauiloa, o taunuuga e sili ona manaia.

O le isi vaega o tagata faʻatau e iai se uiga le lelei i mea taumafa, aua o le mamafa e faʻaitiitia pe ae ave fualaau. O le taimi lava na taofi ai le taligalu, na pau uma mea uma. E le gata i lea, e toatele e teteʻi ma ita i le fuataga: ina ia faʻaitiitia le mamafa, e tatau ona e ave 12 laupepa i le aso. E i ai tagata e le o fesoasoani le "Chitosan" i le fofoina o lenei faafitauli.

O le mea lautele, ua tatou eseese uma lava, o lea la, o vailaau ma meaʻai e faʻataʻitaʻiina ai i tatou eseese. E ave e se tasi se faʻaopoopoga meaʻai ma le mautinoa i le manuia ma le manumalo, ao inu se tasi i meaʻai, le masalosalo muamua, ma leiloloa i le taua faasaga ia te ia lava.

Vaega o meaʻai faʻalaʻau

O le Chitosan Evalar supplement supplement was developed e le Chinese Tiens Corporation. O le kamupani ua lauiloa mo le saunia o mea masani e faavae i fua anamua a Saina. I Rusia, o oloa e pateni ma gaosia e EVALAR, o le suauu aupito tele o Rusia o mea masani masani o meaʻai. O oloa gaosi uma e gaosia i le amanaia o tulaga faʻavaomalo o tulaga faʻavaomalo, ma pasia le silia ma le 20 vaega o le faʻamaoniga. E le pei o kamupani tauva, e masani lava e le faalagolago i le auina atu i fafo o meafaitino, ae o oloa e eseese i tau mautu.

Le tulaga ese o le tuufaatasiga o fualaau faasaina i le i ai o se aofaiga tele o chitosan, ua lauiloa talu mai aso anamua mo ona vaega faamalolo. O Chitosan e gaosia e la latou chitin, o loʻo iai i totonu o le atigi pupuʻu, lobsters ma isi crustaceans. O le vailaau e lauiloa mo ona uiga tulaga ese i le puipuia ma le togafitiga o se numera o faamaʻi, ma e leai se tutusa i meatotino.

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi

  1. O le meafaigaluega e aoga i le togafitiga o faʻamaʻi o le gastrointestinal tract o soʻo se suʻesuʻega.
  2. O le faʻaaoga masani o papamaa ma le chitosan e faʻaitiitia ai le leaga na faia i le tino e ala i le inu o mea inu, radiation, se siosiomaga le lelei, ma le atuatuvale popole.
  3. Faʻamaʻosaʻo le maualuga o le suka.
  4. Adsorb ma aveese toxins mai le manava, radionuclides.
  5. Faʻamaʻosaʻo faiga faʻafefete, metabolic.
  6. E i ai sona aafiaga toe faʻafouina.
  7. E taofia ai le atinaʻeina o le osteoporosis, ola, o le gout.
  8. Vave vave ona toe malosi pe a uma galuega.
  9. Faʻateleina le toto maualuga, cholesterol, glukose i le toto.
  10. E i ai aʻafiaga e aʻafia ai.
  11. O le kulite Citric e aoga mo faiga faʻaogaina.
  12. E taofia ai foliga vaaia o antigens.
  13. Fesoasoani e faʻafaigofie le microflora o le intestinal.
  14. Puipuiga o le kanesa.
  15. Faalelei le galuega ma le fausaga o le mucous membranes o totoga o le gastrointestinal tract.
  16. E talepeina ma aveese mai gaʻo, o lea e faigofie ai ona faʻamaopoopoina le mamafa i le oona.
  17. O loʻo i ai se faʻaaliga faʻapitoa, antispasmodic, hemostatic, antifungal, antibacterial effect.
  18. Faʻavave ona faʻaitiitia faʻamaoniga o le gastritis, maʻi o le peptic, pancreatitis, cholecystitis.
  19. Lafoaʻi lalo o faʻasoasoa faʻasolosolo faʻasolosolo. Faateleina le tuʻufaʻatasiga o amino acids, proteins, vitamins, minerals.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • mala o le eleele
  • ia faʻavasega le kullukose, cholesterol,
  • le faʻaleagaina metabolic, gaʻo gaʻo,
  • totoga
  • malosi malosi, mafaufau malosi,
  • tulaga maualuga hyperimmune
  • gasegase vaivai,
  • i togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka ituaiga 2,
  • mea oona - ava malosi, fale, meaai,
  • i le avea ai o se sui lagolago malosi,
  • ma le manava, afaina, malosi, dysbiosis,
  • afaina, malulu,
  • faʻamaʻi o le vaega o meaʻai, ate, fatugaʻo, piliati tract,
  • mamafa tele
  • gasegase, masani ona inu,
  • faʻatasi ai ma le faʻasolosolo o le faʻasalaga ma le chemotherapy, i taimi o togafitiga faʻamaʻi,
  • allergies
  • metabolism, flatulence,
  • puipuiga o faamai o le cardiovascular system,
  • helminthiasis,
  • mo le faʻamalolo vave o vavae, mumu, manua,
  • ola i nofoaga e le lelei le siosiomaga.

O se fesoasoani faaopoopo e fautuaina mo le faʻaaogaina e tamaiti mai le 12 tausaga.

Auala e faʻaaogaina ai, tuʻufaʻatasiga fautuaina

O le togafitiga ma togafitiga e faalagolago i le ogaoga o le maʻi ma mafai ona tumau mai le 10 aso i le 3 masina.

O le laulau na faʻauʻu i le 200 ml o le vai. E tatau ona lava le suavai, pe o le a faʻaosoosoina le faʻailoga.

O le toʻatele o tagata faʻaaogā mea taumafa na taʻua ai le vave faʻafuaseʻi o le faʻavevesi. O lenei mea mataʻutia ua faʻamatalaina e ala i le gafatia o le chitosan e vave ona oso i luga.

Faʻatasi ma le tele o meaʻai, faatasi ai ma le faʻamoemoe o le alu ese o le mamafa - i le taimi o le taeao ma le afiafi 3-4 mea papa. O le vasega e 1 le masina. Afai e manaʻomia, e toe faia le vasega pe a uma le malologa pe a uma le 2 vaiaso.

Mo le tetee atu i le aafiaga o le leiloa o le mamafa - 3 paluga faatolu i le aso mo le 2 masina. Talia e vasega - 3 taimi i le tausaga.

I le togafitiga o faʻamaʻi, 2-4 kulimi e ave muamua aʻo leʻi 'ai. Se vasega e 10 aso pe sili atu.

Mo faamoemoega faʻasolosolo - 2 fualaau i luma o meaai mo le 10-14 aso.

Faatonuga faapitoa

O le faʻatulagaina tutusa o le Chitosan Evalar faʻatasi ai ma fualaau faʻamalositino ma faʻatauga o suauʻu e le fautuaina. E faʻaitiitia ai le aafiaga o le meaʻai faaopoopo. I le va o faʻasalaga, o se malologa o le 3-4 itula.

Chitosan Evalar o se vailaau masani lea e le o aofia ai mea e aafia ai le faagaioia o le tino. O faʻamanuiaga o se faʻaopoopoga meaʻai e faʻamoemoeina e ala i ona molekino faaletino.

I le tele o iloiloga o meaʻai o mea taumafa, o lona aafiaga lelei i le soifua manuia lautele, faʻaitiitia le mamafa o le mamafa, faʻapea foʻi suiga i foliga vaaia. O le tulaga o le lauulu, fao, ma le paʻu e faʻaleleia. O lenei aafiaga ua faamatalaina e ala i le faamamaina o le tino mai masima mamafa o metals, slag, metabolic products. O suʻesuʻega faʻapitoa o loʻo faʻaalia ai le saogalemu ma le lelei o le vailaau. O le mea autu o le vaifofo o le aʻafia atoatoa lea o le mafuaʻaga, e mafua ai ona vave faʻapipiʻi le malosi o le faʻamalolo. Na te aveeseina faailoga ma atoa i le 6-8 itula o le taliaina.

Tosiga ma le pulega

Chitosan Evalar tablets e fautuaina mo tagata matutua ma tamaiti mai le 12 tausaga.

O le Chitosan e faalua i le aso ona fai mo le 3-4 papa. O le umi o le vailaʻau e avea o se vaega o togafitiga faigata, e pei o se tulafono, e le silia le masina e tasi. E mafai ona toe faʻaluaina le vasega i le tolu taimi i le tausaga ma se taumafataga e ogatusa ma le faʻamaʻi.

Ina ia faʻaitiitia le mamafa o le tino, e masani ona faʻaaogaina faʻamaʻafa e fa i le aso mo le tolu masina.

I le lumanaʻi, ia pulea le mamafa o le tino, ao lei faia meaʻai uma o meaʻai gaʻo, e tatau ona ave se tasi papa maa (faatasi ai ma se taumafa maualalo).

O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o le Chitosan e aoga mo le faʻagasologa taimi o le tuʻufaʻatasia o papa e lua i le aso.

Chitosan: tau i falemaʻi i luga o le initaneti

Mea manogi manogi Manaia kuluga mo mimiti Chitosan ma foliga kulupene cream 50 ml 1 pc.

Faʻu manogi ma chitosan i le kulimi kulimi i le po mo mimigi 50ml

SHARK FAT foliga kulimi kululu Chitosan ma le collagen 50ml

CHITOZAN 60 pcs. capsules

Chitosan pulou. n60

CHITOZAN capsules 340mg 60 pcs.

Chitosan tab. 500mg n100

Chitosan forte tablets 150 pcs.

CHITOZAN FORTE 150 pcs. pills

Chitosan tbl 500mg Numera 100

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

O Caries o le faʻamaʻi pipisi taatele i le lalolagi e oʻo lava i le siama e le mafai ona tauva.

O le avefeʻau lautele o paaga e itiiti ifo nai lo le saʻo.

O le mamafa o le faiʻai o le tagata e tusa ma le 2% o le mamafa o le tino, ae na te faʻaumatia pe a ma le 20% o le okesene ulufale atu i le toto. O lenei mea moni e mafua ai le faiʻai o le tagata i mea leaga e mafua mai i le leai o se okesene.

E masani ona avea lena mafiafia e faatamaoaiga ai le tino ma le okesene. Peitai, o lenei manatu na faʻamaonia. Ua faʻamaonia e saienitisi le faʻavave, o se tagata e faʻamamaina le mafaufau ma faʻaleleia lana gaioiga.

E tusa ai ma le tele o saienitisi, o fale o le vitamini e le aoga mo tagata.

I le faaopoopo atu i tagata, e na o le tasi le mea ola i luga o le lalolagi Earth - taifau, e pagatia mai le prostatitis. O a matou uo sili ona faamaoni.

E tusa ai ma fuainumera, i le Aso Gafua, o le aʻafiaga o tua o manuʻa ua faateleina le 25%, ma le aʻafiaga o le fatu fatu - e 33%. Ia faaeteete.

O le tamaititi e 74 tausaga le matua o Ausetalia o James Harrison na avea o se toto na foaʻiina atu e tusa ma le 1,000 taimi. E i ai sona toto e seasea ona tupu, o le mea lea e fesoasoani ai i mea e puipuia ai pepe faatoa fananau mai ma se maʻi mama. O le mea lea, na faasaoina e Ausetalia e tusa ma le lua miliona tamaiti.

Sa faʻatautaia e saienitisi Amerika suʻesuʻega i maso ma faʻauʻuina o le suamalie sipuni e taofia ai le atiaʻe o le atherosclerosis o toto toto. E tasi le vaega o moa na inu vai manino, ma le lona lua o le suamilo. O le iʻuga, o vaʻa o le vaega lona lua e leai ni pusa cholesterol.

O le uluai vibrator na fausia i le seneturi lona 19. Sa galue o ia i se afi afi ma sa faamoemoe e togafitia le faʻamaʻi o fafine.

I le 5% o tagata gasegase, o le clomipramine antidepressant e mafua ai le iniseti.

O le ate o le sili lea o le totoga i totonu oo tatou tino. O lona mamafa o le mamafa e 1.5 kilokalama.

Pe a feasogi tagata, e tofu i latou ma le 6.4 kcal i minute taitasi, ae i le taimi lava lea latou te faafesuiai le toeitiiti 300 ituaiga o siama eseese.

I se taumafaiga e aveese le maʻi, e masani ona mamao tele fomaʻi. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi Charles Jensen i le vaitau mai le 1954 i le 1994. na ola ai i le sili atu ma le 900 le aveesea o le neoplasm.

O ponaivi e fa e sili atu le malosi nai lo le sima.

O le galu muamua o le fugalaau o loʻo oʻo mai i le iʻuga, ae o laau fugalaau o le a suia e mutia mai le amataga o Iuni, lea o le a faʻalavelave ai i ē na mafatia.

Le manatu o fomaʻi e uiga ia Chitosan

Igor Leonidovich, dietitian
Ou te fautuaina pea Chitosan Evalar tablets i tagata gasegase mo le faasaʻo o le mamafa. Ou te matauina o le taumafa o mea taumafa e aofia ai mea masani ma e le afaina ai itu. Talu ai nei lava na ou faitauina ai iloiloga lea latou te tusia ai e le aoga le mea faigaluega ma e le tele se fesoasoani i le aveesea o le mamafa. Manatua, e leai se fualaau e tasi o le a laveaʻiina ai oe mai isi pauna, pe afai e te ave i le taimi lava e tasi le tele o meaʻai, falaoamata falaoamata, ava malosi. E le gata i lea, taʻalo i taʻaloga, taʻitaʻia se olaga ola malosi, ma e vave ona e iloa le aʻafiaga o meaʻai.

Anastasia
Chitosan Evalar nutrition supplement na fautuaina mai ia te au e se uo o loʻo galue o se fomaʻi. Sa ou le mautonu i na fualaau faasaina, ae o le taimi lea na ou filifili ai e faalogo i ana fautuaga. O le mea moni e faapea o loʻu maualuga e 160 cm, ua uma ona mamafa le mamafa o kilokalama. Faʻasaga i tua o le meaʻai, totoʻa toto, totoina le cholesterol toto, faʻalavelave ma le ate ma le paʻu. Sa faamautinoa mai e se uo ia te au o le a le gata ina ou le maua le mamafa, ae faamalosia ai foi loʻu tulaga manuia atoa. Na ou faʻatonuina i se faleoloa i luga o le initaneti ma amata ona 'ave 4 papamaʻa ma se' aiga faalua i le aso. Sa ou inu i le 12 aso, talu ai e 100 palama i totonu o le pusa. I le taimi muamua sa ou le matauina faailoga o le leiloa o le mamafa, ae sa faateia e se isi. Na taofiofi loʻu ulu o loʻu ulu, faateleina le pasi o kesi ua pasia, ma i se tulaga lautele na amata ona ou lagona le sili atu ona lelei. Sa fai mai se uo e faamaea le vasega atoa. Na ou toe faatauina se mea faaopoopo o meaʻai, ma ua siitia le mamafa! A mavae le 5 aso, e itiiti ifo i le 7 kilokalama. Ou te faaauau pea ona inu, i aso uma ou te lagona ai le sulu, laitiiti, tumu i le malosi ma le malosi. Ole fualaau faasaina e le afaina ai aʻafiaga, o lea ou te fautuaina ai. E aoga tele!

Tuua Lau Faamatalaga