Telefoni ma le taugofie ole kulukose mita O le tasi paʻi e filifili faigofie

Matou te fautua atu ina ia e faamasani i le tusiga i luga o le autu: "tasi le paʻi e filifili ai le glucometer faigofie" faatasi ai ma manatu mai tagata tomai faapitoa. Afai e te manaʻo e fai se fesili poo le tusitusi, e faigofie ona e faia lenei mea, pe a maeʻa le tusiga. O le a mautinoa lava le taliina oe e lo tatou tagata poto faapitoa.

Vitio (kiliki e taʻalo).

Faʻapefea ona faʻaaoga le Tasi Taʻo Filifili Motu Mama?

I aso nei o loʻo ofoina mai e le maketi le tele o vailaʻau. Mo se maʻisuka, e taua le filifilia o se mea talafeagai, faʻalagolago ma faʻatusatusa, aemaise lava mo le masani ona faʻaaogaina.

O se tasi oi latou o le Van Tach Select Simple glucometer, lea o loʻo iai nisi o mea matagofie.

Ana tau i falemaʻi ma faleoloa i le initaneti e tusa ma le 980-1150 ru.

Ofisa fale gaosi oloa a le kamupani gaosi: www.lifescan.ru

  • O lenei faʻataʻitaʻiga e le manaʻomia le fesuiaiga. Faʻaaoga fasi pepa faʻapitoa "Van Touch Select".
  • A maualuga le maualuga o le sukū pe sili atu nai lo le masani, e lafo e le mita se pu.
  • O le masini e naʻo faʻamaumauga talafeagai: o le tau mulimuli o le maualuga o le suka, sauniuni mo se fuataga fou, faʻapea foi ma se faailo o le tau maualalo ma le atoa o le faʻaaogaina o masini.

Faʻaiʻu mai i le maualuga o le palasitisi, o le mataupu ma tulimanu tulimanu e foliga lelei ma faʻaonapo nei. Faatasi ai ma lona mamafa mamafa ma le faʻatusatusaga, o le masini e taoto lelei i lou lima.

I le pito i luga o le laulau o loʻo i ai se malologa i lalo o le lima matua, lea e mafai ai ona e uuina i tafatafa poʻo tua pe a aunoa ma se popolega. O le fale e puipuia i le faʻaaogaina o masini.

O le pito i luma e le o aofia ai se mea e sili atu le lelei: ua faʻapipiʻiina naʻo se lau, 2 faailo lanu o loʻo faʻaalia ai le maualuga o le toto suka.

O le pu na faʻapipiʻiina ai le siakiina o loʻo faʻamafaʻaina ma se faʻamaʻesega faʻamaonia ma se aū. E faigofie lava ona matauina mo tagata e maualalo le vaʻaia.

I luga o le pito i tua o loʻo i ai se ufiufi mo le vaega o le pu, lea e amataina i se moli eletise ma tafe i lalo. O le batini e faʻaaogaina o tulaga masani - CR2032, Kamupani Iapani Maxell. E faigofie le aveeseina e ala i le tosoina o luga o le pepa palasitika.

  • 10 suega
  • 10 vailaau faʻamalosi e mafai ona faʻaaoga,
  • tamatamailima
  • faʻamalosi pepa
  • siaki fua
  • pulea fofo.

Le Tasi Taʻo Filifili Glucometer faigofie e aofia ai faatonuga mo le faʻaaogaina ma faʻamatalaga faaopoopo i mea e fai i le hypoglycemia ma le auala e puipuia ai le faʻaitiitia o le suka o le toto.

  • Tuu le fasi siaki i totonu o le pu. O le a faʻamaonia ai le telefoni lata mai.
  • Aʻo sauni le masini mo le faʻaaogaina, o le a faʻaalia se faʻamalo i luga o le lauulu i foliga o se mataua o le toto.
  • Tui lou tamatamailima ma tuu se mataua o le toto i luga o le pito i lalo o le suʻega.
  • O le suʻega o le suʻega e aʻafia ai le toto na manaʻomia, pe a mavae ni nai sekone, o le tau o le maualuga o le suka e aliali i luga o le lau.

Glucometer Van Touch Filifili Filifilia Faʻatautaia faʻamalieina manaʻoga o le faamalieina o tagata lautele.

O le sili atu le faigofie o le faʻaaogaina o le tafaoga autu lea mo le augatupulaga matutua, ma mo tagata talavou, o le taimi nei ma foliga mai e sili atu ona taua. O nei uiga uma e lua ua tuufaatasia e lenei ata faataitai.

Glucometer Van Touch Filifili Simple: iloiloga ma faʻatonuga mo le faʻaaoga

Le Tasi Taʻatasi Faʻamalo Le glucometer faigofie o se masini faigofie ma malamalama lelei lea ua mamanuina e fua ai le suka o le toto. Ona o le faigofie ona faʻaoga, e masani lava ona filifilia e tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2.

E le pei o isi masini a le kamupanī LifeScan, o le mita e leai ni kulini. I le taimi nei, o se masini e maualuga lona maualuga ma le faʻatuatuaina o vaega faʻatusatusa, lea e talafeagai mo le faʻaaogaina masani. Afai o le maualuga o le suka e maualuga tele pe maualalo, o le masini e faʻailoaina oe i le leo tele.

E ui i le faigofie ma le maualalo o le tau, o le Van Tach Select Simple glucometer o loʻo i ai ni iloiloga lelei, o loʻo faʻaalia i le faateleina o le saʻo ma e itiiti lava lona sese. O le atigipusa o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga, sela ma se peni faapitoa. O le pusa foi e aofia ai le gagana Rusia ma le amio e manatua i le tulaga o le hypoglycemia.

Le Tasi Taʻatasi Filifili Lelei masini e aoga mo le faʻaaogaina o le fale. O le mamafa o le mita e na o le 43 g, o lea e le tele se avanoa i totonu o le taga ma e manatu lelei e ave faʻatasi ma oe.

O lenei masini e sili ona talafeagai mo i latou e le fiafia i mea e sili atu, oe mananao e saʻo ma vave fua le suka o le toto.

O le masini mo le fuaina o le toto glucose Vantach Filifili Filifilia e le manaʻomia se faʻamatalaga faapitoa. A faʻaaogaina, ia faʻaaoga na o le aofia ai Onetouch Select test strips.

  1. I le taimi o le auʻiliʻiliga, e faʻaaogaina le metotia o fuataga elemene, o le tele o faʻamaumauga mai le 1.1 i le 33.3 mmol / lita. E mafai ona e maua iuga o le suʻesuʻega i le lima sekone.
  2. O le masini e naʻo faʻamaumauga e sili ona talafeagai, e mafai e le tagata gasegase ona iloa le faailo o le kulukose mulimuli, sauniuni mo fua fou, o se faailoga o le maualalo o le pamu ma lona faʻatagaga atoa.
  3. O le masini ei ai se mea maualuga e sili ona lelei i le plastics ma tulimanu taʻitasi. E tusa ai ma iloiloga, o lea ituaiga masini ei ai lona foliga faʻaonapo nei ma le lelei, lea e tele tagata e fiafia i ai. E le gata i lea, o le mita e le paʻu, e taʻoto faʻamafanafana i totonu o le alofilima o lou lima ma e iai lona laulau faʻatusatusa.
  4. I luga o le pito i luga o le laulau pito i luga, e mafai ona e maua se avanoa lelei mo le lima matua, faigofie ona uu i le lima e pito i tua ma itu. O le pito i luga o le fale e puipuia mai le faaleagaina o masini.
  5. E leai ni faʻaoga e le tatau ai i luma o le vaega, e na o se faʻaaliga ma ni lanu lanu e lua e faʻaalia ai le maualuga o le toto suka. I tafatafa o le pu mo le faʻapipiʻiina o suʻega, o loʻo i ai se faʻatusatusaga faʻamaonia ma se aū, e matua manino lava ona iloa mo tagata ei ai le faʻaletonu o le vaai.

O le pito i tua o loʻo faʻapipiʻiina ma se ufitia mo le vaega o le pikiapu, e faigofie ona tatala e ala i le faʻamalosi ma le tafe. O le masini e faʻamalosia e faʻaaogaina ai le CR2032 pauna, lea e tosoina i fafo e ala i le toso i luga o le pepa palasitika.

O se auiliiliga auiliili e mafai ona vaaia i le vitio. E mafai ona faʻatau se masini i se fale talavai, o le tau e tusa ma le 1000-1200 rubles.

Faʻatasi ai ma le maʻisuka, e manaʻomia lou mataʻituina pea o le glycemia. Le Tasi Taʻo Filifili Filifili le glucometer faigofie o se masini masani mo fua masani o le suʻi toto. O le masini e faigofie ona faʻaaoga, ae o se faʻamaoniga saʻo ma o loʻo i ai se mea sese o faailoilo (pe tusa ma le 2%) i se tau taugofie. Pe a filifilia, e taua le gauai atu i le faamaoni o le masini, le maua o faatonuga mo le faʻaaoga i le gagana Rusia, le faʻamaoniga ma le i ai o vaega uma o le pusa.

O le "One Touch Select Simple" mita ei ai le numera o mea lelei, lea e sili atu ona lauiloa mai ata uma. O mea taua nei:

  • e le gata i le ola auaunaga
  • leai se pona mo le faigofie o le faaaogaina,
  • maualuga maualuga o faailoga i le maea ai o le fua muamua,
  • tau talafeagai o le masini, lea eo mai faatasi ma se seti o mea faaopoopo,
  • iuga vave
  • le i ai o faailoga o le malamalama ma le leo,
  • fausiaina-i le mafaufau mo fuataga faasaoina.

Onetouch Filifili Filifilia e le manaʻomia se fodiga faapitoa. Mo le faia o suʻesuʻega, e tatau ona e faʻaoga na o fasipepa o suʻega e maua mai le pusa. O le mita e faʻatusatusa i le telē, lea e mafai ai e oe ona ave faʻatasi ma oe, e le faʻaseʻe ma taofi mau i lou lima. Afai e te feagai ma faigata i le meafaigaluega, faʻafesoʻotaʻi le nofoaga autu mo le fautuaga.

O le masini e faia i le maualuga o le plastik ma e le faʻaleagaina. I luga o le laulau pito i luga e i ai se notch i lalo o le lima matua mo le faigofie ona uuina. I le pito i tua o le masini o se ufiufi ma se nofoaga mo se pati. Ole mita glucose "One Touch" e leai se kulini, e na o se faʻaaliga e iai se faailoilo. O loʻo faʻaalia ai le taua ma le taua o le suka i le toto, faʻapea foʻi ma le maualuga o le tau o le pa. A maeʻa ona maua se tau i luga pe lalo ifo o le masani, e tuʻuina atu e le masini se faailo leo. I totonu o le pu o loʻo faʻapipiʻi ai le vaega o suʻega, o loʻo i ai se faailoilo ma se uila pupula, lea e faafaigofieina ai le auiliiliga mo tagata e maualalo le vaʻaia.

I le faaopoopo atu i le masini lava ia, o le One Touch Select Simple glycemic analyst kit e aofia ai:

  • seti o 10 suega,
  • tamatamailima tamatamai lima
  • 10 tagata faʻamaʻi faʻamalosi e mafai ona faʻaaoga,
  • pusa penisini,
  • faatonuga mo le faʻaaoga, e aofia ai se faʻamatalaga o faailo leo e fuafua i le maualuga o le glycemia.

O le tele o kuki e le aofia ai se faʻataʻitaʻiga, lea ua mamanuina e suʻe ai le faʻaogaina o le masini ma le saʻo o faʻamau. O loʻo faʻatau atu i le fale talavai.

Tasi le Touch Filifili E faʻatau ese faʻatau mo le faʻaaogaina i le lumanai. I se seti ma se glucometer e 10 o latou, ae o loʻo i ai pusa ma 50 suʻega suʻega. Mo le auiliiliga, ua na o le pau o le toto ua lava, o lo oi ai se fausaga capillary ina ia gauai ai le voluma e manao i ai ma faia le puleaina faalua o le sao atoatoa o faailoilo faafetai i lua eletise faigaluega. O se faʻapitoa faʻapitoa e puipuia ai le vaega o suʻega mai le susu, vevela ma le la. Faaaoga i totonu o le ono masina talu ona tatala le afifi ma le faleoloa i se nofoaga matutu.

Aʻo leʻi amataina le galuega, e le tatau ona i ai le masini i le tulaga faigaluega. Taulimaina paʻu mama i se antiseptic. Faʻaofi le fasi siaki i le auala atoa e mafai ai ona e vaʻaia le pito i luma, ma le aū o le aū. Aʻo faʻagasolo le glucometer Vantach, o le a faʻaalia foliga o mataua i luga o le lau. Afai e le faʻataunuʻuina le suʻesuʻega mo le taimi muamua, o le a faʻaalia faailoga o le suʻesuʻega muamua i le faʻaaliga. Tui se tamatamailima ma se atigilima ma aumai le fasipepa i le sitepu pupuʻu e faʻafefe ai le toto na manaʻomia. Faʻaofi le fasi siaki i totonu o le masini, ma togafiti le manua i le hydrogen peroxyide poʻo se vaifofo vai. A maeʻa le 5-10 sekone, o le a faʻaalia i luga o le lau, lea o le a teuina i le mafaufau o le masini seia oʻo i le isi taimi.

E ui lava i tulaga lelei, o le Van Tach Select Simple glucometer e tele naua mea le lelei:

O se tasi o toesea o le masini o le manaʻoga e faʻatau faʻatau o na o se gaosiga.

  • O le manaʻoga e faʻatau se tasi Touch indicators ma scarifiers, ma pe a suia i analog, e ono le mafai ona iloa e le masini.
  • E naʻo le iuga mulimuli e tumau pea i le mafaufauga o le mita, o lona uiga, e le mafai ona faia se suʻesuʻega atoatoa ma faʻatusatusa uma faʻamau.
  • E le mafai ona fesootai le masini i se komepiuta.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina umi, o le masini e le mafai ona faʻaalia saʻo taunuuga pe a faatusatusa i suʻega suʻesuʻe. Ae ui i lea, o le mita e tele ni iloiloga lelei, aemaise lava, e faigofie ona faʻaaogaina, o le batini, lea o loʻo aofia ai foi i totonu o le pusa, e tumau mo le 1 le tausaga o le faʻaaoga masani. O le masini ua i ai se taimi e fausia-i, lea e otometi lava ona liua pe a uma le 120 sekone. O le auaunaga auauna atu e le faatapulaaina.

Glucometer One Touch Select Simple - o se faʻamatalaga o meafaigaluega:

Le Tasi Taunu Filifili Glucometer faigofie o le pito sili ona faigofie ma pito sili ona saʻo le mita mita mo le fuaina o le toto glucose (sugar) levels. E mafai ona e fuaina lou kulukose toto i totonu o le 5 sekone, i soo se taimi, i soo se mea.
O le masini ua gaosia i Amerika e LifeScan Onetouch. O le mamanu o le masini ua mamanuina i se auala e faigofie ai ona uu i lou lima. O le masini e faigofie lava i totonu o se taga po o se ato, e mafai ona e ave ma oe ma ave toto i soo se mea, i soo se taimi.
E ui i le mea moni e faapea, o lenei mita ua faʻaalia i luga o le maketi lata mai nei, ua uma ona lauiloa i le au faatau. O le faʻavae autu o lenei faʻataʻitaʻiga o le glucometer o le sili atu lea o le faigofie ma vave le fua. Pau lava le mea e manaʻomia o le faʻaofi lea o se fasi siaki i totonu o le mita, faʻaaoga se toto toto i ai ma maua le fua o le fua.

Glucometer One Touch Filifili Filifilia (Tasi le Tou Filifili Faʻamasi) e le manaʻomia le faʻamaoniaina ma e fuaina i le naʻo le 5 sekone. O le mita e tuʻuina atu ai se faailo e uiga i le maualuga poʻo le maualuga o le suka (glucose) i totonu o le toto. Faʻafetai i lona faʻatusatusa ma le mamafa, e le tele se avanoa i totonu o lau ato - e mafai ona e alu i se malaga, mo galuega, mo se malaga, mo le toleniga. O le mita o le ai ai ia te oe i soo se taimi e te manaʻomia ai.

Glucometer One Touch Select Simple (One Touch Select Simple) e fetaui mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2 i luga o fualaau o le suka-maualalo. O lenei mamanu ua mamanuina i luga o le mataupu faavae o le "leai se isi mea" - e le o iai foi se titi. Ma afai e iloa se maualuga o le kulukose o le maualuga, poʻo le maualuga maualuga o le kulukose, o le a logoina oe e le masini i se faʻaaliga faʻalogo.

O loʻo faʻatau faʻatasi ma OneTouch Select test strips (10 fasi pepa), lancets ma se peni faapitoa mo le taugofie o le taufaʻatau. E le gata i lea, o pusa taitasi e aofia ai faʻamatalaga auiliili ma se faʻamanatuga o gaioiga mo le hypoglycemia. O tagata e leʻi leva ona maua i le maʻisuka e masani lava ona amata ona fefefe pe a latou iloa o la latou kulukose o loʻo i fafo atu o le masani masani. Latou te le mautonu ma faia mea sese, ae o le i ai o se faʻamanatuga i le lima e mafai ai ona galue e tusa ai ma se fuafuaga na saunia muamua.
E tatau ona maitau o le taugofie ma le taugofie e le afaina ai le sao atoatoa o le masini.

Faʻamatalaga faʻafoe VanTouch Filifili e le o aofia i totonu o le pusa ma faʻatau faʻatau eseese.

Glucometer Tasi le Touch Filifili Filifilia (Tasi le Tou Filifili Simple) - iloiloga, taunuʻuga o suʻesuʻega:
Le maualuga maualuga o le One Touch Filifili le mita glucose faigofie ua faʻamaonia e suʻesuʻega faʻapitoa. O lenei masini o le a fesoasoani ia te oe vave ma faigofie ona faʻaogaina i le taualumaga mo le fuaina o le suka toto.
Glucometer One Touch Filifili Filifilia - o faʻamaumauga saʻo nei. (O se suʻesuʻega saʻo na faia i le 2011 i le Birmingham Clinical Centre, Egelani.).

Glucometer One Touch Select Simple (Tasi le Tou Filifili Simple) - manuia:
• Tele le faigofie i le fua,
• Le lava ni faʻamatalaga,
• E leai ni aitema ma mea e faʻaaogaina,
• Fuaina o le kulukose o le toto i se taimi vave vave - i le na o le 5 sekone,
• Faʻaititia ma laʻititi le mamafa,
• Faailoga o le maualuga o le kulukose o le toto,
• E aofia ai le lima o le pupuʻu, 10 puʻe ma le 10 faʻataʻitaʻiga,
• O se mea faʻapipiʻi palama mo le teuina ma le felauaiga o le mita e aofia ai.

Glucometer One Touch Select Simple (Tasi le Touch Filifilia Faʻatonu) - faʻamatalaga:

• Taimi fuafuaina: 5 sekone
• Toe faʻaaogaina le masini i tua atu o le 2 minute.
• Metotia mo le auʻiliʻiliga o le kulupu o le kulukose: elekenelosi (glucose oxidase),
• Maualuga toto maualalo mo le suʻega: 1 μl,
• Vaega o suʻega faʻaaogaina ma le mita: Tasi le Touch Filifili,
• Faʻasalaga (pulou): e le manaʻomia,
• Faʻamasinoga faʻaoʻo: i le mavae ai o le 2 minute,
• Vaega ole kulukose toto: mmol / l,
• Mataua: 52.21 g.
• Glucometer size: 86mm x51mm x15mm,

Glucometer One Touch Filifili Simple (Simple Touch) - meafaigaluega:
1. OneTouch Filifili le glucometer faigofie (o le batini ua uma ona faʻaogaina),
2. TasiTuch Filifili fasi siaki - 10 pcs.,
3. O le tasiTouch miniature le maoʻi,
4. Vaʻagofie - 10 pcs.,
5. Tulaga
6. Manatu mo faailo leo i maualuga ma maualalo le kulukose,
7. tusi lesona a le tagata aoga
8. Kata faamaonia.

Foafoa: Life Scan, Suiselani (Tufatufaina: Johnson & Johnson, ISA)

Glucometer Tasi le Touch Filifili Filifilia (Tasi le Pine Filifilia Faʻamataʻu) - Faʻafiafia le Faʻafiafiaga:

Glucometer One Touch Select Simple (Tasi le Touch Filifilia Simple) - 1 pc.

Faamolemole ia matau i le au fai pisinisi masani, matou te tuʻuina atu le taimi o le tusi poloaiga mo la matou tautua mo masini uma mai le 12 masina i le 18 masina, ma mo nisi masini - 24 masina. E le gata i lea, mo tagata faatau masani, tatou te tuʻuina atu le fesoasoani i le maeʻaina o le faʻamaonia ma le faʻaleleia o meafaigaluega na faʻatauina mai ia i tatou!

Le Tasi Taʻo Filifili Glucometer faigofie o se faʻataʻitaʻiga fou na faʻatuina i le 2012 e LifeScan (USA). O lenei mita e le manaʻomia ai se faʻamaoniga, e mafai ona vave vave ma saʻo le fuaina o le kulukose i totonu o le toto i soo se tulaga.I le maʻisuka, e taua tele le fuaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto - o lenei masini e lelei mo lenei faʻamoemoe.

Ole mita kullukose Van Touch Filifili Faʻamatalaga faʻaalia i le tagata e iai se faailo faʻalogo e uiga i se tulaga maualuga ma maualuga le maualuga o le kulukose, e laveaʻi le iuga o le fua mulimuli i le mafaufau, ma faʻaalia le fuaina fua o fua. Aotelega o fua o le kulukose i le toto atoa atoa ma le Van Touch Filifili E faigofie ona fai i le fale ma i le galuega, i le falemaʻi, cafe, nofoaafi, vaalele - i se tulaga lautele, i soʻo se siosiomaga toʻafilemu.

Le Tasi Taʻatasi Faʻamau Filifili Glucometer faigofie e matua faigofie lava i le faagasologa o le talosaga, e le o iai se tele o ki. Mo isi faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e ulufale i le numera o fasi pepa faʻataʻitaʻiga - iinei e le manaʻomia ona e faia lenei mea! E naʻo lou manaʻo e faʻapipiʻi le siaki i totonu o le mita, o le isi o le atugaluga o le masini lava ia. Muamua, o le a faʻaalia, ona faʻaaogaina lea o lana galuega autu (faʻatulagaina), ona faʻaalia ai lea o iuga i luga o le lau ma o le a liliu ese lava i le maea ai o le 2 minute o le le mautonu.

Seʻio tatou tilotilo i faatonuga mo le masini i auiliiliga.

I le fuaina o le kulukose o le toto, e tatau ona e pipii atu i le algorithm lea:

  1. Faʻaofi le fasi siaki i le masini.
  2. Faʻaaogā se faʻailoga, tuʻi se tamatamailima ina ia faʻaalia se mataua o le toto.
  3. Tago i fasi siaki i le tamatamailima - o le masini lava ia o le a sili atu le toto pe a manaʻomia e faia le suʻega.
  4. O le fua e 5 sekone, mulimuli ane o le moli e susulu i luga o le lau.
  5. Aveese le fasi siaki mai le masini - o le a na o ia lava e alu.

Le lelei o lenei faʻataʻitaʻiga o le glucometer:

  • Lapoʻa lapoa, tele numera pe a faʻaalia le iuga.
  • Sini leo i tulaga matautia o le kulukose i totonu o le toto - maualuga pe maualalo.
  • O le aʻoaʻoga i le gagana Rusia.
  • E leai ni faʻasologa, mea meataalo, poʻo isi mea e manaʻomia.
  • Le tele faʻatusatusa o le masini.

E taua le faʻapipiʻiina o se siʻosiʻomaga - e leai se toe gaioiga lelei o le taunuʻuga e maua mai - e taua tele mo tagata ei ai faafitauli faʻaaliga ma tauaso.

  • O le taimi suʻesuʻe e 5 sekone.
  • O le toto manaomia mo le auiliiliga e le sili atu i le 1 μl.
  • O le metotia o metotia o elekenelosi.
  • O le galuega manatua o se tasi o vaega mulimuli.
  • Puipuia le manava - pe a mavae le 2 minute o le le toaga.
  • O le fusi faʻamaufaʻailoga - e leai ni faʻamaonia po o keke.
  • O le masini e faʻamalosia e le pusa CR2032 (1 pc.).
  • O le tino e 86 i le 50 i le 16 mm.
  • O le tele o le masini e 45 grams (faatasi ai ma le pamu).
  • Atunuu na afua mai - USA (LifeScan kamupani).

Faʻaopoopo e aofia ai:

  • Le masini.
  • 1 le maa.
  • Peni mo le taina.
  • 10 suega.
  • 10 taʻavale.
  • Tulaga mo le teuina ma felauaiga.
  • Faatonuga Faʻatinoga (i Rusia).
  • Manatua mea na faia e le tagata maʻi ma le hyper- ma le hypoglycemia.

I le faapipiiina i luga, e mafai ona tatou fai atu o le One Touch Select Simple glucometer o se tasi o le sili ona faigofie ma sili ona faigofie ona faʻaaogaina masini. O fuataga e vave tele, o le faʻamaoni e sili ona maualuga. Afai ua leiloloa fasi paʻu o le suʻega po o le taʻavale, ua sili atu le la aso e muta ai, ae o le faatauina mai o mea fou e le o se faafitauli. I le lautele, o Van Touch Touch Simple e lelei mo le faʻaaogaina o le fale.

O se tasi o itu sili ona taua i le togafitiga o le "maʻi manaia" o le pulea lelei lea o le glycemia. O lea faʻatonuga o le a fesoasoani e faʻatino le One Touch Select Simple glucometer. E faitau miliona tagata i le salafa o le lalolagi ua uma ona latou faaaogaina. Tusa lava pe o le a le faʻamaʻi, e tatau i tagata maʻi ona iloa i taimi uma le tele o le suka latou te maua i totonu oo latou toto.

Faʻafetai i lenei mea, e mafai ona latou faia tutoʻatasi ia latou meaʻai, fuafua i le iuga. Ina ia mafai ona e siaki pea le kulukose i le siama, e tatau lava ona e maua lenei masini faʻatusatusa, saʻo ma faigofie i le lima.

Tasi le Taʻo Filifili Glucometone Faʻatasi: Faʻatonuina Tausaga

O le gaosiga o le masini o le kamupani Amerika lauiloa o Johnson ma Johnson. O le tele o aafiaga ma le tele o tausaga o galuega i totonu o le maketi mo oloa faafomaʻi ua mafai ai ona matou fatuina se masini lelei tele lea e taua i le olaga o soo se maʻisuka.

Le Tasi Tasi Filifili Glucometer faigofie o se mea laititi paepae paʻepaʻe. E faia i se mea e le taua. E leai ni kulini i luga ma mo lona masani ai galuega leai ni faʻaopoopoga faʻaopoopo ma faʻasologa e manaʻomia.

I le faʻatauina o le masini, e maua ai e le kalani se pusa e aofia ai:

  1. Ia, o le masini lava ia.
  2. Seti o 10 suega.
  3. 10 taʻavale.
  4. Pipi faapitoa mo tui e leai se paʻu.
  5. Faatonuga mo le faʻaaogaina ma se faʻamanatuga e uiga i uiga o faʻamatalaga lelei, e fuafua i le maualuga o le glycemia.

E mafai ona e faʻatau le One Touch Select Glucose faigofie i le tele o falemaʻi poo le faʻatonuina i le initaneti. I le lalolagi faʻaonaponei o le avanoa i se tele o faʻatautaiga tau fefaatauaiga, e mafai e se tasi ona faʻatau se masini taua.

E tatau ona maitauina, faatasi ai ma isi analogues, o le masini mai Johnson ma Johnson e maualuga ma saʻo ma faigofie ona faʻaaogaina. O suʻesuʻega i Birmingham (United Kingdom, 2011) ua faʻaalia ai le lelei o taunuʻuga tau falemaʻi. I le 100% uma o mataupu, o le lelei o le masini na pei lava o suega suʻesuʻe. O lenei mea e faʻamaonia ai le lelei tele o le oloa ma lona taua i le maketi o oloa mo le maʻisuka.

E mataʻituina le mataʻituina o le glycemia i le togafitiga o se maʻi. A maeʻa, pe afai e atiaʻe e le tagata maʻi le maualuga o le inisalini poo le osooso malosi i le suka o le toto, ona le mafai lea ona ia faia se suʻesuʻega atoa. Faatasi ai ma se fale feaveaʻi i le lima, e mafai e se tasi ona vave iloa se faafitauli ma fofo ia latou lava, pe talanoa i se fomaʻi mo se fesoasoani.

O faʻamanuiaga sili o se glucometerTasi le Touch Filifili Simpleo:

  1. Faʻaaogaina.
  2. Tau O le tau o le masini i falemaʻi e 1000 rubles.
  3. Le lava polo ma isi faʻamatalaga. Leai se mea e te popole ai pe faapefea ona faʻaaoga le masini. Na te faia le galuega lava ia.
  4. Leo mataala. I le i ai o le hypo- or hyperglycemia, o le glucometer e maua ai faʻamaoniga iloga e faigata ona le amanaʻiaina.
  5. Manatua e fausia. I totonu o le masini o loʻo i ai sina teuina o faʻamatalaga, lea e mafai ai e le tagata maʻi ona iloa le iuga o fua o le kulukose. O lenei galuega e matua faigofie lava, ona e mafai e se tagata ona iloilo le faʻaogaina o suiga o le glycemia e fuafua i luga o fua faʻatatau (taumafa meaʻai, gaioiga faaletino, inisalini tui).
  6. Tali vave. A maeʻa na o le 5 sekone, e faʻaalia e le mataʻitusi le taua o le suega o le kulukose.

O nei mea uma na mafua ai le lauiloa tele o lenei oloa ma lona taua i le maketi. E sili ona lauiloa i Amerika ma Egelani, ma e leʻi leva ona faʻaalia i luga o fata o falemaʻi fale ma faleoloa.

O le faʻaaogaina o meafaigaluega o se mea fiafia.

O le faagasologa atoa mo le fuaina o le glycemia e aofia ai laasaga faigofie e tolu:

  1. O le fasi siaki ua tuʻuina i totonu o se pu faapitoa i luga o le mita. O le uiga muamua o le suʻesuʻega e aliali mai. O le faailogaina o le "2 drops" icon o loʻo taʻu mai ai le sauniuni mo le mauaina o le toto.
  2. Faʻaaogaina o le peni ma le paʻu, o le paʻu i luga o le tamatamailima o le tagata gasegase ua matua mafatia lava. Ole suʻega ole suʻega e tatau ona aumai i se matāua e foliga mai ma o le masini lava ia o le a faʻaaluina le aofaiga tatau ole vai.
  3. E totoe na o le faatalitali 5 sekone ma o mea uma - o le iuga i luga o le mata.

O le umi o le taualumaga atoa e oʻo atu i le 1 minute. Afai ei ai le vavaeese mai le toto toto masani, o le masini ma le fesoasoani o faailo leo faʻapitoa e logoina lē e ona e uiga i lenei mea.

E ui i le tele o iloiloga lelei e uiga i le mitaTasi le Touch Filifili SimpleE i ai le tele o mea le lelei:

  1. Se numera laʻitiiti o suʻega i le pusa muamua. E na o le 10 o latou.
  2. Le tau maualuga o se seti fou o faailo. Muamua oloa e tusa ma le 1000 rubles mo vaega e 50. Pe a faʻatau mai analogues lautele, e ono tulaʻi mai ni faʻafitauli. E le o taimi uma e iloa ai e le masini.
  3. Faiva i le polokalama o galuega. O laʻasaga laʻititi e faʻamaumauga pe a maeʻa ona faʻaaoga le glucometer, na amata loa ona ia faʻasaʻo le tulaga o le glycemia pe a faʻatusatusa i suʻega suʻesuʻe, lea e matua le lelei mo maʻi, aemaise lava i le maʻisuka ituaiga 1.

I le avea ai o se faaiuga, e mafai ona tatou faʻamaonia o le masini mai Johnson ma Johnson o se tasi lea o oloa e sili ona lauiloa ma sailiili mo tagata gasegase e iai se "maʻi manaia".


  1. Shustov S. B., Baranov V. L., Halimov Yu. Soto Clinical endocrinology, Medical News Agency - M., 2012. - 632 itu.

  2. Faailoga o le fesuiaiga o le Endocrine, Faʻasoifua maloloina ma aʻoaʻoga faaletino - M., 2014. - 500 p.

  3. Dreval A.V. O le maʻi suka. Faʻamatalaga tau tusi faʻamaloilo, Eksmo -, 2011. - 556 c.

Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia ma le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia faʻamatala atu ai le tele o faʻamatalaga talafeagai. Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

E uiga i le maʻisuka

O le faʻamalosia o faiga faʻasolosolo i totonu o le tino e aʻafia ai le le lelei o galuega i le tele o faiga i le taimi e tasi. O lea la, o le maʻisuka ua manatu o se faʻafitauli faʻapitoa e mafua mai i le faʻafitauli o le tino, ae o le taʻitaʻia o le faʻaletonu o le vaʻai, faʻaleagaina lapopoʻa, faʻateleina le mamafa ma isi faʻafitauli o le soifua maloloina.

O le maʻi suka o se faʻamaʻi lea e le oʻo mai i le aso e tasi e pei o ni faʻafitauli iloga. E mafai ona faʻatulaga i le laasaga pe a fai sina eseesega le siama.

E taʻua e se tasi le maʻisuka o se ituaiga olaga: o se vaega. O le faʻamaʻi e faʻamaonia ai ona tulaga e tatau ai ona fetuunai le maʻisuka. O se meaai faʻapitoa lenei, saʻo lelei le pulea o le a, pe fia ma pe ae 'ai. O le manaʻoga lenei mo le faʻaauau pea o le tino, lea e le mafai ai foi ona maua mai le suka i le toto. Ma le mea mulimuli, o fua nei o fua o le kulukose toto e mafai ona ave i le fale i le tele o taimi i le aso. Ma ua faia i le faʻaaogaina o se masini faʻaaoga, e taʻua o le glucometer. E tele na ituaiga mea faigaluega i falemaʻi ma faleoloa faapitoa, e tatau ona e filifili se oloa e tusa ai ma tulaga maʻoti. Ma o le tele o nei taʻiala, o le igoa o le kamupanī, tau, iloiloga.

Faʻamatalaga o le glucometer Van touch selective simple

O le tasi paʻi palota e faigofie ona maua i le lisi o mea e mafai ona maua, o lona tau e le maualuga - mai le 950 i le 1180 ru (pe faʻapefea le tau o le masini i falemaʻi ma faleoloa i le initaneti). O se auala talafeagai i ona po nei, e galue i luga o ni faʻataʻitaʻiga, e le manaʻomia ai le faʻamaoniaina, ma faigofie faigofie ma faʻatautaia.

  • O le masini e faʻatusatusa ma faʻapitoa, e leai ni kulini, e pei o se telefoni,
  • Afai o le auiliiliga e iloagofie ai faailoilo, o le a logoina e le masini le tagata e faaaogaina lenei mea i se leo tele,
  • O le sao o le gadget e maualuga, o le sese e laʻititi,
  • O le tasi paʻi palota faigofie e iai foʻi se seti o fasi siaki ma faʻataʻitaʻiga, faʻapea foʻi ma se tagata e faʻapipiʻi toto,
  • E le manaʻomia e le suʻega faʻapipiʻi
  • O le mataupu e faia i le palasitisi lelei, o le masini e taʻamilosaga tulimanu, e fetaui lelei ma le loto i lou alofilima,
  • I luga ole laasaga pito i luma e naʻo se lauulu ma isi faʻataʻitaʻiga lanu e lua e faʻaalia maualuga ma maualalo le kulukose,
  • I tafatafa o le faʻailoga o le faʻasologa o le mea na i ai, o loʻo i ai se faʻamaloilo e iloagofie ai ma se aū, lea e mafai ona iloa e tagata e le lelei le mafaufau.

O le tele o fua faʻatatau e faʻataʻitaʻiina - mai le 1.1 i le 33.3 mmol / L. E naʻo le lima i le ono sekone pe a maeʻa le faʻalauiloa o le vaega i luga o le fasipepa e pisia ai le toto, o le a faʻaalia i luga o le mata. E faʻapipiʻiina le suʻega naʻo ni faʻamatalaga talafeagai: o le faʻataʻitaʻiga mulimuli lea o le kulūkose, sauniuni mo fuataga fou, le faʻamaonia o le faʻaaogaina o le maʻa.

I luga o le pito i tua o le tasi mita paʻi faigofie, o loʻo i ai se vaega mo le pusa o le maa, ma e tatalaina i sina taʻalo itiiti ma tafe i lalo. E le o iai se elemene masani e tasi i le faʻavaeina - o se fofo galue. Ae e mafai ona faatauina mai e aunoa ma ni faʻafitauli na faʻatau ai le masini.

Tusi a le tagata

Faʻapefea ona faʻaaoga le suʻesuega E tasi le paʻi faigofie e filifili? O le gaioiga a lenei mita e leʻo ese mai isi molimau o matāʻupu o meaola. O le mataupu faavae o le taotoga e tutusa.

  • O le fasi siaki ua tuʻuina i totonu o le fusi, mulimuli ane o le a e matauina iuga o le fua mulimuli i luga o le mata,
  • Aʻo sauni le tagata suʻesuʻe e faʻaaoga, i luga o le mata o le a e maua ai se atemotu i le ituaiga o pa'ū toto,
  • O le tagata faʻaaogā ma ona lima mamā e mafua ai le pupuʻu o le uʻamea o le tamatamailima (e faʻaaogaina le faʻataʻavale o le taavale i le pupu),
  • O le toto e faʻaaogaina i le vaega faʻaalia o le laasaga (faʻaaoga le lua lona lua e foliga mai pe a uma le pupu, aveese le muamua ma le sipuni o le cotton), faʻatali seʻi oʻo ina maeʻa uma le toto,
  • A maeʻa le lima sekone, e te vaʻai i le iuga i le lau,
  • Ave ese le fasi pepa, ua le toe talafeagai mo le faʻaaogaina,
  • A uma le lua minute, ona faʻafefea lea e le tagata molimau.

E taua tele le faʻaaogaina o le kulukose mita Faʻatau faigofie i se tulaga toafilemu, fufuluina ou lima i le fasimoli ma faʻamago lelei muamua.

Glucometer Test Strips

LifeScan, o le gaosiga o lenei faʻatusa o le glucometer, o loʻo faia ai foi fasi pepa mo ia. O le tali i le fesili masani, o le a le ituaiga o suʻega suʻega e fetaui ma le mita telefoni e filifili ai le mita, e manino lava - na o le OneTouch Select ua tuʻuina i le masini. O loʻo faʻatau atu i se pusa o le 25 fasi vaega. E tatau ona teuina i se nofoaga malulu, e ese mai le faʻamaʻi o le ultraviolet. E le mafai ona teuina faʻamaumauga mo le tausaga ma le afa mai le aso o le gaosiga.

Afai ua uma ona e tatalaina le afifi, ona mafai lea ona e faaaogaina fasi pepa mai na o le tolu masina.

Afai ua muta le aso atofaina, ma o loo i ai pea ni faailo o faailo i le paipa, e tatau ona lafoai.

O le a le mafai ona faʻaalia ai faʻamatalaga faʻamaonia.

Ia mautinoa o mea mai fafo e le oʻo i tua o fasipepa. Tausia le faʻamaonia o le saʻo o fasipepa ma faʻamautinoa e le maua e tamaiti le masini lava ia, i le paipa i fasi pepa.

E mafai ona faʻaititia le sese o le masini

O le sese o le masini e tatau lava ona itiiti. Ae faʻapefea ona aafia le saʻo atoatoa o fua o le masini oe lava, ma e mafai foi ona faia lenei mea? E matua tatau lava ona siakiina mita taʻitasi mo le saʻo. O le mea moni, e manaia le faia o lenei mea i totonu o se potu suʻesuʻe po o le nofoaga autu o auaunaga - ona leai lea o se masalosalo. Ae i le fale, e mafai ona e faʻatinoina ni fuataga lelei.

E faʻapefea ona siaki le saʻo ole oe lava ia:

  • E faigofie - ave a itiiti ifo o le 10 fuataga o fuataga i se laina,
  • Afai e na o le tasi lava le tulaga e ese le taunuuga mai isi e sili atu i le 20%, ona lelei uma lea,
  • Afai e ese le iʻuga i le sili atu ma le tasi le mataupu, o lona uiga e aoga le siakiina o se faaletonu.

O le eseesega i le fuafaatatau e le tatau ona sili atu i le 20%, ae o faʻataʻitaʻiga e tatau ona sili atu i luga o le 4.2 mmol / l. O le mea sese e le mafai ona sili atu i le 0.82 mmol / L.

Muamua faʻamaʻi lou tamatamailima, lapisi, ma na o le faia o se faʻamaʻi. O le pupuʻu lava ia e faia i ni taumafaiga, o lea e faigofie ai ona maua se pa'ū toto, ma o le mea e sili ona taua, ua lava mo le auiliiliga.

Iloiloga a tagata

O a mea o fai mai ai tagata o lenei faʻataʻitaʻiga e uiga i le latou mauaina? Masalo o iloiloga nei e mafai ona fesoasoani i se tasi.

O le tasi e paʻi i le filifili o le glucometer faigofie o se masini faʻavave, e le faʻaogaina. E foliga mai faʻapenei, e aunoa ma ni kulini, e faʻapipiʻiina ma faʻamaoniga talafeagai ma malamalama. Faʻatasi ai ma le mauaina o faʻataʻitaʻiga i faafitauli o faafitauli e masani lava ona le tulai mai.

Faʻamatalaga faʻapitoa

O uiga autu o le mita:

  • Faʻamatalaga - 86 × 51 × 15.5 mm,
  • mamafa - 43 g ma se pati,
  • O le fuataga o le glucometer o le 1.1-33.3 mmol / l,
  • alu i luga o se CR CR32 e tasi i le lithium e tasi pe tutusa.

Faʻamatalaga vave. O le auiliiliga e faia i le 5 sekone e faʻaaoga ai le metotia o le biosensor glucose oxidase. O le toto fou toto atoa e faʻaaogaina e fai ma faʻataʻitaʻiga faataitai.

Faʻaauau le faʻaalia o le afi. O le lau e liliu ile 2 minute i le maea ai o le mea mulimuli.O le faʻavasegaina o faʻamaumauga e faia i le plasma, e le manaʻomia le fodu.

O le "Van Touch Select Simple" o le galuega o le glucometer e aofia ai le fuafuaina o le taunuuga o loʻo i ai nei, o le manatua o le fua muamua poʻo le suʻeina foʻi ma se faʻataʻitaʻiga. Afai o le glukose e maualuga tele pe maualalo, e paʻu le uila.

O faʻamatalaga nei e faʻaalia:

  • se faʻamalologa o le matūa faʻaalia ai ua saunia le masini mo le faʻaaogaina ma e mafai ona e faʻaaoga se toto samples i se fasimea,
  • o le u i tua e taʻu mai ai le iuga o le suʻega o le kulukose o le toto mulimuli poʻo le faʻataʻitaʻiga fofo,
  • maualalo o le afi, o le mana e lava mo na o ni nai auiliiliga,
  • faʻaaogaina atoa le faailo o le maʻa, e le mafai ona faʻaaogaina le masini sei vagana ua sui le pamu,
  • faʻamatalaga sese Er 1-9.

Lafu mea faaputuputu

O le pusa e aofia ai:

  • masini eletise eletise ma pamu,
  • 10 suʻega Taʻatasi One Touch Select ma 10 vailaau faʻamaonia,
  • tui
  • se mataupu pe afai e faigofie le teuina o masini uma mo faʻamatalaga manino,
  • tusi faʻaoga ma le pepa faʻataonia,
  • faʻamanatuga o faailo leo i se maualuga o kulukose.

Mo nisi faʻaogaina o le mita, o le a e manaʻomia se tasi fesoasoani Muamua Touch Select ma vaifofo faʻasao.

O faʻamanuiaga

Faigofie ona faʻaoga. Tasi le Touch Filifili Faʻamasi e le o faʻapipiʻiina i le polokalama ma e faigofie ona faʻaaoga.

Leo mataala manino ma manino, e faigata ona le amanaiaina pe le amanaiaina.

Manatua i totonu e mafai ai e oe ona suʻeina suiga o suiga. O le taunuuga e iloa pe a uma le 5 sekone.

Fua saʻo fesuiaiga i totonu o le ± 0.8 mmol / l mai le taunuuga o le metotia falesuesue o le auʻiliʻiliga i se glucose concentration i lalo o le 4.2 mmol / l. I le maualuga maualuga o le suka, o le masini e maua ai se mea sese i totonu o le 20% o suʻega suʻega.

Faʻamau mo le lalaga. O le mita ua faʻapipiʻiina i se manoa faigofie, lea e mafai ai e oe ona fetuutuunai le loloto o le poloka. E mafai e tamaiti ona maua sina punipuni, ma o le paʻu o le paʻu o le a faateleina le loloto. O le manulele manifinifi e fai e toetoe lava a leai se faʻaletonu.

Faʻamasinoga talafeagai e mafai ai ona e tausia i taimi uma se seti atoatoa mo le fuaina o kulukose i oe.

Taimi o Talosaga - 3 tausaga mai le aso o le faʻatau. E na o le tagata muamua na te mauaina le avanoa e toe faaleleia ai le masini mo le saolotoga pe a tupu se gau ma e le faʻasalalauina i le taimi o le solo.

Faʻafitauli

I le faatulagaga autu e itiiti lava ni faʻatauga. 10 fasi paʻu e vave faʻavave, ma o se seti o faʻamatalaga o le 50 fasi vaega e tutusa i le taua i le tau o le masini lava ia.

E le o taimi uma e iloa ai sikola masani, o lea e tatau ai ona e faʻaaoga muamua mea.

I tulaga e le masani ai, faatasi ai ma le faaumiumi o le faaaogaina, e ono sese le mita pe a fua le glycemia. Ae o le mea lautele, o le masini ua manatu ua faatuatuaina.

Faatonuga mo le faaaogaina

  1. Faʻaofi le fasi siaki i totonu o le pu i le pito i luga o le mita. O le taunuuga o fua muamua na i luga o le lau o le masini. Aʻo sauni le masini e maua le toto, o le a maua le "2 drops" icon ma o le a faʻaalia se faailo. I totonu o le 2 minute talu ona logo le masini i le sauni, e tatau ona e aumaia se toto toto i totonu. A maeʻa, e otometi lava ona tape le mata.
  2. Faʻaofi le lalaga i totonu o le peni ma fetuunai le loloto o le vavave (mo tamaiti laiti, faʻamaʻi le paʻu - sili atu).
  3. Faaaoga se peni e pupu ai le paʻu i lou tamatamailima.
  4. Faaaoga le toto i se fasipepa (ia faia lenei mea, faʻafefiloi se mataʻu o le toto ma se capillary i luga o se suʻega). O le masini faʻapitoa e faʻaalu le aofaiga manaʻomia.
  5. 5 sekone pe a uma ona faʻamatalaina, o le a faʻaalia e le masini le iuga ile luga o le mata. Afai e ese mai nai lo masani, o le a faʻalogoina se pepe. I luga o le pepa o loʻo i totonu o le pusa, o loʻo taʻu mai ai le mea e fai i le hypoglycemia.

Ina ia fufulu le mita, solo i se ie vaivai o loʻo faʻamamafa i totonu o se vaifofo o se tagata e le o faʻasaua. E le tatau ona aofia ai le ava po o le solvent.

Ina ia vaʻaia le masini, togafiti i le fulufulu mamoe o loʻo faʻafefeteina i le faʻafefiloi o le vai ma le vailaʻau (10: 1), tuʻu le lau mo le 5-10 minute ma solo faʻatasi ma se ie mago. Ia faʻamautinoa o vai, otaota, pefu, toto, poʻo le fofo o fofo e le oʻo i totonu o le lua o le suʻega.

Tasi le Touch Filifili E faigofie le faʻaaogaina, ei ai se mea sese, o le ato atoa o loʻo teuina i se tulaga talafeagai. O se tasi lenei o mea na sailia i oloa. O oloa mo le masini e faatauina atu i le tele o falemaʻi. O le mea lea, o le faʻaaogaina e faigofie lava.

Glucometer tasi paʻi paʻi: lelei, faʻatonuga, vitio

O le tasi paʻi o le filifili mita e mafai ai e oe vave ona faʻalagolagoina lau sikoa kulukose. O le masini e vave faʻaalia iuga o le auʻiliʻiliga i se lau tele ma faigofie. O le mita fuafuaina ua mamanuina ina ia pulea lelei le maʻisuka, faapea foi le fuafuaina o le lelei o togafitiga.

O a faʻamanuiaga o se glucometer

O le paʻi paʻu e filifili e iai na tulaga lelei.

  1. Avanoa lata mai. Ua fuafua faapitoa mo i latou e leʻi faʻaaogaina na ituaiga masini. E leai ni faʻamatalaga faʻapitoa faʻatusa. E le gata i lea, o le anotusi atoa ua na o Rusia. E tatau ona e filifili naʻo le ki o le lisi autu.
  2. Faʻamau faʻafefe filifilia ma le manino ma faʻaalia manino fuainumera, lea e taua tele mo le puleaina o le suka tumau.
  3. E na o le tolu ia kulimi e lagona pe a paʻu ma maua se mapusaga fesoasoani.
  4. E tasi le paʻi paʻi o loʻo i ai se matala lapoa ma se paʻu tele, lea e faigofie tele mo tagata gasegase mata.
  5. Afai e te tatalaina se afifi fou i fasi pepa, e naʻo le tasi le faʻatagaina o le laupepa e manaʻomia. E tatau lava ona suia pe a ese mai i le afifi fou.
  6. O vaega taʻitasi o le suʻega ei ai le paʻepaʻe paʻepaʻe i luga o se lanu uliuli, lea e faʻaalia ai le itu e te manaʻo e tuʻu i totonu o le mita, lea e taua tele.
  7. O le tau o le tasi paʻi filifilia mita e sili atu le maualalo nai lo isi masini tutusa.

Auala e faʻaaoga ai le mita

O le tuʻuina atu o loʻo i ai faatonuga manino mo le faʻaaogaina o le masini. E le gata i lea, e mafai ona e matamata i faʻamatalaga vitio. O iina e mafai ona e faitau ai faʻamatalaga e uiga i le masini. Ina ia maua le iuga e te manaʻomia:

  • faʻaofi le fasi siaki i le masini,
  • tui lou tamatamailima ina ia oʻo mai se mataua o le toto,
  • tuʻu i luga o se fasi siaki ina ia mafai ai ona maua le toto,
  • faatali mo ni nai sekone e fuafua ai le taunuuga,
  • aveese le fasi pepa, a maeʻa ona tape le mita.

Faitau foi Faʻapitoa o le Faʻasoa Faʻataʻitaʻi o Aseta

Faʻavae o le Tasi le paʻi filifili mita faigofie

O le tasi e paʻi i le filifili o le glucometer faigofie e tele naua mea manaia ma aoga. O le afifi e aofia ai faatonuga. E le gata i lea, e mafai ona e maua vitio ma faʻamatalaga e faʻaaoga ai le Initaneti. O lona tau e maualalo ifo nai lo isi masini.

O vaega o lenei mita o loʻo mulimuli mai.

  1. E te le manaʻomia le siakiina o le masini, pei o le mataupu i isi faʻataʻitaʻiga. Tau lava o le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga faapitoa.
  2. Afai e maualuga pe maualalo lou suka toto, o le One Touch select mita faigofie e maua ai se leo tulaga ese.
  3. E naʻo faʻailoga aupito sili ona faigofie ma sili ona talafeagai - o le taua o le fua mulimuli, sauniuni mo fuataga, ma le maualalo o le mamafa o le pamu.
  4. O le mataupu e faia i le palasitika, ma e lapotopoto ma lamolemole tulimanu. Tetee i mea leaga.
  5. O le tasi paʻi palota e faigofie lava ona i ai, laʻititi, e faigofie tele ona uu i lou lima.

O le uiga autu o sea glucometer o lona faigofie lea o le faʻaaogaina ma le leai o ni galuega sili atu. E sili atu ona talafeagai mo se tagata maʻi e siaki le maualuga o suka. O lenei mita e maua ai fua saʻo o fua.

O uiga autu o lenei mita e ogatasi ma le lautele lautele. O le tele o iloiloga a le aufaʻatauga o loʻo faʻaalia ai foi latou fiafia tele i le tau o lenei masini.

Faatasi ai ma le au faatau o sea glucometer e toatele tagata matutua. O a latou iloiloga e faʻamaonia ai le masini e sili ona faigofie ona faʻaaogaina, faʻamatalaga. Ae ui i lea, o le toatele o tagata faatau faatau latou te filifilia lenei mita faigofie ma faigofie.

E tosina atu i latou i tau maualalo, faʻatinoga ma le faʻapitoa.

O ai e manaʻomia le faʻatauina o lenei mita

Muamua, o maʻisuka uma e manaomia le i ai o se masini feaveaʻi mo le fuaina o le suka toto i le fale. Afai ei ai soʻo se ituaiga o maʻisuka ma e te leʻi faʻatauina le masini, matou te fautuaina oe ia faʻatau vave. I lou tulaga, o le le lava o le mita glucose saʻo ma faatuatuaina o se mea sese e le faʻamagaloina.

Faitau foi metotia o le suka i le toto.

Afai e te le iloa le auala e faʻaoga ai, e le afaina: i luga o le Initaneti e mafai ona e matamata i se vitio o faʻaalia pe faapefea ona faia. E leai se mea faigata e uiga i ai, ma e mafai ona e mautinoa pe ae taumafai e fai.

I se faaopoopoga, o se maualuga maualuga Le tasi paʻi e filifili faigofie e tatau ona mo tagata uma o loʻo vaʻaia ma le totoʻa faailoga o le soifua maloloina. I le uma, o le maʻisuka e matua faʻaʻoleʻole ma e le umi se taimi e te lagona ai le lagona o le maʻisuka. I le taimi nei, maualuga le maualuga o le suka o loʻo faaauau pea ona faia a latou galuega faʻaumatia. Faatasi ai ma le fesoasoani a le glucometer saʻo, o le ae iloa i le taimi e uiga i uluai faailo o faafitauli.

Glucometer Reviews

O le tele o iloiloga e uiga i le glucometer ua fuafua e mafai ona maua le lauiloa i le tele o vasega o tagatanuu.

"... Na togafitia e le fomaʻi fomaʻi ma fautuaina le siaki pea o le maualuga o le suka. Faatasi ai ma lenei masini, ou te iloa pea lava pea fua o suka. Ma faatasi ai ma le fesoasoani o le taumafataga, na mafai ai ona ou faʻamaonia lenei faʻamaoniga. " Ivan, 38 tausaga.

"... Mo se taimi umi sa ou le fefe e faatau se glucometer feaveaʻi, aua ou te le iloa pe faʻapefea ona faʻaaogaina. A uma ona matamata i se vitio i luga o le TV e uiga i le faʻaogaina o ia ituaiga masini ma pe o le a le mea e maua ai, o le aso na sosoʻo na ou faʻatau ai se van paʻi i le glucometer. Na ou taia i le faigofie o le faaaogaina. O lenei la ou te masani ona iloa le auala e faʻaaoga ai. " Elena, 56 tausaga.

"... E i ai loʻu ituaiga o maʻisuka e faalagolago i le insulin, ma e taua tele ia te aʻu le siakiina pea o loʻu toto suka. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei mita, e masani ona ou taofiofia le maʻi ma ou iloa tonu le taimi e faʻamalosia ai le suka. E le gata i lea, na ou faatauina mai lenei masini mo se tau talafeagai, lea na ou fiafia ai foi. " Igor, 34 tausaga.

O le mea lea, o lenei mita mai le faʻasologa o le van paʻu o se tasi o mea sili ona taatele i le au faatau. Latou te faatauaina mo fua saʻo o fua, tau talafeagai ma le faigofie o le faaaogaina.

OneTouch Filifili Filifilia - o se meafaigaluega taua mo le maʻisuka

Ina ia pulea a latou maʻi, o maʻi e maua i le maʻisuka e manaʻomia se glucometer. E le faigata le mauaina o ia togafitiga faafomai i le faʻatau atu; e sili atu ona faigata le fuafuaina o le filifiliga mulimuli.

O le tele lava o tagata gasegase e filifilia le Modern VanTouch Select Simple model, lea e ofoina atu ai se maliega fetuunaiga o fuaitau "Tau - Tulaga Aupito".

Aʻo leʻi faʻatau se telē o le glucometer, e fautuaina ia malamalama auiliili pe o le a le mataupu o le gaioiga ma pe o le a lona uiga.

Faatonuga ma faʻamatalaga mo le VanTouch Filifili Glucometer faigofie (OneTouch Select Simple)

O le eletise faaeletonika lea o le kamupani Amerika lauiloa LifeScan, o lona tau e eseese i le va o le 1,000-1,500 ru.

O le alualu i luma OneTouch Select Simple model ua iloga e le gata i le faigofie ma le faigofie o le faʻaaogaina, ae faʻapea foi i lona mama, aua e le silia le 50 kalama le masini.

E masani ona fautuaina mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka oe masani i faigamalaga masani, malaga faʻatautaia. E mafai ona e fuaina le suka toto i soʻo se siosiomaga lelei, ae leai se masalosalo e uiga i le taunuuga.

Faʻapitoa, o se poloka laʻititi lea e faia i le plastics-resistant, o loʻo i ai se laupepa lapoa mo le tuʻuina atu o se taunuʻuga maeʻa ma le tele o faailo mo le faʻatinoina o se suʻesuʻega i le fale.

O le VanTouch Filifili Simple glucometer e tosina mai ai le tele o tagata gasegase i ona foliga manino, mamanu lelei ma le i ai o se mataupu vaivai.

O lenei masini faafomai ma ona vaega taʻitasi e mafai ona teuina i se nofoaga e tasi, e aunoa ma le popole e uiga i le tumau o le fausaga.

O VanTouch Filifili Glucometer faigofie e sau ma faʻamatalaga auiliili i le Rusia mo le masani sili atu ma le faʻaogaina o se masini faʻapolofesa, se peni faapitoa mo le tipiina o le paʻu, paʻu o suʻe ituaiga, lancets ma maʻa. O le mea moni, e mafai ona e suʻeina e aunoa ma se faʻamatalaga, ona o le taʻiala o le faʻaaogaina o mita uma o le kulukose o le toto e foliga tutusa. Naʻo le taimi o suʻesuʻega suʻesuʻega ma le saʻo o le taunuʻuga e eseese.

Pe a faʻaalia foliga o se mataua o le toto i luga o le mata pe a uma ona fuliina le masini, o le a faʻaalia ai le saunia o le mita e vave ona galue. E tatau ona tui le tamailima, aoina le vaega manaomia o le toto i luga o se fasi siaki, ona tuu lea i totonu o se atunuʻu faapitoa mo suʻesuʻega.

Faatali sina mea, ma a maeʻa ni nai sekone o le a maua le faʻasalaga i luga o le mata. E leai se masalosalo o le maualuga o le kulukose i luga o le faʻaaliga, e le gata i lea, VanTouch Select Simple e manatua taunuuga fou mo le tuʻuina atu i latou i se fomaʻi i luga o se PC e ala i se fesoʻotaʻiga faapitoa.

VanTouch Filifili Filifili leai se kulini ma le fodu, o se aoga taua o se mamanu alualu i luma.

Ae ui i lea, o le polokalame e maua ai le tele o faailo leo ma faailo e "tautala" i le saunia o le mita mo le taotoga ma lona faʻaogaina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e paʻu le paʻu, o le afi tutusa e faʻaalia i luga o le faʻaaliga, o se faailo lea e tosina ai le totoa e faʻalogoina. Afai e lei suia ia maa i se taimi talafeagai, o le isi ata o le ata e aliali mai - e uiga i le tuʻuina atoa o le masini faʻapolofesa.

Faʻafefea ona filifilia e le VanTouch le mita faigofie (OneTouch Select Simple)

A maeʻa ona faʻatauina lenei masini faʻapitoa faʻafomaʻi, o le suʻesuʻega muamua o se suʻega (pule). Aotelega mo lona faʻatinoga i le faʻatulagaga, o loʻo i ai se isi vaega o le suʻega.

E na o le pau lea o le taimi e tatau ai ona faia se suʻesuʻega i le fale ma VanTouch Select Simple mita. I isi tulaga, o le taunuuga e mafai ona talitonuina.

Afai a maeʻa ona suʻeina faʻamatalaga auiliili o se tagata maʻi e maua i le maʻisuka o loʻo i ai fesili, e fautuaina e matamata i le video vitio i lalo:

Pros and Cons of VanTouch Filifili Filifilia (SimpleTouch Filifilia Faʻatasi)

O lenei faʻataʻitaʻiga faʻaulufaleina o se glucometer o le mea aupito sili lea ona manaʻomia i le taimi faʻaponei faʻafomaʻi. E le mafai e tagata maʻi ona faʻasaoina 1,000 ruble mo le faʻatau, ae aua le masalosalo i le sao atoatoa o iuga. E i ai le tele o tulaga lelei, ma o nei mea uma e siitia ai le fuataga o lenei mita toto o le kulukose toto. O mea nei e tatau ona faamamafaina:

  • vave ma le le mautonu le felauaiga i totonu o se taga lima ma e le gata,
  • faatuatuaina ma faigofie ile sailiga o fale,
  • maualuga fua saʻo i luga o le faʻataʻitaʻiga muamua,
  • manatuaga mo le faasaoina o iuga o suʻesuʻega lata mai,
  • le mafai ona fesootai ma se komepiuta patino e ala i se fesootaiga faapitoa,
  • le i ai o faailoilo lelei ma malamalama,
  • leai se numera,
  • umi umi o le taotoga,
  • le manaʻoga e sui ia maʻa e le silia ma le tasi i le ono masina,
  • iuga vave.

Le lelei o le VanTouch Filifili le mita glucose faigofie (OneTouch Select Simple) o loʻo maua foi, ae le taua.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi o tagata gasegase ua le fiafia e le lava a latou suega i le faatulagaga mo se taimi umi ma o le a le pine ae latou faatauina ni mea fou ma maua ni tau faʻaopoopo tau tupe.

O le tau o le masini lava ia e faʻalavelave foi, talu ai o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga taugofie e avanoa mo le faʻatau. O nei faaletonu e le mafai ona taʻua o le lalolagi, ae, o latou manaʻo mo le lumanaʻi.

Glucometer One Touch Filifili: iloiloga o le lisi, iloiloga

Johnson & Johnson One Tou Filifili o se mita kulukose o le toto ma maʻoti mo le maʻisuka. O loʻo i ai se lisi e faigofie ma malamalama mo tausaga uma i Rusia, ma o loʻo i ai se galuega faaopoopo mo le suia o gagana pe a tatau ai.

O le tele o le maʻisuka e filifilia le Onetouch Select mita mo le faʻatinoga vave ma le faigofie o le faʻaaoga. O fua o le suʻeina o le toto mo faailoga o le kulukose i luga o le mata o le mita pe a uma le lima sekone.O le masini ua i ai se tulaga umi umi, lea e mafai ai e oe ona ave le masini ma oe e faʻaaoga pe a manaʻomia i soo se taimi o le ao ma le po.

Glucometer ma ona foliga

O le masini e faʻaaogaina le glucose e faʻaaogaina ai se faʻafouga fou ma lelei. Van Tach Select ua manatu o se masini talafeagai ma le maualuga le tulaga o le tulaga Europa, o lona uiga e toetoe lava tutusa ma i latou mo se suesuega i le toto i tulaga suʻesuʻe.

Mo le auiliiliga, e le tatau ona faʻaaoga le toto i se fasimea faapitoa.

O le Van Tach Select device ua mamanuina i se auala e mafai ai e vaega o suʻega o loʻo faʻapipiʻi i le glucometer ona faʻapipiʻatasi se mataua o le toto lea na tausia ina ua uma ona tuʻia se tamatamailima.

O le suiga o lanu o le fasipepa o le a taʻu mai ai ua lava le toto ua taunuu. Ina ia maua se suʻega saʻo, i le mavae ai o le lima sekone, o le a faʻaalia i luga o le mata o le mita ia iuga o le suʻesuʻega.

Le tasi Touch Select glucometer ei ai ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ma faʻatautaia le suʻeina o laʻasaga e le manaʻomia ai se faʻailoga fou i taimi taʻitasi mo se suʻega toto. E i ai sina laʻitiiti 90x55.54x21.7 mm ma e faigofie ona ave i totonu o se ato.

O le mea lea, o aoga sili o le masini e mafai ona iloga:

  • Lisi lata mai i le gagana Rusia,
  • O le tele o le lauulu ma faʻamatalaga manino ma lautele,
  • Laititi laʻititi
  • Faʻasoʻoto faʻasolosolo o fasi siaki,
  • O loʻo i ai se galuega mo le teuina o faʻamatalaga o suʻega aʻo leʻi oʻo i le taimi o taumafataga.

O le mita e mafai ai e oe ona fuafua le aofaʻi mo le vaiaso, lua vaiaso poʻo le masina. Ina ia faʻafeiloaʻi fua o suʻega, e fesoʻotaʻi i se komepiuta. O le fuataga o le 1.1-33.3 mmol / L.

E mafai e le masini ona teuina le 350 mea mulimuli ma le aso ma le taimi. Mo le suʻesuʻega, e naʻo le 1.4 μl toto e manaʻomia ai.

I lenei tulaga, o le saʻo ma le lelei e mafai ona taua o se faʻataʻitaʻiga bayer glucometer.

Ua lava le pulu e fai ai le 1000 suʻesuʻega e faʻaaoga ai se glucometer. E maua lenei mea ona o le mea moni e mafai e le masini ona faʻapolopolo.

E otometi lava ona taofia le lua minute pe a uma le suʻesuʻega. E i ai i le masini se faʻatonuga o loʻo faʻamatalaina ai laasaga e manaʻomia mo se suʻega toto.

Le Tasi Taʻatasi Filifili le glucometer o loʻo i ai se tusi faʻamaonia i le olaga atoa, e mafai ona e faʻatau mai e ala i le alu i le 'upega tafaʻilagi.

O le pusa glucometer e aofia ai:

  1. O le masini lava ia,
  2. 10 suega
  3. 10 aisa
  4. Tulaga mo le glucometer,
  5. Faatonuga mo le faaaogaina.

Glucometer Reviews

O tagata faʻapipiʻi ua uma ona faʻatauina lenei masini masini e maua ai ni iloiloga lelei pe a uma ona faʻaaogaina. O le tau o le masini e manatu e taugata tele mo tagata uma e faaaogaina, i le ala, e mafai i lenei tulaga o le tau ma le lelei, fautuaina e gauai atu i le glucometer o le gaosiga a Rusia.

Soʻo se 'upega tafaʻilagi e manatu i ai o se mea tele tele ma mafai ai ona faʻapolopolo le tulafono faakomepiuta i le mafaufau, lea e le manaʻomia ai ona ulufale atu i taimi uma e te faia ai se suʻesuʻega.

I le faʻaaogaina o le afifi fou o fasi siaki, e tatau ona toe ulufale i le tulafono, peitaʻi o lenei mea e sili atu le talafeagai nai lo le faiga masani i le tele o kulupu, pe a tatau ai ona faʻaalia se faʻailoga fou i taimi taʻitasi.

E le gata i lea, o le tele o tagata tusitusi e tusia ni faʻamatalaga e uiga i se faiga faigofie o le faʻaleaogaina o le toto ma le faʻateleina o faaiuga o suʻega.

Ae mo le faʻaaogaina, o loʻo i ai iloiloga e uiga i le mea moni e faapea, o le tau o le suʻega mo le mita e maualuga tele. I le taimi nei, o nei fasipepa ei ai tulaga lelei e mafua ona o la latou laiga talafeagai ma le faʻamalamalamaina o igoa o igoa.

Faʻamatalaga Glucometer One Touch Select Simple (Van Touch Select Simple) (LIFE SCEN USA) - Falemaʻi 911

Faʻamatalaga: 100085

Ou te lei vaai i se glucometer sili atu ona mataʻutia, faʻatusatusa i se fale suesue o se faʻamalosi ma se faʻamalo mo se 7 iunite. Na fai mai le fomaʻi o lenei ua leva ona fai ma faʻataʻitaʻiga tuai ma o loʻo faia i Saina, ma e leai se talitonuga i le Saina.Na fesoasoani le iloiloga ia te oe:

Yuri Aokuso 8, 2017

Oe, le pele Valery, e matua le aoga lava le uiga o laʻu pule. O aʻu o se fomaʻi, ma o loʻo ou "kuka" i lenei filo. O lea la, ia faamanuia oe ma lau fanau i le Atua. Ae o le mea na ou tusiaina na tusia ai se tusi ...

Valery Iulai 18, 2017

Yuri, faafetai mo lou manatu "pule," ae ao leʻi tusia lau faʻamatalaga, faʻamolemole toe faitau lau faʻamatalaga. Ou te faʻatusatusa atu i le tagata masani masani ma le "Sinevo" faʻapitoa, seivagana o le mea moni o se "tagata iloga atamai" e iloa e uiga i sea fale suesue. O le taunuʻuga o se fale suʻesuʻe a Europa na faʻamaonia le taunuʻuga o se tagata masani. Na ou valaau i le hotline, na latou taʻu mai ia te au pe faapefea ona faatusatusa, o lea na ou fiafia ai pe faapefea ona faatusatusa. Se eseesega "faafetai" mo le tausia o loʻu ola maloloina, ae afai ou te tuiina le insulin e faavae i lau "pito i luga o le alualu i luma faasaienisi", na tusia e lau fanau se faamatalaga.

Yuri Iulai 11, 2017

Dear Valery, ao lei tusia lau "pule" manatu e uiga i le sao atoatoa o le masini, e le afaina oe e fesili pe faapefea ona faamaonia moni le glucometer ma le fale suesue. O le mea moni o loʻo e faʻatusatusaina le faʻatinoga o se masini lea o le, i le taimi, taimi, o le pine o suʻesuʻega faasaienisi, faʻatekinisi ma le mafaufau e iai se suʻesuʻega faʻapitoa faʻatekinisi ua leva ona sese. O le mea sili, taumafai e filifili se fale suesue e leai ni mea totino, o fea, e pei o se tulafono, a le o meafaigaluega e le o toe faʻaaogaina, pe ua maeʻa le au reag, poʻo lima e le tupu mai iina, ma o le fale suesue o loʻo i totonu o falemaʻi faafomai tumaoti. auai o tatou "fomai" faafomai. Ae mo Saina - afai e te faʻaaogaina le iPhone, atonu e te iloa e faia foi i Saina. O oe, ou te faʻamoemoe, malamalama o le gaoioi gaosiga latalata atu i lima "taugofie" e mafai ai e oe ona faʻaogaina oloa i tagata e pei o oe. Afai o lenei masini na faia e lima o Amerika poʻo Suisi, o le a le mafai ona faʻaaogaina. E ui lava, masalo, o le a sili atu lenei mea - o le a leai se manaʻoga e tusia se faʻamatalaga e uiga i lau faʻamatalaga matua le talafeagai. Ma o le mea mulimuli - o laʻu fautuaga ia te oe o se fomaʻi i le maʻi - faʻalogo i lenei eseesega o le 7 iunite. E sili atu nai lo le mautinoa o au glucose o lou toto o le mea tonu lava lea e faaalia ai le glucometer. Ma afai e te le amanaiaina ma e te le taliaina, e mafai ona e maua se mea e matua le fiafia ai mai se tasi o au tino tino.Alexander Kozhenovsky Fepuari 21, 2017E faapefea ona siaki le aso e muta ai?Na fesoasoani le iloiloga ia te oe:

Yuri Aperila 27, 2017

Lelei lelei O le aso e muta ai ua faʻaalia i luga o le afifi. Peitai, e le o le olaga ola lea o le mita, ae o le olaga ola o le suʻega o loʻo faʻamau i totonu o le afifi (lea e 10 vaega ma o loʻo faʻaaogaina, i le 1 vaiaso o le taotoga, pe ae mulimuli i fautuaga a le fomaʻi saʻo). O le mita lava ia e leai sona aso e muta ai, aua o se masini lenei.E muta le glucometer i le 06,2017, o lea na latou faia ai se tau faʻaititia. Tuuina atu o le olaga papa o le mita e 5 tausaga, e leai se lagona e faatau ai mo se vaitau e 8 masina, e leai se mea e tusia e uiga i lenei i le toese! Ma pe ae valaau i le fale talavai, latou te le talanoa foi i ai.Na fesoasoani le iloiloga ia te oe:

Yuri Novema 29, 2016

Elena, ua ou sese, ae ua e sese. Mea eletise eletise, e aofia ai le uila, e leai se aso e muta ai, ae o se auaunaga mautinoa / laei. I le tele o masini, e 3-5 tausaga. O le faaupuga tusitusia i luga o le masini o le taimi lea o vaega o suʻega sa faʻafaigaluegaina i totonu (10 fasi pepa). A o le VanTouch glucometers, e tuʻuina atu e le kamupanī i ona tagata faʻapitoa le tautua. O le a le uiga - e mafai ona e suia lau masini pe afai o le toilalo i soo se taimi. Ma ua faamaonia lenei i le 16 tausaga o le auai o lenei faailoga i le maketi i Ukrainia. Ma afai e te manaʻo e valaʻau e uiga i lenei masini, e sili atu le valaʻau i le Hotline: 0 800 500 353.

Glucometer One Touch Filifili: faʻamoemoe, faʻamatalaga ma iloiloga:

Ae paga lea, i tausaga uma o le faateleina o numera o tagata e faʻalogo mai fomaʻi le iloa o le maʻisuka. O lenei maʻi e le faʻasaoina pe pepe pepe fou poʻo tagata matutua. Na maua mai se tasi, ae na maua mai se tasi, ae o loʻo tumau pea le mea moni, ma o fuainumera, e leai, e le fiafia.

O le soifuaga o tagata ei ai se faʻafitauli tutusa e manaʻomia ai le faʻaaoga pea o fualaau faasaina, ma, ioe, le pulea o le kulūkose toto.

Ma afai e te leʻi tu i le tele o siu i totonu o le fale suesue e suʻe ai le toto, o le aso e mafai ona faia i le fale.

Mo lenei mafuaʻaga, na atiaʻe ai e tagata tomai faapitoa se masini faapitoa - le One Touch Select mita. E uiga ia te ia o le a tatou talanoaina mulimuli ane.

Faamoemoega o mea

E pei ona uma ona taʻua, o le One Touch Select mita ua mamanuina e suʻe ai le toto mo le aofaiga o le kulukose. O se tasi lea o nai masini e oʻo lava i se tinamatua matua, o le e malamalama atoatoa i tekinolosi, e mafai ona taulimaina.

O ona lelei e le mafai ona faʻafitia. O le tele lava o taimi, e faatonuina e le fomaʻi se suʻega toto aʻo leʻi maeʻa ma fafaga i le tele o taimi i le aso ina ia mafai ai ona e fuaina le tele o le fualaau oona e faʻaitiitia ai le suka.

I le taimi muamua, o nei suʻesuʻega e mafai ona faia i le tagata gasegase i totonu o le falemaʻi, ae o le One Touch Select mita na mafai ai ona sili atu le faigofie le mataʻituina o le galuega.

I le auala, o nisi taimi o ia taualumaga e sili ona faafaigofieina ai le soifua o le tagata maʻi, aua e faigofie atu i le fomaʻi ona fuafua le saʻo togafitiga, lea e aloese ai tulaga e pei o le hypoglycemia.

O le a le glucometer

Tasi le Touch Select o se mita toto kulukose toto ma se faʻaaliga tele ma tolu kuluma.

O loʻo faʻatulagaina i gagana e 4, e aofia ai le Rusia, ma faʻavasegaina i le plasma toto e faʻavae i luga o fautuaga lata mai a faalapotopotoga faʻavaomalo faavaomalo ma tagata sili ona lelei i lenei matata.

O le taunuuga o le auʻiliʻiliga na faʻaaogaina e faʻaaogaina ai lenei masini ua manatu e matua saʻo ma e mafai ona faʻatusatusa i suʻega o le toto i le faʻaaogaina o meafaigaluega aupito lata mai.

O le masini e sau ma se masini mo le pupuʻu o le paʻu, nila faʻafesuiaʻi, se seti o fasi siaki, se tusi lesona mo le masini ma se mataupu mo le teuina o mea uma. O le masini e galue i luga o se paʻu papa, o lona mamafa e lava mo le ono masina.

O le mita ei ai se galuega e mafai ai e oe ona le gata ina laveai faʻamaumauga o suʻega, ae faʻaalia foi le avefeʻau mo se vaitaimi patino. O se faʻataʻitaʻiga e pei o le One Touch Select Simple glucometer, faʻatasi ai ma se maualuga maualuga o le suka i le toto, faʻaalia le tagata maʻi ma se faʻaaliga faʻalogo.

E faʻapefea ona auʻiliʻili

Ina ia fuaina le kulūkose, e manaʻomia se toto itiiti lava. O le faʻamaʻiina o paʻu ua faia i se masini faapitoa - o se uila, lea e aofia ai ma le glucometer. E masani lava, o le toto e toso mai le tamatamailima. Mo lenei mea, e faʻaaogaina le uila i le paʻu ma paʻu i lalo.

O faʻataʻitaʻiga muamua e faʻaofiina i totonu o le One Touch Select mita ma o le tasi mataua o le toto ua tafe atu ia i latou. Tasi le pa - tasi auʻiliʻiliga.

I le taimi lava e maeʻa ai le toto i luga o le vaega maʻaleʻale, e amata le suʻega o suʻega, o le iuga e faʻaalia i luga o le mata ma teu i le mafaufau o le masini.

Faʻapitoa o le faʻataʻitaʻiga ma iloiloga

E faʻapefea ona faʻaalia e le tasi Touch Select iloiloga le mita? O se tasi o mea taua autu e ese mai i manatu faaalia a le tagata o le laiga siaki. A o nisi masini e te manaʻomia e filifili ai code faapitoa ma ulufale i latou i tulaga o le mita.

O le isi faʻaaogaina o lenei masini o le faʻaaogaina atoa o se mea faigofie tele ma o loʻo faʻaalia i le lolomi tele. I le masini, e lava le na o le vaʻai i taunuuga o suʻega muamua, lea e matua faigofie pe a manaʻomia ona faʻaali atu le malosi i lau fomaʻi. 350 fuataga e mafai ona teuina i le manatua ma le fua faʻatatau ua fuafuaina mo le tasi i le lua vaiaso ma le masina.

O le toʻatele o tagata e fai mai o le afifi mo le mita e aofia ai se afifi o 10 suega ma se seti o nila faʻafesoʻotaʻi mo se uila. Ae o le tele lava o taimi, e maua ai e le kamupanī ni faʻalauiloa, ma o lenei afifi e maua mai i se meaalofa o le 50 test strips.

O le a le mea e fai mai e fomaʻi e uiga i le One Touch Select mita? Ua matauina e le au atamamai o taunuuga o se suesuega o le toto o loo faaaogaina e faaaoga ai se glucometer o le a iai ma faailoga e tusa ma le 12% le maualuga pe a faatusatusa i suega suesue. O lenei mea e mafua ona o le faʻaleleia o le masini i le plasma toto, ao faʻamalositino suʻesuʻega o loʻo faia i luga o le toto atoa.

Glucometers Van Touch: uiga faʻatusatusaga

O foliga vaaia o glucometers i le maketi o le lalolagi na tupu ai se osofaʻiga tele i tagata maʻi na maua i le maʻisuka, lea e mafai ona faʻatusatusa i le mea fou o le inisalini ma nisi fualaau faasaina ma fualaau faasaina lea e fesoasoani e faatonutonu le aofaiga o suka i totonu o le toto.

O le uila o le masini lea e mafai ai ona e fuaina le maualuga o le suka o le toto, ma le tele o faamaumauga (aofai atoa e mafai ona fuaina i le faitau selau) o taunuuga aupito lata mai e faia ai se iloiloga faatusatusa o tulaga ile taimi eseese.

Muamua mita mita OneTouch ma le talafaasolopito o le kamupani

O le kamupani sili ona lauiloa o loʻo gaosia ia ituaiga masini ma tufatufaina i Rusia ma isi atunuu o le CIS muamua o LifeScan.

O le faʻalapotopotoga o loʻo galue i le salafa o le lalolagi, ma le atoaga o le poto masani o le silia ma le limasefulu tausaga. O oloa autu o le fua ole fua o le kulukose (OneTouch series of glucometers), faapea foi ma mea taumafa.

O lona mita muamua o le kulukose toto, lea e tufatufa atu i le lalolagi, o OneTouch II, na tatalaina i le 1985. LifeScan e leʻi umi ae avea ma se vaega o le lauiloa Johnson & Johnson ma faʻalauiloa ana masini e oʻo mai i le aso, ma faʻatautaia ai le lalolagi i fafo atu o tauvaga.

Toe i totonu o mea

O se vaega taua o le OneTouch glucometers o le maua lea o se auiliiliga i totonu ole 5 sekone.

O le tasiTouch masini ua avea ma tagata taʻutaʻua ona o lo latou taugofie, taugofie ma le faigofie le faʻaaogaina. O mea uma sapalai e mafai ona maua i le toetoe lava o fale talimalo, ma o le fatuga e teuina e teuina ai iuga e mafai ai ona e siaki le ala o le maʻi i le faasologa o taimi.

OneTouch UltraEasy

O le sui sili ona faʻatusatusa o le OneTouch series of glucometers. O le masini e i ai le foliga i luga o le mata ma se paʻu lapoa ma se numera maualuga o faʻamatalaga. Lelei mo i latou e masani ona fuaina le maualuga o le kulukose o le toto.

Vaega Taua:

  • fausia-i totonu o le manatua e teu ai mea mulimuli 500,
  • otometi otometi o le taimi ma le aso o fua taitasi,
  • muamua-faʻaogaina "mai le pusa" code "25",
  • fesoʻotaʻiga i se komepiuta e mafai,
  • faʻaaogaina OneTouch Ultra strips,
  • o le tau masani e $ 35.

Toe i totonu o mea

OneTouch Select® Simple

E faavae i luga o le igoa, e mafai ona e malamalama o lenei mea o se "moni" o le ata muamua o le OneTouch Select mita. O se ofo tau tamaoaiga mai le gaosi oloa ma e talafeagai mo tagata ua faamalieina i le faigofie ma le itiiti, faapea foi i latou e le mananao e tolopoina mo galuega tetele atonu latou te le faaaogaina.

E le faasaoina e le mita ia taunuuga o fuataga muamua, le aso na ave ai ma e le manaʻomia ona fesuiaʻi.

Toe i totonu o mea

E faʻapefea ona filifili le faʻataʻitaʻiga talafeagai?

O i latou e tele naua i luga o suka suka e tatau ona faʻalogo i le faʻatusa. TasiTouchFilifili pe afai e te manaʻo ia i ai i taimi uma se masini ma oe e faʻapipiʻi ai galuega ma faʻatusatusaga - filifili OneTouch Ultra. Afai e le manaʻomia le faʻamautuina o suʻega ma e leai se manaʻoga e siaki le kulukose i vaitau taimi eseese, OneTouch Select Simple o le filifiliga talafeagai.

I ni nai tausaga talu ai, ina ia mafai ai ona fua le aofaiga o le suka i le taimi nei, e tatau ona ou alu i le falemaʻi, suʻe suʻega ma faʻatali mo se taimi uumi mo iuga. I le taimi o le faʻatali, o le kulukose e mafai ona suia tele ma o lenei mea na matua aʻafia ai isi gaioiga a le tagata maʻi.

I nisi o nofoaga, o lenei tulaga e masani ona matauina, ae faʻafetai i faʻapipiʻi e mafai ona e faʻaolaina oe lava i mea vaivai faʻamoemoeina, ma o le faitauina e le aunoa o faʻataʻitaʻiga o le a faʻamaonia ai le taumafa taumafa ma faʻaleleia le tulaga lautele o lou tino.

O le mea moni, faʻatasi ai ma faʻamalosiaga o le faʻamaʻi, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi muamua le tagata tomai faapitoa e le gata ina faʻamatalaina togafitiga talafeagai, ae ia maua ai faʻamatalaga o le a fesoasoani e aloese mai le toe faʻagaiga o ia tulaga.

Toe i totonu o mea

Tasi le Touch Filifili Meteri Malu Vaega

O lenei masini e faʻaaogaina i faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi faʻatasi ma se faʻataʻitaʻiga o le leo, ma logoina le tagata e uiga i se maualuga maualuga poʻo le maualuga o le kulukose.

O le masini e teu i le manatua le iuga o le fua mulimuli.

E mafai ona fuatia le fua o le kulukose i le toto atoa atoa ma le faʻaaogaina o lenei faʻataʻitaʻiga i le fale ma le galuega, i le falemaʻi, cafe, nofoaafi ma i totonu o se vaalele.

Mo suʻesuʻega, e tatau ona faʻaaogaina na o le 1 μl toto. O le metotia o metotia o elekenelosi. Le Tasi Taʻatasi Faʻamalamalama Le glucometer faigofie e 86x50x16 mm i le lapopoa ma e mamafa le 45 g i le pa.

Faʻaopoopo e aofia ai:

  • Le Tasi Taʻo Filifili Glucometer faigofie lava ia,
  • tasi pati
  • tui
  • 10 suega
  • 10 taʻavale
  • mataupu mo le teuina ma felauaiga,
  • tusi taiala (i le gagana Rusia).
  • manatu i luga o amioga a le tagata maʻi i le hyper- ma le hypoglycemia.

Faʻamatalaga i le Tasi Taʻo Filifili le Glucometer Faʻatasi

OneTouth Filifili Faʻamasi o le mita toto toto. Tagata gaosi: Johnson & Johnson O le glucometer e faʻatusatusa - ma e leai se isi mea. # 25 OneTouch Filifili vili suega e fua ai fua ole kulukose ma le OneTouch Select mita.

Mo le faigofie ma le faigofie, e faʻaaogaina e le mita se numera tasi. E le manaʻomia le faʻanofo! Faʻatumu i se glucometer ua tuʻuina atu se faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i mea e tatau ona faia i le taimi o le hypoglycemia.

Tuuina atu o le TOTONU TACH Filifili faigofie le mita (One touch)

P.S. suʻega faʻasolosolo ma laupepa mo le penisini penisini masini tuusao. O le maualuga lea o le kulukose toto o le toto mo i latou e popole i lo latou ola maloloina.

OneTouch Filifili Faʻamasi ua faʻatau faʻatauina ma OneTouch Filifili fasi faʻataʻitaʻiga (10 fasi pepa), lancets ma se peni faapitoa mo le taugofie o le taufaʻatau. Glucometer VanTach Filifili Simple - tau 1200.00 ete.

, ata, faʻamatalaga, faʻamatalaga faʻapitoa mo Tyumen ma Rusia.

O faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se fausaga lapopoa ma vave faʻavave mea. Ole suʻesuʻega o le a saunia ile 5 sekone. Ole mita glucose Van Touch Select o se tasi o mea sili mo tagata matutua. Na fausia e se kamupani mai le United States Johnson & Johnson.

Sa tatau ona ou faatauina se glucometer ina ia tumau pea ona ou "pulea". E i ai le tele o ituaiga i le fale talavai o glucometers, ae sa i ai se gaioiga i le One Touch Select mita, ma o le 50 fasi vaega o suʻega na auina atu ia te ia o se meaalofa.

Ma o lenei, mo le tausaga nei, loʻu afafine, ou te faʻaaoga pea le glucometer i taimi uma, o laʻu kulukosese e leʻi toe foi i le masani.

E moni, pe a faʻaaogaina le afifi fou o fasi siaki, ma afai o le tulafono e ese mai le muamua, e tatau ona faʻafouina.

E leai se pona, e na o le tasi le mea e faʻapipiʻi ai le suʻega o le suʻega ma se lautele lautele ... Aʻo iai ni tinamatua se toalua i totonu o le fale e laʻititi ifo ma le 80, o le mita e faigofie. E lata i le glucometer mai le tasi Touch. I le fale talavai, sa fautuaina au i lenei faʻataʻitaʻiga faapitoa.

Glucometer VanTouch SelectSimple (OneTouch SelectSimple)

Sa ou faatauina mai se telē o le glucometer mo loʻu tinamatua. I le aso, ou te fia faasoa atu ia te oe ou aafiaga i le faʻaaogaina o le One Touch Select Simple glucometer. O le maʻi suka e le o se mea masani i lo ma taimi, ma ina ua maʻi loʻu tamamatua i lenei mea, sa vave ona ou mafaufau i se faigofie ma tutusa i le taimi e tasi.

Ole mita ole kulukose toto e mafai ona faʻatasi ma oe i taimi uma (i malaga, i pisinisi pisinisi, taimi o taʻaloga, poʻo au masani masani i aso uma). O le mita muamua lea ma se lisi o tusiga i le gagana Rusia. O le faʻatonutonuina o polokalama e talitutusa lava ma se telefoni feʻaveaʻi ma le atamai. O fea, - o le pepa o faʻamatalaga o le a taʻuina atu ia oe, lea o loʻo faʻapipiʻiina i le kitini ma le mita.

E le gata i lea, o pusa taitasi e aofia ai faʻamatalaga auiliili ma se faʻamanatuga o gaioiga mo le hypoglycemia. Ina ia mafai ona faʻatau le VanTouch Filifili Simple Glucometer i le tyumen.diamarka online store.

com, na o le faʻatumu i luga o le initaneti poo le valaau: +7 (3452) 542-147, +7 (922) 483-55-85. I le lautele, ou te fiafia i le masini.

E lelei le teuina o le mamanu i le mafaufau, ma e leai se manaʻoga e toe ulufale i ai.

Ae sili atu lenei nai lo le sui faʻatulagaina o le vaʻa i isi glucometers. O le mea sili lava, o le faʻataʻitaʻiga e maua ai le tele o le toto e manaʻomia, ae o se laʻititi laʻititi e manaʻomia. Ma ua otometi le tapeina o le mita i le lua minute pe a uma le fua. I se aotelega, o le One Touch Select mita o se masini lelei, ma malamalama lelei, e le faigata ona faʻaaogaina, ae e faigata ona faʻaleagaina.

Aoaoga vitio


O le faʻaaogaina o le masini e faigofie tele ma faigofie:

  • Tuu le fasi siaki i totonu o le pu. O le a faʻamaonia ai le telefoni lata mai.
  • Aʻo sauni le masini mo le faʻaaogaina, o le a faʻaalia se faʻamalo i luga o le lauulu i foliga o se mataua o le toto.
  • Tui lou tamatamailima ma tuu se mataua o le toto i luga o le pito i lalo o le suʻega.
  • O le suʻega o le suʻega e aʻafia ai le toto na manaʻomia, pe a mavae ni nai sekone, o le tau o le maualuga o le suka e aliali i luga o le lau.

Glucometer Van Touch Filifili Filifilia Faʻatautaia faʻamalieina manaʻoga o le faamalieina o tagata lautele.

O le sili atu le faigofie o le faʻaaogaina o le tafaoga autu lea mo le augatupulaga matutua, ma mo tagata talavou, o le taimi nei ma foliga mai e sili atu ona taua. O nei uiga uma e lua ua tuufaatasia e lenei ata faataitai.

Faʻamatalaga o le One Touch Select mita

Le Tasi Taʻatasi Filifili Lelei masini e aoga mo le faʻaaogaina o le fale. O le mamafa o le mita e na o le 43 g, o lea e le tele se avanoa i totonu o le taga ma e manatu lelei e ave faʻatasi ma oe.

O lenei masini e sili ona talafeagai mo i latou e le fiafia i mea e sili atu, oe mananao e saʻo ma vave fua le suka o le toto.

O le masini mo le fuaina o le toto glucose Vantach Filifili Filifilia e le manaʻomia se faʻamatalaga faapitoa. A faʻaaogaina, ia faʻaaoga na o le aofia ai Onetouch Select test strips.

  1. I le taimi o le auʻiliʻiliga, e faʻaaogaina le metotia o fuataga elemene, o le tele o faʻamaumauga mai le 1.1 i le 33.3 mmol / lita. E mafai ona e maua iuga o le suʻesuʻega i le lima sekone.
  2. O le masini e naʻo faʻamaumauga e sili ona talafeagai, e mafai e le tagata gasegase ona iloa le faailo o le kulukose mulimuli, sauniuni mo fua fou, o se faailoga o le maualalo o le pamu ma lona faʻatagaga atoa.
  3. O le masini ei ai se mea maualuga e sili ona lelei i le plastics ma tulimanu taʻitasi. E tusa ai ma iloiloga, o lea ituaiga masini ei ai lona foliga faʻaonapo nei ma le lelei, lea e tele tagata e fiafia i ai. E le gata i lea, o le mita e le paʻu, e taʻoto faʻamafanafana i totonu o le alofilima o lou lima ma e iai lona laulau faʻatusatusa.
  4. I luga o le pito i luga o le laulau pito i luga, e mafai ona e maua se avanoa lelei mo le lima matua, faigofie ona uu i le lima e pito i tua ma itu. O le pito i luga o le fale e puipuia mai le faaleagaina o masini.
  5. E leai ni faʻaoga e le tatau ai i luma o le vaega, e na o se faʻaaliga ma ni lanu lanu e lua e faʻaalia ai le maualuga o le toto suka. I tafatafa o le pu mo le faʻapipiʻiina o suʻega, o loʻo i ai se faʻatusatusaga faʻamaonia ma se aū, e matua manino lava ona iloa mo tagata ei ai le faʻaletonu o le vaai.

O le pito i tua o loʻo faʻapipiʻiina ma se ufitia mo le vaega o le pikiapu, e faigofie ona tatala e ala i le faʻamalosi ma le tafe. O le masini e faʻamalosia e faʻaaogaina ai le CR2032 pauna, lea e tosoina i fafo e ala i le toso i luga o le pepa palasitika.

O se auiliiliga auiliili e mafai ona vaaia i le vitio. E mafai ona faʻatau se masini i se fale talavai, o le tau e tusa ma le 1000-1200 rubles.

Tuua Lau Faamatalaga