Faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina Pancreoflat

Pancreofla: faatonuga mo le faʻaoga ma iloiloga

Igoa Latina: Pankreoflat

ATX Code: A09AA02

Mea gaosi gaosi: pancreatin (pancreatin) + dimethicone (dimeticone)

Faʻatau: Solvey Pharmaceuticals (Siamani)

Faʻafouina le faʻamatalaga ma le ata: 07/27/2018

Pancreoflat - o se sauniuniga o le enzyme lea e totogi ai le le lava o le galuega o le exocrine pancreatic, e faʻaitiitia ai le faʻamalosi.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Fomu o foliga - pepa ua afifi: toetoe lava a paepae pe paepae, pitonuʻu (25 pi. I paʻu, i se pepa pepa pepa 1, 2, 4 poʻo le 8).

Gaioiga aoga i le 1 papalama o Pancreoflat:

  • Pancreatin - 170 mg (lea e tutusa ma le gaoioiga o enzymes: lipase - 6500 Units Heb F. F., amylase - 5500 Units Heb F. F., proteases - 400 Units Heb F. F.,
  • Dimethicone - 80 mg.

Tagata e maua ai: o le sorbic acid, colloidal silicon dioxyide, methyl parahydroxybenzoate, susu susu, propyl parahydroxybenzoate, gum acacia, copovidone K 28, hypromellose.

E aofia ai le suauu, copovidone K 28, kulimi acacia, oxide oxide (malamalama), colloidal carbon dioxide, povidone, shellac, macrogol 6000, capol 1295 (carnauba wax, beeswax), sodium carmelcy 2000, titanium dioxide (E171), talc .

Pharmacodynamics

Pancreofla o se enzyme tuufaatasi lea e totogi ai le le atoatoa o le galuega o le exocrine pancreatic ma faʻaitiitia ai le faʻailoga. I le avea ai ma mea gaosi, o loʻo aofia ai le pancreatin ma le dimelicone.

O le pancreatin o le porcine fulafula e aofia ai enzymes eseese, e aofia ai lipase, alpha-amylase ma trypsin.

Lipasia le pipisi o gaʻo gaʻo i tulaga 1 ma le 3 o molelaʻau triglyceride. Faatasi ai ma lenei kilia, o loʻo maua ai gaʻo gaʻo mamago, lea e faʻaaogaina mai le tootoo pito i luga e masani lava ma le auai o le kulimi pipi.

Alpha-amylase e faʻaumatia polysaccharides e aofia ai le kulukose.

Trypsin e faia mai le trypsinogen i le inumaga laiti e ala i le gaioiga o le enterokinase. O lenei enzyme e lepetia ai sootaga i le va o peptides, lea e masani ona auai ai le arginine poo le lysine. I suʻesuʻega o suʻesuʻega, ua faʻaalia ai trypsin e faʻafefe ai le faʻanofoina o le tino e se masini faʻalauiloa. E talitonuina o le aafiaga faʻamalosi o pancreatin, o loʻo faʻamatalaina i nisi o suʻesuʻega, e fesootaʻi ma lenei.

Dimethicone - o le vaega lona lua o le malosi o le Pancreoflat - e faʻaitiitia ai le faʻaopoopoga o le gaosiga o gaʻo i totonu o le tootoo laiti. O lenei vailaau o le kemikisi o le mea e sili ona lelei, o lona masini o le gaioiga e faʻavae i luga o le gafatia e suia ai le maualuga o le eletise o le gas i le inumaga. O le iʻuga, o le a gasegase mea, ma o le kesi o loʻo i ai na faʻasaʻoina ona tosoina lea pe aveesea saʻo.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • Faʻailoga pancreatitis, acialia o le manava ma isi faʻamaʻi e aʻafia ai le le atoatoa o le gaʻo o le exocrine pancreatic function,
  • Faʻafitauli faʻaogafiti faʻatasi ma faʻamaʻi o le ate ma le biliary tract,
  • O le ita tele pe a uma le taotoga i luga o le manava ma le tootoo laiti, aemaise lava i le vevelence ma isi faʻafitauli faʻapitoa i le faʻaleleia o le kesi ma lo latou faʻapipiʻiina i totonu o le manava.

Contraindications

  • I lalo o le 12 tausaga
  • Faʻasalaga taʻitoʻatasi i vaega o le vailaʻau.

E tusa ai ma faatonuga, e tatau ona faaaoga Pancreoflat ma le faʻaeteete i tagata gasegase i le amataga o le pancreatitis, o le faʻalavelave tele o le pancreatitis, le galactose inlerance, lactase deficiency and malabsorption of glucose-galactose during pregnancy and breastfeeding.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Faatasi ai ma le togafitiga faʻatasi ma mea faʻalavelave e maua ai le alumini alumini ma / poʻo le magnesium carbonate, e mafai ai ona faʻaitiitia le malosi o le malosi o le dimethicone.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le Pancreofla faʻatasi ma isi vailaʻau, o faʻamalositino faʻatautaia e leʻo matauina.

O analogues o Pancreoflat o: Festal, Pancreatin forte, Creon, Pancreatin, Pancreatin-LekT, Panzinorm, Pangrol, Penzital, Abomin, Mezim Forte, Enzistal.

Faatonuga mo le faaaogaina

O se vailaau ua faatonuina e se fomaʻi pe afai ei ai se talafaasolopito o le vevela o le otaota pe a uma le taotoga i luga o le vaega o meaʻai, aemaise lava pe a o faatasi le ata ma le faaputuputu o gaʻo i totonu o le manava.

E fautuaina e faʻaaoga e faasaga i le talaaga o le le atoatoa o le galuega faalilolilo a le pancreas poʻo le leai foi o le sua oona. I se isi faaupuga, latou te togafitia le pancreatitis masani, o le manava o le manava. E faʻatagaina e faʻamaonia mo faʻamaʻi pipisi o le manua ma le ate, lea e tupu mai i le faʻaogaina ole maʻi.

E le mafai ona e aveina se tagata pe afai ei ai sona hypersensitivity i pancreatin poʻo le dimelicone, i le taimi o le tamaitiiti, aemaise lava i le 12 tausaga. E le pei o isi vailaʻau o le enzyme, ua faatagaina Pancreoflat e faʻaaogaina i le amataga o le maʻi pancreatitis poʻo le faʻavavevaveina o se maʻi faʻamaʻi. Ae na o le faʻaeteete lava ma i ni auala talafeagai.

O Pancreofila e foliga mai o le vailaʻau o le filifiliga pe afai o le tagata maʻi e maua le lactase, le galactose o le le faapalepale. Faatonuga mo le faʻaaogaina o vailaʻau:

  • O fualaau e ave i meaai poʻo vave pe a uma,
  • O le avega masani mo se tagata matua e 1-2 fasi vaega,
  • Mo tamaiti, o le fuataga e filifilia e se fomaʻi poto (fomaʻi poʻo gastroenterologist),
  • Ua faʻamalo uma ia meaʻai, e le paʻu.

O faʻamatalaga i luga o le maualuga o se sauniuniga o le enzyme e leʻi faamaumauina. Afai e te faʻaaoga fualaau faasaina i le taimi lava e tasi, lea e aofia ai le magnesium carbonate, ona faʻaititia le aoga o le mea e paleni le dimethicone.

I le taimi o togafitiga, o aʻafiaga leaga mai le tino e mafai ona atiaʻe:

  1. Faʻaaliga Allergic.
  2. Paʻa i le manava.
  3. O lagona le lelei i totonu o le manava.
  4. Nausea (o nisi taimi o vomiting).
  5. Taofi umi o le nofoa po o nofoa vevela vave.

O le togafitiga umi po o le tele o masini e mafua ai le faateleina o le plasma concentrations o le uric acid.

Pancreoflat e le o se fualaau taugofie. O le tau e faʻatatau i le numera o papa. O le tau mo le 50 vaega e eseese mai le 1800 i le 1950 ruʻu, ma mo le 100 fasipepa - 3500-3700 rubles.

E mafai ona e faʻatau i se fale talavai, faʻatau e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi.

Analogs ma iloiloga

Le manatu o fomaʻi o Pancreoflat o se vailaau lelei lea e fesoasoani e puipuia le maʻi mai le faateleina o le kesi, le tiga o le tino. O lona faʻaaogaina e faʻasolosolo ai le faʻafefeteina o meaʻai, aʻo faʻamalosia le gaosia oa latou lava enzymes pancreatic.

Ua maitauina foi e fomaʻi e faapea, o se tulaga mautinoa o loʻo i ai i le mafai ona faʻaaogaina se pancreatiti tino poʻo le faʻavavevaveina o le mumu o le pancreas. E oo lava i le sili atu analogues o le oloa e le mafai ona mitamita i ia uiga.

Ae mo iloiloga a le tagata maʻi, e matua eseese lava. O nisi e talanoa e uiga i le lelei o le fualaau faasaina, o lana gaioiga vave, ma le mea e sili ona taua - o le faaumiumi o aafiaga. Ae o isi tagata gasegase e fai mai o lenei mea o le tele o otaota leaga, ma e le o ese atu faailoga o le pancreatitis - o le manava e faʻalogo pea, o le gas e faʻapupulaina.

A faʻapea, e mafai ona e tagofia fualaau faasaina:

  • O le vevesi e aofia ai le lapisi. O le pepa o pepa. O le oloa o se enzyme proteolytic lea e gaoioi i luga o le susu ma le protein protein. E faʻaalia ai se lisi laiti o aʻafiaga i itu. E na o taimi lava, Creon ma le pancreatitis e mafua ai le gasea ma le kuluma. E leai se faʻailoga mo se tagata matua,
  • Creon e aofia ai le pancreatin, e totogi ai le leai o pancreatic pancreatic enzymes. E fautuaina e avea o se fomaʻi sui mo pancreatitis, mo togafitiga faʻamaʻi o maʻi mamaʻi i maʻi. E le mafai i se osofaiga ogaoga o le mumu o le pancreas, o se faʻalavelave sili atu o se maʻi faʻamaʻi,
  • Penzital - meaola pancreatin. Faʻasologa o foliga - papa. O le meafaigaluega e maua ai le lipolytic, amylolytic ma le proteolytic aafiaga. O le ulufale atu e maua ai le taui mo le galuega o le exocrine pancreatic function. O faʻamaoniga e tutusa ma vailaau muamua. Leai se faʻasagaga ma le ava malosi. O le tau e 50-150 ru.

E mafai ona e faaopoopo i le lisi o analogues ma fualaau faasaina - Pancreatin Forte, Pancreatin-Lek T, Pangrol, Mezim Forte, Enzistal, Festal. Faʻatauga o togafitiga fualaau faasaina o le aia tatau a le fomaʻi auai.

Pancreoflat o se fualaau faʻasaina e fesoasoani e totogi ai le le lava o enzymes pancreatic. Faatasi ai ma le tele o tulaga lelei, o loʻo i ai se tāua tele - o se tau maualuga, ae o le soifua maloloina e sili atu le taugata.

O a fualaau e togafitia ai le pancreatitis o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

Faʻavae ma foliga o le gaioiga

Pancreoflat o se sauniuniga o le enzyme lea e aofia ai, e faaopoopo atu i le enzymes lava ia, e faapena foʻi le tuai o le tiso. O le oloa o loʻo i ai ni enzymes faʻatasi ai ma le proteolytic, amylolytic, ma le lipolytic, lea e fesoasoani i le faʻapalaina o toetoe lava o meaai.

O lenei aafiaga e faʻaaogaina i nisi taimi e aunoa ma ni faʻamaoniga i foliga o soʻo se faʻamaʻi o le pancreas, ae naʻo le tulaga o nisi mea sese i le taumafataga, pe naʻo le tulaga o le inu.

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai foi le dimethicone - o se vailaau, ona o lona gaioiga alofiti ma le maualalo o le eleele, e taofia ai le gaosiga o le kesi i totonu o le pulupulu, lea e masani ona matauina e aunoa ma ni enzymes e gaosia mai e le pancreas. E masani lava e le o faʻamatalaina Pancreoflat, o tau o faʻasologa o mea masani e tele lava ina maualalo.

Pancreophalt - analogues o le fualaau faasaina

E tele naua fualaau faʻasaina o loʻo i ai faʻamalosi faʻamalosi i totonu o soʻo se fale talavai. O i latou uma lava o le pancreatin o se mea galue malosi - o se seti o enzymes pancreatic e maua mai le glands o puaa.

E naʻo vaega taua o le vailaʻau e eseese, faapea foi ma le auala o le ufiufi o le mea galue malosi ma se paʻu.

O mea e le masani ai, e pei o le tulafono, e le o iai ni mea gaosi faaopoopo (mo se faʻataʻitaʻiga, alofiti, e pei o le Pancreophalt), ma le atoa o le mea autu autu o ia sauniuniga e ufiufi ma se tasi o mea e faʻaogaina. O fualaau nei e pei o Pancreatin, Mezim, Festal ma Panzinorm.

O fualaau lava ia e tasi e sili atu ona aoga, o le enzymes lea o loo i ai i totonu o mea e taʻua o microtrats poʻo microcapsules, lea, i le isi itu, o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o se mea faʻapitoa masani. O nei fualaau faasaina e aofia ai Creon ma Hermitage.

E talitonuina o le faʻaaogaina o lenei metotia o tui tele-iunite e mafai ai e le enzymes ona faʻafefiloi tutusa ma meaʻai e 'aina, ma faʻateleina ai le aoga o fualaau faasaina. Ae peitai, o le tau o nei fualaau oona o se faasologa o le maualuga maualuga, ona o le sili atu ona faigata o le gaosiga.

E tele naua vailaʻau faʻamalosi e aofia ai faʻamalosi o le pancreatic enzymes. Ae ui i lea, o le filifilia o le filifiliga sili ona talafeagai e le faigofie. E taua le mafaufau i fautuaga a le fomaʻi na ia faʻamaonia togafitiga.

O vailaʻau faʻasolosolo e maua ai le le atoatoa o galuega o le exocrine o le pancreatic function e masani ona faʻaaogaina i le gastroenterological practice. Ae ui i lea, o le tele o tau taugata e sili atu ona taugata analogues. E mafai ona e aoao atili e uiga ia i latou pe a matamata i se vitio:

Faamatalaga o le fualaau faasaina. Pharmacotherapeutic group

Faatonuga mo le faaaogaina o "Pancreoflat" o loo faamatalaina ai le fualaau faasaina e pei o ni pusa tioata. E i ai o latou paʻepaʻe paʻepaʻe pe lanu paepae ma se foliga lautele.

Pankreoflat pepa e fuafuaina e faatonuga mo le faʻaaogaina o se vailaʻau o le enzyme o loʻo iai i lona tuufaatasiga o se mea e fesoasoani e faʻaitiitia ai le gaosiga o le kesi i le inumaga.

O mea faʻamalolo o vaega

O le vailaʻau e aofia ai le 170 mg o le pancreatin ma le 80 mg o le dimelicone. O vaega taʻitasi o loʻo i ai se faʻamatalaga faʻapitoa o vailaau, lea e faʻaaogaina ai lenei vailaʻau mo gasegase eseese o meaʻai.

O le pancreatin o se paʻu e ese mai le paʻu pancreas. E aofia ai le tele o enzymes eseese:

E tofu i latou ma se vaega taua i le faagasologa o otaota. E puipuia le puipuiga i lalo o palatini i amino acids, ma o le amylase e tosoina ai le malolo i oligosaccharides. Lipusu e liliu ai gaʻo i gaʻo gaʻo ma glycerin. Trypsin ma chymotrypsin e nafa ma le malepe o proteins ma peptides.

O le mea e masani ai, o faʻafitauli eseese o le pancreatic e fesootaʻi ma le leai o nei enzymes. Pancreatin e mafai ona faʻatumu lenei vaivaiga ma faʻamautinoa le lelei o le faʻatinoga o le pancreas.

O le Dimethicone o se mea faʻapitoa o le mea o le aisa. O lona aoga autu o se suiga i luga o le maualuga o le gas bubu i totonu o le manava. A maeʻa ona faʻaalia i le dimelicone, o le a tafe ma faʻafefete faʻafuaseʻi. O le iʻuga, o le faʻaaogaina o le kesi i totonu o le iniseti e muta, tiga ma bloating e mou atu.

I le faaopoopo atu i mea galue, o le tuufaatasiga o le "Pancreoflat" e aofia ai foi vaega fesoasoani, o ia mea taitasi e faatino ai lana galuega faapitoa:

  1. Apalai suamalie ma le sogasolo e avea ma sui soʻo mo le tofo.
  2. Hypromelilose, lea e faʻaalia ai se galuega e vaʻaia.
  3. Methyl parahydroxybenzoate ma le prophy parahydroxybenzoate e avea ma faʻasao.
  4. Copovidone - faia se galuega faʻamaonia.
  5. Talc. E i ai mea e puipuia ai le paʻu.
  6. Silica Faʻalavelaveina e avea o se tagata faʻasalalau.
  7. Beeswax. Faaopopo e avea o se prolongator ina ia mafai ai ona faateleina le va o le gaioiga o le fualaau faasaina.
  8. Acacia gum, susu susu, magnesium oxide, titanium dioxide, shellac o isi vaega faaopoopo.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le taimi o le susu

O le saogalemu o le faʻaaogaina o fualaau faasaina "Pancreoflat" i le taimi o le maitaga ma le lactation e leʻo malamalama lelei i ai. Mo lenei mafuaʻaga, ua fautuaina e faʻapea o le maʻitaga ma le lacting women e muamua faʻatalanoa se fomai.

Faʻaiʻuga

E pei lava o soʻo se isi vailaʻau, e mafai e Pancreoflat ona mafua ai nisi mea e leʻo manaʻomia, e aofia ai:

  • Faʻaalia o le faʻaleagaina i foliga o se vevesi, vevela, fula o le mucous membranes. O lenei tulaga e tulaʻi mai i le tulaga o le le faapalepale e se tagata o soʻo se vaega o le vailaʻau.
  • O aʻafiaga e mafai foi ona tupu mai le masini vai. E aofia ai se lagona o le fulafula, tiga, ma le le toʻa i totonu o le manava, o le manava ita e pei o le maʻi ma le manava, ma le gaioiga ma le vomia.
  • O le tagofia o fualaau faasaina e mafai foi ona afaina ai taunuuga o se suʻega toto i luga o mea o loʻo iai i le uric acid.

Faʻavae ma fale faʻamalositino

O le togafitiga o le fualaau faasaina e mafua mai i meatotino o vaega galue. Pancreatin o se vailaʻau lipase ma le chymotrypsin. Latou te fesoasoani i le malepelepe o polysaccharides, o gaʻo gaʻo ma peptide bond.

O le elemene malosi o le dimethicone fesoasoani e faʻaitiitia ai le kesi i le tootoo laiti. E afaina le afi i le taimi e faʻaalia ai, e faʻaogaina ai gaʻo.

O le fualaau faasaina ua faatonuina pe a uma le taotoga i luga o le vaega o meaʻai, pe a oʻo i le toe faʻaleleia o gaioiga faʻatasi ma le faʻavaeina o le kesi.

O le Pancreofla o loʻo maua i le ituaiga o laupepa mo le faʻafofoga tautala. O le tuufaatasiga o maʻalaʻau e aofia ai mea faʻapitoa:

  1. silica
  2. faʻamaʻapeʻa
  3. susu susu
  4. hypelloli.

O pusa o loʻo faʻatau i pepa pepa pepa o le 2, 4 ma le 8 paʻu.

Analogs ma tau

Analogues o Pancreoflat e tutusa lava le aafiaga, e tutusa lava le tuufaatasiga, ae e ese le tau. O fualaau faasaina e aofia ai:

  1. Faʻaleaga. O nei pusa o loʻo i ai ni enzymes proteolytic e faʻamalosia ai le tuufaatasia o le susu susu. O fualaau faasaina ei ai se numera itiiti o aʻafiaga o le itu ma o loʻo faʻamalamalamaina e leai se faʻalavelave.
  2. Faʻaaoga Creon Fesoasoani e fai mo le leai o enzymes i le pancreas. Ua faatonuina mo pancreatiti.
  3. Penzital. Pusa e maua ai le amylolytic effect. O lenei meafaigaluega e le tatau ona faʻaaogaina e tagata e iai le vailaʻau oona.
  4. Mezim Forte. O nei pusa e faʻaaogaina mo togafitiga faʻapitoa o le manava ma le pancreas. Ole laʻititi o togafitiga e 10 aso. Afai e tatau ai, e toe faia le vailaʻau pe a uma le masina.

Natalya. Sa faatonuina au i lenei fualaau faasaina pe a uma ona ou fanauina, aʻo amata ona ou lagona le malosi ma le malosi. Sa ou tago i lenei vaifofo mo le vaiaso, ma e leai ni iuga, ona faatonuina lea o aʻu i se vasega lona lua. O le mea lautele, sa ou mauaina togafitiga mo vaiaso e lua ma faʻalavelave, ma o lenei fofo na le fesoasoani ia te au.

Galina. Ua tigaina pea au i le tiga i loʻu manava. Afai tatou te 'aina se mea falai, susu, fatuga, ma tiga i totonu o le manava. Na ou alu i le fomai, ma na ia fautuaina lenei fofo. Na ou inuina mo le lima aso, lua pusa i le aso. O lenei meafaigaluega na fesoasoani tele ia te aʻu, e leai ni aʻafiaga na faaalia.

Alevtina. Faʻasalaga masani o le gaosiga o le gas i toetoe lava o loʻu olaga atoa. O le mea e leʻi faʻataʻitaʻi, leai se mea e fesoasoani ai. O le le mautonu ma le afaina e afaina ai le olaga masani. Ina ua ou asiasi i le fomai, na ia faatonuina lenei fofo. E itiiti se lelei mai lenei fualaau faasaina. Sa le fesoasoani mai o ia ia te au, ae na na ona faaopoopoina o faafitauli. Muamua, o se osofaiga na alu i totonu o le tino ma ua vevela le vevela, ona amata ai lea ona puai. Sa ou taʻu atu i loʻu fomai lenei mea, na ia faatonuina se isi fofo.

E iai faʻamaoniga. E tatau ona feutagai ma se tagata tomai faapitoa.

Tosiga ma le pulega

"Pancreoflat" e tatau ona faia i le tautala ile 1 po o le 2 papa. E tatau ona faia lenei mea i le taimi o taumafataga taʻitasi pe vave loa. Le fufulu ile vai. E le manaʻomia ni laupepa Chew. O le umi o le vasega e faalagolago i le ogaoga o le faʻamaʻi ma e tatau ona faʻatulagaina taʻitasi e le fomaʻi.

Faʻasalaga. Vailaʻau faʻasolosolo

E tusa ai ma faʻamatalaga o loʻo i totonu o faatonuga mo le faʻaaogaina o le "Pancreoflat", o faʻamaumauga i luga o mataupu e sili atu i luga e le o faamauina.

O le faʻaaogaina faʻaaogaina o mea taʻavale e aofia ai le magnesium carbonate ("Rennie" ma isi) ma / poo le aluminium hydroxide ("Gastal", "Almagel" ma isi) e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻaitiitia o le togafitiga o le dimethicone, lea e faʻaitiitia ai le aoga o togafitiga faʻatasi ai ma le vailaʻau.

E mafai faapefea ona ou suia le fualaau faasaina?

Pankreoflat e leai se faʻatusiga atoatoa, ona o lona tulaga tulaga ese ma e lua vaega autū i le taimi e tasi. O le maketi tau falemaʻi ua ofoina atu le tele o vailaau faʻasaina ma le enzymatic gaoioiga. O i latou uma e aofia ai le pancreatin, ae o le faʻatau e masani lava ona feagai ma tau eseese tau mo nei vailaau. E tupu o le tau o se vailaʻau e tasi o se faasologa o le maualuga e sili atu nai lo le tau a se isi, ma tutusa lava. O le mea moni e faapea o nei faiga e ese mai le tasi i le isi e ala i vaega fesoasoani ma le auala o le ufiufi o le mea galue, lea e faalagolago tonu i ai le aoga o le falemaʻi.

O analogues laiti o le "Pancreoflat" ua i ai, i le avea ai o se tulafono, na o le tasi le mea e teu ai fale ("Pancreatin", "Mezim", "Panzinorm"). I le tele o sauniuniga taugata, o le mea o loʻo galue malosi e masani ona aofia i totonu o microcapsules, ma e naʻo le tele o nei vaega o loʻo tuʻuina i totonu o se atigi masani. O lenei mea e mafai ai e le fualaau faasaina ona sili atu ona puipuia i le malosi o le siosiomaga o le manava ma ia faamatuu atu i totonu o le manava atoa, lea e matua faateleina ai le aoga o togafitiga. O nei uiga o lo o umia e faaputugatupe faatasi ai ma igoa tau fefaatauaiga o Mikrazim, Creon, ma Hermitage. O le gaosia o nei vailaʻau e taugofie. E masani lava, o ia faiga e le mafai ona tau e pei lava o analogs taugofie e maua ai se auala faigofie faigofie.

E tatau foi ona manatua e faaopoopo atu i le pancreatin, "Pancreoflat" e maualalo le dimoni. I le avea ai ma mea autu autu, o loʻo iai i totonu o fualaau faasaina pei o Zeolate. E iai foʻi vaega o Pepsan-R. Ae o nei vailaʻau e leai se pancreatin i la latou tuufaatasiga, o lona uiga, latou te le suitulaga i le vailaʻau Pancreoflat.

E mafai ona tatou fai atu o analogues o le "Pancreoflat" e sili atu ona taugofie nai lo le fualaau faasaina, ae e tatau ona tatou manatua e le o ona sui atoatoa, aua e ese le latou tuufaatasiga.

Tuua Lau Faamatalaga