Angioflux: faatonuga mo le faʻaaogaina, iloiloga, faʻamatalaga, tutusa

Faamolemole, ae leʻi faatauina Angioflux, ampoules 600 UNITS, 2 ml, 10 pcs., Siaki faʻamatalaga faʻamatalaga faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa pe faʻamaonia le faʻamaoniga o se faʻataʻitaʻiga faapitoa ma le pule o la matou kamupani!

O le faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i luga o le saite e le o se ofo lautele. E i ai le aia tatau a le kamupanī e faia suiga i le mamanu, mamanu ma le afifiina o oloa. O ata o oloa o loʻo i totonu o ata o loʻo tuʻuina atu i le faʻasalalauga i luga o le 'upega tafaʻilagi e mafai ona ese mai faʻamuamua.

O faʻamatalaga i luga o le tau o oloa o loʻo faʻaalia i totonu o le faʻasalalauga i luga o le 'upega tafaʻilagi e mafai ona ese mai le mea moni i le taimi o le tuʻuina o le poloaiga mo le oloa tutusa.

Faʻataʻitaʻiga

Sui faʻamaʻi tino, heparinoid. O loʻo i ai faʻaletonu, antithrombotic, angioprotective, aafiaga o le hypolipidemic ma fibrinolytic. O le gaioiga malosi o se vaega mai le mucous membrane o le tootoo laiti o manu, o se mea masani o le tuufaatasiga o se vaega o le heparin-solo (80%) ma le dermatan sulfate (20%). E taofia le mea o loʻo faʻaosoina X, faʻaleleia le faʻasalalau ma le faʻamalositino o le prostacyclin (prostaglandin PgI2), ma faʻaitiitia ai le faʻasalaga plasma fibrinogen. E faʻaleleia ai le faʻaogaina o le profibrinolysin activator (plasminogen) i totonu o le toto ma faʻaitiitia ai le faʻamalosia o lona inhibitor i totonu o le toto.

O le faiga o le angioprotective action e fesootaʻi ma le toe faʻaleleia o le faʻavaeina ma le faʻatinoina o le faʻaogaina o cellothelial cell cells, faapea foi ma le masani masani o le mamafa eletise eletise o pusa o le paʻu o le vascular basement. Faʻataʻatia le faʻaleagaina o meatotino o le toto e ala i le faʻaitiitia o le TG ma faʻaitiitia ai le viscosity o le toto.

O le aoga o le faʻaaogaina o le nephropathy o le maʻisuka e fuafua i le faʻaitiitia o le mafiafia o le paʻu o lalo ifo ma le faʻaitiitia o le gaosiga o le matrix ona o le faʻaitiitia o le faʻaopoopoga o lelasela mesangi.

  • Faʻalavelave faʻalavelave faʻatasi ma se faʻaopoopoga o le thrombosis, e aofia ai:
    • A maeʻa le faʻasalaga o le myocardial.
  • Faʻalavelave faʻafuaseʻi o le gasegase, e aofia ai le taimi umi o le faamai o le ischemic ma le vave vave toe faʻaleleia.
  • Dyscirculatory encephalopathy ona o:
    • Atherosclerosis
    • O le maʻi suka.
    • Toto maualuga.
  • Faʻafitauli o le tino.
  • Loto Faʻamatalaga o gaioiga lautele, e aofia ai:
    • Atherosclerotic genesis.
    • Tusa o le maʻisuka.
  • Faʻafeiloaʻi, vailaʻau vavalalata loloto.
  • Microangiopathies:
    • Nifaeropathy
    • Retinopathy
    • Neuropathy.
  • Macroangiopathies i le maʻisuka:
    • Mate o le maʻi suka.
    • Encephalopathy
    • Cardiopathy
  • I le avea ai o se vaega o le faʻamalosiga faʻatasi ma le acetylsalicylic acid:
    • Tulaga o le Thrombotic.
    • Antiphospholipid syndrome.
  • Le faʻaauau togafitiga ma le atinaʻeina o thrombotic thrombocytopenia heparin.

Contraindications

  • Hemorrhagic diathesis ma isi faʻamaʻi faʻatasi ma le faʻaitiitia o le tui toto.
  • O le gasegase ile sulodexide poo soʻo se isi vaega e faʻaaogaina ai fualaau faasaina.
  • Toto
  • Lactation period.
  • Tausaga a tamaiti (ona o le leai o se poto masani).

Le auala e fai ai, auala o le pulega ma fuataga

Faʻasalaga (bolus poʻo le manava) poʻo le intramuscularly, 2 ml (1 ampoule) i le aso.

Mo le iv, o le fualaau faasaina muamua e faʻaitiitia i le 150-200 ml o le 0.9% sodium chloride solution.

O togafitiga e fautuaina e amata i le tausiga faamatua o le fualaau faasaina mo le 15-20 aso, ona latou fesuiai lea i le aveina o capsules mo le 30-40 aso.

O se tafaoga atoa o togafitiga e faia ile faalua i le tausaga.

O le umi o le vasega ma le fualaau o le fualaau faasaina e mafai ona fesuisuiai e faalagolago i taunuuga o le suʻesuʻeina o suʻesuʻega o le maʻi.

O a mataupu e tofia?

O le vailaʻau "Angioflux", o faatonuga mo le faʻaaogaina lea e tatau ona i ai i totonu o le pusa, e mafai ona faatonuina e se fomaʻi ma faafitauli nei:

- Faʻafitauli i toto e mafua mai i le maʻisuka malosi (maʻi o le maʻisuka), retinopathy, neuropathy.

- I le taimi o le faʻasologa o le ischemic.

- I le lamatiaga o le faateleina o le thrombosis pe a uma ona pagatia se tagata.

- I le atinaʻe o le thrombosis, phlebopathy.

- I le avea o se togafitiga faʻapitoa ole tulaga ole thrombotic.

Taofiga faʻaaoga

O lona uiga o le "Angioflux", o faatonuga mo le faʻaaogaina e tatau ona faitauina e tagata gasegase, e faʻasa ona faʻaaoga i tulaga nei:

- Afai ei ai le le faapalepale i vaega o vailaʻau.

- A oi ai se tamaitai i se tulaga manaia (1 le tolu masina). I le 2nd ma le 3rd, e mafai ona e faʻaaogaina fualaau faʻataʻitaʻi pe afai o le manuia i le tina e sili atu nai lo le lamatiaga ile fetus.

Faʻavae. O a ituaiga o mea e gaosia?

O le fualaau faasaina ua faia i le tulaga o:

E le o maua pusa i lenei vailaʻau.

O le tasi capsule o lenei vailaʻau e aofia ai le 250 lipoprotein lipase units (LU) o le sulodexide. I le 1 ml o vai tui, o loʻo i ai foi le 300 LU o sulodexide.

O le vailaʻau e faia i se vavalalata poo le intramuscularly i le 1 ampoule (2 ml) i le aso. Afai e tui le vailaʻau i totonu o se vein, ona tatau loa lea ona faʻavaivai i le 200 ml o le suauu chloride solution (0.9%).

Ole togafitiga e 20 aso. A maeʻa lenei mea, ona siitia lea o le tagata maʻi e ave capsules: 1 fasi faalua i le aso.

O se tafaoga atoa o togafitiga e faalua i le tausaga.

Faʻaiʻuga

O le fualaau faasaina "Angioflux", o faatonuga mo le faaaogaina o ia mea e mafai ona maua ma mafai ona malamalama i ai, e mafai ona oo atu ai i le aliali mai o ni tali e le manaomia e pei o:

- Paʻu o le tino, leisa.

- Toto, faʻavevesi i le tino.

I le mea e tupu pe a uma ona ave le vailaau e maua e le tagata maʻi se tali le lelei, e tatau ona e taofia le ave o kapula ma talanoa i se fomaʻi. Atonu o le a fetuutuunai e le fomaʻi le fua o le vailaʻau poʻo le sui.

O vailaʻau "Angioflux": tau

O le tau o le oloa e mai i le 2100-2400 rubles i le pusa i se aofaiga o le 50 pcs. Afai e te faʻatau mai ampoules (10 pcs.) I le 2 ml mo le intramuscular or administration intravenous, ona e totogi lea e tusa ma le 1400 rubles.

Failautusi

O fualaau oona "Angioflux" e iai ana analogues ma o fualaau nei e pei "Vesel Dou F" ma "Sulodexide". O fualaau nei o loʻo i ai le elemene elemene tutusa ma o loʻo faʻamatalaina mo faafitauli tutusa. O le tau o Sulodexide capsules i le aofai o le 50 fasi vaega e eseese i totonu o le 2,000 rubles. Mo ampoules ma lenei vailaʻau (10 pcs.) E tatau ona totogi pe a ma le 1400 ru. O le uiga o le "Vesel Dou F" e sili atu le tau nai lo fualaau ua faʻamatalaina. O lea, mo capsules (50 pcs.) E tatau ona e totogiina 2600 ru. Ma mo le 10 ampoules - tusa o le 1800 rubles.

Iloiloga o Patient

O vailaʻau "Angioflux" iloiloga ei ai nai luga o le Initaneti. E masani lava e le talanoaina e tagata lenei fualaau faasaina i luga o le fonotaga. Ae ui i lea, o loʻo i ai suʻesuʻega vavalalata o tagata latou te maitauina o lenei vailaau na fesoasoani i tagata o latou aiga e feagai ma tiga ogaoga io latou vae ma susunuina lagona i o latou vae. Ma o nei faafitauli na mafua mai i le maʻisuka. O aiga o tagata gasegase e faapea o le fualaau faasaina "Angioflux", o lona tau, e le masani ai, e matua maualuga lava, ei ai sona aafiaga lelei i nusipepa ua faaleagaina ma faaleleia le toto.

Tomai faʻatulagaga

Talu ai ona e le tuua e tagata a latou faamatalaga e uiga i lenei vailaau, o fomaʻi e talanoa i ai. Fai mai fomaʻi o se vailaau talafeagai lea, faafetai lea e mafai ai ona faʻaumatia na taunuuga matautia o le maʻisuka e pei o le solia o le fatu, le mafaufau mama, mafaufau. Fai mai tusitala e le tatau i se tagata ona faʻaaogaina lona ola maloloina i le Angioflux, aua o lenei mea e tupu tele i aʻafiaga ogaoga. O togafitiga o faʻamaʻi o le toto e avea ma totoga e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Manatu taua

- O le fualaau faasaina e le afaina ai le mafaufau o le tagata maʻi. E le gata i lea, pe a galulue i ni auala eseese, o le a le faʻalavelaveina le tagata i le gaioiga o lenei vailaʻau.

- Afai o le tagata maʻi o loʻo faʻaaogaina le vailaʻau faʻamalosi poʻo le faʻamaʻi alofilima i le taimi lava e tasi ma lenei vailaʻau, ona tatau ai lea ona ia siakiina le siakiina toto.

O fualaau faasaina "Sulodexide"

O lenei mea e suitulaga i le vailaau o le Angioflux, lea e gaosia i foliga o capsules ma ampoules mo tui.

Ole fualaau faasaina o se upusii lea e natia mai le mucosa o le tootoo laiti o puaa. O lona uiga, o se vailaau masani, e leai ni vailaʻau faʻapipiʻi.

O vailaʻau faʻapitoa ua faʻamaonia i ia tulaga:

- Angiopathy faʻatasi ai ma se faʻateleina o aʻafiaga o micro-ma macroangiopathy, gasegase mafai i le maʻi suka.

- Faʻaleagaina o le toto o le mafaufau.

- I le avea ai ma se sui o le toe faʻaleleia pe a uma le faʻamalosi o le ischemic.

O lona uiga, o le fualaau faasaina e faʻaaogaina mo faafitauli tutusa e pei o lana lauiloa lauiloa.

O capsules e tatau ona ave i le 2 itula pe a uma se taumafataga. Afai e faia ni injections, ona tatau ai lea ona faʻatonu le 600 LU i le aso pe a ma le 15-20 aso. A maeʻa lena mea, e filifili le fomaʻi: ia tuʻuina atu le tagata maʻi i le faʻaogaina o foliga poʻo le taofi togafitiga. Capsules inu 250 LE 2 taimi i le aso. O le umi o togafitiga ma Sulodexide e masani lava 1 le masina. E le gata i lea, e mafai e le fomaʻi ona faatonuina se vasega lona lua i le ono masina.

Tausaga "Fun Douai F"

O lenei mea e suitulaga mo le vailaau o le Angioflux o loʻo maua foi i le ituaiga o capsules ma fofo, pe a faʻapea o le sulodexide tutusa e galue o se mea galue malosi.

O le vailaau o lenei vailaʻau e tali tutusa ma le mea e faatatau i le fofo o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga.

O le vailaʻau e faʻavaveina, gafabrinolytic, faʻatalanoa ma le antithrombotic aafiaga.

O lōia tipitipi ma endocrinologists latou te mautinoa o lenei meafaigaluega e matua aoga tele i le togafitiga o macroangiopathies ma le thrombosis. Ua maitauina foi e fomaʻi o lenei vailaau ua faamaonia e sili ona lelei i le togafitia o faafitauli ogaoga i tagata. Ae ui i lea, o tagata gasegase e le o se mea sili ona lelei e uiga i lenei fualaau. A uma, e sili atu le tau nai lo ona itu. O le mea lea, o le tele o tagata gasegase latou te le mananao e sili atu ma sili ona fiafia i mea taugofie.

Mai lenei tusiga, ua aʻoaʻoina e le tagata faitau mo ia lava faamatalaga taua e uiga i le Angioflux fualaau faasaina: faatonuga mo le faaaogaina, faailoga, tutusa, tau. O lenei meafaigaluega e mafai ona ola ola mo na tagata o loʻo i ai faʻafitauli o le maʻisuka. Fomaʻi fautuaina lenei vailaʻau i o latou gasegase mo le togafitiga o le tele o pathops vascular.

Pharmacodynamics

Faʻaaoga fualaau faʻapitoa, o loʻo i ai antithrombotic, fibrinolytic ma aʻafiaga faʻamalosi. Sulodexide o se siʻosiʻomaga o le mucosa o le inumaga laiti o meaola, lea o le vaega ole heparin ma ledermatan sulfate. Faʻasao mea faʻapipiʻi Xa ma Pafaʻaitiitia le faʻatulagaga fibrinogen i totonu o le toto. Faateleina le faʻatupulaia plasminogen. E aʻafia le aʻafiaga i le faʻafouina o le amio saʻo o sela o le endothelial.

Le fualaau faasaina, faʻaitiitia le faʻamasinoga faʻailoa ma le faʻaitiitia o le viscosity o le toto, faʻasalalau ai meatotino faʻaleaganuʻu. I fualaʻau tetele, e faʻaalia ai se faʻamaoniga faʻapitoa pe a fai o le vailaau faʻasaina e faʻaaogaina i se tulaga le talafeagai.

Pharmacokinetics

A faʻapitoa ona faʻatonu, e vave ona tufatufa atu i gaʻo ma okeni. E tusa ma le 90% o le gaioiga galue o loʻo faʻaaogaina i le meli. Cmax ma le faʻatonuina o le pulega e ausia pe a maeʻa le 5-15 minute. Eseese mai Heparin e aofia ai le mea moni o le mea galue malosi e le faʻaalia faʻaumatiaga, o le mea lea, o lona gaoioiga antithrombotics e le faʻaitiitia ma e le vave ona aveesea mai le tino. E faʻafefiloi i le ate, faʻamalosi e gaʻo - e tusa ma le 50% i le ao.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • faateleina le aʻafiaga thrombosis,
  • suʻesuʻega pito i lalo
  • microangiopathies (retinopathy, nephropathy),
  • maʻisuka macroangiopathy.

Angioflux, faatonuga mo le faʻaaogaina (Metotia ma fua)

Le umi o togafitiga ma le fuataga e faalagolago ile iuga o le suʻega. Togafitiga e amata i le intramuscular or administration intreatively of 600 units, 2 vaiaso tumau. Ona ave lea o capsules Angioflux 250 U 2 taimi i le aso, 2 taimi i le aso, mo le 30-40 aso. O togafitiga e toe faʻaalua 2 taimi i le tausaga. I le taimi o togafitiga, e mataituina ai le taofiofia o toto toto.

Analogs o Angioflux

Le mea e filifili Angioflux poʻo Wessel? O fualaau oona e tasi le mea e galue malosi, o le ituaiga lava e tasi o le faʻasaʻoloto, vailaʻau. O le gaosiga o le vaega mulimuli o le CSC (Italia). O fualaau faasaina e matua fesuiaʻi. I le taimi lava e tasi, o Angioflux e sili atu le taugofie: o le tau e 50 capsules Wessel Douai F 2508-2650 solo., Ma o le Angioflux 2230-2328 tusi.

Faʻamatalaga e uiga i Angioflux

O le tele o taimi, ei ai iloiloga ma talatalanoaga e uiga i le tagofia o lenei fualaau faasaina ao maitaga. O se tasi o uiga o le tino o le tino i lenei vaitau o le faateleina lea o le tui toto. Tulaga maualuga estrogen faʻaosooso thrombosiso le mea lea o le suʻesuʻega faifaipea o le maualuga e talafeagai d-paʻupei o le maka fibrinogenesis. I le tulaga o suʻega faʻamaonia lelei fibrinogenesis vave ona tofia togafitiga antithrombotic.

Ia maitauina lelei le tulaga matua ma faʻalogo i lenei faʻaaliga pe a uma IVFtalu mai d-paʻu pe'ā uma le faʻafeiloaʻiga o le vaʻalele, e mafai ona faʻatupulaʻia tele ma aʻafia ai le faʻaaogaina ma le faʻagaga o le maʻitaga. E tusa ai ma tagata gasegase, e tatau ona suʻesuʻe le tulaga o le hemostasis i le taimi o le fuafuaga IVF, ma afai o lenei faailo e maualuga atu nai lo le masani mo le fuafuaina, ona faʻatonuina lea o tagata uma ile Angioflux.

  • «... Na taʻu mai e laʻu fomaʻi le papaʻi Angioflux i le masina e sauni ai mo le IVF».
  • «... Ou te inu ni kapili se lua i le aso, ua faatonuina i luma o le eco».
  • «... Sa ou manuia i se mafutaga manuia i Angioflux, na ou aveina muamua i luma ole IVF ma mulimuli ane».
  • «... Ou te manatu o le fualaau faasaina e aoga. Vaavaaia i le maliega ina ua maeʻa le tuʻuina atu o le d-dimer».
  • «... Na ma maua le sui o le Leiden, ma na vave lava ona faatonuina Angioflux e le fomai o le hematologist, o se faaopoopoga i le heparins!».
  • «... Ua i ai loʻu sui o le Leiden - o lea o faafitauli uma i le fausiaina, le mautonu ma le le maua o se maʻitaga. Faʻailoaina lenei vailaʻau».
  • «... Na ou inuina atoa le maʻitaga, muamua le 2 capsules i se aso na faatonuina, ma ina ua faaopoopo le heparins, 1 le capsule. E leai se itu».
  • «... Na ou inu i luma o le maliega mo le masina, o injections na tuuina mai i le maliega ma e oo i le 25 vaiaso».
  • «... E i ai loʻu tui toto pe a uma ona ou fanau mai. E lua masina na pricked fraksiparin, o lea ua ou inu i le Angioflux».

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

  • capsules: gelatin vaivai, oval, piliki-mumu lanu, o mea o loʻo i ai o le taofiga lea o lanu paʻepaʻe poʻo sinasina-lanumoana, lanu piniki po o le lanu piniki-kulimi (10 pe 25 fasipepa i le paʻu, i totonu o se atigipusa pepa, faasoasoa 5 po o 2 ),
  • vaifofo mo le vevela ma le intramuscular administration: manino, mai le lanu samasama i le samasama (2 ml i le tioata tioata ampoules, 5 ampoules i le paʻu, i totonu o se atigipusa pepa pepa 2).

O le mea galue malosi o le sulodexide:

  • 1 capsule - 250 lipoprotein lipase units (LU),
  • 1 ampoule ma se tali - 600 LE.

Isi vaega o le paʻu:

  • mea faʻapitoa: colloidal silicon dioxide, sodium lauryl sulfate, glyceryl caprylocaprate (Migliol 812),
  • atigi gelatin, sodium propyl parahydroxybenzoate, sodium ethyl parahydroxybenzoate, glycerol, oxyde mumu uila (E 172).

Vaega o ausilali o le fofo: vai mo le iniseti ma le sodium chloride.

Tosiga ma le pulega

I le tulaga o se fofo, o le Angioflux e faia i le intramuscularly poo le le mautonu (drip poo bolus), 2 ml (mea e aofia ai le 1 ampoule) i le aso. Faatasi ai ma le pule malosi, o le fualaau faasaina ua folasia mai, muamua ua faamamaina i le 150-200 ml o le 0.9% sodium chloride solution.

E togafitiga togafitiga mo le 15-20 aso, pe a maeʻa ona tuʻuina atu le tagata maʻi ile fomaʻi o le fualaau faasaina.

I le ituaiga o capsules, e tatau ona faʻaalia le Angioflux i le va o meaʻai - 1 pc. 2 taimi i le aso mo le 30-40 aso.

O se vasega atoa o togafitiga e fautuaina 2 taimi i le tausaga.

O le fualaau o le fualaau faasaina ma le umi ole togafitiga e mafai ona fetuutuunai e le fomaʻi e fuafua ile iuga o suʻesuʻega ole suʻesuʻeina ole maʻi ole maʻi.

Angioflux: tau i falemaʻi i luga o le initaneti

Angioflux 600 LU / 2 ml vaifofo mo le vevela ma le intramuscular administration o le 2 ml 10 pcs.

Angioflux r / v ma / m 600l / ml 2ml n10

ANGIOFLUX 600LE 2ml 10 pcs. fofo mo le tuiina Mitim S. le tele L. Farmakor Production

ANGIOFLUX 250LE 50 pcs. capsules Mitim S. size L. Pharmacor Production

Angioflux 250 LE capsules 50 pcs.

Togi o Angioflux. 250le n50

Angioflux 250 i le 50 pulou

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

Sa faʻatautaia e saienitisi Amerika suʻesuʻega i maso ma faʻauʻuina o le suamalie sipuni e taofia ai le atiaʻe o le atherosclerosis o toto toto. E tasi le vaega o moa na inu vai manino, ma le lona lua o le suamilo. O le iʻuga, o vaʻa o le vaega lona lua e leai ni pusa cholesterol.

E fa ituaiga o sukalati pogisa e tusa ma le lua selau kalori. O lea, afai e te le manaʻo e lelei atili, e sili atu ona lelei le le sili atu i le lua lobili i le aso.

I le taimi o le olaga, o le averesi o tagata e le itiiti ifo i le lua vaituloto tetele o le suavaia.

O le tale o le tale "Terpincode" o se tasi o taitai faatau, e le ona o ona faʻamalologa.

Pe a feasogi tagata, e tofu i latou ma le 6.4 kcal i minute taitasi, ae i le taimi lava lea latou te faafesuiai le toeitiiti 300 ituaiga o siama eseese.

O Caries o le faʻamaʻi pipisi taatele i le lalolagi e oʻo lava i le siama e le mafai ona tauva.

E tusa ai ma le tele o saienitisi, o fale o le vitamini e le aoga mo tagata.

O le mamafa o le faiʻai o le tagata e tusa ma le 2% o le mamafa o le tino, ae na te faʻaumatia pe a ma le 20% o le okesene ulufale atu i le toto. O lenei mea moni e mafua ai le faiʻai o le tagata i mea leaga e mafua mai i le leai o se okesene.

O le avefeʻau lautele o paaga e itiiti ifo nai lo le saʻo.

Faatasi ai ma se asiasiga masani ile moega tanning, o le avanoa e maua ai le kanesa o le paʻu e faateleina i le 60%.

O ponaivi e fa e sili atu le malosi nai lo le sima.

O le uluai vibrator na fausia i le seneturi lona 19. Sa galue o ia i se afi afi ma sa faamoemoe e togafitia le faʻamaʻi o fafine.

E miliona miliona siama ua fananau mai, e ola ma feoti i totonu o o tatou gutu. E na o le maualuga lava e mafai ona iloa ai, ae afai latou te potopoto faatasi, e tatau ona latou masani i se kofe masani.

Afai e le toe gaoioi lou ate, o le a oti i totonu o le aso.

O le toto o le tagata e "tamoe" i totonu o vaa i lalo ifo o le mamafa, ma afai e solia lona amio saʻo, e mafai ona fana e oo atu i le 10 mita.

E mafai e tagata uma ona feagai ma se mea na tupu ai se nifo. Atonu o se faiga masani lea e faia e fomaʻi, poʻo se taunuuga o se manuʻa. I totonu ma.

Folasaga, afifi ma le tuufaatasiga o Angioflux

O le fofo mo le vevesi ma le intramuscular administration e manino, mai le lanu samasama i le samasama.

1 amp
sulodexide600 LE *

Tagata faʻatau: sodium chloride, vai d / i.

2 ml - ampoules tioata uliuli (5) - faʻapipiʻiina o pusa paʻu (2) - teuina o pepa pepa.

Faʻaiʻuga

I le vaitau o togafitiga o fualaau oona, o le atinaʻeina o mea e manaʻomia e le manaʻomia:

  • capsules: faʻalavelave, tiga faʻapitoa, vili, paʻu o le paʻu,
  • fofo: hematoma, lagona mumū, tiga i le nofoaga o tui, mea e afaina i le paʻu (faʻafefe i luga o le paʻu).

O se faailoga o le maualuga o le toto, i lenei tulaga, e tatau ona taofi le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma faʻataʻitaʻi togafitiga symptomatic.

Tuua Lau Faamatalaga