Faatonuga mo le faʻaogaina o le AmoXlav 500: faʻasologa, vailaʻau, tau ma iloiloga i luga o fualaau faasaina

Amoxiclav 500 + 125 mg o se vailaau antibacterial lautele. E malosi tele i le tele o siama o mafuaʻaga o faʻamaʻi o faʻamaʻi pipisi eseese. O le vailaʻau o se sui o le vaega o le pharmacological o se tuufaatasiga o vailaau faʻamaʻi pipisi o le penicillin ma bacterial cell protease inhibitors.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le pepa o le 14 fasi vaega i le pusa. O mea aoga autu o fualaau faasaina e leai se meaʻai (o se vailaʻau faʻasaina o le penisillin group) ma le acid clavulanic (o le inhibitor of the enzyme bacterial that destroys penicillin and its analogues - β-lactamase). O nei mea gaosi e fesoasoani i le gaioiga o fualaau faasaina e faasaga i le lautele o siama.

E tasi le laupepa o le mimiti ma se fua o le 500 mg / 125 mg o loʻo aofia ai mea gaʻo:

  • amoxicillin (pei o amoxicillin trihydrate) 500 mg
  • vailaʻau clavulanic (e pei o le potassium clavulanate) 125 mg

E le gata i lea, o laupepa o loʻo i ai vailaʻau faʻamalosi:

  • Silicon dioxide colloidal anhydrous.
  • Crospovidone.
  • Magnesium stearate.
  • Croscarmellose sodium.
  • Microcrystalline cellulose.
  • Ethyl cellulose.
  • Polysorbate.
  • Talc.
  • Titanium dioxide (E171).

O le numera o laulau i totonu o le tasi afifi o Amoxiclav ua mamanuina mo se fuataga o le togafitiga faʻamaʻi. Vaʻaia eseese e faʻatagaina ai oe e fetuʻunaʻi le aofaʻi o le faʻamaʻi o fualaau oona i le taimi o faʻaaogaina.

Fale faʻamaloilo

O le vailaau oona o se vailaau faʻamaʻi, o se vailaʻau faʻapitoa o le penisillin, o lona molecule o loʻo i ai se mama β-lactam. E malosi tele i le tele o siama, ei ai sona aʻafiaga (faʻaumatia sela o meaola ninii) ona o le le atoatoa o le pa puipui. O nisi ituaiga o siama e maua mai ai le enzyme β-lactamase, lea e faaleagaina ai le mama β-lactam o le mole molepium, lea e tau atu i lona le gaoioi. Ina ia puipuia le gaoioiga a le antibiotic faasaga i ia siama, o le elemene lona lua o loʻo galue i totonu o le laulau o le vailaʻau clavulanic. O lenei tuufaatasiga e fesuiaʻi ai le enzyme β-lactamase, lea e mafua ai nei siama e ono foliga mai e leai se afaina. O lenei tuufaatasiga o vailaau oona e taua foi o le inosia, puipuia e le vailaʻau clavulanic. O le vailaʻau Clavulanic e le tauva ma le mea oona ma e leai foʻi sona gaioiga faʻasao. O lea la, o Amozylav o loʻo galue malosi i le tele o siama:

  • Ole meaola e lelei ile laumei (o siama e lanu violē ma e mafai ona atiaʻe naʻo lalo ole tulaga o le okesene) o faʻafitauli o Enterococcus faecium, Corynebacterium spp., Staphylococcus aureus, Listeria spp., Enterococcus faecalis e aʻafia i le penicillin ma ona analogues.
  • Gram-positive anaerobes (e oʻo foʻi i le lanu violē, ae o lo latou tupu aʻe ma le atinaʻe e mafai ona maua i le leai o le okesene) - Clostridium perfringens, Actinomyces israell, Peptococcus spp., Peptostreptococcus spp.
  • Gram-negative aerobes (Graks are pink and can exist only in presence of oxygen) - Salmonella spp., Shigella spp., Vibrio cholerae, Helicobacter pylori, Bordetella pertussis, Neisseria gonorrhoeae, Neisseria meningitidіs, Pasteurella multochrella, Haramusidae, multocerida, Haematidae Escherichia coli, Klebsiella spp., Proteus mirabilis, Proteus vulgaris.
  • Girama-anaerobes le lelei (e mafai ona tupu i lalo ole tulaga o le okesene ma liliu ai le piniki) - Fusobacterium spp., Prevotella spp, Bacteroides spp.

O mea autu aoga o fualaau faasaina e afaina mai le inumaga. O lo latou maualuga o le toto ua oʻo atu i se togafitiga faʻamaʻi i totonu o le afa itula i le maeʻa ai o le pulu, o le maualuga o le faʻamasinoga e oʻo i le 1-2 itula. O vaega uma e lua o loʻo tufatufa lelei i gaʻo uma lava o le tino, sei vagana ai le faiʻai, vaʻa o le taulaʻau ma le vaʻaiga o le vaʻaia (vavalaʻau), talu ai latou te le ulu atu i le pupuni o le toto (pe a leai e leai se faʻaogaina o le tino i totonu o le tino). E le gata i lea, o le mea oona ma le vailaʻau clavulanic e laasia ai le placenta i totonu o le fetus i le taimi o le maitaga ma pasi i le susu o susu i le taimi o le lactation. O nei gaioiga oona e mafua mai i fatugaʻo (90%) toetoe lava a le suia. O le afa-ola (taimi o le faʻamamaina o le 50% o le vailaʻau mai le amataga o le tino i le tino) e 60-70 minute.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Amoxiclav o se vailaʻau faʻasaina, o loʻo faʻaalia mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi e mafua mai siama e aʻafia i le penisillin ma analogues:

  • Faʻafitauli faʻapitoa o le maualuga o le respiratory tract - otitis media (mumū o le taliga ogatotonu), tonsillitis (mumū o tonesils), pharyngitis (mumū o le pharynx) ma le laryngitis (mumū o larynx).
  • Faʻafitauli faʻapitoa o le tino maualalo o le respiratory tract - bronchitis (mumū o le bronchi) ma le niumonia (pneumonia).
  • O faʻamaʻi pipisi o le urinary system - cystitis (mumunia o le vevela), o le urethritis (inflammation of the urethra), pyelonephritis (o se siama siama i le pyelocaliceal system of the kidneys).
  • O faʻamaʻi pipisi a le fafine i totonu o le tino o le mutaaga o le vaʻalele (o le faʻavaeina o se lua avanoa e tumu i le pus) o le mea matua poʻo le pelvic tissue.
  • Faiga faʻamaʻi i totonu o totoga ma fiva o le manava o le manava - iniseti, peritoneum, ate ma le talo.
  • Faʻafitauli faʻapitoa o le paʻu ma le tino o le tino - faʻamaʻi pipisi mumu, faʻapipiʻi (o le mumū e tasi o le afu, vailaʻau vavalalata ma o latou ala), carbuncle (faʻagasolo o le sosoʻo o lea lava tulaga).
  • Inisua na mafua mai i siama o le fausiaina o le au ma nifo (maʻi o le odontogenic).
  • Faʻafitauli faʻapitoa o le fausiaina o le maskloskeletal system - ponaivi (osteomyelitis) ma sooga (purulent arthritis).
  • Vaʻalosisi faʻasolosolo faʻamuamua aʻo leʻi faia pe maeʻa ona faia soʻo se togafitiga faafomaʻi e faʻatasi ma le solia o le saʻo o le paʻu poʻo foliga mucous.

E mafai foʻi ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻamalosi faʻatasi ma nisi o vailaʻau faʻasolosolo i vaega eseese o togafitiga e faʻalautele ai le faʻaogaina o la latou feʻau fai.

Contraindications

O le fomaʻi o faʻasalaga mo le faʻaaogaina o Amozylav e le lautele, e aofia ai ia aiaiga:

  • O se allergy i penicillins ma a latou analogues o se faʻamavaega faʻamaoni, lea ua suia ai Amozylav e se vailaau faʻasaʻi mai isi vaega o vailaau faʻamaʻi. E mafai e le mimiti ona tupu se faʻalavelave faʻaleagaina, lea e faʻaalia i le vevela o le paʻu, o le vevela, o le sulu (o le vevela i le pito i lalo o le paʻu o le paʻu e pei o le mumu), Quincke's edema (angioedema o le paʻu ma le tino i lalo), faʻalavelave anaphylactic (faʻafitauli ogaoga o le siama, faʻaitiitia le faʻaititia o le toto maualuga ma le atinaʻeina o le tele o gaioiga o okeni).
  • Faʻaleagaina tele o le gaioiga o le ate ma fatuga (le lava o nei totoga).
  • O nisi faʻamaʻi vailaʻau o le siama siama.
  • O le tino o le tino o le toto i le toto o le osusu mumu o le leukemia lymphocytic.

I le i ai o soʻo se faʻamaʻi faʻalavelave i vailaau faʻamaʻi (pipiʻi-type-antibiotic) (amoxicillin e faʻaaoga foi ia i latou), e le o faaaogaina foi Amozylav.

Amoxiclav papa o fualaau mo tagata matutua

O le vasega ma le fuataga o le faʻaaogaina o Amozylav ua fuafuaina e le fomaʻi i luga o le faavae o le tele o mea - faʻaleleia atili, o le malosi o le faʻalavelave faʻafefe, o lona faʻavasegaina. E manaʻomia foi le faʻatautaia o le suʻesuʻeina o suʻesuʻega o le aoga o togafitiga e faʻaaoga ai suʻesuʻega faʻailoga.

O le togafitiga e 5-14 aso. O le umi o le faagasologa o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi mai. Togafitiga e le tatau ona sili atu i le 14 aso e aunoa ma se suesuega faafomai lona lua.

Talu ai o papaa o le tuufaatasiga o vailaau oona ma le clavulanic o le 250 mg + 125 mg ma le 500 mg + 125 mg o loo i ai le aofaiga tutusa o le acid clavulanic -125 mg, 2 pusa o le 250 mg + 125 mg e le tutusa ma le 1 papalama o le 500 mg + 125 mg.

Faʻaiʻuga

O le ave amo Amoxiclav papa e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻeina o le tele o aʻafiaga itu:

  • Dyspeptic syndrome - o le leai o se meaʻai, afu, vomiting periodic, diarrhea.
  • O le togafitiga faafomaʻi i luga o le fualaau oona e mafua mai i le aveina o Amoxiclav ua faapogisaina ai le manava o le nifo, afaina o le mucosa gastritis (gastritis), mumū o le iniseti (enteritis) ma gaʻo (colitis).
  • Faʻaleagaina o hepatocytes (faʻava o le ate) faʻateleina le maualuga oa latou enzymes (AST, ALT) ma le bilirubin i totonu o le toto, le faʻaaogaina o le excretion o bile (jalestice cholestatic).
  • O ni faʻalogona e le maua ai le maʻi e tupu mo le taimi muamua ma e mafai ona o mai faatasi ma faʻalavelave o le fesuiaiga o le matuitui - mai le vevela o le paʻu i le atinaʻeina o le faʻalavelave anaphylactic.
  • Faʻafitauli i le hematopoietic system - o se faʻaititia o le maualuga o leukocytes (leukocytopenia), platelets (thrombocytopenia), o le faʻaitiitia o le toto coagulability, o le anemia hemolytic ona o le faʻaumatia o le tele o toto toto.
  • Suiga i le gaioiga galue o le tino tutotonu o le tino - vevela, tiga i le ulu, atinaʻe o le faoa faamalosi.
  • O le afaina o le tino o le fatu o fatugaʻo (vavalalata interstitial), o foliga mai o tioata (crystalluria) poʻo le toto (hematuria) i le urine.
  • O le Dysbacteriosis o le solia lea o le microflora masani o le mucous membranes, ona o le faaleagaina o le siama o loo i ai. Ma le isi, e le o le talaaga o le dysbiosis, o le itu e ono aʻafia ai atonu o le atinaʻeina o se maʻi faʻaleaga.

I le tulaga o aʻafiaga i itu, o le ave o Amogumlav papa e taofi.

Faatonuga faapitoa

O le faʻaaogaina o Amozylav 500 + 125 pusa e tatau ona faʻatinoina e pei ona faatonuina e se fomaʻi. E fautuaina foi e faitau ia faatonuga mo le fualaau faasaina. O faʻamatalaga faapitoa e uiga i le faʻafoega o lenei vailaʻau e tatau ona amanaʻia:

  • Ae e te leʻi amataina, e manaʻomia ona e mautinoa i le taimi ua tuanaʻi e leai ni faʻamaʻi faʻafitauli i le ave o vailaau faʻamaʻi o le penicillin group ma analogues. Afai e talafeagai, e fautuaina e faia se suega o le allergy.
  • O le fualaau faasaina e tatau ona faʻaaogaina naʻo le atinaʻeina o siama faʻamaʻi e mafua mai i siama e ono aʻafia i le maona. Amozylav e le aoga i faʻamaʻi. O le auala sili ona lelei e amata ai togafitiga faʻamaʻi o le faia o se suʻesuʻega o le bacteriological, faʻamalamalamaina le aganuʻu o le sui mafuaʻaga o le faʻaleagaina o togafitiga ma fuafua ai lona lagona lelei i Amoxiclav.
  • Afai e leai se aoga mai le amataga o le faʻaogaina o le Amozylav papa i totonu o le 48-72 itula, ua suia i se isi vailaʻau faʻasolosolo poo ua faʻaaogaina togafitiga togafitiga.
  • Ma le faaeteete, ua faʻaaogaina Amoxiclav i tagata gasegase e maua ai le maʻi faʻamaʻi poʻo le fatu fatu, ao latou mataʻituina o latou gaioiga galue.
  • I le taimi o le pulega o fualaau faasaina (aemaise lava i se togafitiga e sili atu i le 5 aso), e manaʻomia le suʻeina o le toto e tatau ai ona pulea le aofaʻi o ona elemene (elemene mumu mūmū, sela paʻepaʻe ma platelets).
  • E leai ni faʻamatalaga i luga o le faʻaleagaina o le aafiaga o Amozylav i le atinaʻe o le tamaʻi fausua. Ae ui i lea, o lona faʻaaogaina ile uluaʻi masina o le maitaga e le manaʻomia. I le tuai o le maitaga ma aʻo susu susu, ua faʻamaonia le fualaau mo le faʻaaogaina, ae o le taliaina e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.
  • E le o faʻaaogaina i totonu o fualaau mo tamaiti laiti, aua o loʻo i ai se maualuga maualuga o mea gaosi, fuafua mo tausaga mai le 6 tausaga.
  • O le faʻaaogaina faʻatasi ma vailaʻau o isi vailaʻau faʻatauina e tatau ona matua faʻaeteete. Aua neʻi faʻaaogaina fualaau faʻasaina e faʻaititia ai le toto coagulability ma i ai sona aʻafiaga i luga o le ate po o fatuga.
  • O fualaau a Amoxiclav e le afaina tele ai le tali a le tagata ma lona faʻatonuga.

O nei faʻamatalaga faapitoa e uiga i le faʻaaogaina o Amozylav e tatau ona amanaʻia e le fomaʻi aʻo le i tofiaina o ia.

Faʻasalaga

O le tele o le togafitiga o le togafitiga pe a ave amo a Amoxiclav e ono mafai ona o faatasi ma suiga o le gaioiga o totoga o le gastrointestinal tract (nausea, vomiting, manava, tiga o le tino), ma le tino o le tino (maʻi tiga, moe malolo, gaogao). O nisi taimi o le maualuga o lenei fualaau faasaina e mafai ona oo atu ai i le anemia hemolytic, ate po o le fatu fatu. I le tulaga o faʻamaoniga o le maualuga, e tatau ona e vave taofia le tagofia o fualaau faasaina ma saili fesoasoani faafomaʻi. O le vailaau faʻasaina e tuʻuina atu i falemaʻi e ala i le faʻauluina.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le susu

O suesuega a manu e leʻi faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga ile lamatiaga o le tagofia o fualaau faasaina i le taimi o maitaga ma lona aafiaga ile atinaʻe o tama.

Tasi suʻesuʻega i fafine ma le faʻasolosolo o le faʻamaʻaloga o membni o le amniotic na latou maua ai le faʻaaogaina o le faʻamalosi faʻatasi ma le vailaʻau oona / clavulanic e mafai ona fesoʻotaʻi ma se faʻaopoopoga o le aʻafiaga o le aʻafiaga o enterocolitis i pepe faatoa fananau mai. I le taimi o le maitaga ma le lactation, o le fualaau oona e faʻaaogaina pe afai o le faʻamoemoe mo le tina e sili atu nai lo le lamatiaga i le tamaititi ma le tamaititi. Amobutillin ma le kulukinoiki i ni vaega laiti e ulu atu i susu o susu. I pepe e fananau pepe, o le atinaʻeina o lagona, manava manava, tagata o le mucous membranes o le vavalafo tautala e mafai. Pe a ave Amoxiclav 500 + 125, e tatau ona foia le mataupu o le taofi o le susu.

Vaega o le faʻaaogaina ma faʻamaoniga mo le faʻaogaina o Amoxiclav 500 mg

Amoxiclav 500 mg i le 125mm ua faʻatapulaʻaina mo tagata matutua ei ai faʻamaʻi pipisi e faia i le auai o siama e pei o staphylococcus, enterococcus, brucella ma le tele o isi.

O tofiga sili ona taatele e mafua ona o faʻamaʻi faʻalamalo ma faʻamaʻi otooto.

Amozylav 500 paʻu mo le iniseti ua faʻamaonia mo faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi e tupu pe a uma le taotoga.

Amoxiclav 125 mg poo le 250 mg e fautuaina mo tamaiti. O le tofiga o Amoxiclav 500 e ono mafai ona tupu i mataupu ogaoga, ae tatau i le tagata poto faapitoa ona fuaina le lelei ma le faʻaaogaina o sea tofiga.

Auala e ave

E mafai ona tatou fai atu o le Amoxiclav 500 mg o se fualaau lelei o gaoioiga tuufaʻatasia, talu mai le faʻamaonia saʻo, o le antibiotic ei ai lona aafiaga i ituaiga eseese o microbes.

E mafai ona e inu i le AmoXlav 500 pe a maeʻa ona tusia se tusi talavai, lea e tatau ai i le fomaʻi ona taʻu mai le ala e ave ai se tagata matua ma se tagata ua fuafuaina. E le gata i lea, a aunoa ma se faʻamaumauga, o le a le faatauina atu Amoxiclav 500 i se fale talavai.

Taua! Ua fautuaina le AmoXlav 500 ao leʻi faia le taumafataga, ona o le gaʻo lelei o le oloa ma sili atu ona lelei.

O le auala e faʻafoeina ai fualaau faasaina e masani ona tautala, e ese mai le mataupu o le injections. Muamua, o le fualaau faasaina ua faatonuina mo le tasi le vaiaso i le aveina o vailaau faʻalua 2 taimi i le aso.

Faʻalogo! Amobutlav 500 amata i le itula.

Mo tamaiti, o tulafono o le faʻatagaina o le a tutusa, ae e taua le manatua o le tino o le tamaititi e sili atu ona faigofie i le gaioiga o vaega, lea e ono aʻafia ai le sili atu ona ono tulai mai ni mea e le manaomia.

Pe a faʻatatauina se vailaʻau, e tatau i le fomaʻi ona amanaʻia mea nei:

  • tausaga
  • mamafa o le tino
  • le galuega o le polokalama urinary,
  • faʻamaʻi pipisi.

A maeʻa le suʻega, o le tagata poto faapitoa e fuafua pe o le a le metotia e manaʻomia mo se tagata matua.I le averesi, mo se tagata matua ma le agavaʻa ma le agavaʻa o faʻamaʻi pipisi, 1 papalama o loʻo faʻatulagaina i le 12 itula, faatasi ai ma ni faʻatonuga ogaoga, 1 le papa i 8 itula uma.

O le faʻaaogaina o tamaiti pe a uma le 12 tausaga le matua ma le mamafa o le mamafa o le sili atu i le fasefulu kilokalama o loʻo ogatasi ma le fua o le tagata matua, ma pe a seti ni atopaʻu mo tamaiti laiti, e taʻitaʻia e se tagata pe tusa ma le 40 ml o le vailaʻau mo 10 kilokalama o le mamafa, ma mafaufau i le vailaʻau o le ulavavale i le 5 milligrams.

Faataitaiga: faatasi ai ma se tamaititi e mamafa le 8 kilokalama i le matua e oo atu i le tasi le tausaga, o le fua o aso nei o Amoxiclav 500 o le a mulimuli mai - 40 mg * 8 kg * 5 ml / 500 = 3.2 ml. O lenei vailaʻau e tatau ona vaevaeina i le 2 i le 3 togi i le aso. Afai e manaʻomia, e mafai ona vaevaeina le laulau i le afa.

O le a le umi e tatau ona ou ave ai le mgmm mg

Ole laʻasaga o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e le sili atu i le 14 aso, pe a ma le 7 aso. I le averesi, Amozylav 500 e faalua pe faatolu i le aso.

Talu ai o lenei vailaau faʻasaina e matua tele naua le faatinoga, e tatau ona e mautinoa e leai ni tapulaa i le faʻaoga.

E mafai ona faʻamaonia le Amoxiclav 500 mo le silia ma le lua vaiaso, ae e mafai ona tupu lenei mea pe a maeʻa ona suʻesuʻeina e se fomaʻi.

Malosiaga e faʻaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

Amoxiclav 500, pei o isi faʻamaʻi faʻamaʻi o le penicillin group, e aʻafia ai le tino o se fafine maʻitaga poʻo le lactating, o lea o le tofiga e na o le i ai se manaoga taua.

Faatasi ai ma le toto, amoxicillin e pasi i le susu o susu, lea e naʻo le fafagaina poʻo le faʻamatalaina. Ma e mafai ona ulu le acid pavulanic e oʻo lava i puipui o le placental, lea ei ai foi lona uiga le lelei mo le fetus.

Faʻafefea ona aloese mai aʻafiaga

Mo mafuaʻaga o le faʻaaoga sese po o se fua saʻo, faʻapea foʻi ma le maualuga o le fualaau faasaina, o aʻafiaga le talafeagai e ono tupu. E mafai ona latou faʻaalia o se soliga o le gaʻoina o meaai, o le vevela, le soona inu.

I mataupu o le faʻamalosi faʻamalosi, lea e mafai foi ona tupu pe afai o le tele o le faʻamalosi o le vailaʻau e maua i le le lelei o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e tatau i le tagata maʻi ona vave taofia le tagofia o fualaau faasaina. Afai o le tagofia o le fualaau faʻasolo nei, e tatau ona fufulu le manava. O lenei mea e mafai ona tupu e le gata i tulaga o loʻo aʻafia ai le sone o le maʻi maʻi, ae faʻapea foi i le tulaga o le faʻalavelaveina o totoga o le fiafia.

O le urinary system e mafai ona tali atu ma le tele o filifiliga le lelei, ina ia aloese ai i itu e aʻafia ai mai le aveina o Amoxiclav, e tatau ona e manatua:

  • faʻatasi ai ma le faʻamaʻi tele, e tatau ona fetuutuunai le dose e ave ai le 1 papa i totonu o le 48 itula,
  • o vaega autū o le vailaau faʻasaina ua faʻateleina i totoga ola maloloina i se taimi sili atu i le lua itula muamua ina ua maeʻa le pulega, faʻamavae atoa mai le tino i totonu o le 24 itula. Ae ui i lea, o le faʻamaʻaʻaina atoatoa o le vailaau mo faʻamaʻi fatuga e le mafai ona tupu i se taimi puupuu,
  • afai e tatau ai, ia gauai atu i isi vailaau faʻamaʻi o le beta-lactam group.

I le tulaga o le le talafeagai o aʻafiaga, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi faʻatasi se tagata poto faapitoa.

Vaʻaiga tutusa

E masani lava, o le faʻamatalaga o vailaʻau o isi igoa tau fefaʻatauaʻiga ma isi faʻataʻitaʻiga e mafua mai i le mea moni o le tele ma le sili atu o siama e faʻasaʻo i vailaʻau faʻasaʻi ma se faʻataʻitaʻiga patino. O le faavae lenei e saili ai po o a sui o le Amoxiclav 500. E mafai ona avea Flemoxin Solutab ma Augmentin, faʻapea foi ma isi.

Ae ui i lea, e tatau ona manatuaina afai e maua faʻatasi analogues taugofie ma Amoxiclav 500, e mafai ona maua ni tali mai le cross-allergic. E taua foi le manatuaina o le faʻaaogaina tutusa o allopurinol ma Amoxiclav 500 poʻo se isi vailaau faʻasaʻi tutusa e mafai ona oʻo atu ai i faʻafitauli. E tatau ona faʻamavae le mimiti mai le maʻi.

O le a le tele o moli fuamoa 500 mg

E pei lava o soʻo se tasi, O le Amoxylav 500 i falemaʻi taʻitasi e mafai ona tau eseese. O le tau masani mo papamaa i Moscou o le a 460 ruulu, ae i le fale o St. Petersburg e tusa ma le 455 ru.

Pe a filifilia le tau o fualaau, e le tatau ona e tuliloaina se tau maualalo, o le a lava lea e maua ai se falemaʻi e maua ai se faʻaitiitiga faaopoopo pe a faʻatau.

Faʻamatalaga o fomai ma tagata gasegase

O faʻamatalaga e uiga i tagata gasegase Amoxiclav 500 ma fomaʻi faapitoa e tutusa. O le mea lea mai maʻi o loʻo tagofia le fualaau faasaina, faigofie le faʻaaogaina ma le leai o aʻafiaga o loʻo aʻafia, mulimuli i fautuaga.

E taua foi e tagata gasegase o le taimi o togafitiga ma le gaioiga o le fualaau faasaina e vave lava, aua a mavae ni nai aso e fesoasoani le antibiotic i le tagata gasegase, ma i le faaiuga o le vaiaso faalevaiaso ua toe uma le maʻi.

Ua faamamafaina e tagata faapitoa le sili ona lelei, fatuga o metotia ma ituaiga o gaoioiga a Amoxiclav 500.

Tuua Lau Faamatalaga