O le fualaau faasaina Forsig - faatonuga mo le faʻaaogaina, iloiloga, faʻalogologo taugofie

O lenei itulau e maua ai se lisi o analogues uma mo Forsig i le tuufaatasiga ma faʻamaoniga mo le faʻaaogaina. Se lisi o analogues taugofie, ma e mafai foi ona e faʻatusatusa tau i falemaʻi.

  • O le tau sili ona taugofie o Forsig:Invokana
  • O le lauiloa aloaʻia a Forsig:Laufanua
  • ATX faʻavasegaga: Dapagliflozin
  • Gaoioiga aoga / fatuina: dapagliflozin

#UlutalaTau i RusiaTau i Ukraine
1Invokana canagliflozin
Faʻalogo i se faʻaaliga ma se metotia faʻaaoga
13 tusi3200 UAH
2Novonorm faʻasalalau
Faʻalogo i se faʻaaliga ma se metotia faʻaaoga
30 tusi90 UAH
3Faʻasalaga faʻapitoa
Faʻalogo i se faʻaaliga ma se metotia faʻaaoga
115 solo--
4Baeta faʻamalosi
Faʻalogo i se faʻaaliga ma se metotia faʻaaoga
150 paʻu4600 UAH
5Laufanua faʻasalalauga
Faʻalogo i se faʻaaliga ma se metotia faʻaaoga
222 suʻe566 UAH

Pe a fuafuaina le tau taugofie analogues a Forsig o le tau maualalo na maua i le lisi o lisi na tuʻuina mai e falemaʻi na amanaia

#UlutalaTau i RusiaTau i Ukraine
1Laufanua faʻasalalauga
Faʻalogo i se faʻaaliga ma se metotia faʻaaoga
222 suʻe566 UAH
2Saxenda lalata
Faʻalogo i se faʻaaliga ma se metotia faʻaaoga
1374 tusi13773 UAH
3Faʻasalaga faʻapitoa
Faʻalogo i se faʻaaliga ma se metotia faʻaaoga
115 solo--
4Invokana canagliflozin
Faʻalogo i se faʻaaliga ma se metotia faʻaaoga
13 tusi3200 UAH
5Baeta faʻamalosi
Faʻalogo i se faʻaaliga ma se metotia faʻaaoga
150 paʻu4600 UAH

Tuuina atu lisi o analogues fualaau faasaina e faʻatatau i fuainumera o faʻataʻitaʻiga ua sili ona talosagaina

Analogs i le tuufaatasiga ma faailoga mo le faʻaaoga

UlutalaTau i RusiaTau i Ukraine
Forksiga Dapagliflozin--18 UAH

Le lisi o loʻo i luga o analogues, o loʻo faʻaalia ai Forsig sui, e sili ona talafeagai ona o latou tutusa foliga o mea gaosi ma e faʻatasi e tusa ai ma le faʻaaliga mo le faʻaaoga

Analogs e ala i le faʻamaoniga ma le auala e faʻaoga ai

UlutalaTau i RusiaTau i Ukraine
Lixumia lixisenatide--2498 UAH
Guarem Guar resin9950 suʻe24 UAH
Insvada faʻasalalau----
Novonorm Repaglinide30 tusi90 UAH
Reppagb Repaglinide----
Faʻailoga o le Baeta150 paʻu4600 UAH
Baita Long Exenatide10248 tusi--
Viktoza liraglutide8823 tusi2900 UAH
Saxenda liraglutide1374 tusi13773 UAH
Invocana canagliflozin13 tusi3200 UAH
Jardins Empagliflozin222 suʻe566 UAH
Faʻasalaga Leai115 solo--

Faamatalaga lautele, tuufaatasiga, ituaiga o faasaolotoga

Talu ai nei, o se vasega fou o fualaau faasaina ma mea e maua ai le suka, ae o le i ai o se aafiaga taua faavae e faatusatusa i fualaau ua leva ona faaaoga, ua maua i Rusia. O se tasi o muamua i totonu o le atunuu na resitaraina le tui o Forsig.

O le vailaʻau faʻafomaʻi e tuʻuina atu i le radar system (fualaau o vailaʻau) o se vailaau oona ua faʻamoemoe mo le faʻaaogā faʻapitoa.

O tagata tomai i le gasologa o suʻesuʻega na mafai ona latou mauaina ni taunuuga lelei, ma faʻamaonia ai le faʻaitiitia o le vailaau o vailaʻau na faʻaaogaina pe faʻaumatia foi i nisi o togafitiga o le inisalini ona o le faʻaaogaina o se fualaau fou.

O iloiloga o endocrinologists ma tagata gasegase i lenei tulaga e fefiloi. E toʻatele e fiafia i avanoa fou, ma o nisi oi latou e fefefe e faʻaaogaina, faatalitali mo faʻamatalaga e uiga i taunuuga o le faʻaʻumiva faʻaaogaina.

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le pepa o loʻo i ai se vailaʻau e 10 po o le 5 mg ma faʻapipiʻi i paʻu i se aofaiga e 10, faʻapea foi ma le 14 fasi vaega.

O laulau taʻitasi e aofia ai le Dapagliflozin, o le elemene autu autu lea.

O tagata faʻatau e aofia ai elemene nei:

  • microcrystalline cellulose,
  • laukose e leai se manava,
  • silica
  • crospovidone
  • magnesium stearate.

  • o le vailaʻau polyvinyl alcohol vaega ole hydrolyzed (Opadry II samasama),
  • titanium dioxyide
  • macrogol
  • talisa paʻu
  • lanu samasama uʻamea.

Faʻataʻitaʻiga

Dapagliflozin, e avea o se vaega galue o le fualaau faasaina, o se inhibitor foi o le SGLT2 (protein), o lona uiga, e taofia ai a latou galuega. I lalo o le aafiaga o elemene fualaau faasaina, o le aofai o le kulukose e gaosi mai le urine muamua e faaitiitia, o le mea lea, o lona manava ua maeʻa ona faatinoina ona o le gaioiga o fatugaʻo.

O lenei mea e mafua ai le faʻamautuina o le toto glycemia. O se uiga iloga o le fualaau faasaina o lona filifilia maualuga lea, aua e le afaina ai le felauaiga o le kulukose i masini ma e le faalavelaveina ai lona malosi pe a ulu atu i le inumaga.

O le aʻafiaga autu o le vailaau faʻasaina e faʻatatau i le faʻaumatia e fatugaʻo o le kulukose, lea e faʻapipiʻi i totonu o le toto. O le tino o le tagata e masani lava ona faʻaalia i le tele o oloa gaosiolosi ma toxins.

Faʻafetai i le galuega faʻatulagaina o fatugaʻo, o nei vailaʻau o loʻo faʻamalieina lelei ma faʻateleina faʻatasi ma urine. I le faagasologa o le faʻamalositino, e tele taimi e pasi ai le toto i le renal glomeruli. O vaega o le protein e muamua ona taofia i totonu o le tino, ma o mea uma o totoe o le vai ua faamamaina, o le urine muamua. O lona aofaiga i le aso e mafai ona oʻo i le 10 lita.

Ina ia liua lenei vai i le elemene lona lua ma ulu atu i le vevela, e tatau ona faateleina lona faʻatupulaia. O lenei sini e maua e ala i le suia o le faʻamalamalamaina i totonu o le toto o mea aoga uma, e aofia ai le kulukose.

I le leai o se togafitiga, o mea uma lava ua toe faʻafoʻi mai, ae o le maʻisuka o loʻo i ai se vaega o le toesea o le suka i totonu o le iniseti. E tupu lenei mea i le maualuga o le 9-10 mmol / L..

O le tagofia o fualaau faʻasaina i se faʻataʻitaʻiga masani e faʻaalia ai le faʻasaʻolotoga e oʻo atu i le 80 g o le kulukose o le toto i totonu o le uila. Ole aofaiga lenei e le faʻalagolago i le maualuga o le inisalini e maua mai i le pancreas poʻo le mauaina e tui.

O le aveeseina o le kulukose e amata i le maeʻa ai o le pulu, ma o lona aafiaga e tumau mo le 24 itula. O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina e le afaina ai le gaosiga masani o le kulukose oona pe a tupu mai le hypoglycemia.

Iʻuga o suʻega, o loʻo faʻaleleia i le faagaoioia o suauu beta e nafa ma le gaosia o le hormone. I tagata gasegase na ave le fualaau faasaina i se vailaau e 10 mg mo le 2 tausaga, o le kulukose sa masani ona aveese, e mafua ai le faateleina o le numera o diuresis osmotic. O le faateleina o le volumine o le urine e ono mafai ona o faatasi ma le faateleina o le faateleina o le manava o le sodium e ala i fatugaʻo, ae lei suia le taua o le mafaufauga o lenei mea.

O le faʻaaogaina o Forsigi e mafua ai le paʻu o le toto maualuga i le 2-4 vaiaso talu mai le amataga o le pulega. I le faaopoopo atu, o le faʻaaogaina o fualaau mo le 3 masina e faʻaitiitia ai le hemoglobin glycosylated.

Pharmacokinetics

O le vailaʻau o le pharmacokinetic o loʻo faʻaalia i foliga o le faʻamalosi, tufatufa atu, metabolism ma le excretion o vaega autu:

  1. Tuʻu A maeʻa ona ulu, o vaega o le sooupu e matua gauai uma i puipui o le gastrointestinal tract (gastrointestinal tract), e tusa lava po o le a le taimi o taumafataga. O le maualuga o le faʻamoemoega pe a uma ona maua se manava gaogao e ausia pe a uma le 2 itula ma faʻaopopo le tele i le fua. O le maualuga o le bioavailability o le vaega autu o le 78%.
  2. Tufatufaina. O le vaega malosi o le fualaau faasaina e toetoe lava 91% ua noatia i puipuiga. O faʻamaʻi o fatugaʻo poʻo le maʻi o le ate e le afaina ai lenei faailoilo.
  3. Metabolism. O le mea autu o le fualaau faasaina o se glucoside o loʻo i ai se faʻamau carbon i le glucose, lea e faʻamatalaina lona tetee atu i glucosidases. O le afa o le taimi na manaʻomia mo le afa o le ola o vailaʻau faʻasaina mai le plasma o le toto na 12.9 itula i le vaega suʻesuʻeina o volenitia soifua maloloina.
  4. Faʻatonu. O vaega o le fualaau faasaina e mafua mai i fatugaʻo.

Lauga Vitio i le auala o Forsig, vaega 1:

Faailoga ma le faʻailoga

E le mafai e le vailaʻau ona faʻamalosi le glycemia pe a faaauau pea le faʻaauau pea ona faʻaauau pea le faʻaaogaina o le gaʻo.

O le mafuaʻaga lea e tatau ai ona faʻamalosia togafitiga faʻapitoa e faʻatau ai mea taumafa taumafa ma le faʻatinoina o nisi o faʻafitauli faaletino. Mosig e mafai ona faʻatulagaina e na o le pau lea o togafitiga faʻasoifua maloloina, ae o le tele lava o nei laulau e fautuaina e faʻatasi ma Metformin.

  • o le gau o le mamafa i tagata e le o le insulin,
  • faʻaaoga e fai ma vailaʻau faaopoopo i tagata gasegase e maua i le maʻisuka malosi,
  • faʻasaʻoina o faʻafitauli e masani ona faia i meaʻai,
  • le i ai o pathoces e faʻasaina ai le gaioiga faaletino.

  1. Inisalini faalagolago i le maʻisuka.
  2. Toto O faʻamaoniga e faʻamatalaina i le leai o se faʻamatalaga e faʻamaonia ai le saogalemu o le faʻaaogaina i lenei vaitau.
  3. Lactation period.
  4. Tausaga mai le 75 tausaga ma luga. E mafua ona o le faʻaitiitia o galuega tauave o loʻo faia e fatugaʻo, ma le faʻaitiitia o le toto.
  5. O le gasegase o le laose, lea o se vaega o ausilali i laulau.
  6. O se allergy e mafai ona tupu pe a faʻaaogaina le vali i totonu o le atigi pusa o le papa.
  7. Faʻaleleia le maualuga o tino o le ketone.
  8. Nifaphathy (maʻisuka).
  9. Taliaina o nisi o togafitiga, o le aʻafiaga e faʻaleleia i le faʻasolosolo faʻatasi ma polotini mo Forsig.

  • siama tumau
  • ava malosi, nicotine (leai ni suʻesuʻega mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina),
  • faateleina le tamaitusi,
  • urinary system disorders
  • matua
  • ogaoga faʻamaʻi fatu,
  • loto vaivai.

Faatonuga mo le faaaogaina

O pusa e faʻafofoga tautala i se fuataga e faʻalagolago i togafitiga tuʻuina atu i le tagata maʻi:

  1. Monotherapy. E le tatau ona silia le 10 mg i le aso.
  2. Faʻatasia togafitiga. O le aso, e faatagaina e ave le 10 mg o le Forsigi faʻatasi ma Metformin.
  3. Uluai togafitiga ma le 500 mg o Metformin e 10 mg (tasi i le aso).

O le faʻafofoga tautala o le fualaau faasaina e le faalagolago i le taimi e 'ai ai meaai. Faʻaitiitia le fua o le vailaau faʻasaina e tele lava ina manaʻomia i togafitiga o le inisalini poʻo fualaau faʻatele lea e faʻateleina ai lana pule.

O tagata maʻi e iai se faʻafitauli maualuga o togafitiga o le fatu po o le ate e tatau ona amata ona fufulu fualaau i se fua o le 5 mg. I le lumanaʻi, e mafai ona faʻaleleia i le 10 mg, pe'ā tuʻuina lelei ia vaega.

Lauga Vitio i le auala o Forsig, vaega 2:

Tomaʻi faapitoa

O meatotino o le fualaau faasaina e mafai ona fesuisuiai ma nisi o maʻi o le maʻi poo foliga:

  1. Faʻailoga o fatugaʻo. O le aofaʻi o le kulukose o loʻo faʻatupulaia tuusaʻo e faalagolago i le gaioiga o nei totoga.
  2. I le tulaga o le solia o le ate, o le aafiaga o le fualaau faasaina e suia laitiiti, o le mea lea, e le manaomia le fetuutuunaiga o tui faatonuina. O mea taua tele i mea totino o le vailaau oona ua na o se maʻi matuia o togafitiga.
  3. Tausaga. O tagata mamaʻi i lalo ifo o le 70 tausaga le matutua latou te leʻi faʻaalia le tele o le faateleina o le faʻaalia.
  4. Itupa I le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, na sili atu i fafine le AUC e 22% pe a faatusatusa i alii.
  5. O le vavalalata faʻasalalauga e le faʻapogai ai le feeseeseaiga i le faʻaalia lelei.
  6. Pauna. O le maualuga o tagata gasegase na maualalo le taua i le taimi o togafitiga.

O le aʻafiaga o fualaau faasaina i tamaiti e leʻi suʻesuʻeina, o lea e le tatau ona faʻaaogaina e fai ma togafitiga mo le maʻi. O le tapulaʻa lava e tasi e faʻaaogaina i le maʻitaga ma le lactating o fafine, talu ai e leai se faʻamatalaga e uiga i le mafai ona faʻaaogaina o vaega o le oloa i le susu.

Faatonuga faapitoa

Le aoga o le fualaau faasaina e faalagolago i le iai o faʻamaʻi pipisi e aʻafia i le maʻisuka i le tagata maʻi:

  1. Faʻailoga o fatugaʻo. I le tele o tulaga, o le faʻaitiitia o le aʻafiaga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le o iai i tagata o loʻo mafatia mai le gasegase o le toto. I ni faʻafitauli matuia o togafitiga, o le tagofia o fualaau aina e le mafai ona oʻo atu ai i le togafitiga o loʻo manaʻomia. O ia faatonuga o loʻo faʻamatalaina ai le manaʻomia o le siakiina pea o le galuega, lea e tatau ona faia i le tele o tausaga i le tausaga e tusa ai ma fautuaga faʻafomaʻi.
  2. Faʻailoga o le ate. Faatasi ai ma ia soliga, o le faʻaalia o le vaega galue o se vaega o le vailaau faasaina e mafai ona faateleina.

O le uiga o le Forsig e mafua ai suiga nei:

  • faateleina le tulaga lamatia o le faaitiitia o le aofaʻi o le toto,
  • faateleina le ono mafai ona tulai mai le malosi,
  • faʻaauau le paleni eletise,
  • o le lamatiaga o le atiaʻe o faʻamaʻi pipisi e aafia ai le urinary tract e faʻalautele
  • ketoacidosis e mafai ona tupu,
  • faateleina le hematocito.

E taua le malamalama o le faia o fualaau e tatau ona faia pe a uma ona feutagai ma se fomaʻi.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

Dapagliflozin e taua o se fualaau saogalemu ma i le taimi o se fualaau e tasi, e sili atu i le aofaiga o le gaʻo faatagaina i le 50 taimi, e lelei le taliaina.

O le faaiuga o le Urine o le kulukose sa maitauina mo ni nai aso, ae o mataupu o le faʻamaʻavaina, faʻapea foi ma le vavalalata ma le le atoatoa o le electrolyte e leʻi iloa.

I vaega na suʻesuʻeina, lea na ave ai e nisi tagata Forsig ma le isi na avea ma nofoaga, o le aafiaga o le hypoglycemia, faapea foi ma isi faaletonu leaga, e le eseese tele.

Le faʻaitiitia o le togafitiga e tatau ona faia i tulaga nei:

  • creatinine faateleina
  • e tele faʻamaʻi pipisi e aafia ai le urinary tract,
  • Na faaali mai le taotoga
  • e te lagona le mautonu
  • ua paʻu le paʻu paʻu
  • togafitiga faʻaleagaina i le ate.

Afai e maua se mea maualuga, e manaʻomia le faʻaleleia o le togafitiga e amanaʻia ai lona manuia.

E mafai ona aveesea loʻu mamafa i le Forsiga?

I faatonuga mo vailaʻau, ua faailoa mai e le gaosi oloa le gau o le mamafa lea e matauina i taimi o togafitiga. O lenei mea e sili atu ona maitauina i tagata gasegase o loʻo mafatia e le gata mai le maʻisuka, ae mai le gaʻo.

Talu ai ona o mea tau toto, o le fualaau faasaina e faaitiitia ai le tele o le vai i totonu o le tino. O le mafai gaosia o vailaʻau faʻamalosi i le soʻo se vaega o le kulukose e fesoasoani foi i le le toe maua o pauna faaopoopo.

O tulaga autu mo le mauaina o le aafiaga o le faaaogaina o fualaau faasaina e le lava le taumafa ma le tuuina atu o tapulaa i le taumafataga e tusa ai ma le meaai fautuaina.

E le tatau i tagata maloloina ona faʻaaoga nei fualaau mo le paʻu o le mamafa. E mafua lenei mea ona o le tele o avega o loʻo faʻaogaina i fatugaʻo, ma le le lava o le poto masani ma le faʻaaogaina o le Forsigi.

Tafaoga faʻamalosi ma Analogs

O le vailaʻau e fesoasoani e faʻamalosia ai togafitiga, insulin ma fualaau faasaina e faʻalautele ai lana faasee.

O le lelei o le fualaau faasaina e faaitiitia ao tago i fualaau nei:

  • Rifampicin,
  • tagata e faʻaaogaina faʻasalalau,
  • enzymes e siitia ai le metabolism o isi vaega.

O le taumafa o le Forsig tablets ma le mefenamic acid e faʻapupula ai le faʻaogaina o le mea galue e 55%.

O le vaʻavaʻa ua manatu ua na o le vailaʻau faʻatasi ma le Dapagliflozin e maua i Rusia. O isi, o mea e sili atu le taugofie o le uluai kopi e le o gaosia.

O se isi mea i fualaau o Forsig e mafai ona avea ma vailaʻau o glyphosine:

Manatu o tagata tomai faapitoa ma gasegase

Mai i iloiloga a fomaʻi ma tagata gasegase e uiga i le fualaau faasaina Forsig, e mafai ona tatou faʻataunuʻu faapea o le vailaʻau e faʻaitiitia ai le kulūkose i totonu o le toto ma o loʻo i ai se aoga aoga i le tino atoa, ae ui i lea, o nisi o loʻo i ai aʻafiaga aʻafia, e tatau ona amanaia pe a ave le vailaʻau.

O le fualaau faasaina na faamaonia lona aoga i le taimi o le suʻega. O le masani o le glycemia i le tele o tulaga e mafai ona ausia e aunoa ma le tupu mai o aʻafiaga itu. O nisi tagata gasegase na taofia le tuiina o le inisalini. O lenei faʻamatalaga e maua mai iʻuga o se suʻega e 50,000 tagata na maua i le glycemia mai le 10 mmol / l na auai. I le faaopoopo i le maualuga o le suka, o le fualaau faasaina na i ai se aafiaga lelei i le soifua maloloina lautele.

Alexander Petrovich, endocrinologist

Forsyga o le fualaau muamua lea i le vaega o se vasega fou o inhibitors. O meatotino o fualaau faasaina e le o faalagolago i le galuega o peta peta, faapea foi ma le insulin. O vaega taua e poloka ai le toe faʻaaogaina o le kulūkose i fatugaʻo, ma faʻaitiitia ai lona taua ile toto.E tutusa foi le aoga o faamanuiaga o le mafai lea ona faaititia le mamafa o le tino ma faaitiitia ai le ono mafai ona maua i le hypoglycemia. O suʻega ua faʻaalia ai e le toe aʻafia faʻatasi ma aʻafiaga i togafitiga. O le vailaʻau ua faʻaaoga lelei i fafo mo le tele o tausaga, lea na faʻateleina ona faʻamaonia lona aoga.

Irina Pavlovna, endocrinologist

Mosig papa na faatonuina i loʻu tina ina ua maeʻa ona teena lona inisalini. I le taimi o le amataga o le meaʻai, toetoe lava o faʻamau uma o loʻu tina e le masani ai. O le C-peptide sa i lalo ifo o le taʻaloga taliaina, ma le suka, i le isi itu, e tusa ma le 20. E tusa ma le 4 aso talu ona maeʻa le uluai laulau, na amata ona iloa lelei le alualu i luma. Sugar na tu i luga e sili atu ma le 10, e ui i le tele o fualaau o isi fualaau (Amaril, Siofor). Ina ua maeʻa le masina o togafitiga ma nei fualaau, na faʻamaonia le tele o vailaʻau mo tina. E mafai ona ou fai atu e ui o le auala o Forsig e matua faamalieina lava.

Na ou faitauina faʻamatalaga mai isi tagata faʻaoga ma ou teʻi. O le fualaau faasaina na fesoasoani i le toatele, ae le o aʻu. Talu mai le amataga o lona faʻaaogaina, o aʻu suga e le gata na toe foi i tulaga masani, ae na oso foi. Ae o le mea e sili ona leaga o le tigā lagona i le tino atoa, lea e le mafai ona faʻatagaina. Ou te talitonu o se vailaau faʻatasi ma nei aʻafiaga e le tatau ona faʻaaoga e soo se tasi.

O le tau o se afifi o Forsig o le 30 papa (10 mg) e tusa ma le 2600 rubles.

Eseesega o mea, atonu e fetaui lelei i faʻaaliga ma auala e faʻaaoga ai

UlutalaTau i RusiaTau i Ukraine
Ole rosiglitazone muamua, metformin hydrochloride----
Bagomet Metformin--30 UAH
Glucofage metformin12 solo15 UAH
Glucophage xr metformin--50 UAH
Red Metal Metformin, Sibutramine20 solo--
Dianormet --19 UAH
Diaformin metformin--5 UAH
Metformin metformin13 tusi12 UAH
Metformin sandoz metformin--13 UAH
Siofor 208 suʻe27 UAH
Formin metchini hydrochloride----
Emnorm EP Metformin----
Megifort Metformin--15 UAH
Metamine Metformin--20 UAH
Metamine SR Metformin--20 UAH
Metformate metformin256 suʻe17 UAH
Tefor metformin----
Glycometer ----
Glycomet SR ----
Formethine 37 solo--
Metformin Canon metformin, ovidone K 90, maso maso, crospovidone, magnesium stearate, talc26 tusi--
Insuffor metformin hydrochloride--25 UAH
Metformin-teva metformin43 solo22 UAH
Diaformin SR metformin--18 UAH
Mepharmil Metformin--13 UAH
Metformin Farmland Metformin----
Glibenclamide Glibenclamide30 tusi7 UAH
Maninyl Glibenclamide54 solo37 UAH
Glibenclamide-Health Glibenclamide--12 UAH
Glyurenorm glycidone94 tusi43 UAH
Bisogamma Glyclazide91 solo182 UAH
Glidiab Glyclazide100 tusi170 UAH
Maʻisuka MR --92 UAH
Diagnizide Mr Gliclazide--15 UAH
Glidia MV Gliclazide----
Glykinorm Gliclazide----
Gliclazide Gliclazide231 suʻe57 UAH
Glyclazide 30 MV-Indar Glyclazide----
Glyclazide-Health Gliclazide--36 UAH
Glioral Glyclazide----
Diagnizide Gliclazide--14 UAH
Diazide MV Gliclazide--46 UAH
Osliklid Gliclazide--68 UAH
Diadeon gliclazide----
Glyclazide MV Gliclazide4 tusi--
Amala 27 solo4 UAH
Glemaz glimepiride----
Glian glimepiride--77 UAH
Glimepiride Glyride--149 UAH
Glimepiride diapiride--23 UAH
Ositaulaga --12 UAH
Glimax glimepiride--35 UAH
Glimepiride-Lugal glimepiride--69 UAH
Clay Glimepiride--66 UAH
Diabrex glimepiride--142 UAH
Meglimide glimepiride----
Melpamide Glimepiride--84 UAH
Perinel glimepiride----
Glempid ----
Glimed ----
Glimepiride glimepiride27 solo42 UAH
Glimepiride-teva glimepiride--57 UAH
Glimepiride Canon glimepiride50 suʻe--
Glimepiride Pharmstandard glimepiride----
Dimaril glimepiride--21 UAH
Glamepiride diamerid2 lau--
Amaryl M Limepiride Micronized, Metformin Hydrochloride856 suʻe40 UAH
Glibomet glibenclamide, metformin257 solo101 UAH
Glucovans glibenclamide, metformin34 tusi8 UAH
Dianorm-m Glyclazide, Metformin--115 UAH
Dibizid-m glipizide, metformin--30 UAH
Douglimax glimepiride, metformin--44 UAH
Duotrol glibenclamide, metformin----
Gluconorm 45 solo--
Glibofor metformin hydrochloride, glibenclamide--16 UAH
Avandamet ----
Avandaglim ----
Janumet metformin, sitagliptin9 tusi1 UAH
Velmetia metformin, sitagliptin6026 tusi--
Galvus Met vildagliptin, metformin259 suʻe1195 UAH
Tripride glimepiride, metformin, pioglitazone--83 UAH
Comboglize XR metformin, saxagliptin--424 UAH
Comboglyz Prolong metformin, saxagliptin130 solo--
Gentadueto linagliptin, metformin----
Vipdomet metformin, alogliptin55 solo1750 UAH
Sinjardi empagliflozin, metformin hydrochloride240 solo--
Voglibose Oxide--21 UAH
Glutazone pioglitazone--66 UAH
Dropia Sanovel pioglitazone----
Januvia sitagliptin1369 tusi277 UAH
Galvus vildagliptin245 suʻe895 UAH
Onglisa saxagliptin1472 tusi48 UAH
Nesina alogliptin----
Vipidia alogliptin350 tusi1250 UAH
Trazhenta linagliptin89 tusi1434 UAH

E faʻapefea ona maua se faʻaletonu taugofie o se taugata taugata?

Ina ia maua se faʻasologa taugofie i se vailaʻau, se generic poʻo se synonym, muamua o mea uma matou te fautuaina e gauai atu i le tuufaatasiga, e faʻaaogaina i mea tutusa ma mea e faʻaaogaina mo faʻaaogaina. O le mea lava lea e tasi o le fualaau faasaina o le a faailoa mai ai o le vailaʻau e tutusa lava ma le fualaau faasaina, vailaau faafomai ma tutusa. Ae ui i lea, aua nei galo e uiga i vaega le atoatoa o fualaau tutusa, lea e mafai ona aafia ai le saogalemu ma le aoga. Aua nei galo e uiga i faatonuga a fomaʻi, togafitiga o le tagata lava ia e mafai ona afaina ai lou soifua maloloina, o lea la e masani ona e talanoa i lau fomaʻi aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau.

Aoaoga mo Forsig

Faiga o foliga:
ata vali ata

Faʻavae
O se tasi o ata e ufiufi ata, 5 mg, e aofia ai:
Mea aoga:
dapagliflozin propanediol monohydrate 6.150 mg, fuafua i le dapagliflosin 5 mg
Tagata e mauaina: microcrystalline cellulose 85.725 mg, lactose anhydrous 25,000 mg, crospovidone 5,000 mg, silikoni dioxide 1,875 mg, magnesium stearate 1,250 mg,
Pusa atigipusa: Opadray® II lanu samasama 5,000 mg (polyvinyl alcohol malosi ole suavai 2,000 mg, dioxide titanium 1,177 mg, macrogol 3350 1.010 mg, talc 0.740 mg, suauu oxide yellow 0.073 mg).

O le tasi laumei ata-valiina 10 mg o loʻo aofia ai:
Mea aoga:
dapagliflosin propanediol monohydrate 12.30 mg, ua fuafuaina e pei o lepagoslosin 10 mg
Tagata e mauaina: microcrystalline cellulose 171.45 mg, lactose anhydrous 50.00 mg, crospovidone 10.00 mg, diocide dioxide 3.75 mg, magnesium stearate 2.50 mg,
Pusa atigipusa: Opadray® II lanu samasama 10.00 mg (polyvinyl alcohol i se vaega ole suavai ole 4.00 mg, dioxide titanium 2.35 mg, macrogol 3350 2.02 mg, talc 1.48 mg, vai uila uila samasama 0.15 mg) .

Faʻamatalaga
5 mg pepa e vali ai ata:
Laupapa biconvex o loʻo ufiufi ma se ata samasama samasama, na vaneina i le "5" i le tasi itu ma le "1427" i le isi itu.
Ata vali ata vali, 10 mg:
Rhomboid biconvex paʻu e ufiufi i se ata samasama samasama, na vaneina i le "10" i le tasi itu ma le "1428" i le isi itu.

Pharmacotherapeutic group
O le vailaau oona e faʻaaogaina i le faʻaoʻo - type 2 glucose transporter inhibitor

ATX Code: A10BX09

Fale faʻamaloilo
Faʻatinoga o gaioiga
Dapagliflozin o se mea malosi (o le inhibitory constant (Ki) o le 0.55 nM), o se ituaiga inhibitor ituaiga soda glucose (SGLT2) filifilia e lua. SGLT2 ua filifilia ma le filifilia i totonu o le fatugaʻo ma e le o maua i le sili atu ma le 70 isi tino (e aofia ai le ate, musika o le skeletal, tino o le tino, mammary gland, vesslet, ma le faiʻai). SGLT2 o le taʻavale autu lea e aofia i le glucose reabsorption i le renal tubules. O le glucose reabsorption i totonu o le tino o le tagata gasegase e iai le maʻisuka ituaiga 2 (T2DM) e faaauau pea e ui lava i le hyperglycemia. O le taofiofia o le toe faʻaaogaina o le kulukose, dapagliflozin e faʻaitiitia ai lona toe faʻamautuina i totonu o le renal tubules, lea e tau atu i le excretion o le kulukose e fatugaʻo. O le taunuuga o le dapagliflozin o se faaitiitia i le anapogi o le kulukose ma pe a uma ona 'ai, faapea foi ma le faaitiitia o le maualuga o le hemoglobin glycosylated i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2.
Aveesea o le kulukose (glucosuric effect) e matauina pe a uma ona ave le fualaau muamua o le fualaau faasaina, faaauau pea mo le isi 24 itula e sosoo ai ma faaauau pea i togafitiga atoa. O le aofaʻi o kulukose e faʻamalosi e fatugaʻo ona o lenei masini e faʻalagolago i le faʻaoʻoina o le kulukose i totonu o le toto ma luga ole fua o le filtration (GFR). Dapagliflozin e le faalavelave i le gaosiga masani o le kulukose o loʻo tali atu i le hypoglycemia. O le aʻafiaga o le dapagliflozin e tutoatasi mai le gasegase insulin ma le lagona o le insulin. I suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga mo Forsig ™, o se faʻaleleia atili o le peta-cell function sa maitauina (faʻataʻitaʻiga HOMA, iloiloga o le homeostasis).
O le faʻaaogaina o le kulukose e gaʻo fatuga na mafua mai le dapagliflozin e faʻatasi ma le leiloa o kalori ma le faʻaitiitia o le mamafa o le tino. O le lapagliflozin o le faʻasaina o le sodium glucose cotransport e tuʻuina mai i aʻafiaga vaivai ma le tumau o le ola.
Dapagliflozin e leai sona aoga i isi tagata e auina atu i le glucose e feaveaʻi le kulukose i tisipenipuni lautele ma faʻaalia ai le sili atu i le 1,400 taimi sili atu le filifilia mo le SGLT2 nai lo le SGLT1, o le tagata autu o le vaʻaia o le intestinal e nafa ma le faʻamamaina o le kulukose.

Pharmacodynamics
I le maeʻa ai o talakalame a tagata volenitia soifua maloloina ma tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o le faateleina o le kulukose na gaosia e gaʻo. Ina ua ave le diavanozin i le 10 mg / aso mo le 12 vaiaso, o maʻi na maua i le maʻisuka ituaiga 2 na maua le 70 g o le kulukose i le aso e fatugaʻo (e tusa ma le 280 kcal / aso). I tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 oe na faʻaaogaina le lipopene i le 10 mg / aso mo se taimi umi (seia oʻo i le 2 tausaga), o le glucose excretion na tausia i le faagasologa o togafitiga.
O le manava o le glucose e fatugaʻo ma le dapagliflozin e taʻitaʻia ai foi i osmotic diuresis ma le faateleina o le volumine. O le faateleina o le volumine o le urine i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 o le aveina o le diapaglozin i se fualaau o le 10 mg / aso sa tausia mo le 12 vaiaso ma e pe tusa ma le 375 ml / aso. O le faateleina o le volumine o le urine na aumaia faatasi ma se fatu laʻititi ma le tumau i le masini o le sodium excretion e fatugaʻo, lea e leʻi mafua ai se suiga i le maualuga o le sodium i le toto toto.

Pharmacokinetics
Tuʻu
A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le dapagliflozin e vave ona oʻo i totonu o le gastrointestinal tract ma e mafai ona ave i le taimi o taumafataga ma fafo. O le maualuga maualuga o le dapagliflozin i le plasma toto (Stax) e masani ona ausia i totonu o le 2 itula talu ona anapogi. O faʻatauaina o Cmax ma AUC (o le vaega i lalo o le taimi faʻasolosolo) e faateleina i le fua faatatau i le fua o le dapagliflozin. O le faʻatoʻateleina o le biovailability o dapagliflozin pe a faʻafofo tautala i se fuasela o le 10 mg o le 78%. O le taumafaina na i ai sona aafiaga taua i luga o le pharmacokinetics o dapagliflozin i volenitia maloloina. O taumafataga maualuga na faʻaitiitia le Stax o le dapagliflozin e le 50%, faʻalautele Ttah (taimi e oʻo ai le maualuga o le plasma concentration) i le tusa o le 1 itula, ae leʻi afaina ai le AUC pe a faatusatusa i le anapogi. O nei suiga e le taua tele.
Tufatufaina
Dapagliflozin e tusa ma le 91% na tuʻuina i aʻafiaga. I tagata gasegase e iai faʻamaʻi pipisi, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le gasegase o le tino po o le galuega o le faamaʻi, o lenei faailoga e leʻi suia.
Metabolism
Dapagliflozin o se glucoside C e fesoʻotaʻi ma lona glucose e fesoʻotaʻi ma le kullukose e se carbon-carbone, lea e faʻamautinoa ai lona mausali i glucosidases. O le afa o le plasma (T½) i le aufaigaluega volenitia e 12.9 itula i le maea ai o le tasi o le dose o le dapagliflozin i le tautala i le 10 mg. Dapagliflozin ua fausiaina e avea ai ma gasegase e le masani ai le dapagliflozin-3-O-glucuronide.
A maeʻa ona tuʻuina atu le 50 mg o le 14C-dapagliflozin, e 61% o le tui na faʻaaogaina i le dapagliflozin-3-O-glucuronide, lea e mafua ai le 42% o le televise o le plasma radioactivity (AUC0-12 itula) - O le vailaau faʻasaina e leai se fesuiaiga e 39% o le aofaʻi o le radioactivity plasma. O vaega o tagata totoe o le metabolites e le sili atu i le 5% o le aofaʻi o le radioactivity plasma. Dapagliflozin-3-O-glucuronide ma isi metabolites e leai se aafiaga o le falemaʻi. Dapagliflozin-3-O-glucuronide e mafua mai i le enzyme uridine diphosphate glucuronosyl transferase 1A9 (UGT1A9), lea o loo i totonu o le ate ma fatugaʻo, ma le CYP cysochrome isoenzymes e itiiti ifo i le metabolism.
Tofiga
Dapagliflozin ma ona metabolites e mafua mai i fatugaʻo, ma na o le itiiti ifo i le 2% ua faʻamalosia e le suia. I le maeʻa ai o le 50 mg o le 14C-dapagliflozin, 96% o le radioactivity na maua - 75% i le urine ma le 21% i feces. E tusa ma le 15% o le leitio o loʻo maua i feces na maua e le tapagliflozin e le suia.
Pharmacokinetics i tulaga faapitoa ile falemaʻi
Tagata mamaʻi e leai se aoga
I le paleni (AUC meanings), o le faʻaalia o le dapagliflozin o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 ma le agavaʻa, agavaʻa poʻo le ogaoga (e pei ona fuafuaina i le iohexol kilia) e 32%, 60%, ma 87% maualuga atu nai lo tagata mamaʻi ma le maʻisuka ituaiga 2 ma galuega masani fatuga, i le faasologa. Ole aofaiga o le kulukose na gaosia e fatugaʻo i le aso na faʻalagolago ai le tapepaglozin i le paleni i luga o le tulaga o le toe galue. I tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 ma le galuega masani o le tane, ma i le vaivai, agavaʻa po o le matuia o le toilalo, 85, 52, 18 ma le 11 g o le kulukose sa faʻateleina i aso taitasi. E leʻi i ai ni eseesega i le fusifusia o le dapagliflozin i protein i tagata soifua volenitia soifua maloloina ma i latou o loʻo gasegase i le tele o le malosi o suiga. E le o iloa pe o aafia i le faʻaaogaina o le dapagliflozin.
Tagata gasegase e maua ai le gaʻo galuega
I tagata gasegase e le lelei le gasegase o le hepatic, o le fuainumera o Cmax ma AUC o dapagliflozin e 12% ma 36% le maualuga, pe a faʻatusatusa atu i tagata soifua maloloina. O nei eseesega e le taua tele, o le mea lea e le manaomia ai le fesuiaiga o fualaau mo le tapagliflozin i tagata gasegase i le vaivai o le ate (vaai le vaega "Ofo ma le Pulega.") O tagata gasegase o le ate (Child-Pugh class C) Cmax ma le AUC o dapagliflozin e 40% ma 67% le maualuga, i le itu, pe a faatusatusa i tagata volenitia maloloina.
Tagata matutua (> 65 tausaga)
E leʻi i ai se faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le faʻaalia o tagata gasegase i lalo ifo o le 70 tausaga (sei vagana ai mea e ese mai le matua e le o amanaiaina). Ae ui i lea, o le faateleina o le faʻaalia e mafai ona faʻamoemoeina ona o se faʻaititia o le galuega faʻapitoa e fesootaʻi ma tausaga. O faʻamatalaga faʻamatalaga mo tagata mamaʻi e sili atu i le 70 tausaga e le lava.
Itupa
I fafine, o le averesi o le AUC i le faʻatusatusaga e 22% le maualuga nai lo i alii.
Taʻaloga
Leai se eseʻesega faʻapitoa i le faʻaogaina o mea na maua i sui o Caucasian, Negroid ma Mongoloid.
O le mamafa o le tino
Faʻamaumauga maualalo maualalo i le mamafa o le tino. O le mea lea, i tagata gasegase e maualalo le mamafa o le tino, e mafai ona matauina se laʻititi laʻititi i le faʻaalia, ma i tagata gasegase e mamafa le mamafa o le tino-o se faʻaitiitia o le faʻaalia o le dapagliflozin. Ae peitai, o nei eseesega e le taua tele.

Faailoga mo le faʻaaogaina
O le maʻisuka ituaiga 2 e faaopoopo atu i taumafa ma faamalositino e faʻaleleia ai le lelei o le pulea o le lelei:
monotherapy
faʻaopoopoga i le metformin togafitiga i le leai o se faʻatonuga lelei i lenei togafitiga,
amata faʻatasi le faʻamalositino ma le metformin, pe afai e fautuaina lenei togafitiga.

Contraindications
Faʻateleina le lagona o tagata taʻitoʻatasi i soʻo se mea o le vailaʻau.
Ituaiga 1 maʻisuka.
Tetoacidosis o le maʻisuka.
Faʻaleagaina o le malosi o le malosi o le tino ma le ogaoga (GFR 65 tausaga)
O aʻafiaga matuia e fesootaʻi ma le faʻasolosolo o le gaioiga poʻo le le atoatoa o le lipoti na lipotia i le 2.5% o tagata gasegase e maua le diapaglozin, ma i le 1.1% o tagata gasegase e maua le placebo i le vaega o gasegase> 65 tausaga (tagai vaega "Faatonuga Faapitoa"). O le faʻafitauli sili ona taatele o loʻo aʻafia ai ma le faʻaaogaina o le tino o le tino, o se faʻaopoopoga i le concentinine concentration concentration. O le tele o nei gaioiga e le tumau ma e mafai ona toe suia. I le va o tagata mamaʻi e 65 tausaga le matua, o se faaitiitia o le BCC, e masani ona faamaumauina e pei o le faia o le masalosalo, na maitauina i le 1.5% ma le 0.4% o tagata gasegase o loo ave lauga ma placebo, (tagai vaega "Faatonuga Faapitoa"),

Faʻasalaga
Dapagliflozin e saogalemu ma e talia lelei e tagata volenitia soifua maloloina ma se fuataga e tasi e oo atu i le 500 mg (50 taimi o le fua fautuaina). Glucose na faʻamoemoe i le fausua ina ua maeʻa ona tago i le vailaau (a itiiti ifo i totonu o le 5 aso talu ona uma ona tago i le fualaau o le 500 mg), ae leai ni faʻafitauli o le faʻamaʻalogaina, vaʻavaʻai, le faʻaaogaina o le electrolyte, aʻafiaga aoga ile QTc vaitaimi. O le aafia o le hypoglycemia e talitutusa ma le televave ma le placebo. I suʻesuʻega suʻesuʻega i tagata soifua volenitia ma tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 oe na tago i le vailaʻau i se tasi taimi i doses e oo atu i le 100 mg (10 taimi maualuga atu nai lo le maualuga o le fua fautuaina) mo le 2 vaiaso, o le aafiaga o le hypoglycemia sa laʻititi maualuga atu nai lo le placebo, ma e le o le faalagolago . O le aʻafiaga o mea leaga na tutupu, e aofia ai le faʻamaʻavaina poʻo le faʻaogaina o le vavalalata, e tutusa lava ma le taimi i le nofoaga placebo, e leai se suiga o le toto i totonu o suʻesuʻega, e aofia ai le faʻasalaga o le eletise ma le biomarkers o le gaioiga.
I le tulaga o le televave, e tatau ona faia le togafitiga o le tausiga, ma ia amanaʻia le tulaga o le maʻi. E leʻo suʻesuʻeina le faʻaaogaina o le dapagliflozin e le siama.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina
Diuretics
Dapagliflozin e mafai ona faʻaleleia ai le malosi o le togafitiga o le thiazide ma le "loop" diuretics ma faʻapupulaina ai le lamatiaga o le faʻamaʻavaina ma le faʻataunuʻuina o le mafaufau (tagai i le vaega "Faatonuga Faapitoa").
Faʻataʻotoga o le Pharmacokinetic
O le metabolism o dapagliflozin e masani lava ona faia e ala i le glucuronide conjugation i lalo o le aafiaga o le UGT1A9.
I suʻesuʻega in vitro, dapagliflozin e leʻi taofia ai le isoenzymes o le cytochrome P450 system CYP1A2, CYP2A6, CYP2B6, CYP2C8, CYP2C9, CYP2C19, CYP2D6, CYP3A4, ma e lei faatosinaina le CYP1A2, CYP3B4. I lenei itu, e le o faamoemoeina le aafiaga o le dapagliflozin i le kiliata o le ola maloloina o fualaau faasaina ia e maua i nei isoenzymes.
Le aʻafiaga o isi fualaau faʻasaina i luga o le tepagliflozin
O suʻesuʻega o fegalegaleaiga e aofia ai tagata faigaluega soifua soifua maloloina, aemaise lava i latou na ave se tasi o fualaau faasaina, na faaalia ai metformin, pioglitazone, sitagliptin, glimepiride, voglibose, hydrochlorothiazide, bumetanide, valsartan poo simvastatin e le aafia ai le pharmacokinetics o dapagliflosin. A maeʻa le faʻaaogaina o le dapagliflozin ma le rifampicin, o se tagata e faʻaaogaina le tele o mea e gaosia ma gasegase e faʻamaonia ai fualaau faasaina, o le a faʻaitiitia le 22%, ma le leai o se aʻafiaga i le manava o le kulukose i aso taitasi e fatugaʻo. E le fautuaina e fetuutuunai le fualaau o le fualaau faasaina. O se aafiaga taua tele pe a faʻaaogaina ma isi tagata faʻamalosi (e pei o le carbamazepine, phenytoin, phenobarbital) e le o faʻamoemoeina.
I le faʻaaogaina o le dapagliflozin ma le mefenamic (UGT1A9 inhibitor), o le 55% o le faʻalauteleina o le faʻavasegaina o le dapagliflozin sa maitauina, ae leai se aʻafiaga taua i le excretion o le kulukose i gaʻo. E le fautuaina e fetuutuunai le fualaau o le fualaau faasaina.
Le aʻafiaga o dapagliflozin i luga o isi vailaʻau
I suʻesuʻega o fegalegaleaiga e aofia ai tagata volenitia maloloina, e masani ona ave se tasi o fualaau faasaina, dapagliflozin e le aafia ai le pharmacokinetics o le metformin, paglitazone, sitagliptin, glimepiride, hydrochlorothiazide, bumetanide, valsartan, digoxin (o le substrate o Varifarf, isoenzyme CYP2C9), poʻo luga o le manava o le tino, iloilo e le International Normalized Ratio (MHO). O le faʻaaogaina o se tasi o le dose o le dapagliflozin 20 mg ma le simvastatin (o le vaega o le isoenzyme CYP3A4) na mafua ai le faateleina o le AUC o le simvastatin ma e 31% i le AUC o le simvastatin acid. Faʻateleina le faʻalauiloaina i le simvastatin ma le simvastatin acid e le o manatu i le aoga.
Isi fegalegaleaiga
O aʻafiaga o le ulaula, mea taumafa, supple supplements, ma le ava malosi faʻaaoga i le pharmacokinetics o dapagliflozin e leʻi suʻesuʻeina.

Faatonuga faapitoa
Faʻaaogā tagata gasegase i le gaioiga toe faʻaaoga
O le aoga o le dapagliflozin e faalagolago i luga o le galuega, ma o lenei tulaga lelei e faaitiitia i tagata mamaʻi ua le atoatoa ma e le o i ai i tagata mamaʻi e le atoatoa le faaletonu (tagai i le vaega "Faʻafofo ma le Pulega"). Faatasi ai ma tagata mamaʻi e le atoatoa le tino (CC 65 tausaga le matutua, o se vaega tele o tagata mamaʻi na maua le lipoplozin na atiaeina le mea e le manaomia e fesootaʻi ma le gaioiga o le tino po o le toilalo pe a faatusatusa i le placebo. concentin serinine concentration, o le tele o mataupu e le tumau ma mafai ona toe faʻafetaia (vaai i le vaega "Faʻamaumauga o aʻafiaga").
I tagata matutua, o le aʻafiaga o le paʻu i le BCC e mafai ona sili atu, ma o le a sili atu ona maua ai togafitiga. Faatasi ai ma tagata matutua ua matutua> 65 tausaga, o se vaega toatele o tagata gasegase e maua mai le lipoplozin na i ai ni tali e le manaomia e fesootai ma se faaitiitia o le BCC (tagai i le vaega "Aafiaga ootia").
O le faʻafitauli o le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi i tagata mamaʻi ua taʻi 75 tausaga ma matutua atu ua faʻatapulaʻaina. E faʻasutonuina le amataina o le togafitiga o le tepagliflozin i lenei faitau aofaʻi (tagaʻi i vaega "Faʻafitauli ma Pulega" ma le "Pharmacokinetics").
Faʻasologa o le fatu o le fatu
O le poto masani i fualaau faasaina i tagata gasegase o le le atoatoa o le fatu o le vasega o le I-II e tusa ai ma le tusiga a le NYHA, e le o faaaogaina i tagata gasegase o le III-IV vasega e tusa ai ma le NYHA.
Faateleina le hematocrit
I le faʻaaogaina o lepagpaglozin, o le faateleina o le hematociti na matauina (vaai i le vaega "Aafiaga o aʻafiaga"), ma o le mea lea e tatau ai ona faʻaalia le faʻaeteete i tagata gasegase i le faʻamalosia o le taua o le kopa.
Iloiloina o suʻega o suʻega
Ona o le faiga o le gaioiga o le fualaau faasaina, o taunuuga o le suesuega o le urine mo le kulukose i tagata mamaʻi o loʻo aveina Forsig ™ o le a lelei.

Aafiaga i luga o le gafatia e ave taavale ma masini
E leai ni suʻesuʻega na faia i luga o aʻafiaga o faʻasalalauga i luga o le malosi e ave ai taavale ma masini.

Faiga faʻapolopolo
Pepa vali ata, 5 mg, 10 mg.
14 pepa i totonu o se pusa tioata alumini, 2 pe 4 paʻu i totonu o se atigipusa faʻailoga ma faatonuga mo le faʻaaogaina, po o ni papa se 10 i totonu o se pusa tioata alumini, 3 poʻo le 9 o loʻo i totonu o se atigipusa pepa ma faatonuga mo le faʻaaogaina.
O nofoaga tatala o le pepa pepa ua faamaufaailogaina i puipui puipui e lua e puipuia ai le lanu, e faʻaaogaina se mamanu samasama i le ogatotonu o mea totino taʻitasi, faʻamapulaʻaina i laina o loimata.

Aso faʻauma
3 tausaga
Aua le faʻaaoga pe a maeʻa le aso na faʻauʻuina i luga o le afifi.

Tulaga o le teuina
I le vevela e le sili atu i le 30 ° C, i nofoaga e le mafai ona maua e tamaiti.
Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti.

Faʻasologa o Taimi
Faʻamatalaga.

Faʻatau
Bristol Myers Squbb Company, Puerto Rico
Ala 3, Km. 77.5, PO Box 609, Humacao, PR-00791, Puerto Rico
Bristol-Myers Squibb Manufacturing Company
Auala 3, Km 77.5, Pepa Meli 609, Humacao, PR-00791, Puerto Rico

Igoa ma le tuatusi o le vaega faaletulafono lea e tuuina atu i ai lona igoa le tusi resitala
Bristol Myers Squibb Company, ISA
345, Park Avenue, Niu Ioka, NY, ISA
Bristol-Myers Squibb Company, ISA
345, Park Avenue, Niu Ioka, Niu Ioka, ISA

Analogs o le fualaau faasaina Forsig

O le analogue e taugofie mai 1908 rubles.

Jardins o se vailaau mai fafo mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O le tusipasilo i le aofaiga o le 25 mg i le papa maa galue e na o le pau lea o le vaega galue. Vaʻaia e le togalaau ma faʻatagaina o tausaga, o lea la e feutagai ma lau fomaʻi aʻo leʻi amataina togafitiga.

O le analogue e taugofie mai le 1967 rubles.

Foafoa: Novo Nordisk (Tenimaka)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. 1 mg, 30 pcs., Tau mai le 175 ru
  • Taofi. 2 mg, 30 pcs., Tau mai le 219 rubles
Tau mo NovoNorm i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

NovoNorm o se tapenaina o le papa mai le vaega faʻapitoa o vailaau faʻamaʻi, ae faʻatasi ai ma se isi mea galue malosi. E faaaoga le lipine i iinei i se fua o le 0.5 i le 2 mg. O faʻamatalaga mo le faʻatulagaga e tutusa, ae o faʻamavaega eseese e ese mai le eseese o le DV i totonu o laupepa, ia faitau ma le faʻaeteete ia faatonuga ma faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

O le analogue e taugofie mai 1908 rubles.

Foafoa: Akrikhin (Rusia)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. 1 mg, 30 pcs., Tau mai le 234 rubles
  • Taofi. 2 mg, 30 pcs., Tau mai le 219 rubles
Tau o tau ole falemaʻi ile initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Novo Nordisk (Tenimaka) NovoNorm o se laulau sauniuni mai le vaega faʻapitoa o vailaʻau faʻasaina, ae faʻatasi ai ma se isi mea galue malosi. E faaaoga le lipine i iinei i se fua o le 0.5 i le 2 mg. O faʻamatalaga mo le faʻatulagaga e tutusa, ae o faʻamavaega eseese e ese mai le eseese o le DV i totonu o laupepa, ia faitau ma le faʻaeteete ia faatonuga ma faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

O le analogue e taugata tele mai le 311 rubles.

Foafoa: Ua faamaninoina
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. p / obol. 100 mg, 30 pcs., Tau mai le 2453 rubles
  • Taofi. 2 mg, 30 pcs., Tau mai le 219 rubles
Tau mo Invokana i falemaʻi faʻainitaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Novo Nordisk (Tenimaka) NovoNorm o se sui taugofie mo Forsigi. Pau lava le mea galue i vailaʻau o loʻo faʻasalalau. O le vailaau faʻasaina i totonu o le 30 minute e faʻapupulaina ai le tui o le insulin i le toto. Ona o le le lava o faʻamatalaga i suʻesuʻega na faia i luga o le saogalemu o le vailaʻau faʻamalositino ma le lelei o le faʻaaogaina o laulau i le vaitausaga o tamaiti, e le fautuaina e faʻaaoga vailaau mo tamaiti ei lalo o le 18 tausaga. I le ituaiga o gaioiga leaga, o le manava ma le tiga o le tino e masani lava ona tupu.

Faʻapitoa Forsigi Tablet Replacers

NovoNorm (papa) Faʻamanatu: 152

O le analogue e taugofie mai le 1967 rubles.

O le NovoNorm o se sui taugofie mo Forsigi. Pau lava le mea galue i vailaʻau o loʻo faʻasalalau. O le vailaau faʻasaina i totonu o le 30 minute e faʻapupulaina ai le tui o le insulin i le toto. Ona o le le lava o faʻamatalaga i suʻesuʻega na faia i luga o le saogalemu o le vailaʻau faʻamalositino ma le lelei o le faʻaaogaina o laulau i le vaitausaga o tamaiti, e le fautuaina e faʻaaoga vailaau mo tamaiti ei lalo o le 18 tausaga. I le ituaiga o gaioiga leaga, o le manava ma le tiga o le tino e masani lava ona tupu.

O le analogue e taugofie mai 1908 rubles.

O togalaau tuʻufaʻatasia o se tapenaina o papa maʻa mo le maʻisuka ituaiga 2. O le vaega autū o le vailaau faʻasaina o le empagliflozin. O le vailaʻau e ave e aunoa ma le vevela aʻo leʻi 'ai, poʻo le taimi o le faʻaleleia o meaʻai, pe afai na misia fualaʻau - e le tatau ona faaluaina le vailaʻau mo le isi fualaau. E le o iloa le auala e aafia ai lenei vailaau i le maitaga ma e le manaʻomia ona fai i le taimi o le susu.

Diagninide (papa) Faʻatatau: 85 Maualuga

O le analogue e taugofie mai 1908 rubles.

O Diagninide o se sui sogasolo oona, e aofia ai le lipine. Afai ole taumafa maualalo ma le aoga faaletino e le fesoasoani e tausia maualuga le maualuga o le toto, ona ave lea o fualaau faasaina. Mo taʻavale ma tagata o loʻo i ai se galuega e manaʻomia ai le tele o le gauai - ma le totoa tele e tatau ona e ave se maʻi. Afai o le gasegase e faʻaleagaina le ate poʻo le fatugao, o le vailaʻau e matua faʻaeteete.

Invokana (papa) Faʻailoga: 99 Maualuga

O le analogue e taugata tele mai le 311 rubles.

Invokana - papaa, e tutusa ma capsules i totonu o le atigi, ua togitogia i CFZ. Canagliflozin o le gaioiga malosi o lenei fualaau faasaina. Invokana e aʻafia i se ituaiga fou o vailaau o le hypoglycemic ma maua ai togafitiga lelei lelei mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. O lenei fualaau faasaina ua faatonuina mo togafitiga o gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

Tuua Lau Faamatalaga