Fua o le glucose toto: o le tau o le mita suka

E pei ona e iloa, o le glucometer o se masini faaeletonika e fuaina le maualuga o le suka i le toto o se tagata. O lea ituaiga masini e faʻaaogaina i le siama o le maʻisuka ma e faʻatagaina oe e faia se suʻesuʻega toto i le fale, e aunoa ma le asiasi i se falemaʻi.

I le taimi nei i luga o le faʻatau, e mafai ona e maua ni ituaiga o fuataga o le fuaina o meafaigaluega mai fale ma tagata gaosiga mai fafo. O le tele oi latou e osofaia, o lona uiga, mo le suʻesuʻeina o le toto, o le puncture e faia i luga o le paʻu e faʻaaoga ai se peni faapitoa ma se laupepa. O le suʻeina o le toto e faia i le faʻaaogaina o fasi faʻataʻitaʻiga, i luga o luga o luga o loʻo faʻaaogaina ai se faʻafoʻi faapitoa, lea e tali mai i le kulukose.

I le taimi nei, o loʻo i ai ni glucometers e leai ni osofaʻiga e fuaina ai le toto suka e aunoa ma le toto sampling ma e le manaʻomia ai le faʻaaogaina o fasi siaki. O le tele lava o taimi, e tasi le masini e faʻapipiʻiina ai nisi o galuega - o le glucometer e le gata ina suʻeina le toto mo le suka, ae o se tonometa foi.

Glucometer Omelon A-1

O se tasi o masini e leai se osofaiga o le Omelon A-1 mita, lea e avanoa mo le tele o le maʻisuka. O lea ituaiga masini e mafai ona fuafua tonu le maualuga o le toto ma le fua o le kulukose i le toto o le tagata maʻi. O le maualuga o le suka e maua i luga o le faʻavae o tonometa indicators.

I le faʻaaogaina o se masini, o le maʻisuka e mafai ona pulea le faʻaogaina o le suka i totonu o le toto e aunoa ma le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga faaopoopo. O le auiliiliga e faia e aunoa ma se tiga, e afaina ai le paʻu saogalemu mo le maʻi.

Glucose e avea o se punaoa malosi mo punaoa ma masini i totonu o le tino, ma o lenei vailaau e afaina ai foi le leo ma le tulaga o toto toto. O le vascular tone e faalagolago i le tele o le suka ma le inisalini hormone i le toto o se tagata.

  1. O le fua fua o le Omelon A-1 e aunoa ma le faʻaaogaina o suʻega suʻesuʻe e suʻeina le leo o toto toto, faʻavae i luga o le toto ma galu o le pulupulu. O le auiliiliga e muamua ona faia i le tasi lima, ona sosoo ai lea ma le isi. Ma le isi, o le mita e fua i le maualuga o le suka ma faʻaalia ai faʻamatalaga i luga o le faʻaaliga o le masini.
  2. O le Mistletoe A-1 ei ai lona mana malosi ma le maualuga o le eletise, ina ia mafai ai ona faia lelei le suʻesuʻega, ae o faʻamatalaga e sili atu ona sao nai lo le faʻaaogaina o le tonometa masani.
  3. O lea ituaiga masini na atiae ma gaosia i Rusia e saienitisi Rusia. E mafai ona faʻaaogaina le suʻesuela mo le maʻisuka ma mo le suʻeina o tagata soifua maloloina. O le auiliiliga e faia i le taeao i luga o se manava gaogao po o le 2.5 itula pe a uma le taumafataga.

Aʻo leʻi faʻaaogaina lenei glucometer Rusia, e tatau ona e faamasani ia oe lava i faatonuga ma mulimulitai i faatonuga o le tusi lesona. O le laasaga muamua o le fuafuaina lea o le saʻo saʻo, pe a maeʻa e tatau ona faʻaalu le maʻi. E tatau ona e nofo filemu mo le lima minute.

Afai e fuafuaina e faʻatusatusa ia faʻamaumauga faʻatasi ma faailoga o isi mita, o le suʻega e muamua faia i le faaaogaina o le Omelon A-1, ae na o le maeʻa ona ave le isi glucometer. Pe a faʻatusatusa ia taunuuga o le suʻesuʻega, e tatau ona amanaʻia foliga ma tulaga o masini e lua.

O le lelei o le siakiina o le toto maualuga o mea nei:

  • O le faʻaaogaina masani o le suʻega, o le tagata gasegase e le gata na te siaki le suka o le toto, ae o le toto foi, e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faatupuina o le maʻi cardiovascular i le afa.
  • E le manaomia e le maʻisuka le faʻatauina o le siama maualuga o le toto ma se glucometer i se eseesega, o le auiliili e tuʻufaʻatasia uma ia galuega e lua ma tuʻuina atu taunuʻuga saʻo suʻesuʻega.
  • O le tau o le mita e avanoa mo le tele o le maʻisuka.
  • O se faʻatinoga sili ona faʻatuatuaina ma tumau. E faʻamaonia e le kamupanī ia le itiiti ifo ma le fitu tausaga o le faʻalavelaveina le faʻaogaina o le masini.

Tuua Lau Faamatalaga